Tilladelse til anvendelse af frekvenser til etablering og drift af et landsdækkende

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Tilladelse til anvendelse af frekvenser til etablering og drift af et landsdækkende"

Transkript

1 ApS KBUS 38 nr c/o Motorola A/S Sydvestvej Glostrup Deres reference: CVR nummer: Vores reference: Sagsbehandler: Dato: Pernille Springborg 16. oktober 2001 Tilladelse til anvendelse af frekvenser til etablering og drift af et landsdækkende offentligt digitalt landmobilt radionet særligt til nød- og beredskabskommunikation i Danmark (nød- og beredskabsnettet) I medfør af 14, stk. 1, i lov nr. 394 af 10. juni 1997 om radiokommunikation og tildeling af radiofrekvenser (ændret ved lov nr af 23. december 1998, lov nr af 29. december 1999 og lov nr. 232 af 5. april 2000) udsteder Telestyrelsen hermed tilladelse til anvendelse af radiofrekvenser til etablering og drift af et landsdækkende offentligt digitalt landmobilt radionet særligt til nød- og beredskabskommunikation i Danmark. 1. ApS KBUS 38 nr. 4418, herefter benævnt tilladelsesindehaveren, meddeles på baggrund af Motorola A/ S ansøgning af 2. april 2001 i forbindelse med offentligt udbud af 18. december 2000 tilladelse til anvendelse af følgende radiofrekvenser til etablering og drift af et landsdækkende offentligt digitalt landmobilt radionet, baseret på TETRA-teknologien og TETRA-standarder fra ETSI, der er i stand til særligt at varetage nød- og beredskabskommunikation i Danmark, herefter benævnt nød- og beredskabsnettet: Basisstation modtage (MHz) Basisstation sende (MHz) 380,15-384,30 (båndgrænser) 390,15-394,30 (båndgrænser) 2. For tilladelsen er fastsat følgende vilkår i medfør af 14, stk. 1-3 og 14b, i lov om radiokommunikation og tildeling af radiofrekvenser: a) Tilladelsesindehaveren skal overholde grænsekoordineringsaftaler for frekvensbåndene / MHz. For anvendelse af danske præference kanaler i forhold til Tyskland må signalfeltstyrken ikke overstige 18 dbµv/m 10 m over jorden 50 km inde i nabolandet. For anvendelsen af tyske præference kanaler i Danmark må signalfeltstyrken ikke overstige 18 dbµv/m 10 m over jorden på grænselinien. Indtil grænsekoordineringsaftale med Sverige foreligger, må signalfeltstyrken ikke overstige 18 dbµv/m 10 m over jorden ved den svenske kystlinie. (Kopi af koordine- Sagsbehandlers direkte telefon: Holsteinsgade København Ø Telefon Telefax CVR-nr E-post: tst@tst.dk Homepage:

2 2 ringsaftale med Tyskland vedlægges. Kopi af koordineringsaftale med Sverige fremsendes særskilt, når denne foreligger). b) Tilladelsesindehaveren skal koordinere frekvensanvendelsen af nabokanaler med andre TETRA-brugere omkring frekvenserne 384,3 og 394,3 MHz. c) Tilladelsesindehaveren skal sikre, at radioudstyr, der anvendes i forbindelse med tilladelsen, skal overholde gældende lovgivning om krav til udstyr. d) Tilladelsesindehaveren skal betale afgifter for frekvensanvendelsen. e) Tilladelsesindehavere skal udbygge nød- og beredskabsnettet i overensstemmelse med udbygningsplanen som anført i bilag 1. De anførte datoer angiver de seneste tidspunkter, inden hvilke de opgivne vilkår om geografisk udendørs dækning skal være opfyldt og kunne tilbydes. f) Tilladelsesindehaveren skal i år 2003, 2004 og 2006 inden udgangen af november måned over for Telestyrelsen dokumentere opfyldelsen af de i bilag 1 fastsatte vilkår om udendørs geografisk dækning. Denne forpligtelse bortfalder, når tilladelsesindehaveren har opfyldt alle de i bilag 1 fastsatte vilkår om udendørs geografisk dækning. g) Tilladelsesindehaveren skal kunne stille operationsklare basisstationer til rådighed i alle landsdele med broforbindelse senest 2 timer, efter at en sådan er blevet rekvireret af Beredskabsstyrelsen. Tilladelsesindehaver har kun pligt til at indsætte én mobil basisstation ad gangen. Mobile basisstationer skal have en kapacitet på mindst 10 kanaler. Forpligtelsen indtræder dog tidligst 24 måneder efter tilladelsens ikrafttrædelsesdato, som angivet i pkt. 7. h) Tilladelsesindehaveren skal sikre, at afvisningen, som en slutbruger oplever i travl time, ikke overstiger 1%, når der er radiodækning. i) Tilladelsesindehaveren skal sikre, at udfaldsgraden, som en slutbruger oplever i travl time, ikke overstiger 1%, når der er radiodækning. j) Telestyrelsen kan fastsætte nærmere bestemmelser om definitioner, målemetoder og kontrol af de i pkt. 2, litra h-i, nævnte afvisnings- og udfaldsgrader. k) Tilladelsesindehaveren skal opfylde de i bilag 2 anførte krav til henholdsvis tidsmæssig tilgængelighed (oppetid) og fejlhyppighed opgjort på celleniveau. l) Tilladelsesindehaveren skal opfylde de i bilag 2 anførte krav til nettets tidsmæssige tilgængelighed (oppetid) opgjort på netniveau. Sagsbehandlers direkte telefon:

3 3 m) Tilladelsesindehaveren skal kvartalsvis udarbejde en opgørelse af de i pkt. 2, litra h-i, nævnte afvisnings- og udfaldsgrader samt foretage beregning af den i pkt. 2, litra k-l, nævnte tilgængelighed og fejlhyppighed på grundlag af fejllog. Opgørelsen og beregningen skal være Telestyrelsen i hænde senest 30 dage efter kvartalets udløb. Første opgørelse og beregning skal dog først være Telestyrelsen i hænde senest med udgangen af november n) Tilladelsesindehaveren skal sikre, at det via nød- og beredskabsnettet som minimum er muligt at tilbyde funktionalitet til systemets brugere svarende til basale bærer- og teletjenester, herunder gruppekald, broadcast og emergency call og mulighed for anvendelse af prioriteringsfunktioner. De specifikke services fremgår af ETSI s TETRA-standarder (ETS XX). o) Tilladelsesindehaveren skal sikre, at det tilbudte system skal kunne prioritere mellem forskellige brugergrupper. Prioritering fastlægges og kan ændres på foranledning af Beredskabsstyrelsen. Beredskabsstyrelsen kan uden beregning hos tilladelsesindehaver en gang om året få ændret nettets prioriteringer. Ændringer i prioriteringen skal være gennemført senest 1 måned efter den er rekvireret af Beredskabsstyrelsen. p) Tilladelsesindehaveren skal sikre, at nød- og beredskabsnettet kan kommunikere med alle typer terminaler, der overholder TETRA-standarden fsva. de basale bærer- og teletjenester. q) Tilladelsesindehaveren skal opfylde Beredskabsstyrelsens krav til sikkerhedsgodkendelse af enkeltpersoner hos tilladelsesindehaver og dennes underleverandører, når Beredskabsstyrelsen vurderer, at der er behov for en sådan godkendelse. Sikkerhedsgodkendelse af enkeltpersoner hos tilladelsesindehaver og dennes underleverandører koordineres og rekvireres af Beredskabsstyrelsen. r) Tilladelsesindehaver skal ved opfyldelsen af vilkår i denne tilladelse være opmærksom på, at der er tale om et nød- og beredskabsnet af stor sikkerheds- og forsyningsmæssig betydning. Tilladelsesindehaver skal derfor gøre sit yderste for at opfylde tilladelsens vilkår, også i tilfælde af force majeure, herunder krig eller krigslignende tilstand, naturkatastrofer, forbud eller pålæg udstedt af nogen offentlig myndighed, brand, eksplosion, udslip af farlige stoffer, epidemier, strejke, lock-out eller manglende forsyninger af elektricitet. s) Nr. 1. Tilladelsesindehaveren må ikke opkræve urimelige priser for de udbudte slutbrugerprodukter eller samtrafikprodukter. Nr. 2. Ved vurderingen af, om der foreligger urimelige priser, jf. nr. 1, kan Telestyrelsen bl.a. tage udgangspunkt i en samlet vurdering af om de priser, der opkræves, overstiger de priser, der ville blive opkrævet på et mar- Sagsbehandlers direkte telefon:

4 4 ked med tilstrækkelig konkurrence, prisudviklingen på beslægtede markeder, den bagvedliggende omkostningsstruktur, forholdet til de priser tilladelsesindehaveren har angivet i sit tilbud m.m. Nr. 3. I. Konstaterer Telestyrelsen, at priserne er urimeligt høje, jf. nr. 2, kan Telestyrelsen iværksætte prisregulering i henhold til Radiokommunikationslovens 14b, stk II. Telestyrelsen kan træffe afgørelse om, at prisregulering i henhold til nr. 3 omfatter slutbrugerpriser og/eller samtrafikpriser, jf. III og IV. III. Telestyrelsen kan træffe afgørelse om, at slutbrugerpriser underlægges maksimal-prisregulering med udgangspunkt i de forventede fuldt fordelte drifts- og investeringsomkostninger tillagt en rimelig fortjeneste. IV. Telestyrelsen kan træffe afgørelse om, at samtrafikpriser underlægges bestemmelser svarende til bestemmelserne i kapitel 14 i lov nr. 418 af 31. maj 2000 om konkurrence- og forbrugerforhold på telemarkedet og regler udstedt i medfør heraf, herunder en eller flere af de i loven anførte prisfastsættelsesmetoder. V. Telestyrelsen kan træffe afgørelser om, at regulering iværksat efter denne bestemmelses I-IV ophæves helt eller delvist, hvis Telestyrelsen skønner, at udviklingen i den samlede konkurrencesituation berettiger dette. 3. Telestyrelsen kan, hvis der måtte opstå forstyrrelsesmæssige forhold, give tilladelsesindehaveren påbud om at søge forstyrrelser afhjulpet og om eventuelt at indstille anvendelsen, indtil forstyrrelserne er afhjulpet, samt påbud om at medvirke til dækning af de med afhjælpningen forbundne udgifter. 4. Telestyrelsen kan i medfør af 28, stk. 2, i lov om radiokommunikation og tildeling af radiofrekvenser kræve, at tilladelsesindehaveren kvartalsvis indsender oplysninger om basisstationers geografiske placering, antennehøjde, kanalanvendelse, udstråling m.v. 5. Telestyrelsen opkræver afgifter som nævnt i pkt. 2, litra d, i henhold til 38 i lov om radiokommunikation og tildeling af radiofrekvenser. 6. Radiofrekvenser er en knap ressource. Opstår der derfor situationer, hvor den samlede efterspørgsel på radiofrekvenser ikke kan imødekommes, kan Telestyrelsen inddrage allerede tildelte tilladelser inden de udløber for at foretage en anden fordeling af tildelte frekvenser, jf. kapitel 2 og 3 i lov om radiokommunikation og tildeling af radiofrekvenser. 7. Tilladelsen træder i kraft den 16. oktober 2001 og har en varighed på 15 år. Tilladelsen løber i medfør af 17, stk. 2, i lov om radiokommunikation og tildeling af radiofrekvenser videre i perioder på 10 år, medmindre Telestyrelsen tilbagekalder tilladelsen et år før periodens udløb. Indbetalingskort til betaling af afgiften for denne frekvenstilladelse frem til 31. december 2001 fremsendes efterfølgende. Sagsbehandlers direkte telefon:

5 5./. Til Deres orientering vedlægges en vejledning med nyttige oplysninger om Deres frekvenstilladelse. Relevante love og bekendtgørelser kan læses på Telestyrelsens hjemmeside under love og regler eller kan fås hos Telestyrelsen. Telestyrelsen, den 16. oktober 2001 Jørgen Abild Andersen / Finn Petersen Sagsbehandlers direkte telefon:

6 6 Bilag 1 Nød- og beredskabsnettets udbygning I overensstemmelse med tilladelsens pkt. 2, litra e, skal nød- og beredskabsnettet, jf. RKL 14b, på baggrund af minimumskravene i udbudsmaterialet, udbygges i overensstemmelse med nedenstående udbygningsplan. De anførte datoer angiver de seneste tidspunkter, inden hvilke de opgivne procenttal for udendørs geografisk dækning skal være opfyldt: Procenttal for udendørs geografisk dækning Dato Udendørs geografisk dækning den 16. oktober % den 16. oktober % den 16. oktober % Den nærmere rækkevidde af begrebet udendørs geografisk dækning fremgår af definitionerne. Sagsbehandlers direkte telefon:

7 7 Bilag 2 Krav til nød- og beredskabsnettet vedrørende nettets tilgængelighed (oppetid) og fejlhyppighed Nettes tidsmæssige tilgængelighed (oppetid) og fejlhyppighed skal opgjort på celleniveau mindst være: Tidsmæssig tilgængelighed: Periode Tilgængelighed For et kalenderdøgn 98,0% For en kalendermåned 99,7% Fejlhyppighed: 1. I en vilkårlig time inden for et døgn må der ikke forekomme mere end én fejl på mere end 10 minutters varighed. 2. I en periode på ét døgn må der ikke forekomme mere end tre fejl uanset varighed af den enkelte fejl. 3. I en periode på én måned må der ikke forekomme mere end 30 fejl uanset varighed af den enkelte fejl. Nettets tidsmæssige tilgængelighed (oppetid) skal opgjort på netniveau mindst være: Periode Tilgængelighed For et kalenderdøgn 97,0% For en kalendermåned 99,7% Sagsbehandlers direkte telefon:

8 8 Definitioner: Basisstation: Dækning: ETSI: Fejlhyppighed: TETRA: TETRA-stanarder: Travl time: Radiotransceiver (Base Transceiver Station, BTS), som er fast lokaliseret i en celle, og som styres af en basisstationsstyreenhed (Base Station Controller, BCS). Et område siges at være udendørsdækket, hvis den udendørs målte feltstyrke i middel er 24 db V/m 1,5 meters højde over jordoverfladen for 70% af alle stedpositioner i området. European Telecommunications Standards Institute. Det Europæiske Institut for Telestandarder. Ved fejlhyppighed forstås det antal fejl i beregningsperioden, som medfører, at mere end 50 % af trafikkanalerne (V+D) i TETRA-nettet ikke kan anvendes af slutbrugere med mobile eller portable TETRAterminaler til alle Basic Services i TETRA-nettet og med opfyldelse af alle fastsatte kvalitatsparametre. TErrestial Trunked RAdio. Standarder for TETRA udarbejdet af European Telecommunications Standards Institute (ETSI). Den time i løbet af et døgn, hvor den tilbudte trafik er på sit maksimum målt i Erlang [E]. Sagsbehandlers direkte telefon:

9 IT- og Telestyrelsen den 21. februar 2003 Tillæg nr. 1 til Tilladelse til anvendelse af frekvenser til etablering og drift af et landsdækkende offentligt digitalt landmobilt radionet særligt til nød- og beredskabskommunikation i Danmark (nød- og beredskabsnettet) I frekvenstilladelse af 16. oktober 2002 foretages i medfør af IT- og Telestyrelsens afgørelse af 21. februar 2003 følgende ændring: 1. Tilladelsens bilag 1 affattes således: Bilag 1 Nød- og beredskabsnettets udbygning I overensstemmelse med tilladelsens pkt. 2, litra e, skal nød- og beredskabsnettet, jf. RKL 14b, på baggrund af minimumskravene i udbudsmaterialet, udbygges i overensstemmelse med nedenstående udbygningsplan. De anførte datoer angiver de seneste tidspunkter, inden hvilke de opgivne procenttal for udendørs geografisk dækning skal være opfyldt: Procenttal for udendørs geografisk dækning Dato Udendørs geografisk dækning den 16. oktober % den 16. oktober % den 16. oktober % Den nærmere rækkevidde af begrebet udendørs geografisk dækning fremgår af definitionerne. IT- og Telestyrelsen, den 21.februar 2003 Jørgen Abild Andersen /Finn Petersen

10 IT- og Telestyrelsen den 8. februar 2005 Tillæg nr. 2 til Tilladelse til anvendelse af frekvenser til etablering og drift af et landsdækkende offentligt digitalt landmobilt radionet særligt til nød- og beredskabskommunikation i Danmark (nød- og beredskabsnettet) I frekvenstilladelse af 16. oktober 2002 foretages i medfør af IT- og Telestyrelsens afgørelse af 1. februar 2005 følgende ændring: 1. Tilladelsens bilag 1 affattes således: "Bilag 1 Nød- og beredskabsnettets udbygning I overensstemmelse med tilladelsens pkt. 2, litra e, skal nød- og beredskabsnettet, jf. RKL 14b, på baggrund af minimumskravene i udbudsmaterialet, udbygges i overensstemmelse med nedenstående udbygningsplan. De anførte datoer angiver de seneste tidspunkter, inden hvilke de opgivne procenttal for udendørs geografisk dækning skal være opfyldt: Procenttal for udendørs geografisk dækning Dato Udendørs geografisk dækning den 16. oktober % den 16. april % den 16. oktober % den 16. oktober % Den nærmere rækkevidde af begrebet "udendørs geografisk dækning" fremgår af definitionerne." IT- og Telestyrelsen, den 8. februar 2005 Jørgen Abild Andersen /Finn Petersen

11 IT- og Telestyrelsen den 8. december 2005 Tillæg nr. 3 til Tilladelse til anvendelse af frekvenser til etablering og drift af et landsdækkende offentligt digitalt landmobilt radionet særligt til nød- og beredskabskommunikation i Danmark (nød- og beredskabsnettet) I frekvenstilladelse af 16. oktober 2001 som ændret ved tillæg af 21. februar 2003 og 8. februar 2005 foretages i medfør af tilladelsesindehavers oplysninger i brev af 2. november 2005 følgende ændringer: 1. I tilladelsens punkt 1 ændres ApS KBUS 38 nr til Dansk Beredskabskommunikation ApS. IT- og Telestyrelsen, den 8. december 2005 Jørgen Abild Andersen /Finn Petersen

12 IT- og Telestyrelsen den 28. marts 2006 Tillæg nr. 4 til Tilladelse til anvendelse af frekvenser til etablering og drift af et landsdækkende offentligt digitalt landmobilt radionet særligt til nød- og beredskabskommunikation i Danmark (nød- og beredskabsnettet) I frekvenstilladelse af 16. oktober 2001 som ændret ved tillæg af 21. februar 2003, 8. februar 2005 og 8. december 2005 foretages i medfør af tilladelsesindehavers oplysninger i brev af 9. marts 2006 følgende ændringer: 1. I tilladelsens punkt 1 ændres Dansk Beredskabskommunikation ApS til Dansk Beredskabskommunikation A/ S. 2. I tillæg 1 og 2 til tilladelsen ændres I frekvenstilladelse af 16. oktober 2002 til I frekvenstilladelse af 16. oktober IT- og Telestyrelsen, den 28. marts 2006 Jørgen Abild Andersen /Finn Petersen

13 !" #$ " % &' " " ( $ $ )" * +,-./0-!!( $ (,1" 2+3-, ""!& $,145+) 45+) 4- $ ) " ( $ ) ( ),1$ )" * ( ",, ( ),&" (,1 1 )1" "(,) ( - $ ( (,1" ( ( % " " ( ( ( ( ( (61 (", $ ( ( " ) ( " 7 829:!) 29:)1 $ ( ($ "

14 8 " "1,11$ (" $,1 ( ( ($ (" ($ " " " &("(,1) " (" ( " ", ($ 45+) ),& 4- ( ( ($ 40)" $ 40)40) (,1," $," 8 ( $( ",1" 1! 4 $(" ) 1" ( (" ($ " " $ (,) $ ",1(,1 8 " # ( % " ((" )! " (1 " ( % $ " ( $ 1,1" (

15 " ",1$ ( (,1,,1" *", # 8 " (,1" ( (,1 $ (,$ " " ( ( $ " " ( " " ( " '$ %, '$,)% ' $,(, ( ($. ( 1 1( %& $ ( (,181 8 " " ),,11 1, "! ' (( ) * * +, -

16 . %!! / 0 0 +,-./0-!! ;<5)!8 & =", /110 -,(2 &#0-+'() 2) &

17 20 / > 5 &#/ &- /-' & (#/- ; /;-' 4-> 4", &" & - "*4",$ " 45+> 4" ) > 4,145+) ) 4", &" & - " #4-' 45+) > - 45+"4", &" & - "#4-'

18 IT- og Telestyrelsen den 8. december 2005 Tillæg nr. 1 til Tilladelse til etablering og drift af et landsdækkende offentligt digitalt landmobilt radionet særligt til nød- og beredskabskommunikation i Danmark (nød- og beredskabsnettet) I mobiltilladelse af 16. oktober 2001 foretages i medfør af tilladelsesindehavers oplysninger i brev af 17. december 2003, IT- og Telestyrelsens brev af 19. december 2003 samt tilladelsesindehavers oplysninger i breve af henholdsvis 2. og 11. november 2005 følgende ændringer: 1. I tilladelsens punkt 1 ændres ApS KBUS 38 nr til Dansk Beredskabskommunikation ApS. 2. Tilladelsens bilag 1 affattes således: Bilag 1 Tilladelsesindehaver I overensstemmelse med tilladelsens pkt. 2, stk. 1, beskriver dette bilag ejerforholdene bag tilladelsesindehaver: Selskabets navn og adresse: Dansk Beredskabskommunikation ApS CVR-nr C/o Motorola A/S Sydvestvej Glostrup Selskabsform: Dansk Beredskabskommunikation ApS er et anpartsselskab. Ejerstruktur: Motorola, Inc. ejer 99,3738 % af kapitalen og Zenitel Danmark A/S ejer 0,6262 % af kapitalen. Motorola, Inc., (USA), er hoved- og moderselskabet i Motorola-koncernen. IT- og Telestyrelsen, den 8. december 2005 Jørgen Abild Andersen /Finn Petersen

19

20 IT- og Telestyrelsen den 28. marts 2006 Tillæg nr. 2 til Tilladelse til etablering og drift af et landsdækkende offentligt digitalt landmobilt radionet særligt til nød- og beredskabskommunikation i Danmark (nød- og beredskabsnettet) I mobiltilladelse af 16. oktober 2001 som ændret ved tillæg af 8. december 2005 foretages i medfør af tilladelsesindehavers oplysninger i brev af 9. marts 2006 følgende ændringer: 1. I tilladelsens punkt 1 ændres Dansk Beredskabskommunikation ApS til Dansk Beredskabskommunikation A/ S. 2. Tilladelsens bilag 1 affattes således: Bilag 1 Tilladelsesindehaver I overensstemmelse med tilladelsens pkt. 2, stk. 1, beskriver dette bilag ejerforholdene bag tilladelsesindehaver. Selskabets navn og adresse: Dansk Beredskabskommunikation A/S CVR-nr C/o Motorola A/S Sydvestvej Glostrup Selskabsform: Dansk Beredskabskommunikation A/S er et aktieselskab. Ejerstruktur: Motorola, Inc. ejer 99,3738 % af kapitalen og Zenitel Danmark A/S ejer 0,6262 % af kapitalen. Motorola, Inc., (USA) er hoved- og moderselskab i Motorola-koncernen. IT- og Telestyrelsen, den 28. marts 2006 Jørgen Abild Andersen /Finn Petersen

Tilladelse til anvendelse af frekvenser til etablering og drift af et landsdækkende

Tilladelse til anvendelse af frekvenser til etablering og drift af et landsdækkende ApS KBUS 38 nr. 4418 c/o Motorola A/S Sydvestvej 15 2600 Glostrup Deres reference: CVR nummer: 26210895 Vores reference: Sagsbehandler: Dato: 13154-22 Pernille Springborg 16. oktober 2001 Tilladelse til

Læs mere

Tilladelse til anvendelse af frekvenser til etablering og drift af et landsdækkende offentligt digitalt 2. generations mobilnet i Danmark

Tilladelse til anvendelse af frekvenser til etablering og drift af et landsdækkende offentligt digitalt 2. generations mobilnet i Danmark SONOFON A/S Att: Allan Koch Frederikskaj 1780 København V Vores reference: Sagsbehandler: Dato 13154-17 Henrik Findahl Brodersen 21. december 2000 Tilladelse til anvendelse af frekvenser til etablering

Læs mere

Tilladelse til anvendelse af frekvenser til etablering og drift af et landsdækkende offentligt digitalt 2. generations mobilnet i Danmark

Tilladelse til anvendelse af frekvenser til etablering og drift af et landsdækkende offentligt digitalt 2. generations mobilnet i Danmark Tele Danmark A/S Reguleringsforhold Att: Peter Engsig-Karup Nørregade 21, B.216 0900 København C Vores reference: Sagsbehandler: Dato: 13154-18 Henrik Findahl Brodersen 21. december 2000 Tilladelse til

Læs mere

Tilladelsens omfang. Tilladelsesindehaveren samt overdragelse

Tilladelsens omfang. Tilladelsesindehaveren samt overdragelse Telestyrelsen den 16. oktober 2001 Tilladelse til etablering og drift af et landsdækkende offentligt digitalt landmobilt radionet særligt til nød- og beredskabskommunikation i Danmark (nød- og beredskabsnettet)

Læs mere

Tilladelse til etablering og drift af et landsdækkende offentligt digitalt 2. generations mobilnet. Tilladelsens omfang

Tilladelse til etablering og drift af et landsdækkende offentligt digitalt 2. generations mobilnet. Tilladelsens omfang Telestyrelsen den 21. december 2000 Tilladelse til etablering og drift af et landsdækkende offentligt digitalt 2. generations mobilnet i Danmark I medfør af 3, jf. 9a, og 11, stk. 1, i lov nr. 468 af 12.

Læs mere

Tillæg nr. 6 til tilladelse til etablering og drift af et landsdækkende offentligt digitalt 2. generations mobilnet i Danmark

Tillæg nr. 6 til tilladelse til etablering og drift af et landsdækkende offentligt digitalt 2. generations mobilnet i Danmark IT- og Telestyrelsen, den 23. december 2009 Tillæg nr. 6 til tilladelse til etablering og drift af et landsdækkende offentligt digitalt 2. generations mobilnet i Danmark I GSM-tilladelsen af 23. januar

Læs mere

Tilladelse til etablering og drift af et landsdækkende offentligt digitalt 2. generations mobilnet i Danmark. Tilladelsens omfang

Tilladelse til etablering og drift af et landsdækkende offentligt digitalt 2. generations mobilnet i Danmark. Tilladelsens omfang Telestyrelsen den 23. januar 2001 Tilladelse til etablering og drift af et landsdækkende offentligt digitalt 2. generations mobilnet i Danmark I medfør af 3 og 11, stk. 1-2, i lov nr. 468 af 12. juni 1996

Læs mere

1. I tilladelsens brevhoved og 2. afsnit ændres Telia Telecom A/S til Telia Mobile AB.

1. I tilladelsens brevhoved og 2. afsnit ændres Telia Telecom A/S til Telia Mobile AB. IT- og Telestyrelsen den 14. oktober 2002 Tillæg nr. 1 til Tilladelse til anvendelse af frekvenser til etablering og drift af et landsdækkende offentligt digitalt 2. generations mobilnet i Danmark (GSM3-nettet)

Læs mere

Tilladelse IV. omfattende frekvensbånd MHz, MHz og MHz

Tilladelse IV. omfattende frekvensbånd MHz, MHz og MHz SONOFON A/S 1 af 9 Tilladelse IV omfattende frekvensbånd 1965-1980 MHz, 2155-2170 MHz og 1910-1915 MHz Tilladelsen består af en tilladelse til anvendelse af radiofrekvenser til etablering og drift af et

Læs mere

Tillæg nr. 5 til Tilladelse til brug af frekvenser til oprettelse og drift af radioanlæg i DCS1800

Tillæg nr. 5 til Tilladelse til brug af frekvenser til oprettelse og drift af radioanlæg i DCS1800 IT- og Telestyrelsen, den 23. december 2009 Tillæg nr. 5 til Tilladelse til brug af frekvenser til oprettelse og drift af radioanlæg i DCS1800 I DCS-tilladelsen af 19. marts 1997 (DCS4) foretages i medfør

Læs mere

900 MHz-auktion og 1800 MHz-auktion. Informationsmemorandum. Bilag E: Udkast til 900 MHz-tilladelse. September 2010

900 MHz-auktion og 1800 MHz-auktion. Informationsmemorandum. Bilag E: Udkast til 900 MHz-tilladelse. September 2010 900 -auktion og 1800 -auktion Auktion over frekvenserne 891,9 896,9 og 936,9 941,9 samt 1710,1-1720,1 og 1805,1-1815,1 Informationsmemorandum September 2010 Udsendt af IT- og Telestyrelsen Danmark www.itst.dk

Læs mere

Tilladelse til etablering og drift af et RLL DCS1800-net i Danmark med tilhørende basale tjenester

Tilladelse til etablering og drift af et RLL DCS1800-net i Danmark med tilhørende basale tjenester Telestyrelsen den 12. juni 1997 (senest ændret den 23. maj 2002) Tilladelse til etablering og drift af et RLL DCS1800-net i Danmark med tilhørende basale tjenester I medfør af 3 og 11, stk. 1-2, i lov

Læs mere

Tilladelse I omfattende frekvensbånd MHz, MHz og MHz

Tilladelse I omfattende frekvensbånd MHz, MHz og MHz HI3G Denmark ApS Side 1 af 11 Tilladelse I omfattende frekvensbånd 1920-1935 MHz, 2110-2125 MHz og 1915-1920 MHz 31. oktober 2001 Tilladelse I omfattende frekvensbånd 1920-1935 MHz, 2110-2125 MHz og 1915-1920

Læs mere

Tillæg nr. 1 til Tilladelse til anvendelse af frekvenser til oprettelse og drift af radioanlæg i GSM2-nettet

Tillæg nr. 1 til Tilladelse til anvendelse af frekvenser til oprettelse og drift af radioanlæg i GSM2-nettet IT- og Telestyrelsen den 17. juli 2003 Tillæg nr. 1 til Tilladelse til anvendelse af frekvenser til oprettelse og drift af radioanlæg i GSM2-nettet I frekvenstilladelse af 28. februar 1997 foretages, i

Læs mere

Tilladelse II omfattende frekvensbånd 1935-1950 MHz, 2125-2140 MHz og 1900-1905 MHz

Tilladelse II omfattende frekvensbånd 1935-1950 MHz, 2125-2140 MHz og 1900-1905 MHz TDC Mobile international A/S 1 af 11 Tilladelse II omfattende frekvensbånd 1935-1950 MHz, 2125-2140 MHz og 1900-1905 MHz Tilladelsen består af en tilladelse til anvendelse af radiofrekvenser til etablering

Læs mere

Informationsmemorandum

Informationsmemorandum 1800 MHz-auktion Tildeling af frekvenser i frekvensbåndene 1720,1-1785,0 MHz og 1815,1-1880,0 MHz Informationsmemorandum Bilag D Udkast til tilladelser Udkast 17. maj 2016 Udsendt af Energistyrelsen Danmark

Læs mere

891,9-896,9 MHz (fortrinsvis uplink) 936,9-941,9 MHz (fortrinsvis downlink)

891,9-896,9 MHz (fortrinsvis uplink) 936,9-941,9 MHz (fortrinsvis downlink) Hi3G Denmark ApS Scandiagade 8 2450 København SV Tilladelse H100356 til at anvende frekvenser til trådløst kommunikationsnet (TK) i Danmark 18. oktober 2010 Hi3G Denmark ApS (tilladelsesindehaveren) gives

Læs mere

Informationsmemorandum

Informationsmemorandum 1800 MHz-auktion Tildeling af frekvenser i frekvensbåndene 1720,1-1785,0 MHz og 1815,1-1880,0 MHz Informationsmemorandum Bilag D Udkast til tilladelser Juni 2016 Udsendt af Energistyrelsen Danmark www.ens.dk

Læs mere

900 MHz-auktion og 1800 MHz-auktion. Informationsmemorandum. Bilag F: Udkast til 1800 MHz-tilladelse. September 2010

900 MHz-auktion og 1800 MHz-auktion. Informationsmemorandum. Bilag F: Udkast til 1800 MHz-tilladelse. September 2010 900 -auktion og 1800 -auktion Auktion over frekvenserne 891,9 896,9 og 936,9 941,9 samt 1710,1-1720,1 og 1805,1-1815,1 Informationsmemorandum Bilag F: Udkast til 1800 -tilladelse September 2010 Udsendt

Læs mere

GSM1-tilladelse til Tele Danmark A/S

GSM1-tilladelse til Tele Danmark A/S GSM1-tilladelse til Tele Danmark A/S Opdateret 23.12.1999 (Telestyrelsen den 28. februar 1997) Tilladelse til etablering og drift af et GSM-net i Danmark med tilhørende basale tjenester I medfør af 3,

Læs mere

Basisstation modtage (MHz) Basisstation sende (MHz) 3463,0 3490,0 (Båndgrænser) 3563,0 3590,0 (Båndgrænser)

Basisstation modtage (MHz) Basisstation sende (MHz) 3463,0 3490,0 (Båndgrænser) 3563,0 3590,0 (Båndgrænser) SONOFON Services A/S Frederikskaj 1780 Købehavn V Vores reference: Sagsbehandler: Dato: 13163-212 Henrik Brodersen 18. december 2000 Tilladelse til anvendelse af frekvenser til etablering og drift af et

Læs mere

2. I tilladelsen erstattes benævnelsen "Orange A/S" alle steder af navnet på den nye tilladelsesindehaver "TeliaSonera Mobile Networks AB".

2. I tilladelsen erstattes benævnelsen Orange A/S alle steder af navnet på den nye tilladelsesindehaver TeliaSonera Mobile Networks AB. IT- og Telestyrelsen, den 24. juni 2005 Tillæg nr. 1 til Tilladelse til anvendelse af frekvenser til etablering og drift af et landsdækkende offentligt digitalt 2. generations mobilnet i Danmark I Holmbladsgade

Læs mere

Tilladelse H til anvendelse af frekvenser i frekvensbåndene MHz og MHz

Tilladelse H til anvendelse af frekvenser i frekvensbåndene MHz og MHz Telia Nättjänster Norden AB Holmbladsgade 139 2300 København S Tilladelse H100270 til anvendelse af frekvenser i frekvensbåndene 2500-2570 MHz og 2620-2690 MHz Telia Nättjänster Norden AB (herefter benævnt

Læs mere

Tilladelse H til anvendelse af frekvenser i frekvensbåndet MHz

Tilladelse H til anvendelse af frekvenser i frekvensbåndet MHz Telenor A/S Frederikskaj 8 1780 København V Tilladelse H100275 til anvendelse af frekvenser i frekvensbåndet 2570-2620 MHz Telenor A/S (herefter benævnt tilladelsesindehaveren) meddeles på baggrund af

Læs mere

Informationsmemorandum Bilag D

Informationsmemorandum Bilag D Informationsmemorandum Bilag D Udkast til tilladelser 700 MHz-, 900 MHz- og 2300 MHz-auktionen - opdateret 30. januar 2019 2018 Udkast til tilladelser og tilhørende tekniske oplysninger er angivet nedenfor:

Læs mere

2. I frekvensbåndene 453,0000 454,8000 MHz og 463,0000 464,8000 MHz må basisstationer ikke etableres indenfor en afstand af 40 km fra de

2. I frekvensbåndene 453,0000 454,8000 MHz og 463,0000 464,8000 MHz må basisstationer ikke etableres indenfor en afstand af 40 km fra de UDKAST Tilladelse xx til anvendelse af frekvenser i frekvensbåndet 453,0-457,5 MHz og 463,0-467,5 MHz [Tilladelsesindehaver] (herefter benævnt tilladelsesindehaveren), jf. bilag 3, meddeles på baggrund

Læs mere

Informationsmemorandum Bilag D

Informationsmemorandum Bilag D Informationsmemorandum Bilag D Udkast til tilladelser 700 MHz-, 900 MHz- og 2300 MHz-auktionen 2018 Bilag D: Udkast til tilladelser Udkast til tilladelser og tilhørende tekniske oplysninger er angivet

Læs mere

I medfør af telelovens 72, stk. 1, jf. 73, stk. 1, træffer IT- og Telestyrelsen herefter følgende afgørelse:

I medfør af telelovens 72, stk. 1, jf. 73, stk. 1, træffer IT- og Telestyrelsen herefter følgende afgørelse: Afgørelse vedrørende Hi3G s standardtilbud af 19. juni 2008 på engrosmarkedet for terminering i Hi3G Denmark ApS s mobilnet (marked 16) 2. september 2009 Indledning Den 4. april 2008 traf afgørelse over

Læs mere

Tilladelsen er udstedt i medfør af 6, stk. 3, i frekvensloven (lovbekendtgørelse nr. 680 af 23. juni 2004).

Tilladelsen er udstedt i medfør af 6, stk. 3, i frekvensloven (lovbekendtgørelse nr. 680 af 23. juni 2004). UDKAST Tilladelse xx til anvendelse af frekvenser i frekvensbåndet 453,0-457,5 MHz og 463,0-467,5 MHz [Tilladelsesindehaver] (herefter benævnt tilladelsesindehaveren), jf. bilag 3, meddeles på baggrund

Læs mere

GSM2-tilladelse til SONOFON A/S

GSM2-tilladelse til SONOFON A/S GSM2-tilladelse til SONOFON A/S opdateret 23.12.1999 (Telestyrelsen den 28. februar 1997) Tilladelse til etablering og drift af et GSM-net i Danmark med tilhørende basale tjenester I medfør af 3, 11, stk.

Læs mere

Tillæg nr. 1 til Tilladelse til anvendelse af frekvenser til oprettelse og drift af radioanlæg i GSM1-nettet

Tillæg nr. 1 til Tilladelse til anvendelse af frekvenser til oprettelse og drift af radioanlæg i GSM1-nettet IT- og Telestyrelsen, den 16. oktober 2002 Tillæg nr. 1 til Tilladelse til anvendelse af frekvenser til oprettelse og drift af radioanlæg i GSM1-nettet I frekvenstilladelse af 28. februar 1997 foretages,

Læs mere

Bekendtgørelse af frekvensafgifter i 2017

Bekendtgørelse af frekvensafgifter i 2017 Bekendtgørelse af frekvensafgifter i 2017 Energistyrelsen opkræver frekvensafgifter i henhold til 50 i lov om radiofrekvenser. Afgifternes størrelse og opkrævning fastsættes årligt på finansloven. For

Læs mere

Bekendtgørelse om auktion over landsdækkende tilladelse til anvendelse af radiofrekvenser i radiofrekvensbåndene MHz og MHz

Bekendtgørelse om auktion over landsdækkende tilladelse til anvendelse af radiofrekvenser i radiofrekvensbåndene MHz og MHz Bekendtgørelse nr. 1014 af 5. oktober 2006 Bekendtgørelse om auktion over landsdækkende tilladelse til anvendelse af radiofrekvenser i radiofrekvensbåndene 872-876 MHz og 917-921 MHz I medfør af 8, stk.

Læs mere

Informationsmemorandum Bilag A. Energi-, forsynings- og klimaministerens beslutning af 14. juni 2018 om 700 MHz-, 900 MHz- og 2300 MHz-auktionen

Informationsmemorandum Bilag A. Energi-, forsynings- og klimaministerens beslutning af 14. juni 2018 om 700 MHz-, 900 MHz- og 2300 MHz-auktionen Informationsmemorandum Bilag A Energi-, forsynings- og klimaministerens beslutning af 14. juni 2018 om 700 MHz-, 900 MHz- og 2300 MHz-auktionen 2018 Bilag A: Energi-, forsynings- og klimaministerens beslutning

Læs mere

Tilladelse H031156 til anvendelse af frekvenser til trådløst kommunikationsnet (TK) i Danmark.

Tilladelse H031156 til anvendelse af frekvenser til trådløst kommunikationsnet (TK) i Danmark. IT- og Telestyrelsen, den 23. december 2009 Tillæg nr. 2 til Tilladelse til anvendelse af frekvenser til oprettelse og drift af radioanlæg i GSM1-nettet I GSM-tilladelsen af 28. februar 1997 (GSM1) foretages

Læs mere

BILAG 3: UDKAST TIL FREKVENSTILLADELSE

BILAG 3: UDKAST TIL FREKVENSTILLADELSE BILAG 3: UDKAST TIL FREKVENSTILLADELSE Foreløbigt udkast til frekvenstilladelse til en DAB-blok 1 senderettighed Kontor/afdeling Center for Tele Dato Kundenummer: Tilladelse [tilladelsesnummer] til anvendelse

Læs mere

Bilag 4: Udkast til programtilladelse for sendemulighed med en kapacitet på 128 kbit/s

Bilag 4: Udkast til programtilladelse for sendemulighed med en kapacitet på 128 kbit/s Bilag 4: Udkast til programtilladelse for sendemulighed med en kapacitet på 128 kbit/s RADIO- OG TV-NÆVNET Tilladelse til programvirksomhed på sendemulighed Y med en kapacitet på 128 kbit/s (kaldet DAB

Læs mere

Bekendtgørelse om tilladelser til at anvende radiofrekvenser 1)

Bekendtgørelse om tilladelser til at anvende radiofrekvenser 1) BEK nr 1366 af 25/11/2016 Udskriftsdato: 16. maj 2019 Ministerium: Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet Journalnummer: Energi-, Forsynings- og Klimamin., Energistyrelsen, j.nr 2016-10005 Senere ændringer

Læs mere

TDC A/S Juridisk Afdeling Nørregade København C. TDC Totalløsninger A/S Teglholmsgade København C

TDC A/S Juridisk Afdeling Nørregade København C. TDC Totalløsninger A/S Teglholmsgade København C TDC A/S Juridisk Afdeling Nørregade 21 0900 København C TDC Totalløsninger A/S Teglholmsgade 1 0900 København C Afgørelse om fastsættelse af pris for samtrafikproduktet "gensalg af tjenester m.v. på fastnetområdet"

Læs mere

Afgørelse vedrørende TDC A/S standardtilbud om henholdsvis fast operatørvalg og gensalg af tjenester m.v. på fastnetområdet (marked 8)

Afgørelse vedrørende TDC A/S standardtilbud om henholdsvis fast operatørvalg og gensalg af tjenester m.v. på fastnetområdet (marked 8) TDC A/S regulering@tdc.dk Fremsendes alene via mail Afgørelse vedrørende TDC A/S standardtilbud om henholdsvis fast operatørvalg og gensalg af tjenester m.v. på fastnetområdet (marked 8) 1 Indledning Den

Læs mere

SuperTel A/S GlobalConnect. Fremsendes alene via mail

SuperTel A/S GlobalConnect. Fremsendes alene via mail SuperTel A/S GlobalConnect Fremsendes alene via mail Afgørelse efter telelovens 65 vedrørende TDC A/S prissætning af mobilaccess til SuperTel A/S frikaldsnumre Indledning SuperTel A/S (herefter SuperTel)

Læs mere

Høringsnotat om den fremtidige frekvensanvendelse i frekvensbåndet MHz

Høringsnotat om den fremtidige frekvensanvendelse i frekvensbåndet MHz Notat Høringsnotat om den fremtidige frekvensanvendelse i frekvensbåndet 450-470 MHz 7. april 2006 Den 8. december 2005 iværksatte en høring over frekvensanvendelsen i frekvensbåndet 450-470 MHz. Høringsfristen

Læs mere

Bilag 3: Udkast til frekvenstilladelse

Bilag 3: Udkast til frekvenstilladelse Bilag 3: Udkast til frekvenstilladelse Tilladelse Hxxxxxx til anvendelse af frekvenser til den fjerde jordbaserede FM-radiokanal [Tilladelsesindehaver] gives hermed fra den 1. november 2011 tilladelse

Læs mere

Bekendtgørelse om auktion over tilladelser til anvendelse af radiofrekvenser i radiofrekvensbåndene MHz og MHz

Bekendtgørelse om auktion over tilladelser til anvendelse af radiofrekvenser i radiofrekvensbåndene MHz og MHz Bekendtgørelse om auktion over tilladelser til anvendelse af radiofrekvenser i radiofrekvensbåndene 2010-2025 MHz og 2500-2690 MHz I medfør af 2, 3, stk. 2, og 4, stk. 1, i lov nr. 1266 af 20. december

Læs mere

Oversigt over foreslåede ændringer Det foreslås i udkast til bekendtgørelse om tilladelser til at anvende radiofrekvenser

Oversigt over foreslåede ændringer Det foreslås i udkast til bekendtgørelse om tilladelser til at anvende radiofrekvenser 28. oktober 2011 Sagsnr. 11-117223 /anjp Høring over udkast til bekendtgørelse om tilladelser til at anvende radiofrekvenser, udkast til ændring af bekendtgørelse om anvendelse af radiofrekvenser uden

Læs mere

Bilag 9: Dækningsberegninger (DVB-H)

Bilag 9: Dækningsberegninger (DVB-H) Bilag 9: Dækningsberegninger (DVB-H) 2 Indholdsfortegnelse 1 Sammendrag...2 2 Forudsætninger i udbuddet...3 3 Grundlag for dækningsberegninger...4 4 Beregnet dækningsgrad...5 1 Sammendrag Udsendelse af

Læs mere

900 MHz-auktion og 1800 MHz-auktion. Informationsmemorandum

900 MHz-auktion og 1800 MHz-auktion. Informationsmemorandum 900 MHz-auktion og 1800 MHz-auktion Auktion over frekvenserne 891,9 896,9 MHz og 936,9 941,9 MHz samt 1710,1-1720,1 MHz og 1805,1-1815,1 MHz Informationsmemorandum Bilag C: Beslutning om gennemførelse

Læs mere

Informationsmemorandum Bilag C

Informationsmemorandum Bilag C Informationsmemorandum Bilag C Udkast til tilladelser 700 MHz-, 900 MHz- og 2300 MHz-auktionen 2018 Bilag C: Udkast til tilladelser Udkast til tilladelser og tilhørende tekniske oplysninger er angivet

Læs mere

Telenor anfører, at selskabet som udgangspunkt finder rationalet og argumentationen bag IT- og Telestyrelsens udkast til omfordeling velunderbygget.

Telenor anfører, at selskabet som udgangspunkt finder rationalet og argumentationen bag IT- og Telestyrelsens udkast til omfordeling velunderbygget. Telenor A/S Frederikskaj 8 1780 København V Afgørelse om omfordeling og ændring af Telenors mobil- og frekvenstilladelser i 1800 MHz-frekvensbåndet 23. december 2009./. Som følge af Kommissionens beslutning

Læs mere

Lov om radiofrekvenser 1)

Lov om radiofrekvenser 1) Bilag 16: Lov om radiofrekvenser Lov om radiofrekvenser 1) Lovbekendtgørelse nr. 680 af 23. juni 2004 Kapitel 1 Lovens anvendelsesområde 1. Denne lov finder anvendelse på anvendelse af radiofrekvenser

Læs mere

SIKRING AF TALETELEFONI I FASTE TELENET VEJLEDNING FOR REKVIRENTER OG UDBYDERE

SIKRING AF TALETELEFONI I FASTE TELENET VEJLEDNING FOR REKVIRENTER OG UDBYDERE IT- og TELESTYRELSEN SIKRING AF TALETELEFONI I FASTE TELENET VEJLEDNING FOR REKVIRENTER OG UDBYDERE Juni 2009 Indholdsfortegnelse 1. Vejledningens formål 2. Formålet med sikring af taletelefoni i faste

Læs mere

Udvalget for Videnskab og Teknologi UVT alm. del Bilag 106 Offentligt. Redegørelse for erfaringerne med den nye frekvenslov

Udvalget for Videnskab og Teknologi UVT alm. del Bilag 106 Offentligt. Redegørelse for erfaringerne med den nye frekvenslov Udvalget for Videnskab og Teknologi 2010-11 UVT alm. del Bilag 106 Offentligt Redegørelse for erfaringerne med den nye frekvenslov IT- og Telestyrelsen Januar 2011 Indholdsfortegnelse INDHOLDSFORTEGNELSE...

Læs mere

Afgørelse om omfordeling og ændring af TDC s mobil- og frekvenstilladelser i 1800 MHz-frekvensbåndet

Afgørelse om omfordeling og ændring af TDC s mobil- og frekvenstilladelser i 1800 MHz-frekvensbåndet TDC A/S Teglholmsgade 1 0900 København C Afgørelse om omfordeling og ændring af TDC s mobil- og frekvenstilladelser i 1800 MHz-frekvensbåndet Som følge af Kommissionens beslutning om harmonisering af 900

Læs mere

Afgørelse om TDC s standardtilbud på fiber BSA på engrosmarkedet for bredbåndstilslutninger (marked 5)

Afgørelse om TDC s standardtilbud på fiber BSA på engrosmarkedet for bredbåndstilslutninger (marked 5) TDC A/S regulering@tdc.dk Fremsendes alene via mail Afgørelse om TDC s standardtilbud på fiber BSA på engrosmarkedet for bredbåndstilslutninger (marked 5) 22. august 2011 1 Indledning har med henblik på

Læs mere

Bekendtgørelse om koordineret anvendelse af netelementer i elektroniske kommunikationsnet og tilhørende faciliteter samt ledningsnet i bygninger 1)

Bekendtgørelse om koordineret anvendelse af netelementer i elektroniske kommunikationsnet og tilhørende faciliteter samt ledningsnet i bygninger 1) BEK nr 384 af 21/04/2011 (Gældende) Udskriftsdato: 24. januar 2018 Ministerium: Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet Journalnummer: Ministeriet for Videnskab, Teknologi og Udvikling, IT- og Telestyrelsen,

Læs mere

Bilag 4: Udkast til programtilladelse til den femte radiokanal. Tilladelse til programvirksomhed på den femte jordbaserede FMradiokanal

Bilag 4: Udkast til programtilladelse til den femte radiokanal. Tilladelse til programvirksomhed på den femte jordbaserede FMradiokanal Bilag 4: Udkast til programtilladelse til den femte radiokanal Tilladelse til programvirksomhed på den femte jordbaserede FMradiokanal 1. Radio- og tv-nævnet giver hermed [tilladelseshaveren] tilladelse

Læs mere

I medfør af telelovens 72, stk. 1, jf. 73, stk. 1, træffer IT- og Telestyrelsen herefter følgende

I medfør af telelovens 72, stk. 1, jf. 73, stk. 1, træffer IT- og Telestyrelsen herefter følgende TDC A/S regulering@tdc.dk Fremsendes alene via e-mail Afgørelse vedrørende standardtilbud af 11. maj 2009 om udveksling af trafik mobil mellem udbydere af telenet og teletjenester på engrosmarkedet for

Læs mere

Bilag 2. Vejledning til udbud af ledig sendetid på lokalradioområdet

Bilag 2. Vejledning til udbud af ledig sendetid på lokalradioområdet Bilag 2 Radio- og tv-nævnet 8. juni 2012 Rasmus Pleidrup Fuldmægtig, cand.jur. Vejledning til udbud af ledig sendetid på lokalradioområdet 2012 rpl@kulturstyrelsen.dk Direkte tlf.: 3373 3369 Radio- og

Læs mere

Lov om radiofrekvenser 1)

Lov om radiofrekvenser 1) LOV nr 475 af 12/06/2009 (Gældende) Ministerium: Erhvervs- og Vækstministeriet Journalnummer: Ministeriet for Videnskab, Teknologi og Udvikling, Senere ændringer til forskriften LOV nr 1231 af 18/12/2012

Læs mere

Lov om radiofrekvenser 1)

Lov om radiofrekvenser 1) Bilag 10: Lov om radiofrekvenser LOV nr 475 af 12/06/2009 Gældende Offentliggørelsesdato: 13-06-2009 Ministeriet for Videnskab, Teknologi og Udvikling Kapitel 1 Lovens anvendelsesområde Oversigt (indholdsfortegnelse)

Læs mere

Bekendtgørelse om indsamling m.v.

Bekendtgørelse om indsamling m.v. BEK nr 820 af 27/06/2014 (Gældende) Udskriftsdato: 28. juli 2017 Ministerium: Justitsministeriet Journalnummer: Justitsmin., j.nr. 2014-529-0018 Senere ændringer til forskriften Ingen Bekendtgørelse om

Læs mere

Telia afgav høringssvar den 27. november 2009 med supplerende bemærkninger den 7. december 2009.

Telia afgav høringssvar den 27. november 2009 med supplerende bemærkninger den 7. december 2009. Telia Nättjänster Norden AB Holmbladsgade 139 2300 København S Afgørelse om omfordeling og ændring af Telias mobil- og frekvenstilladelser i 900 MHz-frekvensbåndet Som følge af en ændring af GSM-direktivet

Læs mere

Lovgrundlag I lovbemærkningerne til telelovens 51 f, stk. 5 og 6, er bl.a. anført følgende:

Lovgrundlag I lovbemærkningerne til telelovens 51 f, stk. 5 og 6, er bl.a. anført følgende: TDC A/S Nørregade 21 0900 København C TDC Totalløsninger A/S Teglholmsgade 1 0900 København C Afgørelse om ændring af afgørelse af 2. november 2005 på engrosmarkedet for bredbåndstilslutning (marked 12)

Læs mere

Tillægsaftale. om Hvilende Abonnement. til standardaftale. om gensalg fastnet. mellem. TDC Totalløsninger A/S XXX

Tillægsaftale. om Hvilende Abonnement. til standardaftale. om gensalg fastnet. mellem. TDC Totalløsninger A/S XXX 18. januar 2005 Tillægsaftale om Hvilende Abonnement til standardaftale om gensalg fastnet mellem TDC Totalløsninger A/S og XXX 1 Indholdsfortegnelse 1 Indholdsfortegnelse... 1 1.1 Bilagsliste... 2 2 Præambel...

Læs mere

I de følgende afsnit beskrives afgiftsgrupperne, og der gives eksempler på konkrete beregninger.

I de følgende afsnit beskrives afgiftsgrupperne, og der gives eksempler på konkrete beregninger. Notat Beregning af frekvensafgifter Generelt om beregning af afgiftsstørrelser for frekvenstilladelser Afgiftsmodellen tager udgangspunkt i de udstedte båndbredder (samlet set for alle tilladelser) i de

Læs mere

Udkast til Bekendtgørelse om tilskud fra dyrevelfærdspuljen

Udkast til Bekendtgørelse om tilskud fra dyrevelfærdspuljen Udkast til Bekendtgørelse om tilskud fra dyrevelfærdspuljen I medfør af tekstanmærkning nr. 106 ad 24.21.02 til 24 på finansloven for finansåret 2018 fastsættes efter bemyndigelse i henhold til delegationsbrev

Læs mere

Lovtidende A 2009 Udgivet den 27. oktober 2009

Lovtidende A 2009 Udgivet den 27. oktober 2009 Lovtidende A 2009 Udgivet den 27. oktober 2009 23. oktober 2009. r. 992. Bekendtgørelse om Dansk radiogrænseflade nr. 00 056 for radioanlæg, der benytter ultrabredbåndsteknologi (UWB) til kommunikation,

Læs mere

Bekendtgørelse om Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser til programvirksomhed i den regionalt opdelte DAB-blok 3

Bekendtgørelse om Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser til programvirksomhed i den regionalt opdelte DAB-blok 3 Bekendtgørelse om Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser til programvirksomhed i den regionalt opdelte DAB-blok 3 I medfør af 45, stk. 5, og 48 i lov om radio- og fjernsynsvirksomhed, jf. lovbekendtgørelse

Læs mere

Resumé af Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelse til DAB-blok 1

Resumé af Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelse til DAB-blok 1 Radio- og tv-nævnet 1. juli 2016 Lill-Jana Vandmose Larsen Specialkonsulent, cand.jur. Telefon 33 73 33 35 lvl@slks.dk www.slks.dk Resumé af Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelse til DAB-blok 1 Sendemulighederne

Læs mere

Bekendtgørelse om foderstofkontrol og certificerede kvalitetsstyringssystemer

Bekendtgørelse om foderstofkontrol og certificerede kvalitetsstyringssystemer BEK nr 1527 af 09/12/2016 (Gældende) Udskriftsdato: 3. marts 2017 Ministerium: Miljø- og Fødevareministeriet Journalnummer: Miljø- og Fødevareministeriet, Fødevarestyrelsen, j.nr. 2016-34-31-00268 Senere

Læs mere

Sikring af taletelefoni i faste telenet

Sikring af taletelefoni i faste telenet Sikring af taletelefoni i faste telenet Vejledning for rekvirenter og udbydere 7. marts 2013 www.cfcs.dk Side 1 af 7 Indholdsfortegnelse 1. Vejledningens formål... 3 2. Formålet med sikring af taletelefoni

Læs mere

Levering af velfærdsteknologi til arbejde med reminiscens

Levering af velfærdsteknologi til arbejde med reminiscens Kontrakt Levering af velfærdsteknologi til arbejde med reminiscens SOSU Nord mellem SOSU Nord På Sporet 8 A 9000 Aalborg (Herefter SOSU ) og ( ) (Herefter Leverandør ) Hver for sig benævnt Part og tilsammen

Læs mere

IT- og Telestyrelsen har den 1. oktober 2008 sendt udkast til afgørelse i høring hos Sonofon og Bibob.

IT- og Telestyrelsen har den 1. oktober 2008 sendt udkast til afgørelse i høring hos Sonofon og Bibob. Sonofon A/S Juridisk afdeling Frederikskaj 1780 København V Afgørelse efter telelovens 63, stk. 3, vedrørende anmodning om ikke at offentliggøre dele af samtrafikaftale mellem Sonofon og CBB Sonofon A/S,

Læs mere

Bekendtgørelse om tilskud fra dyrevelfærdspuljen

Bekendtgørelse om tilskud fra dyrevelfærdspuljen BEK nr 1158 af 05/10/2015 (Gældende) Udskriftsdato: 11. oktober 2015 Ministerium: Miljø- og Fødevareministeriet Journalnummer: Miljø- og Fødevaremin., NaturErhvervstyrelsen, j.nr. 15-8630-000007 Senere

Læs mere

KØB AF RECYCLER SLAMSUGER

KØB AF RECYCLER SLAMSUGER KØB AF RECYCLER SLAMSUGER MELLEM OG AFLØB BALLERUP A/S [INDSÆT NAVN] /EBJ Horten Advokatpartnerselskab CVR 33775229 INDHOLDSFORTEGNELSE Side 2 1. BAGGRUND... 4 2. DEFINITIONER... 4 3. KONTRAKTGRUNDLAG...

Læs mere

Teleklagenævnet. Lindholm Havnevej 33. Lokalradioforeningen Fyn EastcoastFM

Teleklagenævnet. Lindholm Havnevej 33. Lokalradioforeningen Fyn EastcoastFM Teleklagenævnet Lokalradioforeningen Fyn EastcoastFM Lindholm Havnevej 33 Bredgade 43 DK-1260 København K 5800 Nyborg Tlf 3392 9700 Fax 3392 9988 Afgørelse i klage sag indbragt af Lokalradioforeningen

Læs mere

Kontrakt. Ejendomsadministration. Ringsted Kommune

Kontrakt. Ejendomsadministration. Ringsted Kommune Kontrakt Ejendomsadministration Ringsted Kommune Indholdsfortegnelse 1. Aftaleparter 3 2. Bilag 3 3. Baggrund, formål og generelle vilkår 3 4. Ejendomme 4 5. Kontraktperiode 4 6. Forhold vedrørende ikrafttræden

Læs mere

Afgørelse efter telelovens 52 vedrørende TDC A/S opkrævning af gebyr ved etablering af manglende kobling på ledningsvej BSA uden samproduktion

Afgørelse efter telelovens 52 vedrørende TDC A/S opkrævning af gebyr ved etablering af manglende kobling på ledningsvej BSA uden samproduktion Telia Danmark regulatory@telia.dk TDC A/S regulering@tdc.dk Fremsendes alene via mail Afgørelse efter telelovens 52 vedrørende TDC A/S opkrævning af gebyr ved etablering af manglende kobling på ledningsvej

Læs mere

Høring om interessen for frekvenser i 410-430 MHz frekvensbåndet

Høring om interessen for frekvenser i 410-430 MHz frekvensbåndet Notat Høring om interessen for frekvenser i 410-430 MHz frekvensbåndet iværksatte den 10. februar 2009 en høring om interessen for frekvenser i 410-430 MHz frekvensbånder med høringsfrist den 11. marts

Læs mere

Høring over udkast til bekendtgørelser om frekvnsauktioner i 450 og 870 Mhz Frekvensbåndene, tilladelser samt informationsmemoranda

Høring over udkast til bekendtgørelser om frekvnsauktioner i 450 og 870 Mhz Frekvensbåndene, tilladelser samt informationsmemoranda Hi3G Denmark ApS Tel +45 3333 0135 Arne Jacobsens Allé 17 Fax +45 3333 0155 DK-2300 København S www.3.dk Danmark IT- og Telestyrelsen Holsteinsgade 63 2100 København Ø København den, 6. september 2006

Læs mere

Telia afgav høringssvar den 27. november 2009 med supplerende bemærkninger den 7. december 2009.

Telia afgav høringssvar den 27. november 2009 med supplerende bemærkninger den 7. december 2009. Telia Nättjänster Norden AB Holmbladsgade 139 2300 København S Afgørelse om omfordeling og ændring af Telias mobil- og frekvenstilladelser i 1800 MHz-frekvensbåndet Som følge af Kommissionens beslutning

Læs mere

Anordning om ikrafttræden for Grønland af lov om radiofrekvenser

Anordning om ikrafttræden for Grønland af lov om radiofrekvenser Anordning nr. 38 af 23. januar 2004 Anordning om ikrafttræden for Grønland af lov om radiofrekvenser VI MARGRETHE DEN ANDEN, af Guds Nåde Danmarks Dronning, gør vitterligt: I medfør af 60 i lov nr. 421

Læs mere

Ballomax. Section 17 Ballomax

Ballomax. Section 17 Ballomax ME EX Section 17 Ballomax www.broen.com 19.3-1 IND 19.3-2 HO EX Ballomax KAPITEL 19 Salgs- og leveringsbetingelser www.broen.com 19.1-1 ME HO Salgs- og leveringsbetingelser IND 1. Anvendelse af salgs-

Læs mere

ALMINDELIGE SALGS- LEVERINGSBETINGELSER

ALMINDELIGE SALGS- LEVERINGSBETINGELSER 323-182087 SLA/sla 16.03.2015 ALMINDELIGE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER Advokatfirma Indholdsfortegnelse 1. Generelt... 3 2. Indgåelse... 3 3. Opsigelse... 3 4. Priser... 4 5. Betalingsbetingelser...

Læs mere

ANBEFALINGER TIL INDENDØRS DÆKNING

ANBEFALINGER TIL INDENDØRS DÆKNING ANBEFALINGER TIL INDENDØRS DÆKNING Juni 2014 SINE dækker udendørs SINE (sikkerhedsnet) er beredskabernes fælles radionet, som sikrer den nødvendige kommunikation i og på tværs af beredskabssektorerne i

Læs mere

Bekendtgørelse om markedsmæssighed af aftaler om realisering af energibesparelser

Bekendtgørelse om markedsmæssighed af aftaler om realisering af energibesparelser Bekendtgørelse om markedsmæssighed af aftaler om realisering af energibesparelser I medfør af 46, stk. 3 og 4, og 88 i lov om elforsyning, jf. lovbekendtgørelse nr. 1009 af 27. juni 2018 som senest ændret

Læs mere

Nye overordnede principper for frekvensadministrationen i Danmark

Nye overordnede principper for frekvensadministrationen i Danmark Nye overordnede principper for frekvensadministrationen i Danmark 1 De telepolitiske aftaler Den 8. september 1999 blev der med udgangspunkt i markedssituationen indgået en politisk aftale, der fastlagde

Læs mere

Høringsdokument. 17. juli 2009

Høringsdokument. 17. juli 2009 2,5 GHz auktion Auktion over frekvenser i frekvensbåndene 200-2025 MHz og 2500-2690 MHz Høringsdokument 7. juli 2009 Udsendt af IT- og Telestyrelsen Danmark www.itst.dk Oversigt over punkter til høring.

Læs mere

Licensaftale. Overdragelse til brug (ikke-eksklusiv licens) Der er d.d mellem. Agrogruppen Danmark Nygade 6 4672 Klippinge.

Licensaftale. Overdragelse til brug (ikke-eksklusiv licens) Der er d.d mellem. Agrogruppen Danmark Nygade 6 4672 Klippinge. J. nr. 670-37406 CLJ/TL Licensaftale Overdragelse til brug (ikke-eksklusiv licens) Der er d.d mellem E-mail: Agrogruppen Danmark Nygade 6 4672 Klippinge agro@lokalrevision.dk Tlf: 5657 9400 CPR/CVR. nr.:

Læs mere

6. juni Boxer TV A/S Langebrogade 1, København K. Att.: Adm. direktør Ulf Lund

6. juni Boxer TV A/S Langebrogade 1, København K. Att.: Adm. direktør Ulf Lund 6. juni 2018 Radio- og tv-nævnet Boxer TV A/S Langebrogade 1, 1. 1411 København K Att.: Adm. direktør Ulf Lund H.C. Andersens Boulevard 2 1553 København V Telefon 33 95 42 00 rtv@slks.dk www.slks.dk Tilladelse

Læs mere

I/S DIGI-TV Att. Lars Esben Hansen TV 2 DTT A/S Rugaardsvej Odense C. København den 10. januar 2006

I/S DIGI-TV Att. Lars Esben Hansen TV 2 DTT A/S Rugaardsvej Odense C. København den 10. januar 2006 RADIO- OG TV-NÆVNET I/S DIGI-TV Att. Lars Esben Hansen TV 2 DTT A/S Rugaardsvej 25 5100 Odense C København den 10. januar 2006 Tilladelse til I/S DIGI-TV til distribution af lyd- og billedprogrammer ved

Læs mere

Afgørelse i 65 sag om indførelse af et håndteringsvarsel i gensalgsaftalen mellem Tele2 og TDC

Afgørelse i 65 sag om indførelse af et håndteringsvarsel i gensalgsaftalen mellem Tele2 og TDC TDC A/S Nørregade 21 0900 København C Afgørelse i 65 sag om indførelse af et håndteringsvarsel i gensalgsaftalen mellem Tele2 og TDC Tele2s indgav den 12. marts 2004 en klage til Konkurrencestyrelsen vedrørende

Læs mere

Det Nationale Videncenter for Automation og Robotteknologi Nord v/techcollege

Det Nationale Videncenter for Automation og Robotteknologi Nord v/techcollege Kontrakt Levering af svejserobotter j.nr. 7.01 Det Nationale Videncenter for Automation og Robotteknologi Nord v/techcollege mellem Det Nationale Videncenter for Automation og Robotteknologi Nord v/techcollege

Læs mere

Energistyrelsen sender hermed en række udkast til bekendtgørelser på frekvensområdet

Energistyrelsen sender hermed en række udkast til bekendtgørelser på frekvensområdet Til høringsparterne Kontor/afdeling Center for Tele Dato 22. oktober 2018 J nr. 2018-17844 /sesw/glh Høring over udkast til forskellige bekendtgørelser på frekvensområdet Energistyrelsen sender hermed

Læs mere

Afgørelse efter telelovens 65, stk. 6 om fastsættelse af foreløbige vilkår for Cybercitys adgang til samtrafikproduktet Bitstream Access (BSA)

Afgørelse efter telelovens 65, stk. 6 om fastsættelse af foreløbige vilkår for Cybercitys adgang til samtrafikproduktet Bitstream Access (BSA) TDC A/S Nørregade 21 0900 København C Cybercity A/S Frederikskaj 1780 København V Afgørelse efter telelovens 65, stk. 6 om fastsættelse af foreløbige vilkår for Cybercitys adgang til samtrafikproduktet

Læs mere

Bekendtgørelse om Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser til programvirksomhed i den regionalt opdelte DAB-blok 3

Bekendtgørelse om Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser til programvirksomhed i den regionalt opdelte DAB-blok 3 Bekendtgørelse om Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser til programvirksomhed i den regionalt opdelte DAB-blok 3 I medfør af 45, stk. 5, og 48 i lov om radio- og fjernsynsvirksomhed, jf. lovbekendtgørelse

Læs mere

Bekendtgørelse om ændring af bekendtgørelse om en indskyder- og investorgarantiordning

Bekendtgørelse om ændring af bekendtgørelse om en indskyder- og investorgarantiordning Bekendtgørelse om ændring af bekendtgørelse om en indskyder- og investorgarantiordning 1 I bekendtgørelse nr. 1483 af 2. december 2016 om en indskyder- og investorgarantiordning foretages følgende ændringer:

Læs mere

Aftale om køb eller reservation af infrastrukturkapacitet

Aftale om køb eller reservation af infrastrukturkapacitet Aftale om køb eller reservation af infrastrukturkapacitet mellem Banedanmark Amerika Plads 15 2100 København Ø CVR nummer: 18 63 22 76 (herefter kaldet Banedanmark) og YY CVR nummer: (herefter kaldet ansøgeren)

Læs mere

TDC ERHVERV RABATAFTALE

TDC ERHVERV RABATAFTALE TDC ERHVERV RABATAFTALE Marts 2017 1. Aftalens omfang TDC Erhverv Rabataftale ( Aftalen ) gælder i tillæg til den mellem TDC Erhverv og Kunden indgåede kontrakt for levering af de denne aftale omfattede

Læs mere