ING. Vi ønsker at levere højere kvalitet end dybfrostprodukter og bake-off. Og vi ønsker et opgør

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "ING. Vi ønsker at levere højere kvalitet end dybfrostprodukter og bake-off. Og vi ønsker et opgør"

Transkript

1 www. dkusken. dk ø br rø dk ING R E LEV S I T GR A dkusken. Brødkusken.dk har siden 2012 samarbejdet med de, efter vores mening, bedste bagere. Det betyder at alt brød og alle kager som leveres af Brødkusken.dk er bagt af ordentlige råvarer af fagligt velkvalificerede og veluddannede bagere. Vi ønsker at levere højere kvalitet end dybfrostprodukter og bake-off. Og vi ønsker et opgør med den tiltagende produktion af industrielt konsumbrød. Brød er jo en fundamental del af vores af civilisation ligesom det er i næsten alle andre samfund og kulturer. Og godt brød bør være en væsentlig del af vores daglige velvære og simple glæde. Men det tager tid og kræver omhu, at lave gode brød. Alle brød og kager fra Brødkusken.dk bliver lavet fra bunden ud fra unikke recepter. Koldhævning, surdej, fordej og bagning i stenovn er en naturlig del af processen ved skabelsen af disse brød. Af håndværksbagere naturligvis. Derfor håber vi, at I har lyst til at smage på brødet, bollerne og kagerne som vi leverer. Smag og mærk efter. For man får det godt, når den mad man spiser er lavet med ærlighed.

2 Brød Brød Softkerne Rugbrød er bagt udeluk- Dagens rugbrød skifter mellem Firekornsbrød er et fyldigt brød med Grov filone er lavet på en fordej af Havrebrød er et mørkt maltet brød Italiensk fuldkornsbrød er et Lyst filone brød er et lyst langtids- Nordisk kernebrød er et groft brød Sammenbagt franskbrød er et kende på rugmel og rugsurdej. Fyldt med bløde frø og kerner: solsikke kerner, hørfrø og rugkerner. Skorpen er spækket med sprøde sesamfrø. Et meget lækkert og populært rugbrød. hvede og rug. Melet er Italiensk durum og dansk hvede. En anelse olivenolie og koldhævet. Pyntet med grahamsmel og groft durum. Lækker mørk krumme og sej skorpe. hævet brød uden kerner. Lavet med hvedesurdej, rugsurdej og en anelse olivenolie.formen af brødet giver mange spændende serveringsmuligheder. Ekstra sej skorpe. Græskarrugbrød med græskarkerner, Kernefyldt Rugbrød med poppet durum og valsede rugkerner, Schackenborg Rugbrød med Schackenborg rug samt Mørkt Rugbrød som er maltet og uden kerner bagt på lidt rug samt hvede. Solsikkekerner og valset havre giver fylde. Surdejen er på hvede og brødet er bagt i form så det er lidt mere kompakt end fritbagte brød. Pyntet med sprøde sesam og hørfrø. med fyldt med bløde frø og kerner indeni og sprøde frø og kerner uden på. Fordej på rug og hvede som er æltet med hvede, fuldkornsrug, lidt grahams mel og byg malt. Derudover hvede kerner, solsikkefrø, hørfrø, valset havre, græskarkerner og sesamfrø. hvede, rug, grahamsmel, rugkerner, hørfrø, solsikke og græskarkerner. To forskellige surdeje giver ekstra smag. På toppen er der sprøde blå birkes og sesam. mørkt specialbrød med hvede, lidt halvsigtet rugmel og en anelse grahams mel. Malten og den ristede hvede giver smag og farve. Derudover en hel masse kerner og fyld: hørfrø, solsikke, sesam, hvedeklid, rugkerner og græskarkerner. rigtigt gammeldags franskbrød. Et brød som man ville kalde for kage i Sønderjylland. Sammenbagt for ekstra blødhed og helt uden kerner. Bagt med smør så krummen er kompakt lidt som en blød bolledej.

3 Brød Brød Skagensbrød er et mørkt brød på Almindeligt franskbrød m/u birkes Centerbrød er et skønt fuldkornsbrød Trekornsbrød er den dejlige danske Troldebrød er et unikt og meget Valnøddebrød er et mørkt maltet Italiensk brød er bagt på fin d urum Paleobrød er bagt helt uden mel og hvede, grahamsmel, halvsigtet rugmel, ristet hvede og bygmalt samt to forskellige surdeje. Derudover en smule solsikkekerner. Rullet sprød i blå birkes og solsikkekerner. Et lækkert mørkt brød med en smule kerner i. klassiker bagt på hvede, rug og grahams mel. Krummen indeholder spændende kerner og frø og skorpen er fyldt med sprøde sesam. hvede med lidt hvede malt og en a nelse oliven olie. Langtidshævet på en blanding af hvedesurdej og rugsurdej. Nænsomt bagt så skorpen er lidt sej men også sprød. - det klassiske lette, gyldne og sprøde franskbrød. lækkert formbrød bagt på hvede, rug, grahamsmel og en lille smule hørfrø. Øverst på brødet ligger et lag hvede surdej som giver masser af smag. Et mørkt brød med meget smag og kun lidt kerner. uden kerner. Bagt på en blanding af rug, hvede og grahamsmel. Hvedemalt, rugsurdej og hvedesurdej giver brødet smag og lidt farve til krummen. Langtidshævet og pyntet med hvid hvede. brød bagt på hvede, rug og grahams mel. Valnødderne giver brødet smag og fylde. Brødet er pyntet med grahams mel. smager helt fantastisk. Brødet består udelukkende af nødder, frø og frøkerner. For at holde sammen på brødet tilsat æg og lidt olie. Tørret frugt giver brødet ekstra smag og friskhed. Paleobrød er GLUTENFRI. Leveringsbetingelser Leveringen koster ingenting. Ordren bestilles senest to dage (kl ) før leveringsdagen på Der skal angives et tidinterval på minimum 45 minutter (gerne mere) hvor der er nogen som kan tage imod ordren på leveringsadressen. Fakturaen, som ligger sammen med bagerprodukterne skal betales indenfor ti dage ved bankoverførsel. Faste bestillinger betales månedsvis bagud. Ved faste bestillinger veksler vi gerne i mellem vores mange lækre brød således at I får forskellige brød hver dag.

4 Boller Boller Grov filone bolle er et lille lækkert Lys filone bolle er med ekstra sej Italiensk fuldkornsbolle er bollen Ciabatta boller er lavet på en fordej Grov ciabatta bolle er fyldige Gulerodsboller med høvlet gulerod Blandet morgenbrød Morgenbrød med kerner er lækre brød langtidshævet og ekstra sej i skorpen. E n lækker mørk krumme bagt på groft mel og en anelse olivenolie. Hørfrø, durum kerner og en lidt græskar kerner giver ekstra fylde og smag. af rug og hvede. Æltet med Italiensk durum, hvedemalt og een anelse olivenolie inden langtidshævningen fuldender bollerne. Pyntet med grov durum. Klassisk dansk morgenbrød med en gylden sprød skorpe. Krummen er tæt men luftig som rigtigt morgenbrød skal være. Håndværkere, Spanske rundstykker, Sesamstykker, Rundstykker med birkes og Gifler. skorpe. Fordej med hvede og rug. Langtidshævet krumme med durum hvede og lidt olivenolie. Det hele smukt formet som et lille filone brød. mørke langtidshævede boller med malt, durumhvede og en anelse oliven olie. Hørfrø, durumkerner og en smule græskarkerner giver ekstra smag og fylde. Samtidig er skorpen sprød og sej. Fint pyntet med groft durum og grahams mel. med ekstra krudt i. Mørk krumme af grove meltyper og masser af bløde kerner og frø. Uden på er bollen dækket af lækre sprøde græskarkerner og masser af frø. som giver sødme samt en blød og fugtig krumme. Derudover lidt solsikkekerner. Bollerne er nænsomt bagt i tør luft så skorpen er helt blød. morgenbrød lavet med kerner og frø så de smager af mere og fylder lidt mere. Vi blander 4-kornstykke, Skagenstykke, 3-kornstykke, Valnøddestykke, Havrestykke, Nordisk kernefyld stykke og Müslistykke til Jer. Og hvis I har nogle særlige favoritter, så skriv det i besked feltet nederst på bestillingsformularen.

5 Tebirkes lavet fra bunden af fin, lys hvedemelsdej, rullet i 27 lag og lagt med fyld af hjemmelavet remonce samt et lag af lyse birkes på toppen. Ægte håndværk af bedste kvalitet. Smag selv. Croissant bagt på smør. Flotte gyldne horn. Grovtebirkes er en tebirkes uden Frøsnapper er rullet wienerdej med Chokolade Croissant. Smørbagt Kringle. Den klassiske flotte bager hvide birkes men med en hel masse knasende sprøde græskarkerner, sesamfrø, solsikkekerner og blå birkes i stedet. croissant med chokolade indeni og chokolade glassur ovenpå. remonce, birkes og sesam der er flettet til en herlig stang. Ekstra stor. Ekstra god. kringle af wienerdej fyldt med remonce og creme. Gammeldags pynt af sprøde hasselnøddeflager og sukker. Blandet wienerbrød er wienerdej Kanelstang er lavet af lækker blød bolledej som er rullet og pakket med kanel og creme. Pyntet med hvid glassur og nødder. rullet i 27 lag og fyldt forskellige typer creme, remonce, syltetøj og pynt. Vi har kanelsnegle, romsnegle, creme snegle, spandauer, overskårne, choko ladeboller og ottetal. Alle wienerbrød er naturligvis lavet fra bunden af ordentlige råvarer. Og når vi blander wienerbrød putter vi flest kanelsnegle i kageæsken. Men I er velkommen til at skrive specifikke ønsker i feltet bemærkninger.

6 Wienerstang med creme, remonce Chokolade trekant er wienerdej Smørkage er en lækker wienerdej Nøde tærte - dejlig marcarin bund Nougat tærte - skøn marcarin bund Muffins dejlig svampede og bløde Brownie med nødder og chokolade. Romkugler de verdensberømte Kaffebrød er et stykke sød tebolledej og nødder. Fås i tre lækre varianter: Glassur, Sukker og Ekstra Creme. med toscamasse af ristede hasselnødder og piskefløde. Halv-dyppet i mørk chokolade og pyntet med marcipan. Kvadratiske stykker med sprød yderside og en saftig karamelagtig kerne. rullet i lag og fyldt med remonce og creme. Ovenpå er den dækket af chokolade glassur. med nougat og mørk chokolade. danske romkugler, dyppet i et tyndt lag syltetøj eller chokolade og trillet i choko-krymmel. som er bagt i form med creme remonce og glassur. Kagen er pyntet med glassur og hasselnøddeflager. muffins. Fås mørke med kakao og chokolade eller lyse med citron, limeglassur og chokoladestykker. belagt med makronmasse, marcipan og nødder. Dejlig sprød og lige til at dyppe i kaffen.

7 Citronkage er med appelsin, citron og knasende chokoladestykker. Ovenpå er der pyntet med citronglassur og chokoladestykker. Chokoladekage. Lækker blød og fugtig gammeldags chokoladekage toppet med chokoladeglassur og pyntet med hvid kokos. Gammeldag Gulerodskage med høvlet gulerod, kanel og brun farin. Pyntet med glasur og marcipan. Blød og lækker. Banankage med banan, chokolade- stykker og nødder. Fordi banan, mørk chokolade og nødder smager virkelig godt sammen. Pyntet med gul glassur og mere mørk chokolade.

8 Viktualier Viktualier Smørbart økologisk, 250 gram kr. 20,60 Ost Riberhus/Klovborg, skiveskåret, mellemlagret, 200 gram kr. 28,00 Ost Riberhus/Klovborg, skiveskåret, ekstralagret, 200 gram kr. 32,00 Mælk Harmonie, økologisk minimælk, 1 liter kr. 10,40 Marmelade Den Gamle Fabrik, røde bær, 400 gram kr. 27,20 Appelsinjuice Pressede Appelsiner, 1 liter kr. 25,60 Pålægschokolade Galle & Jensen, lys eller mørk, 240 gram kr. 32,00 Smelteost Buko, Rejer eller Skinke, 250g. kr. 26,00 Kunderne siger... Vi har i gennem det seneste år brugt Brødkusken til at levere brød til os fredag morgen. Det har altid været brød til tiden med en god kvalitet. Vi er yderst tilfredse med kvaliteten på det brød vi får leveret hver dag, det er efterhånden svært at finde godt solidt kvalitetsbrød, men vi har været heldige at have fundet en leverandør som kan opfylde dette. Derudover er vi glade for den service at vi får brødet leveret hver morgen af morgenfriske gutter, altid med et smil på læben. Vi kan derfor kun give vores bedste anbefalinger Vi er rigtig glade for brødet du leverer og ikke mindst den altid gode service. Brødet er superlækkert og altid friskt Vi er meget tilfredse med brødet fra Brødkusken. Det er altid friskt, og leveringen er præcis. Vi nyder hver dag godt af det gode brød fra Brødkusken. Leveret til døren, til aftalt tid. Lækkert brød i flere varianter, og ikke mindst god service med mulighed for at ændre bestillingen med kort varsel. Vi kan kun anbefale Brødkusken. Vi er rigtigt glade for vores morgenmads aftale, som vi har haft snart gennem 2 år. Det er det dejligste brød vi får leveret til en billig penge og det bliver leveret til vores dør hver fredag morgen. Vi giver de varmeste anbefalinger Vi er meget tilfredse med vores ugentlige levering af morgenbrød fra Brødkusken. Tingene fungerer som de skal, og leveringen er altid til tiden. Desuden er smagen god, og vi hører også kun positivt fra vores kunder som spiser brødet med velbehag hver fredag året rundt. "

9 Platter Platter Brødkusken præsenter en venlig nyhed som betyder at I, helt uden at få ostefingre, kan servere en præsentabel morgenmad for gæster eller andre som skal behandles ekstra godt. For vi ved, at når I har anledning til at behandle nogen ekstra godt, så har I også meget andet at tænke på end en flot og præsentabel morgenmad. Brødkusken.dk har derfor gjort det hele ekstremt let. I bestiller bare. Så bliver tilbehøret til Jeres brød leveret til Jer på pæne engangsfade. Flot pyntet med årstidens grønt. Lige til at servere. Lækkert og nemt. Den Hvide Platte er med en skive skinke, en skive ost og marmelade. Serveret på pæne engangsfade og pyntet med årstidens grønt. Minimum 5 kuverter. Pris kr. 15,00 Den Blå Platte er med salami og rullepøl- se. Osten er en skiveost samt et stykke brie, som kan nydes med den tilhørende marmelade. Leveres flot anrettet, med lækkert grønt pynt, på praktiske engangsfade. Minimum fem kuverter. Pris kr. 20,00

NYHEDER. Januar 2019

NYHEDER. Januar 2019 NYHEDER Januar 2019 1 BRUNCH STYKKER, MIX 3 klassikere i delikat størrelse - nu i mix karton Morgenbrød i fin, delikat størrelse Mix af 3 lækre, velkendte varianter Duftende friskbagt på kun 9 minutter

Læs mere

Alt blandes sammen til en smidig dej, dog ikke i de 1,5 kilo smør, rulles som følger

Alt blandes sammen til en smidig dej, dog ikke i de 1,5 kilo smør, rulles som følger CLAUS HOLM: OPSKRIFTER MED TANG fra onsdag 2. maj 2012. Brød, kager og rugbrød. Brain basser 200 gram gær 150 gram sukker 10 hele æg 1 liter vand koldt 2 spsk spirolina 100 gram smør ½ kilo fint bygmel

Læs mere

Store brød. Version Ingredienser (allergenholdig ingrediens med Info om produktet

Store brød. Version Ingredienser (allergenholdig ingrediens med Info om produktet 16-11-2018 Flutes 1405 - Rustik baguette 834 kj 7,10 g 39,40 g 0,70 g 1,80 g 2% 0,87 g Ja Nej Ja HVEDEMEL, Vand, FULDKORNSHVEDEMEL, Salt egen surdej Energi (pr Protein Kulhydrat Fedt, total Kostfibre Fuldkorn

Læs mere

Hvordan passer du din surdej?

Hvordan passer du din surdej? Hvordan passer du din surdej? En surdej kan overleve i flere år, hvis du bare giver den lidt førstehjælp i ny og næ. Derfor er det en god idé at blive gode venner med den, det kunne jo ende med et langt

Læs mere

Store brød. Version Ingredienser (allergenholdig ingrediens med Info om produktet

Store brød. Version Ingredienser (allergenholdig ingrediens med Info om produktet 02-09-2019 Flutes Energi (pr Protein Kulhydrat Fedt, total Kostfibre Salt Vegansk? Indeholder Bagt med Ingredienser (allergenholdig ingrediens med Info om produktet 1405 - Rustik baguette 834 kj 7,10 g

Læs mere

Store brød. Version Ingredienser (allergenholdig ingrediens med Info om produktet

Store brød. Version Ingredienser (allergenholdig ingrediens med Info om produktet 17-06-2019 Flutes Energi (pr Protein Kulhydrat Fedt, total Kostfibre Salt Vegansk? Indeholder Bagt med Ingredienser (allergenholdig ingrediens med Info om produktet 1405 - Rustik baguette 834 kj 7,10 g

Læs mere

Rugbrøds *hæfte 15 OPSKRIFTER

Rugbrøds *hæfte 15 OPSKRIFTER Rugbrøds *hæfte 15 OPSKRIFTER Januar 2015 FOR *ORD Uanset om du helst vil arbejde med helblandinger, koncentrater eller blande fra bunden, har vi altid et godt bud på udsøgte rugprodukter af høj kvalitet.

Læs mere

Birkes-citronkage. 6 æg 350 g sukker 250 g smør skal af 3 citroner saft af 1 citron 1 dl sorte birkes 1 dl sødmælk 350 g hvedemel 1 spsk.

Birkes-citronkage. 6 æg 350 g sukker 250 g smør skal af 3 citroner saft af 1 citron 1 dl sorte birkes 1 dl sødmælk 350 g hvedemel 1 spsk. Birkes-citronkage 1 KAGE TIL 10-12 PERSONER Denne her kage er den mest populære kage, jeg nogen sinde har lavet. Ideen om en kage med citron og birkes er en klassiker, men lige denne her opskrift er min

Læs mere

Minipizza (6 stk) Tid: 1 time (inkl. hævetid) Det skal du bruge:

Minipizza (6 stk) Tid: 1 time (inkl. hævetid) Det skal du bruge: Noget med brød Minipizza (6 stk) Tid: 1 time (inkl. hævetid) 4 dl mini- eller skummetmælk 50 gram gær 200gram hvedemel/durummel 450gram fuldkornshvedemel 2 tsk. salt 2 spsk. olivenolie Fyld: 6 spsk. tomatsovs

Læs mere

På skovtur med banan/tomatsandwich

På skovtur med banan/tomatsandwich På skovtur med banan/tomatsandwich Dejen bliver bedst hvis den får lov at hæve koldt et døgn 3 dl vand 5 gram tørgær 1 tsk. groft salt 1 spsk. agave sirup 150 gram durum 450 gram tippo 00 hvede (pizza

Læs mere

Groft & godt. Inspiration til mad med Finax økologiske Frø og Kerner udviklet af Ditte Ingemann kogebogsforfatter og blogger

Groft & godt. Inspiration til mad med Finax økologiske Frø og Kerner udviklet af Ditte Ingemann kogebogsforfatter og blogger Groft & godt Inspiration til mad med Finax økologiske Frø og Kerner udviklet af kogebogsforfatter og blogger Læs mere om og hendes passion for mad En lækker og velsmagende snack også når det skal gå hurtigt

Læs mere

Børneby Mølle. Sund mad

Børneby Mølle. Sund mad Børneby Mølle Sund mad Müslibar 100 g smør 100 g honning 100 g rørsukker 200 g havregryn 50 g hasselnødder 50 g mandler 50 g solsikkekerner 50 g sesamfrø 50 g rosiner eller tranebær 50 g soltørrede abrikoser

Læs mere

STENFORMALET 5 OPSKRIFTER MED INSPIRATION FRA GAMLE DANSKE MØLLER

STENFORMALET 5 OPSKRIFTER MED INSPIRATION FRA GAMLE DANSKE MØLLER dansk Håndværk & Stolte mølletraditioner STENFORMALET 5 ER MED INSPIRATION FRA GAMLE DANSKE MØLLER I Valsemøllen har vi siden 1899 fokuseret på god smag og stolte mølletraditioner, og vi bliver ved med

Læs mere

18 nye med fuldkorn. Et opskriftshæfte med inspiration til håndværksbagerne

18 nye med fuldkorn. Et opskriftshæfte med inspiration til håndværksbagerne 18 nye med fuldkorn Et opskriftshæfte med inspiration til håndværksbagerne Fuldkornspartnerskabet 2015 Fuldkorn på ny Fuldkornspartnerskabets vision er, at fremme folkesundheden ved at få danskerne til

Læs mere

Nye nordiske helte - og deres rustikke familie

Nye nordiske helte - og deres rustikke familie Nye nordiske helte - og deres rustikke familie Nye guddommelige smagsoplevelser fra stenovnen Du kender Thor, Odin, Balder og Loke fra den nordiske mytologi. Men du kender dem måske også som sprøde, grove

Læs mere

På skovtur med banan/tomatsandwich

På skovtur med banan/tomatsandwich På skovtur med banan/tomatsandwich Dejen bliver bedst hvis den får lov at hæve koldt et døgn 3 dl vand 5 gram tørgær 1 tsk. groft salt 1 spsk. agave sirup 150 gram durum 450 gram tippo 00 hvede (pizza

Læs mere

Inspiration til børnefødselsdage

Inspiration til børnefødselsdage Inspiration til børnefødselsdage Frugt og grønt Frugtpindsvin Udskåret melon Grønne lanser Til 15 børn Du skal bruge 1 hvidkålshoved eller 1 vandmelon 15 træspyd 4-5 forskellige slags grøntsager fra listen:

Læs mere

TIDSSVARENDE VARIANTER AF HELE DANMARKS VÆRDSATTE, KLASSISKE BASISBRØD

TIDSSVARENDE VARIANTER AF HELE DANMARKS VÆRDSATTE, KLASSISKE BASISBRØD TIDSSVARENDE VARIANTER AF HELE DANMARKS VÆRDSATTE, KLASSISKE BASISBRØD HØJ KVALITET GODT HÅNDVÆRK NY INSPIRATION GULERODSRUGBRØD M. HØRFRØ OG SOLSIKKEKERNER Hørfrø Solsikkekerner ROGGEN-MALZ-SAUERTEIG

Læs mere

Variation: nogle af mandlerne kan erstattes med nødder, og de forskellige frø kan varieres efter smag og behag.

Variation: nogle af mandlerne kan erstattes med nødder, og de forskellige frø kan varieres efter smag og behag. Det daglige brød Hjernekernebrødet kloge-åge En sandkageform (cirka10x25 cm) smøres med et godt lag 200 g mandler (med hinde) og 100 g solsikkefrø blendes sammen og hældes i en stor skål. 100 g hørfrø

Læs mere

EN GOD KRUMME. Mia Irene Kristensen mia@foodfan.dk Jacob Damgaard jacob@jakse.dk. FOF kursus 4. og 5. december 2010

EN GOD KRUMME. Mia Irene Kristensen mia@foodfan.dk Jacob Damgaard jacob@jakse.dk. FOF kursus 4. og 5. december 2010 EN GOD KRUMME Mia Irene Kristensen mia@foodfan.dk Jacob Damgaard jacob@jakse.dk FOF kursus 4. og 5. december 2010 INDHOLD En god krumme tips og tricks s. 3 Knækbrød s. 4 Snackstænger med tørret frugt Avotella

Læs mere

I julen er der mange muligheder for at spise fuldkorn både til julefrokosten, og når sneen daler ned fra himlen, og vi skal julehygge inde i varmen.

I julen er der mange muligheder for at spise fuldkorn både til julefrokosten, og når sneen daler ned fra himlen, og vi skal julehygge inde i varmen. PRESSEMEDDELELSE 10. DECEMBER 2013 side 1/5 Jul med fuldkorn Vinterkulden og julestemningen har sænket sig over Danmark. Julen er hyggens og festernes tid, så Fuldkornspartnerskabet giver dig tre nye lækre

Læs mere

Sød inspiration. Lantmännen Unibake Oensvej 28, Hatting, DK-8700 Horsens, Tlf.: 7628 5000, www.schulstadbakerysolutions.dk

Sød inspiration. Lantmännen Unibake Oensvej 28, Hatting, DK-8700 Horsens, Tlf.: 7628 5000, www.schulstadbakerysolutions.dk Sød inspiration Lantmännen Unibake Oensvej 28, Hatting, DK-8700 Horsens, Tlf.: 7628 5000, www.schulstadbakerysolutions.dk Indholdsfortegnelse 4 Brunsvigersnegl 5 Grammofonplade 6 Fransk vaffel 7 Kanelvifte

Læs mere

Grød Brød. med fuldkorn, frø og kerner

Grød Brød. med fuldkorn, frø og kerner udviklet af Grødgrisen Grød Brød med fuldkorn, frø og kerner grødboller med rug solsikkekerner, hørfrø og tranebær 14 stk. koldhævede grødboller En lækker og velsmagende fuldkornssnack også god til madpakken.

Læs mere

BREAD AND BREAKFAST projektet (2011-2014), finansieret af Det Strategiske Forskningsråd BRØD OG BOLLER

BREAD AND BREAKFAST projektet (2011-2014), finansieret af Det Strategiske Forskningsråd BRØD OG BOLLER BRØD OG BOLLER Myslibrød (forsat) Dag 2: Kom dag 1 dejen i en stor skål, og tilsæt vand, honning, revet æble, hakkede hasselnødder, speltflager, havregryn og rosiner, rør det godt sammen, tilsæt hvedemel

Læs mere

BRUNCH & MORGENBORD 2015

BRUNCH & MORGENBORD 2015 BRUNCH & MORGENBORD 2015 1 GOD MORGEN Hvor ikke andet er nævnt leveres brunch og morgenbord uden hjælp. Morgenbord kan leveres hvor til samarbejdshuse med overnatning. Indkøb og levering efter bon og timepris

Læs mere

PÅSKE CHOKOLADE KAGER SNACKS GODT HÅNDVÆRK

PÅSKE CHOKOLADE KAGER SNACKS GODT HÅNDVÆRK PÅSKE CHOKOLADE KAGER SNACKS GODT HÅNDVÆRK SMAGEN AF PÅSKE De fineste påskeæg med ren marcipan og et fint lag chokolade hører til påskens traditioner. Prøv de nye smage med et frisk strejf af rabarber

Læs mere

Bo42 s café. Opskrifter. Fastelavnsboller fra Østermarie (ca. 15 stk.) Ingredienser Remoncecreme 50 g smør 50 g sukker ½ spsk.

Bo42 s café. Opskrifter. Fastelavnsboller fra Østermarie (ca. 15 stk.) Ingredienser Remoncecreme 50 g smør 50 g sukker ½ spsk. Fastelavnsboller fra Østermarie (ca. 15 stk.) Remoncecreme 50 g smør 50 g sukker ½ spsk. mel 15 g marcipan 250 g mel 100 g smør 37 g gær 25 g sukker ½ tsk.. salt 1 æg 1 dl mælk Bo42 s café Opskrifter Marmelade

Læs mere

Eriks Mad og Musik. Tema: Brunch. Bland mel, sukker, natron og salt og pisk blandingen i skålen lidt efter lidt.

Eriks Mad og Musik. Tema: Brunch. Bland mel, sukker, natron og salt og pisk blandingen i skålen lidt efter lidt. Eriks Mad og Musik.september 00 Tema: Brunch Varm Chokolade l sødmælk - spsk kakao 00 g mørk chokolade på 0-70% spsk sukker Piskefløde Hæld mælken i en tykbundet gryde og læg forsigtigt et par teskefulde

Læs mere

KLASSISK MOZARTKUGLE. (15 stk.) 200 g Original ODENSE Marcipan 50 g ODENSE Blød Nougat 100 g ODENSE Mørk Overtræk eller ODENSE Mørk Chokolade

KLASSISK MOZARTKUGLE. (15 stk.) 200 g Original ODENSE Marcipan 50 g ODENSE Blød Nougat 100 g ODENSE Mørk Overtræk eller ODENSE Mørk Chokolade JUL T OG LÆKKERT KLASSISK MOZARTKUGLE (15 stk.) 200 g Original ODENSE Marcipan 50 g ODENSE Blød Nougat 100 g ODENSE Mørk Overtræk eller ODENSE Mørk Chokolade Skær marcipanen i skiver og sæt små stykker

Læs mere

EN GOD KRUMME BØRNEUDGAVE. Mia Irene Kristensen & Jacob Damgaard

EN GOD KRUMME BØRNEUDGAVE. Mia Irene Kristensen & Jacob Damgaard EN GOD KRUMME BØRNEUDGAVE Mia Irene Kristensen & Jacob Damgaard FOF Kursus 5. & 6. december 2010 DET SKAL VI LAVE... Knækbrød Avotella Hjemmelavet smør Koldhævet foccacia Citronbrød Rugbrødslagkage KNÆKBRØD

Læs mere

Mejeriprodukter og mere frugt

Mejeriprodukter og mere frugt Mejeriprodukter og mere frugt Bilag Side 1 Morgenfrisk Frugtyoghurt (4 pers.) 8 dl yoghurt naturel af letmælk eller skummetmælk 200 g frugt, fx banan, melon, appelsin, æble, bær 25 g. mandler Vælg én eller

Læs mere

MP Produkt specifikation 20.06.2012. Kernefuld solsikkerugbrød. Rustik overflade. 10 stk. Pakket enkeltvis i poser med clips. Krt. Pr.

MP Produkt specifikation 20.06.2012. Kernefuld solsikkerugbrød. Rustik overflade. 10 stk. Pakket enkeltvis i poser med clips. Krt. Pr. Solsikkerugbrød 1000G. Kernefuld solsikkerugbrød. Rustik overflade. Vægt: Ca. 1000g. (afbagt) Mål (L x H x B ): 22 x 9 x 10 10 stk. Pakket enkeltvis i poser med clips. Krt. Pr. pl: 64 360 dage fra fabrik.

Læs mere

CREDI CAKE VEGAN VEGANSK KAGEBLANDING

CREDI CAKE VEGAN VEGANSK KAGEBLANDING VEGANSK KAGEBLANDING INSPIRATION I HVERDAGEN TAG EN BID Flere og flere af os efterspørger 100% plantebaserede fødevarer som et alternativ til fødevarer, der indeholder ingredienser af animalsk oprindelse

Læs mere

Bake off sortiment Nordthy A/S Kometvej 26, 6230 Rødekro Lars Eriksen

Bake off sortiment Nordthy A/S Kometvej 26, 6230 Rødekro Lars Eriksen Bake off sortiment 2018 Nordthy A/S Kometvej 26, 6230 Rødekro Lars Eriksen 2876 9254 eriksen@nordthy.com 1 Fuldkornsrugbrød 1000 gr. Saftigt, kernefuldt rugbrød BE501 10 stk/krt. Solsikkerugbrød 1000 gr.

Læs mere

Appelsin fromage. Havregrynskugler ca. 7 stk. 1½ blad husblas. 125 g DDV youghurt. 1½ dl friskpresset appelsinsaft. Multisød. Vaniliekorn.

Appelsin fromage. Havregrynskugler ca. 7 stk. 1½ blad husblas. 125 g DDV youghurt. 1½ dl friskpresset appelsinsaft. Multisød. Vaniliekorn. Appelsin fromage 1½ blad husblas 125 g DDV youghurt 1½ dl friskpresset appelsinsaft Multisød Vaniliekorn Pynt: ½ appelsin Udblød husblassen i koldt vand. Hæld vandet fra og smelt den i en mikroovn i 1

Læs mere

Påskesnitter. 15-20 stk. 175 gram saltet smør. 200 gram hvedemel. 75 gram grahamsmel. 75 gram rørsukker

Påskesnitter. 15-20 stk. 175 gram saltet smør. 200 gram hvedemel. 75 gram grahamsmel. 75 gram rørsukker Påskesnitter 15-20 stk 175 gram saltet smør 200 gram hvedemel 75 gram grahamsmel 75 gram rørsukker ½ tsk. bagepulver 1 helt æg Fyld: Fx solbærmarmelade eller ginger/lemoncurd Glasur: 1 pasteuriseret æggehvide

Læs mere

Mål og værdier for frugtordningen i Troldedynastiet.

Mål og værdier for frugtordningen i Troldedynastiet. Mål og værdier for frugtordningen i Troldedynastiet. Frugtordningen i Troldedynastiet er et mellemtid, der serveres hver dag mellem kl. 13:30 og kl. 14:00. De børn, der går hjem inden, får et stykke frugt

Læs mere

God bagelyst! 9 lækre bageopskrifter.

God bagelyst! 9 lækre bageopskrifter. God bagelyst! 9 lækre bageopskrifter. Den Store Bagedag er en årlig tradition, som inviterer alle til at bage sammen. At bage sammen er hygge og samvær med dem, du holder af. Prøv nogle af de lækre opskrifter

Læs mere

ET PRODUKT FRA HAVNEMØLLERNE OPSKRIFTER MED PERSONLIGHED

ET PRODUKT FRA HAVNEMØLLERNE OPSKRIFTER MED PERSONLIGHED ET PRODUKT FRA HAVNEMØLLERNE MED OPSKRIFTER PERSONLIGHED ØKOLOGISK HJEMMEBAG MED PERSONLIGHED TIL HELE KOSTDØGNET Med Øko MultiBag-basen har du uendelige muligheder og kan bage lige det brød, der passer

Læs mere

Lækre opskrifter med WALDKORN

Lækre opskrifter med WALDKORN Lækre opskrifter med WALDKORN WALDKORN Mørkt Brødmix Unik kombination af rug, byg, hvede, hør, solsikkerkerner, hvedemaltmel, maltekstrakt mm. Fagudtryk Dejtemperatur: Køretid: Bræk/virk: Virkes op: Forklaring

Læs mere

Madlavningsaften

Madlavningsaften Madlavningsaften 25.10.17 Grov madtærtebund - 1 stk. Tærtefyld - 1 tærte Bagte rødbeder og græskar med timian - 4 prs. Groft brød - 8 stk. Rullet dampet fiskefilet - 4 prs. Salat - 4 prs. Frugtspyd 30

Læs mere

Fantastiske dessertopskrifter fra os til dig

Fantastiske dessertopskrifter fra os til dig Ekstravagant Ris á l amand Til risengrøden: (laves dagen før) 1½ liter letmælk fordi minimælk giver for lidt fylde og sødmælk for meget 200 g grødris Ris og ros i julen Til cremen: ½ l fløde1 vanillestang

Læs mere

Mælkefri Chokolade helt uden mælkeprodukter eller gluten

Mælkefri Chokolade helt uden mælkeprodukter eller gluten Karina Villumsen helt uden mælkeprodukter eller gluten MADGUDINDEN Indledning Chokolade...Chokolade...Chokolade... Denne bog har chokolade på hjernen. Men kun god, sund og nærende chokolade, hvis man vel

Læs mere

Brød med en stærk SIGNATUR

Brød med en stærk SIGNATUR Brød med en stærk SIGNATUR NYHED Økologisk kuvertbrød Varenr. 200841 Serveringsforslag Starterbrød Kom godt fra start Restaurantbesøg og starterbrød hører sammen. Så hvorfor ikke lade brødet tage scenen

Læs mere

INFO OM JULEFROKOST PRØV VORES GODE BRØD. Lad os lave din julefrokost. Vi gør det let for dig. Pris pr. person kr. 18,-

INFO OM JULEFROKOST PRØV VORES GODE BRØD. Lad os lave din julefrokost. Vi gør det let for dig. Pris pr. person kr. 18,- Julefrokost 2016 INFO OM JULEFROKOST Lad os lave din julefrokost. Vi gør det let for dig Når du modtager maden er det hele tilberedt. Vi har anrettet det kolde så det lige er klar til bordet. Vi har lavet

Læs mere

8 opskrifter til en travl hverdag

8 opskrifter til en travl hverdag 8 opskrifter til en travl hverdag Grundopskrift kageform, badepande eller muffins Kringle Brunsviger Æblecrumble Konfektkage / kakaokage Kokostoppe Cookies med chokolade Vaniljesmåkager KAGEGRUNDOPSKRIFT

Læs mere

Bananer med chokolade

Bananer med chokolade Bananer med chokolade Bananer med chokolade (20 stk.) INGREDIENSER 10 bananer (½ banan pr. barn) 1 pakke mørk pålægschokolade FREMGANGSMÅDE Bananerne halveres og flækkes forsigtigt på langs. De skal kunne

Læs mere

12 FANTASTISKE OPSKRIFTER

12 FANTASTISKE OPSKRIFTER 12 FANTASTISKE OPSKRIFTER 2 grand farine basis baguette 30/70 OPSKRIFT GRUNDDEJ Grand Farine Basis Baguette 30/70 2.900 g Grand Farine Hvedemel 870 g Grand Farine Basis Baguette 30/70 70 g gær 2.300 g

Læs mere

CSM Nordic A/S Marsvej 26, 6000 Kolding T.: F.: E.: W.: csmnordic.dk

CSM Nordic A/S Marsvej 26, 6000 Kolding T.: F.: E.: W.: csmnordic.dk CSM Nordic A/S Marsvej 26, 6000 Kolding T.: 63 418 300 F.: 63 418 310 E.: info.nordic@csmbakerysolutions.com W.: csmnordic.dk WALDKORN - Mørk Brødmix Unik kombination af rug, byg, hvede, hør, solsikkerkerner,

Læs mere

Brød med SPC Flakes Ca g SPC Flakes pr. skive ved 20 skiver pr. brød

Brød med SPC Flakes Ca g SPC Flakes pr. skive ved 20 skiver pr. brød Brød med SPC Flakes Ca. 3.75 g SPC Flakes pr. skive ved 20 skiver pr. brød 150 g. SPC Flakes 7 dl. vand 50 g. gær 2 tsk. salt 1 ½ spsk. sukker 1 ½ spsk. olie 2 dl. yoghurt naturel (eller andet surmælksprodukt)

Læs mere

M a d t i l k r æ s n e g a n e r

M a d t i l k r æ s n e g a n e r Mad til kræsne ganer Amerikansk chokoladekage 10 personer 1 springform 22 cm Dej: 60 g kakaopulver 1½ dl kogende vand 180 g blødt smør 350 g sukker 3 æg 250 g mel 1 tsk. bagepulver ½ tsk. natron 1½ dl

Læs mere

Sådan laver du sundere juleguf

Sådan laver du sundere juleguf Sådan laver du sundere juleguf Læs Rasmus Fredslunds seks sunde og e-numre-fri opskrifter på julegodter. Orangestænger 3 appelsiner, helst økologiske (lav eventuelt lidt ekstra og gem i køleskabet) 1 liter

Læs mere

Madspild undgås med omtanke

Madspild undgås med omtanke Madspild undgås med omtanke Brug dine oste-rester i madlavningen DET ER GOD STIL FOR DIG OG MILJØET www.mammenost.dk DET ER GOD STIL FOR DIG OG MILJØET Bønne fettuccine med smagfuld Mammen Guld sauce,

Læs mere

- Ny forbedret kvalitet

- Ny forbedret kvalitet - Ny forbedret kvalitet MARTS 2015 12 INSPIRERENDE OPSKRIFTER - FULDKORNSBLØDDEJ 100/0 - FULDKORNSSPECIALBRØD 100/0 - FULDKORNSHVEDEMEL Mere smag. Ny forbedret kvalitet. Vi har forbedret vores fuldkornsserie

Læs mere

Puratos bagemidler. Indholdsfortegnelse:

Puratos bagemidler. Indholdsfortegnelse: Bagemidler Puratos bagemidler Vi har samlet vores bagemidler i denne brochure, så du på overskuelig vis kan se, hvilke bagemidler der passer til forskellige opskrifter og brødtyper. Samtidig kan du læse

Læs mere

Eriks Mad og Musik 23. oktober 2010 Brød, boller og bagværk

Eriks Mad og Musik 23. oktober 2010 Brød, boller og bagværk Eriks Mad og Musik. oktober 00 Brød, boller og bagværk Surdej 0 g gær dl lunkent vand g rugmel eller andet groft mel Rør gæren ud i vandet. Rør / af melet i til en godt klistret dej. Dæk skålen med folie

Læs mere

Brødsortiment Grødbrød

Brødsortiment Grødbrød Vi er bagere Brødsortiment 2019 Vores serie er bagt med havregrød som nøgleingrediens. Det giver en unik og lækker tekstur, masser af smag, og så holder brødene sig friske og saftige i længere tid. Velegnede

Læs mere

Dagtilbudsspecifikke krav til frokostmåltidet. 2 dage med varm mad (gerne tirsdag og fredag) og 3 dage med et smør-selv rugbrødsmåltid.

Dagtilbudsspecifikke krav til frokostmåltidet. 2 dage med varm mad (gerne tirsdag og fredag) og 3 dage med et smør-selv rugbrødsmåltid. 2 dage med varm mad (gerne tirsdag og fredag) og 3 dage med et smør-selv rugbrødsmåltid. Den varme mad skal leveres i kantiner/fade som passer til opvarmning i institutionernes ovne. Til rugbrødsmåltidet

Læs mere

Orangedrøm - 12 stk. Gulerodskage - 14 stk. Ingredienser: 4100 g. Lys grundmasse 100 g. Premium Bitter 15 g. Pastarom Orange

Orangedrøm - 12 stk. Gulerodskage - 14 stk. Ingredienser: 4100 g. Lys grundmasse 100 g. Premium Bitter 15 g. Pastarom Orange RETROKAGER Retrokager. - alle de gode gamle skærekager. Grundopskrifter med Extra Moist Cake Mix 2 kageblandinger: Plain (lys) og Chocolate (mørk). Let at arbejde med, super smag og lang frisk holdbarhed.

Læs mere

Idékatalog til fødselsdag i Børnehuset Klatretræet

Idékatalog til fødselsdag i Børnehuset Klatretræet Også en god idé! Idékatalog til fødselsdag i Børnehuset Klatretræet På opfordring af forældre samt ved enighed i bestyrelsen er der i Børnehuset Klatretræet I dagens Danmark får børn helt ned til 3-5

Læs mere

Kanelkage. Kaffekage. 1. Sukker og æg piskes, til det er hvidt. 1. Bland mel med sukker, kanel og natron.

Kanelkage. Kaffekage. 1. Sukker og æg piskes, til det er hvidt. 1. Bland mel med sukker, kanel og natron. Kaffekage 1. Sukker og æg piskes, til det er hvidt. Kanelkage 1. Bland mel med sukker, kanel og natron. Intet foto 2 æg 1 ½ dl mælk 225 g sukker 150 g smør/margarine 200 g mel 2 ts bagepulver 2 ts vanille

Læs mere

BRØD KLASSIKERE. AMA-tips.dk. Læs om. på bagsiden. - så er der mere ros til kokken

BRØD KLASSIKERE. AMA-tips.dk. Læs om. på bagsiden. - så er der mere ros til kokken BRØD KLASSIKERE Læs om AMA-tips.dk på bagsiden - så er der mere ros til kokken BAG KLASSISK BRØD MED ET TVIST Danskerne er glade for at svinge gryderne derhjemme, men ikke alle føler sig rustede til at

Læs mere

Spisekort. Flutes (baguettes) med ost, rød og grøn peber Kr. 69

Spisekort. Flutes (baguettes) med ost, rød og grøn peber Kr. 69 Spisekort Brunch serveres indtil kl. 14:00 for nogen sover jo længere end andre! Kr. 179 Yoghurt m/friske bær, scramble eggs, bacon, røget laks m/peberrod, paté m/drueagurk, ost, oliven, frisk frugt, hjemmelavet

Læs mere

Nordic Bake Off Produktsortiment

Nordic Bake Off Produktsortiment Nordic Bake Off Produktsortiment INDHOLD Morgenbrød Side 4 Birkes Side 6 Wienerbrød Side 8 Sandwichbrød tø & server Side 12 Rustikke sandwichbrød Side 14 Baguetter Side 16 Madbrød & franskbrød Side 18

Læs mere

Pita brød. 8 stk. 1 dl ymer 3,5 % 2 dl lunken vand. 20 gram gær. 1 tsk groft salt. 1 spsk sort sesam. 150 gram grov durum-mel + en håndfuld til bordet

Pita brød. 8 stk. 1 dl ymer 3,5 % 2 dl lunken vand. 20 gram gær. 1 tsk groft salt. 1 spsk sort sesam. 150 gram grov durum-mel + en håndfuld til bordet Pita brød 8 stk 1 dl ymer 3,5 % 2 dl lunken vand 20 gram gær 1 tsk groft salt 1 spsk sort sesam 150 gram grov durum-mel + en håndfuld til bordet 260 gram Tippo 00 italiensk fin hvedemel Bland den stuetempereret

Læs mere

Varegrupper. - Sukker & Salt. - Sirup, Glucose & Invertsukker. - Malt. - Non-temp. Overtræk. - Chokolade & Cacao. - Marcipan & Nougat

Varegrupper. - Sukker & Salt. - Sirup, Glucose & Invertsukker. - Malt. - Non-temp. Overtræk. - Chokolade & Cacao. - Marcipan & Nougat Varegrupper - Sukker & Salt - Sirup, Glucose & Invertsukker - Malt - Non-temp. Overtræk - Chokolade & Cacao - Marcipan & Nougat - Rosiner, Kokos & Krydderier - Nødder & Mandler - Marmelade - Cremepulver

Læs mere

BRUNSVIGER KAGEKONE. Rør alle ingredienser til remoncen sammen til en blød masse. Prik let i dejen med fingrene og kom remoncen over.

BRUNSVIGER KAGEKONE. Rør alle ingredienser til remoncen sammen til en blød masse. Prik let i dejen med fingrene og kom remoncen over. BRUNSVIGER KAGEKONE 400 g Amo Hvedemel 100 g margarine (mælkefri) 50 g gær 50 g sukker 1 æg Ca. 2 dl lunken risdrik (ca. 37 C) Remonce: 100 g margarine (mælkefri) 150 g brun farin 1 tsk. vaniljesukker

Læs mere

Inspiration til fuldkornsprodukter

Inspiration til fuldkornsprodukter Inspiration til fuldkornsprodukter 1 Vælg fuldkorn og spørg efter logoet På de følgende sider har Fuldkornspartnerskabet samlet et bredt udvalg af produkter fra producenterne i Fuldkornspartnerskabet som

Læs mere

Nem Opskrift Chokolademuffins

Nem Opskrift Chokolademuffins Nem Opskrift Chokolademuffins 1 / 6 2 / 6 3 / 6 Nem Opskrift Chokolademuffins Hjemmelavet kold kartoffelsalat er et stort hit ved grill-bordet her om sommeren især hvis man benytter nye danske kartofler.

Læs mere

Variation: Citronkage: Erstat appelsinsaften med citronsaft og ¼ tsk vanillesukker.

Variation: Citronkage: Erstat appelsinsaften med citronsaft og ¼ tsk vanillesukker. Kager Appelsinkage* 1 æg + 1 æggehvide sødemiddel [60 g] kommes i en skål piskes 5-6 minutter til luftig æggesnaps. ½ dl æblemos samt saften af 1 appelsin piskes hurtigt i. 1 tsk bagepulver samt 65 g mel

Læs mere

Opskrifter med majs og kartofler

Opskrifter med majs og kartofler Missionsprojekt 2016 Opskrifter 1 Opskrifter med majs og kartofler Tekst: Janne Bak-Pedersen For længe siden havde Spanierne en»skat«med hjem fra Peru. Det var kartoflen. Vi spiser rigtig mange kartofler

Læs mere

Amazins! Prøv VIND NYHED! Nemme, hurtige og ernæringsrigtige opskrifter! eksklusivt porcelæn fra Pillivuyt - hver uge!

Amazins! Prøv VIND NYHED! Nemme, hurtige og ernæringsrigtige opskrifter! eksklusivt porcelæn fra Pillivuyt - hver uge! Prøv Amazins! - med flere fibre og færre kalorier end f.eks. rosiner NYHED! Nemme, hurtige og ernæringsrigtige opskrifter! VIND eksklusivt porcelæn fra Pillivuyt - hver uge! Foto: Skovdal.dk Amazins er

Læs mere

Nyhed. Hamp & Ingefær

Nyhed. Hamp & Ingefær Nyhed Hamp & Ingefær rugbrød med et moderne twist Energi 921 kj/218 kcal 3,2 g 0,5 g 37 g 2,7 g 7,6 g 8,1 g 1,3 g Rugbrød med hamp Ingrediensliste: Vand, rugsigtemel, durumhvedekerner, hvedemel, hørfrø,

Læs mere

Æg, vand, maizena og salt piskes sammen. Skvalderkål hakkes groft og vendes i æggemassen. Steges i fedtstof som pandekager til gyldne på hver side.

Æg, vand, maizena og salt piskes sammen. Skvalderkål hakkes groft og vendes i æggemassen. Steges i fedtstof som pandekager til gyldne på hver side. Skvalderkåls omelet/tortilla. En slags pandekage med masser af friskhakket skvalderkål i dejen. Bages på lille pandekagepande. Hertil fyld af grillet grønt. Strandkål og spidskål og evt. urtemajonæse...

Læs mere

Chokoladecookies med lakrids

Chokoladecookies med lakrids Chokoladecookies med lakrids 12 stk 50 g kokosolie eller smør 1 banan 75 g fibersirup eller yaconsirup 1 æg 175 g fuldkornsspeltmel eller havremel, hvis de ønskes glutenfri 1 tsk bagepulver 1 tsk vaniljepulver

Læs mere

Lær mig om fuldkorn. Et undervisnings-materiale til kantine- og køkkenpersonale

Lær mig om fuldkorn. Et undervisnings-materiale til kantine- og køkkenpersonale Lær mig om fuldkorn Et undervisnings-materiale til kantine- og køkkenpersonale 1 Indhold Fuldkornslogoet side 3 Regler for brug af fuldkornslogoet side 6 Få mere fuldkorn på menuen side 11 Hvad er fuldkorn

Læs mere

Ælt alle ingredienser sammen til en homogen dej. Lad dejen hvile under et viskestykke i 3 timer. Dejen kan derefter rulles ud og videreforarbejdes.

Ælt alle ingredienser sammen til en homogen dej. Lad dejen hvile under et viskestykke i 3 timer. Dejen kan derefter rulles ud og videreforarbejdes. DEJ-GRUNDOPSKRIFTER Pie-dej 1,5 kg mel 15 g salt 250 g smør eller fedtstof 3/8 l vand Ælt alle ingredienser sammen til en homogen dej. Lad dejen hvile under et viskestykke i 3 timer. Dejen kan derefter

Læs mere

Eriks Mad og Musik 24. januar 2009

Eriks Mad og Musik 24. januar 2009 Eriks Mad og Musik. januar 009 Henriettes gulerodssuppe ½ kg gulerødder 0 g smør / dl appelsinsaft l grønsagsbouillon (måske lidt mere) lille grofthakket løg - tskf hakket frisk timian salt peber muskatnød

Læs mere

Bryndzové halusky slovakisk bolle ret

Bryndzové halusky slovakisk bolle ret Opskrift til 2-3 personer. Ingredienser: Bryndzové halusky slovakisk bolle ret - 750 g skrællet rå kartofler, fint revet. - salt - 250 g mel - 250 g gæret fåreost (i form af smøreost, kendt som bryndza)

Læs mere

NYHEDER OG TILBUD JANUAR/FEBRUAR 2014

NYHEDER OG TILBUD JANUAR/FEBRUAR 2014 NYHEDER OG TILBUD JANUAR/FEBRUAR 2014 TILBUDENE ER GÆLDENDE I PERIODEN 20/1 28/2-2014 Lækre ovnbagte Bornholmske SPELT SNACKS Disse lækre snacks er velegnede både som snacks og som crackers. De er bagt

Læs mere

Schweizerbrød - Bernadino

Schweizerbrød - Bernadino S 2 Schweizerbrød - Bernadino chweizerbrød Bernadino Schweizerbrød Bernadino Schweizerbrød Bernadino Schweizerbrød Bernadino Schweizerbrød Bernadino Sch Alle ingredienser hældes i æltekarret, undtagen.

Læs mere

HCA Brunch. HCA Golfbuffet. Brunch Kr. 225, pr couvert. Buffet kr. 195,- pr. couvert. Restaurant H.C. Andersen Golf. Restaurant H.C.

HCA Brunch. HCA Golfbuffet. Brunch Kr. 225, pr couvert. Buffet kr. 195,- pr. couvert. Restaurant H.C. Andersen Golf. Restaurant H.C. HCA Brunch HCA Golfbuffet Brunch Kr. 225, pr couvert Røget laks, serveres med asparges og creme. Rullepølse, anrettet med sky og rødløg. Krosalami anrettet med peberfrugter, agurk, tomat. Røræg, serveres

Læs mere

Eriks Mad og Musik 23. august 2008

Eriks Mad og Musik 23. august 2008 Eriks Mad og Musik. august 008 Skaldyr Pil selv rejer - ½ kg hele rejer tskf groft salt dild citron mayonnaise surbrød (eller ristet brød) Bring rigeligt vand i kog og tilsæt salt og dild. Kogte krebs

Læs mere

Du finder Fria i fryseren. Glutenfrit brød. fra Skandinaviens største gluten-, laktose- og mælkefrie bageri

Du finder Fria i fryseren. Glutenfrit brød. fra Skandinaviens største gluten-, laktose- og mælkefrie bageri Du finder Fria i fryseren Glutenfrit brød fra Skandinaviens største gluten-, laktose- og mælkefrie bageri Hvidt formbrød godt til at riste Vita Lækkert at spise, som det er, ud over at riste eller lave

Læs mere

Den økologiske. madpakke

Den økologiske. madpakke Den økologiske madpakke God smag God dag Den daglige madpakke skal ikke bare være sund, sjov, varieret og velsmagende den skal også være både nem at tilberede og nem at spise. Det er ikke nemt! I dette

Læs mere

FØDSELSDAG MED ØKOBANDEN

FØDSELSDAG MED ØKOBANDEN FØDSELSDAG MED ØKOBANDEN Her kan du få en masse gode ideer af Økobanden til hvordan du kan gøre din fødselsdag sund, sjov og økologisk. BEMÆRK: Fødselsdagsopskrifterne er til 10 børn. MENU 1 Æbleorm af

Læs mere

BREAD AND BREAKFAST projektet (2011-2014), finansieret af Det Strategiske Forskningsråd GRØD OG MYSLI

BREAD AND BREAKFAST projektet (2011-2014), finansieret af Det Strategiske Forskningsråd GRØD OG MYSLI GRØD OG MYSLI Rugbrødsdrys 300 g tørt rugbrød 100 g muscovado sukker Skal af en usprøjtet citron 100 g fint hakkede mandler Riv rugbrødet på et rivejern og kom i et ovnfast fad. Bland rugbrødskrummer med

Læs mere

Banankage med lys cremeux og nibs

Banankage med lys cremeux og nibs Banankage med lys cremeux og nibs Glem alt om de banankager, du hidtil har smagt! Denne kage har den lækreste fugtige konsistens, der står rigtig godt til den lyse cremeux og den sprøde tekstur, som kakaonibsene

Læs mere

Sunde & sjove mellemmåltider

Sunde & sjove mellemmåltider Sunde & sjove mellemmåltider Mor, jeg er sulten! Rig på fibre UDEN tilsat sukker ingen konser veringsmidler Børn har brug for mange små måltider i løbet af dagen for at få energi nok til både at lege,

Læs mere

Rådej - den nemme vej til flotte brød

Rådej - den nemme vej til flotte brød Inspiration Rådej Rådej - den nemme vej til flotte brød Rådej fra Schulstad Bakery Solutions gør det nemt for dig at være din egen bagermester med få deje får du uendelig variation, fordi form, snit og

Læs mere

MELLEMMÅLTIDER - FORSLAG fase 1

MELLEMMÅLTIDER - FORSLAG fase 1 MELLEMMÅLTIDER - FORSLAG fase 1 På de næste sider finder opskrifterne til mellemmåltiderne i kostplansforslaget. Husk at mælk i kaffen kan være det, der gør det svært at komme ned i vægt! altså hvis du

Læs mere

kartoffel 500 gram søde kartofler 1 dl mel 1 tsk bagepulver 1 tsk salt 1 spsk flormelis

kartoffel 500 gram søde kartofler 1 dl mel 1 tsk bagepulver 1 tsk salt 1 spsk flormelis Søde pandekager kartoffel 500 gram søde kartofler 1 dl mel 1 tsk bagepulver 1 tsk salt 1 spsk flormelis af rød 3 tsk kanelsukker 1 dl letmælk 2 æg 1 tsk frisk vanilje Rapsolie til stegning Brombær, ahornsirup

Læs mere

SVESKER. Søde, Skønne og Saftige. Opskrifter udviklet i samarbejde med LÆS MERE PÅ SUNSWEETSVESKER.DK/VIND

SVESKER. Søde, Skønne og Saftige. Opskrifter udviklet i samarbejde med LÆS MERE PÅ SUNSWEETSVESKER.DK/VIND SVESKER Søde, Skønne og Saftige LÆS MERE PÅ SUNSWEETSVESKER.DK/VIND Opskrifter udviklet i samarbejde med SVESKER Søde, Skønne og Saftige HVAD ER SVESKER EGENTLIG? Sunsweet svesker er en udvalgt sort af

Læs mere

Grossister sortimentsliste - pr. 01.02.2016

Grossister sortimentsliste - pr. 01.02.2016 Hvede 9284110 Durumhvede Fin RMC De Lux 36 SK 25 kg 0,00 2700001 Eftermel NA 0 SK 20 kg 0,00 2400004 Elephant ** 60 SK 12,5 kg 0,00 2410002 Elephant NA 32 SK 20 kg 0,00 2410004 Elephant NA 12,5 kg 60 SK

Læs mere

Nytårspakke 2017 // Opskrifter. Bestil let de manglende råvarer hos Nemlig.com på dette link. (opskrifterne er som udgangspunkt til 6 personer)

Nytårspakke 2017 // Opskrifter. Bestil let de manglende råvarer hos Nemlig.com på dette link. (opskrifterne er som udgangspunkt til 6 personer) Nytårspakke 2017 // Opskrifter (opskrifterne er som udgangspunkt til 6 personer) Bestil let de manglende råvarer hos Nemlig.com på dette link >> KLIK HER

Læs mere

Vejledning til skolemad

Vejledning til skolemad Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri Fødevarestyrelsen Vejledningen er en hjælp til at opfylde anbefalingerne og at gøre det sunde valg let for børnene. Udfordringerne er, at børn spiser for

Læs mere

Company Day Restaurant Fællessletgård v./ Vejle Golf Club

Company Day Restaurant Fællessletgård v./ Vejle Golf Club Company Day Restaurant Fællessletgård v./ Vejle Golf Club Klassisk Company Day Morgenbord Hjemmebagte økologiske rundstykker Hjemmebagt økologisk softkerne rugbrød Hjemmelavede marmelade, nutella og øko

Læs mere

Lær mig om fuldkorn. Et undervisnings-materiale til kantine- og køkkenpersonale

Lær mig om fuldkorn. Et undervisnings-materiale til kantine- og køkkenpersonale Lær mig om fuldkorn Et undervisnings-materiale til kantine- og køkkenpersonale 1 Indhold Fuldkornslogoet side 3 Regler for brug af fuldkornslogoet side 6 Få mere fuldkorn på menuen side 11 Hvad er fuldkorn

Læs mere

Af Camilla Zarah Lawes. Foto: Columbus Leth, Wichmann+Bendtsen photography, Anita Lindberg og Jette Ladegaard

Af Camilla Zarah Lawes. Foto: Columbus Leth, Wichmann+Bendtsen photography, Anita Lindberg og Jette Ladegaard I en travl julemåned er det skønt at tage en langsom morgen med brunch, hvor du kan kræse lidt ekstra for dine nærmeste. Flere af retterne kan laves i forvejen, så du har god tid til morgenhygge. Af Camilla

Læs mere