Bork Avis. 3. udgave Avisen for Nr. Bork, Sdr. Bork, Obling og Bork Havn NYHED

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bork Avis. 3. udgave - 2014 - Avisen for Nr. Bork, Sdr. Bork, Obling og Bork Havn NYHED"

Transkript

1 Det er DIN avis! Bork Avis 3. udgave Avisen for Nr. Bork, Sdr. Bork, Obling og Bork Havn Bork erhvervsmøde Den 12. november afholdte vi møde med Bork erhverv på Bork Kro, for at blive enige om hvordan vi måske kan skabe vækst i Bork. Læs mere på side 2. Bork rav og sten Vi kan altid åbne døren for kunder også om vinteren. Bare ring til os. Månedens portræt. Læs Åse og Hans Peters spændende historie om hvordan Bork rav og sten blev til. Læs hele historien på side 6. Vi laver gerne smykker på bestilling, eller reparationer mm. Vi holder gerne en smykkeaften, hvor vi fortæller og viser hvad vi laver, dog helst min personer. Vi giver kaffe og kage og det koster kun 50,- pr. person. Tlf , , el Hjemmeside: Mailadresse: NYHED Bork får nu sin egen stofbutik i den gamle andelskasse på Tarmvej % Vi lægger ud med et stort lagersalg, g hvor alt stof er til halv pris. Butikken har åbent hver fredag og lørdag fra 10 til 17 Vi tilbyder også at sy gardiner for folk. Vi støtter BØRNENES KONTOR

2 Kolofon for Bork Avis Oplag: ca. 900 stk. Heraf bliver ca. 600 stk. omdelt til alle faste hustande i Nr. Bork, Sdr. Bork, Obling og Bork Havn. Resten bliver lagt ud til fri afbenyttelse i forskellige restauranter, butikker mv. i området. Derudover hentes avisen ca. 250 gange på internettet. Ansvarhavende redaktør: Betina Hvejsel Midtbyvej 7, Nr. Bork 6893 Hemmet .: Avisen udkommer én gang hver måned omkring den første i måneden. Næste avis udkommer den 2. januar Deadline er en uge før. Annoncer, informationer, arrangementer og andre indlæg, skal sendes til borkavis.dk. Annoncer koster 1kr. pr. spaltemillimeter i fuld 4-farve tryk. Spaltebredde: 41 mm. Spaltemellemrum: 4mm. Max. bredde: 176 mm. Max. højde: 263 mm. Bork Erhvervsmøde Onsdag d. 12. november havde Bodil og jeg indkaldt til erhvervsmøde for alt erhverv og alle foreninger i hele Bork på Bork Kro. Tanken var at vi sammen skal finde en vej ud af krisen i Bork. På trods af at kommunen samme aften havde et møde for udviklingen i landdistrikter, fremmødte hele 24 personer. Mødet startede med at jeg fremlagde vore idéer for næste år. Grundidéen er at vi skal have folk til Bork - turister, og danskere på ferie eller dagsudflugt. For at gøre dette muligt har vi foreslået følgende: Hver søndag, fra første søndag i maj til sidste søndag i efterårsferien, vil vi afholde loppemarked på Bork Havn Stejleplads. I sommer var det en kæmpe succes, hvor der den sidste søndag mødte 97 stadepladsholdere og ca gæster op! Derudover vil vi hver torsdag i samme periode forsøge at afholde gammeldags torvedag (frugt, grøntsager, blomster, fisk, ost mv.). På samme måde som loppemarkedet. Til begge disse arrangementer, vil vi forsøge at få nogle professionelle handlende ind, som skal betale for at være der. Denne betaling skal udelukkende gå til at finansere vores 3'de idé. Hver tirsdag i samme periode, vil vi forsøge at arrangere en gratis friluftskoncert. Men denne koncert kan udelukkende afholdes hvis vi kan få den finanseret som beskrevet ovenfor. Vi tror at vi kan tiltrække personer til hvert arrangement. Deltagerene var enige med os i at der skal folk til Bork, før vi får vækst. Og de synes også om vore idéer til at gøre dette. Der var dog nogle der mente at det faktisk var til mere skade end gavn for Bryggen, da de mente at deres omsætning gik i stå. Men som jeg svarede, så er det ikke vores opgave at drive deres forretning. Jeg tror at det udelukkende handler om at lave lidt markedsføring overfor gæsterne på pladsen lige bag deres forretning. Derfor har Bodil og jeg besluttet at vi vil lave en A4 folder (som denne avis), på dansk, engelsk og tysk, som vi vil dele ud på pladsen. I den vil der være et kort over områdets butikker og tilbud. Og devirksomheder der vil betale, får en prik på kortet og en annonce i folderen, hvor de kan annoncere med deres særlige tilbud. På den måde får vi finanseret folderen, og virksomhederne for tiltrukket gæster. Efterfølgende blev vi alle forkælet med en lækker buffet, som Bork Kro stod for. Så ialt Side 2

3 var det et super godt møde. Dog fortalte vi at vi ville forsøge at arrangere et loppemarked i Bork Hallen hver søndag fra januar til april. Dette kan desværre ikke lade sig gøre, da vi skal betale hallen 5000,- kr for at låne den. Og da vi selv står for al finansering og intet tjener på vores arbejde, kan vi ikke risikere kun at stå med en halvfyldt hal. Så vi kan desværre ikke trække folk til Bork i den periode. Vi uddelte også et tilmeldingsskema til vores sponsorklub. Vi har investeret omkring kr i at lave de loppemarkeder der har været i år. Og da det er gratis for alle, har vi ikke tjent noget på det. Så vi håbede på at de virksomheder der har haft glæde af vores arbejde, ville købe et sponsorat. Men indtil nu har vi ikke modtaget nogen henvendelser. Og dette kan gøre at vi ikke kan tiltrække helt så mange mennesker i Vi vil forsøge at skaffe så mange som muligt vha. avisen, og samarbejde med f.eks. Radio Klitholm. På spørgsmålet om vi så ikke bare kan tage penge fra stadepladsholderne, må vi svare nej. En af grundene til at vi har haft stor succes i år, er at det har været gratis. Og uden stadepladsholdere, har vi ingen marked. Men Bodil og jeg har besluttet, at selv om vi ikke tjener noget på vores arbejde, vil vi fortsætte i Vi tror at det er meget vigtigt for Borks fremtid at vi bliver synlige og at folk (turister og gæster) får en god oplevelse når de vælger at tage til Bork. I samme åndedrag vil vi opfordre andre med turistskabende idéer om at henvende sig til os, eller selv tage teten og sætte gang i noget. Vi vil også forsøge at gøre en indsats for at skaffe småerhverv og nye beboere til Bork. Men dette må vente til vi har de nødvendige aftaler på plads, med ejendomsmæglere og kommunen. For den opgave kræver lidt mere engagement, af forskellige intresanter. Fortsættes på næste side... HYTTEFADET BORK HAVN Åbningstider Man-ons:... lukket Tors: Fre-lør: Søn: DECEMBERTILBUD Gløg + 3 æbleskiver... Kun 35,- 1 kop kaffe + 1 stk. tærte... Kun 35,- Mangler du et professionelt website, med nemt indholdsstyring. Så skriv til DanCMS på Midtbyvej 7, Nr. Bork, 6893 Hemmet, eller til og få en uforpligtende snak og et tilbud. Side 3

4 Side 4 Musikparret Night service Jan og Jens er et par hyggelige spillemænd, der med deres brede repertoire, kan spille humøret op til ethvert arrangement. Repertoiret består af bl.a. 60 er musik, country, country-rock, pop, rock og spisemusik. Kontakt os for en uforpligtende snak: Jan Sørensen og Jens Jensen Telefon el Kom og se mit fine bløde mælkegarn og mærk på mit lækre babyalpaca garn. Bork Garn finder du også i Stofboden i den gamle andelskasse på Tarmvej i december måned. Åben fredag og lørdag Vi ses også til julemarked i Bork Legeland. Anerbjergevej 4a, Sdr. Bork Julegave fra Bork Avis I dette nummer af Bork Avis, har vi indlagt et ark med kravlenisser, lige klar til at klippe ud. Det er min store datter Sarah Maylan der har tegnet dem. Ekstra ark kan købes for 5,- kr/stk ved henvendelse på Midtbyvej 7, Nr. Bork. Glædelig jul :-) Hovedidéen med alle disse tiltag er dog at vi skal skabe vækst i Bork. Og uden gæster er der ikke megen omsætning. Uden omsætning er der ingen fortjeneste. Og uden fortjeneste er der ikke råd til udvikling. Hvis det derimod lykkedes os over de næste par år, at skabe opmærksomhed om Bork og dermed øge omæstningen og fortjenesten, kan det være at folk begynder at renovere deres sommerhuse, som de bliver mere nutidige, og måske bliver der bygget nye sommerhuse. Hvis vi er heldige, åbner der nye virksomheder og der flytter flere folk til Bork. Og dette vil give stigende husog grundpriser. Dermed kan Borks' erhverv måske igen få lov til at låne penge til udvidelse, og dermed skabe flere arbejdspladser. Jeg ved at det måske lyder overvældende, og vi har da også fået at vide at "det er op ad bakke" og at nu skal vi jo ikke tro "at træerne vokser ind i himlen". Men det er jo netop ved at bevare optimismen og troen på fremtiden at vi sammen kan ændre retningen for Bork. I hvert tilfælde har vi fået en stor opbakning fra det lokale erhverv til vores møde, og tro på at det kan lade sig gøre. Vi satser på at indkalde til nyt møde i foråret, så vi måske kan få etableret "Bork Erhvervsklub", som bliver en frivillig "hyggeklub", hvor vi kan diskutere muligheder og få en hyggelig stund med god mad, og dermed lære hinanden bedre at kende. RETTELSE Fra Sdr. Bork forsamlingshus: Der er beklageligvis oplyst forkert datoer i tidligere opslag for start af hhv. Seniorklub og Åben datastue. De RIGTIGE datoer er: Seniorklub starter onsdag d. 3. Dec. Åben datastue starter torsdag d. 4. Dec. Beklager fejlen.

5 MÅNEDENS SUPER TILBUD GÆLDER FRA 1. DECEMBER TIL OG MED 3 1. DECEMBE R GI EN GAVE DER GLÆDER OG SMAGER n e d n a e l u j Husk le december Julen er hjerternes fest og mavernes. En julekurv med varer fra din lokale Købmand glæder begge dele. Kom ind og hør mere, hvis du vil forkæle en, du holder af. lder Tilbudet gæ he CERESPRÉSIDENT JULE-HVIDTØLOST 6 flasker 33 clmini La Brie, Ltr. pris 7,55 Brique, Rondelé m/ v/køb af 6 fl. PRÉSIDENT PRÉS PRÉ É ID ÉSIDEN IIDEN DEN DE EENNT OST OST Brie, B i Mini M Mi i i La L Brique, Bi Rondelé + PantValnødder, Rondelé m/valnødder, Rondelé m/havsalt m/havsalt eller Afhentningspris eller FAXE KONDI ELLER PEPSI MAX 12 dåser 33 cl Ltr. pris 10,09 v/køb af 12 ds. + Pant GALBANI CREMA AL GORGONZOLA GALBANI CREMA 6 FLASKER AL GORGONZOLA FRIT VALG g Kg pris 66,67-83, g Kg pris 66,67-83, ,- FRIT VALG FAXE KONDI ELLER PEPSI MAX BESTIL S JULEKURVEN HO MIN KØBMAND FRIT VALG dåser 33 cl Ltr. pris 10,09 v/køb af 12 ds. + Pant FRIT VALG 39 10,- 95 gælder hele december JULIUS AND 2600 g Kg pris 26,90 PR. STK STEFF HOULBERG PØLSER BKI EXTRA KAFFE Grill eller Hotdog g Kg pris 50,00-53,33 Specialristet 400 g Kg pris 62,50 TAFFEL FRIT VALG DY B F R O S T 20,- NOK TIL 4 PERSONER LUXUS FYRFADSLYS 100% Ren Stearin 6 LUXUS Timer pr. pakke 30FYRFADSLYS stk. PR. PAKKE MAX 5 POSER 33 3 Stk. pris 0,33 PR. KUNDE 1010,,- 100% Ren Stearin 6 Timer 30 stk. Stk. pris 0,33 PR. DAG MÅNEDENS SUPER TILBUD GÆLDER FRA 1 CHIPS Original eller Osterejer PR. POSEg TAFFEL CHIPS Kg pris 57,14-76,92 25,10,-10,- Original eller Osterejer g Kg pris 57,14-76,92 FRIT FRITVALG VALG. DECEMBER TI LO G MED 31. DECEMBER Vinter åben 8-17 hver dag Store flotte Åbningstider Normanns gran mellem jul og nytår: 24. dec PR. PAKKE Frit valg 25. dec MAD & SMAG HAKKET KALVEOG SVINEKØD 8-12% 700 g Kg pris 42, ,- 26. dec. 27. dec. 28. dec. 29. dec. 30. dec. 31. dec. 1. jan Tilbuddene gælder fra lørdag den 29. november til og med fredag den 5. december Find din nærmeste Min Købmand på KøbmandsHuset, Kærup Industrivej 12, 4100 Ringsted, Danmark. Vi har åben HVER dag dage om året. Besøg os i Bork Havn, Kirkehøjvej 9b, 6893 Hemmet, telefon: Side 5

6 Månedens portræt... Det var med stor spænding at vi ankom til "Rav og fisk" på Oblingevej 7 i Sdr. Bork. Vi havde jo fået fortalt af Åse, at butikken fremover hed "Rav og Sten", da de havde valgt at lukke fiskebutikken. Vi blev budt indenfor i deres hyggelige stue. Der blev vi mødt af deres søde hund, og en rar nabo, som tilfældigvis var kommet forbi. Vi fornemmede hurtigt gæstfriheden i huset. Åse og Hans Peter sad roligt og fortalte om deres liv, og naboen kunne spæde til. Da vi var færdige med kaffen, blev vi inviteret over for at se butikken. Jeg havde aldrig besøgt butikken før, så jeg vidste ikke helt hvad der ventede mig. Vi starter med at komme ind i et stort lyst lokale. Der lugter en smule af fisk, og ny maling. På gulvet ligge en masse lysamaturer. "Her havde vi så vores fiskebutik" fortæller Åse. Imens er Hans Peter ankommet. Og han tager over med sin store fortællelyst. "Ja og her skal vores nye butik være" siger han. "Jeg gør selv alt det praktiske. For hvad der er sparet er tjent". Og der er ingen tvivl om at Hans Peter er en praktisk anlagt mand. Han fortæller om hvordan han tidligere har levet af at lave Wegner stole, med flettede sæder. Han opfandt en langt hurtigere måde at flette på, så hans arbejdsgiver endte med, at gøre det til måden tingene skulle gøres på. Åse er bestemt heller ikke tabt bag en vogn. Hun forpagtede i sin tid købmanden i Sdr. Bork, og drev den med succes i flere år. På et tidspunkt blev der dog for meget arbejde, og hun valgte at sælge den fra. Det var mere interessant hvad der foregik på deres egen matrikel. Her havde Hans Peter, med baggrund som fisker, åbnet en mindre fiskebutik, og selv fremstillet røg-ovne mm. I en lille lade bag huset, havde han støbeforme, hvori han fremstillede både. Men langsomt forsvandt markedet for fiskebåde, og Åse og Hans Peter valgte at satse på at udvide fiskebutikken. De lavede også et bageri, hvor de bl.a. lavede såkaldt "Bake-Off ", og forsynede områdets turister med frisk brød. Dette skyldes bl.a. at der på den tid blev bygget en masse sommerhuse i området, og Åse og Hans Peter tænkte at turisterne i dem, skulle have noget at spise. Imens begyndte de at lave smykker. De havde samlet rav i mange år, og havde en større mængde. Så Hans Peter tog kurser på guldsmedeskolen, og gik igang. Efterhånden udviklede han sine egne metoder til at forarbejde rav. Men også andre ældestene kom i anvendelse. Åse og Hans Peter begyndte at rejse til østen, for at finde spændende materialer til deres smykkeproduktion. Og langsomt fik de bygget en ny virksomhed op. Hans Peter havde efterhånden fået os trukket med igennem virksomhedens forskellige rum, og vi stod nu i produktionsrummet til deres smykker. Bag Åse, kunne jeg skimte selve smykkebutikken. Og jeg klemte mig Side 6

7 forbi for bedre at kunne se. Og HOLD DA OP... Sikke en butik. Her er alt hvad hjertet begærer. Der står massevis af store krukker fyldt med rav, som de selv har fundet. Det meste af butikken er præget af store udstillingsskabe, som bugner af smukke smykker. Guld, sølv, ædelstene, perler og selvfølgelig rav. På et tidspunkt fik Hans Peter for travlt, så Åse tog også kurser på guldsmedeskolen. I dag har de hvert deres officielle lødighedsstempel. Hans Peter har et stempel med "HP" på, som angiver at det er netop ham der er guldsmeden. Og hver har de et tillægsstempel, Åse har et hjerte, som hun sætter bag "HP" på sine smykker. Derudover bliver karaten stemplet i smykket. Og nu kan enhver være sikker på hvad de køber i butikken. Alt er kontrolleret og sikkert! I midten af lokalet står en stor glasdisk, som ligeledes er fyldt med smykker, og over i det ene hjørne, lige ved indgangsdøren, står endnu en disk, fyldt med alverdens ædelstene og andre smukke ting. Hvis du endnu har til gode at se Åse og Hans Peters flotte butik, er du bestemt gået glip af en fantastisk oplevelse. Min mands Mareridt Antik/retro/genbrug Dødsboer købes Pulterkamre ryddes. Åben hver fredag fra og hver lørdag/søndag fra Tarmvej 135 (Den gamle andelskasse), 6893 Hemmet, tlf.: el Ring for mere information. JULEFERIE Vi ønsker alle vores kunder glædelig jul og godt nytår Du finder os på Bryggen 7, Bork Havn Vi holder lukket mellem jul og nytår, og er på mærkerne igen d. 5. januar Vi er i Bork Legeland d. 29. og 30. november. Åbent i december: 6. og 7. december og 21. december Disse dage serverer vi gratis kaffe og pandekager Vi laver gerne værtindegaver med vores specialvarer øl, chokolade, salt mm. Ring på BORK AUTOSERVICE Midtbyvej Hemmet Tlf.: AutoPartner for en sikkerheds skyld Side 7

8 Redaktørens tanker... Her i den senere tid, er der sket en del ting i vores landsdel, som bekymrer mig. Men hvad kan vi selv gøre? I Skjern begik en ung 16 årig pige selvmord fornylig, angiveligt pga. mobning. Og det er desværre ikke første gang det sker omkring fjorden. Men hvor starter mobning? Jeg tror det starter når man glemmer at vise respekt for hinanden. Både hjemme og ude og både voksne og børn. Uden respekt for andres meninger og udseende mv., bliver det nemt at kritisere. Det bliver hverdag at sige grimme ting om hinanden, og det ender med at blive helt almindeligt. Når forældre råber og skriger ad hinanden, og af sine børn, lærer de vel børnene at det er normen? Selv har jeg oplevet fornyligt at en lokal person fandt det i sin ret at svine mig til, fordi jeg er "anderledes". Men er vi ikke alle det på hver vores måde? Lad os prøve at skabe bedre hverdag for alle ved at undlade grimt sprog og nedværdigelser overfor hinanden. Noget andet er, at vi også har måttet sige farvel til nogle butikker i den senere tid. Nogle lukker pga. alderdom. Men nogle lukker også pga. dårlig økonomi. Hvis vi nu lagde så mange af vore handler som muligt lokalt, kunne det måske hjælpe til at holde vores samfund åbent? En nylig undersøgelse har vist at det koster ca. 20 kr ekstra at støtte den lokale handlende (i dette tilfælde en lokal købmand) - per indkøb. Jeg synes personligt at det er værd at ofre den smule på at bevare vores lille lokale samfund. En tredie ting jeg vil nævne denne gang, er færdsel. Vi lærer vore børn at de skal køre med cykelhjelm og have lys på cyklen. Men hvis vi ikke selv gør det, kan børnene måske have svært ved at forstå hvorfor de skal. Jeg har flere gange for nylig oplevet at køre på Tarmvej, og fået det ene chock efter det andet, efter at jeg nær havde kørt hundeluftere eller cyklister over. Og det er ikke fordi jeg har dårligt lys på bilen eller er en specielt uopmærksom chauffør. Men når folk går tur med deres hund, efter mørkets frembrud - UDEN reflekser eller lys, så er de næsten umulige at se. Specielt hvis det regner en smule og der er modkørende trafik. Og det samme gælder den cyklist som nær jog en prut af livet på mig. Vedkommende cyklede ganske langsomt og dermed lettere slingerende, UDEN lys og uden reflekser. Jeg så først vedkommende 10 meter, før jeg kørte forbi. Og selvom jeg advokerer for en cykelsti mellem Nebel og Sdr. Bork, synes jeg at det ville være forfærdeligt hvis der skete en (endnu en) ulykke. Så kære medtrafikanter - både dem til bens og dem i/på et køretøj. Tænk lidt mere over sikkerheden. Det er jo det signal vi gerne vil sende til vore børn - ikke? Men ellers vil jeg gerne benytte lejligheden til at ønske alle en sikker og glædelig jul og et godt nytår. Jeg håber at vi i det nye år, sammen kan vende udviklingen for Bork, og begynde, at skabe lidt vækst. Bodil og jeg vil gøre hvad der er muligt for os, for at gøre dette. Læs om vores tiltag i artiklen om "Bork erhvervsmøde". Håndboldskamp... Søndag d. 30. november kl.: i Bork Hallen S. 3. Herrer - topkamp Bork - Hvide Sande efter sigende bliver de tunge drenge denne dag til stribede humlebier da der er kommet nyt spillertøj. Det er sidste hjemmekamp inden jul. Plan over hjemmekampe fra januar og frem, vil kunne ses i næste nummer af Bork Avis. Kig forbi i hallen, selvom spillerne ikke er helt unge, kan de altid bruge lidt ekstra opbakning, og der er garanti for god underholdning. Side 8

9 Velkommen hos EDC Nr. Nebel Det lokale og stærke mæglerteam med stor erfaring. Jan Mølgaard Toft Ejendomsmægler Mads Havstrup Ejendomsmægler & valuar Pernille Otzen Sagsbehandler Nr. Nebel Ejendomsmæglere, Valuarer, MDE Bredgade 22, 6830 Nørre Nebel Telefon , Josefine Andreasen Ejendomsmægler Thomas Sønderby Kristiansen Trainee Vores store tøj butik i Bork Havn holder åbent hver weekend hele vinteren samt jul og nytår Her finder du os: Jollen 2, Bork Havn, 6893 Hemmet, Tlf Side 9

10 Sikke nu noget... Har du opdaget en eller flere fejl eller mangler i avisen? Er du blevet sprunget over i omdelingen? Er du uenig i vores synspunkter? Har du information der burde have været med i avisen? Har du en meget bedre historie? Vil du gerne være mere kendt i Bork området? Ved du noget om fremtidige arrangementer, som skal med i avisen? Er du bare sur? Eller helt vildt glad over noget? Så er det nu du skal fatte din computer og sætte tænkehatten på! Skriv hvad du har på hjerte, og send det til Jeg vil ikke garantere at vi trykker det, men hvis vi ikke ved det, kan vi slet ikke. Så skriv til Betina på Du KAN også prøve at kigge forbi på Midtbyvej 7 - det KAN jo være at jeg er her og at jeg har tid til at snakke med dig :-) Så hvad venter du på? Det er din avis! Nyt fra Nr. Bork Sogneforening Der tændes juletræ d 30. November hos Nr. Bork Autoservice kl Derefter går vi i Bork Hallen til kaffe, gløgg og æbleskiver. Der vil være amerikansk lotteri med fine gevinster. Dato for generalforsamling er ændret pga. vinterferien til d 17. feb Side 10 Venlig hilsen Anette Hansen Nr. Bork sogneforening Sdr. Bork Forsamlingshus slår atter dørene op Det var så dejligt ude på landet. Så ledes indleder H. C. Andersen sit berømte eventyr om Den Grimme Ælling, og historien om forsamlingshuset der ude på landet i Sdr. Bork er på mange måder også et eventyr. Det hele startede tilbage i marts 2012, da forsamlingshuset blev udvalgt af Lokale- og Anlægsfonden til at være fyrtårn for fremtidens forsamlingshus i Danmark. Dette skulle medføre et arkitektonisk løft og en ombygning af forsamlingshuset, så det kunne rumme og tilbyde endnu mere til lokalbefolkningen, så der også om 50 år er et attraktivt og tidssvarende forsamlingshus i Sdr. Bork. Ombygningen skulle ske i samarbejde med arkitektfirmaet EFFEKT og det kulturelle designfirma UiWe, med fokus på sociale, kulturelle og bæredygtige aspekter. Formanden for forsamlingshuset, Lars Pedersen, udtalte den gang vi har en lang proces foran os, så når vi oplever at folk virkelig tænker positivt og ser mulighederne ved dette projekt giver det en kæmpe gejst og bekræfter at et forsamlingshus i Sdr. Bork er værd at kæmpe for!. Og det var i sandhed ikke kun et stort men også langt projekt der lå forude og dette betød også at forsamlingshusets succes var afhængig af en masse økonomisk støtte udefra, såvel som frivillig hjælp fra de mange borgere i lokalområdet.

11 Der gik et år med planlægning, møder og søgning af diverse fonde, før forsamlingshuset i marts 2013 fik en stor donation A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal. Derudover har forsamlingshuset også modtaget flotte donationer fra Ringkøbing-Skjern Kommune, Lokale- og Anlægsfonden, LAG Ringkøbing-Skjern og ikke mindst fra private borgere. Lige pludselig var projektet ikke længere en drøm på papiret, men en realitet. Dog skulle der gå endnu et år med planlægning, før nedbrydningen af forsamlingshuset kunne komme i gang. Det har været et hektisk halvt år siden nedbrydningen af forsamlingshuet blev påbegyndt i april. Forsamlingshuet blev forvandlet til en byggeplads, som var en sand myretue af håndværkere, maskiner og ikke mindst en masse frivillige borgere, som har hjulpet til på alle tænkelige måder. I slutningen af juni var der rejsegilde og i starten af november pakkede de sidste håndværkere så værktøjskassen sammen. De seneste uger har de lokale indrettet forsamlingshuset, så det atter er klar til at samle folk fra nær og fjern. Det er jo helt vildt, at den rejse vi påbegyndte for snart 3 år siden nu er ved vejs ende. Det betyder jo heldigvis ikke at eventyret stopper her, men i stedet at et helt nyt kapitel for os og forsamlingshuset starter, udtaler Lars Pedersen. Så nu har Sdr. Bork fået et nyt forsamlingshus, som ikke kun er til fester, men i lige så høj grad til at bruge i hverdagen til forskellige kulturelle og kreative aktiviteter for store og små, såvel som foredrag og kurser. Et forsamlingshus skabt til udvikling, samvær og fællesskab. Der er indvielse af Sdr. Bork Forsamlingshus fredag den 28. november kl og ALLE interesserede, fra nær og fjern, store som små, er hermed inviteret. Side 11

12 Støtteforeningen til Hemmet Børnehus vil sige tak til alle sponsorerne TOBICO PAKHUSET TARM APOTEK SAHL LEGETØJ OG CYKLER NEXT GENERATION FJORDS CYKLER CARA B SYDBANK BOG OG IDE BAGEREN I SKJERN HOS ANITA BORK HEMMET SMEDE OG VVS KAJA PEDERSEN PWC HERNING DIN LEGETØJSBUTIK TARM BOTEX HYTTEFADET FRISØRSALONEN HEMMET HOT N TOT JABA FOTO OUT DOOR NU OPTIMERA NR.NEBEL SPORTIGAN NR NEBEL LAND OG FRITID NR NEBEL HENNE AUTOLAGER JYSK HEMMET AUTO PARTNER HERBORG SMEDE OG MASKINE FORRETNING EUROSPAR HENNE STRAND MARIA NILSSON SKJERN PLÆNEKLIPPER SERVICE BORK AVIS MARIA PLUS GIRL HOTEL VESTJYDEN LINDS FARVEHANDEL STARK I SKJERN TRENDHOUSE TOTAL I SKJERN KASIM SKJERN BANK FLÜGGER SLAGTER KIRKEBY DAGLI BRUGSEN LYNE JUNES WELLNESS VEST PALL DANSK OUTLET TARM BEDSTES BUTIK DYRENES VERDEN HEMMET GENBRUG RVC HOLSTERBO KOLLEKTIONSHUSET FRØJKS BLOMSTER RINGKØBING LANDBOBANK KIT CUT SPORTIGAN SKJERN BORK KRO VESTJYSK AUTODELE GARANT HEMMET BOI SKOV OG LUND BRANDBILS & PANSERMUSSET I OKSBØL ISHUSET HENNE STRAND GRENE SKJERN GALLERI-V VINNI BAKKENSEN Side 12

13 Dagens ret ud af huset - 65 kr December Mandag Lukket Tirsdag Brunkål med flæsk Onsdag Boller i selleri Torsdag Stegt laks med kartofler og bearnaisesauce Fredag Oksefilet med pebersauce og stegte kartofler Lørdag Flæskesteg med rødkål, kartofler og sauce Søndag Stegt flæsk med kartofler og persillesauce Mandag Lukket Tirsdag Farseret porre med kartofler og skysauce Onsdag Paprikagryde med ris Torsdag Gule ærter med medister Fredag Karbonade med stuvede ærter og gulerødder og kartofler Lørdag Kalvesteg med kartofler, grøntsager og skysauce Søndag Dansk bøf med kartofler, skysauce og bløde løg Mandag Lukket Tirsdag Boller i karry med ris Onsdag Kalvelever med bløde løg, kartofler og sauce Torsdag Frikadeller med rødkål, kartofler og skysauce Fredag Svinemørbrad med champignon a la crème og kartofler Lørdag Glaseret skinke med flødekartofler Søndag Oksefilet med pommes frites og bearnaise sauce Mandag Julelukket 23. Julelukket 24. Julelukket 25. Julelukket 26. Julelukket 27. Julelukket 28. Julelukket 29. Julelukket 30. Julelukket 31. Åben til afhentning af forudbestilt nytårsmenu Nytårsmenu fra Bork kro. Kokken klarer nytåret, så du kan hygge dig! Varmrøget peberlaks med stuvet spinat og fl utes. Helstegt oksemørbrad med bagte rodfrugter, ovnstegte kartofl er og timiansky. Halv ananas med frisk frugtsalat og råcreme. Pr. couv. kr 298,- (Min. 2 couverter) Menuen udleveres koldt og kan afhentes d. 31. december mellem kl og Der medfølger vejledning til opvarming. Julemenu Tarteletter med høns i asparges Fiskefi let med remoulade og citron Marinerede sild m. løgkarrysalat Æg og rejer med mayonnaise Røget laks med grønne asparges Hamburgerryg med grønlangkål Andebryst med rødkål Æblefl æsk Ris a la mande med kirsebærsauce (- og én hel mandel og en mandelgave.) Brød og smør Tilkøb: 15 kr. pr del pr kuvert: Medister med rødkål Lun leverpostej med baconog champignons Flæskesteg med rødkål Stegte sild med løg Blodpølse med kanelsukker og sirup 3 slags ost med druer og kiks Menen kan ikke ændres, dvs. der kan ikke byttes om på retterne i julemenuen, der kan derimod tilkøbes til julemenuen af retterne under tilkøb. Bemærk; vi har ikke mulighed for at levere maden. Depositum: 200 kr. Returneres når embalagen returneres. Pris ved min. 10 kuverter 169 kr pr. kuvert. Side 13

14 Sjove fakta... Hvorfor hedder det jul? Når vi i den kommende tid, fejrer jul, med store mængder juleknas, julemad, julesnaps og øl, kan det være svært at forstå, hvordan denne tradition har noget med troendes jul at øre. I sin tid (omkring år ) hvor kristendommen, langsomt indfandt sig i Danmark, var vi vikinger. Vikingernes tro, asetroen, havde ikke meget med nutidens jul at gøre. Vikingerne levede ofte under kummerlige forhold, så når den mørke tid endelig begyndte at aftage og dagene langsomt blev lysere, holdte vikingerne vilde fester, med masser af mad, mjød og øl. Man sagde at man fejrede jól. Ordet findes stadig på Island og Fæørerne. Kristendommen havde forlængst fået hold i mange andre lande i europa, og f.eks. i England, indførte kirken ordet Christmas, for at fejre Jesus fødsel d. 25. december. Kirken advokerede også for at vi skulle fejre Kristmesse i Danmark. Men her sagde vikingerne et stort rungende NEJ. De ville ikke have ændret deres jól. Jól blev oprindeligt fejret i den sidste halvdel af januar. Men da Europa indførte den gregorgianske kalender, var det nødvendigt at fjerne en masse dage i kalenderen, for at få den til at passe. Og så blev jól pludseligt flyttet til d. 24. december i stedet. Dog fortsatte vikingerne med at fejre jól, som man kender helt tilbage til år 200-tallet, med store gilder, hvor man slagtede heste, får, kyllinger og ikke mindst fede grise. Oprindeligt ofrede man blodet på et alter, men det ville kristendommen ikke være med til, så man tillod festerne, uden ofringer, og mod at flytte tros-delen af festen under kirkens tag. I tidens løb, har ordet ændret sig til den stavemåde vi bruger i dag - nemlig JUL. Fra Wikipedia, den frie encyklopædi Bork Print og Kopi. Med 25 års erfaring i den grafiske branche, kan vi hjælpe dig med næsten ethvert print/kopi job på papir fra A5-A3 størrelse. Skriv og forhør om et tilbud på din print/kopi opgave. Vejl. priser inkl. moms: Kopipriser 80g. A4 pr. stk. 160g. A4 pr. stk. 160g. A3 pr. stk. 80g. A4 pr. stk. v/ g. A4 pr. stk. v/ g. A3 pr. stk. v/100+ S/H 0,50 Kr. 1,10 Kr. 1,30 Kr. 0,40 Kr/stk. 0,95 Kr./stk. 1,15 Kr./stk. S/H dobbeltsidet 0,80 Kr. 1,80 Kr. 2,20 Kr. 0,70 Kr/stk. 1,50 Kr./stk. 1,85 Kr./stk. Farve 1,50 Kr. 2,10 Kr. 2,70 Kr. 1,40 Kr/stk. 2,00 Kr./stk. 2,50 Kr./stk. Farve dobbeltsidet 2,40 Kr. 3,40 Kr. 4,40 Kr. 2,30 Kr/stk. 3,20 Kr./stk. 4,00 Kr./stk. Tillæg for print - PDF, TIFF eller JPG: 10,00 Kr./printjob. Tillæg for foldning/hæftning eller hulning 0,08kr/ark. Tillæg for hasteopgaver: +20% Tillæg for A4 laminering: 7,00 Kr./ark. Tillæg for A3 laminering: 11,00 Kr./ark. Tillæg for scanning af fotos mv.: 10,00 Kr./scanning (Medbring selv USB-nøgle) 25% julerabat fratrækkes prisen i hele december For opsætning af dokumenter (sange, brochurer, infoark mv.), hør om pris. Fortæl os om dine ønsker, og vi giver dig et uforpligtende tilbud. Skriv til eller aftal møde med os på Midtbyvej 7, Nr. Bork, 6893 Hemmet for en uforpligtende snak. Side 14

& 4 8362 8692 1311 8692 3309 CVR.

& 4 8362 8692 1311 8692 3309 CVR. Julefrokost 2015 Julefrokost 2015 på Hørning Kro & Hotel Fredag den 27. & Lørdag den 28. november Vi serverer en traditionsrig men spændende jule buffet, med alt hvad julen har at byde på. Vores DJ Delta

Læs mere

Vi ruller den røde løber ud

Vi ruller den røde løber ud JULEN 2014 Selskaber & arrangementer Vi ruller den røde løber ud Skal du holde fest, reception eller lignende, har vi mødeog selskabslokalerne til dit næste arrangement. Op til 70 couverter. Vi dækker

Læs mere

Vi ruller den røde løber ud

Vi ruller den røde løber ud JULEN 2015 SELSKABER & ARRANGEMENTER Vi ruller den røde løber ud Skal du holde fest, reception eller lignende, har vi mødeog selskabslokalerne til dit næste arrangement. Op til 70 couverter. Vi dækker

Læs mere

julens glæder Julen er for alle, og Salt & Peber Til fælles glæde, til din fest.

julens glæder Julen er for alle, og Salt & Peber Til fælles glæde, til din fest. MAD IND I HUSET FRA79,- julens glæder Samvær og gode ting til ganen. Julen er for alle, og Salt & Peber har noget for alle smagsløg. Til fælles glæde, til din fest. DEN TRADITIONELLE 105,- Salt & pebers

Læs mere

Julebord 2015. Hjemmelavet julesylte med sennep og rødbeder. Pris pr. person Kr. 295,-

Julebord 2015. Hjemmelavet julesylte med sennep og rødbeder. Pris pr. person Kr. 295,- Julebord 2015 Marinerede sild med løgringe Kryddersild med løg og kapers Karrysild med æg og løgringe Lune Bornholmske saltstegte sild med bløde løg Rejer med mayonnaise Ferskrøget laks med rygeostcreme

Læs mere

Stor sal. Restaurant. Lille sal. Festmenuer

Stor sal. Restaurant. Lille sal. Festmenuer Stor sal Lille sal Restaurant Festmenuer www.friendsnordborg.dk Tlf. 73 63 10 10 / 24 83 90 85 p.g. jan. 2015 Festmenu 1 Forret Tarteletter med høns i asparges Hovedret Buffet med 3 slags kød: Helstegt

Læs mere

Munkebjerg julefester 2014

Munkebjerg julefester 2014 Munkebjerg julefester 2014 munkebjergs Julefester med underholdning, lækker mad, dans og musik... Julefester Julefesterne foregår fra kl. 18.00 til kl. 01.00. Alle aftener serveres en overdådig julebuffet

Læs mere

Krejbjerg - Nyt September 2015

Krejbjerg - Nyt September 2015 Krejbjerg - Nyt September 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn HØSTFEST Lørdag, den 19. september kl. 19.00 holdes årets høstfest i Krejbjerg Forsamlingshus. I år prøver vi at gøre det på

Læs mere

SuperBrugsen Hvalsø MAD UD AF HUSET

SuperBrugsen Hvalsø MAD UD AF HUSET lidt ud over det sædvanlige MAD UD AF HUSET MENUER BUFFET SMØRREBRØD SuperBrugsen Hvalsø Skolevej 1 4330 Hvalsø Delikatessen tlf. 4646 1513 Forretter: (minimum 8 kuverter) Tunmousse med salat, rejer og

Læs mere

Uge-dag Tidsrum Aktivitet Sted Med-arbejder: Lærkebo Lærkebo 11.30-12-15 13.30 14.15. Ditte 11.30 12.15 Holdmotion

Uge-dag Tidsrum Aktivitet Sted Med-arbejder: Lærkebo Lærkebo 11.30-12-15 13.30 14.15. Ditte 11.30 12.15 Holdmotion 10.15 11.00 11.30-12-15 13.30 14.15 Styrketræning Poppelbos kælder 13.30 14.30 Motion for borgere med KOL 10.15-11.00 Stavgang / Walk and talk om det vi går forbi Udendørs Desuden er alle medlemmer naturligvis

Læs mere

HOVEDGADEN 49 8410 RØNDE Tlf: 86371544-lokal 3 Mail: 075024@superbest.dk. Velkommen til delikatessen I Superbest Rønde

HOVEDGADEN 49 8410 RØNDE Tlf: 86371544-lokal 3 Mail: 075024@superbest.dk. Velkommen til delikatessen I Superbest Rønde HOVEDGADEN 49 8410 RØNDE Tlf: 86371544-lokal 3 Mail: 075024@superbest.dk Bestil venligst 2 dage før De skal bruge det. Ring og få en snak med os i delikatessen. Velkommen til delikatessen I Superbest Rønde

Læs mere

conrad catering Ikke så meget halleluja bare lækker mad.

conrad catering Ikke så meget halleluja bare lækker mad. catering conrad catering Ikke så meget halleluja bare lækker mad. Vi har igennem en periode leveret en smule mad ud af huset. Det syntes vi, at vi er blevet så gode til, at vi gerne vil gøre noget mere

Læs mere

conrad catering Ikke så meget halleluja bare lækker mad.

conrad catering Ikke så meget halleluja bare lækker mad. catering conrad catering Ikke så meget halleluja bare lækker mad. Vi har igennem en periode leveret en smule mad ud af huset. Det syntes vi, at vi er blevet så gode til, at vi gerne vil gøre noget mere

Læs mere

Stor Kinesisk Buffet Hver fredag og lørdag fra kl.17:30-21:00

Stor Kinesisk Buffet Hver fredag og lørdag fra kl.17:30-21:00 Stor Kinesisk Buffet Hver fredag og lørdag fra kl.17:30-21:00 Hver fredag og lørdag tilbyder vi Stor Kinesisk buffet, med en mængde af kinesiske spændende og lækre retter, f.eks.: Kinarejer, Andesteg,

Læs mere

Mad ud af huset 2015

Mad ud af huset 2015 Mad ud af huset 2015 Forretter (Min. 10 couverter) 01 Røget laks i wrap med pikantcreme og salat... 39,- 02 Tunmousse på sprødt salat med rejer... 39,- 03 Hønsesalat på ananasring med bacon... 39,- 04

Læs mere

Slagter Kirkeby. Mad ud af huset Buffeter Forretter og supper Hovedretter Desserter Frokostretter Mødemiddag Pølseborde Smørrebrød

Slagter Kirkeby. Mad ud af huset Buffeter Forretter og supper Hovedretter Desserter Frokostretter Mødemiddag Pølseborde Smørrebrød Slagter Kirkeby 97 35 00 78 Mad ud af huset Buffeter Forretter og supper Hovedretter Desserter Frokostretter Mødemiddag Pølseborde Smørrebrød Buffeter Den moderne slagterbutik med mere på menuen mad med

Læs mere

Menuer 2015 CAMPING CAFEEN

Menuer 2015 CAMPING CAFEEN Menuer 2015 CAMPING CAFEEN MARTS Fredag d. 20. Lørdag d. 21. Fredag d. 27. Lørdag d. 28. Forloren hare m/kartofler, fløde sauce og tyttebær Ribbensteg m/tag-selv tilbehørsbar Herregårdsbøf med tag-selv

Læs mere

Julefrokost 2015 På Badehotellet

Julefrokost 2015 På Badehotellet Julefrokost 2015 På Badehotellet Alle forslag er gældende fra den 14. november til jul. Julefrokost med ophold (alt inklusive) Julefrokost i eget lokale Jul i Strandpavillonen Jul i Ship Inn Diner Transportable

Læs mere

Menukort. - Mad ud af huset - Kystvejen 25 9690 Fjerritslev Telefon: 9821 7150 Mail: recep@roennes-hotel.dk www.roennes-hotel.dk

Menukort. - Mad ud af huset - Kystvejen 25 9690 Fjerritslev Telefon: 9821 7150 Mail: recep@roennes-hotel.dk www.roennes-hotel.dk Menukort - Mad ud af huset - Kystvejen 25 9690 Fjerritslev Telefon: 9821 7150 Mail: recep@roennes-hotel.dk www.roennes-hotel.dk Forretter** Klar suppe med urter, kød- og melboller* 45,- Flødelegeret aspargessuppe

Læs mere

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 I denne udgave af nyhedsbrevet Kan du læse mere om: Københavner-turen 12 frikvarteret Lokalt brugerråd Åbning i julen Juleafslutning Julefrokosten Københavner-turen

Læs mere

Landslagteren. Slagter Nielsen www.slagternielsen.dk 74 45 13 16

Landslagteren. Slagter Nielsen www.slagternielsen.dk 74 45 13 16 Landslagteren 62 61 06 30 Slagter Nielsen www.slagternielsen.dk 74 45 13 16 Pølsebord 1 Minimum 8 personer Kogt røget skinke med asparges og italiensk salat Blokspegepølse med rå løg Wienersteg med agurker

Læs mere

Landslagteren. Vorupør Slagter www.vorupor-slagter.dk 97 93 80 01

Landslagteren. Vorupør Slagter www.vorupor-slagter.dk 97 93 80 01 Landslagteren 62 61 06 30 www.vorupor-slagter.dk 97 93 80 01 Smørrebrød Håndmadder... Pr. stk. kr. 22,00 Smørrebrød... Pr. stk. kr. 28,00 Pålægskagemand nok til 12 personer....pr. stk. kr. 495,00 Pålægskagemand

Læs mere

Bofællesskabet Stenlille

Bofællesskabet Stenlille Bofællesskabet Stenlille Nyhedsbrev vinter 2014 Vinteren går på hæld og vi begynder at glæde os over de små forårstegn. Heldigvis har vinteren ikke været slem i år. Der har kun været få dage, hvor det

Læs mere

Ønsker du at holde dit selskab på Hotel Nørherredhus, har vores køkkenchef udarbejdet flere dejlige menuer du blot kan vælge ud fra.

Ønsker du at holde dit selskab på Hotel Nørherredhus, har vores køkkenchef udarbejdet flere dejlige menuer du blot kan vælge ud fra. SELSKABSMENU Ønsker du at holde dit selskab på Hotel Nørherredhus, har vores køkkenchef udarbejdet flere dejlige menuer du blot kan vælge ud fra. Maden er veltillavet af friske råvarer. Du er altid velkommen

Læs mere

Frederiksborgvej 101, 3500 Værløse 44956838 / info@marina-en.dk www.marina-en.dk

Frederiksborgvej 101, 3500 Værløse 44956838 / info@marina-en.dk www.marina-en.dk B Lunch Selskab /kun i weekender fra kl. 1100 el. 1200 & buffet i Restauranten Inkl. eget lokale i 4 timer fra kl. 1100 Hjemmebagt brød - Franskbrød, surdejsbrød & rugbrød Croissanter & wienerbrød Dansk

Læs mere

Gateway Blokhus Erhvervsliv samarbejder med Naturstyrelsen

Gateway Blokhus Erhvervsliv samarbejder med Naturstyrelsen Gateway Blokhus Erhvervsliv samarbejder med Naturstyrelsen Helle Larsen, Hune Bageri Merete Hansen, Hune Blokhus Cykeludlejning Baggrunden/opstarten på samarbejde med Naturstyrelsen Merete Startede samarbejde

Læs mere

Eddie s kød. mad med mere. Glumsø www.eddieskod.dk

Eddie s kød. mad med mere. Glumsø www.eddieskod.dk mad med mere Glumsø www.eddieskod.dk 57 64 66 29 Receptions buffet (min. 25 personer) Hjemmerøget kogt skinke med æggestand Fransk urtekrydderpaté Hjemmekogt flæskerullepølse med løg, sky og italiensk

Læs mere

3. Hvorfor fangede man nogle kvinder, tog tøjet af dem og klippede alt håret af dem på gaden?

3. Hvorfor fangede man nogle kvinder, tog tøjet af dem og klippede alt håret af dem på gaden? Før læsning: Introduktion til årtiet Gruppearbejde: Se på billederne i bogen side 3. Hvad kender I? Hvad tænker I? Hvad tror I kapitlet handler om? Hvad ved I om dette årti i jeres eget hjemland / verden

Læs mere

Vissenbjerg Storkro SELSKABSMENUER 2012

Vissenbjerg Storkro SELSKABSMENUER 2012 SELSKABSMENUER 2012 FORRETTER: 1. Fanø skinke Lufttørret Fanø skinke med marineret melon, soltørrede tomater og glace af Fanø øl. 2. Fanø laks Fanø laks med Fynsk rygeostcreme og grønne asparges. 3. Røget

Læs mere

Traditioner gennem Generationer

Traditioner gennem Generationer MAD UD AF HUSET - RAMMEN OM DIN FEST - VÆRELSER Traditioner gennem Generationer HARBOØRE HOTEL HOTEL I MERE END 100 ÅR Velkommen på Harboøre Badehotel Sådan var Harboøre Hotel tidligere kendt - ikke kun

Læs mere

Jule-menu 2015: (125 kr. pr. kuvert skal afhentes ved MMK, Hadsundvej 381, Gistrup) Den færdige to go-pakke. Lækker sild med karrysalat

Jule-menu 2015: (125 kr. pr. kuvert skal afhentes ved MMK, Hadsundvej 381, Gistrup) Den færdige to go-pakke. Lækker sild med karrysalat Jule-menu 2015: Juletiden er en stressende, men bestemt også dejlig tid på året. Det er hjerternes og familiens fest, hvor man nyder hinandens selskab med julens mange goder, især den fantastiske julemad.

Læs mere

ARRILD NYT. Infobrevet. No. 1. - 4. kvartal 2011. Husk løbende at tjekke arrild.infoland.dk for seneste nyt

ARRILD NYT. Infobrevet. No. 1. - 4. kvartal 2011. Husk løbende at tjekke arrild.infoland.dk for seneste nyt ARRILD NYT Infobrevet No. 1. - 4. kvartal 2011 Husk løbende at tjekke arrild.infoland.dk for seneste nyt Nyt infobrev til alle i Arrild sogn Som et nyt tiltag i Arrild sogn, vil støtteforeningen for Arrild

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

THE WORLDS LARGEST HOTEL CHAIN

THE WORLDS LARGEST HOTEL CHAIN SELSKABSMENUER At spise godt er en af livets gaver Simon Peters Velkommen til Kære Gæst Det er os en fornøjelse, at kunne byde jer velkommen på Best Western, hvor vi med denne selskabsbrochure vil tilbyde

Læs mere

Velkommen til byfest i Vester Nebel

Velkommen til byfest i Vester Nebel Velkommen til byfest i Vester Nebel Så er det byfesttid i Vester Nebel, og på de følgende sider vil programmet kunne findes. Byfesten afholdes i år: torsdag den 12. juni søndag den 15. juni 2014 Byfestprogrammet

Læs mere

SFO NYHEDSBREV DECEMBER 2014

SFO NYHEDSBREV DECEMBER 2014 SFO NYHEDSBREV DECEMBER 2014 Så er det lige før juleferien begynder - en tid, hvor der er nisser, mystik og spænding alle vegne. Hjertelig velkommen til Jul og Nytår. Julebehovspasning Da vi ingen tilmeldinger

Læs mere

VNI BYFEST I VESTER NEBEL

VNI BYFEST I VESTER NEBEL VNI BYFEST I VESTER NEBEL 11. juni 14. juni 2015 Velkommen til byfest i Vester Nebel Så er det byfesttid i Vester Nebel, og på de følgende sider vil programmet kunne findes. Byfesten afholdes i år: torsdag

Læs mere

Bork Avis. 1. udgave - 2014 - Avisen for Nr. Bork, Sdr. Bork, Obling og Bork Havn

Bork Avis. 1. udgave - 2014 - Avisen for Nr. Bork, Sdr. Bork, Obling og Bork Havn Bork Avis 1. udgave - 2014 - Avisen for Nr. Bork, Sdr. Bork, Obling og Bork Havn Velkommen til den nye Bork Avis. Hvad skal vi med endnu en avis? Da Bodil og jeg flyttede til Nr. Bork i oktober 2010, synes

Læs mere

Program for Landdistrikternes Uge

Program for Landdistrikternes Uge Program for Landdistrikternes Uge For 16. gang afholdes i Sønderho Landdistrikternes Uge 11. til 18. oktober 2015 Søndag d. 11. oktober. Kl. 9.30: Gudstjeneste i Sønderho Kirke. Arrangør: Nordby og Sønderho

Læs mere

Daloon Forårsruller. Tulip Pålæg

Daloon Forårsruller. Tulip Pålæg Taffel Chips Salt 220 g. Heinz Tomat Ketchup 910 g. 9 95 Kg. pris 45,23 19 95 Kg. pris 21,92 Daloon Forårsruller Classic 800 g. 19 95 Kg. pris 24,94 Tulip Pålæg 125-150 g. Mad&Smag Skinkeschnitzler 400

Læs mere

Er det virkelig så vigtigt? spurgte han lidt efter. Hvis ikke Paven får lov at bo hos os, flytter jeg ikke med, sagde hun. Der var en tør, men

Er det virkelig så vigtigt? spurgte han lidt efter. Hvis ikke Paven får lov at bo hos os, flytter jeg ikke med, sagde hun. Der var en tør, men Kapitel 1 Min mor bor ikke hos min far. Julie tænkte det, allerede før hun slog øjnene op. Det var det første, hun huskede, det første hun kom i tanker om. Alt andet hang sammen med dette ene hendes mor

Læs mere

Pigeaften hos Ringkøbing Landbobank Tarm

Pigeaften hos Ringkøbing Landbobank Tarm Pigeaften hos Ringkøbing Landbobank Tarm Se bankens annonce. Tilmelding på tlf. 97 37 62 48 senest fredag den 15. februar. Vi kan max være 40 i alt, så det er først-til-mølle-princippet, der gælder. Evt.

Læs mere

FESTARRANGEMENTER. Vi takker for Deres henvendelse vedrørende selskabsarrangement og fremsender hermed materiale med menuforslag og priser.

FESTARRANGEMENTER. Vi takker for Deres henvendelse vedrørende selskabsarrangement og fremsender hermed materiale med menuforslag og priser. Dalby Hotel Restaurant Bregnen Vordingborgvej 425 Dalby - 4690 Haslev Tel: 56 39 81 06 Fax: 56 39 81 60 Email: hotel@dalbyhotel.dk www.dalbyhotel.dk Forår 2015 FESTARRANGEMENTER Vi takker for Deres henvendelse

Læs mere

April-Maj-Juni. Søbro Lokølcenter. Gårdhøvecøfåen. www. sa b rob ru g erraad. d k. hjemmeside - Sp e cielle øru angementer

April-Maj-Juni. Søbro Lokølcenter. Gårdhøvecøfåen. www. sa b rob ru g erraad. d k. hjemmeside - Sp e cielle øru angementer Søbro Lokølcenter Gårdhøvecøfåen Sp e cielle øru angementer April-Maj-Juni Festsalen den I3. marts med de mangefremmødte til cafåens ørrangement i forbindelse med revyen med "Gråspuryene" Caf6ens ugentlige

Læs mere

BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1. Kort byfestprogram

BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1. Kort byfestprogram BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1 Kort byfestprogram Borbjerg - løbet Pladespil Bilorienteringsløb Friluftsgudstjeneste Familiedag Kæledyrsudstilling flagkonkurrence Gadedysten Fodboldkampe Stjerne for

Læs mere

Fest på Bindslev Hotel - lækker mad og god betjening. Mad ud af huset - leveret lige til døren!

Fest på Bindslev Hotel - lækker mad og god betjening. Mad ud af huset - leveret lige til døren! Fest på Bindslev Hotel - lækker mad og god betjening & Mad ud af huset - leveret lige til døren! Forretter Røget lakserose m. stuvet spinat samt flutes 61 kr. Dampet laks m. marinerede urter, rejer og

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

Mad ud af huset. Inspiration til selskaber og hygge. Skrågade 5 Nørresundby Tlf. 98 17 28 37

Mad ud af huset. Inspiration til selskaber og hygge. Skrågade 5 Nørresundby Tlf. 98 17 28 37 Mad ud af huset Inspiration til selskaber og hygge Skrågade 5 Nørresundby Tlf. 98 17 28 37 Serveringsklare Gæstebuffetter Hyggebuffet Tunsalat på salatbund Krydderkam Kyllingefilet svøbt i limfjordsskinke

Læs mere

Alex. Og den hemmelige skat. Navn: Klasse: Ordklasser 3. klassetrin

Alex. Og den hemmelige skat. Navn: Klasse: Ordklasser 3. klassetrin Alex Og den hemmelige skat Ordklasser 3. klassetrin Navn: Klasse: 1. Skattekortet Her er Alex. Han er en meget glad dreng, for han har lige fået en ny Nintendo. Eller han har ikke fået den, faktisk er

Læs mere

Det Rullende Køkken. Menukort 2015. God fornøjelse. Vi har sammensat nogle dejlige menuer til fornuftige priser. Med Venlig Hilsen

Det Rullende Køkken. Menukort 2015. God fornøjelse. Vi har sammensat nogle dejlige menuer til fornuftige priser. Med Venlig Hilsen M Det Rullende Køkken Menukort 2015 God fornøjelse E N U K O R T Vi har sammensat nogle dejlige menuer til fornuftige priser. Menuerne er som altid meget gennemtænkte, og håndværket er i orden. Vi håber

Læs mere

MiniThai - En rejse tilbage

MiniThai - En rejse tilbage MiniThai - En rejse tilbage Juli August 2012 Rejseberetningen herunder er skrevet af Kevin, der er 10 år gammel. I 2004 blev Kevin adopteret af sine danske forældre Helle og Peter. De hentede ham på børnehjemmet

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

for Lyne Sogn December 2014

for Lyne Sogn December 2014 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn December 2014 Bedsteforældredag i Børnebo Indhold: * Lyne Kirke/Vennekredsen: Per Nielsen * Vennekredsen: Julehygge i fælleshuset

Læs mere

Landslagteren. v/tom Munkholm

Landslagteren. v/tom Munkholm Landslagteren 62 61 06 30 75 81 52 03 Smørrebrød Hjemmelavet pålæg.... kr. 28,00/32,00 Sandwich 2-lags... kr. 22,00 Sandwich, 3-lags.... kr. 30,00 Franskbrød med ost eller rullepølse.... kr. 28,00 Luksus

Læs mere

Skoleelevers spisevaner

Skoleelevers spisevaner Københavns Universitet Pro Children Institut for Folkesundhedsvidenskab Oktober 2003 Skoleelevers spisevaner Spørgeskema til elever Oktober 2003 Kære skoleelev Vi beder dig hjælpe os med en undersøgelse

Læs mere

Afslutning d. 31. marts 2014

Afslutning d. 31. marts 2014 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2014 30. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning d. 31. marts 2014 Vi mødes kl. 18.45 i Gimsing Sognegård, hvor vi holder Struer Folkedanserforening

Læs mere

Emilies sommerferieeventyr 2006

Emilies sommerferieeventyr 2006 Emilies sommerferieeventyr 2006 1. uge Min sommerferie startede faktisk en dag tidligere end forventet, da mormor kom om fredagen og passede Maria og mig. Det var rigtig hyggeligt og en god start på ferien.

Læs mere

Byens Avis og dens ansatte

Byens Avis og dens ansatte Byens Avis og dens ansatte Vores avis hedder byens avis. Vi er 13 ansatte, og vi hedder Janus, Matilde Degania, Christina, Hanne, Zenia, Asger, Mads, Joachim, Frederik, Patrick, Frida og Lena. Dens ansatte

Læs mere

Fest på Otterup Hotel

Fest på Otterup Hotel Fest på Otterup Hotel Tak fordi De valgte at lade Otterup Hotel komme i betragtning, i forbindelse med afholdelsen af Deres fest/arrangement. Vi har her fornøjelsen at præsentere Dem for vores forslag

Læs mere

Aktiv-Bo & beskæftigelse samt STU. Brugerråds bladet. Første udgave 2012 Nr 1.

Aktiv-Bo & beskæftigelse samt STU. Brugerråds bladet. Første udgave 2012 Nr 1. Aktiv-Bo & beskæftigelse samt STU Brugerråds bladet Første udgave 2012 Nr 1. Brugerrådets medlemmer er repræsentanter for alle i Aktiv-Bo & Beskæftigelse samt STU. Brugerrådet I må gerne komme med forslag

Læs mere

Menukort for Pension Stenvang. Velbekomme

Menukort for Pension Stenvang. Velbekomme Menukort for Pension Stenvang Velbekomme Kære kunde Stenvang kan tilbyde at holde jeres fest i et hyggeligt lokale med plads til max 65 gæster. Forventningerne er mange, når man skal holde selskab. Vores

Læs mere

Arrangementeksempel: Den store ridderturnering

Arrangementeksempel: Den store ridderturnering Vi skræddersyr firmafester, events og teambuildingforløb til dine behov. Du og din virksomhed kan vælge alt fra arrangementer af nogle timers varighed til længerevarende engagementer. Vi har plads fra

Læs mere

Referat af generalforsamlingen torsdag den 5. marts 2015.

Referat af generalforsamlingen torsdag den 5. marts 2015. Generalforsamlingen blev åbnet af formand Joan Hansen, som bød velkommen til årets generalforsamling. Herefter begyndte den egentlige generalforsamling i henhold til dagordenen: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Opgaver til Hjemmets fire vægge

Opgaver til Hjemmets fire vægge Opgaver til Hjemmets fire vægge 1 Møblér Pouls lejlighed Diskuter og tegn, hvordan I mener, Pouls lejlighed så ud. Tegn, klip og klister møbler på tegningen. Husk etageseng, sovesofa og alt det andet en

Læs mere

Har De spørgsmål, eller ønsker De fremvisning af lokaler står vi naturligvis altid til Deres disposition med råd og vejledning.

Har De spørgsmål, eller ønsker De fremvisning af lokaler står vi naturligvis altid til Deres disposition med råd og vejledning. info@ Kære gæst Vi glæder os til, at byde Dem og Deres gæster velkommen her på Restaurant Rindbæklund i Hedensted bakker direkte ned til en af Danmarks smukkeste golfbaner. Denne konfirmationsbrochure

Læs mere

NYHEDSBREV Projekt Nærmiljø November 13 - januar 14

NYHEDSBREV Projekt Nærmiljø November 13 - januar 14 I denne udgave af nyhedsbrevet Efteråret er kommet...1 Røgfri på Arendalsvej...2 Fitness - så er vi igang...4 Trænger din økonomi til et servicetjek?...5 Café Solskin - en solskinshistorie...6 Bagagerumsmarked...8

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. Maj-juni 2009. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3. Tekst- og opgavehæfte

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. Maj-juni 2009. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3. Tekst- og opgavehæfte Prøve i Dansk 1 Maj-juni 2009 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Navn CPR-nummer Produktionsnr. 01 Dato Prøvenummer

Læs mere

Bork Avis. Det er DIN avis!

Bork Avis. Det er DIN avis! Det er DIN avis! Bork Avis 2. udgave - 2014 - Avisen for Nr. Bork, Sdr. Bork, Obling og Bork Havn Bork inspirerer helt til verdens ende... Vi har modtaget en helt forrygende historie, om hvordan Bork har

Læs mere

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015 META Nyhedsbrev uge 10 2015 Dagene er blevet lysere og længere og vi glæder os til foråret, vel vidende at der sagtens kan komme meget mere vinter i marts måned. Vintergækkene står nu i fuldt flor, og

Læs mere

UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS FEBRUAR 2013. Det nye beboerråd består af: Sidse, Stine og Richard.

UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS FEBRUAR 2013. Det nye beboerråd består af: Sidse, Stine og Richard. UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS FEBRUAR 2013 KOLLEGIE NYT Det nye beboerråd består af: Sidse, Stine og Richard. VIGTIGT: Kollegienyt kan endvidere ses på vores hjemmeside www.fredericiah.dk Ansvarshavende:

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Også for andre klassiske julegaver finder man nu store rabatter: priserne for slips er lave, Cd er kan man nu også købe til en god pris.

Også for andre klassiske julegaver finder man nu store rabatter: priserne for slips er lave, Cd er kan man nu også købe til en god pris. Sådan kunne en affiliate kalender se ud Når man ser helt nøjagtig efter, så kan man spare hele året rundt - og når kunden kan spare, så køber han mere og du tjener penge som affiliate. Hver måned findes

Læs mere

Tal om skrald 1. Opgavesæt om metal Hvor mange af dem her bliver det?

Tal om skrald 1. Opgavesæt om metal Hvor mange af dem her bliver det? 1. Opgavesæt om metal Peter) og deres to børn Caroline og Jonas. Familien Falk elsker dåsemad. I løbet af en uge spiser de 3 dåser flåede tomater, 1 dåse majs, 1 dåse søde ærter, 2 dåser med bønner, 1

Læs mere

Støtteforeningen 2012-2013

Støtteforeningen 2012-2013 Støtteforeningen 2012-2013 Set med mine øjne 2012 blev for mig et inspirerende og lærerigt år. På Støtteforeningens generalforsamling i februar blev jeg på et hængende hår valgt ind, og jeg var glad og

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

MENUER PÅ DENNE SIDE ER FRA 1 el. 2 KUVERTER OG KAN BESTILLES TIL SAMME DAG

MENUER PÅ DENNE SIDE ER FRA 1 el. 2 KUVERTER OG KAN BESTILLES TIL SAMME DAG MENUER PÅ DENNE SIDE ER FRA 1 el. 2 KUVERTER OG KAN BESTILLES TIL SAMME DAG 1. VÆLG DIT KØD Chicago Roast Rosastegt, mør og saftig steg af allerbedste kødkvalitet. Chicago Turkey Roast Supermør og saftig

Læs mere

RIS - ROS eller Gode ideer... til at skrive din mening om 4H året 2015. HER ER DER PLADS. Til opslagstavlen

RIS - ROS eller Gode ideer... til at skrive din mening om 4H året 2015. HER ER DER PLADS. Til opslagstavlen HER ER DER PLADS RIS - ROS eller Gode ideer... til at skrive din mening om 4H året 2015. Til opslagstavlen Kære forældre og andre. Lidt hjælp kan vi altid bruge, både i klubben og til 4Hskuet, så hvad

Læs mere

TIL ALLE BØRN OG FORÆLDRE I 4,5 OG 6 KLASSE + NYHEDSBREV.

TIL ALLE BØRN OG FORÆLDRE I 4,5 OG 6 KLASSE + NYHEDSBREV. TIL ALLE BØRN OG FORÆLDRE I 4,5 OG 6 KLASSE + NYHEDSBREV. Ny tilmelding til Tweenklubben sæson jan. juni 2012. Andet halvår af Tweenklubbens sæson begynder pr. 2 jan. 2012. Og nu har du mulighed for at

Læs mere

SUND OG LÆKKER MAD PÅ SU

SUND OG LÆKKER MAD PÅ SU SUND OG LÆKKER MAD PÅ SU Skal du i gang med din egen husholdning for første gang i forbindelse med enten studie, uddannelse eller arbejde? Så har du her den korte lyn guide til, hvordan du let kommer i

Læs mere

BRUNCH. - også ud af huset

BRUNCH. - også ud af huset lille Odinshøj Spiseri * Lille Odinshøj 1 * 3140 Alsgårde BRUNCH - også ud af huset Der er to forskellige modeller for afholdelse af bruncharrangementer på Lille Odinshøj Priserne er udelukkende for menu

Læs mere

Slagter Stiller. Smørrebrød, platter og sandwich Vi har det hele til enhver lejlighed

Slagter Stiller. Smørrebrød, platter og sandwich Vi har det hele til enhver lejlighed Slagter Stiller 98 12 53 52 Smørrebrød, platter og sandwich Vi har det hele til enhver lejlighed Smørrebrød Håndmadder....kr. 12,00 Smørrebrød....kr. 24,00 Lukus smørrebrød....kr. 31,00 Ferskrøget laks

Læs mere

Krejbjerg - Nyt Juni 2015

Krejbjerg - Nyt Juni 2015 Krejbjerg - Nyt Juni 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn ÅRETS BYFEST 2015 Den 23. 27. juni afholdes der byfest i Krejbjerg. Tirsdag den 23. juni kl. 18.30 Cykeltur til Nymølle kl. 20.00

Læs mere

Lønne Feriepark 107F, Seawest 6830 Nørre Nebel

Lønne Feriepark 107F, Seawest 6830 Nørre Nebel Lønne Feriepark 107F, Seawest 6830 Nørre Nebel Sag: 68301839 edc.dk Nr. Nebel Statsautoriseret ejendomsmægler, MDE Bredgade 22-6830 Nørre Nebel Tlf. 75287733-683@edc.dk Boligen Opført: 2006 Rum/Værelser:

Læs mere

Nr. 1 2015. Godt at vide Den lille lette Forårs fornemmelser Vi er Frivillige

Nr. 1 2015. Godt at vide Den lille lette Forårs fornemmelser Vi er Frivillige Nr. 1 2015 Godt at vide Den lille lette Forårs fornemmelser Vi er Frivillige Indholdsfortegnelse Informa on Formandens ord 3 Kontakt informa oner 4 Konkurrence 5 Madholdet Gistrup e erår 2014 6 Forårets

Læs mere

KONTAKT ELEKTRONISK SKOLEBLAD FOR HØJMARKSKOLEN 2010/11 NR.3 SIDEN SIDST FK

KONTAKT ELEKTRONISK SKOLEBLAD FOR HØJMARKSKOLEN 2010/11 NR.3 SIDEN SIDST FK Højmarkskolen Højmarksvej 16 6670 Holsted tlf: 79 96 51 60 hoejmarkskolen@vejenkom.dk www.hoejmarkskolen.skoleintra.dk KONTAKT ELEKTRONISK SKOLEBLAD FOR HØJMARKSKOLEN 2010/11 NR.3 KALENDER FOR : NOVEMBER

Læs mere

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel.

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Så kunne vi tage det sammen, men jeg tænkte lidt over

Læs mere

Sdr. Vium Nyt. Nr. 270 Sdr. Vium Sogneforeningen maj 2014

Sdr. Vium Nyt. Nr. 270 Sdr. Vium Sogneforeningen maj 2014 Sdr. Vium Nyt Nr. 270 Sdr. Vium Sogneforeningen maj 2014 Sogneforeningens generalforsamling. Til sogneforeningens generalforsamling blev der valgt Kent Rosendahl og John Jacobsen som nye medlemmer af bestyrelsen.

Læs mere

.EN MANDAG EFTERMIDDAG MED 0/1 KL. OG JAKOB I KREATIV

.EN MANDAG EFTERMIDDAG MED 0/1 KL. OG JAKOB I KREATIV Hovedgaden 15 - Vejrumbro - 8830 Tjele - Tlf. 8665 4455 - E: Info@VVfriskole.dk - I: www.vvfri.dk Nyhedsbrev uge 05-2014 Side 1 Kreativ med Jakob Side 4-8 Børnehaven Side 2 Nyt fra Troels Side 9 Kalender

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter

Indholdsfortegnelse. 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter Indholdsfortegnelse Side 2: Skolelederen har ordet Side 4: Kalenderen Side 5: Nyt fra Klubben Side 6: Så er der fest i indskolingen Side 7: Rundt på skolen Side

Læs mere

Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 14.01.2014 i Borgerhuset.

Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 14.01.2014 i Borgerhuset. Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 14.01.2014 i Borgerhuset. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning - formand Mads Sørensen 3. Fremlæggelse af revideret regnskab

Læs mere

Gyldendals Åbne Encyklopædi fortæller følgende om bedemandens opgaver gennem tiden:

Gyldendals Åbne Encyklopædi fortæller følgende om bedemandens opgaver gennem tiden: Den sidste rejse. af Hans Høilund-Carlsen Når en nær slægtning dør, henvender vi os i dag til en bedemand, der mod betaling hjælper de efterladte med at få løst de mange opgaver, der er knyttet til den

Læs mere

Stenlille Handels- Håndværker og Borgerforening REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING

Stenlille Handels- Håndværker og Borgerforening REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING Stenlille Handels- Håndværker og Borgerforening REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING AFHOLDT I STENLILLE HALLENS SELSKABSLOKALE ONSDAG DEN 20. FEBRUAR 2008 Klokken 19.00 bød formand Carl-Henrik Nielsen

Læs mere

- Jobbutikken (Side 4) - Café Blomst (Side 7) - Den sjove side (Side 11)

- Jobbutikken (Side 4) - Café Blomst (Side 7) - Den sjove side (Side 11) - Jobbutikken (Side 4) - Café Blomst (Side 7) - Den sjove side (Side 11) Så er det fjerde gang at man på CSV-SydØstfyn kan læse et fremragende skoleblad. På grund af lidt manglende arbejdskraft og en sommerferie

Læs mere

Heine Schriver. Skanderborg. 200 frivillige hjælpere i Kulturhuset. Man går også i byen for at spise i Skanderborg. Stort interview.

Heine Schriver. Skanderborg. 200 frivillige hjælpere i Kulturhuset. Man går også i byen for at spise i Skanderborg. Stort interview. dinby efterår 2013 Skanderborg 200 frivillige hjælpere i Kulturhuset Man går også i byen for at spise i Skanderborg Stort interview Heine Schriver Vend magasinet - og se kommende arrangementer i Kulturhuset

Læs mere

KONTAKTEN Øster Snede Skole

KONTAKTEN Øster Snede Skole KONTAKTEN Øster Snede Skole Skoleåret 2012/2013 Nr. 4 Kalenderen skoleåret 2012 2013 Skolens aktivitetskalender kan ses på Skolens hjemmeside: www.oester-snede-skole.dk Ferieplan for skolerne - skoleåret

Læs mere

Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma

Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma Øvelse 1-20: Øvelse 21-29: Øvelse 30-34: Øvelse 35-39: Øvelse 40-44: Øvelse 45-49: Øvelse 50-59: Øvelse 60-85: Der sættes komma efter ledsætninger, jf.

Læs mere

for Lyne Sogn April 2015 Projekt byforskønnelse, fliser foran Hotellet

for Lyne Sogn April 2015 Projekt byforskønnelse, fliser foran Hotellet Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn April 2015 Projekt byforskønnelse, fliser foran Hotellet Indhold: * Sdr. Vium: Byttemarked * Dagli Brugsen: Generalforsamling

Læs mere

Nyhedsbrevet. December

Nyhedsbrevet. December Nyhedsbrevet December Indhold: Leder.... Side 3 Nyt fra Holme.... Side 5 Nyt fra Absalonsgade. Side 6 Nyt fra Boenheden.. Side 7 Nyt fra KopITryk. Side 8 KopITryks julearrangement... Side 10 Tanker om..

Læs mere

SkagenMenu. Nytår2014

SkagenMenu. Nytår2014 SkagenMenu Nytår2014 SkagenMenu Nytår 2014 Snacks Sprøde chips af rodfrugter med letrøget creme på syrnet fløde samt skiver af lufttørret dansk skinke lavet af Emilsminde Frilandsgris. Forret Koldrøget

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere