2.2 Brugernummer Enhver bruger i Alm. Brand Netbank Erhverv får tildelt sit eget personlige brugernummer.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "2.2 Brugernummer Enhver bruger i Alm. Brand Netbank Erhverv får tildelt sit eget personlige brugernummer."

Transkript

1 Side 1 af 8 1. Alm. Brand Netbank Erhverv 1.1 I Alm. Brand Netbank Erhverv kan brugerne se oplysninger om konti og depoter, herunder betalinger, betalingsaftaler og dokumenter (f.eks. konto udskrifter, depotmeddelelser, fondsnotaer, årsudskrifter og breve fra Alm. Brand Bank) disponere på konti (også til udlandet), handle værdipapirer, indgå elektroniske aftaler, tilmelde/afmelde betalinger om faste overførsler samt fra- og tilvælge papirudskrifter. 1.2 Ibrugtagning I forbindelse med kundens Tilmelding til Alm. Brand Netbank Erhverv accepterer kunden samtidig, at Alm. Brand Bank sender elektroniske (og ikke papir-)udskrifter (f.eks. Betalingsservice-oversigter, kontoudskrifter, depotmeddelelser, fondsnotaer og årsudskrifter) til Alm. Brand Netbank Erhvervskunder. 2. Definitioner og beskrivelser 2.1 Kundenummer En kunde, der tilsluttes Alm. Brand Netbank Erhverv, får et kundenummer. Kundenummeret fremgår bl.a. af Aftale om tilslutning til Alm. Brand Netbank Erhverv. 2.2 Brugernummer Enhver bruger i Alm. Brand Netbank Erhverv får tildelt sit eget personlige brugernummer. 2.3 Startkode Startkoden er en engangskode, som anvendes ved første login. Startkoden er hemmelig og må ikke over drages til tredjemand. 2.4 Sikkerhedskode Brugeren danner selv sin personlige sikkerhedskode. Sikkerhedskoden er hemmelig og må ikke overdrages til tredjemand. Sikkerhedskoden må ikke registreres, hverken på papir eller andet medie. Alm. Brand Bank har ikke kendskab til brugerens sikkerhedskode, som brugeren til enhver tid kan ændre. Hvis brugeren har mistanke om misbrug af sik-kerhedskoden, skal brugeren straks spærre sin adgang til Alm. Brand Netbank Erhverv, jf. pkt. 12 Spærring. 2.5 Certifikat Et certifikat verificerer, at en bestemt offentlig nøgle tilhører en bestemt person eller entitet. 2.6 Nøglekort Et nøglekort er et kort med engangskoder, som kan anvendes på computere med internetadgang. Nøgle kortet kan anvendes selvstændigt eller sammen med certifikatet. 2.7 Mærke For at fastslå en brugers identitet, benyttes et mærke, som kun kendes af brugeren selv. Når brugeren indtaster sit mærke i Alm. Brand Netbank Erhverv, laves det om til en mærkekontrolværdi, så ingen andre får kendskab til brugerens hemmelige mærke. Mærkekontrolværdien udskrives på en mærkeblanket, der skal sendes til Alm. Brand Bank, før en bruger kan foretage første login i Alm. Brand Netbank Erhverv. Ved første login indtaster bruger igen sit hemmelige mærke, som igen forvanskes til en mærkekontrolværdi. Mærkeblanketten skal underskrives af bruger, og brugerens identitet skal attesteres af kunden Alm. Brand A/S CVR-nr Hovedkontor:

2 Side 2 af Nøglepar Brugeren får ved første login automatisk oprettet et nøglepar, som består af en hemmelig og en offentlig nøgle. Nøgleparret benyttes til at signere og kryptere meddelelser, eksempelvis transmissioner til/fra bank. Nøgleparret er beskyttet af en sikkerhedskode. Brugeren kender ikke nøgleparret, men blot sikkerhedskoden til nøgleparret. 2.9 Referencenummer Fuldmagter til Alm. Brand Netbank Erhverv kan udstedes til konti, depoter og referencenumre. Et referencenummer indeholder ofte en række konti og depoter. Har en bruger fuldmagt til et referencenummer, har brugeren dermed automatisk fuldmagt til alle referencenummerets konti og depoter. Dette gælder også for konti og depoter, der bliver oprettet under et referencenummer efter fuldmagtens udstedelse Elektroniske aftaler Brugeren kan på kundens vegne indgå aftaler elektronisk. Forpligtelser, som kunden måtte få ved bruge- rens indgåelse af elektroniske aftaler, er beskrevet her i vilkårene. 3. Brugen af Alm. Brand Netbank Erhverv 3.1 Sikkerhedsvejledning Det er kundens ansvar at gøre brugerne bekendt med den til enhver tid gældende sikkerhedsvejledning. 3.2 Kunden modtager fra Alm. Brand Bank en forseglet kuvert til hver bruger, der indeholder: En forseglet kuvert med brugerens brugernummer og kode samt En kuvert med et nøglekort, såfremt nøglekortløsningen er valgt til ved tilmelding. Kuverten med brugernummer, kode og nøglekort er personlig og skal udleveres uåbnet til brugeren. Hvis en kuvert er åbnet, når brugeren modtager den, skal Alm. Brand Bank kontaktes. Kuverten skal makuleres, straks efter at brugeren har anvendt oplysningerne i kuverten med brugernum- mer og kode til første login i Alm. Brand Netbank Erhverv. 3.3 Certifikat Er kunden tilsluttet Alm. Brand Netbank Erhverv, bliver hver bruger sædvanligvis oprettet med certifikat som primær sikkerhedsløsning. Certifikatet kan gemmes på f.eks. harddisk eller netværk. Har brugeren valgt nøglekortløsningen til, kan brugeren også anvende nøglekortet selvstændigt, hvis brugeren ikke har adgang til certifikatet. 3.4 Fuldmagt Kunden giver skriftligt brugeren fuldmagt til at benytte Alm. Brand Netbank Erhverv. Brugeren kan der- med få forespørgsels- og/eller dispositionsfuldmagt til kundens engagement med Alm. Brand Bank. Der kan endvidere gives fuldmagt til brugeren til andre engagementer i Alm. Brand Bank. De tegningsberettigede for disse engagementer skal attestere fuldmagten. Engagementerne skal have tilknytning til kunden, eksempelvis som et datterselskab. Alm. Brand Bank forbeholder sig ret til at nægte oprettelsen af forespørgsels- og/eller dispositions-fuldmagt til engagementer, som banken ikke vurderer at have den fornødne tilknytning til kunden. Af fuldmagten fremgår, hvilke referencenumre, konti og/eller depoter fuldmagten omfatter. Hvis kunden er tilsluttet Alm. Brand Netbank Erhverv, får brugeren adgang til en basis-funktionalitet. Alm. Brand A/S CVR-nr Hovedkontor:

3 Side3 af Kunden forpligtes af enhver disposition foretaget af brugeren Fuldmagten gælder, indtil Alm. Brand Bank har modtaget skriftlig tilbagekaldelse Har en bruger fuldmagt til både et referencenummer og en konto og/eller depot, gælder konto- og/eller depotfuldmagten mht. disponering. 3.5 Dispositioner Kundens betalinger kan først betragtes som gennemført, når betalingerne har status Gennemført. Faste overførsler og betalinger betales løbende til de terminer, som er angivet i forbindelse med de enkelte aftaler/betalinger. Betalinger til udlandet, der er modtaget i Alm. Brand Bank senest kl , vil blive ekspederet samme dag. Betalinger med omveksling afregnes til dagens valutakurs. Betalinger, der er modtaget efter kl , ekspederes som udgangspunkt den efterfølgende bankdag og afregnes til denne dags valutakurs medmindre andet er aftalt. Grundlaget for en given dags valutakurs er Nationalbankens informationskurs med et tillæg, der oplyses på forespørgsel. I Generelle betingelser for overførsler til og fra udlandet findes der mere information om betalinger til og fra udlandet Alm. Brand Bank er ikke forpligtet til at gennemføre betalinger fra konti, hvor der ikke er dækning for betalingsbeløbet, eller hvor der er registreret bemærkninger mv. Alm. Brand Bank kan ligeledes undlade at gennemføre betalinger på grund af mangelfulde oplysninger. Desuden er Alm. Brand Bank ikke forpligtet til at gennemføre betalinger, hvis kunden eller en eventuel fuldmagtsgiver anmelder betalingsstandsning, kommer under konkurs, indleder forhandling om gældssanering eller tvangsakkord, herunder frivillig akkord, eller afgår ved døden Betalinger kan stoppes af kundens bruger indtil dagen før betalingsdagen. Aftaler om faste overførsler kan afmeldes til og med bankdagen før næste betaling. Betalingsservice-aftaler og -træk kan stoppes efter gældende regler for Betalingsservice Det er kundens ansvar, at betalinger, overførsler og handler kontrolleres via Alm. Brand Netbank Erhverv eller kontoudskrifter Kunden skal opbevare det oprindelige indtastningsgrundlag i indeværende år + 5 år. Alm. Brand A/S CVR-nr Hovedkontor:

4 Side 4 af 8 4. Elektroniske fakturaer Kunden giver med sin underskrift på Aftale om tilslutning til Alm. Brand Netbank Erhverv brugeren fuld magt til, på kundens vegne, at fravælge at modtage papirbaserede fakturaer/indbetalingskort og i stedet modtage disse elektronisk i Alm. Brand Netbank Erhverv. Indgår brugeren en Aftale om Elektronisk indbetalingskort er kunden forpligtet i henhold til brugerens dispositioner. Aftalen beskriver bl.a., at: et Elektronisk indbetalingskort indeholder de samme oplysninger som et papirindbetalingskort et Elektronisk indbetalingskort kan erstatte en faktura papirindbetalingskortet skal betales på sædvanlig vis, indtil det første Elektroniske Indbetalingskort modtages i Alm. Brand Netbank Erhverv det er Alm. Brand Bank uvedkommende, når brugeren ændrer i beløb eller betalingsdato betaling er rettidig, hvis beløbet er hævet på den af kreditor anførte betalingsdato Hvis en betaling, der fremgår af et Elektronisk indbetalingskort, også fremgår af kontoudskriften fra Alm. Brand Bank, betragtes kontoudskriften i forhold til kreditor som kvittering for betalingen en gennemført betaling kan ikke tilbageføres brugeren kan behandle (godkende, ændre, slette) et Elektronisk indbetalingskort i den måned, hvor kortet har forfaldsdag. samt, minimum, de efterfølgende 12 måneder mod et gebyr kan en papirkopi af det Elektroniske indbetalingskort bestilles i Alm. Brand Bank i det år, hvor det Elektroniske indbetalingskort har forfaldsdato, samt minimum de efterfølgende 5 år. Brugeren kan altid udskrive en kopi af et Elektronisk indbetalingskort samt den eventuelt tilhørende faktura. 5. Investering 5.1 Handel med værdipapirer Handel med værdipapirer i Alm. Brand Netbank Erhverv sker i henhold til Alm. Brand Banks vilkår for handel med værdipapirer. Kunden modtager altid fondsnotaer på handler foretaget af brugeren. I Alm. Brand Netbank Erhverv kan brugerne se de handelstyper, som Alm. Brand Bank til enhver tid tilby- der. Alm. Brand Bank forbeholder sig ret til uden varsel at ændre i udbud-det af handelstyper. Al værdipapirhandel i Alm. Brand Netbank Erhverv sker uden individuel rådgivning og er derfor for depot- indehaverens egen regning og risiko. Brugeren skal være opmærksom på, at det ikke er tilladt at påvirke strakshandelskursen ved selv at lægge modsatrettede ordrer ud på det marked, hvor brugeren ønsker at købe eller sælge værdipapirer. En sådan adfærd udgør kursmanipulation, hvilket er en overtrædelse af værdipapirhandelsloven. Kursmanipulation straffes med bøde eller fængsel. 5.2 Handelsbegrænsning Der kan afgives ordrer på køb og salg af værdipapirer op til en kursværdi på maksimalt kr pr. aktiehandel eller kr pr. obligationshandel. Der kan dog ikke afgives ordre gennem Netbanken, hvis der for kundeforholdet er uafviklede ordrer eller ved ordren opstår uafviklede ordrer, der tilsammen (både købs- og salgsordrer) overstiger en kursværdi på kr Afviklingen af en ordre vil som ud gangspunkt være afsluttet 3 bankdage efter handelsdagen. Alm. Brand A/S CVR-nr Hovedkontor:

5 Side 5 af Børshandel I Alm. Brand Netbank Erhverv er der mulighed for at indgå særskilt elektronisk aftale om fondshandel direkte på Københavns Fondsbørs. Der kan også indgås aftaler om børsinformationer, henholdsvis Realtidskurser og Markedsdybde. Priser for børsinformationer fremgår af prislisten i Alm. Brand Netbank Erhverv. 6. Priser 6.1 Priser for brug af Alm. Brand Netbank Erhverv Priser for brug af Alm. Brand Netbank Erhverv fremgår af Alm. Brand Banks prisliste. Alm. Brand Bank forbeholder sig ret til at ændre de til enhver tid gældende priser for brug af Alm. Brand Netbank Erhverv. Prisændringer skal varsles mindst én måned før ikrafttrædelse, enten skriftligt over for kunden eller ved annoncering i dagspressen. Opsiges Alm. Brand Netbank Erhverv, betaler kunden abonnement for påbegyndt måned. 6.2 Fakturering Alm. Brand Bank fakturerer gebyrer og abonnement som angivet i Aftale om tilslutning til Alm. Brand Netbank Erhverv. 7. Informationer fra Alm. Brand Netbank Erhverv 7.1 Informationer, der forefindes i Alm. Brand Netbank Erhverv, er til kundens eget brug og må hverken helt eller delvist videresælges eller viderebringes. 7.2 Alm. Brand Bank påtager sig ikke garanti for, at de oplysninger, der findes i Alm. Brand Netbank Erhverv, er endelige. 8. Ændringer af funktioner Foretager Alm. Brand Bank generelle ændringer, der medfører væsentlige indskrænkninger i de funktioner, som Alm. Brand Netbank Erhverv kan anvendes til, skal dette varsles mindst én måned før ikrafttrædelse, enten skriftligt over for kunden eller ved annoncering i dagspressen. 9. Klager I tilfælde af klager kan kunden henvende sig til Alm. Brand Bank jfr. bankens Almindelige Forretningsbetingelser eller til Forbrugerombudsmanden. 10. Hardware og software Kunden anskaffer for egen regning den fornødne hardware og software til brug ved anvendelse af Alm. Brand Netbank Erhverv, ligesom kunden for egen regning indgår de nødvendige aftaler med egne leverandører af kommunikationsfaciliteter. Alm. Brand A/S CVR-nr Hovedkontor:

6 Side 6 af Misbrug 11.1 Misbrug på erhvervskonti Alm. Brand Bank er uden ansvar for misbrug af Alm. Brand Netbank Erhverv. Kundens brug af Alm. Brand Netbank Erhverv sker på eget ansvar, ligesom Alm. Brand Bank ikke er ansvarlig for brugeres eventuelle fejlagtige anvendelse eller misbrug af erhvervskonti tilknyttet Alm. Brand Netbank Erhverv. Hvis Alm. Brand Bank måtte lide tab på grund af kundens eller eventuelle brugeres misbrug af erhvervskonti, tilknyttet Alm. Brand Netbank Erhverv, er kunden ansvarlig herfor Misbrug på private konti Kunden har en selvrisiko på op til kr. for tab som følge af andres uberettigede brug af brugerens adgang til Alm. Brand Netbank Erhverv, når brugerens personlige brugernummer og kodeord (og evt. en gangskoder fra nøglekort) er anvendt. Kunden hæfter med op til kr. for tab som følge af andres uberettigede brug af Alm. Brand Netbank Erhverv, hvis Alm. Brand Bank godtgør, at den til Alm. Brand Netbank Erhverv hørende personlige, hem- melige kode har været anvendt, og 1. kunden har undladt at underrette Alm. Brand Bank snarest muligt efter at have fået kendskab til, at koden er kommet til den uberettigedes kendskab, eller 2. kundens bruger har oplyst koden til den, der har foretaget den uberettigede anvendelse, eller 3. kundens bruger ved groft uforsvarlig adfærd har muliggjort den uberettigede anvendelse. Kunden skal snarest og inden 13 måneder give Alm. Brand Bank besked om et evt. misbrug, ellers frafal- des kundens krav. Kunden hæfter uden beløbsbegrænsning for tab, der opstår som følge af andres uberettigede anvendelse af Alm. Brand Netbank Erhverv, når den til Alm. Brand Netbank Erhverv hørende personlige, hemmelige kode er anvendt, og Alm. Brand Bank godtgør, at kundens bruger har oplyst koden til den, der har foretaget den uberettigede anvendelse, og at det er sket under omstændigheder, hvor kunden/brugeren ind så eller burde have indset, at der var risiko for misbrug. Kunden er ikke ansvarlig for uberettiget brug af Alm. Brand Netbank Erhverv, der finder sted, efter at kunden/brugeren har underrettet Alm. Brand Bank om, at koden og/eller nøglekortet med engangskoder er bortkommet, eller en uberettiget person har fået kendskab til koden, eller brugeren af andre grunde ønsker Alm. Brand Netbank Erhverv spærret. Kunden er kun ansvarlig for tab som følge af andres brug af Alm. Brand Netbank Erhverv, hvis transaktionen er korrekt registreret og bogført i Alm. Brand Bank. Alm. Brand Bank hæfter over for brugeren, hvis betalingsmodtager vidste eller burde vide, at der forelå en uberettiget anvendelse af Alm. Brand Netbank Erhverv. Alm. Brand A/S CVR-nr Hovedkontor:

7 Side 7 af Spærring 12.1 Ved mistanke om misbrug af sikkerhedskode(r) skal kunden eller brugeren straks spærre adgangen til Alm. Brand Netbank Erhverv. Der er flere muligheder for at spærre kundenummer eller brugernummer i Alm. Brand Netbank Erhverv: I Alm. Brand Netbank Erhvervs åbningstid kan kunden/brugeren spærre for kundens/brugerens adgang til Alm. Brand Netbank Erhverv direkte i Alm. Brand Banks programmer. Kunden/brugeren kan spærre for kunde- og brugernummer ved at kontakte Hotline i åbningstiden på telefon Via Spærreservice. Spærreservice kan kontaktes på telefon , som holder åbent 24 timer i døgnet. Ved tekniske spørgsmål kontaktes Hotline Bekræftelse af spærring Ved alle spærringsformer modtager kunden en skriftlig bekræftelse på spærringen Ophævelse af spærring Med bekræftelsen på spærringen følger en blanket til brug for ophævelse af spærringen. Blanketten skal sendes til Alm. Brand Bank, når spærringen ønskes ophævet. Bemærk, at hverken Hotline eller Spærreservice kan ophæve spærringer. 13. Opsigelse/misligholdelse Aftale om tilslutning til Alm. Brand Netbank Erhverv kan opsiges skriftligt af kunden uden varsel. Alm. Brand Bank kan opsige Aftale om tilslutning til Alm. Brand Netbank Erhverv skriftligt med 3 måneders varsel. Alm. Brand Bank kan dog opsige aftalen uden varsel, hvis kunden misligholder nærværende Vilkår eller sit engagement med Alm. Brand Bank i øvrigt. 14. Øvrige vilkår 14.1 Aftale om tilslutning til Alm. Brand Netbank Erhverv er underlagt Alm. Brand Banks almindelige forretningsbetingelser, hvis disse ikke er fraveget i denne aftale Alm. Brand Bank henviser i øvrigt til de i Alm. Brand Bank gældende regler for remburs-, inkasso-, diskonterings-, værdipapir-, depot-, factoring- og udlandsforretninger m.fl. samt eventuelle specielle kunde- eller kontoforhold. 15. Ejendomsret og opbevaring af programmet 15.1 Ejendomsretten til programmer, vejledninger og recordbeskrivelser, der er udleveret til kunden i forbindelse med brug af Alm. Brand Netbank Erhverv, forbliver Alm. Brand Banks. I følge lov om ophavsret må programmerne ikke kopieres (ud over sikkerhedskopiering) og ikke udleveres til tredjemand. Det er ikke tilladt at ændre i programmerne Kunden er forpligtet til at opbevare programmer med Alm. Brand Netbank Erhverv, så de ikke er tilgængelige for uvedkommende. Alm. Brand A/S CVR-nr Hovedkontor:

8 Side 8 af Alm. Brand Banks erstatningsansvar 16.1 Alm. Brand Bank er erstatningsansvarlig, hvis banken på grund af fejl eller forsømmelser opfylder aftalte forpligtelser for sent eller mangelfuldt Selv på de områder, hvor der gælder et strengere ansvar, er Alm. Brand Bank ikke ansvarlig for tab, som skyldes: nedbrud i/manglende adgang til it-systemer eller beskadigelser af data i disse systemer, der kan henføres til nedennævnte begivenheder, uanset om det er Alm. Brand Bank selv eller en ekstern leverandør, der står for driften af systemerne at der opstår forvanskninger af de indtastede data eller de afsendte svar på grund af dårlige eller fejlbehæftede telefonlinjer/kommunikationslinjer svigt i Alm. Brand Banks strømforsyning eller telekommunikation, lovindgreb eller forvaltningsakter, naturkatastrofer, krig, oprør, borgerlige uroligheder, sabotage eller terror at oplysninger kommer til tredjemands kendskab som følge af fejl ved transmissionen, tredjemands indtrængen eller hærværk (herunder computervirus og -hacking) på datatransmissionen eller på Alm. Brand Banks eller kundens edb-anlæg strejke, lockout, boykot eller blokade, uanset om konflikten er rettet mod eller iværksat af Alm. Brand Bank selv eller dens organisation, og uanset konfliktens årsag. Det gælder også, når konflikten kun rammer dele af Alm. Brand Bank andre omstændigheder, som er uden for Alm. Brand Banks kontrol, herunder skader, som opstår som følge af forhold i kundens edb-anlæg eller software Alm. Brand Bank er endvidere ikke ansvarlig for indirekte tab hos kunden, herunder driftstab, tab af goodwill, tab af data eller programmer, uanset skaden skyldes en defekt ved Alm. Brand Banks Alm. Brand Netbank Erhverv Alm. Brand Banks ansvarsfrihed gælder ikke, hvis: Alm. Brand Bank burde have forudset det forhold, som er årsag til tabet, da aftalen blev indgået eller burde have undgået eller overvundet årsagen til tabet. Lovgivningen under alle omstændigheder gør Alm. Brand Bank ansvarlig for det forhold, som er årsag til tabet. 17. Lovvalg og værneting Skulle der opstå tvister mellem kunden/brugeren og Alm. Brand Bank om brugen af Alm. Brand Netbank Erhverv eller aftalerne indgået i forbindelse med Alm. Brand Netbank Erhverv, skal disse tvister afgøres efter dansk ret ved de danske domstole. Alm. Brand A/S CVR-nr Hovedkontor:

Vilkår for Online Banking

Vilkår for Online Banking Vilkår for Online Banking 1. Online Banking 1.1 I Online Banking kan brugerne se oplysninger om konti og depoter, herunder betalinger, betalingsaftaler og dokumenter (f.eks. kontoudskrifter, depotmeddelelser,

Læs mere

Vilkår for Online Banking

Vilkår for Online Banking Vilkår for Online Banking 1. Online Banking 1.1 I Online Banking kan brugerne se oplysninger om konti og depoter, herunder betalinger, betalingsaftaler og dokumenter (f.eks. kontoudskrifter, depotmeddelelser,

Læs mere

Regler for Online Banking

Regler for Online Banking Regler for Online Banking 1. Sydbank Online Banking 1.1. I Sydbank Online Banking kan brugerne se oplysninger om konti og depoter, herunder betalinger, betalingsaftaler og dokumenter (fx kontoudskrifter,

Læs mere

Regler for Online Banking

Regler for Online Banking Regler for Online Banking 1. Sydbanks Online Banking 1.1. I Sydbanks Online Banking kan brugerne se oplysninger om konti og depoter, herunder betalinger, betalingsaftaler og dokumenter (fx kontoudskrifter,

Læs mere

1. Tilmelding Tilmelding til Alm. Brand Banks Netbank og accept af Vilkår for Alm. Brand Banks Netbank for privatkunder.

1. Tilmelding Tilmelding til Alm. Brand Banks Netbank og accept af Vilkår for Alm. Brand Banks Netbank for privatkunder. Side 1 af 7 1. Tilmelding Tilmelding til Alm. Brand Banks Netbank og accept af Vilkår for Alm. Brand Banks Netbank for privatkunder. 2. Muligheder i Netbanken I Alm. Brand Banks Netbank kan du: Se posteringsoplysninger

Læs mere

Vilkår for Kreditbankens NetBank for privatkunder

Vilkår for Kreditbankens NetBank for privatkunder Vilkår for Kreditbankens NetBank for privatkunder 24.06.2013 1. Tilmelding Tilmelding til Kreditbankens NetBank og accept af "Vilkår for Kreditbankens NetBank for privatkunder". 2. Muligheder i NetBanken

Læs mere

Vilkår for Ringkjøbing Landbobanks NetBank for privatkunder

Vilkår for Ringkjøbing Landbobanks NetBank for privatkunder Vilkår for Ringkjøbing Landbobanks NetBank for privatkunder 1. Tilmelding Tilmelding til Ringkjøbing Landbobanks NetBank og accept af "Vilkår for Ringkjøbing Landbobanks NetBank for privatkunder". 2. Muligheder

Læs mere

Vilkår for Nordjyske Banks Nordbank for privatkunder

Vilkår for Nordjyske Banks Nordbank for privatkunder Vilkår for Nordjyske Banks Nordbank for privatkunder 24.06.2013 1. Tilmelding Tilmelding til Nordjyske Banks Nordbank og accept af "Vilkår for Nordjyske Banks Nordbank for privatkunder". 2. Muligheder

Læs mere

Generelle betingelser for anvendelse af Netbanken i Andelskassen J.A.K. Slagelse

Generelle betingelser for anvendelse af Netbanken i Andelskassen J.A.K. Slagelse Generelle betingelser for anvendelse af Netbanken i Andelskassen J.A.K. Slagelse Netbanken er et system, hvor man fra en pc kan udføre transaktioner samt søge informationer om kontoforhold. Kommunikationen

Læs mere

Regler for Online Banking

Regler for Online Banking Regler for Online Banking 1. Sydbanks Online Banking 1.1. Regler for Sydbanks Online Banking gælder for både Sydbanks netbank til erhvervskunder - Sydbanks Online Banking - og Sydbanks Mobil- Bank til

Læs mere

BETINGELSER FOR AFTALE OM ELEKTRONISK UNDER- SKRIFT FOR FORBRUGERE Senest opdateret den 1. februar 2008

BETINGELSER FOR AFTALE OM ELEKTRONISK UNDER- SKRIFT FOR FORBRUGERE Senest opdateret den 1. februar 2008 BETINGELSER FOR AFTALE OM ELEKTRONISK UNDER- SKRIFT FOR FORBRUGERE Senest opdateret den 1. februar 2008 Danske Bank A/S. CVR-nr. 61 12 62 28 - København Her kan du læse om de betingelser, der gælder, når

Læs mere

Tillægsaftale om Elektronisk indbetalingskort. PenSam Bank

Tillægsaftale om Elektronisk indbetalingskort. PenSam Bank Tillægsaftale om Elektronisk indbetalingskort PenSam Bank 2 Tillægsaftale om Elektronisk indbetalingskort 3 Tillægsaftale om Tillægsaftale om 1. 1.1 Kunden og PenSam Bank, Jørgen Knudsens Vej 2, 3520 Farum,

Læs mere

Tillægsaftale om Elektronisk indbetalingskort

Tillægsaftale om Elektronisk indbetalingskort Gældende pr. 20. november 2017 Tillægsaftale om Elektronisk 1. Elektronisk 1.1 Kunden og Nykredit Bank, Kalvebod Brygge 1-3, 1780 København V, kundeservice@nykredit.dk,har dags dato i henhold til Aftale

Læs mere

Vilkår for Østjydsk Banks NetBank for privatkunder

Vilkår for Østjydsk Banks NetBank for privatkunder Vilkår for Østjydsk Banks NetBank for privatkunder 1. Tilmelding Tilmelding til Østjydsk Banks NetBank og accept af "Vilkår for Østjydsk Banks NetBank for privatkunder". 2. Muligheder i NetBanken I Østjydsk

Læs mere

Alm. Brand Netbank er et system i Alm. Brand e-banking. I det efterfølgende angives brugeren som den person, der kan benytte Alm. Brand Netbank.

Alm. Brand Netbank er et system i Alm. Brand e-banking. I det efterfølgende angives brugeren som den person, der kan benytte Alm. Brand Netbank. Side 1 af 8 er et system i Alm. Brand e-banking. I det efterfølgende angives brugeren som den person, der kan benytte Alm. Brand Netbank. 1. Systemets anvendelsesmuligheder Brugeren kan se oplysninger

Læs mere

Vilkår for brugen af Sydbanks NetBank for privatkunder

Vilkår for brugen af Sydbanks NetBank for privatkunder Vilkår for brugen af Sydbanks NetBank for privatkunder Sydbanks NetBank er et system i Sydbanks ebanking I det efterfølgende angives brugeren som den person, der kan benytte Sydbanks NetBank. 1. Systemets

Læs mere

Vilkår for Sparekassen Sjællands Netbank for privatkunder

Vilkår for Sparekassen Sjællands Netbank for privatkunder Vilkår for Sparekassen Sjællands Netbank for privatkunder 24.06.2013 1. Tilmelding Tilmelding til Sparekassen Sjællands Netbank og accept af "Vilkår for Sparekassen Sjællands Netbank for privatkunder".

Læs mere

Regler for selvbetjening edankort

Regler for selvbetjening edankort Gode råd når du handler på nettet Du kan handle lige så sikkert med på internettet som i en almindelig forretning. Nedenfor er en gennemgang af: 1. Generelle råd ved handel på nettet 2. Særlige råd ved

Læs mere

Tillægsaftale om Betalingsservice

Tillægsaftale om Betalingsservice Tillægsaftale om Betalingsservice 1. Debitorer i Betalingsservice 1.1 Kunden og GrønlandsBANKEN, Postboks 1033, 3900 Nuuk, banken@banken.gl har dags dato i henhold til Aftale om Netbank indgået følgende

Læs mere

1.1. Kaldenavn I forbindelse med oprettelse af en Swipp-aftale, skal du angive et Kaldenavn, som du vil optræde under.

1.1. Kaldenavn I forbindelse med oprettelse af en Swipp-aftale, skal du angive et Kaldenavn, som du vil optræde under. Brugerregler for Swipp - Erhverv Nedenfor finder du de regler, der gælder for erhvervsdrivendes brug af Swipp. Som erhvervsdrivende kan du alene modtage beløb via Swipp i forbindelse med salg af varer

Læs mere

B E T I N G E L S E R F O R M O D T A G E L S E A F K U N D E R S B E T A L I N- G E R V I A D A N S K E N E T B E T A L I N G

B E T I N G E L S E R F O R M O D T A G E L S E A F K U N D E R S B E T A L I N- G E R V I A D A N S K E N E T B E T A L I N G B E T I N G E L S E R F O R M O D T A G E L S E A F K U N D E R S B E T A L I N- G E R V I A D A N S K E N E T B E T A L I N G Her kan du læse om de forretningsbetingelser, der gælder, når din virksomhed

Læs mere

13.03.2010 Vilkår for brugen af Nordfyns Banks Netbank for privatkunder

13.03.2010 Vilkår for brugen af Nordfyns Banks Netbank for privatkunder 13.03.2010 Vilkår for brugen af Nordfyns Banks Netbank for privatkunder Nordfyns Banks Netbank er et system i Nordfyns Banks e-banking. I det efterfølgende angives du som den person, der kan benytte Nordfyns

Læs mere

Aftale om Betalingsservice og Nykredit Kuvertbetaling

Aftale om Betalingsservice og Nykredit Kuvertbetaling Aftale om Betalingsservice og Nykredit Kuvertbetaling Aftale om Betalingsservice og Nykredit Kuvertbetaling Kontohaver(e): CPR.nr.: Reg. nr. Kontonr. Reg. type indgår aftale med Nykredit Bank om tilmelding

Læs mere

Formålet med denne videregivelse er alene at skabe yderligere sikkerhed for, at Swipp-overførslen rammer den rigtige modtager.

Formålet med denne videregivelse er alene at skabe yderligere sikkerhed for, at Swipp-overførslen rammer den rigtige modtager. Brugerregler for Swipp Nedenfor finder du de regler, der gælder for Swipp. Reglerne gælder fra din accept af aftalen om Swipp. Swipp er en nem og sikker betalingsmåde, som gør det muligt at lave konto-til-konto-overførsler

Læs mere

Vilkår for brug af Sydbanks NetBank for privatkunder

Vilkår for brug af Sydbanks NetBank for privatkunder Vilkår for brug af Sydbanks NetBank for privatkunder Sydbanks NetBank er et system i Sydbanks ebanking I det efterfølgende angives du om den person, der kan benytte Sydbanks NetBank. 1. Tilmelding Tilmelding

Læs mere

R E G L E R F O R D A N S K E N E T B E T A L I N G - F O R B R U G E RE

R E G L E R F O R D A N S K E N E T B E T A L I N G - F O R B R U G E RE R E G L E R F O R D A N S K E N E T B E T A L I N G - F O R B R U G E RE Danske Netbetaling er et betalingsinstrument, hvor betalingen sker gennem Danske Netbank. 1 Anvendelsesmuligheder Danske Netbetaling

Læs mere

Aftale om Betalingsservice (Gælder fra den 1. november 2009 for både eksisterende og nye kunder)

Aftale om Betalingsservice (Gælder fra den 1. november 2009 for både eksisterende og nye kunder) Aftale om Betalingsservice (Gælder fra den 1. november 2009 for både eksisterende og nye kunder) Betingelser 1. SKANDINAVISKA ENSKILDA BANKEN må, om ønsket, gennemføre betalinger via PBS (Pengeinstitutternes

Læs mere

Vilkår for brugen af Sparekassen Sjællands Netbank for privatkunder

Vilkår for brugen af Sparekassen Sjællands Netbank for privatkunder Vilkår for brugen af Sparekassen Sjællands Netbank for privatkunder 01.08.2010 Sparekassen Sjællands Netbank er et system i Sparekassen Sjællands ebanking. I det efterfølgende angives du som den person,

Læs mere

Brugerregler for Swipp Erhverv Mobilnummer

Brugerregler for Swipp Erhverv Mobilnummer Brugerregler for Swipp Erhverv Mobilnummer Gældende fra den 4. marts 2016 Nedenfor finder du de regler, der gælder for erhvervsdrivendes brug af Swipp. Som erhvervsdrivende kan du alene modtage beløb via

Læs mere

Generelle regler for debitorer i Betalingsservice

Generelle regler for debitorer i Betalingsservice Generelle regler for debitorer i Betalingsservice 1. Hvad er Betalingsservice? Betalingsservice er en betalingstjeneste, som du kan bruge til at betale regninger i danske kroner til de kreditorer, der

Læs mere

Generelle regler for debitorer i Betalingsservice

Generelle regler for debitorer i Betalingsservice Gældende indtil 31. juli 2015 Generelle regler for debitorer 1. Hvad er Betalingsservice? Betalingsservice er en betalingstjeneste, som du kan bruge til at betale regninger i danske kroner til de kreditorer,

Læs mere

Swipp - Regler for selvbetjening

Swipp - Regler for selvbetjening Swipp - Regler for selvbetjening Ret til at fortryde aftalen vedrørende Swipp Kontohaver/bruger har mulighed for at fortryde indgåelse af aftalen om Swipp inden for en frist på 14 dage, jf. forbrugeraftalelovens

Læs mere

Generelle regler for debitorer i Betalingsservice

Generelle regler for debitorer i Betalingsservice Generelle regler for debitorer i Betalingsservice 1. Hvad er Betalingsservice? Betalingsservice er en betalingstjeneste, som kunden kan bruge til at betale regninger i danske kroner til de kreditorer,

Læs mere

G E N E R E L L E R E G L E R F O R D E B I T O R E R I B E T A L I N G S S E R V I C E P R. 1. A U G U S T 2 0 1 5

G E N E R E L L E R E G L E R F O R D E B I T O R E R I B E T A L I N G S S E R V I C E P R. 1. A U G U S T 2 0 1 5 G E N E R E L L E R E G L E R F O R D E B I T O R E R I B E T A L I N G S S E R V I C E P R. 1. A U G U S T 2 0 1 5 Her kan du læse de regler der gælder for debitorer i BetalingsserviceGenerelle regler

Læs mere

2.4 Betalingsdag Betalingsdagen er den dag, hvor beløbet hæves på din konto. Betalinger bliver kun gennemført på bankdage.

2.4 Betalingsdag Betalingsdagen er den dag, hvor beløbet hæves på din konto. Betalinger bliver kun gennemført på bankdage. Gældende indtil 31. juli 2015 Generelle regler for debitorer 1. Hvad er Betalingsservice? Betalingsservice er en betalingstjeneste, som du kan bruge til at betale regninger i danske kroner til de kreditorer,

Læs mere

Brugerregler for Swipp

Brugerregler for Swipp Brugerregler for Swipp Nedenfor finder du de regler, der gælder for Swipp. Reglerne gælder fra din accept af aftalen om Swipp. Swipp er en nem og sikker betalingsmåde, som gør det muligt at lave konto-til-konto-overførsler

Læs mere

Brugerregler for Swipp Erhverv Mobilnummer

Brugerregler for Swipp Erhverv Mobilnummer Brugerregler for Swipp Erhverv Mobilnummer Nedenfor finder du de regler, der gælder for erhvervsdrivendes brug af Swipp. Som erhvervsdrivende kan du alene modtage beløb via Swipp i forbindelse med salg

Læs mere

Brugerregler for Swipp Erhverv Mobilnummer

Brugerregler for Swipp Erhverv Mobilnummer Brugerregler for Swipp Erhverv Mobilnummer Nedenfor finder du de regler, der gælder for erhvervsdrivendes brug af Swipp. Som erhvervsdrivende kan du alene modtage beløb via Swipp i forbindelse med salg

Læs mere

1.1. Kaldenavn I forbindelse med oprettelse af en Swipp-aftale skal du angive et Kaldenavn, som du vil optræde under.

1.1. Kaldenavn I forbindelse med oprettelse af en Swipp-aftale skal du angive et Kaldenavn, som du vil optræde under. Brugerregler for Swipp Erhverv Mobilnummer Nedenfor finder du de regler, der gælder for erhvervsdrivendes brug af Swipp. Som erhvervsdrivende kan du alene modtage beløb via Swipp i forbindelse med salg

Læs mere

Kreditorregler for indbetalingskort

Kreditorregler for indbetalingskort Kreditorregler for indbetalingskort Gældende fra 1. december 2012 1. Hvad er indbetalingskort Et indbetalingskort er en fysisk eller elektronisk formular, som sendes til debitor på vegne af kreditor. Indbetalingskortet

Læs mere

forsøg på misbrug. Hvis vi spærrer adgangen, får virksomheden besked hurtigst muligt.

forsøg på misbrug. Hvis vi spærrer adgangen, får virksomheden besked hurtigst muligt. B E T I N G E L S E R F O R M O B I L E P A Y - P O R T A L E N Gældende fra den 8. maj 2017 Danske Bank A/S. CVR-nr. 61 12 62 28 - København MobilePay-portalen (i det følgende kaldet portalen ) giver

Læs mere

Generelle regler for debitorer i LeverandørService

Generelle regler for debitorer i LeverandørService Generelle regler for debitorer i LeverandørService Gældende fra 1. november 2009 1. Hvad er LeverandørService? LeverandørService er en betalingstjeneste, som virksomheder kan bruge til at iværksætte betalinger

Læs mere

Vilkår for Betalingsservice og Nykredit Kuvertbetaling

Vilkår for Betalingsservice og Nykredit Kuvertbetaling Vilkår for Betalingsservice og Nykredit Kuvertbetaling 1. Vilkår for Betalingsservice 1.1 Nykredit Bank gennemfører på dine vegne betalinger via Betalingsservice efter anmodning fra dig, og når betalingen

Læs mere

Generelle regler for debitorer i Betalingsservice Gældende fra 2. januar 2017

Generelle regler for debitorer i Betalingsservice Gældende fra 2. januar 2017 Generelle regler for debitorer i Betalingsservice Gældende fra 2. januar 2017 1. Hvad er Betalingsservice? Betalingsservice er en betalingstjeneste, som du kan bruge til at betale regninger i danske kroner

Læs mere

Brugerregler for Swipp Erhverv Mobilnummer

Brugerregler for Swipp Erhverv Mobilnummer Brugerregler for Swipp Erhverv Mobilnummer Nedenfor finder du de regler, der gælder for erhvervsdrivendes brug af Swipp. Som erhvervsdrivende kan du alene modtage beløb via Swipp i forbindelse med salg

Læs mere

Generelle regler for debitorer i Betalingsservice

Generelle regler for debitorer i Betalingsservice Generelle regler for debitorer Gældende fra 1. august 2015 Generelle regler for debitorer 1. Hvad er Betalingsservice? Betalingsservice er en betalingstjeneste, som du kan til at betale regninger i danske

Læs mere

Vilkår for aftale med Nykredit Bank om tilmelding til Betalingsservice

Vilkår for aftale med Nykredit Bank om tilmelding til Betalingsservice Vilkår for aftale med Nykredit Bank om tilmelding til Betalingsservice 1. Banken må, om ønsket, gennemføre betalinger via Nets Betalingsservice. Nærværende aftale og vilkår gælder tillige for alle andre,

Læs mere

Aftale om erhvervsmæssige indbetalinger

Aftale om erhvervsmæssige indbetalinger Aftale om erhvervsmæssige indbetalinger Virksomhed: Kundenummer: Evt. forretningssted: indgår hermed en aftale med Danske Bank A/S om behandling af erhvervsmæssige indbetalinger. Aftalen omfatter _ Indbetalinger

Læs mere

Regler for Netbank Erhverv

Regler for Netbank Erhverv Side 1 1. Alm. Brand Banks Netbank Erhverv 1.1. Regler for Alm. Brand Banks Netbank Erhverv gælder for både Alm. Brand Banks Netbank Erhverv - og Alm. Brand Banks Mobilbank Erhverv. Det er dog ikke alle

Læs mere

Generelle regler for debitorer i Betalingsservice

Generelle regler for debitorer i Betalingsservice Generelle regler for debitorer i Betalingsservice 1. Hvad er Betalingsservice? Betalingsservice er en betalingstjeneste, som du kan bruge til at betale regninger i danske kroner til de kreditorer, der

Læs mere

Du finder definitioner sidst i disse regler for Swipp Erhverv Mobilnummer.

Du finder definitioner sidst i disse regler for Swipp Erhverv Mobilnummer. Merkur Andelskasse Vesterbrogade 40, 1 1620 København V Brugerregler for Swipp Erhverv Mobilnummer Nedenfor finder du de regler, der gælder for erhvervsdrivendes brug af Swipp. Som erhvervsdrivende kan

Læs mere

BETINGELSER FOR KONTI MED HÆVEKORT

BETINGELSER FOR KONTI MED HÆVEKORT BETINGELSER FOR KONTI MED HÆVEKORT Danske Bank A/S. CVR-nr. 61 12 62 28 - København Her kan du læse de betingelser, der gælder for konti med hævekort. Derudover gælder bankens Almindelige forretningsbetingelser

Læs mere

Tillægsaftale om Betalingsservice

Tillægsaftale om Betalingsservice Side 1 af 6 Dokumentnummer 2009-12-15-11.24.24.942847 Tillægsaftale om Betalingsservice 1. Debitorer i Betalingsservice 1.1 Kunden og SALLING BANK A/S, Frederiksgade 6, 7800 Skive, sb@sallingbank.dk, har

Læs mere

Regler for betalingstilladelse

Regler for betalingstilladelse Regler for betalingstilladelse Generelt for Danske Bank Indbetalingskort tilmeldes Betalingsservice efterhånden som de enkelte kreditorer bliver tilmeldt. For overførsler via Betalingsservice gælder Generelle

Læs mere

Tillægsaftale om Betalingsservice

Tillægsaftale om Betalingsservice Side 1 af 7 Dokumentnummer 2013-06-06-13.28.34.798224 Tillægsaftale om Betalingsservice 1. Debitorer i Betalingsservice 1.1 Kunden og Lægernes Pensionsbank, Dirch Passers Allé 76, 2000 Frederiksberg, lpb@lpk.dk,

Læs mere

Hvor der gælder særlige bestemmelser for privat- eller erhvervskunder, er dette særskilt fremhævet.

Hvor der gælder særlige bestemmelser for privat- eller erhvervskunder, er dette særskilt fremhævet. Generelle regler for selvbetjening Generelt Ved privatkunder forstås fysiske personer, der benytter systemerne ikke-erhvervsmæssigt. Ved erhvervskunder forstås personer, foreninger, forretningsdrivende,

Læs mere

Regler for konti med checks og hævekort

Regler for konti med checks og hævekort Regler for konti med checks og hævekort nske Bank A/S. CVR-nr. 61 12 62 28 - København Bankens Almindelige forretningsbetingelser, som udleveres til alle kunder, gælder i ethvert forhold mellem kunden

Læs mere

R E G L E R F O R B E T A L I N G S T I L L A D E L S E Gældende fra 1. august 2015

R E G L E R F O R B E T A L I N G S T I L L A D E L S E Gældende fra 1. august 2015 R E G L E R F O R B E T A L I N G S T I L L A D E L S E Gældende fra 1. august 2015 Reglerne for betalingstilladelse gælder for betalinger, der tilmeldes Betalingsservice, indbetalingskort og faste kontooverførsler.

Læs mere

Tillægsaftale om Betalingsservice

Tillægsaftale om Betalingsservice Tillægsaftale om Betalingsservice PenSam Bank A/S CVR-nr. 13 88 46 76 Hjemsted Furesø, Danmark 2 Tillægsaftale om Betalingsservice TILLÆGSAFTALE OM BETALINGSSERVICE 1. DEBITORER I BETALINGSSERVICE 1.1

Læs mere

1.1. Kaldenavn I forbindelse med oprettelse af en Swipp-aftale, skal du angive et Kaldenavn, som du vil optræde under.

1.1. Kaldenavn I forbindelse med oprettelse af en Swipp-aftale, skal du angive et Kaldenavn, som du vil optræde under. Regler for Swipp - erhverv Nedenfor finder du de regler, der gælder for erhvervsdrivendes brug af Swipp. Som erhvervsdrivende kan du alene modtage beløb via Swipp i forbindelse med salg af varer og tjenesteydelser.

Læs mere

Tillægsaftale om Betalingsservice

Tillægsaftale om Betalingsservice Side 1 af 7 Dokumentnummer 2011-12-07-15.38.36.067830 Tillægsaftale om Betalingsservice 1. Debitorer i Betalingsservice 1.1 Kunden og FJORDBANK MORS af 2011, Algade 2, 7900 Nykøbing M., mail@fjordbank.dk,

Læs mere

Brugerens adgang til andre personers konti i Netbanken er betinget af, at kontoindehaver har givet skrift- lig fuldmagt hertil.

Brugerens adgang til andre personers konti i Netbanken er betinget af, at kontoindehaver har givet skrift- lig fuldmagt hertil. Side 1 af 8 Alm. Brand Netbank er et system i Alm. Brand e-banking. I det efterfølgende angives brugeren som den person, der kan benytte Alm. Brand Netbank. 1. Systemets anvendelsesmuligheder Brugeren

Læs mere

Regler for debitorer i Betalingsservice. 1. Særlige regler for debitorer i Betalingsservice. 2. Generelle regler for debitorer i Betalingsservice

Regler for debitorer i Betalingsservice. 1. Særlige regler for debitorer i Betalingsservice. 2. Generelle regler for debitorer i Betalingsservice 1. Særlige regler for debitorer i Betalingsservice 1.1 Tilslutning 1.1.1 Kundens tilslutning til Betalingsservice er underlagt "Generelle regler for debitorer i Betalingsservice", der fremgår nedenfor,

Læs mere

B E T I N G E L S E R F O R K O N T I M E D C H E C K O G H Æ V E K O R T

B E T I N G E L S E R F O R K O N T I M E D C H E C K O G H Æ V E K O R T B E T I N G E L S E R F O R K O N T I M E D C H E C K O G H Æ V E K O R T Her kan du læse de betingelser, der gælder for konti med check og hævekort. Derudover gælder bankens Almindelige forretningsbetingelser.

Læs mere

B E T I N G E L S E R F O R K O N T I M E D H Æ V E K O RT

B E T I N G E L S E R F O R K O N T I M E D H Æ V E K O RT B E T I N G E L S E R F O R K O N T I M E D H Æ V E K O RT Danske Bank A/S. CVR-nr. 61 12 62 28 - København Her kan du læse de betingelser, der gælder for konti med hævekort. Derudover gælder bankens Almindelige

Læs mere

Gode råd når du handler på nettet

Gode råd når du handler på nettet Gode råd når du handler på nettet Du kan handle lige så sikkert med edankort på internettet som i en almindelig forretning. Ønsker du at handle i en internetforretning skal du ved edankort-betalinger skal

Læs mere

Nedenfor finder du de regler, der gælder for privatpersoners brug af Swipp. Reglerne gælder fra din accept af aftalen om Swipp.

Nedenfor finder du de regler, der gælder for privatpersoners brug af Swipp. Reglerne gælder fra din accept af aftalen om Swipp. Brugerregler for Swipp - Privat Salling Bank A/S Frederiksgade 6 7800 Skive Bestemmelserne om afsendelse af Swipp-overførsler/-betalinger ophører den 15. december 2015.. For Swipp-overførsler/-betalinger

Læs mere

Brugerregler for Swipp - Privat

Brugerregler for Swipp - Privat Brugerregler for Swipp - Privat Nedenfor finder du de regler, der gælder for privatpersoners brug af Swipp. Reglerne gælder fra din accept af aftalen om Swipp. Swipp er en nem og sikker betalingsmåde,

Læs mere

om ændringerne enten pr. brev, elektronisk via NetBanken eller på Gældende fra

om ændringerne enten pr. brev, elektronisk via NetBanken eller på  Gældende fra Aabenraa kreditbank A/S Se-nr.: 16339016 H. P. Hanssens Gade 17 SWIFT: AAKRD22 6200 Aabenraa Benkreg. Ne.: 7930 Telefon 7333 1700 E-mail: mail@kreditbanken.dk Telefax 7333 1717 www.kreditbanken.dk Gældende

Læs mere

Generelle regler for OverførselsService

Generelle regler for OverførselsService Generelle regler for Gældende fra 1. november 2009 1. Hvad er er et produkt, som giver beløbsafsender mulighed for via Nets at iværksætte overførsel af beløb i danske kroner til beløbsmodtageres konti

Læs mere

Vilkår for aftale med Nykredit Bank om tilmelding til Betalingsservice

Vilkår for aftale med Nykredit Bank om tilmelding til Betalingsservice Læs om Gældende pr. 1. august 2015 Vilkår for aftale med Nykredit Bank om tilmelding til Betalingsservice 1. Banken må, om ønsket, gennemføre betalinger via Nets Betalingsservice. Nærværende aftale og

Læs mere

Generelle regler for debitorer i Betalingsservice. Gældende fra 1. august 2015

Generelle regler for debitorer i Betalingsservice. Gældende fra 1. august 2015 Generelle regler for debitorer i Betalingsservice Gældende fra 1. august 2015 PenSam Bank A/S CVR-nr. 13 88 46 76 Hjemsted Furesø, Danmark 2 Generelle regler for debitorer i Betalingsservice 1. HVAD ER

Læs mere

Kreditorregler for indbetalingskort

Kreditorregler for indbetalingskort Kreditorregler for indbetalingskort Gældende fra 1. maj 2011 1. Hvad er indbetalingskort? Et indbetalingskort er en fysisk eller elektronisk formular, som sendes til debitor på vegne af kreditor. Indbetalingskortet

Læs mere

Nedenfor finder du de regler, der gælder for privatpersoners brug af Swipp. Reglerne gælder fra din accept af aftalen om Swipp.

Nedenfor finder du de regler, der gælder for privatpersoners brug af Swipp. Reglerne gælder fra din accept af aftalen om Swipp. Brugerregler for Swipp Privat Nedenfor finder du de regler, der gælder for privatpersoners brug af Swipp. Reglerne gælder fra din accept af aftalen om Swipp. Swipp er en nem og sikker betalingsmåde, som

Læs mere

Regler for Netbank Erhverv

Regler for Netbank Erhverv Regler for Netbank Erhverv 1. Ringkjøbing Landbobanks Netbank Erhverv 1.1. Regler for Ringkjøbing Landbobanks Netbank Erhverv gælder for både Ringkjøbing Landbobanks Netbank Erhverv - og Ringkjøbing Landbobanks

Læs mere

Aftale om erhvervsmæssige indbetalinger

Aftale om erhvervsmæssige indbetalinger Aftale om erhvervsmæssige indbetalinger Virksomhed: Kundenummer: RecipientFullName RecipientCompanyName2 RecipientAddress RecipientZipcode RecipientState Customernumber Evt. forretningssted: indgår hermed

Læs mere

Elektronisk kuvertløsning. i Internetbanken. Elektronisk kuvertløsning. Flere transaktioner samles i kuvert. Brugere kan få forskellige rettigheder

Elektronisk kuvertløsning. i Internetbanken. Elektronisk kuvertløsning. Flere transaktioner samles i kuvert. Brugere kan få forskellige rettigheder Elektronisk kuvertløsning i Internetbanken Elektronisk kuvertløsning Kuvertløsningen gør det nemmere at foretage betalinger og giver mulighed for flere brugere med forskellige rettigheder. Flere transaktioner

Læs mere

Regler for hævekort. Gælder fra 1. januar Gode råd om hævekort. Indholdsfortegnelse

Regler for hævekort. Gælder fra 1. januar Gode råd om hævekort. Indholdsfortegnelse Regler for hævekort Gælder fra 1. januar 2018 Indholdsfortegnelse 1 Regler for hævekort... 1 2 Hvad kan du bruge kortet til?... 1 3 Opbevaring af kort og pinkode... 2 4 Brug af kortet... 2 5 Kontrol af

Læs mere

Nærmere information om Swipp kan ses på [Pengeinstituttets hjemmeside] eller på swipp.dk.

Nærmere information om Swipp kan ses på [Pengeinstituttets hjemmeside] eller på swipp.dk. 1.1 Vilkår for Swipp Erhverv Indsamling Vilkår for oprettelse Disse vilkår gælder for indsamlinger, hvor Swipp ønskes anvendt til at modtage bidrag til forud angivet formål i forbindelse med tilladte indsamlinger.

Læs mere

Regler for Netbank Erhverv

Regler for Netbank Erhverv Regler for Netbank Erhverv D00PDFXHOBVILK/2.2 1. Skjern Banks Netbank Erhverv 1.1. Regler for Skjern Banks Netbank Erhverv gælder for både Skjern Banks Netbank Erhverv - og Skjern Banks Mobilbank Erhverv.

Læs mere

Hævekort, brugerregler

Hævekort, brugerregler Hævekort, brugerregler Gode råd om dit hævekort Hævekort er et af de sikreste betalingsmidler, der findes og misbrug i forbindelse med brug af hævekort er da også forsvindende lille. Du kan selv være med

Læs mere

BETINGELSER FOR ELEKTRONISK TILSLUTNINGSAFTALE TIL DANSKE LETBANK FORBRUGERE Gælder fra den 12. august 2014

BETINGELSER FOR ELEKTRONISK TILSLUTNINGSAFTALE TIL DANSKE LETBANK FORBRUGERE Gælder fra den 12. august 2014 BETINGELSER FOR ELEKTRONISK TILSLUTNINGSAFTALE TIL DANSKE LETBANK FORBRUGERE Gælder fra den 12. august 2014 Danske Letbank er en enkel udgave af Danske Banks internetbank for privatkunder med forenklet

Læs mere

GENERELLE REGLER FOR SELVBETJENING

GENERELLE REGLER FOR SELVBETJENING # et godt sted at være GENERELLE REGLER FOR SELVBETJENING ERHVERV Gældende pr. 01.01.2018 Generelle regler for selvbetjening - Erhvervskunder Gældende fra den 1. januar 2018 Selvbetjenings anvendelsesmuligheder

Læs mere

Brugerregler for Mobilbank Swipp Privat

Brugerregler for Mobilbank Swipp Privat Brugerregler for Mobilbank Swipp Privat Gældende fra 9. september 2015 Bestemmelserne om afsendelse af Swipp-overførsler/-betalinger ophører den 15. december 2015. For Swipp-overførsler/-betalinger afsendt

Læs mere

Generelle regler for selvbetjening

Generelle regler for selvbetjening Generelle regler for selvbetjening - Erhvervskunder Gældende fra den 1. januar 2018 Selvbetjenings anvendelsesmuligheder Du kan anvende selvbetjening til de funktioner, som fremgår af den separate selvbetjeningsaftale,

Læs mere

Regler for Netbank Erhverv

Regler for Netbank Erhverv Torvet 4 9400 Nørresundby Tel. 9870 3333 Regler for Netbank Erhverv 1. Nordjyske Banks Netbank Erhverv 1.1. Regler for Nordjyske Banks Netbank Erhverv gælder for både Nordjyske Banks Netbank Erhverv -

Læs mere

Generelle regler for selvbetjening

Generelle regler for selvbetjening Generelle regler for selvbetjening - Erhvervskunder Gældende fra den 1. januar 2018 Selvbetjenings anvendelsesmuligheder Du kan anvende selvbetjening til de funktioner, som fremgår af den separate selvbetjeningsaftale,

Læs mere

Regler for hævekort. Kortudsteder Merkur Andelskasse, Vesterbrogade 40, 1620 København V E-mail: merkur@merkur.dk

Regler for hævekort. Kortudsteder Merkur Andelskasse, Vesterbrogade 40, 1620 København V E-mail: merkur@merkur.dk Regler for hævekort Kortudsteder Merkur Andelskasse, Vesterbrogade 40, 1620 København V E-mail: merkur@merkur.dk 1. Brugerregler for Hævekort Disse brugerregler gælder for anvendelse af dit hævekort. I

Læs mere

Aftale om Telefon-Service

Aftale om Telefon-Service Aftale om Telefon-Service 1. Telefon-Service 1.1 Denne aftale fastlægger vilkårene for kundens tilslutning til og brug af Telefon-Service. Vilkårene fremgår af de følgende sider, som kunden har modtaget

Læs mere

Generelle regler for debitorer i Leverandørservice

Generelle regler for debitorer i Leverandørservice Generelle regler for debitorer i Leverandørservice Gældende fra 14. september 2019 1. Hvad er Leverandørservice? Leverandørservice er en betalingstjeneste, som virksomheder kan bruge til at iværksætte

Læs mere

Aftale om Betalingsservice

Aftale om Betalingsservice Aftale om Betalingsservice PenSam Bank A/S CVR-nr. 13 88 46 76 Hjemsted Furesø, Danmark 2 Aftale om Betalingsservice AFTALE OM BETALINGSSERVICE BETINGELSER 1. PenSam Bank må, om ønsket, gennemføre betalinger

Læs mere

Aftalevilkår for e-boks

Aftalevilkår for e-boks Aftalevilkår for e-boks Aftalevilkår for e-boks består af - Vilkår for fravalg af papirbaseret post - Vilkår for e-boks - Tillæg til Generelle regler for debitorer i BetalingsService elektronisk Vilkår

Læs mere

Aftale om SMS-Service

Aftale om SMS-Service Aftale om SMS-Service 1. SMS-Service 1.1 Denne aftale fastlægger vilkårene for kundens tilslutning til og brug af SMS-Service. Vilkårene fremgår af de følgende sider, som kunden har modtaget og accepterer.

Læs mere

Regler for debitorer i Betalingsservice. 1. Særlige regler for debitorer i Betalingsservice. 2. Generelle regler for debitorer i Betalingsservice

Regler for debitorer i Betalingsservice. 1. Særlige regler for debitorer i Betalingsservice. 2. Generelle regler for debitorer i Betalingsservice Side 1 af 5 1. Særlige regler for debitorer i Betalingsservice 1.1 Tilslutning 1.1.1 Kundens tilslutning til Betalingsservice er underlagt "Generelle regler for debitorer i Betalingsservice", der fremgår

Læs mere

Brugerregler for hævekort

Brugerregler for hævekort Brugerregler for hævekort 1. Disse brugerregler gælder for Deres anvendelse af pengeinstituttets hævekort. I øvrigt gælder pengeinstituttets Almindelige Forretningsbetingelser, herunder tillægget om betalingstjenester.

Læs mere

BETINGELSER FOR ELEKTRONISK TILSLUTNINGSAFTALE TIL DANSKE L ETBANK F ORBRUGERE Gælder fra den 9. maj 2016

BETINGELSER FOR ELEKTRONISK TILSLUTNINGSAFTALE TIL DANSKE L ETBANK F ORBRUGERE Gælder fra den 9. maj 2016 BETINGELSER FOR ELEKTRONISK TILSLUTNINGSAFTALE TIL DANSKE L ETBANK F ORBRUGERE Gælder fra den 9. maj 2016 Danske Bank A/S. CVR-nr. 61 12 62 28 - København Danske Letbank er en enkel udgave af Danske Banks

Læs mere

Aftale om SMS-Service

Aftale om SMS-Service Aftale om SMS-Service 1. SMS-Service 1.1 Denne aftale fastlægger vilkårene for kundens tilslutning til og brug af SMS-Service. Vilkårene fremgår af de følgende sider, som kunden har modtaget og accepterer.

Læs mere

Generelle regler for debitorer i Betalingsservice

Generelle regler for debitorer i Betalingsservice Generelle regler for debitorer i Betalingsservice Gældende fra 1. november 2009 1. Hvad er Betalingsservice? Betalingsservice er en betalingstjeneste, som du kan bruge til at betale regninger i danske

Læs mere

PBS CA Certifikat Center. Generelle vilkår for certifikatindehavere (chipkort) Version 1.1

PBS CA Certifikat Center. Generelle vilkår for certifikatindehavere (chipkort) Version 1.1 Payment Business Services PBS A/S Lautrupbjerg 10 P.O. 500 DK 2750 Ballerup T +45 44 68 44 68 F +45 44 86 09 30 pbsmailservice@pbs.dk www.pbs.dk PBS-nr. 00010014 CVR-nr. 20016175 PBS CA Certifikat Center

Læs mere