Beretninger fra Klubture FTK Kalender

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Beretninger fra Klubture FTK Kalender"

Transkript

1 Beretninger fra Klubture FTK Kalender

2 Månedens beretning/artikel I Jubilæums året 2017 vil den månedlige konkurrence om blink og uddeling af skribentprisen foregå på en anden måde end vanligt. Hver måned trækkes der lod bland indsendte fangstberetninger og artikler om et gavekort på 500 kr. til fiskegrej. Alle indlæg bliver vekslet til et lod i udtrækningen til Årets Skribentpris, der trækkes til juleafslutningen i december. Fangstberetninger/artikler sendes til John på bestyr2.ftk@smaabaadsklub1.dk For at kunne deltage i konkurrencen skal der for fangstberetningers vedkommende, medsendes minimum et foto. Foto er ikke et krav til artikler, men er meget velkomne.. Sven Nyholms vinder et gavekort på 500 kr. for sin artikel i Nyhedsbrevet for april måned. Gavekortet kan afhentes på en kommende klubaften.

3 Onsdag d. 7. juni 2017 kl 19.00, Klubhuset, Præstevej 90, 5210 Odense Efter den ekstraordinære generalforsamling afholdes den annoncerede Klubaften, som denne dag er Grillaften - husk tilmelding senest d. 1. juni i tråd på hjemmesiden Dagsorden : 1. Valg af dirigent 2. Kassererens fremlæggelse af regnskab

4 Vi har fået en del opfordringer på at lave en tur på Slien, den lange fjorden der går fra Flensborg Fjord ved Kappelen og ind til Slesvig. Den har vi så taget på os! Slien skulle være Tysklands flotteste fjord, 42km lang Sejlafstand fra f.eks. Sønderborg er knap 20NM, så med pinseturen til Ribe 2016 in mente, har vi vedtaget at køre til Slesvig og sætte bådene i her. Afstand ca. 40 km fra grænsen. Program for turen kan ses på næste side.

5 Fredag den 2/6 Kl Fælles afgang fra rasteplads Kildebjerg, E20. Vi sætter kursen mod rasteplads Ustrup, E45 for hvil og evt. opsamling. Alternativt møder man selv op i Schleswig. Kl ca. Ankomst til Schleswig Stadthafen, hvor bådene sættes i vandet. Efter en whisky overnatter vi i Lystbådehavnen. Lørdag den 3/6 Kl Skippermøde på havnen og udlevering af søkort. Vi lægger blødt ud med en gåtur til Gottorp Slot og Nydam Båden, et vikingeskib, som blev ført til Schleswig som krigsbytte. Åbent fra kl Kl Afgang fra Stadthafen. Vi sætter kursen mod Arnis/Kappelen. Kl Fællesspisning på restaurant. Efter en whisky overnatter vi i Lystbådehavnen. Søndag den 4/6 Kl Skippermøde på havnen. Afgang fra Arnis/Kappelen Lystbådehavn. Afhængig af vejret, sætter vi kursen mod Schleimûnde, som er udsejlingen til Østersøen. Vi sætter kursen mod Lindau/Missunde, hvor vi skal overnatte. Undervejs nyder vi naturen og finder et hyggeligt sted hvor vi kan indtage vores frokost. Kl Der er fælles grillaften af vore medbragte eller indkøbte bøffer, pølser m.v. Efter en whisky overnatter vi i Lystbådehavnen. Mandag den 5/6 Kl Skippermøde på havnen. Vi sætter kursen mod Haddeby (Hedeby), som var en stor handelsby i vikingetiden. Her skal vi besøge Vikingemuseet og gå en tur på Margrethevolden (Dannevirke). Vi spiser vores frokost i disse historiske omgivelser. Kl ca. Vi sætter kursen mod Schleswig Stadthafen, hvor bådene tages op og klargøres til hjemtransport. Kl Afgang fra Schleswig. Det kan overvejes om der skal aflægges et besøg ved Fleggaard.

6 Her kan læses lidt historie og detaljer om Slien: _1864ruten.pdf Schleswig Stadthafen (Til GPS en: Am Hafen 5, Schleswig). Rampen er gratis! Vi er meget velkomne. Vi skal skrive en mail i forvejen, så bliver der sørget for parkeringsplads til bil og trailer og der reserveres plads i havnen. Mange hilsener fra Bruno Torben

7 Jubilæet vil blive afholdt 26. august på Hotel Rudkøbing Skudehavn, hvor FTK vil være vært, til en storslået fejring af klubbens 25 års jubilæum. Hotellet ligger optimalt for dem der medbringer båd, og vil overnatte i den. Klubben betaler naturligvis slæbestedet samt havnepenge. For dem som der ønsker lidt mere bekvemmelige forhold, i form af hotelværelser, er der selvfølgelig også mulighed for det. Skudehavnen kan tilbyde værelser på havnefronten til specialpriser, hvor der er plads til 140 overnattende gæster. Overnatningen er fordelt i 24 dobbeltværelser, eller 16 hotellejligheder med plads til 6 overnattende gæster. Alle værelser/lejligheder har eget bad og toilet samt TV. Tlf Book allerede overnatning nu!

8 Alt til Småbådsfiskeren! Kom ind i forretningen og se vores store udvalg i stænger, hjul, endegrej, forfang og forfangsmaterialer og gør en god handel!

9 Der var mødt 20 personer op til klubaften d. 5/4 og Claus stod vanen tro klar med kaffe og kage. Martin fra Hempel holdt foredrag om bundmaling og pleje til både og gav en masse gode råd.

10 Vejret var lidt blæsende fra morgenstunden men det gik fint. Der var 15 deltagere, en var syg og 2 stk. udeblev. Vi startede i klubben kl. 9 med rundstykker og efterfølgende teori ca. 2 timer. Der efter kører vi til Klintebjerg og sætter båden i vandet og bl.a. øver mand over bord, start og stop i høj fart og kurs på kompas.

11 Teori prøven foregik på et par bænke i det fri. Efter teori prøven blev deltagerne taget med hen i et skur / halvtag hvor prøven blev gået igennem. Deltagerne skulle også binde knuder, dobbelt halvstik og pælestik, råbåndsknob som blev øvet flittigt inden prøven. Efter teoriprøven sejlede censor med ud og bedømte deltagerne på deres færdigheder på vandet. Alle bestod prøven Af Henrik Kruse

12 Påsketræf på Sannes Camping FTK s klubtur. 13 bådteams havde valgt otte fiskedage på solskinsøen. Det levede den dog ikke op til denne gang, men vi fik dog fire dage på vandet. Resten af tiden gik med fællesspisning og grej- og bådsnak, og lidt om det møgvejr vi var rendt ind i Den sidste dag lovede metrologerne blankt vand og det var det da også da vi sejlede ud. Men kort efter kom regn og blæst, så vi søgte land over middag. Thomas og Wichman (Team Gnavpot) valgte vi at følge efter ud fra Årsdale. Det skulle vise sig at være en god beslutning, for efter en time havde vi laks i båden.

13

14 Påsketræffes tre største laks: Team Solvej Laks på 17,8 kilo Team Apache Laks på 11,4 kilo Team Pasta Laks på 5,6 kilo Vi har meldt os til Påsketræf igen i 2018, er der nogen der kunne have lyst til at følge med næste år, er de velkomne vi deler gerne ud af vores erfaringer. Hilsen Team Apache Henning Knudsen Tlf

15 Så blev det endelig tid for et af årets højdepunkter, Påsketræffet ved Sannes Familiecamping på Bornholm. Vi var 13 forventningsfulde bådteams i år. Køgefærgen lagde til kaj lørdag morgen klokken 6.00 og de fleste af os kørte direkte til Nexø havn så vi kunne få bådene i vandet og komme ud efter den længe ventede østersølaks. Vi kunne se på ais en at ca. 5 mil ude lå en del trollingbåde ret tæt og vi kunne høre på vhf en at der blev fanget laks i området. I løbet af dagen lykkedes det da også de fleste af os at få en laks elle to i båden og Team Gnavpot gav den gas med fire laks. Det skulle dog vise sig at det var et af de år hvor det var rigtigt svært at få laksene i tale, så der skulle arbejdes for det. Vejret var heller ikke med os, så det blev til mange inde dage. Nu kan man jo ikke give meteorologerne skylden for det dårlige fiskevejr men aldrig har vi dog oplevet en uge hvor det har drillet dem så meget at komme med en vejrudsigt der kunne holde mht. vinden.

16 De mange inde dage gav dog en masse hyggeligt samvær på campingpladsen. Nogen slappede bare af og sov længe, Team Gnavpot kørte i put and take og fangede stør, nogen gik en tur på kysten efter havørred. Vi fra Team Solvej brugte en del tid på kysten i waders, det blev til 10 havørreder hvor de 4 var blanke, Brian fangede en fin blank overspringer på 3,3 kg.

17 En af dagene hvor det stadig blæste ms var vi nogle stykker som blev enige om at prøve Årsdale Havn, vinden var stik vest så der var læ fra øen og man skal kun 1mil ud før der er dybt vand. Vi satte grejet da vi kom 1 mil fra land og kort efter kunne Henning Apache melde at han havde fisk på, det var en flot laks på 13,5 kg så det gav blod på tanden til os i de andre både. Efter en halv dag uden hug og med en tiltagende vind vendte vi snuden mod havnen igen. Lørdag var den sidste dag i konkurrencen, vejrudsigten lovede stille vejr ind til aften så nu skulle der fiskes. Op klokken 4.00 og af sted til Årsdale Havn, vi gik i gang med at sætte grejet 9 mil ude ved Marianne Grunden, for der var blevet fanget nogle store fisk i løbet af ugen.

18 Ekkolodet tegnede nogle fine laksebuer så forventningerne var store. Vi nåede kun lige at sætte det halve af grejet før der var hug på den ene sideplaner, hjulet skreg efter line mens en stor laks sprang ud af vandet en fem seks gange. Nu havde vi tidligere på ugen mistet en stor laks i samme kaliber, den sprang ud af vandet på samme måde og fik rystet krogen af så vi var noget nervøse for at det skulle gentage sig. Hurtigt blev grejet bjærget så fighten kunne begynde og en halv time senere kunne vi nette en flot laks på 116 cm og næsten 18 kg. Apache fik en 10+ laks kort efter samme sted og lidt senere fik Benny i Mopaen også en laks. Vi stoppede fiskeriet ved halv to tiden, det var begyndt at regne og der var også kommet noget vind igen og indvejningen sluttede klokken 17 den sidste dag så vi vendte snuden mod havnen.

19 Så var Påsketræffet slut for denne gang, det var et år med få men store laks, 61 både indvejede 100 laks hvoraf de 23 var over 10 kg og de 9 var over 15 kg. Der var præmie til de tre største laks : 18,4kg 18.3 kg og 17,8 kg. Brian fra Team Solvej var så heldig at vinde 3. pladsen. Det var en uge med godt kammeratskab, masser af hygge på campingpladsen og fællesspisning næsten hver aften. Vi ses på øen næste år! Knæk og bræk derude Team Solvej

20 Seniorafdelingen startede jeg op i 2016 og vi er aktive fra november til sidst i marts i de mørke måneder. Vi seniorer mødes til fællesspisning i vores dejlige klubhus. Klubben er nu blevet så gammel, at der er opstået behov for os seniorer at mødes uden båd for at spise i vores klubhus og snakke om grej, fisketure og fiskeri på de fynske kyster efter havørreder. Laksefiskeri er årets højdepunkt :-) Hilsen Team apache

21 Bedre forsikringsaftale til vores medlemmer! Læs mere på: Hvad dækker forsikringen? Forsikringen dækker dig og din båd med følgende: Kaskoforsikring Ansvarsforsikring Retshjælpsforsikring Samtlige ombordværende er dækket ved ulykkestilfælde (kan fravælges) Udvidet sejlads og landtransport til hele Norden (Danmark, Norge, Sverige, Finland og Ålands Øerne) Sejlads uden hastighedsbegrænsninger Sejlads hele året (kan fravælges) Jollevogn/trailer medforsikret op til kr. Personlige effekter medforsikret op til kr. Samlet forsikringssum max kr. Du kan også ringe til TRYG på

22

23 Arts Fiskeri udvalget ønsker alle velkommen til Klubmesterskabet i Arts Fiskeri 2017 Dette nye tiltag er kommet til, i stedet for det almindelige trolling fiskeri. Arts Fiskeri giver mulighed for såvel trolling fiskeri, kaste fiskeri fra båd, fiskeri fra opankret såvel som fiskeri fra drivende båd, en mulighed for alle fiskerglade personer. Vi ser frem til at se jer alle til forhåbentlig godt vejr og mange fisk i år.

24 Der vil være 5 afdelinger i Arts Fiskeri klubmesterskab. 1. og 2. afdeling afholdes som weekend arrangement i Middelfart Lystbådehavn. 3. og 4. afdeling afholdes som weekend arrangement i Nyborg Lystbådehavn. 5. afdeling afholdes som weekend arrangement i Assens, hvor begge dage tæller som en afdeling. Ved weekend arrangement afholder klubben følgende udgifter: isætning og optagning af båd på rampen, samt overnatning mellem lørdag og søndag. Der vil være arrangeret spisning i Assens. Hvor klubben vil være vært for mad til alle deltagende medlemmer af klubben. Drikkevarer sørger man selv for.

25 Husk tilmelding senest 5/8-17 til Bo Nørgaard på tlf Der er ingen fremmødepoint og de 3 bedste afdelinger tæller til den samlede klubmester i Arts Fiskeri Der vil i tilfælde af aflysning, blive lagt en alternativ dato ind i kalenderen, det vil være den eneste mulige dato, i tilfælde af en aflysning af en afdeling. Ved aflysning/flytning af en afdeling vil dette blive offentliggjort på FTK s hjemmeside: senest klokken dagen før afholdelse, samt den vil blive sendt rundt på sms-servicen.

26 De 5 afdelinger afholdes efter nedenstående plan: 1. afdeling Lørdag d. 20 maj Middelfart kl afdeling Søndag d. 21 maj Middelfart kl afdeling Lørdag d. 17 juni Nyborg kl afdeling Søndag d. 18 juni Nyborg kl afdeling Lørdag d. 12 august Assens kl & Søndag d. 13 august Assens kl

27 Ved hver afdeling vil der være følgende gældende: Indskrivning blanket skal udfyldes før konkurrencestart. Der udleveres startnummer som SKAL VÆRE AFLEVERET ved konkurrencens afslutning. Der udleveres ligeledes regler, som til en hver tid skal overholdes. Arts Fiskeri udvalget har til enhver tid suverænitet i alle afgørelser i forbindelse med konkurrence. Fiskeriet skal foregå fra båd. Konkurrencen gennemføres som Team konkurrence. Teamet tegnes af en skipper og denne kan så deltage i egen eller anden båd, men point vil til enhver tid tilfalde den, der er tegnet som skipper på teamet. Junior er man indtil det fyldte 18 år Der kan kun indvejes 1 fisk i hver kategori. Udvalgets medlemmer indvejer IKKE egen fisk.! Anden official varetager dette.! Følgende kategorier indgår: Havørred/Laks, Regnbueørred, Torsk, Mørksej, Hvilling, Makrel, Sild, Hornfisk, Pighvar, Slethvar, Rødspætte, Skrubbe, Ising. Placering går efter vægt. Alle fisk skal være rensede. Rognsækken må bevares i fladfisk. Bemærk: Der benyttes normalt gældende konditionsfaktor i FTK (0,8) for fedtfinne fisk over 55 cm, samt at mindstemål for de nævnte arter skal overholdes ved indvejning. Indvejning foregår umiddelbart efter afslutningen af konkurrencen og startbrikken SKAL være indleveret inden afslutningstidspunktet. Husk skippermøde VIGTIG info kan komme.

28 Gæste-gast, det er et tilbud til nye potentielle klubmedlemmer, kan deltage i arrangementet, men vi præciserer at iflg. klubben love og regler, er det et tilbuddet for en dag, ønsker gæsten at deltage i flere arrangementer, må gæsten melde sig ind i klubben, og ønsker gæsten at spise med, må gæsten derfor selv betale kuvertprisen, hvis det ønskes. Når der er dobbeltstævner betaler klubben kun for overnatningen mellem lørdag og søndag. Uetisk omgang med fisk, så som efterladelse af fisk på indvejningsstedet, eller anden respektløs omgang med disse, kan medfører diskvalifikation. Der fiskes 5 afdelinger hvor 3 afdelinger tæller i klubmesterskabet. Ved point lighed deles præmien. Point lægges op på hjemmesiden for hver afdeling, hurtigst muligt. Der vil der være en lodtræknings præmie blandt alle på lodtrækningstidspunktet tilstedeværende båd teams om et gavekort på 300 kroner. Mindstemål: Fisken måles fra snude til yderste halespids, hvorved længde målet opnås.

29 Point gives på følgende måde: Art: Mindstemål Point pr. kg. Havørred /Laks 40 cm/75 cm 1,0 kg. = 10 point Regnbueørred ingen 1,0 kg. = 21 point Torsk 40 cm 1,0 kg. = 8 point Mørksej 40 cm 1,0 kg. = 8 point Hvilling 25 cm 1,0 kg. = 76 point Sild ingen 1,0 kg. = 315 point Makrel 30 cm 1,0 kg. = 51 point Hornfisk ingen 1,0 kg. = 117 point Pighvar 30 cm 1,0 kg. = 12 point Slethvar 30 cm 1,0 kg. = 21 point Rødspætte 27 cm 1,0 kg. = 34 point Skrubbe 26 cm 1,0 kg. = 50 point Ising 25 cm 1,0 kg. = 120 point Hvis dansk lovgivnings mindstemål er større end ovenstående, er lovgivningen gældende.

30 Til hver afdeling vil der være følgende præmier: Junior præmier: 1. præmie gavekort 500 kroner 2. præmie gavekort 450 kroner 3. præmie gavekort 400 kroner 4. præmie gavekort 350 kroner 5. præmie gavekort 300 kroner 6. præmie gavekort 250 kroner 7. præmie gavekort 200 kroner 8. præmie gavekort 150 kroner 9. præmie gavekort 100 kroner 10. præmie gavekort 50 kroner 1. præmie gavekort 200 kroner 2. præmie gavekort 150 kroner 3. præmie gavekort 100 kroner

31 Præmier i det samlede klubmesterskab i Arts Fiskeri år præmie = gavekort 1600 kroner 2. præmie = gavekort 1300 kroner 3. præmie = gavekort 1100 kroner 4. præmie = gavekort 900 kroner 5. præmie = gavekort 800 kroner 6. præmie = gavekort 700 kroner 7. præmie = gavekort 550 kroner 8. præmie = gavekort 450 kroner 9. præmie = gavekort 350 kroner 10.præmie = gavekort 250 kroner Præmier vil blive overrakt til årets juleafslutning. Der vil ligeledes ved juleafslutningen blive der trukket lod om 8 meget flotte gavekort. Ved lodtrækningen om disse 8 gavekort, har man et lod for hver gang, man har deltaget i en afdeling af Arts Fiskeri, Småbåds Fiskeri eller Havfiskeri, jo flere lod jo større chance.

32 Samlede klubmester for Fyns Trolling Klub 2017: For at deltage i dette skal man selvfølgelig have deltaget i alle tre typer: Arts fiskeri, Havfisker og Småbåds fiskeri. Samlet vinder vil blive den der med sine tre placeringer opnår færrest point. Således at forstå, hvis man bliver nummer 4 i Arts Fiskeri, 2 i Havfiskeri og nummer 1 i Småbåds Fiskeri, har man opnået 7 point og vinderen vil så være den med færrest point. Ved pointlighed i det samlede klubmesterskab deles præmien. Kontakt personer i Arts Fiskeri klubmesterudvalget: Bo Nørgaard Kim Jørgensen Jørn Johansen Tommy Skøtt Udvalget vil i fællesskab stå for alle 5 afdelinger. Med ønsket om et rigtigt godt klubmesterskab, ser vi frem til at se jer alle i Tak til vores sponsor: HUSK AT STØTTE DEM, SOM STØTTER OS! ODENSE Jagt og Fritid

33 10/5: Klubaften kl BEMÆRK: NY DATO!!! Søren Vest og Thomas Stoffer fortæller om artsfiskeri. Uge 18: Klubtur til Simrishamn /5: 1. Afdeling Artsfiskeri (Middelfart) 21/5: 2. Afdeling Artsfiskeri (Middelfart) 2/6-5/6: Pinsetur til Slien (Kappelen-Slesvig) 3/6-4/6: DM i Trolling (Rødvig) Arrangeres af SSK 7/6: Ekstraordinær Generalforsamling + Grillaften kl /6: 3. Afdeling Artsfiskeri (Nyborg) 18/6: 4. Afdeling Artsfiskeri (Nyborg)

34 12/8-13/8: 5. Afdeling Artsfiskeri (Assens) Denne afdeling afholdes over hele weekenden med spisning lørdag aften 26/8: 25-års jubilæumsfest Hotel Rudkøbing Skudehavn 6/9 Klubaften kl /9: 1. Afdeling Småbådsfiskeri (Spodsbjerg) med spisning lørdag aften 17/9: 2. Afdeling Småbådsfiskeri (Spodsbjerg) 4/10: Klubaften kl /10: 3. Afdeling Småbådsfiskeri (Fåborg) 8/10: 4. Afdeling Småbådsfiskeri (Fåborg) 21/10: 5. Afdeling Småbådsfiskeri (Nyborg) TBA: Put & Take tur

35 1/11: Klubaften kl /11: Alternativ dato for Artsfiskeri/Småbådsfiskeri (I tilfælde af aflysning af afdeling tidligere på sæsonen) 5/11: Alternativ dato for Artsfiskeri/Småbådsfiskeri (I tilfælde af aflysning af afdeling tidligere på sæsonen) TBA: 1. Afdeling Havfiskeri 2017/2018 6/12: Klubaften Juleafslutning - kl TBA: 2. Afdeling Havfiskeri 2017/2018 TBA: Nytårstorsketur (Nyborg)

36 Fyns Trolling Klub - Klubhus Præstevej 90, 5210 Odense NV Kørselsvejledning: Afkørsel 53 E20 mod Blommenlyst. Der køres mod Blommenslyst,og ved Blommenslyst Kro drejes til venstre ad Kalørvej i lyskrydset. Man kører ca. 3-4 km. lige ud og følger vejen (Elsdyrløkken) til venstre mod Gl. Korup. Kort efter drejes til højre mod Gl. Korup. Et stykke efter drejes igen til højre ad Præstevej mod Korup Kirke. Efter meter kommer klubhuset på venstre hånd.

37 Kontakt på tværs af klubber samt Tryg Forsikring Michael Sørensen Hjejlebakken Odense NV Tlf Kontakt til Tryg Forsikring Jonny Jacobsen Hans Egedes Vej Odense NV Tlf Regnskab/økonomi, medlemsregistrering, medlemskort og referater David Nielsen Ejlstrupløkken Odense V Tlf kasserer.ftk@smaabaadsklub1.dk Nyhedsbreve, lodtrækning og skribentpris John Bent Hansen Hedelundvej Odense N Tlf bestyr2.ftk@smaabaadsklub1.dk Klubhuset, herunder vedligehold og udlejning Claus Hansen Humlebivænget Odense S Tlf bestyr3.ftk@smaabaadsklub1.dk Kurser, kalender og klubaften Henrik Kruse Lind Hansens Vej Odense C Tlf bestyr4.ftk@smaabaadsklub1.dk

Klubmesterskabet i Arts Fiskeri 2017.

Klubmesterskabet i Arts Fiskeri 2017. Arts Fiskeri udvalget ønsker alle velkommen til Klubmesterskabet i Arts Fiskeri 2017. Dette nye tiltag er for at kommet til, i stedet for det almindelige trolling fiskeri. Arts Fiskeri giver mulighed for

Læs mere

Der vil igen i år være 5 afdelinger i Trolling klubmesterskabet, hvoraf 3. og 4. afdeling afholdes som dobbelt weekend, i år i Nyborg Lystbådehavn.

Der vil igen i år være 5 afdelinger i Trolling klubmesterskabet, hvoraf 3. og 4. afdeling afholdes som dobbelt weekend, i år i Nyborg Lystbådehavn. Trollingudvalget ønsker igen i år alle velkommen til klubmesterskabet i Trolling 2016. Vi ser frem til at se jer alle til forhåbentlig godt vejr og mange fisk i år. Der vil igen i år være 5 afdelinger

Læs mere

Klubture BOAT SHOW 2017 FTK Kalender

Klubture BOAT SHOW 2017 FTK Kalender Klubture BOAT SHOW 2017 FTK Kalender Månedens beretning/artikel I Jubilæums året 2017 vil den månedlige konkurrence om blink og uddeling af skribentprisen foregå på en anden måde end vanligt. Hver måned

Læs mere

Trollingudvalget ønsker igen i år velkommen til klubmesterskabet i trolling 2015. Vi ser frem til at se jer alle til havfriske dage igen i år.

Trollingudvalget ønsker igen i år velkommen til klubmesterskabet i trolling 2015. Vi ser frem til at se jer alle til havfriske dage igen i år. Trollingudvalget ønsker igen i år velkommen til klubmesterskabet i trolling 2015. Vi ser frem til at se jer alle til havfriske dage igen i år. Der vil igen i år være 5 afdelinger i Trolling klubmesterskabet,

Læs mere

Klubture Arrangementer FTK Kalender

Klubture Arrangementer FTK Kalender Klubture Arrangementer FTK Kalender Månedens beretning/artikel I Jubilæums året 2017 vil den månedlige konkurrence om blink og uddeling af skribentprisen foregå på en anden måde end vanligt. Hver måned

Læs mere

Oktober 2013. Foredrag m. Kaare Manniche Ebert, biolog DSF

Oktober 2013. Foredrag m. Kaare Manniche Ebert, biolog DSF FTK Oktober 2013 N y h e d s b r e v n r. 3 Foredrag m. Kaare Manniche Ebert, biolog DSF Sådan narrer du havørrederne!!! Hør om ørredernes biologi den 12. november - og bliv en bedre lystfisker De fleste

Læs mere

Jule tam tam 3 december Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden. Generalforsamling 5 Feb Husk tilmelding

Jule tam tam 3 december Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden. Generalforsamling 5 Feb Husk tilmelding Auktions aften kl 19.00 7 Jan Generalforsamling 5 Feb Husk tilmelding Havfiskeri 4.Afd Nyborg d 3/1 5.Afd Vindeby d 31/1 Jule tam tam 3 december Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden Nu står

Læs mere

Klubture BOAT SHOW 2017 FTK Kalender

Klubture BOAT SHOW 2017 FTK Kalender Klubture BOAT SHOW 2017 FTK Kalender Dementi I marts nummeret af nyhedsbrevet, skrev jeg at der ikke havde været indsendt fangstrapporter eller artikler til nyhedsbrevet for februar måned. Dette var en

Læs mere

1. Afd Trolling. Bornholm 2015. DM i Trolling 2015. Klubaften d. 6. maj

1. Afd Trolling. Bornholm 2015. DM i Trolling 2015. Klubaften d. 6. maj Bornholm 2015 DM i Trolling 2015 1. Afd Trolling Klubaften d. 6. maj Klubturen til Bornholm i starten af april, blev en meget blæsende affære. Det blev til mere hygge til lands end til laksefiskeri til

Læs mere

DM i Artsfiskeri 2018

DM i Artsfiskeri 2018 DM i Artsfiskeri 2018 Nyborg Marina Lørdag D. 16/6 Søndag D. 17/6 Arrangør: Fyns Småbådsfiskeklub TEAM konkurrence. Der kan indvejes 1 fisk af hver art pr. båd samlet over weekenden. Dvs. man kan godt

Læs mere

Beretninger fra Klubture FTK Kalender

Beretninger fra Klubture FTK Kalender Beretninger fra Klubture FTK Kalender Månedens beretning/artikel I Jubilæums året 2017 vil den månedlige konkurrence om blink og uddeling af skribentprisen foregå på en anden måde end vanligt. Hver måned

Læs mere

FTK Kalender Afslutning på Småbåd 2015 Arrangementer

FTK Kalender Afslutning på Småbåd 2015 Arrangementer FTK Kalender Afslutning på Småbåd 2015 Arrangementer Henning Knudsen fra Team Apache har indsendt denne måneds enlige fangstrapport. Henning beretter: På FTK tur ved Børges put & take med vores datter,

Læs mere

Fangstrapporter - Arrangementer FTK Kalender

Fangstrapporter - Arrangementer FTK Kalender Fangstrapporter - Arrangementer FTK Kalender Lodtrækning af blink Per Kreuz, Kenneth Bro Mortensen, Anders Jensen og Mark Fuder har hver vundet to blink. Blinkene kan afhentes til en af de kommende klubaftener..

Læs mere

Fangstrapporter - Arrangementer FTK Kalender

Fangstrapporter - Arrangementer FTK Kalender Fangstrapporter - Arrangementer FTK Kalender Årets sidste fisketur i Storebælt. Slæbestedet var fyldt op med trollingbåde, fordi vejrudsigten viser, at det skulle være den sidste tur inden nytår. Vi startede

Læs mere

DM i Havfiskeri Småbåd & Trolling FTK Kalender

DM i Havfiskeri Småbåd & Trolling FTK Kalender DM i Havfiskeri Småbåd & Trolling FTK Kalender Forsiden på dette nyhedsbrev siger nærmest det hele: Det har været småt med fangsterne i den forgangne måned. Storebælt har været ekstremt stille og der er

Læs mere

DM i Trolling 2015. Klubaften d. 5. august. Beretning fra Simrishamn

DM i Trolling 2015. Klubaften d. 5. august. Beretning fra Simrishamn DM i Trolling 2015 Klubaften d. 5. august Beretning fra Simrishamn Var lige en tur ude og for at få vasket og støvet grejet af inden DM. Torsken på 70 cm blev genudsat med en aftale om at ses til DM. Fik

Læs mere

Fyns Trolling Klub Nyhedsbrev september ekstra 2017

Fyns Trolling Klub Nyhedsbrev september ekstra 2017 Fyns Trolling Klub Nyhedsbrev september ekstra 2017 Medlemsblad for Fyns Trolling Klub FTK Debataften 6.september 2017 Til vor første klubaften efter sommerferien, var temaet DEBATAFTEN. Der var fremmødt

Læs mere

FTK Kalender Fangstrapporter Nyt fra udvalgene

FTK Kalender Fangstrapporter Nyt fra udvalgene FTK Kalender Fangstrapporter Nyt fra udvalgene Til tredje afdeling i Småbåd havde skipper Michael på Team Viking, sin kone Tanja og sin datter Lærke med som gaster. Der var godt gang i de flade og pigerne

Læs mere

Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden

Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden Debat a'en 5 marts kl 19.00 Kluba'en 3 april kl 19.00 Klubhuset TilmeldingVHF Kursus 22/23 marts Ekstra Ledige pladser Ny Bestyrelse. Jeg vil byde de nye

Læs mere

Auk$ons a*en kl 19.00 7 Jan I klubhuset. Generalforsamling 4 Feb Husk $lmelding. 4.Afd Nyborg d 3/1 5.Afd Vindeby d 31/1

Auk$ons a*en kl 19.00 7 Jan I klubhuset. Generalforsamling 4 Feb Husk $lmelding. 4.Afd Nyborg d 3/1 5.Afd Vindeby d 31/1 Auk$ons a*en kl 19.00 7 Jan I klubhuset Generalforsamling 4 Feb Husk $lmelding Havfiskeri 4.Afd Nyborg d 3/1 5.Afd Vindeby d 31/1 VHF Kursus Tilmelding Vi gør det igen er igang Fyns Trolling klub ALolder

Læs mere

Debata&en D 4/3 kl 19.00 I klubhuset. VHF Kursus D 21 og 22 marts I klubhuset. Kluba&en D 1/4 kl 19.00 I klubhuset

Debata&en D 4/3 kl 19.00 I klubhuset. VHF Kursus D 21 og 22 marts I klubhuset. Kluba&en D 1/4 kl 19.00 I klubhuset Debata&en D 4/3 kl 19.00 I klubhuset VHF Kursus D 21 og 22 marts I klubhuset Kluba&en D 1/4 kl 19.00 I klubhuset GENERALFORSAMLING 04-02- 2015 I KLUBHUSET I KORUP FORMANDENS BERETNING. Jeg vil endnu engang

Læs mere

Viking Træf Samt 4. afdeling af JSK-klubmesterskabet. Weekenden 6. og 7. oktober 2018

Viking Træf Samt 4. afdeling af JSK-klubmesterskabet. Weekenden 6. og 7. oktober 2018 Viking Træf 2018 Samt 4. afdeling af JSK-klubmesterskabet Weekenden 6. og 7. oktober 2018 Nyborg Lystbådehavn Havnepromenaden 8 5800 Nyborg Position: 55'18,22 N - 10'47,32 E Side 1 af 8 Viking Træf 2018

Læs mere

Fangstrapporter Arrangementer FTK Kalender

Fangstrapporter Arrangementer FTK Kalender Fangstrapporter Arrangementer FTK Kalender Lodtrækning af blink Lars Andersen og Per Kreuz har hver vundet to blink. Blinkene kan afhentes til en af de kommende klubaftener.. Var til dobbeltstævne i Spodsbjerg

Læs mere

Danish open. DM i trolling 2015. Nyborg marina Lørdag D. 20/6 Søndag D. 21/6. Arrangør: Fyns Trolling Klub

Danish open. DM i trolling 2015. Nyborg marina Lørdag D. 20/6 Søndag D. 21/6. Arrangør: Fyns Trolling Klub Danish open DM i trolling 2015 Nyborg marina Lørdag D. 20/6 Søndag D. 21/6 Arrangør: Fyns Trolling Klub TEAM konkurrence dvs. at der kan indvejes 3 fisk af hver art pr. båd, samlet over weekenden. Dvs.

Læs mere

Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden

Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden Kluba'en 5 marts kl 19.00 Generalforsamling 5 feb kl 19.00 Husk Almelding Havfiskeri Nyborg 1 feb Se kalender TilmeldingVHF Kursus Ekstra Ledige pladser

Læs mere

FTK Kalender Fangstrapporter Nyt fra Trolling og Småbåd

FTK Kalender Fangstrapporter Nyt fra Trolling og Småbåd FTK Kalender Fangstrapporter Nyt fra Trolling og Småbåd Endnu en udflugt med den største af ungerne, også kaldet barn nr. 1. Ikke på grund af kvaliteten af børnene, men for nu at kunne holde rede på i

Læs mere

Klubmester Stævne Årøsund

Klubmester Stævne Årøsund Klubmester Stævne Årøsund 5. afdeling af JSK klubmesterskab 8. - 9. oktober 2016 Årø Lystbådehavn 6100 Haderslev 55º15 39.00 N / 9º43 53.00 Ø Hovedsponsor: Klubmester Stævne 2016 Årø er efterhånden en

Læs mere

Kluba&en 4 juni kl 19.00 Klubhuset Trolling 3 og 4.afd Middelfart marina 21/22 Juni Pinseturen 7 juni Husk 9lmelding Småbåd 2.afd Kerteminde 28 juni

Kluba&en 4 juni kl 19.00 Klubhuset Trolling 3 og 4.afd Middelfart marina 21/22 Juni Pinseturen 7 juni Husk 9lmelding Småbåd 2.afd Kerteminde 28 juni Kluba&en 4 juni kl 19.00 Klubhuset Trolling 3 og 4.afd Middelfart marina 21/22 Juni Småbåd 2.afd Kerteminde 28 juni Pinseturen 7 juni Husk 9lmelding Info om bådforsikring Tryg I jeres bådforsikring er

Læs mere

5. afdeling af klubmesterskabet

5. afdeling af klubmesterskabet 5. afdeling af klubmesterskabet Der var 23 til grillkomsammen fredag aften i Køge Lystbådehavn 17 både blev og overnattede fredag til lørdag I alt 31 både med 54 mand startede med morgenmad inden skippermødet

Læs mere

Fiskeri på toppen Samt 2. afdeling af JSK klubmesterskab Skagen maj 2016

Fiskeri på toppen Samt 2. afdeling af JSK klubmesterskab Skagen maj 2016 Fiskeri på toppen Samt 2. afdeling af JSK klubmesterskab Skagen 13. - 15. maj 2016 Velkommen til Fiskeri på toppen. For første gang afholdes et JSK-stævne i skagen! Med kort afstand til mange gode fiskepladser,

Læs mere

FTK på Facebook! Fangstrapporter. Klubtur i Pinsen

FTK på Facebook! Fangstrapporter. Klubtur i Pinsen FTK på Facebook! Fangstrapporter Klubtur i Pinsen Klubaftenen d. 4. marts blev afholdt som debataften. En aften hvor alle medlemmer havde mulighed for at dukke op komme med input og forslag til indhold

Læs mere

Trolling Master Bornholm. Richard Nielsen fra Sverige med sin vinderlaks på 19,280 kg. På andenpladsen kom Johnny Gram fra SSK med 18,890 kg.

Trolling Master Bornholm. Richard Nielsen fra Sverige med sin vinderlaks på 19,280 kg. På andenpladsen kom Johnny Gram fra SSK med 18,890 kg. 7 Nyhedsbrev juni 2013 Trolling Master Bornholm Richard Nielsen fra Sverige med sin vinderlaks på 19,280 kg. På andenpladsen kom Johnny Gram fra SSK med 18,890 kg. På tredjepladsen kom Brian Milkowski

Læs mere

SENIORFISKERNE - Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 57804771 eller begosiiger@os.dk.

SENIORFISKERNE - Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 57804771 eller begosiiger@os.dk. Program 2015. JUNIOR - hver onsdag (undtaget i ferierne) er der juniorklubaften fra 19.00-21.00 i klubhuset. Fra 6/5 tager vi på søerne fra 18.30, først Sorø Sø, og senere (fra 3/6) på Tuel Sø. Spørgsmål

Læs mere

Viking Træf Samt 6. afdeling af JSK-klubmesterskabet. Weekenden 29. og 30. oktober 2016

Viking Træf Samt 6. afdeling af JSK-klubmesterskabet. Weekenden 29. og 30. oktober 2016 Viking Træf 2016 Samt 6. afdeling af JSK-klubmesterskabet Weekenden 29. og 30. oktober 2016 Nyborg Lystbådehavn Havnepromenaden 8 5800 Nyborg Position: 55'18,22 N - 10'47,32 E Alternativt (1-dags stævne)

Læs mere

Referat fra klubmesterskabet 2014.

Referat fra klubmesterskabet 2014. Følgende referat er skrevet af Ole Bjørn Andersen Referat fra klubmesterskabet 2014. Mandag den 8. september 2014 havde 29 forventningsfulde lystfiskere fra Viktor sat hinanden stævne i Helsingør efter

Læs mere

Forsikring Arrangementer FTK Kalender

Forsikring Arrangementer FTK Kalender Forsikring Arrangementer FTK Kalender Lodtrækning af blink Lars Andersen, Per Kreuz og Peter Sommer har hver vundet to blink. Blinkene kan afhentes til en af de kommende klubaftener.. Der er ikke modtaget

Læs mere

Lystfiskerforeningen-af-1926-3-Aktiviteter-2013-! Premiere-fiskeri ved Karup Å

Lystfiskerforeningen-af-1926-3-Aktiviteter-2013-! Premiere-fiskeri ved Karup Å Lystfiskerforeningenaf19263Aktiviteter2013 Premierefiskeri ved Karup Å Tid: 1 marts Sted: Høgild Møllegård, Åhusevej 31, 7470, Karup Traditionen tro starter fiskesæsonen, for mange medlemmer af Lystfiskerforeningen

Læs mere

DM i Fladfisk. Fra Onsevig Havns side er vi. Der blev fanget massere af fisk, 10.500 fladfisk fanget til årets DM. Danmarks bedste Fladfiskefarvand

DM i Fladfisk. Fra Onsevig Havns side er vi. Der blev fanget massere af fisk, 10.500 fladfisk fanget til årets DM. Danmarks bedste Fladfiskefarvand Danmarks næststørste fiskestævne 24-25. september 1 10.500 fladfisk fanget til årets DM 2011 var en stor succes med godt fiskevejr, masser af fisk, godt humør og god mad - hvad mere kan man forlange! Fra

Læs mere

Klubmester Stævne Årøsund

Klubmester Stævne Årøsund Klubmester Stævne Årøsund 4. afdeling af JSK klubmesterskab 6. - 7. september 2014 Årø Lystbådehavn 6100 Haderslev 55º15 39.00 N / 9º43 53.00 Ø Information: Hans Simonsen tlf: 29270981 e-mail: hanssimo@gmail.com

Læs mere

Fangstrapporter Småbåd & Trolling FTK Kalender

Fangstrapporter Småbåd & Trolling FTK Kalender Fangstrapporter Småbåd & Trolling FTK Kalender Var taget på en rekognosceringstur med min tvillingbror Jan for at finde nye positioner i Storebælt. Målet var at finde nye steder med store skrubber og pighvar.

Læs mere

Hirsholmene Cup Samt 2. afdeling af JSK klubmesterskab

Hirsholmene Cup Samt 2. afdeling af JSK klubmesterskab Hirsholmene Cup Samt 2. afdeling af JSK klubmesterskab 8. - 9. august 2015 Rønnerhavnen Nordrestrandvej 40 Frederikshavn 57º27,9 N 10º32,2 E Hovedsponsor: Fiskekortet.dk Hirsholmene Cup 2015 Så er vi klar

Læs mere

HADERSLEV CUP SMÅBÅDSKONKURRENCE

HADERSLEV CUP SMÅBÅDSKONKURRENCE SMÅBÅDSKONKURRENCE Aarøsund havn ved fyret - LØRDAG 28. APRIL 2012 Stævne P Rampe VENTEPOSITION INDEN START START Rampe Stævnetelt P WC Den røde streg markerer hvor der må gives gas. Venligst respekter.

Læs mere

SENIORFISKERNE - Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 57804771 eller begosiiger@os.dk.

SENIORFISKERNE - Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 57804771 eller begosiiger@os.dk. Program 2014. JUNIOR - hver onsdag (undtaget i ferierne) er der juniorklubaften fra 19.00-21.00 i klubhuset. Fra 7/5 tager vi på søerne fra 18.30, først Sorø Sø, og senere (fra 4/6) på Tuel Sø. Spørgsmål

Læs mere

REERSØ BÅDKLUB`S FLADFISKEKONKURRENCE For Båd Folket REERSØ OPEN LØRDAG OG SØNDAG DEN 5. OG 6. AUGUST 2017 I SAMARBEJDE MED

REERSØ BÅDKLUB`S FLADFISKEKONKURRENCE For Båd Folket REERSØ OPEN LØRDAG OG SØNDAG DEN 5. OG 6. AUGUST 2017 I SAMARBEJDE MED REERSØ BÅDKLUB`S FLADFISKEKONKURRENCE For Båd Folket REERSØ OPEN LØRDAG OG SØNDAG DEN 5. OG 6. AUGUST 2017 I SAMARBEJDE MED Høng Centret Tlf.: 5485 3610 Generelle Bestemmelser: Lørdag den 5. august starter

Læs mere

Julehilsen Fangstrapporter Arrangementer

Julehilsen Fangstrapporter Arrangementer Julehilsen Fangstrapporter Arrangementer Ja, Julehilsen så gik der atter et år og det fra må siges, formanden at det har været et forrygende et af slagsen her i vores lille klub. Vi har haft et kanon vellykket

Læs mere

Stævne Nordjylland Hirtshals. Samt 2. afdeling af JSK klubmesterskab Juni 2019 Vesthavnen 9850 Hirtshals

Stævne Nordjylland Hirtshals. Samt 2. afdeling af JSK klubmesterskab Juni 2019 Vesthavnen 9850 Hirtshals Stævne Nordjylland Hirtshals Samt 2. afdeling af JSK klubmesterskab 15. -16. Juni 2019 Vesthavnen 9850 Hirtshals Hovedsponsor: JC Fiskegrej og Fritid www.jcfisk.dk Velkommen til Stævne Hirtshals 2019.

Læs mere

Aktivitetskalender Maj 2011- April 2012

Aktivitetskalender Maj 2011- April 2012 Aktivitetskalender Maj 2011- April 2012 Søndag d. 01 maj NM`2011 kamp 1 kystfiskeri Bouet Fredag den 13 til søndag den 15 maj 2011 Weekendtur til Mariager fjord og Navnsø. Et par dage med hyggeligt samvær

Læs mere

Trolling Master Bornholm 2015 - regler for konkurrencen

Trolling Master Bornholm 2015 - regler for konkurrencen Trolling Master Bornholm 2015 - regler for konkurrencen Sted: Tejn Havn Alle både skal under konkurrencen afgå fra og komme tilbage til Tejn Havn af hensyn til muligheden for at håndhæve kontrollen af

Læs mere

Årøsund Stævne. Samt 4. afdeling af JSK klubmesterskab oktober Årø Lystbådehavn 6100 Haderslev 55º N / 9º43 53.

Årøsund Stævne. Samt 4. afdeling af JSK klubmesterskab oktober Årø Lystbådehavn 6100 Haderslev 55º N / 9º43 53. Årøsund Stævne Samt 4. afdeling af JSK klubmesterskab 3. - 4. oktober 2015 Årø Lystbådehavn 6100 Haderslev 55º15 39.00 N / 9º43 53.00 Ø Hovedsponsor: Scanlures Årøsund Stævne 2015 Årets 2 sidste konkurrence

Læs mere

Pris for deltagelsen er 350 kr. for ikke medlemmer af Storebælt Småbådsklub og 300 for medlemmer, for dette gebyr får du:

Pris for deltagelsen er 350 kr. for ikke medlemmer af Storebælt Småbådsklub og 300 for medlemmer, for dette gebyr får du: Information 15-17 September 2017 Storebælt cuppen gennemføres for 3. år i træk, vi forventer fra arrangørerne et ligeså velgennemført arrangement som deltagerne ved sidste års CUP, gav tilbagemelding på.

Læs mere

Ugerløse Idrætsforening, Sportsfiskeafdelingen

Ugerløse Idrætsforening, Sportsfiskeafdelingen PROGRAM FOR TURE I 2012 Hermed fremsendes program for 2012, så husk at krydse af i kalenderen. Programmet kan ændres, men det vil naturligvis blive sendt ud når det er klart. Sammen med udsendelse af dette

Læs mere

Adresser. Formand Bo Vedstesen Søndervang 42, 6840 Oksbøl. Bestyrelsesmedlem Kaj Olesen Hans Jørgensvej 11B, 6840 Oksbøl

Adresser. Formand Bo Vedstesen Søndervang 42, 6840 Oksbøl. Bestyrelsesmedlem Kaj Olesen Hans Jørgensvej 11B, 6840 Oksbøl AKTIVITETSKALENDER 2018 AKTIVITETSKALENDER FOR SPORTSFISKERFORENINGEN FOR OKSBØL OG OMEGN Adresser Formand Bo Vedstesen Søndervang 42, 6840 Oksbøl. Mobil : 5137 7433 E-mail: bo.vedstesen@gmail.com Bestyrelsesmedlem

Læs mere

Trolling Master Bornholm 2013 - regler for konkurrencen

Trolling Master Bornholm 2013 - regler for konkurrencen Trolling Master Bornholm 2013 - regler for konkurrencen Sted: Tejn Havn. Alle både skal under konkurrencen afgå fra og komme tilbage til Tejn Havn af hensyn til muligheden for at håndhæve kontrollen af

Læs mere

DM i Trolling DM i Trolling 2012

DM i Trolling DM i Trolling 2012 DM i Trolling DM i Trolling 2012 Den 2. og 3. juni er det igen tid til DM i trolling. Det var helt tilbage i 2008, at SSK sidst afholdt den populære konkurrance. Så nu glæder vi os til at slå teltet op

Læs mere

Husk Mariagerfjord havørredkonkurrence 6.-7 april 2019

Husk Mariagerfjord havørredkonkurrence 6.-7 april 2019 Indhold Waders News nr. 2 2018 Side Forside Waders bestyrelsen 3 Waders krogen 4 På tur med Gynter og Skralde 5 Jægeren og Lystfiskeren put & take 6 Makreller ved Hou 7 Waders arrangementer 8-10 Waders

Læs mere

HYTTEFADET. Nr årgang Dec Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening

HYTTEFADET. Nr årgang Dec Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening HYTTEFADET Nr. 151 44. årgang Dec 2011 Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening Ansvarshavende redaktør: Bruno Petersen Forsidefoto: Mads med en flot laks. Tryk: Scandinavian Digital Printing A/S mail

Læs mere

28. januar 2010 Kl Diligencen Henrik Jørgensen

28. januar 2010 Kl Diligencen Henrik Jørgensen Emne Generalforsamling i Fiskeklubben BG Bank Dato for møde Tidspunkt Sted Ansvarlig 28. januar 2010 Kl. 19.00 Diligencen Henrik Jørgensen Referat udarbejdet af Telefon Udskrevet den Peter Quist +45 28

Læs mere

HADERSLEV CUP SMÅBÅDSKONKURRENCE

HADERSLEV CUP SMÅBÅDSKONKURRENCE SMÅBÅDSKONKURRENCE ÅRØSUND HAVN VED FYRET - LØRDAG 2. APRIL 2011 Stævne P Rampe VENTEPOSITION INDEN START START Rampe Stævnetelt P WC Den røde streg markerer hvor der må gives gas. Venligst respekter.

Læs mere

Nyhedsbrev Nr

Nyhedsbrev Nr Nyhedsbrev Nr. 2 2018 Nyt fra formanden Nyt navn. Som det sikkert er mange bekendt på nuværende tidspunkt, så blev det vedtaget på generalforsamlingen, at Fyns Trolling Klub skifter navn til Fyns Småbådsfiskeklub.

Læs mere

Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 27815538 eller begosiiger@os.dk.

Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 27815538 eller begosiiger@os.dk. Program 2016. JUNIOR - hver onsdag (undtaget i ferierne) er der juniorklubaften fra 19.00-20.30 i klubhuset. Fra 4/5 tager vi på søerne fra 18.30, først Sorø Sø, og senere (fra 1/6) på Tuel Sø. Spørgsmål

Læs mere

Jule tam tam 3 december Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden. Havfiskeri 3.afd. Middelfart marina 8 November. Spodsbjerg 29 November

Jule tam tam 3 december Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden. Havfiskeri 3.afd. Middelfart marina 8 November. Spodsbjerg 29 November Kluba&en 5 nov kl 18.00 Elsesminde Havfiskeri 2.afd Middelfart marina 8 November Havfiskeri 3.afd Spodsbjerg 29 November Jule tam tam 3 december Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden ! Det var lidt

Læs mere

DM i Trolling DM i Trolling 2012

DM i Trolling DM i Trolling 2012 DM i Trolling DM i Trolling 2012 Den 2. og 3. juni er det igen tid til DM i trolling. Det var helt tilbage i 2008, at SSK sidst afholdt den populære konkurrance. Så nu glæder vi os til at slå teltet op

Læs mere

Damgårdshave Lystfiskerklub

Damgårdshave Lystfiskerklub Fisketur den 22. januar 2019 TURLEDERENS BERETNING 2019 Der mødte 20 medlemmer og 3 gæster op på Havstrygere kl. 8.00 i Helsingør havn. Det blæste lidt fra sydvest med vekslende snebyger, så vi sejlede

Læs mere

DM i Trolling 2015. Klubaften d. 3. juni med foredrag af Bjarne Schou

DM i Trolling 2015. Klubaften d. 3. juni med foredrag af Bjarne Schou DM i Trolling 2015 Klubaften d. 3. juni med foredrag af Bjarne Schou Fin aften tur på Lillebælt gav 13 havørreder med den største på 71 cm og 4,9 kg! Alle fisk blev taget på Apex på 4 timer! Martin Nielsen

Læs mere

Klubtur til Lyø den 8 12. maj 2013

Klubtur til Lyø den 8 12. maj 2013 Klubtur til Lyø den 8 12. maj 2013 Torsdag morgen ved halv 10 tiden mødtes Søren C., Richard, Knudsen og jeg ved færgen i Fåborg. Foran os lå 3 potentielt gode fiskedage på Lyø. Optimismen var i top, selvom

Læs mere

Klubnyt efterår 2014.

Klubnyt efterår 2014. Sommeren er forsvundet og vi er godt i gang med den sidste del af året, vi er sidst i oktober og der er kun 2 måneder til jul, så er vi igen på vej til sommer og nyt campingsæson. Det har været en forrygende

Læs mere

Tur program 2012 www.nsf-nakskov.dk

Tur program 2012 www.nsf-nakskov.dk Tur program 2012 www.nsf-nakskov.dk Lederen Bestyrelsen i N.S.F. ønsker hermed alle et rigtigt Godt Nytår Vi havde i det forgangene år den store fornøjelse at kunne fejre Nakskov Torskefestivals 60 års

Læs mere

Tur program 2011 www.nsf-nakskov.dk

Tur program 2011 www.nsf-nakskov.dk Tur program 2011 www.nsf-nakskov.dk Lederen Bestyrelsen i Nakskov Sportsfiskerforening ønsker hermed alle et rigtigt GODT NYTÅR. Vi vil starter med at gøre opmærksom på at vores tur priser er reguleret

Læs mere

Fyns Trolling Klub Nyhedsbrev september 2017

Fyns Trolling Klub Nyhedsbrev september 2017 Fyns Trolling Klub Nyhedsbrev september 2017 Medlemsblad for Fyns Trolling Klub Nyt fra formanden Som nyvalgt til bestyrelsen, og efterfølgende under konstitueringen i bestyrelsen valgt til formand, vil

Læs mere

Mariager Fjord Havørredkonkurrence

Mariager Fjord Havørredkonkurrence Mariager Fjord Havørredkonkurrence Den 1-2 april 2017. Så skal der dystes ved Mariager Fjord efter havørreder, fra lørdag den 1. kl. 14.00 til søndag den 2. kl. 14.00. Alle kan deltage i konkurrencen,

Læs mere

Gjern Fiskeriforenings Nyhedsbrev

Gjern Fiskeriforenings Nyhedsbrev G Gjern Fiskeriforenings Nyhedsbrev Nummer 19. Januar 2015. 2015 bliver et helt specielt år for Gjern Fiskeriforening. Foreningen bliver 50 år, og det bliver fejret med en jubilæums konkurrence den 26.

Læs mere

Trolling Master Bornholm 2016 - regler for konkurrencen

Trolling Master Bornholm 2016 - regler for konkurrencen Trolling Master Bornholm 2016 - regler for konkurrencen Sted: Tejn Havn Alle både skal under konkurrencen afgå fra og komme tilbage til Tejn Havn af hensyn til muligheden for at håndhæve kontrollen af

Læs mere

Regler og generelle oplysninger

Regler og generelle oplysninger Danmarksmesterskab i Fladfiskeri for lyst- og småbåde Regler og generelle oplysninger Regler Konkurrencen afholdes som fire dele: en team, en personlig artskonkurrence, en individuel på tværs af arterne

Læs mere

Regler og generelle oplysninger

Regler og generelle oplysninger Danmarksmesterskab i Fladfiskeri for lyst- og småbåde Regler og generelle oplysninger Regler Konkurrencen afholdes som fire dele: et team, en personlig artskonkurrence, en individuel på tværs af arterne

Læs mere

August, september og oktober Bestyrelsen :

August, september og oktober Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km., som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling 1. Generalforsamling 2. Mandagspigerne 3. Bagskabe 4. Begynderafdelingen 5. Parmatchklubben 6. Kaninklubben 7. HCA-G3 8. Herreklubben 9. Regionsgolf 10. Vi spiller golf 11. Juniorudvalget 1. GENERALFORSAMLING

Læs mere

KLUBMESTERSKAB. Som lovet kommer her lidt flere billeder fra klubmesterskabet i september.

KLUBMESTERSKAB. Som lovet kommer her lidt flere billeder fra klubmesterskabet i september. KLUBMESTERSKAB Som lovet kommer her lidt flere billeder fra klubmesterskabet i september. HOLE IN ONE Det lykkedes i går (8/10-17) Poul Bach Talbro, Sct. Knuds på HCA's hul 2 at lave hole-inone. Det skete

Læs mere

DM i Fladfisk. Tredje DM i Fladfisk er afsluttet. Danmarks bedste Fladfiskefarvand

DM i Fladfisk. Tredje DM i Fladfisk er afsluttet. Danmarks bedste Fladfiskefarvand Nyhedsbrev 2012/6 Danmarks næststørste fiskestævne 22-23 September 1 Tredje er afsluttet Tredje er afsluttet Med en ny rekord på 160 både og 440 fiskere, blev dette års DM åbnet i fredag d. 21. september.

Læs mere

LIMFJORDENS ØRREDDAGE

LIMFJORDENS ØRREDDAGE LIMFJORDENS ØRREDDAGE 12-13 APRIL 2014 www.skf1990.dk Kære Lystfiskere Det er en stor glæde at byde jer velkommen til Limfjordens Ørreddage. Der kan vindes præmier i kategorierne Største Havørred, Bedste

Læs mere

Trolling Master Bornholm regler for konkurrencen

Trolling Master Bornholm regler for konkurrencen Trolling Master Bornholm 2014 - regler for konkurrencen Sted: Tejn Havn Alle både skal under konkurrencen afgå fra og komme tilbage til Tejn Havn af hensyn til muligheden for at håndhæve kontrollen af

Læs mere

Trolling Master Bornholm regler for konkurrencen

Trolling Master Bornholm regler for konkurrencen Trolling Master Bornholm 2012 - regler for konkurrencen Sted: Tejn Havn. Alle både skal under konkurrencen afgå fra og komme tilbage til Tejn Havn af hensyn til muligheden for at håndhæve kontrollen af

Læs mere

SØNDERBORG YACHT-CLUB BYDER VELKOMMEN TIL SOMMERLEJR D JUNI 2017

SØNDERBORG YACHT-CLUB BYDER VELKOMMEN TIL SOMMERLEJR D JUNI 2017 SØNDERBORG YACHT-CLUB BYDER VELKOMMEN TIL SOMMERLEJR D. 23. 26. JUNI 2017 VIL DU GÅ GLIP AF SJOVE DAGE PÅ VANDET? NEJ VEL! Vi glæder os til at se sejlere sammen med deres forældre og søskende til gode

Læs mere

Kick Off Nordjylland Hirtshals Alternativ Rønnehavnen hvis vejret taler for det

Kick Off Nordjylland Hirtshals Alternativ Rønnehavnen hvis vejret taler for det Kick Off Nordjylland Hirtshals Alternativ Rønnehavnen hvis vejret taler for det Samt 1. afdeling af JSK klubmesterskab 1. - 3. april 2016 Vesthavnen 9850 Hirtshals Hovedsponsor: JC Fiskegrej og Fritid

Læs mere

Trolling Master Bornholm regler for konkurrencen

Trolling Master Bornholm regler for konkurrencen Trolling Master Bornholm 2018 - regler for konkurrencen Sted: Tejn Havn Alle både skal under konkurrencen afgå fra og komme tilbage til Tejn Havn af hensyn til muligheden for at håndhæve kontrollen af

Læs mere

Fyns Trolling Klub. Nyhedsbrev oktober2017. Medlemsblad for Fyns Trolling Klub

Fyns Trolling Klub. Nyhedsbrev oktober2017. Medlemsblad for Fyns Trolling Klub Fyns Trolling Klub Nyhedsbrev oktober2017 Medlemsblad for Fyns Trolling Klub Fra Formanden Vi har i bestyrelsen udfærdiget FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN I FYNS TROLLING KLUB. Vi har valgt at offentliggøre

Læs mere

Tillykke til de dygtige klubmestre:

Tillykke til de dygtige klubmestre: Juleafslutning i Klublokalerne Tillykke til de dygtige klubmestre: Tak til TEMPO TROLLING CENTER for de flotte gavekort side 2 Ja Søren tog for sig af retterne (også denne gang) idet han blev mester i

Læs mere

Trolling Master Bornholm regler for konkurrencen

Trolling Master Bornholm regler for konkurrencen Trolling Master Bornholm 2019 - regler for konkurrencen Sted: Tejn Havn og Allinge Havn Alle både skal under konkurrencen afgå fra og komme tilbage til Tejn Havn (rød og blå gruppe) eller Allinge Havn

Læs mere

Regler og generelle oplysninger

Regler og generelle oplysninger Danmarksmesterskab i Fladfiskeri for lyst- og småbåde Regler og generelle oplysninger Regler Konkurrencen afholdes som fire dele: en team, en personlig artskonkurrence, en individuel på tværs af arterne

Læs mere

Lørdag d. 24 januar 2004. På skonnerten HÅBET i Helsingør.

Lørdag d. 24 januar 2004. På skonnerten HÅBET i Helsingør. INVITATION Kære sejler Vi vil gerne gentage succesen fra sidste år og invitere dig og din familie til det 2 Lotus møde, i rækken af de årlige møder der gerne skulle blive en hyggelig og udbytterig tradition

Læs mere

Trolling Master Bornholm regler for konkurrencen

Trolling Master Bornholm regler for konkurrencen Trolling Master Bornholm 2017 - regler for konkurrencen Sted: Tejn Havn Alle både skal under konkurrencen afgå fra og komme tilbage til Tejn Havn af hensyn til muligheden for at håndhæve kontrollen af

Læs mere

Info om DM i størfiskeri 13., 14. og 15. september 2019.

Info om DM i størfiskeri 13., 14. og 15. september 2019. Info om DM i størfiskeri 13., 14. og 15. september 2019. -Så er vi klar til at afsløre programmet for dette års DM i størfiskeri. Vi fejrer 11 år med stør og 9. DM i størfiskeri. Så sæt allerede nu kryds

Læs mere

Lystfiskerforeningen Waders GENERALFORSAMLING 2014

Lystfiskerforeningen Waders GENERALFORSAMLING 2014 GENERALFORSAMLING 2014 Fredag den 31 januar 2014 Ovenpå biblioteket i Byrådssalen Hobrovej 90 Støvring Formanden bød velkommen Referent: Trine Thomsen Valg af dirigent: Jesper Mølholt Generalforsamling

Læs mere

Generalforsamling fredag den 25. september 2015 kl på Ellebjerg gl. st.

Generalforsamling fredag den 25. september 2015 kl på Ellebjerg gl. st. 1 Generalforsamling fredag den 25. september 2015 kl 18.00 på Ellebjerg gl. st. Første punkt på dagsordenen Valg af dirigent B. L. Andersen blev valgt uden modkandidat Bestyrelsens beretning ved formand

Læs mere

Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden. Trolling 5.afd Nyborg marina 9 August. Småbåd 3/4.afd Spodsbjerg 31 Aug

Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden. Trolling 5.afd Nyborg marina 9 August. Småbåd 3/4.afd Spodsbjerg 31 Aug Klubaften 6 august kl 19.00 Klubhuset Trolling 5.afd Nyborg marina 9 August Småbåd 3/4.afd Spodsbjerg 31 Aug Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden Med et tilbageblik på første halvdel af året,

Læs mere

Danish Spring Cup 2016 for 2 mandshold. d. 16 17 April 2016 i Gudenåen ved Stevnstrup og Vasen.

Danish Spring Cup 2016 for 2 mandshold. d. 16 17 April 2016 i Gudenåen ved Stevnstrup og Vasen. Danish Spring Cup 2016 for 2 mandshold d. 16 17 April 2016 i Gudenåen ved Stevnstrup og Vasen. Gudenåen v/stevnstrup Indledning: Det er nu 7 år i træk, at der arrangeres Danish Spring Cup i Gudenåen. I

Læs mere

Arrangementer Havørred-premiere ved Karup Å Tid: Sted: Lær dit fiskevand at kende Råsted Lilleå Tid: Sted: Klassiske laksefluer Tid:

Arrangementer Havørred-premiere ved Karup Å Tid: Sted: Lær dit fiskevand at kende Råsted Lilleå Tid: Sted: Klassiske laksefluer Tid: Der vil være fremvisning af old timer fluebindingsfilm, PowerPoint-show med fluebindingsmaterialer fra eksotiske fugle, klassikske fiskebøger og materialer, samt almindelig whisky-hygge. Deltagergebyret,

Læs mere

Klubture Arrangementer FTK Kalender

Klubture Arrangementer FTK Kalender Klubture Arrangementer FTK Kalender Lodtrækning af blink John Hansen, Per Kreuz og Finn Møller har hver vundet to blink. Blinkene kan afhentes til en af de kommende klubaftener.. Der er ikke modtaget fangstrapporter

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Vi ses til en lystfisker oplevelse i særklasse. Arrangør: Struer Kystfisker Forening - www.skf1990.dk

Vi ses til en lystfisker oplevelse i særklasse. Arrangør: Struer Kystfisker Forening - www.skf1990.dk ö ö Vi ses til en lystfisker oplevelse i særklasse. Arrangør: Struer Kystfisker Forening - www.skf1990.dk E Kære Lystfiskere Det er os en stor glæde at byde jer velkommen til Limfjordens Ørreddage 2007.

Læs mere

Trolling Master Bornholm regler for konkurrencen

Trolling Master Bornholm regler for konkurrencen Trolling Master Bornholm 2020 - regler for konkurrencen Sted: Tejn Havn og Allinge Havn Alle både skal under konkurrencen afgå fra og komme tilbage til Tejn Havn (rød og blå gruppe) eller Allinge Havn

Læs mere