Afbud fra: Bodil Sørensen og Jørgen Müller Fraværende: Pkt. 1: Godkendelse af dagsorden:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Afbud fra: Bodil Sørensen og Jørgen Müller Fraværende: Pkt. 1: Godkendelse af dagsorden:"

Transkript

1 Referat til bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde torsdag den 23. februar 2017 kl ca (forvent evt. længere tid, idet der er mange ansøgninger) på Kellers Badehotel, Strandvejen 48, 6720 Fanø. Afbud fra: Bodil Sørensen og Jørgen Müller Fraværende: Dagsorden: Pkt. 1: Godkendelse af dagsorden: Beslutning: Godkendt Pkt. 2: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmødet 30. november 2016: Ingen bemærkninger, godkendt Referatet er tidligere udsendt pr. mail til bestyrelsen. Pkt. 3: Gensidig orientering siden sidst. - Nyt fra formanden - Nyt fra koordinationsudvalget Driftsaftalerne med hhv. Fanø og Varde Kommune er på plads, og koordinatorerne skal forsøge at overholde de timetal, der er aftalt i de nye driftsaftaler. Der har været officiel indvielse af Grill- og læringshytten i Gårde. - Nyt fra bestyrelsesmedlemmer Emil Hoffmann Madsen orienterede om, at Fanø Kommune har meldt sig ind i Landdistrikternes Fællesråd. Preben Friis-Hauge orienterede fra LAG-forum, hvor han deltager qua sit virke i regionen. Her drøftes bl.a. simplificering af LAG, og Preben opfordrede til at sende forslag, som kan behandles i dette forum.

2 - Nyt fra koordinatorerne - Nye funktioner i PROMIS - på GoVarde.dk - Manglende godkendelse af regnskabet for Udmeldte datoer for fællesmøder i 2017 fra Erhvervsstyrelsen Pga. nye funktioner i PROMIS vil der i de netop indsendte ansøgninger være felter, som er markeret med rødt, da disse punkter ikke vil være at finde i ansøgningsskemaet for næste runde. Der er nu oprettet et øvelsesmodul, hvor alle kan gå ind og øve sig på at udfylde ansøgningsskemaet. Projektholdere skal fremadrettet udfylde slutafregningen i PROMIS, hvilket gerne skulle give en mere smidig sagsbehandling. Fremadrettet skal ansøgninger indsendes til ERST i forhold til den rækkefølge, de scorer. Dette kan give udfordringer for koordinatorerne, da der ofte er ekstra informationer, som skal indhentes, hvorfor de ikke nødvendigvis er færdig til indsendelse i den rækkefølge, de er scoret. Deadline for indsendelse til 1. ansøgningsrunde er 10. marts For ERST er fristen for behandling maj 2017 (inden næste ansøgningsfrist). Intentionen fra ERST er, at der hos dem ikke må opbygges store stakke af ansøgninger. Regnskabet for 2015 er stadig ikke godkendt, og der er kommet nye krav frem efter indsendelse. Vedr. aconto afregningen for 2016: Her er også fremkommet nye krav efter Hanne Jespersens indsendelse af bilag. Der er siden sidste møde gennemført 3 slutudbetalinger, 2 i Fanø Kommune og 1 i Varde Kommune. GoVarde fik afslag på deres ansøgning fra Erhvervsstyrelsen, der opfattede ansøgningen som løbende drift fremfor en projektansættelse. Pkt. 4: Driftsaftaler med kommunerne På forrige møde fik formanden og næstformanden bemyndigelse til at indgå driftsaftaler med de to kommuner så snart budgettet for 2017 blev offentliggjort af Erhvervsstyrelsen. Forårets fastlagte netværksmøder vedrører primært koordinatorer og formand. 5. maj er der miniårsmøde. Driftsaftaler for Fanø og Varde kommune blev godkendt og underskrevet. Aftalen lyder på 13 timer/uge til kr./året og løber indtil Pkt. 5: Budget 2017 og 2018 Vi har modtaget tilsagn om tilskud til drift- og Ifølge vedtægterne er det generalforsamlingen, som

3 projektramme for Til driften er rammen på kr kr. svarende til en reduktion på 30 % i forhold til Rammen til uddeling til projekter er kr. ligeledes svarende til en reduktion på 30 % i forhold til godkender budgettet. Pga. besparelser (30 %) skal budgettet godkendes igen. Der er budgetteret med udgifter til evalueringsaktiviteter, til en midtvejsevaluering i Budget for 2017 og 2018 er ens. Budgetterne blev godkendt. På generalforsamlingen i 2016 godkendte forsamlingen driftsbudgettet for 2017, som var udarbejdet på baggrund af en forventning om, at vi i 2017 ville have samme midler til rådighed. Idet denne forudsætning nu er ændret, er der udarbejdet nyt forslag til budget for både 2017 samt I henhold til vedtægterne, skal generalforsamlingen godkende budgettet for det næstkommende år, og sekretariatet foreslår således, at både det nye budget samt budgettet for 2018 fremlægges til godkendelse. Bilag 1: Forslag til budget 2017 og 2018 Til godkendelse Pkt. 6: Driftsaftaler med kommunerne På forrige møde fik formanden og næstformanden bemyndigelse til at indgå driftsaftaler med de to kommuner så snart budgettet for 2017 blev offentliggjort af Erhvervsstyrelsen. Punktet udgik, da det er lig punkt 4 på dagsorden. Aftalerne er nu på plads. Der er med begge kommuner indgået aftale om gennemsnitligt 13 timers koordinatorbistand ugentligt. Herfor betales kr. i kvartalet. Bilag 2: Driftsaftaler Til godkendelse. Pkt. 7: Fuldmagter til koordinatorer I forbindelse med ansættelsen af ny koordinator i Varde Kommune samt udpegning af afløser i Fanø Kommune, er der behov for, at de to nye koordinatorer får fuldmagt til at tilgå LAG ens konto i Andelskassen samt meddeles prokura til at underskrive diverse dokumenter i forbindelse med varetagelsen af den daglige drift. Fuldmagt og prokura blev godkendt og underskrevet.

4 Til godkendelse Pkt.8: Generalforsamlingen 2017 Der afholdes ordinær generalforsamling torsdag den 6. april kl På Realen (Niels Engersvej 5a, Nordby). På tidligere møde er besluttet følgende: Fanøs kommunaldirektør foreslås som dirigent. Bestyrelsesmedlem Peder Foldager foreslås til at fremlægge regnskab og budget. Et par projektholdere inviteres til, efter generalforsamlingens afslutning, at fortælle om deres projekter samt deres oplevelser med LAG systemet. På valg er følgende i 2017: Søren Vinding, Fanø Karen Jeppesen, Fanø Bodil Sørensen, Varde Torben Haahr, Varde Fanøs kommunaldirektør har sagt ja til at være dirigent, og Peder Foldager gennemgår regnskabet for Arne Haahr Hansen orienterede om, at han ved generalforsamlingen 2018 stopper som formand og medlem af bestyrelsen. Det blev taget til efterretning. Valg 2017: Søren Vinding overvejer, om han genopstiller. Karen Jeppesen og Torben Haahr genopstiller. Bodil Sørensen genopstiller ikke. Annonceringen vedr. generalforsamlingen tager højde for ovennævnte. Fanøs kommunaldirektør har takket ja til dirigentposten. Projektholdere på projektet Etablering af NaturSFO og Udeskole i Mejls har takket ja, til at fortælle om deres projekt. Projektholder fra Fanø er endnu ikke fundet. Det indstilles, at redegørelsen tages til efterretning, og at opstilling til valg drøftes. Pkt. 9 Behandling af ansøgninger I forbindelse med behandlingen af ansøgninger blev

5 I alt er indkommet 25 ansøgninger, hvoraf 1 efterfølgende er blevet trukket tilbage af ansøger. Det betyder, at vi til årets første runde har 24 ansøgninger til behandling, der fordeler sig med 8 fra Fanø og 16 fra Varde. Der er i alt søgt om tilskud for kr. og vi har i alt kr. til uddeling i 2017 (heri indgår projektrammen for 2017 samt tilbageløbsmidler fra tidligere år). Vores ramme er fordelt med kr. til fordeling i Varde og kr. til fordeling på Fanø. Se tillige vedhæftede regneark med Oversigt over projekter 1. runde 2017 (bilag 3), heraf fremgår koordinatorernes score af de enkelte projekter. Oversigten er udarbejdet i prioriteret rækkefølge af projekterne. erklæret inhabile, idet de er involveret i henholdsvis Nyttehave til arbejde med hjemmeboende borgere med demens, Etablering af boardwalk og Sommersang i Mariehaven /TV produktion Idet der var søgt om flere midler, end der var i puljen, var de tre bestyrelsesmedlemmer inhabile i behandlingen af alle sager. Dog forlod Peder Foldager mødet efter behandlingen af de tre første ansøgninger, hvilket medførte, at bestyrelsen ikke længere var beslutningsdygtig. Søren Vinding, Torben Haahr og Knud Erik Madsen deltog således i behandlingen herefter (jf. Forvaltningslovens regler om habilitet og beslutningsdygtighed). Ansøgningerne kan ses i onlinesystemet under Indsendte ansøgninger afventer LAG. Projekter til behandling: Projekttitel: Nyttehave til arbejde med hjemmeboende borgere med demens Ansøgers navn: Ældresagen Ansøgt beløb: kr. (50 %) Projekttitel: Etablering af Boardwalk Ansøgers navn: Varde Kommune Ansøgt beløb: kr. (50 %) Projekttitel: Sommersang i Mariehaven /TV produktion 2017 Ansøgers navn: Musikgalleriet v/ Inger Marie Engelbrecht Ansøgt beløb: kr. (34 %) - Dog vurderer sekretariatet, at udgiften til selve TV produktionen (CVP Film og TV) på kr ikke er tilskudsberettiget, idet aftalen er indgået i 2015 (jf. vejledning for tilskud), således at der kun kan søges tilskud på kr. Følgende fordeling af beløbene blev besluttet: F Indstillet til fuldt tilsagn, kr. blev erklæret inhabile, og deltog ikke i behandlingen af ansøgningen V Indstillet til fuldt tilsagn, kr. blev erklæret inhabile, og deltog ikke i behandlingen af ansøgningen V blev erklæret inhabile, og deltog ikke i behandlingen af ansøgningen.

6 Peder Foldager forlod herefter mødet. Projekttitel: Enghavegård Ansøgers navn: Enghavegård, Billum Aps Ansøgt beløb: kr. (40 %) Projekttitel: Kokrammeri, en unik oplevelse på vores gård i Fåborg Ansøgers navn: Marije Jacobsen Ansøgt beløb: kr. (50 %) Projekttitel: opholdsrum/rytterstue/undervisningslokale i Oksbøl Ride- og Køreklub Ansøgers navn: Landbrug/Rideskole Elva Skov Ansøgt beløb: kr. (50 %) Projekttitel: Torveplads ved Uldsnedkeren Ansøgers navn: Uldsnedkeren v/lis Brink Jensen Ansøgt beløb: kr. (50 %) Projekttitel: Klatrepark i Oksbøl Ansøgers navn: Junglefun.dk Aps Ansøgt beløb: kr. (50 %) Projekttitel: Årre Kro Fremtidsikring af Køle- og Frysekapacitet Ansøgers navn: Årre Invest A/S Ansøgt beløb: kr. (50 %) Projekttitel: Kunstbølge ved Legepladsen ved Vejers Strandby V Indstillet til fuldt tilsagn, kr V Indstillet til fuldt tilsagn, kr V F V Indstillet til fuldt tilsagn, kr V V Indstillet til fuldt tilsagn, kr.

7 Ansøgers navn: Vejers Strand Erhvervsforening Ansøgt beløb: kr. (50 %) Projekttitel: Genetablering af Rideskolen Ansager efter flytning Ansøgers navn: Rideklubben Ansager Ansøgt beløb: kr. (50 %) Projekttitel: Møllen maler igen i Sønderho Ansøgers navn: Fonden Gl. Sønderho Ansøgt beløb: kr. (50 %) Projekttitel: Lydanlæg til Kursus-, konference- og koncertlokale Ansøgers navn: Lindvig Ferie- og Kursuscenter Aps Ansøgt beløb: kr. (50 %) Projekttitel: Etablering af lagerfaciliteter, personalerum og personale/kundetoilet Ansøgers navn: I/S Vester Storetoft (Sønderho Gårdbutik) Ansøgt beløb: kr. (50 %) Projekttitel: Mountainbike og el-cykeludlejning samt guidede cykeloplevelser på Fanø Ansøgers navn: Fri Bikeshop Fanø Ansøgt beløb: kr. (50 %) Projekttitel: Café Is boden Ansøgers navn: Rindby Supermarked Ansøgt beløb: kr. (50 %) Projekttitel: Etablering af vuggestuefaciliteter Ansøgers navn: Kvong Private Børnehave V Indstillet til fuldt tilsagn, kr F Indstillet til fuldt tilsagn, kr V Indstillet til fuldt tilsagn, kr F Indstillet til delvist tilsagn, kr F F V

8 Ansøgt beløb: kr. (50 %) Projekttitel: Del af udvidelse af Varde Fodboldgolf Ansøgers navn: Varde Fodboldgolf v/bent Bruun Ansøgt beløb: kr. (50 %) Projekttitel: Aktiv Kulturhus Ansøgers navn: Skovlund Kulturhus Ansøgt beløb: kr. (44 %) Projekttitel: Oplevelseslomme Ansøgers navn: Rousthøje og Roust Beboerforening Ansøgt beløb: kr. (50 %) Projekttitel: En hjælpende hånd til de lokale småsamfund Ansøgers navn: Varde Fadølsudlejning Ansøgt beløb: kr. (50 %) Projekttitel: Fra Badeland til aktivitets- og legecenter Ansøgers navn: Ejerforeningen Hotel Fanøbad Ansøgt beløb: kr. (50 %) Projekttitel: Udvidelse af køle- og mandskabsfaciliteter Ansøgers navn: Tistrup Slagtehus Aps Ansøgt beløb: kr. (40 %) V V V V F V Projekttitel: Fanø Fajancen: Lys, vindfang, køkken F

9 og væksthus Ansøgers navn: Café Fajancen v/leif Nis Mortensen Ansøgt beløb: kr. Pkt. 10: Kontoudtog Det fremgår af vejledningen om tilskud til drift og administration, at bestyrelsen skal have fremlagt et ajourført regnskab og et kontoudtog, der viser pengestrømmen. Indstillet til delvist tilsagn, kr. Taget til efterretning Koordinatorerne tager et print med af kontoudtoget til brug for ovenstående fremlæggelse. Til efterretning. Pkt. 11: Eventuelt Pkt. 12: Næste møde afholdes onsdag den 22. marts 2017 kl i Varde. Mødet starter med en rundtur til udvalgte projekter først. Intet under evt.

Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde onsdag den 22. august 2018 kl ca Blue Water Arena, Gl. Vardevej 82, 6700 Esbjerg.

Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde onsdag den 22. august 2018 kl ca Blue Water Arena, Gl. Vardevej 82, 6700 Esbjerg. Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde onsdag den 22. august 2018 kl. 17.30 ca. 21.30. Blue Water Arena, Gl. Vardevej 82, 6700 Esbjerg. Afbud fra: Fraværende: Dagsorden: Pkt. 1: Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl ca Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby

Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl ca Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl. 18.30 ca. 20.00 Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby (Bemærk besøg i Nyttehaven inden bestyrelsesmødet færge fra Esbjerg

Læs mere

Afbud fra: Torben Haahr. Søren Vinding og Gorm Sigaard var fraværende under punktet Godkendt

Afbud fra: Torben Haahr. Søren Vinding og Gorm Sigaard var fraværende under punktet Godkendt Referat til bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde torsdag den 3. marts 2016 kl. 17.00 ca. 20.00 på Fanø Rådhus, Skolevej 5-7, Nordby, Fanø (Færge fra Esbjerg kl. 16.30) Afbud fra: Torben Haahr Dagsorden: Pkt.

Læs mere

Afbud fra: Jørgen Müller Fraværende: Pkt. 1: Godkendelse af dagsorden: Pkt. 2: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmødet 23.

Afbud fra: Jørgen Müller Fraværende: Pkt. 1: Godkendelse af dagsorden: Pkt. 2: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmødet 23. Referat til bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde onsdag den 22. marts 2017 kl. 15.30 ca. 20.30. Mødelokalet, Hodde-Tistrup Hallen, Lærkevej 23, 6862 Tistrup. Afbud fra: Jørgen Müller Fraværende: Dagsorden:

Læs mere

NYHEDSBREV marts 2017

NYHEDSBREV marts 2017 Indhold uddeler 1.200.000 kr. til 11 spændende projekter... 1 Bestyrelsen var på besigtigelsestur... 2 Næste ansøgningsfrist... 3 Søg tilskud fra Landdistriktspuljen, Nordeafonden og SE Vækstpuljen...

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde torsdag den 26. februar 2015 kl i Mødelokale, Hodde-Tistrup Hallen, Lærkevej, 6862 Tistrup.

Referat bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde torsdag den 26. februar 2015 kl i Mødelokale, Hodde-Tistrup Hallen, Lærkevej, 6862 Tistrup. Referat bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde torsdag den 26. februar 2015 kl. 17.00 i Mødelokale, Hodde-Tistrup Hallen, Lærkevej, 6862 Tistrup. Fraværende: Der er afbud fra Torben Haahr, Preben Friis-Hauge,

Læs mere

Referat til bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 20. februar 2018 kl ca Fåborg Kro, Krosvinget 1, 6818 Årre.

Referat til bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 20. februar 2018 kl ca Fåborg Kro, Krosvinget 1, 6818 Årre. Referat til bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 20. februar 2018 kl. 17.30 ca. 21.30. Fåborg Kro, Krosvinget 1, 6818 Årre. Ingen afbud Dagsorden: Pkt. 1: Godkendelse af dagsorden: Pkt. 2: Godkendelse

Læs mere

Referat til bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 26. februar 2019 kl ca på Fanø Rådhus, Skolevej 5-7, 6720 Fanø.

Referat til bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 26. februar 2019 kl ca på Fanø Rådhus, Skolevej 5-7, 6720 Fanø. Referat til bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 26. februar 2019 kl. 17.15 ca. 21.00 på Fanø Rådhus, Skolevej 5-7, 6720 Fanø. Der afgår en færge fra Esbjerg kl. 16.50, som ankommer til Nordby

Læs mere

Fraværende: Ingen, alle mødt. Pkt. 1: Godkendelse af dagsorden: Godkendt. Pkt. 2: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmødet 29.

Fraværende: Ingen, alle mødt. Pkt. 1: Godkendelse af dagsorden: Godkendt. Pkt. 2: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmødet 29. Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø Varde Onsdag den 2. december 2015 kl. 17.00 20.00 på Hjerting Badehotel, Strandvejen 1, Hjerting, 6710 Esbjerg V Fraværende: Ingen, alle mødt. Dagsorden: Pkt. 1:

Læs mere

Formandens mundtlige beretning til LAG Fanø-Vardes generalforsamling onsdag den 11. april 2018 på Hotel Outrup.

Formandens mundtlige beretning til LAG Fanø-Vardes generalforsamling onsdag den 11. april 2018 på Hotel Outrup. Formandens mundtlige beretning til LAG Fanø-Vardes generalforsamling onsdag den 11. april 2018 på Hotel Outrup. Så står jeg her for sidste gang, for at aflægge beretning som formand for LAG Fanø- Varde

Læs mere

Bestyrelsesmøde i LAG Aabenraa torsdag d. 10. april 2008, kl. 16.30. Udviklingspark Aabenraa, Bjerggade 4K, 1. sal, 6200 Aabenraa

Bestyrelsesmøde i LAG Aabenraa torsdag d. 10. april 2008, kl. 16.30. Udviklingspark Aabenraa, Bjerggade 4K, 1. sal, 6200 Aabenraa Bestyrelsesmøde i LAG Aabenraa torsdag d. 10. april 2008, kl. 16.30 Udviklingspark Aabenraa, Bjerggade 4K, 1. sal, 6200 Aabenraa Dagsorden: 1. Orientering ved formanden 2. Behandling af ansøgninger 3.

Læs mere

Mundtlig beretning til brug for LAG Fanø-Vardes generalforsamling tirsdag den 8. marts 2016 kl. 19.00 i Hodde-Tistrup Hallen.

Mundtlig beretning til brug for LAG Fanø-Vardes generalforsamling tirsdag den 8. marts 2016 kl. 19.00 i Hodde-Tistrup Hallen. Mundtlig beretning til brug for LAG Fanø-Vardes generalforsamling tirsdag den 8. marts 2016 kl. 19.00 i Hodde-Tistrup Hallen. Fremlægges af formanden Arne Haahr Hansen 15-14817 26791/16 haje LAG Fanø-Varde

Læs mere

Bestyrelsesmøde LAG NORD

Bestyrelsesmøde LAG NORD Bestyrelsesmøde LAG NORD 12/2017 Torsdag d. 6. april 2017 kl 19.00 Aktivitetshuset Solhjem Bjergby-Mygdal, Præstevænget 1, 9800 Hjørring REFERAT Liste Navn Status Underskrift FM Frode Thule Jensen Deltog

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Udvikling Stevns Torsdag den 16. februar 2017 kl. 16:30 19:00 på Traktørstedet Højeruplund.

Referat af bestyrelsesmøde i Udvikling Stevns Torsdag den 16. februar 2017 kl. 16:30 19:00 på Traktørstedet Højeruplund. Referat af bestyrelsesmøde i Udvikling Stevns Torsdag den 16. februar 2017 kl. 16:30 19:00 på Traktørstedet Højeruplund. Til stede:, Formand bestyrelsen, Gruppe 1 Jens Sørensen, Næstformand bestyrelsen,

Læs mere

LAG SØM Den Lokale Aktionsgruppe for Syd- Øst- og Midtfyn

LAG SØM Den Lokale Aktionsgruppe for Syd- Øst- og Midtfyn Referat bestyrelsesmøde nr. 19 Tid Torsdag d. 23.3.2017 kl. 18.15 Sted et, Aktivitetshuset,, Nyborg Til stede Kurt Sorknæs, Erik Sønderskov, Gitte L. Albjerg, Inge Skelgaard, Solveig Hansen, Gunnar Landtved,

Læs mere

LAG SØM Den Lokale Aktionsgruppe for Syd- Øst- og Midtfyn

LAG SØM Den Lokale Aktionsgruppe for Syd- Øst- og Midtfyn kontakt@ Referat bestyrelsesmøde nr. 21 Tid Onsdag d. 30.8.2017 kl. 18.15 Sted et, Aktivitetshuset,, Til stede Erik Sønderskov, Gitte L. Albjerg, Inge Skelgaard, Inger Mechlenburg, Ulrik Sand Larsen, Solveig

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub - 2019 Tidspunkt: Onsdag den 27. februar 2019 Sted: Sydvestjyllands Efterskole Kirkebrovej 7, 6740 Bramming Tidspunkt: Kl. 19:00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Bestyrelsen for. Referat. AVV Bestyrelsesmøde

Bestyrelsen for. Referat. AVV Bestyrelsesmøde Bestyrelsen for Referat AVV Bestyrelsesmøde Tidspunkt Onsdag 22. maj 2019 kl. 10:00 Sted Den Pæne Stue Bemærkninger Mødet er inkl. udvalg, hvor der drøftes budget 2020. Tilstedeværende Jørgen Bing, Jens

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 27-05-2015 Slotsgade 20, 4800 Nykøbing F. 15.30 Deltagere Robert Madsen, Jørn Stevns, Poul Jeppesen, Erik Krogsbak, John Nilsson, Anders Enevoldsen, Knud Weiss,

Læs mere

Netværks INFO. Netværkscenteret flytter. Indhold. NetværksINFO 37 / 2014

Netværks INFO. Netværkscenteret flytter. Indhold. NetværksINFO 37 / 2014 16. september 2014 Netværkscenteret +45 41 71 78 30 NetværksINFO 37 / 2014 Netværks INFO Netværkscenteret flytter Ministeren for by, bolig og landdistrikter har besluttet at samle administrationen af de

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 23 SEP 2004

Referat fra bestyrelsesmøde den 23 SEP 2004 Side 1 Viborg den 25 SEP 2004 Til Jesper Myrtue, Teglmarken 113, Jakob Hoffmann, Teglmarken 203 Martin Neubert, Teglmarken 16, Erik Krogh, Enghaverne 38, Jan Stampe, Teglmarken 53, Ole Rishøj, Enghaverne

Læs mere

Bestyrelsesmøde LAG NORD

Bestyrelsesmøde LAG NORD Bestyrelsesmøde LAG NORD 11/2016 D. 12. december 2016 kl 19.00 RASI Maskinfabrik - Remisevej 9 - Hørby - 9300 Sæby REFERAT Liste Navn Status Underskrift FM Frode Thule Jensen Deltog B Ivan Leth Afbud B

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 12. december 2017 kl hos Ikast- Brande Kommune, Rådhusstrædet 6, 7430 Ikast.

Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 12. december 2017 kl hos Ikast- Brande Kommune, Rådhusstrædet 6, 7430 Ikast. Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 12. december 2017 kl. 13.00-16.00 hos Ikast- Brande Kommune, Rådhusstrædet 6, 7430 Ikast. Der var afbud fra Margrete Bak. Referent var direktør Erik Krarup.

Læs mere

Referatet fra bestyrelsesmødet i december 2015 blev godkendt og underskrevet.

Referatet fra bestyrelsesmødet i december 2015 blev godkendt og underskrevet. Bestyrelsesmøde i LAG-Himmerland 2014-2020 Dato: 2. februar 2016 Tidspunkt: 19.00-22.00 Sted: Kærvej 34, Onsild 9500 Hobro Deltagere: Fra bestyrelsen: Vagn Bach, Jacob Ellemann, Annie Borgersen, Allan

Læs mere

Referat fra den 8. juni 2018

Referat fra den 8. juni 2018 Referat fra den 8. juni 2018 Orientering fra Erhvervsstyrelsen Status på projektvejledningen Den nye projektvejledning er under udarbejdelse og forventes færdig før sommerferien 2018. Nynne Larsby Friis,

Læs mere

Indkaldelse til Bestyrelsesmøde

Indkaldelse til Bestyrelsesmøde Indkaldelse til Bestyrelsesmøde Tid: Den 27-6-2017 Sted.: Bjarne Tarp Bredmosevej 18, Øse 6800 Varde Kl.: 19.00 Status.: Indkaldelse Til møderne er indkaldt (Funktion). Formand Finn Ladegaard På valg 2019

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 20. maj 2015 kl hos BM Silo ApS, Morrevej 7, Tvis, 7500 Holstebro.

Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 20. maj 2015 kl hos BM Silo ApS, Morrevej 7, Tvis, 7500 Holstebro. Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 20. maj 2015 kl. 9.00 12.00 hos BM Silo ApS, Morrevej 7, Tvis, 7500 Holstebro. Udviklingschef Anna Maria Sønderholm, afdelingschef/konsulentchef Peter

Læs mere

Dagsorden For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S

Dagsorden For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Dagsorden For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Mødedato: d. 16-12-2016 Mødetid: 10:00 til 13:00 Mødested: Åstrupvej 9, Afbud: Henrik Christian Sørensen Fraværende: Referent: Niels Nielsen Punkt

Læs mere

Sted: Mariager Rådhus, Fjordgade 5, Mariager

Sted: Mariager Rådhus, Fjordgade 5, Mariager Bestyrelsesmøde i LAG-Himmerland 2014-2020 Dato: 15. maj 2017 Tidspunkt: 17.00 21.00 Sted: Mariager Rådhus, Fjordgade 5, Mariager Deltagere: Fra bestyrelsen: Niels Juel Nielsen (formand), Gitte B. Andersen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde TID: Torsdag den 25. januar 2018 kl. 17:00-21:00 STED: Aalbæk Kro, Skagensvej 42, 9982 Aalbæk Tilstede: Bent Pedersen, Chresten Sloth, Claus Hjørne Pedersen, Hans Frejlev, Jan Rams, Jens Arp Nielsen, Jørn

Læs mere

Køge Boligselskab. Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 2-2012 Hotel Niels Juel, kl. 17.00 Onsdag den 9. maj 2012

Køge Boligselskab. Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 2-2012 Hotel Niels Juel, kl. 17.00 Onsdag den 9. maj 2012 Køge Boligselskab Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 2-2012 Hotel Niels Juel, kl. 17.00 Onsdag den 9. maj 2012 Pkt. 7. Selskabet udlejning 4 Pkt. 8. Selskabets dispositionsfond og trækningsret

Læs mere

Bestyrelsesmøde, tirsdag den

Bestyrelsesmøde, tirsdag den estyrelsesmøde, tirsdag den 24.01.2017 Sted: Hedensted Rådhus, Niels Espesvej 8, mødelokale 3-4 (indgang fra Mindevej nede i gården) Mødestart: 18:00 Mødeslut: 21:30 (senest) Referent: Susanne Ernst eltagere:

Læs mere

LAG SØM Den Lokale Aktionsgruppe for Syd- Øst- og Midtfyn

LAG SØM Den Lokale Aktionsgruppe for Syd- Øst- og Midtfyn kontakt@ Referat bestyrelsesmøde nr. 18 Tid Onrsdag d. 11.1.2017 kl. 18.15 Sted et, Aktivitetshuset,, Nyborg Til stede Kurt Sorknæs, Erik Sønderskov, Gitte L. Albjerg, Inge Skelgaard, Solveig Hansen, Gunnar

Læs mere

LAG SØM Den Lokale Aktionsgruppe for Syd- Øst- og Midtfyn

LAG SØM Den Lokale Aktionsgruppe for Syd- Øst- og Midtfyn Referat bestyrelsesmøde nr. 23 Tid Onsdag d. 17.1.2018 kl. 18.15 Sted et, Aktivitetshuset,, Til stede Kurt Sorknæs, Erik Sønderskov, Gitte L. Albjerg, Inge Skelgaard, Gunnar Landtved, Inger Mechlenburg

Læs mere

Formandens mundtlige beretning til LAG Fanø-Vardes generalforsamling mandag den 8. april 2019 på Fanø Krogaard.

Formandens mundtlige beretning til LAG Fanø-Vardes generalforsamling mandag den 8. april 2019 på Fanø Krogaard. Formandens mundtlige beretning til LAG Fanø-Vardes generalforsamling mandag den 8. april 2019 på Fanø Krogaard. Sidste år på generalforsamlingen på Hotel Outrup blev jeg valgt til ny formand for LAG Fanø-Varde

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR»

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Dato: 16. april 2015 Sted: Varde Fritidscenter, Lerpøtvej 55, 6800 Varde Dagsorden for generalforsamlingen: 1. Valg

Læs mere

Stifternes Kapitalforvaltnings sekretariat Dalgas Avenue 46, 8000 Aarhus C Tlf.: ,

Stifternes Kapitalforvaltnings sekretariat Dalgas Avenue 46, 8000 Aarhus C Tlf.: , Stifternes Kapitalforvaltnings sekretariat Dalgas Avenue 46, 8000 Aarhus C Tlf.: 86 14 51 00, e-mail: kmaar@km.dk Den 30. januar 2018 Dokument nr.: 13600/18 Sagsbeh.: BAB/jf Referat fra møde i Stifternes

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde TID: Torsdag den 6.april 2017 kl. 17:00-21:00 STED: Skagen Kultur- og Fritidscenter, Kirkevej 19, 9990 Skagen Tilstede: Fra: Afbud: Ej tilstede: Dato: 16.04.2017 Brian Kjær, Chresten Sloth, Claus Hjørne

Læs mere

Den Fælles Kapitalforvaltning

Den Fælles Kapitalforvaltning Den Fælles Kapitalforvaltning Løbenr. 1616/14 REFERAT fra møde i Den Fælles Kapitalforvaltning den 8. januar 2014 i Århus Bispegård kl. 10.00 15.00 Tilstede var: Fra bestyrelsen: Kirsten Vej Petersen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Fomars

Referat af bestyrelsesmøde i Fomars Bestyrelsen Fomars Billund den 4. december 2015 Referat af bestyrelsesmøde i Fomars Tid: Den 27. november 2015 kl. 11 13. Sted: Hotel Legoland konferencecentret, U2 Deltagere: Hele bestyrelsen deltog.

Læs mere

Tirsdag 10. marts klokken 17.00

Tirsdag 10. marts klokken 17.00 Mødedato: Tirsdag 10. marts klokken 17.00 Mødested: Thorum Gamle Købmandsgård Guldkysten 12 7870 Roslev Deltagere: Bestyrelsesmedlemmer: Lone Frandsen Karsten Villadsen Anne Berggreen Federer Henrik Gaarde

Læs mere

Koordinator- og Miniårsmøde 8. og 9. juni 2018

Koordinator- og Miniårsmøde 8. og 9. juni 2018 Koordinator- og Miniårsmøde 8. og 9. juni 2018 Hotel Legoland, Billund Program 8. juni 2018 10.00 12.00 Orientering fra Erhvervsstyrelsen 12.00 13.00 Frokost 13.00-16.30 Kursus i regnskab for koordinatorer

Læs mere

Torsdag den 8. oktober 2015 kl

Torsdag den 8. oktober 2015 kl Mødedato: Torsdag den 8. oktober 2015 kl. 17.00 Mødested: Ulbjerg Kultur og Fritidscenter, Fjordglimt 1 Ulbjerg 8832 Skals. Deltagere: Bestyrelsesmedlemmer: Karsten Villadsen Anne Berggreen Federer Henrik

Læs mere

LAG SØM Den Lokale Aktionsgruppe for Syd- Øst- og Midtfyn

LAG SØM Den Lokale Aktionsgruppe for Syd- Øst- og Midtfyn Referat bestyrelsesmøde nr. 8 Tid Torsdag d. 12.3.2015 kl. 18.15 Sted Til stede Afbud Ej fremmødt Referent et, Aktivitetshuset,, Nyborg Kurt Sorknæs, Erik Sønderskov, Gitte L. Albjerg, Jens Elmgren, Lise-Lotte

Læs mere

Referat af Hovedbestyrelsesmøde

Referat af Hovedbestyrelsesmøde Referat af Hovedbestyrelsesmøde Dato: 27. februar 2019 Tid: Kl. 15.00 15.45 (eller med start i umiddelbar forlængelse efter fællesmødet med KL s direktion). Sted: KL-huset, Weidekampsgade 10, 2300 København

Læs mere

Bestyrelsesmøde i LAG-Himmerland Dato: 11. maj Sted: Mariager Rådhus, Fjordgade 5, Mariager. Deltagere:

Bestyrelsesmøde i LAG-Himmerland Dato: 11. maj Sted: Mariager Rådhus, Fjordgade 5, Mariager. Deltagere: Bestyrelsesmøde i LAG-Himmerland 2014-2020 Tidspunkt: 17.30 20.30 Dato: 11. maj 2016 Sted: Mariager Rådhus, Fjordgade 5, Mariager Deltagere: Fra bestyrelsen: Niels Juel Nielsen (formand), Jacob Ellemann,

Læs mere

Vedtægter for Danske Vandværker Region Syd 1 NAVN Foreningens navn er Danske Vandværker Region Syd. Regionens hjemsted er formandens adresse.

Vedtægter for Danske Vandværker Region Syd 1 NAVN Foreningens navn er Danske Vandværker Region Syd. Regionens hjemsted er formandens adresse. Vedtægter for Danske Vandværker Region Syd 1 NAVN Foreningens navn er Danske Vandværker Region Syd. Regionens hjemsted er formandens adresse. Foreningen er stiftet den 30. januar 1944. Region Syd er stiftet

Læs mere

Beslutningsreferat af ordinært bestyrelsesmøde

Beslutningsreferat af ordinært bestyrelsesmøde Beslutningsreferat af ordinært bestyrelsesmøde i Køge Afløb A/S (CVR-nr. 30 59 05 03) Køge Vand A/S (CVR-nr. 30 59 04 81) Greve Spildevand A/S (CVR-nr. 32 26 86 68) Solrød Spildevand A/S (CVR-nr. 33 04

Læs mere

2014 Forslag til vedtægter for LAG-Sydsjælland

2014 Forslag til vedtægter for LAG-Sydsjælland 2014 Forslag til vedtægter for LAG-Sydsjælland Fremlagt på stiftende generalforsamling for LAG-Sydsjælland 25-08-2014 Vedtægter for LAG-Sydsjælland Side 1 Vedtægter for LAG-Sydsjælland I. Navn, hjemsted

Læs mere

Referat For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S

Referat For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S 1 Referat For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Mødedato: d. 09-05-2017 Mødetid: 09:00 12:00 Mødested: Åstrupvej 9, Afbud: Fraværende: Referent: Ole Madsen Punkt 1. Godkendelse af årsrapport 2016

Læs mere

Referat af møde for Folkeoplysningsudvalgets møde den 01. december 2008 kl. 17:00 i Aars udvalgsværelse 4

Referat af møde for Folkeoplysningsudvalgets møde den 01. december 2008 kl. 17:00 i Aars udvalgsværelse 4 Referat af møde for Folkeoplysningsudvalgets møde den 01. december 2008 kl. 17:00 i Aars udvalgsværelse 4 Indholdsfortegnelse 001. Ansøgninger om tilskud til voksenundervisning for 2009 3 002. Mødekalender

Læs mere

Vedtægter for LAG Lemvig, Ringkøbing-Skjern

Vedtægter for LAG Lemvig, Ringkøbing-Skjern Vedtægter for LAG Lemvig, Ringkøbing-Skjern 1. Navn Aktionsgruppens navn er LAG Lemvig, Ringkøbing-Skjern. 2. Hjemsted (Område) Aktionsgruppens hjemsted er Lemvig og Ringkøbing-Skjern Kommuner. 3. Formål

Læs mere

Torsdag d kl

Torsdag d kl Mødedato: Torsdag d. 23.02. 2017 kl. 17.00 Mødested: Løgstrup-Hallens Cafeteria, Vordevej 1, 8831 Løgstrup Deltagere: Bestyrelsesmedlemmer: Lone Frandsen Karsten Villadsen Anne Berggreen Federer Henrik

Læs mere

Bestyrelsesmøde LAG NORD

Bestyrelsesmøde LAG NORD Bestyrelsesmøde LAG NORD 7/2015 Onsdag d. 2. december 2015 kl 19.00 Knivholt Hovedgaard - Hjørringvej 180-9900 Frederikshavn. REFERAT Afbud: Ivan Leth, Jette Løgsted, Kathrine Jensen, Lars Mellemkjær,

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014

Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014 Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014 1. Valg af dirigent og referent 2. Fremlæggelse af medlemsopgørelse og registrering af fremmødte medlemmer 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Denne forretningsorden er oprettet i henhold til Andelsvandværket Helle Vests vedtægter af 22. februar 2011.

Denne forretningsorden er oprettet i henhold til Andelsvandværket Helle Vests vedtægter af 22. februar 2011. Forretningsorden for bestyrelsen i Andelsvandværket Helle Vest AMBA Forretningsordenens hjemmel Denne forretningsorden er oprettet i henhold til Andelsvandværket Helle Vests vedtægter af 22. februar 2011.

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde nr. 2, Dagsorden. Punkt 1: Referat fra seneste møde. Dato 19. marts 2019, kl. 15:00 på varmeværkets kontor.

Referat bestyrelsesmøde nr. 2, Dagsorden. Punkt 1: Referat fra seneste møde. Dato 19. marts 2019, kl. 15:00 på varmeværkets kontor. Referat bestyrelsesmøde nr. 2, 2019 Dato 19. marts 2019, kl. 15:00 på varmeværkets kontor. Peter og vores revisor Søren Peter deltog under punkt 4 Dagsorden. Punkt 1: Referat fra seneste møde. 1 Punkt

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2019

GUIDE Udskrevet: 2019 GUIDE Dirigent på foreningens generalforsamling Udskrevet: 2019 Indhold Dirigent på foreningens generalforsamling........................................... 3 2 Guide Dirigent på foreningens generalforsamling

Læs mere

REFERAT- BESTYRELSESMØDE. Kystvejens Konferencecenter, Kystvej 26, 8500 Grenaa

REFERAT- BESTYRELSESMØDE. Kystvejens Konferencecenter, Kystvej 26, 8500 Grenaa LAG Djursland Referat 05/2017 REFERAT- BESTYRELSESMØDE Dato: 10. oktober 2017 Tid: 17:00-21:00 Sted: Kystvejens Konferencecenter, Kystvej 26, 8500 Grenaa LAG Djursland Navn: Anette Okkerholm Jensen (AOJ)

Læs mere

DAGSORDEN. Frivilligråd

DAGSORDEN. Frivilligråd Frivilligråd DAGSORDEN Møde nr. : 03/2011 Sted : Mødelokale 15, administrationsbygningen i Allingåbro Dato : 22. august 2011 Start kl. : 10.00 Slut kl. : 12:00 Medlemmer Jens Holst (Formand) Knud Rasmussen

Læs mere

Forretningsorden for Bestyrelsen for DR

Forretningsorden for Bestyrelsen for DR Forretningsorden for Bestyrelsen for DR Denne forretningsorden er fastsat i medfør af 13 stk. 8 i DR s vedtægt. 1. Konstitution 1.1. DR ledes af en bestyrelse på 11 medlemmer, som beskikkes af kulturministeren.

Læs mere

REFERAT I/S RENO-NORD BESTYRELSEN. Mødet mandag den 3. februar 2014 kl. 10.00. Bestyrelsesmøde den 3. februar 2014

REFERAT I/S RENO-NORD BESTYRELSEN. Mødet mandag den 3. februar 2014 kl. 10.00. Bestyrelsesmøde den 3. februar 2014 I/S RENO-NORD BESTYRELSEN Mødet mandag den 3. februar 2014 kl. 10.00 REFERAT Bestyrelsesmøde den 3. februar 2014 I/S Reno-Nord Troensevej 2 9220 Aalborg Øst Telefon 98 15 65 66 Telefax 98 15 17 97 E-mail

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Torsdag den 26. marts 2015 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Erik Dybdal Møller, Hans Henrik Christensen (medarbejderrepræsentant), Jakob From Søvndal, Anita Holmgaard, Eva

Læs mere

Offentligt referat Statikeranerkendelsesudvalget mandag den 11. juni 2018 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København

Offentligt referat Statikeranerkendelsesudvalget mandag den 11. juni 2018 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København Offentligt referat Statikeranerkendelsesudvalget mandag den 11. juni 2018 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København Fra Statikeranerkendelsesudvalget deltog: Henrik Mørup, Jeppe Jönsson, Aase Marie Hou,

Læs mere

Referat af generalforsamling - Fjernvarme Horsens A.m.b.a.

Referat af generalforsamling - Fjernvarme Horsens A.m.b.a. Referat af generalforsamling - Fjernvarme Horsens A.m.b.a. Møde Tid og sted Generalforsamling Mandag, d. 24. oktober 2016, kl. 18:00, Hotel Opus, Horsens Den 24. oktober 2016 kl. 18.00 afholdtes ordinær

Læs mere

Bestyrelsesmøde LAG NORD

Bestyrelsesmøde LAG NORD Bestyrelsesmøde LAG NORD 17/2018 Onsdag d. 4. april 2018 Aftenens program: 18.30 Projektbesøg Gærum Form og Fitness Mosevej 28 Gærum - 9900 Frh. 19.00 Ekstraordinær generalforsamling LAG NORD Gærum Skole

Læs mere

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning til godkendelse 3. Forelæggelse af regnskab a. regnskabet

Læs mere

for den selvejende institution Herning Krisecenter for voldsramte kvinder 1. Herning Krisecenter er en selvejende institution med hjemsted

for den selvejende institution Herning Krisecenter for voldsramte kvinder 1. Herning Krisecenter er en selvejende institution med hjemsted Vedtægter for den selvejende institution Herning Krisecenter for voldsramte kvinder 1. Herning Krisecenter er en selvejende institution med hjemsted i Herning. I henhold til 109-110 i lov om social service

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde, tirsdag 4. februar 2013 kl. 18:00, på Blovstrød Skole, lokale 35.

Referat af ordinært bestyrelsesmøde, tirsdag 4. februar 2013 kl. 18:00, på Blovstrød Skole, lokale 35. Andelsboligforeningen Lundegaard Bestyrelse Referat -møde den 4. februar 2014 kl.18:00 Referat af ordinært bestyrelsesmøde, tirsdag 4. februar 2013 kl. 18:00, på Blovstrød Skole, lokale 35. Deltagere:

Læs mere

Vedtægter for lokal aktionsgruppe Ikast-Brande

Vedtægter for lokal aktionsgruppe Ikast-Brande Vedtægter for lokal aktionsgruppe Ikast-Brande I. Navn, hjemsted og formål 1. Navn Aktionsgruppens navn er Landdistriktsgruppen LAG (lokal aktions gruppe) Ikast-Brande. 2. Hjemsted Aktionsgruppens hjemsted

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Udvikling Stevns mandag den 11. april 2016 kl. 20:00 22:00 i Tinghuset, Algade 8, 4660 Store Heddinge.

Referat af bestyrelsesmøde i Udvikling Stevns mandag den 11. april 2016 kl. 20:00 22:00 i Tinghuset, Algade 8, 4660 Store Heddinge. Referat af bestyrelsesmøde i Udvikling Stevns mandag den 11. april 2016 kl. 20:00 22:00 i Tinghuset, Algade 8, 4660 Store Heddinge. Til stede: Jens Kierkegaard, Jens Sørensen, Ole Elbæk, Christian Bille

Læs mere

Køge Boligselskab. Eventuelt... 8

Køge Boligselskab. Eventuelt... 8 Køge Boligselskab Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 2-2011 Tjørnevej 2, kl. 19.00 Mandag den 9. maj 2011 Pkt. 6. Hastrupparkens økonomi og udlejning 4 Pkt. 7 Helhedsplan for Hastrupparken 5 Pkt.

Læs mere

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 30. juni 2015, kl. 18.00 hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5260 Odense S. Tilstede: Bestyrelsen: Afdelingerne:

Læs mere

Referat for repræsentantskabs og organisationsbestyrelsesmøde den 11. maj 2010. kl. 10.00 i fælleshuset på Snerlevej 5A, Kolding.

Referat for repræsentantskabs og organisationsbestyrelsesmøde den 11. maj 2010. kl. 10.00 i fælleshuset på Snerlevej 5A, Kolding. Kolding Ældreboligselskab 23 Referat for repræsentantskabs og organisationsbestyrelsesmøde den 11. maj 2010. kl. 10.00 i fælleshuset på Snerlevej 5A, Kolding. Dagsorden: 1. Godkendelse af referat fra bestyrelsens

Læs mere

Mandag den 5. maj 2014, kl

Mandag den 5. maj 2014, kl Til bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland Den 7. maj 2014 Godkendt udkast til Referat af bestyrelsesmøde Mandag den 5. maj 2014, kl. 14-17 Afbud: Anni Stilling Christian Madsen Deloitte, deltog under punkt

Læs mere

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 7. september 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 31.

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 7. september 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 31. Referat Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 7. september 2017 kl. 1630 Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 31. august 2017 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2.

Læs mere

Mødetidspunkt. Mødedato. Mødested. Kl Mandag d Vejle Center Hotel. Deltagere Medlem Suppleant. Observatør.

Mødetidspunkt. Mødedato. Mødested. Kl Mandag d Vejle Center Hotel. Deltagere Medlem Suppleant. Observatør. REFERAT FOR MØDE I FRIVILLIGRÅDET D. 10.12.18 KL. 16.00 ca. 20.30 STED: Vejle Center Hotel, Willy Sørensens Pl. 3, Vejle Tilmelding til Susanne Clausen på mail susanne@broenvejle.dk Mødedato Mandag d.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 16. december 2015 kl hos Envision A/S, Christiansgade 30, 8000 Aarhus C.

Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 16. december 2015 kl hos Envision A/S, Christiansgade 30, 8000 Aarhus C. Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 16. december 2015 kl. 9.00 11.00 hos Envision A/S, Christiansgade 30, 8000 Aarhus C. Mødet indledtes med en orientering om Envision A/S v. adm. direktør

Læs mere

Bestyrelsesmøde Tid: Torsdag den 7/ kl Sted: Hos Gert Lindberg, Møllebakken 19, Næsbjerg

Bestyrelsesmøde Tid: Torsdag den 7/ kl Sted: Hos Gert Lindberg, Møllebakken 19, Næsbjerg Bestyrelsesmøde Tid: Torsdag den 7/6-2012 kl. 19.00 Sted: Hos Gert Lindberg, Møllebakken 19, Næsbjerg Til møderne er indkaldt:(funktion). 03-04-2012 07-06-2012 Formand Peder Foldager På valg 20124 Næstformand

Læs mere

Bestyrelsesmøde LAG Billund Referat

Bestyrelsesmøde LAG Billund Referat Bestyrelsesmøde LAG Billund Referat Den 10. februar 2010 kl. 19.00-21.00 Stenderup-Krogager Afbud fra: Hans Hostrup, Erling Christensen og Torben Holt Vejen, den 11. februar 2010 Dagsorden 1. Godkendelse

Læs mere

LAG SØM Den Lokale Aktionsgruppe for Syd- Øst- og Midtfyn

LAG SØM Den Lokale Aktionsgruppe for Syd- Øst- og Midtfyn kontakt@ Referat bestyrelsesmøde nr. 16 Tid Torsdag d. 8.9.2016 kl. 18.15 Sted et, Aktivitetshuset,, Nyborg Til stede Kurt Sorknæs, Inger Mechlenburg, Erik Sønderskov, Gitte L. Albjerg, Inge Skelgaard,

Læs mere

åbent møde for Folkeoplysningsudvalgets møde den 21. januar 2010 kl. 17:00 i Løgstør Kantine

åbent møde for Folkeoplysningsudvalgets møde den 21. januar 2010 kl. 17:00 i Løgstør Kantine åbent møde for Folkeoplysningsudvalgets møde den 21. januar 2010 kl. 17:00 i Løgstør Kantine Indholdsfortegnelse 001. Idrætsforeningen KVIK - ansøgning om lokaletilskud til trænningsophold 3 002. Vældgård

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Onsdag den 31. januar 2018 kl. 16.30 20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. Afbud Karen Lisbeth Rasmussen. For mødet er fastsat følgende

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 9 NOV 2004

Referat fra bestyrelsesmøde den 9 NOV 2004 Side 1 Viborg den 16 NOV 2004 Til Jesper Myrtue, Teglmarken 113, Jakob Hoffmann, Teglmarken 203 Martin Neubert, Teglmarken 16, Erik Krogh, Enghaverne 38, Jan Stampe, Teglmarken 53, Ole Rishøj, Enghaverne

Læs mere

Dagsorden for 4. bestyrelsesmøde FGU-Institutionsområde: Helsingør, Fredensborg og Hørsholm

Dagsorden for 4. bestyrelsesmøde FGU-Institutionsområde: Helsingør, Fredensborg og Hørsholm Dagsorden for 4. bestyrelsesmøde FGU-Institutionsområde: Helsingør, Fredensborg og Hørsholm Tid: Den 16. januar 2019, Kl. 9.00-12.00. Sted: Danmarks Tekniske Museum, Fabriksvej 25, 3000 Helsingør. Fremmødte:

Læs mere

Beslutningsreferat af ordinært bestyrelsesmøde

Beslutningsreferat af ordinært bestyrelsesmøde Beslutningsreferat af ordinært bestyrelsesmøde i (CVR-nr. 30 59 05 03) (CVR-nr. 30 59 04 81) (CVR-nr. 32 26 86 68) (CVR-nr. 33 04 69 87) (CVR-nr. 32 26 82 85) Dato: Tirsdag, den 30. april 2019 Tid: kl.

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde onsdag den 26. november 2014, kl. 18.30 i Andelslandsbyen

Referat af Bestyrelsesmøde onsdag den 26. november 2014, kl. 18.30 i Andelslandsbyen Afbud: Ingen Referat af Bestyrelsesmøde onsdag den 26. november 2014, Sagsfremstilling 1. Godkendelse af dagsorden. Godkendt 2. Godkendelse af referat. Godkendt 3. Meddelelser fra formanden kl. 18.30 i

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl i Slagslunde Forsamlingshus.

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl i Slagslunde Forsamlingshus. Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl. 18.30 i Slagslunde Forsamlingshus. Ud over bestyrelsen var der mødt 51 deltagere op repræsenterende 46 matrikler.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den kl

Referat af bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den kl Referat af bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den 13.12.2017 kl. 14.30 Afbud: Pkt. 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt Pkt. 2. Godkendelse af referat Godkendt Pkt. 3. Velkomst til Jette Suppleant

Læs mere

Beslutningsreferat af ordinært bestyrelsesmøde

Beslutningsreferat af ordinært bestyrelsesmøde Beslutningsreferat af ordinært bestyrelsesmøde i Køge Afløb A/S (CVR-nr. 30 59 05 03) Køge Vand A/S (CVR-nr. 30 59 04 81) Greve Spildevand A/S (CVR-nr. 32 26 86 68) Solrød Spildevand A/S (CVR-nr. 33 04

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen i Boligkontoret Århus

Forretningsorden for bestyrelsen i Boligkontoret Århus Århus, den 10. december 2008 Forretningsorden for bestyrelsen i Boligkontoret Århus Introduktion Valg til bestyrelsen sker hvert år på boligkontorets repræsentantskabsmøde. Valgperioden er højst 2 år.

Læs mere

1. Præsentation af ny referent Godkendelse af dagsorden Godkendelse af referat fra sidste møde God sagsbehandling...

1. Præsentation af ny referent Godkendelse af dagsorden Godkendelse af referat fra sidste møde God sagsbehandling... Referat Handicaprådet Tid Torsdag den 11. februar 2016 - kl. 15:30 Sted Mødelokale 2 Bemærkning Poul Poulsen er indtrådt som medlem af Handicaprådet i stedet for Malene Rye Andersen. Afbud fra Bodil Boesgaard

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden lørdag den 4. februar 2012

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden lørdag den 4. februar 2012 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden lørdag den 4. februar 2012 51 Referat vedr. ordinært bestyrelsesmøde i Møllevænget & Storgaarden Mødedato: Mødedeltagere:

Læs mere

Vedtægter for den selvejende institution Herning Krisecenter

Vedtægter for den selvejende institution Herning Krisecenter Vedtægter for den selvejende institution Herning Krisecenter 1. Herning Krisecenter er en selvejende institution med hjemsted i Herning. 2. Formål Herning Krisecenters formål er at være boform for voldsramte

Læs mere

Referat for Ældrerådsmøde den 11. september 2007 kl. 09:30 På administrationsbygningen i Farsø Lokale 500

Referat for Ældrerådsmøde den 11. september 2007 kl. 09:30 På administrationsbygningen i Farsø Lokale 500 Referat for Ældrerådsmøde den 11. september 2007 kl. 09:30 På administrationsbygningen i Farsø Lokale 500 Indholdsfortegnelse 39. Orientering fra Ældrerådets formand... 48 40. Orientering fra Sundhedsforvaltningen...

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen i LAG-Ringsted

Forretningsorden for bestyrelsen i LAG-Ringsted Forretningsorden for bestyrelsen i LAG-Ringsted Konstituering og afholdelse af bestyrelsesmøder: 1 Umiddelbart efter afholdelse af en ordinær generalforsamling eller en ekstraordinær generalforsamling,

Læs mere

Den 21. november 2014 kl.10.00-12.00 på Hotel Sixtus, Teglgårdsvej 73, 5500 Middelfart.

Den 21. november 2014 kl.10.00-12.00 på Hotel Sixtus, Teglgårdsvej 73, 5500 Middelfart. Bestyrelsen Fomars Billund den 18.11.2014 Referat fra bestyrelsesmødet i Fomars Den 21. november 2014 kl.10.00-12.00 på Hotel Sixtus, Teglgårdsvej 73, 5500 Middelfart. Afbud: Jan Olsen, VDK Michael Sølvsten,

Læs mere

Den grønne ordning. Uddeling af midler fra den Grønne Ordning i Randers Kommune

Den grønne ordning. Uddeling af midler fra den Grønne Ordning i Randers Kommune Den grønne ordning Uddeling af midler fra den Grønne Ordning i Randers Kommune 05.09.2017 Vi er her Potentielt 12-14 mio. Hvis; byrådet vedtager forslag til lokalplan for 46 vindmøller ved Overgaard møllerne

Læs mere

FORRETNINGSORDEN. Bestyrelsen for Professionshøjskolen UCC

FORRETNINGSORDEN. Bestyrelsen for Professionshøjskolen UCC FORRETNINGSORDEN Bestyrelsen for Professionshøjskolen UCC FORRETNINGSORDEN Bestyrelsen for Professionshøjskolen UCC Forretningsorden for Professionshøjskolen UCC's bestyrelse I medfør af 14 i vedtægt for

Læs mere