Tak til Sydbank, Claus Sørensens Fond, Esbjerg Fonden og EsaTryk.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Tak til Sydbank, Claus Sørensens Fond, Esbjerg Fonden og EsaTryk."

Transkript

1 w w w. k u n s t i e s b j e r g. d k

2 Tak til Sydbank, Claus Sørensens Fond, Esbjerg Fonden og EsaTryk.

3 Dér hvor kunsten bliver til Det er helt unikt på disse kanter. Vadehavets rytme og de spæde strejf af nordlys får os til at fornemme, at tiden står stille. På samme måde i malerkunst. Hvad enten vi søger tilbage eller frem i tiden, sker det i nuet oplevelse, fordybelse, nydelse. Trods sådanne enestående kvaliteter består der stadig en vigtig opgave i at sikre Esbjerg og den sydvestjyske region righoldige samlinger af klassisk og nyere dansk kunst. Meget er nået, men der bør fortsat ydes indsats af alle interesserede, gode kræfter. Og så skal vi samtidigt have øje for moderne kunst, som den udøves i dag udfordrende og inspirerende på vej til morgendagen. Vi oplever den over alt og når selv i en måske nok så forjaget tilværelse til erkendelsen, at de bedste værker kan få os til at glemme tid og sted. Moderne malerkunst er ofte helt nye måder, og eksponeringerne sker ofte helt nye steder. Nu er en snes Esbjerg-kunstnere enige om, at deres kunst med fordel også kan præsenteres hjemme hos dem selv i deres atelier, hvor omgivelser og miljøer kan medvirke til at forklare deres frembringelser. Sådan fortæller kunstnergruppen Blå Døre om sit idégrundlag. Hovedopgaven må være dokumentation: At der lokalt/regionalt findes et bredt, dynamisk kunstliv, som sikkert godt kan fortjene større opmærksomhed. Gallerierne yder deres, men kunstnerne har større potentialer. Derfor åbner de altså gerne dørene til deres værksteder. Træd inden for og glem måske tid, men ikke sted dér hvor kunsten bliver til.

4 Lars Henning Andersen Jyväskylävej 1c, 6700 Esbjerg Telefon , Lars Henning Andersen født i 1954, fik sit gennembrud som autodidakt billedkunstner i begyndelsen af 90'erne, og har siden haft flere udstillinger i gallerier, kunstforeninger og virksomheder.

5 Lillian Gundestrup Stellasalle 34, 6715 Esbjerg N Telefon , Lillian Gundestrup Autodidakt billedkunstner. Inspireret af hverdagen, min interesse for teater, musik, billedkunst og det farverige kulturliv i almindelighed. Jeg har gennem en årrække arbejdet som socialpædagog med udviklingshæmmede børn og unge - hvor jeg anvender maleriet som terapi. Maleriet har gennem de seneste år optaget mig mere og mere og hjulpet mig til at udtrykke mine personlige følelser.

6 Arne Gundestrup Stellas Alle 34, 6715 Esbjerg N, Telefon , mobil Arne Gundestrup Uddannet reklametegner, Autodidakt billedkunstner, Medlem af BRA, billedkunstnerforeningen i Ribe Amt Har bl.a. udstillet i Kulturhuset Ølgod Told & Skat, Esbjerg Vestjydsk Bank Esbjerg, Esbjerg Museum BRA/Esbjerg Seminarium Industrien, Esbjerg Musikhuset Esbjerg Helle Kommune Quedens Cafe, Ribe Pakhuset, Esbjerg Museet Ribes vikinger

7 Flemming Rendbo Sædding Strandvej 145B, 6710 Esbjerg V Telefon , Flemming Rendbo Uddannet lærer. Autodidakt billedkunstner. Fra 1994 til 2001 medlem af Ribe Amts Kunstudvalg, heraf fire år som formand. Mange udstillinger på gallerier, museer, kunstforeninger etc.. Arbejder med maleri, skulptur, collage og assemblage. Stilen betegner Rainbow som neo-popart med inspiration fra 60 ernes amerikanske popkunst til russisk ikonarbejde. Gennem årene sideløbende en stor produktion af plakater, illustrationer, bogomslag og udsmykningsopgaver af forskellig karakter.

8 Lars Waldemar Kirkevangen 6, Bryndum, 6715 Esbjerg N Telefon , Lars Waldemar født 1964, arbejder overvejende med skulptur og relief, men beskæftiger sig også med tegning, grafik og maleri. Han arbejder oftest med både de store og små ting i naturen som udgangspunkt. Lars Waldemar har udstillet i kunstforeninger, virksomheder og på censurerede udstillinger, herunder Kunstnernes Sommerudstilling 1999, 2002 og 2003 samt Charlottenborgs Forårsudstilling 2003.

9 Galleri DYKRA Havnegade 13, 6700 Esbjerg Telefon , , Smykkekunstner Jytte Krarup og keramiker Jette Dümke har malet sammen siden Vi maler i fællesskab på samme lærred. Inspireret af Vesterhavets sjæl, lys og farver Vi forsøger, at udtrykke den vildskab og uforudsigelighed, som findes i vinden i havet og i os selv.

10 Galleri Juhl & Aarsland Nørregade 81, 6700 Esbjerg Telefon , Birgit Juhl er selvstændig som psykoterapeut, underviser m.m., et arbejde som også leves ud via billederne. Hun maler gerne stort og voldsomt, men forsøger at arbejde med forskellige formater, udtryk og farver. Billederne opstår undervejs og har sit eget liv, og der bliver ofte malet over igen og igen, og nye billeder opstår.

11 Galleri Juhl & Aarsland Nørregade 81, 6700 Esbjerg Telefon , Svend Aage Aarsland tager sit udgangspunkt i det abstrakte og benytter udelukkende oliemaling på lærred. Billederne er modernistisk abstrakte og inspirerede af COBRA-malerne. Ofte med en figurtegning i en voldsom farvekontrastfyldt komposition.

12 Brændingen Jyllandsgade 44, 6700 Esbjerg Telefon , Gitte Hadrup, keramiker Læreruddannet Uddannet Kolding Kunsthåndværkerskole 1989 Eget værksted og butik fra Jeg arbejder fortrinsvist med reduceret stentøj. Til butikken laver jeg brugsting og unika. Desuden laver jeg udsmykninger så som relieffer, springvand og lignende. Ella Biltoft, Keramiker og billedkunstner. Udover keramik arbejder jeg mest med papirkunst.

13 Erik Brøndberg Guldager Stationsvej 94, 6715 Esbjerg N Telefon Erik Brøndberg er født i 1954 og har altid boet i Esbjerg og haft sin gang på havnen hvor han henter inspiration til sine "hoveder" - en næse fra én, en mund fra en anden og måske øjnene fra en helt tredje. I årenes løb har han lavet masker i forskelligt materiale, lige fra pap og blik over ler og læder til granit og som nu gennem flere år bronce.

14 Erling Jakobsen Torvegade 186, 6700 Esbjerg Telefon , Erling Jacobsen er født 1952 Har malet i mange år. Han arbejder i en figurativ abstrakt stil, med stor farveglæde og bevæger sig i et univers af både fugle, fisk og mødet mellem mennesker og menneskelige væsener. Han er fascineret af de rene farver og lyset i billedet og søger til stadighed nye motiver og nye veje. Erling Jakobsen har deltaget i flere, såvel separat- som fællesudstillinger. September 2003, aktuel med udstilling i Restaurant Industrien, Skolegade Esbjerg.

15 Leif Præstiin Sprogøvej 77, 6710 Esbjerg V. Telefon Leif Præstiin har siden 1971 deltaget i mange gruppeudstillinger, både i gallerier, kunstforeninger og kulturhuse. Han har også haft mange udstillinger på arbejdspladser, erhvervsskoler, universiteter samt i private og offentlige institutioner. Han har også virket som konsulent og instruktør i forbindelse med emnearbejder med kunst som tema. Det er efterhånden blevet til mere end 300 udstillinger, hvoraf over halvdelen har været separatudstillinger. Leif har udstillet i flere europæiske lande heriblandt Danmark, Tyskland og Belgien.

16 Richardt Dethlefsen Grimstrupvej 139, 6705 Esbjerg Ø Telefon , Richardt Dethlefsen blev først set af dagens lys 8. februar 1956 og siden er fremtiden kommet ham i møde, og den gør det stadig. Han er ikke akademisk ej heller autodidakt, men nærmest "genitisk ikanstia". Richardt arbejder overvejende med maleriet og helst ikke efter facitliste. Grunden til at hans værker, til tider, kan virke noget forskelligartede er mangfoldigheden af hans inspirationskilder og så fordi han i perioder er snot forvirret. Lige siden jeg var dreng har farver, former og kvinder interesseret mig, kun rækkefølgen kan til tider variere.

17 Astrid Hygom og Leif Horndrup Jacobsen Rolfsgade 147A, 6700 Esbjerg Telefon Astrid Hygom maler med akryl på lærred. Motiverne er hovedsagelig landskaber og havnemotiver. Leif Horndrup Jacobsen der er uddannet arkitekt ved Kunstakademiet i København er mest til akvareller og tegning, men behersker også oliemaleriet. Leif arbejder meget med landskaber, illustrationer croquis og portrætter. Begge har udstillet en lang række steder heriblandt museer, gallerier, kunstforeninger og virksomheder.

18 Arlette Skodborg-Jørgensen Tyrens Kvarter 27, 6710 Esbjerg V Telefon , Arlette Skodborg- Jørgensen er autodidakt, men har deltaget i kurser inden for akvarelog olie/akrylmaling blandt andet på Århus Kunstakademi og i Sverige. Motiverne henter hun for det meste i naturen, men også indtryk i dagligdagen påvirker hende. Under tilblivelsen sker der ofte noget med motivet, og det bliver til noget helt andet end oprindeligt planlagt. Det foretrukne malemedie er akryl. Hun eksperimenterer også en del med papir, som hun selv fremstiller og hvori hun støber materialer fundet både ude og inde. Det bliver til collager, skulpturer og endda brugsgenstande.

19 Jytte Jespersen Skovvænget 2, 6710 Esbjerg V. Telefon , Jytte Jespersen autodidakt billedkunstner, men har dog gennem årene deltaget i adskillige kurser på Århus Kunstakademi. Uddannet billedkunstlærer. Akryl/olie på lærred er det foretrukne materiale, men hun arbejder også med akvarel, tegninger, farvekridt, collager og blandform. Til tider fødes ideer, der må udtrykkes gennem skulpturelle former, og hun eksperimenterer gerne med forskellige materialer. Inspirationskilder er naturen og indtryk af/oplevelser med mennesker og andre levende væsener. Billederne er en miks af abstraktioner, natur og fantasi

20 Pia Laursen Vesterstrand 26, Sjelborg, 6710 Esbjerg V Telefon Pia Laursen Billedkunstner med lang baggrund, men tilbagetrukket tilværelse. Har først i de senere år imødekommet opfordringer til eksponering, men har hidtil foretrukket lukkede udstillinger og bestillingsopgaver fra virksomheder, institutioner, fonde og private. Stilen går fra det naivistiske til det helt abstrakte - ofte lyse og douche farver der brydes grafisk og metallisk.

21 Johny Wilslew Blichers Allé 18, 6700 Esbjerg Telefon Johny Wilslew har gennem de sidste 30 år udført en lang række offentlige udsmykninger på skoler, institutioner og boligforeninger. Senest har han udført 52 udsmykningsdele til den nye Børneafdeling på Centralsygehuset i Esbjerg, samt udsmykket den nye Neonatal afdeling samme sted. Samtidigt er det også blevet til en lang række seperat- og gruppeudstillinger på museer, gallerier samt kunstforeninger. Wilslew har gennem årene opløst sin fabulerende udtryksform samt farven til et mere tyst poetisk formsprog, dog stadigt med genkendelige elementer.

22 Kirsten Søndergaard Sdr. Fovrfeldvej 11, 6710 Esbjerg V. Telefon , Kirsten Søndergaard, uddannet billedkunstlærer. Kirsten siger om sine billeder: Temaet for mine billeder må være væsener. Om det er dit eget, det ydre eller fantasiens, er op til dig som beskuer. Jeg maler i akryl og min inspiration henter jeg mange steder fra bl.a. i de sydeuropæiske farver, som jeg finder er meget æstetiske. Penslen og blyanten har været væsentlige følgesvende gennem hele hendes liv, og det er blevet til en del udstillinger.

23 Lars Henning Andersen Jyväskylävej 1c 6700 Esbjerg Lillian & Arne Gundestrup Stellas Alle Esbjerg N Flemming Rendbo Sædding Strandvej 145B 6710 Esbjerg V Lars Waldemar Kirkevangen 6 Bryndum 6715 Esbjerg N Galleri DYKRA Havnegade Esbjerg / Galleri Juhl & Aarsland Nørregade Esbjerg / Brændingen Jyllandsgade Esbjerg Erik Brøndberg Guldager Stationsvej Esbjerg Erling Jakobsen Torvegade Esbjerg Leif Præstiin Sprogøvej Esbjerg V Richardt Dethlefsen Grimstrupvej Esbjerg Astrid Hygom Leif Horndrup Jacobsen Rolfsgade 147A 6700 Esbjerg Arlette Skodborg-Jørgensen Tyrens Kvarter Esbjerg V Jytte Jespersen Skovvænget Esbjerg V Pia Laursen Vesterstrand 26 Sjelborg 6710 Esbjerg Johny Wilslew Blichers Allé Esbjerg Kirsten Søndergaard Sdr. Fovrfeldvej Esbjerg V

24

Tak til Sydbank, Claus Sørensens Fond, Esbjerg Fonden og EsaTryk.

Tak til Sydbank, Claus Sørensens Fond, Esbjerg Fonden og EsaTryk. w w w. k u n s t i e s b j e r g. d k 2 Tak til Sydbank, Claus Sørensens Fond, Esbjerg Fonden og EsaTryk. Esbjergs Blå Døre åbner igen Igen i år giver en række af Esbjergs kunstnere publikum chancen for

Læs mere

Kig ind bag kunstnernes blå døre

Kig ind bag kunstnernes blå døre w w w. k u n s t i e s b j e r g. d k Kig ind bag kunstnernes blå døre For nu tredje år i træk lukker en stribe Esbjerg-kunstnere deres atelier op for offentligheden med weekend-arrangementet Blå Døre.

Læs mere

Tak til Sydbank, Claus Sørensens Fond, Lida og Oskar Nielsens Fond, Lund Skilte og EsaTryk.

Tak til Sydbank, Claus Sørensens Fond, Lida og Oskar Nielsens Fond, Lund Skilte og EsaTryk. w w w. k u n s t i e s b j e r g. d k 2 Tak til Sydbank, Claus Sørensens Fond, Lida og Oskar Nielsens Fond, Lund Skilte og EsaTryk. Mange farver bag de blå døre Blå er himmelens og havets farve, farven

Læs mere

www.kunsti esbjerg.dk

www.kunsti esbjerg.dk www.kunsti esbjerg.dk Tak til Sydbank, Claus Sørensens Fond, Lida og Oskar Nielsens Fond, Lund Skilte, Blue Water Shipping og EsaTryk. Lørdag den 27. september og søndag den 28. september 2008, begge dage

Læs mere

2010 LØRDAG DEN 25. SEPTEMBER OG SØNDAG DEN 26. SEPTEMBER 2010 BEGGE DAGE KL. 11.00-17.OO www.kunstiesbjerg.dk

2010 LØRDAG DEN 25. SEPTEMBER OG SØNDAG DEN 26. SEPTEMBER 2010 BEGGE DAGE KL. 11.00-17.OO www.kunstiesbjerg.dk 2010 LØRDAG DEN 25. SEPTEMBER OG SØNDAG DEN 26. SEPTEMBER 2010 BEGGE DAGE KL. 11.00-17.OO www.kunstiesbjerg.dk For ottende år i træk åbner kunstnere i Esbjerg dørene til atelieret for at invitere til en

Læs mere

blå døre Lørdag d. 24. september 2011 Søndag d. 25. september 2011 Begge dage kl. 11.00 til 17.00 kunstiesbjerg.dk

blå døre Lørdag d. 24. september 2011 Søndag d. 25. september 2011 Begge dage kl. 11.00 til 17.00 kunstiesbjerg.dk blå døre Lørdag d. 24. september 2011 Søndag d. 25. september 2011 Begge dage kl. 11.00 til 17.00 kunstiesbjerg.dk 2 Tak til Sydbank Sønderjyllands Fond Claus Sørensens Fond Lida og Oskar Nielsens Fond

Læs mere

B I R G I T T E T H O R L A C I U S 21.09.13-18.10.13. GalleriWeber

B I R G I T T E T H O R L A C I U S 21.09.13-18.10.13. GalleriWeber B I R G I T T E T H O R L A C I U S F R E D E I N G E T R O E L S E N L I N D H O L M 21.09.13-18.10.13 GalleriWeber Bagergade 39 5700 Svendborg Tlf.: 6110 5159 www.galleriweber.nu smedjen@post.tele.dk

Læs mere

Lørdag d. 28. og Søndag 29. september 2013 Begge dage kl. 11.00 til 17.00 kunstiesbjerg.dk

Lørdag d. 28. og Søndag 29. september 2013 Begge dage kl. 11.00 til 17.00 kunstiesbjerg.dk Lørdag d. 28. og Søndag 29. september 2013 Begge dage kl. 11.00 til 17.00 kunstiesbjerg.dk 2 Tak til SYDBANK, ESBJERG ESBJERG FONDEN LIDA OG OSKAR NIELSENS FOND DANSKE BANK GRAFISK TRYKCENTER A/S LUND

Læs mere

Kunstforeningen i Lantmännen Cerealia, Danmark

Kunstforeningen i Lantmännen Cerealia, Danmark Kunstforeningen i Lantmännen Cerealia, Danmark Nedenfor kan du se de kunstværker, som er indkøbt til udlodning ved den kommende generalforsamling d. 17. marts 2011. Bodil Tobiesen er uddannet maler fra

Læs mere

2013 ÅRETS KUNSTVÆRK AF LENE PURKÆR

2013 ÅRETS KUNSTVÆRK AF LENE PURKÆR Katalog 2013 ÅRETS KUNSTVÆRK AF LENE PURKÆR ØMME KÆRTEGN H = 18 cm Januar Lene Purkær Fabriksparken 9 9230 Svenstrup J Tel: 9831 8081 www.lenepurkaer.dk Skulpturer, der afspejler en kærlighed til livet.

Læs mere

Lokalbanken fylder 90 år

Lokalbanken fylder 90 år Lokalbanken fylder 90 år og forærer kunst til borgerne tid til nærvær Forord Lokalbanken har fornøjelsen af at præsentere 11 kunstværker, der er blevet indkøbt i anledning af bankens 90-års fødselsdag.

Læs mere

BILLED VÆRKSTEDET. maleri. tegning. akvarel. keramik

BILLED VÆRKSTEDET. maleri. tegning. akvarel. keramik BILLED VÆRKSTEDET maleri. tegning. akvarel. keramik FORÅR 2014 Keramik Undervisningen i keramik veksler mellem stillede opgaver og værkstedsarbejde. Gennemgang af de færdige arbejder er en del af undervisningen.

Læs mere

BILLED VÆRKSTEDET. maleri. tegning. akvarel. keramik

BILLED VÆRKSTEDET. maleri. tegning. akvarel. keramik BILLED VÆRKSTEDET maleri. tegning. akvarel. keramik EFTERÅR 2014 Keramiker Rikke Elgaard www.rikkeelgaard.dk Uddannelse: Designskolen Kolding Arbejdsområde: Brugsting og unika Keramik for øvede Vi arbejder

Læs mere

BILLED VÆRKSTEDET. maleri. tegning. akvarel. keramik. Elena Bering Lisbeth Poulsen Inge Lis Jørgensen (udsnit)

BILLED VÆRKSTEDET. maleri. tegning. akvarel. keramik. Elena Bering Lisbeth Poulsen Inge Lis Jørgensen (udsnit) BILLED VÆRKSTEDET Elena Bering Lisbeth Poulsen Inge Lis Jørgensen (udsnit) Vibeke Krog Sidsel Brix maleri. tegning. akvarel. keramik FORÅR 2011 BILLED VÆRKSTEDET Billedværkstedet er en lille kunstskole

Læs mere

Program Kunstforeningen Aktivitetscenter Struer

Program Kunstforeningen Aktivitetscenter Struer Program 2016 2017 Kunstforeningen Aktivitetscenter Struer Hvorfor en kunstforening: Kunstforeningen Aktivitetscenter Struer blev stiftet ved en generalforsamling d. 24. oktober 2012. Foreningens formål

Læs mere

20 års jubilæumsudstilling

20 års jubilæumsudstilling Forord I forbindelse med Kolding Festuge i 1993 iværksatte en stor gruppe Kolding-kunstnere et projekt, hvis primære formål var at skabe et fælles forum med henblik på at præsentere den enkelte kunstners

Læs mere

ÅRETS KUNSTVÆRK AF ULLA VIBORG

ÅRETS KUNSTVÆRK AF ULLA VIBORG Katalog 2014 ÅRETS KUNSTVÆRK AF ULLA VIBORG Freja H=80 cm x B=70 cm NB! Ift. årets kunstværk er der frit valg af ramme fra Skipperens Rammeværksted til en pris af max. 800 kr. Lidt om årets kunstner UDSTILLER

Læs mere

Forårsudstillingen 6/4-1 2/5 201 3

Forårsudstillingen 6/4-1 2/5 201 3 NÆSTVED KUNSTFORENING Sct. Peders Kirkeplads 1 4, Næstved Blad nr. 3/201 3 Forårsudstillingen 6/4-1 2/5 201 3 Næstved Kunstforening inviterer til fernisering af Forårsudstillingen lørdag den 6. april fra

Læs mere

Kursusprogram Efterår 2016 / Forår 2017

Kursusprogram Efterår 2016 / Forår 2017 Kursusprogram Efterår 2016 / Forår 2017 Kære læsere Struer Billedskole holder til på Aktivitetscenter Struer, Skolegade 5a. Vi er endnu engang glade for at kunne præsentere Struer Billedskoles kursusprogram,

Læs mere

BILLED VÆRKSTEDET. maleri. tegning. akvarel. keramik

BILLED VÆRKSTEDET. maleri. tegning. akvarel. keramik BILLED VÆRKSTEDET maleri. tegning. akvarel. keramik FORÅR 2015 Keramiker Rikke Elgaard www.rikkeelgaard.dk Uddannelse: Designskolen Kolding Arbejdsområde: Brugsting og unika Keramik for øvede Vi arbejder

Læs mere

Valdemar Foersom Hegndal og Lars Hegndal på Hirtshals Fyrs efterårsudstilling

Valdemar Foersom Hegndal og Lars Hegndal på Hirtshals Fyrs efterårsudstilling Valdemar Foersom Hegndal og Lars Hegndal på Hirtshals Fyrs efterårsudstilling Omkring 150 gæster indfandt sig til fernisering og åbningsarrangement på Efterårsudstillingen på Hirtshals Fyr. Kunstudvalget

Læs mere

BILLED VÆRKSTEDET. maleri. tegning. akvarel. keramik. Billedværkstedet. Billedværkstedet

BILLED VÆRKSTEDET. maleri. tegning. akvarel. keramik. Billedværkstedet. Billedværkstedet Billedværkstedet Billedværkstedet er en lille kunstskole under AOF. Vi har egne lokaler på Nylandsvej, og lærerne er alle uddannede kunstnere/kunsthåndværkere. Du finder os her: BILLED VÆRKSTEDET Krukke

Læs mere

18. aug. 18. okt. Kunstnere: Marianne Johansen Hanne Gro Larsen

18. aug. 18. okt. Kunstnere: Marianne Johansen Hanne Gro Larsen 18. aug. 18. okt. 2 0 1 2 Kunstnere: Marianne Johansen Hanne Gro Larsen Velkommen til udstillingen Art Together Udstillingen præsenterer værker af Billedkunstner Marianne Johansen og arkitekt og billedkunster

Læs mere

Roskilde Ungdomsskole. Fælles mål og læseplan for valgfaget. Kunstskolen

Roskilde Ungdomsskole. Fælles mål og læseplan for valgfaget. Kunstskolen Roskilde Ungdomsskole Fælles mål og læseplan for valgfaget Kunstskolen November 2014 Kunstskolen Formålet med undervisningen er, at eleverne tilegner sig kompetencer i billedkommunikation og i billedanalyse

Læs mere

BRIT HENDRIKSEN WINDAHL 11.04.14-07.06.14. GalleriWeber. Bagergade 39 5700 Svendborg Tlf.: 6110 5159 www.galleriweber.nu smedjen@post.tele.

BRIT HENDRIKSEN WINDAHL 11.04.14-07.06.14. GalleriWeber. Bagergade 39 5700 Svendborg Tlf.: 6110 5159 www.galleriweber.nu smedjen@post.tele. BRIT HENDRIKSEN WINDAHL 11.04.14-07.06.14 GalleriWeber Bagergade 39 5700 Svendborg Tlf.: 6110 5159 www.galleriweber.nu smedjen@post.tele.dk Galleri Weber har hermed den store glæde at invitere til åbning

Læs mere

PIA BIRKHOLM Nørthorupvej 8, Hjortdal, 9690 Fjerritslev

PIA BIRKHOLM Nørthorupvej 8, Hjortdal, 9690 Fjerritslev DEN NORDJYSKE Det nordjyske i Den nordjyske er ganske enkelt, at 7 kunstnere, som alle bor i Nordjylland, sammen er på vandreudstilling. De 7 kunstnere er ikke et specielt udtryk for en særlig nordjysk

Læs mere

Lørdag d. 27. september 2014 Søndag d. 28. september 2014 Begge dage kl til ÅBNE ATELIERDØRE I ESBJERG

Lørdag d. 27. september 2014 Søndag d. 28. september 2014 Begge dage kl til ÅBNE ATELIERDØRE I ESBJERG Lørdag d. 27. september 2014 Søndag d. 28. september 2014 Begge dage kl. 11.00 til 17.00 ÅBNE ATELIERDØRE I ESBJERG 2 Jeg har igen fået fornøjelsen af at byde dig velkommen til Blå Døre. Den 27. og 28.

Læs mere

BLÅ DØRE ÅBNE ATELIERDØRE I ESBJERG. Lørdag d. 26. og søndag d. 27. september 2015 Kl. 11.00 til 17.00

BLÅ DØRE ÅBNE ATELIERDØRE I ESBJERG. Lørdag d. 26. og søndag d. 27. september 2015 Kl. 11.00 til 17.00 BLÅ DØRE ÅBNE ATELIERDØRE I ESBJERG Lørdag d. 26. og søndag d. 27. september 2015 Kl. 11.00 til 17.00 2 Tak til SYDBANK, ESBJERG ESBJERG FONDEN LIDA OG OSKAR NIELSENS FOND DANSKE BANK GRAFISK TRYKCENTER

Læs mere

Jeg er vokset op omkring Mariager Fjord.

Jeg er vokset op omkring Mariager Fjord. Jeg er vokset op omkring Mariager Fjord. Det er smukke omgivelser med å og fjord, med dale og bakker, som er omgivet af bøgeskove, der tidligt om foråret har et bunddække af poesiens blå blomst, som består

Læs mere

BILLED VÆRKSTEDET. maleri. tegning. akvarel. keramik. Inge Lis Jørgensen. Birthe Nissen. Lisbeth Poulsen. Vibeke Krog

BILLED VÆRKSTEDET. maleri. tegning. akvarel. keramik. Inge Lis Jørgensen. Birthe Nissen. Lisbeth Poulsen. Vibeke Krog BILLED VÆRKSTEDET Birthe Nissen Lisbeth Poulsen Vibeke Krog maleri. tegning. akvarel. keramik FORÅR 2012 Keramiker Lisbeth Poulsen Låsby www.lisbethpoulsen.dk Uddannelse: Det Jyske Kunstakademi 1983-88

Læs mere

Program 2015 2016 Kunstforeningen Aktivitetscenter Struer

Program 2015 2016 Kunstforeningen Aktivitetscenter Struer Program 2015 2016 Kunstforeningen Aktivitetscenter Struer Hvorfor en kunstforening: Kunstforeningen Aktivitetscenter Struer blev stiftet ved en generalforsamling d. 24. oktober 2012. Foreningens formål

Læs mere

UNDERVISNINGSMATERIALE

UNDERVISNINGSMATERIALE UNDERVISNINGSMATERIALE Målgruppe: mellemtrinnet (eller 2-5. kl.) Undervisningsforløbet er tilrettelagt af Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum og HEART/ undervisning. Booking af undervisningsforløbet

Læs mere

NÆSTVED KUNSTFORENING Sct. Peders Kirkeplads 1 4, Næstved Blad nr. 7/201 4

NÆSTVED KUNSTFORENING Sct. Peders Kirkeplads 1 4, Næstved Blad nr. 7/201 4 NÆSTVED KUNSTFORENING Sct. Peders Kirkeplads 1 4, Næstved Blad nr. 7/201 4 Inger Mehlum Jytte Mørch Torben Jørgensen 11. oktober - 9. november 201 4 Næstved Kunstforening inviterer til fernisering af Inger

Læs mere

Bente Hammershøy. Dobbelteksponering. Karin Lønbæk

Bente Hammershøy. Dobbelteksponering. Karin Lønbæk Bente Hammershøy Dobbelteksponering Karin Lønbæk Der står Horsens med store bogstaver hen over de to kunstnere, der har fernisering d.11.september 2010 i Galleri Brænderigården. Det er far og datter: Søren

Læs mere

En kort præsentation. Tegner og billedkunstner Grafisk designer Teknisk tegner. Lone Penstoft Skansen 12, st. tv. 8400 Ebeltoft

En kort præsentation. Tegner og billedkunstner Grafisk designer Teknisk tegner. Lone Penstoft Skansen 12, st. tv. 8400 Ebeltoft Tegner og billedkunstner Grafisk designer Teknisk tegner En kort præsentation Lone Penstoft Skansen 12, st. tv. 8400 Ebeltoft Tel 2097 8989 info@lonepenstoft.dk www.lonepenstoft.dk Lone Penstoft Tegner

Læs mere

På Vej. Lisbeth P. Gro Klaus Olsen. Klaus Olsen. 30. nov. 2012 30. jan. 2013

På Vej. Lisbeth P. Gro Klaus Olsen. Klaus Olsen. 30. nov. 2012 30. jan. 2013 På Vej 30. nov. 2012 30. jan. 2013 Klaus Olsen Lisbeth P. Gro Klaus Olsen Velkommen til udstillingen På Vej Udstillingen På Vej kan ses hos GL-arkitekter MAA & gallerier på vej ud af det gamle år 2012

Læs mere

Udvalget for Kultur, Fritid og Nærdemokrati att. Helle Lunderød Rådhuset Halsnæs Kommune. Frederiksværk d. 30.03.2012

Udvalget for Kultur, Fritid og Nærdemokrati att. Helle Lunderød Rådhuset Halsnæs Kommune. Frederiksværk d. 30.03.2012 Udvalget for Kultur, Fritid og Nærdemokrati att. Helle Lunderød Rådhuset Halsnæs Kommune Frederiksværk d. 30.03.2012 Ansøgning vedr. sommerudstilling i Gjethuset: Sommerens store udstilling i Gjethuset,

Læs mere

Kære kunde. Venlig hilsen. Susanne Krogshede Art-for future

Kære kunde. Venlig hilsen. Susanne Krogshede Art-for future g a v e k a t a l o g 2 0 1 4 Kære kunde Det er en stor fornøjelse at kunne præsentere dig for Art-for-futures nye gavekatalog 2014. Med dette katalog ønsker jeg at give dig mulighed for, at forkæle dine

Læs mere

Galleri Brænderigården. ifart. D3 Kunsttilskud. 5. - 26. februar 2011. Tekster af Bente Hammershøy

Galleri Brænderigården. ifart. D3 Kunsttilskud. 5. - 26. februar 2011. Tekster af Bente Hammershøy Galleri Brænderigården ifart D3 Kunsttilskud 5. - 26. februar 2011 Tekster af Bente Hammershøy Bente Hammershøy D3 Kunsttilskud Kunstnergruppen ifart Tallet fem fremkalder umiddelbart begrebet de fem sanser,

Læs mere

Andrei Kolkoutine: Georg og Dragen

Andrei Kolkoutine: Georg og Dragen NÆSTVED KUNSTFORENING Amtsgården Amtmandsstien 1 Blad nr. 6/2011 Andrei Kolkoutine: Georg og Dragen Andrei Kolkoutine og Leif Sylvester 1 7/9-1 6/1 0 2011 Næstved Kunstforening Inviterer til ferniseringen

Læs mere

VEJEN BLIVER TIL MENS DU GÅR

VEJEN BLIVER TIL MENS DU GÅR VEJEN BLIVER TIL MENS DU GÅR GRETHE MARIANN MAURSETH Billedkunstner Medlem af Billedkunstnernes Forbund PROFIL UDDANNELSE 2003-2006 Aarhus Kunstakademi, Fagskolen for maleri v/jon Gislason, Max Parylewicz,

Læs mere

EN RÆV BAG ØRET. en workshop for finurlige, legende og nysgerrige børn i Århus

EN RÆV BAG ØRET. en workshop for finurlige, legende og nysgerrige børn i Århus EN RÆV BAG ØRET en workshop for finurlige, legende og nysgerrige børn i Århus Et tilbud til skoler, daginstitutioner, SFO er mv. i Århus Kommune i 2008 18 timers workshop med en professionel kunstner ude

Læs mere

KUNSTNERBIOGRAFIER OUTDOOR SURFACE. ROA (Belgien)

KUNSTNERBIOGRAFIER OUTDOOR SURFACE. ROA (Belgien) KUNSTNERBIOGRAFIER OUTDOOR SURFACE ROA (Belgien) Roa er en belgisk graffitimaler, der generelt maler dyr, der har en relation til det område de bliver malet i. ROA's farvepallette er minimalistisk og ofte

Læs mere

NÆSTVED KUNSTFORENING Sct. Peders Kirkeplads 1 4, Næstved Blad nr. 1 /201 5

NÆSTVED KUNSTFORENING Sct. Peders Kirkeplads 1 4, Næstved Blad nr. 1 /201 5 NÆSTVED KUNSTFORENING Sct. Peders Kirkeplads 1 4, Næstved Blad nr. 1 /201 5 Randi Kajberg Jeanne Anthonisen Jette Mørup 1 0. januar - 8. februar 201 5 Næstved Kunstforening inviterer til fernisering af

Læs mere

Bente Hammershøy. Dobbelteksponering. Søren Andersen og datter

Bente Hammershøy. Dobbelteksponering. Søren Andersen og datter Søren Andersen Bente Hammershøy Dobbelteksponering Søren Andersen og datter Galleri Brænderigården viser en speciel udstilling, hvor far og datter, Søren Andersen og Karin Lønbæk, udstiller sammen med

Læs mere

- for trivsel og velvære i virksomheden...

- for trivsel og velvære i virksomheden... - for trivsel og velvære i virksomheden... - EN OPLEVELSE I Få et spændende kreativt indspark i dagligdagen - få nye sjove oplevelser og ryst kollegaerne sammen på en anderledes måde. Hyr én, to eller

Læs mere

GALLERI SLUGEN NR. 2 2010

GALLERI SLUGEN NR. 2 2010 GALLERI SLUGEN NR. 2 2010 HvisJegVarDig Sarah Rathje - Sanne Lautrup - Eva Roel - Mette Boel - Lea Guldditte Hestelund Metamorfoser METAMORFOSER Velkommen til en gennemført gruppeud stil - ling, der er

Læs mere

Kunstnere i Rebild - en præsentation

Kunstnere i Rebild - en præsentation Kunstnere i Rebild - en præsentation Rebild Kommune er kendt for et rigt, varieret og mangfoldigt kulturliv, som er udviklet i et frugtbart samspil mellem frivillige kulturaktører, initiativrige kulturinstitutioner

Læs mere

Rebild Kulturuger 2012

Rebild Kulturuger 2012 Rebild Kulturuger 2012 Kunstnere i Rebild - en præsentation Med denne præsentation vil Kulturrådet i Rebild synliggøre 23 udøvende kunstnere og kunsthåndværkere, som hver især med deres værker og arbejder

Læs mere

Forårstilbud 2010. For 1. -3. klasse. Vi glæder os til at se dig på Billedskolen

Forårstilbud 2010. For 1. -3. klasse. Vi glæder os til at se dig på Billedskolen Forårstilbud 2010 For 1. -3. klasse Vi glæder os til at se dig på Billedskolen Det er dejligt at opleve den store interesse for Billedskolens tilbud. På Billedskolen vil børnene eksperimentere og udtrykke

Læs mere

2013 Lørdag den 1. juni + Søndag den 2. juni Begge dage kl. 10.00 16.00. Do disturb

2013 Lørdag den 1. juni + Søndag den 2. juni Begge dage kl. 10.00 16.00. Do disturb 2013 Lørdag den 1. juni + Søndag den 2. juni Begge dage kl. 10.00 16.00 Do disturb ÅBNE DØRE Vestfynske kunstnere åbner dørene og byder velkommen i de mange værksteder og gallerier vi har på Vestfyn. Mød

Læs mere

Galleri Jacob Bjørn præsenterer udstillingen strokes af søren sejr.

Galleri Jacob Bjørn præsenterer udstillingen strokes af søren sejr. Galleri Jacob Bjørn præsenterer udstillingen strokes af søren sejr. Grundlaget for Sejrs kunstneriske virke er det klassiske maleri. Med hverdagens rum og elementer som forlæg anvender Sejr oliemaling,

Læs mere

Permanent udstilling: Værkstedsgalleriet ARTBREAK HOTEL, RANTZAUSGADE 5, 9000 AALBORG

Permanent udstilling: Værkstedsgalleriet ARTBREAK HOTEL, RANTZAUSGADE 5, 9000 AALBORG Årets hovedværk: Niels Sloth, Aalborg olie, akryl, akvarel og litografier http://www.nilssloth.dk Permanent udstilling: Værkstedsgalleriet ARTBREAK HOTEL, RANTZAUSGADE 5, 9000 AALBORG Uddannelse Det Fynske

Læs mere

L O T T E O L S E N & J E N S U F F E R A S M U S S E N 15.03.14-20.04.14. GalleriWeber

L O T T E O L S E N & J E N S U F F E R A S M U S S E N 15.03.14-20.04.14. GalleriWeber L O T T E O L S E N & J E N S U F F E R A S M U S S E N 15.03.14-20.04.14 GalleriWeber Bagergade 39 5700 Svendborg Tlf.: 6110 5159 www.galleriweber.nu smedjen@post.tele.dk Galleri Weber har den store glæde

Læs mere

Indstillinger til Billedkunstråd Syddjurs Kommune

Indstillinger til Billedkunstråd Syddjurs Kommune 1 of 5 Indstillinger til Billedkunstråd Syddjurs Kommune Bilag til møde i udvalget for Plan, udvikling og kultur den xx 2016. Kandidater/område Kort begrundelse/uddrag Indstiller(e) Udøvende kunstnere

Læs mere

I faget kunst inddrager vi, udover billedkunst som sådan også noget håndarbejde og sløjd.

I faget kunst inddrager vi, udover billedkunst som sådan også noget håndarbejde og sløjd. Formål med faget kunst/kunstnerisk udfoldelse Formålet med faget Kunst er at eleverne bliver i stand til at genkende og bruge skaberkraften i sig selv. At de ved hjælp af viden om forskellige kunstarter

Læs mere

NATURLIGHEDER TAGE STØRUP & PETER LUNDBERG 28. MARTS - 29. APRIL 2009 SILKEBORG KUNSTNERHUS. Nygade 24, 8600 Silkeborg

NATURLIGHEDER TAGE STØRUP & PETER LUNDBERG 28. MARTS - 29. APRIL 2009 SILKEBORG KUNSTNERHUS. Nygade 24, 8600 Silkeborg NATURLIGHEDER TAGE STØRUP & PETER LUNDBERG 28. MARTS - 29. APRIL 2009 SILKEBORG KUNSTNERHUS Nygade 24, 8600 Silkeborg naturligheder der er natur lighed ulig nat erna ertur erturnat der hed ertan turlihed

Læs mere

PETER LUNDBERG. Udstilling / foredrag i kunstforeninger

PETER LUNDBERG. Udstilling / foredrag i kunstforeninger PETER LUNDBERG Udstilling / foredrag i kunstforeninger Oliemaleri str. 210 x 320 cm. 2015 - Moving On - udsmykningsopgave Låsby Hallen A Closer Look At The World Behind Siden 1969 har maleren Peter Lundberg

Læs mere

Lissi Anette Hansen billedkunstner

Lissi Anette Hansen billedkunstner Lissi Anette Hansen billedkunstner Jeg ønsker at de værker jeg præsenterer for publikum skal være interessante. Jeg bevæger mig fra figurativt til abstrakt og lægger mig ikke fast på at blive genkendt

Læs mere

Malebøger til børn og voksne

Malebøger til børn og voksne Malebøger til børn og voksne Et pædagogisk- og billedkunstfagligt materiale. Mit materiale er i stadig udvikling, da jeg er sammen med børn hver dag. Jeg udvikler konstant nye fortællinger igennem mine

Læs mere

Lærervejledning til Fanget

Lærervejledning til Fanget Lærervejledning til Fanget En udstilling med værker af den danske samtidskunstner John Kørner Målgruppe: mellemtrinnet Baggrundsinformation om udstillingen John Kørner - Fanget 04.05.13-22.09-13 Problemerne

Læs mere

SÆSON 2016-2017 B I L L E D S K O L E N G R I B S K O V

SÆSON 2016-2017 B I L L E D S K O L E N G R I B S K O V SÆSON 2016-2017 B I L L E D S K O L E N G R I B S K O V - Har du lyst til at skabe dig!!!! Formål med undervisningen at udvikle elevernes billedsprog gennem dialog baseret undervisning at stimulere elevernes

Læs mere

15 lokale kunstnere. Kunstforeningen Foyer en. www.kunstforeningenfoyeren.dk. Jubilæumsudstilling med

15 lokale kunstnere. Kunstforeningen Foyer en. www.kunstforeningenfoyeren.dk. Jubilæumsudstilling med Lidt om kunstforeningen Som nævnt i indledningen etableredes Kunstforeningen Foyer`en i februar 2004. Udgangspunktet var en begyndende udsmykning med billedkunst på væggene i Taastrup Idræts Centers store

Læs mere

Kunstneren Marianne Grønnow er aktuel med udstillingen Wonderworld på VejleMuseerne - Kunstmuseet frem til 18. januar.

Kunstneren Marianne Grønnow er aktuel med udstillingen Wonderworld på VejleMuseerne - Kunstmuseet frem til 18. januar. Anmeldelse Marianne Grønnow Magasinet Kunst Kunstneren Marianne Grønnow er aktuel med udstillingen Wonderworld på VejleMuseerne - Kunstmuseet frem til 18. januar. WONDERWORLD 28. oktober 2014 Reportage

Læs mere

I Viborg og omegn 25. og 26. august 2001 kl. 10-17

I Viborg og omegn 25. og 26. august 2001 kl. 10-17 I Viborg og omegn 25. og 26. august 2001 kl. 10-17 Arbejdsgruppen består af: Hans Jørgen Gylling 87 25 42 07 Henrik Hjorth Hansen 86 60 11 40 Bodil Hedegaard 21 70 13 51 Helle Nyborg 86 61 14 52 Carsten

Læs mere

KUNST PÅ TAPETET BØRNENES EFTERÅRSUDSTILLING 2012

KUNST PÅ TAPETET BØRNENES EFTERÅRSUDSTILLING 2012 BØRNENES EFTERÅRSUDSTILLING 2012 KUNST PÅ TAPETET MATERIALET BESTÅR AF TRE DELE: VEJLEDNING & PRAKTISK INFO SPØRGSMÅL & INSPIRATION TAPET-MODUL TIL PRINT/KOPI VEJLEDNING & PRAKTISK INFO OPGAVEBESKRIVELSE:

Læs mere

DESIGN AF TØJ / ACCESSORIES / ARKITEKTUR / MØBLER BYER OG RUM / ILLUSTRATION / INTERAKTIONSDESIGN DRØMMER DU OM EN KREATIV FREMTID?

DESIGN AF TØJ / ACCESSORIES / ARKITEKTUR / MØBLER BYER OG RUM / ILLUSTRATION / INTERAKTIONSDESIGN DRØMMER DU OM EN KREATIV FREMTID? DESIGN AF TØJ / ACCESSORIES / ARKITEKTUR / MØBLER BYER OG RUM / ILLUSTRATION / INTERAKTIONSDESIGN DRØMMER DU OM EN KREATIV FREMTID? JEG HAR IKKE KUN FÅET PRAKTISKE EVNER MED MIG, MEN OGSÅ EN EVNE TIL AT

Læs mere

Broen, der blev til kunst...

Broen, der blev til kunst... Broen, der blev til kunst... Velkommen til 2009 og velkommen til Storebælts kalender, som vi håber du vil få fornøjelse af gennem alle årets 12 måneder. I år har vi bedt 12 danske kunstnere om at komme

Læs mere

Sensommerbrev. August 2008

Sensommerbrev. August 2008 Sensommerbrev. August 2008 Allan Schmidt: - af jord er du kommet -, 1977 Blyant, fedtkridt og akvarel, 80 x 60 cm. Jytte Due Udstillinger og aktiviteter Leif Madsen: 4. oktober - 16. november Leif Madsen

Læs mere

Julefrokost 20. januar kl. 18 på Sydvesten

Julefrokost 20. januar kl. 18 på Sydvesten 1 BESTYRELSEN AKTIVITETSKALENDER Formand: Berit Mathisen Bogøvej 4 6710 Esbjerg V 75150823 e-mail: berit@gh-service.dk Julefrokost 20. januar kl. 18 på Sydvesten mere info på BRAs hjemmeside tilmelding

Læs mere

Kunstforeningen Brundur. Et godt tilbud til 42 kr. pr. måned Juni 2016

Kunstforeningen Brundur. Et godt tilbud til 42 kr. pr. måned Juni 2016 Kunstforeningen Brundur Et godt tilbud til 42 kr. pr. måned Juni 2016 Kære kollega Ansatte ved Brønderslev Kommune stiftede for mange år siden en kunstforening. Du kan læse mere om foreningen på kommunens

Læs mere

NÆSTVED KUNSTFORENING Sct. Peders Kirkeplads 1 4 C, Næstved Blad nr. 7/201 5

NÆSTVED KUNSTFORENING Sct. Peders Kirkeplads 1 4 C, Næstved Blad nr. 7/201 5 NÆSTVED KUNSTFORENING Sct. Peders Kirkeplads 1 4 C, Næstved Blad nr. 7/201 5 Per Henriksen og Birgitte Tvermoes Jensen 1 9. september - 1 8. oktober 201 5 Næstved Kunstforening inviterer til fernisering

Læs mere

NÆSTVED KUNSTFORENING Sct. Peders Kirkeplads 1 4 C, Næstved Blad nr. 8/201 5

NÆSTVED KUNSTFORENING Sct. Peders Kirkeplads 1 4 C, Næstved Blad nr. 8/201 5 NÆSTVED KUNSTFORENING Sct. Peders Kirkeplads 1 4 C, Næstved Blad nr. 8/201 5 31. oktober - 29. november 201 5 Næstved Kunstforening inviterer til fernisering af lørdag den 31. oktober fra kl. 1 3.00 til

Læs mere

K rser i bi le kunst. Kunstskolen ART SPACE

K rser i bi le kunst. Kunstskolen ART SPACE K rser i bi le kunst Kunstskolen ART SPACE Forår 2017 Vil du gerne tegne og male? Eller er du udøvende, men mangler stedet og inspiration? På kunstskolen ART SPACE kan du lære forskellige teknikker indenfor

Læs mere

PETER LUNDBERG OLIEMALERIER

PETER LUNDBERG OLIEMALERIER PETER LUNDBERG OLIEMALERIER 2 Oliemaleri str. 150 x 150 cm. 2012. Millingbæk fantasi / A Closer Look A Closer Look At The World Behind Siden 1969 har maleren Peter Lundberg håndteret lærred, farver og

Læs mere

En ræv bag øret. Kunstnerforløb ude hos jer. for de finurlige, legende og nysgerrige

En ræv bag øret. Kunstnerforløb ude hos jer. for de finurlige, legende og nysgerrige En ræv bag øret Kunstnerforløb ude hos jer for de finurlige, legende og nysgerrige - få besøg af en kunstner i daginstitution, skole, SFO eller klub i Aarhus Kommune En ræv bag øret Børnekulturhuset har

Læs mere

Billedkunst. Status. Evaluering. Fagets formål

Billedkunst. Status. Evaluering. Fagets formål Billedkunst Status Eleverne i 5.klasse skal have billedkunst i 60 min. Ugentligt. Det er første år, de skal have mig til faget. Via spørgeskema har jeg forsøgt at evaluere sidste skoleår samt danne mig

Læs mere

44 kunstnere holder åbent for besøg 44 kunstnere... holder åbent for besøg... 01 Christina Christiansen. 02 Jette Nørager Gjerløff

44 kunstnere holder åbent for besøg 44 kunstnere... holder åbent for besøg... 01 Christina Christiansen. 02 Jette Nørager Gjerløff slangerup 01 Christina Christiansen Bakkebo 17 3500 Slangerup 22162223 Kunstcc@gmail.com KreativAkrylmaling.dk Gallericc.dk Grete Helen Bergendorff Steen 04 Dyrlægegårds Alle 166 20 12 74 01 grete@helen-bergendorff.dk

Læs mere

Forårsbrev. til medlemmer af Rønnebæksholm Venneforening April 2007. Bjørn Enevoldsen

Forårsbrev. til medlemmer af Rønnebæksholm Venneforening April 2007. Bjørn Enevoldsen Forårsbrev til medlemmer af Rønnebæksholm Venneforening April 2007 Bjørn Enevoldsen Udstillinger og aktiviteter 31. marts - 29. april: Den censurerede jubilæumsudstilling Samarbejdet med Næstved Kunstforening

Læs mere

Udstilling Januar/Februar Kate Skjerning

Udstilling Januar/Februar Kate Skjerning Udstilling Januar/Februar 2018 Kate Skjerning Statement. Mit kunstneriske (og menneskelige) projekt går ud på at forholde mig til naturen og kulturen, som jeg bor midt i, her i det vestligste Jylland,

Læs mere

GALLERI SLUGEN Nr. 4-2009

GALLERI SLUGEN Nr. 4-2009 GALLERI SLUGEN Nr. 4-2009 Manimal- bronze, 38x30 cm Heidi Guthmann Birck Uddrag fra bogen: RESUMÉ 1966-1999 af Lisbeth Tolstrup De cykliske forløb, der er kendetegnende for hver enkelt gruppe af skulpturer,

Læs mere

Uddannet på Det Kongelige Danske Kunstakademi - København : 1978-1986. Uddannet cand.fil fra Kunstakademiet - København : 1984-1986.

Uddannet på Det Kongelige Danske Kunstakademi - København : 1978-1986. Uddannet cand.fil fra Kunstakademiet - København : 1984-1986. CV Sonny Tronborg (født 1953 i København, død 2009) Sonny Tronborg. Født 1953 i København N. Uddannet på Det Kongelige Danske Kunstakademi - København : 1978- Uddannet cand.fil fra Kunstakademiet - København

Læs mere

Bonnie Spliid Søren Langkilde Madsen. Med inspiration fra forestillingen Butterflies af Åben dans, Roskilde

Bonnie Spliid Søren Langkilde Madsen. Med inspiration fra forestillingen Butterflies af Åben dans, Roskilde Mødet med Dansen Bonnie Spliid Søren Langkilde Madsen Med inspiration fra forestillingen Butterflies af Åben dans, Roskilde Bonnie Spliid Jeg er uddannet lærer med liniefag i billedkunst og

Læs mere

UDERVISNINGSPLAN FOR BILLEDKUNST 2015

UDERVISNINGSPLAN FOR BILLEDKUNST 2015 UDERVISNINGSPLAN FOR BILLEDKUNST 2015 Undervisningen bygger på målsætningerne som beskrevet i Forenklede Fælles Mål. Formålet med Billedkunst At eleverne bruger deres fantasi, skaber deres egne værker

Læs mere

Galleri Hammer. Udstillingskatalog 2016 Fernisering 24 Marts 11-15

Galleri Hammer. Udstillingskatalog 2016 Fernisering 24 Marts 11-15 Galleri Hammer Følgende kunstnere udstiller: Ingrid Trap Hastrup Jørgen Hansen Ole Rødtnes Henning Bitsch Rune Jensen Inga Nielsen Michael Bertelsen Helle Bak Jensen Birte Frost Karen Brøgger Udstillingskatalog

Læs mere

SONJA BRANDES & INGE LISE WESTMAN I ANLEDNING AF. Inge Lise Westman: Sort sol

SONJA BRANDES & INGE LISE WESTMAN I ANLEDNING AF. Inge Lise Westman: Sort sol SONJA BRANDES & INGE LISE WESTMAN I ANLEDNING AF Inge Lise Westman: Sort sol MUSEET HOLMEN, LØGUMKLOSTER 2006 Sonja Brandes: Papirklip Inge Lise Westman: Maleri, skulptur, litografi og grafik Udstilling

Læs mere

Kunsten ind i byggeriet og ud i det offentlige rum. Brug billedkunsten!

Kunsten ind i byggeriet og ud i det offentlige rum. Brug billedkunsten! Kunsten ind i byggeriet og ud i det offentlige rum Brug billedkunsten! Foto: Anne Styrbech. På Syddansk Universitet finder man moderne dansk billedkunst overalt - både inde og ude. Denne fire meter høje

Læs mere

Læs om: Børneworkshop på biblioteket i vinterferien Kunstnere på plejehjem Generalforsamlingen 2016 - Nytårkuren 2016 Rammeaftalen

Læs om: Børneworkshop på biblioteket i vinterferien Kunstnere på plejehjem Generalforsamlingen 2016 - Nytårkuren 2016 Rammeaftalen INFO 1/2016 Fredensborg Ny Kunstforening Læs om: Børneworkshop på biblioteket i vinterferien Kunstnere på plejehjem Generalforsamlingen 2016 - Nytårkuren 2016 Rammeaftalen Børneworkshop på biblioteket

Læs mere

KulTUR for alle efterår 2016

KulTUR for alle efterår 2016 KulTUR for alle efterår 2016 Undervisningstilbud ifm. KulTUR for alle, efteråret 2016 Bussen kører tirsdage, onsdage og torsdage i ugerne 45-48. HEART og Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum tilbyder

Læs mere

Håndværk, kunst og design

Håndværk, kunst og design Linjens formål: At give eleven en oplevelse af glæden ved noget selvskabt individuelt og i samarbejde med andre. At styrke elevens kreativitet, selvtillid og skabende evner gennem forskellige udtryksmidler

Læs mere

K rser i bi le kunst. Kunstskolen ART SPACE

K rser i bi le kunst. Kunstskolen ART SPACE K rser i bi le kunst Kunstskolen ART SPACE Forår 2017 Vil du gerne tegne og male? Eller er du udøvende, men mangler stedet og inspiration? På kunstskolen ART SPACE kan du lære forskellige teknikker indenfor

Læs mere

K rser i ma er & t gni g

K rser i ma er & t gni g K rser i ma er & t gni g Kunstskolen ART SPACE Forår 2016 Vil du gerne tegne og male? Eller er du udøvende, men mangler stedet og inspiration? På kunstskolen ART SPACE kan du lære forskellige teknikker

Læs mere

I N D H O L D F O R O R D G R Ø N L A N D S K E S T R E G E R A N N E - B I R T H E H O V E S G R A F I S K E V Æ R K V Æ R K F O R T E G N E L S E

I N D H O L D F O R O R D G R Ø N L A N D S K E S T R E G E R A N N E - B I R T H E H O V E S G R A F I S K E V Æ R K V Æ R K F O R T E G N E L S E G R Ø N LA N D S K N 6 Y. R S G P T R A M F B I K R A 2 F 0 A 0 8 N N S T R G R 4. B I J R A T N H U A H R 2 O 0 V 0 9 I N D H O L D 3 4 6 7 8 10 14 18 20 20 20 22 F O R O R D G R Ø N L A N D S K S T R

Læs mere

Forestillinger 2004 - Værk i kontekst

Forestillinger 2004 - Værk i kontekst INSPIRATIONSMATERIALE Forestillinger 2004 - Værk i kontekst Esbjerg Kunstmuseum 07.05.-15.08.2004 INTRODUKTION TIL UNDERVISEREN: Forestil dig Asger Jorns Lykkens have (1947) indgå i hele fem forskellige

Læs mere

MAJ OG JUNI MÅNED 2015 ANNI FIIL

MAJ OG JUNI MÅNED 2015 ANNI FIIL MAJ OG JUNI MÅNED 2015 ANNI FIIL Anni Fiil - Østerbro 27 - Slagelse - 21624408 - anni@fiil.net - www. annifiil.dk Uddannet billedvæver hun har lavet adskillige billedtæpper til skoler og institutioner,

Læs mere

Slutmål og undervisningsplan for faget Billedkunst

Slutmål og undervisningsplan for faget Billedkunst Formålet med undervisningen i billedkunst: Formålet med undervisningen i billedkunst er, at eleverne tilegner sig kundskaber og færdigheder gennem kreative og skabende fremstillinger. Ved at producere,

Læs mere

Annes Atelier. Medlemmerne i panelet i. www.annes-atelier.dk. Tom Jørgensen Kunstanmelder, forfatter, redaktør af Kunstavisen mm.

Annes Atelier. Medlemmerne i panelet i. www.annes-atelier.dk. Tom Jørgensen Kunstanmelder, forfatter, redaktør af Kunstavisen mm. Medlemmerne i panelet i Annes Atelier www.annes-atelier.dk Peter Rasmus Lind Gallerist Gitte Albertsen Revisor Jesper Christophersen Medievejleder/kunstskribent mm. Tom Jørgensen Kunstanmelder, forfatter,

Læs mere

Årsplan for billedkunst i 4. klasse 2014/2015

Årsplan for billedkunst i 4. klasse 2014/2015 Årsplan for billedkunst i 4. klasse 2014/2015 Uge 33-37: Cow Parade Uge 38-41: Collage (Matisse) Uge 43-45: Farvelære Uge 46-49: De Fynske Malere Uge 50-51: Juleemne Uge 2-5: Uge 6: Decoupage Avisbilleder

Læs mere

LÆRERVEJLEDNING. Her finder du: Hvad er klatværket? Formål Afsender Brugssituation Klatværkets opbygning Faglige mål Trinmål Litteraturliste

LÆRERVEJLEDNING. Her finder du: Hvad er klatværket? Formål Afsender Brugssituation Klatværkets opbygning Faglige mål Trinmål Litteraturliste Udforsk billedkunsten og den visuelle kultur med dine elever gennem det digitale univers Klatværket. Oplev mange anerkendte kunstværker gennem fem fællesmenneskelige temaer. Lad eleverne gå på opdagelse

Læs mere