Hvornår og hvordan har I informeret borgerne om processen fra start til slut?

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Hvornår og hvordan har I informeret borgerne om processen fra start til slut?"

Transkript

1 Processen: Hvornår og hvordan har I informeret borgerne om processen fra start til slut? Pressemeddelelse om snarlig opstart af proces udsendt d Invitation til borgermøde udsendt Dobbelt borgermøde i rådhussalen d Materiale om konsekvenser og proces udsendt d Hjemmeside oprettet Digitalt og fysisk afstemningsmateriale (opstart af afstemningsperiode) udsendt d Brev om øget sikkerhed udsendt d Åbent hus på Skæring Lokalcenter d Annoncering på aarhus.dk om offentlig optælling af brevstemmer d Offentlig optælling af brevstemmer d Annoncering på aarhus.dk samt pressemeddelelse til lokale medier om resultat d Hvor har det været muligt for borgerne selv at søge information om processen? Det har været muligt at søge information på to borgermøde hhv. d og d samt i det materiale, der indeholder en redegørelse om konsekvenserne af en overførsel til byzone og om den forestående afstemning. Redegørelsen er blevet sendt til alle stemmeberettigede som digital post. Samtidig har det været muligt at læse yderligere information og de seneste opdateringer om processen på en særskilt side på Aarhus Kommunes hjemmeside Hvorfor valgte I et digitalt valg? Vi valgte et digitalt valg ud fra flere hensyn, herunder tidspres, økonomi, brugervenlighed og specifikke krav til opgørelsen af de afgivne stemmer. En vigtig faktor har også været, at der er tale om et sommerhusområde, hvor en del sommerhusejere bor i andre dele af landet eller i udlandet, og et digitalt valg giver mulighed for at stemme hjemmefra i modsætning til et fremmødevalg. Hvorfor valgte I Assembly Voting til at levere valgsystemet? Vi valgte at bruge Assembly Voting, da Aarhus Kommune har gode erfaringer med firmaet. Derudover er Assembly Voting Skandinaviens største udbyder af digitale valg. Hvordan har I opgjort hvilke grunde i sommerhusområdet, der giver en stemme? Grunde, der enten er bebygget eller har en byggeret, har haft stemmeret ved afstemningen. Herudover er der et mindre antal sommerhuse med ejerlighedsstatus, som også har haft én stemme pr. ejerlejlighed.

2 Ejerskab til kolonihavehuse, vejarealer, strandlodder, fællesarealer og stamejendomme til ejerlejligheder har ikke givet stemmeret. Hvad hvis der er flere ejere om én ejendom i området? Det har været et overordnet princip i afstemningen, at der er én stemme pr. ejendom. Det vil sige, at hvis en ejendom har flere ejere, har alle ejerne fået tilsendt informationer og adgang til at stemme, men det er kun den sidst afgivne stemme blandt alle ejerne, som tæller med i opgørelsen af afstemningsresultatet. Hvilken status har de kommunale arealer i Skæring Strand haft i fht. afstemningen? De kommunale arealer er helt fra begyndelsen blevet fjernet fra afstemningen, da Aarhus Kommune ikke har ønsket at påvirke resultatet. Dermed indgår de ikke i basispopulationen for afstemningen. Kommunen ejer vejarealer, rekreative arealer og en feriekoloni i området. Herudover ejer kommunen et større areal, matr.nr. 1 o, som er lejet ud til kolonihaver. Kolonihaverne indgår heller ikke i afstemningen. Kommunen har i denne sag valgt at få afklaret de private grundejeres holdning til en eventuel overførsel til byzone. Hvor stor er basispopulationen? Basispopulationen er udtryk for antallet af stemmeberettigede ejendomme. Område Antal ejere Kommunale ejendomme Dubletter Kolonihaver Stamejendomme Friarealer Basispopulation I alt Har det undervejs været muligt for borgerne at sikre, at deres stemme er blevet registreret? Når man har stemt digitalt, har man med det samme modtaget en kvittering for afgivet stemme. Herudover har det i hele afstemningsperioden har det været muligt at kontakte Assembly Voting for at få bekræftet om en afgiven stemme er blevet registreret i systemet. Det har på samme måde været muligt at kontakte Center for Byudvikling og Mobilitet med spørgsmål, som enten medarbejderne i centeret har kunnet svare på eller formidle videre til Assembly Voting.

3 Hvorfor fik jeg en forkert kvittering for at have stemt? De grundejere, som stemte digitalt inden for de første dage i afstemningsperioden, fik desværre en kvittering med ordlyden Tak for din stemme til Overenskomstvalg Det beklager vi. Fejlen blev rettet i løbet af mandag d og har ikke haft nogen betydning for registreringen af stemmen. Den afgivne stemme er registreret og er indgået i opgørelsen af afstemningen om Skæring Strand. Hvordan har I håndteret borgere, der har købt en ejendom i området under processen? Hvis man som køber af en ejendom har kunnet fremsende en underskrevet købsaftale med overtagelsesdag senest d , er man blevet tildelt én stemme for den pågældende ejendom. Hvis der er afgivet flere stemmer for ejendommen, vil det kun være den sidst afgivne stemme, som tæller. Hvad har I gjort for at sikre, at brevstemmerne når frem til Assembly Voting? Center for Byudvikling og Mobilitet har sendt afstemningsmateriale ud med kvikpost for at skære PostNords leveringstid ned til et minimum. På samme måde har svarkuverterne været forudbetalt som kvikbrev for at sikre en hurtig levering til Assembly Voting. Alle borgere, der skulle brevstemme, er også blevet opfordret til i god tid at poste deres stemme fra et postcenter og ikke fra en postkasse, fordi forsendelse fra en postkasse kan forøge leveringstiden. Afstemningen: Hvordan løste I de problemer, der opstod, da afstemning blev sat i gang uden NemID? I forbindelse med afstemningen om Skæring Strand er der desværre sket en beklagelig menneskelig fejl. De af Aarhus Kommune fremsendte ejendomsnumre blev anvendt i systemet som loginfaktorer i ca. 24 timer. Dette var problematisk, da ejendomsnumre er offentligt tilgængelige i BBR. Da fejlen blev opdaget, blev loginproceduren proaktivt lagt om til NemID. Herfra har afstemningen været lukket for potentiel snyd. Hvordan sikrede I, at der ikke er blevet snydt i perioden uden NemID? I perioden uden krav om NemID, dvs i weekenden september 2017, blev afgivet 205 digitale stemmer. Assembly Voting har oplyst, at de efterfølgende gennemgik de godt 200 afgivne stemmer for mulige uregelmæssigheder. Bl.a. blev der set på, hvilke IP adresser stemmerne var afgivet fra. Der sås ikke at være uregelmæssigheder, eller forhold der i øvrigt gav anledning til undren. Hvordan håndterede I de borgere, der var fritaget for digital post og ikke havde modtaget deres fysiske stemmesedler i afstemningsperioden?

4 Når vi blev gjort bekendt med borgere, der endnu ikke havde modtaget deres materiale med posten, skaffede vi digitale links til dem, der kunne acceptere den løsning og havde mulighed for at afgive en digital stemme. Vi har udelukkende fået positive tilbagemeldinger på denne håndtering. Hvordan har I hjulpet borgere, der af den ene eller anden grund ikke har kunnet stemme digitalt? Vi har været i kontakt med flere borgere via mail eller telefon. Her har vi hjulpet dem igennem udfordringer med fx NemID og e-boks. Vi har oplevet en stor tilfredshed og taknemmelighed over hjælpen. Vi har ikke oplevet borgere med problemer, som ikke har kunnet løses. Hvorfor har kolonihaverne først fået stemmesedler for derefter ikke at indgå i opgørelsen af afstemningen? I sommerhusområdet, i afstemningsområde 4, ligger et kolonihaveområde med 26 kolonihaver. Kolonihaverne er ikke udstykkede og ligger på en samlet matrikel, som er ejet af Aarhus Kommune, dvs. at der er tale om bygninger på lejet grund. Idet kolonihavehusene har et ejendomsnummer i BBR, har de ved en fejl fået tilsendt en stemmeadgang. Kolonihaveområdet er varigt i hht. kolonihaveloven, dvs. at det ikke kan nedlægges og f.eks. overgå til helårsboliger uanset om der udarbejdes en lokalplan, som overfører området til byzone. I henhold til kolonihaveloven er det ikke tilladt at bo helårs i et kolonihavehus. En overgang til byzone vil ikke betyde ændringer for ejerne af kolonihavehusene, fordi de 1) ikke ejer jorden, som er ejet af Aarhus Kommune, 2) ikke betaler ejendomsskat og 3) ikke kan opnå ret til at helårsbeboelse, jf. kolonihaveloven. Det er derfor bestemt, at kolonihavehusene skal udgå af afstemningen, dvs. ikke tælles med og ikke indgå i basispopulationen. Optælling: Hvorfor er afstemningen inddelt i 4 zoner? Erhvervsstyrelsen har fastsat, at et kvalificeret flertal på mindst 75 % af de stemmeberettigede grundejere i det område, som ønskes overført til byzone, skal stemme ja til overførsel. Byrådet har på møde den 13. september 2017 vedtaget, at området opdeles i 4 afstemningsområder, afgrænset efter naturlige karakteristika, og at områdernes afstemningsresultat delvist kan sammenlægges dog stadig efter princippet, at byen udvikler sig indefra og ud. Det er hermed en forudsætning, hvis ikke alle områder samlet har et flertal på 75 %, at afstemningsområde 1 kun kan overføres, hvis det selv har det kvalificerede flertal, eller fordi området opnår flertallet ved at puljes med område 2 og/eller område 3. Samtidig har Byrådet ønsket, at et område ikke kan trækkes med, hvis der ikke er et flertal på mindst 50 % i dette enkelte afstemningsområde.

5 Hvordan håndteres det, når der er flere ejere af en ejendom, eller der er afgivet flere stemmer for én ejendom? Alle grundejere i sommerhusområdet Skæring Strand har haft adgang til at stemme. Hvis en ejendom har flere ejere, har de alle fået tilsendt en stemmeadgang. Dog tælles dog kun én stemme pr. ejendom med i opgørelsen af stemmeresultatet. Hvis der er afgivet flere stemmer pr. ejendom, er det kun den sidst afgivne digitale stemme, som tæller. Det samme gælder, hvis en ejer har stemt flere gange, idet det så også kun vil være den sidst afgivne digitale stemme, som tæller med. Hvis der for en ejendom både er afgivet en digital stemme fra en af ejerne og en brevstemme for en anden ejer, vil det være brevstemmen, som tæller med. Er min stemme anonym? Ja. Assembly Voting har kunnet se i systemet, om der er stemt digitalt for en given ejendom, men af hensyn til sikkerheden er indholdet de digitale stemmer skjult, så hverken Assembly Voting eller nogen andre kan se, hvad den enkelte borger i Skæring Strand har stemt. Brevstemmerne er anonyme og kan kun henføres til det afstemningsområder, som de vedrører. Hvordan opgøres de digitale stemmer? Assembly Voting har lavet en kørsel i systemet og har trukket resultaterne ud, både for det samlede område og for hvert afstemningsområde. Hvordan er optællingen af brevstemmerne blevet håndteret? 1. Assembly Voting scanner en unik kode på hver konvolut, når stemmerne kommer ind 2. Assembly Voting identificerer på den måde, hvilket afstemningsområde konvolutterne vedrører 3. Herefter lægges konvolutterne i fire bunker inddelt efter afstemningsområde 1, 2, 3 og De fire bunker med konvolutter forsegles fredag d og køres med kurerservice til Aarhus, hvor de modtages af Alice Johnsen, leder af Folkeregisteret. 5. Mandag d er brevstemmerne blevet talt op af medarbejdere fra kommunens centrale Valgsekretariat. Optællingen har været offentlig tilgængelig og fandt sted kl. 10 i receptionslokalet på rådhuset. Resultatet: Hvornår offentliggøres resultatet? Det samlede resultat offentliggøres efter orientering af Teknisk Udvalg, som holder møde d

6 Hvordan offentliggøres resultatet? Resultatet vil blive offentliggjort på kommunens hjemmeside, under aarhus.dk-siden Overførsel af Skæring Strand og via en pressemeddelelse til lokale medier.

VALGBOG VED AFSTEMNINGEN OM SKÆRING STRAND OKTOBER 2017

VALGBOG VED AFSTEMNINGEN OM SKÆRING STRAND OKTOBER 2017 VALGBOG VED AFSTEMNINGEN OM SKÆRING STRAND OKTOBER 2017 1 BAGGRUND FOR AFSTEMNINGEN Med ændring af planloven pr. 15. juni 2017 er der blevet åbnet mulighed for, at kommuner senest den 15. oktober 2017

Læs mere

Invitation til lokal debatmøde

Invitation til lokal debatmøde Breve udsendt til alle grundejere i e-boks. Det skal til det efterfølgende bemærkes, at kontaktoplysninger ér kendt af de enkelte områder og Aarhus Kommune. Kalkværksvej 10, 8000 Aarhus C Grundejere i

Læs mere

Valgprotokol. Vedrørende valg af repræsentantskabet. Eniig a.m.b.a. Marts 2019

Valgprotokol. Vedrørende valg af repræsentantskabet. Eniig a.m.b.a. Marts 2019 Valgprotokol Vedrørende valg af repræsentantskabet i Eniig a.m.b.a. Marts 2019 Side 1 af 8 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 1. Valgledelse... 3 1.2 Fastlæggelse af valgproces... 3 2. Valgets indkaldelse...

Læs mere

Redegørelse for konsekvenser for overførsel af sommerhusområde til byzone

Redegørelse for konsekvenser for overførsel af sommerhusområde til byzone Redegørelse for konsekvenser for overførsel af sommerhusområde til byzone Kære sommerhusejer i Strøby Egede. Kommunalbestyrelsen i Stevns kommune har i en årrække ønsket at omdanne sommerhusområdet tæt

Læs mere

I dette notat beskrives mulige valgformer som grundlag for at fastsætte reglerne for, hvordan ældrerådsvalget i 2017 afholdes.

I dette notat beskrives mulige valgformer som grundlag for at fastsætte reglerne for, hvordan ældrerådsvalget i 2017 afholdes. INTERN SERVICE Dato: 27. november 2016 Sagsnr.: 16/12832 Kontaktperson: Henrik B. Larsen Dir. tlf.: 7996 6050 E-mail: hbl@vejen.dk NOTAT Fremmødevalg eller brevafstemning til ældrerådsvalg 2017 Indledning

Læs mere

Redegørelse for konsekvenser ved konvertering af sommerhusområdet Skæring Strand til byzone.

Redegørelse for konsekvenser ved konvertering af sommerhusområdet Skæring Strand til byzone. Redegørelse for konsekvenser ved konvertering af sommerhusområdet Skæring Strand til byzone. Baggrund Med ændring af planloven pr. 15. juni 2017 er der åbnet mulighed for, at kommuner senest den 15. oktober

Læs mere

Digitale afdelingsmøder i fsb. Lyst til at deltage

Digitale afdelingsmøder i fsb. Lyst til at deltage Digitale afdelingsmøder i fsb Lyst til at deltage Lovgivningen - kommunikation Efter aftale kan indkaldelse ske elektronisk møde i repræsentantskab eller afdelingsmøde. Lovgivningen digitalt afdelingsmøde

Læs mere

Forretningsgang for valg til bestyrelsen i MP Pension

Forretningsgang for valg til bestyrelsen i MP Pension Forretningsgang for valg til bestyrelsen i MP Pension I henhold til vedtægtens 9 og 10 fastsættes følgende om valg til bestyrelsen: 1. Valgstyrer Bestyrelsen udpeger en valgstyrer blandt de generalforsamlingsvalgte

Læs mere

Valg til Seniorrådet 2013 28. februar 2013

Valg til Seniorrådet 2013 28. februar 2013 NOTAT Valg til Seniorrådet 2013 28. februar 2013 Handleplan for valg til Seniorråd Formål: At få afklaret hvordan procedurerne omkring det skal være. (Hvornår er de forskellige deadlines) Hente inspiration

Læs mere

Borgerforslag.dk. Supplerende dokument til flowchart. Ref

Borgerforslag.dk. Supplerende dokument til flowchart. Ref Borgerforslag.dk Supplerende dokument til flowchart Ref. 17-000197-1 Indhold 1. Flowchart-forklaring... 3 Opret nyt forslag med Medstillere... 3 Få forslaget publiceret, så andre kan stemme... 4 Få forslaget

Læs mere

Valgregulativ for. Norliv. Foreningen for kunder i Nordea Liv & Pension

Valgregulativ for. Norliv. Foreningen for kunder i Nordea Liv & Pension Valgregulativ for Norliv Foreningen for kunder i Nordea Liv & Pension 1. Tidspunkt for afholdelse af valg Valg afholdes hvert andet kalenderår i første kvartal. Der afholdes på skift valg i to valgkredse

Læs mere

Invitation til info-møde om overførsel fra sommerhusområde til byzone i Blokhus

Invitation til info-møde om overførsel fra sommerhusområde til byzone i Blokhus Vækst og Udvikling Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Kathrine Brix Mørk Direkte 7257 7644 ktm@jammerbugt.dk 06-09-2017 Sagsnr.: 01.02.15-G01-1-17

Læs mere

Bekendtgørelse om landsplandirektiv for overførsel af kystnære sommerhusområder til byzone i Fanø, Stevns, Vordingborg og Aarhus kommuner.

Bekendtgørelse om landsplandirektiv for overførsel af kystnære sommerhusområder til byzone i Fanø, Stevns, Vordingborg og Aarhus kommuner. Bekendtgørelse om landsplandirektiv for overførsel af kystnære sommerhusområder til byzone i Fanø, Stevns, Vordingborg og Aarhus kommuner. I medfør af 5 b, stk. 6, jf. 3, stk. 1, i lov om planlægning,

Læs mere

FORSLAG TIL INDHOLD I EN LOKALPLAN REGISTRERING OG ANALYSE AARHUS KOMMUNE, Bilag 3 MULIG ÆNDRING AF SKÆRING STRAND FRA SOMMERHUSOMRÅDE TIL BYZONE

FORSLAG TIL INDHOLD I EN LOKALPLAN REGISTRERING OG ANALYSE AARHUS KOMMUNE, Bilag 3 MULIG ÆNDRING AF SKÆRING STRAND FRA SOMMERHUSOMRÅDE TIL BYZONE FORSLAG TIL INDHOLD I EN LOKALPLAN Bilag 3 REGISTRERING OG ANALYSE MULIG ÆNDRING AF SKÆRING STRAND FRA SOMMERHUSOMRÅDE TIL BYZONE AARHUS KOMMUNE, Center for Byudvikling og Mobilitet i samarbejde med OPDRAG

Læs mere

Kære forældre Så skal der være valg til skolebestyrelsen igen. I år er 4 af de 7 forældrevalgte medlemmer på valg.

Kære forældre Så skal der være valg til skolebestyrelsen igen. I år er 4 af de 7 forældrevalgte medlemmer på valg. ELSTED ELSTED SKOLE ELSTED SKOLEVEJ 6, 8520 Lystrup. E-MAIL: els@mbu.aarhus.dk Tlf.: 8713 8787 Fax: 8713 8776 Kære forældre Så skal der være valg til skolebestyrelsen igen. I år er 4 af de 7 forældrevalgte

Læs mere

Seniorrådet ønsker at afvikle valg til Seniorrådet 2017 som et fremmødevalg på samme dag og på samme valgsteder som valg til kommune og region.

Seniorrådet ønsker at afvikle valg til Seniorrådet 2017 som et fremmødevalg på samme dag og på samme valgsteder som valg til kommune og region. Til Byrådet Hedensted Kommune Seniorrådet ønsker at afvikle valg til Seniorrådet 2017 som et fremmødevalg på samme dag og på samme valgsteder som valg til kommune og region. Der er på landsplan en del

Læs mere

Introduction to products and operation processes. Ældrerådsvalg. Ældrerådsvalg / Seniorrådsvalg

Introduction to products and operation processes. Ældrerådsvalg. Ældrerådsvalg / Seniorrådsvalg Introduction to products and operation processes Full service løsning til gennemførelse af sikre og let tilgængelige / Seniorrådsvalg Der skal være tillid til processen og resultatet, når der skal vælges

Læs mere

Ulovlig helårsbeboelse i kolonihaver

Ulovlig helårsbeboelse i kolonihaver By- og Kulturforvaltningen Ulovlig helårsbeboelse i kolonihaver Dette notat omhandler de problemstillinger, som ulovlig brug af kolonihaver rejser. I notatet redegøres for reglerne samt praksis på området.

Læs mere

Vedtægter for Ældrerådet. valg til Ældrerådet Indhold

Vedtægter for Ældrerådet. valg til Ældrerådet Indhold Vedtægter for Procedure Ældrerådet for valg til Ældrerådet 2017 Vedtægter for Ældrerådet Indhold Procedure for...1 valg til Ældrerådet...1 Lovgrundlag...2 Valgdato...2 Valgbestyrelse...2 Valgbarhed...2

Læs mere

Valg til. Viborg Ældreråd. Viborg Kommune. for perioden. Side 1 af 5

Valg til. Viborg Ældreråd. Viborg Kommune. for perioden. Side 1 af 5 Valg til Viborg Ældreråd i Viborg Kommune for perioden 01.01.2014-31.12.2017 Side 1 af 5 Valgdato: Valget afholdes i perioden 05. 11. 19.11.2013. Valgform: Brevafstemning. Stemmeseddel, kandidatliste og

Læs mere

I RKSK (brevvalg) var stemmeprocenten i 2009, 60,4% og i 2013, 56,2%. På landsplan blev der ifølge undersøgelsen i 2013 anvendt følgende valgformer:

I RKSK (brevvalg) var stemmeprocenten i 2009, 60,4% og i 2013, 56,2%. På landsplan blev der ifølge undersøgelsen i 2013 anvendt følgende valgformer: Valg til Ældreråd i Ringkøbing-Skjern Kommune Resumé Ældrerådet har forslået at ændre den nuværende ordning om brevvalg til Ældrerådet til en ordning med fremmødevalg i forbindelse med valg til Byråd og

Læs mere

Vejledning til afvikling af et digitalt afdelingsmøde

Vejledning til afvikling af et digitalt afdelingsmøde 1 Marts 2016 Vejledning til afvikling af et digitalt afdelingsmøde Ændringerne i bekendtgørelse om normalvedtægter for en almen boligorganisation med almene boligafdelinger åbner for nye måder at afvikle

Læs mere

VALGREGULATIV. for. valg til repræsentantskabet i. SEAS-NVE A.m.b.A.

VALGREGULATIV. for. valg til repræsentantskabet i. SEAS-NVE A.m.b.A. VALGREGULATIV for valg til repræsentantskabet i SEAS-NVE A.m.b.A. August 2016 Indledning Valgregulativet er udarbejdet på grundlag af de gældende vedtægter for SEAS-NVE A.m.b.A. Formålet med valgregulativet

Læs mere

Vedtægter for Ældrerådet. valg til Ældrerådet Indhold

Vedtægter for Ældrerådet. valg til Ældrerådet Indhold Vedtægter for Procedure Ældrerådet for valg til Ældrerådet 2017 Vedtægter for Ældrerådet Indhold Procedure for...1 valg til Ældrerådet...1 Lovgrundlag...2 Valgdato...2 Valgbestyrelse...2 Valgbarhed...2

Læs mere

Borgerforslag - støtterblanket

Borgerforslag - støtterblanket Borgerforslag - støtterblanket Du kan bruge denne blanket til at støtte et borgerforslag på www.borgerforslag.dk Støtten er anonym, således forstået at der ikke offentliggøres nogen personoplysninger om

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ Center for Byudvikling og Mobilitet Aarhus Kommune

TEKNIK OG MILJØ Center for Byudvikling og Mobilitet Aarhus Kommune Grundsalg Kalkværksvej 10, 8000 Aarhus C Til interesserede Side 1 af 7 Salgsmateriale for 32 villagrunde ved Langfreddal i Sabro TEKNIK OG MILJØ Center for Byudvikling og Mobilitet Aarhus Kommune Vedlagt

Læs mere

Asser Skude. Bispevalg i Københavns Stift. Jeg har modtaget dit brev af 22. juni 2009 med bilag.

Asser Skude. Bispevalg i Københavns Stift. Jeg har modtaget dit brev af 22. juni 2009 med bilag. Asser Skude Gammeltorv 22 DK-1457 København K Tlf. +45 33 13 25 12 Fax +45 33 13 07 17 www.ombudsmanden.dk post@ombudsmanden.dk Personlig henvendelse: 10-15 Telefonisk henvendelse: Man-tors 9-16, fre 9-15

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ Center for Byudvikling og Mobilitet Aarhus Kommune

TEKNIK OG MILJØ Center for Byudvikling og Mobilitet Aarhus Kommune Grundsalg Kalkværksvej 10, 8000 Aarhus C Til interesserede Side 1 af 6 Salgsmateriale for 5 villagrunde ved Laskedalen i Brabrand TEKNIK OG MILJØ Center for Byudvikling og Mobilitet Aarhus Kommune Vedlagt

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN LEMGAARDEN

GRUNDEJERFORENINGEN LEMGAARDEN Overførsel af dele af sommerhusområdet ved Strøby Strand til byzone Stevns kommune planlægger at overføre dele af sommerhusområdet ved Strøby Strand til byzone. Sommerhusejerne skal ved en afstemning beslutte,

Læs mere

Borgerforslag - støtterblanket

Borgerforslag - støtterblanket Borgerforslag - støtterblanket Du kan bruge denne blanket til at støtte et borgerforslag på www.borgerforslag.dk Støtten er anonym, således forstået at der ikke offentliggøres nogen personoplysninger om

Læs mere

www.ikast-brande.dk Pressen 29. august 2013

www.ikast-brande.dk Pressen 29. august 2013 Pressen 29. august 2013 Presse-information - Vigtige datoer og praktisk information til Byråds- og Regionsrådsvalget 2013 i Ikast-Brande Kommune Byråds- og regionsrådsvalget tirsdag den 19. november 2013

Læs mere

Vejledning om afstemning om Forligsinstitutionens mæglingsforslag

Vejledning om afstemning om Forligsinstitutionens mæglingsforslag KTO Sekretariatet 21. marts 2002 J.nr.: 7.01.05-01 Til: Vedr.: KTO s medlemsorganisationer Vejledning om afstemning om Forligsinstitutionens mæglingsforslag Forligsinstitutionen har den 21. marts 2002

Læs mere

Vedtægter for Foreningen af grundejere og grundlejere af primært grunde i området Fyrremose med hjemsted i Sønderborg kommune, 6470 Sydals

Vedtægter for Foreningen af grundejere og grundlejere af primært grunde i området Fyrremose med hjemsted i Sønderborg kommune, 6470 Sydals Vedtægter for Foreningen af grundejere og grundlejere af primært grunde i området Fyrremose 52-178 med hjemsted i Sønderborg kommune, 6470 Sydals 1 Navn og hjemsted Stk.1: Grundejerforeningens navn er

Læs mere

Generalforsamlingen 2013 temaer og tendenser. Fuldstændig redegørelse for afstemningsresultater efter selskabslovens 101

Generalforsamlingen 2013 temaer og tendenser. Fuldstændig redegørelse for afstemningsresultater efter selskabslovens 101 Generalforsamlingen 2013 temaer og tendenser Fuldstændig redegørelse for afstemningsresultater efter selskabslovens 101 Computershare konference 11. oktober 2012 Hvad indebærer en fuldstændig redegørelse

Læs mere

Borgerforslag - støtterblanket

Borgerforslag - støtterblanket Borgerforslag - støtterblanket Du kan bruge denne blanket til at støtte et borgerforslag på www.borgerforslag.dk Støtten er anonym, således forstået at der ikke offentliggøres nogen personoplysninger om

Læs mere

Borgerforslag - støtterblanket

Borgerforslag - støtterblanket Borgerforslag - støtterblanket Du kan bruge denne blanket til at støtte et borgerforslag på www.borgerforslag.dk Støtten er anonym, således forstået at der ikke offentliggøres nogen personoplysninger om

Læs mere

Borgerforslag - støtterblanket

Borgerforslag - støtterblanket Borgerforslag - støtterblanket Du kan bruge denne blanket til at støtte et borgerforslag på www.borgerforslag.dk Støtten er anonym, således forstået at der ikke offentliggøres nogen personoplysninger om

Læs mere

ÆLDRERÅD. Folketinget har bestemt, at alle kommuner skal have et folkevalgt ældreråd. Vælges mindst hvert 4. år

ÆLDRERÅD. Folketinget har bestemt, at alle kommuner skal have et folkevalgt ældreråd. Vælges mindst hvert 4. år ÆLDRERÅD Folketinget har bestemt, at alle kommuner skal have et folkevalgt ældreråd Vælges mindst hvert 4. år I år er der valg til ældrerådet i vores kommune Præsentation af ældrerådets nuværende medlemmer

Læs mere

Det elektroniske adgangskort

Det elektroniske adgangskort Det elektroniske adgangskort Løsning til elektroniske adgangskort til generalforsamlingen 2017 Hanne Milling Senior Relationship Manager Generalforsamlingens digitale rejse Elektronisk ejerbog og GFservices

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ Center for Byudvikling og Mobilitet Aarhus Kommune

TEKNIK OG MILJØ Center for Byudvikling og Mobilitet Aarhus Kommune Grundsalg og Alment Byggeri Kalkværksvej 10, 8000 Aarhus C Til interesserede Side 1 af 6 Salgsmateriale for 8 villagrunde ved Løgten Østervej i Skødstrup Vedlagt dette brev er salgsmaterialet for 4. etape,

Læs mere

Det elektroniske adgangskort

Det elektroniske adgangskort Det elektroniske adgangskort Løsning til elektroniske adgangskort til generalforsamlingen 2017 Hanne Milling Senior Relationship Manager Hvorfor introducerer vi det elektroniske adgangskort? Ny postlov

Læs mere

Forretningsgang for valg til bestyrelsen i MP Pension. I henhold til vedtægtens 9 og 10 fastsættes følgende om valg til bestyrelsen:

Forretningsgang for valg til bestyrelsen i MP Pension. I henhold til vedtægtens 9 og 10 fastsættes følgende om valg til bestyrelsen: Forretningsgang for valg til bestyrelsen i MP Pension I henhold til vedtægtens 9 og 10 fastsættes følgende om valg til bestyrelsen: 1. Valgstyrer Bestyrelsen udpeger en valgstyrer blandt de generalforsamlingsvalgte

Læs mere

Vedtægter for Ældrerådet. valg til Ældrerådet. Indhold

Vedtægter for Ældrerådet. valg til Ældrerådet. Indhold Vedtægter for Procedure Ældrerådet for valg til Ældrerådet Vedtægter for Ældrerådet Indhold Procedure for... 1 valg til Ældrerådet... 1 Lovgrundlag... 2 Valgdato... 2 Valgbestyrelse... 2 Valgbarhed...

Læs mere

Borgerforslag - støtterblanket

Borgerforslag - støtterblanket Borgerforslag - støtterblanket Du kan bruge denne blanket til at støtte et borgerforslag på www.borgerforslag.dk Støtten er anonym, således forstået at der ikke offentliggøres nogen personoplysninger om

Læs mere

Borgerforslag - støtterblanket

Borgerforslag - støtterblanket Borgerforslag - støtterblanket Du kan bruge denne blanket til at støtte et borgerforslag på www.borgerforslag.dk Støtten er anonym, således forstået at der ikke offentliggøres nogen personoplysninger om

Læs mere

KENDELSE. Indklagede havde en ejendom til salg, som klagerne ønskede at købe.

KENDELSE. Indklagede havde en ejendom til salg, som klagerne ønskede at købe. 1 København, den 10. juli 2008 KENDELSE Klagerne ctr. statsaut. ejendomsmægler MDE Peter Leander v/aig Europe Kalvebod Brygge 45 1560 København V Sagen angår spørgsmålet, om indklagede er erstatningsansvarlig

Læs mere

Borgerforslag - støtterblanket

Borgerforslag - støtterblanket Borgerforslag - støtterblanket Du kan bruge denne blanket til at støtte et borgerforslag på www.borgerforslag.dk Støtten er anonym, således forstået at der ikke offentliggøres nogen personoplysninger om

Læs mere

OBS: Grundsalg er flyttet til Kalkværksvej 10, Aarhus C

OBS: Grundsalg er flyttet til Kalkværksvej 10, Aarhus C Grundsalg Kalkværksvej 10, 8000 Aarhus C Til interesserede Side 1 af 6 TEKNIK OG MILJØ Center for Byudvikling og Mobilitet Aarhus Kommune Salgsmateriale for villagrunden Laskedalen 82, 8220 Brabrand Vedlagt

Læs mere

Borgerforslag - støtterblanket

Borgerforslag - støtterblanket Borgerforslag - støtterblanket Du kan bruge denne blanket til at støtte et borgerforslag på www.borgerforslag.dk Støtten er anonym, således forstået at der ikke offentliggøres nogen personoplysninger om

Læs mere

Borgerforslag - støtterblanket

Borgerforslag - støtterblanket Borgerforslag - støtterblanket Du kan bruge denne blanket til at støtte et borgerforslag på www.borgerforslag.dk Støtten er anonym, således forstået at der ikke offentliggøres nogen personoplysninger om

Læs mere

Notat om kolonihaver i Ballerup Kommune

Notat om kolonihaver i Ballerup Kommune BALLERUP KOMMUNE Dato: 17. maj 2018 E-mail: Ulla Palm Larsen Kontakt: ulll@balk.dk 01.12.00-P20-1-18 Notat om kolonihaver i Ballerup Kommune Notatet beskriver formål og rammer for kolonihaver generelt,

Læs mere

VEJLEDNING TIL VALGKONTROLLANTEN

VEJLEDNING TIL VALGKONTROLLANTEN VEJLEDNING TIL VALGKONTROLLANTEN UNDERVISNINGSFORLØB 12.-29. JANUAR 2015 Fotograf: Ehrbahn Jacob/Polfoto Velkommen som valgkontrollant til Skolevalg 2015! Skolevalg er en valghandling, der foregår torsdag

Læs mere

Borgerforslag - støtterblanket

Borgerforslag - støtterblanket Borgerforslag - støtterblanket Du kan bruge denne blanket til at støtte et borgerforslag på www.borgerforslag.dk Støtten er anonym, således forstået at der ikke offentliggøres nogen personoplysninger om

Læs mere

Borgerforslag - støtterblanket

Borgerforslag - støtterblanket Borgerforslag - støtterblanket Du kan bruge denne blanket til at støtte et borgerforslag på www.borgerforslag.dk Støtten er anonym, således forstået at der ikke offentliggøres nogen personoplysninger om

Læs mere

Valg af forbrugerrepræsentanter i Billund Drikkevand A/S og Billund Spildevand A/S

Valg af forbrugerrepræsentanter i Billund Drikkevand A/S og Billund Spildevand A/S Valgregulativ Valg af forbrugerrepræsentanter i Billund Drikkevand A/S og Billund Spildevand A/S 1. INDLEDENDE BESTEMMELSER 1.1 Nærværende regulativ fastsætter reglerne for valg af forbrugerrepræsentanter

Læs mere

Borgerforslag - støtterblanket

Borgerforslag - støtterblanket Borgerforslag - støtterblanket Du kan bruge denne blanket til at støtte et borgerforslag på www.borgerforslag.dk Støtten er anonym, således forstået at der ikke offentliggøres nogen personoplysninger om

Læs mere

Borgerforslag - støtterblanket

Borgerforslag - støtterblanket Borgerforslag - støtterblanket Du kan bruge denne blanket til at støtte et borgerforslag på www.borgerforslag.dk Støtten er anonym, således forstået at der ikke offentliggøres nogen personoplysninger om

Læs mere

Borgerforslag - støtterblanket

Borgerforslag - støtterblanket Borgerforslag - støtterblanket Du kan bruge denne blanket til at støtte et borgerforslag på www.borgerforslag.dk Støtten er anonym, således forstået at der ikke offentliggøres nogen personoplysninger om

Læs mere

Borgerforslag - støtterblanket

Borgerforslag - støtterblanket Borgerforslag - støtterblanket Du kan bruge denne blanket til at støtte et borgerforslag på www.borgerforslag.dk Støtten er anonym, således forstået at der ikke offentliggøres nogen personoplysninger om

Læs mere

Borgerforslag - støtterblanket

Borgerforslag - støtterblanket Borgerforslag - støtterblanket Du kan bruge denne blanket til at støtte et borgerforslag på www.borgerforslag.dk Støtten er anonym, således forstået at der ikke offentliggøres nogen personoplysninger om

Læs mere

Borgerforslag - støtterblanket

Borgerforslag - støtterblanket Borgerforslag - støtterblanket Du kan bruge denne blanket til at støtte et borgerforslag på www.borgerforslag.dk Støtten er anonym, således forstået at der ikke offentliggøres nogen personoplysninger om

Læs mere

Faktaark til kystkommunerne om overførsel af sommerhusområder i kystnærhedszonen til byzone

Faktaark til kystkommunerne om overførsel af sommerhusområder i kystnærhedszonen til byzone 15. juni 2017 Til landets kystkommuner Faktaark til kystkommunerne om overførsel af sommerhusområder i kystnærhedszonen til byzone 1. Indledning Med aftalen Danmark i bedre balance - bedre rammer for kommuner,

Læs mere

Valgregulativ for. TryghedsGruppen smba

Valgregulativ for. TryghedsGruppen smba Valgregulativ for TryghedsGruppen smba 6. marts 2017 1. Tidspunkt for afholdelse af valg 1.1 Valg afholdes hvert år i første kvartal i én af de i vedtægternes 4.2 anførte valgkredse. 1.2 Ved valget vælges

Læs mere

NASDAQ OMX København A/S Meddelelse nr. 11 Nikolaj Plads marts København K Side 1 af 8. Dampskibsselskabet NORDEN A/S

NASDAQ OMX København A/S Meddelelse nr. 11 Nikolaj Plads marts København K Side 1 af 8. Dampskibsselskabet NORDEN A/S NASDAQ OMX København A/S Meddelelse nr. 11 Nikolaj Plads 6 25. marts 2010 1067 København K Side 1 af 8 Herved indkaldes til ordinær generalforsamling i torsdag den 22. april 2010, kl. 10.00, i salen "Audience"

Læs mere

Borgerforslag - støtterblanket

Borgerforslag - støtterblanket Borgerforslag - støtterblanket Du kan bruge denne blanket til at støtte et borgerforslag på www.borgerforslag.dk Støtten er anonym, således forstået at der ikke offentliggøres nogen personoplysninger om

Læs mere

Borgerforslag - støtterblanket

Borgerforslag - støtterblanket Borgerforslag - støtterblanket Du kan bruge denne blanket til at støtte et borgerforslag på www.borgerforslag.dk Støtten er anonym, således forstået at der ikke offentliggøres nogen personoplysninger om

Læs mere

Borgerforslag - støtterblanket

Borgerforslag - støtterblanket Borgerforslag - støtterblanket Du kan bruge denne blanket til at støtte et borgerforslag på www.borgerforslag.dk Støtten er anonym, således forstået at der ikke offentliggøres nogen personoplysninger om

Læs mere

Borgerforslag - støtterblanket

Borgerforslag - støtterblanket Borgerforslag - støtterblanket Du kan bruge denne blanket til at støtte et borgerforslag på www.borgerforslag.dk Støtten er anonym, således forstået at der ikke offentliggøres nogen personoplysninger om

Læs mere

Borgerforslag - støtterblanket

Borgerforslag - støtterblanket Borgerforslag - støtterblanket Du kan bruge denne blanket til at støtte et borgerforslag på www.borgerforslag.dk Støtten er anonym, således forstået at der ikke offentliggøres nogen personoplysninger om

Læs mere

Borgerforslag - støtterblanket

Borgerforslag - støtterblanket Borgerforslag - støtterblanket Du kan bruge denne blanket til at støtte et borgerforslag på www.borgerforslag.dk Støtten er anonym, således forstået at der ikke offentliggøres nogen personoplysninger om

Læs mere

Borgerforslag - støtterblanket

Borgerforslag - støtterblanket Borgerforslag - støtterblanket Du kan bruge denne blanket til at støtte et borgerforslag på www.borgerforslag.dk Støtten er anonym, således forstået at der ikke offentliggøres nogen personoplysninger om

Læs mere

Borgerforslag - støtterblanket

Borgerforslag - støtterblanket Borgerforslag - støtterblanket Du kan bruge denne blanket til at støtte et borgerforslag på www.borgerforslag.dk Støtten er anonym, således forstået at der ikke offentliggøres nogen personoplysninger om

Læs mere

Borgerforslag - støtterblanket

Borgerforslag - støtterblanket Borgerforslag - støtterblanket Du kan bruge denne blanket til at støtte et borgerforslag på www.borgerforslag.dk Støtten er anonym, således forstået at der ikke offentliggøres nogen personoplysninger om

Læs mere

Kommuneplan for Odense Kommune. Tillæg nr. 21

Kommuneplan for Odense Kommune. Tillæg nr. 21 Kommuneplan 2016-2028 for Odense Kommune Tillæg nr. 21 H/F Roerskov Ændring af kommuneplanområde 2 Hunderup Munkebjerg Nyborgvej/Rødegårdsvejkvarteret Hvad er en Kommuneplan? I henhold til lov om planlægning

Læs mere

Behandling af klager over kommunalvalget den 21. november 2017

Behandling af klager over kommunalvalget den 21. november 2017 Indstilling Til Aarhus Byråd Fra Borgmesterens Afdeling Dato 27. november 2017 Prioriteret sag Behandling af klager over kommunalvalget den 21. november 2017 1. Resume Aarhus Kommune har i forbindelse

Læs mere

Borgerforslag - støtterblanket

Borgerforslag - støtterblanket Borgerforslag - støtterblanket Du kan bruge denne blanket til at støtte et borgerforslag på www.borgerforslag.dk Støtten er anonym, således forstået at der ikke offentliggøres nogen personoplysninger om

Læs mere

Tillæg nr. 2 til Kommuneplan 2017 FORSLAG. Offentlige formål Rammeområde 1.O.13

Tillæg nr. 2 til Kommuneplan 2017 FORSLAG. Offentlige formål Rammeområde 1.O.13 Tillæg nr. 2 til Kommuneplan 2017 FORSLAG Offentlige formål Rammeområde 1.O.13 Offentlig høring fra den 10. januar 2019 til og med den 7. februar 2019. Fanø Kommune Januar 2019 1 Tillæg til en kommuneplan

Læs mere

Borgerforslag - støtterblanket

Borgerforslag - støtterblanket Borgerforslag - støtterblanket Du kan bruge denne blanket til at støtte et borgerforslag på www.borgerforslag.dk Støtten er anonym, således forstået at der ikke offentliggøres nogen personoplysninger om

Læs mere

Borgerforslag - støtterblanket

Borgerforslag - støtterblanket Borgerforslag - støtterblanket Du kan bruge denne blanket til at støtte et borgerforslag på www.borgerforslag.dk Støtten er anonym, således forstået at der ikke offentliggøres nogen personoplysninger om

Læs mere

Borgerforslag - støtterblanket

Borgerforslag - støtterblanket Borgerforslag - støtterblanket Du kan bruge denne blanket til at støtte et borgerforslag på www.borgerforslag.dk Støtten er anonym, således forstået at der ikke offentliggøres nogen personoplysninger om

Læs mere

Julianelund Grundejerforening - Lovliggørelse

Julianelund Grundejerforening - Lovliggørelse 1 Nr. : Julianelund Grundejerforening - Lovliggørelse Åben sag Sagsnr.: Sagen afgøres i: Bilag: 08/2808 Ejendoms- og Miljøudvalget Julianelund Grundejerforening Notat Julianelund Grundejerforening - Kommentarer

Læs mere

Borgerforslag - støtterblanket

Borgerforslag - støtterblanket Borgerforslag - støtterblanket Du kan bruge denne blanket til at støtte et borgerforslag på www.borgerforslag.dk Støtten er anonym, således forstået at der ikke offentliggøres nogen personoplysninger om

Læs mere

Borgerforslag - støtterblanket

Borgerforslag - støtterblanket Borgerforslag - støtterblanket Du kan bruge denne blanket til at støtte et borgerforslag på www.borgerforslag.dk Støtten er anonym, således forstået at der ikke offentliggøres nogen personoplysninger om

Læs mere

Procedure for Ældrerådsvalg 2017

Procedure for Ældrerådsvalg 2017 Procedure for Ældrerådsvalg 2017 Version 3 - Maj 2017 Side 1 af 5 Lovgrundlag LBK nr. 930 af 17/9 2012 om Retssikkerhed og administration på det sociale område 30 33. Socialministeriets vejledning nr.

Læs mere

VALG AF FORBRUGERREPRÆSENTANTER I GRIBVAND SPILDE- VAND A/S

VALG AF FORBRUGERREPRÆSENTANTER I GRIBVAND SPILDE- VAND A/S Horten Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf +45 3334 4000 Fax +45 3334 4001 J.nr. 174576 VALGREGULATIV VALG AF FORBRUGERREPRÆSENTANTER I GRIBVAND SPILDE- VAND A/S 1. INDLEDENDE BESTEMMELSER 1.1 Valgregulativet

Læs mere

Kommuneplan for Odense Kommune. Forslag til tillæg nr. 29

Kommuneplan for Odense Kommune. Forslag til tillæg nr. 29 Kommuneplan 2016-2028 for Odense Kommune Forslag til tillæg nr. 29 H/F Dalum/Hjallese Ændring af kommuneplanområde 5 Hjallese Højby Lindved Skt. Klemens Hvad er en Kommuneplan? I henhold til lov om planlægning

Læs mere

Borgerforslag - støtterblanket

Borgerforslag - støtterblanket Borgerforslag - støtterblanket Du kan bruge denne blanket til at støtte et borgerforslag på www.borgerforslag.dk Støtten er anonym, således forstået at der ikke offentliggøres nogen personoplysninger om

Læs mere

Valg til integrationsrådet 2014 - SÅDAN GENNEMFØRES VALGET

Valg til integrationsrådet 2014 - SÅDAN GENNEMFØRES VALGET Valg til integrationsrådet 2014 - SÅDAN GENNEMFØRES VALGET Center for Sundhed, Idræt og Medborgerskab November 2013 1 Integrationsrådsvalget i Helsingør 2014 De valgte kandidater i Integrationsrådet fremkommer

Læs mere

Borgerforslag - støtterblanket

Borgerforslag - støtterblanket Borgerforslag - støtterblanket Du kan bruge denne blanket til at støtte et borgerforslag på www.borgerforslag.dk Støtten er anonym, således forstået at der ikke offentliggøres nogen personoplysninger om

Læs mere

Borgerforslag - støtterblanket

Borgerforslag - støtterblanket Borgerforslag - støtterblanket Du kan bruge denne blanket til at støtte et borgerforslag på www.borgerforslag.dk Støtten er anonym, således forstået at der ikke offentliggøres nogen personoplysninger om

Læs mere

Borgerforslag - støtterblanket

Borgerforslag - støtterblanket Borgerforslag - støtterblanket Du kan bruge denne blanket til at støtte et borgerforslag på www.borgerforslag.dk Støtten er anonym, således forstået at der ikke offentliggøres nogen personoplysninger om

Læs mere

VALG AF FORBRUGERREPRÆSENTANTER I GENTOFTE VAND A/S, GLADSAXE VAND A/S, GENTOFTE SPILDEVAND A/S OG GLADSAXE SPILDEVAND A/S

VALG AF FORBRUGERREPRÆSENTANTER I GENTOFTE VAND A/S, GLADSAXE VAND A/S, GENTOFTE SPILDEVAND A/S OG GLADSAXE SPILDEVAND A/S Horten Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf +45 3334 4000 Fax +45 3334 4001 J.nr. 150145 VALGREGULATIV VALG AF FORBRUGERREPRÆSENTANTER I GENTOFTE VAND A/S, GLADSAXE VAND A/S, GENTOFTE SPILDEVAND A/S

Læs mere

Borgerforslag - støtterblanket

Borgerforslag - støtterblanket Borgerforslag - støtterblanket Du kan bruge denne blanket til at støtte et borgerforslag på www.borgerforslag.dk Støtten er anonym, således forstået at der ikke offentliggøres nogen personoplysninger om

Læs mere

Kommuneplan for Odense Kommune. Tillæg nr. 25

Kommuneplan for Odense Kommune. Tillæg nr. 25 Kommuneplan 2016-2028 for Odense Kommune Tillæg nr. 25 H/F Bjørnemosen Ændring af kommuneplanområde 5 Hjallese Højby Lindved Skt. Klemens Hvad er en Kommuneplan? I henhold til lov om planlægning skal der

Læs mere

BYGGEGRUNDE I TRIGE. BYHØJTOFTEN parcel nr. 50-72 TRIGE

BYGGEGRUNDE I TRIGE. BYHØJTOFTEN parcel nr. 50-72 TRIGE BYGGEGRUNDE I TRIGE CENTER FOR BYUDVIKLING OG MOBILITET GRUNDSALG Kalkværksvej 10 8000 Aarhus C. Tlf. 8940 4500 grundsalg@mtm.aarhus.dk www.aarhus.dk/grundsalg BYHØJTOFTEN parcel nr. 50-72 PA N N E RUPV

Læs mere

Borgerforslag - støtterblanket

Borgerforslag - støtterblanket Borgerforslag - støtterblanket Du kan bruge denne blanket til at støtte et borgerforslag på www.borgerforslag.dk Støtten er anonym, således forstået at der ikke offentliggøres nogen personoplysninger om

Læs mere

Borgerforslag - støtterblanket

Borgerforslag - støtterblanket Borgerforslag - støtterblanket Du kan bruge denne blanket til at støtte et borgerforslag på www.borgerforslag.dk Støtten er anonym, således forstået at der ikke offentliggøres nogen personoplysninger om

Læs mere