VGHF fra A til Z 2017

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "VGHF fra A til Z 2017"

Transkript

1 VGHF fra A til Z 2017

2

3 Velkommen til Viborg Gymnasium & HF Vi har i denne lille folder samlet praktiske informationer om Viborg Gymnasium & HF, som er en stor skole: I skoleåret 2017/2018 går der ca elever på skolen, og der er ansat ca. 100 lærere og 15 øvrige medarbejdere. Er du i tvivl om noget, er du altid velkommen til at kontakte din studievejleder eller henvende dig på kontoret.

4 Befordringstilskud - Ungdomskort Skal du bruge offentlig transport til skolen, kan du få rabat til bus- eller togkort. Det kaldes et Ungdomskort. Hvis du skal bruge et kort, skal du søge om det på Her kan du også se, hvor meget du kan få i rabat, og hvordan du søger. Bestyrelse Skolen har en bestyrelse på 11 medlemmer. Tre repræsenterer de videregående uddannelser, en grundskolerne, to er repræsentanter fra henholdsvis kommune og region, og personalet og eleverne er repræsenteret med to medlemmer fra hver gruppe. Rektor og administrationschefen deltager desuden i bestyrelsesmøderne, men uden stemmeret. Det sammen gør en uddannelsesleder, der fungerer som referent. Bestyrelsens opgave er at varetage den overordnede ledelse på skolen og træffer derfor alle væsentlige strategiske og ressourcemæssige beslutninger. En oversigt over bestyrelsesmedlemmerne findes på skolens hjemmeside, Bibliotek/bogekspedition Biblioteket og bogekspeditionen er placeret samme sted i skolens studiecenter. Åbningstiden er 9-14 (onsdag 9-13) afbrudt af to halve timers pauser fra kl. 10 og 12. Bibliotekaren træffes tirsdag og torsdag 8-12, hvor du kan få hjælp til søgning og anskaffelse af materialer, primært til opgavebrug. Du kan søge i bibliotekets materialer på hvor du også kan se dine hjemlån. Biblioteket fungerer efter samme princip som det almindelige folkebibliotek. I bogekspeditionen lånes de lærebøger, som skolen stiller til rådighed i den daglige undervisning. Bøgerne udleveres typisk klassevis af læreren. Hvis du ikke var til stede ved udleveringen, skal du hente bøgerne i bogekspeditionen, hvor du også afleverer dine bøger. Ved udlån og aflevering af biblioteksog lærebøger skal du bruge dit sygesikringsbevis.

5 Du er økonomisk ansvarlig for de bøger, du låner på skolen, og ved lån af bøger kvitterer du med din underskrift. Skriv navn, klasse og årstal i bøgerne, så snart du får dem - så har du en chance for at få dem tilbage, hvis de bliver væk. I Lectio kan du under Aktuel information gå ind på Bogdepot og se, hvilke bøger du er noteret for i Bogekspeditionen. Café/fredagscaféer Cafeudvalget på VGHF arrangerer caféer i årets løb. Udvalget består af ca. 20 elever, som vælges i begyndelsen af skoleåret. Cykler Der er plads til cykler i cykelskurene og på cykelparkeringen syd for den kunstneriske fløj. Du må ikke stille cyklerne langs murene ved hoveddøren. Forkert anbragte cykler fjernes, og knallerter skal så vidt muligt placeres ved hallen. Dionysos Festforeningen på VGHF, Dionysos, arrangerer fester i årets løb. Bestyrelsen består af ca. 20 elever, som vælges i begyndelsen af skoleåret. Eksamensangst For elever, der er særligt plaget af eksamensangst, laver skolen et kursus hvert år i april-maj. Her kan man få gode råd, "træne" og få talt med ligesindede. Tal med din studievejleder. Ekskursioner I mange fag kan der af og til blive arrangeret ture uden for skolen. Der er som regel ekstraudgifter for deltagerne, men de holdes så lave som muligt. Elevcoach Skolen har tilknyttet en elevcoach, Diana Gomaa. Kontakt til elevcoachen sker via studievejlederne. Elevråd Alle VGHF's klasser kan vælge en repræsentant og en suppleant til elevrådet. Elevrådet har to medlemmer i skolens bestyrelse og repræsentanter i alle skoleudvalg. Elevrådsvalg foregår i august. Fravær Fremmøde registreres i hvert modul. Manglende aflevering af skriftlige opgaver er også fravær. For nærmere information se studie- og ordensreglerne på skolens hjemmeside

6 Frivillig billedkunst Tal med billedkunstlærerne om tider og betingelser. Frisport I løbet af skoleåret tilbyder idrætslærerne frivillig idræt inden for forskellige idrætsgrene. Hold øje med Lectio. Idrætshal og fodboldbane kan benyttes efter skoletid, men det skal aftales med pedellen. Fællestimer Intro- og trivselsudvalget arrangerer en række fællestimer om året. Fællestimer er undervisning enten for hele skolen eller for dele af skolen (f.eks. årgange). Emnerne er meget forskellige, og gæsterne udefra giver os inspiration og viden. Glemte sager Der er oprettet en facebookgruppe, hvor du kan efterlyse glemte sager, men du kan også spørge pedellen. Lad være med at tage værdifuldt tøj eller andre dyre ting med i skole. Glemte bøger indleveres i bogekspeditionen. Google Apps Google Apps er betegnelsen for en række programmer og tjenester, som udbydes af Google. Vi anvender Google Apps i undervisningen, og alle elever får ved skolestart et brugernavn og en adgangskode, som giver adgang til en mailadresse, en Google-kalender, som synkroniseres med dit skema på Lectio og til at kunne skrive i fællesdokumenter og lignende, som anvendes i forbindelse med undervisningen. Alle nye klasser introduceres til Google Apps i starten af skoleåret. IT-support I lokale 211 sidder IT-supporterne. Se skema på døren for træffetider.

7 Kantinen Kantinen er forpagtet af Jobigen Viborg. Samarbejdet foregår i kantineudvalget, hvor kantinelederne, kantinemedarbejderne, eleverne og lærerne er repræsenteret. Åbningstider og dagens ret kan ses på opslag ved kantinen. På skolens info-skærm og kantinens facebookside kan du også se kantinens menu. Karakterer På STX gives der standpunktskarakterer i efteråret og i foråret, og i maj/juni gives der årskarakterer (afsluttende standpunktskarakterer). På HF gives der en skriftlig vurdering af det faglige standpunkt to gange om året. I den daglige undervisning arbejder vi på VGHF med karakterfri afleveringer. Kontoret VGHF s kontor er åbent fra 7.30 til Har du brug for hjælp, så kig ind. Tlf Mail: vghf@vghf.dk. Kopiering Kopiering af materiale til undervisningen skal aftales med en lærer. Privatkopiering kan i begrænset omfang købes til dagspris. Henvend dig i bogekspeditionen for at få hjælp. Kor For sanginteresserede elever har skolen et kor, der synger til egen og resten af skolens fornøjelse. Tal med en musiklærer. Lectio Lectio er skolens intranet med skema og karaktersystem, hvor alle elever via internettet kan tjekke deres skema og eventuelle skemaændringer. Desuden gives der lektier for i Lectio. Med dit brugernavn og adgangskode kan du også tjekke personligt fravær og standpunktskarakterer. Alle nye klasser introduceres til Lectio i begyndelsen af skoleåret. Lektiecafé Du kan få hjælp til matematik og matematikafleveringer i lektiecaféen. Åbningstider og lokaler: Se Lectio. Lommeregner Skolen stiller matematikprogrammer til rådighed, så der er normalt kun behov for små lommeregnere. Dem skal du som elev selv købe. Matematiklærerne rådgiver om køb, så vent med at købe, til du har talt med ham/hende.

8 Lærernes postskuffe Hvis du har en besked eller noget materiale, der skal afleveres til en lærer, er der ved administrationsfløjen en "postskuffe" til hver lærer. Lærernes mailadresser Lærernes mailadresser kan findes enten på skolens hjemmeside eller i årsskriftet. Lærerteam Der er et lærerteam i alle klasser, som bl.a. skal tage sig af den enkelte elevs og hele klassens trivsel og læreproces. I de nye 1.klasser består alle team af tre lærere, hvoraf én er teamkoordinator, som har ansvaret for kontakten til klassens øvrige lærere, studievejlederen og ledelsen. Læsevejledning Selvom du er interesseret i de fag, du har i skolen, er det ikke nogen selvfølge, at du læser lynhurtigt eller staver som en verdensmester. Hvis læsning, skrivning eller stavning bliver et problem, tilbyder VGHF s læsevejledere støtte, vejledning og undervisning. Du kan henvende sig direkte til læsevejlederne eller gennem en faglærer. De holder til i lokale 45, og deres træffetider findes på Lectio under deres navne. Skolens læsevejledere er Bodil Munk og Sille Christensen. Morgensamling Med jævne mellemrum deltager alle i en fælles morgensamling. Morgensamlingsudvalget står for arrangementerne. Musikundervisning Kulturskolen Viborg tilbyder musikundervisning på VGHF i fagene guitar, sang og klaver i direkte forlængelse af skoledagen. Få yderligere information på kontoret.

9 Oprydning Alle rydder selvfølgelig op efter sig selv. Dette gælder særligt, hver gang et klasselokale forlades. Husk også at sætte stole op og sætte kopper og tallerkner tilbage til kantinen. Opslagstavler På muren til balkonen lige over for fællesområdet hænger opslagstavlen med diverse informationer. Ordbøger Skolen abonnerer på en webadgang hos Gyldendal til alle nødvendige ordbøger. Der er altså gratis ordbogsadgang via internettet både på skolen og hjemmefra. Ordensregler De udførlige studie- og ordensregler findes på skolens hjemmeside Psykologisk rådgivning Kontakt til Lisbeth Hedegaard som er skolens psykolog, kræver ingen henvisning. Hun har en ugentlig åben træffetid. Henvendelse kan også ske gennem din studievejleder. Ringetider 1. modul modul modul modul Rusmiddelpolitik De udførlige regler findes i skolens studie og ordensregler på hjemmesiden Rygning VGHF er en røgfri skole. Det er ikke tilladt at ryge på hele skolens grund på noget tidspunkt, og rygere henvises til hjørnet ved busholdepladsen.

10 Skabe Elevskabe til tøj og diverse værdigenstande kan lejes for 100 kr. om året og et depositum på 50 kr. for nøglen. Du kan melde dig som lejer på kontoret i begyndelsen af skoleåret. Se efter opslag. Skærme Rundt omkring på skolen hænger der skærme med nyttig information om stort og småt. Sputnik Elever fra 2.årgang, der har ansvaret for, at elever i 1. klasserne bliver godt og venligt modtaget på skolen, kaldes sputnikker. Studie- og ordensregler De udførlige regler findes på skolens hjemmeside Studiekort Som VGHF-elev er du studerende. Det kan bevises med et personligt udstedt studiekort, der kan bruges i ind- og udland, hvor der kan opnås studierabatter. Fotografering og udlevering sker i starten af skoleåret. Studierejser Studierejser er en anden vigtig del af undervisningen på VGHF. Alle 2.g-elever får tilbudt en sprogskolerejse i starten i 2.g. Rejsen vil foregå som en blanding af skolegang og almindelig studierejse. Herudover kommer alle klasser på en studieretningsrejse i foråret i 2.g. HF-klasserne arrangerer normalt en faglig studierejse i oktober i 2.HF. Deltagerne skal selv betale rejseudgifterne. Studievejledning Skolen har fire studievejledere, og hver klasse har en studievejleder tilknyttet. I løbet af året vil klassen i nogle timer få fælles vejledning, men du kan også få individuel vejledning. Enhver elev kan på eget initiativ søge råd og vejledning om alle skolemæssige, sociale og personlige spørgsmål. Studievejledere: Grethe Andersen, Majbritt Lundsgaard, Jane Ingvartsen og Ole Peter Ringgaard Pedersen.

11 SU Elever, der er fyldt 18 år, kan søge SU (= Statens Uddannelsesstøtte).Tal med din studievejleder. Terminsprøver Der er skriftlige terminsprøver i marts. Prøverne er eksamenstræning og tæller for STX-elevernes vedkommende med i standpunktskarakteren. Udvalg Skolen har fire store skoleudvalg. Elever er repræsenteret i alle fire udvalg: Intro og trivselsudvalget: Arbejder på at bibeholde et miljø, som gør skolen til et attraktivt uddannelsessted. Udvalget arrangerer bl.a. fællestimer. IT-udvalget: Arbejder med intern kommunikation, herunder digital dannelse. Pædagogiske udvalg: Arbejder overordnet med faglighed og pædagogik. Teknisk udvalg: Arbejder med dele af skolens økonomi og budgetlægning og med bygninger og relationerne til Nørremarken, som betjener skolens kantine og bibliotek.

12 Viborg Gymnasium & HF Skaldehøjvej Viborg Tlf.: Hjemmeside: Mail: Redaktionen afsluttet juni 2017 Lise Nygaard Markussen og Lone Futtrup

VGHF fra A til Z 2016

VGHF fra A til Z 2016 VGHF fra A til Z 2016 Velkommen til Viborg Gymnasium & HF Vi har i denne lille folder samlet praktiske informationer om Viborg Gymnasium & HF, som er en stor skole: I skoleåret 2016/2017 går der ca. 1050

Læs mere

VGHF fra A til Z 2018

VGHF fra A til Z 2018 VGHF fra A til Z 2018 Velkommen til Viborg Gymnasium & HF Her har vi samlet praktiske informationer om Viborg Gymnasium & HF. I skoleåret 2018/2019 går der ca. 950 elever på skolen, og der er ansat ca.

Læs mere

Velkommen på Århus Akademi

Velkommen på Århus Akademi Velkommen på Århus Akademi 1. årgang 2018 Rektors velkomst Kære Akademister! Velkommen på Århus Akademi. Vi har glædet os rigtig meget til at møde jer alle sammen. Vi har glædet os til, at I i de næste

Læs mere

Velkommen til skoleåret 2013/2014

Velkommen til skoleåret 2013/2014 Velkommen til skoleåret 2013/2014 Kære nye elev Velkommen til Horsens Gymnasium. Vi er glade for, at du har valgt os. På Horsens Gymnasium vil du møde et stærkt fællesskab og en høj faglighed og du vil

Læs mere

NIELS STEENSENS GYMNASIUM INTROFORLØB FOR 1.g 2016 VELKOMMEN INTROFORLØBETS AKTIVITETER

NIELS STEENSENS GYMNASIUM INTROFORLØB FOR 1.g 2016 VELKOMMEN INTROFORLØBETS AKTIVITETER NIELS STEENSENS GYMNASIUM INTROFORLØB FOR 1.g 2016 VELKOMMEN INTROFORLØBETS AKTIVITETER INTROFORLØB PROGRAM: 1.g Her følger programmet for introforløbets aktiviteter. Det normale skema vil du kunne se

Læs mere

TUREN GÅR TIL NAG ELEVHÅNDBOG 2008/09

TUREN GÅR TIL NAG ELEVHÅNDBOG 2008/09 TUREN GÅR TIL NAG ELEVHÅNDBOG 2008/09 Administration: På kontoret kan du henvende dig vedr. SU (se også SU), befordingsgodtgørelse (se også Befordringsgodtgørelse) og med spørgsmål og problemer, som ikke

Læs mere

Optagelse er betinget af, at du har gennemført de planlagte afgangsprøver for 9. henholdsvis 10.

Optagelse er betinget af, at du har gennemført de planlagte afgangsprøver for 9. henholdsvis 10. Aabenraa, juli 2018 Kære kommende elev på Vi er glade for at byde dig velkommen til. Vi håber, du glæder dig til at starte hos os. Første gang du skal møde på skolen er onsdag d. 8. august, kl. 8.45. Dagen

Læs mere

Ordensregler. Hjørring Gymnasium og Hf. M i c r o s o f t. S k o l e v a n g e n 2 3, 9 8 0 0 H j ø r r i n g. T l f : ( + 4 5 ) 9 8 9 2 2 4 3 3

Ordensregler. Hjørring Gymnasium og Hf. M i c r o s o f t. S k o l e v a n g e n 2 3, 9 8 0 0 H j ø r r i n g. T l f : ( + 4 5 ) 9 8 9 2 2 4 3 3 Ordensregler Hjørring Gymnasium og Hf M i c r o s o f t S k o l e v a n g e n 2 3, 9 8 0 0 H j ø r r i n g T l f : ( + 4 5 ) 9 8 9 2 2 4 3 3 F a x : ( + 4 5 ) 9 8 9 0 9 1 9 0 01-10- 2 0 1 2 I. SKOLENS

Læs mere

Velkommen til skoleåret

Velkommen til skoleåret Velkommen til skoleåret 2019-2020 2 3 Kære nye elev og forældre Velkommen til Horsens Gymnasium. SAMMENHOLDET, WOW!! 1.G ER FRA TRIVSELSUNDERSØGELSE Horsens Gymnasium er et godt sted at lære og et godt

Læs mere

HANDELSGYMNASIET HHXHJØRRING 2014/2015. eucnord.dk

HANDELSGYMNASIET HHXHJØRRING 2014/2015. eucnord.dk HANDELSGYMNASIET HHXHJØRRING 2014/2015 eucnord.dk INDHOLD Introarrangementer HH1... 4 Lektiecafé... 5 Aktivitetsdag... 7 Fredagscafé... 8 Elevrådsfester... 9 Gæsteforelæsere... 11 Wii... 13 Julehygge...

Læs mere

Orientering til forældrene Velkommen til Gribskov Gymnasium!

Orientering til forældrene Velkommen til Gribskov Gymnasium! Orientering til forældrene Velkommen til Gribskov Gymnasium! Vi håber, at jeres børn vil få tre gode år her på skolen! Vi vil gøre alt hvad vi kan for at eleverne her hos os oplever spændende og engageret

Læs mere

Gammel Hellerup Gymnasium Svanemøllevej 87 / 2900 Hellerup T. 45 11 51 51 / adm@ghg.dk www.ghg.dk

Gammel Hellerup Gymnasium Svanemøllevej 87 / 2900 Hellerup T. 45 11 51 51 / adm@ghg.dk www.ghg.dk Velkommen! Gammel Hellerup Gymnasium Svanemøllevej 87 / 2900 Hellerup T. 45 11 51 51 / adm@ghg.dk www.ghg.dk Kære nye elev og forældre 3 Med dette hæfte vil vi gerne byde jer velkommen til Gammel Hellerup

Læs mere

Velkommen til skoleåret

Velkommen til skoleåret Velkommen til skoleåret 2017-2018 2 3 Kære nye elev og forældre SAMMENHOLDET, WOW!! 1.G ER FRA TRIVSELSUNDERSØGELSE Velkommen til Horsens Gymnasium. Horsens Gymnasium er et godt sted at lære og et godt

Læs mere

Cykler stilles i cykelparkeringen bag gymnastiksalene. Der afholdes cyklistprøve i 5. eller 6.kl.

Cykler stilles i cykelparkeringen bag gymnastiksalene. Der afholdes cyklistprøve i 5. eller 6.kl. ABC for 3.-6.kl. april 2013 ADRESSEÆNDRING ANSVAR BESTYRELSE BIRKEN BOLDBANER BØGER CYKLER CYKELHJELM DELETIMER EKSTRA FRI ELEVRÅD FERIEPLAN FORSIKRING Husk at give skolen besked via ForældreIntra om adresse-

Læs mere

FAQ. for OTG. Skoleåret 2013/14

FAQ. for OTG. Skoleåret 2013/14 FAQ for OTG Skoleåret 2013/14 Skolestart: fredag d. 9. august kl. 9.00 FAQ Bibliotek Er der bibliotek på skolen? Skolen har et mindre bibliotek i lokale 4-5. Åbningstider: mandag og onsdag kl. 9.00-15.30.

Læs mere

SVENDBORG GYMNASIUM & HF

SVENDBORG GYMNASIUM & HF Studie og ordensregler Svendborg Gymnasium & HF A.P. Møllersvej 35 DK-5700 Svendborg Tel. +45 6321 3141 post@svendborggym.dk svendborg-gym.dk Ordensregler Holdningen, der ligger til grund for regelsættet

Læs mere

VELKOMMEN. Denne Powerpoint kommer på FB-gruppen

VELKOMMEN. Denne Powerpoint kommer på FB-gruppen VELKOMMEN HH1B Denne Powerpoint kommer på FB-gruppen Lidt om HH1B S T U D I E R E T N I N G : M A R K E T I N G 2. F R E M M E D S P R O G : T Y S K K L A S S E L Æ R E R : J E N S B O L L E R U P 3 0

Læs mere

Velkommen og introduktion til nye elever og forældre 1Gt. Teamleder: Nina Tutorer: Aleksander og Emil

Velkommen og introduktion til nye elever og forældre 1Gt. Teamleder: Nina Tutorer: Aleksander og Emil Velkommen og introduktion til nye elever og forældre 1Gt Teamleder: Nina Tutorer: Aleksander og Emil Struktur omkring klassen teamleder, lærerteam og studievejleder Teamleder: Der er knyttet en teamleder

Læs mere

FAABORG GYMNASIUMs Forældrehåndbog

FAABORG GYMNASIUMs Forældrehåndbog FAABORG GYMNASIUMs Forældrehåndbog 2015 Faaborg Gymnasium Sundagervej 42 5600 Faaborg tlf. 62 61 89 10 email: post@faaborg-gym.dk Indhold Lectio Elev- og lærerskemaer Log ind til Lectio Fravær Karakterer

Læs mere

Velkommen til skoleåret

Velkommen til skoleåret Velkommen til skoleåret 2017-2018 2 3 Kære nye elev og forældre SAMMENHOLDET, WOW!! 1.G ER FRA TRIVSELSUNDERSØGELSE Velkommen til Horsens Gymnasium. Horsens Gymnasium er et godt sted at lære og et godt

Læs mere

Gammel Hellerup Gymnasium Svanemøllevej 87 / 2900 Hellerup T. 45 11 51 51 / adm@ghg.dk www.ghg.dk

Gammel Hellerup Gymnasium Svanemøllevej 87 / 2900 Hellerup T. 45 11 51 51 / adm@ghg.dk www.ghg.dk Velkommen! Gammel Hellerup Gymnasium Svanemøllevej 87 / 2900 Hellerup T. 45 11 51 51 / adm@ghg.dk www.ghg.dk Kære nye elev og forældre 3 Med dette hæfte vil vi gerne byde jer velkommen til Gammel Hellerup

Læs mere

Info til nye kursister

Info til nye kursister Info til nye kursister I denne folder får du info om: Skolens digitale platforme Regler og forventninger Støtte og vejledning Studiehåndbogen Studiemiljøet Studiekort Kom på skolens digitale platforme

Læs mere

Velkommen til infoaften

Velkommen til infoaften Velkommen til infoaften Program Velkomst 19.00 Opdeling elever forældre 19.20 Afslutning ca. 20.20 71 piger og 124 drenge. 34 af jer er 15 år 103 af jer er 16 år 54 af jer er 17 år 1 af jer er 18 år 1

Læs mere

Indhold. 1. Velkommen til Middelfart Gymnasium og HF. 2. Introduktionskurset. 3. Værkstedsundervisning. 4. NF og KS. 5. Musik og billedkunst

Indhold. 1. Velkommen til Middelfart Gymnasium og HF. 2. Introduktionskurset. 3. Værkstedsundervisning. 4. NF og KS. 5. Musik og billedkunst Information om hf Indhold 1. Velkommen til Middelfart Gymnasium og HF 2. Introduktionskurset 3. Værkstedsundervisning 4. NF og KS 5. Musik og billedkunst 6. Niveaudeling i matematik og engelsk 7. Idræt

Læs mere

MINI A-B-C FOR NYE ELEVER VEJLE TEKNISKE GYMNASIUM BYDER VELKOMMEN TIL SKOLEÅRET 2017/2018

MINI A-B-C FOR NYE ELEVER VEJLE TEKNISKE GYMNASIUM BYDER VELKOMMEN TIL SKOLEÅRET 2017/2018 MINI A-B-C FOR NYE ELEVER VEJLE TEKNISKE GYMNASIUM BYDER VELKOMMEN TIL SKOLEÅRET 2017/2018 Vi er glade for at byde dig velkommen på Vejle Tekniske gymnasium. Vi har samlet et par praktiske informationer

Læs mere

På Hvidovre Gymnasium & HF har vi nogle meget enkle studieregler, som er til for alles bedste.

På Hvidovre Gymnasium & HF har vi nogle meget enkle studieregler, som er til for alles bedste. Den. 30. oktober 2012 Studie- og ordensregler på Studieregler På har vi nogle meget enkle studieregler, som er til for alles bedste. Du møder til tiden til alle dine timer Du har altid de nødvendige bøger

Læs mere

TÅRNBY GYMNASIUM & HF INFOHÆFTE

TÅRNBY GYMNASIUM & HF INFOHÆFTE INFOHÆFTE 1 KÆRE NYE ELEV Velkommen til Tårnby Gymnasium & HF til dagligt kaldet TG. Vi synes TG er et dejligt sted at være, fordi vi har engagerede lærere og gode og trygge rammer. Vi sætter trivslen

Læs mere

Studie- og ordensregler Faaborg Gymnasium

Studie- og ordensregler Faaborg Gymnasium Studie- og ordensregler Faaborg Gymnasium 24.06.2008 Studie- og ordensreglerne er fastsat af skolens ledelse efter høring i skolens bestyrelse, elevråd og pædagogiske råd. Reglerne er offentliggjort på

Læs mere

Samtaleaften i november. Valg af studieretning. Internetadgang. Vigtige datoer

Samtaleaften i november. Valg af studieretning. Internetadgang. Vigtige datoer Velkommen Lectio p. 2 p. 3 Skema Login til Lectio Fravær Karakter Samtaleaften i november Valg af studieretning Vejledning p. 5 p. 6 p. 6 p. 7 Lærerteams Mentorer Studievejledning Læsekursus & læsevejledning

Læs mere

GSK. Forår Indhold

GSK. Forår Indhold GSK Forår 2017 Indhold GSK... 1 GSK på N. Zahles Gymnasieskole... 2 Fravær og studie- og ordensregler... 2 Lommeregner, computerprogrammer og bøger... 2 Statens Uddannelsesstøtte... 2 Snyd med SU... 3

Læs mere

Kom godt i gang på Thy-Mors HF & VUC

Kom godt i gang på Thy-Mors HF & VUC Kom godt i gang på Thy-Mors HF & VUC Skoleåret 2019-2020 I denne folder får du info om: Forventninger Muligheder for støtte og vejledning It på skolen Studie- og ordensregler VUC fra A-Å . Forventninger

Læs mere

Studie- og ordensreglement for Høng Gymnasium og HF

Studie- og ordensreglement for Høng Gymnasium og HF Studie- og ordensreglement for Høng Gymnasium og HF Indhold Indledning... 2 Studieregler... 2 Eksamen og årsprøver... 3 Ordensregler... 3 Den digitale dannelse... 4 Særligt for kostelever... 4 Sanktioner...

Læs mere

ASF-klasse på Aabenraa Statsskole. dit HF-tilbud. statsskole.dk

ASF-klasse på Aabenraa Statsskole. dit HF-tilbud. statsskole.dk A a b e n r a a S t a t s s k o l e ASF-klasse på Aabenraa Statsskole dit HF-tilbud statsskole.dk UDDANNELSE MED UDSYN En HF uddannelse giver dig de studiekompetencer, du senere får brug for på dit videregående

Læs mere

Elevguide. Adresseforandring Hvis du skifter navn, adresse eller telefonnummer, skal du straks meddele dette til skolens kontor.

Elevguide. Adresseforandring Hvis du skifter navn, adresse eller telefonnummer, skal du straks meddele dette til skolens kontor. Elevguide Adresseforandring Hvis du skifter navn, adresse eller telefonnummer, skal du straks meddele dette til skolens kontor. Alkohol og rusmidler Indtagelse af alkohol og rusmidler er ikke tilladt i

Læs mere

Studie- og ordensregler på VGHF pr. 01.08.2015

Studie- og ordensregler på VGHF pr. 01.08.2015 Studie- og ordensregler på VGHF pr. 01.08.2015 Følgende regler gælder, hvor intet andet er nævnt, for alle skolens elever: 1. Regler for almindelig orden og samvær Skolens arbejdsmæssige og sociale fællesskab

Læs mere

Velkommen introduktion til nye elever og forældre

Velkommen introduktion til nye elever og forældre Velkommen introduktion til nye elever og forældre Struktur omkring klassen teamleder, lærerteam og studievejleder Teamleder: Der er knyttet en teamleder til hver klasse Teamlederen er klassens kontaktlærer

Læs mere

TÅRNBY GYMNASIUM & HF INFOHÆFTE

TÅRNBY GYMNASIUM & HF INFOHÆFTE INFOHÆFTE 1 KÆRE NYE ELEV Velkommen til Tårnby Gymnasium & HF til dagligt kaldet TG. Vi synes TG er et dejligt sted at være, fordi vi har engagerede lærere og gode og trygge rammer. Vi sætter trivslen

Læs mere

Kom godt i gang på Thy-Mors HF & VUC

Kom godt i gang på Thy-Mors HF & VUC Kom godt i gang på Thy-Mors HF & VUC I denne folder får du info om: Forventninger Muligheder for støtte og vejledning It på skolen Studie- og ordensregler VUC fra A-Å . Forventninger Jens Otto Madsen,

Læs mere

Teknisk Gymnasium Silkeborg. Studiehåndbog. Generel information

Teknisk Gymnasium Silkeborg. Studiehåndbog. Generel information Teknisk Gymnasium Silkeborg Studiehåndbog HTX fra A Å side 2 Generel information side 6 HTX fra A - Å Adgang til skolen Normal åbningstid er 7.00 til 16.00. Uden for disse tider må I gerne benytte HTXs

Læs mere

FAQ. for OTG. Skoleåret 2012/13

FAQ. for OTG. Skoleåret 2012/13 FAQ for OTG Skoleåret 2012/13 FAQ Bibliotek Er der bibliotek på skolen? Skolen har sit eget lille bibliotek i lokale 4-5. Åbningstider: mandag og onsdag kl. 8.00-15.30. Det er også muligt at låne bøger

Læs mere

Eleverne møder i god tid, så de selv kan få overtøj af, madpakke, taske på plads og få sagt farvel, inden morgensang begynder.

Eleverne møder i god tid, så de selv kan få overtøj af, madpakke, taske på plads og få sagt farvel, inden morgensang begynder. august 2012 ABC FOR INDSKOLINGEN ADRESSEÆNDRING AFLEVERING ANSVAR BESTYRELSE BLOMSTENS DAG BIRKEN BØGER CYKLER CYKELHJELM DELETIMER EKSTRA FRI ELEVRÅD Husk at give skolen besked via ForældreIntra om adresse-

Læs mere

Vi forventer, at alle respekterer skolens værdier, det demokratiske fundament og de beslutninger vi træffer på skolemøderne.

Vi forventer, at alle respekterer skolens værdier, det demokratiske fundament og de beslutninger vi træffer på skolemøderne. Studie- og ordensregler for Det frie Gymnasium Studie- og ordensreglerne har hjemmel i bekendtgørelsen om studie- og ordensregler i de gymnasiale uddannelser; BEK nr. 1077 af 13/09/2017 og skal bidrage

Læs mere

VELKOMMEN TIL HHX SVENDBORG HANDELSGYMNASIUM. Ryttervej Svendborg Tlf.:

VELKOMMEN TIL HHX SVENDBORG HANDELSGYMNASIUM. Ryttervej Svendborg Tlf.: VELKOMMEN TIL HHX SVENDBORG HANDELSGYMNASIUM Skovsbovej 43 5700 Svendborg Tlf.: +45 72 22 57 00 mail@sesg.dk Ryttervej 65 5700 Svendborg Tlf.: +45 72 22 57 00 mail@sesg.dk Porthusvej 71 5700 Svendborg

Læs mere

STUDENTER- EKSAMEN FOR UNGE MED AUTISME

STUDENTER- EKSAMEN FOR UNGE MED AUTISME STUDENTER- EKSAMEN FOR UNGE MED AUTISME Indhold 3 Velkommen 4 Uddannelsen 5 Fag og opbygning 6 Undervisning i egen fløj 7 Lærere og netværk 7 Kursus 8 Hjælp til afleveringer 8 Lektiecafe 9 Et levende ungdomsmiljø

Læs mere

RART AT VIDE... VELKOMMEN TIL GG

RART AT VIDE... VELKOMMEN TIL GG RART AT VIDE... VELKOMMEN TIL GG VELKOMMEN! Hjertelig velkommen til dig og dine forældre på Grenaa Gymnasium. Hele personalet glæder sig til at komme i gang med et nyt skoleår, og vi håber, at du vil finde

Læs mere

Procedure for opfølgning på fravær og manglende afleveringer

Procedure for opfølgning på fravær og manglende afleveringer Procedure for opfølgning på fravær og manglende afleveringer Støtte og hjælpefunktioner Indsatserne for at hjælpe og støtte eleverne gennem deres uddannelse er fordelt på en række forskellige personer

Læs mere

Velkommen på Esbjerg Gymnasium

Velkommen på Esbjerg Gymnasium Velkommen på Esbjerg Gymnasium Velkommen på EG Kære kommende 1.g er & 1.hf er Om kort tid starter du på Esbjerg Gymnasium. Det bliver starten på en rejse mod viden, oplevelser, nye venskaber og udfordringer.

Læs mere

PRAKTISK INFORMATION VELKOMMEN TIL HANDELSGYMNASIET & TEKNISK GYMNASIUM Ahorn Allé Ringsted Tlf zbc.

PRAKTISK INFORMATION VELKOMMEN TIL HANDELSGYMNASIET & TEKNISK GYMNASIUM Ahorn Allé Ringsted Tlf zbc. PRAKTISK INFORMATION VELKOMMEN TIL HANDELSGYMNASIET & TEKNISK GYMNASIUM 2016-17 Ahorn Allé 3-5 4100 Ringsted Tlf. 5768 2500 zbc.dk 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Skolens adresse, telefon m.v... 3 Skolens ledelse...

Læs mere

STUDIE- OG ORDENSREGLER

STUDIE- OG ORDENSREGLER STUDIE- OG ORDENSREGLER 2019-20 INDHOLD Indledning... 1 Studieaktivitet... 2 Ordensregler... 3 Erstatningsansvar... 4 Deltagelse i ekskursioner... 5 IT regler... 5 Sanktioner... 6 Klageprocedure... 6 Vald.

Læs mere

Fastholdelses- og fraværsprocedure på Sct. Knuds Gymnasium

Fastholdelses- og fraværsprocedure på Sct. Knuds Gymnasium Elevversion Fastholdelses- og fraværsprocedure på Sct. Knuds Gymnasium Indholdsfortegnelse Samlet overblik over fraværshåndteringen... 2 Fraværsregistrering... 2 Fraværsopgørelse... 2 Skriftlig advarsel...

Læs mere

Fastholdelsespolitikken på Holstebro Gymnasium og HF

Fastholdelsespolitikken på Holstebro Gymnasium og HF Fastholdelsespolitikken på Holstebro Gymnasium og HF 1. Formål: Fastholdelsespolitikken har til formål at sikre, at de elever, der optages på Holstebro Gymnasium og HF, gennemfører uddannelsen på forventede

Læs mere

Velkommen til nye elever og forældre i kommende 1Gw

Velkommen til nye elever og forældre i kommende 1Gw Velkommen til nye elever og forældre i kommende 1Gw Hvem er vi Mette Rude (MR@norreg.dk) Teamleder for klassen i Grundforløbet Kemi (A, B og C niveau) Erhvervsøkonomi (c niveau) Tutorer: Mathilde og Katrine

Læs mere

Studie- og ordensregler ved Middelfart Gymnasium og HF-Kursus (august 2007)

Studie- og ordensregler ved Middelfart Gymnasium og HF-Kursus (august 2007) Studie- og ordensregler ved Middelfart Gymnasium og HF-Kursus (august 2007) Indledning Studie- og ordensreglerne er fastsat af skolens bestyrelse efter høring i elevråd og pædagogisk råd. Reglerne er offentliggjort

Læs mere

Velkommen til nye elever og forældre på Svendborg Gymnasium

Velkommen til nye elever og forældre på Svendborg Gymnasium Velkommen til nye elever og forældre på Svendborg Gymnasium Skolestart 2018/19 15 nye klasser: 12 STX-klasser 3 HF-klasser 425 nye elever (STX 29 elever/klasse HF 25/klasse pt.) Ca. 1150 elever på skolen

Læs mere

VELKOMMEN IT, WEB OG MEDIER

VELKOMMEN IT, WEB OG MEDIER VELKOMMEN IT, WEB OG MEDIER VELKOMMEN IT, WEB OG MEDIER Du skal nu i gang med grundforløb 1 (GF1) på TECHCOLLEGE og har valgt fagretningen it, web og meider. Dette kan på mange måder være forskelligt

Læs mere

Holbæk By Skole. Velkommen til Holbæk By Skole Afdeling Orø

Holbæk By Skole. Velkommen til Holbæk By Skole Afdeling Orø Holbæk By Skole Velkommen til Holbæk By Skole Afdeling Orø Indhold Om skolen... 2 Bestemmelser og regler for elever... 3 Skolebestyrelsen... 3 Forældreråd... 3 Børneråd... 3 Trivsel/adfærdsregler... 3

Læs mere

Studie- og ordensregler på Roskilde Gymnasium. Ordensregler

Studie- og ordensregler på Roskilde Gymnasium. Ordensregler Studie- og ordensregler på Roskilde Gymnasium Studie- og ordensreglerne for Roskilde Gymnasium skal medvirke til at opfylde uddannelsens formål og bidrage til et godt undervisningsmiljø for eleverne. Eleverne

Læs mere

STUDIE- OG ORDENSREGLER

STUDIE- OG ORDENSREGLER STUDIE- OG ORDENSREGLER 2018-19 INDHOLD Indledning... 1 Studieaktivitet... 2 Ordensregler... 3 Erstatningsansvar... 4 Deltagelse i ekskursioner... 5 IT regler... 5 Klageprocedure... 6 Vald. Poulsens Vej

Læs mere

VELKOMMEN TIL INFOAFTEN PÅ HOLSTEBRO HHX

VELKOMMEN TIL INFOAFTEN PÅ HOLSTEBRO HHX VELKOMMEN TIL INFOAFTEN PÅ HOLSTEBRO HHX PROGRAM Præsentation om os, om HHX Grundforløb og studieretningsforløb Læsevejledning Studievejledning Sociale arrangementer Praktisk info Efter HHX PRÆSENTATION

Læs mere

Spørgsmålene, som dannede baggrund for interviewene, findes s. 3-5 i denne skrivelse.

Spørgsmålene, som dannede baggrund for interviewene, findes s. 3-5 i denne skrivelse. PANG evaluering af første semester for 1g og 1hf december 2016 Nedenstående er PANGs evaluering af 1. semester for 1g og 1hf -årgangen 2016. Baggrunden er to fokusgruppeinterview med repræsentanter for

Læs mere

Velkommen til Nørre G og 1Gb

Velkommen til Nørre G og 1Gb Velkommen til Nørre G og 1Gb Program Præsentation af teamleder og tutor Divs. informationer om at være elev på NG Kommende 1b elever laver aktivitet med tutorerne forældre og teamleder går ud Fælles afslutning

Læs mere

Velkommen til nye elever og forældre på Svendborg Gymnasium

Velkommen til nye elever og forældre på Svendborg Gymnasium Velkommen til nye elever og forældre på Svendborg Gymnasium Skolestart 2017/18 15 nye klasser: 12 STX-klasser 3 HF-klasser 435 nye elever (29 elever pr. klasse pt.) Ca. 1150 elever på skolen i alt Ungdomsuddannelse

Læs mere

Lectio-brugerkursus. Du skal løse nedenstående opgaver: Er der spørgsmål til opgaverne, er der en datavejleder tilstede til at give dig vejledning.

Lectio-brugerkursus. Du skal løse nedenstående opgaver: Er der spørgsmål til opgaverne, er der en datavejleder tilstede til at give dig vejledning. Lectio-brugerkursus 2010 Denne kursusdel skal give dig mulighed for selv at kunne finde: dine beskeder - dit gældende skema - dine skemaændringer - dine kammeraters skema - dine læreres skema - dit fravær

Læs mere

Orientering til nye lærer

Orientering til nye lærer Orientering til nye lærer 2017-2018 1 Kære nye kollega I dette hæfte har vi samlet en række oplysninger, som vi håber, kan være til nytte i forbindelse med dit nye job på Aalborg Katedralskole. På skolens

Læs mere

Hvem er vi, hvem er I?

Hvem er vi, hvem er I? Velkommen 1Gu!! Hvem er vi, hvem er I? Teamleder: Sarah Thorsøe Wind (Biologi, Biotek, Engelsk) Tutorer: Emil og Nynne (nuværende 1u-studieretning) Kommende 1Gu: 29 elever Struktur omkring klassen teamleder,

Læs mere

Studie- og ordensregler for Gammel Hellerup Gymnasium 2018

Studie- og ordensregler for Gammel Hellerup Gymnasium 2018 Studie- og ordensregler for Gammel Hellerup Gymnasium 2018 Grundlaget for Gammel Hellerup Gymnasiums studie- og ordensregler er skolens værdier om faglighed, fællesskab og mangfoldighed. Dette værdigrundlag

Læs mere

Velkommen til Velkommen skoleåret 2016/2017

Velkommen til Velkommen skoleåret 2016/2017 Velkommen til skoleåret 2016/2017 Velkommen til skoleåret 2016/2017 SAMMENHOLDET, WOW!! 1.G ER FRA TRIVSELSUNDERSØGELSE Kære nye elev og forældre Velkommen til Horsens Gymnasium. Horsens Gymnasium er et

Læs mere

Velkommen på OEG. - for nye 2.g og 3.g ere 2018

Velkommen på OEG. - for nye 2.g og 3.g ere 2018 Velkommen på OEG - for nye 2.g og 3.g ere 2018 Tag dit først skridt op ad trappen Mød din nye klasse Smag på kantinen Første skoledag 13. august 2018 10:00 Mød ind i receptionen, hvor du bliver modtaget

Læs mere

Praktiske forhold håndbog

Praktiske forhold håndbog Praktiske forhold håndbog Afdelingslærer/ Kontaktlærer: Hver afdeling har to kontaktlærere. Det er kontaktlæreren, der har den primære kontakt til både elev og forældre. Afdelingsture: Hver afdeling tager

Læs mere

ODENSE TEKNISKE GYMNASIUM

ODENSE TEKNISKE GYMNASIUM ODENSE TEKNISKE GYMNASIUM 2011/12 FAQ Bibliotek Er der bibliotek på skolen? Skolen har sit eget lille bibliotek i lok. 115. Åbningstider: mandag kl. 11.30-15.30 samt onsdag og fredag kl. 8.00-12.00. Det

Læs mere

aalborg katedralskole uddannelsestilbud

aalborg katedralskole uddannelsestilbud aalborg katedralskole uddannelsestilbud 2013 AALBORG KATEDRALSKOLE ER LAnDSDELEnS ÆLDSTE GYMnASiuM Det præcise årstal for skolens start kender vi ikke, men historiske dokumenter viser, at Frederik den

Læs mere

Ansvarsområder for ledelse og PAM

Ansvarsområder for ledelse og PAM A A L B O R G K A T E D R A L S K O L E Ansvarsområder for ledelse og PAM Lederteam på Aalborg Katedralskole Rektor Christian Warming Overordnet pædagogisk og administrativ ledelse Vision, målsætning og

Læs mere

Studie- og ordensregler

Studie- og ordensregler Studie- og ordensregler Indhold Generelle regler for god opførsel... 1 Oprydning i klasselokalerne...2 Kantineområdet Bibliotek/Videnscenter Fællesområder...2 Tobaksrygning, alkohol og euforiserende stoffer...2

Læs mere

Handelsgymnasiet ZBC, Næstved STUDIE- OG ORDENSREGLER

Handelsgymnasiet ZBC, Næstved STUDIE- OG ORDENSREGLER Handelsgymnasiet ZBC, Næstved STUDIE- OG ORDENSREGLER Disse regler er udarbejdet i samarbejde mellem elevråd, pædagogisk råd og rektor og er gældende for hhx-elever på Handelsgymnasiet ZBC, Næstved 29-07-2012

Læs mere

Læreruddannelsens. om ting der er værd at vide som studerende på Læreruddannelsen Aalborg

Læreruddannelsens. om ting der er værd at vide som studerende på Læreruddannelsen Aalborg Læreruddannelsens abc 2012 om ting der er værd at vide som studerende på Læreruddannelsen Aalborg Min første abc A Administrationen ligger på 1. sal. Det er her, du kan få svar på spørgsmål om dit studie

Læs mere

Velkommen til Paderup Gymnasium. Værdigrundlag og profil. Paderup Gymnasium er et alment gymnasium, som er både studieforberedende og alment dannende.

Velkommen til Paderup Gymnasium. Værdigrundlag og profil. Paderup Gymnasium er et alment gymnasium, som er både studieforberedende og alment dannende. 2009 Velkommen til Paderup Gymnasium Værdigrundlag og profil Paderup Gymnasium er et alment gymnasium, som er både studieforberedende og alment dannende. Udover det faglige, der selvsagt skal være i top,

Læs mere

Intromappe 2018 elev AGS 2018

Intromappe 2018 elev AGS 2018 08-08-2018 Intromappe 2018 elev AGS 2018 Overordnet tidsplan august Dag Onsdag den 8/8 Aktiviteter Første skoledag! 1.g-eleverne møder op kl. 8:00 - Introværter byder velkommen. 2.- og 3. g-eleverne møder

Læs mere

ÅDALSKOLEN SKOLEBESTYRELSEN. Referat. TIRSDAG DEN 22. maj 2018 KL :00 på lærerværelset DAGSORDEN:

ÅDALSKOLEN SKOLEBESTYRELSEN. Referat. TIRSDAG DEN 22. maj 2018 KL :00 på lærerværelset DAGSORDEN: ÅDALSKOLEN SKOLEBESTYRELSEN Referat TIRSDAG DEN 22. maj 2018 KL. 19.00-21:00 på lærerværelset DAGSORDEN: 1. Godkendelse og underskrift af referat fra sidste møde. 2. Opfølgning fra sidste møde. 3. Opsamling:

Læs mere

Studie- og ordensregler på VGHF pr. 01.08.2012

Studie- og ordensregler på VGHF pr. 01.08.2012 Studie- og ordensregler på VGHF pr. 01.08.2012 Følgende regler gælder, hvor intet andet er nævnt, for alle skolens elever: 1. Regler for almindelig orden og samvær Skolens arbejdsmæssige og sociale fællesskab

Læs mere

STUDIE- OG ORDENSREGLER FOR MIDTFYNS GYMNASIUM

STUDIE- OG ORDENSREGLER FOR MIDTFYNS GYMNASIUM STUDIE- OG ORDENSREGLER FOR MIDTFYNS GYMNASIUM Indledning Retsgrundlaget I "Lov nr. 95 af 18. februar 2004 om uddannelsen til studentereksamen (stx) (gymnasie-loven)" er det bestemt, at rektor efter høring

Læs mere

ODENSE TEKNISKE GYMNASIUM. Mærk verden. Munkebjergvej 130 5230 Odense M. Tlf.: 6312 6962 / 6312 6966 www.otg.dk. LIND/juni2010 2010/11

ODENSE TEKNISKE GYMNASIUM. Mærk verden. Munkebjergvej 130 5230 Odense M. Tlf.: 6312 6962 / 6312 6966 www.otg.dk. LIND/juni2010 2010/11 Mærk verden MERE ODENSE TEKNISKE GYMNASIUM Munkebjergvej 130 5230 Odense M. Tlf.: 6312 6962 / 6312 6966 www.otg.dk LIND/juni2010 2010/11 Studievejledere på OTG Annette D. Bertelsen E-mail: adb@sde.dk Tlf.:

Læs mere

Intromappe 2018 elev AGS 2018

Intromappe 2018 elev AGS 2018 22-06-2018 Intromappe 2018 elev AGS 2018 Overordnet tidsplan august Dag Onsdag den 8/8 Aktiviteter Første skoledag! 1.g-eleverne møder op kl. 8:00 - Introværter byder velkommen. 2.- og 3. g-eleverne møder

Læs mere

Velkommen og introduktion til nye elever og forældre

Velkommen og introduktion til nye elever og forældre Velkommen og introduktion til nye elever og forældre Teamleder: Struktur omkring klassen Klasselærer teamleder, lærerteam og studievejleder Teamlederen sørger for det faglige og sociale samarbejde omkring

Læs mere

Studie- og ordensregler ved Middelfart Gymnasium og HF-Kursus (juni 2012)

Studie- og ordensregler ved Middelfart Gymnasium og HF-Kursus (juni 2012) Studie- og ordensregler ved Middelfart Gymnasium og HF-Kursus (juni 2012) Indledning Studie- og ordensreglerne er fastsat af skolens bestyrelse efter høring i elevråd og pædagogisk råd. Reglerne er offentliggjort

Læs mere

VELKOMMEN. Denne Powerpoint kommer på FB-gruppen

VELKOMMEN. Denne Powerpoint kommer på FB-gruppen VELKOMMEN HH1C Denne Powerpoint kommer på FB-gruppen Lidt om HH1C S T U D I E R E T N I N G : I N T E R N A T I O N A L & Ø K O N O M I 2. F R E M M E D S P R O G : T Y S K K L A S S E L Æ R E R : C A

Læs mere

Studie- og ordensregler. for Aalborg Handelsgymnasium

Studie- og ordensregler. for Aalborg Handelsgymnasium Studie- og ordensregler for Aalborg Handelsgymnasium Studie- og ordensregler for Handelsgymnasiet Studie- og ordensreglerne er fastlagt i henhold til gældende lov og bekendtgørelse om hhx. De konkrete

Læs mere

2 T 2 F AT1 (1.g): "Kroppen" 6 L 6 T AT1 (1.g): "Kroppen"

2 T 2 F AT1 (1.g): Kroppen 6 L 6 T AT1 (1.g): Kroppen UGE 2007 OKTOBER UGE 2007 NOVEMBER "Studie og erhvervstræf" 12.15-14.45 CPH West, Taastrup for alle elever i 2.g og 3.g. Omfotografering for elever og lærere 12.00-13.30 Gymnasieturnering, pigefodbold,

Læs mere

AKTIVITETSOVERSIGT 2013/14 Frederiksborg Gymnasium og HF

AKTIVITETSOVERSIGT 2013/14 Frederiksborg Gymnasium og HF AKTIVITETSOVERSIGT 2013/14 Frederiksborg Gymnasium og HF 24.06.13 Final Edition! De mest centrale aktiviteter bliver lagt i Lectio; men det er alligevel en god idé at notere sig de datoer, hvor man skal

Læs mere

Studie- og ordensregler for Kolding Gymnasium Gældende fra den 13. august 2012

Studie- og ordensregler for Kolding Gymnasium Gældende fra den 13. august 2012 Studie- og ordensregler for Kolding Gymnasium Gældende fra den 13. august 2012 Indledning Studie- og ordensreglerne gælder for skolens elever på alle tre uddannelser, STX, HF, pre-ib og IB. Kolding Gymnasium

Læs mere

Hvem er vi? Lene Hansen, studievejleder Pernille Dahl, uddannelsesleder

Hvem er vi? Lene Hansen, studievejleder Pernille Dahl, uddannelsesleder Velkommen til BG Hvem er vi? Lene Hansen, studievejleder Pernille Dahl, uddannelsesleder STX og HF Skræddersyede studieretninger og hf-toninger Målrettet forberedelse til videre uddannelse Læring på mange

Læs mere

ASF-klasse på Aabenraa Statsskole. Et nyt HF-tilbud

ASF-klasse på Aabenraa Statsskole. Et nyt HF-tilbud A a b e n r a a S t a t s s k o l e ASF-klasse på Aabenraa Statsskole Et nyt HF-tilbud s t ats s k o le. d k UDDANNELSE MED UDSYN Som ny elev ved Aabenraa statsskole ligger der to rigtigt spændende og

Læs mere

Nibe Skole. Praktik. Informationer om din kommende praktik på Nibe Skole

Nibe Skole. Praktik. Informationer om din kommende praktik på Nibe Skole Nibe Skole Praktik Informationer om din kommende praktik på Nibe Skole Nibe Skole som praktikskole Her kan du finde en række relevante informationer før dit praktikforløb på Nibe Skole. Nibe Skole er en

Læs mere

2015-2016. Velkommen. Laborant- og miljøteknologuddannelsen

2015-2016. Velkommen. Laborant- og miljøteknologuddannelsen 2015-2016 Velkommen Laborant- og miljøteknologuddannelsen Velkommen Velkommen til Cphbusiness Laboratorie og Miljø Velkomstfolderen er en praktisk guide i alfabetisk orden, hvor du kan finde generelle

Læs mere

Velkommen til htx. Infoaften

Velkommen til htx. Infoaften Velkommen til htx Infoaften Program Hvem er vi? Klassestruktur Studieretninger Undervisning PC, IT, Lectio Skolestart Introtur SU og ungdomskort Kollegieordning Alene-tid med elever Præsentation Vicerektor

Læs mere

Introaften. Velkommen til nye elever og forældre i kommende 1t

Introaften. Velkommen til nye elever og forældre i kommende 1t Introaften Velkommen til nye elever og forældre i kommende 1t Hvem er jeg? Jørgen Dan (Da) Teamleder for klassen Samfundsfag, idræt og studievejleder 1t i Samfundsfag på A-niveau i alle 3 år 1t Studieretning

Læs mere

SÅDAN GØR VI HER PILEGÅRDSSKOLEN

SÅDAN GØR VI HER PILEGÅRDSSKOLEN SÅDAN GØR VI HER PILEGÅRDSSKOLEN UDE 0. - 3. klasse I 0.-3. kl. er du ude i frikvartererne. På regnvejrsdage kan skolen beslutte, at du må være inde i klasselokalet eller på biblioteket. 0.-1. klasse må

Læs mere

MULERNES LEGATSKOLE Gillestedvej 11 5240 Odense NØ

MULERNES LEGATSKOLE Gillestedvej 11 5240 Odense NØ MULERNES LEGATSKOLE Gillestedvej 11 5240 Odense NØ Telefon: 66 10 26 42 - Fax: 66 10 26 32 - E-mail: mail@mulerne-gym.dk - www.mulerne-gym.dk Studie- og ordensregler gældende fra 15.8.2012: Ud over lovgivningens

Læs mere

Velkommen til nye elever og forældre på Svendborg Gymnasium

Velkommen til nye elever og forældre på Svendborg Gymnasium Velkommen til nye elever og forældre på Svendborg Gymnasium Skolestart 2019 13 nye klasser: 11 STX-klasser 2 HF-klasser 350 nye elever (STX 27/28 elever/klasse HF 28/klasse pt.) Ca. 1100 elever på skolen

Læs mere

Velkommen til informationsmøde for årgang

Velkommen til informationsmøde for årgang Velkommen til informationsmøde for årgang 2017-2020 Program Velkomst v. rektor Jan Mandrup Jacobsen Præsentation af skolen og uddannelsen v. rektor Jan Mandrup Jacobsen og uddannelsesleder Gitte Engelund

Læs mere

Studie- og ordensregler på Falkonergårdens Gymnasium og HF-kursus

Studie- og ordensregler på Falkonergårdens Gymnasium og HF-kursus Studie- og ordensregler på Falkonergårdens Gymnasium og HF-kursus Vedtaget på bestyrelsesmøde d. 12.9.2012 Skolens studie- og ordensregler er efter høring af bestyrelse, elevråd og pædagogisk råd fastsat

Læs mere