Boligsælgerens Guide. Den gode salgsproces. Alt du skal vide for at sælge din bolig hurtigt

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Boligsælgerens Guide. Den gode salgsproces. Alt du skal vide for at sælge din bolig hurtigt"

Transkript

1 Boligsælgerens Guide Den gode salgsproces Alt du skal vide for at sælge din bolig hurtigt

2 Indholdsfortegnelse

3 01 Gør din bolig salgsklar! 02 Sælg din bolig hurtigt og til højest mulige pris 03 Gode ressourcer 04 Har du ikke valgt din ejendomsmægler?

4 01 Gør din bolig salgsklar Denne e-bog er skrevet, så du får: Idéer til at skabe en attraktiv bolig over for købere. Viden om billedernes vigtighed og salgsopstillingen. En tjekliste du kan gå igennem inden en fremvisning, så du overbeviser potentielle købere under fremvisningen. Viden om at få mest muligt aktivitet på dit boligsalg.

5 ...et hurtigt salg og en høj salgspris Når du har taget beslutningen om et boligsalg, og din ejendomsmægler er blevet valgt, så skal boligen gøres salgsklar. En salgsklar bolig medvirker til et hurtigt salg og en høj salgspris. Vi er glade, når vi kan hjælpe dig med et overskueligt, trygt og hurtigt boligsalg. Derfor skal du heller ikke tøve med at kontakte os, hvis du har spørgsmål, som du ikke får svar på i e-bogen. Du kan skrive eller ringe til os på: info@just-sold.dk tlf.: OBS.: Vær opmærksom på at denne guide er skrevet med udgangspunkt i et salg af en villa eller rækkehus. Lejligheder er lidt anderledes, men derfor giver guiden stadig et godt overblik. Med venlig hilsen

6 Salgsklar! Efter du har valgt din ejendomsmægler, og formidlingsaftalen er blevet underskrevet, så begynder din ejendomsmægler arbejdet med at gøre din bolig klar til salg. Det betyder, at alle relevante dokumenter bliver indhentet, der bliver taget billeder, udarbejdet en salgsopstilling og i sidste ende bliver din bolig lagt til salg, enten på internettet eller som skuffesalg. Gør din bolig salgsklar! I denne proces skal du selv stå for, at din bolig skinner indvendig og udvendig. Det skaber rammerne for de bedste salgsbilleder og giver potentielle købere de bedste muligheder for at se alle mulighederne i boligen.

7 Skab en enkel og præsentabel bolig Det er sjældent en god idé at foretage større ændringer i boligen, lige inden du skal sælge. Det er dog kun en hovedregel, da det i visse tilfælde kan være en god idé. Som udgangspunkt kan et nyt køkken eller et nyt badeværelse ikke betale sig. En god investering er typisk at efterisolere boligen, da den investering hurtigt betaler sig selv hjem. Vi anbefaler, at du kigger rundt i din bolig og overvejer, hvordan du kan gøre den så attraktiv som mulig til, når boligfotografen og potentielle købere kommer på besøg. Gå dine rum igennem og overvej hvordan du let og billigt kan få rummene til at skinne. Fx kan du overveje at udskifte bordplade, låger eller greb i dit køkken, rydde værelserne op eller omrokere reolerne. Det kan øge boligens pris

8 Boligstylistens 3 bedste tips JUST-SOLD samarbejder med Birgitte Vosper fra Busy Bees Boligstyling, som er specialiseret i at style boliger til salg. Her er hendes tre bedste tips til at gøre din bolig salgs-klar. Din indretning skal passe til din pris Dine møbler og indretning skal afspejle prisen på ejendommen. Gamle slidte møbler kan virke devaluerende for et dyrt hjem. Hvis din sofa har kradsemærker efter en kat, vil det være en god idé at udskifte den. Eller låne en, hvis du ikke ønsker at købe en ny, før du flytter ind i dit nye hjem. Drop de stærke farver og personlige samlinger Selvom farver er vidunderlige, kan de være en gene i salgsøjemed. Især på væggene. Hvis du er meget glad for farver, så begræns det til puder og pyntegenstande. Sørg for at holde dem i samme farveskala, så du bibeholder en balance og harmoni i hjemmet. Neutrale farver på vægge og gulve er bestemt at foretrække, da det gør det lettest for køber at se objektivt på boligen. Personlige ting der repræsenterer fodbold, religion, trofæer, porcelænsfigurer osv., må også gerne pakkes væk, da de kan tage opmærksomheden fra det, du sælger - din bolig. Ryd ud i dine møbler Tænk på at det skal være let at bevæge sig rundt i huset. Møbler må ikke stå for tæt på døråbninger - det gør ubevidst rummene mindre. Det samme gælder for udsyn. Der skal altid være frit udsyn til ejendommens bedste sider, som fx udsigten over haven, pejsen, det lækre køkken osv.

9 ...er din bolig tom? Hvis boligen er tømt for møbler, kan det være svært for køberne at se muligheder, og boligen kan virke mindre. Derfor kan salget til tider trække ud. I sådanne tilfælde handler det om at få skabt en varm stemning med få midler. I et af stuehjørnerne kan du lægge et lille gulvtæppe og placere en lænestol og et lille bord. På bordet kan du efterlade et par bøger for at skabe en stemning af hygge. I soveværelset kan du købe en billig seng og lægge et flot sengetæppe på. Det kan være en idé at hyre en boligstylist eller indretningsarkitekt. Der findes mange, der er specialiserede i at indrette boliger, så den bliver lettere at sælge.

10 Billederi i Salgsopstillingen Når du har indrettet din bolig med henblik på boligsalget, så er tiden inde til at få taget salgsbilleder. Sammen med din ejendomsmægler har du besluttet, om du vil tage billederne selv, eller om din ejendomsmægler skal sende en professionel boligfotograf afsted til dig. Billederne er den første kontakt, potentielle købere har med din bolig, og de er derfor en vigtig del af markedsføringen. Derfor vælger de fleste at invitere en boligfotograf indenfor. Boligfotografer er uddannede og trænede i at tage billeder, der fremhæver styrkerne i din bolig. Derfor er det ofte en god investering at betale sig fra det. Billederne bliver brugt i salgsopstillingen, på ejendomsmæglerens hjemmeside, på boligsiden. dk, på boliga.dk og til anden markedsføring. Før

11 Efter Sælger du boligen selv, er en salgsopstilling ikke et krav, og hvis du sælger gennem en ejendomsmægler, vil de stå for at få den udformet. Salgsopstillingens primære funktion er at sælge boligen og informere potentielle købere om obligatoriske oplysninger. Din ejendomsmægler vil vide, hvad der skal være med i den. Du kan med fordel nævne det, du selv faldt for, da du købte boligen, så det kommer med i salgsopstillingen. Det kan meget vel være det, potentielle købere også falder for. Salgsopstillingen er en væsentlig del af markedsføringen af din bolig, så sørg for at fremhæve de mange muligheder der er ved boligen og området.

12 Boligen er til salg Nu er alle forberedelserne til dit boligsalg afsluttet, og nu kan det egentlige boligsalg starte. Boligsalget hos JUST-SOLD starter med, at vi giver de tilknyttede ejendomsmæglere besked på, at de nu kan sælge din bolig. Samtidig bliver boligen lagt på just-sold.dk, boligsiden. dk og boliga.dk. Lad salget begynde!

13 Den gode salgsproces

14 02 Sælg din bolig hurtigt

15 Sælg til højest mulige pris Når prisen er den helt rigtige, når billederne er fantastiske, og når boligen er kommet på markedet, så skulle det gerne betyde, at der hurtigt bliver vist interesse for din bolig fra potentielle købere. Når det sker, så tager en af de tilknyttede ejendomsmæglere den potentielle køber med på fremvisning af din bolig.

16 Overbevis potentielle købere under fremvisningen Det tager meget kort tid for en køber at danne sig et førstehåndsindtryk af boligen. Derfor skal du vise boligen fra sin bedste side, ligesom da du fik taget billeder. Er der småting, som dørhåndtag der ikke virker, eller døre der binder, kan du med fordel ordne det. Generelt skal boligen fremstå så neutral og indflytningsklar som muligt. Derfor skal der ikke være for mange personlige ting eller nips, der kan forstyrre køberen. Køberen skal kunne forestille sig at skabe sit nye hjem i boligen. Vil du være ekstra forberedt ved fremvisningen, kan du bl.a.: Indhente tilbud på ting der skal ordnes. Lave renoveringsforslag til et nyt køkken eller tag. Få produceret skitseforslag til hvordan boligen kan se ud med hems eller udestue.

17 Tjeklisten Inden en fremvisning kan du med fordel bruge tjeklisten på næste side, for at gøre boligen helt klar til de potentielle købere der kommer på besøg. Ryd op Fjern synlige pletter Er du ryger så sørg for at lufte godt ud inden Fjern overflødige møbler og ting Tag opvasken Vask køleskabet, tøm opvaskemaskinen m.m. så det hele virker rent og klart til brug Vask kogepladen og komfuret Rengør badeværelset Red sengene Slå græsset og klip hækken Fjern overtøj og sko fra gangen Gør boligen så lys som muligt (tænd lyset, puds vinduerne, træk persiennerne helt fra) Sæt friske blomster frem Bag boller/brød og lav kaffe

18 Markedsføring af din bolig Sælger du din bolig igennem en ejendomsmægler, står de også for en del af markedsføringen. De kan bruge deres udstillingsvindue, hjemmeside og avisannoncer. Derudover sørger de for, at din bolig er tilgængelig på boligsiden.dk, boliga.dk og sommetider som online annoncering. Langt de fleste boligkøbere starter deres søgen på boligsiden. dk. Derfor er det altid en god idé at være ekstra synlig her. Derudover er annoncering på facebook også et godt redskab til at fremvise sin bolig til potentielle købere i området. Hos JUST-SOLD kan du derfor tilkøbe en markedsføringspakke til kun 3995,- Så får du: Video En sekunders video produceret ud fra dine boligbilleder. Videoen bliver brugt til annoncering af din bolig på Facebook. Eksponering 2 måneders fremhævning af din bolig på boligsiden.dk. Så går du ingen potentielle køberes næse forbi!

19 Du får mellem 3 og 5 lokale ejendomsmæglere til at sælge din bolig Hvordan får jeg mest aktivitet på mit boligsalg? Udover at du kan benytte dig af online markedsføring hos din valgte ejendomsmægler, så er det i høj grad også din valgte ejendomsmægler, som er med til at skabe aktivitet på dit boligsalg. Det gør de via deres køberkartoteker, udstillingsvinduer, hjemmesider og nogle gange via avisannoncer. Har du valgt JUST-SOLD som din ejendomsmægler, så får du mellem 3 og 5 lokale ejendomsmæglere til at sælge din bolig. Du får derfor rigtig god eksponering for de samme penge, i forhold til hvis du blot bruger en enkelt ejendomsmægler.

20 03 Gode ressourcer Er du selv på boligjagt, eller overvejer du at sælge din bolig, kan vi anbefale dig at rådføre dig med nogle af vores samarbejdspartnere:

21 01 Vivolex Vivolex Advokatfirma tilbyder rådgivning i forbindelse med køb og salg af fast ejendom Købersmægler.dk Købersmægler er specialiseret i køberrådgivning og hjælper med bl.a. dokumentgennemgang, besigtigelse, prisforhandling og rådgivning i forbindelse med dit boligkøb Birgitte Vosper fra Busy Bees Boligstyling Birgitte er specialiseret i at style boliger til salg, så potentielle købere bedre kan se mulighederne Energihuset Danmark Hos Energihuset Danmark kan du bl.a. få hjælp til din tilstandsrapport, energimærke og el-eftersyn Esoft Hos Esoft kan de hjælpe dig med at få taget professionelle og salgsvenlige fotos af din bolig.

22 04 Sælg din bolig igennem JUST-SOLD

23 Hos JUST-SOLD kommer din bolig til salg hos flere ejendomsmæglere på samme tid. Det betyder, at din bolig eksponeres over for mange flere potentielle købere, da flere ejendomsmæglere arbejder på at få din bolig solgt. Dermed sikres du et mere effektivt salg både i forhold til pris og tid.

24 Det siger 2 tidligere boligsælgere hos JUST-SOLD JUST-SOLDs koncept er at lade ejendomsmæglerne konkurrere om at sælge din ejendom. Det virker. Efter mere end et halvt år hos en enkelt mægler blev min lejlighed solgt via JUST-SOLD på 14 dage - og til den forlangte pris. Det er ikke nok at have en bolig til salg, man skal også kunne sælge den. Ved at gå gennem JUST-SOLD er du sikker på at ramme den mægler, der faktisk kan sælge boligen! Jeg brugte JUST-SOLD til at sælge min bolig. Deres koncept er nyt og smart, på grund af at flere mæglere er i spil, og det tiltalte mig. Hele vejen igennem har jeg talt med søde og rare mennesker, og jeg har allerede anbefalet dem til andre. Inge Larsen, sælger af Brandsbjerg 13, 4400 Kalundborg Peter A. Jerichow, sælger af Brannersvej 23,1 Den gode salgsproces Den gode salgsproces

Boligsælgerens Guide. En god start på boligsalget. Alt du skal vide, før du starter dit boligsalg

Boligsælgerens Guide. En god start på boligsalget. Alt du skal vide, før du starter dit boligsalg Boligsælgerens Guide En god start på boligsalget Alt du skal vide, før du starter dit boligsalg Indholdsfortegnelse 01 Er du klar til at sælge din bolig? 02 Hvordan foregår et boligsalg? 03 Forberedelser

Læs mere

Boligsælgerens ultimative guide En god start på boligsalget

Boligsælgerens ultimative guide En god start på boligsalget Boligsælgerens ultimative guide En god start på boligsalget 29 sider med tips, tricks og gode råd Indholdsfortegnelse 01 Er du klar til at sælge din bolig? 02 Hvordan foregår et boligsalg? 03 Forberedelser

Læs mere

Gode råd der sælger din bolig

Gode råd der sælger din bolig Gode råd der sælger din bolig Giv dit hjem mere værdi Vi har lavet denne folder med boligtips til dig, så du nemt og overskueligt kan give dit hjem mere værdi inden fremvisning. På en fremvisning handler

Læs mere

HVEM ER DESIGN BY FUNCH?

HVEM ER DESIGN BY FUNCH? SALGS KATALOG HVEM ER DESIGN BY FUNCH? Design By Funch er en virksomhed som beskæftiger sig med alt indenfor boligindretning. Lige fra placering af vinduer til valg af lysestager. Design By Funch har de

Læs mere

HVEM ER DESIGN BY FUNCH?

HVEM ER DESIGN BY FUNCH? SALGS KATALOG HVEM ER DESIGN BY FUNCH? Design By Funch er en virksomhed som beskæftiger sig med alt indenfor boligindretning. Lige fra beliggenheden af vandrørene i jorden til placering af sofaen i stuen

Læs mere

Boligsælgerens Guide. Når køberen er fundet. Sådan afsluttes dit boligsalg

Boligsælgerens Guide. Når køberen er fundet. Sådan afsluttes dit boligsalg Boligsælgerens Guide Når køberen er fundet Sådan afsluttes dit boligsalg Indholdsfortegnelse 01 Køberen er fundet! 02 Boligen er solgt - hvad nu? 03 Gode ressourcer 01 Køberen er fundet! Denne e-bog er

Læs mere

Boligsælger. Guide. BoligStarter - BoligTrust - BoligTools - BoligLocal

Boligsælger. Guide. BoligStarter - BoligTrust - BoligTools - BoligLocal Boligsælger Guide BoligStarter - BoligTrust - BoligTools - BoligLocal Et effektivt og trygt boligsalg Hos BoligOne har vi fokus på dig og dine behov. Du står selv for fremvisningen af din bolig, mens

Læs mere

gode grunde 01 Vi gør tingene på vores egen måde 02 Vi har en køber til enhver lejlighed 04 Den bedste præsentation af din bolig 05 Boligstyling

gode grunde 01 Vi gør tingene på vores egen måde 02 Vi har en køber til enhver lejlighed 04 Den bedste præsentation af din bolig 05 Boligstyling Ingen kender byen som os. Gennem de sidste 15 år har Siesbye Kapsch været én af byens førende liebhavermæglere. Den dag i dag er vi stadig den mest effektive, sælgende og samtidigt den største uafhængige

Læs mere

Velkommen til home Nykøbing Sj. Vi glæder os til at sælge din bolig. På de næste sider kan du få et overblik over, hvad vi kan tilbyde dig.

Velkommen til home Nykøbing Sj. Vi glæder os til at sælge din bolig. På de næste sider kan du få et overblik over, hvad vi kan tilbyde dig. home Nykøbing Sj. Vesterbro Torv 2 Velkommen til home Nykøbing Sj. Vi glæder os til at sælge din bolig. På de næste sider kan du få et overblik over, hvad vi kan tilbyde dig. Hvis du har spørgsmål, er

Læs mere

Kaarde & Erland. Vi samler ikke på ejendomme vi sælger dem. EDC Kaarde & Erland. Ahlgade 3 4300 Holbæk. Telefon 5944 0022 Telefax 5944 0450

Kaarde & Erland. Vi samler ikke på ejendomme vi sælger dem. EDC Kaarde & Erland. Ahlgade 3 4300 Holbæk. Telefon 5944 0022 Telefax 5944 0450 Kaarde & Erland Vi samler ikke på ejendomme vi sælger dem EDC Kaarde & Erland Ahlgade 3 4300 Holbæk Telefon 5944 0022 Telefax 5944 0450 430@edc.dk www.edc.dk udstillinger Vores udstilling på hovedgaden

Læs mere

Velkommen til BoligSkolen. Fase 1: Klargoring /

Velkommen til BoligSkolen. Fase 1: Klargoring / Velkommen til BoligSkolen Fase 1: Klargoring / BoligSkolen er begyndt! Er du klar til at få endnu flere gode råd og tips? Vi fortsætter med at dele vores viden med dig indenfor: Lovgivning på området Regning

Læs mere

Ingen kender byen som os

Ingen kender byen som os HJEM TIL KØBENHAVN Ingen kender byen som os Gennem de sidste 12 år har Siesbye Kapsch været en af byens førende liebhavermægler og er den dag i dag stadig den mest effektive og samtidig den største uafhængige

Læs mere

Sophieholmen 10 2 tv 4800 Nykøbing F

Sophieholmen 10 2 tv 4800 Nykøbing F Sophieholmen 10 2 tv 4800 Nykøbing F Skøn liebhaverlejlighed med flotteste udsigt over Guldborgsund Sag: 48500276 edc.dk EDC Michael Pedersen Kom godt videre Slotsbryggen 12-4800 Nykøbing F Tlf. 54852300-485@edc.dk

Læs mere

vedr. besigtigelse af ejendommen og udarbejdelse af tilstandsrapport, home SundhedsAttest og energimærke.

vedr. besigtigelse af ejendommen og udarbejdelse af tilstandsrapport, home SundhedsAttest og energimærke. Velkommen hos home Før vi sælger din bolig, vil vi gerne præsentere os Før du sætter din bolig til salg, vil vi gerne fortælle dig, hvordan vi arbejder hos home. Hvem vi samarbejder med, og hvilke fordele

Læs mere

Indhold... Info... 4-5. Kosmetisk hjælp til køkken 6-7. Plads til 2 sofaer 8-9. Ekstra værelse tak. Hundehus 11-12. Køkken/ bryggers 13-14

Indhold... Info... 4-5. Kosmetisk hjælp til køkken 6-7. Plads til 2 sofaer 8-9. Ekstra værelse tak. Hundehus 11-12. Køkken/ bryggers 13-14 Info... Indhold... Tak fordi du købte min E-bog! Efter download, har du bogen til evigt eje! Men husk at det ikke er tilladt at videregive bogen, lægge den op på sociale medier på nettet, låne ud til andre

Læs mere

Matthæusgade 16, 3.th Vesterbro

Matthæusgade 16, 3.th Vesterbro Matthæusgade 16, 3.th Vesterbro Stor hjørnestue Sag: 11301027 edc.dk EDC Poul Erik Bech Statsautoriserede ejendomsmæglere Valuarer MDE Nørre Voldgade 104-1358 København K. Tlf. 33307828-113@edc.dk Lys

Læs mere

SalesBooster - en ny måde at sælge bolig på

SalesBooster - en ny måde at sælge bolig på SalesBooster - en ny måde at sælge bolig på Salesbooster er fremtiden SalesBooster redefinerer god markedsføring. SalesBooster er det intelligente supplement til konventionel markedsføring, hvor man annoncerer

Læs mere

Ballen Strandpark 18 Ballen

Ballen Strandpark 18 Ballen Ballen Strandpark 18 Ballen Havudsigt og komfort. Sag: 83200425 edc.dk Samsø Ejendomskontor Statsaut. ejendomsmægler, MDE Langgade 11-8305 Samsø Tlf. 86590322-832@edc.dk Boligen Opført 2009 Rum/Værelser

Læs mere

Ballen Strandpark 27A Ballen

Ballen Strandpark 27A Ballen Ballen Strandpark 27A Ballen Havudsigt og komfort. Sag: 83200400 edc.dk Samsø Ejendomskontor Statsaut. ejendomsmægler, MDE Langgade 11-8305 Samsø Tlf. 86 59 03 22-832@edc.dk Boligen Opført 2009 Rum/Værelser

Læs mere

BoligOne. Din salgs- og handlingsplan

BoligOne. Din salgs- og handlingsplan BoligOne Din salgs- og handlingsplan Velkommen til BoligOne Du har valgt at sælge din bolig gennem BoligOne - og det er vi glade for. I denne salgs- og handlingsplan kan du læse om forløbet og nogle af

Læs mere

Træhuse den sunde og smukke bolig. Seniorboliger

Træhuse den sunde og smukke bolig. Seniorboliger Træhuse den sunde og smukke bolig Seniorboliger & Sven-Erik Nielsen Arkitekt og ejer af A&W Perspektiva Erfaring og god rådgivning Hos A&W Perspektiva har vi specialiseret os i træhuse. For et træhus giver

Læs mere

til virkelighed DanBolig Andersen & Gedsø Statsaut. EJENDOMSMÆGLERe, MDE Vojens: 7454 2300

til virkelighed DanBolig Andersen & Gedsø Statsaut. EJENDOMSMÆGLERe, MDE Vojens: 7454 2300 v i g ø r d r ø m m e til virkelighed DanBolig Andersen & Gedsø Statsaut. EJENDOMSMÆGLERe, MDE Haderslev: 7452 0042 Vojens: 7454 2300 Aabenraa: 7361 1100 W W W.DanBolig.DK DanBolig b y d e r v e l ko m

Læs mere

Egevænget 8 AROS. Statsautoriserede ejendomsmæglere, Valuarer MDE. Søndergade 12-8464 Galten Tlf. 86946655-846@edc.dk

Egevænget 8 AROS. Statsautoriserede ejendomsmæglere, Valuarer MDE. Søndergade 12-8464 Galten Tlf. 86946655-846@edc.dk Egevænget 8 Sag: 84600631 edc.dk AROS Statsautoriserede ejendomsmæglere, Valuarer MDE Søndergade 12-8464 Galten Tlf. 86946655-846@edc.dk Boligen Opført 1973 Rum/Værelser 4/4 Bolig 130 m² Grund 917 m² Energimærke:

Læs mere

ENGKANTEN. Sabro ved Aarhus til salg

ENGKANTEN. Sabro ved Aarhus til salg ENGKANTEN 1 6 r æ k ke h u s e i Sabro ved Aarhus til salg R ø n n e v a n g e n 77-1 0 7 02 ENGKANTEN ENGKANTEN - SÆT DIT PERSONLIGE PRÆG Sabro ligger skønt i naturen med kun 12 km. til Aarhus centrum.

Læs mere

Oddervej 17 EDC AROS. Tranbjerg Hovedgade 58-8310 Tranbjerg Tlf. 86720088-831@edc.dk

Oddervej 17 EDC AROS. Tranbjerg Hovedgade 58-8310 Tranbjerg Tlf. 86720088-831@edc.dk Oddervej 17 Sag: 83100358 edc.dk EDC AROS Tranbjerg Hovedgade 58-8310 Tranbjerg Tlf. 86720088-831@edc.dk Boligen Opført 2013 Rum/Værelser 5/5 Bolig 164 m² Grund 445 m² Energimærke: Fantastisk udsigt over

Læs mere

DISCIPLINÆRNÆVNET FOR EJENDOMSMÆGLERE

DISCIPLINÆRNÆVNET FOR EJENDOMSMÆGLERE Den 19. september 2011 blev der i sag 139-2010 KK mod Ejendomsmægler JJ, MM A/S v/ Advokat XX afsagt sålydende Kendelse Ved brev af 15. september 2010 har KK indbragt ejendomsmægler JJ for Disciplinærnævnet

Læs mere

Dato: 31. oktober 2013 Bruttoydelse: 6.500

Dato: 31. oktober 2013 Bruttoydelse: 6.500 Salgsopstilling Adresse: Glahnip Aqq. 20, 3911 Sisimiut Kontantpris: 1.395.000 Udbetaling: Dato: 31. oktober 2013 Bruttoydelse: 6.500 Sags nr.: B 379, Sisimiut Nettoydelse efter skattefordel (42%): 5.083

Læs mere

Lunavej 5B Rødovre. EDC Arne Madsen A/S. Lunavej 5B. Statsaut. ejendomsmæglere & Valuarer MDE. Rødovrevej 404-2610 Rødovre Tlf. 36721800-261@edc.

Lunavej 5B Rødovre. EDC Arne Madsen A/S. Lunavej 5B. Statsaut. ejendomsmæglere & Valuarer MDE. Rødovrevej 404-2610 Rødovre Tlf. 36721800-261@edc. Lunavej 5B Rødovre Lunavej 5B Sag: 26100445 edc.dk EDC Arne Madsen A/S Statsaut. ejendomsmæglere & Valuarer MDE Rødovrevej 404-2610 Rødovre Tlf. 36721800-261@edc.dk Boligen Opført 1951 Rum/Værelser 4/4

Læs mere

Wibrandtsvej 32. Skytte Høj Poul Skytte Høj, statsautoriseret ejendomsmægler, MDE Kongelundsvej 297 2770 Kastrup Tlf. 32502525 e-mail 276@edc.

Wibrandtsvej 32. Skytte Høj Poul Skytte Høj, statsautoriseret ejendomsmægler, MDE Kongelundsvej 297 2770 Kastrup Tlf. 32502525 e-mail 276@edc. Wibrandtsvej 32 EDC, Sag: 27600523 Skytte Høj Poul Skytte Høj, statsautoriseret ejendomsmægler, MDE Kongelundsvej 297 2770 Kastrup Tlf. 32502525 e-mail 276@edc.dk Super lækker arkitekttegnet Schwanenflügel

Læs mere

Kirsten Steno www.steno.nu

Kirsten Steno www.steno.nu Kirsten Steno www.steno.nu Referencer : 1.500 private boliger : (på 20 år i DK) Ferieboliger: (for danskere i Toscana og Provence) Butikskoncepter: (Invita, Modulia og Tvis) Kataloger: (hands-on og digitalt)

Læs mere

Virksundvej 1 8831 Løgstrup

Virksundvej 1 8831 Løgstrup Virksundvej 1 8831 Løgstrup Udsigt - Udsigt - Udsigt Sag: 87501487 edc.dk EDC Svend Døssing Statsaut. ejendomsmæglere, valuar, MDE Hjultorvet 1-8800 Viborg Tlf. 86625255-875@edc.dk Udsigt - Udsigt - Udsigt

Læs mere

KØB AF BOLIG TRIN FOR TRIN

KØB AF BOLIG TRIN FOR TRIN KØB AF BOLIG TRIN FOR TRIN 122/02 01.01.2015 Køb af bolig bør primært handle om, at du og din familie får opfyldt et konkret boligbehov, der her og nu, men også på længere sigt opfylder så mange af jeres

Læs mere

Boligkøber. Guide. BoligWishes - BoligLocal - BoligCare - BoligEconomy

Boligkøber. Guide. BoligWishes - BoligLocal - BoligCare - BoligEconomy Boligkøber Guide BoligWishes - BoligLocal - BoligCare - BoligEconomy Boligkøb i trygge omgivelser Hvad enten du er førstegangskøber, eller du er ved at købe din sidste bolig, er det rart med en mægler,

Læs mere

Boligsalg med BoligOne

Boligsalg med BoligOne Boligsalg med BoligOne Vælg BoligOne Hvad enten du ønsker at sælge din bolig selv eller inddrage en mægler i salgsforløbet, kan BoligOne hjælpe dig. Du starter nemlig fra en gratis salgsrådgivning. Hos

Læs mere

julestemning www.in.dk 171

julestemning www.in.dk 171 Jul i Vedbæk I den smukke, hvide villa har familien Palm Svaneeng Mertz pyntet op til jul med julekugler, kogler og hjemmebag. Der er lagt op til en klassisk jul tilsat et moderne twist med turkise detaljer

Læs mere

Indhold... Info... 4-5. Lille håbløs entré 6-7. Badeværelse m. handicap. Den meget lille stue 9-10. Wellness i kælderen 11-12. Hyggekrog i køkkenet

Indhold... Info... 4-5. Lille håbløs entré 6-7. Badeværelse m. handicap. Den meget lille stue 9-10. Wellness i kælderen 11-12. Hyggekrog i køkkenet Info... Indhold... Tak fordi du købte min E-bog! Efter download, har du bogen til evigt eje! Men husk at det ikke er tilladt at videregive bogen, lægge den op på sociale medier på nettet, låne ud til andre

Læs mere

Lærerværelse:Emma Nielsen

Lærerværelse:Emma Nielsen Lærerværelse:Emma Nielsen Lister i vinduer tørres af Lamper og el lister tørres af Reol tømmes og tørres af (vask gulv under) Borde tørres af Computer tørres af Pudse vinduer indvendigt Fod lister tørres

Læs mere

home Charlottenlund / Klampenborg

home Charlottenlund / Klampenborg home Charlottenlund / Klampenborg Attraktivt i generationer 2 Charlottenlund og området omkring har gennem generationer været et attraktivt sted at leve og bo. Et stort antal slotte, herregårde og andre

Læs mere

Indledning. Hvad er formålet med at lave en god rendering?

Indledning. Hvad er formålet med at lave en god rendering? DK 12.10.2012 Indledning Hvad er formålet med at lave en god rendering? Indledning Er der nogen retningslinjer eller tips som vi kan følge, for at forbedre renderings kvaliteten? Indledning Retningslinjer

Læs mere

Dato: 20. januar 2015 Bruttoydelse: 4.600

Dato: 20. januar 2015 Bruttoydelse: 4.600 Salgsopstilling Adresse: Glahnip Aqq. 20, 3911 Sisimiut Kontantpris: 1.100.000,- Udbetaling: Dato: 20. januar 2015 Bruttoydelse: 4.600 Sags nr.: B 379, Sisimiut Nettoydelse efter skattefordel (42%): 3.750

Læs mere

KENDELSE. Indklagede havde en ejendom til salg, som klagerne var interesserede i at købe.

KENDELSE. Indklagede havde en ejendom til salg, som klagerne var interesserede i at købe. 1 København, den 10. juli 2008 KENDELSE Klagerne ctr. Statsaut. ejendomsmægler MDE Bent Dyrby v/ advokat Jens Peder Mathiasen Skanderborgvej 33 8680 Ry Sagen angår spørgsmålet, om indklagede har givet

Læs mere

Næsten så godt som hjemme...

Næsten så godt som hjemme... Næsten så godt som hjemme... TeaterHotellet udvider med 12 hotel lejligheder Nyindrettede og indflytningsklare, lækre møbler, lyse rum, elevator og central beliggenhed. TeaterHotellet som er kendt for

Læs mere

SLIP TANKERNE FRI OG FORESTIL DIG DIT NYE KØKKEN, BAD ELLER GARDEROBE KØKKEN. frie køkken

SLIP TANKERNE FRI OG FORESTIL DIG DIT NYE KØKKEN, BAD ELLER GARDEROBE KØKKEN. frie køkken SLIP TANKERNE FRI OG FORESTIL DIG DIT NYE KØKKEN, BAD ELLER GARDEROBE KØKKEN frie køkken detdetfrie køkken FIRENZE HVIDMALET Dette køkkendesign giver med den lange brede bordplade masser af mulighed for

Læs mere

Citymæglerne ApS under konkurs v/lund Elmer Sandager (Konferencebord,udstillingsmateriel,hårdehvidevarer)

Citymæglerne ApS under konkurs v/lund Elmer Sandager (Konferencebord,udstillingsmateriel,hårdehvidevarer) 27. november 2015 Citymæglerne ApS under konkurs v/lund Elmer Sandager (Konferencebord,udstillingsmateriel,hårdehvidevarer) Eftersyn: 26. november 2015 fra kl. 20.00 til kl. 20.30 Jagtvej 1, København

Læs mere

KENDELSE. Indklagede havde en ejendom til salg, som klagerne var interesserede i at købe.

KENDELSE. Indklagede havde en ejendom til salg, som klagerne var interesserede i at købe. 1 København, den 1. november 2010 KENDELSE Klagerne ctr. statsaut. Ejendomsmægler Anja Schultz-Rasmussen v/ Pro Erhvervsadvokater Esplanaden 34A, 2. 1263 København K Nævnet har modtaget klagen den 15.

Læs mere

din sikkerhed CEKURA A/S Denne guide er udarbejdet af Cekura A/S A m a g e r b r o g a d e 4 1, 1., K ø b e n h a v n S.

din sikkerhed CEKURA A/S Denne guide er udarbejdet af Cekura A/S A m a g e r b r o g a d e 4 1, 1., K ø b e n h a v n S. CEKURA A/S 0 Check din sikkerhed Denne guide er udarbejdet af Cekura A/S Denne rapport bør benyttes som en retningslinje for sikring af bolig mod fald og andre skader. Den erstatter ikke almindelig sund

Læs mere

Islandsgade 2, 1. th. Ø-gadekvarteret

Islandsgade 2, 1. th. Ø-gadekvarteret Islandsgade 2, 1. th. Ø-gadekvarteret Lys andelslejlighed Sag: 90000373 edc.dk Anker Nørgaard Statsautoriseret ejendomsmægler, valuar MDE Vejgaard Torv 5-9000 Aalborg Tlf. 98167722-900@edc.dk Boligen Opført/Ombygget

Læs mere

Hvis du indretter din bolig rigtigt, kan du blive boende for altid. Se her, hvad du kan gøre.

Hvis du indretter din bolig rigtigt, kan du blive boende for altid. Se her, hvad du kan gøre. Indret din bolig til hele livet Hvis du indretter din bolig rigtigt, kan du blive boende for altid. Se her, hvad du kan gøre. Selv om der er lang tid til, at du får brug for det, kan det være en god idé

Læs mere

Dit boligsalg. - Hos RealMæglerne Bjarne Andersen. RealMæglerne Bjarne Andersen

Dit boligsalg. - Hos RealMæglerne Bjarne Andersen. RealMæglerne Bjarne Andersen Dit boligsalg - Hos RealMæglerne Bjarne Andersen RealMæglerne Bjarne Andersen Nørre Tranders vej 19A / 9000 Aalborg / Tlf. 98 16 37 35 / www.realmaeglerne.dk/bjarneandersen Om RealMæglerne Bjarne Andersen

Læs mere

Klager. J.nr. 2012-0236 li. København, den 22. april 2013 KENDELSE. ctr.

Klager. J.nr. 2012-0236 li. København, den 22. april 2013 KENDELSE. ctr. 1 København, den 22. april 2013 KENDELSE Klager ctr. statsaut. ejendomsmæglere MDE Palle Schultz Jensen og Morten Nancke Rugårdsvej 260 5210 Odense NV Nævnet har modtaget klagen den 16. november 2012.

Læs mere

Præsentationsmateriale BOLIGNØGLEN

Præsentationsmateriale BOLIGNØGLEN Stor lys 3V lejlighed på 75m2 med altan i nybygget ejendom fra 2004 Lys og flot Lejlighed med altan tæt på Amagers herligheder. Stor 3V på 75m2 Her har du muligheden for at købe en stor og lys lejlighed

Læs mere

EDC Lemvig. Vestergade 26 7620 Lemvig Tlf.: 96 63 40 00 711@edc.dk www.edc.dk/lemvig

EDC Lemvig. Vestergade 26 7620 Lemvig Tlf.: 96 63 40 00 711@edc.dk www.edc.dk/lemvig Vi samler ikke på ejendomme......vi sælger dem! EDC Lemvig Vestergade 26 7620 Lemvig Tlf.: 96 63 40 00 711@edc.dk www.edc.dk/lemvig EDC: Danmarks største og ældste mæglerkæde 240 selvstændige ejendomsmæglerfirmaer

Læs mere

Lilleringvej 9, Storring 8464 Galten

Lilleringvej 9, Storring 8464 Galten Lilleringvej 9, Storring 8464 Galten Højt beliggende villa, med plads til den store familie + 105 kvm garage. Sag: 84600578 edc.dk AROS Statsautoriserede ejendomsmæglere, Valuarer MDE Søndergade 12-8464

Læs mere

Information om beboerhuset Skæphøj

Information om beboerhuset Skæphøj Beboerhuset Skæphøj hører til afdeling 88 under Østjysk Bolig. I beboerhuset er der festsal samt gæsteværelse. Festsal og gæsteværelse kan lejes af beboere i Østjysk Bolig Ry afdelingerne, samt medlemmer

Læs mere

15 nye tagboliger med egen tagterrasse

15 nye tagboliger med egen tagterrasse 15 nye tagboliger med egen tagterrasse Frederikssundsvej 68 mfl. 2400 København NV, Sag: 22002621 Poul Erik Bech Ejendomsmæglere Valuarer MDE Nørrebrogade 230 2200 København N Tlf. 35840811 e-mail 220@edc.dk

Læs mere

ET ANDALUSISK PAR A DIS

ET ANDALUSISK PAR A DIS bolig ET ANDALUSISK PAR A DIS I salatdronningen Tina Scheftelowitz sommerhus i Sydspanien er stemningen på én gang eksotisk og hjemlig. Her hersker der ikke én stil, men et eklektisk mix af marokkanske

Læs mere

Klargøring af lejemål ved fraflytning

Klargøring af lejemål ved fraflytning Klargøring af lejemål ved fraflytning 1 Huskeliste Det kan være stressende at flytte, og det er nemt at miste overblikket over, hvad der er rengjort og ordnet og hvad der mangler i forbindelse med en flytning.

Læs mere

Klinteløkken 4F, "Klintely" 3770 Allinge

Klinteløkken 4F, Klintely 3770 Allinge Klinteløkken 4F, "Klintely" 3770 Allinge 6 flotte feriehuse, opført i 2006, med både havkig og skøn natur. Sag: 37100279 edc.dk BornholmerBo Ejendomsmæglere & valuarer MDE Tornegade 1-3 - 3700 Rønne Tlf.

Læs mere

Velkommen hos home - ved lejlighed

Velkommen hos home - ved lejlighed Velkommen hos home - ved lejlighed Før vi sælger din lejlighed Før du sætter din ejerlejlighed til salg, vil vi gerne fortælle, hvilke fordele det giver at sælge og købe via os og hvad du kan forvente

Læs mere

Estate mæglerne ingolf bossen. Estate mæglerne Ingolf Bossen. Vælg os, når du vil fra til salg til solgt! Vi kender vejen.

Estate mæglerne ingolf bossen. Estate mæglerne Ingolf Bossen. Vælg os, når du vil fra til salg til solgt! Vi kender vejen. Estate mæglerne ingolf bossen Vælg os, når du vil fra til salg til solgt! Salg uden besvær Køb uden komplikationer Hos er alt vedrørende salg enkelt og overskueligt. Hos er alt vedrørende køb gjort helt

Læs mere

15,- LØRDAG 24. MAJ KL. 10-15 SØNDAG 25. MAJ KL. 10-13 15,-/10,-

15,- LØRDAG 24. MAJ KL. 10-15 SØNDAG 25. MAJ KL. 10-13 15,-/10,- Vi har ryddet op på vores fabrikker og fundet en masse produkter, som vi sælger til rene foræringspriser! Her er mange nye ting fra både køkken- og møbelafdeling, udstillingsmodeller og vareprøver. LØRDAG

Læs mere

At sælge et hus er enkelt: boligens

At sælge et hus er enkelt: boligens Løft boligens salgs Med et sløvt boligmarked og 83.000 boliger tilsalgskalisomsælgerebenyttesamtlige kneb,såkøbernefalderfornetopjeresbolig. Tjek vores 12 råd, der kan sikre et hurtigere salg til en bedre

Læs mere

Træhuse. den sunde og smukke bolig. Familieboliger

Træhuse. den sunde og smukke bolig. Familieboliger Træhuse den sunde og smukke bolig Familieboliger & Sven-Erik Nielsen Arkitekt og ejer af A&W Perspektiva Erfaring og god rådgivning Hos A&W Perspektiva har vi specialiseret os i træ huse. For et træhus

Læs mere

Flensborgvej 81 6360 Tinglev

Flensborgvej 81 6360 Tinglev Flensborgvej 81 6360 Tinglev St. Jyndevad, Tinglev Sag: 62300432 edc.dk Trøst & Mensel Ejendomsmægler, MDE Hærvejen 49-6230 Rødekro Tlf. 74661111-623@edc.dk Boligen Opført: 1945 Rum/Værelser: 5/4 Bolig:

Læs mere

anja hensberg ejendomsmæglerfirma Kastaniebakken 3-7970 Redsted. Tlf. 96 70 80 20 E-mail: info@anjahensberg.dk CVR-nr. 30971280

anja hensberg ejendomsmæglerfirma Kastaniebakken 3-7970 Redsted. Tlf. 96 70 80 20 E-mail: info@anjahensberg.dk CVR-nr. 30971280 Formularen er udarbejdet af DE i samarbejde med Forbrugerrådet TÆNK. Salgsopstilling anja hensberg ejendomsmæglerfirma Kastaniebakken 3-7970 Redsted. Tlf. 96 70 80 20 E-mail: info@anjahensberg.dk CVR-nr.

Læs mere

Dato: 11. marts 2015 Bruttoydelse: 9.100

Dato: 11. marts 2015 Bruttoydelse: 9.100 Salgsopstilling Adresse: Sisit 2, 3911 Sisimiut Kontantpris: 2.150.000 Udbetaling: 215.000 Dato: 11. marts 2015 Bruttoydelse: 9.100 Sags nr.: B 1412, Sisimiut Nettoydelse: 7.575 Kvalitetsejendom på 138

Læs mere

Velkommen hos home - ved lejlighed

Velkommen hos home - ved lejlighed Velkommen hos home - ved lejlighed Før vi sælger din lejlighed Før du sætter din ejerlejlighed til salg, vil vi gerne fortælle, hvordan vi arbejder hos home, hvilke fordele det giver at sælge og købe via

Læs mere

Møllevej 53B 2791 Dragør

Møllevej 53B 2791 Dragør Møllevej 53B 2791 Dragør Gedigen etplansvilla på Sydstranden Sag: 24400717 edc.dk Glostrup Statsautoriserede ejendomsmæglere, MDE Nørre Allé 6-2600 Glostrup Tlf. 43434288-244@edc.dk Boligen Opført 1993

Læs mere

Nordbakken, Trustrup Velindrettet og vedligeholdelsesfri

Nordbakken, Trustrup Velindrettet og vedligeholdelsesfri Nordbakken, Trustrup Velindrettet og vedligeholdelsesfri Til absolut konkurrencedygtig pris Sag: 85235177 edc.dk Møllers Ejendomskontor I/S Statsaut. ejendomsmæglere, MDE Havnevej 129-8500 Grenaa Tlf.

Læs mere

Oenshøj Horsens

Oenshøj Horsens Oenshøj 5 8700 Horsens Oens Sag: 87104257 edc.dk Ejendoms Centret A/S Ejendomsmæglere, Valuarer,MDE Strandkærvej 30-8700 Horsens Tlf. 75622300-871@edc.dk Boligen Opført: 2007 Rum/Værelser: 5/4 Bolig: 225

Læs mere

Anemonevej 22 8700 Horsens

Anemonevej 22 8700 Horsens Anemonevej 22 8700 Horsens Meget velholdt og indflytningsklar villa beliggende i Bankager Sag: 87101698 edc.dk Ejendoms Centret A/S Ejendomsmæglere, Valuarer,MDE Strandkærvej 30-8700 Horsens Tlf. 75622300-871@edc.dk

Læs mere

Afdeling 922-0 Lejerbo Aalborg

Afdeling 922-0 Lejerbo Aalborg Aurora Attraktive studieboliger i Aalborg 269 2-værelses ungdomsboliger på Østre Havn klar til indflytning fra december 2015 Afdeling 922-0 Lejerbo Aalborg Vesterå 18 9000 Aalborg Telefon 7012 1310 Bygges

Læs mere

Ærenprisbakken. 36 lækre rækkehuse i Randers

Ærenprisbakken. 36 lækre rækkehuse i Randers 36 lækre rækkehuse i Randers Afdeling 1230-0 Lejerbo Randers Regionskontor Aalborg Østre Havnepromenade 10 9000 Aalborg Telefon 70 12 13 10 Lejerbo Randers bygger nye, moderne, lyse rækkehuse med god beliggenhed

Læs mere

anja hensberg ejendomsmæglerfirma Kastaniebakken 3-7970 Redsted. Tlf. 96 70 80 20 E-mail: info@anjahensberg.dk CVR-nr. 30971280

anja hensberg ejendomsmæglerfirma Kastaniebakken 3-7970 Redsted. Tlf. 96 70 80 20 E-mail: info@anjahensberg.dk CVR-nr. 30971280 Formularen er udarbejdet af DE i samarbejde med Forbrugerrådet TÆNK. Salgsopstilling anja hensberg ejendomsmæglerfirma Kastaniebakken 3-7970 Redsted. Tlf. 96 70 80 20 E-mail: info@anjahensberg.dk CVR-nr.

Læs mere

Billigere end at bo til leje! Spurvevænget 15, st., Ulkebøl, 6400 Sønderborg. Andelsbolig

Billigere end at bo til leje! Spurvevænget 15, st., Ulkebøl, 6400 Sønderborg. Andelsbolig Billigere end at bo til leje! Spurvevænget 15, st., Ulkebøl, 6400 Sønderborg Andelsbolig Billigere end at bo til leje! Spurvevænget 15, st., Ulkebøl, 6400 Sønderborg Kort & info Bolig#37787 Andelsbolig

Læs mere

Præsentationsmateriale BOLIGNØGLEN

Præsentationsmateriale BOLIGNØGLEN Skøn lys stue med karnap og altan Sælger giver tilskud til nyt køkken og anden renovering for 50.000 kr. Du får samtidig 4 timers hjælp fra indretningsasssitent og rabat på maling og tapet mv. hos Boligteket.dk

Læs mere

Drop alle tanker om standardløsninger

Drop alle tanker om standardløsninger Drop alle tanker om standardløsninger Fortvivl ikke. Med m3doors er boligens små knæk og særheder ingen hindring. Hele sortimentet kan tilpasses. Udvendigt. Og indvendigt. Kom ind til os sammen designer

Læs mere

Dato: 4. juli 2016 Bruttoydelse:

Dato: 4. juli 2016 Bruttoydelse: Salgsopstilling Adresse: Sisit 5, 3911 Sisimiut Kontantpris: 2.295.000 Udbetaling: 229.500 Dato: 4. juli 2016 Bruttoydelse: 10.200 Sags nr.: B 1415, Sisimiut Nettoydelse: 8.400 Kvalitetsejendom på 131

Læs mere

Køb og salg af andelsbolig

Køb og salg af andelsbolig Køb og salg af andelsbolig Før vi sælger din andelsbolig Før du sætter din andelsbolig til salg, vil vi gerne fortælle dig om fordelene ved at giver sælge og købe via os og hvad du kan forvente dig af

Læs mere

HMJ France. Salg Udlejning Administration. Nyd alle fordelene ved en eksklusiv formidlingsaftale

HMJ France. Salg Udlejning Administration. Nyd alle fordelene ved en eksklusiv formidlingsaftale HMJ France Salg Udlejning Administration Nyd alle fordelene ved en eksklusiv formidlingsaftale Dansk ejendomsmægler i Sydfrankrig siden 1983 Overvejer du at sælge din bolig? Vi har gennem vores markedsføring

Læs mere

I det følgende har vi samlet nogle råd, der giver et godt beslutningsgrundlag for at planlægge et køkken.

I det følgende har vi samlet nogle råd, der giver et godt beslutningsgrundlag for at planlægge et køkken. K økkenindretning A-B-C I det følgende har vi samlet nogle råd, der giver et godt beslutningsgrundlag for at planlægge et køkken. Tilberedningsplads Der skal være god bordplads til tilberedning mindst

Læs mere

SØLYSTGADE 53, 3.. Køber siger:

SØLYSTGADE 53, 3.. Køber siger: SØLYSTGADE 53, 3.. Efter at have haft min bolig til salg hos anden mægler i otte måneder uden væsentlig aktivitet, valgte jeg at skifte mægler. Mit valg faldt på Estate Søren Voetmann, da jeg oplevede,

Læs mere

Boligadministratorerne informerer

Boligadministratorerne informerer Boligadministratorerne informerer Hermed følger Boligadministratorernes nyhedsbrev nr. 4 i 2013. Hvis der er spørgsmål eller kommentarer til nyhedsbrevet, kan man henvende sig hos sin sædvanlige kontaktperson

Læs mere

anja hensberg ejendomsmæglerfirma Kastaniebakken Redsted. Tlf CVR-nr

anja hensberg ejendomsmæglerfirma Kastaniebakken Redsted. Tlf CVR-nr Formularen er udarbejdet af DE i samarbejde med Forbrugerrådet TÆNK. Salgsopstilling anja hensberg ejendomsmæglerfirma Kastaniebakken 3-7970 Redsted. Tlf. 96 70 80 20 E-mail: info@anjahensberg.dk CVR-nr.

Læs mere

Falstersgade 24, Fredericia

Falstersgade 24, Fredericia Falstersgade 24, Fredericia Imponerende patriciervilla i 1. række til Lillebælt Drømmer du om at bo i en fantastisk flot villa, hvor de smukke, originale detaljer på elegant vis kombineres med moderne

Læs mere

NÅR KUN DET BEDSTE ER GODT NOK!

NÅR KUN DET BEDSTE ER GODT NOK! ØNBJERGVEJ 52, 8410 RØNDE NÅR KUN DET BEDSTE ER GODT NOK! - spændende liebhaverejendom med udsigt over Kalø Vig Denne velholdte og sjældent udbudte ejendom med fantastisk beliggenhed ligger kun 20 minutters

Læs mere

Klager. J.nr. 2011-0009 aq. København, den 27. september 2011 KENDELSE. ctr. statsaut. ejendomsmægler Camilla Fobian Madsen Strædet 11 4291 Ruds Vedby

Klager. J.nr. 2011-0009 aq. København, den 27. september 2011 KENDELSE. ctr. statsaut. ejendomsmægler Camilla Fobian Madsen Strædet 11 4291 Ruds Vedby 1 København, den 27. september 2011 KENDELSE Klager ctr. statsaut. ejendomsmægler Camilla Fobian Madsen Strædet 11 4291 Ruds Vedby Nævnet har modtaget klagen den 10. januar 2011. Klagen angår spørgsmålet

Læs mere

Undervisningsmiljøvurdering

Undervisningsmiljøvurdering Undervisningsmiljøvurdering 2016-17 Klassen Hvor tilfreds er du med dit klasselokale? tilfreds Tilfreds Hverken tilfreds eller Utilfreds Antal besvarelser 1 20 9 5 35 I procent 2,9 57 25,7 14,3 Gns 3,5

Læs mere

Om Helena Christensen. Helena Christensen er født i København i 1968 og har, ud over sin karriere som model, designet øko logisk børnetøj, været

Om Helena Christensen. Helena Christensen er født i København i 1968 og har, ud over sin karriere som model, designet øko logisk børnetøj, været Helena Christensens grønne drømmeland Helena Christensens landsted er et forbillede for enhver med hang til bæredygtig rustik romantik. Den respekterede fotograf og tidligere supermodel blander charmerende

Læs mere

GRADER. overflade og hvor du har udsigt til Kullen og Helsingborg? Læs blot videre...

GRADER. overflade og hvor du har udsigt til Kullen og Helsingborg? Læs blot videre... Drømmer du om en ny horisont? En horisont med bøgetræer, græs og duftende blomster? En horisont, hvor solen spejler sig i havets bølgende overflade og hvor du har udsigt til Kullen og Helsingborg? Læs

Læs mere

Sådan passer du på din lejlighed

Sådan passer du på din lejlighed Sådan passer du på din lejlighed Kære beboer Som beboer har du ansvaret for at passe godt på din lejlighed. Når du flytter, skal den være i samme stand, som da du flyttede ind (bortset fra almindeligt

Læs mere

SÅDAN FÅR DU EN SIKKER BOLIGHANDEL

SÅDAN FÅR DU EN SIKKER BOLIGHANDEL SÅDAN FÅR DU EN SIKKER BOLIGHANDEL JURIDISKE TIPS OG GODE RÅD NÅR DU KØBER BOLIG SIDE 2 Du bestemmer selv, hvor sikker din bolighandel skal være. I princippet kan du godt sørge for det meste selv, hvis

Læs mere

Flensborgvej 58 6360 Tinglev

Flensborgvej 58 6360 Tinglev Flensborgvej 58 6360 Tinglev Hyggelig hus på landet med en tilhørende stor grund og regulærer udbygninger. Sag: 62300430 edc.dk Trøst & Mensel Ejendomsmægler, MDE Hærvejen 49-6230 Rødekro Tlf. 74661111-623@edc.dk

Læs mere

X Træfældning / buskryddearbejde X Ordne brænde Klippe græs på tagene Klippe græs rundt om husene X Flytte Lecablokke til garage

X Træfældning / buskryddearbejde X Ordne brænde Klippe græs på tagene Klippe græs rundt om husene X Flytte Lecablokke til garage ARBEJDSOPGAVER I EFTERÅRSFERIEN 2012 Vinterklargøring OK Job Hints Volley net og standere nedtages Nedtage P-skilte Havemøbler samles ind Indsamle træklodser langs vejene Indsamle O-poster Fodboldmål Hentet

Læs mere

Dato: 8. oktober 2014 Bruttoydelse: 7.990

Dato: 8. oktober 2014 Bruttoydelse: 7.990 Salgsopstilling Adresse: Sarsuatsiivinnguup Qulaa 8, 3911 Sisimiut Kontantpris: 2.295.000 Udbetaling: 229.500 Dato: 8. oktober 2014 Bruttoydelse: 7.990 Sags nr.: B 1936 Nettoydelse: 6.400 NYHED Flot rækkehus

Læs mere

EDC FILTENBORG T I LV A LG FRAVALG FRITVALG KOM GODT VIDERE

EDC FILTENBORG T I LV A LG FRAVALG FRITVALG KOM GODT VIDERE EDC FILTENBORG T I LV A LG FRAVALG FRITVALG KOM GODT VIDERE Filtenborg Mød EDC i Haderslev Hos EDC Filtenborg møder du et stærkt team af veluddannede og engagerede medarbejdere, der følger byen og markedets

Læs mere

Fyrrummet på Varde Andelsmejeri.

Fyrrummet på Varde Andelsmejeri. 19. DECEMBER BADET Mor er ved at rydde op efter, at vi har fået kaffe og kage i skuret. Byggeriet er nu kommet i gang, for far fik lånet i Handelsbanken. Murene er snart ved at være højere end mig. Nu

Læs mere

DanBolig Horsens. K i r k e g a a r d s E j e n d o m s k o n t o r Vi sætter pris på nye som gamle værdier

DanBolig Horsens. K i r k e g a a r d s E j e n d o m s k o n t o r Vi sætter pris på nye som gamle værdier K i r k e g a a r d s E j e n d o m s k o n t o r Vi sætter pris på nye som gamle værdier DanBolig Horsens v/statsaut. ejendomsmægler Lisbeth Kirkegaard Horsens Tørring JUELSMINDE ring: 7562 8899 HORSENS@DanBolig.dk

Læs mere

Indretningsopgave hos

Indretningsopgave hos Indretningsopgave hos Dorthe & Knud Nørgaard Jessen Agerskov Kådner 1 6584 Agerskov Lørdag d. 17. maj kl. 11:00 Lavet af: Indretningskonsulenten Louise Ringgaard Jessen, Christoffers Allé 88A 1mf, 2800

Læs mere

Muskatvænget 1 6360 Tinglev

Muskatvænget 1 6360 Tinglev Muskatvænget 1 6360 Tinglev Særdeles velindrettet villa i den sydlige del af Tinglev! Sag: 62302036 edc.dk Trøst & Mensel Ejendomsmægler, MDE Hærvejen 49-6230 Rødekro Tlf. 74661111-623@edc.dk Boligen Opført:

Læs mere