DIGITAL MARKEDSFØRING. Program. Digital Markedsføring Nupark tirsdag d. 15. november

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DIGITAL MARKEDSFØRING. Program. Digital Markedsføring 2011. Nupark tirsdag d. 15. november"

Transkript

1 Program Digital Markedsføring 20 Nupark tirsdag d. 15. november

2 Program Tirsdag d. 15. november 20 Nupark, Holstebro 9:00-10:00 Indskrivning og morgenmad 10:00 Velkommen Spor 1 10:30-:30 Konverteringsoptimering v/ Morten Vadskær & Mikael Aagaard Local Search - Markedsfører du din virksomhed lokalt? v/ Rasmus Himmelstrup Egnet for begyndere Mekanismerne og strategierne bag den virale video v/ Rune Iversen :30 Frokost Spor 2 12:20-13:20 Spor 3 13:30-14:30 Hold hovedet koldt i SEO v/ Thomas Rosenstand Brugerorienteret design i praksis v/ Flemming Clausen Nyhedsmail v/ Christina Klitsgaard Tekst til web v/ Hanne Wick Egnet for begyndere Mobilen som medie - Så er det nu! v/ Maria Arndal Shopping Goes Social v/ Daniel Ord Rasmussen 14:30 Kaffe og kage Lovlig markedsføring på sociale medier v/ Kristian Storgaard Facebook-marketing: Sådan gør du kunderne til sælgere! v/ Mikael Lemberg Landing Pageoptimering v/ Michael Aagaard Få dit site i form v/ Rune Risom Styrk dit site via avanceret Analytics v/ Jacob Kildebogaard Site Clinic få din hjemmeside dissekeret af nådesløse eksperter Panel The Dark side of online marketing v/ Søren Riisager Hvad søger dine kunder på? v/ Frank Hellerup Madsen Linkbuilding - Sådan opbygger du dit eget linkbuilding netværk v/ Grosen Friss 15:00-16:00 Fælles oplæg Med det program kan det ikke blive andet end fantastisk! Har allerede sat et stort kryds i kalenderen, tirsdag d. 15. november! Casper Blicher Olsen

3 Spor 1 Beskrivelse af oplæg Konverteringsoptimering Oplægsholdere: Michael Lykke Aagaard og Morten Vadskær Med særligt henblik på har test-junkierne Vadskær og Aagaard teamet op om to optimeringsprojekter for Dansk Røde Kors og Kræftens Bekæmpelse. Du får en eksklusiv præmiere på resultaterne og en trin for trin gennemgang af optimeringerne. Local Search Markedsfører du din virksomhed lokalt? Målgruppe: Begyndere Oplægsholder: Rasmus Himmelstrup 20% af alle desktop søgninger og 50% af alle mobile søgninger er lokale. Har du styr på Google Places, Facebook Places og din citation bait? Og Hvad betyder Google+ Pages for Local Search? Få tips, tricks og alle de små hemmeligheder, der sikrer dig topplaceringer i søgemaskinerne. Er du helt ny i forhold til Local Search - viser jeg dig hvordan du kan komme til tops i søgemaskinerne inden for 24 timer. Der er en grund til, at alle søgemaskinerne netop nu har fuld fokus på Local Search. Mekanismerne og strategierne bag den virale video Oplægsholder: Rune Iversen Virker det tilfældigt at nogle videoer på YouTube bliver set af flere millioner mens andre aldrig bliver set af en eneste? Det er det ikke. Få indsigt i de mekanismer og strategier, der bruges for at gøre en video viral. Lovlig markedsføring på sociale medier Oplægsholder: Kristian Storgaard Sociale medier giver masser af muligheder for at komme i kontakt med kunder og holde kontakten ved lige. Markedsføringslovgivningen sætter dog nogle rammer for, hvor social man kan tillade sig at være. Få styr på, hvordan du navigerer rundt i mulighederne og sikrer at din onlinetilstedeværelse ikke ender mede bøder og dårlig omtale. Vi tager fat på både de klassiske faldgruber og aktuelle emner. Få dit site i form Oplægsholder: Rune Risom En gennemgang af de nyeste gennemprøvede teknikker til optimering af sites. Hvor skal du starte og hvor skal du slutte. Resultatet af oplægget vil være en konkret og direkte brugbar checkliste, som deltagerne kan tage med sig hjem og sætte i værk (også selvom de ikke har den store tekniske indsigt eller erfaring). The Dark side of online marketing Oplægsholder: Søren Riisager Online marketing er ikke kun lut og kage, online marketing har også en del mørke sider. Søren vil gerne fortælle lidt om de beskidte trick det bliver brugt til at komme til tops i søgemaskinerne. Hvordan affiliates og andre blakhat SEOer tjener penge på deres resultater, nogle af tricksne vil nok kunne betegnes som tyveri. Ligeledes vil han komme ind på, hvordan man med simple script kan udføre handlinger på Facebook i brugernes egne navne. Kort sagt vil Søren tage noget af undergrunden frem i lyset.

4 Spor 2 Beskrivelse af oplæg Hold hovedet koldt i SEO Oplægsholder: Thomas Rosenstand Midt i alle de mange begreber og fagudtryk er der mange, der mister det allervigtigste værktøj i søgemaskineoptimering: Den Røde Tråd. Det handler om det såkaldte helikopterblik, hvor du angriber din shop eller hjemmeside med samme indgangsvinkel som Google gør det og med samme fantastiske kombination af maskinel dumhed og ditto genialitet. Få et indblik i, hvordan du (også) skal se, vurdere og reagere på din hjemmeside, når det er topplaceringerne, du går efter. Nyhedsmail Oplægsholder: Christina Klitsgaard Vink farvel til 1001 overspringshandlinger, smertefulde skriveblokader og halvlunkne nyhedsbreve, som ingen gider at læse. Her er formlen på, hvordan du gør dit nyhedsbrev til en bragende bestseller. Mobilen som medie - Så er det nu! Oplægsholder: Maria Arndal 2006 virker som lysår siden, når jeg ser på min NOKIA 6210 fra dengang til den smartphones, som nu ligger på mit skrivebord. Så lad os sammen bruge tiden på at få sat lidt tal på mobilen, se på nogle af de nuværende teknologier - apps, koder, kuponner, SMSer, web apps - samt bruge et kort øjeblik på at se ind i krystalkuglen. Samtidig ser vi også på, hvordan vi udnytter teknologierne bedst, for dette handler i høj grad lige så meget om kommunikation - om ikke mere - end om teknologi. Facebook-marketing: Sådan gør du kunderne til sælgere! Oplægsholder: Mikael Lemberg Hvordan får du Facebook-succes, når reklamer er blevet et fy-ord? Hvordan får du mest for pengene? Og kan man måle ROI på Facebook? En af Danmarks førende eksperter giver et unikt indblik i brugernes sociale adfærd og strategierne bag danske succes-cases. Styrk dit site via avanceret Analytics Oplægsholder: Jacob Kildebogaard Vil du et niveau højere op og bruge dine Analytics tal til mere avancerede analyser? Dette oplæg giver dit tricks og tips, vi skal segmentere og du skal lære et knivskarpt Analytics trick til at optimere din AdWords. Derudover får du tre tips til avanceret sporing, der giver værdi. Hvad søger dine kunder på? Oplægsholder: Frank Hellerup Madsen Du skal være synlig på de søgeord, dine kunder bruger. Derfor har du brug for søgeordsanalysen også udover Googles søgeordsværktøj. Vi bruger en time dedikeret på mere eller mindre avancerede teknikker og værktøjer til at finde frem til de rigtige ord. Strategisk brug af Adwords, dataanalyse i Analytics, metoder til at finde long-tail søgeord, konkurrent-analyse, Excel som værktøj i søgeordsanalysen, Online Tools, Crawlere, outsourcing m.m.

5 Spor 3 Beskrivelse af oplæg Brugerorienteret design i praksis Oplægsholder: Flemming Klausen Kunder køber. Virksomheder sælger. Bliv klogere på forskellen og gør besøgende til kunder. Du får tips og tricks til brugerorienteret design i praksis, og lærer hvordan du sætter kunden i centrum på din webløsning. Tekst til web Oplægsholder: Hanne Wick Kom tæt på kunsten at skrive til nettet, om forskellen mellem tekster til trykte materialer og til hjemmesider. Tekstens forskellige elementer bliver gennemgået, og deltagerne får desuden et lynkursus i søgemaskineoptimering. Shopping Goes Social Oplægsholder: Daniel Ord Rasmussen Indkøb på nettet udgør i dag mere end 10 % af den samlede danske detailhandel, og dermed er det vist sikkert at sige, at vores forbehold mod at tage Dankortet i brug online er væk. Samtidig har internettet ændret vores måde at købe ind. Social shopping-bølgen er over os, og den kombinerer offline retail hacking-koncepter med online sociale funktioner som brugergenereret indhold, anmeldelser og lynhurtig deling af positive såvel som negative oplevelser. Udviklingen har aldrig gået hurtigere, og det er nødvendigt for små som store aktører i det danske salgsunivers at være opdateret med social shopping-begrebet, og de tendenser som står bag. 20 er året, hvor vi for alvor er begyndt at se en forskel på de forretninger som er med - og de som ikke er. Landing Page-optimering 10 før/efter-cases Oplægsholder: Michael Aagaard Jo mere effektive dine landing pages er, jo flere kunder og brugere får du på dit site. Landing page-fanatiker Michael Aagaard viser dig de 4 vigtigste optimeringsprincipper og deler 10 konkrete før/efter-cases med dig. Site Clinic få din hjemmeside dissekeret af nådesløse eksperter Panel: Thomas Rosenstand, Morten Vadskær og Søren Riisager Ordstyrer: Ib Potter Har du en hjemmeside eller shop og det fornødne mod til at få den dissekeret i fuld offentlighed af eksperter, der tæppebomber dig med forbedringer i forhold til SEO og konvertering? Så har du her muligheden for at få de bedste staldtips med dig hjem. Og alle kan med garanti lære af sådan en gennemgang og tage lærdommen med hjem til egen hjemmeside. Linkbuilding Sådan opbygger du dit eget linkbuilding netværk Oplægsholder: Grosen Friis En gennemgang af de nyeste gennemprøvede teknikker til optimering af sites. Hvor skal du starte og hvor skal du slutte. Resultatet af oplægget vil være en konkret og direkte brugbar checkliste, som deltagerne kan tage med sig hjem og sætte i værk (også selvom de ikke har den store tekniske indsigt eller erfaring).

6 Lidt om oplægsholderne Morten Vadskær Konverteringsekspert Morten Vadskær er uddannet datamatiker og har drevet e-handel siden 2001, hvor han åbnede Kondomaten.dk. Der udover driver han Faktorfobi. dk og har skrevet e-bogen Konverteringskarma og været medforfatter på Analyticsbogen. Rasmus Himmelstrup SeoAnalyst Rasmus er SEO Analyst hos Omnicom Media Group. Rasmus har arbejdet med online markedsføring siden 2001 og dedikeret til SEO siden Rasmus har en forkærlighed for Search synergier, Social Search og Local Search. Kristian Storgaard Advokat, Kromann Reumert Kristian er certificeret IT-advokat og beskæftiger sig til daglig med den jura der er relevant for digital markedsføring. Som advokat rådgiver han både IT-virksomheder og andre virksomheder om eksempelvis markedsføring, beskyttelse af rettigheder, kontrakter og håndtering af persondata. Michael Lykke Aagaard Online Tekstforfatter & SEO-/CRO-entusiast Test-junkie, landing page-fanatiker og tekstnørd. Michael er besat af videnskabelig optimering og at finde ud af, hvad der rent faktisk virker, når det kommer til online marketing. Han deler sin viden og erfaring via Online-Tekstforfatter.dk og Landingpages.dk. Rune Iversen Social media konsulent Rune er freelancer som konsulent indenfor sociale medier med speciale i at idéudvikle videoer og det efterfølgende arbejde med at gøre dem virale. Rune Risom Head of SEO & Analysis hos Just-Eat Group Ltd Stærk online iværksætter med ekspert viden om udvikling, implementering og drift af e-handels virksomheder. 14 års erfaring i e-handel med fokus på udvikling, SEO, analyse og optimering.

7 Lidt om oplægsholderne Søren Riisager SEO konsulent Søren Riisager har været i søgemaskine branchen i mere en 10 år og er kendt/respekteret i branchen for sine kreative vinkler. Han arbejder idag som selvstændig SEO konsulent. Semoblog.com. Christina Klitsgaard Rådgivende tekstforfatter Forfatter til workbooken Skriv dig ind i dine kunders hjerne, hjerte og pengepung i 8 nemme trin (theworkbook.dk). Har været selvstændig i 14 år og rådgiver og underviser i dag nogle af danmarks mindste og største virksomheder i kunsten at skrive sælgende nyhedsbreve. Mikael Lemberg Facebook analytiker Mikael er den første freelance-konsulent i Danmark, der udelukkende arbejdede med Facebook. I dag arbejder Mikael hos Facebookspecialisterne Komfo. Thomas Rosenstand SEO specialist Thomas Rosenstand SEO specialist, forfatter til flere bøger om SEO, foredragsholder og ejer af online virksomheder i Danmark og USA. Tog de indledende skridt med SEO et par måneder før Larry og Sergey gik officielt i luften med Google. Bosat i Florida siden Maria Arndal Mobile advisor Tilbage i 2006 stiftede Maria som marketingchef første gang bekendtskab med mobilen, som medie. Hun blev hurtigt betaget og verliebt i den lille kommunikationskanal. I dag arbejder Maria 100% med at rådgive og vejlede virksomheder og organisationer i brugen af mobilen i kommunikationen i arndals.dk. Jacob Kildebogaard Webanalytiker Jacob er en passioneret webanalytiker, der arbejder med Analytics, AdWords og optimering. Han driverwebanalytiker.dk, har skrevet Analyticsbogen (sammen med Morten Vadskær) og er partner i Analytics & AdWords konsulent hos Webjuice.

8 Lidt om oplægsholderne Frank Hellerup Madsen SEO konsulent Frank Hellerup Madsen er også kendt som Den Synlige Mand efter bloggen af samme navn på densynligemand.dk. Han arbejder som selvstændig konsulent indenfor online markedsføring, primært SEO og Adwords. Hanne Wick Kommunikationsrådgiver Hanne startede Wick Kommunikation i sommeren Her hjælper hun kunder med bl.a. kommunikationsopgaver på internettet. Hanne har over 20 års erfaring inden for kommunikation og markedsføring. Grosen Friis SEO ekspert Grosen Friis - også kendt som SEO-nørden fra Esbjerg - arbejder til daglig som Inhouse SEO og programmør hos Eshoes. Flemming Klausen Kreativ chef Flemming Klausen er kreativ chef hos webbureauet Co3. Han har arbejdet med webstrategi og UI design de sidste 13 år for en lang række danske og internationale kunder. Og han er stadig lige nem at forstå. Daniel Ord Rasmussen Rådgiver Daniel sidder hos Seismonaut i Aarhus, hvor han arbejder med at udvikle sociale mediestrategier, og med at identificere og formidle de nyeste digitale trends og tendenser. Han holder desuden workshops og foredrag for virksomheder og organisation, som har interesse i den digitale udvikling. Ib Potter Online marketing chef Potter arbejder med online markedsføring hos webbureauet Co3. Potter er en ivrig fortaler for nye medier så som podcast, video og håndholdte enheder, som giver endnu flere muligheder for synlighed på internettet.

9 Praktiske oplysninger Priser Medlem af it-forum samt beboere i Nupark: Kr. 695,- + moms Medlem af et erhvervsråd i Region Midtjylland: Kr. 995,- + moms Ikke-medlem: Kr. 1700,- + moms Prisen er inkl. forplejning (morgenbuffet, frokost og eftermiddagskage/-kaffe) Billetsalg Billetsalget starter ultimo august/primo september og sker på itforum.dk. Tilmeld dig Co3 s nyhedsmail og få besked, når billetsalget åbner - vi har også et godt tilbud til dig! Tilmeld dig på co3.dk/nyhedsbrev/tilmeld. Tid & sted Tirsdag den 15. november 20 kl. 10:00-16:00 (registrering fra kl. 9:00) Arrangører Konferencen er et samarbejde mellem VÆKSTHUS Midtjylland, STARTVÆKST Holstebro, STARTVÆKST Lemvig, STARTVÆKST Struer, it-forum midtjylland, ikraft, Co3 Web Agency, Erhvervsrådet Herning & Ikast-Brande og ErhvervsCentret Ringkøbing Fjord Erhvervsråd. Spørgsmål? Kontakt Randi Vestergaard Tlf.: Ib Potter Tlf.: Twitter Syng med om på Twitter med hash tag et #dmdk Nupark 51, 7500 Holstebro

DIGITAL MARKEDSFØRING Google Analytics

DIGITAL MARKEDSFØRING Google Analytics NUPARK HOLSTEBRO 4. DECEMBER 2007 KL. 10-16 DIGITAL MARKEDSFØRING Google Analytics nyhedsmails pressemeddelelser Google AdWords søgemaskineoptimering WORKSHOPKONFERENCE DEN 4. DECEMBER 2007 I HOLSTEBRO

Læs mere

Online markedsføring. Den store grundbog. Anders Hingeberg Jakob Hebsgaard Camilla Kjærsgaard Pedersen

Online markedsføring. Den store grundbog. Anders Hingeberg Jakob Hebsgaard Camilla Kjærsgaard Pedersen Online markedsføring Den store grundbog Anders Hingeberg Jakob Hebsgaard Camilla Kjærsgaard Pedersen Online markedsføring Den store grundbog Anders Hingeberg Jakob Hebsgaard Camilla Kjærsgaard Pedersen

Læs mere

Affiliate marketing for nybegyndere

Affiliate marketing for nybegyndere Affiliate marketing for nybegyndere En gratis e-bog om affiliate marketing skrevet af: Dennis V. Kjærgaard Forord Hvad kan du forvente af denne e-bog Denne e-bog har jeg valgt at skrive og udgive gratis.

Læs mere

SØGEORDSANALYSE EBOGEN. Søgeordsanalyse ebogen Nikolaj Mogensen

SØGEORDSANALYSE EBOGEN. Søgeordsanalyse ebogen Nikolaj Mogensen SØGEORDSANALYSE EBOGEN Side 1 af 43 EBOGEN OM SØGEORDSANALYSE Det er efterhånden mange år siden, at jeg første gang hørte om begrebet søgeordsanalyse. Disciplinen søgeordsanalyse hænger tæt sammen med

Læs mere

Plant nu - Høst senere

Plant nu - Høst senere 2015 Andreas Pedersen. Alle rettigheder forbeholdes. 1 Uautoriseret kopiering eller distribution af dette materiale i enhver form er strengt forbudt. Lovovertrædere vil blive retsforfulgt i videst muligt

Læs mere

ISBN 978-87-994173-0-8 Side 1

ISBN 978-87-994173-0-8 Side 1 ISBN 978-87-994173-0-8 Side 1 INDHOLDSFORTEGNELSE FORORD 7 OM FORFATTEREN OG TALLET 9 8 INDLEDNING 10 DE EN-ØJEDE ER KONGER I DE BLINDES RIGE 11 DOM SCRIPTING - WEBSHOPS SVAR PÅ GAFFA-TAPE 13 VI SKAL LIGE

Læs mere

Trendguide. CMO s guide til digital marketing

Trendguide. CMO s guide til digital marketing Trendguide CMO s guide til digital marketing 20 14 Indhold Introduktion 3 Marketing automation 4 Remarketing 6 Kontaktpunkter & CXM 8 Attribution Modelling (tilskrivningsmodellering) 10 Konverteringsoptimering

Læs mere

RÅD 7 GRATIS DKK LAZYJOE.DK DKK DKK BUREAU. 7 råd til hvordan du selv kan være med til at skabe mere salg elle få flere leads online DKK DKK DKK

RÅD 7 GRATIS DKK LAZYJOE.DK DKK DKK BUREAU. 7 råd til hvordan du selv kan være med til at skabe mere salg elle få flere leads online DKK DKK DKK 7 GRATIS RÅD $ $ 7 råd til hvordan du selv kan være med til at skabe mere salg elle få flere leads online MERE SALG ELLER FLERE KONTAKTER HELT GRATIS. Som ejer eller leder af en virksomhed med en kommerciel

Læs mere

PROFESSIONELLE HJEMMESIDER. 3. generations hjemmesider tilbyder ny teknologi, viden og processer, som kan ses på bundlinjen

PROFESSIONELLE HJEMMESIDER. 3. generations hjemmesider tilbyder ny teknologi, viden og processer, som kan ses på bundlinjen PROFESSIONELLE HJEMMESIDER 3. generations hjemmesider tilbyder ny teknologi, viden og processer, som kan ses på bundlinjen Bliv klogere på hvordan du indkøber en moderne hjemmeside, driver den professionel

Læs mere

Sådan skriver du WEBTEKST. Der sælger. Indholdsfortegnelse: Af Michael Lykke Aagaard

Sådan skriver du WEBTEKST. Der sælger. Indholdsfortegnelse: Af Michael Lykke Aagaard Sådan skriver du WEBTEKST Der sælger Indholdsfortegnelse: Af Michael Lykke Aagaard Forord af Morten Vadskær Mavefornemmelse er det næstbedste! 5 0. Før vi går i gang: Hvad er en konvertering? Og hvad betyder

Læs mere

ONLINE MARKETING: DEN RØDE TRÅD

ONLINE MARKETING: DEN RØDE TRÅD ONLINE MARKETING: DEN RØDE TRÅD ONLINE MARKETING: DEN RØDE TRÅD 2012 Mohammad Dadkhah Alle rettigheder forbeholdes. Fotografisk, mekanisk eller anden gengivelse af denne bog eller dele deraf er kun tilladt

Læs mere

SEO træet - En komplet guide til SEO

SEO træet - En komplet guide til SEO SEO træet - En komplet guide til SEO Linkværdi Ankertekst Billeder og alt tags Overskrifter Meta titler Tekst SMM URL adressen IP Diversitet Autoritet Indhold Indho Meta beskrivelser Typer af links Duplicate

Læs mere

En guide til en effektiv Facebook-side og overvejelser du bør gøre dig om strategi

En guide til en effektiv Facebook-side og overvejelser du bør gøre dig om strategi En guide til en effektiv Facebook-side og overvejelser du bør gøre dig om strategi Copyright www.casperfrederiksen.dk 1 Forord Er du beslutningstager? Er du træt af halv-humanistisk kommunikationsnak om

Læs mere

Analyticsbogen. Af Jacob Kildebogaard og Morten Vadskær

Analyticsbogen. Af Jacob Kildebogaard og Morten Vadskær Analyticsbogen Af Jacob Kildebogaard og Morten Vadskær 1 FORORD AF AVINASH KAUSHIK... 1 1. INTRODUKTION TIL ANALYTICSBOGEN... 2 1.1 Webanalyse hvorfor?... 2 1.2 Sådan bruger du bogen... 2 1.2.1 Bogens

Læs mere

ONLINE MARKETING: DEN RØDE TRÅD

ONLINE MARKETING: DEN RØDE TRÅD ONLINE MARKETING: DEN RØDE TRÅD ONLINE MARKETING: DEN RØDE TRÅD 2012 Mohammad Dadkhah Alle rettigheder forbeholdes. Fotografisk, mekanisk eller anden gengivelse af denne bog eller dele deraf er kun tilladt

Læs mere

Kurser med kvalitet og mening

Kurser med kvalitet og mening Kurser med kvalitet og mening Uanset om du er journalist, kommunikationsuddannet eller selvlært i mediebranchen, har du brug for efteruddannelse. Kun de færreste af os formår at fastholde formidling inden

Læs mere

3 fejl du ikke må lave,

3 fejl du ikke må lave, 3 fejl du ikke må lave, hvis du vil tjene penge på din blog! #1 Mette Høholt Frederiksen - Blogvision.dk Indhold Fejl #1 Du går glip af flere hundrede besøgende dagligt fra Google... 5 #1 Giv dit blogindlæg

Læs mere

Giv mig 5 minutter til at forklare...

Giv mig 5 minutter til at forklare... Daniel Brandt Introduktion Introduktion til online marketing er alt, hvad du foretager dig på internettet med din forretning. Din hjemmeside er typisk der, dine salg kommer fra, derfor skal den være overskuelig

Læs mere

Sådan får du. PR & sociale medier. med. René Hjetting

Sådan får du. PR & sociale medier. med. René Hjetting Sådan får du med PR & sociale medier René Hjetting Sådan får du succes med PR og sociale medier 2014 René Hjetting 1. udgave, 1. oplag Trykt i Danmark 2014 ISBN: 978-87-997580-0-5 (Trykt udgave) ISBN:

Læs mere

Gratis e-bog om internetplatforme. Find dine platforme, og brug dem rigtigt. lahme.dk

Gratis e-bog om internetplatforme. Find dine platforme, og brug dem rigtigt. lahme.dk Gratis e-bog om internetplatforme Find dine platforme, og brug dem rigtigt lahme.dk Find dine platforme, og brug dem rigtigt lahme.dk 2 Kære læser, Ja, måske ved du allerede alt det, jeg vil fortælle dig

Læs mere

2. halvår // 2013. De it-professionelles kursuskatalog. www.prosa.dk/kursus

2. halvår // 2013. De it-professionelles kursuskatalog. www.prosa.dk/kursus 2. halvår // 2013 De it-professionelles kursuskatalog www.prosa.dk/kursus Indhold: System- og webudvikling JavaScript og webapplikationer... 4 Java 8... 4 Advanced Android Workshop I og II... 5 Ledelse

Læs mere

DEN DIGITALE VÆRKTØJSKASSE

DEN DIGITALE VÆRKTØJSKASSE DEN DIGITALE VÆRKTØJSKASSE EN PRAKTISK GUIDE TIL NYE MEDIER I TURISTINDUSTRIEN UDARBEJDET AF SEISMONAUT FOR MIDTJYSK TURISME DEN DIGITALE VÆRKTØJSKASSE En praktisk guide til nye medier i turistindustrien

Læs mere

DELTAG I NYE MÅL 2015

DELTAG I NYE MÅL 2015 INVITATION TIL OFFENTLIGE VIRKSOMHEDER DELTAG I NYE MÅL 2015 ET UDVIKLINGSPROJEKT OM KOMMUNIKATIONSMÅLINGER 1 INDHOLD 1. PROJEKTET KORT...4 2. HVEM HAR DELTAGET FØR?...4 3. BJERG K...6 4. HVAD FÅR DU UD

Læs mere

90% AF ALLE NYE MARKETINGTILTAG ER DIGITALE

90% AF ALLE NYE MARKETINGTILTAG ER DIGITALE 90% AF ALLE NYE MARKETINGTILTAG ER DIGITALE DER ER BRUG FOR EN SAMLET TILGANG TIL ONLINE MARKETING Lige nu er der et enormt potentiale for marketing inden for digital innovation. I denne artikel kan du

Læs mere

KOM I MÅL MED DIT WEBPROJEKT

KOM I MÅL MED DIT WEBPROJEKT E-guide fra Symatic Webbureau KOM I MÅL MED DIT WEBPROJEKT SÅDAN UNDGÅR DU, AT DIT WEBPROJEKT KØRER AF SPORET INDHOLDSFORTEGNELSE 1. INTRODUKTION 2. IDENTIFICER DINE KRAV OG ØNSKER 3. DEFINER DIN ØKONOMISKE

Læs mere

8 tips og tricks der sender din webshop i superligaen

8 tips og tricks der sender din webshop i superligaen 8 tips og tricks der sender din webshop i superligaen Indhold Intro Kend dine besøgende Gør valget simpelt og vind kunder Sådan får du en optimeret kategoriside Eksempler på to gode kategorisider Brug

Læs mere

BLIV PROFESSIONEL PÅ TRIPADVISOR. Værktøjer og inspiration til restauranter, attraktioner og overnatningssteder

BLIV PROFESSIONEL PÅ TRIPADVISOR. Værktøjer og inspiration til restauranter, attraktioner og overnatningssteder BLIV PROFESSIONEL PÅ TRIPADVISOR Værktøjer og inspiration til restauranter, attraktioner og overnatningssteder 2 3 Indholdsfortegnelse KAPITEL 1 Få styr på TripAdvisor 11 KAPITEL 2 Lær at håndtere anmeldelser

Læs mere

Plant nu - Høst senere

Plant nu - Høst senere 1 Plant nu - Høst senere Af Mohammed & Hussein 2014 Mohammed & Hussein. Alle rettigheder forbeholdes. Uautoriseret kopiering eller distribution af dette materiale i enhver form er strengt forbudt. Lovovertrædere

Læs mere