Vi tilbyder dejlige sejlbåde og katamaraner fra 35 til 55 fod - og det er muligt at få lokalkendt skipper med på båden.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vi tilbyder dejlige sejlbåde og katamaraner fra 35 til 55 fod - og det er muligt at få lokalkendt skipper med på båden."

Transkript

1 Den Franske Riviera Sejlerferie ved den Franske Riviera Vinden er sjældent særlig kraftig i løbet af sæsonen, havet er generelt roligt, der er næsten intet tidevand eller strøm, kysten er ufarlig, der er masser af steder at søge ly - og der sejles oftest med landkending. Vores base i Port Pin Rolland ligger midt på den smukkeste sejlrute. Mindre end 15 sømil ude ligger de charmerende øer Le Levant, Port Cros og Porquerolles, samt ankerbugterne ved Cabasson, Léoube i læ af Cap Bénat og bugten ved Cavalaire og Cap Lardier. Indenfor 30 sømil ligger St. Tropez, St. Raphaël og Agay og venter. Cannes og øerne Iles de Lérins er kun 10 sømil længere mod øst. Mod vest ligger Casis og Calanges ved Port-Miou, Morgion og Sormiou mindre end 50 sømil væk. Vi tilbyder dejlige sejlbåde og katamaraner fra 35 til 55 fod - og det er muligt at få lokalkendt skipper med på båden.

2

3 Attraktioner St. Tropez St. Tropez ligger godt 104 km øst for Marseille og efter Anden Verdenskrig gjorde en tilstrømning af film/musik-kunstnere, at byen slap ud af sin tidligere anonymitet. Senere blev St.Tropez et yndet besøgsmål for det europæiske og amerikanske jetset, samt turister der håber på at opleve et møde med en berømthed. På havnen kan man naturligvis se et væld af flotte (og dyre!!) både ligesom man heller ikke kommer til at savne spændende butikker. Udover det lejlighedsvise stjernedrys, byder St.Tropez desuden på helt fantastiske strande hovedparten langs Baie de Pampelonne, der ligger syd for byen. Hver strand er udstyret med sin egen hytte men enkelte er dog private. På mange af de offentlige strande er der mulighed for at leje udstyr til windsurfing, sejlads og kajakroning mens der på andre tilbydes sejlads i speedbåde og på jetski, ligesom man kan prøve at stå på vandski eller dykke med fuldt udstyr. For historieinteresserede er et besøg til St.Tropez Citadelle helt sikkert et besøg værd. Gå ad Rue de la Citadelle, for at se citadellet fra det 16århundrede, der ligger smukt på en bakketop og giver en fantastisk udsigt over havet og byen. Inde i klostret findes Musee de l histoire maritime tropezienne hvor du kan få et spændende indblik i byens overraskende dramatiske fortid. Havnebyen Saint-Raphael Saint-Raphael har været en populær feriedestination helt siden middelalderen og de gamle romere valfartede hertil for at nyde områdets naturlige skønhed og klare blå vand. Der er et rigt udvalg af gode restauranter og hyggelige barer, samt ikke mindst dejlige strande, shopping og alle tænkelige vandsportsaktiviteter. Historie interesserede kan besøge Saint Raphaels gamle bydel, Quartier du village, samt tempelriddernes gamle kirke Eglise San Raféu eller måske, Notre Dame de victoire, en skøn katedral fra 1884, eller byens museum Musée de Archéologique. Hvis man har lyst, er her også gode tennis-faciliteter og fremragende golf-baner.

4 Øen Ile de Porquerolles Porquerolles er den største af tre øer i gruppen Iles d Hyéres. Den er ca.7km lang og 3km bred med fem små bakkekæder. Sydkysten er barsk og klippefuld, men på nordkysten findes en smuk havn og skønne strande. I 1912 blev øen købt af den belgiske eventyrer og entreprenør François Joseph Fournier, tilsyneladende som en bryllupsgave til hans kone. Han plantede 200 hektar vinmarker, og hans produktion var blandt de første der modtog klassifikationen Côtes de Provence. I 1971 købte staten 80% af øen for at beskytte den mod udvikling. Meget af øen er idag en nationalpark Port-Cros Parc National, samt et naturbevarelsesområde kaldet Conservatoire botanique national méditerranéen de Porquerolles. Så snart du ankommer til øens maleriske havn, bag sejlbådene, kan du skimte landsbyens huse, omgivet af frodig grøn vegatation. På havnen kan du ligeledes leje cykler eller besøge turistkontoret. I landsbyen, med det store torv og en smuk kirke, kan du gå på opdagelse i butikkerne eller slappe af i en af de mange cafeer og restauranter hvor du selvfølgelig kan spise undendørs. Ile de Levant Hyéres-øernes tredje medlem, Ile de Levant, har begrænset adgang for sejlbåde, da den er delt mellem militæret (90% af øen) og naturalistkolonien Heliopolis. Du kan besøge Heliopolis, hvis du lader dit kamera blive på båden, da naturisterne ikke kan lide at man tager billeder af deres naturlige liv. Ile de Port Cros Ile de Port Cros er mindre end Porquerolles, uberørt og komplet fri for biler og cykler og dermed fuldstændig trafik-fri. Det er også en af Frankrigs ældste national-parker, og besøgende sejlere har rig mulighed for at fordybe sig i dens uberørte vidundere.

5 Fordi store dele af øen er nationalpark, er det forbudt at campere, tænde bål, og de fleste steder er det heller ikke tilladt at ryge men det betyder også at der ikke findes skæmmende byggeri udenfor landsbyerne, kun imponerende natur med nåleskove, hvidsandede strande og klart turkisblåt vand. Vandet omkring Port Cros er en marine-reservat, og det er forbudt at fiske langs det meste af kysten (inklusiv harpunfiskeri). Det er også forbudt at kaste anker omkring Ile Port Cros undtagen ved havnen Port Cros og i bugten Port Man. Port Man findes ved øens østlige ende, og kan være barsk ved vind fra nordøst. Da al trafik er forbudt, tilbyder øen 35km flotte vandrestier, blandt sub-tropisk vegetation og cikadernes sang. En kort gåtur fra havnen tager dig til øens vest-side, hvor vandet er endnu klarere end ved Ile de Porquerolles. Ile de Port Cros er den højeste af Hyéres-øerne hvis du klatrer til øens højeste punkt, Mont de Vinaigre, vil du se de bjergtagende udsigter ud over hele øgruppen. Snorkling og dykning er formidabelt rundt om øen idet marine-reservatet strækker sig 600meter ud fra kysten, hele vejen rundt. Antibes Antibes er den største lystbådehavn ved Middelhavet men også en almindelig by, der langtfra lukker ned når sejlsæsonen er overstået og derfor har rigtig meget at byde på. Ved Port Vauban kan man se yachts til mange millioner dollars, og i baggrunden står det truende Fort Carré, bygget af Kong Louis XIV s militærgeni Vauban, til at forsvare kysten og byen. Herfra kan du gå gennem den buede indgang i forsvarsmuren, ind til den gamle by og tage en gåtur gennem det spændende frugt-og grønsagsmarked. Her er små gader med fristende butikker, og det skønne Musée Picasso, der har en fin samling af kunstnerens malerier og berømte keramik-værker alt sammen huset i Château Grimaldi, med en fantastisk udsigt ud over det blå Middelhav. Der findes andre interessante museer i Antibes, samt mange formidable restauranter - og nær havnen er der hyggelige barer, hvor der altid er liv og glade dage.

6 Roquebrune-Cap-Martin De smalle og snørklede brostensgader i Roquebrune snor sig omkring det imponerende slot fra det 10århundrede det ældste feudale slot i hele Frankrig. Det blev bygget som en forsvarsværk mod Saracenerne og blev yderligere moderniseret i det 15århundrede af Grimaldierne fra Monaco den ældste herskerfamilie i verden. Smarte Cap Martin var en favorit-destination blandt de rige, kreative og aristokratiske lige fra Dronning Victoria til Coco Chanel, fra designeren Eileen Gray til den verdensberømte arkitekt og multikunstner Le Corbusier der druknede ud fra kysten i 1965 og ligger begravet på byens kirkegård.

7 Vejr og vind Sejlervejr ved den franske riviera Vindretningen skifter løbende hele året. Vinden er normalt rolig, men i løbet af en vinter kan mistral-vinden være ganske stærk. Om forår, efterår og vinter blæser vinden typisk fra vest op mod nord. Østenvinde er almindelige i alle måned. Tidevandsforskellen er blot en til to fod og derfor ikke vigtig. De ssmukke omgivelser og unikke karakter i dette sejlområde lokker feriegæster til at vende tilbage efter flere eventyr. Gennemsnitstemperaturen under den primære sejlsæson (maj til september) ligger mellem 20 C og 23 C. Måned Gns. nedbør C Max C Min Juni Juli August September (mm) Gns. vandtemp. ( C) Gns. vind (m/s)

8 Om Sejlerferie Sejlads i Frankrig Praktiske Tips Baseinfo De franske marinaer og havne er meget velfungerende og har nye og moderne faciliteter. Havne Det er hyggeligst at lægge man til i små havne eller ved anløbskaje sammen med de lokale både og tæt ved byernes havnepromenader. Mange havne bliver anløbet af færger, så en liggeplads klods op af færgelejet vil være uroligt. Marinaer Der findes marinaer af forskellige størrelse langs kysten. Havnepenge er på et højere niveau end i Danmark. Havnekontoret kan eventuelt opkaldes i god tid før ankomst over VHF for at få anvist gæsteliggeplads der kan være ret så fyldt særligt i højsæsonen Her er det nødvendigt at kalde op og bestille plads. Tilladelser Der sejles normalt frit mellem Sardinien og Korsika (begge ligger i EU). Proviantering Vær opmærksom på at de fleste mindre butikker holder siesta 2-3 timer midt på dagen. Vejr og vind Vejrudsigt med vejrkort fås på alle marinakontorer eller kald på VHF-radioen. Oftest er der vindstille om morgenen, hvorfor det er en god idé at sejle tidligt ud på sejladsen. Ved frokosttid tiltager vinden, for så igen at tage af til henunder aftenen. Ved ankring under høje bjerge kan der forekomme stærke faldvinde.

Korsika. Bådudlejning På Korsika

Korsika. Bådudlejning På Korsika Korsika Bådudlejning På Korsika Korsika er en smuk ø med lange kridhvide strande, vilde klippekyster, majestætiske bjerge i horisonten, hyggelige små landsbyer og gæstfrie øboer. Mange spændende oplevelser

Læs mere

På opdagelse i Dansk Vestindien

På opdagelse i Dansk Vestindien På opdagelse i Dansk Vestindien Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien? Alle caribiske øer har aktiviteter på land og på vand, strande,

Læs mere

Korsika. Bådudlejning På Korsika

Korsika. Bådudlejning På Korsika Korsika Bådudlejning På Korsika Korsika er en smuk ø med lange kridhvide strande, vilde klippekyster, majestætiske bjerge i horisonten, hyggelige små landsbyer og gæstfrie øboer. Mange spændende oplevelser

Læs mere

Malé Atoll. Bådudlejning ved Mále Atoll i Maldiverne. Sejlads ved Maldiverne

Malé Atoll. Bådudlejning ved Mále Atoll i Maldiverne. Sejlads ved Maldiverne Malé Atoll Bådudlejning ved Mále Atoll i Maldiverne Male-atollen er, som de andre maldiviske øer, toppen af en undersøisk bjergkæde og med en gennemsnitshøjde på kun 1-3 meter, er maldiverne det laveste

Læs mere

Angra dos Reis. Seatravel, Mejlgade 46 B, 8000 Århus C, ,

Angra dos Reis. Seatravel, Mejlgade 46 B, 8000 Århus C, , Angra dos Reis Sejlads mellem de 365 øer en eventyrverden Syd for Rio de Janeiro by ligger havnebyen Angra Dos Reis, som har aner tilbage til den portugisiske kolonitid. Ud for byens kyst ligger der omkring

Læs mere

Napoli bugten. Lej sejlbåd i Napoli Bugten og tag familien med på sejlerferie. Sejlads i Napoli Bugten. Højdepunkter

Napoli bugten. Lej sejlbåd i Napoli Bugten og tag familien med på sejlerferie. Sejlads i Napoli Bugten. Højdepunkter Napoli bugten Lej sejlbåd i Napoli Bugten og tag familien med på sejlerferie En sejlerferie i Napoli Bugten fokuserer typisk på Amalfi-kysten og de dejlige øer i den maleriske napolitanske bugt - heriblandt

Læs mere

App. L Ensoleillée SAINTE MAXIME

App. L Ensoleillée SAINTE MAXIME App. L Ensoleillée SAINTE MAXIME PENTHOUSE Sainte Maxime er indbegrebet af den sydfranske drøm. Her oplever man en afslappet ferieatmosfære i eksklusive omgivelser. Lejligheden er unikt placeret tæt ved

Læs mere

App. L Ensolleille SAINTE MAXIME

App. L Ensolleille SAINTE MAXIME App. L Ensolleille SAINTE MAXIME Sainte Maxime er indbegrebet af den syd-franske drøm. Her oplever man en afslappet ferieatmosfære i eksklusive omgivelser. Lejligheden er unikt placeret tæt ved den gamle

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 11.948,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

Maison de village Le Suquet Cannes Okkergult byhus blå vinduer og skodder med 2 franske altaner. Det er huset, hvor cyklen er placeret før indgangen.

Maison de village Le Suquet Cannes Okkergult byhus blå vinduer og skodder med 2 franske altaner. Det er huset, hvor cyklen er placeret før indgangen. Maison Village Suquet Cannes, Cote d Azur Masion Village Suquet er indbegrebet af den syd-franske drøm. Byhuset er unikt placeret i den gamle bydel Le Suquet i en bilfri gade.. Der er stille som i en landsby

Læs mere

Korsika. Bådudlejning På Korsika

Korsika. Bådudlejning På Korsika Korsika Bådudlejning På Korsika Korsika er en smuk ø med lange kridhvide strande, vilde klippekyster, majestætiske bjerge i horisonten, hyggelige små landsbyer og gæstfrie øboer. Mange spændende oplevelser

Læs mere

PROGRAM. Om huset, vi skal bo i. Impressionismen. Forplejning. Vandring. 1. dag

PROGRAM. Om huset, vi skal bo i. Impressionismen. Forplejning. Vandring. 1. dag PROGRAM Om huset, vi skal bo i Under hele vandreferien bor vi i et stort, smukt hus fra det 17. og 18. århundrede. Huset ligger i Roquevaire, en gammel landsby, som ligger halvvejs mellem Aix en Provence

Læs mere

Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter.

Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter. Sand Hotel Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter. Det moderne Sand Hotel ligger tæt på stranden i Kolobrzeg og ikke langt fra byens centrum.

Læs mere

Vänersborg og omegn har oplevelser for hele familien og for enhver smag. Hotel Hehrne Kök & Konferens. Hotellet tilbyder

Vänersborg og omegn har oplevelser for hele familien og for enhver smag. Hotel Hehrne Kök & Konferens. Hotellet tilbyder Hotel Hehrne Kök & Konferens Dette hyggelige hotel ligger i fantastiske naturomgivelser, bare 5 minutter fra Vänersborgs centrum. Vänersborg og omegn har masser at byde på for enhver smag og alle aldre.

Læs mere

Dag 1 Fort de France, Martinique - Frankrig 23.00

Dag 1 Fort de France, Martinique - Frankrig 23.00 Dag 1 Fort de France, Martinique - Frankrig 23.00 Ankomst og indkvartering på skibet. Fort de France er Martiniques hovedstad, der breder sig rundt om "Place de la Savane", der er byens centrale park,

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Mauritius

Inspiration Rejsemål: Mauritius Inspiration Rejsemål: Mauritius Mauritius er en østat, der ligger i den vestlige del af det Indiske Ocean ca. 900 km øst for Madagaskar. Øen har et areal på ca. 1900 km². Store dele af øen er dækket af

Læs mere

ET LILLE UDVALG AF FRANSKE EJENDOMME

ET LILLE UDVALG AF FRANSKE EJENDOMME ET LILLE UDVALG AF FRANSKE EJENDOMME Vi har flere hundrede ejendomme til salg i Sydfrankrig. Her er et lille udvalg. Kontakt os med Deres ønsker og behov på tlf 70 20 29 59 eller email hs@helleskovby.dk

Læs mere

Cykelferie på Korsika, hav, kastanier og vilde svin. Ophold. Sværhedsgrad (4) og kort ? FRANKRIG - CYKELFERIE PÅ EGEN HÅND KORSIKAS NORDSPIDS

Cykelferie på Korsika, hav, kastanier og vilde svin. Ophold. Sværhedsgrad (4) og kort ? FRANKRIG - CYKELFERIE PÅ EGEN HÅND KORSIKAS NORDSPIDS ? FRANKRIG - CYKELFERIE PÅ EGEN HÅND KORSIKAS NORDSPIDS Den ulitimative cykelø. Det er svært, der er ikke cykelstier og det kan være varmt. Men her er ufattelig smukt og afvekslende! 5 fantastiske cykeldage

Læs mere

Fortsat fra forsiden:

Fortsat fra forsiden: Fortsat fra forsiden: (Læs også allersidste nyt på www.bluedaneatlantic.blogspot.dk) Historisk set, har øen været beboet, ligesom de andre øer her i Caribien af Caribindianerne, og de kaldte øen Madinia

Læs mere

Dodekaneserne. Bådudlejning ved Dodekaneserne. Sejlads ved Dodekaneserne. Højdepunkter

Dodekaneserne. Bådudlejning ved Dodekaneserne. Sejlads ved Dodekaneserne. Højdepunkter Dodekaneserne Bådudlejning ved Dodekaneserne De Dodekanesiske øer ligger ud for den vestlige kant af det Ægæiske Hav, nær Tyrkiets kyst. Kos er en af øgruppens største øer og et samlingspunkt for sejlere

Læs mere

Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab.

Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab. MOTIONSCYKELFERIE PÅ KORSIKA KORSIKA NORDØEN RUNDT Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab. Det kan du glæde dig til

Læs mere

Natur, strande, slotte og fantastiske København

Natur, strande, slotte og fantastiske København CYKELFERIE I DANMARK NORDSJÆLLAND OG KØBENHAVN - STJERNERUTE Natur, strande, slotte og fantastiske København Det bedste af Danmark på cykel På denne tur er du bosat i København. Hver dag kan du vælge mellem

Læs mere

Netop på denne tur får I muligheden for at komme til Pisa eller Firenze også, og se nogle af Toscanas smukke ikoner.

Netop på denne tur får I muligheden for at komme til Pisa eller Firenze også, og se nogle af Toscanas smukke ikoner. Spændende Middelhavskrydstogt i pinsen Fra kr. 8.198,- pr. person - Afrejse 3. juni 2017 Inkl. fly, kryd stogt med help ension og transfers Oplev skønne Marseille, smukke Palma på Mallorca, hyggelige Olbia

Læs mere

Korsika efter dit hoved... vandring i bjergene, dasen på stranden - du kan selv sammensætte turen efter dine behov. Inkl. billeje.

Korsika efter dit hoved... vandring i bjergene, dasen på stranden - du kan selv sammensætte turen efter dine behov. Inkl. billeje. RUNDTUR I BIL OPLEV KORSIKA MED HOTEL Korsika efter dit hoved... vandring i bjergene, dasen på stranden - du kan selv sammensætte turen efter dine behov. Inkl. billeje. Rundtur i bil Korsikansk roadtrip

Læs mere

Vi sejlede ned ad floden og skønt at der er masser af vand under kølen og ingen hastighedsbegrænsning, samt langt mellem sluserne.

Vi sejlede ned ad floden og skønt at der er masser af vand under kølen og ingen hastighedsbegrænsning, samt langt mellem sluserne. Rejsebrev nr. 7 28. juli 2017 Vi er ankommet Port Napoleon ved Rhône flodens munding. Vi har sejlet 1499 sømil, gået 372 motortimer og forceret 301 sluser Vi er endelig nået Middelhavet, fået masten på

Læs mere

Spis en god middag i hotellets restaurant hvor I kan vælge mellem regionale og internationale retter.

Spis en god middag i hotellets restaurant hvor I kan vælge mellem regionale og internationale retter. Hotel Delfin Tag på ferie til den smukke Østersøkyst og tilbring dage fyldt med sportsaktiviteter, lange vandreture og cykelture langs stranden og i skoven eller tag en tur ud og se seværdighederne i området.

Læs mere

Dejlig Penthouselejlighed i Bektas ved Alanya

Dejlig Penthouselejlighed i Bektas ved Alanya N Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk Danmark Tel.: + 45 7021 0706 Fax: + 45 7021 0705 www.hexacon-realestate.dk Dejlig Penthouselejlighed i Bektas ved Alanya 195.000 Euro N Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk

Læs mere

Velkommen til Hotel Tiffany's!

Velkommen til Hotel Tiffany's! Hotel Tiffany's Hotel Tiffany's ligger under 150 m. fra stranden og tilbyder privat strand med liggestole og parasol. Der er desuden en dejlig pool ved hotellet samt mange aktiviteter for børnene. Hotellet

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage 2 ø-hop, flotte strande

Læs mere

Vi når Skillinge Hamn i frisk så frisk vind, at vi blæser inde i to dage. Vi nyder solen og sprayhoodens læ og ser på det lille hyggelige samfund.

Vi når Skillinge Hamn i frisk så frisk vind, at vi blæser inde i to dage. Vi nyder solen og sprayhoodens læ og ser på det lille hyggelige samfund. Skillinge Vi når Skillinge Hamn i frisk så frisk vind, at vi blæser inde i to dage. Vi nyder solen og sprayhoodens læ og ser på det lille hyggelige samfund. Skillinge var tidligere en betydningsfuld

Læs mere

Mas du Vallon INVESTERINGSMULIGHED I UHP EN AUTENTISK FRANSK STENGÅRD I PROVENCE INVESTERING I LIVSKVALITET

Mas du Vallon INVESTERINGSMULIGHED I UHP EN AUTENTISK FRANSK STENGÅRD I PROVENCE INVESTERING I LIVSKVALITET INVESTERINGSMULIGHED I UHP EN AUTENTISK FRANSK STENGÅRD I PROVENCE Unique Holiday Properties A/S 1465 Boulevard Des Cinq Communes 06530 Cabris Frankrig Villaens hjemmeside: www.masduvallon.dk www.masduvallon.com

Læs mere

Den klassiske kør-selv-ferie på Færøerne

Den klassiske kør-selv-ferie på Færøerne Den klassiske kør-selv-ferie på Færøerne En fantastisk kør-selv-ferie med skønne naturoplevelser På denne kør-selv-ferie får I friheden til at opleve Færøerne i jeres eget tempo. Vi har forslået en rute,

Læs mere

Sejlads i Napoli-bugten startter fra den lille ø Procida - hvortil det er nemt at komme med færge fra fastlandet.

Sejlads i Napoli-bugten startter fra den lille ø Procida - hvortil det er nemt at komme med færge fra fastlandet. Napoli bugten Lej sejlbåd i Napoli Bugten og tag familien med på sejlerferie En sejlerferie i Napoli Bugten fokuserer typisk på Amalfi-kysten og de dejlige øer i den maleriske napolitanske bugt - heriblandt

Læs mere

Skøn Penthouselejlighed med fantastisk udsigt i Kargicak ved Alanya

Skøn Penthouselejlighed med fantastisk udsigt i Kargicak ved Alanya N Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk Danmark Skøn Penthouselejlighed med fantastisk udsigt i Kargicak ved Alanya Tel.: + 45 7021 0706 Fax: + 45 7021 0705 www.hexacon-realestate.dk 209.000 Euro N Ndr. Strandvej

Læs mere

Mallorca. Lej sejlbåd og sejlerferie ved Mallorca og Balearerne

Mallorca. Lej sejlbåd og sejlerferie ved Mallorca og Balearerne Mallorca Lej sejlbåd og sejlerferie ved Mallorca og Balearerne Balearerne er placeret på en sådan måde at de danner en middelhavsfront der gør at de lokale vinde er overordentlige gunstige for sejlads

Læs mere

PROGRAM. Efter paskontrol og told er der bustransport til jeres dejlige hotel, Pier Sixty Six Hotel & Marina. En lang rejsedag er overstået.

PROGRAM. Efter paskontrol og told er der bustransport til jeres dejlige hotel, Pier Sixty Six Hotel & Marina. En lang rejsedag er overstået. PROGRAM Dag 1, 24. april 2019: Afrejse fra København til Fort Lauderdale Rejselederen møder gæsterne i Københavns Lufthavn, Terminal 2 ved Norwegian check-in. Flyafgang er kl. 12.50 via London Gatwick

Læs mere

Gennemført villa med skøn udsigt i Oba ved Alanya

Gennemført villa med skøn udsigt i Oba ved Alanya N Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk Danmark Gennemført villa med skøn udsigt i Oba ved Alanya Tel.: + 45 7021 0706 Fax: + 45 7021 0705 www.hexacon-realestate.dk 224.000 Euro N Ndr. Strandvej 119 G 3150

Læs mere

Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne: Danmark og Europa investerer i landdistrikterne.

Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne: Danmark og Europa investerer i landdistrikterne. Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne: Danmark og Europa investerer i landdistrikterne. Denne folder indeholder fem forslag til vandreture på Venø, hvoraf den ene også kan gennemføres

Læs mere

Familieferie i Orlando, Florida

Familieferie i Orlando, Florida Familieferie i Orlando, Florida Tag på en herlig familieferie i Florida i Orlando, hvor oplevelser for såvel store som små nærmest står i kø for at blive opdaget. Lige fra de mange fantastiske forlystelsesparker

Læs mere

Cook Islands' Paradis

Cook Islands' Paradis Cook Islands' Paradis Nyd det smukkeste paradis på vores planet på denne fantastiske rejse til Cook Islands med ophold på de to øer Rarotonga og Aitutaki. Nyd de første dage på hovedøen Rarotonga på et

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 16.498,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

ITALIEN - Toscana. 1 co'ensus VERDENSBOLIGER - Skelstedet 17-2950 Vedbæk - 70 26 11 55 - info@coensus.dk - www.coensus.dk

ITALIEN - Toscana. 1 co'ensus VERDENSBOLIGER - Skelstedet 17-2950 Vedbæk - 70 26 11 55 - info@coensus.dk - www.coensus.dk ITALIEN - Toscana Halvt dobbelt hus i smuk stenejendom typisk for Toscana - højt beliggende med en formidabel udsigt også fra poolen og den dejlige have! Huset der er flot istandsat er på ca. 130 m2 og

Læs mere

Korsika. Bådudlejning På Korsika

Korsika. Bådudlejning På Korsika Korsika Bådudlejning På Korsika Korsika er en smuk ø med lange kridhvide strande, vilde klippekyster, majestætiske bjerge i horisonten, hyggelige små landsbyer og gæstfrie øboer. Mange spændende oplevelser

Læs mere

Hotel Bursztynowy Palac

Hotel Bursztynowy Palac Hotel Bursztynowy Palac Dette elegante og luksuriøse hotel er perfekt til en romantisk miniferie og I vil blive imponerede over hotellets mange smukke detaljer. Her er alt hvad I har brug for på et hyggeligt

Læs mere

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring Maraton i Tórshavn Drømmer I om en aktiv oplevelse udover det sædvanlige? Nu ha I muligheden for at løbe Tórshavn Marathon på smukke Færøerne. Udover maraton er der også mulighed for at løbe eller gå et

Læs mere

Hotell Plevnagården. Besøg Södermanland og oplev naturen, svensk kultur, mange slotte og meget mere. Hotell Plevnagården.

Hotell Plevnagården. Besøg Södermanland og oplev naturen, svensk kultur, mange slotte og meget mere. Hotell Plevnagården. Hotell Plevnagården Plevnagården byder dig velkommen til Södermanland og den lille by Malmköping. Nyd den smukke natur og de mange smukke søer. Und Jer selv gode spa-behandlinger og spis et godt måltid

Læs mere

Sykkelferie langs Donau

Sykkelferie langs Donau Sykkelferie langs Donau Turen går fra Passau til Wien og sender jer ud på ca. 330 km fordelt på seks etaper. Ruten går ad stier langs den blå Donau-flod. Stierne er blevet brugt af romerne, konger og kejsere

Læs mere

Postillion Hotel Dordrecht

Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht har en rolig beliggenhed i udkanten af den hyggelige kanalby Dordrecht. Introduktion I mellem Rotterdam og Breda i den smukke og historiske by Dordrecht,

Læs mere

Catalonien, Andorra og Pyrenærerne

Catalonien, Andorra og Pyrenærerne Catalonien, Andorra og Pyrenærerne Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 13.09.2020 24.09.2020 8.195,- Højdepunkter Populære Roses Barcelona med lokalguide Andorra i Pyrenæerne Dejligt

Læs mere

Østlige Canada i autocamper

Østlige Canada i autocamper Østlige Canada i autocamper Selvom denne tur er smukkest i efteråret, kan den køres hele sommerhalvåret. Den foregår i det østlige Canada i skovklædte områder med fantastiske farver. Turen starter i Toronto,

Læs mere

Velkommen til Ballumhus!

Velkommen til Ballumhus! Hotel Ballumhus Velkommen til Ballumhus! Introduktion Hotel Ballumhus ligger klods op ad Nationalpark Vadehavet, og I bor således lige i nærjeden af fantastiske naturoplevelser - det er bare med at udforske

Læs mere

Rejsebrev nr september Vi ligger for anker ved den græske ø Paxos syd for Korfu.

Rejsebrev nr september Vi ligger for anker ved den græske ø Paxos syd for Korfu. Rejsebrev nr. 8-2. september 2017 Vi ligger for anker ved den græske ø Paxos syd for Korfu. Vi har sejlet 2663 sømil, gået 553 motortimer siden vi forlod Danmark. Der er sket meget siden sidste rejsebrev.

Læs mere

Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019

Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019 Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019 Veteranturen i 2019 kommer som der allerede er indikeret i Jernbanefritid nr. 5 og 6 til at gå til DANMARKS SMUKKESTE RESORT

Læs mere

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer I smukke omgivelser ligger det 4-stjernede hotel Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer. Hotellet er ideelt til miniferier og weekendophold i Holland. Det moderne

Læs mere

Tæt på hotellet, kun få minutters gang, findes der en række gode restauranter og caféer, og i forlængelse af selve hotellet ligger Florentz Café og

Tæt på hotellet, kun få minutters gang, findes der en række gode restauranter og caféer, og i forlængelse af selve hotellet ligger Florentz Café og 0 år gammel renoveret bygning med smuk facade og rokoko indretning. Zleep Hotel Roskilde Introduktion Det klassiske hotel i Roskilde byder på en historisk overnatning i elegante omgivelser. Det traditionsrige

Læs mere

BADEFERIE PÅ TRAVELLERS BEACH HOTEL

BADEFERIE PÅ TRAVELLERS BEACH HOTEL Dato: 12. 08 2019 BADEFERIE PÅ TRAVELLERS BEACH HOTEL Familiær og afslappet stemning med mulighed for mange aktiviteter Tlf.: (+45) 56 36 25 45 www.safarieksperten.dk info@safarieksperten.dk Safari Eksperten

Læs mere

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer I smukke omgivelser ligger det 4-stjernede hotel Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer. Hotellet er ideelt til miniferier og weekendophold i Holland. Det moderne

Læs mere

Omgivet af duftende grønne enge, bølgende bakker og imponerende bjerge ligger Hotel Bavaria tæt ved Bodensee i Sydtyskland.

Omgivet af duftende grønne enge, bølgende bakker og imponerende bjerge ligger Hotel Bavaria tæt ved Bodensee i Sydtyskland. Hotel Bavaria Omgivet af duftende grønne enge, bølgende bakker og imponerende bjerge ligger Hotel Bavaria tæt ved Bodensee i Sydtyskland. Introduktion Omgivet af duftende grønne enge, bølgende bakker og

Læs mere

Castello delle Forme

Castello delle Forme Castello delle Forme Firenze MARCHE TOSCANA Assisi Perugia UMBRIEN Castello delle Forme Umbrien, Italiens grønne hjerte - centralt beliggende øst for Toscana, nord for Rom og med en masse spændende byer

Læs mere

Best Western Hotel Mannheim City Oplevelser i naturskønne omgivelser og blandt gamle middelalderlevn.

Best Western Hotel Mannheim City Oplevelser i naturskønne omgivelser og blandt gamle middelalderlevn. Best Western Hotel Mannheim City Hotellet ligger centralt i Mannheim. Introduktion Best Western Hotel Mannheim City ligger i gåafstand fra de fleste attraktioner i byen, hvor havnen, shoppingområdet og

Læs mere

Lej sejlbåd i Sardinien - bådudlejning af kvalitetsbåde i Italien

Lej sejlbåd i Sardinien - bådudlejning af kvalitetsbåde i Italien Sardinien Lej sejlbåd i Sardinien - bådudlejning af kvalitetsbåde i Italien Mange sejlerferier i farvandet omkring Sardinien starter fra marinaen i Cannigione. Herfra er der en kort sejlads nordpå til

Læs mere

Klassisk korsikansk vandreferie mellem små landsbyer på halvøen Cap Corse i den nordligste del af Korsika.

Klassisk korsikansk vandreferie mellem små landsbyer på halvøen Cap Corse i den nordligste del af Korsika. VANDREFERIE PÅ EGEN HÅND PÅ KORSIKA VANDRING RUNDT OM CAP CORSE  Klassisk korsikansk vandreferie mellem små landsbyer på halvøen Cap Corse i den nordligste del af Korsika. Det kan du glæde dig til

Læs mere

Velkommen til Hotel San Pietro!

Velkommen til Hotel San Pietro! Hotel San Pietro Velkommen til Hotel San Pietro! Introduktion På den nordlige del af Gardasøen, i Limone, ligger Hotel San Pietro. Herfra er der en fantastisk udsigt over Gardasøen og bjergene rundt om

Læs mere

DALMATIEN ALL INCLUSIVE

DALMATIEN ALL INCLUSIVE NYHED 8 dage kun kr. 5.698 Afrejse d. 19. og 26. september Hotel i Dalmatien direkte ud til vandet alle værelser med balkon. All Inclusive i Dalmatien inkl. vin, øl og vand ad libitum til frokost og aftensmad.

Læs mere

Marine Hotel Besøg den største kurby ved den polske kyst

Marine Hotel Besøg den største kurby ved den polske kyst Marine Hotel Bo helt ned til stranden i Kolobrzeg på det fem stjernede luksuriøse Marine Hotel. Her får I en helt fantastisk havudsigt, et bredt og varieret wellness program og masser af frisk havluft

Læs mere

New Hampshire Carolinensiel Tag på ferie blot ti minutters kørsel fra stranden og det Østfrisiske Vadehav.

New Hampshire Carolinensiel Tag på ferie blot ti minutters kørsel fra stranden og det Østfrisiske Vadehav. New Hampshire Carolinensiel Hotel New Hampshire Carolinensiel ligger i det populære ferie- og badeområde, Carolinensiel, på den tyske vestkyst i Niedersachsen. Herfra har I kort afstand til stranden og

Læs mere

7 dages kør-selv-rundrejse i det østlige Canada

7 dages kør-selv-rundrejse i det østlige Canada Celtic Trail 7 dages kør-selv-rundrejse i det østlige Canada Kør-selv-Rundrejse Danskerne har kåret os som bedste ferierejsebureau 2012 CANADA Québec New Brunswick Prince Edward Island Cape Bretan Island

Læs mere

FIRMAREJSER I SPANIEN. arcelona. citytours

FIRMAREJSER I SPANIEN. arcelona. citytours FIRMAREJSER I SPANIEN citytours arcelona Introduktion Spanien er et oplagt valg til firmarejsen! City Tours Barcelona har base i Barcelona - en destination der har et bredt udvalg af tilbud og giver mulighed

Læs mere

Hotel Cristina. Skønne omgivelser i den lille by Limone ved Gardasøens bredder. Hotel Cristina. Introduktion. Hotellet tilbyder

Hotel Cristina. Skønne omgivelser i den lille by Limone ved Gardasøens bredder. Hotel Cristina. Introduktion. Hotellet tilbyder Hotel Cristina Introduktion Hotel Cristina ligger i Limone, i den nordlige del af Gardasøen og kun 500 meter fra Gardasøen. Hotellet er placeret på en bakke, hvilket giver en smuk udsigt fra hotellet af,

Læs mere

Hotel Cristina. Skønne omgivelser i den lille by Limone ved Gardasøens bredder. Hotel Cristina. Introduktion. Hotellet tilbyder

Hotel Cristina. Skønne omgivelser i den lille by Limone ved Gardasøens bredder. Hotel Cristina. Introduktion. Hotellet tilbyder Hotel Cristina Introduktion Hotel Cristina ligger i Limone, i den nordlige del af Gardasøen og kun 500 meter fra Gardasøen. Hotellet er placeret på en bakke, hvilket giver en smuk udsigt fra hotellet af,

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi 15 dages grupperejse med dansk rejseleder Ring 3051 7317 info@guldrejser.dk GULD REJSER ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage På denne

Læs mere

USA's østkyst i autocamper

USA's østkyst i autocamper USA's østkyst i autocamper Oplev det bedste af USA's østkyst på en tur fra New York til Orlando i Florida. En tur med kultur i New York og Washington D.C., natur i Shenandoah, Blue Ridge Parkway og Great

Læs mere

Tag på cykelferie til Korsika og oplev Middelhavets mest eventyrlige ø.

Tag på cykelferie til Korsika og oplev Middelhavets mest eventyrlige ø. OPLEVELSESRIG MOTIONSCYKLING PÅ KORSIKA KORSIKA FRA NORD TIL SYD Tag på cykelferie til Korsika og oplev Middelhavets mest eventyrlige ø. Det kan du glæde dig til På denne cykelferie til Korsika kan du

Læs mere

Egon Hotel Hamburg City

Egon Hotel Hamburg City Egon Hotel Hamburg City Egon Hotel Hamburg City har en central beliggenhed i Hamburg lige ved forlystelsesgaden Reeperbahn. Introduktion Hamburg er en af de mest populære storbyer i Europa. Den moderne

Læs mere

Velkommen til Hotel Podewils!

Velkommen til Hotel Podewils! Hotel Podewils Tilbring en afslappende ferie på det største og eneste vandslot i Polen fra det 15. århundrede. Hvis I ønsker en rolig ferie, er det 3-stjernede Hotel Podewils en oplagt destination. Slottet

Læs mere

Campanile Hotel Venlo Hyggelig by og shopping paradis nær den tyske grænse

Campanile Hotel Venlo Hyggelig by og shopping paradis nær den tyske grænse Campanile Hotel Venlo Campanile Hotel ligger i Venlo, som er kendt for sine gode shopping muligheder. Introduktion 1 km. fra den tysk-hollandske grænse ligger Campanile Venlo. I Venlo kan I beundre de

Læs mere

En tur til det græske øhav.

En tur til det græske øhav. Maj 2015 En tur til det græske øhav. Mange har sikkert prøvet at gå på en havnekaj sydpå, og set ind i den ene lækre båd efter den anden og tænkt, det må være dejligt at sidde i sådan en båd og sejle rundt

Læs mere

Perfekt beliggenhed i Jylland tæt ved mange spændende seværdigheder. Zleep Hotel Kolding. Introduktion. Hotellet tilbyder

Perfekt beliggenhed i Jylland tæt ved mange spændende seværdigheder. Zleep Hotel Kolding. Introduktion. Hotellet tilbyder Zleep Hotel Kolding Introduktion Tag på ferie på Zleep Hotel Kolding og bo centralt i Danmark. Hotellet er lyst og hyggeligt indrettet, og ligger centralt i Kolding. Oplev designbyen Kolding eller tag

Læs mere

Rejseprogram Hurtigruten fra Bergen til Kirkenes tur/retur 9.-20. november 2015

Rejseprogram Hurtigruten fra Bergen til Kirkenes tur/retur 9.-20. november 2015 Rejseprogram Hurtigruten fra Bergen til Kirkenes tur/retur 9.-20. november 2015 Mandag den 9. november 2015 Dag 1: Ombordstigning i Bergen Vores rejse starter i Bergen. Når vi bevæger os mod nord, har

Læs mere

Nyheder fra Arli nr. 3.

Nyheder fra Arli nr. 3. Nyheder fra Arli nr. 3. Lørdag morgen afsted fra Liege til Huy ca. 35 km og 2 sluser. Vi får en fin plads i Yacht Club De Huy lige i udkanten af byen. Vi er nu på vej op i Ardennerne, hvilket turen bærer

Læs mere

På tur Vores farvand. Kerteminde Kajakklub. Vores farvand. Version: På tur Side 1 af 5

På tur Vores farvand. Kerteminde Kajakklub. Vores farvand. Version: På tur Side 1 af 5 Version: 2018.04.24 Side 1 af 5 Rofarvandene omkring Kerteminde Kerteminde Kerteminde er en dejlig og malerisk by med mange turister om sommeren, og derfor findes her mange hoteller og restauranter, et

Læs mere

Drømmeparadiset Seychellerne

Drømmeparadiset Seychellerne Drømmeparadiset Seychellerne 12 dage fra kr. 17.000 REJSERUTE: MAHÉ - PRASLIN - MAHÉ Afrejse hver dag, 365 dage om året, du bestemmer Tlf.: 8873 4000 africatours.dk info@africatours.dk OM AFRICA TOURS

Læs mere

Middelhavets klassiske øer og byer med Costa Fortuna

Middelhavets klassiske øer og byer med Costa Fortuna Middelhavets klassiske øer og byer med Costa Fortuna En fantastisk rundrejse i det vestlige Middelhav med mulighed for et hav af eventyrlige oplevelser på 3 klassiske ferieøer: Mallorca, Ibiza og Sardinien

Læs mere

Postillion Hotel Haren-Groningen

Postillion Hotel Haren-Groningen Postillion Hotel Haren-Groningen Tæt på universitetsbyen Groningen, ligger Postillion Hotel Haren-Groningen. I groningen kan I besøge Martinikirkens grå tårn fra 1400-tallet, spise frokost i guldkontoret

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

Bådudlejning ved Sporaderne - Lej sejlbåd i paradis

Bådudlejning ved Sporaderne - Lej sejlbåd i paradis Sporaderne Bådudlejning ved Sporaderne - Lej sejlbåd i paradis Nyd den vidunderlige sejlads omkring Sporaderne - fra livlige Skiathos til afsidesliggende Pelagos, er øgruppen i Ægæerhavet rammen for din

Læs mere

Hotel de la Poste Fantastisk vin, mad og udsigter

Hotel de la Poste Fantastisk vin, mad og udsigter Hotel de la Poste Hotel de la Poste Bonhomme ligger smukt i bjergkæden Vogeserne i Alsace. Hold ferie kun 15 min. fra den kendte vinrute, smukke bjergsøer og traditionelle landsbyer. Introduktion Hotel

Læs mere

Vandring i Cinque Terre, 7 dage

Vandring i Cinque Terre, 7 dage Vandring i Cinque Terre, 7 dage Syv dages vandretur i Ligurien, langs Italiens mest dramatiske kyststrækninger, gennem vinmarker og farvestrålende fiskerlandsbyer. I besøger de historiske byer Levanto,

Læs mere

udlejning på Gjelleroddes bedste vilkår

udlejning på Gjelleroddes bedste vilkår e Sommerhusudlejning! Odden Sommerhusudlejning Gjelleroddevej 73, Gjellerodde 7620 Lemvig Føl dig hjemme i ferien Tlf. +45 3013 5734 Ferien er vigtig, den skal skille sig ud fra hverdagen og være en periode,

Læs mere

Forårsferie på Mallorca fra den 22. april til 29. april 2010

Forårsferie på Mallorca fra den 22. april til 29. april 2010 Forårsferie på Mallorca fra den 22. april til 29. april 2010 I egen bil fra Engvej 2 til Hamburg lufthavn. Herefter med Air Berlin til Palma de Mallorca. Til slut i lejet bil fra lufthavnen til Club Martha

Læs mere

Notre Dame des Anges. Oplev det smukke Provence. April og maj samt september og oktober.

Notre Dame des Anges. Oplev det smukke Provence. April og maj samt september og oktober. Notre Dame des Anges Oplev det smukke Provence April og maj samt september og oktober. Luberon bjergene er et af de smukkeste områder i Provence. Her ligger byen Forcalquier der med skyggefulde pladser,

Læs mere

Unik Penthouselejlighed i Alanya, Cikcilli

Unik Penthouselejlighed i Alanya, Cikcilli Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk Danmark Tel.: + 45 7021 0706 Fax: + 45 7021 0705 www.hexacon-realestate.dk Unik Penthouselejlighed i Alanya, Cikcilli 248.000 Euro Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk

Læs mere

KULTUREKSPLOSION. Fly AND DRIVE.

KULTUREKSPLOSION. Fly AND DRIVE. Korsika by KOLLISION. Korsika er Middelhavets smukkeste ø med sin dramatiske og skiftende natur. Napoléon Bonaparte skal have sagt, at alt på Korsika er skønnere og bedre end noget andet sted. Han tænkte

Læs mere

San Francisco og Hawaii

San Francisco og Hawaii San Francisco og Hawaii Denne rejse kombinerer storbyliv i San Francisco med natur og badeferie på den billeskønne Hawaii-ø Maui. Med tre dage i San Francisco har du god tid til at nyde byens mange seværdigheder.

Læs mere

Country Partner Hotel Lüttje Burg Tag på ferie kun 8 km fra Østersøen og besøg havnebyen Kiel og søområdet ved Plön.

Country Partner Hotel Lüttje Burg Tag på ferie kun 8 km fra Østersøen og besøg havnebyen Kiel og søområdet ved Plön. Country Partner Hotel Lüttje Burg Hotel Lüttje Burg ligger i kort afstand til havnebyen Kiel og det skønne søområde ved Plön. Introduktion Det familievenlige hotel ligger strategisk godt placeret i Slesvig-Holstein,

Læs mere

Country Partner Hotel Lüttje Burg Tag på ferie kun 8 km fra Østersøen og besøg havnebyen Kiel og søområdet ved Plön.

Country Partner Hotel Lüttje Burg Tag på ferie kun 8 km fra Østersøen og besøg havnebyen Kiel og søområdet ved Plön. Country Partner Hotel Lüttje Burg Hotel Lüttje Burg ligger i kort afstand til havnebyen Kiel og det skønne søområde ved Plön. Introduktion Det familievenlige hotel ligger strategisk godt placeret i Slesvig-Holstein,

Læs mere

Italien - Cykelferie langs Toscanas kyst

Italien - Cykelferie langs Toscanas kyst Italien - Cykelferie langs Toscanas kyst Fra Det Skæve Tårn i Pisa til øen Elba ud for Piombino Denne cykeltur kombinerer det charmerende, karakteristiske toskanske bakkelandskab med det slående, smukke

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

Rejsebrev 5, forår 2015.

Rejsebrev 5, forår 2015. Rejsebrev 5, forår 2015. Påskedag, søndag den 5. april. Vi ligger stadig ved Barragem de Odivelas, og nyder den smukke natur rundt om søen. Lange spadsereture, i det omfang Lissies knæ kan klare strabadserne,

Læs mere

PINSETRÆF PÅ HULLEHAVN CAMPING (5806), SVANEKE

PINSETRÆF PÅ HULLEHAVN CAMPING (5806), SVANEKE PINSETRÆF PÅ HULLEHAVN CAMPING (5806), SVANEKE Fra 2. 5. juni 2017 afholdes der Autocamper træf på Bornholm Så grib chancen for at tilbringe en pinse i dejligt selskab og skøn natur med udsigt til vandet.

Læs mere