Prøvemedlemskab 2014

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Prøvemedlemskab 2014"

Transkript

1 Prøvemedlemskab 2014 Information og praktiske oplysninger

2 Prøvemedlemskab Måske har du aldrig prøvet at spille golf og overvejer du om det er noget for dig? Måske har du spillet pay and play golf i nogle år, men har aldrig taget et golfkørekort? så kan du benytte dig af vores fantastiske tilbud om prøvemedlemskab. Golf er en sportsgren, hvor flid og træning belønner sig omgående. Det er dit eget ambitionsniveau der bestemmer tempoet. Jo mere træning jo bedre resultater. Vi udbyder et prøvemedlemskab på op til 10 uger. Det betyder, at du har op til 10 uger til at bestå dit golfkørekort. Nogle vil gennemføre forløbet på måske 3-4 uger, andre vil bruge de 10 uger. Det handler om træningsindsatsen og om du tidligere har prøvet at spille golf eller måske kommer fra andre sportsgrene som fx tennis, badminton. Vi tilbyder turbo hold til dig, som gerne vil hurtigt igennem forløbet. Turbo hold er primært for dem, som tidligere har prøvet at spille pay and play i en årrække, men aldrig har taget golfkørekort. Du kan også komme på turbo hold, hvis du yder en indsats, dvs. slår mellem træningsbolde om ugen mellem hver træningslektion. Prøvemedlemskabet gælder i op til 10 uger og indeholder flg.: Startpakke indeholdende 3 stk. golfbolde, tees, markeringsmærke, pitchfork samt bøgerne Golf i bobler og tegninger, Golfreglerne og Kom i gang golf for begyndere 6 gruppelektioner, med 6 personer i gruppen et individuelt Regel- og etikettekursus Frie bolde på træningsbanen Frit spil på Maglehøjbanen, 9-huls par 3 bane Deltagelse i Kanin ( = begynder ) mandagsturnering (ca. 1. Maj- 1. Okt. Fra ) Deltagelse i kaninernes månedsafslutnings match. Alt dette for kun kr. 995,- Som ny golfspiller starter du på Hedelands flotte par 3 bane "Maglehøj". Banen består af 9 korte, men udfordrende og spændende, par 3-huller, hvor du får rig mulighed for at prøve talentet af, og se om Golfens herligheder er noget for dig. Efter prøvemedlemskabets udløb har du mulighed for at fortsætte som "Maglehøj" spiller, eller du kan vælge blandt de øvrige typer af medlemskaber, vi tilbyder. Ønsker du at spille på stor bane, kræves det at du tager et "golfkørekort" Har ovenstående vakt din interesse, så få mere at vide i klubbens sekretariat på: tlf eller klub@hedeland-golf.dk Du er også meget velkommen til at komme forbi i sekretariatets åbningstid, som kan ses på klubbens hjemmeside. Bemærk: Prøvemedlemskab kan kun tegnes hvis du ikke tidligere har været prøvemedlem i Hedeland Golfklub. Venlig hilsen Hedeland Golfklub Glenn Telvig Forretningschef

3 Praktiske informationer Indmeldelse. Sker i/til sekretariatet. Udfyld Indmeldelsesblanket 2014 og send eller aflever den til sekretariatet / klub@hedeland-golf.dk Betaling af kontingent kan ske i sekretariatet ved indmeldelse eller som anført på den udleverede/tilsendte faktura. Prøvemedlemskabet træder i kraft, når din indbetaling er registreret, og du har fået udleveret et "golfkørekort", herefter kan du frit benytte dig af klubbens faciliteter. Ved indmeldelsen får du udleveret en Startpakke indeholdende 3 stk. golfbolde, tees, markeringsmærke, pitchfork, samt bøgerne Golf i bobler og tegninger, Golfreglerne og Kom i gang golf for begyndere. I forbindelse med indmeldelsen, vil du få en kort rundvisning, så du ved hvor du finder informationstavler, omklædningsrum, golfshop, restaurant/café, driving range, boldautomat, indspilsgreen, bunkers, puttinggreen og træningshal. Første træningsdag. Du modtages af klubbens træner enten i golfshoppen eller på træningsbanen, alt efter aftale. Efter endt undervisning kan en ny tid aftales straks, eller den kan aftales efterfølgende i golfshoppen. Tilbud fra Golfshoppen v. PGA pro Jeppe Brinch Sørensen Lej i forbindelse med prøvemedlemskab, et ½ golfsæt - bestående af 5-,7-,9-,sw-jern, én wood, putter og bærebag. Pris leje kr. 500,-. Ved udløb af prøvemedlemskabet skal det lejede sæt returneres. Hvis du i forbindelse med tilbagelevering af det lejede sæt, køber dit eget golfsæt, modregnes de betalte kr. 500,- i prisen for dit nye sæt. Aflæg golfshoppen et besøg og få de PGA professionelle golftræneres råd og vejledning i forbindelse med køb af golfudstyr mm. Træningsfaciliteter. I prøvemedlemskabsperioden kan du frit benytte klubbens træningsfaciliteter: Driving range (træningsbanen), indspilsgreen, bunkers, puttinggreen samt træningshal ( hallen kræver køb af nøglebrik kr. 100,- i depositum) På driving range skal du altid benytte udslagsmåtterne. Vis agtpågivenhed og hold god afstand til andre spillere. Træningsbolde er til fri afbenyttelse, og du henter dem i boldautomaten. På puttinggreen benyttes altid egne bolde. Vis hensyn og spil som udgangspunkt hullerne i nummer rækkefølge. På og omkring indspilsgreen og i bunkerne, kan enten benyttes egne bolde eller de træningsbolde der forefindes på stedet. Såfremt du benytter træningsbolde, skal disse efter brug opsamles og lægges tilbage i boldkassen. Vis agtpågivenhed, især ved træning af det korte spil og/eller bunkerslag, skal du være opmærksom på, om du selv er i skudlinje eller om andre er i skudlinje for dine slag. Træningsbolde tilhører klubben/golfshoppen og må kun anvendes på driving range, indspilsgreen / bunkers omkring denne. Boldene må ikke fjernes fra disse områder!

4 Udstyr Du behøver ikke et komplet sæt golfudstyr for at starte som prøvemedlem i Hedeland Golfklub. Du skal dog have dit eget sæt golfudstyr for at gennemføre spil på banen under kaninudvalgets aktiviteter, da golfreglerne foreskriver, at man ikke må dele udstyr under en golfrunde. Før du køber udstyr anbefales det, at du rådfører dig med klubbens trænere. De kan rådgive dig med typevalg, prisniveau osv. ud fra det kendskab de har til netop dit golfsving, din formåen og hvor meget du vil lægge i sporten. Golfshoppen tilbyder endvidere, at du kan leje udstyr i prøvemedlemskabets løbetid. Hør nærmere om dette i Golfshoppen. Uddannelsesforløb Alle prøvemedlemmer tilbydes muligheden for deltagelse i undervisningsforløb via introweekend eller individuelt forløb som gennemføres af klubbens trænere. Undervisningen omfatter træning i følgende slagtyper: o lange slag o indspil o putting o sandslag (bunkerslag) deltagelse i regelkursusforløb, som gennemføres af klubbens regelundervisere. Undervisningen består af 2 kurser samt en efterfølgende prøve. Datoer for regelkursernes forløb oplyses på hjemmesiden og på kaninudvalgets opslagstavle. Ved regelkurserne skal du medbringe de regelbøger som du har fået udleveret ved indmeldelsen. deltagelse i spil på Maglehøjbanen iht. Kaninudvalgets aktivitetsplan. Det er dit eget ansvar i prøveperioden at få den undervisning, du tilbydes. Ikke gennemført undervisning kan ikke overføres til din medlemsperiode og vil derfor være tabt.

5 Golfkørekort: Ved din opstart i klubben udleveres et såkaldt golfkørekort. Kortet har til formål at dokumentere din golfuddannelse og udfyldes efterhånden som du består de forskellige prøver. Du har selv ansvaret for at opbevare dit golfkørekort og mister du kortet starter du i princippet forfra, da det er eneste dokumentation for din uddannelse. Husk altid at medbringe dit kort, så du får underskrift på hvilke prøver og hvilke træningsforløb, du har gennemgået. Hele golfkørekortet skal være bestået før du kan opnå retten til spil på stor bane. Golfkørekortet: * Du skal på par-3 banen "Maglehøj" spille dig til et anslået handicap på 49 * Du skal have bestået regelkurset, der består af 2 gange undervisning i klubben samt 1 afsluttende regelprøve, der tages på nettet. Det anbefales, at du venter med at gå til regelundervisning, til du er ca. en måneds tid inde i dit prøveforløb. Tilmelding til regelundervisning sker på kanintavlen. Selve undervisningen kvitteres af regeludvalget og prøven på nettet, skal kvitteres af sekretariatet. * Du skal have bestået følgende slagprøver: o Lange slag: Slå 60 meter for damer, 100 m for herrer o Indspil pitch: 6 ud af 10 bolde på green fra ca. 30 m afstand o Indspil - chip: o Bunkerslag: o Putting: 8 ud 10 bolde på green fra 5 m afstand 6 ud af 10 bolde skal slås ud af bunkeren 9 huller på putting green skal klares på maksimalt 21 slag Prøverne gennemføres af kaninudvalget og foregår om mandagen mellem kl. 16 og Tilmelding til slagprøver sker på lister på kanintavlen. Beståede prøver kvitteres af kaninudvalget. * Du skal bestå "Storbaneprøven" hvor du spiller 4 huller på stor bane. På de 4 huller skal du, ud fra et anslået handicap på 54, opnå minimum 8 stableford point. Prøverne gennemføres af kaninudvalget og foregår om mandagen mellem kl. 16 og Tilmelding til storbaneprøven sker på lister på kanintavlen Beståede prøver kvitteres af kaninudvalget.

6 Deltagelse i kaninudvalgets aktiviteter. Dette er en invitation til kanindagen i Hedeland Golfklub. Enhver ny golfer starter sin karriere som "kanin" og som prøvemedlem er du automatisk inviteret til at deltage i den ugentlige kanindag der altid er mandag eftermiddag. Mødetid er mellem kl , hvor vi har fælles aktiviteter for prøvemedlemmer. Herefter starter vi en golfrunde på par-3 banen "Maglehøj". Vi samles på terrassen/klubhuset alt efter vejret, og gennemgår de praktiske detaljer, bl.a. udfyldelse af scorekort, da de er en del af turneringen. Første mandag i hver måned (maj oktober) er der arrangeret fællesspisning efter spil og tilmelding kan foregå via enten mail eller lister på kaninudvalgets tavle i gangen. Kaninudvalgets aktivitetskalender finder du på hjemmesiden. Introduktionsaften til kaninturneringen for nye medlemmer (herunder prøvemedlemmer) afholdes midt i april.

7 Prøvemedlemskabet udløber og hvad så? I forbindelse med prøvemedlemskabets udløb, skal du tage stilling til om du ønsker at fortsætte som medlem i Hedeland Golfklub. Du vil blive kontaktet af sekretariatet ca. 14 dage før prøvemedlemskabets udløb. Har du ikke gennemført golfkørekortet i prøvemedlemskabsperioden, kan du sagtens fortsætte som Maglehøj medlem og tage dig den tid der skal til, førend du er klar til at gennemføre golfkørekortet. Kontingentsatser kan ses på klubbens hjemmeside eller oplyses ved henvendelse til sekretariatet. Kontakt. Har du spørgsmål kan du rette henvendelse til klubbens sekretariat på: tlf eller pr. mail: klub@hedeland-golf.dk. Kontaktpersoner i sekretariatet er: Linnea Pedersen (kontormedarbejder) Glenn Telvig (forretningschef). Du kan også kontakte kaninudvalget: Flemming Larsen, , Michael Grandjean, Sadie Nygaard, eller et af de øvrige kaninudvalgsmedlemmer, hvis kontaktadresser du finder på hjemmesiden. Vel mødt! Ung, gammel eller midt imellem? Flere og flere får øjnene op for golfspillets glæder. Vi håber selvfølgelig også, at du, gennem dit prøvemedlemskab, får blod på tanden og bliver lige så bidt af sporten som vi andre. Vi vil i alt fald gøre vores bedste til, at du skal føle dig velkommen, og får lyst til at fortsætte "karrieren" som golfspiller i Hedeland Golfklub. Venlig hilsen Hedeland Golfklub

Prøvemedlemskab 2015

Prøvemedlemskab 2015 Prøvemedlemskab 2015 Information og praktiske oplysninger Prøvemedlemskab - 2015 Måske har du aldrig prøvet at spille golf og overvejer du om det er noget for dig? Måske har du spillet pay and play golf

Læs mere

Information til nye Golfspillere

Information til nye Golfspillere Information til nye Golfspillere Nye Golfspillere Hedensted Golf Klub byder dig velkommen som ny golfspiller, eller kanin, som vi kalder det indtil du er færdig med din golfuddannelse. Vi håber du får

Læs mere

Prøvemedlemskab. Regelaften: Regelprøve:

Prøvemedlemskab. Regelaften: Regelprøve: Begynderfolder 2018 Prøvemedlemskab Et prøvemedlemskab gælder i 3 måneder og inkluderer følgende: Opstartsdag med træning og informationer Derudover 3 x fællestræning, samt 2 privatlektioner Regelaften:

Læs mere

Velkomstfolder for Midtsjællands Golfklub.

Velkomstfolder for Midtsjællands Golfklub. Velkomstfolder for Midtsjællands Golfklub. Senest opdateret d. 9/6-2013 Danmarks hyggeligste golfklub Sjællands mest attraktive kontingent Midtsjællands Golfklub er en unik klub der går nye veje og tilbyder

Læs mere

Prøvemedlem HELE 2018 for KUN kr. 995,-

Prøvemedlem HELE 2018 for KUN kr. 995,- Prøvemedlem HELE 2018 for KUN kr. 995,- inkl. uddannelse og efterfølgende tilladelse til at spille på banen i Gyttegård og på andre golfbaner (DGU-kort (F)) INFORMATION Se også mere på www.gyttegaardgolfklub.dk

Læs mere

VELKOMMEN SOM JUNIOR i Norddjurs Golfklub

VELKOMMEN SOM JUNIOR i Norddjurs Golfklub VELKOMMEN SOM JUNIOR i Norddjurs Golfklub Velkommen Juniorudvalget i Norddjurs Golfklub byder dig velkommen som aktiv junior. I denne folder finder du gode råd og vejledning til at komme godt i gang med

Læs mere

Velkommen til. Kr.995,- Prøvemedlem skab. Yngling/senior GODE OPLEVELSER RELATIONER - UDVIKLING

Velkommen til. Kr.995,- Prøvemedlem skab. Yngling/senior GODE OPLEVELSER RELATIONER - UDVIKLING Velkommen til Prøvemedlem skab. Yngling/senior 2017 Kr.995,- GODE OPLEVELSER RELATIONER - UDVIKLING Sådan kommer du i gang med at spille golf som YNGLING eller SENIOR i Viborg Golfklub. 2 Kig op til Kjeld

Læs mere

Velkommen på golfskole i Sebber Kloster Golf Klub

Velkommen på golfskole i Sebber Kloster Golf Klub Velkommen på golfskole i Sebber Kloster Golf Klub Golf er en af Danmarks største sportsgrene med 150.000 medlemmer i 190 klubber landet over. Så mange mennesker kan ikke tage fejl golf ER en fantastisk

Læs mere

Kursus for begyndere 2017

Kursus for begyndere 2017 Kursus for begyndere 2017 Norddjurs Golfklub byder dig velkommen i klubben Velkommen Begynderudvalget i Norddjurs Golfklub byder dig velkommen som aktiv nybegynder. I denne folder finder du gode råd og

Læs mere

Information til nye golfspillere

Information til nye golfspillere Odder Golfklub Information til nye golfspillere Odder Golfklub byder dig velkommen som ny golfspiller Vi håber, du får den samme fornøjelse af golf som alle vi andre Med denne folder, vil vi gerne byde

Læs mere

Prøvemedlem i Furesø Golfklub

Prøvemedlem i Furesø Golfklub Prøvemedlem i Furesø Golfklub Prøvemedlem i Furesø Golfklub (FG) Har du lyst til at blive prøvemedlem i Furesø Golfklub? Vi vil glæde os til at lære dig at kende og til at give dig nogle gode oplevelser

Læs mere

Fredensborg Golf Club. Kaninfolderen. 1. Udgave - 15-01-2015

Fredensborg Golf Club. Kaninfolderen. 1. Udgave - 15-01-2015 Fredensborg Golf Club Kaninfolderen 2015 1. Udgave - 15-01-2015 Vejen til banetilladelse Du er nu blevet medlem af Fredensborg Golf Club (FGC), og du har fra sekretariatet modtaget: Det midlertidige bagmærke

Læs mere

Fredensborg Golf Club. Kaninfolderen

Fredensborg Golf Club. Kaninfolderen Fredensborg Golf Club Kaninfolderen 2018 Velkommen Du er nu blevet medlem af Fredensborg Golf Club (FGC), og du har fra sekretariatet modtaget: Det midlertidige bagmærke Det midlertidige bagmærke skal

Læs mere

Fredensborg Golf Club. Kaninfolderen

Fredensborg Golf Club. Kaninfolderen Fredensborg Golf Club Kaninfolderen 2017 Velkommen Du er nu blevet medlem af Fredensborg Golf Club (FGC), og du har fra sekretariatet modtaget: Det midlertidige bagmærke Det midlertidige bagmærke skal

Læs mere

Vejledning for nygolfere i 2015

Vejledning for nygolfere i 2015 Opdateret den 15. april Vejledning for nygolfere i 2015 Håndbog for dig som aldrig før har spillet golf Gilleleje Golfklub Sophienlund Alle 13 3250 Gilleleje Tlf.: 49718056 E-mail: info@ggk.dk web: www.ggk.dk

Læs mere

Ku du tænke dig at spille golf? så er

Ku du tænke dig at spille golf? så er så er det rette sted at begynde! Hvorfor spille golf? Golf er en vedvarende udfordring. Uanset hvor ofte du træner, vil du hver gang du er på golfbanen opleve noget nyt og få nye udfordringer. Du vil opleve

Læs mere

Prøvemedlem 2015. Velkommen. Her får du glad golf for alle aldre

Prøvemedlem 2015. Velkommen. Her får du glad golf for alle aldre Prøvemedlem 2015 Velkommen Her får du glad golf for alle aldre Silkeborgvej 44 / 8700 Horsens / Tlf. 7561 5151 / info@horsensgolf.dk / www.horsensgolfklub.dk Prøvemedlemskab 2015 Horsens Golfklub kan tilbyde

Læs mere

Kom godt i gang med golf

Kom godt i gang med golf Kom godt i gang med golf Golfklubben Lillebælt giver dig nu mulighed for at prøve kræfter med golfspillet, hvor vi inviteret til begyndertræning og prøvemedlemsskab i 2 måneder. - Opstartkursus lørdag

Læs mere

GOLF begynderforløb 2016

GOLF begynderforløb 2016 GOLF begynderforløb 2016 Har du lyst til at prøve kræfter med golfspillet? Fredericia Golf Club tilbyder, med start i marts 2016, alle nysgerrige en introduktion til sporten. Vores introduktionsforløb

Læs mere

Begynder i Aalborg Golf Klub

Begynder i Aalborg Golf Klub Begynder i Aalborg Golf Klub Indholdsfortegnelse Velkommen 2 Prøvemedlemskab 3 Leje af udstyr 3 Krav til et DGU-kort 3 Prøveforløbet 4 Lektioner 4 Regelprøve 4 Etikettegodkendelse 4 Banetilladelse 4 Dine

Læs mere

Juniorudvalget i Aarhus Aadal Golf Club byder dig velkommen som aktiv junior.

Juniorudvalget i Aarhus Aadal Golf Club byder dig velkommen som aktiv junior. VELKOMMEN NY JUNIOR Velkommen Juniorudvalget i Aarhus Aadal Golf Club byder dig velkommen som aktiv junior. I denne folder finder du gode råd og vejledning til at komme godt i gang med at spille golf.

Læs mere

Sydsjællands Golfklub Mogenstrup

Sydsjællands Golfklub Mogenstrup DGU Dansk Golf Union Ønsket påklædning for medlemmer og gæster i Golfklubben. Sydsjællands Golfklub Mogenstrup Dress code for members Stiftet den 6. juni 1974 and guests of the Golf Club. Ønsket påklædning

Læs mere

Information til nye golfspillere

Information til nye golfspillere Odder Golfklub Information til nye golfspillere Odder Golfklub byder dig velkommen som ny golfspiller Vi håber, du får den samme fornøjelse af golf som alle vi andre Med denne folder, vil vi gerne byde

Læs mere

GOLF begynderforløb sensommer 2015

GOLF begynderforløb sensommer 2015 GOLF begynderforløb sensommer 2015 Har du lyst til at prøve kræfter med golfspillet? Fredericia Golf Club tilbyder, med start i august 2015, alle nysgerrige en introduktion til sporten. Vores introduktionsforløb

Læs mere

Begynder INFO. Velkommen til. Spangsbjerg Allé 50 DK-8800 Viborg Telefon

Begynder INFO. Velkommen til.   Spangsbjerg Allé 50 DK-8800 Viborg Telefon Begynder INFO Velkommen til Spangsbjerg Allé 50 DK-8800 Viborg Telefon +45 86673010 mail@viborggolfklub.dk www.viborggolfklub.dk 2 Overvejer du at spille golf, men er lidt usikker på om det nu er det rigtige

Læs mere

Prøvemedlemskab af. Hestehaven 200 5220 Odense SØ Telefon 6595 9000 E-mail: sekretariatet@odensegolfklub.dk Hjemmeside: www.odensegolfklub.

Prøvemedlemskab af. Hestehaven 200 5220 Odense SØ Telefon 6595 9000 E-mail: sekretariatet@odensegolfklub.dk Hjemmeside: www.odensegolfklub. Prøvemedlemskab af Hestehaven 200 5220 Odense SØ Telefon 6595 9000 E-mail: sekretariatet@odensegolfklub.dk Hjemmeside: www.odensegolfklub.dk 2011 BEGYNDERUDVALGET - tidligere kaldet Kaninkomite (da begyndere

Læs mere

DANSK GOLF UNION. Golfkørekortet. Nu er der ikke langt til 1. hul

DANSK GOLF UNION. Golfkørekortet. Nu er der ikke langt til 1. hul DANSK GOLF UNION Golfkørekortet Nu er der ikke langt til 1. hul TEORI prøver spil Golfkørekortet Golf er den mest populære voksensport i Danmark, og det er der mange grunde til. Og en ting er sikkert:

Læs mere

GOLF begynderforløb forår 2015

GOLF begynderforløb forår 2015 GOLF begynderforløb forår 2015 Har du lyst til at prøve kræfter med golfspillet? Fredericia Golf Club tilbyder, med start i april 2015, alle nysgerrige en introduktion til sporten. Vores introduktionsforløb

Læs mere

Begynder i Søllerød Golfklub 2019 BU 2019

Begynder i Søllerød Golfklub 2019 BU 2019 BU 2019 Begynder i Søllerød Golfklub 2019 Indhold: Begynderudvalget side 1 Begynder mandage side 1 Obligatorisk undervisning for sæson 2019 side 3 Betaling / priser side 4 Dress code side 4 Golfkørekort

Læs mere

Fredensborg Golf Club. Kaninfolderen. 2. Udgave - 23-03-2016

Fredensborg Golf Club. Kaninfolderen. 2. Udgave - 23-03-2016 Fredensborg Golf Club Kaninfolderen 2016 2. Udgave - 23-03-2016 Vejen til banetilladelse Du er nu blevet medlem af Fredensborg Golf Club (FGC), og du har fra sekretariatet modtaget: Det midlertidige bagmærke

Læs mere

ZÉÄy. Velkommen som ny golfspiller i Trelleborg Golfklub Slagelse. (Blandt venner kaldet TGS).

ZÉÄy. Velkommen som ny golfspiller i Trelleborg Golfklub Slagelse. (Blandt venner kaldet TGS). Velkommen som ny golfspiller i Trelleborg Golfklub Slagelse. (Blandt venner kaldet TGS). En væsentlig ting at holde sig for øje er at alle golfspillere på et eller andet tidspunkt har været begyndere Det

Læs mere

INTRODUKTION TIL GOLF

INTRODUKTION TIL GOLF INTRODUKTION TIL GOLF April 2018 VELKOMMEN TIL GOLF Vi byder dig hermed velkommen som prøvemedlem i Norddjurs Golfklub. Vi håber du bliver så glad for at spille golf, at du vil fortsætte som fuldt medlem

Læs mere

Begynderhåndbogen 2016

Begynderhåndbogen 2016 Begynderhåndbogen 2016 Velkommen til Brøndby Golfklub. Brøndby Golfklub blev grundlagt i 1999, hvor det lykkedes at etablere en 9 hullers golfbane i Den grønne kile. Banen blev udvidet fra 9 til 18 huller

Læs mere

Vinteraktiviteter 1. november 2011-15. marts 2012

Vinteraktiviteter 1. november 2011-15. marts 2012 Vinteraktiviteter 1. november 2011-15. marts 2012 Golf spilles hele året - i hvert fald i Smørum Smørum Golfcenter Åben og aktiv - hele året!! 27 lange huller, par 35, 35, 36 9 huller Intermediate 9 huller

Læs mere

vind, scorekort, handicapsystemet, sikkerhed og ikke mindst samværet med andre glade golftosser.

vind, scorekort, handicapsystemet, sikkerhed og ikke mindst samværet med andre glade golftosser. BEGYNDERHÅNDBOGEN Velkommen til Brøndby Golfklub Brøndby Golfklub blev grundlagt i 1999, hvor det lykkedes at etablere en 9 hullers golfbane i Den grønne kile. Banen blev udvidet fra 9 til 18 huller i

Læs mere

D A N S K G O L F U N I O N. Golfkørekortet. Så er der ikke langt til 1. tee

D A N S K G O L F U N I O N. Golfkørekortet. Så er der ikke langt til 1. tee D A N S K G O L F U N I O N Golfkørekortet Så er der ikke langt til 1. tee Teori spil indhold til regelmøder teorispørgsmål H O V E D S P O N S O R Golfkørekortet Det skal du igennem Så er der ikke langt

Læs mere

Informationer til nye golfspiller

Informationer til nye golfspiller Skanderborg golfklub kan tilbyde et prøvemedlemskab med en varighed på 3 måneder, som introduktion til golf og ikke mindst, den rette måde at lære spillets finesser på. Et prøvemedlemsskab for 2015 indeholder:

Læs mere

Begynderhåndbog Ishøj Golf Klub (IGK) Køgevej 275 2635 Ishøj Tlf. 43 32 77 00 INFO@ISHOJGOLFKLUB.DK WWW.ISHOJGOLFKLUB.DK

Begynderhåndbog Ishøj Golf Klub (IGK) Køgevej 275 2635 Ishøj Tlf. 43 32 77 00 INFO@ISHOJGOLFKLUB.DK WWW.ISHOJGOLFKLUB.DK Begynderhåndbog Ishøj Golf Klub (IGK) Køgevej 275 2635 Ishøj Tlf. 43 32 77 00 INFO@ISHOJGOLFKLUB.DK WWW.ISHOJGOLFKLUB.DK Velkommen til IGK Hvem er IGK Ishøj Golfklub blev grundlagt 2004 og har pt. ca.

Læs mere

Velkommen til sæson 2019

Velkommen til sæson 2019 Klub 37 2019 Velkommen til sæson 2019 Klub 37 vil gerne byde alle både gamle Begyndere, Klub 37 medlemmer og ikke mindst nye medlemmer velkommen til en fantastisk og frisk golfsæson i Klub 37. Her får

Læs mere

Prøvemedlem Velkommen. Her får du glad golf for alle aldre

Prøvemedlem Velkommen. Her får du glad golf for alle aldre Prøvemedlem 2019 Velkommen Her får du glad golf for alle aldre Silkeborgvej 44 / 8700 Horsens / Tlf. 7561 5151 / info@horsensgolf.dk / www.horsensgolfklub.dk Prøvemedlemskab 2019 Horsens Golfklub kan tilbyde

Læs mere

Program for prøvemedlemskab

Program for prøvemedlemskab Sekretariatet Telefon: 43 74 11 22 e-mail: info@cgcgolfclub.dk www.cgcgolfclub.dk 2013 Program for prøvemedlemskab Golfsvinget 16-20 2625 Vallensbæk Telefon: +45 43 64 92 93 www.cgc.dk Hul 19 Stedet, hvor

Læs mere

1. Hvad siger reglerne om det tilfælde, hvor du rammer dig selv eller dit udstyr (i parmatcher tillige din makker) med din egen bold i slagspil?

1. Hvad siger reglerne om det tilfælde, hvor du rammer dig selv eller dit udstyr (i parmatcher tillige din makker) med din egen bold i slagspil? Teoriprøve Prøven er bestået, såfremt der er højest 2 fejl i golfregel spørgsmålene og højest 1 fejl i etikette spørgsmålene. Der er en time til besvarelsen, og der må bruges golfregler og andet kaninlitteratur

Læs mere

Velkommen til Søllerød Golfklub

Velkommen til Søllerød Golfklub Velkommen til Søllerød Golfklub 2015 Klubbens vision: Søllerød Golfklub er en dynamisk sportsklub, som danner rammen for et godt klubliv for alle medlemmer - hele året. Klubben vil med udgangspunkt i glæden

Læs mere

BEGYNDERUDVALGET BEGYNDERMAPPE. Din guide til golfkørekortet

BEGYNDERUDVALGET BEGYNDERMAPPE. Din guide til golfkørekortet BEGYNDERMAPPE Din guide til golfkørekortet 1 Begynderudvalget 2016 Torben Schütt 50551045 tortov@webspeed.dk Henrik Mortensen 47333036/2532 2203 hmort@frederikssund.dk Preben Rasmussen 46733179/30253179

Læs mere

SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP

SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Begynderkursus 2015 SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Velkommen til Sydsjællands Golfklub Mogenstrup Historie. Sydsjællands Golfklub blev den 6. juni 1974 tilmeldt Dansk Golf Union som klub nr. 42. Golfarkitekt

Læs mere

- tage kærlig hånd om nye golfspillere og introducere dem for golfspillets facetter.

- tage kærlig hånd om nye golfspillere og introducere dem for golfspillets facetter. Begynderhåndbogen Velkommen til Brøndby Golfklub. Brøndby Golfklub blev grundlagt i 1999, hvor det lykkedes at etablere en 9 hullers golfbane i Den grønne kile. Banen blev udvidet fra 9 til 18 huller i

Læs mere

Denne vejledning er skrevet til Søllerød Golfklubs junior golfspillere, samt deres forældre.

Denne vejledning er skrevet til Søllerød Golfklubs junior golfspillere, samt deres forældre. Juniorpolitik: Indledning: Velkommen til Søllerød Golfklub. Denne vejledning er skrevet til Søllerød Golfklubs junior golfspillere, samt deres forældre. Som junior golfspiller kan der opstå mange spørgsmål

Læs mere

Velkommen til sæson 2018

Velkommen til sæson 2018 Klub 37 2018 Velkommen til sæson 2018 Klub 37 vil gerne byde alle både gamle Begyndere og ikke mindst nye Klub 37 medlemmer velkommen til en fantastisk og frisk golf sæson. Her får du et hurtigt overblik

Læs mere

Velkommen som prøvemedlem i Aarhus Golf Club

Velkommen som prøvemedlem i Aarhus Golf Club Velkommen som prøvemedlem i Aarhus Golf Club Du er nu prøvemedlem i Aarhus Golf Club. Du har modtaget en mail fra Peter og Marianne på klubbens sekretariat, som byder dig velkommen og giver en masse forskellig

Læs mere

Åbent Hus. Søndag den 30. april kl

Åbent Hus. Søndag den 30. april kl Åbent Hus Søndag den 30. april kl. 10-14 BEGYNDERKURSUS 2017 Velkommen til Sydsjællands Golfklub Mogenstrup Historie. Sydsjællands Golfklub blev den 6. juni 1974 tilmeldt Dansk Golf Union som klub nr.

Læs mere

BREINHOLTGÅRD GOLF KLUB Kokspangvej Esbjerg V Junior

BREINHOLTGÅRD GOLF KLUB Kokspangvej Esbjerg V  Junior BREINHOLTGÅRD GOLF KLUB Kokspangvej 17-19 6710 Esbjerg V info@bggc.dk www.bggc.dk Junior Breinholtgård Golf Klub: www.bggc.dk BGK Juniorafdeling: www.bggc.dk/junior Golfstore Breinholtgård: www.golfstore.eu/breinholtgaard

Læs mere

Juniorgolf 2017 JUNIORHÅNDBOG. Junior Håndbog

Juniorgolf 2017 JUNIORHÅNDBOG. Junior Håndbog JUNIORHÅNDBOG 2017 Juniorudvalget byder dig velkommen i Vejen Golfklub. (VGK) Dette er et informationsbrev for alle juniorer og forældre i Vejen Golfklub. Vi håber at dette brev vil give nye spiller et

Læs mere

Etikette og ordensregler for Blokhus Golfklub 2015.

Etikette og ordensregler for Blokhus Golfklub 2015. Etikette og ordensregler for Blokhus Golfklub 2015. Generelt Klubbens aktive medlemmer - der ikke er i kontingentrestance eller i karantæne - har adgang til spil på banen efter de regler, der er gældende

Læs mere

Junior INFO. Velkommen til. Spangsbjerg Allé 50 DK-8800 Viborg Telefon

Junior INFO. Velkommen til. Spangsbjerg Allé 50 DK-8800 Viborg Telefon Junior INFO Velkommen til Spangsbjerg Allé 50 DK-8800 Viborg Telefon +4586673010 mail@viborggolfklub.dk www.viborggolfklub.dk 2 Introduktion Viborg Golfklub er blandt de største klubber i Danmark målt

Læs mere

Ungdomsundervisning 2012

Ungdomsundervisning 2012 1 Ungdomsundervisning 2012 Sådan kommer du i gang med ungdomsgolf på Lyngbygaard Lyngbygårdsvej 29, 8220 Brabrand. Tlf 8744 1070 info@lyg.dk www.lyg.dk Kære junior / ungdomsspiller Velkommen på Lyngbygaard

Læs mere

SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP

SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Begynderkursus 2014 SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Velkommen til Sydsjællands Golfklub Mogenstrup Historie. Sydsjællands Golfklub blev den 6. juni 1974 tilmeldt Dansk Golf Union som klub nr. 42. Golfarkitekt

Læs mere

Juniorgolf 2018 JUNIORHÅNDBOG. Junior Håndbog

Juniorgolf 2018 JUNIORHÅNDBOG. Junior Håndbog JUNIORHÅNDBOG 2018 Juniorudvalget byder dig velkommen i Vejen Golfklub. (VGK) Dette er en information for alle juniorer og forældre i Vejen Golfklub. Vi håber at denne håndbog vil give nye spiller et godt

Læs mere

BEGYNDERMAPPEN 2017 BU 2017

BEGYNDERMAPPEN 2017 BU 2017 BEGYNDERMAPPEN 2017 BU 2017 Indhold: Begynderudvalget side 1 Begynder mandage side 2 Obligatorisk undervisning for sæson 2017 side 3 Betaling / priser side 4 Dress code side 5 Golfkørekort side 5 Par 3

Læs mere

2018 Sådan får du golfkørekort

2018 Sådan får du golfkørekort Illustration 1:Golfkørekort 2018 Sådan får du golfkørekort Blommenslyst Golfklub, tlf. 6596 7120. Vejruplundvej 20, 5491 Blommenslyst Planlagte golfkørekort kurser, 2018. Her kan du se, hvilke golfkørekort

Læs mere

SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP

SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Begynderkursus 2016 SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Velkommen til Sydsjællands Golfklub Mogenstrup Historie. Sydsjællands Golfklub blev den 6. juni 1974 tilmeldt Dansk Golf Union som klub nr. 42. Golfarkitekt

Læs mere

Vinteraktiviteter 1. november 2011-15. marts 2012

Vinteraktiviteter 1. november 2011-15. marts 2012 Vinteraktiviteter 1. november 2011-15. marts 2012 Golf spilles hele året - i hvert fald i Smørum Smørum Golfcenter Åben og aktiv - hele året!! 27 lange huller, par 35, 35, 36 9 huller Intermediate 9 huller

Læs mere

Velkommen til golfklubben

Velkommen til golfklubben Her kan du færdes midt i naturen. Medlemskaber efter individuel behov. Velkommen til golfklubben Afslappet og hyggelig klubmiljø Varde Golfklub Tager imod dig med et smil! Spil Golf i Varde Golfklub -

Læs mere

Golf-kørekort. Asserbo Golf Club

Golf-kørekort. Asserbo Golf Club Golf-kørekort Junior Asserbo Golf Club Medl. Nr.: Navn: Adresse Telefon/mobil: Mail: LILLE GRØNT GOLF KØREKORT Når du har gennemført pkt. 1-2, har du erhvervet dig det Lille Grønne Golf Kørekort. Det giver

Læs mere

Junior INFO. Velkommen til. Spangsbjerg Allé 10 DK-8800 Viborg Telefon

Junior INFO. Velkommen til. Spangsbjerg Allé 10 DK-8800 Viborg Telefon Junior INFO Velkommen til Spangsbjerg Allé 10 DK-8800 Viborg Telefon +4586673010 mail@viborggolfklub.dk www.viborggolfklub.dk 2 Introduktion Viborg Golfklub er blandt de største klubber i Danmark målt

Læs mere

Vi kan lave arrangementer for både øvede og uøvede golfere, fra 20 personer og helt op til 100 personer.

Vi kan lave arrangementer for både øvede og uøvede golfere, fra 20 personer og helt op til 100 personer. COMPANY DAY Læs her hvilke muligheder Hjørring Golfklub tilbyder, når du ønsker at lave et golfarrangement for dine kunder, forretningsforbindelser eller medarbejdere. Vi kan lave arrangementer for både

Læs mere

Golf-kørekort. Asserbo Golf Club

Golf-kørekort. Asserbo Golf Club Golf-kørekort Junior Asserbo Golf Club Medl. Nr.: Navn: Adresse Telefon/mobil: Mail: RØDT GOLF KØREKORT Når du har bestået pkt. 1-2, har du erhvervet dig det Røde Golf Kørekort. Det giver dig ret til at

Læs mere

Nyhedsbrev marts 2014

Nyhedsbrev marts 2014 Nyhedsbrev marts 2014 marts 2014 Ny leder i Roskilde Golf Klub Det er med stor glæde, at bestyrelsen kan præsentere Thomas Wichmann som klubbens ny forretningsfører. Thomas har de seneste 5 år været ansat

Læs mere

Klubber i Klubben. Hvad får man? - noget for dig! GOLF ER FOR ALLE: FRISK LUFT, MOTION, KONKURRENCE,

Klubber i Klubben. Hvad får man? - noget for dig! GOLF ER FOR ALLE: FRISK LUFT, MOTION, KONKURRENCE, Kr. 2.950,00 i årligt kontingent. Kr. 2.000,00 i årligt kontingent mod forevisning af studiekort. Klubber i Klubben Hvad får man? Man får årligt 4 fællestræningslektioner af pro en. Man får frie golfbolde

Læs mere

Åbent Hus 15. april. Klubben har brug for flere medlemmer. - og for din hjælp

Åbent Hus 15. april. Klubben har brug for flere medlemmer. - og for din hjælp MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Åbent Hus 15. april Klubben har brug for flere medlemmer - og for din hjælp Spil en 9 hullers makkerturnering med en Åbent Hus-gæst kl. 10 eller kl. 14 Eller

Læs mere

Velkommen til Søllerød Golfklub

Velkommen til Søllerød Golfklub Velkommen til Søllerød Golfklub 2016 Klubbens vision: Søllerød Golfklub er en dynamisk sportsklub, som danner rammen for et godt klubliv for alle medlemmer - hele året. Klubben vil med udgangspunkt i glæden

Læs mere

Nyhedsbrev April 2007

Nyhedsbrev April 2007 Nyhedsbrev April 2007 Sæsonen er i fuld gang husk Golfens dag! Nu er foråret kommet og der er gang i rigtig mange aktiviteter i Greve Golf Center. Vores næste store projekt bliver Golfens dag, hvor vi

Læs mere

Gyttegård Nyt juni/juli 2018

Gyttegård Nyt juni/juli 2018 Gyttegård Nyt juni/juli 2018 I dette nr. kan du læse mere om Nyt fra sekretariatet... 2 GreenfeeClubNo.1... 2 Sommerferietilbud... 2 Brugte golfbolde... 3 Propning af greens... 3 Overdækning på Driving

Læs mere

Gyttegård Nyt marts 2016. VELKOMMEN TIL SÆSON 2016 ved formand Hans Bennetzen

Gyttegård Nyt marts 2016. VELKOMMEN TIL SÆSON 2016 ved formand Hans Bennetzen VELKOMMEN TIL SÆSON 2016 ved formand Hans Bennetzen Så nærmer tiden sig til en ny, og forhåbentlig spændende golfsæson. Den 3. april er der vor traditionelle åbningsmatch, hvor vi håber rigtig mange tilmelder

Læs mere

AGC JA Tirsdags program hold 1 og hold 2 2015

AGC JA Tirsdags program hold 1 og hold 2 2015 AGC JA Tirsdags program hold 1 og hold 2 2015 Træning fra 16.30-17.45 hold 1 Træning fra 17.45-19.00 hold 2 APRIL Tirsdag d. 7 Evaluering og Målsætninger udfyldes Tirsdag d. 14 - Teknik på range Mandag

Læs mere

Indledning: Konceptet kort:

Indledning: Konceptet kort: Indledning: Dansk golf Union ønsker med konceptet firmagolf for ikke golfere, at give klubberne en drejebog for hvordan de kan erhverve sig medlemmer i målgrupperne, Den frie 1ér og målgruppen Forældre,

Læs mere

Danmarks bedste indendørs golfcenter. volstrupgolf.dk. Indendørs. Golf. seriøs træning sjov med vennerne eller begge dele.

Danmarks bedste indendørs golfcenter. volstrupgolf.dk. Indendørs. Golf. seriøs træning sjov med vennerne eller begge dele. Danmarks bedste indendørs golfcenter Indendørs Golf seriøs træning sjov med vennerne eller begge dele se mere på: Husk at booke tid! Danmarks bedste indendørs golfcenter Har du besøgt centret er du ikke

Læs mere

Velkommen til Søllerød Golfklub

Velkommen til Søllerød Golfklub Velkommen til Søllerød Golfklub 2019 Klubbens vision: Søllerød Golfklub er en dynamisk sportsklub, som danner rammen for et godt klubliv for alle medlemmer - hele året. Klubben vil med udgangspunkt i glæden

Læs mere

Etiketteprøve for Søllerød Juniorer. Spørgsmålene besvares ved at sætte kryds ud for det rigtige svar.

Etiketteprøve for Søllerød Juniorer. Spørgsmålene besvares ved at sætte kryds ud for det rigtige svar. Etiketteprøve for Søllerød Juniorer Vejledning til etiketteprøve: Prøven består af 20 spørgsmål. Spørgsmålene besvares ved at sætte kryds ud for det rigtige svar. Husk at skrive dato, navn og medlemsnummer

Læs mere

Pay & Play. Golf for alle... Vejen Golfklub

Pay & Play. Golf for alle... Vejen Golfklub Pay & Play Golf for alle... Vejen Golfklub Golf for alle Fra starten af sæson 2010 åbnede LÆBORG Pay & Play som er en del af VEJEN GOLFKLUB. Læborg Pay & Play er Golf for alle. Det vil sige at du kan spille

Læs mere

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling 1. Generalforsamling 2. Mandagspigerne 3. Bagskabe 4. Begynderafdelingen 5. Parmatchklubben 6. Kaninklubben 7. HCA-G3 8. Herreklubben 9. Regionsgolf 10. Vi spiller golf 11. Juniorudvalget 1. GENERALFORSAMLING

Læs mere

Kunne du tænke dig at SPILLE GOLF. i Mollerup Golf Club?

Kunne du tænke dig at SPILLE GOLF. i Mollerup Golf Club? Kunne du tænke dig at SPILLE GOLF i Mollerup Golf Club? Så benyt dig af vores prøvemedlemskab 2018 Det er nu, du kan prøve, om golf er noget for dig I Mollerup Golf Club kan du i 2018 købe et prøvemedlemskab,

Læs mere

Tilfredshedsundersøgelse Konklusioner. Horsens Golf Klub 2010

Tilfredshedsundersøgelse Konklusioner. Horsens Golf Klub 2010 Tilfredshedsundersøgelse Konklusioner Horsens Golf Klub 2010 Side: 1 Baggrund for tilfredshedsundersøgelse - Det blev i løbet af foråret 2010 besluttet, at gennemføre en tilfredshedsundersøgelse blandt

Læs mere

Danmarks bedste indendørs golfcenter. Indendørs. Seriøs træning Sjov med vennerne Eller begge dele. Se mere på: volstrupgolf.dk

Danmarks bedste indendørs golfcenter. Indendørs. Seriøs træning Sjov med vennerne Eller begge dele. Se mere på: volstrupgolf.dk Danmarks bedste indendørs golfcenter Indendørs Golf Seriøs træning Sjov med vennerne Eller begge dele Se mere på: Husk at booke tid! Danmarks bedste indendørs golfcenter Har du besøgt centret er du ikke

Læs mere

SPONSORTYPER PRISER PR. ÅR EAGLE Sponsorpakke 30.000,- BIRDIE Sponsorpakke 20.000,- PAR Sponsorpakke 10.000,- BUSINESS Sponsorpakke 10.

SPONSORTYPER PRISER PR. ÅR EAGLE Sponsorpakke 30.000,- BIRDIE Sponsorpakke 20.000,- PAR Sponsorpakke 10.000,- BUSINESS Sponsorpakke 10. WWW..DK BGC-SPONSORATER BANEN GOLFHOTEL SPONSORTYPER PRISER PR. ÅR EAGLE Sponsorpakke 30.000,- BIRDIE Sponsorpakke 20.000,- PAR Sponsorpakke 10.000,- BUSINESS Sponsorpakke 10.000,- INDIVIDUELLE AFTALER

Læs mere

JUNIOR INFOFOLDER. Ikast Tullamore Golf Club

JUNIOR INFOFOLDER. Ikast Tullamore Golf Club JUNIOR INFOFOLDER Ikast Tullamore Golf Club Juniorudvalg 2019 Indholdsfortegnelse 2019 Indholdsfortegnelse Side 1 Information til nye juniorer Side 2 Træner og træningstider Side 3 Hvornår må jeg benytte

Læs mere

Juniorafdelingen Sæson 2012

Juniorafdelingen Sæson 2012 Juniorafdelingen Sæson 2012 Velkommen til endnu en golf sæson Så er det tid til at planlægge sæsonens golfaktiviteter og denne folder er et godt redskab for dig og din familie så sørg for at I har den

Læs mere

DECEMBER 2018 No. 14. Hammel Golf Klub. Banen lige nu

DECEMBER 2018 No. 14. Hammel Golf Klub. Banen lige nu DECEMBER 2018 No. 14 Banen lige nu Alle greens er prikket og efterfølgende topdresset. Prikning med massive spyd, med 8 mm spyd. Det hjælper på vandgennemtrængning i overfladen, så næringen kommer ned

Læs mere

Bestyrelses- og managerrapport. Midtsjællands Golfklub Spetember 2016

Bestyrelses- og managerrapport. Midtsjællands Golfklub Spetember 2016 Bestyrelses- og managerrapport Midtsjællands Golfklub Spetember 2016 Om rapporten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarprocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfspilleren i Centrum. Undersøgelse

Læs mere

PUTT : JORDEN RUNDT PUTT : JORDEN RUNDT PUTT : JORDEN RUNDT. Du får et point, når bolden går i hul.

PUTT : JORDEN RUNDT PUTT : JORDEN RUNDT PUTT : JORDEN RUNDT. Du får et point, når bolden går i hul. PUTT : JORDEN RUNDT Placer tre bolde x fod fra hullet, og putt dem mod hullet. Du får et point, når bolden går i hul. Putt fra: 0 fod 0 fod 0 fod 04 4 fod 05 5 fod 06 6 fod 07 7 fod 08 8 fod 09 9 fod 0

Læs mere

Korsør Golf Klub Guide til prøvemedlemmer 2019

Korsør Golf Klub Guide til prøvemedlemmer 2019 Korsør Golf Klub Guide til prøvemedlemmer 2019 Velkommen til Korsør Golf Klub Korsør Golf Klub - specielt træneren og begynderudvalget vil gøre deres bedste, for at du får en god oplevelse ud af et prøvemedlemskab/medlemskab.

Læs mere

Bestyrelses- og managerrapport. Odense Golfklub Juli 2015

Bestyrelses- og managerrapport. Odense Golfklub Juli 2015 Bestyrelses- og managerrapport Odense Golfklub Juli 2015 Om rapporten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarprocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfspilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede

Læs mere

Velkommen til MidtGolf

Velkommen til MidtGolf Velkommen til MidtGolf I denne skrivelse kan du finde praktisk information og svar på ofte stillede spørgsmål som mange stiller sig når man som nyt medlem kommer ind i klubben. Det er vigtigt for os, at

Læs mere

PROGRAM 2009 T R E H Ø J E G O L F K L U B

PROGRAM 2009 T R E H Ø J E G O L F K L U B PROGRAM 2009 T R E H Ø J E G O L F K L U B MEDLEMSBETINGELSER Alle kvindelige medlemmer af Trehøje Golfklub, der er over 18 år, og har hcp 40 eller derunder kan være medlem af Trehøje-Pigerne. Vi spiller

Læs mere

Juniorafdelingen Sæson 2014

Juniorafdelingen Sæson 2014 Juniorafdelingen Sæson 2014 Velkommen til endnu en golfsæson i Odsherred Golfklub Så er det tid til at planlægge sæsonens golfaktiviteter, og denne folder er et godt redskab for dig og din familie så sørg

Læs mere

SHORT GAME - Tollundgaard

SHORT GAME - Tollundgaard Kære golfspiller i Tollundgaard Golfklub Noget nyt er på vej i dansk golf Initiativtagerne Tollundgaard medlemmerne, Henning R. Jensen og Preben Visgård holder altid øje med hvad der rør sig i dansk golf.

Læs mere

Medlemskab i 2015 fra kr. 1.042 pr. måned

Medlemskab i 2015 fra kr. 1.042 pr. måned Medlemskab i 2015 fra kr. 1.042 pr. måned Medlemskaber 2015 Vision Royal Golf Club skal være i samme liga og kunne måle sig med de bedste baner i Europa. Royal Golf Club vil være et anlæg der tiltrækker

Læs mere

Pay & Play. Golf for alle... Vejen Golfklub

Pay & Play. Golf for alle... Vejen Golfklub Pay & Play Golf for alle... Vejen Golfklub Golf for alle Fra starten af sæson 2010 åbnede LÆBORG Pay & Play som er en del af VEJEN GOLFKLUB. Læborg Pay & Play er Golf for alle. Det vil sige at du kan spille

Læs mere

- meget mere end golf

- meget mere end golf Mollerup Golf Club - meget mere end golf graphichouse.dk Møder, kurser, firmafester og events (Company day & Golf for sjov) MGC_Brochure.indd 2 25/11/13 14.15 Skal du eller din virksomhed holde firmafest,

Læs mere

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013 Velkommen Herreklubben Nivå Golf Klub Generalforsamling 2013 NCC 2013-04-18 1 Agenda Velkommen & Indskrivning Generalforsamling Spisning NCC 2013-04-18 2 Dirigent / Beretning 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Juniorgolf 2016 JUNIORHÅNDBOG

Juniorgolf 2016 JUNIORHÅNDBOG JUNIORHÅNDBOG 2016 Juniorudvalget byder dig velkommen i Vejen Golfklub. (VGK) Dette er et informationsbrev for alle juniorer og forældre i Vejen Golfklub. Vi håber at dette brev vil give nye spiller et

Læs mere