Medlemsblad for Frederikssund Roklub. Formandsskifte efter 25 år

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Medlemsblad for Frederikssund Roklub. Formandsskifte efter 25 år"

Transkript

1 RONYT Medlemsblad for Frederikssund Roklub Formandsskifte efter 25 år Nr. 02 sæson nr.106 Maj 2014

2 Bestyrelse Formand Leo Nøhr Næstformand Christian Laustsen Hovedkasserer Torkild B. Dalgaard Bestyrelsesmedlem Knud Enna Bestyrelsesmedlem Tine Friis Bestyrelsesmedlem Leif G. Jensen Bestyrelsesmedlem Claes Wilhelmsen Udvalg: Kajak Formand Claes Wilhelmsen Heidi Tvede, Henrik Vandal Inrigger Formand Tine Friis Anne Ulendorf, Torben V. Petersen, Leo Nøhr, Knud Enna Bådforvaltere Mågen (1999) Else Hall Ternen (1983) Hans Svendsen Svanen (1993) Bøje Pommer Tangloppen (2009) Knud Enna Kalvø (1968) Peder Hundebøll Lykkeper (2004) Benny Rosenberg Scani (2005) Carsten Kaalund Marsvinet (2008) Torben V. Petersen Skallen (2011) Leo Nøhr Bådtrailer Knud Enna Hus- & Bro Formand Leif G. Jensen Kent Maden, Tom Zinglersen, Jette Lund, Hans Svendsen, René Brouer, Peder Hundebøll Aktivitet Formand Knud Enna Lisbeth Low, Jonna Nøhr, Gerda Errild, Marianne Larsen Formiddagsroning Koordinator Torben V. Petersen Else Hall, Søren Jacobsen Diverse Kontingentkasserer Jonna Nøhr Nøglekartotek Jette Lund Km statistik Gerd Thorsen Ronyt Redaktør Leo Nøhr Rokort Systemansvarlig Claes Wilhelmsen Klubhuset

3 Formandsskifte Søndag den 16. marts 2014 blev en mærkedag i Frederikssund Roklub, idet generalforsamlingen valgte ny formand. Efter 25 år på posten havde Gerd Thorsen meddelt, at hun ikke ønskede genvalg. Generalforsamlingen kvitterede for Gerds indsats med at udnævne hende til æresmedlem med begrundelsen, at hun med sit virke i bestyrelsen på flere poster, og senest som formand fra 1989 til 2014, har været en inspirerende og innovativ formand, der har formået at udvikle klubben fra at være en hensygnende klub med en anstrengt økonomi til at være en klub med en fornuftig økonomi til en meget levende og innovativ klub med både inriggerroere og kajakroere i et velfungerende fællesskab, der har bragt medlemstallet op fra medlemmer til i dag ca. 170 aktive og passive. Som bevis på æresmedlemsskabet fik Gerd overrakt et diplom i glas og ramme. Niels Iversen fra DFfR takker Gerd for hendes arbejde Diplom so æresmedlem Endvidere fik hun en erindringsgave af klubben i form af et smukt cirka 1 m langt trærelief af en inrigger med en lille plade, hvorpå er indgraveret, at hun har været formand for Frederikssund Roklub i 25 år. Også Niels Iversen fra Dansk Forening for Rosports hovedbestyrelse var til stede og overrakte blomster og takkede Gerd for de mange års frivillige arbejde for at fremme rosporten. Gerd benyttede blandt andet sin takketale til at kvittere for godt samarbejde med en række bestyrel-

4 sesmedlemmer hen over årene. Endvidere overrakte hun en flot kaptajnskasket til den nyvalgte formand, Leo Nøhr, som symbol på formandsværdigheden plus en gammel 25 øre, som er en lykkemønt, der beskytter Frederikssund Roklub mod onde ånder og andet djævelskab. Som nævnt blev Leo valgt til ny formand. Det er en vanskelig opgave, han tager på sig, ikke mindst fordi rosporten konkurrerer med en masse andre fritidstilbud til børn og voksne. Så vidt jeg forstod, har vores nye formand allerede idéer i støbeskeen. Under alle omstændigheder fortjener han al mulig opbakning til at løfte opgaven. Godt fremmøde til generalforsmalingen Mange medlemmer var samlet i klubhuset til generalforsamlingen i år og Gerd havde medbragt en ro-kage. Leo iført kaptajnskasket Gerd glæder sig til at få tid til at ro noget mere og sluttede med at ønske alt godt for klubben fremover.

5 Foruden ny formand blev Kristian Laustsen nyvalgt som næstformand, Knud Enna blev nyvalgt som formand for aktivitetsudvalget og Thorkild Dalgaard blev nyvalgt som hovedkasserer. Der var tak og gaver til Berit, som ikke genopstillede som formand for aktivitetsudvalget og til Knud, som gik af som hovedkasserer. Generalforsamlingen sluttede med hyggesnak og røde pølser. Bøje Dirigent Gerd med sin erindringsgave en 2 åres inrigger i modelprofil.

6 Generalforsamling 2014 Referat af Generalforsamling 2014 Bestyrelsen havde indkaldt til generalforsamling til afholdelse d kl i Roklubben med følgende dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af regnskab 4. Behandling af indkomne forslag. 5. Valg af bestyrelse jf Nedsættelse af Aktivitetsudvalg, Inriggerudvalg, Kajakudvalg samt Hus- og Broudvalg. 7. Valg af revisorer 8. Nedsættelse af Ad hoc udvalg 9. Fremlæggelse af budget og fastlæggelse af regnskab 10. Eventuelt 33 aktive og 2 passive medlemmer var mødt op til generalforsamlingen. Formand Gerd Thorsen bød velkommen og indledte generalforsamlingen med ved 1 minut stilhed, til minde for Ann Greisen, der på grund af sygdom var afgået ved døden siden sidste generalforsamling. Bøje Pommer blev valgt til dirigent og konstaterede, at generalforsamling var indkaldt i henhold til lovene. Beretning Det er indtil nu blevet til 27 år i klubben, 26 år i bestyrelsen, heraf de 25 som formand. Jeg føler nu at det er på tide at overlade roret til andre. Det er mange år. Hvad er det så der har drevet mig, motiveret mig og fået mig til at blive ved så længe? Der er et ord, der dukker op, nemlig frivillighed. Og hvad er det så, hvad er en frivillig? For nylig havde vi en ½ arbejdsdag i bestyrelsen, hvor vi talte om frivillighed. Vi blev meget hurtigt enige om at en frivillig er:

7 En, der yder et stykke arbejde af fri vilje og lyst uden at få penge for det En, der vil yde en indsats til glæde for fællesskabet En, der tager ansvar Ved at finde en tilfredsstillelse i at gøre et stykke arbejde for andre gør dermed også noget for sig selv. Hvordan sikrer vi så frivilligheden i fremtiden? Det er hele tiden udfordringen at få kommunikeret / informeret det arbejde bestyrelsen gør ud til medlemmerne. Vi skal have en vision. Et eksempel: Det kunne være Vi vil have et større klubhus i 2020 Dernæst skal der udfærdiges delmål: Hvordan skal det være, et skur bagved det eksisterende?, et hus ved siden?, af eller et andet sted? Det behøver ikke nødvendigvis at ligge på Kalvøen det kunne også være et andet sted i kommunen! Er det så kun bestyrelsens vision? Hvad siger medlemmerne i dag, bakker de stadig op omkring denne vision? Det ved vi egentlig ikke, så det bør man afstemme med medlemmerne på et medlemsmøde. Måske inddrage nogle menige medlemmer i et byggeudvalg. Det er også frivillighed! Vi blev også enige om at bestyrelsen skal definere opgaverne mere klart og gøre dem mere synlige. Bestyrelsen skal også tage kontakt til det enkelte medlem og spørge mere direkte om vedkommende vil kunne påtage sig en given opgave. Man kan ikke altid forvente at medlemmerne selv kommer og tilbyder sin arbejdskraft, der skal somme tider et lille puf til. Frivillighed eller ej, om vores klubhus er stort eller lille, så har vi en rigtig dejlig klub med nogle rigtig rare personer, der som oftest opfører sig fornuftigt og ordentligt. I de år jeg har været formand har jeg haft god opbakning fra bestyrelsesmedlemmer gennem tiden, og suppleanter dengang vi havde det -, og det vil jeg gerne sige tak for. Dorte, Lotte, Marianne, Marius, Kim, Inge-Merete, Annelie, Jette, Svend-Åge, Birthe, Carsten, Kent, Hans L blot for at nævne nogle af dem.

8 Jeg vil tillade mig at rette en speciel tak til de 3 næstformand, jeg har haft. Første: Lotte Gabrielsen. Hun er ikke medlem af klubben mere, men hun var en god sparringspartner de første meget usikre år af min tid som formand. Anden: Julie Mikkelsen. Vi har kørt Nordsjælland tyndt når vi deltog i møder eller Sjællandskredsens generalforsamlinger. Jeg har altid følt jeg kunne stole på dig. Jeg kunne tale meget fortroligt med dig det kan jeg stadig. Tredje: Leo Nøhr. Da Julie stoppede som næstformand trådte du til. Hvis jeg var bekymret over at miste Julie så har du til fulde levet op til rollen. Vi har haft den samme opbakning til hinanden og du har været en god støtte og jeg synes vi har haft et fint samarbejde. Den nuværende bestyrelse vil jeg også sige en meget stor tak til. Tak til Claes for dit altid ungdommelige gode humør og yderst fornuftige tilgang til de udfordringer vi har her i klubben, og tak for din store ihærdighed for at udbrede kajakroningen i klubben. Tak til Berit for din altid ihærdige arbejdsindsats ved forskellige arrangementer (Sankt Hans, Dåb, Majaftener, Klubture, Pigeture o.l.). Du har altid været god til at få alle de praktiske detaljer til at falde på plads i sidste ende. Tak til Tine for din rolige facon og din måde at styre inriggerafdelingen på. Udvalget er meget struktureret i dets arbejde med opgaver som bådvedligehold, instruktion, uddannelse af korttursstyrmænd og meget andet. Tak til Leif, som tog os alle med storm da du trådte ind i bestyrelsen som formand for hus- og broudvalget. Til det første bestyrelsesmøde du deltog i havde du gennemgået hele huset og lavet en laaaang liste over alt det du mente skulle laves. Tak til Knud. Du har styret klubbens økonomi med hård hånd. Du har hele tiden haft fokus på at vore forsikringer var fornuftige, at vores budgetter blev overholdt, og du har sørget for at vi har haft overskud hvert år måske med lidt hjælp fra alle os andre!

9 Tak til alle jer medlemmer for den tillid og opbakning I har vist mig i alle årene. Den beskrivelse jeg sendte ud sammen med indkaldelsen til generalforsamlingen har måske givet jer alle et lille indblik i hvad vi i bestyrelsen har været oppe imod, har måttet kæmpe imod og stadig må. Jeg vil ønske den nye bestyrelse al mulig held og lykke og håber I vil bære klubben videre på fornuftig vis. Aktivitetsudvalgets beretning Aktiviteter i 2013 Aktivitetsudvalget har holdt 3 møder i året der gik. Udvalget mødes hvert år i november, for at sammensætte aktivitetskalenderen for det kommende år. I 2013 havde vi følgende ture. 8. til 12. maj var der en klubtur til Hamburg, pinsedag, sørgede Knud, traditionen tro for, at vi kunne få pinsesolen at se. Vi mødtes kl. 5 og roede til Skuldelev, hvor morgenmaden blev indtaget. Altid en hyggelig tur. Søndag den 26. maj var der rotur sammen med Roskilde roklub Derudover er der fast hver måned, søndagsture. Turen tilrettelægges af den, der melder sig til at stå for turen. Fredag den 28.6 til søndag den 30.6 var vi på tøsetur til Nakskov Roklub. Det var et dejligt farvand at ro i og en fin roklub at overnatte i. Turen blev noget våd, da der kom vand både oppe fra og nede fra. Efter at have roet ca. 10 min var der så meget vand i båden, at vi besluttede at kontakte formanden af klubben, og

10 spørge om båden var forsvarlig at ro i, svaret var ja da, den har været afprøvet, men vi kunne bare ro uden for sejlrenden, så kunne vi gå ved siden af båden. Det blev ikke til så mange kilometer, pga. blæst og regn, men vi hyggede os og fik gået ture til 1.9 var der arrangeret herretur, efter hvad rygtet siger, var det en hyggelig tur til Lumsås. Søndag d lange tur. Årets sidste I vinterhalvåret har der været fællesspisning en gang om måneden. Hver anden tirsdag aften har man, kunne mødes og sy og strikke. Den nye aktivitetskalender er på plads, så det er med at få sat kryds i kalenderen. Berit - afgående formand Beretning fra inriggerudvalget Vi har afholdt 5 møder. Uddannet 4 korttursstyrmænd ( Mette, Laura, Lisbeth O og Tine)på den teoretiske side. Uddannet 2 instruktører ( Britta og Anne). Uddannet 10 nye roere, hvoraf de 8 holder ved endnu: Denise, Kjerstin, Emilie, Lars og Henning

11 samt 3 kajakroere : Laura, Kristoffer og Lisbeth. Bådholdene har igen i år været i gang i vinter med stor iver og flot arbejdsindsats. Tak for dette. Inriggerudvalget er i år skrumpet med 3 medlemmer, Per Olsen har meldt sig helt ud af roklubben, Carsten Kaalund har valgt at melde sig ud af udvalget, og Torkild stopper i udvalget, hvis han bliver valgt til kasserer. Så er vi nede på 5 medlemmer, så jeg vil gerne opfordre roklubbens medlemmer til at byde ind med aktivt medlemskab i inriggerudvalget. Vi forventer et aktivt fremmøde på aktivitetsdage afholdt af inriggerudvalget (kaninkursus, kæntringsøvelse, standerhejsning og strygning) samt aktiv mødedeltagelse. I den kommende sæson planlægger vi en eller flere aktivitetsdage med Yolebåden. Vi indkøber 4 tungere årer, så kom og få en oplevelse og en fortrolighed med båden. Datoer meldes på Rokort. Der bliver tilbudt et Puds din roteknik af kursus for alle interesserede for at opnå en endnu bedre rooplevelse og en rostil, der skåner din krop bedst muligt. Der kommer evt. ekstern underviser. Vi har prøvet flere forskellige tiltag for at tiltrække nye roere uden held. Vores samfund er i dag skruet sammen med kort tid mellem beslutning og handling, og derfor vil vi prøve at have en fast roaften med åbent hus mulighed for evt. interesserede, der kan få en rotur. Hvis der kommer mange kommende kaniner vil vi tilbyde et ekstra kaninkursus. Vi håber instruktører, styrmænd og roere vil være med på ideen. Servicemeddelelser: Roaftener i April starter allerede kl. 18!

12 Styrmands og instruktørmøde afholdes d. 24/3-14 kl. 19. Stor tak til Per og Carsten for arbejdet i inriggerudvalget og også til Torkild, hvis du vælges til kasserer. Formand for inriggerudvalget Tine Friis Beretning fra kajakudvalget Vi har fortsat fuldt tegnet venteliste til kajakkursus, vi holder holdene nede i en fornuftig størrelse, som vi instruktører kan overskue, for at få så gode kurser som muligt. Ungdomsholdet fortsætter i sin nuværende form, men det vil ikke kunne undgås, at de kommer til at mærke, at Heidi har fået barn, men vi håber det lykkes os at fastholde dem i klubben. Materiellet er i god stand, især efter vi har fået repareret en del af fodsparkene, hvilket gør, at vi kan vente med at udskifte flere kajakker. I kajakudvalget håber vi på det kan lykkes for bestyrelsen, at få skabt mere plads til materiel i fremtiden. Kajakudvalget har længe ønsket sig en kajaktrailer, det bliver nu muligt, efter at Frederikssund Festivalen har tildelt os kr. til indkøb af en sådan. Vi er ikke så mange i kajakudvalget, så hvis der er flere, der gerne vil deltage, skal I være velkommen. Formand Kajakudvalget Claes Wilhelmsen Beretning fra Hus- og Broudvalget. Som det fremgår af Ronyt nr er Hus- & Broudvalgets opgave almindeligt vedligeholdelsesarbejde på hus og bro samt at sørge for, at broen sættes i vandet ved sæsonstart og at den tages op ved sæsonafslutning. Der har været afholdt 4 møder i Bro- & Husudvalget

13 med henblik på varetagelse af disse opgaver. Hvad skete der i 2013? Året startede dramatisk nok, idet vores bro var blevet ødelagt i løbet af vinteren på grund af isskruninger. Ved en kraftanstrengelse lykkedes det at få anskaffet en ny bro til erstatning for den ødelagte del, og vel at mærke en bro der kunne tages på land om vinteren. Herudover blev der af medlemmer af hus- og broudvalget etableret en ny trapetzbro. Dette bevirkede alt i alt, at det var muligt at komme på vandet straks fra rosæsonens start. Det viste sig den 6. december 2013 at være et godt valg, selv om nogle mente, at der skulle have været lavet en bro svarende til vikingebroen. Ved det foretagne valg undgik vi at få broen beskadiget ved stormen den 6. december 2013, med deraf følgende omkostninger. Se blot hvordan vikingebroen tager sig ud efter stormen 6. december Broen blev taget ned i forbindelse med standerstrygningen. Herudover er der i løbet af sæsonen 2013: Sket udskiftning af brædderne på vores bænk ved klubhuset Etableret to nye kajakstativer Endelig har Jette Lund været ansvarlig for rengøring af klubhus. Stor tak til Jette herfor. Steen Witte har lovet at isætte et nyt vinde i facaden mod vandet. Projektet er af strategiske grunde udskudt til den kommende sæson. Det har noget med kommunale tilskud at gøre. I løbet af sæsonen var følgende arbejdsopgaver planlagt, men blev ikke udført: 1) Etablering af lys og manglende gangbro på loftet.

14 2) Maling af facader, vindskeder, tagudhæng og porte i nødvendigt omfang. 3) Maling af vinduer mod syd og nord i fornødent omfang. 4) Udskiftning af vindue mod 5) Etablering af afløb fra ekspansionsbeholderen. 6) Flytning af opslagstavler og billeder. 7) Etablering af ordnede forhold ved værktøjsbænken. 8) Påsætning af gummilister på nye kajakstativer. 9) Oprensning af sten langs bådebroen. Og hvorfor nu ikke? Vi prøvede i årets løb at opfordre medlemmerne til at melde sig til at udføre arbejdsopgaverne, og jeg ville så finde et tidspunkt for arbejdernes udførelse, der kunne passe de involverede. Resultatet var imidlertid magert, idet kun et par stykker meldte sig. Så prøvede vi at indkalde til en arbejdsdag i august, men med et endnu ringere resultat. Jeg skal pointere, at det ikke alene er Bro- & Husudvalgets medlemmer, der skal udføre arbejdsopgaverne. Bro- & Husudvalget har derfor også et tilbud til dig, så lad os prøve om det i løbet af 2014 skulle være muligt at få de skitserede arbejdsopgaver løst. Se på Rokort hvor arbejdsopgaverne og/eller arbejdsdage vil blive bekendtgjort. Hvis vi alle hjælper med en beskeden indsats, bliver der for os alle mere tid til de sjove. Formand for Hus- og Broudvalget Leif Der blev efterfølgende uddybet et par punkter fra beretningerne, hvorefter generalforsamlingen enstemmigt vedtog den samlede beretning. Fremlæggelse af regnskab Kassereren fremviste et flot regnskab med et overskud på ikke mindre end kr. hvil-

15 ket primært skyldtes, at det i forbindelse med indkøb af ny bro, havde været nødvendigt at ansøge Støtteforeningen om et midlertidigt tilskud, det tilskud vil nu, efter Frederikssund Kommune har lovet at give tilskud til broen, bliver tilbageført til Støtteforeningen med tak for lån. Det havde også været nødvendigt at hente penge på diverse bankkonti med opsparing til materiel, de vil ligeledes i løbet af de næste år blive genetableret, så vi har penge til indkøb af nyt materiel, når det bliver nødvendigt. Kassereren redegjorde for de væsentligste poster i regnskabet, hvorefter generalforsamlingen enstemmigt godkendte regnskabet. Behandling af indkomme forslag Der var til bestyrelsen fremkommet et forslag til behandling på generalforsamlingen. Næstformand Leo Nøhr foreslog, at Gerd Thorsen, der havde valgt at stoppe som formand, blev udnævnt til æresmedlem af klubben. Leo redegjorde for sit forslag, hvorefter generalforsamlingen godkendte forslaget ved akklamation enstemmigt. Gerd fik efterfølgende udleveret diplom. Valg til bestyrelse Formand Gerd Thorsen havde ikke ønsket at genopstille som formand. Roklubbens nuværende næstformand Leo Nøhr op stillede som formand og blev enstemmigt valgt af generalforsamlingen. Kasserer Knud Enna havde ligeledes ikke ønsket genvalg som kasserer. I stedet opstillede Torkild Dalgaard til posten som kasserer, Torkild blev enstemmigt valgt af generalforsamlingen. Formand for inriggerudvalget Tine Friis genopstillede til posten og blev enstemmigt genvalgt af generalforsamlingen.

16 Formand for Aktivitetsudvalget Berit Zinglersen havde valgt ikke at genopstille til posten, i stedet valgtes Knud Enna enstemmigt af generalforsamlingen til posten som formand for aktivitetsudvalget. Da der nu i forbindelse med formandsvalget af Leo Nøhr opstod en ledig post som næstformand for 1 år, frem til det normale næstformandsvalg i 2015, blev den post også sat til afstemning, Christian Laustsen opstillede til posten som næstformand og blev enstemmigt valgt af generalforsamlingen. Så bestyrelsen består nu af: Formand Leo Nøhr Næstformand Christian Laustsen Kasserer Torkild Bøgh Dalgaard Aktivitetsudvalg Knud Enna Kajakudvalg Claes Wilhelmsen Inriggerudvalg Tine Friis Hus- og Broudvalg Leif Graaskov Nedsættelse af udvalg Generalforsamlingen nedsatte diverse udvalg ved tilmelding til deltagelse i udvalgsarbejdet. Valg af revisorer På valg var Tom Zinglersen og Philip Low, der begge blev enstemmigt valgt af generalforsamlingen. Nedsættelse af ad hoc udvalg Der blev i år ikke nedsat nogle ad hoc udvalg. Fremlæggelse af budget og fastsættelse af kontingent Kassereren fremlagde budgettet for 2014, der udviser et lille overskud på kr. med uændret kontingent på kr. om året. Generalforsamlingen vedtog både budget og forslaget om uændret kontingent. Eventuelt Der var ingen emner til behandling, men Niels Iversen fra Dansk Forening for Rosport havde bedt om ordet. Dansk Forening for Rosport ønskede at takke Gerd for det store arbejde i de mange år som formand for Frederikssund Roklub. Ligeledes under eventuelt fik Gerd udleveret blomster og gaver, som tak og påskønnelse for hendes store arbejde som frivillig i klubben og i klubbens bestyrelse. Referent Leo Nøhr

17 Kalenderen 2014 Måned Uge Dato Emne Start Ansvarlig Maj Inriggerkursus Inriggerudvalget 4. Inriggerkursus Inriggerudvalget Besøg i naboroklubber - Roskilde Knud Enna Venø Rundt - Se Rokort eller opslag i klubben 24. Kajakkursus Kajakudvalget 25. Kajakkursus Kajakudvalget Juni Pinsetur Aktivitetsudvalget Knud Enna 15. Søndagstur Korttursudd. Julie og Torkild Skt. Hans Støtteforeningen 29. Familiedag - pingvin- og kanindåb Aktivitetsudvalget Juli Søndagstur Berit Zinglersen August Ferietur til Karlskrona i Sverige - Berit, Bo og Lisbeth Tøsetur - Aktivitetsudvalget Lisbeth Low Kæntringsøvelser Inriggerudvalget 27. Kæntringsøvelser Inriggerudvalget Herretur - Leif G. Jensen September Måneskinstur Aktivitetsudvalget Herretur Leif G. Jensen Tour de Gudenå - Kajakudvalget 14. Søndagstur Else Hall 27. Mølleåens Blå Bånd - Kajakudvalget Oktober Søndagstur Knud & Leo November 25. Standerhejsning og arbejdsdag - Morgenkaffe - Arbejdsdag - Standerhejsning - Fællesspisning ? Bestyrelsen Hus- og Broudvalget Bestyrelsen? December Revideret d. 30. april 2014

18 Husk at reservere d Hjælp Støtteforeningen med at sælge Øl, vand, kaffe m.m. Husk at melde dig til på opslaget i roklubben/rokort

19 Rengøring m.m. Nyt fra Hus- & Broudvalget Fra Hus- & Broudvalgets side vil vi gerne medvirke til, at faciliteterne omkring broen og klubhuset i Frederikssund Roklub er i orden. Hvis vi skal løse denne opgave, er det nødvendig, at jeg modtager underretning, når noget er gået i stykker, forsvundet eller lignende. Underretning kan gives på min mail, Fra og med uge 18 foreligger der nu en rengøringsliste, hvoraf det fremgår, hvem der forestår rengøringen i de enkelte uger frem til rosæsonens afslutning. Rengøringslisten er opslået i klubhuset. Jeg skal anmode om, at man gør sig klart, i hvilke uger man har rengøringsforpligtigelsen. graaskovjensen@gmail.com. Som lovet på generalforsamlingen har Hus- & Broudvalget en del tilbud (arbejdsopgaver) til jer. Disse vil efter møde i Husog Broudvalget den blive slået op på Rokort. Der vil herefter være mulighed for at yde en indsats for klubben og dermed for jer selv på fastlagte arbejdsdage eller på individuelt med mig aftalte dage. Den der står anført som nr. 1 i de enkelte uger er tovholder for rengøringen i den pågældende uge. Hvis der skulle være en uge, hvor man ikke kan udføre rengøring, må man på de enkelte hold drøfte dette, herunder om de tilbageværende klarer rengøringen alene, eller om den, der ikke kan, skal søge at bytte med en anden fra rengøringslisten. M.v.h. Leif

20 Ikke d. 30. Juni, men d. 30. April 2014 Indlæg til Ronyt sendes til Deadline 1. august 2014 Ronyt printes og samles hos Bech Distribution i Hedehusene Frederikssund Roklub CVR nr

Generalforsamling I Roklubben

Generalforsamling I Roklubben RONYT Medlemsblad for Frederikssund Roklub Generalforsamling I Roklubben Nr. 01 sæson nr.108 Februar 2016 Bestyrelse Formand Leo Nøhr 4673 1554 Næstformand Christian Laustsen 2282 0535 Hovedkasserer Torkild

Læs mere

en er i gang hvem tager isbjørnen?

en er i gang hvem tager isbjørnen? RONYT Medlemsblad for Frederikssund Roklub Glædelig jul og godt nytår Vinterroningen en er i gang hvem tager isbjørnen? Nr. 04 sæson nr.107 December 2014 Bestyrelse Formand Leo Nøhr 4673 1554 Næstformand

Læs mere

Familiedag med dåb og mange aktiviteter

Familiedag med dåb og mange aktiviteter RONYT Medlemsblad for Frederikssund Roklub Familiedag med dåb og mange aktiviteter Nr. 03 sæson nr.106 Oktober 2014 Bestyrelse Formand Leo Nøhr 4673 1554 Næstformand Christian Laustsen 2463 4025 Hovedkasserer

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Frederikssund Roklub. Afholdt d. 15. marts 2015. Referent Christian M. Laustsen

Referat fra generalforsamling i Frederikssund Roklub. Afholdt d. 15. marts 2015. Referent Christian M. Laustsen Referat fra generalforsamling i Frederikssund Roklub Afholdt d. 15. marts 2015 Referent Christian M. Laustsen Indholdsfortegnelse Indkaldelse til Generalforsamling... 3 Referat Generalforsamling 15 Marts

Læs mere

Frederikssund Roklub. Stiftet 29. Maj 1908. Funktionsbeskrivelser

Frederikssund Roklub. Stiftet 29. Maj 1908. Funktionsbeskrivelser Frederikssund Roklub Stiftet 29. Maj 1908 Funktionsbeskrivelser - 1 - Revideret juli 2005 Funktionsbeskrivelser for: Bestyrelsen...3 Formand...4 Næstformand...5 Kasserer...6 Kontingentkasserer...7 Nøgleansvarlige...8

Læs mere

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Ifølge klubbens vedtægter er dagsordenen: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Generalforsamling Fredag d.24.februar på Biblioteket

Generalforsamling Fredag d.24.februar på Biblioteket Skelskør Roklub Tidende Nr. 1. 2012 41 Årgang Generalforsamling Fredag d.24.februar på Biblioteket Formand/Havkajakudvalg. Søren Hansen. Ærtebjergvej 89. 4230 Skælskør. Tlf. 40 82 48 03 erduvimmer@yahoo.dk

Læs mere

TANGLOPPEN Medlemsblad for Ishøj Roklub

TANGLOPPEN Medlemsblad for Ishøj Roklub TANGLOPPEN Medlemsblad for Ishøj Roklub 26. årgang Juli 2010 Nr. 6 Sommeraften Rigtig god ro-sommer www.ishoj-roklub.dk 1 Ishøj Roklub Stiftet 16. oktober 1983 Medlem af Dansk Forening for Rosport under

Læs mere

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING i Holluf Pile Tornbjerg IF Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Carlo Vajhøj bød velkommen. Da ingen ønskede at være dirigent, indvilgede

Læs mere

-------- Ad dagsordenens pkt. 1. Valg af dirigent.

-------- Ad dagsordenens pkt. 1. Valg af dirigent. Referat af generalforsamling for Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afholdt torsdag d. 26. marts 2009 kl. 1700 hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen, Sankt Knudsvej 2, 3., 1903 Frederiksberg

Læs mere

Kajakklubben NOVA Strandparksvej 40, Hellerup Havn, 2900 Hellerup, tlf.: ,

Kajakklubben NOVA Strandparksvej 40, Hellerup Havn, 2900 Hellerup, tlf.: , Referat af generalforsamling i Kajakklubben NOVA Afholdt i: klubhuset i Kajakklubben NOVA Dato: Søndag den 30. marts 2008 kl. 15.00 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kassereren aflægger regnskab

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Formanden, Jette Nymann, bød velkommen til de 21 fremmødte medlemmer. Bestyrelsen foreslog Finn Mortensen, som enstemmigt blev valgt.

Formanden, Jette Nymann, bød velkommen til de 21 fremmødte medlemmer. Bestyrelsen foreslog Finn Mortensen, som enstemmigt blev valgt. Dato: 9. marts 2016 Vedr.: Generalforsamling Jyllinge Løbeklub 2016. Formanden, Jette Nymann, bød velkommen til de 21 fremmødte medlemmer. Dagsorden: a. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Finn Mortensen,

Læs mere

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland.

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland. MØDEREFERAT Mødedato og tid 28. August 2013 Sted Rødekro-kro Mødedeltagere Fra Emne Ole O. Madsen Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 Bestyrelsen afholdte et lille

Læs mere

Ad 3) Forelæggelse af det reviderede regnskab for 2011 til godkendelse.

Ad 3) Forelæggelse af det reviderede regnskab for 2011 til godkendelse. Referat af generalforsamling i Tange Roklub onsdag den 8. februar 2012 i klubhuset DAGSORDEN IFLG. VEDTÆGTERNE 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

Februar 2011. Der deltog i alt ca. 20 medlemmer i generalforsamlingen

Februar 2011. Der deltog i alt ca. 20 medlemmer i generalforsamlingen Februar 2011 REFERAT AF GENERALFORSAMLING I FORBINDELSE MED SELSKABETS ÅRSKURSUS Fredag den 28. januar 2011, kl. 16.30 Hotel Nyborg Strand, Østerøvej 2, 5800 Nyborg Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra Generalforsamling i SVOO Tirsdag den 21.marts 2017 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Frank Gamsbøl blev valgt til dirigent, og fastslog at generalforsamlingen var lovligt indkaldt

Læs mere

www.riberoklub.dk Nyhedsbrev nr. 1, 10/3 2013 Det meste er som det plejer, men der er også meget, der er forandret i roklubben!

www.riberoklub.dk Nyhedsbrev nr. 1, 10/3 2013 Det meste er som det plejer, men der er også meget, der er forandret i roklubben! Det meste er som det plejer, men der er også meget, der er forandret i roklubben! Alt det nye bliver præsenteret på MEDLEMSMØDET ALLEREDE NU PÅ TIRSDAG DEN 12. MARTS KL. 19.00-21.00 I KLUBHUSET. Dagsorden

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling Onsdag den 26. marts Formand Per Sørensen bød velkommen kl. 19. - Vi var 25 fremmødte. Ad. 1: Valg af dirigent, referent og stemmetællere Klaus Roos blev valgt til dirigent

Læs mere

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet.

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Formandens

Læs mere

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2016 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2016 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2016 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Ifølge klubbens vedtægter er dagsordenen: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Skelskør Roklub, referat af generalforsamling den 26/ på Skælskør Bibliotek.

Skelskør Roklub, referat af generalforsamling den 26/ på Skælskør Bibliotek. Skelskør Roklub, referat af generalforsamling den 26/2 2016 på Skælskør Bibliotek. Formanden bød velkommen og foreslog Max Hansen som dirigent. Max blev valgt. Arne Binderup blev valgt som referent. Flemming

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk Referat fra Generalforsamlingen den. 25. februar 2016 SLETTEN FRITIDSFISKERLAUG Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl. 18.00 i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen,

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Horsens Kajakklub Tirsdag d. 27. oktober 2009, kl. 19:00

Referat af Generalforsamling i Horsens Kajakklub Tirsdag d. 27. oktober 2009, kl. 19:00 Referat af Generalforsamling i Horsens Kajakklub Tirsdag d. 27. oktober 2009, kl. 19:00 36 medlemmer inkl. bestyrelsen deltog i generalforsamlingen. Bestyrelsesmedlemmer: Kenneth Bergenhagen, Pia Jørgensen,

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 11 Nov. 2015 34. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

nklah Dagsorden: 2. Bestyrelsens beretning

nklah Dagsorden: 2. Bestyrelsens beretning nklah ProjekVTema Tid og sted Generalforsamling Ballerup den 1. november 2011 Fordeler Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015 Kl. 14.00 på 1. Salen i klubhuset 19 mødt Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Torben Olsen den er lovlig indvarslet.

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 VESTRE BAADELAUG Bådehavnsvej 6 9000 Aalborg Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 1 Vestre Baadelaug Indledning: Den ordinære generalforsamling startede kl. 19.00

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub - 2018 Tidspunkt: Tirsdag den 20. februar 2017 Sted: Sydvestjyllands Efterskole Kirkebrovej 7, 6740 Bramming Tidspunkt: Kl. 18:30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

RIBE ROKLUB. Vedtægter for Ribe Roklub

RIBE ROKLUB. Vedtægter for Ribe Roklub RIBE ROKLUB ERIK MENVEDS VEJ 16, 6760 RIBE Medlem af DFfR og DKF under DIF Vedtægter for Ribe Roklub Gældende version med ændringer vedtaget på generalforsamlingen 22. november 2016 1 Klubbens navn er

Læs mere

Stk. 3 Optagelse som passivt medlem sker ved henvendelse til bestyrelsen eller ved ændring af medlemskab jf. 3.

Stk. 3 Optagelse som passivt medlem sker ved henvendelse til bestyrelsen eller ved ændring af medlemskab jf. 3. VEDTÆGTER FOR TOLO ROKLUB (Tolo Rowing Club) 1 NAVN OG FORMÅL. Foreningens navn er TOLO ROKLUB (Tolo Rowing Club). Foreningens formål er at fremme rosport, herunder muligheden for at dyrke roning i udstationerede

Læs mere

1. Valg af dirigent, forslag? 2. Bestyrelsens beretning årets gang- foreningens udvalg 3. Behandling af indkomne forslag, modtages senest d.12.5.

1. Valg af dirigent, forslag? 2. Bestyrelsens beretning årets gang- foreningens udvalg 3. Behandling af indkomne forslag, modtages senest d.12.5. Søndag den: 26.05.2013 kl.10: Referat fra ordinær generalforsamling i Sønderballe Ejerlavs Beboerforening sted: Lejrskolen Sønderballe Gåsevig der serveres morgenbrød! Dagsorden: 1. Valg af dirigent, forslag?

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling d. 3. april 2017 Fælleshuset Rytterkær 115, 2765 Smørum

Referat af ordinær generalforsamling d. 3. april 2017 Fælleshuset Rytterkær 115, 2765 Smørum Referat af ordinær generalforsamling d. 3. april 2017 Fælleshuset Rytterkær 115, 2765 Smørum Side 1 af 5 Antal andelshavere til stede: 34 stk. boliger. Ad 1: Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Torben,

Læs mere

Standerstrygningstale 2015

Standerstrygningstale 2015 Standerstrygningstale 2015 Så står vi her igen velkommen til jer alle dejligt at se et godt fremmøde. I dag er jo dagen, hvor sommersæsonen for alvor er slut og vi gør op, hvor mange kilometer, vi har

Læs mere

Marius Stubberup blev foreslået og valgt som dirigent har været et godt år for vores forening.

Marius Stubberup blev foreslået og valgt som dirigent har været et godt år for vores forening. Referat Ordinær generalforsamling Aars Forenings Fitness Dato: Mandag 13. februar 2017 kl. 19.00 1. Valg af dirigent Bjarne Jensen byder velkommen. Marius Stubberup blev foreslået og valgt som dirigent.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 22. marts 2016.

Referat af ordinær generalforsamling den 22. marts 2016. Referat af ordinær generalforsamling den 22. marts 2016. 1. Valg af dirigent. Martin Magnussen enstemmigt valgt. Han kunne konstatere generalforsamlingen rettidig indkaldt. 2. To stemmetæller valgt. Lotte

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN med følgende dagsorden:

Læs mere

REFERAT FRA 0RDINÆRE GENERALFORSAMLING I SMØRBLOMSTERNE D. 18. NOVEMBER 2015 KL. 19.00

REFERAT FRA 0RDINÆRE GENERALFORSAMLING I SMØRBLOMSTERNE D. 18. NOVEMBER 2015 KL. 19.00 REFERAT FRA 0RDINÆRE GENERALFORSAMLING I SMØRBLOMSTERNE D. 18. NOVEMBER 2015 KL. 19.00 Generalforsamlingen blev afholdt i Fælleshuset, Skråplanet 18, Jonstrup, 3500 Værløse. Deltagere: Annette Calmar Simonsen,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 18. maj 2008

Referat af ordinær generalforsamling 18. maj 2008 Referat af ordinær generalforsamling 18. maj 2008 53 haver var repræsenteret på generalforsamlingen på pladsen, hvor formand Jesper Hesselholdt (have 87) bød velkommen. Jesper anmodede om et øjebliks stilhed,

Læs mere

Vedtægter for Ribe Roklub

Vedtægter for Ribe Roklub Vedtægter for Ribe Roklub Ændret 12/11 2013 1 Klubbens navn er Ribe Roklub og klubben er hjemmehørende i Ribe i Esbjerg Kommune. Klubbens formål er rosportens fremme under Dansk Forening for Rosport (DFfR)

Læs mere

Klitmøller Lystfisker Forening Ørhagevej 156, Klitmøller, 7700 Thisted Telefon klubben: 97 97 56 91, CVR nr: 32 95 26 82

Klitmøller Lystfisker Forening Ørhagevej 156, Klitmøller, 7700 Thisted Telefon klubben: 97 97 56 91, CVR nr: 32 95 26 82 Fremmødt: 48 stemmeberettigede Pkt Forslag/Beslutning (Godkendelse af referater på næste møde) 1. Valg af dirigent Erik Odder blev foreslået som ordstyrer. Erik gennemgik at generalforsamlingen er indkaldt

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Realskolens Venner tirsdag den 1. september 2015

Referat af Generalforsamling i Realskolens Venner tirsdag den 1. september 2015 Referat af Generalforsamling i Realskolens Venner tirsdag den 1. september 2015 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning ved Anne Wolthers. 3. Fremlæggelse af regnskab ved Erik Grave. 4.

Læs mere

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl. 12.30 Dagsorden: Velkomst Konstitueret formand Berit Gläser bød velkommen. 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016

Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016 Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016 19 stemmeberettigede medlemmer. 1. Valg af dirigent; Bent Rask foreslået og valgt Generalforsamlingen lovligt indvarslet. 2. Beretning: Ved formanden

Læs mere

SAMMENSLUTNINGEN AF SOMMERHUSEJERFORENINGER I JAMMERBUGT KOMMUNE

SAMMENSLUTNINGEN AF SOMMERHUSEJERFORENINGER I JAMMERBUGT KOMMUNE 3. Generalforsamling 14. november 2009 kl. 14:00 Fårup Skovhus R E F E R A T Formanden bød velkommen. Der var mødt 24 medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent Forsamlingen valgte Knud Jørgensen (Grundejerforeningen

Læs mere

Preben Elle Hansen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent.

Preben Elle Hansen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent. 1 REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I VISENS VENNER I TAASTRUP (VVT) ONSDAG DEN 2. MARTS 2016 KL. 19.00 I STORE SAL I MEDBORGERHUSET, TAASTRUP HOVEDGADE 71, 2630 TAASTRUP. Formand Preben Elle Hansen

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SVENDBORG ROKLUB. Medlemmerne. Klubbens navn er Svendborg Roklub. Dens hjemsted og daglige virke er i Svendborg.

VEDTÆGTER FOR SVENDBORG ROKLUB. Medlemmerne. Klubbens navn er Svendborg Roklub. Dens hjemsted og daglige virke er i Svendborg. VEDTÆGTER FOR SVENDBORG ROKLUB Medlemmerne Klubbens navn er Svendborg Roklub. Dens hjemsted og daglige virke er i Svendborg. 1 Svendborg Roklub er medlem af Dansk Forening for Rosport (DFfR) under Danmarks

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 9 OKT 2006 kl.1900 Klubhuset Højdevangen 25 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af foreningens reviderede

Læs mere

1. Valg af dirigent og stemmetællere Dirigent: Ketty Jensen Stemmetællere: Jan Callesen og Erik Breum

1. Valg af dirigent og stemmetællere Dirigent: Ketty Jensen Stemmetællere: Jan Callesen og Erik Breum Referat fra generalforsamling i Kajakklubben Strømmen. Generalforsamling afhold lørdag den 10. februar 2007.02.18 1. Valg af dirigent og stemmetællere Dirigent: Ketty Jensen Stemmetællere: Jan Callesen

Læs mere

Referat af KFUM og KFUK Aalborgs generalforsamling 2018

Referat af KFUM og KFUK Aalborgs generalforsamling 2018 Referat af KFUM og KFUK Aalborgs generalforsamling 2018 Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent. 2) Årsberetninger fra bestyrelsen, klubber og udvalg. 3) Fremlæggelse af det reviderede regnskab for

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Arbejdsdag: godt fremmøde. Vi skal drøfte, om der eventuelt skal være flere arbejdsdage om året.

Arbejdsdag: godt fremmøde. Vi skal drøfte, om der eventuelt skal være flere arbejdsdage om året. Efterårsgeneralforsamlingen 2010 Dagsorden efter lovene: 1) Valg af dirigent. 2) Orientering om medlemmers bemærkninger til referat fra forårsgeneralforsamlingen, jf. 9. 3) Formanden aflægger beretning

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen MØDEREFERAT Emne: Afholdt Deltagere: Dagsorden Ordinær generalforsamling Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen 30 personer til kaffebord, heraf 5 bestyrelsesmedlemmer og 2 børn 1. Valg af

Læs mere

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6 Ref. Generalforsamling nr. 45, 6. juli 2013 kl. 10 på Munchs Hotel, Tornby Strand Dagsorden, jf. vedtægternes 8 om afholdelse af generalforsamling: a. Valg af dirigent b. Formandens beretning vedr. det

Læs mere

Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14

Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14 Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14 Sted: Klubhuset, Snekkersten Havn Dagsorden jf udsendt indkaldelse. 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 80 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere 1

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 20. marts 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Regnskab

Læs mere

Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev

Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl. 19.30 21.30 Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev. Dagsorden: Pkt. 1 Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Jens Jens

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling lørdag d. 11. marts 2017

Referat fra ordinær generalforsamling lørdag d. 11. marts 2017 Referat fra ordinær generalforsamling lørdag d. 11. marts 2017 Dagsordenen ifølge vedtægterne. Referat under hvert punkt Referent: Philipp Emborg 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Inga Emborg, som

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Formanden v. Poul Henning byder velkommen og præsenterer bestyrelsen. Tilstede fra bestyrelsen er; Kenni Thunø, Torben Olsen,

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken

Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken den 07-05-2017 på Kulhuse Kro. Generalforsamlingen havde samlet 28 deltagere, der repræsenterede 20 parceller. Foreningens formand

Læs mere

Referat af generalforsamlingen 2010. 1. Valg af dirigent. Kristian Olsen blev enstemmig valgt.

Referat af generalforsamlingen 2010. 1. Valg af dirigent. Kristian Olsen blev enstemmig valgt. Referat af generalforsamlingen 2010 1. Valg af dirigent. Kristian Olsen blev enstemmig valgt. 2. Valg af 3 stemmetællere. Helle Hansen, Gunvor Andersen og Connie Hansen enstemmig valgt. 3. Godkendelse

Læs mere

Frederiksberg, 13. marts 2007 Ref.: 8061/AH/kr G E N E R A L F O R S A M L I N G S R E F E R A T. Bremensgade 30-34

Frederiksberg, 13. marts 2007 Ref.: 8061/AH/kr G E N E R A L F O R S A M L I N G S R E F E R A T. Bremensgade 30-34 Frederiksberg, 13. marts 2007 Ref.: 8061/AH/kr G E N E R A L F O R S A M L I N G S R E F E R A T Bremensgade 30-34 År 2007, den 13. marts kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i ejerforeningen

Læs mere

Formøde, den 7. december 2011

Formøde, den 7. december 2011 Formøde, den 7. december 2011 Deltagere fra bestyrelsen: Ove Pedersen, Christian Svejgaard, Rasmus Rosenkvist, Sven Lyster, Joan Lindholdt, Tine Christensen, Dan R. Petersen, Peter Steffensen, Mads- Peter

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00

Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00 1 Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00 Dagsorden + referat Formanden Michael Thaarup byder velkommen til klubbens ordinære generalforsamling. Generalforsamlingen er Skagen Havkajakklubs

Læs mere

Grundejerforeningen. Digevang

Grundejerforeningen. Digevang Grundejerforeningen Digevang Referat af grundejerforeningen Digevangs årlige generalforsamling, der tirsdag den 26. februar 2013 kl. 19.00 blev afholdt i mødelokaltet på 1. sal i Nøragersmindecenteret.

Læs mere

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer.

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer. Bestyrelsen Navn Formand Bjarne Andersen Tromsøgade 8 8200 Århus N Tlf: 86165889 trom8@webspeed.dk Kasser Peter Iversen Laurvigsgade 16 8200 Århus N Tlf: 86101046 PeterIversen@Get2net.dk Sekretær Poul

Læs mere

Generalforsamling 2017

Generalforsamling 2017 16. Januar 2017 Dagsorden a. Vedtægtsændring: Fjernelse af posten suppleant for bilagskontrollant. 5. Fastsættelse af kontingent 7. Valg af Formand 8. Valg af 1 Bestyrelsesmedlem 9. Valg af 1 Suppleant.

Læs mere

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Mandag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Malene, Pia, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Marianne. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10.

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Fremmødte: Keld, Erik, Vibeke, Ole, Gerner, Peter og Ivan.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Tirsdag 14/4-2015

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Tirsdag 14/4-2015 Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Tirsdag 14/4-2015 Deltagere: Kim, Rene, Mikkel og Maybritt. Casper var fordi for at orientere om et af punkterne. Afbud fra Lars. Referent: Maybritt Dagsorden:

Læs mere

METTE KLINGSTEN ADVOKATFIRMA

METTE KLINGSTEN ADVOKATFIRMA Referat af 4. ordinære generalforsamling i Foreningen L.A. Rings Venner den 10. april 2018 Formanden Jan Mejding bød velkommen til forsamlingen, som talte 30 personer. Herefter begyndte generalforsamlingen.

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Kajakklubben Vikingen Silistria.

Kajakklubben Vikingen Silistria. Kajakklubben Vikingen Silistria. Referat af bestyrelsesmøde den 11. september 2007 kl. 1915 Hos Ejlev Kuur, Egevænget 28, 8310 Tranbjerg. Tilstede: Mariann, Hans Henrik, Ejlev, René og Jacob. Afbud fra

Læs mere

Orientering om løst og fast fra formanden

Orientering om løst og fast fra formanden Orientering om løst og fast fra formanden I stedet for at sende en masse enkelte informationer ud, har jeg samlet det hele i dette skriv, som optakt til medlemsmødet onsdag den 28. september, kl. 19 i

Læs mere

TI EREN MEDLEMSBLAD FOR IDRÆTSFORENINGEN TI. Sæsonstart tirsdag den 2.september vel mødt

TI EREN MEDLEMSBLAD FOR IDRÆTSFORENINGEN TI. Sæsonstart tirsdag den 2.september vel mødt TI EREN MEDLEMSBLAD FOR IDRÆTSFORENINGEN TI 45. ÅRGANG Nr. 2 september 2014 Sæsonstart tirsdag den 2.september vel mødt Gymnastik program 2014-2015 Damer/herrer Skolen på La Coursvej Emil Chr. Hansens

Læs mere

Roskilde den 3. juni 2014. Årsmøde 2013 endeligt mødereferat

Roskilde den 3. juni 2014. Årsmøde 2013 endeligt mødereferat Roskilde Søndre Sogns Menighedspleje Jakobskirkens Sociale Arbejde Bestyrelsen v. fratrædende formand Alf Mulnæs, Kornvej 10, 4000 Roskilde E-mail: a.mulnaes@webspeed.dk Tlf. 46 75 24 74 Roskilde den 3.

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr.7 Juli årgang. Faaborg Roklub, tlf ,

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr.7 Juli årgang. Faaborg Roklub, tlf , ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr.7 Juli 2017 36. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Fællesture til Ærø, Helnæs og Gudenåen Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

Læs mere

Formand Pia Arendt bød velkommen til alle. Hun var taknemmelig for den store opbakning til generalforsamlingen.

Formand Pia Arendt bød velkommen til alle. Hun var taknemmelig for den store opbakning til generalforsamlingen. Referat af generalforsamling - AIF 27-02-2015 Formand Pia Arendt bød velkommen til alle. Hun var taknemmelig for den store opbakning til generalforsamlingen. Generalforsamlingen.: Valg af dirigent. Jim

Læs mere

Emne Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4

Emne Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 MØDEREFERAT Mødedato og tid 31. August 2010 Sted Arlafoods Kruså Mejeri Mødedeltagere Fra Ole O. Madsen Emne Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 Rundvisning på Kruså

Læs mere

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00.

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. GENERALFORSAMLINGEN BLEV AFHOLDT I KLUBHUSET Punkt 1 Punkt 2 Valg af dirigent og evt. stemmetællere. Michael Johansson blev valgt som

Læs mere

I henhold til Sundby Kajakklubs love indkaldes der hermed til. Sundby Kajakklubs ordinære generalforsamling forår 2015

I henhold til Sundby Kajakklubs love indkaldes der hermed til. Sundby Kajakklubs ordinære generalforsamling forår 2015 I henhold til Sundby Kajakklubs love indkaldes der hermed til Sundby Kajakklubs ordinære generalforsamling forår 2015 som afholdes i klubben tirsdag d. 24. marts 2015 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 Referat fra hovedgeneralforsamling Tirsdag den 24. marts 2009 kl. 19.00 i klubhuset Dagsorden:

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Hellerup Roklub Referat af generalforsamling onsdag d. 20. februar 2019, kl. 20.00 0. Valg af referent og dirigent. Bestyrelsen foreslår Mette Søndergaard som referent. Mette Søndergaard valgt med applaus.

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset Generalforsamling Torsdag den 24. september 2015 kl. 19.00 i Cafe Niffen i klubhuset Referat Formanden Tina Høilund Pedersen bød velkommen til generalforsamlingen, nr. 76 i rækken og gik over til dagsordenen.

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Tirsdag d. 25/2 2014 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kassererens beretning - herunder fastsættelse af kontingent for

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019

Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019 Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019 1. Valg af: a. Dirigent Thomas Knapp blev valgt. b. Referent Tine Lind blev valgt. c. Bisidder Arne Christensen

Læs mere

Albertslund Palle Larsen F58 blev valgt. Han konstateret at generalforsamlingen er lovlig indvarslet.

Albertslund Palle Larsen F58 blev valgt. Han konstateret at generalforsamlingen er lovlig indvarslet. Albertslund. 14-03-2005 Referat af ordinær generalforsamling 28. februar 2005 1. Valg af dirigent Palle Larsen F58 blev valgt. Han konstateret at generalforsamlingen er lovlig indvarslet. Fremmødt: 37

Læs mere

Referat fra DS generalforsamling

Referat fra DS generalforsamling Referat fra DS generalforsamling 07.10. 2015 1. Valg af dirigent: Else Toft blev valgt. 2. Formandens beretning: Sæsonen 2015 er ved at være slut, og der er tradition for at gøre lidt status. Vi havde

Læs mere

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal.

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Bestyrelsens beretning 3: Det reviderede regnskab forelægges

Læs mere