MD 3006A. Brugsvejledning

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "MD 3006A. Brugsvejledning"

Transkript

1 MD 3006A Brugsvejledning

2 Egenskaber Med din fintfølende metal detektor, kan du søge og finde mønter, juveler, guld og sølv overalt. Metal detektoren er meget alsidig og nem at anvende. Detektoren har følgende egenskaber: Høretelefoner (ikke inkluderet) som kan forbindes til detektoren. Skala og viser viser hvilke mulige metaltyper der bliver opfanget. Et separat display viser dig hvornår det er tid til at udskifte batterierne. 3 forskellige lyde der angiver de forskellige typer metal, for at gøre identifikationen endnu lettere. Vandtæt søgesondre gør dig i stand til at bruge detektorens sondre under vand. Note: Sondren er vandtæt men indstillingsboksen er ikke vandtæt. Indstillelig i længden så detektoren kan tilpasses dig og bliver lettere at anvende. Note: Din metaldetektor kræver 3 stk. 9-volt alkaline batterier (ikke inkluderet). SKATTEJÆGERENS USKREVNE REGLER Alle skattejægere bliver måske dømt efter hvordan du opfører dig. Her er nogle basis regler du bør følge når du benytter din detektor. Sørg altid for at få tilladelse til at afsøge et område. Respekter andre folks rettigheder og ejendom. Vær opmærksom på national, stat og lokal lovgivning når du er på skattejagt. Vær påpasselig og ødelæg aldrig historiske eller arkæologiske skatte. Såfremt du er i tvivl om værdien af det du finder, så kontakt et museum eller et lokal historisk institut i området. Efterlad landskabet og vegetationen som den var. Sørg for at dække evt. huller til som du har gravet. Benyt kun din detektor i sikre områder. Deponer evt. affald du finder på lossepladsen. cc INDHOLD Forberedelse...4 Samling af detektoren Installering af batterier...5 Test af batterierne. 6 Indstilling af målerne Anvendelse af hovedtelefoner Sikker lydstyrke Trafik sikkerhed Ibrugtagning Klargøring af detektoren....8 Tænde for detektoren...8 Tune detektoren Testning og ibrugtagning af detektoren Indendørs test...9 Udendørs test og anvendelse Fin-Tuning af detektoren Indstilling af SENSITIVITY (søgedybde) Indstilling af GROUND (type undergrund) Indstilling af DISCRIMINATION (metaltyper).12 Falske Signaler..13 Afsøgningstips Præcisere et objekt Problemløsning....15

3 FORBEREDELSE Samling af detektoren 5. Sno kablet løst omkring røret. Det skal 7. Løsn bolten på sondren og tilpas denne 1. Hvis detektoren er tændt, drej være så løst så du kan tilpasse til den ønskede vinkel (sondren bør være MODE til OFF. Samling af din detektor er let og kræver ingen søgesondren når du går i kuperet terræn. parallel med overfladen.) fastspænd special værktøj. Følg nedenstående trin. bolten nok til at sondren ikke bevæger 1. Drej låsemøtrikken med uret indtil den sig. bliver løs. ADVARSEL: Undgå at overspænde bolten eller at bruge værktøj for at efterspænde denne. 2. Pres på låget til batteriet i højre side og 6. Monter hanstikket af kablet i hunstikket 8. Løsn bolten på kontrolboksen og isæt afmonter dette. på kontrol boksen. Vær sikker på at stik støtten til armen og efterspænd bolten. 2. Forlæng eller afkort røret så det passer og huller passer sammen. med at søgesondren er omkring 1-5 cm over jorden, når du står normalt og afslappet med detektoren. ADVARSEL: Installering af batterier Du skal anvende 3 stk. 9-volt alkaline batterier Hanstikket passer kun i hunstikket på en for at kunne bruge din detektor. (ikke inklusiv) 3. Drej låsemøtrikken mod uret for at låse denne. måde. Undgå at bruge vold eller presse sikket i. Det kan resultere i at du ødelægger dette. de ele Prologo ADVARSEL: Muchas gracias por su compra del produc Benyt kun nye batterier i den angivne 3. Isæt et 9-volt batteri i holderen og sørg for at det vender rigtigt. 4. Monter låget igen. 4. Frigør bolten på sondren og fjern denne og For at afmontere kablet fra kontrolboksen, størrelse. skruen. Isæt røret og sørg for at hullerne tages der fat om stikket, som trækkes ud af Undgå at blande gamle og nye batterier, stemmer overens. Skub skruen igennem boksen. Der må aldrig hives direkte i kablet. forskellige typer af batterier (standard, hullerne og skru bolten fast. alkaline, eller genopladelige), eller genopladelige med forskellig kapaciteter.

4 5. Pres på låget for batterierne i venstre side og tag afmonter dette. Test af Batterierne Indstilling af målerne Detektorens indbyggede højtaler slår fra når du Hvis detektoren ikke tænder, har lav lydstyrke eller har ringe funktion kontroller batterierne. Sæt MODE til OFF, og benyt en skruetrækker til at indstille viseren til 0. forbinder høretelefonerne. Sikker lydstyrke Sæt MODE ttil VLF (very low frequency) For at beskytte din hørelse ved anvendelse af For at teste batterierne til venstre sæt BATT høretelefoner, anbefales det at følge nedenstående 6. Isæt 2 stk. 9-volt batterier i holderen og TEST til B1. For at teste batteriet i højre retningslinier. vær sikker på de vender rigtigt. holder sæt BATT TEST til B2. Sæt volumen til det laveste niveau før du 7. Monter låget igen. ADVARSEL: Fjern altid gamle eller svage batterier; batterier kan lække kemikalier der kan ødelægge elektroniske dele. Såfremt du ikke skal bruge detektoren i en Anvendelse af høretelefoner Du kan anvende et par høretelefoner (ikke inkluderet) til at lytte uden at forstyrre andre. Ved at anvende disse anvendes mindre strøm og det er nemmere at identificere forandringer i de lyde du hører. begynder at lytte. Når du begynder at lytte tilpasses volumen til et behageligt niveau. Undgå at lytte ved ekstrem høj volumen. Vedvarende høj volumen kan føre til permanent tab af hørelsen. Når du har indstillet volumen, undgå at forhøje denne. Jo ældre man bliver jo uge eller mere, anbefales det af udtage batterierne. Aflever gamle/brugte batterier på genbrugspladsen. Hvis viseren på skalaen er indenfor det grønne område i BATT, så er der nok strøm på batterierne. Såfremt den ikke er skal batterierne udskiftes. For at forbinde høretelefonen til detektoren isæt stikket i HEADPHONE stikket på siden af kontrolboksen. dårligere bliver ens hørelse, men ved at forhøje volumen risikerer man permanent tab af hørelsen. Trafik sikkerhed Du kan forlænge batteriernes levetid ved at Undgå at benytte høretelefoner når du søger i anvende høretelefoner, som kræver mindre stærkt trafikerede områder. strømforbrug end den indbyggede højtaler. Se Anvendelse af høretelefoner side 7. Selv om man kan få høretelefoner hvor udefra kommende lyde kan høres, når man lytter til normal lydstyrke kan de stadigvæk forårsage et trafikuheld.

5 IBRUGTAGNING Din fintfølende metal detektor kan Sæt den til VLF for at test strøm på skelne forskel på jern- og ikke jernholdig metal. Jernholdig metal indeholder jern mens ikke jernholdig metal såsom guld, sølv, kobber, batterierne og indstil TUNE og GROUND. (Se Fin-tuning af detektoren og Indstilling af 3. Sæt GROUND, DISCRIMINATION, og SENSITIVITY I midten. Testning og anvendelse af detektoren platin, aluminium, bly og zink ikke gør. UNDERGRUND side 12.) For at lære hvorledes detektoren reagerer overfor Når detektoren finder et objekt af metal kommer der et udslag på skalaen. Sæt den til TR1 for at skelne ekstreme forskelle i metaltyper som jern og guld. Forskellen imellem jern og guld vises på forskellige metaller, bør du teste dette inden den anvendes første gang. Du kan teste detektoren inden- eller udendørs. NON-FERROUS eller FEFFOUS giver udslag og detektoren afgiver en af 3 toner. Udslaget afhænger af hvilken type metal der findes. Jo højere tonen er desto tættere på er objektet. Klargøring af detektoren Tænde for detektoren skalaen (jern i ferrous section, guld i non-ferrous section ). Sæt den til TR2 for at skelne finere imellem metaltyper, som eksempelvis aluminium og guld( se Indstilling af METALTYPER side 12). Tune Detektoren 4. Hold søgesondren min. 30cm fra jorden og ethvert metal objekt, hold den røde knap på håndtaget nede og drej langsomt på TUNE indtil viseren hviler eller er tæt på 0. Indendørs Test 1. Fjern ure, ringe eller andre metal smykker du har på og placer detektoren på et træ eller plastik bord. 2. Indstil søgesondren så den peger imod loftet. 1. Sæt DATT TEST til OPERATE TUNE fint indstiller balancen imellem 2. Hold detektoren i en behagelig position og indstil MODE til den ønskede position. detektorens modtager og afsender kredsløb for at sikre ensartet udslag og tone indikationer. Note: Undgå at teste detektoren på et gulv i en bygning. De fleste bygninger har metal af en Følg disse trin for at sætte TUNE. 1. Drej VOLUME til kl. 10 position. Når du søger kan du fin tune detektoren ved at eller anden form som vil forstyrre din test og give falske signaler. 3. Sæt MODE til TR1. bruge de andre kontroller (se Fin-Tuning af 4. Bevæg et testmateriale som du vil lede efter detektoren side 11). (eksempelvis en guld ring eller en mønt) ca Sæt MODE til VLF. Note: Tryk på den røde knap på håndtaget for at cm over søgesondren. få viseren tilbage til center af skalaen.

6 Note: Udendørs Test og anvendelse Afsøgningstips 5. Prøv at finde andre metal typer i Søgesondren vil ikke give noget udslag Undgå at svinge søgesondren som om området. Når du finder et metal objekt uden bevægelse. Du skal bevæge 1. Find et udendørsområde hvor der ikke er den er et pendul. Ved at ændre på vinklen vent et par sekunder efter tonen stopper testmaterialet, da detektoren ligger stille. forekomst af metal. opnår du falske signaler. inden du fortsætter for at detektoren kan Hvis du bruger en mønt, så sørg for at 2. Placer et testmateriale som du ønsker at søge nulstilles (eller, tryk på den røde knap for vende den flade side nedad. efter (guld eller mønter) på jorden. (Såfremt at nålen returnerer til centeret af du bruger et værdifuldt materiale til at teste skalaen). Når detektoren viser/opfanger materialet, vil NON-FERROUS og FERROUS indikatorerne detektoren, så afmærk tydeligt området hvor du placerede materialet, for at finde det Bevæg sonden langsomt ved at gøre Fin-tuning af detektoren blinke og nålen bevæge sig til FERROUS eller senere. Undgå at placere det i højt græs eller det for hurtigt misser du objektet. Når du har vænnet dig til hvorledes detektoren NON-FERROUS imens detektoren afgør korn). Når detektoren opfanger materialet lyder der virker, kan du fin-tune denne for at gøre den hvilke type metal der er fundet. Hvis det er ikke 3. Sæt MODE til TR1. en tone og viseren viser hvilken type mindre følsom overfor forstyrrelser og mere jernholdig materiale afgiver den også en lyd. 4. Hold søgesondren ca. 2-5cm over jorden, og materiale der er fundet. Når du opfanger selektiv i det du ønsker at finde. bevæg sondren langsomt fra side til side hen over det område hvor du placerede metal, skift MODE TR1 til TR2 for at se kvaliteten af metallet. Indstilling af SENSITIVITY testmaterialet. Såfremt detektoren ikke opfanger materialet For at indstille søgesondrens evne til at finde kontroller at du bevæger sonden korrekt. objekter i forskellige dybder i undergrunden Note: drejes SENSITIVITY imellem MIN og Detektoren afgiver et stærkt signal når den MAX. For maksimal søgningsdybde lad Såfremt detektoren ikke opfanger materialet, opfanger de fleste metal typer. Hvis signalet SENSITIVITY stå så højt som muligt. Hvis kontroller strømmen på batterierne og at kablet ikke bliver gentaget når du søger hen over detektoren laver en chatte lyd, formindsk et ordentligt forbundet. Det er muligt du skal området er objektet højst sandsynligt skrald. SENSITIVITY indtil dette stopper. prøve at fin tune detektoren (se Fin-Tuning af Falske signaler kan opstå ved forurenet detektoren side11). undergrund, eller store stykker metal affald. Falske signaler er ofte ikke gentagelige.

7 Indstilling af GROUND At indstille GROUND tager lidt tid, men det Indstilling DISCRIMINATION af Falske signaler Din detector er meget fintfølende og derfor Præcisere et objekt Jo mere præcis man kan angive hvor et objekt er vigtigt for præcis operation. GROUND Discrimination er detektorens evne til at kan skrald og andre forstyrrende elementer er jo nemmere er det at grave det op. frasorterer falske signaler fra undergrund med skelne imellem forskellige typer metal. give udsving som kan være forvirrende. mange mineraler. Detektorens DISCRIMINATION indstilling Nøglen til at omgå disse signaler er kun at Præcisionen tager tid at lære og vi anbefaler at afgør om detektoren skal kende forskel fokusere på de mål som giver stærke gentagne du træner og finder små metal objekter, som imellem forskellige typer jernholdig og ikke signaler. Når du afsøger jorden lærer du du graver op på din egen ejendom inden du jernholdige typer metaller. hurtigt at skelne imellem signaler der kommer begynder at afsøge andre områder. tilfældigt og dem der er stabile og gentagne. Hvis MODE sættes til TR2, start med at sætte Til tider kan objektet være svært at fastlægge Følg følgende trin for at indstille GROUND DISCRIMINATION i midten. Når du bruger For at reducere falske signaler når du søger i pga. af afsøgningsmetoden. Prøv at ændre 1. Sæt MODE til VLF og sænk sonden til detektoren, tilpas DISCRIMINATION til den meget affaldsjord, bør du kun skanne retningen når du søger for at fastlægge præcist 1-5 cm over jorden. bedste position. Jo højere du sætter mindre områder og gøre det i meget hvor målet er. 2. Hvis nålen giver udsving til højre drej DISCRIMINATION, desto mere følsom langsomme og overlappende trin. Følg disse trin for at fastlægge placeringen. GROUND til venstre og omvendt. 3. Hæv sonden til ca. 30 cm fra jorden og bliver detektoren overfor store aluminium og guld stykker, men små værdifulde objekter Afsøgnings råd 1. Når detektoren finder et mål, fortsæt med at køre sonden over objektet i en tæt side-til- tryk på den røde knap. Nålen returnerer som mønter og små ringe, kan blive overset. Ingen detektor er 100% præcis. Forskellige side bevægelse. til center. forhold influerer på hvad man finder. 2. Læg mærke til hvor detektoren bipper. 4. Gentag trin 1-3 indtil nålen bliver tæt på Når du sætter DISCRIMINATION til højere Detektorens reaktion afhænger af en række 3. Stop sonden direkte over dette sted og center for hver gang du sænker sonden niveau vil detektoren ikke finde små stykker forhold: bevæg sonden frem-og-tilbage over til jorden. sølvpapir, og metal objekter fra dåser osv. Vinklen for hvorledes objekterne ligger jorden. i jorden Læg mærke til hvor detektoren bipper. Efter du har indstillet GROUND, ved Note: For hver gang du benytter detektoren i Dybden objektet ligger på detektoren hvilken type undergrund der er. et nyt område skal du genindstille Hvor meget jern der er i objektet Undgå at nulstille dette indtil du er på en ny DISCRIMINATION. Ethvert nyt område Størrelsen på objektet lokation. giver nye udfordringer.

8 Problemløsning 4. Gentag skridt 1-3 med den rette hældning på søgelinien, hvor man laver et X mønster. Målet vil være direkte under X hvor den højeste lyd bliver afgivet. Note: Såfremt der er så meget affald i dit område at du får falske signaler, sæt hastigheden ned og tag kortere sving. Nyligt begravede mønter vil ikke afgive same signal som mønter der har ligge længe grundet iltningsprocessen. Nogle søm, skruer og bolte og andre jern objekter (eksempelvis kapsler) afgiver ilt og danner en ring. Denne ring skyldes en blanding af naturlige elementer i jorden og iltning fra de forskellige metaller. Grundet blandingen af metal og iltning, kan signalerne godt komme fra forskellige positioner dvs. ikke fast position. Denne effekt kan gøre det meget vanskeligt at fastlægge målets nøjagtige placering. (Se Fin-tune detektoren side 11.) Såfremt din detektor ikke fungerer som den skal, følg nedenstående løsninger og se om det ikke løser problemet. Såfremt det ikke løses kontakt nedenstående for assistance eller returnering. PROBLEM LØSNING Detektoren viser eller afgiver falske Følsomheden er måske sat for højt. Tilpas signaler. SENSITIVITY. Du svinger måske detektorens sonde for hurtigt eller ved en forkert vinkel. Sving sonden langsommere og I den rette vinkel. Se Testning og ibrugtagning af detektoren side 9 og Præcisere et objekt side 13. Detektoren viser ikke den korrekte metaltype når detektoren finder et mål. Eller detektoren afgiver forskellige lyde når den finder et objekt. Reklamation Kontakt venligst nedenstående ved reklamation: Abson ApS Jupitervej 10 DK-7430 Ikast Tlf.: Fax: abson@abson.dk Detektoren kan afgive falske signaler såfremt den opfanger kraftigt iltet metal. Prøv af fastlægge målet fra flere forskellige vinkler (se Præcisere et objekt side 13). Hvis detektoren ikke viser og afgiver samme lyd hver gang er det højst sandsynligt iltet metal. Der er muligvis flere forskellige objekter i det område du afsøger. Objektet er måske af en ukendt metaltype. Såfremt objektet er kraftigt iltet kan detektoren vise en forkert metaltype. Dette er ikke en fejlfunktion. Følsomheden er måske sat for højt. Tilpas SENSITIVITY.

Sdr. Ringvej Vejen - Tlf Fax

Sdr. Ringvej Vejen - Tlf Fax Brugsanvisning Varenr.: 9053292 Metaldetektor GC-1065 Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk Metaldetektor - Varenr. 9053292 Beskrivelse: Metaldetektor med max.

Læs mere

Sdr. Ringvej Vejen - Tlf Fax

Sdr. Ringvej Vejen - Tlf Fax Brugsanvisning Varenr.: 9053291 Metaldetektor GC-1066 Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk Metaldetektor - Varenr. 9053291 Beskrivelse: Metaldetektor med 12

Læs mere

METALDETEKTOR DENVER MET-100

METALDETEKTOR DENVER MET-100 METALDETEKTOR DENVER MET-100 Betjeningsvejledning FORSIGTIG: Inden du tager metaldetektoren i brug, bør du sætte dig ind i de lokale love og retningslinjer for, hvor det er tilladt at anvende en metaldetektor

Læs mere

METALDETEKTOR GC-1037

METALDETEKTOR GC-1037 METALDETEKTOR GC-1037 HN 2153 Brugervejledning Læs brugervejledningen omhyggeligt før metaldetektoren tages i brug. Gem brugervejledningen til senere brug. 1 GC-1037 Metaldetektor Med GC-1037 kan du søge

Læs mere

Betjeningsvejledning for C.A.T+ & GENNY+ 100.116

Betjeningsvejledning for C.A.T+ & GENNY+ 100.116 CAT og Genny er det perfekte søgeudstyr til lokalisering af nedgravede kabler og rør. Den robuste konstruktion sikrer lang levetid og stor driftssikkerhed. De få knapper sikrer stor effektivitet, selv

Læs mere

LÆGTE/METAL/STRØM DETEKTOR

LÆGTE/METAL/STRØM DETEKTOR LÆGTE/METAL/STRØM DETEKTOR Brugsanvisning Læs denne brugsanvisning grundigt før brug INTRODUKTION Dette er en avanceret detektor med multifunktion. Den kan finde og lokalisere metal, strøm og lægter. Figur

Læs mere

Sirene Brugervejledning August 2012 BRUGERVEJLEDNING UDENDØRS SIRENE

Sirene Brugervejledning August 2012 BRUGERVEJLEDNING UDENDØRS SIRENE BRUGERVEJLEDNING UDENDØRS SIRENE 1 Introduktion Den udendørs sirene bruges som en ekstra sikkerhed, for at naboer kan høre og se, at der er gået en alarm og for at stresse en indbrudstyv yderligere. Sirenen

Læs mere

Betjeningsvejledning Zircon i700 Lægte/metal og spændingssøger. El.nr. 63 98 157 245

Betjeningsvejledning Zircon i700 Lægte/metal og spændingssøger. El.nr. 63 98 157 245 Betjeningsvejledning Zircon i700 Lægte/metal og spændingssøger El.nr. 63 98 157 245 Zircon i700 lægtesøger... 3 Generelt... 3 Beskrivelse af instrumentet... 3 Oversigt over instrumentet... 3 Installering

Læs mere

Brugervejledning til Alarmsystem. Model HomeSafe.

Brugervejledning til Alarmsystem. Model HomeSafe. Brugervejledning til Alarmsystem. Model HomeSafe. 1 Introduktion. HomeSafe enestående infrarøde og magnetiske sensorer er integreret i dette alarmsystem. Alarmsystemet er opbygget af et central styringsanlæg,

Læs mere

BRUGERMANUAL. ELEKTRONISK HYDROGEN LÆKAGEDETEKTOR Cod

BRUGERMANUAL. ELEKTRONISK HYDROGEN LÆKAGEDETEKTOR Cod BRUGERMANUAL ELEKTRONISK HYDROGEN LÆKAGEDETEKTOR Cod. 11132320 GENERAL INFORMATION Tak for dit køb denne Hydrogen (brint) gas lækage detektor (H2). Læs brugsanvisningen før ibrugtagning for at sikker korrekt

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING UDENDØRS SIRENE

BRUGERVEJLEDNING UDENDØRS SIRENE BRUGERVEJLEDNING UDENDØRS SIRENE Side 1 til den udendørssirene Introduktion Den udendørs sirene bruges som en ekstra sikkerhed, for at naboer kan høre og se, at der er gået en alarm og for at stresse en

Læs mere

Multifunktions-detektor

Multifunktions-detektor Multifunktions-detektor da Brugsanvisning Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 84108HB11XVI 2015-10 Kære kunde! Den nye multifunktionsdetektor kan bruges til at lokalisere strømførende ledninger samt metaller i

Læs mere

Brugsvejledning Olympia Babyalarm MBF 7010

Brugsvejledning Olympia Babyalarm MBF 7010 Brugsvejledning Olympia Babyalarm MBF 7010 Kære kunde Vi er meget glade for, at du valgt at købe Babyalarm 7010 hos os. Skulle der imod alt forventning være en teknisk fejl, bedes du bemærke dig følgende

Læs mere

Sdr. Ringvej Vejen - Tlf Fax

Sdr. Ringvej Vejen - Tlf Fax Brugsanvisning Varenr.: 9053255 Centrifugalspreder, 23 liter Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk Håndspreder - Varenr. 9053255 Beskrivelse: Centrifugalspreder

Læs mere

AT3000 Kabelsøger & Signalgenerator

AT3000 Kabelsøger & Signalgenerator AT3000 Kabelsøger & Signalgenerator El-nr. 87 98 327 411 Elma AT3000 side 2 Forord R-3000 og G-3000 er det perfekte søgeudstyr til lokalisering af nedgravede kabler og rør. Den robuste konstruktion sikrer

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING VANDSENSOR

BRUGERVEJLEDNING VANDSENSOR BRUGERVEJLEDNING VANDSENSOR Side 1 til vandsensor Introduktion Vandsensoren er designet til at opdage vand, f.eks. ved oversvømmelser i din bolig. Den kan placeres alle steder, hvor der kan være risiko

Læs mere

LED lampe m. bevægelsessensor

LED lampe m. bevægelsessensor Original brugsanvisning Varenr.: 9054449 LED lampe m. bevægelsessensor Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk LED lampe - Varenr. 9054449 Beskrivelse: Udendørs

Læs mere

VEJLEDNING BATTERISKIFT

VEJLEDNING BATTERISKIFT VEJLEDNING BATTERISKIFT Vejledning til udskiftning af batteri Side 1 Her er en vejledning til udskiftning af batteri i de LOCKON enheder, hvor du selv kan udskifte batteriet. Ved lavt batteriniveau vil

Læs mere

Olieradiator Model Nr.: 1487 230V~50Hz, 2000W

Olieradiator Model Nr.: 1487 230V~50Hz, 2000W Olieradiator Model Nr.: 1487 230V~50Hz, 2000W - 1 - ADVARSEL: LÆS DENNE BRUGSVEJLEDNING GRUNDIGT FØR BRUG Ved brug af elektriske apparater er det vigtigt at overholde de grundlæggende sikkerhedsforanstaltninger.

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING INDENDØRSSIRENE

BRUGERVEJLEDNING INDENDØRSSIRENE BRUGERVEJLEDNING INDENDØRSSIRENE Side 1 til din indendørssirene fra LOCKON Introduktion Sirenen bruges som et supplement til den indbyggede sirene i centralenheden samt som en ekstra sikkerhed ved alarm.

Læs mere

2008/2. Clean Mate 365. DK Betjeningsvejledning. Texas A/S - Knullen 2 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel. +45 6395 5555 - www.texas.dk - post@texas.

2008/2. Clean Mate 365. DK Betjeningsvejledning. Texas A/S - Knullen 2 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel. +45 6395 5555 - www.texas.dk - post@texas. 2008/2 DK Betjeningsvejledning Clean Mate 365 Texas A/S - Knullen 2 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel. +45 6395 5555 - - post@texas.dk 1. Indholdsfortegnelse 2. Sikkerhedsforskrifter... 3 3. Identifikation...

Læs mere

San Francisco Elektrisk løbehjul. Betjeningsmanual

San Francisco Elektrisk løbehjul. Betjeningsmanual San Francisco Elektrisk løbehjul Betjeningsmanual 1 Tak, fordi du har valgt at købe vores løbehjul. Du vil helt sikkert blive glad for at køre på det, og vi beder dig venligst læse denne betjeningsmanual

Læs mere

Indendørssirene Brugervejledning August 2011 BRUGERVEJLEDNING INDENDØRSSIRENE

Indendørssirene Brugervejledning August 2011 BRUGERVEJLEDNING INDENDØRSSIRENE Indendørssirene Brugervejledning August 2011 BRUGERVEJLEDNING INDENDØRSSIRENE Introduktion Sirenen bruges som et supplement til den indbyggede sirene i centralenheden samt som en ekstra sikkerhed ved alarm.

Læs mere

DM-44TE 45 sek. Anti Shock bærbar CD-afspiller

DM-44TE 45 sek. Anti Shock bærbar CD-afspiller Danish DM-44TE 45 sek. Anti Shock bærbar CD-afspiller Dansk betjeningsvejledning www.denver-electronics.com SIKKERHEDSFORANSTALTNINGER For ikke at beskadige denne enhed bør den ikke opbevares på steder

Læs mere

Elektrisk golfvogn 1-7

Elektrisk golfvogn 1-7 Elektrisk golfvogn 1-7 Golfvognsskitse 2-7 Opstart Drej koblingen og skub hjulet på aksen indtil Quick Release røret lukker. Vær opmærksom på forskellen på højre og venstre hjul Tryk foldeleddet, løsgør

Læs mere

Brugsvejledning For Frithængende emhætte

Brugsvejledning For Frithængende emhætte Brugsvejledning For Frithængende emhætte MODEL EN 6335-2-31 Kære kunde, Vi er overbeviste om I vil blive glade for Jeres nye emhætte og det bliver en fornøjelse at bruge denne. Dette produkt er produceret

Læs mere

Olympia Canny Babyalarm Brugsvejledning

Olympia Canny Babyalarm Brugsvejledning Olympia Canny Babyalarm Brugsvejledning 1 Kære kunde Vi er meget glade for, at du valgt at købe Olympia Canny hos os. Skulle der imod alt forventning være en teknisk fejl, bedes du bemærke dig følgende

Læs mere

Monteringsvejledning. Markise Elektrisk. MoreLand A/S Knullen 22 DK 5260 Odense S Denmark 11.1 Tel+ 45 70 22 72 92 www.moreland.dk post@moreland.

Monteringsvejledning. Markise Elektrisk. MoreLand A/S Knullen 22 DK 5260 Odense S Denmark 11.1 Tel+ 45 70 22 72 92 www.moreland.dk post@moreland. DK Monteringsvejledning Markise Elektrisk MoreLand A/S Knullen 22 DK 5260 Odense S Denmark 11.1 Tel+ 45 70 22 72 92 www.moreland.dk post@moreland.dk Sikkerhedsforskrifter 1. Det anbefales at markisen monteres

Læs mere

Brugermanual til El-scooter model X-10

Brugermanual til El-scooter model X-10 Brugermanual til El-scooter model X-10 Tillykke med din nye el-scooter fra Scooterpartner Vi håber at din nye scooter vil lever op til dine forventninger og giver dig den frihed og livskvalitet som vores

Læs mere

Brugervejledning. 5 LED Display

Brugervejledning. 5 LED Display Brugervejledning 5 LED Display Indholdsfortegnelse 1. Funktioner 3 1.1 Display 3 1.2 Display funktioner 3 1.3 Assist-funktion 3 1.4 LED display funktioner 4 1.5 Fejlfinding 4 2. Batteri 5 2.1 Af- og påmontering

Læs mere

MANUAL CARITEL 1000: Trådløst dørtelefonsystem

MANUAL CARITEL 1000: Trådløst dørtelefonsystem MANUAL CARITEL 1000: Trådløst dørtelefonsystem DK Copyright KEFOCOM ApS, 2000 KEFOCOM ApS: Hindbærvangen 75, 2765 Smørum. - Tlf.: 44 66 06 46 - Fax: 44 66 36 63 e-mail: kefocom@kefocom.dk - http://www.kefocom.dk

Læs mere

Trådløst tastatur med ringeklokke funktion

Trådløst tastatur med ringeklokke funktion Trådløst tastatur med ringeklokke funktion 8.12.17 Funktioner 1. En perfekt kombination af dørklokke og dør/port oplåsning, der er behageligt i brug og praktisk; 2. RF data med rullende koder for at give

Læs mere

Set forfra: 1. Teleskophåndtag 2. Håndtag 3. Frakoblingsstopknap 4. Søjle 5. Glidedel til batteri. 6. Krog 7. Fastspændingsskrue til ring 8.

Set forfra: 1. Teleskophåndtag 2. Håndtag 3. Frakoblingsstopknap 4. Søjle 5. Glidedel til batteri. 6. Krog 7. Fastspændingsskrue til ring 8. DK... Light Drive Light Drive er en monterbar strømforsyningsenhed, som omdanner din manuelle kørestol til en elektrisk letvægtskørestol. Den er designet til hjælpe dig med at komme omkring indendørs,

Læs mere

V. 1.0 ToppTOPO A/S * Banegraven Slangerup * Tlf

V. 1.0 ToppTOPO A/S * Banegraven Slangerup * Tlf Quick Guide for: Laser nivellering Tryk på den grønne ON knap. Instrumentet vil begynde at selvnivellere. Når nivelleringen er færdig, så vil laseren begynde at rotere. Hvis instrumentet forstyrres eller

Læs mere

Humantechnik. BRUGERVEJLEDNING Lisa Vækkeur RF Time A-3240

Humantechnik. BRUGERVEJLEDNING Lisa Vækkeur RF Time A-3240 Humantechnik DK BRUGERVEJLEDNING Lisa Vækkeur RF Time A-3240 Lys/Snooze Alarm on/off Visuel indikation af alarm, der er aktiveret. Højtaler on/off Blinkende lys on/off 12 V strømforsyning Højtaler Knap

Læs mere

Alarmsender. Brugervejledning. yderligere information på www.phonicear.dk

Alarmsender. Brugervejledning. yderligere information på www.phonicear.dk Alarmsender DK Brugervejledning yderligere information på www.phonicear.dk indholdsfortegnelse DETECTs funktion.............................. 1 DETECT indstillinger............................ 2 DETECT

Læs mere

Side 1 af 10. Klargøring af SNOEZELEN apparater 3. Belægning af kontrolfelter for de forskellige apparater 4. Tænd/sluk knappen for Batteri 4

Side 1 af 10. Klargøring af SNOEZELEN apparater 3. Belægning af kontrolfelter for de forskellige apparater 4. Tænd/sluk knappen for Batteri 4 Side 1 af 10 Brugervejledning til SNOEZELEN Fjernbetjening Vi takker for at du har besluttet dig for at købe dette førsteklasses produkt. SNOEZELEN fjernbetjeningen produceres udelukkende i Tyskland og

Læs mere

trådløs dørklokke brugervejledning yderligere information på www.phonicear.dk

trådløs dørklokke brugervejledning yderligere information på www.phonicear.dk trådløs dørklokke DK brugervejledning yderligere information på www.phonicear.dk indholdsfortegnelse DETECT DOOR funktion.......................... 1 DETECT DOOR indstillinger....................... 2

Læs mere

Elektrisk & Automatisk kædeslibeanlæg

Elektrisk & Automatisk kædeslibeanlæg Elektrisk & Automatisk kædeslibeanlæg Art nr: 75700675 EAN nr: 5709133750688 1 af 9 230 / 50Hz / 85Watt 5300 Diameter.108mm Huldiameter.23mm 35 til højre og venstre 1/4 + 3/8 Ca. 2,1kg Øvrige Sikkerhedsforanstaltninger

Læs mere

Litium-ion batterimanual. Ebike Elcykler

Litium-ion batterimanual. Ebike Elcykler Litium-ion batterimanual Ebike Elcykler Rev 30-12-2008 Litium ion batteriet Funktion Batteriet der forsyner elcyklen med strøm er et såkaldt litium ion batteri (Spænding: 36 Volt (V), Kapacitet: 10 Ampere

Læs mere

Find dine dyr og dine dyrebare ting på få sekunder. Brugsanvisning. Pakken indeholder:

Find dine dyr og dine dyrebare ting på få sekunder. Brugsanvisning. Pakken indeholder: Find dine dyr og dine dyrebare ting på få sekunder Brugsanvisning Pakken indeholder: 1 modtager 2 x sendere Stænktætte covers til halsbånd / nøglering 1 x holder til modtager ID-stickers til sendere 2

Læs mere

San Jose Elektrisk løbehjul. Betjeningsmanual

San Jose Elektrisk løbehjul. Betjeningsmanual San Jose Elektrisk løbehjul Betjeningsmanual 1 Tak, fordi du har valgt at købe vores løbehjul. Du vil helt sikkert blive glad for at køre på det, og vi beder dig venligst læse denne betjeningsmanual grundigt

Læs mere

InterWalk brugermanual. Specifikt til iphone og ipod touch

InterWalk brugermanual. Specifikt til iphone og ipod touch InterWalk brugermanual Specifikt til iphone og ipod touch Indholdsfortegnelse 1. Sådan kommer du godt i gang med InterWalk... 3 1.1 Kort introduktion... 3 1.2 Sådan låser du din skærm op og åbner InterWalk

Læs mere

Svømme position i floden

Svømme position i floden RAFTING SIKKERHED Svømme position i floden Svømme position i floden er som følgende: Lig dig på ryggen ansigtet skal være ned strøms ben og fødder op (tæerne skal være over vandet foran dig). Forsøg aldrig

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING SIGNALFORSTÆRKER

BRUGERVEJLEDNING SIGNALFORSTÆRKER BRUGERVEJLEDNING SIGNALFORSTÆRKER Side 1 til signalforstærker Introduktion Signalforstærkeren fra LOCKON bruges til at forlænge og forstærke det trådløse signal fra centralenheden ud til de forskellige

Læs mere

Installationsvejledning

Installationsvejledning Installationsvejledning KOM GODT I GANG MED INSTALLATIONEN Denne vejledning giver dig et overblik over, hvad startpakken indeholder og hjælper dig med installationen trin for trin. 1 gateway 1 netværkskabel

Læs mere

SOLAR LIGHTING KITSTM

SOLAR LIGHTING KITSTM GEO SOLAR LIGHTING KITSTM Læs venligst instruktionerne grundigt igennem inden du begynder installationen. Hold hele tiden øje med polariteten: Positiv = Rød; Negativ = Sort. Klargøring af ledninger I løbet

Læs mere

DM-18. Bærbar CD-afspiller. Dansk betjeningsvejledning. Danish. www.denver-electronics.com

DM-18. Bærbar CD-afspiller. Dansk betjeningsvejledning. Danish. www.denver-electronics.com DM-18 Bærbar CD-afspiller Dansk betjeningsvejledning ALLE RETTIGHEDER FORBEHOLDES COPYRIGHT DENVER ELECTRONICS A/S www.denver-electronics.com SIKKERHEDSFORANSTALTNINGER For ikke at beskadige denne enhed

Læs mere

San Francisco. Elektrisk løbehjul. Betjeningsmanual

San Francisco. Elektrisk løbehjul. Betjeningsmanual San Francisco Elektrisk løbehjul Betjeningsmanual 1 Tak, fordi du har valgt at købe vores løbehjul. Du vil helt sikkert blive glad for at køre på det, og vi beder dig venligst læse denne betjeningsmanual

Læs mere

DK..... Light Assist

DK..... Light Assist DK... Light Assist Light Assist er en flytbar motor til hjælp for assisterende personer, der skubber en manuel kørestol. Dens rolle er at gøre dagligdagens kørsel på fortove, gader og stier lettere. Den

Læs mere

Brugervejledning Nøgleskab KC48E

Brugervejledning Nøgleskab KC48E Brugervejledning Nøgleskab KC48E Tillykke med dit nye nøgleskab. Her kan du læse om - Betjening af skabet - Ændring af masterkoden - Udskiftning af batteri - Fastboltning af skabet - Programmering af ekstrafunktioner

Læs mere

CMT300. Svalehaleaggregat BRUGERMANUAL

CMT300. Svalehaleaggregat BRUGERMANUAL Svalehaleaggregat BRUGERMANUAL Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse....side 2 Hvad indeholder sættet.....side 3 Sikre arbejdsgange....side 4 Samling af....... side 5-6 Indstilling af overfræseren....

Læs mere

ATTs iw Bissanzeiger

ATTs iw Bissanzeiger ATTs iw Bissanzeiger Brugsanvisning Instructions Istruzioni Per L uso Betriebsanleitung Gebriuks Voorschrift Advanced Technology Tackle Tak for at have købt denne ATTs iw bidmelder. Denne ATTs iw vil du

Læs mere

Elma Ultra kabelsøgersystem - A-Ramme søgning

Elma Ultra kabelsøgersystem - A-Ramme søgning - A-Ramme søgning 2 Index Baggrund... 3 Hvordan fejl med jordretur opstår... 3 Generelt før der kabelfejlsøges... 3 Fejllokaliseringsteori... 3 Opsætning af transmitter... 4 Opsætning af modtager og A-ramme...

Læs mere

Ved reklamation eller spørgsmål til produktet, kontakt da Harald Nyborg A/S på tlf. 63959508 eller henvend dig i en af vore butikker.

Ved reklamation eller spørgsmål til produktet, kontakt da Harald Nyborg A/S på tlf. 63959508 eller henvend dig i en af vore butikker. Havepejs Manual (OBS! Gem den til senere brug.) Model M120 Nødvendigt værktøj (ej inkl.) ADVARSEL FARE! Havepejsen er KUN til udendørs brug. Fyr aldrig op i havepejsen, og lad den aldrig nedkøle, indendørs

Læs mere

San Jose Elektrisk løbehjul. Betjeningsmanual

San Jose Elektrisk løbehjul. Betjeningsmanual San Jose Elektrisk løbehjul Betjeningsmanual 1 Tak, fordi du har valgt at købe vores løbehjul. Du vil helt sikkert blive glad for at køre på det, og vi beder dig venligst læse denne betjeningsmanual grundigt

Læs mere

Hearing Products International BRUGERVEJLEDNING. Echo MiniTech Pro

Hearing Products International BRUGERVEJLEDNING. Echo MiniTech Pro Hearing Products International DK BRUGERVEJLEDNING Echo MiniTech Pro Tillykke med din nye MiniTech Pro! MiniTech Pro er en lille brugervenlig personlig modtager med: Mikrofon til samtaleforstærkning Teleslynge

Læs mere

AXA Remote. Fjernbetjent åbning og lukning af loftvinduer og tophængte (udadgående) vinduer.

AXA Remote. Fjernbetjent åbning og lukning af loftvinduer og tophængte (udadgående) vinduer. AXA Remote Fjernbetjent åbning og lukning af loftvinduer og tophængte (udadgående) vinduer. AXA Remote De er nu ejer af et AXA kvalitets-produkt. For at sikre en problemfri betjening af dette produkt,

Læs mere

Sikkerhed note: Når du når den maksimale hastighed af scooteren lyder et advarselssignal og du bør selv reducere din hastighed for at undgå et fald.

Sikkerhed note: Når du når den maksimale hastighed af scooteren lyder et advarselssignal og du bør selv reducere din hastighed for at undgå et fald. Indhold 1. Indledning... 2 2. Sikkerhed... 2 SIKKERHED Generel information...2 Sikkerhed... 2 Sikkerhedsfunktioner...4 Beskyttelsesudstyr... 4 Idriftsættelse...... 4 Batteri... 5 Opladning af batteriet...

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING. El-cykel SCO Premium E-Cargo 2-hjulet, 9 gear / Premium E-Cargo 3-hjulet, 9 gear

BRUGERVEJLEDNING. El-cykel SCO Premium E-Cargo 2-hjulet, 9 gear / Premium E-Cargo 3-hjulet, 9 gear BRUGERVEJLEDNING El-cykel SCO Premium E-Cargo 2-hjulet, 9 gear / Premium E-Cargo 3-hjulet, 9 gear INDHOLDSFORTEGNELSE Kære kunde 5 Motor 6 Display 6 Batteriindikator 7 Assistfunktionen 7 Fejlindikator

Læs mere

STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO

STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO Model: HN13549 Vejledning Funktioner 1. INFO/MENU 2. ALARM 3. NULSTIL 4. VÆLG 5. MODE 6. SCAN 7. VENSTRE ( ) 8. HØJRE ( ) 9. BÆREGREB 10. DOT-MATRIX

Læs mere

Instruktions- og betjeningsmanual. SIMA for elektrisk betonjernsklipper MODELLER: CEL-30, CEL-30-M, CEL-35, CEL-40 & CEL-45

Instruktions- og betjeningsmanual. SIMA for elektrisk betonjernsklipper MODELLER: CEL-30, CEL-30-M, CEL-35, CEL-40 & CEL-45 Instruktions- og betjeningsmanual SIMA for elektrisk betonjernsklipper MODELLER: CEL-0, CEL-0-M, CEL-5, CEL-40 & CEL-45 Indholdsfortegnelse. Håndtering & transport Side. Montering / samling Side. Opstilling

Læs mere

STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO

STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO Model: HN13549 Vejledning Funktioner 1. INFO/MENU 2. ALARM 3. NULSTIL 4. VÆLG 5. MODE 6. SCAN 7. VENSTRE ( ) 8. HØJRE ( ) 9. BÆREGREB 10. DOT-MATRIX

Læs mere

Titan 4 el-scooter Ergonomisk el-scooter. Sammenklappelig og adskillelig model. Nem at transportere.

Titan 4 el-scooter Ergonomisk el-scooter. Sammenklappelig og adskillelig model. Nem at transportere. Titan 4 el-scooter Ergonomisk el-scooter. Sammenklappelig og adskillelig model. Nem at transportere. Let at klappe sammen uden at skulle bøje sig Lav transporthøjde Nem adskillelse, uden brug af værktøj

Læs mere

+ / CHANNEL / ALARM ON OFF + / KANAL / ALARM TIL FRA

+ / CHANNEL / ALARM ON OFF + / KANAL / ALARM TIL FRA Brugervejledning til K0382 Trådløst inden og udendørstermometer ur med vejrstation Figure English Danish FRONT VIEW PM INDICATOR TIME DATE / MONTH MAXIMUM / MINIMUM ICONS LOW BATTERY OF OUTDOOR SENSOR

Læs mere

Electronics. wake up // clock radio // Type Wake up on radio or buzzer // Sleep function // Clock radio //

Electronics. wake up // clock radio // Type Wake up on radio or buzzer // Sleep function // Clock radio // Electronics wake up // clock radio // Clock radio // Wake up on radio or buzzer // Sleep function // Type 4982 OBH Nordica Clock Radio Før brug Før clock radioen tages i brug, bør denne brugsanvisning

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING. El-cykel SCO Premium E-Cargo 2-hjulet, 9 gear / Premium E-Cargo 3-hjulet, 9 gear

BRUGERVEJLEDNING. El-cykel SCO Premium E-Cargo 2-hjulet, 9 gear / Premium E-Cargo 3-hjulet, 9 gear BRUGERVEJLEDNING El-cykel SCO Premium E-Cargo 2-hjulet, 9 gear / Premium E-Cargo 3-hjulet, 9 gear INDHOLDSFORTEGNELSE Kære kunde 5 Motor 6 Display 6 Batteriindikator 7 Assistfunktionen 7 Fejlindikator

Læs mere

Killswitch failsafe. Brugervejledning

Killswitch failsafe. Brugervejledning Killswitch failsafe Brugervejledning Side 1 af 9 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse...2 Introduktion...3 Egenskaber...3 Tekniske detaljer...3 Krav til modellen...4 Virkemåde...5 Montering og forbindelse...5

Læs mere

Produkt Detaljer: Indhold i boksen: Produktmanual. 1) ipad Cover 2) ipad bund Lås 3) ipad top Lås 4) Tastatur

Produkt Detaljer: Indhold i boksen: Produktmanual. 1) ipad Cover 2) ipad bund Lås 3) ipad top Lås 4) Tastatur Produkt Detaljer: 1) ipad Cover ) ipad bund Lås 3) ipad top Lås 4) Tastatur 5) Funktionstaster 6) Bluetooth LED 7) Opladnings LED 8) Tænd/Sluk & Bluetooth tilslutnings knap 9) USB opladning 5V/DC 1 5 3

Læs mere

Til lykke med din nye LapTimer 4001A

Til lykke med din nye LapTimer 4001A LapTimer 4001A 1 Producent: UNIPRO RACING SYSTEMS ApS VIBORG HOVEDVEJ 24 DK-7100 VEJLE, DANMARK TEL. +45 7585 1182 FAX +45 7585 1782 BRUGSANVISNING - LapTimer 4001A Til lykke med din nye LapTimer 4001A

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING SIGNALFORSTÆRKER

BRUGERVEJLEDNING SIGNALFORSTÆRKER BRUGERVEJLEDNING SIGNALFORSTÆRKER Side 1 til signalforstærker Introduktion en fra LOCKON bruges til at forlænge og forstærke det trådløse signal fra centralenheden ud til de forskellige enheder som rumsensorer,

Læs mere

V 50/60Hz 120W

V 50/60Hz 120W STØVSUGER MODEL: 17Z0C Best.nr. 1025 BRUGSANVISNING 220-240V 50/60Hz 120W Denne model er kun beregnet til brug i privat husholdning LÆS DENNE BRUGSANVISNING GRUNDIGT IGENNEM FØR STØVSUGEREN TAGES I BRUG

Læs mere

Sdr. Ringvej Vejen - Tlf Fax

Sdr. Ringvej Vejen - Tlf Fax Brugsanvisning Varenr.: 9052609 Dæktrykssensor (til truck og trailer) Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk Dæktrykssensor - Varenr. 9052609 Beskrivelse: Tyredog

Læs mere

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji.

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji. - 1 - Indholdsfortegnelse Brugsanvisning 3 Brugervejledning 4 Før du kører ud på din første tur 4 Din første tur 5 Tilpasning af din cykel 6 Justering af sadel 6 Lås 6 Justering af styr 7 Håndbremse og

Læs mere

Betjeningsvejledning. LivingBike 369

Betjeningsvejledning. LivingBike 369 DK Betjeningsvejledning LivingBike 369 Moreland A/S - Knullen 22 - DK-5260 Odense S - Denmark Version 14.1 Tel. +45 7022 7292 - www.moreland.dk - post@moreland.dk Identifikation af dele (ID) Illustrationer

Læs mere

Hearing Products International QUICKGUIDE. Echo 2,4 TV-system

Hearing Products International QUICKGUIDE. Echo 2,4 TV-system Hearing Products International DK QUICKGUIDE Echo 2,4 TV-system Sikkerhedsinstrukser 1) Læs venligst manualen inden brug. Forkert brug kan påvirke din hørelse. 2) Hold altid produktet tørt og uden for

Læs mere

Jørn Iversen Rødekro ApS Hydevadvej 48 Hydevad 6230 Rødekro Tlf. 74 66 92 42 Fax 74 66 92 94 www.ji.dk iversen@ji.dk - 1 -

Jørn Iversen Rødekro ApS Hydevadvej 48 Hydevad 6230 Rødekro Tlf. 74 66 92 42 Fax 74 66 92 94 www.ji.dk iversen@ji.dk - 1 - - 1 - Indholdsfortegnelse Brugsanvisning 3 Brugervejledning 4 Før du kører ud på din første tur 4 Din første tur 5 Tilpasning af din cykel 6 Justering af sadel 6 Lås 6 Justering af styr 7 Håndbremse og

Læs mere

Monterings- og brugsvejledning. 3N1 NeoTank. Tank til 3N1 kogende vandhane (98 C)

Monterings- og brugsvejledning. 3N1 NeoTank. Tank til 3N1 kogende vandhane (98 C) Monterings- og brugsvejledning 3N1 NeoTank Tank til 3N1 kogende vandhane (98 C) Hvad du bør vide, inden du begynder For sikker installation og brug af din nye NeoTank til din kogende vandhane (98 C), beder

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING RØGSENSOR

BRUGERVEJLEDNING RØGSENSOR BRUGERVEJLEDNING RØGSENSOR til røgsensor Side 1 Introduktion Røgsensoren fra LOCKON bruger en optisk røgdetektor til at registre, om der er røgpartikler i luften. Den afgiver en alarm, hvis antallet af

Læs mere

DK Magasin Skrueautomat Brugsanvisning

DK Magasin Skrueautomat Brugsanvisning DK Magasin Skrueautomat Brugsanvisning 6842 6843 6844 1 3 2 A B 1 2 6 7 5 4 3 4 8 9 11 14 10 5 6 12 13 5mm 12 6 15 A 17 16 B 18 7 8 2 19 9 10 20 11 12 21 13 14 22 12 15mm 23 15 16 3 24 25 17 4 DANSK 1

Læs mere

Brugervejledning Fun2Go

Brugervejledning Fun2Go Brugervejledning Fun2Go Jørn Iversen Rødekro ApS Hydevadvej 48 DK-6230 Rødekro Tlf: +45 74 66 92 42 iversen@ji.dk www.ji.dk Indholdsfortegnelse Bemærk Introduktion Tekniske data Inden første cykeltur Tilpasning

Læs mere

Manual Smart Trykluft passepartout maskine. Version 1 dk

Manual Smart Trykluft passepartout maskine. Version 1 dk Manual Smart Trykluft passepartout maskine Version 1 dk Oversat af Lista Bella April 2011 Indholds fortegnelse. Klargøring 3 Montering på gulvstativ (Tilkøb) 4 Oversigt Smart mat-cutter 7 Montering væghængt

Læs mere

Dansk bruger manual Udarbejdet af Datalogisk A/S 1/27

Dansk bruger manual Udarbejdet af Datalogisk A/S 1/27 Dansk bruger manual Udarbejdet af Datalogisk A/S 1/27 Sådan kommer du i gang Det er der i kassen Indhold MojoMINI skærm USB kabel til skærm SD hukommelseskort Pegepind Billader til skærm Monteringsbeslag

Læs mere

FUNTIONAL OVERVIEW APERCU DES FONCTIONS FUNCIONES FUNKTIONEN - ÜBERBLICK TOETSEN PANORAMICA FUNZIONALE ALARM ALARM ALARM ALARM ALARM

FUNTIONAL OVERVIEW APERCU DES FONCTIONS FUNCIONES FUNKTIONEN - ÜBERBLICK TOETSEN PANORAMICA FUNZIONALE ALARM ALARM ALARM ALARM ALARM Clock Radio AJ3160 Clock radio 1 English 2 Français Español Deutsch Nederlands Italiano 1 2 3 T F F a 4 5 Svenska Dansk Suomi Português 1 Polski Έλληνικά Meet Philips at the Internet http://www.philips.com

Læs mere

NaboLink Indholdsfortegnelse For software ver , revideret

NaboLink Indholdsfortegnelse For software ver , revideret NaboLink Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse: Side Emne 2 Muligheder med NaboLink. 3 Montering af NaboLink enheder. 4 Quickguide NaboAlarm. 5 Parring af NaboAlarm enheder. 6 NaboAlarm brugerguide.

Læs mere

Bevægelsessensor PIR. Brugervejledning K2268

Bevægelsessensor PIR. Brugervejledning K2268 Bevægelsessensor PIR Brugervejledning K2268 Tunstall A/S Tel. +45 87 93 50 00 Niels Bohrs Vej 42, Stilling Fax. +45 87 93 50 10 8660 Skanderborg info@tunstallnordic.com Danmark www.tunstallnordic.com Indholdsfortegnelse

Læs mere

Geemarc BRUGERVEJLEDNING. Loop Hear LH600

Geemarc BRUGERVEJLEDNING. Loop Hear LH600 Geemarc DK BRUGERVEJLEDNING Loop Hear LH600 Introduktion Tillykke med din Geemarc LH600 teleslynge. Dette er en kvalitetsteleslynge designet til brug i dit hjem. Den er let at installere og passer ind

Læs mere

Udskiftning af fuserenheden

Udskiftning af fuserenheden Printeren overvåger fuserenhedens levetid. Når fuserenheden er opbrugt, viser printeren 80 Fuser opbrugt. Denne meddelelse angiver, at det er på tide at udskifte fuserenheden. Hvis du vil opnå den bedste

Læs mere

Brugervejledning Aina Gangbord / Talerstol elektrisk

Brugervejledning Aina Gangbord / Talerstol elektrisk Brugervejledning Aina Gangbord / Talerstol elektrisk Faaborg Rehab Technic ApS har en ambition om fortsat at forbedre kvaliteten og driftsikkerheden af vores produkter. Vi forbeholder os derfor retten

Læs mere

Hold et kompas (et simpelt er ok) mod den højre side af motoren (lad bare dækslet sidde).

Hold et kompas (et simpelt er ok) mod den højre side af motoren (lad bare dækslet sidde). Følgende er en supplerende dansk oversættelse af de informationer der medfølger et VAPE tændingssystem til MZ 250 m. fl.. Systemet forhandles af MZ-B i Berlin m. fl.. Hvis du ikke har gjort dette, inden

Læs mere

REPARATIONS- VEJLEDNING NR. 4 PRO-MOVEC Electric Center display/integreret display Carrier 2 batteri.

REPARATIONS- VEJLEDNING NR. 4 PRO-MOVEC Electric Center display/integreret display Carrier 2 batteri. REPARATIONS- VEJLEDNING NR. 4 PRO-MOVEC Electric Center display/integreret display Carrier 2 batteri. Indholdsfortegnelse 1. Komponentplacering... 3 2. LCD Center Display... 4 2.1 LCD Center Display, Displaybeslag

Læs mere

Trådløs Sengealarm. Brugervejledning K2267-EU

Trådløs Sengealarm. Brugervejledning K2267-EU Trådløs Sengealarm Brugervejledning K2267-EU Tunstall A/S Tel. +45 87 93 50 00 Niels Bohrs Vej 42, Stilling Fax. +45 87 93 50 10 8660 Skanderborg info@tunstallnordic.com Danmark www.tunstallnordic.com

Læs mere

Fartpilot & Begrænser til biler hvor der eftermonteres en OE begrænser arm

Fartpilot & Begrænser til biler hvor der eftermonteres en OE begrænser arm Instruction Hassellunden 16 2765 Smørum Denmark www.dcscandinavia.dk info@dcscandinavia.dk Comfort Cruise Fartpilot & Begrænser til biler hvor der eftermonteres en OE begrænser arm Dette sæt anvender den

Læs mere

Brugsanvisning. Flishugger, 13 HK benzin Varenr.: 90 35 973. Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fax 70 21 26 30 I www.p-lindberg.

Brugsanvisning. Flishugger, 13 HK benzin Varenr.: 90 35 973. Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fax 70 21 26 30 I www.p-lindberg. Brugsanvisning Flishugger, 13 HK benzin Varenr.: 90 35 973 Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fax 70 21 26 30 I www.p-lindberg.dk Tillykke med dit produkt fra P. Lindberg! Inden installering

Læs mere

Rev.1 November 2009. Betjenings vejledning for RD 7000 DL

Rev.1 November 2009. Betjenings vejledning for RD 7000 DL Rev.1 November 2009 Betjenings vejledning for RD 7000 DL Beskrivelse af RD 7000 Modtager Modtager RD 7000 15 12 10 11 12 18 19 20 21 22 RD 7000 funktioner 1 Tryk knapper. 2 LCD-display 3 Batteriklap 4

Læs mere

ODSIF BRUGSANVISNING TIL MOTORISERET RULLEGARDIN MED FJERNBETJENING. Model: CL-338H

ODSIF BRUGSANVISNING TIL MOTORISERET RULLEGARDIN MED FJERNBETJENING. Model: CL-338H ODSIF BRUGSANVISNING TIL MOTORISERET RULLEGARDIN MED FJERNBETJENING Model: CL-338H 1 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Beskrivelse af det motoriserede rullegardin med fjernbetjening... 3 1.1 Generelle egenskaber...

Læs mere

Betjeningsvejledning Seba VM-880 Stophanesøger. El.nr. 63 98 964 328

Betjeningsvejledning Seba VM-880 Stophanesøger. El.nr. 63 98 964 328 Betjeningsvejledning Seba VM-880 Stophanesøger El.nr. 63 98 964 328 Seba VM-880 side 2 Indhold Seba VM-880 introduktion... 2 Seba VM-880 standardudstyr... 2 Tekniske specifikationer... 3 Kontrol og indikatorer...

Læs mere

Montering af automatisk nedblændelig bakspejl og regnsensor på Octavia 2.

Montering af automatisk nedblændelig bakspejl og regnsensor på Octavia 2. Montering af automatisk nedblændelig bakspejl og regnsensor på Octavia 2. Monteringen blev foretaget fordi jeg fik slået min forrude i stykker og fik monteret en ny rude med det rigtige beslag. Det skulle

Læs mere

Motorcykelhjelm med Generation II Bluetooth kompatibelt mini headset. Manual

Motorcykelhjelm med Generation II Bluetooth kompatibelt mini headset. Manual Motorcykelhjelm med Generation II Bluetooth kompatibelt mini headset Hvad er Bluetooth? Manual Bluetooth headsettet er en transportabel headsetløsning, der baserer på trådløs Bluetooth teknologi. Trådløs

Læs mere

LÆS MANUALEN GRUNDIGT FØR INSTALLATION OG GEM TIL FREMTIDIG BRUG.

LÆS MANUALEN GRUNDIGT FØR INSTALLATION OG GEM TIL FREMTIDIG BRUG. MANUAL TERMISK VARMEALARM Produktnummer: 3103-002 Udviklet af CAVIUS Denne varmealarm er designet til installation i rum, hvor røgalarmer ikke er egnet på grund af risiko for falske alarmer, så som køkkener,

Læs mere