Den ny Viano. TREND & AMBIENTE

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Den ny Viano. TREND & AMBIENTE"

Transkript

1 Den ny Viano. TREND & AMBIENTE

2

3 Masser af plads her

4 Indhold Den ny Viano 5 Komfort 12 Fleksibilitet 12 Undervogn 14 Sikkerhed 16 Udstyrslinjer og længdekoncept 20 Viano TREND 22 Viano AMBIENTE 28 Dynamik 34 Motorer og gearkasser 36 BlueEFFICIENCY 38 4MATIC 40 Udstyr 42 Standardudstyr 4 4 Ekstraudstyr 48 Originaltilbehør 52 Farver og materialer 54 Farver 54 Polstring, læder og interiørlister 56 Kombinationsmuligheder 57 Tekniske data 58 Motordata og vægt 58 Mål 60 Fagudtryk 62 Service og finansieringsydelser 64 Prøvetur 68

5 Den ny Viano 5 Den ny Viano. Bevægelsesfrihed til dit liv At størrelse er relativ, har vi vidst lige siden Albert Einstein. At størrelse også kan være komfortabel, effektiv og miljøvenlig, beviser den ny Viano. Dens storstilede og fleksible rummelighed giver dig den bevægelsesfrihed, du leder efter. Moderne motorer og BlueEFFICIENCY effektivitetspakke1 som standard sætter nye standarder for økonomi og bæredygtighed og dét uden at spare på køreglæden. Nyd hver en meter. I din ny Viano. 1 Fås ikke i forbindelse med benzinmotor.

6

7 Den ny Viano 7 Et smukt eksempel på vellykket familieplanlægning Den ny Viano har alt det, der gør en bil til en ægte familiebil. Med god plads til op til otte personer og en ekstremt fleksibel kabine skaber den de bedste forudsætninger for jeres ture til de dejligste steder på jorden: Børnehaver, fodboldbaner, indkøbscentre, sommerhuse og forlystelsesparker. Derudover kommer den naturligvis også med de kvaliteter, som altid har udmærket biler fra Mercedes-Benz: En omfattende sikkerhedspakke, en høj grad af komfort og forbilledlig funktionalitet.

8 8Den ny Viano Dens alsidighed er overbevisende ud fra enhver betragtning Fritid er ganske vist den bedste tid, men desværre ikke alt her i livet. Derfor har vi givet den ny Viano en hel række andre talenter med på vejen. Dens nye komfortundervogn, omfattende udstyrsmuligheder og interiøret, som nu er af endnu højere kvalitet, gør ikke blot Viano til en fremragende familiebil, men også til et uovertruffent shuttle-, erhvervs- og rejsekøretøj. Det nydesignede front- og hækparti bidrager til helhedsindtrykket: Det giver Viano en endnu mere dynamisk og repræsentativ karakter. Selv med al den komfort har vi naturligvis ikke tabt det praktiske af syne: Kompakte mål parret med overskuelighed gør parkering og manøvrering med Viano til en leg og giver dig adgang til alle almindelige garager, vaskehaller og parkeringshuse.

9

10

11 Er vi der snart? Ja Ø v, ærgerl i g t

12

13 Komfort Fleksibilitet 13 Nemt og bekvemt Det fleksible kabinekoncept At rejse med Viano er at rejse afslappet. Bekvemme komfortsæder, luftig indretning og masser af bevægelsesfrihed holder selv på lange ture stemningen i top. Dette kan tilskrives et både intelligent og fleksibelt kabinekoncept. Dets væsentligste bestanddel er et skinnesystem, på hvilket de komfortable sæder kan forskydes i trin a 25 mm. Denne særligt sikre og betjenings - venlige teknik tillader næsten ubegrænsede sædekonfigurationer, som til enhver tid kan tilpasses præcis til jeres behov. Da bagsæderne nemt kan bringes i vis-a-vis-position, kan der under kørslen føres samtaler på afslappet vis. Ryglænenes hældning kan også justeres en særligt behagelig mulighed for at slappe af. Hvis du skulle få brug for ekstra meget opbevarings - rum, kan du uden værktøj fjerne enkelte sæder fra kabinen: Sæt sædet i viklingsposition, frigør låsemekanismen, og løft sædet ud af skinneføringen færdig. Både enkeltsæderne og bænksæderne i Viano kan nemt forskydes i trin a 25 mm. Komfortsæderne i Viano kan også vikles sammen, dvs. klappes op for at spare plads.

14 14Komfort Undervogn Svævende på en sky Den ny kom for t u nder vog n Vianos køreegenskaber har altid været præget af masser af dynamik, stor komfort og en høj grad af sikkerhed. Til den behageligt harmoniske følelse under kørslen bidrager ikke mindst luftaffjedringen på bagakslen med elektronisk niveauregulering (standardudstyr til Viano AMBIENTE) og det elektroniske stabiliseringsprogram ESP, der som ekstraudstyr også fås med integreret ESP -anhængerstabilisering. Og nu sørger den nyudviklede komfortundervogn for endnu mere kørekomfort: Den har en ny fjeder-/dæmperafstemning samt nye bærearme og komfortlejer. Resultatet er både til at høre og føle på: Forbedrede køreegenskaber og et yderligere reduceret støjniveau. Luftaffjedringen på bagakslen øger kørekomforten og sørger for, at der i forskellige lastsituationer også ved kørsel med anhænger opnås et nærmest ens køreniveau.

15

16

17 Sikkerhed 17 Få din skat bragt i sikkerhed For at du kan få bragt dine små og store passagerer frem til destinationen med en god følelse undervejs, har vi udviklet et sammenhængende sikkerhedskoncept til Viano. Grundlaget er et sikkerhedskarrosseri med en højstyrkekabine og talrige gennemtænkte sikkerhedskomponenter. Dertil hører blandt andet en trepunktssikkerhedssele på alle pladser, selestrammer på fører- og passagersædet samt et seleadvarselssystem. Frontairbags til fører og forsædepassager samt sædebrugsregistrering i passagersiden er standard, airbagudstyret kan suppleres med windowbags til fører og forsædepassager og med brystairbags 1. For at opnå den højeste grad af aktiv sikkerhed er alle vigtige elektroniske førerassistancesystemer inkluderet i Viano. 1 Standard med Viano AMBIENTE, brystairbags fås ikke i forbindelse med drejesæder.

18

19 Sikkerhed 19 Hvis uheldet er ude, lader vi dig ikke i stikken De nye bi-xenonforlygter med integreret drejelys, tågelys og Billedet på side 18 (til venstre) viser forskellige airbags, når disse er foldet helt ud. Det adaptive bremselys, der er standardudstyr, sørger for, at den efterfølgende trafik advares bedre i tilfælde af en nødopbremsning. Dette sker ved, at bremselysene blinker i forbindelse med en katastrofeopbremsning. Hvis der bremses indtil stilstand, aktiveres havariblinksystemet automatisk. Det automatiske dæktrykskontrolsystem, der fås som ekstraudstyr, kan være med til at forhindre en ulykke forårsaget af en dækskade. I tilfælde af et tydeligt tryktab i dækkene sender det en advarsel til føreren. LED-kørelys (standardudstyr til Viano AMBIENTE) giver ikke blot bedre belysning af kørebanen og omgivelserne: Når blinklyset slås til, tændes tågeforlygten i den pågældende side (drejelys), og det samme sker fra en bestemt styrevinkel ved kørsel i kurver (statisk kurvelys).

20 20Udstyrslinjer og længdekoncept Tag bare så meget Viano, som du har lyst til To udstyrslinjer, tre længder og næsten ubegrænsede muligheder Den ny Viano giver dig ikke kun masser af bevægelsesfrihed, men også en høj grad af medbestemmelse. For det første er der de to designog udstyrslinjer TREND og AMBIENTE, der på meget forskellig vis giver Viano en umiskendelig karakter. Derudover kan du tilpasse begge linjerne helt individuelt til dine ønsker og dit pladsbehov. Du har nemlig valget mellem tre karrosserilængder: Kompakt, lang og ekstralang. I kombination med det omfattende udvalg af udstyr opstår der således utallige indretningsmuligheder og til sidst en Viano, der passer perfekt til dit liv. Kompakt (længde mm) Lang (længde mm) Ekstra lang (længde mm)

21

22 Klar til din ekspedition ud i livet Viano TREND

23

24

25 Udstyrslinjer og længdekoncept Viano TREND 25 Til alle, der vil føle sig godt tilpas i endnu skønnere omgivelser Den ny Viano TREND I den ny Viano TREND flyver kilometerne nu forbi på endnu mere behagelig vis. Som følge af talrige ændringer helt ned i detaljen er det endnu engang lykkedes at forbedre atmosfæren i kabinen og betjeningskomforten mærkbart. Du sidder på sædeindtræk af endnu højere kvalitet, ser på et kontrastfuldt matrixdisplay og fornemmer den omhyggelige forarbejdning af de nye betjeningselementer. Et stemningsfuldt orienteringslys og den generøse anvendelse af blødt gulvtæppe opgraderer kabinen, så det både føles og mærkes. tag med skyde-/hævefunktion foran og et glaspanoramatag til passagererne bagi. Da aktive mennesker for det meste også har meget bagage med, er der alt efter karrosserivariant op til liter bagagerum og en lang række opbevaringsrum til rådighed. Seks personer kan på behagelige enkeltkomfortsæder i den ny Viano TREND nyde en rumfølelse, som kun i utilstrækkelig grad kan beskrives med ordet generøs. Som ekstraudstyr kan der med ekstra bænksæder bagi endda blive plads til otte personer. Det komfortable interiør kan indrettes individuelt med ekstraudstyr som for eksempel et glassol -

26 26Udstyrslinjer og længdekoncept Viano TREND Vi har spændende nyheder til dig Den ny Viano TREND Med opgraderede betjeningselementer som f.eks. det nye multifunktionsrat er design, funktionalitet og komfort nu endnu mere gennemtænkt i Viano TREND. Udstyrslinjen kan bl.a. kendes på cockpit-interiørlisten i effektlak Silverstone. Som standard er Viano TREND udstyret med sæder med det hudvenlige stofindtræk Leon, der fås i farvevarianterne oriongrå, stone og som noget nyt også i antracit. Ekstraudstyr: Det eksklusive læderudstyr Lugano med siddeflader i pibedesign. Den nye tagbetjeningsenhed i cockpittet stråler med polerede overflader og integrerede betjeningselementer til varmesystemet bagi og klimaanlægget bagi (ekstraudstyr) på den måde kan føreren nu foretage betjeningen.

27

28 28Viano AMBIENTE Livsstil er en god ledsager Via no A M BI EN T E

29

30

31 Udstyrslinjer og længdekoncept Viano AMBIENTE 31 Dens vigtigste udstyrskendetegn: Stil Den ny Via no A M BI EN T E Allerede på lang afstand kan den kendes på sine nye letmetalfælge med dæk i 225/55 R 17, og kommer man inden for i kabinen, forkæler den ny Viano AMBIENTE sine passagerer med eksklusive materialer og smagfuldt design. Når dørene åbnes, modtages fører og passager af belyste indstigningsområder og et blødt gulvtæppe. Alle seks enkeltsæder, det nydesignede 4-egers multifunktionsrat, den ligeledes redesignede gearvælger og dele af dørbeklædningerne er udført i læder. Læderudstyret Lugano, der leveres som standard, virker pga. siddefladerne i pibedesign særligt elegant. komfort. Til det øvrige standardudstyr i Viano AMBIENTE hører brystairbags til fører og forsædepassager samt en luftaffjedring med niveauregulering på bagakslen. De elektrisk indstillelige sidespejle med varme og integreret blinklys har nu et større dimensioneret synsfelt. Med elegante interiørlister valgfrit i lyst eller mørkt nøddetræsdesign tilføres de eksklusive overflader i cockpittet elegante detaljer, og midterkonsollen giver med kopholdere og store opbevaringsrum masser af opbevaringsplads og

32 32Udstyrslinjer og længdekoncept Viano AMBIENTE De eksklusive sider Den ny Via no A M BI EN T E Den nye letmetalfælg med dæk i 225/55 R 17 imponerer med et sportsligt 5-egers design og understøtter på den måde det dynamisk-elegante design i Viano AMBIENTE. Midterkonsol, gearknop og cockpitinteriørliste stråler i Viano AMBIENTE i eksklusivt nøddetræsdesign du kan vælge mellem en mørk eller en lys farvenuance. Læderinteriøret er standard. Ud over frontairbags til fører og forsædepassager er der i Viano AMBIENTE også inkluderet to brystairbags i standardudstyret.

33

34 Der findes steder, hvor man gerne Tankstationer er ikke et af dem.

35 betaler et par kroner mere.

36 Effektivitet er vores brændstof Motorerne i den ny Viano

37 Dynamik Motorer og gearkasser 37 V6-CDI-dieselmotoren er som V6-benzinmotoren som standard kombineret med den gennemprøvede 5-trins automatgearkasse (fås som ekstraudstyr til 4-cylindrede CDI-dieselmotorer). Til din Viano kan du vælge mellem tre økonomiske CDI-dieselmotorer, som er banebrydende, hvad ydelse og kraftudfoldelse angår. Den nyudviklede 4-cylindrede CDI-dieselmotor OM 651, som fås i to ydelsestrin, sørger for endnu mere dynamik. Topmotorvarianten er den ligeledes ydelsesforbedrede V6-CDI-dieselmotor OM 642, der med 165 kw og et maksimalt drejningsmoment på 440 Nm også mestrer svære opgaver på pålidelig vis. Alle tre CDI-dieselmotorer opfylder udstødningsbestemmelsen EU 5/III og udmærker sig i forhold til de hidtidige motorer ved et væsentligt nedsat brændstofforbrug, reduceret udstødningsemission og endnu mere jævn motorgang. Som alternativ til CDI-dieselmotorerne fås en V6-benzinmotor med 3,5 l slagvolumen og 190 kw, der nu opfyl der udstødningsnormen EU 5/I. Den nyudviklede 6-trins manuelle gearkasse ECO Gear er en ideel partner til 4-cylindrede CDI-dieselmotorer. Takket være en større gearkassespredning, et bredere samlet udvekslingsområde og reduceringen af omdrejningsniveauet bidrager den yderligere til forbrugsoptimeringen.

38

39 Dynamik BlueEFFICIENCY 39 BlueEFFICIENCY Innovationer med bæredygtig mobilitet for øje Hos Mercedes-Benz sætter vi en ære i og føler en forpligtelse til at bidrage til fremtidens mobilitet på en ansvarsbevidst og bæredygtig måde. Vejen til dette mål hedder BlueEFFICIENCY: En hel pakke af innovative teknologier, der på intelligent vis er kombineret med hinanden, og som bidrager til en mærkbar sænkning af brændstofforbruget og emissionen af skadelige stoffer. I den ny Viano med 4-cylindret eller V6-CDI dieselmotor kan du nu opleve de positive konsekvenser helt konkret uden at give afkald på sikkerhed, komfort og køreglæde. Følgende foranstaltninger er nogle af elementerne i BlueEFFICIENCY effektivitetspakken1, der er standard: Økonomisk 4-cylindret CDI-dieselmotor i 2 nye ydelsestrin En moderne V6-CDI-dieselmotor (med automatgearkasse) Forbrugsoptimeret 6-trins manuel gearkasse ECO Gear 2 Øvrige fuel-economy-foranstaltninger er inkluderet alt efter typeserie (f.eks. ECO start-/stopfunktion 2, skiftepunktsindikator 2, ECO servopumpe, foranstaltninger indvendigt i motoren, batteristyring, reguleret brændstofpumpe og rullemodstandsoptimerede dæk) 1 Fås ikke i forbindelse med benzinmotor. 2 Ikke aktuelt i forbindelse med automatgearkasse.

40 Suveræn gennem tykt og tyndt. Og vådt og smattet. Og glat og stejlt. Viano med permanent firehjulstræk 4MATIC 1

41 Dynamik 4MATIC 41 Hvis du og din Viano ofte er udsat for ugunstige vejr- og vejforhold, anbefaler vi det permanente firehjulstræk 4MATIC 1, der fås som ekstraudstyr. Det overfører motorkraften til alle fire hjul samtidig og leder den videre til for- og bagakslen i forholdet 35 : 65. Resultatet er en mærkbart forbedret traktion selv på sne og løv, på dårlige veje, på våde vejbaner eller ved kørsel med anhænger. 4MATIC understøttes af det elektroniske stabiliseringsprogram ESP og 4ETS, det elektroniske traktionssystem. Det aktiveres automatisk, hvis et eller flere hjul begynder at spinde. Her bremser det de spindende hjul individuelt og øger derved drivmomentet på de hjul, der endnu har tilstrækkeligt vejgreb. Dette muliggør en kraftig igangsætning og acceleration, især på dårlige vejbelægninger. Fordi 4ETS i Viano er integreret i ESP, der er standard, arbejder 4MATIC endnu mere effektivt. 1 Fås til Viano CDI 2.0 og CDI 2.2. Firehjulstræk fås ikke i alle lande. 4ETS. I stedet for mekaniske differentialespærrer arbejder 4MATIC-modellerne med det elektroniske traktionssystem 4ETS. Det leder automatisk drivmomentet videre til de hjul, der har det bedste vejgreb.

42

43

44

45 Udstyr Standardudstyr 45 St a nda rdudst y r 5-trins automatgearkasse til V6-CDI-dieselmotor og benzinmotor 6-trins manuel gearkasse ECO Gear til CDI-dieselmotor 2.0 og 2.2 Adaptivt bremselys Airbag til fører og forsædepassager samt afbrydelse af brændstoftilførslen Bagklap med visker-sprinkleranlæg BlueEFFICIENCY effektivitetspakke til CDI-dieselmotor 2.0, 2.2 og 3.0 Centrallås med radiofjernbetjening og komfortlukkesystem Dieselpartikelfilter Ekstra varmeveksler bagi med separat betjeningsenhed Elektrisk rudehejs på fører- og passagerside, med komfortbetjening og klembeskyttelse Elektronisk bremsekraftfordeling (EBV) Elektronisk stabiliseringsprogram (ESP ) inklusive antiblokeringssystem (ABS), antispinregulering (ASR), bremseassistent (BAS) ESP -anhængerstabilisering i forbindelse med ekstraudstyr anhængertræk (AHK) eller AHK-forberedelse Håndtag med læsespot og orienteringslys Klimaanlæg TEMPMATIK Komfortforsæder, manuelt indstillelige Multifunktionsrat Ratstamme, indstillelig i højde og hældning Refleksionsforlygter med forstørret reflektor, tågelys og kørelys med separat lyskilde 1 Servicesystemet ASSYST Servostyring med sikkerhedsratstamme Sidespejle med varme, elektrisk indstillelige, med konvekse spejlglas og integrerede blinklys Skivebremser på alle hjul Solskærm i fører- og passagersiden, spejl med lys Stødfanger, sidelister og dørhåndtag i bilens farve Sædeskinnesystem Trepunktssikkerhedsseler til alle sæder, til fører og forsædepassager med selestrammer og selekraftbegrænser Udetemperaturindikator Varmeisolerende glas hele vejen rundt Ventilationsruder, elbetjente, 2. bagsæderække, i venstre og højre side 1 Fås ikke til Viano AMBIENTE. Billedet viser stødfanger og kølergrill i nyt design for et endnu mere dynamisk design.

46 46Udstyr Standardudstyr Sidespejle med udvidet synsfelt og integreret blinklys, elektrisk indstillelige. Design-highlight: De nye baglygter. Airbag til fører og forsædepassager. 1 Adaptivt bremselys. Refleksionsforlygte med integreret tåge- og kørelys (standard ved TREND).

47 Udstyr Standardudstyr 47 Servicesystemet ASSYST. Matrixdisplay i høj opløsning. 1 Billedet på side 46 (nederst til venstre) viser forskellige airbags, når disse er foldet helt ud. 6-trins manuel gearkasse ECO Gear til CDI-motorer 2.0 og 2.2. Rat, der kan indstilles i både højde og hældning. Sædeskinnesystemet til fleksibel kabinekonfiguration. Elbetjente rudehejs, ventilationsruder og sidespejle. Elektronisk reguleret klimaanlæg TEMPMATIK. Ekstra varmeveksler bagi med separat betjeningsenhed.

48

49 Udstyr Ekstraudstyr 49 Ekstraudstyr 2-personers komfortbænksæde i første række bagi 3-personers komfortbænksæde i første række bag, med EASY ENTRY-funktion (yderste højre sæde kan vippes) Anhængertræk AUX-grænseflade i handskerummet, f.eks. til mp3-afspiller Bagageafdækning (rullegardin) og net til passagerbeskyttelse Bagagenet til bagagerumsbund Bakspejl med automatisk nedblænding Ekstra skydedør i venstre side Elektrisk skydedør Firehjulstræk 4MATIC 1 Forlygtesprinkleranlæg 4 Forsæder med elektrisk indstilling og tredobbelt memory (indstilling af sædelængde, -højde og -hældning samt hovedstøtternes højde) Igangsætningsassistent (i forbindelse med manuel gearkasse) Klimaanlæg TEMPMATIK til bageste del af kabinen, med separat betjeningsenhed Klimaautomatik THERMOTRONIC Komforttelefonipakke med udvendig antenne og mobiltelefonspecifik skål (tilbehør) LINGUATRONIC: Stemmestyring til telefon Lys- og regnsensor Radio- og kommunikationssystemer med navigation, cd-skifter og soundsystem Sidespejle med elektrisk indklapning Skydedør, elektrisk Skyderuder, 1. bagsæderække, begge sider Tagræling Tonede ruder bagest (sort glas) Tyverialarm Udstyrspakker 2 BIKE/LIFE 3 /BUSINESS Værdirum under passagersædet Windowbag til fører og forsædepassager 1 Fås til Viano CDI 2.0 og Viano CDI 2.2, kun ifm. automatgearkasse. 2 Yderligere oplysninger findes på vores internetsider: 3 Fås kun i den kompakte og lange version. 4 Standard i Viano AMBIENTE. Billedet på side 48 viser bi-xenonforlygter 4 med dreje-, tåge- og LED-kørelys.

50 50Udstyr Ekstraudstyr Letmetalfælg med dæk i 225/55 R 17 i 5-egers design (standard til Viano AMBIENTE). Ekstra skydedør i førersiden. Letmetalfælge i markant design med dæk i 245/45 R 18. Det automatiske dæktrykskontrolsystem. Tonede ruder bagi beskytter mod nysgerrige blikke.

51 Udstyr Ekstraudstyr 51 TEMPOMAT med variabel hastighedsbegrænsning SPEEDTRONIC. Radionavigationssystem Sound 50 APS. Elektrisk soltag til den bageste del af kabinen. Sædevarme i forsæderne.elektrisk indstillelige sæder med 3-dobbelt memory.

52

53 Udstyr Originaltilbehør 53 Originaltilbehøret til et liv med masser af afveksling Mercedes-Benz ipod Interface Kit3. Betjen din ipod komfortabelt via multifunktionsrattet: Navigér i menuerne, styr afspilning og lydstyrke, og få vist titlen på den aktuelle sang i kombiinstrumentet. ipod tilsluttes og oplades i handskerummet, hvor den er beskyttet mod nysgerrige blikke udefra. Med tilbehørsidéerne fra Mercedes-Benz kan du tilpasse udstyret i din Viano, så det passer endnu bedre til dine ønsker. Originalt Mercedes-Benz tilbehør 1 er nøje tilpasset til din bil og opfylder selv de højeste krav til kvalitet og sikkerhed. Du kan få flere informationer og se det komplette udvalg af produkter i vores tilbehørsbrochurer. Sideskørt i rustfrit stål. Elegant fremtoning og harmonisk supplement til dine letmetalfælge. Sideskørter i højglanspoleret V2A rustfrit stål. Sættet indeholder to rør (L mm, 60 mm) og holdere. Enkel montering ved sammenskruning. Passer til Viano kompakt og Viano lang. Holdeskåle til mobiltelefoner 2. Til almindelige mobiltelefoner findes der passende holdeskåle som bindeled mellem din mobiltelefon og mobiltelefonkonsollen. Den bedste talekvalitet og ergonomiske betjeningskomfort er altid sikret, og montering kræver ikke værkstedsbesøg. Cykelholder. Til montering på bagklappen. Til fastgørelse af 2 cykler af næsten enhver type og størrelse. Selv med mon - teret cykelholder kan bagklappen åbnes. Inklusive lovpligtige ekstralygter, der kræver strømforsyning fra bilens bagparti. Tag højde for dette ved bestilling af bilen. 1 Billederne kan også vise originaltilbehør, som ikke fås i alle lande. 2 Det afbildede mobiltelefon er blot et eksempel og er ikke inkluderet. 3 Mercedes-Benz Interface Kit gør det muligt at afspille musik via ipod -applikationen på din iphone. Telefon-funktionen understøttes ikke.

54 54Farver og materialer Farver Fa r ver UNI-LAKKER Arktisk hvid 9147 Kiselgrå 7701 Ildrød 3534 Akvagrøn 6830 Lakken på Viano danner den glansfulde afslut - ning på det raffinerede rustbeskyttelsessystem fra Mercedes-Benz. Således er karrosserierne fra fabrikken fuldt galvaniserede og hulrumskonserverede, hvilket sikrer en langvarig rustbeskyttelse. Atlantisblå 5373 Fløjlsrød 3583

55 Farver og materialer Farver 55 METALLIC-LAKKER Obsidiansort ME Brillantsølv ME Sanidinbeige ME Ravrød ME Jaspisblå ME Metalliclakeringer er ekstraudstyr. Cubanitsølv ME Flintgrå ME

56 56Farver og materialer Polstring, læder og interiørlister STOF LÆDER INTERIØRLISTER Sæderne i din Viano er kendetegnet ved en robust udførelse og en særlig god komfort. De fuldendes med dit helt personlige valg af stof- eller læderindtræk. T / A T / A T / A Leon oriongrå Lugano oriongrå Silverstone * T / A T / * A T / A Leon stone Lugano stone Nøddetræsdesign sort * T / A T / * A T / A Standardudstyr Leon antracit Lugano antracit Nøddetræsdesign brunt Ekstraudstyr * Fås som ekstraudstyr uden beregning Fås ikke T Viano TREND A Viano AMBIENTE

57 Farver og materialer Kombinationsmuligheder 57 STOF LÆDER Leon oriongrå UNI-LAKERINGER Arktisk hvid 9147 Akvagrøn 6830 Atlantisblå 5373 Fløjlsrød 3583 Kiselgrå 7701 Ildrød 3534 Leon stone Leon antracit Lugano oriongrå Lugano stone Lugano antracit METALLIC-LAKERINGER Obsidiansort ME 9197 Brillantsølv ME 9744 Cubanitsølv ME 9723 Jaspisblå ME 5345 Ravrød ME 3548 Flintgrå ME 7368 Sanidinbeige ME 1798 Anbefales Mulig Kan ikke anbefales

58 58Tekniske data Motordata og vægt Motor-, forbrugs- og emissionsdata Med baghjulstræk Med firehjulstræk 4MATIC Typer CDI 2.0 CDI 2.2 CDI CDI 2.0 4MATIC CDI 2.2 4MATIC Antal cylindere Brændstoftype Diesel Benzin Diesel Totalvolumen [cm 3 ] Nominel ydelse [kw (hk)] 100 (136) 120 (163) 165 (224) 190 (258) 100 (136) 120 (163) Ved omdrejningstal [o/min] Maks. drejningsmoment [Nm] Ved omdrejningstal [o/min] Acceleration km/t [s] 14,1/13,5 12,1/11,1 /9,1 /10,4 /16,0 /13,0 (ifm. man./autom. gearkasse) Tophastighed ca. [km/t] 174/ /182 /201 /217 /161 /174 (ifm. man./autom. gearkasse) Tankindhold [l] Ydelse for en vægt i overensstemmelse med DIN (dette er EF-egenvægten + last på 200 kg). 2 Oplysninger i henhold til direktiv 92/21/EF i den ved trykningen gældende udgave (vægt i køreklar stand inkl. værktøj/ reservehjul, såfremt det er leveret med fra producenten, brændstoftank 90 % fyldt, fører på 68 kg og bagage på 7 kg) for biler med standardudstyr. Ekstraudstyr og tilbehør medfører som regel en forøgelse af vægten og dermed en tilsvarende reducering af lasteevnen. Bemærk: I henhold til ISO-M reduceres egenvægtsangivelserne med op til 75 kg. 3 For den ekstra lange variant samt som ekstraudstyr ifm. ekstra sæder eller valgfri ekstra belastningskapacitet XA2. 4 Afhængigt af variant (kompakt/lang/ekstra lang) og/eller tilladt totalvægt. 5 I forbindelse med ekstraudstyr til ekstra last. 6 Kun i forbindelse med automatgearkasse. 7 De angivne værdier er beregnet i overensstemmelse med den foreskrevne målemetode [forordning (EF) 715/2007 i den aktuelle udgave]. Angivelserne vedrører ikke en bestemt bil og er ikke en del af produktomfanget, men fungerer kun som sammenligningsgrundlag mellem de forskellige biltyper.

59 Tekniske data Motordata og vægt 59 Med baghjulstræk Med firehjulstræk 4MATIC Typer CDI 2.0 CDI 2.2 CDI CDI 2.0 4MATIC CDI 2.2 4MATIC Egenvægt 2 [kg] (kompakt/lang/ekstra lang) TREND 2.030/2.055/ /2.055/ /2.155/ /2.075/ /2.135/ /2.135/2.160 AMBIENTE 2.055/2.080/ /2.080/ /2.180/ /2.100/ /2.160/ /2.160/2.185 Tilladt totalvægt [kg] 2.800/ / / Last [kg] Anhængerlast [kg] uden bremse med bremse forøget ifm. ekstraudstyr (med bremse) Dækdimension 205/65 R /65 R /60 R /55 R /65 R /65 R 16 Maksimal taglast [kg] Spordiameter [m] 11,0/11,7 11,0/11,7 11,0/11,7 11,0/11,7 11,8/12,6 11,8/12,6 Vendediameter [m] 11,8/12,5 11,8/12,5 11,8/12,5 11,8/12,5 12,7/13,4 12,7/13,4 (kompakt og lang/ekstra lang) Tilladt totalvægt for vogntog [kg] 4.770/ / / / / / forøget ifm. ekstraudstyr til ekstra last 5.100/ / / / /5.3003, / CO 2 -emissionsværdier 7, blandet [g/km] / / / / / / (ifm. man./autom. gearkasse) Brændstofforbrug 7 [km/l] Bykørsel 11,1 11,4/9,8 10,0 11,1 11,4/9,8 10,0 /9,1 9,2 /6,1 6,1 /8,9 9,0 /8,9 9,0 (ifm. man./autom. gearkasse) Landevejskørsel 15,2 15,6/14,3 14,7 15,2 15,6/14,3 14,7 /13,9 14,1 /10,5 10,8 /13,3 13,5 /13,3 13,5 Blandet kørsel 13,5 13,9/12,2 12,5 13,5 13,9/12,2 12,5 /11,6 11,8 /8,3 8,4 /11,2 11,4 /11,2 11,4

60 60Tekniske data Mål Kompakt variant til , 6, Lang variant (2.013, når spejlene er klappet ind) Ekstra lang variant 1 Kan udvides ved at forskyde/fjerne sæderne. 2 Målt fra bilens bund. 3 Indvendigt afstandsmål uden hjulkasser. 4 Indvendigt afstandsmål mellem hjulkasserne. 5 Bilens højde varierer afhængigt af bilens længde. 6 Højde ifm. ekstraudstyr tagræling yderligere 48 mm. 7 Højde ifm. ekstraudstyr firehjulsversion 4MATIC: Mellem og mm. Alle billeder ligner disse. De angivne mål er gennemsnitsværdier (angivelser i mm). De gælder for biler med standardudstyr og uden last

61 Tekniske data Mål

62 62Fagudtryk Elektronisk stabiliseringsprogram ADAPTIVE ESP ADAPTIVE ESP er et innovativt køredynamikreguleringssystem, som er det første til også at tage højde for bilens lasttilstand. I bestemte, farlige situationer, f.eks. ved risiko for, at bilen skrider ud, griber systemet aktivt ind, idet det foretager målrettede bremseindgreb på enkelte hjul og tilpasser motorydelsen efter behov for at hjælpe føreren med at overvinde den kritiske situation. ADAPTIVE ESP forbinder funktionerne fra antiblokeringssystemet ABS, antispinreguleringen ASR, den elektroniske bremse - kraftfordeling EBV, bremseassistenten BAS og igangsætningsassistenten AAS (ekstraudstyr) og er samtidig udvidet med en kørselsstabilitetshjælp. ESP anhængerstabiliseringen øger derudover køresikkerheden ved kørsel med anhænger. Husk: ADAPTIVE ESP kan ikke sætte fysikkens love ud af kraft. Således kan ADAPTIVE ESP f.eks. ikke forhindre, at bilen skrider ud på grund af akvaplaning. Hvis føreren overskrider fysikkens grænseområder, kan selv ADAPTIVE ESP ikke forhindre en ulykke! Bremseassistent BAS I køresimulatoren har vore forskningsingeniører blandt andet fundet ud af, at mennesket ved en katastrofe - op bremsning enten ikke træder hårdt nok på bremsen eller ikke holder trykket på bremsepedalen konsekvent. En erkendelse, som førte til udviklingen af bremseassistenten. Den fortolker den bestemte hastighed, som føreren træder på bremsen med, som en nødsituation og sørger for, at det fulde bremsetryk opbygges hurtigst muligt. Og så sørger ABS-antiblokeringssystemet for, at hjulene ikke blokerer. Igangsætningsassistent AAS Igangsætningsassistenten, der er integreret i ESP, (standard ved automatgearkasse) gør det særdeles komfortabelt at sætte i gang på stigninger: Når bremsepedalen slippes, opretholdes bremsetrykket i endnu ca. to sekunder, så føreren stille og roligt kan flytte foden fra bremse- til speederpedalen, uden at bilen sætter sig i bevægelse. Igangsætningsassistenten er aktiv fra stigninger på ca. 4 %. Ved igangsætning på lige strækninger eller ned ad bakke aktiveres den ikke. Antispinregulering ASR Hvis der på et af de trækkende hjul registreres en pludselig forøgelse af omdrejningstallet (spind), reducerer ASR motorydelsen og forhindrer via en bremsereaktion, at hjulet spinder i længere tid. Systemet muliggør på den måde start og acceleration uden hjul, der spinder i længere tid, eller uden udskridning til siden og forbedrer traktionen og dermed sikkerheden, især på glatte veje eller veje med skiftende vejgreb.

63 Fagudtryk 63 ESP -anhængerstabilisering Dette system supplerer ADAPTIVE ESP og øger køresikkerheden ved kørsel med anhænger, idet bilens hjul nedbremses målrettet, hvis der forekommer pendulsvingninger i anhængeren. Desuden reduceres motorens drejningsmoment, og føreren hjælpes således med at sta - bilisere bilen og anhængeren. Ved flere indgreb efter hinanden tiltager bremseindgrebene kontinuerligt i styrke, hvilket fører til, at bilens hastighed sænkes mærkbart. Adaptivt bremselys Det adaptive bremselys øger den aktive sikkerhed, da det sørger for en forbedret signalering ved nødopbremsninger. Dette opnås ved, at alle stoplys begynder at blinke i tilfælde af en katastrofeopbremsning fra 50 km/t eller mere. Herved advares de andre trafikanter, hvilket forkor - ter førerens reaktionstid i den bagvedkørende bil. Hvis bilen bremses helt ned til standsning fra en hastighed på 70 km/t eller mere, tænder havariblinksystemet automatisk. Luftaffjedring med niveauregulering Luftaffjedringen på bagakslen sørger takket være elektronisk niveauregulering for, at bilen ligger stabilt på vejen i alle lasttilstande, og at befordringen af passagerer og stødfølsomt gods foregår komfortabelt. Med den elektroniske niveauregulering holdes bilen uafhængigt af lasttilstanden på samme niveau, hvilket også har fordele i mørke: Vejbanen oplyses hele tiden optimalt og blændingsfrit. Ved tryk på en kontakt kan bilen hæves og sænkes manuelt, hvilket gør det nemmere at læsse og tømme bilen. PARKTRONIC Parkeringshjælpen PARKTRONIC hjælper føreren i parkerings- og manøvreringssituationer, hvor pladsen er trang. Systemet, der arbejder efter ekkolodsprincippet, advarer auto - matisk føreren, når det registrerer, at pladsen foran eller bag bilen bliver trang. Advarslen vises først optisk i midten af instrumentpanelet. Når afstanden til forhindringen er mindre end ca. 35 cm, høres desuden en akustisk advarsel, i begyndelsen med intervaller. Fra en afstand af ca. 20 cm til forhindringen høres en permanent lyd. Dieselpartikelfilter Sodudstødningen pr. dieselpersonbil er faldet drastisk de seneste år. Alligevel skal den pga. det stadigt stigende antal dieselkøretøjer for høje samlede emission reduceres yderligere. Med dieselpartikelfilteret fra Mercedes- Benz kan man trække vejret igen. Det fjerner over 95 % af sodpartiklerne fra udstødningen. En konstant regenereringsproces forhindrer, at filteret tilstoppes tilsætninger til brændstoffet bliver således overflødige.

64 64Service og finansieringsydelser Den, der beslutter sig for en Mercedes, køber meget mere end en bil For at sikre, at du hele tiden kan være mobil, har vi tænkt et stykke længere end til selve bilen. Fra reparationsservice over mobilitetspakke og til individuelle finansierings- og leasingmuligheder tilbyder vi en lang række serviceydelser, som holder dig og din Viano godt kørende. Den service og fascination, der følger med Mercedes-Benz, kan du opleve overalt i vores afdelinger eller hos din forhandler. Alle steder får du masser af servicetilbud, en grundig rådgivning og den kvalitet, som du med rette forventer dig af Mercedes-Benz.

65 Service og finansieringsydelser 65 Ser v ice og dele Forlængede åbningstider Mercedes-Benz Service24h Mercedes-Benz ExpressService Mercedes-Benz MobilityGo Mercedes-Benz originaldele Mercedes-Benz originalombytningsdele Finansiering og leasing Standardfinansiering ServiceLeasing Finansiel Leasing Forsikring Bilforsikring

66 66Service og finansieringsydelser Omfattende service fra Mercedes-Benz Forlængede åbningstider. Mange Mercedes-Benz serviceværksteder har åbent mandag til fredag indtil kl. 20 eller kl. 22, og nogle har endog døgnåbent. Omfattende service- og reparationsarbejde kan du altså få udført netop på det tidspunkt, hvor din bil ikke er i brug. Mercedes-Benz Service24h. Vi er der altid for dig. Hvis du på et tidspunkt skulle opleve, at din Mercedes ikke vil starte, skaffer vores gratis 1 Service24h-hotline dig kvalificeret hjælp meget hurtigt. Man kan ringe til hotlinen fra hele Europa. Døgnet rundt, 365 dage om året sørger vores servicemedarbejdere for, at du omgående kommer ud at køre igen. Mercedes-Benz ExpressService. At kunne råde over sin bil betyder alt derfor tilbyder vi dig Mercedes-Benz ExpressService. Uden at du behø ver kontakte os i forvejen, og til en fast pris udfører vi ud over olieservice også det lille serviceeftersyn og reparationer på sliddele samt udskiftning af smådele. På den måde får du som regel inden for 2 timer det, du har brug for, for at komme hurtigt videre. Mercedes-Benz MobilityGo. Mercedes-Benz MobilityGo giver dig gratis skades- og starthjælp på stedet i forbindelse med alle former for tek - niske uheld samt startproblemer. Du får også godtgjort omkostninger til taxakørsel, og der stilles en erstatningsbil til din rådighed som en del af den gratis MobilityGo-servicepakke. Ved værkstedsbesøg under garantien, hvor reparationen sandsynligvis kommer til at strække sig ud over to timer, holder vi dig ligeledes mobil og afholder omkostningerne i den forbindelse. Din Mercedes-Benz kontaktperson er altid klar til at give dig udførlige oplysninger om forudsætninger og geografisk gyldighedsområde du kan bare kigge forbi! Mercedes-Benz originaldele. Mercedes-Benz originaldele er materiale- og funktionskontrolleret efter de strengeste kriterier, og de er perfekt afstemt til din bil. Hertil kommer, at du kan købe dem selv 15 år efter, at de er gået ud af produktion.

67 Service og finansieringsydelser 67 Mercedes-Benz originalombytningsdele. Hvis din bil allerede har et par år på bagen, kan vi tilbyde dig Mercedes-Benz originalombytningsdele. De er klargjort efter den nyeste tekniske viden på området, og deres funktion er kontrolleret på samme måde, som vi kontrollerer nye dele. Samtidig har de den samme høje, garanterede kvalitet som vores Mercedes-Benz originaldele. Den mærkbare forskel ligger i prisen. Den er nemlig op til 50 % lavere! MercedesCard. Det er dit adgangskort til Mercedes-Benz verden af oplevelser og samtidig et praktisk kreditkort endda ganske gratis ved besvarelse af det årlige spørgeskema. I Mercedes - Card-journalen præsenteres du regelmæssigt for eksklusive sports-, rejse- og kulturarrangementer samt en række interessante produkter. I Mercedes magazin kan du læse fascinerende reportager, der omhandler mærket Mercedes- Benz. Desuden giver dit MercedesCard dig gratis adgang til Mercedes-Benz museet. Alle øvrige informationer om det komplette udvalg af tilbud finder du på Mercedes-Benz Finans. Hvis du alle rede har kig på en Viano og fortsat vil have et finansielt råderum, kommer vi dig i møde med vores finansieringsydelser. Med standardfinansiering køber du f.eks. helt enkelt din drømmebil med ens månedlige rater. Det gør dig finansielt fleksibel, og du er straks mobil. Eller vil du gerne køre i en Viano med en farve og et udstyr, du selv har valgt, og kun betale leje for den? Så er leasing det helt rigtige for dig. Med leasingrater binder du ikke kapital, dit kreditspillerum forbliver under alle omstændigheder intakt, og takket være de konstante rater bevarer du hele tiden overblikket over din økonomi. Hvad enten det drejer sig om leasing- og finansieringsydelser, forsikring eller servicekomponenter hos os får du alt samlet og på attraktive betingelser. Yderligere oplysninger om finansierings- og leasingtilbuddene fra Mercedes-Benz Finans finder du på 1 Du kan ringe gratis til dette hotline-nummer fra fastnettelefoner og mobiltelefoner. I nogle europæiske lande opkræves et gebyr, når der ringes fra mobiltelefoner. Gebyret fastsættes af netudbyderen. Hvis din netudbyder ikke tillader internationale eller gebyrfrie opkald, anbefaler vi, at du som alternativ vælger det andet nationale nummer, som du finder på Service24h-mærkaten i din bil.

68

69 Prøvetur 69 Tid til at blive en erfaring rigere Tag en prøvetur i din drømmebil Det er på vejen, du oplever en Mercedes fra sin mest overbevisende side. For først på asfalten kan du til fulde nyde den suveræne køre - oplevelse, der gør bilerne til noget helt særligt. Vi synes, du selv skal opleve, hvordan fleksibiliteten og den høje komfort i den ny Viano beriger din hverdag. Den særlige atmosfære, der opstår under kørslen, kan ikke nedfældes på papir. Derfor vil vi gerne invitere dig på en prøvetur. Klik ind på hvor du nemt finder din nærmeste forhandler. Her glæder de sig allerede til dit besøg.

70 Bortskaffelsesordning. Ringen er sluttet. Efter et langt arbejdsliv tager vi din Viano tilbage igen med henblik på miljøvenlig bortskaffelse i henhold til EU-bortskaffelsesdirektivet men der er længe til endnu. Bortskaffelsesordningen gælder i henhold til de nationale bestemmelser for biler op til 3,5 t tilladt totalvægt. Viano har allerede i flere år opfyldt de lovmæssige krav til en genbrugsvenlig konstruktion. Med henblik på genbrug af udrangerede biler står et net af genbrugsstationer og skrotningsfirmaer til din rådighed. Disse firmaer genbruger din bil på en miljørigtig måde. I den forbindelse videreudvikles og forbedres mulighederne for genbrug af bil og dele løbende. Dermed vil Viano også fremover rettidigt kunne opfylde skrappere lovkrav til genbrugskvoter. Yderligere oplysninger finder du på Bemærk følgende angående oplysningerne i denne brochure: Efter redaktionens afslutning d kan der være foretaget ændringer på produktet. Der tages derfor i leveringstiden forbehold for konstruktions- og formændringer, afvigelser i farvetoner og ændringer i leveringsomfanget fra producentens side, i det omfang disse ændringer eller afvigelser er rimelige for køberen under hensyntagen til sælgers interesser. Såfremt sælgeren eller producenten bruger symboler eller numre til at betegne en bestilling eller den bestilte genstand med, kan der ikke udledes nogen rettigheder alene heraf. Illustrationerne kan vise tilbehør og ekstraudstyr, som ikke er omfattet af det almindelige standardudstyr ved levering. Der kan forekomme farveafvigelser, som skyldes tryktekniske faktorer. Denne brochure kan ligeledes omtale typer og serviceydelser, som ikke tilbydes i bestemte lande. I Danmark kan der periodisk markedsføres specialmodeller, der udstyrsmæssigt afviger fra de i brochuren nævnte. Brochuren anvendes internationalt. Udsagn, der vedrører lov-, rets- og skattemæssige bestemmelser og konsekvenser, gælder kun for Forbundsrepublikken Tyskland på tidspunktet for redaktionens afslutning. Kontakt derfor din Mercedes-Benz erhvervskøretøjsforhandler for oplysninger om lokale love og bestemmelser. Daimler AG, Stuttgart VAN/VMK B /0110 Printed in Federal Republic of Germany/Imprimé en République fédérale d Allemagne

Via no. T R EN D, A M BI EN T E og AVA N TGA R DE.

Via no. T R EN D, A M BI EN T E og AVA N TGA R DE. Via no. T R EN D, A M BI EN T E og AVA N TGA R DE. Viano 3 Viano. Bevægelsesfrihed til dit liv. I nd hold. At størrelse er relativ, har vi vidst lige siden Albert Einstein. At størrelse også kan være

Læs mere

Den ny Citan. Kassevogn.

Den ny Citan. Kassevogn. Den ny Cita n. Kassevog n. Byen har fået en ny helt. Cit an. Med den ny Citan udvider Mercedes-Benz sin transporterfamilie med endnu en typeserie og kan med Citan kassevogn og Mixto 1 for første gang tilbyde

Læs mere

Via no. FUN og MARCO POLO.

Via no. FUN og MARCO POLO. Via no. FUN og MARCO POLO. Viano FUN og MARCO POLO 3 Viano autocampere fra Mercedes-Benz. Indhold. Kan du godt lide at give hverdagen baghjul? Er du spontan og initiativrig? Lægger du vægt på komfort

Læs mere

Indhold Indtryk 4 Introduktion 10 Viano Trend 12 Viano Ambiente 16 Fleksibilitet 20 Kørselsdynamik 24 Motorer og tekniske data 26 Mål 28 Viano 4Matic

Indhold Indtryk 4 Introduktion 10 Viano Trend 12 Viano Ambiente 16 Fleksibilitet 20 Kørselsdynamik 24 Motorer og tekniske data 26 Mål 28 Viano 4Matic Viano Indhold Indtryk 4 Introduktion 10 Viano Trend 12 Viano Ambiente 16 Fleksibilitet 20 Kørselsdynamik 24 Motorer og tekniske data 26 Mål 28 Viano 4Matic 30 Sikkerhed 32 Standard- og ekstraudstyr 34

Læs mere

Vito. Kassevogn og Mixto.

Vito. Kassevogn og Mixto. Vito. Kassevogn og Mixto. Indhold. Vito kassevogn 4 Vito Mixto 12 Specialmodel Vito CREW 14 Brancheløsninger/opbygnings- og udvidelsesløsninger 16 Kabine 18 Komfort og funktionalitet 18 Teknik 20 Motorer

Læs mere

Den ny Atego. Den ny Axor.

Den ny Atego. Den ny Axor. Den ny Atego. Den ny Axor. Mere attraktiv, mere komfortabel og desuden pålidelig og økonomisk som altid glæd dig til den ny Atego og den ny Axor. Og til den ny, markante profil og en lang række yderligere

Læs mere

Suveræn og helt unik.

Suveræn og helt unik. V-Klasse. AR Suveræn og helt unik. En dynamisk front og enestående former. Et ægte blikfang, uanset om du er på tur med hele familien eller kører stilsikkert på forretningsrejse med mange passagerer. Takket

Læs mere

Udstyr 26 Standard- og ekstraudstyr 26 Originaltilbehør 31 Sædeindtræk og farver 32 Dækperformance 33

Udstyr 26 Standard- og ekstraudstyr 26 Originaltilbehør 31 Sædeindtræk og farver 32 Dækperformance 33 Vito. Kombi. I nd hold. Vito Kombi 4 Kabine 10 Fleksibilitet 10 Komfort og funktionalitet 12 Specialmodeller 14 Vito CREW 14 Vito SHUTTLE 16 Teknik 18 Motorer 18 BlueEFFICIENCY 20 Vito E-CELL 21 Undervogn

Læs mere

Vito. Kassevogn og Mixto.

Vito. Kassevogn og Mixto. Vito. Kassevogn og Mixto. I nd hold. Vito kassevogn 4 Vito Mixto 12 Specialmodel Vito CREW 14 Brancheekspertise/ opbygnings- og udvidelsesløsninger 16 Kabine 18 Komfort og funktionalitet 18 Teknik 20 Motorer

Læs mere

>> Slip for bekymringer og hold udgifterne i bund. Serviceaftaler og forlænget garanti til din smart.

>> Slip for bekymringer og hold udgifterne i bund. Serviceaftaler og forlænget garanti til din smart. >> Slip for bekymringer og hold udgifterne i bund. Serviceaftaler og forlænget garanti til din smart. 6371 >> Ingen bekymringer med smart fra første kilometer. Hvad passer bedst til dit behov? Du kan næsten

Læs mere

E - Klasse stationcar

E - Klasse stationcar E - Klasse stationcar E - Klasse stationcar rummelig elegance. Den aktive motorhjelm fordi man bør have held i uheld. Formsproget fordi det ikke behøver store ord med på vejen. Lakeringen fordi livet

Læs mere

Indbydende og distanceret

Indbydende og distanceret E - Klasse sedan Hjemme på vejen E - Klassen har i årtier været indbegrebet af komfort og sikkerhed. Selv om den opfindes på ny igen og igen. I dag er der over 70 sensorer, som udelukkende har til opgave

Læs mere

Den ny Antos Loader. Den ny Antos Volumer.

Den ny Antos Loader. Den ny Antos Volumer. Den ny Antos Loader. Den ny Antos Volumer. En ny klasse af last. Hvad angår nyttelast og volumen kan det i fremtiden vare lidt længere, inden du støder mod kapacitetsgrænserne. For med Antos Loader og

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO UDSTYR TOLEDO Reference Style SIKKERHED 6 airbags Deaktivering af passagerairbag Selehusker til fører og forsædepassager (optisk og akustisk)

Læs mere

1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI 105 hk 226.900 20,4 290,- 1,6 TDI 90 hk 232.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI DSG-7 105 hk 262.

1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI 105 hk 226.900 20,4 290,- 1,6 TDI 90 hk 232.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI DSG-7 105 hk 262. PRISLISTE PR. 04. NOVEMBER 2013 Model HK Pris Km/l Halvårlig ejerafgift Essence 1,2 TSI 86 hk 189.900 19,2 560,- Energi mærke 1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- Reference 1,2 TSI 86 hk 211.900 19,2 560,-

Læs mere

Den ny Actros Loader. Den ny Actros Volumer.

Den ny Actros Loader. Den ny Actros Volumer. Den ny Actros Loader. Den ny Actros Volumer. Den nye dimension inden for last: Actros Loader og Actros Volumer. Fremover vil der gå længere tid, inden du støder mod begrænsningerne, hvad angår nyttelast

Læs mere

ALTEA. Tekniske specifikationer ENJOYNEERING

ALTEA. Tekniske specifikationer ENJOYNEERING ALTEA Tekniske specifikationer ENJOYNEERING Udstyr SIKKERHED Elektromekanisk servostyring 6 airbags (2 for, 2 side- samt 2 gardinairbags) Højdejusterbare sikkerhedsseler foran med strammere 3 punktseler

Læs mere

Den ny Citan. Kombi.

Den ny Citan. Kombi. Den ny Citan. Kombi. Byen har fået en ny helt. Cit an. Med den ny Citan udvider Mercedes-Benz sin transporterfamilie med endnu en typeserie og kan med Citan Kombi for første gang tilbyde en bytransporter

Læs mere

FUSO A Daimler Group Brand DEN NYE CANTER ECO HYBRID. Green light for efficiency

FUSO A Daimler Group Brand DEN NYE CANTER ECO HYBRID. Green light for efficiency FUSO A Daimler Group Brand DEN NYE CANTER ECO HYBRID Green light for efficiency ØKONOMI OG MILJØ BLIVER TO SIDER AF SAMME SAG Høj kvalitet fra Europa og teknologisk innovation fra Japan mødes for at klare

Læs mere

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt:

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt: Vælg Grande Punto. Denne elegante og moderne bil tilbyder dig ekstraordinær komfort og komplet sikkerhed. Active og MTA ABS med EBD ESP med Hill Holder, ASR/MSR og HBA Front airbags med to-trins system

Læs mere

Lad blot hjerte og hjerne træffe afgørelsen sammen.

Lad blot hjerte og hjerne træffe afgørelsen sammen. C-Klasse stationcar. Lad blot hjerte og hjerne træffe afgørelsen sammen. Den ny C-Klasse stationcar er ligeså attraktiv, som den er fornuftig. Både form og funktion er, som du ønsker det. Den, der har

Læs mere

Indhold Koncept 4 Sprinter kombi 6 Kabine og funktionalitet 10 Chassis, drivteknik og motorer 14 Sikkerhed 16 Standard- og ekstraudstyr 18

Indhold Koncept 4 Sprinter kombi 6 Kabine og funktionalitet 10 Chassis, drivteknik og motorer 14 Sikkerhed 16 Standard- og ekstraudstyr 18 Sprinter Kombi Indhold Koncept 4 Sprinter kombi 6 Kabine og funktionalitet 10 Chassis, drivteknik og motorer 14 Sikkerhed 16 Standard- og ekstraudstyr 18 Serviceydelser 24 Modeloversigt, motorer, teknik

Læs mere

Den ny generation A - Klasse

Den ny generation A - Klasse Den ny generation A - Klasse Indhold A - Klasse 1 Eksteriørdesign 2 Dynamik 6 Diesel- og benzinmotorer 6 ECO start -/ stopfunktion 8 Sikkerheds- og kabinekoncept 10 Udstyr 12 Standardudstyr 12 Udstyrslinje

Læs mere

Vito Kassevogn, Mixto og kombi/persontransporter

Vito Kassevogn, Mixto og kombi/persontransporter Vito Kassevogn, Mixto og kombi/persontransporter Indhold Koncept 4 Varianterne 6 Vito kassevogn 8 Vito Mixto 10 Vito kombi/persontransporter 12 Kabine og funktionalitet 14 Chassis, drivteknik og motorer

Læs mere

E-Klasse. Stationcar.

E-Klasse. Stationcar. E-Klasse. Stationcar. Den kan jeg godt lide: Den viser sig fra sin bedste side. Uanset fra hvilket perspektiv. Den ny E-Klasse stationcar redefinerer begrebet størrelse. Formen udstråler en enorm fremdrift,

Læs mere

NY BERLINGO CITYVAN. Prisliste og tekniske specifikationer

NY BERLINGO CITYVAN. Prisliste og tekniske specifikationer NY BERLINGO CITYVAN Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. oktober 2015 TEKNISKE SPECIFIKATIONER MOTOR BlueHDi 75 e-hdi 90 BlueHDi 100 BlueHDi 100 BlueHDi 120 S&S S&S ETG6 S&S Cylindervolumen

Læs mere

Ny Generation. Hyundai i10

Ny Generation. Hyundai i10 Ny Generation Hyundai i Lille bil. Store muligheder. Hos Hyundai vil vi hele tiden gøre det bedre. Og vi tror på, at nye tanker skaber nye muligheder. Ny Generation Hyundai i er skabt til at give dig masser

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY UDSTYR ELEKTRONIK Media System Plus: 6,5" farve touch skærm, USB/AUX-in/SD-kort læser/cd/ipod tilslutning + Bluetooth (telefon og musik streaming + 6 højtalere

Læs mere

Hvem er egentlig perfekt? Det har vi et svar på.

Hvem er egentlig perfekt? Det har vi et svar på. C-Klasse sedan. Hvem er egentlig perfekt? Det har vi et svar på. Den ny C-Klasse kender sine rødder. Ved, hvor den vil hen. Dens mål: At lede. Vejen dertil: Opad. Dens teknologi, design, materiale er fremragende.

Læs mere

Den ny Sprinter. Ladvogne og chassiser.

Den ny Sprinter. Ladvogne og chassiser. Den ny Sprinter. Ladvogne og chassiser. Den bedste Sprinter nogensinde. Højtydende arbejdshest den ny Sprinter er ikke blot en transporter, men også en rigtig partner, som du kan stole på i enhver henseende,

Læs mere

DEN NYE MAN TGE. Tekniske data

DEN NYE MAN TGE. Tekniske data DEN NYE MAN TGE. Tekniske data. 01.09.2017 INDHOLD Drivlinje 3 Dimensioner 4 Vægte 10 Dækmærkat 12 Bemærkninger 13 DRIVLINJE. 2.0 l 75 kw 102 HK 2.0 l 90 kw 122 HK 2.0 l 103 kw 140 HK 2.0 l 130 kw 177

Læs mere

Tekniske data 34 Motordata og typeprogram 34 Brændstofforbrug og CO 2 -emission 36 Vægt 37 Mål 38

Tekniske data 34 Motordata og typeprogram 34 Brændstofforbrug og CO 2 -emission 36 Vægt 37 Mål 38 Sprinter. Kombi. Indhold. Banebrydende innovationer 4 Sprinter Kombi 8 Kabine 14 Komfort og funktionalitet 14 Teknik 18 Motorer og undervogn 18 BlueEFFICIENCY 20 Firehjulstræk 22 Tekniske data 34 Motordata

Læs mere

Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140. 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030. 1,9 TDI PD 105 hk DSG DPF 224.105 32.419 16,7 4.

Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140. 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030. 1,9 TDI PD 105 hk DSG DPF 224.105 32.419 16,7 4. PRISLISTE PR. 1. januar 2009 Model Motor Pris inkl. moms Moms udgør Km/l Ejerafgift, årlig Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030 1,9 TDI PD 105

Læs mere

NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr

NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr MASTER KASSEVOGN m. forhjulstræk Prisliste gældende fra 1.1.2015 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) ** Master Kassevogn T28 kort Totalvægt (kg) Km/l CO2

Læs mere

Indhold. A - Klasse. 1. Eksteriørdesign 2. Farver og materialer 24 Lakeringer 24 Indtræk, læder og interiørelementer 25

Indhold. A - Klasse. 1. Eksteriørdesign 2. Farver og materialer 24 Lakeringer 24 Indtræk, læder og interiørelementer 25 A - Klasse. Indhold. A - Klasse. 1 Eksteriørdesign 2 Dynamik 6 BlueEFFICIENCY 6 Benzinmotorer 10 Dieselmotorer 12 Sikkerheds- og kabinekoncept 14 Farver og materialer 24 Lakeringer 24 Indtræk, læder og

Læs mere

Den ny Vito Tourer både vil og kan.

Den ny Vito Tourer både vil og kan. Den ny Vito Tourer. Den ny Vito Tourer både vil og kan. Hvis du altid er klar til at handle, hvis du udfører dit arbejde målrettet, og hvis du elsker nye udfordringer, så fortjener du også en bil, der

Læs mere

Sprinter Kassevogn, kombi/persontransporter, ladvogn og chassis

Sprinter Kassevogn, kombi/persontransporter, ladvogn og chassis Sprinter Kassevogn, kombi/persontransporter, ladvogn og chassis Indhold Koncept 4 Sprinter kassevogn 6 Sprinter mandskabsvogn 8 Sprinter kombi/persontransporter 10 Sprinter ladvogn 12 Sprinter chassis

Læs mere

DRIVE ALIVE S I GRAND

DRIVE ALIVE S I GRAND DRIVE ALIVE GRANDIS 2 3 RUMMELIGHED Hvem har sagt, at det at have en stor familie er besværligt? Du har selvfølgelig brug for at kunne transportere den sikkert rundt ligesom du har brug for god plads

Læs mere

259.900,- NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL

259.900,- NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. 259.900,- BEGRÆNSET ANTAL NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD Det luksuriøse standardudstyr omfatter bl.a.: 2-zone klimaanlæg, elektriske sideruder for og bag, læderbeklædt

Læs mere

Den ny generation B - Klasse

Den ny generation B - Klasse Den ny generation B - Klasse Indhold B - Klasse 1 Eksteriørdesign 4 Dynamik 8 ECO start -/ stopfunktion 8 Naturgasmotor B 170 NGT BlueEfficiency 9 Benzinmotorer 10 Dieselmotorer 11 Sikkerhed 12 Integreret

Læs mere

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot 3 1 2 4 4 2 1. Baksensor Praktisk original baksensor specielt konstrueret til Peugeot fire sensorer er monteret i bagkofangeren (kan indfarves). Perfekt

Læs mere

SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION

SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL FAST MÅNEDLIG YDELSE FRA KR. 259.900,- 2.610,- 2,15% FAST RENTE * NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD Det luksuriøse standardudstyr omfatter bl.a.: 2-zone

Læs mere

OPEL Combo 2010 Specifikationer, udstyr & priser 01.10.2010

OPEL Combo 2010 Specifikationer, udstyr & priser 01.10.2010 OPEL Combo 2010 Specifikationer, udstyr & priser 01.10.2010 Standardudstyr Teknik Funktion Komfort Dæk - 185/60 R 88H (QLF) og stålfælge 6J x 15 (PG1) 2 lygter i loftsbeklædning (fortil) Belysning i lastrum

Læs mere

Få en serviceaftale, der følger din nye Mercedes i årevis.

Få en serviceaftale, der følger din nye Mercedes i årevis. Få en serviceaftale, der følger din nye Mercedes i årevis. God service skal man ikke lede længe efter! Tillykke med din nye Mercedes-Benz. I dette øjeblik tænker du næppe meget over fremtidige serviceeftersyn

Læs mere

SEAT IBIZA. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

SEAT IBIZA. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY SEAT IBIZA Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY UDSTYR Ibiza IBIZA Reference Style CUPRA SIKKERHED XDS (Kun for motorer under 100HK) ABS + ESC + EBD + EBA Dæktryksovervågning 3 tre-punktsseler,

Læs mere

Indhold Koncept 4 Sprinter kassevogn 6 Sprinter mandskabsvogn 10 Brancheløsninger 12 Kabine og funktionalitet 14 Undervogn, drivteknik og motorer 16

Indhold Koncept 4 Sprinter kassevogn 6 Sprinter mandskabsvogn 10 Brancheløsninger 12 Kabine og funktionalitet 14 Undervogn, drivteknik og motorer 16 Sprinter Kassevogn Indhold Koncept 4 Sprinter kassevogn 6 Sprinter mandskabsvogn 10 Brancheløsninger 12 Kabine og funktionalitet 14 Undervogn, drivteknik og motorer 16 Sikkerhed 18 Standard- og ekstraudstyr

Læs mere

Den universelle trappemaskine

Den universelle trappemaskine Den universelle trappemaskine Sikker og komfortabel på trapper www.aat-online.de Mobilitet er et væsentligt aspekt i Deres livskvalitet. Derfor bør Deres bevægelsesfrihed indskrænkes så lidt som muligt.

Læs mere

KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ

KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ CASCADA ENDELIG EN CABRIOLET TIL DEN DANSKE SOMMER. Skab din egen sommer med Opel Cascada. Her kan du gå

Læs mere

Tekniske specifikationer Standard- og ekstraudstyr. Alfa 159 og Alfa 159 Sportwagon

Tekniske specifikationer Standard- og ekstraudstyr. Alfa 159 og Alfa 159 Sportwagon Tekniske specifikationer Standard- og ekstraudstyr Alfa 159 og Alfa 159 Sportwagon 159/159 Sportwagon Tekniske specifikationer SPECIFIKATIONER Antal cylindre/ventiler 4/16 1750 TBi Boring x slaglængde

Læs mere

Udstyr 30 Sportspakke AMG 30 Standardudstyr 32 Ekstraudstyr 33 Letmetalfælge 34

Udstyr 30 Sportspakke AMG 30 Standardudstyr 32 Ekstraudstyr 33 Letmetalfælge 34 Den ny C - Klasse Indhold Den ny C - Klasse 1 Dynamik 6 Køredynamik 6 Dieselmotorer 8 Benzinmotorer 10 Køredynamikpakke 12 Komfort 14 Kabine 14 Cockpit 16 Comand APS 18 Sikkerhed 20 Integreret sikkerhedskoncept

Læs mere

PEUGEOT PARTNER TEPEE KAMPAGNEMODELLER

PEUGEOT PARTNER TEPEE KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER MODEL VEJL. UDSALGSPRIS MED NY AFGIFT* MOTOR YDELSE (HK) GEAR BRÆNDSTOFFORBRUG (KM/L) CO2 HALVÅRLIG GRØN EJERAFGIFT (KR) ENERGIKLASSE Kampagnepriser er gældende så længe lager haves. ACTIVE

Læs mere

EN BIL DER FLYTTER GRÆNSER

EN BIL DER FLYTTER GRÆNSER DEN NYECOLT EN BIL DER FLYTTER GRÆNSER Storbyens pulserende liv er fuld af mangfoldighed, og tiden står aldrig stille. Det er her Colt føler sig hjemme. Dens unikke design vil blive værdsat, og dens

Læs mere

Side 1 af 6 1.8 TX - 7 sæder Af FDM Opdateret den 13/7/13 kl 17:17 af FDM Toyota Verso 1.8 TX - 7 sæder - årgang 2012 til 322.619 kr. Bilen har 5 døre, en motorstørrelse på 1,8 liter og et brændstofforbrug

Læs mere

Rengøringsteknik. Sweepmaster 900 / 980 R Fejemaskine Ride-on. Til rationel rengøring af mellemstore arealer

Rengøringsteknik. Sweepmaster 900 / 980 R Fejemaskine Ride-on. Til rationel rengøring af mellemstore arealer Rengøringsteknik Sweepmaster 900 / 980 R Fejemaskine Ride-on Til rationel rengøring af mellemstore arealer Feje-sugemaskiner med sæde og en kapacitet på op til m² pr. time Rationel fejning hurtigt og effektivt

Læs mere

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr TRAFIC KASSEVOGN Prisliste gældende fra 1.1.2015 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) * Trafic T27-5,2 m 3 kort Max anhængervægt 2.000 kg. S/S = Motor med

Læs mere

RENAULT MASTER PASSENGER

RENAULT MASTER PASSENGER RENAULT MASTER PASSENGER Kombi, Bus & Trabus Priser & Udstyr MASTER PASSENGER Prisliste gældende fra 1.1.2017 M aster Kombi kort Km/l CO 2 g/km Model Størrelse Motor Gearkasse Energiklasse Grøn halvårlig

Læs mere

B-Klasse ekstraudstyr 07.10.2013

B-Klasse ekstraudstyr 07.10.2013 M110 Metallakering 13 523 M155 ARTICO kunstlæder r 101 sort, 105 saharabeige og 108 krystalgrå S S S S S S S S S Grå taghimmel kode 58U indgår ved kode 101 og 108 Sort taghimmel kode 51U indgår ved kode

Læs mere

Tekniske specifikationer - Standard- og ekstraudstyr

Tekniske specifikationer - Standard- og ekstraudstyr Tekniske specifikationer - Standard- og ekstraudstyr Distinctive Udstyrspakke Sportivo Instrumentpanel Soeder i Distinctive Soeder i forbindelse med udstyrspakke Sportivo Competizione blå 324 Stofindtræk:

Læs mere

TB-009D3 Manual. Brugsanvisning. Cykelplatform f/anhængertræk

TB-009D3 Manual. Brugsanvisning. Cykelplatform f/anhængertræk TB-009D3 Manual Brugsanvisning Cykelplatform f/anhængertræk -Plads til 3 cykler. -Nem samling og montering. -Cyklerne anbringes nemt i holderne, grundet platformens lave højde. Indholdsfortegnelse 1. Sikkerhed.....

Læs mere

OPEL Zafira Classic Specifikationer, udstyr & prisliste 23.01.2012

OPEL Zafira Classic Specifikationer, udstyr & prisliste 23.01.2012 OPEL Zafira Classic Specifikationer, udstyr & prisliste 23.01.2012 Standardudstyr Classic Kode Sikkerhed 3 AY0 Front- og sideairbags foran samt gardinairbags for og bag ECA Fjernbetjent centrallås med

Læs mere

RENAULT KANGOO. Priser & Udstyr

RENAULT KANGOO. Priser & Udstyr RENAULT KANGOO Priser & Udstyr KANGOO Prisliste gældende fra 01.01.2018 Kangoo L1 (lang) Access L1 1.5 dci 75 S/S 5-trin manuel 734 3.0 1 950 23,3 112 1 460 144.464 kr Express L1 1.5 dci 90 S/S 5-trin

Læs mere

Nissan e-nv200 Varebil

Nissan e-nv200 Varebil Nissan e-nv200 Varebil Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver Prisliste Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. moms 25% moms kr. Vejl. udsalgspris inkl. moms og reg. afg. kr.

Læs mere

dieselmotoren ren nydelse

dieselmotoren ren nydelse dieselmotoren ren nydelse Det tager sin tid at opnå det perfekte. Vi har taget os den tid og skabt noget, som efter sigende er verdens bedste dieselmotor. Vi ønskede, at vores i-ctdi-diesel skulle blive

Læs mere

Den ny Arocs Loader. Den ny Arocs Grounder.

Den ny Arocs Loader. Den ny Arocs Grounder. Den ny Arocs Loader. Den ny Arocs Grounder. Superkræfter til superpræstationer. Arocs Loader og Arocs Grounder. Til meget høj nyttelast og ekstreme belastninger. Med Arocs Loader og Arocs Grounder tilbyder

Læs mere

Verdenspremiere i London: den fjerde generation af Opel Corsa

Verdenspremiere i London: den fjerde generation af Opel Corsa Pressemeddelelse 18. juli 2006 Verdenspremiere i London: den fjerde generation af Opel Corsa Også premiere på det indbyggede og udtrækkelige transportsystem Flex-Fix med plads til to cykler Den ny Opel

Læs mere

W/C 453 Ekstraudstyr 17.11.2014

W/C 453 Ekstraudstyr 17.11.2014 Metallak / alm. Farve EDDO Karosseripaneler i midnatsblå metallak 5 760 7 867 EDAO Karosseripaneler i sølv metallak - - 5 760 7 867 EAI Karosseripaneler i titania grå mat - - 7 998 10 925 EDBO Karosseripaneler

Læs mere

Sprinter dækperformance. Brændstofforbrug og CO2-emission. For biler med udstødningsnorm Euro 5b+ gr. III og. Måleværdi for udvendig rullestøj db

Sprinter dækperformance. Brændstofforbrug og CO2-emission. For biler med udstødningsnorm Euro 5b+ gr. III og. Måleværdi for udvendig rullestøj db Den ny Sprinter. rændstofforbrug og O2-emission. For biler med udstødningsnorm uro 5b+ gr. III og 4x2-træk uden lueffiiny-pakke Motor 20 DI/30 DI 23 DI/33 DI 26 DI/36 DI 50 DI 56 DI 36 NGT rændstofforbrug

Læs mere

efterår 2009 E-Klasse stationcar Nye afgiftsregler Nye Sprinter motorer E-Klassen imponerer

efterår 2009 E-Klasse stationcar Nye afgiftsregler Nye Sprinter motorer E-Klassen imponerer efterår 2009 E-Klasse stationcar Nye afgiftsregler Nye Sprinter motorer E-Klassen imponerer Ny E-Klasse stationcar. Den ultimative taxi fra Mercedes-Benz er mere rummelig, har motorer med lavere forbrug

Læs mere

Sprinter. Kassevogn.

Sprinter. Kassevogn. Sprinter. Kassevogn. Indhold. Banebrydende innovationer 4 Sprinter kassevogn 8 Lastrum og funktionalitet 10 Mandskabsvogn 12 Brancheekspertise/opbygnings- og udvidelsesløsninger 14 Kabine 16 Komfort og

Læs mere

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse Modeloversigt Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse C 220 d Business 315.879 170 25,0 110 A+ C 220 d aut. Business 334.921 170 22,7 109 A+ C 220 d aut. Business Plus 347.797 170 22,7 109

Læs mere

RENAULT MASTER. Priser & Udstyr

RENAULT MASTER. Priser & Udstyr RENAULT MASTER Priser & Udstyr MASTER KASSEVOGN m. forhjulstræk Prisliste gældende fra 01.01.2018 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) * Master Kassevogn T28 kort Totalvægt (kg) Km/l CO2 g/km

Læs mere

Tekniske specifikationer

Tekniske specifikationer Ny DUCATO euro 5 Varebil Tekniske specifikationer Tekniske specifikationer Ny Ducato Euro 5 kassevogn og chassis Motor Antal cylindre, placering Slagvolumen (cm 3 ) 1956 Kompressionsforhold 16,5:1 115

Læs mere

Type El. servo El. servo El. servo El. servo El. servo

Type El. servo El. servo El. servo El. servo El. servo Side 1 - pro_cee d pro_cee d TEKNISK DATA Motor 1,4 CVVT 1,6 CVVT 1,6 CRDI 90 1,6 CRDI 115 1,6 CRDI 128 Motortype DOCH benzin DOHC - benzin DOCH Diesel DOHC - diesel DOHC - diesel Slagvolume, ccm 1396

Læs mere

RENAULT TRAFIC PASSENGER. Priser & Udstyr

RENAULT TRAFIC PASSENGER. Priser & Udstyr RENAULT TRAFIC PASSENGER Priser & Udstyr TRAFIC PASSENGER Prisliste gældende fra 01.01.2018 Km/l CO 2 g/km Model Størrelse Motor Gearkasse Energiklasse Grøn halvårlig ejerafgift Pris ekskl. moms, ekskl.

Læs mere

04 STYLING 05 TRANSPORT 06 KOMFORT 07 BESKYTTELSE 10 SIKKERHED

04 STYLING 05 TRANSPORT 06 KOMFORT 07 BESKYTTELSE 10 SIKKERHED TILBEHØR originalt tilbehør passer bedst! Hyundai s originale tilbehør er udviklet og specielt designet til netop din Hyundai. Med originalt tilbehør har du mulighed for at sætte dit personlige præg på

Læs mere

NYE PRISER NY FINANSIERING

NYE PRISER NY FINANSIERING NYE PRISER NY FINANSIERING NYE PRISER OG MASSER AF STÆRKE TILBUD Den nye registreringsafgift har betydet, at Fiat nu har endnu mere attraktive priser. Lige nu kan du endda få masser af stærke lagertilbud,

Læs mere

Grand C4 Picasso Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer

Grand C4 Picasso Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer Grand C4 Picasso Sportvan Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. august 2015 TEKNISKE SPECIFIKATIONER MOTOR THP 165 BlueHDi 120 BlueHDi 120 BlueHDi 150 BlueHDi 150 S&S EAT6 S&S S&S EAT6

Læs mere

Personbiler 108 KAMPAGNEMODELLER MODELPROGRAM

Personbiler 108 KAMPAGNEMODELLER MODELPROGRAM Personbiler 108 VARIANT MOTOR HK GEAR KM/L CO 2 BENZIN 5-DØRS More 1.0 e-vti 69 Man. 26,3 88 More+ 1.0 e-vti 69 Man. 26,3 88 Edition 1.0 e-vti 69 Man. 26,3 88 Desire Sky 1.0 e-vti 69 Man. 26,3 88 Kampagnepriser

Læs mere

CO2-udled. CO2-udled.

CO2-udled. CO2-udled. Side 1 - Soul Soul PRISER Personbil Brændsto Km/l CO2-udled. Grøn ejeragit Vejl. pris Energiklasse (g/km) kr./ årligt Personbil Active 211 Benzin 15,3 1.26,- 199.999,- Active 211 Diesel 19,2 1.61,- 219.999,-

Læs mere

R-Klasse ekstraudstyr 01.07.2012

R-Klasse ekstraudstyr 01.07.2012 M110 Metallakering (iflg.farvekort) 22.624 M150 Diamanthvid BRIGHT metallak 42.909 M155 Kunstlæder Artico S S S S S Inkl. elektrisk indstillelige forsæder og 4-vejs lændestøtte i førersiden Ikke i.f.m.

Læs mere

S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,- - 471.403,- 567.

S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,- - 471.403,- 567. Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Base Summum S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,-

Læs mere

RENAULT KANGOO. Prisliste & Udstyr. Netop nu GRATIS AIRCONDITION på alle Kangoo udgaver

RENAULT KANGOO. Prisliste & Udstyr. Netop nu GRATIS AIRCONDITION på alle Kangoo udgaver RENAULT KANGOO Prisliste & Udstyr Netop nu GRATIS AIRCONDITION på alle Kangoo udgaver KANGOO Prisliste gældende fra 2.5.2016 Model / Størrelser Kangoo L0 (kort) Motor Lasteevne (kg)** Gearkasse Totalvægt

Læs mere

Gældende fra 3 oktober 2017

Gældende fra 3 oktober 2017 C-Klasse St.Car Business Solutions Gældende fra 3 oktober 2017 Model Variant Km/l Motorstr. Hk / Nm Anhængervægt m. bremser Beskatnings grundlag C 200 T Man. BUSINESS Benzin 18,2 2,0 184 / 300 1600 kr

Læs mere

Metallak / alm. Farve. Indtræk. Salgspris Privat. Standardfarve Jupiterrød (kode 589) Cirrushvid (kode 650) Natsort (kode 696)

Metallak / alm. Farve. Indtræk. Salgspris Privat. Standardfarve Jupiterrød (kode 589) Cirrushvid (kode 650) Natsort (kode 696) Metallak / alm. Farve Indtræk CDI NGD CDI BlueEFFICIENCY Edition CDI Standardfarve S S S S S S S S S Jupiterrød (kode 589) Cirrushvid (kode 650) Natsort (kode 696) Metallakering 13 523 Kosmossort metallic

Læs mere

NY BENZINMOTOR LANGT PÅ LITEREN LAVT CO2-UDSLIP SKARP PRIS

NY BENZINMOTOR LANGT PÅ LITEREN LAVT CO2-UDSLIP SKARP PRIS CITROËN C3 NYHED NY BENZINMOTOR LANGT PÅ LITEREN LAVT CO2-UDSLIP SKARP PRIS CITROËN C3 VTi 82 Attraction KUN 129.990,- CITROËN C4 VTi 95 Attraction KUN 179.990,- CITROËN C1 FRA 79.990,- FINANSIERING FRA

Læs mere

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS Kompaktraktorer Yanmar GK serien KompaKter traktor GK Series 16pS - 20pS NYESTE INTEGREREDE DESIGN FOR FREMTIDSORIENTERE : TEKNOLOGI FOR DIG YaNmar traktorer, der er udviklet og konstrueret til tunge opgaver

Læs mere

A-Klasse ekstraudstyr 01.07.2013

A-Klasse ekstraudstyr 01.07.2013 5dørs hatchback AKlasse ekstraudstyr 01.07.2013 Metallakering. 162U,191U, 592U,761U,787U,893U,894U 14 304 662 designo mountain grey magno matlak 45 510 Sportssæder i ARTICO / stof Messancy r 451 sort eller

Læs mere

OPEL Meriva. Specifikationer, udstyr & prisliste 27.02.2012

OPEL Meriva. Specifikationer, udstyr & prisliste 27.02.2012 OPEL Meriva Specifikationer, udstyr & prisliste 27.02.2012 Standardudstyr Kode Sikkerhed Essentia Enjoy Cosmo AY0 Front- og sideairbags foran samt gardinairbags for og bag 3 FX3 Elektronisk stabiliseringsprogram

Læs mere

C3 Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer

C3 Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer C3 Sportvan Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. februar 2016 Side 2 ud af 5 TEKNISKE SPECIFIKATIONER MOTOR PureTech 68 PureTech 68 PureTech 82 BlueHDi 100 S&S (Euro5) S&S Cylindervolumen

Læs mere

Vito E-CELL. Kassevogn og Kombi.

Vito E-CELL. Kassevogn og Kombi. Vito E-CELL. Kassevog n og Kombi. Beg y ndelse på Bæredygtighed uden begrænsninger. f remtiden. Frisk luft som standard. 100 % lastrum som standard. Syv sæder som standard. Du kan allerede profitere af

Læs mere

Fiat personbiler. Prisoversigt 28. januar 2010

Fiat personbiler. Prisoversigt 28. januar 2010 Fiat personbiler Prisoversigt 28. januar 2010 INDHOLD: fiat panda side 3 fiat 500 Side 4 fiat grande punto side 6 Fiat punto evo side 7 Fiat qubo side 9 fiat bravo side 10 grøn ejerafgift side 11 versioner

Læs mere

CLA prisliste 01.04.2013

CLA prisliste 01.04.2013 CLA prisliste 01.04.2013 Halvårlig Model BM kw/(hk) Nm Energiklasse CO2 Km/l grøn ejerafgift Salgspris DIESEL 7G-DCT 117 303 125 (170) 350 109 23,8 1 380 578 500 BENZIN 6-trins manuel 90 (122) 200 126

Læs mere

Hyundai i30 tilbehør

Hyundai i30 tilbehør Hyundai i30 tilbehør Originalt tilbehør til Hyundai i30 Her i brochuren finder du et udsnit af originalt tilbehør til Hyundai i30. Selvom bilen fra fabrikken har et godt udstyrsniveau, kan du hurtigt sætte

Læs mere

Metallak / alm. Farve Standardfarve

Metallak / alm. Farve Standardfarve Metallak / alm. Farve Standardfarve CDI CDI BlueEFFICIENCY Edition CDI CDI 4MATIC 4MATIC 4MATIC S S S S S S S S S S S S Jupiterrød (kode 589U) Cirrushvid (kode 650U) Natsort (kode 696U) Metallakering 7244

Læs mere

NY RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE

NY RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE NY RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE INNOVATION DER OPLEVES I DAGLIGDAGEN DYNAMISKE OG ROBUSTE LINJER, ET HELT NYT INDVENDIGT DESIGN, UDSTYR OG MOTORER, SOM BLIVER STADIG MERE EFFEKTIVE: NY TRAFIC ER INNOVATION

Læs mere

Scudo. Tekniske specifikationer og udstyr

Scudo. Tekniske specifikationer og udstyr Scudo Tekniske specifikationer og udstyr Tekniske specifikationer Fiat Scudo Motor 90 Multijet 120 Multijet 140 Multijet Antal cylindre 4 på række 4 på række 4 på række Volumen (cm 3 ) 1560 1997 1997 Miljønorm

Læs mere

Bilag 1. Beskrivelse af vogntyper i politiet

Bilag 1. Beskrivelse af vogntyper i politiet Bilag 1 Beskrivelse af vogntyper i politiet Patruljebiler uniformerede Uniformeret patruljebil med motor under 1,8 ltr. Beskrivelse: Bilen findes i sedan og stationcar, er særdeles rummelig og har god

Læs mere

M{ZD{ 5 MAZ5_V6_OCT_2012_202330_Covers.indd 1 21/02/2013 12:53

M{ZD{ 5 MAZ5_V6_OCT_2012_202330_Covers.indd 1 21/02/2013 12:53 M{ZD{ 5 ÅNDEN I HIROSHIMA ER ALDRIG AT GIVE OP, AT STRÆBE EFTER DET YPPERLIGSTE. AT FASTHOLDE EN VI KAN GODT-ATTITUDE. MED EN KOMPAKT, LET MOTOR, ET LET KARROSSERI OG ET FLOT DESIGN, ER VORES MÅL AT SKABE

Læs mere

DEN NYE GRANDLAND X. PrIVAtLEASING NY OPEL GrANdLANd X LIfE IS GrANd. GrANdLANd X. Fra kun kr./md.* KuN Kr.

DEN NYE GRANDLAND X. PrIVAtLEASING NY OPEL GrANdLANd X LIfE IS GrANd. GrANdLANd X. Fra kun kr./md.* KuN Kr. PrIVAtLEASING NY OPEL GrANdLANd X LIfE IS GrANd DEN NYE GRANDLAND X NY GrANdLANd X KuN 14.995 Kr. I udbetaling Fra kun 3.795 kr./md.* grandland X er opels spritnye crossover i den populære suvklasse. en

Læs mere

OPEL Astra 5-dørs og Sports Tourer Specifikationer, udstyr & prisliste

OPEL Astra 5-dørs og Sports Tourer Specifikationer, udstyr & prisliste OPEL Astra 5dørs og Sports Tourer Specifikationer, udstyr & prisliste 07.05.2012 4 Standardudstyr Standardudstyr Kode Sikkerhed Essentia Enjoy Sport AYC Front og sideairbags foran samt gardinairbags for

Læs mere