Problemfri skiltning og visuel branding

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Problemfri skiltning og visuel branding"

Transkript

1

2 Problemfri skiltning og visuel branding Modulex gør det nemt at gennemføre komplekse projekter, der omfatter skiltning og visuel branding. Du finder vores arbejde overalt, hvor mange mennesker færdes: Lufthavne, hospitaler, butikker, udstillingslokaler, skoler, universiteter, alverdens hovedgader samt domiciler for virksomheder og organisationer. Vi har årtiers erfaring. Du kan regne med, at vi leverer til tiden, til aftalt pris og i overensstemmelse med retningslinjerne for dit brand. Vi tilbyder en komplet pakke med rådgivning, projektledelse, produktion, sourcing, logistik og montage. Du kan naturligvis også få en skræddersyet løsning, når dit brand kræver et helt særligt udtryk. Vi styrer projekterne centralt, men leverer lokalt. Og med et globalt netværk, der dækker mere end 45 lande, får du effektiv og problemfri udrulning overalt i verden. Ring til os. Vi er der, når du har brug for et godt råd.

3 HQ Modulex Modulex netværk

4 Markedsdreven innovation Modulex blev grundlagt af LEGO koncernen i 1963 og har været banebrydende inden for skiltning og wayfinding i årtier. Innovation er indbygget i vores DNA. Vi udvikler konstant materialer og digitale systemer, der giver vores kunder nye muligheder LEGO koncernen grundlægger Modulex Paperflex udnytter mulighederne med tidens nye kontorprintere. Modulex certificeres efter ISO Modul X, et værktøj til modellering af arkitektur, introduceres. Skiltesystemer der kan tilpasses alverdens vindforhold. Modulex introducerer sit første elektroniske skilt. Modulex begynder udviklingen af skiltesystemer. Modulex introducerer førende print-on-panel teknik. Interior 30 giver arkitekter og designere nye grafiske udtryksmuligheder. Interior 10 modtager ID designprisen Modulex lancerer Brand On, en one-stop global brand roll out service. Arabian component systemet modtager IG-prisen. Det avancerede, udendørs skiltesystem Exterior 500 introduceres.

5 Kvalitetsprodukter og fleksibel fremstilling Produkter fra Modulex fremstilles på topmoderne, automatiserede og prisvindende produktionsenheder. Vi kan derfor både garantere kvaliteten og tilbyde en bred vifte af produkter og skræddersyede løsninger. Vi har et internationalt netværk og en fleksibel produktion, der matcher selv de skrappeste leveringstider. Omfattende produktprogram: En bred vifte af løsninger inden for skilte, facader, digitale systemer, kommunikativ grafik og butiksindretning. Kvalitetsprodukter: Solide produkter i kvalitetsmaterialer, der matcher dit brand. Global sourcing: Et internationalt netværk af leverandører, der giver dig yderligere fleksibilitet inden for produkter og services. Digitale systemer: Digital skiltning og grafisk dekoration, som giver dig fuld fleksibilitet. Skræddersyede løsninger: Et unikt design kun til dig, hvad enten det gælder systemer, former eller materialer. Miljømæssige standarder: Vi tager miljøstandarder alvorligt og arbejder løbende på at forbedre vores præstationer.

6 Vores ydelser Vi tilbyder one-stop projektledelse, levering og installation overalt i verden. Vi har såvel erfaringen som det globale netværk, der skal til for at håndtere projekter af enhver størrelse og kompleksitet, lokalt som internationalt. Uanset hvilken sektor og branche der er tale om. Vores proces Vi anvender en fire-trins proces, der leverer den rigtige løsning til ethvert projekt inden for skiltning og kommunikativ grafik. Processen starter med, at vi sætter os ind i dine mål. Den slutter med en tilfreds bruger. 1. Lytter Vi begynder med at danne os et overblik, der afgrænser projektets omfang. Vi ser på adskillige faktorer for at få det fuldstændige billede, f.eks. brandets identitet, input fra brugergrupper og gennemgang af byggeregulativer samt de operationelle politikker for en virksomhed eller organisation. 2. Analyserer Vi sikrer, at dine medarbejdere høres, informeres og støtter op om projektet. Og vi ser på konkrete wayfinding-opgaver som trafikmønstre, elevatorog trappeanalyse samt sitekontekst. Herudover kortlægger vi de forskellige brugergrupper af bygningen og deres behov.

7 Eksperter i projektledelse Skilteprojekter kan være komplekse, men Modulex gør dem enkle. Hos os skal du kun henvende dig ét sted, hvad enten det gælder skilte eller kommunikativ grafik. Vores færdigheder inden for projektledelse og wayfinding bygger på årtiers erfaring. Vi kender desuden de lokale regler og love overalt i verden, så alt udføres korrekt fra start til slut. Du får effektiv implementering, overalt i verden - uden problemer eller bekymringer. A B Wayfinding Wayfinding er kortlægning og optimering af den måde, hvorpå mennesker finder vej i og omkring bygninger. Modulex har udviklet og anvendt teknikker til at skabe effektiv wayfinding i årtier. Vi bruger vores viden til at levere den enkleste og mest elegante løsning til vores kunder. Vi begynder med at lære en organisation og dens medarbejdere grundigt at kende for at få et detaljeret grundlag for projektet. Vores udgangspunkt for en optimal løsning er enkelhed og god driftsøkonomi. Globale brand roll outs Brand On er Modulex globale brand roll out service. Her samarbejder vi med små og store branding agencies om at levere skilte og kommunikativ grafik, der opfylder retningslinjerne for det enkelte brand. Brand On tager sig af det praktiske, så designere og arkitekter kan fokusere på det magiske. 3. Specificerer Vi designer en løsning, der får mest muligt ud af dit budget. Den opfylder alle lokale love og regler. Den giver optimalt flow og branding. Og den skaber en god brugeroplevelse. 4. Leverer Vi sikrer, at skiltningen gennemføres præcist som angivet. Vi håndterer al logistik og projektstyring for dig.

8 Erfaring fra mange sektorer Vi har næsten fem årtiers erfaring fra hundredvis af opgaver på tværs af sektorer. Det giver os en vidensbank at trække på i hvert nyt projekt. Du får problemfri implementering og en effektiv løsning, der opfylder alle krav og behov inden for din sektor. Her er et udvalg af sektorer, vi har løst opgaver indenfor. Du er velkommen til at kontakte os for at høre om flere.

9 Virksomheder Modulex tilbyder en komplet pakke til virksomheder. Vi hjælper med alt fra globale brand roll outs på mange lokaliteter til specifikke løsninger for en enkelt lokalitet. Vi bruger wayfinding til at forbedre din virksomheds effektivitet uden at forstyrre den daglige drift undervejs i projektet. Uddannelse Modulex har årtiers erfaring med projekter for skoler, universiteter og andre uddannelsesinstitutioner. Vi leverer en komplet pakke til entreprenører og uddannelsesledelser, der vil holde styr på deres budgetter. Og vi arbejder direkte med undervisningspersonalet for at sikre, at skiltningen opfylder alle krav og behov i den virkelige verden. Stat og kommuner Sundhed og pleje Modulex har mere end 40 års erfaring med omfattende projekter i sundhedssektoren. Vores værktøjer har bevist deres værd på hospitaler i hele verden. Vi leverer en komplet pakke til entreprenører og hospitalsledelser, og vi arbejder direkte med medarbejderne i forreste linje om at levere den bedste løsning til personalet og patienterne. Hoteller og konferencecentre Modulex leverer fleksible skilte og informationssystemer, som giver gæster og mødedeltagere en god oplevelse. Vi tilbyder et tæt samarbejde om løsninger, der får enhver begivenhed til at skabe et let forståeligt og visuelt stærkt indtryk. Vores løsninger sikrer de rette informationer på rette tid og sted. Modulex har arbejdet med offentlige institutioner og kontorer overalt i verden. Vi leverer omkostningseffektive løsninger, der ikke bare er skabt til at holde. De overholder også alle love og regler, bl.a. når det gælder tilgængelighed, hensynet til blinde og svagtseende samt miljøstandarder. Vi sørger samtidig for ensartethed hvor det kræves.

10 Kort om Modulex Eksperter i wayfinding, design og brandkommunikation Effektiv og problemfri gennemførelse af skilte- og wayfindingprojekter Skiltning, facadeløsninger, digitale systemer, kommunikativ grafik og butiksindretning Omfattende erfaring fra skoler og universiteter, hospitaler, stat og kommuner, virksomheder og organisationer samt hoteller og konferencecentre Dokumenteret kvalitet og fleksibel produktion Tradition for innovation siden 1963 Finansiel soliditet som gør os i stand til at håndtere projekter af enhver størrelse Komplet projektledelse med ét kontaktpunkt Engagerede medarbejdere samt buy-in-programmer Bæredygtig produktion og holdbare produkter Dokumenteret succesfuld erfaring med verdens førende virksomheder og institutioner Et internationalt netværk, der dækker mere end 45 lande Modulex har været en god sparrings- og samarbejdspartner. Det er lykkedes at skabe en ensartet profil, og samtidig er skiltningen forenklet. Antallet af skilte og informationer er minimeret, og rationaliseringerne har været betydelige. Det har været vigtigt for os, at vi har kunnet benytte eet skiltesystem til opgaven. Modulex har stået for hele logistikken fra registrering til montering og dokumentation. Der foreligger således et fyldestgørende dokumentationsmateriale, der gør det enkelt for TDC at supplere i fremtiden. Vi har været meget tilfredse med samarbejdet med Modulex. Steen Vester Designchef, TDC Kvaliteten af deres arbejde er fremragende. Projektgruppens medlemmer reagerede hurtigt og stod altid til rådighed. Og så er deres kundeservice en af de bedste, jeg nogensinde har oplevet.. Elaine West Senior Manager Internet and Brand, Alstom Corporate Communications

11 Kontakt os Kontakt os hvis du vil vide mere om vores arbejde. Vi ser frem til at svare på spørgsmål og rådgive om skiltning, wayfinding og kommunikativ grafik. Tal med os. Vi er der, når du har brug for et godt råd modulex.dk Printed in Denmark by one2one, Odense

12 T modulex.dk

Part of the Modulex family

Part of the Modulex family Part of the Modulex family Vi får brands til at stå skarpere over hele verden Brand On gør det nemt at gennemføre komplekse brand roll outs. Med årtiers erfaring fra hundredvis af projekter gennemfører

Læs mere

Udvendige skilte Inspiration

Udvendige skilte Inspiration Udvendige skilte Udvendige skilte Inspiration Udvendig skiltning giver ofte et vigtigt førstehåndsindtryk af en virksomhed, hvor kvalitet, pålidelighed og professionalisme præsenteres for kunden. Modulex

Læs mere

Mere end blot et skilt

Mere end blot et skilt Mere end blot et skilt Servicepakken Velkommen til en verden af løsninger Vi vil gerne byde dig velkommen til Modulex verden! For os bliver en optimal Modulex skilteløsning altid til via et godt sammenspil

Læs mere

THE POWER OF LESS I PRAKSIS

THE POWER OF LESS I PRAKSIS THE POWER OF LESS I PRAKSIS UOVERTRUFFEN KVALITET PÅ BEGGE SIDER ET BREDT UDVALG AF LØSNINGER TIL BEGGE SIDER AF VÆGGEN Alle byggeprojekter kan være komplekse og udfordrende, både i design-, planlægnings-

Læs mere

CERTAINTY INGENUITY ADVANTAGE. Computershare Din globale leverandør af investorservices

CERTAINTY INGENUITY ADVANTAGE. Computershare Din globale leverandør af investorservices CERTAINTY INGENUITY ADVANTAGE Computershare Din globale leverandør af investorservices Lokal ekspertise med global rækkevidde Computershares innovative investorservices sikrer value for money for dit selskab,

Læs mere

DanSign Services fokuserer på:

DanSign Services fokuserer på: Hvorfor DanSign? DanSign Services fokuserer på: Wayfinding med fokus på bæredygtighed Wayfinding for alle også de handicappede herunder blinde og svagtseende Vugge til Vugge modulopbyggede skiltesystemer

Læs mere

VI BYGGER DANMARKS HALLER

VI BYGGER DANMARKS HALLER VI BYGGER DANMARKS HALLER Mogens Laustsen Salg - Øst 87 54 15 01 mel@danskhalbyggeri.dk Martin Løkkegaard Salg - Vest 87 54 15 60 mal@danskhalbyggeri.dk 2 HVEM ER Når Dansk Halbyggeri laver industribyggeri,

Læs mere

Totalløsning til videokonferencer og præsentationer. Visual & Unified Communication

Totalløsning til videokonferencer og præsentationer. Visual & Unified Communication Totalløsning til videokonferencer og præsentationer Visual & Unified Communication Idéer kommer hurtigere rundt end mennesker Effektiv kommunikation er altafgørende for at drive en produktiv og bæredygtig

Læs mere

Uddannelsesinstitutioner

Uddannelsesinstitutioner Uddannelsesinstitutioner Wayfinding Skilteløsninger Grafiske løsninger Wayfinding og grafikstudier Et dynamisk studiemiljø fremmer læring og derfor lægges der stor vægt på dette i indretningen af uddannelsesinstitutioner.

Læs mere

VI BYGGER DANMARKS HALLER

VI BYGGER DANMARKS HALLER VI BYGGER DANMARKS HALLER Martin Løkkegaard Salgschef - Øst 8754 1560 mal@danskhalbyggeri.dk Tom S. Holmberg Salgschef - Vest 8754 1541 tsh@danskhalbyggeri.dk 2 HVEM ER Når Dansk Halbyggeri laver industribyggeri,

Læs mere

Danske kvalitetstrapper siden 1988

Danske kvalitetstrapper siden 1988 Danske kvalitetstrapper siden 1988 BV Trappen har produceret danske kvalitetstrapper siden 1988 og er i dag en af Danmarks største trappeproducenter. Virksomheden har udviklet de fire trappebrands: BV

Læs mere

Virksomhedsprofil Brandbook

Virksomhedsprofil Brandbook Virksomhedsprofil Brandbook KTerhvervsbyg A/S Ryttervangen 18 7323 Give Telefon: 7573 3366 www.klaebel-design.dk www.www.kterhvervsbyg.dk VIRKSOMHEDS- IDENTITET Vision & Mission Vision KTerhvervsbyg A/S

Læs mere

TOOLS TO TRUST. Værktøjer til sprøjtestøbning i medicoindustrien

TOOLS TO TRUST. Værktøjer til sprøjtestøbning i medicoindustrien TOOLS TO TRUST Værktøjer til sprøjtestøbning i medicoindustrien DEN MINDSTE DETALJE GØR DEN STØRSTE FORSKEL Nøjagtighed kræver indsigt i det, der er vigtigt for vores kunder og deres slutbrugere. Og det

Læs mere

Vi skaber innovative løsninger man taler om

Vi skaber innovative løsninger man taler om Vi skaber innovative løsninger man taler om profil LCD MEDIA Den rette sparringspartner for dig LCD Media har leveret til en lang række brancher, herunder bl.a. til retail-butikker, supermarkeder, byggemarkeder,

Læs mere

DET KOMPLETTE BADEVÆRELSE TIL ALLE PROJEKTER

DET KOMPLETTE BADEVÆRELSE TIL ALLE PROJEKTER DET KOMPLETTE BADEVÆRELSE TIL ALLE PROJEKTER UOVERTRUFFEN KVALITET PÅ BEGGE SIDER Badeværelsesmøbler ET BREDT UDVALG AF LØSNINGER TIL BEGGE SIDER AF VÆGGEN Brusebadsløsninger og badekar Alle byggeprojekter

Læs mere

Håndtørrere i topklasse

Håndtørrere i topklasse DAN DRYER HÅNDTØRRERE Håndtørrere i topklasse til erhverv og offentlige toiletter winner HYGIEJNISK MILJØVENLIGT ØKONOMISK DRIFTSSIKKERT TIDLØST DAN DRYER HÅNDTØRRERE Håndtørrere til ethvert behov - også

Læs mere

lindab vi forenkler byggeriet Premum & Premax Fleksibilitet, når behovet er der...

lindab vi forenkler byggeriet Premum & Premax Fleksibilitet, når behovet er der... lindab vi forenkler byggeriet Premum & Premax Fleksibilitet, når behovet er der... Nå dine mål med fuld fleksibilitet Vil du have friheden til at kunne ændre bygningens indretning? Har du behov for at

Læs mere

www.robotool.com Food og Pharma Robotbaserede løsninger til Food og Pharma industrien

www.robotool.com Food og Pharma Robotbaserede løsninger til Food og Pharma industrien www.robotool.com Food og Pharma Robotbaserede løsninger til Food og Pharma industrien ROBOTOOL // velkommen til robotool Velkommen til Robotool RoboTool har siden 1997 beskæftiget sig med udvikling og

Læs mere

W W W. E X PA N. D K

W W W. E X PA N. D K WWW.EXPAN.DK I D E E N : EXPAN BYGGESYSTEM ENKELT OG RATIONELT BYGGERI EXPAN er det komplette byggesystem til hele råhuset. EXPAN er rationelt, tidsbesparende byggeri til tiden..! EXPAN er sikker planlægning

Læs mere

Missionen er lykkedes når du leder din virksomhed med vision, kvalitet og viljen til at vinde

Missionen er lykkedes når du leder din virksomhed med vision, kvalitet og viljen til at vinde business AHead Consulting & Concept Development www.b-ahead.dk Kontaktperson: Henning Jørgensen E-mail: mail@b-ahead.dk Tlf.: +45 40 54 84 80 Velkommen hos business AHead Missionen er lykkedes når du leder

Læs mere

Med base i Aalborg er vi centralt placeret i forhold til vores kunder, hvilket optimerer både tilkaldetid og fleksibilitet.

Med base i Aalborg er vi centralt placeret i forhold til vores kunder, hvilket optimerer både tilkaldetid og fleksibilitet. 1 2 Om os Office Partner er professionel samarbejdspartner og leverandør af kontormaskiner, herunder kopi, print, scan, kaffeautomater og software. Vi leverer den rette løsning til den aftalte pris og

Læs mere

Alm. Brand En finansiel koncern

Alm. Brand En finansiel koncern Alm. Brand 2017 En finansiel koncern Kort om Alm. Brand Alm. Brand er en dansk, finansiel koncern. Vi driver virksomhed inden for Bank, Forsikring og Pension. Vi tager hånd om vores kunder Vores værdier

Læs mere

Profilskabende helhedskoncepter DESIGN - INDRETNING - INVENTAR

Profilskabende helhedskoncepter DESIGN - INDRETNING - INVENTAR Profilskabende helhedskoncepter DESIGN - INDRETNING - INVENTAR Hvor intet andet er angivet, er alt design af Jönsson DesignLab og alt specialinventar af Jönsson Invent a/s Jonsson Invent a/s Ellekær 14

Læs mere

Professionelle løsninger til erhverv og offentlige virksomheder

Professionelle løsninger til erhverv og offentlige virksomheder Find us on Facebook Badge CMYK /.ai Med vores 30 års erfaring tilbyder vi alle former for solafskærmning. Om dit behov er nyt, reparation eller vaskeservice, stiller vi altid gerne op til en uformel snak

Læs mere

Professionelle løsninger til erhverv og offentlige virksomheder

Professionelle løsninger til erhverv og offentlige virksomheder Professionelle løsninger til erhverv og offentlige virksomheder Nulli Secundus, latin for det engelske udtryk second to none. Dette udtryk og holdningen bagved, beskriver på alle måder vores holdninger

Læs mere

BRAMMING PLAST-INDUSTRI A/S Profil

BRAMMING PLAST-INDUSTRI A/S Profil BRAMMING PLAST-INDUSTRI A/S Profil FOAM MAKES THE WORLD A SOFTER PLACE TO BE 2 Velkommen til BPI Bramming Plast-Industri A/S er den førende leverandør af avancerede kundetilpassede løsninger i skum. Vi

Læs mere

En førende nordisk gasleverandør

En førende nordisk gasleverandør En førende nordisk gasleverandør www.airliquide.dk En verdensomspændende industrigasvirksomhed Air Liquide er verdensførende inden for gasser, teknik og services til industri og sundhedssektoren. Virksomheden

Læs mere

Simple løsninger til krævende brancher. Vi går hele vejen for at sikre dig en god forretning

Simple løsninger til krævende brancher. Vi går hele vejen for at sikre dig en god forretning Simple løsninger til krævende brancher Vi går hele vejen for at sikre dig en god forretning www.eptools.dk ep tools udvikler simple løsninger til komplicerede opgaver over hele verden Hos ep tools får

Læs mere

Vikar & Rekruttering... af kvalificerede medarbejdere. -Yes we do mind...

Vikar & Rekruttering... af kvalificerede medarbejdere. -Yes we do mind... Vikar & Rekruttering... af kvalificerede medarbejdere -Yes we do mind... Hvem er MatchMind MatchMind blev etableret i 2003, og har siden da løst mange opgaver inden for et bredt felt af brancher og fag

Læs mere

Min løsning til Grafisk Design & Print

Min løsning til Grafisk Design & Print Min løsning til Grafisk Design & Print HAR DU NOGENSINDE TÆNKT... Jeg har brug for en print partner, som er 100% pålidelig, og som jeg nemt kan tale med Jeg har brug for ideer: effective designs, der er

Læs mere

STRATEGISK WAYFINDING

STRATEGISK WAYFINDING STRATEGISK WAYFINDING Vi giver mennesker tryghed i ukendte omgivelser ved - på en logisk og naturlig måde - at lede brugere fra A til B, så de når deres mål til tiden. Større og/eller komplekse byggerier

Læs mere

Danova kvalitet betaler sig

Danova kvalitet betaler sig Danova kvalitet betaler sig FLOW NIVEAU SERVICE KNOWHOW velkommen Seriøst samarbejde med klare mål Niveaumåling, flowmåling, teknisk rådgivning og stærk support. Velkommen hos Danova, hvor vi inviterer

Læs mere

ABV teknik. overlad din brandventilation til os

ABV teknik. overlad din brandventilation til os overlad din brandventilation til os Vi tager hånd om dit projekt lige fra rådgivning til installation, færdigmelding, CE-mærkning og serviceeftersyn. ABV teknik 1 Den optimale samarbejdspartner: Vi er

Læs mere

Den store forskel er detaljen

Den store forskel er detaljen Den store forskel er detaljen Det er ikke til at se, hvis man ikke lige ved det; Det særlige ved en traverskran fra CERTEX A/S ligger i detaljen. Du kan ikke nøjes med en kran med den rigtige bæreevne

Læs mere

Bearbejdning af fremtidens vigtigste emner

Bearbejdning af fremtidens vigtigste emner Bearbejdning af fremtidens vigtigste emner 2006 2001 Ingemann Maskinfabrik fik i 2007 tildelt DS Håndværk & Industris Erhvervspris 2007 - og blev i årene 2001 og 2006 udråbt som Gazelle virksomhed af dagbladet

Læs mere

Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal.

Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal. Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal. Nu med Antimask teknologi, flere zoner og spraydetektering Uovertrufne Bosch teknologier forbedrer detekteringsevnen

Læs mere

Hotel & Konference. Wayfinding. Skiltning. Grafiske løsninger

Hotel & Konference. Wayfinding. Skiltning. Grafiske løsninger Hotel & Konference Wayfinding Skiltning Grafiske løsninger Positive gæsteoplevelser At skabe positive og mindeværdige gæsteoplevelser er afgørende for hoteller og konferencecentre og for deres muligheder

Læs mere

STRATEGISK WAYFINDING

STRATEGISK WAYFINDING STRATEGISK WAYFINDING Vi giver mennesker tryghed i ukendte omgivelser ved - på en logisk og naturlig måde - at lede brugere fra A til B, så de når deres mål til tiden. Større og/eller komplekse byggerier

Læs mere

alt under et tag expedit - butiksløsninger til detailhandelen vi favner bredt en mangfoldig verden af butiksløsninger

alt under et tag expedit - butiksløsninger til detailhandelen vi favner bredt en mangfoldig verden af butiksløsninger do it yourself alt under et tag expedit - butiksløsninger til detailhandelen Butiksløsninger til detailhandlen er Expedits kernekompetence. Derfor består vores kompetencepallette af alt fra konceptdesign

Læs mere

EazyProject Projektstyring

EazyProject Projektstyring EazyProject Projektstyring EazyProject sikrer, at vi har det fulde overblik over kommunens udbud også i forhold til tids- og ressourceforbrug. Derfor kan vi nemt planlægge os ud af spidsbelastninger. Controller

Læs mere

Tag kontrollen tilbage. - Sådan undgår du hardware servicefælden

Tag kontrollen tilbage. - Sådan undgår du hardware servicefælden Tag kontrollen tilbage - Sådan undgår du hardware servicefælden Dyre serviceaftaler æder dit IT budget Du kender det sikkert allerede. Som IT Chef har du selv et stigende krav til dine leverandører omkring

Læs mere

Comfort og design. Om Lindab. Comfort og design. Produktoversigt / symboler. Teori. Loftarmaturer. Loftarmaturer - synlige. Trykfordelingsbokse

Comfort og design. Om Lindab. Comfort og design. Produktoversigt / symboler. Teori. Loftarmaturer. Loftarmaturer - synlige. Trykfordelingsbokse Comfort og design Om Lindab Comfort og design Produktoversigt / symboler Teori Loftarmaturer Loftarmaturer - synlige Trykfordelingsbokse Vægarmaturer Dyser Dysekanaler Riste Fortrængningsarmaturer VAV

Læs mere

DanSign - din leverandør af wayfinding, skilte- og folieløsninger

DanSign - din leverandør af wayfinding, skilte- og folieløsninger Grundlagt i 1982 Globalt partnernetværk Grøn profil og ISO certificering Leverandør af grafiske folie- og skilteløsninger Rådgiver om wayfinding, tilgængelig og bæredygtig skiltning DanSign - din leverandør

Læs mere

Introduktion til Nybolig Erhverv Nordsjælland. Nybolig Erhverv København. Hillerød

Introduktion til Nybolig Erhverv Nordsjælland. Nybolig Erhverv København. Hillerød Introduktion til Nybolig Erhverv Nordsjælland Nybolig Erhverv København Hillerød Søndre Jernbanevej 4E, 2. 3400 Hillerød 3401@nybolig.dk Tlf. 3364 6500 nyboligerhverv.dk/hilleroed København V Vester Farigmagsgade

Læs mere

- Det perfekte valg. Klinik Sterilisation Konsultation Laboratorium Køkken & Bad Kontor Reception

- Det perfekte valg. Klinik Sterilisation Konsultation Laboratorium Køkken & Bad Kontor Reception - Det perfekte valg Klinik Sterilisation Konsultation Laboratorium Køkken & Bad Kontor Reception PRODUKTER Klinik 4 Mobilskabe 14 Sterilisation 16 Konsultation 22 Laboratorium 24 Køkken & Bad 26 Kontor

Læs mere

Få styr på travle omgivelser med Ariadne

Få styr på travle omgivelser med Ariadne Få styr på travle omgivelser med Ariadne Dynamisk skiltning, ressourcestyring og kommunikation Leading the way En effektiv mulighed for at styre de indendørs aktiviteter Forestil dig, at alle i din organisation

Læs mere

Alm. Brand En finansiel koncern

Alm. Brand En finansiel koncern Alm. Brand 2018 En finansiel koncern Kort om Alm. Brand Alm. Brand er en dansk, finansiel koncern. Vi driver virksomhed inden for Bank, Forsikring og Pension. Vi tager hånd om vores kunder Vores identitet

Læs mere

RÅDGIVNING, & PROJEKTVIDEN

RÅDGIVNING, & PROJEKTVIDEN RÅDGIVNING, ERFARING & PROJEKTVIDEN SP Technologies varetager salg, projektering og montage af anlæg og komponenter indenfor pulverhåndtering. Vi er specialiseret i at skræddersy anlæg på tværs af industrier

Læs mere

Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse

Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse Designafløb i brusenichen bliver mere og mere populære. Flere og flere kunder ønsker et rent design i deres bruseniche. Vores designafløb tilbyder individuelle

Læs mere

Cembrit Modulplader. Facadeplader med designfrihed

Cembrit Modulplader. Facadeplader med designfrihed Cembrit Modulplader Facadeplader med designfrihed Cembrit Modulplader Cembrits facadeplader i slidstærk fibercement er idelle til ventilerede, lette facader på alle typer byggerier - fra mindre facadepartier

Læs mere

Information, skiltning og visuel identitet

Information, skiltning og visuel identitet Information, skiltning og visuel identitet Indholdsfortegnelse Vores ekspertise: 4-5 Sådan arbejder vi Wayfinding Vores produkter: 6-29 Udendørs skiltesystemer Indendørs skiltesystemer Digitale løsninger

Læs mere

EazyProject Tidsregistrering

EazyProject Tidsregistrering EazyProject Tidsregistrering Vores konsulenter har aldrig haft nemmere ved at registrere tid også via deres iphone, når de er på farten. Stine Osted, TestCenter Chef, TestHuset.dk Hvad er EazyProject Tidsregistrering

Læs mere

Fundament. JKF er grundlagt i 1957 i Als af smedemester Louis Nielsen, og her ligger hovedfabrikken, som er moderselskab for JKF Gruppen.

Fundament. JKF er grundlagt i 1957 i Als af smedemester Louis Nielsen, og her ligger hovedfabrikken, som er moderselskab for JKF Gruppen. M Fundament JKF er grundlagt i 1957 i Als af smedemester Louis Nielsen, her ligger hovedfabrikken, som er moderselskab for JKF Gruppen. Virksomheden hed oprindeligt Jysk Knæ & Pladerørsfabrik et navn der

Læs mere

Kvalitet og kompetence i alle detaljer. Gennemtænkte og tidssvarende løsninger i jernstøbegods

Kvalitet og kompetence i alle detaljer. Gennemtænkte og tidssvarende løsninger i jernstøbegods Kvalitet og kompetence i alle detaljer Gennemtænkte og tidssvarende løsninger i jernstøbegods EN 1563 (SG-jern) EN-GJS-350-22 EN-GJS-400-18 EN-GJS-400-15 EN-GJS-500-7 EN-GJS-600-3 EN-GJS-700-2 EN 1561

Læs mere

A-løsninger Skræddersyede aluminium løsninger.

A-løsninger Skræddersyede aluminium løsninger. A-løsninger Skræddersyede aluminium løsninger www.alumeco.dk 100% fokus på aluminium Globalt samarbejde: Forberedt på vækst Faste kontaktpersoner: Skræddersyet organisation Sourcingpartner: Få fordel af

Læs mere

AlphaVision ML Hybrid alarmanlæg. Grundlaget for en pålidelig sikring af Deres hus, virksomhed eller lokaler

AlphaVision ML Hybrid alarmanlæg. Grundlaget for en pålidelig sikring af Deres hus, virksomhed eller lokaler AlphaVision ML Hybrid alarmanlæg Grundlaget for en pålidelig sikring af Deres hus, virksomhed eller lokaler Fleksible sikkerhedsløsninger Fra beboelse til erhverv. AlphaVision ML alarmanlæg tilbyder, med

Læs mere

SCANTEXT OVERSÆTTELSER. Dit BUDSKAB på alle SPROG!

SCANTEXT OVERSÆTTELSER. Dit BUDSKAB på alle SPROG! SCANTEXT OVERSÆTTELSER Dit BUDSKAB på alle SPROG! At præsentere sit BUDSKAB på kundens SPROG skaber værdi for enhver virksomhed! Vi følger med tiden Høj kvalitet god pris Scantext har siden 1993 fungeret

Læs mere

Vagtservice i særklasse Kvalitet, kompetencer og kunden i centrum. VAGTSERVICE

Vagtservice i særklasse Kvalitet, kompetencer og kunden i centrum. VAGTSERVICE Vagtservice i særklasse Kvalitet, kompetencer og kunden i centrum. VAGTSERVICE KVALITET, KOMPETENCER OG KUNDEN I CENTRUM. Dedikeret til vagt og sikkerhed Vagtservice Danmark er en dedikeret vagt- og sikkerhedsvirksomhed,

Læs mere

Bosch modulære lofthøjttalere Den intelligente lydløsning til alle lofter

Bosch modulære lofthøjttalere Den intelligente lydløsning til alle lofter Bosch modulære lofthøjttalere Den intelligente lydløsning til alle lofter 2 Modulær lofthøjttaler Udviklet med tanke på installatøren Perfekt til næsten alle loftstyper Innovativt modulbaseret arkitektur

Læs mere

GENIE letvægtsflaske.

GENIE letvægtsflaske. GENIE letvægtsflaske. Fremtidens gasflaske. AGA PREMIUM Bedre arbejdsmiljø. Helt enkelt. Mere gas - mindre vægt. Effektiv og nem hverdag med GENIE GENIE er en revolutionerende og nyskabende gasflaske.

Læs mere

Mere end flådestyring

Mere end flådestyring www.toyota-forklifts.dk TOYOTA I_SITE Mere end flådestyring Hvordan kan jeg reducere omkostninger i forbindelse med skader? Hvad er min optimale flådestørrelse? Hvordan kan jeg øge min udnyttelsesgrad?

Læs mere

NORDISK LØN Effektiv og korrekt lønbehandling

NORDISK LØN Effektiv og korrekt lønbehandling NORDISK LØN Effektiv og korrekt lønbehandling e Specialister i lønadministration Amesto Nordisk Løn består af specialister med kompetencer inden for lønadministration i Danmark, Sverige, Norge og Finland.

Læs mere

VIL DU LAVE EN GOD FORRET- NING? - Start din egen Schmidt butik

VIL DU LAVE EN GOD FORRET- NING? - Start din egen Schmidt butik VIL DU LAVE EN GOD FORRET- NING? - Start din egen Schmidt butik Oplev forskellen! HVEM ER SCHMIDT? Schmidt er Europas største køkkenkæde med mere end 700 franchisebutikker. Schmidt er en del af den franske

Læs mere

Quick Guide til bedre off-line markedsføring DEN RØDE TRÅD. Start her med et par gode råd og få flere hos Idé Bureauet Reklame & Marketing

Quick Guide til bedre off-line markedsføring DEN RØDE TRÅD. Start her med et par gode råd og få flere hos Idé Bureauet Reklame & Marketing Quick Guide til bedre off-line markedsføring DEN RØDE TRÅD Start her med et par gode råd og få flere hos Idé Bureauet Reklame & Marketing BRANDINGEN Skab troværdighed med dit brand At brande betyder at

Læs mere

Open Call. Sprint:Digital søger sprint-facilitatorer

Open Call. Sprint:Digital søger sprint-facilitatorer Open Call søger sprint-facilitatorer Open call Kan I hjælpe små og mellemstore virksomheder med deres digitale udfordringer og facilitere design-sprint? Så er det jer, vi søger til at være sprint-facilitator

Læs mere

MALKNING AF FÅR OG GEDER. Effektiv malkning og optimal plads FOR DYRET, MÆLKEN OG MALKEREN SACMILKING.COM

MALKNING AF FÅR OG GEDER. Effektiv malkning og optimal plads FOR DYRET, MÆLKEN OG MALKEREN SACMILKING.COM MALKNING AF FÅR OG GEDER Effektiv malkning og optimal plads FOR DYRET, MÆLKEN OG MALKEREN SACMILKING.COM MALKELØSNINGER AF HØJ KVALITET SAC tilbyder en komplet serie af løsninger, som hjælper med at opnå

Læs mere

Sammen passer vi godt på din virksomhed. Erhvervsforsikring for dig med 0-9 ansatte

Sammen passer vi godt på din virksomhed. Erhvervsforsikring for dig med 0-9 ansatte Sammen passer vi godt på din virksomhed Erhvervsforsikring for dig med 0-9 ansatte Hvorfor erhvervsforsikring fra Privatsikring? Vi er specialister i de mindre virksomheder Når det gælder erhvervsforsikringer,

Læs mere

n io t a ik n u m m o k

n io t a ik n u m m o k kommunikation Medarbejdere HVEM ER DU? Leverandører Konkurrenter Medier Bestyrelse Kunder I dag er målrettet kommunikation en nødvendighed, når det gælder udvikling og fastholdelse af en stærk markedsposition.

Læs mere

DET BÆREDYGTIGE DOMICIL LEJERENS FREMTIDIGE KVALITETSSIKRING

DET BÆREDYGTIGE DOMICIL LEJERENS FREMTIDIGE KVALITETSSIKRING DET BÆREDYGTIGE DOMICIL LEJERENS FREMTIDIGE KVALITETSSIKRING JJW ARKITEKTER A/S Arkitektfirma etableret i 1986. I dag ca. 80 medarbejdere. Omsætning på ca. 60 mio.kr. årligt. Forretningsområder: Erhverv

Læs mere

Kvalitet. er løsningen EFFEKTIVITET FLEKSIBILITET KOMPETENCE

Kvalitet. er løsningen EFFEKTIVITET FLEKSIBILITET KOMPETENCE Kvalitet er løsningen EFFEKTIVITET FLEKSIBILITET KOMPETENCE Vores kvalitetsopfattelse sikrer dig samlet set øget konkurrencekraft. Hvad skal du bruge? Vi har løsningen! Værktøjer og konkurrencekraft Værktøjer

Læs mere

ONE WORLD ONE SUPPLIER

ONE WORLD ONE SUPPLIER ONE WORLD ONE SUPPLIER Velkommen hos en erfaren leverandør Skovsager Group er en familieejet koncern med hovedsæde i Danmark. Skovsager Group har et solidt økonomisk fundament, hvilket betyder, at vi altid

Læs mere

REKRUTTERINGSYDELSER

REKRUTTERINGSYDELSER REKRUTTERINGSYDELSER REKRUTTERING REKRUTTERING Smutvej til den rigtige kandidat Vi leverer et professionelt match mellem jeres behov, kandidatens kompetencer og vores database med over 7.000 profiler.

Læs mere

Ejendomsmæglerpakken

Ejendomsmæglerpakken Ejendomsmæglerpakken Derfor ejendomsmæglerpakken Vores sortiment dækker alt det, I skal bruge, til at markedsføre jeres sager Missionen er både at vise de gode priser, men også at inspirere til nye skiltnings-

Læs mere

SERVICE design. Et lynkursus i servicedesigns fordele & forløb. Dansk Design Center

SERVICE design. Et lynkursus i servicedesigns fordele & forløb. Dansk Design Center SERVICE design Et lynkursus i servicedesigns fordele & forløb Dansk Design Center SERVICEdesign et lynkursus i servicedesigns fordele & forløb Udgivet af: Dansk Design Center HC Andersens Boulevard 27

Læs mere

BERNERS KERNEVÆRDIER

BERNERS KERNEVÆRDIER BERNERS KERNEVÆRDIER BERNERS VÆRDIGRUNDLAG...... er vores grundlag for alle beslutninger og handlinger, som træffes og udføres i vores virksomhed. Det tjener til orientering for medarbejderne. Vores værdigrundlag

Læs mere

fjernvarmeunit med lavere varmetab og større fleksibilitet

fjernvarmeunit med lavere varmetab og større fleksibilitet Kompakt fuldisoleret fjernvarmeunit med lavere varmetab og større fleksibilitet comfort 3 VXi øger komforten for dine kunder Drømmer du om endnu mere tilfredse kunder, er Redans VXi unit det oplagte valg.

Læs mere

Skab en bæredygtig forretning med It-systemer skræddersyet til vækst!

Skab en bæredygtig forretning med It-systemer skræddersyet til vækst! Skab en bæredygtig forretning med It-systemer skræddersyet til vækst! Claus Hedeager Pedersen, International markering manager, Mamut Iværk&Vækst2011 9. september 2011 1 At forenkle og effektivisere hverdagen

Læs mere

De bedste markedspladser i Skandinavien tager samfundsansvar

De bedste markedspladser i Skandinavien tager samfundsansvar De bedste markedspladser i Skandinavien tager samfundsansvar STEEN & STRØM... er repræsenteret i 3 lande drifter 54 shoppingcentre har 400 ansatte.har 5.000 leverandører har 3.300 butikker har 25.000 medarbejdere

Læs mere

Med 360 graders spredning kan indeklimaet rigtigt folde sig ud

Med 360 graders spredning kan indeklimaet rigtigt folde sig ud lindab ventilation Med 360 graders spredning kan indeklimaet rigtigt folde sig ud Plexus. Den fleksible løsning til både køling, varme og ventilation Designet er baseret på to unikke teknikker: 360 graders

Læs mere

Q-TRANSPORTMATERIEL A/S

Q-TRANSPORTMATERIEL A/S Q-TRANSPORTMATERIEL A/S Vejen til fremtiden går over intern materialehåndtering og logistik En totalleverandør, der kender din produktionsproces og dine problemstillinger og derfor kan diskutere løsninger

Læs mere

Bølgeplader i fibercement

Bølgeplader i fibercement Bølgeplader i fibercement En stærk løsning til klassisk eller moderne byggeri Cembrit B7 Sortblå Unik styrke og flot finish Den nye generation af fibercement bølgeplader fra Cembrit er et stærkt valg.

Læs mere

Hvordan ønsker du at holde kontakten? Har du brug for at bestille mere? Hold dig opdateret om nyheder og information.

Hvordan ønsker du at holde kontakten? Har du brug for at bestille mere? Hold dig opdateret om nyheder og information. EFG KUNDESERVICE Together we make it matter EFG kundeservice - gør det nemmere at være kunde. Vi lancerer nu en helt ny kundeservice og logistik model for hurtigere, klarere og bedre kommunikation. En

Læs mere

Kursusforløb: Sæt kunden i centrum

Kursusforløb: Sæt kunden i centrum Kursusforløb: Sæt kunden i centrum Kursusforløbet Sæt kunden i centrum - hvorfor deltage? Kursusforløbet Sæt kunden i centrum, som Dansk Erhverv arrangerer i samarbejde med Networked Business Initiative

Læs mere

PROJEKTFORSALG - GRF. GRØNAGERVEJ

PROJEKTFORSALG - GRF. GRØNAGERVEJ PROJEKTFORSALG - GRF. GRØNAGERVEJ 6. april 2016 LEGE- OG OPHOLDSOMRÅDET Grundejerforeningens Legeplads på Grønagervej er at af ældre dato, og lever på flere måder ikke og til EN1176, standarderne for legepladssikkerhed.

Læs mere

Cliq. Din nøgle giver dig besked

Cliq. Din nøgle giver dig besked Cliq Din nøgle giver dig besked ET LÅSESYSTEM med indbygget intelligens CLIQ Combi Serie 600 Serie 600 Serie 500 SKAFOR KATEGORi Hvert år bliver der begået mere end 60.000 indbrud i bygninger som kontorer,

Læs mere

en touch-free oplevelse der styrker profilen og forbedrer hygiejnen

en touch-free oplevelse der styrker profilen og forbedrer hygiejnen Gør indtryk med hygiejneløsninger, der styrker din profil og viser at du drager omsorg for dine gæster og dine ansatte. en touch-free oplevelse der styrker profilen og forbedrer hygiejnen sensor nyt medlem

Læs mere

Bosch systemer til offentlige steder Førende inden for lyd

Bosch systemer til offentlige steder Førende inden for lyd Bosch systemer til offentlige steder Førende inden for lyd 2 Førende inden for lyd Avanceret akustisk ekspertise Med mere end 60 års erfaring inden for design og udvikling af elektro-akustisk teknologi,

Læs mere

EazyProject Ressourcestyring

EazyProject Ressourcestyring EazyProject Ressourcestyring Mobil WebApp Med EazyProjects mobile WebApp har du de vigtigste informationer, samlet i lommeformat. Direkte fra din smartphone får du hurtigt adgang til: Kalenderen - der

Læs mere

Her starter det gode købmandsskab

Her starter det gode købmandsskab Her starter det gode købmandsskab Varesikring Mærkning Kameraovervågning Kø-nummersystem Butiksindretning Kundetæller Skilte & Displays Service og support www.nordic-retail.com MÆRKNING Mærkning af varer

Læs mere

C-WEB. TM Online dokumenthåndtering, tilgængelig for dig, kollegaer og samarbejdspartnere.

C-WEB. TM Online dokumenthåndtering, tilgængelig for dig, kollegaer og samarbejdspartnere. C-WEB Byggeprojekt.dk og C-WEB leverer mobile og webbaserede digitale byggerier i skyen. IT-infrastrukturen er skræddersyet efter specifikke behov og til udveksling af kvalitetssikrede byggeinformationer

Læs mere

Den nemme vej til den rigtige løsning

Den nemme vej til den rigtige løsning Den nemme vej til den rigtige løsning Vi er aldrig længere væk end den nærmeste telefon Du kan altid ringe og spørge til produkterne eller få klar besked om forventet levering af bestilte varer. Det er

Læs mere

3C Salesforce Support

3C Salesforce Support 3C Salesforce Support www.3cconsult.dk Salesforce Cloud Alliance Partner Salesforce support Hvem peger flaskehalsen på hos jer? - Er din Salesforce medarbejder 4 personer i 1? - Vil han gerne holde fri,

Læs mere

Din partner i udvikling

Din partner i udvikling Din partner i udvikling Få overblik over dine opgaver Opnå konkurrence fordele Skab merværdi for dine kunder Spar tid gennem effektivisering Overblik gennem indsigt NOVAQ as er et udviklingshus, der bygger

Læs mere

Pusleborde i topklasse

Pusleborde i topklasse DAN DRYER PUSLEBORDE Pusleborde i topklasse Komfort og hygiejne til offentlige puslerum HYGIEJNISK MILJØVENLIGT ØKONOMISK DRIFTSSIKKERT TIDLØST DAN DRYER PUSLEBORDE Puslefaciliteter - med fokus på optimal

Læs mere

SKRÆDDERSYET SERVICE TIL DIT KØRETØJ

SKRÆDDERSYET SERVICE TIL DIT KØRETØJ W W W. I V E C O. c o m SKRÆDDERSYET SERVICE TIL DIT KØRETØJ www.facebook.com/iveco www.youtube.com/iveco www.twitter.com/iveco www.flickr.com/photos/ ELEMENTS 100% fordele, 100% Iveco Kære Iveco kunde,

Læs mere

TDjournal - lige en tand bedre

TDjournal - lige en tand bedre TDjournal - lige en tand bedre TDjournal - klinikkens vigtigste værktøj TDjournal og TDadmin fremtidens system til visionære tandlægeklinikker I mere end 20 år har A-Data udviklet software og udbudt hardware

Læs mere

SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG KONSULTATION TANDBEHANDLINGSRUM TEKNIKRUM LABORATORIUM FORBEREDELSESRUM RECEPTION PERSONALERUM KØKKEN BAD

SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG KONSULTATION TANDBEHANDLINGSRUM TEKNIKRUM LABORATORIUM FORBEREDELSESRUM RECEPTION PERSONALERUM KØKKEN BAD SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG KONSULTATION TANDBEHANDLINGSRUM TEKNIKRUM LABORATORIUM FORBEREDELSESRUM RECEPTION PERSONALERUM KØKKEN BAD VELKOMMEN ALT SAMLES OG PRØVEOPSTILLES INDEN AFSENDELSE VI SKABER

Læs mere

Q Transport sørger også for at tage hånd om fornødne eksportdokumenter samt pakkelister.

Q Transport sørger også for at tage hånd om fornødne eksportdokumenter samt pakkelister. Q TRANSPORT Luftfragt Transport Søfragt Domicil flytning Kontor flytning Intern flytning Transport Flytning Logistic Lagerhotel Pak & Pluk Handling Distribution Fjernlager Arkiv opbevaring Container Oversøiske

Læs mere

PROJEKTINVENTAR. Hanstholm Køkken A/S Skyumvej 36 Vildsund 7700 Thisted Tel: 9793 1500 www.hanstholm.com HJEM MED UNIKT HÅNDVÆRK

PROJEKTINVENTAR. Hanstholm Køkken A/S Skyumvej 36 Vildsund 7700 Thisted Tel: 9793 1500 www.hanstholm.com HJEM MED UNIKT HÅNDVÆRK PROJEKTINVENTAR Hanstholm Køkken A/S Skyumvej 36 Vildsund 7700 Thisted Tel: 9793 1500 www.hanstholm.com HJEM MED UNIKT HÅNDVÆRK Fra unikt håndværk til individuelle løsninger Hanstholm Køkken er en 100

Læs mere