Referat af Årsmøde i Dansk Knarr Klub tirsdag 22. november 2016, kl i Restaurant Skovshoved Sejlklub

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af Årsmøde i Dansk Knarr Klub tirsdag 22. november 2016, kl i Restaurant Skovshoved Sejlklub"

Transkript

1 Referat af Årsmøde i Dansk Knarr Klub tirsdag 22. november 2016, kl i Restaurant Skovshoved Sejlklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent: Bestyrelsen forslår Jes Thomsen som dirigent 2. Formandens beretning v/ Peter Bøttcher og udvalgsformænd a. Markedsføringsudvalget, Peter Bøttcher b. Regeludvalget, Ulf Røgeberg c. Kapsejladsudvalget, Jakob Zarp d. IKC2018 udvalget, Ib Ussing Andersen e. Sommerstævneudvalget, Per Flemming Christensen 3. Forslag til ændringer og tilføjelser til klasseregler og vedtægter. Bestyrelsen har indgivet forslag til behandling om ændring af vægtgrænse fra 275 kg til 300 kg. 4. Årsregnskab for 2015/2016. Vil blive bekendtgjort senest 8 dage før årsmødet på 5. Budget for 2016/17. Vil blive fremlagt på årsmødet. 6. Fastsættelse af kontingent for 2016/2017. Bestyrelsen foreslår uændret kontingent. 7. Valg af bestyrelsesmedlemmer: Bestyrelsen består af: Peter Bøttcher (formand), Ulf Røgeberg, Per Flemming Christensen, Jakob Zarp og Ib Ussing Andersen. På valg er Ulf Røgeberg, som er villig til genvalg. 8. Valg af suppleant: Søren Leopold er villig til genvalg. 9. Valg af revisor. Anders Olesen er villig til genvalg.

2 10. Wild Card lodtrækning til IKC Oslo Eventuelt a. Vovsepokalen (pkt behandlet kapsejladsudvalget) Referat: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen havde foreslået Jes Thomsen (OD100), som modtog valg, og konstaterede, at Årsmødet var rettidig indkaldt og at der var medlemmer repræsenterende 29 både (inklusive fuldmagter) tilstede, således at forsamlingen var beslutningsdygtig. 2. Formandens beretning Emner der blev berørt. Året der er gået Bestyrelsen og dens arbejde Klublivet De 5 og bådværftet Årets stævner Code of Conduct IKC48 Klassereglerne i ISAF-format Økonomi Klubånd og fremtid Hele formandens beretning kan ses som bilag 1 til dette referat. Der var ingen bemærkninger til formandens beretning. A. Markedsføringsudvalget v/peter Bøttcher Udvalget består af Søren, Jakob og formanden: Knarr.dk nu 3 redaktører og hovedrengøring af hjemmesiden Facebook initiativ søsat ca. 150 medlemmer Indvielse Skovshoved Havn ca. 15 nysgerrige sejlere Fremtiden Trim -> gøre det nemmere at komme ind i klassen

3 Mere lokal PR Flere poster på FB Klub merchandize Der er i årets løb ryddet grundigt op i hjemmesiden, og det vil blive forsøgt at holde siden løbende opdateret. Søren Leopold var primus motor til at lancere Facebook gruppen, som nu tæller ca. 150 medlemmer. Den blev lanceret som en lukket gruppe, hvor man skal søge om adgang, men det overvejes nu at gøre den offentlig tilgængelig. Under indvielse af den nye Skovshoved Havn gennemførte Knarr klubben et arrangement, hvorved interesserede kunne få en sejltur med en Knarr og 15 sejlere fik en dejlig tur på Øresund, hvilket vi håber kan være medvirkende til at fremme interessen for Knarr klassen. Bestyrelsen vil fremover arrangere mere lokal PR, gentage succesen med en trim dag først på sæsonen, og opfordrer flere Knarr sejlere til at poste oplysninger og billeder på Facebook siden, som kunne have fælles interesse. B. Regeludvalget v/ulf Røgeberg Ulf oplyste, at klassereglerne i ISAF formatet har været debatteret under Admirals Meeting i San Francisco. Regelsættet er for så vidt klar, men mangler endelig godkendelse i USA, hvor godkendelse formodentlig vil ske ved deres førstkommende årsmøde, hvorimod der mangler nogle mindre tilrettelser førend Norge er klar til vedtagelse. Ulf Røgeberg og Jes Thomsen gør nu en sidste indsats, idet de såkaldte National Prescriptions (såsom den danske vægtgrænse) skal indarbejdes i dokumentet. Ulf informerede om at ca. 85 % af klassereglerne omhandler bådens geometri, medens 15 % omhandler ejers ansvar for bådens tilstand; sidstnævnte er de vigtige i dagligdagen. Det er besluttet, at der skal udarbejdes en fælles hjemmeside, som bl.a. kommer til at indeholde de nu fælles regler. Denne oprettes af USA. Ole Albrecht (OD91) efterlyste oplysninger om de enkelte bådes vægte, hvortil UR meddelte, at vægten nu forefindes på værftet i Skovshoved, hvor der pt er opbevaret 21 Knarr er. Alle der ønsker deres båd vejet kan henvende sig til Ulf, som også er behjælpelig med at bistå ved vejning i andre havne. Det er en forudsætning for deltagelse i klubbens stævner, at båden opfylder kravene i klassereglerne, herunder vægten. Reglerne kan hentes på hvor der også findes en oversigt over de vigtigste, som ejerne selv nemt kan kontrollere. Regeludvalget har i 2015/16 bestået af Ulf (formand), Jes og Jock Hartvig Andersen (OD101). Ulf og Jes er desuden medlemmer af IKA Technical Commitee, hvor Ulf er chairman. C. Kapsejladsudvalget v/ Jakob Zarp Status på året2016 Nye tiltag/ formater Kapsejladskalenderen2017 IKC Oslo 2017 Wild Card Vovsepokalen Evt.

4 2016 har generelt været præget af let vind under stævnerne, og med undtagelse af sidste stævne i Rungsted med bare 15 både, har der været god tilslutning til arrangementerne, og godt samarbejde med de arrangerende sejlklubber. I 2016 indførtes reglen om maksimum 3 sejladser pr dag, hvilket vakte tilfredshed under Årsmødet. Der opfordres igen kraftigt til at så mange som muligt bliver og deltager i præmieoverrækkelse efter stævnerne. Formanden henviste herefter til gældende Code of Conduct. Knarrklubbens etiske retningslinjer for kapsejlads: Starten: Undgå at kuske -ved fejl tag straffen. Kryds: Vær tydelig i dine manøvrer og din tegngivning. Topmærket: Ved fejl: Tag straffen korrekt. Afvisermærket: Pas på krydsende både. Lænseren: Pas på masterne. Gaten/bundmærkerne: Vær tydelig i tegngivning og pas på både, der er gået i stå. Mållinjen: Hold fri af kapsejlende både. Protester: Læg protest, hvis en modpart har lavet en åbenbar fejl og ikke taget sin straf. Særligt omkring masterne: Pas også på Windex. Undgå kollisioner: Hvis uundgåeligt Trods rolige vejrforhold har 2016 desværre budt på en del kollisioner, mastebrud og omstændelige protester, og der opfordres til besindighed, sportslighed og fornuft på banerne. Kapsejladskalender 2017 Trimdag i Skovshoved medio maj (dato kommer) maj Skovshoved (ikke endelig fastlagt) juni Sletten Bådeklub Lørdag d. 24 juni (ikke endelig fastlagt) IKC august Oslo august DM Svanemøllen (ikke endelig fastlagt) sept. KDY Rungsted Lørdag 30. sept. Knarr ligaen Lars-Ole Knudsen har opfordret til, at der fremover afholdes mere end de vanlige 4 stævner, hvortil Jakob Zarp oplyste, at de 4 stævner fortsat vil blive afholdt, men at der lørdag 30. september planlægges at afholde en holdsejlads for Knarr erne. Derudover overvejes at der lørdag 24. juni kunne arrangeres noget utraditionelt distancesejlads, eller matchrace tæt udfor enten Rungsted eller Skovshoved, krav om mindst 1 kvindelig gast ombord, bytte både som ved IKC.osv. Komiteen arbejder videre med tanken. Mogens Carrebye (OD64) oplyste at man i Præstø sejlklub har haft succes med at arrangere tune-up sejladser på korte baner. Kim Bruhn-Petersen (OD137) bad bestyrelsen tage kontakt til Skovshoved Sejlklub omkring opgradering af aftenmatch om torsdagen. Nuværende tilstand er ikke tilfredsstillende. Lars Gottfredsen havde umiddelbart før Årsmødet fremsendt en e mail til bestyrelsen med opfordring til at overveje styrbord rundt sejladser: Se link:

5 Der var flere positive tilkendegivelser på mødet, og bestyrelsen vil udarbejde regelsæt til, hvorledes det kan foregå, så stævnelederne i de enkelte klubber fremover kan opfordres til at benytte muligheden, endda fra start til start. Andre klasser anvender ligeledes mulighed for 2 topmærker, hvilket også kunne afprøves i praksis i D. IKC 2018 Udvalget v/ib Ussing Andersen Sejladserne vil blive afholdt i samarbejde med KDY i Skovshoved fra den 4 11 august 2018 Budget: DKK , eksklusiv jubilæumsbog (budget for 2015 var ca. DKK ) Daglig forplejning, mid-week og award dinner arrangementer udgør de tre største poster Udvalget arbejder med en række potentielle samarbejdspartnere Bestyrelsen opfordrer alle Knarr Klubbens medlemmer til at være behjælpelige med at finde egnede samarbejdspartnere Endeligt IKC udvalgt nedsættes i løbet af vinteren 2016/2017 Det bliver IKC nr. 50, og dermed et jubilæums arrangement. Det bliver et stort arrangement med brug for mange frivillige hjælpere også blandt Knarr sejlerne! Der ligger derudover en stor udfordring i at kunne anvende endnu flere både gerne 25, så fordelingen kunne blive 12/6/6 + forsvarende mester. Det vil således blive nødvendigt at tiltrække både, udover de, som gennem tilmelding til udtagelsesstævner er forpligtet til at stille båd til rådighed. Det påtænkes at udbyde flere Wild Cards. E. Sommerstævne 2016 v/per Fl. Christensen Vi forsøgte i 2016 med en ny model, hvor der ikke skulle benyttes udefra kommende officials, og hvor planen var at man sejlede fra havn til havn i Øresunds regionen, afsluttende med op/ned baner ud for Rungsted. Der var for få tilmeldte, og vi måtte desværre aflyse. Vi vil forsøge igen i 2017 i uge 27, sandsynligvis med det kendte koncept med en værtshavn som alle sejler til og fra. Mange kan ikke afsætte 2 weekender til et sommerstævne, så en afkortning af arrangementet kan være nødvendigt, f.eks ved at man mødes mandag, sejler tirsdag til torsdag, med hjemsejlads fredag, således at ingen weekender berøres. Johan Brydegaard (OD48) og Hans-Emil Petersen (OD7) havde netop været til møde i Svendborg omkring næste års Svendborg Classic Regatta, som over årene, i lighed med vort Sommerstævne, lider af svigtende tilslutninger. Der er åbent også for glasfiber Knarr. De foreslår således at sommerstævnet kunne blive et arrangement sammen med Svendborg Classic Regatta, som sejles på baner i Lunkebugten udfor Thurø og Tåsinge, afsluttende med måltagning tæt på Svendborg, med udfordringer som vind og strøm i Svendborg Sund. Der er allerede 4-5 Knarr er i området, og der sejles på trekantbaner sammen med andre klasser. Hvis feltet af Knarr er bliver tilstrækkeligt stort, kan vi måske få egne sejladser op op/ned baner. Svendborg Classic Regatta finder sted ( august 2017), hvilket er samtidig med IKC i Oslo.

6 Se link: 3. Forslag til ændringer og tilføjelser til klasseregler og vedtægter Der var fra bestyrelsen indkommet følgende forslag til behandling inden fristen den 15. september jf. vedtægternes ) Forslag om at forøge vægtgrænsen fra 275 kg til 300 kg Baggrund for forslag: Bestyrelsen har lyttet til medlemmer og mener at der er brug for en ny stillingtagen. Ved stramningen i 2015 var der ikke kendskab til, om nuværende tremands besætninger ville blive forhindret i at sejle videre. Konkret har reglen fx ramt OD123. Er det blevet mere fair at have 25 kg mindre? Den nuværende vægtgrænse er strammere end vores internationale lillebror klasse, Dragen, på trods af højere gennemsnitsalder? Der stemtes om hvorvidt der skal være en vægtgrænse overhovedet, og 25 af de tilstedeværende stemte for at bevare en vægtgrænse. Der stemtes derefter om bestyrelsens forslag om at øge vægtgrænsen en 300 kilo, hvilket blev godkendt med 16 stemmer for. Formanden gjorde opmærksom på at den nu lempede vægtgrænse skal behandles med fairness, og ikke bør udnyttes taktisk. Hensigten er at alle skal kunne deltage i fair konkurrence. Bestyrelse vil forelægge ændringen for IKA, som formelt skal godkende bestemmelse som en dansk nationalbestemmelse. 4. Årsregnskab for 2015/2016 Fremlagt på hjemmesiden. Per Fl. Christensen gennemgik regnskabet, som godkendtes af forsamlingen uden kommentarer. 5. Budget for 2016/2017 Fremlagt på hjemmesiden. Per Fl. Christensen gennemgik budgettet, som godkendtes af forsamlingen. 6. Kontingent for 2016/2017 Forslag om uændret kr. 600,- blev godkendt. (Medlemmerne bedes indbetale for den kommende sæson senest 1. april Nummeret på klubbens bankkonto, hvortil kontingentet bedes indbetalt, er: Nordea; reg konto ) Bestyrelsen ønsker fremover at mindske unødig administration til opkrævning af kontingent, og vil fremkomme med forslag til en løsning, hvorved medlemmer fremover vil blive trukket en gang om året. Muligvis gennem mobile pay eller lignende.

7 Det er ikke meningen at træde nogen for nær med en ny løsning, og der var da heller ingen mislyde herom på Årsmødet. 7. Valg af bestyrelsesmedlemmer Bestyrelsen består af: Peter Bøttcher (Admiral og formand) Ulf Røgeberg Per Flemming Christensen (kasserer og sekretær) Jakob Zarp Ib Ussing Andersen. På valg er Ulf Røgeberg, som er villig til genvalg. Ulf Røgeberg blev genvalgt. 8. Valg af suppleanter Søren Leopold (OD121) modtog genvalg. 9. Valg af revisor Anders Olesen (OD 71) var ikke til stede, men havde på forhånd meddelt, at han ville modtage genvalg, hvilket han straks blev. 10. Wild Card lodtrækning til IKC Oslo 2017 Mødets yngste deltager, Søren Kyllebæks datter, Josephine var nummerpige. Den heldige vinder af Wild Card lodtrækning blev Torben Hessov (OD79). Som substitut, hvis ikke OD79 kan deltage, blev andet lod vundet af Johan Prior Knock (OD134). 11. Eventuelt. Vovsepokalen blev oprindelig udsat af Christian Rafn (OD 39) til det kvindelige besætningsmedlem, på den bedste Knarr med kvinder ombord ved Knarrmesterskabet, nu DM. Christian kaldte sine yngre kvindelige gaster for Vovser. Pokalen for 2016 tilfalder Margit Christensen på OD101. Emnet: Observeret Rulning, Rocking af bådene på lænsebenet kom igen frem, og da det er svært at skelne mellem hvad der er bådens natur, og hvad der er fremprovokeret af besætningen, meddelte formanden, at der i den kommende sæson vil blive inviteret en sagkyndig til at optage scener fra sejladserne. Anders Myralf henledte igen forsamlingens opmærksomhed på at Knarrsejlerne skal være forsigtige med blot at forbyde, hvad der i andre bådtyper benævnes Pendling af bådene. Der kommer løbende nye Knarr sejlere til fra både Finn jolle, Drage, og andre klasser, hvor det er helt almindeligt at man anvender pendling som en naturlig trim-faktor. I nutiden afgøres rigtig mange sejladser faktisk på løberen, og vi skal passe på at følge med udviklingen. Johan Brydegaard (OD48) orienterede om OD55, som er givet i gave til Danmarks Museum for Lystsejlads på Frederiksøen i Svendborg. Der arbejdes på at give båden nyt dæk gennem frivillig arbejdskraft. Ulf Røgeberg gav information omkring vedligehold af Knarren.

8 Som daglig leder af værftet i Skovshoved har han nu 21 Knarr er på land, og gennemgang af tilstanden viser nogle emner, som den enkelte ejer af (glasfiber) bådene bør se efter, og om nødvendigt få udbedret: 1. Vand i roret 2. Råddannelse i understøtning af cockpitbund 3. Skødespil, der ikke er smurt Ulf er gerne behjælpelig med råd og dåd ved henvendelse. Bo Eckwald henledte opmærksomheden på de elektroniske muligheder man i dag kan hente til sin smartphone eller IPad. Eksempelvis I-Regatta. Hensigten med i sin tid at forbyde elektroniske hjælpemidler såsom GPS ombord på Knarr erne var at undgå kostbare instrumenter. Nu kan man downloade gratis eller meget billige apps, og derfor bør det overvejes at give tilladelse til sådanne, idet man alligevel ikke kan kontrollere om nogen anvender dem i kahytsåbningen. Bestyrelsen tager forslaget ad notam, følger udviklingen også i andre klasser, og tager det på dagsordenen i et kommende bestyrelsesmøde. Der var ikke flere emner, og dirigenten takkede for god orden under mødet, der således afsluttedes. Bilag 1: Formandens beretning Årsberetning 2016.pdf 27. nov PFC

Herved indkaldes til Dansk Knarr Klubs Årsmøde, som afholdes tirsdag den 22. november 2016 kl. 19:00 i Restaurant Sejlklubberne, Skovshoved havn.

Herved indkaldes til Dansk Knarr Klubs Årsmøde, som afholdes tirsdag den 22. november 2016 kl. 19:00 i Restaurant Sejlklubberne, Skovshoved havn. Herved indkaldes til Dansk Knarr Klubs Årsmøde, som afholdes tirsdag den 22. november 2016 kl. 19:00 i Restaurant Sejlklubberne, Skovshoved havn. Fra kl 18.00 inviterer Knarr Klubben på middag (Skipperlabskovs

Læs mere

Bestyrelsen fremlægger følgende forslag til vedtægtsændringer:

Bestyrelsen fremlægger følgende forslag til vedtægtsændringer: Herved indkaldes til Dansk Knarr Klubs Årsmøde, som afholdes tirsdag den 27. november 2018 kl. 19:00 i KDYs lokaler, 1. sal, Rungsted havn ( Indgang i klubhusets nordre ende ). kl. 18.00 inviterer Knarr

Læs mere

Dansk Knarr Klub. Årsmøde 2017

Dansk Knarr Klub. Årsmøde 2017 Dansk Knarr Klub Årsmøde 2017 Tirsdag d. 21. november 2017 kl. 19 Skovshoved Sejlklub Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens og udvalgenes beretning 3. Indkomne forslag til klasseregler og vedtægter

Læs mere

Referat fra årsmøde i Dansk Knarr Klub, afholdt onsdag den 24. november kl. 19:00 i KDY s klubhus, Skovshoved havn.

Referat fra årsmøde i Dansk Knarr Klub, afholdt onsdag den 24. november kl. 19:00 i KDY s klubhus, Skovshoved havn. Referat fra årsmøde i Dansk Knarr Klub, afholdt onsdag den 24. november kl. 19:00 i KDY s klubhus, Skovshoved havn. Der var følgende dagsorden for mødet: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3.

Læs mere

Referat af Årsmøde i Dansk Knarr Klub tirsdag 21. november 2017, kl i Restaurant Skovshoved Sejlklub

Referat af Årsmøde i Dansk Knarr Klub tirsdag 21. november 2017, kl i Restaurant Skovshoved Sejlklub Referat af Årsmøde i Dansk Knarr Klub tirsdag 21. november 2017, kl. 19.00 i Restaurant Skovshoved Sejlklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent: Bestyrelsen foreslår Jes Thomsen som dirigent 2. Formandens beretning

Læs mere

Herved indkaldes til Dansk Knarr Klubs Årsmøde, som afholdes onsdag den 3. november kl. 19:00 i Resturant Sejlklubberne, Skovshoved havn.

Herved indkaldes til Dansk Knarr Klubs Årsmøde, som afholdes onsdag den 3. november kl. 19:00 i Resturant Sejlklubberne, Skovshoved havn. Herved indkaldes til Dansk Knarr Klubs Årsmøde, som afholdes onsdag den 3. november kl. 19:00 i Resturant Sejlklubberne, Skovshoved havn. Der vil være følgende dagsorden for mødet: 1. Valg af dirigent:

Læs mere

REFERAT AF EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING

REFERAT AF EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING REFERAT AF EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING I henhold til vedtægterne for J/80-klubben gennemførtes der en ekstraordinær generalforsamling den 5. Februar 2014. Generalforsamlingens primære emne var valg

Læs mere

VEDTÆGTER. DANSK BB10m KLUB

VEDTÆGTER. DANSK BB10m KLUB VEDTÆGTER DANSK BB10m KLUB Vedtægter for Dansk BB10m Klub 1 Klubbens navn og adresse 1.1 Klubbens navn er Dansk BB10m Klub. Officiel forkortelse er DABB. 1.2 Klubbens adresse er den til enhver tid siddende

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

Maj Årgang Nr. 1

Maj Årgang Nr. 1 Maj 2014 15. Årgang Nr. 1 Formanden har ordet Per Thomsen Så starter en ny sommer med vores faste arrangementer, bl.a. vores mandags sejladser. Vi mangler stadig det sidste malerarbejde, så Marna kan se

Læs mere

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03 1. Valg af dirigent Per Selmose 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Storjolle udvalg. Evt. link til film fra Youtube. Kapsejladsudvalg Optimist afdeling

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 Klubnyt 2017-2018 Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 www.randersbridgeklub.dk Program for den 85. turneringssæson 2017-2018 Mandage: Start

Læs mere

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent.

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent. Referat fra generalforsamlingen i BRT Golf Klub Søndag den 29. november 2015 kl. 13.00 i Golf-Indoor, Trippendalscentret Trippendalsvej, Herstedøster, 2600 Glostrup. Dagsorden for den ordinære generalforsamling:

Læs mere

Notat fra generalforsamlingen d. 27 februar 2016.

Notat fra generalforsamlingen d. 27 februar 2016. Modelsejlklubben Notat fra generalforsamlingen d. 27 februar 2016. Klubbens årlige generalforsamling blev i år afholdt i Herslev Strand Sejlklub`s klubhus lørdag 27 jan. kl. 11.00. Der var mødt 9 deltagere

Læs mere

Vedtægter (forslag) Vedtægter (nuværende) Klubben. Klubben

Vedtægter (forslag) Vedtægter (nuværende) Klubben. Klubben Vedtægter (forslag) Klubben 1 Klubbens navn er Vallensbæk Sejlklub, forkortet VSK, med hjemsted på Vallensbæk Havn, Vallensbæk Kommune. Klubbens stander er hvid med rødt V fra overkant til underkant. 2

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017.

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Tilstede : Flemming Bo Hansen, Jens Bergholdt, Birgit Olsen, Kaj Kingo, Leoni Petersen, Toni Andersen. Lykke Petersen.

Læs mere

1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8

1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8 1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8 Der er 65 medlemmer til stede Formanden Ole Lyd Nielsen byder velkommen 1) valg af dirigent og referent - Kristian (Kiks) er dirigent.

Læs mere

Svendborg Classic Regatta

Svendborg Classic Regatta 1 Svendborg Classic Regatta Organiserende myndighed Svendborg Sund Sejlklub Svendborg Amatør Sejlklub Thurø Sejlklub Rudkøbing Sejlklub Dansk Forening for Ældre Lystfartøjer Danmarks Museum for Lystsejlads

Læs mere

Vedtægter for Jægerspris Sejlklub gældende fra 24. oktober 2012

Vedtægter for Jægerspris Sejlklub gældende fra 24. oktober 2012 Navn og formål 1 Foreningens navn er Jægerspris Sejlklub, forkortet JSK. Foreningen er hjemmehørende i Frederikssund Kommune. 2 Jægerspris Sejlklub har som formål at være ramme om et fællesskab af sejl-

Læs mere

Bestyrelsesmøde 7/11 2015 kl. 10.00 Granstuen, Kikkenborg 17, 5300 Kerteminde

Bestyrelsesmøde 7/11 2015 kl. 10.00 Granstuen, Kikkenborg 17, 5300 Kerteminde Bestyrelsesmøde 7/11 2015 kl. 10.00 Granstuen, Kikkenborg 17, 5300 Kerteminde Dagsorden: Deltagere: - Ditte Andreasen - Søren Kæstel - Michael Møller - Flemming Palm - Lars Bræstrup - Bjarne Marcussen

Læs mere

NB Årsberetning 2016 Kapsejladsudvalget Kapsejlads er for alle!!!

NB Årsberetning 2016 Kapsejladsudvalget Kapsejlads er for alle!!! NB Årsberetning 2016 Kapsejladsudvalget Kapsejlads er for alle!!! 2016 blev en sæson med flere aktiviteter og større deltagelse end tidligere. I NB er der mulighed for at sejle kapsejlads på mange måder,

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling lørdag, den 30. april, 2005 kl. 10.00.

Referat af ordinær generalforsamling lørdag, den 30. april, 2005 kl. 10.00. A/B ABRIKOSHAVEN Abrikosvej 30 4700 Næstved Næstved, den 20. maj, 2005 Referat af ordinær generalforsamling lørdag, den 30. april, 2005 kl. 10.00. Til stede: 30 A: Kirsten Bo Lattuca 30 B: Janne Kümmel

Læs mere

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning til godkendelse 3. Forelæggelse af regnskab a. regnskabet

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl på Hotel Maribo Søpark

Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl på Hotel Maribo Søpark Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl. 19.00 på Hotel Maribo Søpark Til stede: 104 stemmeberettigede 1. Valg af dirigent. Tina Høpfner, der konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen

Referat fra Generalforsamlingen Referat fra Generalforsamlingen Lørdag den. 28. februar 2009 på Kryb-I-Ly Kro, Taulov, Fredericia. Til generalforsamlingen var der møde 31 deltagere samt to gæster, Martin Rasmussen fra New ShipShape og

Læs mere

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012.

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Den 24. Oktober 2012 afholdtes den ordinære generalforsamling i Vængernes Beboerlaug. Oldermanden bød velkommen og gik herefter

Læs mere

3. Aflæggelse af bestyrelsens skriftlige årsberetning for det seneste år.

3. Aflæggelse af bestyrelsens skriftlige årsberetning for det seneste år. GENERALFORSAMLINGSREFERAT I EJERFORENINGEN MØLNDALSPARKEN År 2011, tirsdag den 22. marts, afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen matr.nr. 11 h Vridsløselille By, Herstedvester.

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 8. april 2017 i Silkeborg Motorbåd Klub, Restaurant Indelukket Spisested, Åhave Alle 9 C, 8600 Silkeborg Formand Poul Erik Jakobsen bød

Læs mere

Vedtægter for Kano- og Kajakklubben Nord

Vedtægter for Kano- og Kajakklubben Nord Kano og Kajakklubben Nord Vedtægter Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling d. 24. april 2017 Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling d. 24. april 2017 Side 1 af 7 1. NAVN OG HJEMSTED 1.1 Klubbens

Læs mere

Til interessenterne i I/S Veksø Vandværk

Til interessenterne i I/S Veksø Vandværk Referat fra ordinær generalforsamling i I/S Veksø Vandværk 2014 Til interessenterne i I/S Veksø Vandværk Indkaldelse til ordinær generalforsamling Mødested: Kroen, Veksø Mødetid: Torsdag den 20. marts

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HELSINGØR SEJLKLUB

VEDTÆGTER FOR HELSINGØR SEJLKLUB VEDTÆGTER FOR HELSINGØR SEJLKLUB Helsingør Sejlklub Vedtægter af 26. marts 2019 Side 1 af 7 1. KLUBBENS NAVN 1.1 Klubbens navn er HELSINGØR SEJLKLUB, med binavnet Helsingør Amatør Sejlklub. Klubben er

Læs mere

NÆSTVED SEJLKLUB JOLLEAFDELING

NÆSTVED SEJLKLUB JOLLEAFDELING Vedtægter for Jolleafdelingen under Næstved Sejlklub 1 Jolleafdelingens formål At skabe interesse for sejlsport At dygtiggøre medlemmer i sejlsporten, herunder at opretholde ungdomsafdelingen for NSK At

Læs mere

Klubben er en afdeling af Taastrup Idræts Klub ( TIK ) og derfor forpligtet af og har rettigheder i henhold til hovedforeningens vedtægter

Klubben er en afdeling af Taastrup Idræts Klub ( TIK ) og derfor forpligtet af og har rettigheder i henhold til hovedforeningens vedtægter Gældende vedtægt 1 KLUBBENS NAVN Klubbens navn er TIK tennis med hjemsted i Høje- Taastrup kommune. 2 KLUBBENS FORMÅL Klubbens formål er at fremme interessen for tennissporten for alle aldersgrupper og

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen Lørdag den. 26. februar 2011 på Hørning Kro & Hotel, Hørning.

Referat fra Generalforsamlingen Lørdag den. 26. februar 2011 på Hørning Kro & Hotel, Hørning. Referat fra Generalforsamlingen Lørdag den. 26. februar 2011 på Hørning Kro & Hotel, Hørning. Til generalforsamlingen var der mødt 32 deltagere heraf 18 stemmeberettigede. Jens Koch bød velkommen. Jens

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Generalforsamlingen. Blev holdt i Thurø Sejlklub 20.03.11 Referat

Generalforsamlingen. Blev holdt i Thurø Sejlklub 20.03.11 Referat Generalforsamlingen 2011 Blev holdt i Thurø Sejlklub 20.03.11 Referat Regel gennemgang ved Jon Andersen Der blev gennemgået kapsejladsregler hvor mange fik genopfrisket situationer fra det virkelige liv

Læs mere

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00.

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. GENERALFORSAMLINGEN BLEV AFHOLDT I KLUBHUSET Punkt 1 Punkt 2 Valg af dirigent og evt. stemmetællere. Michael Johansson blev valgt som

Læs mere

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 30. juni 2015, kl. 18.00 hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5260 Odense S. Tilstede: Bestyrelsen: Afdelingerne:

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

Referat Generalforsamling Søernes Sejlklub 20. marts 2012

Referat Generalforsamling Søernes Sejlklub 20. marts 2012 Referat Generalforsamling Søernes Sejlklub 20. marts 2012 1. Valg af dirigent og referent Til dirigent valgtes Leif, Bent Erik blev referent. Leif konstaterede at generalforsamlingen var korrekt indkaldt.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018

Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018 Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018 Fraværende: Leif, Patrick, Daniel og Sussie Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Kassererens reviderede regnskab samt budget

Læs mere

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Dagsorden 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent og referent 3. Formandens beretning og

Læs mere

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 1. Valg af dirigent Anette Bak Fristen for indkaldelse til generalforsamling er overholdt, men regnskabet er lagt på for sent. Af hensyn til de fremmødte

Læs mere

GENERALFORSAMLINGEN 2007

GENERALFORSAMLINGEN 2007 GENERALFORSAMLINGEN 2007 Referat af ordinær generalforsamling ligger under billederne hilsen Redaktør Leo Bergsted Mortensen: Formanden åbner generalforsamlingen 2007 Flotte damer - Eva Johansen blev valgt

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 1. MARTS 2005 I SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 20. marts 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Regnskab

Læs mere

Referat af Ordinær generalforsamling tirsdag den 10. maj 2016

Referat af Ordinær generalforsamling tirsdag den 10. maj 2016 Referat af Ordinær generalforsamling tirsdag den 10. maj 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning Bilag 2a 3. Forelæggelse af det reviderede regnskab Bilag 3a 4. Fremlæggelse af arbejdsplan

Læs mere

Vedtægter for køreforeningen YTCC 2015

Vedtægter for køreforeningen YTCC 2015 Vedtægter for køreforeningen YTCC 2015 Formål: 1: Foreningens navn er Køreforeningen YTCC. 2: Foreningens formål er at varetage kørernes interesser og udbrede kendskabet til YTCC i Danmark. Foreningen

Læs mere

1 Klubbens navn er Tved motions cykelklub a 2015 Klubben er stiftet den 19 marts 2015

1 Klubbens navn er Tved motions cykelklub a 2015 Klubben er stiftet den 19 marts 2015 Vedtægter Navn 1 Klubbens navn er Tved motions cykelklub a 2015 Klubben er stiftet den 19 marts 2015 Formål 2 Tved Motions Cykelklub har til formål at virke for cykelsportens og motionscyklingens fremme,

Læs mere

SBA s vedtægter. Klubbens navn er Sejlklubben BUGTEN Aarhus, forkortet S.B.A., og dens hjemsted er Aarhus.

SBA s vedtægter. Klubbens navn er Sejlklubben BUGTEN Aarhus, forkortet S.B.A., og dens hjemsted er Aarhus. Navn og stander 1 Klubbens navn er Aarhus, forkortet S.B.A., og dens hjemsted er Aarhus. 2 Klubbens stander er hvid-rød med anker og propel. Formål 3 Klubbens formål er: 1. At fremme lyst- og kapsejlads.

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde 17. november 2013 kl.10. Mødet afholdes på adressen Kikkenborg Kerteminde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde 17. november 2013 kl.10. Mødet afholdes på adressen Kikkenborg Kerteminde Dagsorden: Indkaldelse til bestyrelsesmøde 17. november 2013 kl.10. Mødet afholdes på adressen Kikkenborg 17 5300 Kerteminde 1. Valg af referent Ditte, Heines, Finn, Svend, Søren, Kjeld og Steen Peter

Læs mere

Vedtægter for Bønnerup Strand Sejlklub Bønnerup havn

Vedtægter for Bønnerup Strand Sejlklub Bønnerup havn Vedtægter for Bønnerup Strand Sejlklub Bønnerup havn 1 Klubbens navn er Bønnerup Strand Sejlklub. Hjemsted er Bønnerup Havn, Norddjurs kommune, adressen er formandens. 2 Klubbens formål er at fremme medlemmernes

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Golfvængets grundejerforening 28. april 2010 Deltagelse Følgende 9 husstande var repræsenteret; 10 Eriksen, 22 Pedersen, 31 Yde, 38 Larsen Bestyrelsen var repræsenteret ved;

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 Antal deltagere: 53. Indledning. Bestyrelsesformand Flemming Freydberg indledte generalforsamlingen med at byde velkommen til de fremmødte

Læs mere

KFK Generalforsamling 2014. Referat

KFK Generalforsamling 2014. Referat 1 KFK Generalforsamling 2014. Referat Tilstede fra bestyrelsen: Henry Pedersen Torben Lund Jensen Per Knudsen Dan Saugstrup Ole Bruun Thomas Stark Afbud fra bestyrelsen: Jens Behrens Antal stemmeberettigede:

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35.

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35. Side 1 af 5 Andelsboligforeningen Kirsebærhaven Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl. 19.00 i fælleshuset, Brinken 35. Dagsorden: 1.

Læs mere

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden.

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden. Generalforsamling i SAS løb og motion Onsdag den 10. februar 2010. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Åbning af mødet og godkendelse af indkaldelsen 3. Valg af mødesekretær 4. Beretning 5. Regnskab 6. Fremlæggelse

Læs mere

B. Klubben skal føre fortegnelse over medlemmer - navn, adresse og båd nr. C. Klubben skal søge at arrangere et årligt klassemesterskab (DM).

B. Klubben skal føre fortegnelse over medlemmer - navn, adresse og båd nr. C. Klubben skal søge at arrangere et årligt klassemesterskab (DM). Love for DN-Klubben 2015 1 Navn Klubbens navn er DN-klubben. 2 Formål A. DN-klubben skal varetage kapsejlads for DN-isbåde, bygget i overensstemmelse med klassebestemmelserne. Klubben skal søge at styrke

Læs mere

Vedtægter for Foreningen Styregruppens Støtter

Vedtægter for Foreningen Styregruppens Støtter $1 Foreningens navn: Foreningens navn er Styregruppens Støtter (SGS) $2 Formål og pligter: Foreningens formål er at bistå Styregruppen, der arbejder for en sydlig linjeføring af en kommende Rute A26, som

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 3.1.2017 Til: Grundejerne i Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens beretning. 3. Regnskab 2016 og

Læs mere

FORSLAG TIL NYE VEDTÆGTER FOR HELSINGØR SEJLKLUB

FORSLAG TIL NYE VEDTÆGTER FOR HELSINGØR SEJLKLUB FORSLAG TIL NYE VEDTÆGTER FOR HELSINGØR SEJLKLUB Helsingør Sejlklub Vedtægter, forslag Rev 7 Side 1 af 7 1. KLUBBENS NAVN 1.1 Klubbens navn er HELSINGØR SEJLKLUB, med binavnet Helsingør Amatør Sejlklub.

Læs mere

Generalforsamling GF Norsvej 2019

Generalforsamling GF Norsvej 2019 Generalforsamling GF Norsvej 2019 Dato: Tirsdag d. 19. marts 2019 kl. 20. Sted: Køge Tennisklubs lokaler Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af formandens beretning. 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamlingen 2017 i Birkegårdens Grundejerforening

Referat af ordinær generalforsamlingen 2017 i Birkegårdens Grundejerforening Referat af ordinær generalforsamlingen 2017 i Birkegårdens Grundejerforening Tid og sted: 27. april 2017 Tapeten lille sal. Til stede: Hele bestyrelsen: formand Svend Erik Nissen, Næstformand Otto Larsen,

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Svebølle Motocross Klub 28.11.2012

Referat Ordinær generalforsamling Svebølle Motocross Klub 28.11.2012 Page 1 of 6 Referat Ordinær generalforsamling Svebølle Motocross Klub 28.11.2012 Dagsorden: 1. Valg af ordstyre 2. Valg af referent 3. Formandens beretning v/per Kaiser 4. Fremlæggelse af revideret regnskab

Læs mere

FSD generalforsamling 2011. FSD s 62. ordinære generalforsamling, afholdt på Hotel Pejsegården i Brædstrup, onsdag den 5. oktober 2011, kl.16.00.

FSD generalforsamling 2011. FSD s 62. ordinære generalforsamling, afholdt på Hotel Pejsegården i Brædstrup, onsdag den 5. oktober 2011, kl.16.00. FSD generalforsamling 2011. FSD s 62. ordinære generalforsamling, afholdt på Hotel Pejsegården i Brædstrup, onsdag den 5. oktober 2011, kl.16.00. Der var mødt 42 personer op til generalforsamlingen heraf

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE J.nr. 204951 JSN/tv REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE tirsdag den 19. april 2016 kl. 19.00 i Sognegården, Engholmvej 6, 3660 Stenløse. Til stede ved generalforsamlingen

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Generalforsamling 2018

Generalforsamling 2018 Generalforsamling 2018 HUSK at tilmelde dig generalforsamlingen på FB begivenheden. Tidspunkt: Onsdag d. 30. januar 2019 kl. 18:30-20:30 Sted: Sponz MTB Center, Frydenborgvej 27L, 3400 Hillerød Agenda:

Læs mere

1 stk. 1 Foreningens navn er pr. 1/ Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København, i daglig tale UNF København.

1 stk. 1 Foreningens navn er pr. 1/ Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København, i daglig tale UNF København. Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København Senest opdateret 10. marts 2018 Kapitel 1: Generelt Side 1 af 10 1 Foreningens navn er pr. 1/3 2003, København, i daglig tale UNF København.

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent.

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent. Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub - 2019 Tidspunkt: Onsdag den 27. februar 2019 Sted: Sydvestjyllands Efterskole Kirkebrovej 7, 6740 Bramming Tidspunkt: Kl. 19:00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014.

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014. CONTRA DANCE PARTNERS Referat af generalforsamling afholdt torsdag den 8. maj 2014 kl. 19.00 på Roskilde Kro, Albertslund Dagsorden ifølge vedtægterne: 1) Valg af dirigent 2) Valg af referent 3) Formandens

Læs mere

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Nivåvænge grundejerforening Den 25. marts 2015 Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Der blev afholdt ordinær generalforsamling torsdag den 12. marts 2015 klokken 19.00 i kantinen

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 15. NOVEMBER 2011 - KL. 19:00

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 15. NOVEMBER 2011 - KL. 19:00 REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 15. NOVEMBER 2011 - KL. 19:00 DAGSORDEN IFØLGE VEDTÆGTERNES 8 1. Valg af dirigent. Kurt Jerritslev blev valgt der konstaterede at generalforsamlingen var

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling i Hellerup Roklub, afholdt den 27.02.2013.

Referat af Ordinær Generalforsamling i Hellerup Roklub, afholdt den 27.02.2013. Referat af Ordinær Generalforsamling i Hellerup Roklub, afholdt den 27.02.2013. Sted: Hellerup Roklub Referent: Maureen Jørgensen 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog Dorthe Budtz som

Læs mere

Indkaldelse og dagsorden for Ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Sejlklub Lørdag den 24. november 2012 Kl. 14:00. Dagsorden

Indkaldelse og dagsorden for Ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Sejlklub Lørdag den 24. november 2012 Kl. 14:00. Dagsorden Indkaldelse og dagsorden for Ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Sejlklub Lørdag den 24. november 2012 Kl. 14:00 Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning: 3. Udvalgenes beretning

Læs mere

VÆRLØSE GOLFKLUB Christianshøjvej 22, DK-3500 Værløse Tlf.: Fax.: vaerloese-golfklub.dk

VÆRLØSE GOLFKLUB Christianshøjvej 22, DK-3500 Værløse Tlf.: Fax.: vaerloese-golfklub.dk VÆRLØSE GOLFKLUB Christianshøjvej 22, DK-3500 Værløse Tlf.: 4447 2124 Fax.: 4447 2128 mail @ vaerloese-golfklub.dk CVR 1761 3782 Til Alle aktive medlemmer over 18 år Dato: 11.11.2016 Emne: Indkaldelse

Læs mere

Følgende dagsordenen i følge vedtægterne 8:

Følgende dagsordenen i følge vedtægterne 8: Referat af generalforsamling afholdt d. 16. november 2014 kl. 13.30 i Restaurant Marina med ca. 80 deltagere. (repræsentanter for vinterbaderne er inviteret med). Følgende dagsordenen i følge vedtægterne

Læs mere

1 - Navn og hjemsted Foreningens navn er Dragør Håndbold Klub og dens hjemsted er Dragør Kommune.

1 - Navn og hjemsted Foreningens navn er Dragør Håndbold Klub og dens hjemsted er Dragør Kommune. LOVE FOR DRAGØR HÅNDBOLD KLUB (Stiftet 14. september 1979) 1 - Navn og hjemsted Foreningens navn er Dragør Håndbold Klub og dens hjemsted er Dragør Kommune. 2 - Formål Foreningens formål er at give medlemmerne

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling søndag den 10. juni 2018 kl på Konferencecenter Smålandshavet, Karrebæksminde

Referat af den ordinære generalforsamling søndag den 10. juni 2018 kl på Konferencecenter Smålandshavet, Karrebæksminde Grundejerforeningen Lundegård Referat af den ordinære generalforsamling søndag den 10. juni 2018 kl. 10.00 10.55 på Konferencecenter Smålandshavet, Karrebæksminde Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Formanden

Læs mere

Ny Hammersholt 21. marts 2016

Ny Hammersholt 21. marts 2016 GRUNDEJERFORENINGEN HAMMERSHOLT VILLABY e-mail: hammersholt.villaby@gmail.com Hjemmeside: http://sites.google.com/site/hammersholtvillaby/ Cvr.: 34747431 Ny Hammersholt 21. marts 2016 Referat fra ordinær

Læs mere

Indbydelse. Kjøbenhavns Amatør-Sejlklub i samarbejde med Knarr Klubben. Inviterer til. Dansk Sejlunions. Danmarks Mesterskab for Knarr

Indbydelse. Kjøbenhavns Amatør-Sejlklub i samarbejde med Knarr Klubben. Inviterer til. Dansk Sejlunions. Danmarks Mesterskab for Knarr Indbydelse Kjøbenhavns Amatør-Sejlklub i samarbejde med Knarr Klubben Inviterer til Dansk Sejlunions Danmarks Mesterskab for Knarr d. 27. 28. august 2016 INDBYDELSE 1 REGLER 1.1 Stævnet sejles efter de

Læs mere

Generalforsamling SMCK 2013.11.13 Referat

Generalforsamling SMCK 2013.11.13 Referat Generalforsamling SMCK 2013.11.13 Referat Dagsorden: 1. Valg af ordstyre 2. Valg af referent 3. Formandens beretning v/per Kaiser 4. Fremlæggelse af revideret regnskab v/peter Rønne 5. Fremlæggelse af

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset Generalforsamling Torsdag den 24. september 2015 kl. 19.00 i Cafe Niffen i klubhuset Referat Formanden Tina Høilund Pedersen bød velkommen til generalforsamlingen, nr. 76 i rækken og gik over til dagsordenen.

Læs mere

Landsbylauget Fløng Sogn

Landsbylauget Fløng Sogn GENERALFORSAMLING 2019 Afholdt 9. maj 2018 kl. 19:00 20:30 i Fløng Forsamlingshus Fremmødt var ca. 40 deltagere. Fra bestyrelsen var fremmødt: Afbud var meddelt af: Søren E. Sørensen, formand Jeppe Uldall

Læs mere

Referat af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl

Referat af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl. 17.30 22.00 Sted: Deltagere: Gæster: Afbud: VSK klubhuset Christian Mørch, Peter Jensen, Christina Rasmussen, Ken Meinertsen,

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub - 2018 Tidspunkt: Tirsdag den 20. februar 2017 Sted: Sydvestjyllands Efterskole Kirkebrovej 7, 6740 Bramming Tidspunkt: Kl. 18:30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

DHF generalforsamling lørdag d. 1. feb.2014. Godkendelse af dagsorden, samt indkaldelsen. Godkendt af de 11 fremmødte. Inkl. Bestyrelsen.

DHF generalforsamling lørdag d. 1. feb.2014. Godkendelse af dagsorden, samt indkaldelsen. Godkendt af de 11 fremmødte. Inkl. Bestyrelsen. DHF generalforsamling lørdag d. 1. feb.2014 1.Valg af dirigent. Thor Rasmussen blev valgt. Godkendelse af dagsorden, samt indkaldelsen. Godkendt af de 11 fremmødte. Inkl. Bestyrelsen. 2. Beretninger fra

Læs mere

Forslag til nye Vedtægter

Forslag til nye Vedtægter Snekkersten Borgerforening Forslag til nye Vedtægter Vedtægter for Snekkersten Borgerforening (SBF) 1. Foreningens navn og hjemsted. Foreningens navn er Snekkersten Borgerforening og den er stiftet den

Læs mere

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København Kapitel 1: Generelt 1 Stk. 1 Foreningens navn er pr. 1/3 2003 Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København, i daglig tale. Stk. 2

Læs mere

Vedtægter for Danish Business Travel Association Seneste revision 27. marts 2014

Vedtægter for Danish Business Travel Association Seneste revision 27. marts 2014 Vedtægter for Danish Business Travel Association Seneste revision 27. marts 2014 1. Foreningens navn Foreningens navn er Danish Business Travel Association i det følgende og i daglig tale benævnt DBTA.

Læs mere

Gyldig fra: 07. november 2010 1/6

Gyldig fra: 07. november 2010 1/6 Gyldig fra: 07. november 2010 1/6 for Dansk Zoom8 Klub 1. Klubbens navn og adresse 1.1 Klubbens navn er Dansk Zoom8 Klub (Danish Zoom8 Association). Den officielle forkortelse er DZA. 1.2 Klubbens adresse

Læs mere

På generalforsamlingen var 40 personer tilstede, svarende til 29 parceller. Formand Frede Jensen bød velkommen, og præsenterede bestyrelsen.

På generalforsamlingen var 40 personer tilstede, svarende til 29 parceller. Formand Frede Jensen bød velkommen, og præsenterede bestyrelsen. G R U N D E J E R F O R E N I N G E N NY HVIDOVRE Referat af Generalforsamling i Grundejerforeningen Ny Hvidovre 2005 Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Ny Hvidovre www.nyhvidovre.dk

Læs mere