17. april personer valgtes som stemmeudvalg: Mette Vad, Rikke Uldum og Anne Jacobsen.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "17. april personer valgtes som stemmeudvalg: Mette Vad, Rikke Uldum og Anne Jacobsen."

Transkript

1 Ergoterapeutforeningen, Region Øst Referat af Generalforsamlingen 17. april Valg af dirigent, referent og stemmeudvalg Lars Møller, direktør i Etf, blev foreslået og valgt til dirigent. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen er indkaldt jf. bestemmelserne i vedtægterne. Kirsten Hornshøj, forhandlingskonsulent i Etf blev foreslået og valgt til referent. 3 personer valgtes som stemmeudvalg: Mette Vad, Rikke Uldum og Anne Jacobsen. Der var indskrevet 49 stemmeberettigede medlemmer til generalforsamlingen. 2. Regionsbestyrelsens årsberetning og beretningsdiskussion Regionsformand Åse Munk Mortensen gennemgik kort generalforsamlingens program, herunder introduktion til valglister og opfordring til interesserede om at skrive sig på inden spisepausen. Bestyrelsesmedlem Sofie Nelmark introducerede de udvalg, der var mulighed for at stille op til. Den skriftlige årsberetning kan findes på Åse Munk Mortensen fremlagde herefter den mundtlige beretning med udgangspunkt i, hvad der i perioden har været fokus på. Region Øst s materiale, der byder ergoterapeutstuderende velkommen i Etf, er blevet revideret og dias derfra blev vist. Der har i perioden været fokus på lediges vilkår på arbejdsmarkedet, og der har været mange tilbud rettet mod ledige medlemmer. Etf har bl.a indgået i FTF projektet med målrettede trainee forløb på nyuddannede ledige. Borgere med sygdomme og handicaps og deres tilknytning til arbejdsmarkedet har også haft fokus for regionsbestyrelsens arbejde. Herunder invitation til Dansk Socialrådgiverforeningen samarbejde om den nye lovgivning om førtidspensionister og fleksjob. Bestyrelsen er optaget af, hvordan alle medlemmer i regionen kan indgå og bidrage til medlemsaktiviteter. Der er gode erfaringer med åbne regionsbestyrelsesmøder. En arbejdsgruppe bestående af regionsbestyrelsesmedlemmer og børneergoterapeuter fra hele regionen har arbejdet med PR aktiviteter om ergoterapi i folkeskolen. Projektet forventes igangsat i maj måned, dog afhængigt af den verserende konflikt på lærer /underviserområdet.

2 Regionsbestyrelsen opfordrer til støtte til de kolleger, der er omfattet af konflikten på SOSUområdet, hvor ca. 30 medlemmer fra region Øst er berørt. Efter præsentationen af den mundtlige beretning, var der uddybende spørgsmål fra deltagerne, til det kommende PR projekt for Ergoterapi i Folkeskolen. I den efterfølgende diskussion blev ledigehed og koncekvenserne af akutjobordningen livligt diskuteret. Åse Munk Mortensen tilkendegav, at jobrotationsydelse vil være en mere hensigtsmæssig måde, hvorpå der kan skabes plads til ledige medlemmer, og at det samlet set er et komplekst område, som Etf er opmærksom på. Derefter var der ikke yderligere bemærkninger til den skriftlige og mundtlige beretning. Beretningerne blev godkendt med 48 stemmer. 1 stemte hverken for eller imod. 3. Godkendelse af regnskab for 2012 Næstformand og kasserer Sonja Vinkler fremlagde regnskabet for Regnskabet udviser et overskud på kr , som i henhold til vedtægterne er overført til Etf. Regnskabet kan findes på Kassereren oplyste, at regnskabet er godkendt af de økonomiske kontrollanter Ingeborg Tang og Christina Larsen. På forespørgsel fra salen uddybede Sonja Vinkler posten Nye projekter, der omhandler aktiviteterne omkring jobcentre og børn. Regnskabet blev herefter sat til afstemning og godkendt med 49 stemmer. 4. Oplæg fra Ergoterapeutforeningens politiske ledelse Åse Munk Mortensen bød velkommen til formand Gunner Gamborg, der herefter holdt et oplæg om den aktuelle lockout og overenskomstafstemning af forhandlingsresultaterne med Danske Regioner og Kommunernes Landsforening. Gunner Gamborg oplyste nærmere om de forhandlingsmæssige sammenhænge og årsagen til, at godt 100 statsansatte medlemmer er omfattet af lockouten. Etf har medlemmer indenfor 3 overenskomstområder Staten, Danske Regioner og Kommunernes Landsforening. Staten er for Etf et forholdsvis lille overenskomstområde, og der forhandles her sammen med CO10 og CFU. Vi deltager ikke selv direkte i forhandlingerne.

3 Overenskomster med Danske Regioner og Kommunernes Landsforening er vores toneangivende overenskomstområder, og forhandles i Sundhedskartellet samme med de øvrige sundhedsorganisationer. Gunner Gamborg talte om den danske models betydning for den aktuelle konflikt, der berører underviserområdet og arbejdstidstilrettelæggelsen. Sammenkobling af mange væsentlige problemstillinger i samfundet indgår i den aktuelle lockout, hvor vores statsansatte SOSU lærerne er taget som gidsler. Endelig kom Gunner Gamborg med en kraftig opfordring til at afgive sin stemme i forbindelse med den verserende afstemning på de toneangivende overenskomster med DR og KL. Ud over ønsket om en høj stemmedeltagelse ville en aktiv deltagelse yde støtte til de medlemmer, der aktuelt er berørt af konflikten. Derfor opfordrede Gunner Gamborg til at støtte dem ved at afvige stemme inden fristens udløb. Der var ros og tak fra salen til Gunner Gamborg for et oplysende og forklarende oplæg om den aktuelle situation, og de overenskomstmæssige sammenhænge. Med henvisning til det Åbne brev til finansminister Bjarne Corydon, der lå i deltagermaterialet, ønskede Åse Munk Mortensen tilkendegivelse fra de tilstedeværende medlemmer, om de kunne tilslutte sig udkastet. Den valgte tone i brevet er almindelig retorik, men gav anledning til debat. Tonen fremstår aggressiv og provokerende. Efter nogen debat konkluderede dirigenten, at der tilsyneladende er enighed om budskabet i brevet, men at der ikke er enighed om tonen i brevet. Dirigenten bad derfor om en markering af, om brevet er skrevet i en passende tone. 11 stemte for den foreliggende form. 18 stemte for, at indholdet blev opretholdt, men i en venligere tone. Regionsbestyrelsen blev herefter pålagt at redigere brevet til en mere venlig tone.

4 5. Diskussion og vedtagelse af regionens handlingsplan Regionsbestyrelsen præsenterede nærmere de første 5 punkter i handlingsplanen nedenfor. 1. Ergoterapi på Jobcentre I længere tid har vi forberedt et PR-projekt, hvor vi tilbyder at komme på besøg Jobcentre, som ikke har kontakt med en ergoterapeut. Nu er der både erfaringer fra det store TTA projekt og ny lovgivning om førtidspension og flexjob, som gør ergoterapeutiske ydelser til handicappede, sygemeldte og ledige borgere mere aktuelle end nogensinde før. Derfor ser vi frem til, at få iværksat projektet. 2. Lovgivning og Rehabilitering I samarbejde med Efter-og videreuddannelsen på PH Metropol håber vi at kunne udbyde temadage eller en møderække om rehabiliteringslovgivning: Sundhedsloven, Lov om social service og Lov om aktiv beskæftigelsesindsats. 3. Ergoterapi og børn Vi viderefører et PR-projekt, hvor vi besøger folkeskoler og præsenterer ergoterapi til skolebørn. Målet er, at flere skolebørn modtager ergoterapeutiske ydelser, som led i realisering af inklusionsstrategien. 4. Ergoterapi og neurorehabilitering Det er næsten blevet en tradition at afholde temamøder om rehabilitering af borgere med neurologiske lidelser. Vi vil gerne holde liv i denne tradition. 5. Ergoterapi Forum Øst Fyraftensmøder arrangeret sammen med den sundhedsfaglige efter-og videreuddannelsesafdeling på PH Metropol. Vi planlægger et møde om rehabilitering af krigsveteraner og recovery. Vi modtager meget gerne forslag til emner og oplægsholdere års ergoterapi i Danmark Som et led i Ergoterapeutforeningens 75 års jubilæum vil Region Øst være vært for Jubilæumskonferencer tirsdag den 28. maj i København og tirsdag den 17. september i Næstved. 7. Debat om fremtidige rammer og mål i Ergoterapeutforeningen På Rep13 vil der bl.a. blive fremlagt et debatoplæg om forsknings- og uddannelsespolitik. Dette vil være et af temaerne for et debatmøde i efteråret forud for Rep Medlemsmøde i samarbejde med Selskab for ledere i ETF. De tre regionsformænd og Ergoterapeutforeningens selskab for ledere har besluttet at holde 5 fyraftensmøder rundt i landet, som både henvender sig til ledere og andre medlemmer, der ønsker at blive bedre til at påvirke udvikling af ergoterapi. Mødedatoer i Region Øst bliver mandag d i Næstved og torsdag 3.10 i København. Efter fremlæggelsen var der en længere og engageret debat med kommentarer, mange forslag og uddybende spørgsmål til regionsbestyrelsen. Temaerne i debatten var: At sikre at ergoterapeuter søger lederstillinger eventuelt gennem før leder uddannelse

5 Fokus på ergoterapi til borgere med autisme og udviklingshæmmede, især når de ikke længere er børn, herunder mulighed for ergoterapeutstillinger Fokus på oprettelse / besættelse af stillinger inden forebyggelses og sundhedsfremme. Se på overgange fra hospitalet til kommunen med henblik på at sikre fagligheden. Hvad står der i og hvad er vigtigt i en GOP? Hvilke undersøgelser er nødvendige at udføre? Eventuelt lave en undersøgelse. Fokus på kognitiv ergoterapi Fokus på jobmulighederne indenfor demens. Ideer til Ergoterapi Forum Øst Telemedicin og ergoterapi Fremlæggelse af 3 Ph.d. omkring dysfagi evt. med fokus på patientsikkerhed f.eks. oplæg fra Tina Hansen, Annette Kjærgaard. Præsentation af LOTCA II (Loewenstein Occupational therapy Cognitive Assessment 2nd Battery). Er tidligere blevet præsenteret på EFS årsmøde af Karina Lund, cand.scient.san og ergoterapeut fra Århus Universitetshospital, hvor arbejdet har været oversættelse Herefter takkede Åse Munk Mortensen for medlemmernes engagement og opsummerede, at temaerne vil blive indarbejdet i handlingsplanen eller bragt videre til landsdækkende indsatser. Handlingsplanen blev sat til afstemning med de fremkomne bemærkninger, og blev enstemmigt vedtaget. 6. Forslag fra medlemmerne Forslag til etablering af Seniorklub Øst i Ergoterapeutforeningen: Formål: Udgangspunktet for at foreslå en Seniorklub er, at ergoterapeuter, der er gået på pension kan have en tilknytning til Etf, selv om de ikke er på arbejdsmarkedet længere. Formålet med en seniorklub har 2 sider: Seniorer kan have en interesse i at afholde fælles arrangementer, hvor der er let adgang til at låne lokaler, få stillet the, kaffe til rådighed. Indholdet i disse arrangementer skal være umiddelbart interessante og aktuelle for seniorerne. F.eks. sociale, faglige aktiviteter eller udflugter. For Etf kan seniorer være en vigtig ressource at trække på. Det kan dreje sig om seniorernes faglige/erhvervsmæssige erfaringer, som kunne danne baggrund for forskellige fagpolitiske aktiviteter og møder. Det kunne f.eks. også være hjælp i forbindelse med at koordiner og arrangere studiebesøg på forskellige arbejdspladser for ergoterapeuter fra andre lande mm. Organisering: Der kræves ikke særskilt medlemskab af Seniorklubben. Seniorklubben er et uformelt forum, hvor medlemmer i Ergoterapeutforeningen i Region Øst, der er gået på pension eller efterløn, kan mødes og komme i kontakt med hinanden. Regionsformanden og et menigt regionsbestyrelsesmedlem er kontaktpersoner til Seniorklub Øst. Der etableres en Initiativgruppe. Imidlertid kan det gå på skift, hvem der står for næste eller de næste arrangementer. Aktiviteterne annonceres i Ergoterapeuten og på Der kan etableres en mailgruppe bestående af de aktive i Seniorklubben. Økonomi: Aktiviteter i Seniorklubben finansieres gennem budgettet for medlemsaktiviteter i Region Øst. Regionsbestyrelsen fastsætter nærmere rammer herfor. Der kan f.eks. afsættes en ramme for forbrug eller bevilges betaling efter ansøgning fra Initiativgruppen. Hvis seniorer bidrager i planlægning eller afviklingen af arrangementer i Etf udenfor Seniorklubbens regi, får de dækket udgifter til transport efter

6 de gældende retningslinjer i Ergoterapeutforeningen. Opstart af en seniorklub: Hvis Generalforsamlingen i april 2013 vedtager, at man gerne vil støtte etableringen af en seniorklub, tager regionsbestyrelsen initiativ til at invitere til et opstartsmøde. Dette møde afholdes den xx. Xx Johanne Drachmann og regionsbestyrelsen i Region Øst /marts 2013 I det omdelte materiale lå ovenstående forslag fra medlem Johanne Drachmann om etablering af en seniorklub. Åse Munk Mortensen anbefaler etablering af en seniorklub og regionsbestyrelsen vil bistå med etablering af klubben, hvis forslaget godkendes. Efter forslag fra Lene Barslund blev målgruppen udvidet til også at omfatte førtidspensionister. Forslaget blev enstemmigt vedtaget. 7. Rammebudget for 2013/2014 Præsentation af rammebudget 2013 ved næstformand og kasserer Sonja Vinkler. Budgettet kan findes Der er ændret på budgetopstillingen, så udgifterne fremover er adskilt på formål hhv. RB udgifter, RB formand og aktiviteter. Medlem ønskede en uddybning af, hvilke abonnementer der er tale om og årsagen til en stigning fra kr. 0,00 til kr Åse Munk Mortensen informerede om, at der i lyset af det forestående kommunalvalg er behovet for at kunne følge med i kommunalt stof, både på lokalt niveau og via KL Bladet. Budgettet blev sat til afstemning og blev enstemmigt vedtaget. 8. Valg til regionsbestyrelsen. Valg til 5 pladser for en to årig periode og 2 suppleanter for en etårig periode På valg var følgende 5, der blev valgt med applaus: Sonja Vinkler, Henriette Berg, Johanne Drachmann, Sofie Nelmark, Katharina Freud Magnus På valg til suppleant er følgende 2, der blev valgt med applaus: Kamilla Mercado og Line Østereng Jørgensen. Oversigt over den nye bestyrelse kan findes på 9. Valg af 2 økonomiske kontrollanter

7 Ingeborg Tang og Christina Larsen genopstiller og vælges med akklamation. 10. Valg af flere suppleanter til REP13 På generalforsamlingen 2012 er der valgt 5 suppleanter og disse indtræder først ved behov herfor. Følgende 6 medlemmer opstillede til valg til suppleanter på denne generalforsamling, og blev valgt med akklamation: Ann Karin Vestergaard, Dorte Arnegård Jørgensen, Birte Rosfeldt, Kamilla Mercado, Maria Sørensen og Malene Holm Bendsen Lene Barslund foreslår, at der i sekretariatet efterfølgende foretages en lodtrækning der angiver rækkefølgen for ovennævnte 6 suppleanter. Der er efterfølgende foretaget en sådan lodtrækning, og pladserne fordeles i denne rækkefølge: Nr. 6 Maria Sørensen Nr. 7 Malene Holm Bendsen Nr. 8 Birte Rosfeldt Nr. 9 Dorte Arnegård Jørgensen Nr. 10 Kamilla Mercado Nr. 11 Ann Karin Vestergaard Åse Munk Mortensen opfordrer suppleanterne til at tilmelde sig som gæster til REP13 og til at deltage i formøderne til Repræsentantskabsmødet. Erfaringen viser, at der er behov for at indkalde suppleanter 11. Eventuelt Bestyrelsesmedlem Maj Brit Birch Lykkegård udtræder af regionsbestyrelsen og regionsformand Åse Munk Mortensen takkede for indsatsen. Maj Brit Birch Lykkegård tilkendegav, at det er med blødende hjerte, at bestyrelsesarbejdet af private årsager er fravalgt. Det havde været udbytterigt at indgå i bestyrelsesarbejdet, og hun vil fortsat indgå i børneprojektet. Lykke Kjær informerede om forestående aktiviteter i Det ergoterapifaglige selskab for Geriatri og opfordrede til at blive medlem i tilknytning til aftenens tidligere debat om fag/faglighed. Med disse bemærkninger konstaterede dirigenten, at GF var afsluttet.

Generalforsamling i Ergoterapeutforeningens Region Syd i Fredericia Idrætscenter

Generalforsamling i Ergoterapeutforeningens Region Syd i Fredericia Idrætscenter Generalforsamling i Ergoterapeutforeningens Region Syd i Fredericia Idrætscenter Regionsbestyrelsen bød velkommen til de fremmødte. Gæster: Lotte Lagoni Næstformand Ansatte i Etf: Lars Møller Direktør

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i EFS Dysfagi d. 9.9.15

Referat af ordinær generalforsamling i EFS Dysfagi d. 9.9.15 Referat af ordinær generalforsamling i EFS Dysfagi d. 9.9.15 1. Velkomst v/daniela Jakobsen Bestyrelsen anbefaler, at Lene Barslund (Etf) er ordstyrer. 2. Valg af ordstyrer, referent og stemmeudvalg Lene

Læs mere

Ergoterapeutforeningen, Region Øst Referat af Generalforsamling den 12. april 2016

Ergoterapeutforeningen, Region Øst Referat af Generalforsamling den 12. april 2016 Ergoterapeutforeningen, Region Øst Referat af Generalforsamling den 12. april 2016 1. Valg af dirigent, referent og stemmeudvalg Lars Møller, direktør i Etf, blev foreslået og valgt til dirigent. Dirigenten

Læs mere

Referat af generalforsamling 2012 i Dansk Selskab for Ergoterapeutisk Forskning den 16. marts 2012 (kl. 13.30)

Referat af generalforsamling 2012 i Dansk Selskab for Ergoterapeutisk Forskning den 16. marts 2012 (kl. 13.30) Referat af generalforsamling 2012 i Dansk Selskab for Ergoterapeutisk Forskning den 16. marts 2012 (kl. 13.30) Mette Leth, Sonja Vinkler, Eva Ejlersen Wæhrens, Lisa Østergård, Helle Dreier, Kirsten Petersen,

Læs mere

Generalforsamling i Ergoterapeutforeningens Region Syd Onsdag d. 9. april 2014 kl. 17.00 på Fredericia Idrætscenter

Generalforsamling i Ergoterapeutforeningens Region Syd Onsdag d. 9. april 2014 kl. 17.00 på Fredericia Idrætscenter Generalforsamling i Ergoterapeutforeningens Region Syd Onsdag d. 9. april 2014 kl. 17.00 på Fredericia Idrætscenter Ved ankomst fik deltagerne udleveret en mappe med følgende: Dagsorden, Sang, Regionsbestyrelsens

Læs mere

Det Ergoterapifaglige Selskab for Geriatri og Gerontologi blev stiftet den 7. maj 2012.

Det Ergoterapifaglige Selskab for Geriatri og Gerontologi blev stiftet den 7. maj 2012. Ergoterapeutforeningen Om os - EFS Geriatri og Gerontologi Det Ergoterapifaglige Selskab for Geriatri og Gerontologi blev stiftet den 7. maj 2012. Bestyrelsen - kontakt Formand Anne Henckel Johansen Helsingør

Læs mere

Referat af Generalforsamling i region Midt-Nord afholdt 15.04. 2013

Referat af Generalforsamling i region Midt-Nord afholdt 15.04. 2013 Referat af Generalforsamling i region Midt-Nord afholdt 15.04. 2013 Forud for generalforsamlingen holdt professor Katrin Hjort et oplæg om Dilemmaer i Velfærden. Regionsformand Lisbeth Krabbe Nielsen Lisbeth

Læs mere

Referat af generalforsamling i Ergoterapeutforeningen. Region Midt Nord den 8. april 2014. Afholdt på Via University College, Viborg

Referat af generalforsamling i Ergoterapeutforeningen. Region Midt Nord den 8. april 2014. Afholdt på Via University College, Viborg Referat af generalforsamling i Ergoterapeutforeningen Region Midt Nord den 8. april 2014 Afholdt på Via University College, Viborg Regionsformand Lisbeth Krabbe bød velkommen til de fremmødte. PKT 1: VALG

Læs mere

Ordinær general forsamling i EFS Dysfagi d. 5. september 2017

Ordinær general forsamling i EFS Dysfagi d. 5. september 2017 Ordinær general forsamling i EFS Dysfagi d. 5. september 2017 Dagsorden for generalforsamling EFS-Dysfagi kl. 11.00 12.30 1. Velkomst v/annette Kjærsgaard 2. Valg af ordstyrer, referent og stemmeudvalg

Læs mere

Referat af RB-møde, Etf Region Syd, 11. oktober 2016.

Referat af RB-møde, Etf Region Syd, 11. oktober 2016. Ergoterapeutforeningen Nørre Voldgade 90 DK-1358 København K Tlf: +45 88 82 62 70 Fax: +45 33 41 47 10 cvr nr. 19 12 11 19 etf.dk Referat af RB-møde, Etf Region Syd, 11. oktober 2016. Til stede: Camilla

Læs mere

Referat fra RB-møde i Etf region Syd, mandag 16. marts

Referat fra RB-møde i Etf region Syd, mandag 16. marts Referat fra RB-møde i Etf region Syd, mandag 16. marts Deltagere: Marianne Roth Sørensen, Jørgen Peschardt, Karin Horsted, Marie Kaas, Kamilla Mercado, Camilla Mohr Nielsen, Helle Svendsen, Silja Junker

Læs mere

Bestyrelsen præsenterer sit nye logo. Beretningen godkendes. Regnskabet godkendes. Arbejdsprogram EFS Geriatri og Gerontologi 2019

Bestyrelsen præsenterer sit nye logo. Beretningen godkendes. Regnskabet godkendes. Arbejdsprogram EFS Geriatri og Gerontologi 2019 Dagsorden med referatskabelon til generalforsamling i EFS Geriatri og Gerontologi. Tid og sted: Torsdag d 07.02.2019 kl. 18-19.30, Etf, Mødelokale Snoreloftet, Nørre Voldgade 90, Kbh Dagsorden Referat

Læs mere

IFU SeniorKlub. Referat fra generalforsamling hos IFU den 22. april 2015, kl

IFU SeniorKlub. Referat fra generalforsamling hos IFU den 22. april 2015, kl IFU SeniorKlub Referat fra generalforsamling hos IFU den 22. april 2015, kl. 15.00 Formanden bød velkommen til dagens generalforsamling og konstaterede at dagsordenen er i overensstemmelse med vedtægternes

Læs mere

H Å N D B O G BESTYRELSEN FOR AMPS FNE

H Å N D B O G BESTYRELSEN FOR AMPS FNE Annoncering Der er en speciel formular vi kan udfylde til annoncering af arrangementer i Ergoterapeuten. Se www.etf.dk/kalenderdata. Deadline for indsendelse af annonce findes på www.etf.dk Tilmeldingsfrist:

Læs mere

Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden

Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden Referat: Regionsbestyrelsesmøde d. 9/12-08 kl. 9:30 16:45 Sted: Danske Fysioterapeuter, Nørre Voldgade 90, 1358 Kbh. K mødelokale A19 referent: tha@fysio.dk 1. Indledning og godkendelse af dagsorden Der

Læs mere

Fjernes. Ændres til: At give kollegial sparring til

Fjernes. Ændres til: At give kollegial sparring til Nuværende formulering Ny formulering 1 Navn Klubbens navn er klub for privatpraktiserende ergoterapeuter. Klubbens navn dækker grundlæggende over de ergoterapeuter, der ønsker at starte egen virksomhed,

Læs mere

Afbud: Marianne Roth Sørensen, Silja Junker Jørgensen, Helle Svendsen, Marie Kaas, Karin Horsted, Anette Bisgaard

Afbud: Marianne Roth Sørensen, Silja Junker Jørgensen, Helle Svendsen, Marie Kaas, Karin Horsted, Anette Bisgaard Ergoterapeutforeningen Nørre Voldgade 90 DK-1358 København K Tlf: +45 88 82 62 70 Fax: +45 33 41 47 10 cvr nr. 19 12 11 19 etf.dk Referat af RB-møde tirsdag 3. maj 2016 Deltagere: Jørgen Peschardt, Anne

Læs mere

Afbud: Camilla Mohr Nielsen, Birthe Schultz, Kamilla Mercado, Silja Junker Jørgensen, Anette Bisgaard, Gitte Lind

Afbud: Camilla Mohr Nielsen, Birthe Schultz, Kamilla Mercado, Silja Junker Jørgensen, Anette Bisgaard, Gitte Lind Ergoterapeutforeningen Nørre Voldgade 90 DK-1358 København K Tlf: +45 88 82 62 70 Fax: +45 33 41 47 10 cvr nr. 19 12 11 19 etf.dk Referat fra RB-møde 2. februar 2016: Deltagere: Marianne Roth Sørensen,

Læs mere

Vedtægter for Foreningen af Yngre Neurologer, Neurokirurger og Neurofysiologer (YNNN) Revideret GF

Vedtægter for Foreningen af Yngre Neurologer, Neurokirurger og Neurofysiologer (YNNN) Revideret GF Vedtægter for Foreningen af Yngre Neurologer, Neurokirurger og Neurofysiologer (YNNN) Revideret GF 18.01.2015 Kapitel 1: Navn, struktur og formål 1 Navn og hjemsted 2 Struktur 3 Formål Kapitel 2: Medlemskab

Læs mere

BESLUTNINGREFERAT. fra ordinært repræsentantskabsmøde den 3. juni 2010

BESLUTNINGREFERAT. fra ordinært repræsentantskabsmøde den 3. juni 2010 BESLUTNINGREFERAT fra ordinært repræsentantskabsmøde den 3. juni 2010 Formand Søren Høgsberg bød indledningsvis velkommen, og en speciel velkomst til gæsterne på mødet. 1. Godkendelse af forretningsorden

Læs mere

Referat af DSK generalforsamling 2017

Referat af DSK generalforsamling 2017 Referat af DSK generalforsamling 2017 1. Velkomst Rikke Troelsen bød velkommen og Marie Vithen præsenterede ansatte fra DS. 2. Valg af dirigent og referent og to stemmetællere Lone Lomholt konstaterede,

Læs mere

Dagsorden med referatskabelon til generalforsamling i EFS Geriatri og Gerontologi.

Dagsorden med referatskabelon til generalforsamling i EFS Geriatri og Gerontologi. Dagsorden med referatskabelon til generalforsamling i EFS Geriatri og Gerontologi. Tid og sted: Torsdag d 01.03.18 kl. 18-19.30, Etf, Mødelokale Snoreloftet, Nørre Voldgade 90, Kbh tilstede: 4 bestyrelsesmedlemmer,

Læs mere

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk Dagsorden. Regionsbestyrelsesmøde Start: mandag den 19. januar 2009 kl. 14-19.

Læs mere

Januar Kære medlem. Hjemmesiden

Januar Kære medlem. Hjemmesiden Januar 2015 Kære medlem Bestyrelsen har besluttet at genoptage nyhedsbrevet, da vi gerne vil styrke kontakten til medlemmerne. Nyhedsbreve sendes kun ud elektronisk, så det er vigtigt, at du sørger for

Læs mere

Generalforsamling i Region Midt-Nord sammen kan vi mere

Generalforsamling i Region Midt-Nord sammen kan vi mere Generalforsamling i Region Midt-Nord 2018 -sammen kan vi mere Velkommen Præsentation af den nuværende bestyrelse 25-04-2018 Generalforsamling Region Midt-Nord 2018 2 Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår:

Læs mere

FSD generalforsamling 2011. FSD s 62. ordinære generalforsamling, afholdt på Hotel Pejsegården i Brædstrup, onsdag den 5. oktober 2011, kl.16.00.

FSD generalforsamling 2011. FSD s 62. ordinære generalforsamling, afholdt på Hotel Pejsegården i Brædstrup, onsdag den 5. oktober 2011, kl.16.00. FSD generalforsamling 2011. FSD s 62. ordinære generalforsamling, afholdt på Hotel Pejsegården i Brædstrup, onsdag den 5. oktober 2011, kl.16.00. Der var mødt 42 personer op til generalforsamlingen heraf

Læs mere

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds 2, d. 23.02.2015 Mødet startede med en præsentationsrunde, da mange af lokalforeningerne

Læs mere

Ergoterapeutforeningens Selskab for Ledere Generalforsamling mandag den 10. november 2014 kl Referat 1. Valg af referent og dirigent

Ergoterapeutforeningens Selskab for Ledere Generalforsamling mandag den 10. november 2014 kl Referat 1. Valg af referent og dirigent Ergoterapeutforeningens Selskab for Ledere Generalforsamling mandag den 10. november 2014 kl. 17-19 Sted: Huset, Hindsgavls Allé 2, 5500 Middelfart (Byggecentrum har skiftet navn til Huset) Referat 1.

Læs mere

REFERAT Roskilde Køge Afdeling Dato 27.02.2014 26. februar 2014 Referent Ernst Theill

REFERAT Roskilde Køge Afdeling Dato 27.02.2014 26. februar 2014 Referent Ernst Theill REFERAT Roskilde Køge Afdeling Dato 27.02.2014 26. februar 2014 Referent Ernst Theill Fremmødte: 34 Antal stemmeberettigede: 33 Velkomst Formand Nicolai Schiørring (NS) bød velkommen. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. marts 2015 kl. 13.00-17.30 i lokale 3 på Holmbladsgade 70, 2300 København S

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. marts 2015 kl. 13.00-17.30 i lokale 3 på Holmbladsgade 70, 2300 København S Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. marts 2015 kl. 13.00-17.30 i lokale 3 på Holmbladsgade 70, 2300 København S Indhold Referat af Regionsbestyrelsesmøde... 1 1. Velkommen v. Tine Nielsen (5 min)...

Læs mere

REFERAT. Regionsgeneralforsamling i Region Hovedstaden MØDEDATO: 16. marts 2006 MØDELEDER: Punkt 1. Valg af dirigent Side

REFERAT. Regionsgeneralforsamling i Region Hovedstaden MØDEDATO: 16. marts 2006 MØDELEDER: Punkt 1. Valg af dirigent Side REFERAT Generalforsamling i Region Hovedstaden MØDETYPE: Regionsgeneralforsamling i Region Hovedstaden MØDEDATO: 16. marts 2006 MØDELEDER: Charlotte Bech MØDEREFERENT: Bernhard REFERATET UDSENDT: 10-04-2006

Læs mere

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet.

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Formandens

Læs mere

Region Hovedstaden. Som regionsbestyrelsesmedlem har du et særligt ansvar for at repræsentere faget og din organisation.

Region Hovedstaden. Som regionsbestyrelsesmedlem har du et særligt ansvar for at repræsentere faget og din organisation. VELKOMMEN Kære Regionsbestyrelsesmedlem Tillykke med valget som medlem af Radiograf Rådets regionsbestyrelse i Region Hovedstaden, og velkommen til arbejdet i Radiograf Rådet. Du er valgt for en treårig

Læs mere

GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger

GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger Tid: Lørdag 14. april 2018 kl. 17.00 Da det forudgående temamøde grundet sygemeldinger fra flere indlægsholdere

Læs mere

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere.

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere. 1 Dagsorden og referat fra generalforsamling lørdag den 21. maj 2015 Adresse: Overgade 48, 5000 Odense C, 1. sal Møntergårdens nye udstillingsbygning. Velkomst ved rådmand Jane Jegin, By - og Kulturforvaltningen

Læs mere

Generalforsamling den 7. marts 2016 kl

Generalforsamling den 7. marts 2016 kl Referat fra generalforsamling i Ishøj GolfKlub den 7. marts 2016 kl. 19. Afholdt på Kanehøjgaard, Køgevej 275, 2635 Ishøj Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om

Læs mere

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

REFERAT fra generalforsamling i Region IDA Østjylland Aarhus, d. 16. marts 2015

REFERAT fra generalforsamling i Region IDA Østjylland Aarhus, d. 16. marts 2015 Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk REFERAT fra generalforsamling i Region IDA Østjylland Aarhus, d. 16. marts 2015 Fremmødte: Stemmeberettigede:

Læs mere

Referat Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017

Referat Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017 Referat Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017 Deltagere: Morten Hartvig Petersen, Kirsten Hessellund Jensen, Ina Kristensen, Rita Elisabeth Lund Hansen, Lisbeth Hammer Andersen, Rikke Kent Thomsen,

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DANSK SOFTBALL FORBUND AFHOLDT HOS AMAGER VIKINGS LØRDAG D. 21. MARTS 2015

REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DANSK SOFTBALL FORBUND AFHOLDT HOS AMAGER VIKINGS LØRDAG D. 21. MARTS 2015 REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DANSK SOFTBALL FORBUND AFHOLDT HOS AMAGER VIKINGS LØRDAG D. 21. MARTS 2015 Tilstede: 10 klubber var tilmeldt og fremmødt. 5 bestyrelsesmedlemmer deltog Stemmeberettigede:

Læs mere

Referat af KATTEKLUBBENs Ordinære Generalforsamling lørdag d. 26. februar afholdt i Nyborg Medborgerhus,

Referat af KATTEKLUBBENs Ordinære Generalforsamling lørdag d. 26. februar afholdt i Nyborg Medborgerhus, Referat af KATTEKLUBBENs Ordinære Generalforsamling lørdag d. 26. februar afholdt i Nyborg Medborgerhus, 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent og stemmetællere. 3. Formandens beretning 4. Regnskab 5.

Læs mere

12.01.2012. Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen, Marjanne den Hollander, Karen Kochen, Merethe Fehrend

12.01.2012. Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen, Marjanne den Hollander, Karen Kochen, Merethe Fehrend Referat Referat af møde i: Regionsbestyrelsesmøde i region sjælland Dato for møde: 12.01.2012 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 07.02.2012 Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen,

Læs mere

Generalforsamling i AIF Gymnastik. Mødereferat Torsdag d. 22. januar 2015 kl

Generalforsamling i AIF Gymnastik. Mødereferat Torsdag d. 22. januar 2015 kl Generalforsamling i AIF Gymnastik Sted: AIF Huset på Albertslund Stadion Dirigent: Eddie Christoffersen Referent: Line Løie Mødereferat Torsdag d. 22. januar 2015 kl. 19.00 Tilstede til mødet Rie Pedersen,

Læs mere

Vedtægter for Enhedslisten Esbjerg-Fanø

Vedtægter for Enhedslisten Esbjerg-Fanø Vedtægter for Enhedslisten Esbjerg-Fanø 1 Navn og hjemsted stk. 1 Foreningens navn er Enhedslisten, de rød-grønne, i Esbjerg - Fanø, i daglig tale blot Enhedslisten Esbjerg - Fanø. stk. 2 Foreningen har

Læs mere

Ergoterapeutforeningens Selskab for Ledere Generalforsamling tirsdag den 25. oktober 2016 kl

Ergoterapeutforeningens Selskab for Ledere Generalforsamling tirsdag den 25. oktober 2016 kl Ergoterapeutforeningens Selskab for Ledere Generalforsamling tirsdag den 25. oktober 2016 kl. 17-18.30 Sted: Radisson Blu H.C. Andersen Hotel, Odense Tilstede: Referat 1. Valg af referent og dirigent Pernille

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013

VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013 VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013 1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Enhedslisten Varde. Foreningen er en lokalafdeling af foreningen Enhedslisten De Rød-Grønne. Foreningens hjemsted er Varde

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

Vedtægter for Enhedslisten Middelfart

Vedtægter for Enhedslisten Middelfart 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 Vedtægter for Enhedslisten Middelfart 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Enhedslisten Middelfart. Foreningen

Læs mere

Ergoterapeutforeningens Selskab for Ledere Generalforsamling torsdag den 29. oktober 2015 kl Tilstede: Referat

Ergoterapeutforeningens Selskab for Ledere Generalforsamling torsdag den 29. oktober 2015 kl Tilstede: Referat Ergoterapeutforeningens Selskab for Ledere Generalforsamling torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17-19 Sted: Huset, Hindsgavls Allé 2, 5500 Middelfart (Byggecentrum har skiftet navn til Huset) Tilstede: 39

Læs mere

Referat. Mammen Friskole

Referat. Mammen Friskole Referat af ordinær generalforsamling 2005 på Mammen Friskole tirsdag den 12. april kl. 19.00 Der var i alt 29 stemmeberettigede deltagere. 1. Valg af dirigent og stemmetællere Kristian Jensen blev valgt

Læs mere

1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent.

1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent. Referat for generalforsamling den 31. Marts 2016 Der var mødt 75 medlemmer op. 1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent. Morten

Læs mere

År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse.

År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse. År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse. For generalforsamlingen forelå følgende dagsorden: 1.

Læs mere

-------- Ad dagsordenens pkt. 1. Valg af dirigent.

-------- Ad dagsordenens pkt. 1. Valg af dirigent. Referat af generalforsamling for Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afholdt torsdag d. 26. marts 2009 kl. 1700 hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen, Sankt Knudsvej 2, 3., 1903 Frederiksberg

Læs mere

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 17.05.13 Deltagere: Lise Hansen, Lars Nielsen, Karen Kochen, Rosa

Læs mere

Referat generalforsamling Sektionen for Selvstændige 1. marts 2013

Referat generalforsamling Sektionen for Selvstændige 1. marts 2013 Notat Dato 6. marts 2013 CH Side 1 af 5 Referat generalforsamling Sektionen for Selvstændige 1. marts 2013 Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning v/ellen Hansen 3. Debat om vigtige

Læs mere

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk Dagsorden Regionsbestyrelsesmøde Tidspunkt: Torsdag d. 19. august 2010 kl. 14-19.00

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING I FOA LILLEBÆLT AFDELING TORSDAG DEN 27. marts 2014 FOA Lillebælt, Stationsvej 32, 5500 Middelfart

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING I FOA LILLEBÆLT AFDELING TORSDAG DEN 27. marts 2014 FOA Lillebælt, Stationsvej 32, 5500 Middelfart REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING I FOA LILLEBÆLT AFDELING TORSDAG DEN 27. marts 2014 FOA Lillebælt, Stationsvej 32, 5500 Middelfart Velkomst v/afdelingsformand Maiken Madsen Afdelingsformand Maiken

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde. Torsdag den 14. januar 2016 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal

Ordinært afdelingsmøde. Torsdag den 14. januar 2016 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal Til beboerne Side 1 af 6 2720 RHS 2720 / Lejer 01-01-2015 00:00 01-01-2015 00:00 Referat af Ordinært afdelingsmøde Torsdag kl. 19.00 I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal På mødet var 57 lejemål repræsenteret.

Læs mere

Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er "JORD - ARBEJDE - KAPITAL" - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse" forkortet:

Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er JORD - ARBEJDE - KAPITAL - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse forkortet: Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er "JORD - ARBEJDE - KAPITAL" - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse" forkortet: "JAK DANMARK". 2 Hjemsted Foreningens hjemsted er JAK

Læs mere

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Side 1/5 Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Før selve referatet

Læs mere

Referat af generalforsamling i Seniorsektionen afholdt den 17. april 2018 på Årslev Kro.

Referat af generalforsamling i Seniorsektionen afholdt den 17. april 2018 på Årslev Kro. Referat af generalforsamling i Seniorsektionen afholdt den 17. april 2018 på Årslev Kro. Pkt. 1. Erik Lund og Astrid Vestergaard blev valgt som stemmetællere. Edith Nikolajsen og Gunhild Svanevik blev

Læs mere

Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK

Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK Forslag 1. Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK Bestyrelsen foreslår at kontingentet hæves fra nuværende 150 kr. til 200 kr. gældende fra og med 2019. Stigningen begrundes med generelle

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Referat af RB-møde, Etf Region Syd, onsdag 21. juni 2017

Referat af RB-møde, Etf Region Syd, onsdag 21. juni 2017 Ergoterapeutforeningen Nørre Voldgade 90 DK-1358 København K Tlf: +45 88 82 62 70 Fax: +45 33 41 47 10 cvr nr. 19 12 11 19 etf.dk Referat af RB-møde, Etf Region Syd, onsdag 21. juni 2017 Deltagere: Marianne

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal.

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl. 19.00 i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling søndag den 10. juni 2018 kl på Konferencecenter Smålandshavet, Karrebæksminde

Referat af den ordinære generalforsamling søndag den 10. juni 2018 kl på Konferencecenter Smålandshavet, Karrebæksminde Grundejerforeningen Lundegård Referat af den ordinære generalforsamling søndag den 10. juni 2018 kl. 10.00 10.55 på Konferencecenter Smålandshavet, Karrebæksminde Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Formanden

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014

Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014 Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014 1. Valg af dirigent og referent 2. Fremlæggelse af medlemsopgørelse og registrering af fremmødte medlemmer 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl på Hotel Maribo Søpark

Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl på Hotel Maribo Søpark Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl. 19.00 på Hotel Maribo Søpark Til stede: 104 stemmeberettigede 1. Valg af dirigent. Tina Høpfner, der konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

Svinninge Modeljernbaneklub

Svinninge Modeljernbaneklub Svinninge Modeljernbaneklub Formand/daglig leder Referant Referat fra Allan Risgård Jensen Svend Windeleff ordinær generalforsamling 21 43 56 03 Dato: 20/2-2014 Referat fra Ordinær generalforsamling onsdag

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen 2016

Referat fra generalforsamlingen 2016 Referat fra generalforsamlingen 2016 Dato: 16. april 2016 Tid: Kl. 13.00-17.00 Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup Generalforsamlingen blev indledt med uddeling af

Læs mere

Repræsentantskabsmøde i Halsnæs Idrætsråd. Torsdag d. 27. marts 2014 kl. 19.30. I kantinen på Magleblikskolen

Repræsentantskabsmøde i Halsnæs Idrætsråd. Torsdag d. 27. marts 2014 kl. 19.30. I kantinen på Magleblikskolen Repræsentantskabsmøde i Halsnæs Idrætsråd Torsdag d. 27. marts 2014 kl. 19.30 I kantinen på Magleblikskolen Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent Christian Brolle Sørensen blev foreslået som dirigent

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Referat af ordinær generalforsamling Faggruppeklubben Social og Sundhedshjælpere og Hjemmehjælpere Tirsdag den 26. februar 2013 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg

Læs mere

TJERNESKUDDET. Er det en supernova? EDLEMSBLAD FOR ØSTJYSKE AMATØR ASTRONOMER. December 2006. ØAA-medlemmer ude i det fri.

TJERNESKUDDET. Er det en supernova? EDLEMSBLAD FOR ØSTJYSKE AMATØR ASTRONOMER. December 2006. ØAA-medlemmer ude i det fri. TJERNESKUDDET EDLEMSBLAD FOR ØSTJYSKE AMATØR ASTRONOMER Er det en supernova? ØAA-medlemmer ude i det fri. December 2006 ØSTJYSKE AMATØR ASTRONOMER Ole Rømer Observatoriet Observatorievejen 8000 Århus www.oeaa.dk

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR AFDELINGSMØDET

FORRETNINGSORDEN FOR AFDELINGSMØDET FORRETNINGSORDEN FOR AFDELINGSMØDET 1 Introduktion Denne forretningsorden fastlægger reglerne for arbejdet på afdelingsmødet på Birkerød Kollegiet. Forretningsordenen er underordnet DUAB s vedtægter og

Læs mere

Formanden Finn Muus bød velkommen til generalforsamlingen.

Formanden Finn Muus bød velkommen til generalforsamlingen. Trolle Advokatfirma Advokatpartnerselskab Vesterballevej 25, 2. Snoghøj 7000 Fredericia Advokat Jens Brusgaard j.nr. 13-024651F-SNP År 2019 den, 27. marts, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

Tilbage og fremad. Regionsbestyrelsens beretning

Tilbage og fremad. Regionsbestyrelsens beretning Tilbage og fremad Regionsbestyrelsens beretning 2014-15 Ergoterapeutforeningen, Region Øst er i år 10 år gammel. Vi omfatter 46 kommuner og to regioner 27.april 2015 Beretning fra regionsbestyrelsen i

Læs mere

Regionsbestyrelsesmøde 30. november 2018 kl

Regionsbestyrelsesmøde 30. november 2018 kl Information til RB Dette er informationer til regionsbestyrelsen forud for det kommende møde. Regionskontoret ønsker færre emner på dagsorden til RB-møderne, derfor har regionskontoret valgt at udsende

Læs mere

Generalforsamling i PROSA/VEST 8. oktober, 2016

Generalforsamling i PROSA/VEST 8. oktober, 2016 Generalforsamling i PROSA/VEST 8. oktober, 2016 Stemmeberettigede deltagere (15): Erik Dahl Klausen, Jan Laursen, Carsten Larsen, Lasse H. Petersen, Dennis Nilsson, Alice Raunsbæk, Niels Christian Jakobsen,

Læs mere

Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej

Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej Referat fra ordinært afdelingsmøde onsdag den 20. februar 2013 kl. 19.00 i Prøvehallen v/spinderiet. Til stede var: 50 husstande repræsenteret Endvidere

Læs mere

Clara Bernhard Munch-Steensgaard, bød velkommen og foreslog Dorthe Raltters som dirigent.

Clara Bernhard Munch-Steensgaard, bød velkommen og foreslog Dorthe Raltters som dirigent. Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 1-93 Engbakken Dato og tidspunkt Den 23. august 2018 kl. 19.00 Sted Beboerhuset Kaktus, Nordre Fasanvej 209 Deltagere Fra afdelingen: 28 (antal lejemål repræsenteret)

Læs mere

Vedtægter for Studenterrådet Metropol Ved Professionshøjskolen Metropol

Vedtægter for Studenterrådet Metropol Ved Professionshøjskolen Metropol Vedtægter for Studenterrådet Metropol Ved Professionshøjskolen Metropol (Godkendt på Studenterrådet Metropols stiftende generalforsamling d. 8. oktober 2009, senest ændret på ordinær generalforsamling

Læs mere

2. Godkendelse af forretningsorden for generalforsamlingen. 4. Bestyrelsens beretning om Danske Kreds virke i det forløbne år

2. Godkendelse af forretningsorden for generalforsamlingen. 4. Bestyrelsens beretning om Danske Kreds virke i det forløbne år Punkt 0 Dagsorden for Danske Kreds Generalforsamling Onsdag den 21. maj 2014 kl. 10.00 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden for generalforsamlingen 3. Valg af stemmetællerudvalg 4. Bestyrelsens

Læs mere

Referat Ekstraordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Tirsdag den 29. november 2011 Nordstjernen, Blokhus, kl

Referat Ekstraordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Tirsdag den 29. november 2011 Nordstjernen, Blokhus, kl Ekstraordinær generalforsamling Nordstjernen, Blokhus, kl. 19.00 Antal fremmødte 115 Antal stemmeberettigede 110 Antal fuldmagter 13 Formanden bød kl. 19.00 velkommen til de fremmødte. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Til interessenterne i I/S Veksø Vandværk

Til interessenterne i I/S Veksø Vandværk Referat fra ordinær generalforsamling i I/S Veksø Vandværk 2014 Til interessenterne i I/S Veksø Vandværk Indkaldelse til ordinær generalforsamling Mødested: Kroen, Veksø Mødetid: Torsdag den 20. marts

Læs mere

Referat af Cystisk Fibrose Foreningens generalforsamling d. 10. april 2019

Referat af Cystisk Fibrose Foreningens generalforsamling d. 10. april 2019 ~ Cystisk Fibrose 'i i, Foreningen Referat af Cystisk Fibrose Foreningens generalforsamling d. 10. april 2019 Deltagere i alt: 20 i Aarhus og via livestreaming. Der var 4 fuldmagter med stemmeret. Der

Læs mere

Lokale RØD, indgang E.

Lokale RØD, indgang E. FTF MIDTJYLLAND FTF Midtjylland, Marienlystvej 14, Virklund, 8600 Silkeborg Tlf.: 21754731, E-mail: thor1@post10.tele.dk. Virklund den 13. februar 2017 Referat Bestyrelsesmøde i FTF MIDTJYLLAND Tidspunkt

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Dansk Vandrelaug Aarhusafdelingen

Dansk Vandrelaug Aarhusafdelingen Dansk Vandrelaug Aarhusafdelingen Generalforsamling 13. marts 2018 Sted: Huset Trøjborg, Kirkegårdsvej 51, 8000 Aarhus C Tid: 19.00-22.00 Referat Dagsorden: Velkomst Formanden, Arne Rindom, bød velkommen

Læs mere

Referat af Landsmøde den 16. april 2016

Referat af Landsmøde den 16. april 2016 Referat af Landsmøde den 16. april 2016 Pkt. 1 Birgit von der Recke blev valgt til dirigent. Jeanne Bau-Madsen var referent. Stemmetællere: Annam al- Hayali og Ulla Lunde Hansen Dirigenten konstaterede,

Læs mere

Hermed fremsendes referat af generalforsamlingen d. 20 maj 2017, samt regnskab. Af referatet fremgår den nye bestyrelse.

Hermed fremsendes referat af generalforsamlingen d. 20 maj 2017, samt regnskab. Af referatet fremgår den nye bestyrelse. 23. maj 2017 Til medlemmer af Det grønlandske Selskab Kære Medlem Hermed fremsendes referat af generalforsamlingen d. 20 maj 2017, samt regnskab. Af referatet fremgår den nye bestyrelse. Beretning for

Læs mere

Tjekliste til årsmøde for Coop-ejede butikker

Tjekliste til årsmøde for Coop-ejede butikker Tjekliste til årsmøde for Coop-ejede butikker Før årsmødet... 2 Adgang og tilmelding... 2 Indkaldelse... 2 Dagsorden... 2 Øvrig forberedelse af mødet... 3 Under årsmødet... 4 Modtagelse... 4 Velkomst...

Læs mere

Albertslund Senior Idræt

Albertslund Senior Idræt Albertslund Senior Idræt Referat fra den 16. generalforsamling i AIF Senior Idræt, fredag den 10. marts 2017, kl. 10 11.30 på Albertslund Stadion Antal deltagere: 180 Foreningen bød på kaffe og brød fra

Læs mere

Herstedvester Grundejerforening

Herstedvester Grundejerforening Herstedvester Grundejerforening Referat af ekstraordinær generalforsamling 20/11-2018 Dagsorden: Referent: Poul 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Per Møller 2. Valg af stemmetællere. Bestyrelsen

Læs mere

2. Godkendelse af forretningsorden for repræsentantskabsmødet

2. Godkendelse af forretningsorden for repræsentantskabsmødet Punkt 0 Dagsorden for Danske Kreds repræsentantskabsmøde Torsdag den 7. og fredag den 8. september 2017 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden for repræsentantskabsmødet 3. Valg af stemmetællerudvalg

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007

Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007 Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007 med følgende dagsorden uddelt d. 20. august 2007: 1. Velkomst. 2. Valg af dirigent. 3. Valg af referent. 4. Bestyrelsens beretning for regnskabsåret

Læs mere

Vedtægter af 10 marts 2015 DANSK KVALITETSSIKRINGSGRUPPE. D K G Danish Quality Assurance Group

Vedtægter af 10 marts 2015 DANSK KVALITETSSIKRINGSGRUPPE. D K G Danish Quality Assurance Group Vedtægter af 10 marts 2015 DANSK KVALITETSSIKRINGSGRUPPE D K G Danish Quality Assurance Group 1 NAVN Gruppens navn er "DANSK KVALITETSSIKRINGSGRUPPE". Navnet forkortes DKG. Gruppen er stiftet 09. oktober

Læs mere

Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00

Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00 1 Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00 Dagsorden + referat Formanden Michael Thaarup byder velkommen til klubbens ordinære generalforsamling. Generalforsamlingen er Skagen Havkajakklubs

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 17/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 17/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 17/3 2016 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 52 fremmødte medlemmer inklusive 3 bestyrelsesmedlemmer. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var ikke medbragt

Læs mere

Beslutningsreferat af LOKKs generalforsamling lørdag den 25. marts 2017

Beslutningsreferat af LOKKs generalforsamling lørdag den 25. marts 2017 Beslutningsreferat af LOKKs generalforsamling lørdag den 25. marts 2017 Deltagere: Følgende krisecentre:bornholm, Danner, Dansk Kvinde Samfund Krisecenter, Esbjerg, Fredericia, Frederiksværk, Haderslev,

Læs mere