TILBUDSLISTE TIL. anskaffelse af elbusser med infrastruktur til Busselskabet Aarhus Sporveje til i levering primo 2019

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "TILBUDSLISTE TIL. anskaffelse af elbusser med infrastruktur til Busselskabet Aarhus Sporveje til i levering primo 2019"

Transkript

1 Bilag 4: TILBUDSLISTE TIL anskaffelse af elbusser med infrastruktur til Busselskabet Aarhus Sporveje til i levering primo 2019 Tilbuddet ønskes afgivet dels ved udfyldelse af tilbudslisten dels ved afgivelse af de ønskede supplerende oplysninger i overensstemmelse med tilbudslistens systematik. Busselskabet Aarhus Sporveje (herefter Busselskabet) skal anskaffe 4 lavgulv elbusser inklusiv ladeinfrastruktur. Busselskabet skal sammen med elbusserne indkøbe infrastrukturen til de pågældende busser. Ladeinfrastrukturen skal bestå af plugin-ladeinstallation til natladning på busdepotet og 1-2 pantograf-ladeinstallationer på den anviste endestation, såfremt der er behov for opladning på ruten. Busselskabet evaluerer de indkomne tilbud ud fra de i udbudsmaterialet beskrevne tildelingskriterier. For hvert kriterie får det bedste bud tildelt 8 point. De øvrige får forholdsvis point i forhold til, hvor langt de ligger fra den bedste. De tildelte point vil til sidst blive vægtet i forhold til kriteriets vægt. 1. Økonomi 55% Det økonomiske kriterium vurderes ud fra en totalomkostningsmetode med en driftsperiode på 5 år. Totalomkostningen vil udgøre en sum af følgende (nedenstående i dette kriterie skal oplyses) Kontantpris for bussen inkl. normal garanti Prisen på garanti for hhv. 1, 2 og 3 ekstra år, således at der er mulighed for en garantiperiode på op til 5 år. Krav om prisen på garanti på de ekstra garantiår kan fraviges. Ved manglende angivelse estimerer Busselskabet prisen. kw pr. km ved kørsel på linje 13, se bilag 7. Det skal være det gennemsnitlige forbrug pr. km/år. Pris på følgende karosserireservedele. Beregningsmæssigt tages der afsæt i, at busserne skal repareres hver 2. år. Det vil sige priserne for nedenstående reservedele indgår i beregningen 2,5 gange ved en driftsperiode på 5 år: o Forrude o Bagrude o Dørrude o Kofanger mht. foran og bagved o Frontklap

2 o Bagklap o Sidelåge Kontantpris for ladeinfrastruktur (skal fremgå særskilt. Det kan være en depot- og eller pentografløsning). Service- og vedligeholdsomkostninger vedrørende ladeinfrastruktur Byttepris for brugte busser, se bilag 8. Der byttes i forholdet 1 til 1. Busselskabets finansieringsomkostninger afskrivninger, forrentning mv. (beregnes af Busselskabet og skal ikke oplyses) Forventet levetid, og et bud på en markedspris efter 5 år. 2. Ydeevne 10 % Ydeevne ved en normal drift, dvs. efter en kortere test/indkøringsfase, denne fase beskrives nærmere under tildelingskriteriet: Projektbeskrivelse. Der lægges vægt på, at elbussen kan indgå i almindelig drift på lige fod med en dieselbus. Der skal bruges 4 busser til at køre linje 13, der anvendes dieselbusser som reservebusser. Under dette kriterium ønskes oppetid oplyst. Se bilag 7 for oplysninger om linjelængde, stoppestedskoordinater mv. Oppetid i hele driftsperioden på 5 år Der lægges vægt på, hvor meget oppetid bussen, dvs. hvor langt bussen kan køre pr. opladning ud fra den valgt ladeløsning. Angives i KM/dag. De angivne tal skal oplyses og dokumenteres. Der ønskes angivelse af elforbruget kw/km. De angivne forbrugstal skal dokumenteres. Herunder sæsonforskelle sommer, efterår, vinter og forår. Beskrivelse af batterikonditioner, herunder batteriets levetid. Beskrivelse af batteriernes ydeevne over hele driftsperioden på 5 år. Overvågning Beskriv om fejl ved elbusserne fjernovervåges, og hvordan sådanne data i givet fald benyttes til at sikre en høj oppetid. Beskriv data-parametre og oplysning for automatisk logget køre- og batteridata.

3 3. Bussen 7,5 % Se bilag 5 vedrørende tekniske specifikationer for bussen. Miljøpåvirkninger (støj og øvrige udledninger) Der lægges vægt på, hvor meget bussen støjer: o inde - oplyses i db o uden for bussen - oplyses i db o ved opladning - oplyses i db (inkl. støj fra ladestationen) Bussens layout vedlægges, og der ønskes flest mulige fremadvendte siddepladser. Antal kørselsretvendte sædepladser Passager total skal oplyses fordelt på sidde- og ståpladser. 4. Projektbeskrivelse 10 % Der ønskes en beskrivelse projektet og af projektets tidsplan, herunder uddannelse af Busselskabets personale, etablering af ladeinfrastruktur, tilpasning af værksted og længde på indkøringsfase mv. Redegør for uddannelsesplan for chauffører, herunder indholdet af uddannelsen og antal timer. Beskriv hvordan service og reparationer overdrages til Busselskabets driftspersonale, da vægtes positivt såfremt garantiarbejde og reklamationsarbejde i garantiperioden udføres på Busselskabets adresse af Busselskabets personale. Vi forventer, at vi varetager en del af opgaverne efter nærmere aftale med fuld oplæring. Redegør for uddannelsesplan for driftspersonale, herunder indholdet af uddannelsen og antal timer. Beskriv hvilket tilpasninger, der skal laves på værkstedet for at kunne servicere elbusserne. 5. Samarbejdsorganisation 10% Der ønskes følgende beskrivelser vedrørende tilbudsgivers samarbejdsorganisation. Service Level Der ønskes beskrivelse af hvor lang leveringstiden er på nyt software. Der ønskes beskrivelse af hvor lang responstiden er ved henvendelser fra Busselskabet til producenten af elbussen. Øvrige beskrivelser af relevant serviceniveau. Der ønskes en beskrivelse af den opbakning, som leverandøren kan yde ved opståen af ekstraordinære problemer. Sikkerhed for reservedele Det ønskes oplyst, hvor reservedele skal bestilles. Total prisliste over reservedele vedlægges tilbuddet. Af listen skal fremgå om reservedelen er en almindelig eller en specialreservedel samt leveringstid for de enkelte specialreservedele. Der ønskes afgivet garanti for levering af reservedele fra dag til dag i mindst 10 år.

4 Ved stilstandsperiode på mere end 7 kalenderdage pr. nedbrud/hændelse, der kan tilskrives fejl ved bussen og/eller manglende levering af reservedele af enhver art, kan leverandøren påregne, at Busselskabets forbeholder sig ret til at opkræve et bod svarende til kr./bus/dag fra og med dag 8, og evt. at modregne boden i øvrige mellemværender. 6. Øvrige forhold 7,5 % Design af bussen og ladeinfrastruktur. Full serviceaftalepris (ekskl. batteri) ønskes oplyst i intervaller og km pr. år. Der ønskes oplyst anbefalede intervaller for service. Det er væsentligt for Busselskabet, at der medfølger et diagnoseværktøj / fejlsøgningsudstyr (karosseri og chassis). Værktøjet / udstyret ønskes oplyst/beskrevet. Der ønskes en beskrivelsen af specialværktøj, der skal til for at vedligeholde bussen. Beskrivelsen skal indeholde priser. 7. Øvrig information som ønskes oplyst i tilbuddet Bussen Såfremt bussen ikke udstyres med aircondition til passagerne, skal taglemløsningen beskrives, herunder om taglemmene kan reguleres automatisk. Opvarmning / klimaregulering ønskes beskrevet. Oliefyr ønskes så vidt muligt ikke. Lakeringsmetode bedes oplyst. Data for motorydelser. Data for anvendte filtre i varme- og ventilationsanlæg skal vedlægges. Tegning med angivelse af akselafstande og drejecirkler bedes oplyst. Fabrikat og type af dæk til bybusser bedes oplyst. Beskrivelse af indvendig belysning, således at genspejling i forruden minimeres mest muligt. Udlæsning af videooptagelser, fra harddiske, til videre behandling skal foregå via USB eller lign. Der ønskes en løsning, som ikke er afhængig af separat afspilningsenhed. Det vil blive vurderet positivt, såfremt at leveringen kan ske så hurtigt som muligt. Leveringstidspunktet skal oplyses. En god løsning er vigtigere end en hurtig løsning. Pris på et batteriskifte (år 2017 pris) samt vurdering af, hvorvidt der vil være behov for batteriskrifte i driftsperioden samlet set for de 4 busser i forbindelse med almindelig oplyst drift i bilag 7. Bussens forventet levetid. Ladeløsning Sammenfatning af den valgte depotladerløsning, herunder antal, mærke, model og udgangseffekt. Tilslutningskrav i Ampere (3 faser og 400V) per depotlader Beskriv om fejl ved depotlader fjernovervåges, og hvordan sådanne data i givet fald benyttes til at sikre en høj oppetid. Beskriv depotladningssekvenser herunder hvor meget batteriet er opladt efter depotladning, når bussen har fået installeret div. udstyr, som beskrevet i bilag 5 og 6. Der findes endnu ikke europæiske standarder for elbusser og deres ladeinfrastruktur, men vi forventer pålidelighed og kompatibilitet på tværs af busmærker og ladesystemer. Dette ønskes nærmere beskrevet.

5 Forsikring Der ønskes redegjort for, om der er tegnet produktansvarsforsikring. Forsikringssum for henholdsvis person- og tingskade skal oplyses. Garanti Redegørelse for vilkårene i garantien (hvad dækker garantien). Oplysning om særskilt garanti for batteriet og hvordan garantien dækker i den oplyste batterilevetid. 8. Forbehold Eventuelle forbehold, som tilbudsgiver måtte have i forhold til udbudsmaterialet, bedes anført her med tydelig angivelse af hvilken/hvilke bestemmelse i udbudsmaterialet, der tages forbehold imod. Hvis et punkt er angivet med (skal oplyses), er det krav ufravigeligt, og bliver det ikke opfyldt er tilbuddet ikke konditionsmæssigt.

TILBUDSLISTE TIL. anskaffelse af elbusser til Busselskabet Aarhus Sporveje

TILBUDSLISTE TIL. anskaffelse af elbusser til Busselskabet Aarhus Sporveje Bilag 4: TILBUDSLISTE TIL anskaffelse af elbusser til Busselskabet Aarhus Sporveje Tilbuddet ønskes afgivet dels ved udfyldelse af tilbudslisten dels ved afgivelse af de ønskede supplerende oplysninger

Læs mere

Busselskabet Aarhus Sporveje

Busselskabet Aarhus Sporveje Jegstrupvej 5 DK-8361 Hasselager Tlf.: 72409900 Fac: 72409901 www.busselskabet.dk Busselskabet Aarhus Sporveje Udbudsmateriale til bekendtgørelsen Bybusindkøb Udbud efter forhandling med forudgående offentliggørelse

Læs mere

Busselskabet Aarhus Sporveje

Busselskabet Aarhus Sporveje Jegstrupvej 5 DK-8361 Hasselager Tlf.: 72409900 Fax: 72409901 www.busselskabet.dk Busselskabet Aarhus Sporveje Udbudsmateriale til bekendtgørelsen Bybusindkøb 2017/S 211-439683 Udbud efter forhandling

Læs mere

Generelle betingelser. I forbindelse med driftsaftale på ipads til skolerne.

Generelle betingelser. I forbindelse med driftsaftale på ipads til skolerne. Generelle betingelser I forbindelse med driftsaftale på ipads til skolerne. Tilbudsindhentningen sker iht. til Tilbudslovens afsnit II vedr. Annonceringspligt. Side 1 af 6 1. Indledning 1.1 Generel beskrivelse

Læs mere

Movias erfaringer med 0-emission. Trafikbestillerkonference 21. juni 2018

Movias erfaringer med 0-emission. Trafikbestillerkonference 21. juni 2018 Movias erfaringer med 0-emission Trafikbestillerkonference 21. juni 2018 Movias miljømålsætninger Reduktionsmålsætning i Trafikplan 2016 (ift. 2008) Fossilfrihed (100 pct. CO2), 92 pct. partikler, 97 pct.

Læs mere

Rammeaftalebilag 08 (præciseret) Retningslinjer vedr. tildeling af levering

Rammeaftalebilag 08 (præciseret) Retningslinjer vedr. tildeling af levering Rammeaftalebilag 08 (præciseret) Retningslinjer vedr. tildeling af levering Rammeaftale 10.02 Nærværende bilag er gældende fra 14. september 2010. Bilaget erstatter tidligere Rammeaftalebilag 08 således

Læs mere

Hillerød Spildevand A/S. Hillerød Centralrenseanlæg. Blæserentreprise

Hillerød Spildevand A/S. Hillerød Centralrenseanlæg. Blæserentreprise Hillerød Spildevand A/S Hillerød Centralrenseanlæg Blæserentreprise Tilbudsliste Juli 2012 Bygherre: Hillerød Spildevand A/S Kirsebær Alle 15 3400 Hillerød Rådgiver: Fuglebækvej 1 A 2770 Kastrup Telefon

Læs mere

Kravspecifikation. vedr. levering af elbiler og plug-in hybridbiler

Kravspecifikation. vedr. levering af elbiler og plug-in hybridbiler Bilag A.1: Kravspecifikation (indgår som bilag 1 til Rammeaftalen) Kravspecifikation vedr. levering af elbiler og plug-in hybridbiler 1 1. Indledning 1.1 Mindstekrav og krav Der sondres mellem to typer

Læs mere

Spørgsmål og svar til udbud af bærbare computere 2015/S

Spørgsmål og svar til udbud af bærbare computere 2015/S Spørgsmål og svar til udbud af bærbare computere 2015/S 244-443181 Skemaet indeholder alle, til dato, offentliggjort spørgsmål og svar. Alle spørgsmål og svar offentliggøres på http://www.ikast-brande.dk

Læs mere

TILBUD. ========================== Skriver i kr. ========================== Skriver i kr.

TILBUD. ========================== Skriver i kr. ========================== Skriver i kr. Regionshospitalet Silkeborg, bygning 15 Side E.9.1 af 8 for: 11 Flow-entreprisen TILBUD Undertegnede entreprenør tilbyder hermed at udføre følgende arbejder i henhold til udbudsbrev og udbudsmateriale

Læs mere

Udbud indkøb af gummihjulslæsser

Udbud indkøb af gummihjulslæsser Udbud indkøb af gummihjulslæsser Esbjerg Kommune udbyder i offentligt nationalt udbud i henhold til tilbudsloven, indkøb af gummihjulslæsser. Udbuddet er offentligt annonceret. 1. Opgaven: Opgaven består

Læs mere

CityCirkel el-busser i København

CityCirkel el-busser i København CityCirkel el-busser i København Projekt el-busser 2007: På baggrund af beslutning i Københavns Borgerrepræsentation udbyder Movia kørsel i City med el-busser Marts 2008: Arriva vinder kontrakten på 11

Læs mere

Bilerne skal benyttes i det daglige arbejde til mandskabs og materialetransport.

Bilerne skal benyttes i det daglige arbejde til mandskabs og materialetransport. [Firma] [Navn] [Adresse] [Postnr] [By] Fællesindkøb Fyn Graabjergvej 3 A 5856 Ryslinge www.faaborgmidtfyn.dk 13. maj 2008 Vedr.: Tilbud på mandskabsbiler til Værkstederne, Assens Kommune. Tak for Deres

Læs mere

Tak for Deres henvendelse vedrørende indkøb af biler til Assens Kommune.

Tak for Deres henvendelse vedrørende indkøb af biler til Assens Kommune. 1 [Firma] [Navn] [Adresse] [Postnr.] [By] Fællesindkøb Fyn Graabjergvej 3A 5856 Ryslinge Tlf. 72 530 530 www.faaborgmidtfyn.dk Vedr.: Tilbud på biler til Assens Kommune. Tak for Deres henvendelse vedrørende

Læs mere

Udbud - 2 stk. store 2-kammer skraldebiler. Udbudsbetingelser

Udbud - 2 stk. store 2-kammer skraldebiler. Udbudsbetingelser Udbud - 2 stk. store 2-kammer skraldebiler Udbudsbetingelser Dato: 11-12-2017 Dokument id: 79317 Version: 1.1 Udarbejdet af: OFD Kontrol: ANS Godkendt af: LTH side 2 af 9 Odense Renovation A/S Snapindvej

Læs mere

Assens Kommune Aftalemateriale Tilbudsindhentning Prisaftale på bandager og ortoser Kontraktstart

Assens Kommune Aftalemateriale Tilbudsindhentning Prisaftale på bandager og ortoser Kontraktstart Assens Kommune Aftalemateriale Tilbudsindhentning Prisaftale på bandager og ortoser Kontraktstart 01.09.2016 Indhold Prisaftale på bandager og ortoser i Assens Kommune... 3 1. Indledning... 3 1.1 Generel

Læs mere

Udbudsbetingelser for Lejre Kommunes udbud af kontrakt om køb af tablets. 3. oktober 2013

Udbudsbetingelser for Lejre Kommunes udbud af kontrakt om køb af tablets. 3. oktober 2013 Sterregaard ApS for Lejre Kommunes udbud af kontrakt om køb af tablets 3. oktober 2013 1 Indholdsfortegnelse 1. Generelle vilkår for udbuddet... 3 1.1. Indledning... 3 1.2. Baggrund for udbudet... 3 1.3.

Læs mere

1 Bestemmelse om udbud og tilbud

1 Bestemmelse om udbud og tilbud 1 Bestemmelse om udbud og tilbud 1.1 Generelt Sønderborg Kommune (i det efterfølgende nævnt Ordregiver) udbyder ved nærværende udbud udførelse af vintertjeneste i Sønderborg Kommune. Arbejdet er udbudt

Læs mere

Udbud - 1 stk. lille 2-kammer skraldebil. Udbudsbetingelser

Udbud - 1 stk. lille 2-kammer skraldebil. Udbudsbetingelser Udbud - 1 stk. lille 2-kammer skraldebil Udbudsbetingelser Dato: 11-12-2017 Dokument id: 79424 Version: 1.1 Udarbejdet af: OFD Kontrol: ANS Godkendt af: LTH side 2 af 9 Odense Renovation A/S Snapindvej

Læs mere

Udbudsbetingelser. EU udbuds nr. 2015/S xxx-xxxxxx. Version 1.1 Revideret 20.01.2015/PEAF

Udbudsbetingelser. EU udbuds nr. 2015/S xxx-xxxxxx. Version 1.1 Revideret 20.01.2015/PEAF Version 1.1 Revideret 20.01.2015/PEAF Udbudsbetingelser Levering af vekslere, beholdere og automatik mv. til varmecentraler 2015+ Delrammeaftale 1, pladevarmevekslere og varmtvandsbeholdere Delrammeaftale

Læs mere

Offentligt udbud. Levering af vejbelysningsarmaturer Kontraktudkast

Offentligt udbud. Levering af vejbelysningsarmaturer Kontraktudkast Offentligt udbud Levering af vejbelysningsarmaturer Kontraktudkast Juni 2015 Viborg Kommune Levering af vejbelysnings armaturer INDHOLDSFORTEGNELSE INDHOLDSFORTEGNELSE... 1 KONTRAKTUDKAST... 2 1. Parterne...2

Læs mere

Tilbudslister til udbud af Indsamling og transport af affald i Ringkøbing-Skjern Kommune

Tilbudslister til udbud af Indsamling og transport af affald i Ringkøbing-Skjern Kommune Tilbudslister til udbud af Indsamling og transport af affald i Ringkøbing-Skjern Kommune Indholdsfortegnelse 1 Tilbud Delområde Nord 2 1.1 Tilbudsliste Nord R1 R3 3 2 Tilbud Delområde Syd 6 2.1 Tilbudsliste

Læs mere

HOFOR A/S. Udbud iht. Kvalifikationsordning vedrørende levering af biler mv. 1 Van

HOFOR A/S. Udbud iht. Kvalifikationsordning vedrørende levering af biler mv. 1 Van HOFOR A/S Udbud iht. Kvalifikationsordning vedrørende levering af biler mv. 1 Van Indholdsfortegnelse 1.1. Indledning/generelle forhold... 3 1.2. Indbydelse til afgivelse af tilbud... 3 1.3. Udbudsmaterialet...

Læs mere

1 Bestemmelse om udbud og tilbud

1 Bestemmelse om udbud og tilbud 1 Bestemmelse om udbud og tilbud 1.1 Generelt (i det efterfølgende nævnt Ordregiver) udbyder ved nærværende udbud udførelse af vintertjeneste i. Dette udbud omfatter 19 entrepriser vedrørende kørsel i

Læs mere

Kontraktbilag 08, (præciseret) Retningslinier vedr. tildeling

Kontraktbilag 08, (præciseret) Retningslinier vedr. tildeling Kontraktbilag 08, (præciseret) Retningslinier vedr. tildeling Rammekontrakt 06.05 Nærværende præciserede bilag er gældende fra d. 14. september 2010. Bilaget erstatter tidligere Kontraktbilag 08 således

Læs mere

leverance af variable vejtavler

leverance af variable vejtavler tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) leverance af variable vejtavler Juni 2013 Tilbudsgiver: navn: adresse: 2 af 6 Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) Tilbuddet skal afleveres på den fortrykte tilbudsliste(tbl),

Læs mere

Opdateret Projektbeskrivelse

Opdateret Projektbeskrivelse Opdateret Projektbeskrivelse 1. Projekttitel E-bus KBH 2. Resumé Københavns Kommune har en målsætning om at 33% af alle kommunens busser kører på CO 2 -neutral el i 2025. Sker dette vil CO 2 -reduktionen

Læs mere

Offentligt udbud. Rammeaftale om levering af pyntegrønt og juletræer til kirkegårde og institutioner. Rudersdal Kommune

Offentligt udbud. Rammeaftale om levering af pyntegrønt og juletræer til kirkegårde og institutioner. Rudersdal Kommune Offentligt udbud Rammeaftale om levering af pyntegrønt og juletræer til kirkegårde og institutioner i Rudersdal Kommune 1. Generelle udbudsbetingelser 15.12.2017 1 Indholdsfortegnelse Forside Side 1 Indholdsfortegnelse

Læs mere

3. udbud Århus Kommune

3. udbud Århus Kommune 3. udbud Århus Kommune 2. Rettelsesblad. De 4 første spørgsmål svar var med i 1. rettelsesblad. Spørgsmål 1 Dørarrangement I bilag 5 til kontrakten - punkt 1 på side 65 er der anført krav til dørarrangementer

Læs mere

Kontraktbilag 8, præciseret

Kontraktbilag 8, præciseret Kontraktbilag 8, præciseret Retningslinier vedr. Tildeling Rammeaftale 18.02 rengøring Nærværende præciserede bilag er gældende fra d. 14. september 2010. Bilaget erstatter tidligere Kontraktbilag 8 således

Læs mere

Mercantec Annonceret udbud Gravemaskine December 2014

Mercantec Annonceret udbud Gravemaskine December 2014 Mercantec Annonceret udbud Gravemaskine December 2014 Gravemaskine, december 2014 Side 1/9 Annonceret udbud iht. Tilbudsloven I medfør af lovebekendtgørelse nr. 1410 af 7. december 2007 om indhentning

Læs mere

Bilag D Retningslinjer for gennemførelse af Direkte tildeling og Miniudbud

Bilag D Retningslinjer for gennemførelse af Direkte tildeling og Miniudbud Rammeaftale 05.02 Kontorvarer Bilag D Retningslinjer for gennemførelse af Direkte tildeling og Miniudbud Rammeaftale 50.70 Interaktive tavler og av-udstyr Indholdsfortegnelse 1. Proces for tildeling...

Læs mere

2-kammer beholdere til sorteret husholdningsaffald. Udbudsbetingelser

2-kammer beholdere til sorteret husholdningsaffald. Udbudsbetingelser 2-kammer beholdere til sorteret husholdningsaffald Udbudsbetingelser Dato: 11-03-2016 Udarbejdet af: OFD/PJH/LTH Version: 1 Kontrol: PJH Godkendt af: PJH side 2 af 8 Odense Renovation A/S Snapindvej 21

Læs mere

Udbudsbetingelser 24. oktober Udbud af udskiftning af komfurer i afd Klostervangen

Udbudsbetingelser 24. oktober Udbud af udskiftning af komfurer i afd Klostervangen Udbudsbetingelser 24. oktober 2017 Udbud af udskiftning af komfurer i afd. 25 - Klostervangen Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Generelle forhold... 3 3. Udbudsmateriale... 4 4. Den udbudte aftale...

Læs mere

Udbudsbetingelser. Annoncering af rammeaftale vedrørende AVudstyr til University College Nordjylland

Udbudsbetingelser. Annoncering af rammeaftale vedrørende AVudstyr til University College Nordjylland Udbudsbetingelser Annoncering af rammeaftale vedrørende AVudstyr til University College Nordjylland Side 1 af 8 1 Indledning Nærværende udbud vedrører anskaffelse af AV-udstyr til University College Nordjylland

Læs mere

Delaftale 5 Tværgående affaldsfaglige konsulentydelser

Delaftale 5 Tværgående affaldsfaglige konsulentydelser Miljøstyrelsens Rammeaftale på affaldsfaglige konsulentydelser og -bistand Bilag 3a: Miniudbudsbetingelser Delaftale 5 Tværgående affaldsfaglige konsulentydelser Side 1 af 7 Indholdsfortegnelse 1. Indledning...

Læs mere

Rammeaftalerne kan kun benyttes, hvis deres vilkår fuldt ud følges.

Rammeaftalerne kan kun benyttes, hvis deres vilkår fuldt ud følges. Amgros I/S Dampfærgevej 22 DK-2100 København Ø Tel: +45 8871 3000 Fax: +45 8871 3008 www.amgros.dk amgros@amgros.dk Spørgsmål/svar til høreapparatudbud for 2011: 2010/S 245-374434 Spørgsmål Svar I det

Læs mere

Kontraktbilag 08 (præciseret)

Kontraktbilag 08 (præciseret) Kontraktbilag 08 (præciseret) Retningslinier for Miniudbud Rammekontrakt 02.23 Nærværende bilag er gældende fra 14. september2010. Bilaget erstatter tidligere Kontraktbilag 08 således at tildelinger foretaget

Læs mere

Udskillelse af leverandører ved overgang til fase 2

Udskillelse af leverandører ved overgang til fase 2 Bilag 5 Dato November 2015 Bilag 5 er i sin helhed et mindstekrav. Udskillelse af leverandører ved overgang til fase 2 Til Udvikling af nye, innovative løsninger til optimal anvendelse af ressourcer i

Læs mere

TILBUD. Skriver i kr. Alle felter i tilbudslisten skal være udfyldte for at tilbuddet betragtes som konditionsmæssigt. Forbehold:

TILBUD. Skriver i kr. Alle felter i tilbudslisten skal være udfyldte for at tilbuddet betragtes som konditionsmæssigt. Forbehold: Århus Sygehus Tage Hansensgade, Bygning 2 Bilag 09 side E.9.1 af 5 Tilbudsliste for: 13 Desinfektionsvasker-entreprisen TILBUD Undertegnede entreprenør tilbyder hermed at udføre følgende arbejder i henhold

Læs mere

B E T I N G E L S E R. for. annoncering. 200 stk. Faldskærmstasker & 1450 stk. Paksække M96

B E T I N G E L S E R. for. annoncering. 200 stk. Faldskærmstasker & 1450 stk. Paksække M96 B E T I N G E L S E R for annoncering af 200 stk. Faldskærmstasker & 1450 stk. Paksække M96 Version 4.2 Side 1 1. DET SAMLEDE ANNONCERINGSMATERIALE Det samlede annonceringsmateriale består af: Annonce

Læs mere

Kontraktbilag 8 (præciseret) Retningslinjer vedr. tildeling

Kontraktbilag 8 (præciseret) Retningslinjer vedr. tildeling Kontraktbilag 8 (præciseret) Retningslinjer vedr. tildeling Rammeaftale 12.01 Nærværende bilag er gældende fra 14. september 2010. Bilaget erstatter tidligere Kontraktbilag 08 således at tildelinger foretaget

Læs mere

Miniudbud. bestilling af håndværkere

Miniudbud. bestilling af håndværkere Miniudbud bestilling af håndværkere Miniudbud Vejledning til miniudbud Som indkøber skal du gennemføre et miniudbud, hvis arbejdet/leverancen overstiger en værdi på 50.000 kroner ekskl. moms. Eller hvis

Læs mere

Udbudsbetingelse. Udbudsbetingelse. Aftale om indkøb af mobilt tromlesortereanlæg for Forsyning Helsingør Affald A/S

Udbudsbetingelse. Udbudsbetingelse. Aftale om indkøb af mobilt tromlesortereanlæg for Forsyning Helsingør Affald A/S Udbudsbetingelse Aftale om indkøb af mobilt tromlesortereanlæg for Forsyning Helsingør Affald A/S Januar 2018 udbudsbetingelse Indholdsfortegnelse 1 Indledning... 3 2 Udbuddets omfang... 3 2.1 Udbuddets

Læs mere

Tak for Deres henvendelse vedrørende indkøb af biler til Nyborg Kommune.

Tak for Deres henvendelse vedrørende indkøb af biler til Nyborg Kommune. 1 Vedr.: Tilbud på biler til Nyborg Kommune. Tak for Deres henvendelse vedrørende indkøb af biler til Nyborg Kommune. Fællesindkøb Fyn udbyder herved på vegne af Nyborg Kommune, indkøb af 24 stk. fabriks

Læs mere

Beskrivelse af værktøjet: TCO beregner

Beskrivelse af værktøjet: TCO beregner Beskrivelse af værktøjet: TCO beregner TCO beregneren er en hjælp til at lægge budget og beregne CO 2 udledning for en eller flere biler. Beregneren henvender sig til både privatbilister og erhverv. Dog

Læs mere

TOTALENTREPRISE UDBUDSPROJEKT UDBUDSBETINGELSER

TOTALENTREPRISE UDBUDSPROJEKT UDBUDSBETINGELSER TOTALENTREPRISE UDBUDSPROJEKT UDBUDSBETINGELSER Skorpeskolen Princip illustration Udbudsbetingelser Dateret: 04.01.2017 Udbudsbetingelser Side : 2/7 Indhold: 1. Omfang... 3 1.1 Betingelser... 3 1.2 Tildeling...

Læs mere

Levering af vintermateriel

Levering af vintermateriel Levering af vintermateriel Saltspredere til kørebaner og stier Juli 2017 Side 1 af 9 Indholdsfortegnelse 1 Alment 3 2 Orientering 3 3 Bestemmelser om udbud og tilbud 4 3.1 Oplysninger om skatter, miljøbeskyttelse,

Læs mere

Udbud Ophaler NGS. Udbudsbetingelser

Udbud Ophaler NGS. Udbudsbetingelser Udbud Ophaler NGS Udbudsbetingelser Odense Renovation A/S Snapindvej 21 5200 Odense V info@odenserenovation.dk www.odenserenovation.dk side 2 af 10 side 3 af 10 Odense Renovation A/S Snapindvej 21 5200

Læs mere

Bilag 1. Kravspecifikation. vedr. køb og operationel leasing af elbiler og plug-in hybridbiler

Bilag 1. Kravspecifikation. vedr. køb og operationel leasing af elbiler og plug-in hybridbiler Bilag 1 Kravspecifikation vedr. køb og operationel leasing af elbiler og plug-in hybridbiler 1 1. Kravspecifikationens opbygning Nærværende kravspecifikation er nedenfor opbygget med beskrivelser af behov,

Læs mere

Forberedelse og udbud af elbusdrift i Roskilde. Jeppe Gaard, Kontraktchef, MOVIA

Forberedelse og udbud af elbusdrift i Roskilde. Jeppe Gaard, Kontraktchef, MOVIA Forberedelse og udbud af elbusdrift i Roskilde Jeppe Gaard, Kontraktchef, MOVIA Beslutningsproces for elbusser i Roskilde Roskilde Kommune beslutter at Movia skal gå videre med at udbyde busdrift som el

Læs mere

Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2012-00264655 (Poul Holm, Gorm K. Elikofer) 5. september 2012

Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2012-00264655 (Poul Holm, Gorm K. Elikofer) 5. september 2012 Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2012-00264655 (Poul Holm, Gorm K. Elikofer) 5. september 2012 K E N D E L S E Volvo Busser Danmark A/S (advokat Torkil Høg, København) mod Bornholms Regionskommune Trafikselskabet

Læs mere

Spørgsmål og svar EU-udbud 2015/S 155-285470

Spørgsmål og svar EU-udbud 2015/S 155-285470 Spørgsmål og svar EU-udbud 2015/S 155-285470 1. I udbuddet efterspørges et antal mammografiapparater, samt leverance optioner. Er det muligt at tilbyde Mammografisystemer, uden at kunne tilbyde alle Leverance

Læs mere

Kollektiv Trafik Konference. Lidt praktik og erfaringer

Kollektiv Trafik Konference. Lidt praktik og erfaringer Kollektiv Trafik Konference Naturgasbusser Lidt praktik og erfaringer 06. 07. oktober 2014 Arriva Bus Arriva Tog Arriva Havnebus UC Plus Ejet af DB Bahn - Bus Største busoperatør i DK ca. 50% markedsandel

Læs mere

UDKAST, BILAG 2A BETINGELSER OG VEJLEDNING TIL UDFYLDELSE AF BILAG 2 - TILBUDSLISTEN

UDKAST, BILAG 2A BETINGELSER OG VEJLEDNING TIL UDFYLDELSE AF BILAG 2 - TILBUDSLISTEN UDKAST, BILAG 2A BETINGELSER OG VEJLEDNING TIL UDFYLDELSE AF BILAG 2 - TILBUDSLISTEN 2018 Udbud med forhandling af Rammeaftale på Kurerforsendelser Side 1 af 5 1. INDLEDNING Tilbudsgiver skal i forbindelse

Læs mere

HØRING. Offentligt udbud nr. 20xx/S XX-XXXX

HØRING. Offentligt udbud nr. 20xx/S XX-XXXX Høring- Offentligt udbud HØRING Offentligt udbud nr. 20xx/S XX-XXXX Udbud af rammeaftale Vedrørende anskaffelse af fleksible video- og fiber endoskoper med tilhørende Vejledning til høring Region Midtjylland

Læs mere

FORELØBIG 6. AUGUST 2015

FORELØBIG 6. AUGUST 2015 SEPTEMBER 2015 VORDINGBORG KOMMUNE OPS om etablering og teknisk drift af Vandhuset i Vordingborg APPENDIKS 3 Udbudsvilkår FORELØBIG 6. AUGUST 2015 2 INDHOLD 1 Indledning 4 2 Det endelige udbudsmateriale

Læs mere

Udbud på udskiftning af belysning i bl.a. Samlingssal og Bibliotek, Møn Skole Stege, Birketvænget 2, 4780 Stege.

Udbud på udskiftning af belysning i bl.a. Samlingssal og Bibliotek, Møn Skole Stege, Birketvænget 2, 4780 Stege. Til tilbudsgiver 21.09.2016 Udbud på udskiftning af belysning i bl.a. Samlingssal og Bibliotek, Møn Skole Stege, Birketvænget 2, 4780 Stege. Hermed fremsendes udbudsmateriale vedr. udskiftning af belysning,

Læs mere

Kontrakt. Levering af affaldsbeholdere til Nordfyns Kommune Bilag 3 til udbud nr.: 2015-451255

Kontrakt. Levering af affaldsbeholdere til Nordfyns Kommune Bilag 3 til udbud nr.: 2015-451255 Kontrakt Levering af affaldsbeholdere til Nordfyns Kommune Bilag 3 til udbud nr.: 2015-451255 Revideret den 18. december 2015 Dokument nr. 480-2015-417211 Sags nr. 480-2015-109895 Indhold Kontrakt vedr.

Læs mere

Vintertjeneste 2013 2016 Tønder Kommune. Udbudsbrev UDBUDSMATERIALE 12-04-2013

Vintertjeneste 2013 2016 Tønder Kommune. Udbudsbrev UDBUDSMATERIALE 12-04-2013 1. UDBUDSMATERIALE for udførelse af vintertjeneste 2013 2016 1 Indholdsfortegnelse Indhold 1. Ordregiver... 3 2. De udbudte ydelser... 3 3. Specifikation af de udbudte entrepriser... 3 3.1. Ruternes/distrikternes

Læs mere

Notat om rammer for EU-udbud af buskørsel i Svendborg Kommune

Notat om rammer for EU-udbud af buskørsel i Svendborg Kommune FynBus 24 oktober 2011 Notat om rammer for EU-udbud af buskørsel i Svendborg Kommune Baggrund I 2008 blev buskørsel i Svendborg Kommune udbudt for perioden køreplanskiftet 2008 30. juni 2012. Der forventes

Læs mere

Kontraktbilag 08 (præciseret) Retningslinier for Miniudbud tildeling

Kontraktbilag 08 (præciseret) Retningslinier for Miniudbud tildeling 08 (præciseret) Retningslinier for Miniudbud tildeling Rammekontrakt 02.18 Nærværende bilag er gældende fra 14. september 2010. Bilaget erstatter tidligere 08 således at tildelinger foretaget på Rammeaftale

Læs mere

Udbud - Indkøb af gummihjulslæsser

Udbud - Indkøb af gummihjulslæsser Udbud - Indkøb af gummihjulslæsser Marts 2017 Udgivelsesdato : Projekt : 2084 Dokument nr. : 10 Udarbejdet : Behs Kontrolleret : Twin, Toan Version : 1.0 Side 1 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE 1 ORIENTERING 2

Læs mere

Miniudbud vejledning 2. Bestilling af håndværkere

Miniudbud vejledning 2. Bestilling af håndværkere Miniudbud vejledning 2 Bestilling af håndværkere Vejledning til miniudbud Som indkøber skal du gennemføre et miniudbud, hvis arbejdet/leverancen overstiger en værdi på 50.000 kroner ekskl. moms. Eller

Læs mere

Udbudsbetingelser. EU-udbud af rammeaftale vedrørende tablets og hybrider til Norddjurs Kommune. Danmark-Grenaa: Databehandlingsmaskiner (hardware)

Udbudsbetingelser. EU-udbud af rammeaftale vedrørende tablets og hybrider til Norddjurs Kommune. Danmark-Grenaa: Databehandlingsmaskiner (hardware) Udbudsbetingelser EU-udbud af rammeaftale vedrørende tablets og hybrider til Norddjurs Kommune Danmark-Grenaa: Databehandlingsmaskiner (hardware) 2014/S 053-087973 1 af 9 1 Indledning Nærværende udbud

Læs mere

Side 10 pkt. 6. De angivne brugerlicenspriser kr. 795,- eller k. 2000,- er en engangslicenspris.

Side 10 pkt. 6. De angivne brugerlicenspriser kr. 795,- eller k. 2000,- er en engangslicenspris. Spørgsmål og Svar B3 Spørgsmål 21 Der er anført, at priserne skal være inkl. moms. Iflg. lovgivningen er buskørsel undtaget for moms. Vil det sige at der med kravet menes at der skal tages højde for evt.ændring

Læs mere

For ydelser under TBL-B Tillægsydelser og i TBL-C Beholderværksted, afregnes der med Ordregiver efter faktisk udførte ydelser.

For ydelser under TBL-B Tillægsydelser og i TBL-C Beholderværksted, afregnes der med Ordregiver efter faktisk udførte ydelser. Bilag 2: Tilbudsliste Vejledning til tilbudsliste Tilbudsgiver skal, for at tilbud er konditionsmæssigt, udfylde samtlige punkter i tilbudslisterne omfattende TBLA, TBLB og TBLC, samt udfylde og vedlægge

Læs mere

Velkommen. Udbudspræsentation: Operations og undersøgelseshandsker. Indkøb og Logistik.

Velkommen. Udbudspræsentation: Operations og undersøgelseshandsker. Indkøb og Logistik. Velkommen Udbudspræsentation: Operations og undersøgelseshandsker www.regionmidtjylland.dk Dagens program Indledning og præsentation Delaftale 1-6 Sideordnet tilbud De udbudte produkter (tilbudsliste)

Læs mere

TILBUDSSKEMA BUSTRANSPORT Udflytterkørsel. Denne delaftale omfatter alle ruter, som skal anvende en bus med siddepladskapacitet til 30 personer.

TILBUDSSKEMA BUSTRANSPORT Udflytterkørsel. Denne delaftale omfatter alle ruter, som skal anvende en bus med siddepladskapacitet til 30 personer. TILBUDSSKEMA BUSTRANSPORT Denne delaftale omfatter alle ruter, som skal anvende en bus med siddepladskapacitet til 30 personer. Delaftale 1.A: Denne delaftale omfatter ca. 10-15 ruter mellem en børnehave

Læs mere

Ja den tilladte bredde for type 18 øges til 1040 mm. Det korrekte sagsnummer er 1-23-4-101-25-13 15.10.2014 22.10.14

Ja den tilladte bredde for type 18 øges til 1040 mm. Det korrekte sagsnummer er 1-23-4-101-25-13 15.10.2014 22.10.14 Sagsnr. 1-23-4-101-25-13 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 4 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-3 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Vil Region overveje, at øge den tilladte bredte

Læs mere

Bilag B Retningslinjer for gennemførelse af Miniudbud Rammeaftale 02.06 Standard Software Delaftale 4 Standard Software kompatibelt med SAS software

Bilag B Retningslinjer for gennemførelse af Miniudbud Rammeaftale 02.06 Standard Software Delaftale 4 Standard Software kompatibelt med SAS software Bilag B Retningslinjer for gennemførelse af Miniudbud Rammeaftale 02.06 Standard Software Delaftale 4 Standard Software kompatibelt med SAS software Rammeaftale 05.02 Kontorvarer Indholdsfortegnelse 1.

Læs mere

Udbudsbetingelser Udbud af håndværkerydelser

Udbudsbetingelser Udbud af håndværkerydelser Rammeaftale 2013-1118-03 Udbudsbetingelser Udbud af håndværkerydelser Februar 2014 Indhold: 1 Generelle oplysninger 1 3 1.1 Ordregiver 1.1 3 1.2 Udbudsprocedure 1.2 3 1.3 De udbudte ydelser 1.3 3 1.3.1

Læs mere

UDBUDSSTRATEGI SVENDBORG KOMMUNE

UDBUDSSTRATEGI SVENDBORG KOMMUNE UDBUDSSTRATEGI SVENDBORG KOMMUNE UDKAST December 2010 Sagsnr. 10/9903 2 Udbudsstrategi I henhold til Styrelsesloven skal Byrådet inden udgang af funktionsperiodens første år i en udbudsstrategi vurdere,

Læs mere

Tilbudsliste - samleliste

Tilbudsliste - samleliste Side A Tilbudsliste - samleliste Undertegnede tilbyder herved at udføre vintertjeneste på nestående ruter på det i udbudsmaterialet, dateret 11. juli 2014, angivne grundlag. Entreprise Rute Snerydning

Læs mere

Kontraktbilag 2. Tilbudsliste (prisbilag)

Kontraktbilag 2. Tilbudsliste (prisbilag) Kontraktbilag 2 Tilbudsliste (prisbilag) Vejledning til udfyldelse af excel-versionen af Kontraktbilag 2 Der henvises til Kontraktbilag 1, afsnit 1.2 Delaftalernes produkter og option på køb af produkter.

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER. for. Udbud af batterier til høreapparater 2013-2017

UDBUDSBETINGELSER. for. Udbud af batterier til høreapparater 2013-2017 UDBUDSBETINGELSER for Udbud af batterier til høreapparater 2013-2017 2 1. DE ORDREGIVENDE MYNDIGHEDER Region Hovedstaden Kongens Vænge 2 3400 Hillerød Region Sjælland Alléen 15 4180 Sorø Region Syddanmark

Læs mere

Udbudsbetingelse. Udbudsbetingelser. Aftale om levering og udskiftning af gasmotoranlæg på Helsingør Renseanlæg

Udbudsbetingelse. Udbudsbetingelser. Aftale om levering og udskiftning af gasmotoranlæg på Helsingør Renseanlæg Udbudsbetingelse Aftale om levering og udskiftning af gasmotoranlæg på Helsingør Renseanlæg 15. Marts 2019 udbudsbetingelse Indholdsfortegnelse 1 Indledning... 3 2 Udbuddets omfang... 3 2.1 Udbuddets genstand...

Læs mere

UDBUDSBETINGELER UDSKIFTNING AF VINDUER OG DØRE

UDBUDSBETINGELER UDSKIFTNING AF VINDUER OG DØRE AKTIVITETSCENTRET HAMLET UDBUDSBETINGELER UDSKIFTNING AF VINDUER OG DØRE Fagentreprise Udbudsbetingelser Dateret: 07.06.2017 Indhold: 1. Omfang... 3 1.1 Betingelser... 3 1.2 Tildeling... 5 1.3 Aflevering

Læs mere

Udbud og tildeling Vintertjeneste Udgave 1.0 Indholdsfortegnelse Dato: Marts Indholdsfortegnelse

Udbud og tildeling Vintertjeneste Udgave 1.0 Indholdsfortegnelse Dato: Marts Indholdsfortegnelse Udbud og tildeling Indholdsfortegnelse Dato: Marts 2018 UDBUD OG TILDELING Indholdsfortegnelse Side 1 ORIENTERING...1 1.1 VINTERTJENESTE RUTENUMMEREREDE VEJE...1 1.2 VINTERTJENESTE - KOMMUNEVEJE...1 1.3

Læs mere

KØB AF GUMMIGED TILBUDSLISTE JANUAR 2018

KØB AF GUMMIGED TILBUDSLISTE JANUAR 2018 KØB AF GUMMIGED TILBUDSLISTE JANUAR 2018 Køb af gummiged Indholdsfortegnelse 2 Indholdsfortegnelse 1 Generelt... 3 1.1 Vejledning... 3 1.2 Oplysninger... 3 1.3 Pristilbud for gummiged.... 6 1.3.1 Prisliste...

Læs mere

FAGENTREPRISE UDBUDSPROJEKT UDBUDSBETINGELSER

FAGENTREPRISE UDBUDSPROJEKT UDBUDSBETINGELSER FAGENTREPRISE UDBUDSPROJEKT UDBUDSBETINGELSER Nordsjællands Brandskole Udbudsbetingelser Dateret: 06.06.2017 Udbudsbetingelser Side : 2/7 Indhold: 1. Omfang... 3 1.1 Betingelser... 3 1.2 Tildeling... 5

Læs mere

Tilbudsliste Transport af brændbart affald fra Miljøcenter Hasselø og Miljøcenter. EU-udbud, TED-publikation nr

Tilbudsliste Transport af brændbart affald fra Miljøcenter Hasselø og Miljøcenter. EU-udbud, TED-publikation nr Tilbudsliste Transport af brændbart affald fra Miljøcenter Hasselø og Miljøcenter Gerringe. EU-udbud, TED-publikation nr. 046469-2014 April 2014 I/S REFA, Energivej 4, 4800 Nykøbing F. E-mail: refa@refa.dk

Læs mere

Udbud - Indkøb af klistermærker til nye affaldsordninger. Udbudsbetingelser - Klistermærker

Udbud - Indkøb af klistermærker til nye affaldsordninger. Udbudsbetingelser - Klistermærker Udbud - Indkøb af klistermærker til nye affaldsordninger Udbudsbetingelser - Klistermærker Dato: 20. juni 2019 Dokument id: 96608 Version: 1.0 Udarbejdet af: Katharina Maria Pedersen Kontrol: Dorthe Lind

Læs mere

Udbudsbetingelser. Projektnavn: Udskiftning af plastkædeskrabere i 3 rektangulære forklaringstanke på Helsingør Renseanlæg

Udbudsbetingelser. Projektnavn: Udskiftning af plastkædeskrabere i 3 rektangulære forklaringstanke på Helsingør Renseanlæg Projektnavn: Udskiftning af plastkædeskrabere i 3 rektangulære forklaringstanke på Helsingør Renseanlæg Bygherre: Forsyning Helsingør A/S Side 1 af 8 Indholdsfortegnelse 1 Ordregivende myndighed... 3 2

Læs mere

ODENSE RENOVATION A/S. Udbud vedr. indkøb af 1 stk. gummihjulslæsser. UB Udbudsbetingelser. September Side PAGE 1 af 10

ODENSE RENOVATION A/S. Udbud vedr. indkøb af 1 stk. gummihjulslæsser. UB Udbudsbetingelser. September Side PAGE 1 af 10 ODENSE RENOVATION A/S Udbud vedr. indkøb af 1 stk. gummihjulslæsser UB Udbudsbetingelser September 2013 Sag J.nr. Udarb. OFD Udg. 01 Kontrol EP Dato 2013-09-23 Godk. Side PAGE 1 af 10 Udbudsbetingelser

Læs mere

Udbud vedr. indkøb af 2 stk. ophalere

Udbud vedr. indkøb af 2 stk. ophalere ODENSE RENOVATION A/S Udbud vedr. indkøb af 2 stk. ophalere UB Udbudsbetingelser Maj 2013 Sag J.nr. Udarb. OFD Udg. 02 Kontrol PNA Dato 2013-05-29 Godk. Side PAGE 1 af 10 Udbudsbetingelser indkøb af 2

Læs mere

UDBUD AF VINTERTJENESTE

UDBUD AF VINTERTJENESTE JULI 2013 ESBJERG KOMMUNE UDBUD AF VINTERTJENESTE 2013-2015 ADRESSE COWI A/S Stormgade 2 6700 Esbjerg TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk JULI 2013 ESBJERG KOMMUNE UDBUD AF VINTERTJENESTE

Læs mere

GENUDBUD AF VINTERTJENESTE 2014-2019

GENUDBUD AF VINTERTJENESTE 2014-2019 JUNI 2014 LEJRE KOMMUNE GENUDBUD AF VINTERTJENESTE 2014-2019 ADRESSE COWI A/S Havneparken 1 7100 Vejle TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk JUNI 2014 LEJRE KOMMUNE GENUDBUD AF VINTERTJENESTE

Læs mere

7. Udbud. Spørgsmål og svar offentliggjort 21.11.2012

7. Udbud. Spørgsmål og svar offentliggjort 21.11.2012 7. Udbud Spørgsmål og svar offentliggjort 21.11.2012 Der mangler svar på nogle af spørgsmålene. Disse vil blive besvaret senere dog senest d. 30.11.2012. Nr. Spørgsmål Svar 1 Pakke 772 Sydtrafik anmodes

Læs mere

Fjernvarme Fyn s halmindkøbspolitik

Fjernvarme Fyn s halmindkøbspolitik Fjernvarme Fyn s halmindkøbspolitik Når Fjernvarme Fyn indkøber halm til sine danske anlæg følges nedennævnte principper. 1. Udbudsrunder Udbudsrunder er det bærende princip i Fjernvarme Fyn s halmindkøb.

Læs mere

EJENDOMSMÆGLER OPGAVE MED AT SÆLGE PARCELHUS- GRUNDE I

EJENDOMSMÆGLER OPGAVE MED AT SÆLGE PARCELHUS- GRUNDE I UDBUD AF EJENDOMSMÆGLER OPGAVE MED AT SÆLGE PARCELHUS- GRUNDE I TUNE NORDØST Greve Kommune August 2015 Indholdsfortegnelse 1. Introduktion 3. 2. Udbudsform og rammebetingelser 4. 3. Udvælgelseskriterier

Læs mere

Esbjerg Kommune genudbyder i offentligt nationalt udbud i henhold til tilbudsloven, indkøb af special gravemaskine. Udbuddet er offentligt annonceret.

Esbjerg Kommune genudbyder i offentligt nationalt udbud i henhold til tilbudsloven, indkøb af special gravemaskine. Udbuddet er offentligt annonceret. Genudbud- indkøb af Special gravemaskine. Esbjerg Kommune genudbyder i offentligt nationalt udbud i henhold til tilbudsloven, indkøb af special gravemaskine. Udbuddet er offentligt annonceret. 1. Opgaven:

Læs mere

Spørgsmål & Svar Udbud af subcutane infusionssæt 2015/S

Spørgsmål & Svar Udbud af subcutane infusionssæt 2015/S Spørgsmål & Svar opdateret d. 11.12.2015 1 Spørgsmål & Svar Udbud af subcutane infusionssæt 2015/S234-424770 Udbyder har modtaget nedenstående spørgsmål vedr. udbudsmaterialet. Spørgsmålene, der er anonymiseret,

Læs mere

Udbud. Manometriudstyr. til. Gastroenheden. Hvidovre Hospital. Udbudsbetingelser Sag nr. 15011742

Udbud. Manometriudstyr. til. Gastroenheden. Hvidovre Hospital. Udbudsbetingelser Sag nr. 15011742 Udbud af Manometriudstyr til Gastroenheden på Hvidovre Hospital Udbudsbetingelser Sag nr. 15011742 Indholdsfortegnelse 1. BILAG... 1 2. ORDREGIVER... 2 3. GENERELT... 2 3.1 TILBUDDETS UDFORMNING... 2 3.2

Læs mere

UDBUDSBETINGELER OMBYGNING AF ANRETTERKØKKEN

UDBUDSBETINGELER OMBYGNING AF ANRETTERKØKKEN HELSINGØR RÅDHUS UDBUDSBETINGELER OMBYGNING AF ANRETTERKØKKEN Fagentreprise Udbudsbetingelser Dateret: 01.11.2017 Udbudsbetingelser Side : 2/6 Indhold: 1. Omfang... 3 1.1 Betingelser... 3 1.2 Tildeling...

Læs mere

Udbudsskrivelse Offentligt udbud vedrørende IT-udstyr november 2011

Udbudsskrivelse Offentligt udbud vedrørende IT-udstyr november 2011 Udbudsskrivelse Offentligt udbud vedrørende IT-udstyr november 2011 Om udbuddet Udbuddet gennemføres på vegne af Grønlands Selvstyres IT-sekretariat og IT-afdelingen ved Grønlands Sundhedsvæsen som offentligt

Læs mere

TØMNING AF OLIE- OG BENZINUD- SKILLERANLÆG TILBUDSLISTE

TØMNING AF OLIE- OG BENZINUD- SKILLERANLÆG TILBUDSLISTE TØMNING AF OLIE- OG BENZINUD- SKILLERANLÆG TILBUDSLISTE JUNI 2013 Tømning af olie- og benzinudskilleranlæg - Tilbudsliste Indholdsfortegnelse 2 Indholdsfortegnelse 1 Vejledning... 3 2 Oplysninger... 4

Læs mere

Annoncering af indkøb vedr. cutter

Annoncering af indkøb vedr. cutter Annoncering af indkøb vedr. cutter I medfør af lovbekendtgørelse nr. 1410 af 7. december 2007 om indhentning af tilbud på visse offentlige og offentligt støttede kontrakter (tilbudsloven) 15a-d annonceres

Læs mere

Levering af interaktive projektor og whiteboards

Levering af interaktive projektor og whiteboards Levering af interaktive projektor og whiteboards Info Version 3 URL http://com.mercell.com/permalink/45092135.aspx Udbudstype Udbud Udbudsprocedure Offentligt udbud Dato for offentliggørelse 26-06- 09:21

Læs mere