Dirigenten konstaterede, at beretningen var taget til efterretning af forsamlingen.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Dirigenten konstaterede, at beretningen var taget til efterretning af forsamlingen."

Transkript

1 PETER EGEMAR Advokat L CLAUS CLAUSEN Advokat L Nørregade 7 A, 2. tv. Postboks København K Telefon År 2015 den 22. april, kl afholdtes ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Kingosparken. Generalforsamlingen afholdtes i Taastrup Medborgerhus, Taastrup Hovedgade 71. Mødt eller repræsenteret ved fuldmagt var 112 andelshavere. Endvidere var mødt revisor Carsten Ingemann fra revisionsselskabet, advokat Claus Clausen og sekretær Mette Lund Jørgensen fra administrationen. 1. Valg af dirigent og referent. Dennis Bak blev valgt som dirigent og sekretær Mette Lund Jørgensen blev valgt som referent. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indkaldt og varslet i henhold til foreningens vedtægter, og at forsamlingen var beslutningsdygtig. 2. Formandens beretning. Formanden aflagde beretning: Beretningen er bilag til referatet. Der blev stillet spørgsmål vedrørende om sikringslås til vinduer og havedør også fungerer til hoveddøren. Formanden svarede, at det gør den ikke. Der var kommentar vedrørende lugtgener fra skraldecontainere om sommeren samt spørgsmål, om der er planer om at overdække container-øerne. Formanden svarede, at der ikke er planer om overdækning og bemærkede, at lugtgener vil forsvinde, hvis beboerne håndterer affaldet korrekt. Der var ingen yderligere spørgsmål. Dirigenten konstaterede, at beretningen var taget til efterretning af forsamlingen. 3. Forelæggelse af årsrapport og eventuel revisionsberetning samt godkendelse af årsrapporten. Revisor Carsten Ingemann gennemgik årsrapporten. Der blev spurgt, om tallene i regnskabet svarede til det officielle varmeregnskab. Revisor svarede, at tallene i regnskabet er pr. skæringsdagen for regnskabet. CVR-nr cc@egemar-clausen.dk

2 Der var en kommentar om, at det på sidste generalforsamling blev besluttet, at der skulle bruges kr. på de grønne områder, men at der kun var blevet brugt kr. Der blev spurgt, om der kommer flere stenbede. Formanden svarede, at det gør der. Der vil endvidere blive plantet en hvid røn. Årsrapporten og ændring af andelskrone fra kr. pr. m 2 til kr. pr. m 2 blev enstemmigt godkendt. 4. Forelæggelse af drifts- og likviditetsbudget til godkendelse og beslutning om eventuel ændring af boligafgiften. Bestyrelsen foreslår boligafgiftsstigning med 1 % pr. 1. januar Advokat Claus Clausen gennemgik budgettet. Der var ingen spørgsmål til det fremlagte budget. Budgettet med boligafgiftsstigning på 1 % pr. 1. januar 2016 blev enstemmigt godkendt. 5. Forslag: Forslag A. Bestyrelsen beder om generalforsamlingens mandat til at gennemføre projekt med installation af nye vaskemaskiner og tørretumblere i fælles vaskeri. Formanden gennemgik kort vaskeriets historie og fremlagde de forskellige tilbud, bestyrelsen havde indhentet. Bestyrelsen indstillede Miele som leverandør af vaskeriet, og formanden fremlagde prisændringer på vask. Der blev spurgt, om bestyrelsen havde talt med brugere af Mieles maskiner, og hvad forskellen er på Miele og de øvrige leverandører. Formanden svarede, at bestyrelsen har talt med brugere af Mieles maskiner og oplyste at Miele har en garanti på år. Der blev spurgt, om det kan garanteres, at maskinerne virker. Formanden svarede, at bestyrelsen ikke kan garantere, at maskinerne virker, men at der er en reparationsgaranti på 2 år med i Mieles aftale. Det blev kommenteret, at det var vanskeligt at sammenligne med andre vaskemaskinemodeller, når bestyrelsen kun fokuserede på Miele. Dirigenten uddybede, at der kun skulle stilles forståelsesmæssige spørgsmål.

3 Der blev spurgt, om der over tid kan forventes besparelser. Formanden svarede, at maskinerne fra Miele er nye og dermed bruger mindre vand. Derudover tager en vask kortere tid, og da der kan tilsluttes varmt vand til maskinerne, vil der også blive brugt billigere fjernvarmeenergi på opvarmning af vand. Der blev spurgt, hvor lang den forventede levetid er for det nye vaskeri, og hvor hurtigt maskinerne afskrives. Det blev oplyst, at maskinerne formentlig afskrives over 10 år. Formanden oplyste endvidere, at maskinerne forventes indtjent i løbet af et par år. Der blev fremsat en kommentar om Miele kontra Electrolux. Dirigenten konstaterede, at forslaget blev vedtaget med overvældende flertal. Forslag B. Bestyrelsen beder om generalforsamlingens mandat til at gennemføre projekt for etablering af nyt fibernet i Kingosparken. Budgettet er anslået til at udgøre maksimalt ,-. Formanden uddybede bestyrelsens forslag og oplyste, at der havde været indhentet priser fra 3 firmaer: 1. Fiberby 2. Dansk Bolignet 3. DKTV (ejet af TDC) Formanden oplyste, at det bedste bud efter forhandlinger var fremsat af DKTV og de forskellige abonnementer, man vil kunne tegne på internet, blev gennemgået. Formanden fastslog at ordningen er frivillig ønsker man ikke at koble sig på, kan man frit vælge en anden udbyder. Formanden gennemgik abonnementer på fastnettelefoni. Formanden oplyste, at foreningens besparelse på internet og telefon vil være på ,-. Der blev spurgt, hvorfor der ikke var indhentet tilbud på TV. Formanden svarede, at de indhentede tilbud i givet fald ville omfatte alle beboere, og at man ikke kan tvinge alle til at være på. Der blev spurgt, om man skal opsige sit nuværende abonnement på TV, og formanden svarede, at man kan lave sit abonnement om, men at det ikke er nødvendigt. En af de fremmødte kommenterede, at man sikkert allerede kan koble sig på abonnementet. Der blev spurgt til nogle tekniske detaljer omkring hastigheder, switch mm.

4 Der blev spurgt, hvor lang tid der vil gå, før projektet er udført og fungerer. Formanden svarede, at man skal regne med ca. 4 måneder fra planlægningen er afsluttet. Der blev spurgt, om båndbredden er garanteret, og formanden svarede at det er den. Der blev spurgt, hvordan det reguleres, hvor meget båndbredde, man tager hver især, og der blev svaret at switchen fordeler hastigheden. Der blev spurgt, om alle skal betale for etableringen af fibernettet også de der ikke ønsker at koble sig på. Formanden svarede, at det kun er de, der vælger at være med, der skal betale. Foreningen bruger af opsparingen til etableringen. En andelshaver bemærkede, at alle har bidraget til opsparingen og således er alle med til at betale for etableringen. Dirigenten konstaterede, at forslaget blev vedtaget med overvældende flertal. Forslag C. Forslag om opsigelse af Blue Park. Formanden gennemgik aftalen med Blue Park. Der blev spurgt, hvorfor der ikke bare sættes andre skilte op i området med oplysning om parkeringsreglerne. Bestyrelsen svarede, at det afgørende er, om der er nogen til at håndhæve reglerne. Der fremkom en del kommentarer til den nuværende aftale med Blue Park, hvorefter forsamlingen gik til afstemning. Dirigenten konstaterede at forslaget blev forkastet med 68 stemmer imod at opsige aftale, 27 stemmer for at opsige aftalen og 4 der tilkendegav hverken at stemme for eller imod. Forslag D. Forslag om udvidelse af nuværende bredde på parkeringspladser. Formanden kommenterede på forslaget. Bestyrelsen har set på reglerne for bredden af parkeringspladserne. Bredden er nu 2,40 m, og dette opfylder reglerne. I forhold til reglerne er der på nuværende tidspunkt for få parkeringspladser i bebyggelsen, idet reglen foreskriver at der skal være 0,7 plads pr. lejlighed, hvilket der ikke er. Dog hentes der pladser ved forbuddet mod, at biler med gule plader holder i bebyggelsen. Det blev foreslået, at foreningen ansøger kommunen om tilladelse til opmaling af båse på Kingosvej, så folk kan se hvor de må parkere. Efter kommentarer til forslaget gik man til afstemning.

5 Dirigenten konstaterede at forslaget blev forkastet med 67 stemmer imod, 27 stemmer for og 3 der tilkendegav hverken at stemme for eller imod. Forslag E. Forslag om maling af parkeringsbåse. Formanden oplyste, at båsene vil blive opmalet af bestyrelsen. Dirigenten konstaterede, at forslaget blev vedtaget med overvældende flertal. 1 tilkendegav hverken at stemme for eller imod. Forslag F. Forslag om ophævelse af forbud mod parkering med gulpladekøretøjer. Vedkommende der havde stillet forslaget fremlagde dette og lagde vægt på den dårligere sigtbarhed for cyklister på Kingosvej samt for bilister, der heller ikke kan se cyklisterne. Der var en del kommentarer om at folk skal parkere lovligt og ellers må parkere på parallelvejen, Ingemannsvej. Dirigenten konstaterede, at forslaget blev forkastet med 81 stemmer imod, 8 stemmer for og 7 der tilkendegav hverken at stemme for eller imod. Forslag G. Forslag om ophævelse af stop for registrering af nye husdyr. Formanden kommenterede forslaget og oplyste at beboerne ikke overholder de regler, der fremgår af husordenen og konkluderede, at en ophævelse af forbuddet ikke vil gøre dette bedre. Der blev spurgt, om forbuddet både gælder for hunde og katte og formanden bekræftede dette. Dirigenten konstaterede at forslaget blev vedtaget med 53 stemmer for at ophæve stop for registrering af husdyr, 42 stemmer imod og 8 der tilkendegav hverken at stemme for eller imod. Forslag H. Forslag om ændring af vedtægter om at drive erhverv fra andelslejlighed. CC oplyste, at forbuddet imod at drive erhverv ikke udelukker, at man har et CVR-nr.

6 tilknyttet adressen. Det er den faktiske erhvervsmæssige brug af lejlighederne, der er udelukket. Man kan således ikke have produktion, lager, kunder, ansatte etc. i lejlighederne. Er man f.eks. forfatter må man eksempelvis godt skrive sin bog i lejligheden. Forslagsstiller spurgte, om der var noget til hinder for, at andelshavers virksomhed havde postadresse c/o hos andelshaver. CC oplyste, at forbuddet i vedtægterne imod at drive erhverv ikke er til hinder for, at man lovligt modtager post i sin postkasse til sin virksomhed dog må der ikke være tale om post i så store mængder, at postkassen bliver overfyldt. Der blev stillet et par forståelsesmæssige spørgsmål til forslaget, ligesom der var en del kommentarer til det at drive erhverv fra sin bopæl. Efter de fremkomne oplysninger om hvad der ifølge vedtægterne er tilladt, trak forslagsstiller forslaget tilbage, og der blev ikke afholdt afstemning. Forslag J. Forslag om etablering af tørrestativer på fælles områder. Dirigenten konstaterede, at forslaget blev forkastet med overvældende flertal. 12 tilkendegav hverken at stemme for eller imod. Forslag K. Forslaget var inden generalforsamlingens afholdelse blevet trukket tilbage. Forslag L. Forslag om alternativ farve på stakit omkring terrasser i stueetage. Formanden informerede om nuværende status på korrekt malede hegn og oplyste, at bestyrelsen fortsætter sin kampagne om maling af hegn hen over sommeren. Formanden informerede om grundlaget for valg af farve. Dirigenten konstaterede, at forslaget blev forkastet med overvældende flertal. 6 stemte for. 6. Valg til bestyrelsen. Claus Clausen var anmodet om at forestå valgproceduren, da dirigenten var bestyrelsesmedlem. Der var ikke andre kandidater end dem, bestyrelsen havde foreslået. Følgende blev således ny- og genvalgt til bestyrelsen Arne Larsen genvalgt som formand på valg 2017

7 Preben Dannerfjord genvalgt på valg 2017 Kenneth Lau nyvalgt bestyrelsesmedlem på valg 2017 Lotte Willemoes Larsen nyvalgt 1. suppleant på valg 2016 Helge Zimmer 2. suppleant genvalgt på valg 2016 Karen Aagaard, 3. suppleant genvalgt på valgt 2016 Bestyrelsen består herefter af: Navn Adresse Valgperiode Arne Larsen, formand tv. På valg 2017 Søren Berthelsen, næstformand th. På valg 2016 Dennis Ejnar Bak, bestyrelsesmedlem tv. På valg 2016 Jens E. Christensen, bestyrelsesmedlem mf. På valg 2016 Anne Mette Skottun, bestyrelsesmedlem 31, 2. th. På valg 2016 Preben Dannerfjord, bestyrelsesmedlem 19, st. tv. På valg 2017 Kenneth Lau, bestyrelsesmedlem 39, st.tv. På valg 2017 Lotte Willemoes Larsen, 1. suppleant 11, 2. mf. På valg 2016 Helge Zimmer, 2. suppleant tv. På valg 2016 Karen Aagaard, 3. suppleant th. På valg 2016 Dirigenten konstaterede herefter, at bestyrelsen var valgt i overensstemmelse med ovenstående. 7. Valg af administrator og revisor Formanden oplyste, at ønsket om at skifte administrator ikke skyldtes utilfredshed med det arbejde, der blev udført af administrator og revisor og deres medarbejdere. Begrundelsen for ønsket om opsigelse var, at der efter bestyrelsens opfattelse kunne opnås en væsentlig besparelse. Bestyrelsens anbefaling var DEAS, hvor der også var mulighed for at opnå rabatter på f.eks. lifte, vvs-materialer m.m. Claus Clausen havde uddelt et notat og gentog, at efter hans opfattelse blev besparelsen opnået på bekostning af højere omkostninger ved køb og salg af boliger. Claus Clausen havde tilbudt, at Egemar & Clausen vil administrere til de samme priser, som DEAS havde tilbudt. Ifølge bestyrelsens oversigt var Egemar & Clausen ca kr. dyrere end DEAS, men det var fordi dette tilbud var inklusive jurist- og advokatbistand i samme omfang som hidtil. Alternativet var, at juristbistand skulle afregnes efter medgået tid lige som tilfældet er hos DEAS, hvor timeprisen for juridisk rådgivning er oplyst til kr Formanden oplyste, at han ikke var enig i Claus Clausens konklusioner.

8 Det blev konstateret, at der var usikkerhed med hensyn til konsekvensen af bestyrelsens forslag om ny prisstruktur på administration / overdragelsesaftaler og usikkerhed med hensyn til, om der var en besparelse ved at skifte administrator og i bekræftende fald størrelsen af denne besparelse. Der var ønske om, at alle tal blev fremlagt overskueligt, og at den eller de personer hos DEAS, som beboerne ville få kontakt med, mødte for generalforsamlingen sammen med nuværende administrator. Bestyrelsen valgte med forsamlingens billigelse at udskyde spørgsmålet om opsigelse af nuværende administrator og valg af ny administrator/revisor til en ekstraordinær generalforsamling. 8. Eventuelt Der var ingen punkter til eventuelt. Dirigenten hævede generalforsamlingen med tak for god ro og orden kl

9 A/B Kingosparken. Generalforsamling d. 22. april Bestyrelsens beretning Beretningens hovedsigte Bestyrelsens beretning har til formål at give andelshaverne et overblik over de tiltag som bestyrelsens har gennemført i løbet af 2014 og i starten af Økonomi En af bestyrelsens vigtigste opgaver er at varetage foreningens daglige drift og sikre, at der er helt styr på foreningens økonomi. Dette har haft absolut hovedprioritet med baggrund i den økonomiske krise som startede i Alle har haft mulighed for at læse og høre om andelsforeninger i krise og et antal konkurser eller foreninger alvorlig truet pga. underskud i drift og betydelige fald i andelsværdi. Bestyrelsen modtager hver måned en budgetoversigt fra administrator og på grundlag af denne har bestyrelsen bedste grundlag for styring af foreningens omkostninger. Gennem de seneste år er der gennemført en række fornuftige tiltag, som har givet betydelige besparelser på foreningens driftsudgifter. Tillad her et kort historisk tilbageblik for at give en oversigt af de væsentlige besparelser som er gennemført gennem de seneste år: 1. Bestyrelsens forhandlinger om ny forsikringsaftale i Dette gav en årlig besparelse på kr og en reduktion i selvrisiko fra kr pr. skade til kr Projekt lukning af affaldsskakte i årsskiftet 2013/2014 gav en årlig besparelse på næsten kr Udbud på ejendomsservice og indgåelse af aftaler med nye leverandører vil give en årlig besparelse på kr Hertil kommer, at de nye aftaler nu indeholder opgaver, som tidligere var på regning, dette svarer til en ekstra årlig besparelse anslået til kr Senere på denne GF 2015 forslag om valg af ny administrator, som kan give en årlig besparelse på kr og valg af ny revisor som kan give en besparelse på kr Energibesparende tiltag: Også besparelser på energiområdet har høj prioritet. I januar 2014 blev der nedsat en energiarbejdsgruppe og med oplæg fra arbejdsgruppen er der løbende gennemført en lang række energibesparende projekter. Her er et lille overblik over disse projekter: 1. I begyndelsen af 2014 blev der gennemført udskiftning af 480 lyskilder i alle opgange og i udvendige lamper fra lavenergi til LED. Udover væsentlig reduktion af energiforbrug giver LED lyskilder hurtig tænding, bedre lys og sidst men ikke mindst væsentlig længere levetid. 1

10 2. Også i begyndelsen af 2014 blev alle rør over loftet i alle 8 boligblokke efterisoleret op til dagens krav. Et projekt som betyder at fremløbstemperatur til varme kunne sænkes med ca. 5 C. Dette uden nedgang i temperatur i den enkelte lejlighed. 3. I slutningen af 2014 blev alle 8 pumper til varme udskiftet til nyeste lavenergiudgave. Dette giver en reduktion i elforbrug men også mulighed for mere effektiv styring og reduktion af støj. 4. I start 2015 blev de sidste 5 pumper til recirkulation af varmt forbrugsvand også udskiftet til nye lavenergipumper. Dette vil give besparelse på elforbrug, mere effektiv styrring og reduktion af støj. 5. I starten af 2015 blev der underskrevet en hensigtserklæring med HTK om reduktion af energiforbruget. Denne aftale betyder et tilskud på til rådgivning for nye projekter på yderligere energiforbedringer. 6. Senere på denne GF forslag om udskiftning af udstyr i fælles vaskeri. Dette vil give en væsentlig besparelse på drift af fælles vaskeri, herunder reduktion på forbrug af vand og el. Månedsvis aflæses forbrugstal på alle fælles el-målere og vand-målere. Herudover aflæses temperaturer på varme og varmtvand som indføres i en driftsjournal. Dette giver mulighed for reaktion hvis aflæsningerne viser unormale ændringer i forbrug eller temperaturer. De allerede gennemførte projekter har p.t. givet økonomiske besparelser på drift og besparelser på energiområdet der samlet udgør hele kr. 1.2 mio. i regnskabet Affaldshåndtering. Som nævnt under tiltag for økonomiske besparelser udgjorde lukning af affaldsskakte en årlig besparelse på omkring kr Hvis denne besparelse skal fastholdes fremover, vil rigtig affaldshåndtering være en forudsætning. Her ser bestyrelsen behov for igen at indskærpe reglerne om rigtig affaldshåndtering. De oprettede affaldsøer har containere for dagrenovation (læs køkkenaffald) og containere for papir (læs reklamer og ugeafviser). Alt andet affald skal afleveres på den lokale containerplads ved Kingosvej 26. Henstilling af møbler m.v. i fællesarealer som affaldsøer og fælles kælderarealer m.v. er forbudt! Containere for dagrenovation er alene beregnet for køkkenaffald i lukkede affaldsposer. Papkasser m.v. skal afleveres på lokal containerplads i de respektive containere. Overtrædelse af disse regler vil blive pålagt gebyr. Kun gennem rigtig affaldshåndtering kan vi forhindre overfyldte containere og deraf følgende lugtgener. Bestyrelsen beder alle fremmødte om at hjælpe med affaldshåndtering og påtale over for dem, som ikke har forstået reglerne. Det handler om vores miljø og fælles økonomi. En særlig appel til rygere. Cigaretskodder udgør fortsat et stort problem. Bestyrelsen ser en del klager over at rygere benytter altaner og vinduer til rygning og efterfølgende henkaster cigaretskoddet ud fra altan eller vinduet til gene for de beboere som bor i stueetagen. 2

11 På trods af et stort antal affaldsbeholdere i området ses dagligt bl.a. at rygere sviner fælles områder til med cigaretskodder og tomme cigaretpakker. Rygere må tage ansvar og hjælpe med at Kingosparkens fælles områder ikke bruges som fælles affaldsplads. Bestyrelsens budskab til alle inkl. rygere skal være at vise hensyn til fællesskabet og naboerne. Advarsler om indbrud I starten af 2015 har flere beboere i stuelejligheder med terrasser desværre oplevet indbrud eller forsøg på indbrud. Bestyrelsen finder derfor anledning til at påpege, at det er indbrudsramte beboers egen forsikring, som skal dække stjålne ejendele, og foreningens forsikring som skal dække følgeskader på vinduer og terrassedøre efter indbruddet. Bestyrelsen anbefaler præventiv belysning med bevægelsesfølere som et aktivt middel mod indbrud. Herudover har bestyrelsen drøftet mulighed for bedre mekanisk aflåsning af vinduer og terrassedøre med foreningens tømmerfirma og kan her vise en mulig løsning. Bestyrelsen vil snarest rundsende et oplæg med priser til alle beboere med have og terrasse som er i særlig risiko for indbrud. Årlig cykelindsamling Den årlige indsamling af herreløse cykler m.v. vil i år blive gennemført i maj måned. Som sidste år omdeles information med mærkesedler som skal udfyldes med navn og adresse og anbringes på cykler, barnevogne og klapvogne. Midt i maj vil cykler m.v. uden navn blive indsamlet og stå i depot min. 14 dage. Herefter afhentet indsamlede cykler af politiets afdl. For hittegods. Afsluttende bemærkninger Denne beretning skal slutte med en tak fra bestyrelsen over de positive tilkendegivelser der er kommet fra andelshavere og lejere over bestyrelsens løsning af de daglige opgaver. Med venlig hilsen Bestyrelsen 2014 A/B Kingosparken 3

Nørregade 7 A, 2. tv. Postboks 2206 1018 København K Telefon 33 32 83 66

Nørregade 7 A, 2. tv. Postboks 2206 1018 København K Telefon 33 32 83 66 PETER EGEMAR Advokat L CLAUS CLAUSEN Advokat L Nørregade 7 A, 2. tv. Postboks 2206 1018 København K Telefon 33 32 83 66 År 2014 den 9. april, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. A/B Westend 28-30. Torsdag den 23. april 2015 - kl. 18.30

Referat af ordinær generalforsamling. A/B Westend 28-30. Torsdag den 23. april 2015 - kl. 18.30 Dagsorden iflg. Vedtægter: 1) Valg af dirigent og referent. 2) Bestyrelsens beretning. Referat af ordinær generalforsamling A/B Westend 28-30 Torsdag den 23. april 2015 - kl. 18.30 3) Forelæggelse af årsregnskab

Læs mere

Direkte telefonnummer 33 177 450 København, den 7. marts 2012 J.nr.: «Ejd_ejdnr»-«Lej_lejemålsnr»-«Beb_beboernr»

Direkte telefonnummer 33 177 450 København, den 7. marts 2012 J.nr.: «Ejd_ejdnr»-«Lej_lejemålsnr»-«Beb_beboernr» PETER EGEMAR Advokat L CLAUS CLAUSEN Advokat L Nørregade 7 A, 2. tv. Postboks 2206 1018 København K Telefon 33 32 83 66 «Beb_opkræv_navn_1» «Beb_opkræv_navn_2» «Beb_opkræv_adresse_1» «Beb_opkræv_adresse_2»

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Damhjørnet afholdt den 29. april 2008 kl. 19.00 i Ålholm Kirke, Bramslykkevej 18 A, 2500 Valby

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Damhjørnet afholdt den 29. april 2008 kl. 19.00 i Ålholm Kirke, Bramslykkevej 18 A, 2500 Valby Referat af ordinær generalforsamling i A/B Damhjørnet afholdt den 29. april 2008 kl. 19.00 i Ålholm Kirke, Bramslykkevej 18 A, 2500 Valby Det blev konstateret at der var 32 ud af 82 andelshavere repræsenteret

Læs mere

Andelsboligforeningen Tustrup

Andelsboligforeningen Tustrup Andelsboligforeningen Tustrup Katrinedalsvej 48, Tustrupvej 4 og 2 A-B, 2720 Vanløse Ordinær generalforsamling den 26. november 2014 kl. 17.00 Den 26. november 2014, kl. 17.00 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen Bakkelyparken

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen Bakkelyparken Holme den 14. marts 2010 Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen Bakkelyparken Dato: Den 10. marts 2010 kl. 19.00 Sted: Lokalcenter Holme 1. Valg af dirigent og referent Formand Poul Erik

Læs mere

A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014

A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014 A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014 År 2014, tirsdag den 29. april, kl. 19.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Halgreensgade 9, fælleslokalet i gadeplan. For generalforsamlingen

Læs mere

M Ø D E R E F E R A T

M Ø D E R E F E R A T Advokat Bent Schou H.C. Andersens Blvd. 11, 2. 1553 København V Tlf. 33 13 57 47 Valbyparken M Ø D E R E F E R A T År 2015, den 7. april afholdtes ordinær generalforsamling i Andelsboligforeningen VALBYPARKEN

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38,

Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38, 1 Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38, der blev afholdt tirsdag den 24. november 2009 kl. 19.00 i Willemoesgade 53, kælderen. Der var følgende dagsorden: Dagsorden 1. valg af dirigent

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Andelsboligforeningen Hesseløgård tirsdag den 24. april 2012

Referat af ordinær generalforsamling i Andelsboligforeningen Hesseløgård tirsdag den 24. april 2012 27. April 2012 Referat af ordinær generalforsamling i Andelsboligforeningen Hesseløgård tirsdag den 24. april 2012 Bestyrelsen takker for en god og ordentlig generalforsamling, og ser frem til at holde

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2013. i A/B Blidahlund & Esperancegården

Referat af ordinær generalforsamling 2013. i A/B Blidahlund & Esperancegården Referat af ordinær generalforsamling 2013 i A/B Blidahlund & Esperancegården Afholdt d. 23. april kl. 18.00 på biblioteket, Ahlmanns alle 6, 2900 Hellerup. Med følgende dagsorden: 1) Valg af dirigent og

Læs mere

A/B Kongelysvej 18-26

A/B Kongelysvej 18-26 År 2012, onsdag d. 14. marts, kl. 18.30, afholdtes der ordinær generalforsamling i A/B Kongelysvej 18-26 i mødelokalet Kongelysvej 24, kld., 2820 Gentofte. Der var følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Lundbyesgade 7: Karen, st.tv., Christian, st.th., Lene, 1.tv., Anne Marie, 1.th., Charlotte, 2.th., Christina, 3.th. og Pia, 4.tv.

Lundbyesgade 7: Karen, st.tv., Christian, st.th., Lene, 1.tv., Anne Marie, 1.th., Charlotte, 2.th., Christina, 3.th. og Pia, 4.tv. REFERAT A/B Lundbis ordinær generalforsamling Mødested: Fællesrum i A/B Lundbis Mødedato: 10.04.2018, kl. 19.00 Fremmødte: Bissensgade 18: Lone, 1.tv., Linda, 1.th., Peter, 2.tv., Leif, 2.th. og Jette,

Læs mere

E J E N D O M S A D M I N I S T R A T I O N A / S. Referat

E J E N D O M S A D M I N I S T R A T I O N A / S. Referat Referat År 2011, mandag, den 28. marts, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Tunnelvej i Glostrup Fritidscenters mødelokale 1, beliggende Christiansvej 2, 2600 Glostrup med følgende: Dagsorden:

Læs mere

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Fredenslund

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Fredenslund Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Fredenslund Andelsboligforeningen Fredenslund afholdt ordinær generalforsamling mandag d. 12. maj 2014 kl. 19.00 i foreningens fælleslokale i kælderen.

Læs mere

REFERAT. fra ordinær generalforsamling i A/B Lindøhusene torsdag den 4. maj 2017, kl i Munkebo forsamlingshus, Lindøalléen 49, 5330 Munkebo

REFERAT. fra ordinær generalforsamling i A/B Lindøhusene torsdag den 4. maj 2017, kl i Munkebo forsamlingshus, Lindøalléen 49, 5330 Munkebo REFERAT fra ordinær generalforsamling i A/B Lindøhusene torsdag den 4. maj 2017, kl. 18.00 i Munkebo forsamlingshus, Lindøalléen 49, 5330 Munkebo 102 medlemmer af 314 medlemmer (svarende til 32%) var repræsenteret,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Andebakkegaarden

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Andebakkegaarden Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K E/F Andebakkegaarden Ejd.nr.: 380 Dato: 2. maj 2017 Referat af ordinær generalforsamling i E/F Andebakkegaarden År 2017,

Læs mere

Nørregade 7 A, 2. tv. Postboks København K Telefon

Nørregade 7 A, 2. tv. Postboks København K Telefon PETER EGEMAR Advokat L CLAUS CLAUSEN Advokat L Nørregade 7 A, 2. tv. Postboks 2206 1018 København K Telefon 33 32 83 66 DDFFTFFAAFATAAFTFDAATDFFAFFFFDFFDTDDFTTTDDTTFAFAFTFDTTTFAFDTAFFFFF København, den

Læs mere

Finn Jørgensen bød velkommen og foreslog Jens Duus som dirigent. Begge kunne konstatere, at generalforsamlingen igen blev holdt for sent.

Finn Jørgensen bød velkommen og foreslog Jens Duus som dirigent. Begge kunne konstatere, at generalforsamlingen igen blev holdt for sent. År 2004, den 16. juni afholdtes ordinær generalforsamling i Andelsboligforeningen Mariaborg i andelsboligforeningens nyindrettede beboerlokale i kælderen i nr. 20. Til stede eller repræsenteret ved fuldmagt

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling i A/B Aaen, fælleslokalet den 30. juni 2009 kl.19.00

Referat af ekstraordinær generalforsamling i A/B Aaen, fælleslokalet den 30. juni 2009 kl.19.00 Referat af ekstraordinær generalforsamling i A/B Aaen, fælleslokalet den 30. juni 2009 kl.19.00 Fremmødte andelshavere: nr. 5, 8, 13, 16, 18, 32, 36, 41, 45, 52, 53, 63, 68, 70, 71, 74, 86, 89, 90, 91,

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have År 2015, den 21. april, kl. 19.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have på adressen Vigerslevvej 180 - på plejehjemmet

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING i AB Skydebanen, 1709 København V

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING i AB Skydebanen, 1709 København V Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24 B 1264 København K Jour. nr. 460 17. april 2007 REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING i AB Skydebanen, 1709 København V År 2007, mandag den

Læs mere

År 2014, tirsdag den 20. maj, kl. 19.00, blev der i Fælleshuset, Birkehegnet 7, afholdt ordinær generalforsamling i.

År 2014, tirsdag den 20. maj, kl. 19.00, blev der i Fælleshuset, Birkehegnet 7, afholdt ordinær generalforsamling i. År 2014, tirsdag den 20. maj, kl. 19.00, blev der i Fælleshuset, Birkehegnet 7, afholdt ordinær generalforsamling i A/B Birkebakken Der var følgende dagsorden 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2 Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2 Andelsboligforeningen Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2 afholdt ordinær generalforsamling tirsdag d. 8. april

Læs mere

Referat af 22. ordinære generalforsamling 14. april 2011

Referat af 22. ordinære generalforsamling 14. april 2011 Referat af 22. ordinære generalforsamling 14. april 2011 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af årsregnskab, forslag til værdiansættelse og eventuel revisionsberetning,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling E/F / A/B Ålholmhus Ejd.nr.: 585 Dato: 19. November 2010 Referat af ordinær generalforsamling År 2010 dato 10. November 2010, kl. 19.30, A/B Ålholmhus, afholdtes ordinær generalforsamling i Ålholm Kirke,

Læs mere

Generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården, 2012

Generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården, 2012 Generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården, 2012 År 2012, mandag den 16. januar kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården i kantinen i Niels Steensens Gymnasium, Sankt Kjelds

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K A/B Strandbo I Ejd.nr.: 1-450 Dato: 11. juni 2014 Referat af ordinær generalforsamling År 2014, onsdag den 11. juni, kl.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i. E/F Victor Bendix Gade 16-24. Afholdt torsdag den 27. februar 2014 kl. 18.00

Referat af ordinær generalforsamling i. E/F Victor Bendix Gade 16-24. Afholdt torsdag den 27. februar 2014 kl. 18.00 Referat af ordinær generalforsamling i E/F Victor Bendix Gade 16-24 Afholdt torsdag den 27. februar 2014 kl. 18.00 Hos Advokaterne Arup & Hvidt, Nørre Voldgade 88, 1358 København K Til stede var ejerne

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i AB Hesseløgård, mandag den 22. april 2013 klokken 19:00

Referat af ordinær generalforsamling i AB Hesseløgård, mandag den 22. april 2013 klokken 19:00 8. maj 2013 Referat af ordinær generalforsamling i AB Hesseløgård, mandag den 22. april 2013 klokken 19:00 Bestyrelsen takker for en god og ordentlig generalforsamling samt det gode fremmøde. Der skal

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Irmingersgade

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Irmingersgade Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Irmingersgade 9-11-13 Andelsboligforeningen afholdt ordinær generalforsamling tirsdag 18. april 2017, kl. 18:00 på loftet i ejendommen. På generalforsamlingen

Læs mere

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Vævergården

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Vævergården Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Vævergården Andelsboligforeningen Vævergården afholdt ordinær generalforsamling onsdag den 18. april 2018 kl. 19.00 i foreningens fælleshus. Generalforsamlingen

Læs mere

Pia Sindbjerg aflagde på bestyrelsens vegne beretning. Beretningen er vedhæftet dette referat som bilag 1.

Pia Sindbjerg aflagde på bestyrelsens vegne beretning. Beretningen er vedhæftet dette referat som bilag 1. År 2013, den 27. august kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Bomhoffs Have i Medborgerhuset, Foredragssalen, Danasvej 30 B. Formanden Pia Sindbjerg bød velkommen. 1. Valg

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 173 m.fl.

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 173 m.fl. Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 173 m.fl. År 2015, den 13. april, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 173 m.fl. på adressen Kastrupvej 57,

Læs mere

GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT.

GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT. J.nr. 025145-0018 sli/idj REFERAT 3. juli 2006 GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT. Andelsboligforeningen Østbanehus År 2006, den 26. april kl. 18.30 afholdtes ordinær generalforsamling i Hans Egede Kirke D

Læs mere

Referat af 21. ordinære generalforsamling 8. april 2010

Referat af 21. ordinære generalforsamling 8. april 2010 Referat af 21. ordinære generalforsamling 8. april 2010 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af årsregnskab, forslag til værdiansættelse og eventuel revisionsberetning,

Læs mere

A/B POSTGÅRDEN GENERALFORSAMLINGSREFERAT 2010

A/B POSTGÅRDEN GENERALFORSAMLINGSREFERAT 2010 A/B POSTGÅRDEN GENERALFORSAMLINGSREFERAT 2010 År 2011, torsdag d. 13. januar kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Postgården i lokalerne Prinsessen, Prinsesse Charlottes

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. i A/B Blidahlund & Esperancegården. afholdt den 22 april 2015 kl

Referat af ordinær generalforsamling. i A/B Blidahlund & Esperancegården. afholdt den 22 april 2015 kl Referat af ordinær generalforsamling i A/B Blidahlund & Esperancegården afholdt den 22 april 2015 kl. 18.00 Lokalisation: Gentofte Bibliotekerne, Ahlmanns Allé 6, 2900 Hellerup Med følgende dagsorden:

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K A/B Englandshus Ejd.nr.: 469 Dato:11. maj 2015 Referat af ordinær generalforsamling Den 07. maj 2015, kl. 19.00, i Amager

Læs mere

A/B MARIENBORG AF 1902 GENERALFORSAMLINGSREFERAT

A/B MARIENBORG AF 1902 GENERALFORSAMLINGSREFERAT J.nr. «Kli_nummer»- «Sag_nummer» A/B MARIENBORG AF 1902 GENERALFORSAMLINGSREFERAT Dato År 2019, torsdag den 24. januar, kl. 19.00 Sted/Adresse Marienborg Hallen, Mariendalsvej 21C, 2000 Frederikberg Til

Læs mere

År 2005, den 24. maj, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Gårdlavet Fjenneslevgaard i beboerlokalet i Arkonagade 2-4.

År 2005, den 24. maj, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Gårdlavet Fjenneslevgaard i beboerlokalet i Arkonagade 2-4. GENERALFORSAMLINGSREFERAT 2005 År 2005, den 24. maj, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Gårdlavet Fjenneslevgaard i beboerlokalet i Arkonagade 2-4. Formanden Frank Vælum bød velkommen. 1.

Læs mere

DELREFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I A/B SØENS GAVE 2. MAJ 2017

DELREFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I A/B SØENS GAVE 2. MAJ 2017 A D V O K A T F I R M A J E R R Y O S B A K N Ø R R E G A D E 3 0 1 1 6 5 K Ø B E N H A V N K T L F. 3 3 1 4 4 2 0 0 E - M A I L : o s b a k @ o s b a k. d k DELREFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I A/B

Læs mere

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Vævergården

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Vævergården Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Vævergården Andelsboligforeningen Vævergården afholdt ordinær generalforsamling onsdag den 27. april 2016 kl. 19.00 i foreningens fælleshus. Generalforsamlingen

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling i A/B Nørre Allé 3 & Guldbergsgade 4

Referat af ekstraordinær generalforsamling i A/B Nørre Allé 3 & Guldbergsgade 4 Referat af ekstraordinær generalforsamling i A/B Nørre Allé 3 & Guldbergsgade 4 Den ekstraordinære generalforsamling afholdtes i andelsboligforeningens fælles lokale Guldbergsgade 4, mandag den 25. maj

Læs mere

REFERAT. Ordinær generalforsamling

REFERAT. Ordinær generalforsamling ADMINISTRATOR TEAMET Administrator Teamet Nørrelundvej 8B, 1. sal 2730 Herlev REFERAT af Ordinær generalforsamling I A/B Den Gule By tirsdag, den 17. januar 2012, kl. 18.00. 1. På opfordring af bestyrelsen

Læs mere

Andelsboligforeningen Hampeland

Andelsboligforeningen Hampeland . Andelsboligforeningen Hampeland 20. april 2018 År 2018, tirsdag den 17. april kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Hampeland i fælleshuset, Hampelandvej 28, Ølstykke. Andelsboligforeningen

Læs mere

Ordinær generalforsamling d. 22. april 2015 Andelsboligforeningen Ingerslev II

Ordinær generalforsamling d. 22. april 2015 Andelsboligforeningen Ingerslev II Ordinær generalforsamling d. 22. april 2015 Andelsboligforeningen Ingerslev II Referat af ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 22. april 2015 kl. 19:00 Referent: Helle Madsen Dirigent: Paul Bjergfelt

Læs mere

ADVOKATFIRMAET JØRGEN JACOBSEN & ANDERS BOELSKIFTE

ADVOKATFIRMAET JØRGEN JACOBSEN & ANDERS BOELSKIFTE ADVOKATFIRMAET JØRGEN JACOBSEN & ANDERS BOELSKIFTE ANDERS BOELSKIFTE (H) MARTIN LETH HANSEN (L) KRISTIAN MØLGAARD (H) JØRGEN JACOBSEN (H) ESKE HALD (L) ANNE TRANKJÆR Beslutningsreferat År 2011, torsdag

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 29 APR 2014 kl. 1800

Referat af ordinær generalforsamling 29 APR 2014 kl. 1800 ANDELSBOLIGFORENINGEN PEBLINGE DOSSERING 30 (PD30) Peblinge Dossering 30 2200 København N Nr.: Dato: 12339 30 APR 2014 (Bedes anført ved henvendelser) Referat af ordinær generalforsamling 29 APR 2014 kl.

Læs mere

LUND ELMER SANDAGER GENERALFORSAMLINGSREFERAT. A/B Bellevue I. Dato: 20. april 2017

LUND ELMER SANDAGER GENERALFORSAMLINGSREFERAT. A/B Bellevue I. Dato: 20. april 2017 Advokatpartnerselskab Kalvebod Brygge 39-41 DK - 1560 København V Telefon: +45 33 300 200 Fax: +45 33 300 299 www.lundelmersandager.dk CVR nr. 32 28 39 34 Mathias Toxværd Advokat (L) mto@lundelmersandager.dk

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K A/B Østbanehus Ejd.nr.: 1-613 Dato: 28. marts 2012 Referat af ordinær generalforsamling År 2012, den 27. marts kl. 18.30,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Kjøgegaarden

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Kjøgegaarden Referat af ordinær generalforsamling 2017 i A/B Kjøgegaarden I Valby kulturhus onsdag d. 26. april 2017 kl. 19:00 Med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent. 3. Valg af 3 personer

Læs mere

København d REFERAT. E/F Amerikahus ordinær generalforsamling

København d REFERAT. E/F Amerikahus ordinær generalforsamling REFERAT E/F Amerikahus ordinær generalforsamling Mødested: Adina Apartment Hotel Copenhagen Mødedato: Tirsdag den 29- maj 2018 kl. 19:00 Fremmødte: Der var repræsenteret 36 af foreningens 105 lejligheder,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling for AB Lange Carl. Onsdag d. 18. november 2015, kl , Valby Kulturhus, 2500 Valby

Referat af ordinær generalforsamling for AB Lange Carl. Onsdag d. 18. november 2015, kl , Valby Kulturhus, 2500 Valby Referat af ordinær generalforsamling for AB Lange Carl Onsdag d. 18. november 2015, kl. 18.30, Valby Kulturhus, 2500 Valby 0 Dagsorden/indholdsfortegnelse Tilstede... 2 1. Valg af dirigent og referent....

Læs mere

E/F Herlev Vang GENERALFORSAMLINGSREFERAT

E/F Herlev Vang GENERALFORSAMLINGSREFERAT J.nr. 000800-0018 E/F Herlev Vang GENERALFORSAMLINGSREFERAT Dato År 2017, mandag den 2. oktober kl. 18.00 Sted/Adresse Medborgerhuset, Herlevgårdsvej, lokale 4 Til stede 22 medlemmer, heraf 2 med fuldmagt

Læs mere

Beslutningsreferat af ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Schneeklothsgården

Beslutningsreferat af ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Schneeklothsgården Beslutningsreferat af ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Schneeklothsgården Andelsboligforeningen Schneeklothsgården afholdt ordinær generalforsamling torsdag den 19. april 2012 kl. 19.00

Læs mere

Nivå Bypark I. Beslutningsreferat af ordinær generalforsamling 23. april 2012

Nivå Bypark I. Beslutningsreferat af ordinær generalforsamling 23. april 2012 Nivå Bypark I Beslutningsreferat af ordinær generalforsamling 23. april 2012 Andelsboligforeningen Nivå Bypark I afholdt ordinær generalforsamling mandag d. 23. april 2012 kl. 19.00 i foreningens fælleshus,

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

AB Antaresvænget www.ab-antares.dk

AB Antaresvænget www.ab-antares.dk Referat af 25. ordinære generalforsamling d. 7. april 2014 Formand Helle (45) bød velkommen til Andelsboligforeningen Antaresvængets 25. ordinære generalforsamling, og udtrykte glæde over det flotte fremmøde.

Læs mere

Andelsboligforeningen Aabo

Andelsboligforeningen Aabo NW Andelsboligforeningen Aabo www.aabonet.dk/bestyrelsen@aabonet.dk Hillerødgade 27, st.tv. 2200 København N. År 2018, den 12. marts, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Andelsboligforeningen

Læs mere

Referat af efterårsgeneralforsamling afholdt. tirsdag den 12. november 2013 kl. 19.00 hos Helsingør Byskole, Natur Tekniklokalet mod Marienlyst Allé

Referat af efterårsgeneralforsamling afholdt. tirsdag den 12. november 2013 kl. 19.00 hos Helsingør Byskole, Natur Tekniklokalet mod Marienlyst Allé Referat af efterårsgeneralforsamling afholdt tirsdag den 12. november 2013 kl. 19.00 hos Helsingør Byskole, Natur Tekniklokalet mod Marienlyst Allé med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Istedgade 66-84, afholdt kl

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Istedgade 66-84, afholdt kl A D V O K A T C A R S T E N K I R S T E I N M Ø D E R E T F O R H Ø J E S T E R E T 00697-0001 19.6.2017 Referat af ordinær generalforsamling i A/B Istedgade 66-84, afholdt 25.4.2017 kl. 19.00 Til stede

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling SWE Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S Store Kongensgade 24B 1264 København K 0304201 2 744 /wh l Referat af ordinær generalforsamling 27. marts 2012, kl. 19.00 i menighedslokalerne til Filipskirke,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Hesseløgård tirsdag den 27. april 2010

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Hesseløgård tirsdag den 27. april 2010 Referat af ordinær generalforsamling i A/B Hesseløgård tirsdag den 27. april 2010 Den 27. april 2010, kl. 19:00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Hesseløgård. Generalforsamlingen afholdtes i Kildevældskirkens

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling tirsdag d. 21. april 2015 kl. 19:00. i Andelsboligforeningen Violvej II, 8700 Horsens

Indkaldelse til generalforsamling tirsdag d. 21. april 2015 kl. 19:00. i Andelsboligforeningen Violvej II, 8700 Horsens Indkaldelse til generalforsamling tirsdag d. 21. april 2015 kl. 19:00 Afholdelse hos Agnethe, Violvej 140B. Dagsorden: i Andelsboligforeningen Violvej II, 8700 Horsens Horsens d. 7. april 2015 OBS vi mødes

Læs mere

Generalforsamling d. 27/11-13

Generalforsamling d. 27/11-13 Generalforsamling d. 27/11-13 Punkt 1 Valg af dirigent: Christina Frost Generalforsamlingen er lovligt indkaldt og forsamlingen er beslutningsdygtige. Ingen kommet med forslag eller andet de ønsker taget

Læs mere

A/B Jagtvej 177 / Samsøgade 1-11

A/B Jagtvej 177 / Samsøgade 1-11 Referat af ekstraordinær generalforsamling, der blev afholdt den 4. april 2006 i A/B Jagtvej 177 / Samsøgade 1-11 i Niels Steensens Gymnasiums kantine, Australiensvej 38, 2100 København Ø. Der var følgende

Læs mere

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Nivåvænge grundejerforening Den 25. marts 2015 Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Der blev afholdt ordinær generalforsamling torsdag den 12. marts 2015 klokken 19.00 i kantinen

Læs mere

PETER EGEMAR CLAUS CLAUSEN Advokat L. Formand Mads Korshøj bød velkommen tilgeneralforsamlingen. Der foretoges følgende dagsorden:

PETER EGEMAR CLAUS CLAUSEN Advokat L. Formand Mads Korshøj bød velkommen tilgeneralforsamlingen. Der foretoges følgende dagsorden: PETER EGEMAR CLAUS CLAUSEN Advokat L Advokat L Nørregade 7 A, 2. tv. Postboks 2206 1018 København K Telefon 33 32 83 66 År2013, den 7. maj kl. 18.30 afholdtes ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen

Læs mere

År 2008, tirsdag den 5. maj, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Nordlyset

År 2008, tirsdag den 5. maj, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Nordlyset År 2008, tirsdag den 5. maj, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i Der var følgende dagsorden: E/F Nordlyset 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Englandsvej A og B, afholdt den kl i kælderen i nr. 201.

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Englandsvej A og B, afholdt den kl i kælderen i nr. 201. A D V O K AT C A R S T E N K I R S T E I N M Ø D E R E T F O R H Ø J E S T E R E T Referat af ordinær generalforsamling i A/B Englandsvej 199-201 A og B, afholdt den 13.6.2017 kl. 19.30 i kælderen i nr.

Læs mere

År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse.

År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse. År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse. For generalforsamlingen forelå følgende dagsorden: 1.

Læs mere

Referat fra Aabos ordinære generalforsamling den 26. oktober 2010

Referat fra Aabos ordinære generalforsamling den 26. oktober 2010 ANDELSBOLIGFORENINGEN AABO www.aabonet.dk / formanden@aabonet.dk Hillerødgade 27, st. tv. 2200 København N Telefon: 38 19 51 72 Referat fra Aabos ordinære generalforsamling den 26. oktober 2010 Den 26.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Parkhøj

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Parkhøj Referat af ordinær generalforsamling i A/B Parkhøj Afholdt på Bellahøj Vandrehjem, d. 25.10.2018 kl 20:00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning - vedhæftet. 3. Forelæggelse af årsregnskab,

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT. 85 medlemmer af 167 (svarende til 50,90%) var repræsenteret heraf 30 ved fuldmagt.

BESLUTNINGSREFERAT. 85 medlemmer af 167 (svarende til 50,90%) var repræsenteret heraf 30 ved fuldmagt. BESLUTNINGSREFERAT fra ordinær generalforsamling i AB Gunløg mandag den 23. april 2018, kl. 19.00 Kulturhuset, KIB Salen, Islands Brygge 18, 2300 København S 85 medlemmer af 167 (svarende til 50,90%) var

Læs mere

Til Ordinær Generalforsamling i A/B Saga G den 23. september 2015. : Claus Clausen er valgt som dirigent. June Starling er valgt som referent.

Til Ordinær Generalforsamling i A/B Saga G den 23. september 2015. : Claus Clausen er valgt som dirigent. June Starling er valgt som referent. BESLUTNINGSREFERAT Til Ordinær Generalforsamling i A/B Saga G den 23. september 2015. : 1) Valg af dirigent og referent Claus Clausen er valgt som dirigent. June Starling er valgt som referent. 2) Bestyrelsens

Læs mere

År 2013, den 26. september kl. 19.00, afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Tagenshave med følgende

År 2013, den 26. september kl. 19.00, afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Tagenshave med følgende Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K A/B Tagenshave Ejd.nr.: 1-622 Dato: 26. oktober 2013 Referat af ordinær generalforsamling År 2013, den 26. september kl.

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35.

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35. Side 1 af 5 Andelsboligforeningen Kirsebærhaven Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl. 19.00 i fælleshuset, Brinken 35. Dagsorden: 1.

Læs mere

Andelsboligforeningen Hampeland

Andelsboligforeningen Hampeland År 2014, tirsdag den 29. april kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Hampeland i fælleshuset, Hampelandvej 28, Ølstykke. Andelsboligforeningen er beliggende Hampelandvej 6-48 og Københavnsvej

Læs mere

År 2004, den 1. juni kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen Tartinisvej 30-34/Stradellasvej 30-34.

År 2004, den 1. juni kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen Tartinisvej 30-34/Stradellasvej 30-34. År 2004, den 1. juni kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen Tartinisvej 30-34/Stradellasvej 30-34. Til stede var: Morten Kryger, Tartinisvej 30, st.tv., Katja Mynster

Læs mere

punkt 1- Valg af dirigent, referent og stemmetællere:

punkt 1- Valg af dirigent, referent og stemmetællere: Sydkystens Ejendomsadministtation ApS Referat af ordinær generalforsamling i Andelsboligforeningen Greve Midtby III, afholdt onsdag den 17. maj 2006, kl. 18.30 i Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken den 19. april 2007 kl. 20.00 i Golfcafeen.

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken den 19. april 2007 kl. 20.00 i Golfcafeen. ANDELSBOLIGFORENINGEN GOLFPARKEN Dagsorden: Pkt. 1. Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken den 19. april 2007 kl. 20.00 i Golfcafeen. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Katrinebjergparken, tirsdag den 28. marts 2017 kl. 19:00

Referat af ordinær generalforsamling i Katrinebjergparken, tirsdag den 28. marts 2017 kl. 19:00 Referat af ordinær generalforsamling i Katrinebjergparken, tirsdag den 28. marts 2017 kl. 19:00 Tirsdag den 28. marts 2017, kl. 19:00 afholdtes der ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Katrinebjergparken,

Læs mere

A/B Enghaven. Referat af ordinær generalforsamling

A/B Enghaven. Referat af ordinær generalforsamling A/B Enghaven Referat af ordinær generalforsamling Afholdt torsdag den 24. april 2014 kl. 19.00 Vesterbro Ny skole - indgang overfor nr 24 og 26 i Ejderstedgade Generalforsamlingen blev afholdt med følgende

Læs mere

År 2013, tirsdag den 8. maj, kl. 19.00, blev der i Fælleshuset, Birkehegnet 7, afholdt ordinær generalforsamling i.

År 2013, tirsdag den 8. maj, kl. 19.00, blev der i Fælleshuset, Birkehegnet 7, afholdt ordinær generalforsamling i. År 2013, tirsdag den 8. maj, kl. 19.00, blev der i Fælleshuset, Birkehegnet 7, afholdt ordinær generalforsamling i A/B Birkebakken Der var følgende dagsorden 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling. A/B Jutlandia Hus

Referat ordinær generalforsamling. A/B Jutlandia Hus Referat ordinær generalforsamling A/B Jutlandia Hus År 2012, den 25. april afholdtes ordinær generalforsamling i Andelsboligforeningen Jutlandia Hus med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GULE HEST KARRÉENS GÅRDLAUG.

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GULE HEST KARRÉENS GÅRDLAUG. REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GULE HEST KARRÉENS GÅRDLAUG. Gårdlauget afholdt generalforsamling tirsdag d. 27. april 2010 kl. 18.00 i Porthusets beboerlokale, Vesterbrogade 128. Gårdlaugets formand

Læs mere

År 2012, den 24. oktober, kl.18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. A/B Mysundegade 6-10

År 2012, den 24. oktober, kl.18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. A/B Mysundegade 6-10 År 2012, den 24. oktober, kl.18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i A/B Mysundegade 6-10 på adressen, festlokalet Mysundegade 8. st. Der var følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Kap Arkona

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Kap Arkona ATB ApS Veksøvej 89 2700 Brønshøj Telefon: 3860 7030 Telefax: 3860 7037 Referat af ordinær generalforsamling i A/B Kap Arkona Web: www.atb.as Email: atb@atb.as Tirsdag den 5. april 2011 kl. 19.00 afholdtes

Læs mere

Generalforsamlingen indledtes med at holde 1 minuts stilhed for at ære Arne Haargaard og Frede Edske, som vi mistede i det forgangne år.

Generalforsamlingen indledtes med at holde 1 minuts stilhed for at ære Arne Haargaard og Frede Edske, som vi mistede i det forgangne år. Referat af ordinær generalforsamling fredag den 25. april 2014. 23 boliger og 1 fuldmagt ud af 25 var repræsenteret. Generalforsamlingen indledtes med at holde 1 minuts stilhed for at ære Arne Haargaard

Læs mere

2. Beretning for det senest forløbende regnskabsår samt forelæggelse af administrator udarbejdede årsregnskab for 2014.

2. Beretning for det senest forløbende regnskabsår samt forelæggelse af administrator udarbejdede årsregnskab for 2014. EJENDOMS- ADMINISTRATION Frederiksberg, 19. juli 2015 REFERAT Ejd.nr. 8-857 E/F Hvidovrevang ordinær generalforsamling Mødested: Risbjerggårds store sal, Hvidovrevej 241, 2650 Hvidovre Mødedato: 8.april

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken Den 15. april 2015 kl. 20.00 reststaurant Svanelunden.

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken Den 15. april 2015 kl. 20.00 reststaurant Svanelunden. ANDELSBOLIGFORENINGEN GOLFPARKEN Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken Den 15. april 2015 kl. 20.00 reststaurant Svanelunden. Dagsorden: Pkt. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Referat af ordinær generalforsamling i A/B Nørrebrogade 108 Som blev afholdt i fælleslokalet, Nørrebrogade 108. Torsdag, den 27. april 2017, kl. 18.00 Med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent.

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling den 25. november 2014

Referat fra ordinær generalforsamling den 25. november 2014 Referat fra ordinær generalforsamling den 25. november 2014 Bonnie Mürsch blev valgt som dirigent. Anne-Marie Sigaard blev valgt som referent. Der var 24 fremmødte andelshavere og en havde givet fuldmagt.

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Maltahus IV. Afholdt d.26. november Tilstede: 16 andelshavere og 4 fuldmagter.

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Maltahus IV. Afholdt d.26. november Tilstede: 16 andelshavere og 4 fuldmagter. Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Maltahus IV Afholdt d.26. november 2015 Tilstede: 16 andelshavere og 4 fuldmagter Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskab 4. Overskudes

Læs mere

GENERALFORSAMLINGSREFERAT S/B HØJDEVANGEN

GENERALFORSAMLINGSREFERAT S/B HØJDEVANGEN LUND ELMER Advokatpartnerselskab Kalvebod Brygge 39-41 DK - 1560 København V Telefon: +45 33 300 200 Fax: +45 33 300 299 www.lundelmersandager.dk CVR nr. 32 28 39 34 Ejendomsadministrationen ejd@lundelmersandager.dk

Læs mere

DATEA. Referat af ordinær generalforsamling

DATEA. Referat af ordinær generalforsamling Referat af ordinær generalforsamling AIB Lille Odinshøj Den 24. april 2012 afholdtes ordinær generel forsamling på A/B Lille Odinshøj i ejendommens selskabslokaler. Repræsenteret/tilstede på generalforsamlingen

Læs mere

BELLEVUE I. Referat fra ordinær generalforsamling i AB Bellevue I torsdag, den 12. april 2007

BELLEVUE I. Referat fra ordinær generalforsamling i AB Bellevue I torsdag, den 12. april 2007 Referat fra ordinær generalforsamling i AB Bellevue I torsdag, den 12. april 2007 Som dirigent blev valgt Jesper Bladt Jørgensen og han konstaterede herefter, at generalforsamlingen var lovligt indkaldt

Læs mere

Følgende personer var til stede eller repræsenteret ved fuldmagt:

Følgende personer var til stede eller repræsenteret ved fuldmagt: REFERAT FRA DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING I AB AMTSVEJ 12-14 / FRITZ HANSENS VEJ 17-19 ONSDAG DEN 26. OKTOBER 2011 KL. 19.00 VASKEKÆLDEREN AMTSVEJ 14, 3450 ALLERØD. Følgende personer var til stede eller

Læs mere