Nyhedsbrev nr

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nyhedsbrev nr. 02. 2006."

Transkript

1 Referat fra Generalforsamling i S.M.C.K d på Egegården. Nyhedsbrev nr Der var mødt 28 M/K S.M.C.Kér op til Generalforsamlingen. Formand Jan bød velkommen. Ad. 1: Jørgen ( 77 ) blev valgt som ordstyrer. Ad. 2: Søren T. ( 52 ) som referent. Ad. 3: Jan henviste til Formandsberetningen, som var udsendt i forvejen, og havde ikke yderligere kommentarer til beretningen. Der var ingen kommentarer til beretningen, og den blev godkendt. Ad. 4: Kasseren orienterede om at der var 400 kr. i overskud, han forslog at dette blev overført til 2006, ellers ingen kommentarer. Forslaget blev godkendt Ad. 5: Der var ikke kommet nogen forslag. Ad. 6: Med den begrundelse at bestyrelsen ikke længere ønskede at have personlige udlæg til afslutningsfesten forslog bestyrelsen at kontingentet forhøjes til kr. 150,00 i At kontingentet, sættes til kr. 200,00 i 2006 for nye medlemmer med den begrundelse at de, som nye medlemmer får en mappe med div. information om klubben, Begge forslag blev godkendt. Ad. 7: Jan Wiinberg blev genvalgt som formand. Frank Lyby Jepsen blev genvalgt, som bestyrelsesmedlem. Kim Christiansen blev valgt som nyt bestyrelsesmedlem. Jan Snerle blev genvalgt som suppleant Michael B. A. Bech blev valgt som ny suppleant. Ad. 8: under evt. kan der ikke besluttes noget, så indslagene er informative. Jan reklamerer for lørdag d. 8 april hvor det forventes at mange møder frem på Øster torv i Espergærde center (se blad ). Søren T. informerer om at han har fået en aftale med Auto Mester i Vejby om 20% rabat ved køb af div. motorcykel tilbehør - man skal bare sige at man kommer fra S.M.C.K. At der arrangeres en to dages tur d. 2-3-september til en af de danske øer - max. 20 personer. ( a la Femø turen sidste år ) nærmere info følger. Jørgen fik fra Hanne Klubkniven, for hans mange fine ture i Jørgen orienterede om åbningsturen til Sverige d. 23. april, nærmere info følger.

2 Bestyrelsen har overvejelser til næste generalforsamling om levende musik, og smørrebrød ( løgn eller sandt? ) Referent Søren T. Hansen ( menig 52 ) Stemmningsbillede fra genneralforsamlingen 2006 Betaling af kontingent for året På generalforsamlingen blev det vedtaget af årets kontingent er 150 kr. og dette beløb SKAL jfr. Vedtægterne være betalt inden den 1. maj 2006, hvis man forsat ønsker at være medlem af klubben. Hvis betaling ikke er foretaget inden denne dato vil du blive slettet af medlemslisten. Ønsker du på et senere tidspunkt igen at være medlem skal du betale ekstra 50 kr. samt årets kontingent før du igen kommer på medlemslisten. Ved indbetaling senere end 1. maj skal der betales 200 kr. Kontingentet kan betales på følgende måder: 1) 150 kr. betales til en fra bestyrelsen på de faste køreture, 2) 150 kr. sendes eller lægges i min postkasse på adressen Svend Poulsens Vej Espergærde 3) 150 kr. indbetales på følgende bankkonto i Nordea. Reg nr kontonr med dit medlemsnummer som reference. Kasserer Ole Trier Nielsen.

3 MC udstilling i Espergærde Centret Lørdag den 8 April. Sidst vi havde motorcykel udstilling i Espergærde Centret var september 2003, hvor vi mødte op med 25 cykler, ganske imponerende. I år nåede vi op på ca. 36 motorcykler, hvoraf tre styk gamle Guzzier venligst var lånt ud til vores udstilling af Tom og hans kone fra Humlebæk, Ove vores alderspræsident kom fra Gilleleje på sin fine NSU, de sidste nye medlemmer kom også på deres fine gl. motorcykler en Indian 1200, en BSA, en Norton samt en nyere BMW. Frankie havde to cykler på udstillingen, sin gl. Gold Wing som var til salg, og hans nye BMW LT. 100manden havde også to motorcykler med, hans gamle Suzuki 1100 og en nyere BMWracer, de var også begge til salg. Bennybomstærk har i vinterens løb indkøbt lygter og udstyr for mange mange penge som var blevet påsat hans Gold Wing som således strålede som et andet juletræ, vægten må være blevet forøget væsentligt, for motorcyklen knækkede kørerslidsken til traileren som han transporterede Gold Wingen på (gad vide om hans MC overhovedet kan trække strømmen til alle de lygter vi så den ikke startet). Og så var der alle vores andres flotte til dagen polerede fine motorcykler. Menig 52 kigger på Karin langben! Der var mange som kom forbi og faldt i snak med forskellige af os, også mere prominente personer, Borgmesteren fra Helsingør som konverserede med vores formand, der var for øvrigt også lige besøg af hende som en nogle få timer i forbindelse med sidste kommunevalg så ud til at skulle være Borgnmester i Fredensborg-Humlebæk kommune. Formand Jan fik i øvrigt også talt med en fyr som næsten lovede klubben et års abonnement på MC bladet Bike, og så fik han en aftale istand med Amts avisen som på et tidspunkt vil lave en artikel om SMCK. Så dukkede der flere gamle medlemmer op som atter ville meldes ind og flere helt nye som var interesserede i et medlemskab. Pade og pigerne havde travlt med at brygge kaffe og vi fik da også en klubbasse til, såvel som klubben købte en vand og en øl til os. På et tidspunkt havde Karin og Hanne fået opsnuset at Pade havde fødselsdag, så myldrede vi alle ind i hans forretning og sang fødselsdagssang for ham. Da klokken var blevet henad og forretningerne skulle lukke, blev vi også enige om at pakke sammen. Det blev alt i alt, en pragtfuld dag nede på Centeret. Tak for så flot en deltagelse. SMCK medlemmer synger fødselsdagssang for Erik Toms skønne gamle Moto Guzzi med sidevogn

4 SMCK`s åbningstur til det skønne Sverige den 23 April. Halløj alle sammen. I skrivende stund er der sgu ikke meget der tyder på godt vejr til Åbningstur men vi får hoppas. Turen er klar: Mødetid ved HH-Ferries i cirklen udenfor betalingsområdet kl. 8:30 afgang med færge kl. 09:00. Når der mødes, aftaler I med hinanden hvem der er med på en deler af 10 eller 20 turs kort så kan I være 5 eller 10 der deles om udgiften. Husk evt. Touring Nyts rabatkort. Dette skal være klart og betalt kl. 8:45 Turen bliver ca. 200 km. Og vi er hjemme ved? - alt efter hygge og vejr og vind, men tiden. Det kan godt være at jeg først støder til i Helsingborg ved HH. Hilsen Jørgen Mob. Nr Ring eller sms. MC tur til Berlin Ser indtil videre sådan ud: Torsdag den 25 maj afgang mod Gedser kl. ca. 07:00.. lander i Berlin v 15:30-16:00...parkering af mc'erne under hotellet, og putter dem godt fordi vi ikke skal køre på dem før om lørdagen, hvor vi skal på guidet tur med privat guide, ellers foregår alt sammenkørsel i taxa. Det ca. koster kr. + drikkepenge for torsdag fredag lørdag kørsel pr næse. Landings øl på hotel... ud og skaffe et hyggeligt sted og på værtshus af værste slags kaldet clo. Se link Fredag formiddag skulle drengene havde været på BMW- fabriks besøg, men de skulle omlægge produktionen og det skal ske fra den 7 maj til den 13 juli så det må vente. Hvad vi så skal lave vides ikke på nuværende tidspunkt ikke men der kommer en løsning. Damerne bliver sendt i supermarked kaldet KDW hvor vi støder til senere for at undgå overtræk og overlæs. Shopping i berlin og hjem på hotel for at gøre klar til aften spisning vist nok på et bryggeri i bymidten. Lørdag, guidet tur med privat guide på ca km. med middagsspisning et sted derude. Aftenspisning et sted hvor servicen er på højt plan med skyhøje priser nemlig TV tårnet i berlin se link Søndag ved 9 tiden afgang mod danmark for nogen og videre til østrig for andre.

5 MC tur til Østrig. I forbindelse med berlinerturen den 25 maj er der lavet en tur til Østrig hvor 10 mc. er eller rettere 14 smck ere (rigtigt dejligt det lykkedes), mødes om søndagen den 28 i Rothenburg a. d. Tauber, en middelalderby der blev jævnet med jorden under 2. verdenskrig og genopbygget for Marshal hjælp derefter. Østrig skulle vi gerne komme til mandag aften efter en køn tur gennem nogle enkelte bjergpas og lande hos værtsparret Helga og Helmuth et biker og ski hotel i Vor Arlberg. Se link Der vil være tur hver dag men man behøver ikke at køre med hvis man har fået nok af asfalten på turen derned. Jeg vil lave turene ud fra at vi skal øve os indtil vi skal op i Stelvio passet med de 42 hårnålesving. Første tur bliver nok til Samnaun (en toldfri stat med benzin til 6 kr. og billig sprut, tobak og mærkevarer af enhver art) via Silvretta der er kun 28 bløde hårnålesving. Hvis vejret er med os kan det være vi prøver Gr. Klockner og europas største gletscher. Hvad vi ellers finder på må vejret afgøre, der er nok af udflugtsmål. Referat af turene kommer nok når vi kommer hjem. Vi kører hjemad søndag den 4 juni og er hjemme mandag eftermiddag/aften efter en overnatter ved Kassel Søndag d. 4. Juni Veteranmarked i Græsted, mere herom senere. Søndag d. 25. juni Tur til Ulfshale v. Jan Snerle, mere herom senere Onsdag d. 28. juni Tur til Erimitageslottet v. Jan Snerle, mere herom senere Tur til Middelhavet / Provence / Alperne. I perioden 13 til 23 august 2006 arrangerer Henrik Tang en tur til Frankrig. Poul har tilmeldt sig denne tur, og hvis du vil vide mere om turen og tilmelding så ring til Poul på snarest muligt. Lørdag d. 26. august Lønholtmarked v. Mic. mere herom senere.

6 Sejerø turen september. Så er årets kone / mand tur på plads. En tur hvor dem som ikke kan lide at køre på MC. Men gerne vil deltage i det selskabelig, har mulighed for at deltage. Der vil blive arrangeret køre mulighed i bil. Vi skal med færgen fra Havnsø kl sejle 55 min. - og indlogerer os på Sejerø Kro. Der er eftermiddags kaffe med hjemmebag - tre retters med vin ad libitum, og måske spiller kro fatter på det opretstående. Overnatning, og morgenmad. Er incl. i prisen. Færgen fra Sejerø sejler kl Der kan ind imellem gås, eller køres ture på øen, som er en slags mini Samsø, med nogle rigtig flotte udsigter, og en promenade kørsel ala Grækenland, og så praler Sejerø boerene af at det er det sted i Danmark hvor solen skinner mest. Der er 9 dobbelte værelser, og 2 enkelt værelser. Prisen for 2 personer på samme MC. Er 1528,00kr. for færge overnatning, samt fortæring(er). For en solo Mcér er prisen 822kr. Tilmelding efter princippet først til mølle får først malet, hvis der er flere singler kunne det være en ide at de meldte sig som par, da der så kan være flere med på turen ( vi skal nok lade være med at lave gas om, hvem der sov sammen med hvem til afslutningsfesten ). Tilmelding til Søren T. Hansen Soren.T@Hansen.mail.dk eller tlf Lørdag d. 28. oktober: Afslutningstur og fest, mere herom senere.

7 Leos krambod. Udstødning til Suzuki 600 Bandit til salg til årgang 2000 NY Pris 1000 kr. Kontakt Kim Gipsben tlf Mærke Yamaha Model yzf 600 r thundercat Motor 600 ccm Årgang 1998 Antal km km Farve blå/sølv metalic Afgift med afgift Yamaha yzf 600 r thundercat, 600 ccm, '98, km , blå/sølv metalic, m.afgift, rustfri slipon udstødning, små hvide blink, originaldele medfølger, kun sommer kørt, 100% fejlfri, står som ny, lev. nysynet. Km.garanti, nyt bagdæk samt service OK Pris Kr Henvendelse til Claus Nøhr, Vibekevej 12, 3060 Espergærde. telefon eller mobil de venligste hilsner Claus Nøhr Volvo til salg. Volvo 740 GLR 1988, Bordaux, ABS, Soltag, CD Radio, EL ruder, Aft Træk, Kun km Pris kun kr. Skal synes Oktober Henvendelse : Medlem 38. Michael Bo Andersen Bech Suzuki GSXR 400R årg Har kørt km, er nylakeret sort, fælge sandblæst og sølvlakeret, dobbeltsæde og fuldkåbe til salg for kr. Erik Nielsen Honda Goldwing 1200 Aspencade 1986 Sølvmetalic, km Intercom, CB, Radio m. casette., rigtig meget crom, lygter og lir. Skal simpelhen ses. Pris kun kr. Henvendelse : Medlem 22. Frank Lyby Jepsen Tlf /

Nyhedsbrev nr. 01. 2006.

Nyhedsbrev nr. 01. 2006. Generalforsamling. Nyhedsbrev nr. 01. 2006. I henhold til vedtægternes 2, indkaldes hermed til generalforsamling i S.M.C.K. Søndag den 26-03 kl. 14.00 i vores klublokaler på Egegården, Egegårdsvej 3B.

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 02. 2009.

Nyhedsbrev nr. 02. 2009. Generalforsamling. Dagsorden: søndag den 29-03- 09 1. Valg af ordstyrer.: Søren Torense Nyhedsbrev nr. 02. 2009. 2. Valg af referent.: Henrik Rasmussen 2. Beretning ved formanden, (er vedlagt). Godkendt.

Læs mere

Referat generalforsamling.

Referat generalforsamling. Referat generalforsamling. Søndag den 30-03 kl. 14.00 Nyhedsbrev nr. 02. 2008. Formanden bød velkommen og havde købt basser i anledning af generalforsamling nr. 10 altsår klubben har 10 års jubilæum. 25

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 06. 2011.

Nyhedsbrev nr. 06. 2011. Nyt fra sidste klubaften d. 7. september 2011. Nyhedsbrev nr. 06. 2011. Vi nåede op på at blive 28 medlemmer, som deltog på denne klubaften. Vi nød Randi og Carstens fine kager, jeg nåede selv at spise

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 01. 2011.

Nyhedsbrev nr. 01. 2011. Referat af S.M.C.K. Generalforsamling 2011. Nyhedsbrev nr. 01. 2011. 27. marts 2011 kl. 14.00 - Sæson 2011/12 Afholdt på Egegården, Egegårdsvej 3 B, 3060 Espergærde Tilstede: Bestyrelsen, samt et stort

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 03. 2006.

Nyhedsbrev nr. 03. 2006. Der er indkommet hele tre indlæg om vores åbningstur, vi trykker dem alle. Nyhedsbrev nr. 03. 2006. Åbningstur til Sverige den 23 april. Der var mødetid tidlig morgen kl. 08:30 ved færgelejet til HH, en

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 04. 2006.

Nyhedsbrev nr. 04. 2006. FORÅRSTUR TIL HARZEN Nyhedsbrev nr. 04. 2006. Turens arrangør: Adventure MC Travel. Tur leder: Michael S Christiansen ( skovhugger ). Periode: 5. 7. maj 2006. Deltagere: 24 personer på 17 motorcykler og

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 07. 2008.

Nyhedsbrev nr. 07. 2008. En anderledes dag på Egegården søndag den 8. September. Nyhedsbrev nr. 07. 2008. Der var kaldt til fælles samling på Egegården, SMCK er en del af dette fællesskab, som består af 14 foreninger som bruger

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 03. 2011.

Nyhedsbrev nr. 03. 2011. Onsdag d. 1. juni til søndag d. 4. juni Nyhedsbrev nr. 03. 2011. Hartzentur er overstået og alt gik godt, vi kom alle sikkert frem og tilbage, uden skader og uheld. Vi havde også det bedste vejr man kunne

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 07. 2011. Nyt fra sidste klubaften d. 5.oktober 2011

Nyhedsbrev nr. 07. 2011. Nyt fra sidste klubaften d. 5.oktober 2011 Nyhedsbrev nr. 07. 2011. Nyt fra sidste klubaften d. 5.oktober 2011 Stort tillykke til Lone og Kim, som har valgt at slå pjalterne sammen, hvilket blandt andet indebærer, at Lone nu hver aften har mulighed

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 05. 2015.

Nyhedsbrev nr. 05. 2015. Nyhedsbrev nr. 05. 2015. Sidste klubaften d. august 2015 Vi var i alt 27 medlemmer som mødte op denne dejlige onsdagssommeraften. Formanden havde ferie, så han var blevet hjemme med hende den rødhårede

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 02. 2005.

Nyhedsbrev nr. 02. 2005. Referat fra SMCK`s generalforsamling. Nyhedsbrev nr. 02. 2005. Der var indkaldt til den 8. sæsons Generalforsamling på Egegården Påske søndag, den 27 marts kl. 14.00 en dejlig solbeskinnet dag. Der var

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 04. 2011.

Nyhedsbrev nr. 04. 2011. Nyt Fra Sidste Klubaften Nyhedsbrev nr. 04. 2011. Vi nåede op på at blive 23 SMCKére på denne dejlige onsdags klubaften. Bo Hansen havde bagt nogle pragtfulde chokoladeboller, som vi nød sammen med hans

Læs mere

Sidste klubaften onsdag d.1. juli 2015

Sidste klubaften onsdag d.1. juli 2015 Nyhedsbrev nr. 04. 2015. Sidste klubaften onsdag d.1. juli 2015 Vi var 23 klubmedlemmer som denne onsdag havde valgt at møde op til klubaftenen, og det blev næsten lige så hyggeligt som det plejer at være.

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 01. 2007.

Nyhedsbrev nr. 01. 2007. Generalforsamling. Nyhedsbrev nr. 01. 2007. I henhold til vedtægternes 2, indkaldes hermed til generalforsamling i S.M.C.K. Søndag den 25-03 kl. 14.00 i vores klublokaler på Egegården, Egegårdsvej 3B.

Læs mere

Jule frokost bag tremmer????

Jule frokost bag tremmer???? FTK nyhedsbrev Februar 2014 ********************************************** Har klubben afholdt den årlige dyst for medlemmerne. Denne gang i en stemning af ølbar. Der var diverse konkurrence måder, så

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 02. 2014. Sidste klubaften onsdag d.7. maj 2014

Nyhedsbrev nr. 02. 2014. Sidste klubaften onsdag d.7. maj 2014 Nyhedsbrev nr. 02. 2014. Sidste klubaften onsdag d.7. maj 2014 Nyt fra sidste klubaften, onsdag d.7.maj 2014 Vi nåede at blive hele 33 medlemmer af SMCK og så lige Jens, som denne lidt små våde onsdag

Læs mere

Referat fra SMCK`s generalforsamling.

Referat fra SMCK`s generalforsamling. Referat fra SMCK`s generalforsamling. Der var indkaldt til generalforsamling på Egegården den 28 Marts kl. 14.00. i den store Hestestald, der var rigtigt mange der var mødt op til generalforsamlingen på

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 03. 2015.

Nyhedsbrev nr. 03. 2015. Nyhedsbrev nr. 03. 2015. Tour Kalender Eremitageslottet onsdag den 10. juni 18.30 fra Statoil v. Jan Snerle Julemærkehjemmet 27 juni fra Statoil 9.45 Biker meal i Lynæs d. 2. juli Kulhusene 9. august Egegårdstræf

Læs mere

Motor Cykel udstilling i Espergærde Centret 2003

Motor Cykel udstilling i Espergærde Centret 2003 Motor Cykel udstilling i Espergærde Centret 2003 Nyhedsbrev nr. 08. 2003. Vi var godt nok spændt på, hvor mange af SMCK`ere der ville dukke op til vores udstilling. Der skulle helst komme mere end 10 stk.

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 04. 2010.

Nyhedsbrev nr. 04. 2010. Åbent hus hos MCC. Nyhedsbrev nr. 04. 2010. Lørdag den 12. juni var vi inviteret til åbent hus hos vores venner fra MCC Nordsjælland. Vi var 10 stykker fra klubben som aflagde dem besøg. SMCK havde købet

Læs mere

MCC-Nordsjælland Bikernyt...

MCC-Nordsjælland Bikernyt... Årgang 8, Nummer 48 Grå i toppen kør med MCC-Nordsjælland MCC-Nordsjælland Bikernyt... Oktober 2008 I dette nummer: Redaktøren 1 Rørsnæs 1-2 Flygrakan 2-3 Bakken Lukket 3-4 Bestyrrelsen 5 Malerklemmen

Læs mere

Nyhedsbrev nr

Nyhedsbrev nr Lønholt dag lørdag d. 28. august. Nyhedsbrev nr. 07. 2004. Jeg var spændt, edder spændt på at se hvor mange SMCK ere der ville deltage i det årlige Lønholt marked. Derfor blev Pegasoen startet op i god

Læs mere

Dato : 10. april 2013 Referat: Generalforsamling. Referat fra ordinær generalforsamling den 10. april 2013 i Bjørnegrotten.

Dato : 10. april 2013 Referat: Generalforsamling. Referat fra ordinær generalforsamling den 10. april 2013 i Bjørnegrotten. Dato : 10. april 2013 Referat: Generalforsamling. Referat fra ordinær generalforsamling den 10. april 2013 i Bjørnegrotten. Dagsorden: 1. Valg af dirigent og 2 stemmetællere 2. Bestyrelsens beretning om

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 02. 2007.

Nyhedsbrev nr. 02. 2007. Referat af ordinær generalforsamling i S.M.C.K. Nyhedsbrev nr. 02. 2007. Formanden bød velkommen og takkede for det store fremmøde. 1. Valg af ordstyrer. Jørgen blev af formanden foreslået som ordstyrer

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 02. 2003.

Nyhedsbrev nr. 02. 2003. Referat fra SMCK`s generalforsamling. Nyhedsbrev nr. 02. 2003. Der var indkaldt til generalforsamling på Egegården den 30 Marts kl. 14.00. Der var lidt forvirring da bestyrelsen mødte op, det så ud til

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 26. ÅRGANG 2012 1 Maj Juni 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte

Læs mere

Maj Årgang Nr. 1

Maj Årgang Nr. 1 Maj 2014 15. Årgang Nr. 1 Formanden har ordet Per Thomsen Så starter en ny sommer med vores faste arrangementer, bl.a. vores mandags sejladser. Vi mangler stadig det sidste malerarbejde, så Marna kan se

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 02. 2013.

Nyhedsbrev nr. 02. 2013. Nyhedsbrev nr. 02. 2013. Sidste klubaften onsdag d. 1. maj 2013 Selvom både Formanden og kassereren havde meld afbud, så nåede vi alligevel op på at blive 32 medlemmer som kom og hyggede os i hinandens

Læs mere

Kalender Januar Hvad Bemærkninger Tilmelding til : Februar Hvad Bemærkninger Tilmelding til : Redigeret / web.

Kalender Januar Hvad Bemærkninger Tilmelding til : Februar Hvad Bemærkninger Tilmelding til : Redigeret / web. Club MC Vestsjælland Kalenderen vil fremover være "løbende", arrangementer kan mailes til webmaster, Ole Ystrøm: ystroem@ka-net.dk så vil jeg foranledige det indlagt. Kalender 2018 Redigeret 17-11-18 /

Læs mere

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING SFO ST O R A G ER G A A R D MAJ 2011 ST U E 2 28786021 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING Hjemmeside: www.storagergaard.albertslund.dk Email:

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014.

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014. NØDEBO NIMBUS NYT 1. kvartal 2014. I dette nummer: Bestyrelsen Indkaldelse til generalforsamling Regnskab 2013 Budget 2014 Året i billede og tekst af Bente. Kalenderen Formandens side Bestyrelsen: Formand:

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 08. 2005.

Nyhedsbrev nr. 08. 2005. Klubaften 05-10-05. På sidste klubaften var der mødt 33 klubmedlemmer op, det var da ganske flot, det var formanden der gav bagerens bedste bagværk. Nyhedsbrev nr. 08. 2005. Vi havde besøg af fire nye

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang 2014 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

HNR Julehygger igen i stor stil :

HNR Julehygger igen i stor stil : Side 1 HNR Julehygger igen i stor stil : Vores elskede radio er klar til at julehygge med os i December. Igen i år, julehygger Per Schreiber med os med flere historier om den søde juletid, hver søndag

Læs mere

Klubnyt efterår 2014.

Klubnyt efterår 2014. Sommeren er forsvundet og vi er godt i gang med den sidste del af året, vi er sidst i oktober og der er kun 2 måneder til jul, så er vi igen på vej til sommer og nyt campingsæson. Det har været en forrygende

Læs mere

29. august 2013 - Sensommertur til Polen.

29. august 2013 - Sensommertur til Polen. Nyhedsbrev nr. 05. 2013. Nyt fra sidste klubaften d. 7. august 2013 Formanden var på ferie, så jeg fik som næstformand lov til at styre og ringe mødet ind, og det gjorde jeg næsten til tiden. Der var i

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 07. 2003.

Nyhedsbrev nr. 07. 2003. Lønholtdag d. 23. august 2003 Nyhedsbrev nr. 07. 2003. Jeg var spændt som bare fanden, hvor mange ville nu møde op. På jobbet havde de spurgt hvor mange SMCKére der ville komme, stor i slaget havde jeg

Læs mere

Gilleleje Marineforening

Gilleleje Marineforening Gilleleje Marineforening Nr. 19 december 2011 Adresse Gilleleje Marineforening ønsker alle medlemmer en rigtig glædelig jul samt et godt nytår I gamle dage Inspireret af Søren Svendsens foredrag om gamle

Læs mere

PETANQUE I FRANKRIG juni 2009 CHÂTEAUROUX

PETANQUE I FRANKRIG juni 2009 CHÂTEAUROUX PETANQUE I FRANKRIG 01. 07. juni 2009 CHÂTEAUROUX Arrangeret af Niels og Birthe Toft Med hjælp af Jean Claude Besnard, UFOLEP DGI s samarbejdspartner UFOLEP i Frankrig har inviteret DGI petanquespillere

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014 Januar 2014 Mandag den 6. januar kl. 19 - Besøg hos Hanne Design på Gestelev Gamle Mejeri. Hanne laver bl.a. smukke smykker og tasker i gummi, som vi får lejlighed til at se på. Hun lukker snart sin butik

Læs mere

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl Frølunde Fed 23-03-2014 Til medlemmerne. I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling Langfredag 18. april 2014, kl. 10.00 I klubhuset, Andevig 1a, Frølunde Fed. Kontingent kr. 100,00

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 1 OKT 2007 kl.1900 Klubhuset Højdevangen 25 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af foreningens reviderede

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

MCC-Nordsjælland Bikernyt...

MCC-Nordsjælland Bikernyt... Årgang 8, Nummer 47 Grå i toppen kør med MCC-Nordsjælland MCC-Nordsjælland Bikernyt... Juli 2008 I dette nummer: Redaktøren 1 Sølager - Kulhuse 1 Præstø Havn 2 Sofiero 2-3 Samsø 4 Fotodag 4 Højeruplund

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 89 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere

Læs mere

Årgang 7, nr. 10 Oktober Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café

Årgang 7, nr. 10 Oktober Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Årgang 7, nr. 10 Oktober 2017 Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Nyt fra Centerlederen Taget skal udskiftes Endelig ser det ud til, at der kommer gang i udskiftningen. Taget

Læs mere

Program for første halvår 2017.

Program for første halvår 2017. Opdateret den 24-1-2017 Program for første halvår 2017. Bemærk. Vær opmærksom på de skiftende start tidspunkter. Alle tilmeldinger kan foregå på mail eller telefon til turlederen eller Else Gissel på Tlf.

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

Nyhedsbrev Januar - februar 2009 Ungdomsklubben Langeskov - Strandgård

Nyhedsbrev Januar - februar 2009 Ungdomsklubben Langeskov - Strandgård Nyhedsbrev Januar - februar 2009 Ungdomsklubben Langeskov - Strandgård Mandag den 5. Tirsdag den 6. Onsdag den 7. Torsdag den 8. Strandgård 7. klasse aften, kun adgang for 7. klasser Film hygge, svømning

Læs mere

Trunderup Bylaug udlejer/udlåner til medlemmer.

Trunderup Bylaug udlejer/udlåner til medlemmer. Trunderup Bylaug udlejer/udlåner til medlemmer. 2 store grill Kan lejes for 50 kr. pr. stk. Henvendelse til Poul Erik Jepsen Tlf. 62 27 11 62. Bolsjekogningssæt Udlejes for 25 kr. Henvendelse til Grete

Læs mere

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling 1. Generalforsamling 2. Mandagspigerne 3. Bagskabe 4. Begynderafdelingen 5. Parmatchklubben 6. Kaninklubben 7. HCA-G3 8. Herreklubben 9. Regionsgolf 10. Vi spiller golf 11. Juniorudvalget 1. GENERALFORSAMLING

Læs mere

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program Testcenter Østerild Landboforeningen Odder Skanderborg Program 2015 2016 Biograftur i Odder + efterfølgende middag på Italia. Mandag d.16. februar 2015 kl. 16.00. Odder biograf har været så venlige at

Læs mere

Praktiske informationer

Praktiske informationer HK Senior Djursland Praktiske informationer Seniorklubben bestyrelse 2016 Formand: Ruth Nyhuus, tlf. 86325881 mail: jephus@stofanet.dk Næstformand: Inge Ejsing Rasmussen, tlf. 86363640 mail:ejsing.rasmussen@gmail.com

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Landsbyliv Prisen for medlemskontingentet er 50 kr. pr. person over 18 år. Kontingentet dækker hjemmeboende børn under 18 år.

Landsbyliv Prisen for medlemskontingentet er 50 kr. pr. person over 18 år. Kontingentet dækker hjemmeboende børn under 18 år. 2018-2019 Landsbyliv 2018-2019 Prisen for medlemskontingentet er 50 kr. pr. person over 18 år. Kontingentet dækker hjemmeboende børn under 18 år. Pengene kan enten betales på vores konto Reg. nr. 9266

Læs mere

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet.

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. Pinsetræf 2012 Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. 31 både var tilmeldt + 5 både fra Göteborg s Najad klub. Og sandelig om ikke vejrudsigten var så god

Læs mere

med Hjerneskadeforeningen og Vestsjælland

med Hjerneskadeforeningen og Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Billedet er fra "En anderledes handicapkonference" med Hjerneskadeforeningen og DFDS. Billedet er fra Oslo i maj 2013. Nyhedsbrev Januar 2014 Aktivitetskalender 1. kvartal

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 80 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere 1

Læs mere

Seniornyt. senior mc danmark. Ja..stegt flæsk med persillesovs, har seniorerne. ikke noget problem med at få ned.

Seniornyt. senior mc danmark. Ja..stegt flæsk med persillesovs, har seniorerne. ikke noget problem med at få ned. Seniornyt Nr.3 august 2013 Ja..stegt flæsk med persillesovs, har seniorerne ikke noget problem med at få ned. senior mc danmark 29. årgang. Senior-nyt Officielt klubblad for landsforeningen Senior-MC-

Læs mere

KØBENHAVNER-NYT er et medlemsblad for SELSKABET DE DANSKE FORSVARSBRØDRE I KØBENHAVN

KØBENHAVNER-NYT er et medlemsblad for SELSKABET DE DANSKE FORSVARSBRØDRE I KØBENHAVN Nr. 1 Maj 2012 42. Årgang KØBENHAVNER-NYT er et medlemsblad for SELSKABET DE DANSKE FORSVARSBRØDRE I KØBENHAVN Midlertidig adresse: Georg Hansens Ager 7, 2640 Hedehusene Giro 9004890, e-mail: mail@dfbkbh.dk,

Læs mere

Metal Sønderjylland Seniorklubben. Aktivitetskalender 2015

Metal Sønderjylland Seniorklubben. Aktivitetskalender 2015 Metal Sønderjylland Seniorklubben Aktivitetskalender 2015 Husk at enkers ledsager betaler fuld pris ved alle arrangementer! Tilmelding til alle arrangementer sker til kontoret på telefon 74 62 28 85 Ved

Læs mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Oversigt over arrangementer i resten af 2015 mm. Torsdag den 25. juni 2015 tur til Vestkysten Den 13. 20 august 2015. Tur til Skotland Fredag den 2. oktober 2015.

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2010

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2010 NØDEBO NIMBUS NYT 1. kvartal 2010 Nødebo Nimbus Klub Nødebo Nimbus Klub er en af de gamle lokalklubber for Nimbus i Danmark, startet i 1976 som en gruppe af MC-ejere med interesse for den dansk producerede

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 05. 2006.

Nyhedsbrev nr. 05. 2006. Berlin 25.maj til 28. maj Nyhedsbrev nr. 05. 2006. Vi skulle mødes på Hornbækvejen under motorvejsbroen kl. 7.45. Det gjorde vi så, de var der alle sammen på nær Bjørn, han havde angiveligt haft nogle

Læs mere

AFSLUTNING I PEDALKLUBBEN 30. SEPTEMBER 2013.

AFSLUTNING I PEDALKLUBBEN 30. SEPTEMBER 2013. AFSLUTNING I PEDALKLUBBEN 30. SEPTEMBER 2013. 1. VELKOMST Johannes bød velkommen til 41 tilmeldte. Sidste år 25. Godt fremmøde. 63 har betalt kontingent. Johs. lovede smørrebrød og øl/vand og kaffe og

Læs mere

Trolling Master Bornholm. Richard Nielsen fra Sverige med sin vinderlaks på 19,280 kg. På andenpladsen kom Johnny Gram fra SSK med 18,890 kg.

Trolling Master Bornholm. Richard Nielsen fra Sverige med sin vinderlaks på 19,280 kg. På andenpladsen kom Johnny Gram fra SSK med 18,890 kg. 7 Nyhedsbrev juni 2013 Trolling Master Bornholm Richard Nielsen fra Sverige med sin vinderlaks på 19,280 kg. På andenpladsen kom Johnny Gram fra SSK med 18,890 kg. På tredjepladsen kom Brian Milkowski

Læs mere

Orkanen Singleklubben med pli.

Orkanen Singleklubben med pli. Orkanen Singleklubben med pli. Orkanens hjemmeside http://www.orkanen.dk Initiativtager og kontaktperson Edith Agerholm, Fårupled 10 7300 Jelling - Tlf. 75 8717 53 Mobil. 22 90 84 22 E-mail. edith.agerholm@jellingnet.dk

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 03. 2005.

Nyhedsbrev nr. 03. 2005. En rigtig dejlig tur til Berlin den 21.-24. april 2005 Nyhedsbrev nr. 03. 2005. Jørgen havde arrangeret en tur til BMW-fabrikken i Berlin i dagene 21.-24. april 2005 og det synes vi lød rigtig spændende,

Læs mere

Nyhedsbrev september 2015

Nyhedsbrev september 2015 Forsiden Nyhedsbrev september 2015 Når dette nyhedsbrev når frem til medlemmerne, er vi ved starten af den første efterårsmåned, hvilket betyder at tilbuddene til jer kommer i en lind strøm. Jeg kan kun

Læs mere

Impulsen. Maj og juni. Månedsplan Juni. Uge 23. Dorte madbar

Impulsen. Maj og juni. Månedsplan Juni. Uge 23. Dorte madbar Månedsplan Juni Uge 23 Mandag 3-6 Dans 14.00 m. Mette - Magien i baren. Tirsdag 4-6 Dans 14.00 m. Mette Onsdag 5-6 Grundlovsdag Klubben lukket Torsdag 6-6 Fredag 7-6 Uge 24 Dorte madbar Tom madbar Impulsen

Læs mere

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2015

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2015 Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2015 Velkommen til årets sommerprogram hos Idræt og kultur. Programmet er blevet til ved et fællesmøde i idræt og kulturtilbuddet, hvor der kom mange idéer på banen.

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT 3. kvartal 2011

NØDEBO NIMBUS NYT 3. kvartal 2011 NØDEBO NIMBUS NYT 3. kvartal 2011 Nødebo Nimbus Klub Nødebo Nimbus Klub er en af de gamle lokalklubber for Nimbus i Danmark, startet i 1976 som en gruppe af MC-ejere med interesse for den dansk producerede

Læs mere

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Nyhedsbladet MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Det sker i Tegnsprogshuset Onsdag den 11.05.2011 kl.19.00 Netcafe Onsdag den 18.05.2011 kl.19.00 Mini Banko Onsdag den 25.05.2011 kl.19.00 Netcafe Søndag den 29.05.2011

Læs mere

Metal Himmerlands Senior Klub. Program for 2015.

Metal Himmerlands Senior Klub. Program for 2015. Program for 2015. Formand. Erik Jensen. Tlf. 26 25 16 76. E-mail erik@sapper.dk Kasserer. Hans Erikstrup. Tlf. 41 51 26 09. Næstformand. Bent Tolstrup. Tlf. 98 62 17 19. Sekretær. Finn Kristensen. Tlf.

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Tag med til Belgien til løb. 2. Klubmesterskab 2014. 1. Absolut sidste chance!!! 2. Klubmesterskab 2014

INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Tag med til Belgien til løb. 2. Klubmesterskab 2014. 1. Absolut sidste chance!!! 2. Klubmesterskab 2014 NYHEDSBREV 20-2014 INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Absolut sidste chance!!! 2. Klubmesterskab 2014 3. Tilmelding til Vättern Rundt 2015. NU! 4. HJÆLP til Herlevugen! 5. Tønder/Bov turen 2014 6. Efterårets motionsløbstilbud

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 24.11.2015 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning formand Per Nørgaard Klaus Rasmussen blev valgt

Læs mere

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 Bestyrelsen Formand: Jytte Holt Nielsen, Bornholmsvej 8, 7400 Herning Tlf 20714010 j-k-hansen@mail.dk Kasserer: John F. Nielsen, jagtvej 10, 7400 Herning Tlf. 97118541 60738720

Læs mere

Impulsen Torsdag 3-10 Fredag 4-10 Airbrush m. Tom - Kanin-møde i Kaninhulen kl.15.00

Impulsen Torsdag 3-10 Fredag 4-10 Airbrush m. Tom - Kanin-møde i Kaninhulen kl.15.00 Månedsplan Oktober Uge 40 Michael Madbar Tirsdag 1-10 Musicon SkaterPark Tur m/michael Onsdag 2-10 Spring-træning kl.14.00 - Dyrehandel-tur Impulsen Torsdag 3-10 Fredag 4-10 Airbrush m. Tom - Kanin-møde

Læs mere

Lundeborg Lystbådehavn på position:

Lundeborg Lystbådehavn på position: Nr. 2 april - 2004 Mindeord Jeg har just modtaget den sørgelige meddelelse at Poul Olsen er død. Poul fungerede som næstformand i Alpha29-klubben siden 1999 og på vores bestyrelsesmøde i januar var Poul

Læs mere

PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat

PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat Emne Diskussions Formål Referat 1. Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Paul Referent: Gert Kirsten, Henrik, Rikke 2. Godkendelse

Læs mere

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine.

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Swiss Alpine 2010. Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Brian er min kollega i IBM og Lise har jeg kendt gennem 20 år.

Læs mere

PLUTO. Info- & Forældremøde. Tirsdag den 18. september 2012 kl. 19:30 i PLUTO s lokaler (på 1. sal i sløjdbygningen ved skolen)

PLUTO. Info- & Forældremøde. Tirsdag den 18. september 2012 kl. 19:30 i PLUTO s lokaler (på 1. sal i sløjdbygningen ved skolen) Info- & Forældremøde Ungdomsklubben PLUTO indbyder hermed nye som gamle forældre til opstarts Info- & Forældremøde for sæsonen 2012/2013. Tirsdag den 18. september 2012 kl. 19:30 i PLUTO s lokaler (på

Læs mere

Nyhedsbrev December. Hockey finale Aab Hallen. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.

Nyhedsbrev December. Hockey finale Aab Hallen. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen. Hockey finale Aab Hallen BEMÆRK Nyhedsbrev December DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 01. 2009. Generalforsamling. Dagsorden:

Nyhedsbrev nr. 01. 2009. Generalforsamling. Dagsorden: Generalforsamling. Nyhedsbrev nr. 01. 2009. I henhold til vedtægternes 2, indkaldes hermed til generalforsamling i S.M.C.K. Søndag den 29-03 kl. 14.00 i vores klublokaler på Egegården, Egegårdsvej 3B.

Læs mere

SFO NYT JANUAR OG FEBRUAR 2014

SFO NYT JANUAR OG FEBRUAR 2014 SFO NYT JANUAR OG FEBRUAR 2014 FÆLLES Oliver, Valdemar og Victor sørger for vi kommer tørskoet ind Lukkedage i Allerød kommune 201 Den 14. + 15. + 16. april Den 1. maj: Vi har åbent 7.00 8.15, da skolen

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

1. Information om medlemsweekend år 2010. Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00

1. Information om medlemsweekend år 2010. Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00 1. Information om medlemsweekend år 2010 Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00 Så nærmer sig tiden som mange af os har glædet os til et helt år hvor vi skal mødes igen

Læs mere

Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt)

Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt) Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt) Preben og jeg deltog i år i turen rundt om Mors, også kaldet Limfjords Challenge. Det er en tursejlads i tre etaper, ca. 110 km lang. Det var en rigtig

Læs mere

Nyhedsbrev November 2010

Nyhedsbrev November 2010 Nyhedsbrev November 2010 Det er sgu svært at gøre oprør mod en far, der har en federe hættetrøje end en selv Sådan lyder overskriften til årets tema forældremøde i BFC, hvor vi har inviteret Søren Østergård,

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

Referat af generalforsamlingen Dagsorden: 4. Beretning ved kassereren. Kassereren syntes der er for mange penge i kassen, men er tilfreds.

Referat af generalforsamlingen Dagsorden: 4. Beretning ved kassereren. Kassereren syntes der er for mange penge i kassen, men er tilfreds. Nyhedsbrev nr. 01. 2013. Referat af generalforsamlingen 2013-03-31 Dagsorden: 1. Valg af ordstyrer. Jørgen er valgt, igen. 2. Valg af referent. X formanden, valgt igen. 3. Beretning ved formanden. (sendes

Læs mere

Den første sluse var der kun os,meget rart når man er nybegynder,men det gik rigtigt godt næste

Den første sluse var der kun os,meget rart når man er nybegynder,men det gik rigtigt godt næste Sommerferie 2015 At tage på ferie i egen båd er slet ikke så besværligt som man skulle tro. Der er nogle ting der skal være i orden. Jeg skulle have kanalskipper bevis det fik jeg gennem Danske tursejlere

Læs mere

Lokalt nyt fra Roskildeafdelingen, redigeret af: John Ø. Jensen

Lokalt nyt fra Roskildeafdelingen, redigeret af: John Ø. Jensen Lokalt nyt fra Roskildeafdelingen, redigeret af: John Ø. Jensen Læs i dette lokalnyt bl.a. om: Cykelture 2013, 2. halvår Cykeltursberetninger Landsmøde i Roskilde Generalforsamlingen 2013, formandsberetning

Læs mere

Referat generalforsamling Team Odder 2013

Referat generalforsamling Team Odder 2013 Referat generalforsamling Team Odder 2013 Søndag d.17.11.2013 Pkt 1 Som dirigent blev Svend Aage Dam valgt Han kunne konstatere, at Generelforsamling var lovligt indkaldt. Pkt. 2 Beretning fra styregruppen

Læs mere

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad.

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I DAMERNES TIRSDAGSKLUB 2012 LØRDAG DEN 29. september Kl. 13.30 PROGRAM: Kl. 13.30 Vi mødes ved greenfee huset Kl. 13.45 18 hullers match Kl. 17.00 Kaffe/Kage Kl. 18.00 Generalforsamling

Læs mere

Side 16. Fint renoveret Ferguson fra Skovsgård gods

Side 16. Fint renoveret Ferguson fra Skovsgård gods Side 16 December kvartal 2014 12. Årgang Medlemsblad Fint renoveret Ferguson fra Skovsgård gods Side 2 Side 15 Bestyrelse og udvalg. Formand: Kaj Pedersen Bøjden Landevej 2, Bøjden Telf.: 6260 1718 Mobil:

Læs mere

Nyhedsbrev. Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår.

Nyhedsbrev. Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår. Nyhedsbrev Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår. Vi havde, i den travle december måned, bestyrelsesmøde hvor vi mødtes, og fik ordnet et par ting. Vi er ved at undersøge hvordan

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers.

Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers. Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers. 1. Velkomst ved Bestyrelsen (Øjvind) Øjvind bød velkommen. Info om vintertræning 2017-2018 (1/10

Læs mere