Lokalhistorisk Forening Romdrup Klarup 2008 Klarup Skole i 100 år.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Lokalhistorisk Forening Romdrup Klarup 2008 Klarup Skole i 100 år."

Transkript

1 Lokalhistorisk Forening Romdrup Klarup 00 Klarup Skole i 0 år. Fødselaren med sine forgængere til højre. I 00 kan skolens ældste bygning fejre 0 år. Begivenheden fejres bl.a. med denne kalender, som i år vil fortælle lidt skolehistorie. Fra at være en lille fællesskole for små landsbyer, er skolen vokset til en stor institution med mange årgange, DUS-ordninger og skolebibliotek. 0-bygningen har haft forgængere på dette sted, salomonisk anbragt på grænsen mellem de sogne. På billedet ses alle tre skolebygninger. Men 0-året fejres ikke kun med kalender. Gennem hele året vil der på skolen være aktiviteter for at fejre Den gamle Skole, 0-ren, DUS-Fransen eller DUS-syd, som den nu hedder. Kært barn har mange navne. Kalenderen har i år fået en ekstra side, som fortæller lidt om skolens fremtidsplaner. Skulle vi utilsigtet og ufrivilligt være kommet til at overtræde ophavsretsreglerne vedr. nogle billeder, beklager vi meget og er naturligvis indstillet på at råde bod herpå.

2 Her ses alle børnene i 0 sammen med lærer Bjørnbak. De står foran den gamle skole, som lå på den anden side af Skolestien overfor 0-bygningen. Den nuværende røde murstensvilla er tidligere skoleinspektørbolig og senere skoletandlægeklinik. I dag har sundhedsplejersken til huse der, og i kælderen bor Lokalhistorisk Forening stadig. Januar 00 ma ti on to fr lø sø Med den nye skole fulgte også et nyt fag, håndgerning, for pigerne, og derfor måtte man antage en lærerinde, frk. Klitgaard. Hun havde forskolelærerindeeksamen og skulle også undervise de mindste elever. Hun blev senere gift med skolens andenlærer, Jensen, og de flyttede til et andet embede oppe ved Skagen. 0 - Skolen starter d.. Lærerstuderende starter d.. Skolebestyrelsesmøde d... årg. på præsentationskurser.. Alle.kl er i Sverige med DUS erne d..,. og.

3 Lærer Rasmussen med en klasse i -. Han var førstelærer fra til. Herefter virkede han som vikar. Desuden var han kirkesanger og meget aktiv inden for gymnastik og idræt både i Klarup og på amtsplan. Skolen havde indtil 0 erne ingen gymnastiksal. Gymnastik var udendørs eller i Forsamlingshuset. Februar 00 ma ti on to fr lø sø 0 - Johanne Rasmussen, senere gift med lærer Rasmussen, fortalte, at der før 0 var tre klasser og lærere. Børnene kom i skole, når de var år. Det første år blev børnene kaldt de små. De blev undervist af førstelæreren. Han lod nogle af de store piger hjælpe de små med at lære at skrive og læse. Når eleverne blev konfirmerede, kom de ud af skolen og fik arbejde. I begyndelsen af 00-tallet var der stadig brug for mange hænder i landbruget. Skolebestyrelsesmøde d... og. årg. emneuge.. Vinterferie..

4 Lærer Frans Wilhelm Rasmussen Marts 00 ma ti on to fr lø sø 0 Som førstelærer kom Rasmussen til at præge ikke blot skolen, men hele egnen i de næsten 0 år, han var fastansat. Det var en tid, hvor utallige ulønnede opgaver blev betragtet som en naturlig del af en lærers virksomhed. Han var jo god til at organisere og god til det med bøger. Ved skolens års jubilæum fortalte forhenværende sognerådsformand Laurits Bech, at det var først, da Rasmussen blev pensioneret, at han kom til at tjene penge. Nemlig som vikar på skolen. Lokalhistorisk Forening afholder generalforsamling den. kl. i kælderen. Skolebestyrelsesmøde d.. Pædagogisk Råds møde d.. Påskeferie.. Skolebestyrelsens møde med alle forældre d..

5 Skolen inden udvidelserne i 0erne. April 00 ma ti on to fr lø sø Johanne Rasmussen fortæller: En dag, som vi hvert forår så frem til, var, når der skulle være eksamen. Så kom skolekommissionen, forældrerådet og hvem der havde lyst til at se på. De spiste hos os og drak kaffe hos Stenstrup. Og så var den dag gået. (Stenstrup var andenlæreren). 0 - Skolebestyrelsesmøde d.. Bededagsferie. 0. Konfirmation.a den. Konfirmation.b den 0. Konfirmation.c den.

6 Vinderne af Handelsbankens Investeringsspil i sammen med deres lærer Tonny Jørgensen. Maj 00 ma ti on to fr lø sø 0 Med den nye Folkeskolelov i var det en naturlig ting, at eleverne beskæftigede sig med andet end bøger på skolen. Både i det nye fag samtidsorientering, men også i de gamle fag skulle man til at kikke ud i samfundet. Kr. Himmelfartsferie.. Skolebestyrelsesmøde d.. Fælles forældremøde i DUS d.. Skr. afgangsprøver for. årg.. 0. maj. Pinseferie.. Emneuge. årg... Emneuge. årg. fra d.. Emneuge. årg. fra d.. Sidste skoledag for. årg. d.

7 Skoleinspektør Loft Jacobsen og viceskoleinspektør Viggo Uttrup sætter laksegl på eksamensbeviser. Juni 00 ma ti on to fr lø sø Husk at aflevere lånte bøger på skolebiblioteket. Skolebestyrelsesmøde d.. Mundtlige afgangsprøver starter d.. Grundlovsdag d.. Bemærk at fredagen er almindelig skoledag. Karneval i Klarup d.. Dimissionsfest d.. Idrætsaktivitetsdag d.. Klasselærerdag og sidste skoledag inden sommerferien d.. Sommerferie starter d.. 0 Før år 000 startede sommerferien omkring den 0. juni, og inden denne dato skulle eksamen, fagfordeling, nyansættelser, afskedigelser m.m. være på plads.

8 I december 00 var der også rund fødselsdag på skolen. Skoleleder Jørgen Klausen blev 0, og han blev fejret med fødselsdagssang på skolen og senere på lærerværelset. Udenfor vinduet skimtes 0, som i år glæder sig over at blive fejret. Juli 00 ma ti on to fr lø sø 0 I 0 erne voksede elevantallet hurtigt, og i flere år blev der hver sommer ansat mange nye lærere. Derfor blev det nødvendigt at udvide skolen i flere omgange. Både den gamle 0bygning blev renoveret og fik flotte lokaler ovenpå, og der blev sat lokaler op i træpavilloner. De sidste var temmelig dårligt isolerede, så om sommeren, når solen brændte på det flade sorte tag, blev der varmt i klasserne. Det var derfor naturligt, at pavillonerne blev taget ud af brug, da børnetallet faldt. Sommerferie

9 Lærerstaben i Fotograferet i den dengang nye gymnastiksal. August 00 ma ti on to fr lø sø 0 I næsten alle hundrede år har udflugter været en del af skolen. Til at begynde med var man i Lundby Krat på cykel eller med hestevogn; men allerede i erne tog man på tur til København. Under krigen måtte man tage af sted på cykel eller med toget. Da skolen voksede i 0 erne, og danskernes feriemål flyttede længere væk, ændredes turene også. Man tog på lejrskole på Bornholm og til Slesvig. Senere blev det bl.a. til Norgesture, sejlads med Fulton, Englandsrejser, Skotlandsrejser og senest er Berlin kommet til. Skolen starter onsdag d.. De nye børnehaveklasser starter mandag d..

10 Klarup Skoles Kor Jubilæumskoret / September 00 ma ti on to fr lø sø 0 I næsten 0 år har et af Klarup Skoles flagskibe været Skolekoret. I 0 startede Jan Ole Mortensen et kor på skolen, og det blev starten på en lang række af aktiviteter: koncerter i både ind- og udland, konkurrencer, forårskoncerter, indspilninger af kassettebånd og senere cd'er. Det er blevet til korsang på et meget højt niveau, og aktiviteterne udvidedes til at omfatte flere kor, som alle har vundet førstepræmier i flere konkurrencer. Elevfotografering Åbent hus. -. -

11 Og her er så nyeste kuld på skolen. Næsten lige så mange som på billedet fra 0. Ingen af børnene fra dengang havde set en bil, hørt radio eller talt i telefon! Mon de kunne forestille sig Klarup Skole om 0 år. Der skulle læres meget dengang, syntes de. Børnene herover skal lære meget mere. Og alligevel er det nok svært at forestille sig Klarup Skole om 0 år. Oktober 00 ma ti on to fr lø sø I 0 erne startede motionsdagen, hvor alle skolens elever skulle ud og røre sig. Børnene skulle vælge mellem en tur på km, km eller km. For de større blev det hurtigt klart, at de voksne måtte hjælpe med valget. Der har været ture i flot efterårsvejr, og der har været ture i møgvejr. Nogen gange har små elever valgt for lang en tur og er blevet kørt lidt frem. Og der er i tidens løb ændret på ture og aktiviteter. Men stadigvæk starter efterårsferien med en motionstur. 0 - Motionsdag d.. Efterårsferie.. DUS ens loppemarked d..

12 Personalebillede november 00. Fotograf: Aalborg Skolefoto November 00 ma ti on to fr lø sø Siden 0 erne har det været en tradition, at der er blevet taget et fællesfoto af lærerne. Det er blevet sværere at samle hele flokken. Og da DUSpersonalet blev en del af skolen, blev det næsten en umulighed at få alle med. Iblandt så mange mennesker vil der altid være nogen, som er på kursus, har fri eller er syge. Man må så håbe, at eventuelle fraværende kommer med næste gang. 0 -

13 Klarup Skole 00 Fotograf : Aalborg Skolefoto December 00 ma ti on to fr lø sø 0 I baggrunden kan fødselsdagsbarnet lige skimtes. Fra at være et ensomt beliggende hus mellem de to sogne, er skolen vokset til at være et kulturelt samlingspunkt i en stadig voksende by. Lokalhistorisk Forening ønsker skolens mange børn og voksne tillykke med jubilæet. Aalborg Skolefoto har venligst givet tilladelse til, at vi bruger deres billeder på denne kalender Juleferie 0. dec..jan.

KONTAKTEN Øster Snede Skole

KONTAKTEN Øster Snede Skole KONTAKTEN Øster Snede Skole Skoleåret 2013/2014 Nr. 5 Kalenderen skoleåret 2014 2015 Skolens aktivitetskalender kan ses på forældreintra og skolens hjemmeside: www.oester-snede-skole.dk/fo Ferieplan for

Læs mere

Årsplan/aktivitetskalender for 5.b

Årsplan/aktivitetskalender for 5.b Årsplan/aktivitetskalender for 5.b 2018-2019 2018 Uge Dato Aktivitet Ons. 15. aug. Første skoledag alle møder fra kl. 8.00-13.15 Fr. 17. aug. Fællessamling kl. 8.15-8.45 Alle 34 23.-24. aug. Foreningsdage

Læs mere

Årsplan/aktivitetskalender for 9.c

Årsplan/aktivitetskalender for 9.c 2018 Årsplan/aktivitetskalender for 9.c 2018-2019 Uge Dato Aktivitet 33 On. 15.aug. Første skoledag kl. 8-15 Fr. 17. aug. Fællessamling kl. 8.15-8.45 Alle 34 Hele ugen RL 6. ferieuge/på ferie 24. aug.

Læs mere

Teamets årsplan/aktivitetskalender for 7. årgang

Teamets årsplan/aktivitetskalender for 7. årgang Teamets årsplan/aktivitetskalender for 7. årgang 2017-2018 2017 Uge Dato Aktivitet 32 To. 10. aug. Første skoledag. Alle møder 8-15 33 34 35 To.24.aug. Fælles forældremøde 7.-9.årg. Kl. 17-19 36 37 Lø.

Læs mere

Den Internationale lærernes dag

Den Internationale lærernes dag Den Internationale lærernes dag I dag er det en særlig dag. For den 5. oktober har flere foreninger rundt om i verden valgt at markere som Den internationale lærernes dag. Man ønsker på denne måde at markere

Læs mere

Dagene for skole hjem samtaler, ligger i ugen lige efter efterårsferien. Tjek Showbie og byt gerne indbyrdes, giv dog lige læreren besked.

Dagene for skole hjem samtaler, ligger i ugen lige efter efterårsferien. Tjek Showbie og byt gerne indbyrdes, giv dog lige læreren besked. Sikken et skønt vejr at holde motionsdag i, solskin og vindstille, det er ikke mange dage vi har af denne slags, så skønt, at vi fik sådan en i dag :0) Der blev gået til den, da der var kåringer på spil,

Læs mere

FORÆLDREINFORMATION UGE Astrup Specialskole tlf

FORÆLDREINFORMATION UGE Astrup Specialskole tlf SKOLEÅRETS AFSLUTNING FERIE, FERIE, FERIE, slap nu af, du har fri og syng en glad melodi! Der blev sunget godt med på feriesangen, som traditionen tro blev afsunget i forbindelse med vores fælles afslutning

Læs mere

Bogense skole Regnbuen/Skattekisten Gyldensteensvej 2, 5400 Bogense

Bogense skole Regnbuen/Skattekisten Gyldensteensvej 2, 5400 Bogense Bogense skole Regnbuen/Skattekisten Gyldensteensvej 2, 5400 Bogense Kære læser Denne folder er beregnet til jer forældre som en orientering om Regnbuen / Skattekisten. Det er vores håb, at I her kan finde

Læs mere

Nyhedsbrev. Desværre må vi også sige farvel til både Jesper og Johanne til sommer.

Nyhedsbrev. Desværre må vi også sige farvel til både Jesper og Johanne til sommer. J U N I 2 0 1 8 Nyhedsbrev Velkommen til en ny lærer Så har vi afholdt ansættelsessamtaler, og kan præsentere Line Gejl Lund som ny lærer her på skolen. Line er 25 år, og bliver færdig som lærer her til

Læs mere

Nyhedsbrevet. Å r g a n g N r. 2 - A p r i l

Nyhedsbrevet. Å r g a n g N r. 2 - A p r i l Nyhedsbrevet Å r g a n g 1 5 - N r. 2 - A p r i l 2 0 0 9 Et fantastisk forår. Jo tak, foråret griber om sig og sætter sit præg på huset. Vi vil ud under åben himmel og vi vil opleve og gøre noget. Huset

Læs mere

Årsplan/aktivitetskalender for 1.B klasse

Årsplan/aktivitetskalender for 1.B klasse 2018 Årsplan/aktivitetskalender for 1.B klasse 2018-2019 Uge Dato Aktivitet 33 On. 15.aug. Første skoledag.0 kl. møder kl. 9-12, 1.-3. kl. møder 8-12 og 4.-9. kl. 8-15 34 Fr. 17. aug. Fællessamling kl.

Læs mere

Teamets årsplan/aktivitetskalender for 3 årgang

Teamets årsplan/aktivitetskalender for 3 årgang 2017 Teamets årsplan/aktivitetskalender for 3 årgang 2017-2018 Uge Dato Aktivitet 32 To. 10. aug. Første skoledag.(1.-3. møder kl. 8-12.) 33 34 Ti. 22. aug. Toning: Rundvisning i Aalborg. 35 On. 30. aug.

Læs mere

Nyhedsbrevet. Å r g a n g N r. 3 - A u g u s t

Nyhedsbrevet. Å r g a n g N r. 3 - A u g u s t Nyhedsbrevet Å r g a n g 1 5 - N r. 3 - A u g u s t 2 0 0 9 Et nyt skoleår. Det er altid spændende når vi skal åbne den først luge i årets skolekalender. Det gør vi i år med mange velkendt elementer og

Læs mere

KONTAKTEN Øster Snede Skole

KONTAKTEN Øster Snede Skole KONTAKTEN Øster Snede Skole Skoleåret 2012/2013 Nr. 4 Kalenderen skoleåret 2012 2013 Skolens aktivitetskalender kan ses på Skolens hjemmeside: www.oester-snede-skole.dk Ferieplan for skolerne - skoleåret

Læs mere

Så blev det oktober, og efteråret er over os, selvom vejret jo ikke varierer så meget, fra det vi havde i sommers.

Så blev det oktober, og efteråret er over os, selvom vejret jo ikke varierer så meget, fra det vi havde i sommers. Så blev det oktober, og efteråret er over os, selvom vejret jo ikke varierer så meget, fra det vi havde i sommers. LUS Vi døjer rigtig meget med lus, og det er generelt et problem hos både de små og store

Læs mere

10. klasse har haft stor fokus på tysk og fysik/kemi.

10. klasse har haft stor fokus på tysk og fysik/kemi. OB-NYT April 2014 Overblik Fra bog til film I uge 14 og 15 har hele overbygningen været i gang med forskellige projekter. 7. og 8. klasse har arbejdet sammen på kryds og tværs i begge uger. Den første

Læs mere

Velkommen til den elektroniske udgave af Kildeskolenyt!

Velkommen til den elektroniske udgave af Kildeskolenyt! Kildeskolenyt! Velkommen til den elektroniske udgave af Kildeskolenyt! Nu er det slut med spild af en masse papir og et Kildeskolenyt!, som kun kan læses af de få. Marts 2010 10. årgang nummer 3 Kildeskolen

Læs mere

Teamets årsplan/aktivitetskalender for 3 årgang

Teamets årsplan/aktivitetskalender for 3 årgang 2017 Teamets årsplan/aktivitetskalender for 3 årgang 2017-2018 Uge Dato Aktivitet 32 To. 10. aug. Første skoledag.(1.-3. møder kl. 8-12.) 33 34 Ti. 22. aug. Toning: Rundvisning i Aalborg. 35 On. 30. aug.

Læs mere

Årsplan/aktivitetskalender for 1.a

Årsplan/aktivitetskalender for 1.a 2018 Årsplan/aktivitetskalender for 1.a 2018-2019 Uge Dato Aktivitet 33 On. 15.aug. Første skoledag.0 kl. møder kl. 9-12, 1.-3. kl. møder 8-12 og 4.-9. kl. 8-15 34 Fr. 17. aug. Fællessamling kl. 8.15-8.45

Læs mere

Velkommen til Th. Langs SFO

Velkommen til Th. Langs SFO Velkommen til Th. Langs SFO Indhold Indholdsfortegnelse Velkommen til Th. Langs SFO Lille hus Indskolingen Bloktimer Hvad vil vi som SFO? Hverdagen Traditioner Aktiviteter ud af huset Daglige ændringer

Læs mere

Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole.

Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole. Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole. Kære alle med tilknytning til Solhverv Privatskole. Endnu et halvt år er gået, og vi nærmer os med hastige skridt en velfortjent sommerferie. Som sædvanlig er der

Læs mere

1. skoledag Bestyrelsesmøde. Personalemøde bh/vuggestue kl

1. skoledag Bestyrelsesmøde. Personalemøde bh/vuggestue kl 2016 AUGUST 1 ma feriedag 31 Sommerferie Lukkedag 2 ti feriedag Sommerferie Lukkedag 3 on feriedag Sommerferie Lukkedag 4 to feriedag Sommerferie Lukkedag 5 fr feriedag Sommerferie Lukkedag 6 lø fridag

Læs mere

Årsplan/aktivitetskalender for8.b

Årsplan/aktivitetskalender for8.b 2018 Årsplan/aktivitetskalender for8.b 2018-2019 Uge Dato Aktivitet 33 On. 15.aug. Første skoledag.0 kl. møder kl. 9-12, 1.-3. kl. møder 8-12 og 4.-9. kl. 8-15 34 Fr. 17. aug. Fællessamling kl. 8.15-8.45

Læs mere

Nyhedsbrev for Damhusengens Skole

Nyhedsbrev for Damhusengens Skole Nyhedsbrev for Damhusengens Skole - og for sammenlægningsprocessen mellem Hyltebjerg og Vanløse skoler Maj 2017 Kære forældre på Hyltebjerg og Vanløse skoler 9. klassernes sidste skoledag, er lige blevet

Læs mere

Undervisningsplan 2013/2014

Undervisningsplan 2013/2014 juli 2013 august 2013 september 2013 1 ma 27 1 To 1 Sø 2 Ti 2 Fr 2 Ma 36 3 On 3 Lø 3 Ti 4 To 4 Sø 4 On 5 Fr 5 Ma 32 5 To 6 Lø 6 Ti 6 Fr 7 Sø 7 On Planlæggelse 7 Lø 8 Ma 28 8 To Planlæggelse 8 Sø 9 Ti 9

Læs mere

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Stjernebrevet SFO1 Pavillonen sommer 2012 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på kulturel aften, bedsteforældredag og gamle

Læs mere

Årsplan for 7. klasse

Årsplan for 7. klasse 2014 Årsplan for 7. klasse 2014-2015 Uge Dato Aktivitet 33 Ma. 11. aug. Første skoledag. Alle møder kl. 9.00. Indskoling får fri kl. 11.30 og 4.-9. kl. får fri kl. 15. Ti. 12.aug. K-møde kl. 13.15-13.45

Læs mere

Vandskel. Ovennævnte fagdage skal danne fundament for uge 36 efter sommerferien, hvor flere årgange skal inddrages i projektet.

Vandskel. Ovennævnte fagdage skal danne fundament for uge 36 efter sommerferien, hvor flere årgange skal inddrages i projektet. FUSK Maj 2009 Næste års planlægning er i fuld gang Der er altid spændende udfordringer i løbet af foråret omkring planlægningen af det kommende skoleår. Kan vi få tingene til at nå sammen, så økonomien

Læs mere

Et nyt Børne- og Familiehus. Vi vendte efter en lang og dejlig sommerferie tilbage til et nyt hus med flere børn og færre voksne - det lyder da

Et nyt Børne- og Familiehus. Vi vendte efter en lang og dejlig sommerferie tilbage til et nyt hus med flere børn og færre voksne - det lyder da Nyhedsbrevet Årgang 16 - Nr. 5 - September 2010 Sommeren I dette nummer af Nyhedsbrevet vil vi forsøge at samle op på sommerens mange gode og glade oplevelser. Vi bliver nødt til at spole filmen helt tilbage

Læs mere

SFO1 Pavillonen april 2013. Tlf. nummer: 36 37 83 41

SFO1 Pavillonen april 2013. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Stjernebrevet SFO1 Pavillonen april 2013 Tlf. nummer: 36 37 83 41 I april måned holder støttebenet børnebanko i Pavillonen for alle medlemmer af støttebenet. Fra personalets side vil vi gerne benytte lejligheden

Læs mere

Aktivitetskalender for børnehaveklassen

Aktivitetskalender for børnehaveklassen Aktivitetskalender for børnehaveklassen 2017-2018 Uge Dato Aktivitet 32 7. - 9. aug. To. 10.aug. Første skoledag.0.(9-12) 1.-3.(8-12) 4.-9.(8-15) 33 Legeøen uge 33 - Rim og remser Sommerfugle emne 34 To.

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 20. juni 2014 Fredagsbrev nr. 786 Næste uge: 23. juni 24. juni 25. juni 26. juni 27. juni 28. juni Hjemgruppeuge 4.kl. på tur til København Farvel-fest for Erwin LM besøger 6.kl.

Læs mere

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017 Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2016-2017 Udgave: April 2017 Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt August: I forbindelse med skolestart Marts/April: Op til påskeferien Oktober: Op til

Læs mere

Engdalskolen SKOLENYT

Engdalskolen SKOLENYT Engdalskolen SKOLENYT April 2017 Der er forår i luften Der er forår i luften, og vi er lige kommet tilbage fra påskeferien. Foråret er en travl tid på skolen skoleåret går på hæld samtidig med, at undervisningsforløb

Læs mere

Til børn og forældre i Bjerregrav Børnehus/Friskole.

Til børn og forældre i Bjerregrav Børnehus/Friskole. Til børn og forældre i Bjerregrav Børnehus/Friskole. Den ene dag tager den anden. Lidt uhyggeligt. Inden vi får os set omkring, er endnu et skoleår gået. Og samtidig er vi dybt inde i planlægningen af

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 23. juni 2017 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 910 Næste uge: Mærkedag: 23. juni 26. juni 27. juni 28. juni Børnene - Sommerferie Alle lærer pæd.dag Alle lærer pæd.dag Alle lærer pæd.dag STORT

Læs mere

Årsplan for børnehaveklassen 2010/2011

Årsplan for børnehaveklassen 2010/2011 Årsplan for børnehaveklassen 2010/2011 Hvornår? Hvad skal der ske? (Emne) Hvordan? (Form og metode) Med hvilket formål? Andet 32-35 Børnehaveklassen-hvem er vi? Vi arbejder med navne, udseende, hvad kan

Læs mere

ÅRSPLAN STENUM BØRNEHAVE 2014/2015.

ÅRSPLAN STENUM BØRNEHAVE 2014/2015. ÅRSPLAN STENUM BØRNEHAVE 2014/2015. FOTOGRAFERING: 29. august AUGUST Vi vil gerne bruge meget tid på at tage imod alle børn og forældre efter ferien. Løveungerne kommer her i august i Den nye løvehule

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 2. februar 2018 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 933 Næste uge: Mærkedag: 06.februar 09. februar 09.februar 09.februar SFO.P.møde - Lærermøde Fastelavn kl. 8.00 12.00 se program i dette fredagsbrev

Læs mere

Månedsplan for Trelleborg Friskole 19/20

Månedsplan for Trelleborg Friskole 19/20 20 AUGUST 1 Sommerferie. SFO åben 2 Sommerferie. SFO åben 5 Sommerferie. SFO åben Kontoret åbner. 6 Sommerferie. SFO åben 7 Sommerferie. SFO åben 8 Sommerferie. SFO åben 9 Sommerferie. SFO åben 10 11 1.skoledag

Læs mere

KLOKKEBJERGS TLF. NR. 9735 1688 www.klokkebjerg. E.mail: Info@klokkebjerg.dk

KLOKKEBJERGS TLF. NR. 9735 1688 www.klokkebjerg. E.mail: Info@klokkebjerg.dk ÅRG. 29 INFORMATION Klokkebjergs bestyrelse er: Henning Hansen, Esbjerg (formand) Svend Engrob, Tarm (næstformand) Birgit Storbjerg, Ølgod Frida Skade, Skjern Torben Hvergel, Ringkøbing Bestyrelsen for

Læs mere

Årsplan/aktivitetskalender for 3.B

Årsplan/aktivitetskalender for 3.B Årsplan/aktivitetskalender for 3.B 2018-2019 Ug e Dato Aktivitet 33 On. 15.aug. Første skoledag.0 kl. møder kl. 9-12, 1.-3. kl. møder 8-12 og 4.-9. kl. 8-15 Fr. 17. aug. Fællessamling kl. 8.15-8.45 Alle

Læs mere

Det er koldt derude, hvis ikke ungerne har, så send hue og vanter med til pauserne.

Det er koldt derude, hvis ikke ungerne har, så send hue og vanter med til pauserne. Det er koldt derude, hvis ikke ungerne har, så send hue og vanter med til pauserne. Vi har fået masser af spalteplads i den lokale presse, mandag havde vi besøg af Merete Riisager, det var et vældig fint

Læs mere

Vi har haft et skoleår præget at store og små begivenheder, der alle på forskellig vis har give læring og gode oplevelse til både børn og voksne.

Vi har haft et skoleår præget at store og små begivenheder, der alle på forskellig vis har give læring og gode oplevelse til både børn og voksne. NYHEDSBREV Pilehaveskolen den 15.juni 2017 Kære forældre Så er endnu et skoleår ved at være til ende, og medarbejdere og ledelse på Pilehaveskolen takker for et godt år sammen med jer og jeres dejlige

Læs mere

En hilsen fra Indianerbrødboden

En hilsen fra Indianerbrødboden En hilsen fra Indianerbrødboden Hej allesammen, først vil jeg sige 1000-tak for hjælpen til alle dem der har støttet brødboden på sommerfesten ved at bage eller donere ingredienserne. Der blev solgt brød

Læs mere

Årsplan for 7. klasse 2013-2014

Årsplan for 7. klasse 2013-2014 2013 Årsplan for 7. klasse 2013-2014 Uge Dato Aktivitet 33 Ma. 12. aug. Første skoledag kl. 9.00-11.30 34 Fr. 16. aug. Skolefotorgrafering 0., 1., 3., 5., 7. og 9. kl. 35 Ma. 26. aug. Fælles forældremøde

Læs mere

Skolelederens beretning 2015. For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker.

Skolelederens beretning 2015. For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker. Skolelederens beretning 2015 For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker. Jeg har været af sted på utallige lejrskoler i både udland og KBH. Hver eneste gang

Læs mere

VELKOMMEN til. REGNBUEN Vestergade Otterup. Mini-SFO. Tlf.: SOLSTRÅLEN Tværgade Otterup. Tlf.: SOLSTRÅLEN

VELKOMMEN til. REGNBUEN Vestergade Otterup. Mini-SFO. Tlf.: SOLSTRÅLEN Tværgade Otterup. Tlf.: SOLSTRÅLEN VELKOMMEN til Mini-SFO REGNBUEN Vestergade 7 5450 Otterup Tlf.: 63 82 11 66 SOLSTRÅLEN Tværgade 2 5450 Otterup Tlf.: 30 62 11 66 SOLSTRÅLEN REGNBUEN Vestergade 7 5450 Otterup VELKOMMEN til Mini-SFO Tlf.:

Læs mere

Nyhedsbrev fra Balle Børnehus.

Nyhedsbrev fra Balle Børnehus. Maj 2014 Nyhedsbrev fra Balle Børnehus. Så er det vist kommet til den tid, hvor et nyhedsbrev er på sin plads. Der er flere ting, vi tænker, der vil være rart at få formidlet ud til jer forældre. Fælles

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 19/2018 Arrild Privatskole Arbejdsdag. Sæt allerede nu kryds i kalenderen til årets næste arbejdsdag lørdag d.02.06. Vi glæder os til en hyggelig lørdag sammen med forældre fra både Børnehuset

Læs mere

Så skete det igen, det er sørme det er sandt, det er december :0)

Så skete det igen, det er sørme det er sandt, det er december :0) Så skete det igen, det er sørme det er sandt, det er december :0) Tirsdag havde vi indskrivning til vores tidlig SFO, vi ender op med en klasse på 16 (muligvis 17) elever, det er jo bare perfekt :0) Der

Læs mere

Praktiske oplysninger. - Velkommen i 0. klasse og DUS på Sofiendalskolen

Praktiske oplysninger. - Velkommen i 0. klasse og DUS på Sofiendalskolen Praktiske oplysninger - Velkommen i 0. klasse og DUS på Sofiendalskolen Kære forældre! Nu nærmer tiden sig, hvor jeres barn skal begynde i skole og her er lidt informationer på skrift, da det kan være

Læs mere

Nyhedsbrevet. Årgang 21 - Nr. 4 - Maj 2015

Nyhedsbrevet. Årgang 21 - Nr. 4 - Maj 2015 Nyhedsbrevet Årgang 21 - Nr. 4 - Maj 2015 Til forældre og voksne Alle mand er klar og pludselig var den der, den længe ventede pavillon, den kom som så meget andet, dalende ned fra himlen en tidlige fredag

Læs mere

INFORMATIONSFOLDER INDSKOLINGEN PÅ NØRRE NISSUM SKOLE.

INFORMATIONSFOLDER INDSKOLINGEN PÅ NØRRE NISSUM SKOLE. INFORMATIONSFOLDER INDSKOLINGEN PÅ NØRRE NISSUM SKOLE. 1 Kære forældre Med denne informationsfolder håber vi at kunne give svar på nogle af de spørgsmål der opstår, når jeres barn starter i skole, og dermed

Læs mere

Et sammenhængende skoletilbud fra 0. 9.kl. på

Et sammenhængende skoletilbud fra 0. 9.kl. på Et sammenhængende skoletilbud fra 0. 9.kl. på BØVLING FRISKOLE EN SKOLE - HVOR BARNET KAN FÅ ET TRYGT OG SAMMENHÆNGENDE SKOLETILBUD FRA 0. -9. KL. FRISKOLENS VÆRDIGRUNDLAG Bøvling Friskole bygger på Grundtvigs

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 28. november 2014 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 802 Næste uge: 30. november 01. december 02. december Udlejning Baunen Juleemnedag fra kl.08.05-13.00 HK fri Lærermøde Mærkedag: 29. november

Læs mere

Ollerup Friskole /16

Ollerup Friskole /16 www.ollerupfriskole.dk Ollerup Friskole - 215/16 En friskole er i princippet en demokratisk forening af familier, der vælger at lave friskole sammen. Som familie på en friskole har man derfor et helt unikt

Læs mere

Hold%Øje%uge%35.% Jubilæum% %30%år % Det%skal%fejres!%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30!% Kære!alle.!

Hold%Øje%uge%35.% Jubilæum% %30%år % Det%skal%fejres!%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30!% Kære!alle.! Jubilæum% %30%år % Sæt % Det%skal%fejres%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30% Viharplanlagt,atvibruge2dagetiljubilæumsGforberedelser.Alle klasserneforbereder2boder.derbliverbådeaktivitetsgog madboder,derkommerunderholdning,ogsåerderbestiltgodtvejr

Læs mere

Årsplan/aktivitetskalender for mellemtrin

Årsplan/aktivitetskalender for mellemtrin Årsplan/aktivitetskalender for mellemtrin 2018-2019 2018 Uge Dato Aktivitet 33 34 Ons. 15. aug. Første skoledag alle møder fra kl. 8.00-13.15 Fr. 17. aug. Fællessamling kl. 8.15-8.45 Alle 23.-24. aug.

Læs mere

Paradisbakkeskolens skolebestyrelse afholder ordinært møde

Paradisbakkeskolens skolebestyrelse afholder ordinært møde Paradisbakkeskolens skolebestyrelse afholder ordinært møde Mandag den 7. marts 2016 kl. 17.00 19.00 på lærerværelset referat Beslutningsprotokol Tilstede: Michael, John, Michael H., Katrine, Iben, Erik,

Læs mere

NYHEDSBREV FRA ESPE SKOLE & BØRNEHAVE September 2018

NYHEDSBREV FRA ESPE SKOLE & BØRNEHAVE September 2018 NYHEDSBREV FRA ESPE SKOLE & BØRNEHAVE September 2018 Kære forældre Så er efteråret over os med skiftende sol og regn, efter en dejlig solrig sommer. Vi var heldige, at det holdt tørvejr torsdag d. 6.september,

Læs mere

Skolebestyrelsens årsberetning 2016/17 Christiansfeld Skole

Skolebestyrelsens årsberetning 2016/17 Christiansfeld Skole 8. juni 2017 Skoleåret 2016/17 er ved at være slut. Med det følger skolebestyrelsens årsberetning. Den endelige beretning for skoleåret blev behandlet på skolebestyrelsesmøde d. 8. juni 2017 og bliver

Læs mere

Der er jule-klippe-hygge-dag torsdag d. 30. november, fra , alle er velkomne til at komme forbi og hygge med.

Der er jule-klippe-hygge-dag torsdag d. 30. november, fra , alle er velkomne til at komme forbi og hygge med. Så er det fredag. En stille uge på skolen er gået. Stille fordi 8. og 9. årg. er sendt i praktik. Det forlyder, at de unge mennesker har klaret sig godt, og at de har fået et godt indblik i arbejdsmarkedet.

Læs mere

Velkommen i 0. klasse og DUS på Sofiendalskolen årgang/børnehaveklasse

Velkommen i 0. klasse og DUS på Sofiendalskolen årgang/børnehaveklasse Velkommen i 0. klasse og DUS på Sofiendalskolen - 0. årgang/børnehaveklasse Nu nærmer tiden sig, hvor jeres barn skal begynde i skole og her er lidt informationer på skrift, da det kan være svært at huske

Læs mere

Traditioner. Traditioner omkring højtider og helligdage. Jul:

Traditioner. Traditioner omkring højtider og helligdage. Jul: Traditioner Traditioner omkring højtider og helligdage Jul: Juletræstur og juleklip: Tættest muligt på 1.december laver alle julepynt - 6. klasse tager ud og finder et smukt juletræ til skolen. Herefter

Læs mere

Årsplan for 7. klasse

Årsplan for 7. klasse Årsplan for 7. klasse 2012-2013 2012 Uge Dato Aktivitet 33 Ti. 14. aug. Første skoledag kl. (8.00) 9.00-11.30 34 Tors 23. Aug. Fælles forældremøde i udskolingen 19-21 Fre. 24. Aug. Skolefotografering 35

Læs mere

Mini-SFO SOLSTRÅLEN. VELKOMMEN til. REGNBUEN og Mini-SFO Vestergade Otterup. Tlf.: SOLSTRÅLEN Tværgade Otterup

Mini-SFO SOLSTRÅLEN. VELKOMMEN til. REGNBUEN og Mini-SFO Vestergade Otterup. Tlf.: SOLSTRÅLEN Tværgade Otterup REGNBUEN og Mini-SFO Vestergade 7 5450 Otterup Tlf.: 63 82 11 66 VELKOMMEN til Mini-SFO SOLSTRÅLEN Tværgade 2 5450 Otterup Tlf.: 30 62 11 66 SOLSTRÅLEN Velkommen Regnbuen/Solstrålen er Otterup Realskoles

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 5. april 2013 Fredagsbrev nr. 734 Næste uger: Uge 15 09. april 12. april Mette G. Kursus hele ugen Spisning for kommende Bh.kl. forældre Forældremøde ml.gr. Skole-hjem overbygn.

Læs mere

NYT Herskindskolen Maj 2011

NYT Herskindskolen Maj 2011 NYT Herskindskolen Maj 2011 Nyt personale Mit navn er Sille Aarlit Jensen, jeg er 35 år gammel og bor i Skanderborg med min mand og vores to børn. Jeg stammer egentlig fra Århus, men flyttede efter lidt

Læs mere

Årsplan for 9. klasse 2014-2015

Årsplan for 9. klasse 2014-2015 2014 Årsplan for 9. klasse 2014-2015 Uge Dato Aktivitet Første skoledag. Alle møder kl. 9.00. 33 Ma. 11. aug. Indskoling får fri kl. 11.30 og 4.-9. kl. får fri kl. 15. 34 Uge 34 Fr. 22. aug. Skolefotografering

Læs mere

Arrild Privatskole. HUSK: Skolefesten d Husk også madbestilling senest d.01.04

Arrild Privatskole. HUSK: Skolefesten d Husk også madbestilling senest d.01.04 -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 12/2019 HUSK: generalforsamlingen

Læs mere

SFOen v/kildegårdskolen

SFOen v/kildegårdskolen Dette er en folder, der henvender sig til forældre med børn i SFOen v/ Kildegårdskolen. I folderen finder man bl.a. information om børnenes dagligdag i SFO, samarbejde med forældre og skole samt en række

Læs mere

Stjernebrevet. Oktober 2013 Fritten: 36 37 83 36 Kudu: 36 37 83 31 Gekko: 36 37 83 41

Stjernebrevet. Oktober 2013 Fritten: 36 37 83 36 Kudu: 36 37 83 31 Gekko: 36 37 83 41 Stjernebrevet Oktober 2013 Fritten: 36 37 83 36 Kudu: 36 37 83 31 Gekko: 36 37 83 41 Efteråret er så småt begyndt at trænge sig på og vi vil derfor for alvor begynde med inde-aktiviteterne. Dette betyder

Læs mere

NYHEDSBREV. Maj 2015 HORSENS KOMMUNE. Højvangskolen

NYHEDSBREV. Maj 2015 HORSENS KOMMUNE. Højvangskolen NYHEDSBREV Maj 2015 HORSENS KOMMUNE Højvangskolen Inspektørens spalte men stabilt fremmøde er vigtigt. Det er også vigtigt, at alle elever møder til tiden. Man mister jo ikke bare 5 minutters læring ved

Læs mere

Nyhedsbrev for. Nyhedsbrev

Nyhedsbrev for. Nyhedsbrev Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2012-2013 Udgave: Oktober Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

15/16. Sparkær Skole & SFO/Klub. Sparkær Skole, Langgade 32, 8800 Viborg. Telefon: 87872520 E-mail: skole.sparkaer@viborg.dk

15/16. Sparkær Skole & SFO/Klub. Sparkær Skole, Langgade 32, 8800 Viborg. Telefon: 87872520 E-mail: skole.sparkaer@viborg.dk 15/16 Sparkær Skole & SFO/Klub Sparkær Skole, Langgade 32, 8800 Viborg Telefon: 87872520 E-mail: skole.sparkaer@viborg.dk Velkommen til Sparkær skole og SFO/Klub Vi vil med denne lille folder give jer

Læs mere

Uge 35 Stausø d. 31. august 2018

Uge 35 Stausø d. 31. august 2018 20-års jubilæum Lørdag d. 15. september fejrer vi 20-års jubilæum. Det bliver en festlig dag med mange forskellige boder og aktiviteter bl.a. cykelsponsor løb. Om aftenen er der fest for de voksne vi skal

Læs mere

Afdelingsledere i DUS-Vodskov. DUS-Leder. Dus C

Afdelingsledere i DUS-Vodskov. DUS-Leder. Dus C JUNI / JULI 2012 Afdelingsledere i DUS-Vodskov Lene Boll (99384534) & Lene Birk (99384532) DUS-Leder Lasse Andreasen Tlf. 99384523 Dus B Dus A Begonievej 2 9310 Vodskov Kirkevej 49 9310 Vodskov Tlf: 99384530

Læs mere

Brev til alle hjem og Sommerferienyt

Brev til alle hjem og Sommerferienyt Brev til alle hjem og Sommerferienyt 19. juni 2015 Kære elever og forældre! Nu nærmer vi os stærkt sommerferien, og der er en masse praktiske oplysninger, som er vigtige i den anledning: KYS og KØR Vores

Læs mere

Skalmejeskolen. Forældrehåndbog. En alfabetisk gennemgang af nogle af hverdagens spørgsmål i tilknytning til Skalmejeskolen.

Skalmejeskolen. Forældrehåndbog. En alfabetisk gennemgang af nogle af hverdagens spørgsmål i tilknytning til Skalmejeskolen. Skalmejeskolen Forældrehåndbog En alfabetisk gennemgang af nogle af hverdagens spørgsmål i tilknytning til Skalmejeskolen. September 2018 Skalmejeskolen skal være en af de bedste skoler, der findes. På

Læs mere

NYT. Maj NYT maj 2016.

NYT. Maj NYT maj 2016. NYT Maj 2016 NYT maj 2016. Så var sommeren lige på besøg, og det endda i Himmelfartsferien, hvor vores 7. kl. blev konfirmeret. Jeg håber at alle har haft mulighed for at nyde de gode dage. Kommende 0.

Læs mere

Sund skole uge. I hele uge 41 møder alle eleverne fra 08:00 13:10, hvor de arbejder med temaet: Sundhed på mange måder.

Sund skole uge. I hele uge 41 møder alle eleverne fra 08:00 13:10, hvor de arbejder med temaet: Sundhed på mange måder. Kalender oktober 2. oktober Sundhedsplejerske i 0. klasse Uge 41 Sund-skole uge alle i skole 08:00-13:10 12. oktober Motionsdagen Uge 42 Efterårsferie HUSK lukkeuge i SFO 23. oktober Sundhedsplejerske

Læs mere

Arrild Privatskole. Torsdag d påbegyndes sammenbygningen af Børnehuset og Multihuset.

Arrild Privatskole. Torsdag d påbegyndes sammenbygningen af Børnehuset og Multihuset. -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 06/2018 Kære bruger

Læs mere

Maj står for døren. Og det betyder,

Maj står for døren. Og det betyder, Sidste skoledag for 9.klasserne er ons. d. 28.maj. Billdet her stammer fra 2013. Kontaktblad for Nordvestskolen, Stormarkafdelingen Nr.6 Maj 2014 51. Årgang Maj står for døren. Og det betyder, at de ældste

Læs mere

Årsplan/aktivitetskalender for 0. årgang

Årsplan/aktivitetskalender for 0. årgang 2018 Årsplan/aktivitetskalender for 0. årgang 2018-2019 Uge Dato Aktivitet Ons. 15.aug. Første skoledag 0 klasse møder kl. 9-12, Fre. 17. aug. Fællessamling kl. 8.15-8.45 Alle Uge 34 Emne: Mig og min familie

Læs mere

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 12/2018. Nyt fra Børnehuset:

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 12/2018. Nyt fra Børnehuset: -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 12/2018 Nyt fra

Læs mere

Denne dagbog tilhører Max

Denne dagbog tilhører Max Denne dagbog tilhører Max Den lille bog, du står med nu, tilhører en dreng. Han hedder Max og er 8 år gammel. Dagbogen handler om Max og hans familie. Max er flyttet tilbage til København med sin mor efter

Læs mere

Årgang 18 - Nr. 1 - December 2011

Årgang 18 - Nr. 1 - December 2011 Nyhedsbrevet Årgang 18 - Nr. 1 - December 2011 Et forrygende efterår Det er fornemmelsen når man nu sidder her med den første vintersne og juletræet tændt, kalendergaverne i sækken og børnene i positiv

Læs mere

Syddjurs Friskole Ugebrev 20

Syddjurs Friskole Ugebrev 20 Syddjurs Friskole Ugebrev 20 2018 Ugebrevet udkommer normalt i weekenden Indlæg sendes senest fredage kl. 20.00 til syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: 14. maj 16.30-18: Møde for 1. klasses

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 13. juni 2014 Fredagsbrev nr. 785 Næste uge: 14. juni 16. juni 17. juni 18. juni 19. juni 20. juni Arbejdslørdag kl. 10.00 Ekstraordinær generalforsamling kl. 19.00 CP fri Fyraftensmøde

Læs mere

Å r g a n g N r. 5 - A u g u s t

Å r g a n g N r. 5 - A u g u s t Nyhedsbrevet Å r g a n g 1 7 - N r. 5 - A u g u s t 2 0 11 Et forrygende forår Et forår og en sommer som var spækket med aktiviteter og gode oplevelser. Vi var her og der og næsten alle vegne. får lyst

Læs mere

Nyhedsbrev 19/2019. Et stort tillykke skal lyde til Christian, der på søndag bliver konfirmeret i Arrild Kirke.

Nyhedsbrev 19/2019. Et stort tillykke skal lyde til Christian, der på søndag bliver konfirmeret i Arrild Kirke. Arrild Friskole & Børnehus Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund. Skolen@arrildfriskole.dk Tlf.: 74830103 Boernehuset@arrildfriskole.dk Tlf.: 30138403 Nyhedsbrev 19/2019 Et stort tillykke skal lyde til

Læs mere

Aktivitetskalender 2008/2009 HTX - Teknisk Gymnasium Grenaa

Aktivitetskalender 2008/2009 HTX - Teknisk Gymnasium Grenaa Aktivitetskalender 2008/2009 HTX - Teknisk Gymnasium Grenaa Uge Dag Aktivitet 32 T 05.08 T 07.08 F 08.08 33 M 11.08 T 12.08 Lærermøde + pædagogisk dag 9-15 Pædagogisk dag 8-15 Pædagogisk dag 8-15 Første

Læs mere

Nyhedsbrev 15/2019. Nyt fra Børnehuset:

Nyhedsbrev 15/2019. Nyt fra Børnehuset: Arrild Friskole & Børnehus Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund. Skolen@arrildfriskole.dk Tlf.: 74830103 Boernehuset@arrildfriskole.dk Tlf.: 30138403 Nyhedsbrev 15/2019 Nyt fra Børnehuset: Overnatning

Læs mere

Teamets årsplan/aktivitetskalender for 4. årgang

Teamets årsplan/aktivitetskalender for 4. årgang 2017 Teamets årsplan/aktivitetskalender for 4. årgang 2017-2018 Uge Dato Aktivitet Første skoledag. (0. møder kl. 9-12.) (1.-3. møder kl. 8-12.) (4.-9. møder kl. 8-32 To. 10. aug. 15) 33 34 Uge 34 On.

Læs mere

Det bliver til et torsdagsbrev denne uge, det suser bare derud af med fuld skrald

Det bliver til et torsdagsbrev denne uge, det suser bare derud af med fuld skrald Det bliver til et torsdagsbrev denne uge, det suser bare derud af med fuld skrald Vi er gået ind i den mørke tid, få reflekser og lys på jeres unger, så de kan ses af bilisterne. Vi har afholdt forældresamtaler

Læs mere

Kløverbladet. Februar 2010 Årgang 12, Nummer 3. 10/2 Skoleforældremøde. 12/2 Fastelavnsfest. 15/2-19/2 Vinterferie. 23/2 Klubaften

Kløverbladet. Februar 2010 Årgang 12, Nummer 3. 10/2 Skoleforældremøde. 12/2 Fastelavnsfest. 15/2-19/2 Vinterferie. 23/2 Klubaften Kløverbladet 10/2 Skoleforældremøde 12/2 Fastelavnsfest 15/2-19/2 Vinterferie 23/2 Klubaften 24/2 Intromøde for kommende 0. kl. og deres forældre 12/3 Skolens fødselsdag teaterforestilling 3. 7. kl. 17/3

Læs mere

Årsplan for børnehaveklassen 2011/2012

Årsplan for børnehaveklassen 2011/2012 Årsplan for børnehaveklassen 2011/2012 Hvornår? Hvad skal der ske? (Emne) Hvordan? (Form og metode) Med hvilket formål? Andet 32-35 Børnehaveklassen-hvem er vi? Vi arbejder med navne, udseende, hvad kan

Læs mere

HUSK SKIFTETØJ TIL SKABET, det er temmelig vådt derude :0) Stativet med overtøj, ude i gangen, skal tømmes hver fredag.

HUSK SKIFTETØJ TIL SKABET, det er temmelig vådt derude :0) Stativet med overtøj, ude i gangen, skal tømmes hver fredag. Så skete det igen, det er sørme det er sandt, det er december :0) Der bliver forberedt, til musicalen, der bliver produceret fine ting, lækre ting, søde ting og alle mulige ting, I kan godt glæde jer.

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2015 Vinterferie. Så er vi nået til uge 7 og skolen holder vinterferie og dermed holder SFO åbent hele dagen. Det har vi annonceret i de sidste par udgaver af Nyhedsbrevet. Vi skal bl.a. i BioHuset og se Min

Læs mere