Deltagerantal: 42 fremmødte - 27 huse repræsenteret af 107. Irvin Christensen (ikke til stede)

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Deltagerantal: 42 fremmødte - 27 huse repræsenteret af 107. Irvin Christensen (ikke til stede)"

Transkript

1 Side 1 af 5 Referat fra generalforsamling 5. marts 2016 kl i Sea West Deltagerantal: 42 fremmødte - 27 huse repræsenteret af 107 Mødeindkalder: Allan Bernhard (formand) Referent: Michael Bergerud (sekr.) Øvrig bestyrelse: Peter Nowack (næstformand), Henrik Thomesen (kasserer), Irvin Christensen (ikke til stede) Dagsorden: I overensstemmelse med vedtægternes 10 er dagsorden følgende: 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af årsberetning for Årsregnskab 2015 samt budget 2016 fremlægges til godkendelse. 4. Vedtagelse af årligt ejerbidrag. 5. Valg af medlemmer til bestyrelsen samt 1. og 2. suppleant. På valg er Henrik, Irvin og Peter - alle villige til genvalg 6. Valg af revisor. 7. Indkomne forslag iht. vedtægterne. 8. Eventuelt. Referat iht. dagsorden: 1. Peter Nowack blev valgt som dirigent. 2. Bestyrelsen fremlagde årsberetning, der blev godkendt. Bestyrelsens beretning for 2015: Generelt Overordnet så har 2015 være et godt og problemfrit år for vores ejerforening. God økonomi og efter vores opfattelse er vores huse og områder i en pæn høj standard. Kommunikation med Seawest-Centret Vi har en god kommunikation med ledelsen i Seawest-Centret, som primært sker på Dayz orienteringsmøder, hvori hele bestyrelsen som udgangspunkt deltager i. I 2015/16 har vi deltaget i orienteringsmøder den 2. marts 2015, 18. august 2015 og 12. januar I skulle gerne alle have modtaget referater fra disse møder. Vi er generelt meget positive overfor Seawest-Centrets forskellige tiltag og planer om udviklingen af Centret. Vores oplevelse er at Seawest-centret nu gør meget mere for at udvikle Centret og højne udlejningen end for år tilbage. Det er utrolig vigtigt for os husejere at Seawest-Centret tror på en god fremtid for Centret og dermed gerne vil investere penge i udviklingen heraf. Seawest-Centret - Ny hjemmeside skulle være mere brugervenlig og frem for alt god på tlf/ipad. - Indretning i Centret - flyttet kaffe og Isbar og ombygning af købmandsforretningen.

2 Side 2 af 5 - Planer om nye tiltag (aktiviteter på den anden side af vejen, luksus-huse mv.). - Generelt gode gæsteanalyser. Udlejning - Stigning i ejerafregninger på 19,1% (skipperhuse) - positivt at udviklingen har vendt. - Ejerformidlingsordning ca. 50 husejere fra Seawest er med i ordningen. - Ny prisstruktur (ejerafregning) fra 2017 Dayz vil præsentere denne for bestyrelserne senere i Økonomi Økonomien hang fint sammen i Der var balance mellem indtægter og udgifter og årets resultat endte på et plus på kr. Der var ikke store afvigelser fra det udarbejdede budget for 2015, hvor den største post klart er 'TV/internet', som dækker over halvdelen af udgifterne (ejerbidraget). Den post, som varierer mest, er posten Vedligeholdelse. Den bærer lidt præg af, at i 2015 blev de sidste rækker af skipperhuse malet. Denne post forventes lidt mindre i 2016, hvor der ikke er større vedligeholdelsesarbejder planlagt. Se regnskab 2015 og budget 2016 for de eksakte tal. Vi forventer et resultat i 2016 i samme størrelsesorden som i Foreningens egenkapital udgør , som er hensat til fremtidig vedligeholdelse. Det er penge, som er sparet op i tidligere år, og som pt. anses for tilstrækkelige, så derfor indstiller vi til, at bidraget til ejerforeningen er uændret i Når det bliver nødvendigt at tære yderligere på egenkapitalen til vedligeholdelse, vil det til den tid være nødvendigt at hæve bidraget, så der igen bliver sparet op til fremtidig vedligeholdelse, forudsat at de øvrige udgifter ligger på samme niveau som i dag. Huse - Forsikring skader Forsikring. Der blev indhentet 2 tilbud på ny forsikring, da det gamle selskab ikke ville forsikre mod svamp fremover. Begge de nye ville med selvrisiko på ca kr. forsikre mod svamp - også den type, som Topdanmark ikke ville dække. Vi valgte sammen med afdeling C Thisted forsikring som vores nye selskab. Police er lagt ind på hjemmesiden. Afd. B blev i Topdanmark. I forbindelse med gennemgang var der lister og brædder på i alt 11 huse, der skulle skiftes før overtagelse af forsikringen. Alle reparationer er udført og vi forventer, at der også fremover vil komme enkelte reparationer som er almindelig råd eller svamp til et beløb, der ligger under selvrisikoen. Nogle af reparationerne skyldes en dårlig konstruktion på husene. Blikstykke lægges ind. Andet skyldes almindelig vedligeholdelse. Alle reparationer bliver udført af Blåbjerg tømrer og snedkerforretning. Malerarbejde er afsluttet i 2015 (det vil sige, at de sidste rækker blev malet udvendig). Der har været klage over malingen - det er aftalt, at maleren besigtiger når foråret kommer, og selv om firmaet er gået konkurs - vil ny indehaver formentlig reparere uden beregning. Tagbehandling skal igen foretages i år - der er indhentet tilbud. Vil ske i marts, april eller maj.

3 Side 3 af 5 Der forventes ikke større beløb til udvendig vedligehold ud over det her nævnte. Der er et hængeparti omkring stakitterne, som ind til videre pletmales af Connie, der passer yderområderne. Områder og vedligehold Vi har fortsat et godt samarbejde med Connie Høj, som vi har ansat til at passe vore udearealer. Det drejer sig om vintertiltag, gødskning, beskæring af hyben og buske, græsslåning, oprydning, tømning af skraldespande, vedligeholdelse af områderne med natursten foran husene, maling af stakitter samt pyntning af brøndringe m.m. Prisen for vedligehold af udearealer ligger på samme niveau som sidste år. Da Connie Høj har hævet timebetalingen, må vi forvente, at prisen vil stige i løbet af Connies arbejde sker i samarbejde med receptionen, så hun f.eks. ikke slår græs når der er udlejning. Birketræerne mod vest står på vores grund og de skal på et tidspunkt beskæres men vi tager også hensyn til naboerne i området og stiller sagen i bero indtil videre. Kommentarer til beretningen: Glas og kumme: 130E:Er glas og kumme dækket i den ny forsikring? Svar: Ja policen dækker op til 25000,- kr se vores hjemmeside men den dækker ikke inventarglas såsom komfur, spejl, dvs. ting man tager med sig når man flytter (160E). Brædder og svamp: 132F: Vil udskiftning til vedligeholdelsesfri brædder betale sig? De er ikke problemfri (138H). 160E: De vedligeholdelsesfri er det kun næsten ikke helt. Efter en årrække ser de forvitrede ud. Bestyrelsen vil undersøge nærmere. 160E: Korksvampe, som vi har haft, viser sig indenfor 10 år så dem får vi ikke ret meget mere. Træer og beskæring: 138H: Birketræerne griser og skygger ned med dem. 138B: Hyld 3-4 meter høj udenfor terrassen bør fjernes. Svar: Bestyrelsen vil gøre Connie opmærksom på den Maling og pletskader: 158B mfl.: Vinduesrammer o.a. har fået pletskader efter sidste malerrunde der skal gøres noget. Der mangler stadig maling af stakitter Svar: Connie vil pletmale dem. Vinduespudsning: Vi vil aftale tidspunkter med vinduespudseren og lægge det ud på hjemmesiden, så ejerne ikke risikerer at de selv pudser lige inden han kommer.

4 Side 4 af Årsregnskab 2015 samt budget 2016 blev godkendt og vedtaget enstemmigt (27 af 27 tilstedeværende stemmer). 4. Ejerbidrag kr blev vedtaget ingen imod. 5. Valg af medlemmer til bestyrelsen samt 1. og 2. suppleant. Medlemmer: Henrik, Irvin og Peter blev genvalgt og Allan og Michael fortsætter. Suppleanter: Som 1. suppleant blev valgt den samme som sidste års 2. suppleant: Søren Ipsen, hus 150 C, familie.ipsen@stofanet.dk tlf Som 2. suppleant blev valgt Kjeld Holm Nielsen, hus 130 E, Dybbølgade 13, 6400 Sønderborg, holm-nielsen@bbsyd.dk, tlf Valg af revisor Statsautoriseret Revisionsaktieselskab H. Martinsen, Varde blev genvalgt. 7. Indkomne forslag iht. vedtægterne 1. Forslag fra 146E om, at bestyrelsen kommer med oplæg til debat samt budget vedrørende etablering af cykelhuse/skure. Forslaget blev forstået som aflåselige cykelskure til ejernes cykler. Til det blev det sagt, at det kun er en god ide hvis hele centret også synes det er en god ide og at det i givet fald må blive i form af et fælles, større skur et eller andet sted på området og ikke som et større antal mindre skure tilknyttet hvert enkelt hus eller husrække. Forsamlingen stemmer altså nej til forslaget, men bestyrelsen vil overgive ideen til SW-ledelsen og tage forslaget op ved næste dialogmøde. 8. Eventuelt. 1. Om grill (Peter): Sea West vil fjerne alle sten- og små kuglegriller i løbet af foråret. Store griller som Weber o.a. vil blive stående men ejerne opfordres til at afhente dem. Alle griller vil blive opbevaret til og kan afhentes efter aftale. Det har nemlig været et æstetisk og praktisk problem for centret, at der er stor forskel på grillene nogle har en kæmpe betongrill, andre små rustne almindelige grill og nogle flotte Weber-grill samt at gæsterne vilkårligt henter og bytter hos hinanden. Centrets løsning er, at de selv anskaffer og udlejer grill efter gæsternes ønske. Man kan læse om det i referat fra seneste dialogmøde her 2. Forslag fra 154A om velkomstbrev til nye ejere: Som ny ejer kan man godt savne en velkomstmail, der orienterer om diverse forhold omkring ejerforeningen og centret. SVAR: Nye ejere skal snakke med Sea West og herigennem få vores hjemmeside og kontakt til bestyrelsen o.a.

5 Side 5 af 5 3. Mørklægningsgardiner Det er et problem at der ikke er mørklægningsgardiner i husene. Lige nu har vi individuelle løsninger eller ingenting og det er nødvendigt at finde en løsning. Bestyrelsen mener det vil være bedst med en fælles samlet løsning og vil tage sagen op med SW igen. 4. TV og internet: Det er et problem, at Stofa/Internet og Flex-Control lukker ved ejerskifte (136C ny ejer). Når den tidligere ejer har haft en anden (store) pakke, lukker Stofa forbindelsen og Flex-Control virker heller ikke og der er en masse bøvl i den forbindelse. Hvad har vi som ejere krav på? SVAR (Henrik): Vi har kollektiv aftale og betaler samlet over ejerbidraget, men det ved Flex-Control ikke og det er problemet. Men nye ejere skal huske at de aldrig skal betale noget ud over det den kollektive indbetaling. Foreningen har en fast TV-pakke, der betales kollektivt standardforeningspakken og den skal man ikke røre ved, for det kan give problemer. Referat slut

Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter

Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter Dagsorden: Pkt. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen havde

Læs mere

Ejerforeningen SeaWest Delområde A. Vesterhavsvej 81, 6830 Nørre Nebel. Årsrapport for

Ejerforeningen SeaWest Delområde A. Vesterhavsvej 81, 6830 Nørre Nebel. Årsrapport for Edison Park 4 DK-6715 Esbjerg N Tlf. 76 11 44 00 Fax 76 11 44 01 www.martinsen.dk CVR-nr. 32 28 52 01 Ejerforeningen SeaWest Delområde A Vesterhavsvej 81, 6830 Nørre Nebel Årsrapport for 1. januar - 31.

Læs mere

Referat fra generalforsamling 2015 Grundejerforeningen Alléhusene. Café Soul Dagmar Centret 10 8660 Skanderborg 26. marts 2015 kl. 19.

Referat fra generalforsamling 2015 Grundejerforeningen Alléhusene. Café Soul Dagmar Centret 10 8660 Skanderborg 26. marts 2015 kl. 19. Referat fra generalforsamling 2015 Grundejerforeningen Alléhusene Café Soul Dagmar Centret 10 8660 Skanderborg 26. marts 2015 kl. 19.30 Dagsorden 1. Valg af dirigent a. Valg af referent b. Afgørelse om

Læs mere

Referat fra generalforsamling

Referat fra generalforsamling Referat fra generalforsamling På Rønbækskolen, lokale 151 Tirsdag den 27. marts 2007 kl. 19.30 Antenneforeningen Rønege Dagsorden: 1. Valg af dirigent A. Optælling af stemmeberettigede medlemmer og fuldmagter

Læs mere

Referat af Generalforsamling 2006 Grundejerforeningen Koglevænget

Referat af Generalforsamling 2006 Grundejerforeningen Koglevænget Referat af Generalforsamling 2006 Grundejerforeningen Koglevænget Der var indkaldt til generalforsamling i grundejerforeningen Koglevænget tirsdag den 16. maj 2006 kl. 20:00 hos Helle og Ib i nr. 17 Dagsorden:

Læs mere

Generalforsamling GF Norsvej 2019

Generalforsamling GF Norsvej 2019 Generalforsamling GF Norsvej 2019 Dato: Tirsdag d. 19. marts 2019 kl. 20. Sted: Køge Tennisklubs lokaler Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af formandens beretning. 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd Deltager: 16 personer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent, jfr. 11. Jørgen Trankjær blev valgt. 2. Beretning om grundejerforeningens virksomhed

Læs mere

Referat fra generalforsamling. Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær. Torsdag den 21. marts 2013 kl. 19.

Referat fra generalforsamling. Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær. Torsdag den 21. marts 2013 kl. 19. GRUNDEJER FORENINGEN STANGKJÆR Referat fra generalforsamling Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær Torsdag den 21. marts 2013 kl. 19.00 i Kulturhuset Dagsorden ifølge vedtægterne: 1.

Læs mere

REFERAT af ORDINÆR GENERALFORSAMLING

REFERAT af ORDINÆR GENERALFORSAMLING J.nr. 955-0489 UT/JM REFERAT af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Lyngby Boldklubs Oldboys Afdeling lørdag d. 31. marts 2012. Der var følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning om det forgangne

Læs mere

Referat fra Generalforsamling d. 29. oktober 2013

Referat fra Generalforsamling d. 29. oktober 2013 Grundejerforeningen Fjordhusene Referat fra Generalforsamling d. 29. oktober 2013 1) Valg af dirigent Anders (82) blev valgt. 2) Formandens beretning v. Jacob (152), se bilag 1. Generalforsamlingen godkendte

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35.

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35. Side 1 af 5 Andelsboligforeningen Kirsebærhaven Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl. 19.00 i fælleshuset, Brinken 35. Dagsorden: 1.

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 For dem som modtager referatet via brev følger vedlagt giro-indbetalingskort til kontingentet for 2010. For dem som modtager referatet

Læs mere

Referat fra generalforsamling

Referat fra generalforsamling Referat fra generalforsamling På Rønbækskolen, lokale 151 Tirsdag den 27. marts 2008 kl. 19.30 Dagsorden: Antenneforeningen Rønege www.roenege.dk 1. Valg af dirigent A. Optælling af stemmeberettigede medlemmer

Læs mere

Grundejerforeningen Bredekæret

Grundejerforeningen Bredekæret Grundejerforeningen Bredekæret Referat af Generalforsamling 20. april 2011 Regnskab 2010/2011 Budget 2011/2012 Bestyrelsen 2011/2012 Formand Kasserer Sekretær Peter Toft Jon Finsen Kim Brejndal Bredekæret

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2017

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2017 REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2017 VEJFORENINGEN FOR POPPEL ALLE OG BAKKEVEJ Afholdt torsdag den 26. april 2017, kl. 20-22, Bakkevej 4. Referent: Jens Petersen, PA73. Bestyrelsen repræsenteret: Til stede:

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling, den 20. februar I Bramdrupdam sports- og mødecenter. Antenneforeningen Bramdrup Øst.

Referat af ordinær generalforsamling, den 20. februar I Bramdrupdam sports- og mødecenter. Antenneforeningen Bramdrup Øst. Antenneforeningen Bramdrup Øst. Referat af ordinær generalforsamling, den 20. februar 2018 I Bramdrupdam sports- og mødecenter. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om foreningens virksomhed

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019

Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019 Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019 1. Valg af: a. Dirigent Thomas Knapp blev valgt. b. Referent Tine Lind blev valgt. c. Bisidder Arne Christensen

Læs mere

År 2005, den 24. maj, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Gårdlavet Fjenneslevgaard i beboerlokalet i Arkonagade 2-4.

År 2005, den 24. maj, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Gårdlavet Fjenneslevgaard i beboerlokalet i Arkonagade 2-4. GENERALFORSAMLINGSREFERAT 2005 År 2005, den 24. maj, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Gårdlavet Fjenneslevgaard i beboerlokalet i Arkonagade 2-4. Formanden Frank Vælum bød velkommen. 1.

Læs mere

Referat Generalforsamling Ejerforeningen Rønbjerg Dato: 25. marts 2012

Referat Generalforsamling Ejerforeningen Rønbjerg Dato: 25. marts 2012 Referat Generalforsamling Ejerforeningen Rønbjerg Dato: 25. marts 2012 Ad 1: Valg af dirigent Per Bach valgt til dirigent og konstaterede at generalforsamlingen var indkaldt rettidig. Ad 2: Bestyrelsens

Læs mere

Beretning Legehuset på legepladsen har fået nyt tag en stor tak til Kenneth i nr. 55 for hans arbejde hermed.

Beretning Legehuset på legepladsen har fået nyt tag en stor tak til Kenneth i nr. 55 for hans arbejde hermed. Beretning 212 Vi kan se tilbage på et år, hvor udgifterne til vintervedligeholdelse har været fornuftige og på et stort set uændret niveau i forhold til 211. Vores leverandør af snerydning Anton Christensen

Læs mere

Ordinær generalforsamlingsreferat, 30 april. 2014. Ejerforeningen Søvang I og II.

Ordinær generalforsamlingsreferat, 30 april. 2014. Ejerforeningen Søvang I og II. Ordinær generalforsamlingsreferat, 30 april. 2014. Ejerforeningen Søvang I og II. Ad.1. Carl Tiedemann blev valg til dirigent. Ad.2. Ulla Holm blev valgt som referent. Ad.3. Formand for bestyrelsen Carsten

Læs mere

Referat fra. Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær. Onsdag den 14. marts 2012 kl. 19.00 i Kulturhuset

Referat fra. Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær. Onsdag den 14. marts 2012 kl. 19.00 i Kulturhuset GRUNDEJER FORENINGEN STANGKJÆR Referat fra Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær Onsdag den 14. marts 2012 kl. 19.00 i Kulturhuset Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING FOR E/F ÅHAVNEN II. Referat af ordinær generalforsamling for Ejerforeningen Åhavnen II.

REFERAT AF GENERALFORSAMLING FOR E/F ÅHAVNEN II. Referat af ordinær generalforsamling for Ejerforeningen Åhavnen II. Ejerforeningen E/F Åhavnen II REFERAT AF GENERALFORSAMLING FOR E/F ÅHAVNEN II Dato: 28. april 2009 Sted: Emne: Deltagere: Teaterbygningen, Bag Haverne 1, 4600 Køge Referat af ordinær generalforsamling

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Golfvængets grundejerforening 28. april 2010 Deltagelse Følgende 9 husstande var repræsenteret; 10 Eriksen, 22 Pedersen, 31 Yde, 38 Larsen Bestyrelsen var repræsenteret ved;

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl. 19.00. Formand Mogens Enger bød velkommen. Der var i alt fremmødt 21 stemmeberettigede. 1. Valg af dirigent RFA foreslog Niels Ross

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 24. maj 2009 Referat af ordinær generalforsamling 12. maj 2008 Der var til generalforsamlingen fremmødt 17 medlemmer, foreningens revisor samt bestyrelsen. Følgende dagsorden var udsendt: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling 2013

Referat af Ordinær Generalforsamling 2013 21. april 2013 Referat af Ordinær Generalforsamling 2013 Sted: Hos Nina og Rune, 4. th. Dato: Den 18. april 2013 fra kl. 19:30 Deltagere: Christoffer st.tv. Søren st.th. - Henriette 1. tv. - Mie og Charlotte

Læs mere

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2014/15

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2014/15 REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2014/15 LØRDAG DEN 19. SEPTEMBER 2015 KL. 13.00, KLOKKESTØBERVEJ 33 (ODENSE MALERLAUG) Fremmødte: Fremmødte på generalforsamlingen udgjorde 13 personer, der repræsenterede

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Lodshaven. Afholdt den 06.marts 2014, kl. 19.00, i fælleshuset.

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Lodshaven. Afholdt den 06.marts 2014, kl. 19.00, i fælleshuset. Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Lodshaven. Afholdt den 06.marts 2014, kl. 19.00, i fælleshuset. Lone bød velkommen, og deltagerne startede med at ære de 3, Mogens, Keld og Ulla,

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2018

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2018 REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2018 VEJFORENINGEN FOR POPPEL ALLE OG BAKKEVEJ Afholdt mandag den 16. april 2018, kl. 20-22, Hareskov Bibliotek. Referent: Peter Viuf Bestyrelsen repræsenteret: Til stede:

Læs mere

Referat af generalforsamling i Allerød Karate Dojo den 28. april 2011

Referat af generalforsamling i Allerød Karate Dojo den 28. april 2011 Referat af generalforsamling i Allerød Karate Dojo den 28. april 2011 1. Valg af dirigent og referent Søren Thomsen blev valgt som dirigent Thomas Skov Hansen blev valgt som Referent Det blev konstateret

Læs mere

ADVOKATFIRMAET BO HANSEN & MORTEN HARTELIUS R E F E R A T

ADVOKATFIRMAET BO HANSEN & MORTEN HARTELIUS R E F E R A T ADVOKATFIRMAET BO HANSEN & MORTEN HARTELIUS BO HANSEN Advokat Møderet for Højesteret Aut. bobestyrer MORTEN HARTELIUS Advokat Møderet for Landsret J.nr. 50984/DA R E F E R A T af ordinær generalforsamling

Læs mere

Referat. Generalforsamling

Referat. Generalforsamling 2062 Referat Generalforsamling Dato 25. maj 2011 Tidspunkt Kl. 19.30 Sted Odder Parkhotel Deltagere Der blev udleveret 17 stemmesedler heraf 0 ved fuldmagt. Der var i alt 20 fremmødte Referent Jan Roer

Læs mere

Bestyrelsens beretning blev fremlagt af Hans Jørn (bilag1).

Bestyrelsens beretning blev fremlagt af Hans Jørn (bilag1). SIDE 1/8 GENERALFORSAMLING AB MARINAEN III DATO 2014.04.03 REFERENT Mark DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af årsregnskab og revisionsberetning, samt godkendelse af

Læs mere

Referat for generalforsamling RP Beach 2018 Afholdt den 23 juli 2018 kl 19 på RP beach banerne.

Referat for generalforsamling RP Beach 2018 Afholdt den 23 juli 2018 kl 19 på RP beach banerne. Referat for generalforsamling RP Beach 2018 Afholdt den 23 juli 2018 kl 19 på RP beach banerne. Fremmødte: Med stemme ret:linda, Christian, Soleil, Steen-Ulrik, Angela, Dorthe, Esben, Niels (delvis). Gæster:Alice,

Læs mere

O R D I N Æ R G E N E R A L F O R S A M L I N G 2017

O R D I N Æ R G E N E R A L F O R S A M L I N G 2017 Tranbjerg, den 4. oktober 2017 O R D I N Æ R G E N E R A L F O R S A M L I N G 2017 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING I SOGNEGÅRDEN KIRKETORVET ONSDAG DEN 4 OKTOBER. 2017 KL. 19.30 NB. Bestyrelsen er

Læs mere

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen MØDEREFERAT Emne: Afholdt Deltagere: Dagsorden Ordinær generalforsamling Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen 30 personer til kaffebord, heraf 5 bestyrelsesmedlemmer og 2 børn 1. Valg af

Læs mere

År 2019, onsdag den 20 marts, afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen

År 2019, onsdag den 20 marts, afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen GENERALFORSAMLINGSREFERAT I EJERFORENINGEN MØLNDALSPARKEN År 2019, onsdag den 20 marts, afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen matr. nr. 11 h Vridsløselille By, Herstedvester. Generalforsamlingen

Læs mere

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 21. november 2018, afholdt på Højer Hus

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 21. november 2018, afholdt på Højer Hus Referat fra generalforsamling den 21. november 2018, afholdt på Højer Hus Der deltog 25 beboere fra 20 husstande. Fra revisionsfirma Martinsen deltog revisor Leif Agergaard. Fra administrationen deltog

Læs mere

Grundejerforeningen Bredekæret

Grundejerforeningen Bredekæret Grundejerforeningen Bredekæret Referat af Generalforsamling 18. april 2012 Regnskab 2011/2012 Budget 2012/2013 Bestyrelsen 2012/2013 Formand Kasserer Sekretær Peter Toft Jon Finsen Kim Brejndal Bredekæret

Læs mere

Onsdag d. 10 April 2019 kl. 19:00 Ørum-Daugård Multihal

Onsdag d. 10 April 2019 kl. 19:00 Ørum-Daugård Multihal Grundejerforeningen Nordby Fælled www.nordbyfaelled.dk Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Norby Fælled grundejerforening Onsdag d. 10 April 2019 kl. 19:00 Ørum-Daugård Multihal Endelig dagsorden

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaug Stensbjerg den 22. marts 2018

Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaug Stensbjerg den 22. marts 2018 Ejerlaug Stensbjerg Glostrup, April 2017 Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaug Stensbjerg den 22. marts 2018 Fremmødte: Numrene 9, 10 st, 10 I, 13, og 24 (bestyrelsen). Herudover deltog numrene

Læs mere

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Ejerforeningen Bryggervangen

Ejerforeningen Bryggervangen Ejerforeningen Bryggervangen År 2014, onsdag den 30. april kl. 18.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Bryggervangen i ejendommens gård. Til stede var bestyrelsesmedlemmerne Anders Vendrup,

Læs mere

GENERALFORSAMLING E/F Storløkke Søndag den 13. marts 2016 kl. 10.15 i Storløkke Feriepark

GENERALFORSAMLING E/F Storløkke Søndag den 13. marts 2016 kl. 10.15 i Storløkke Feriepark GENERALFORSAMLING E/F Storløkke Søndag den 13. marts 2016 kl. 10.15 i Storløkke Feriepark Tilstede: Bestyrelse: Lars Kure (LK) Bitten Grønbech (BG) Bent Elling (BE) Edvard Holm (EH) Per Dettlaff (PD) Suppleanter:

Læs mere

Ejerforeningen Willemoesgade 32-36, 2100 København Ø

Ejerforeningen Willemoesgade 32-36, 2100 København Ø Ejerforeningen Willemoesgade 32-36, 2100 København Ø År 2004, den 20. april afholdtes ordinær generalforsamling i ejerforeningen Willemoesgade 32-36, 2100 København Ø. Til stede var 21 ud af 28 ejerlejlighedsejere,

Læs mere

Referat af generalforsamling afholdt den 9. April 2011 i. ejerforeningen Dayz Rønbjerg

Referat af generalforsamling afholdt den 9. April 2011 i. ejerforeningen Dayz Rønbjerg Referat af generalforsamling afholdt den 9. April 2011 i ejerforeningen Dayz Rønbjerg Ad. 1: Valg af dirigent. Bjarne Rasmussen forslået og valgt Ad. 2: Bestyrelsens beretning om det forløbne år. Nils

Læs mere

Dirigenten udpegede et stemmeudvalg bestående af: Flemming Rasmussen(afd.16), Britt Nielsen(afd.8) og Erling Weber Jensen Adm.

Dirigenten udpegede et stemmeudvalg bestående af: Flemming Rasmussen(afd.16), Britt Nielsen(afd.8) og Erling Weber Jensen Adm. REFERAT AF ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE FREDAG DEN 24. maj 2013 KL. 18.00 PÅ SKANDERBORG KURSUS- OG KONFERENCECENTER. Formand Finn Thomsen bød de fremmødte velkommen. På bestyrelsens vegne foreslog Finn

Læs mere

Generalforsamling. Grundejerforeningen Stangkjær. 25. marts 2010

Generalforsamling. Grundejerforeningen Stangkjær. 25. marts 2010 Generalforsamling Grundejerforeningen Stangkjær 25. marts 2010 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse af regnskab til godkendelse 4. Forslag fra medlemmer og bestyrelse

Læs mere

Referat. Generalforsamling i Ejerforeningen Havnefronten, Nykøbing Sjælland. lørdag den 26. april 2008

Referat. Generalforsamling i Ejerforeningen Havnefronten, Nykøbing Sjælland. lørdag den 26. april 2008 Referat Generalforsamling i Ejerforeningen Havnefronten, Nykøbing Sjælland lørdag den 26. april 2008 Sted: Klubhuset 1. sal, Egebjergvej 46, 4500 Nykøbing Sjælland Ud af 40 mulige var ca.28 repræsenteret.

Læs mere

Græsslåning ved STV er den største post. Har været lidt mindre på grund af mindre behov.

Græsslåning ved STV er den største post. Har været lidt mindre på grund af mindre behov. Referat af generalforsamlingen Grf. Kærlodden 5-161 den 13.4.2011 Deltagere: 26 fremmødte, en husstand ved fuldmagt. Punkt 1: Valg af dirigent: Henning (157) Valg af referent: Per (147) Punkt 2: Beretning

Læs mere

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde.

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde. Referat Dato 16. oktober 2016 Sted Helberskov Forsamlingshus, "Thulstedhus" - Als Oddevej 2 Referent Nr. 174 Dagmar Rahbek/Martin Weier Christiansen. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

3. marts 2010. Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov

3. marts 2010. Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov 1 Dato 8.marts 3. marts 2010 Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov Mødet fandt sted på Bov Kro. Fremmødte beboere: 22 beboere Endvidere deltog fra administrationen Jens Chr.

Læs mere

E/F Enghavehus Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 11. marts 2010

E/F Enghavehus Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 11. marts 2010 E/F Enghavehus Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 11. marts 2010 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent og referent. 2. Aflæggelse af årsberetning for 2009. 3. Forelæggelse af årsregnskab 2009 til

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Skindergade april 2017

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Skindergade april 2017 Sag nr. 18026/HCF Referat af ordinær generalforsamling i E/F Skindergade 21 20. april 2017 Den 20. april 2017 blev der afholdt ordinær generalforsamling i E/F Skindergade 21 4 medlemmer var repræsenteret

Læs mere

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 15. november 2017, afholdt på Højer Hus

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 15. november 2017, afholdt på Højer Hus Referat fra generalforsamling den 15. november 2017, afholdt på Højer Hus Der deltog 16 beboere fra 13 husstande. Fra revisionsfirma Martinsen deltog revisor Leif Agergaard. Som gæst deltog endvidere tidligere

Læs mere

Referat af generalforsamling 2017 i EF Tøndergade 8-12, 1752 København V

Referat af generalforsamling 2017 i EF Tøndergade 8-12, 1752 København V Referat af generalforsamling 2017 i EF Tøndergade 8-12, 1752 København V Afholdt onsdag den 6. april 2017 kl. 20.00 hos Mette & Kim, Tøndergade 8, 5. th Referent: Nicolaj Laursen (12, 3tv) Fremmødte Kim

Læs mere

Med disse bemærkninger blev regnskabet vedtaget med 63 stemmer for (254/260) og en imod (4/260).

Med disse bemærkninger blev regnskabet vedtaget med 63 stemmer for (254/260) og en imod (4/260). Referat År 2008, mandag den 28. april kl. 18:00 afholdtes ordinær generalforsamling i E/F Bryggervangen 12-16 m.v. i ejendommens gård med følgende Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN BRAMMING KOSMORAMA

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN BRAMMING KOSMORAMA VEDTÆGTER FOR FORENINGEN BRAMMING KOSMORAMA Revideret d. 27. marts 2012 Stiftet den 09.12.2006 Navn og hjemsted: 1. Foreningens navn er Bramming Kosmorama med hjemsted i Esbjerg Kommune. Foreningens adresse

Læs mere

Bestyrelsen foreslog Michelle Nielsen fra DEAS A/S som dirigent og referent. Forslaget blev enstemmigt vedtaget.

Bestyrelsen foreslog Michelle Nielsen fra DEAS A/S som dirigent og referent. Forslaget blev enstemmigt vedtaget. København, 23. april 2019 Ejendomsnummer 8-308 REFERAT E/F Rosendalsgade 15/Slagelsegade 14 ordinær generalforsamling Mødested: Hos Julie Langhoff, Slagelsegade 14, 1. th., 2100 København Ø Mødedato: 4.

Læs mere

Ejerforeningen Falen 6 14, 5000 Odense C www.falen.dk

Ejerforeningen Falen 6 14, 5000 Odense C www.falen.dk Referat ordinær generalforsamling vedr. regnskabsåret 2009/10, 6. oktober 2010 Dagsorden Iht. foreningens vedtægter afholdes generalforsamling med følgende dagsorden: 0. Valg af dirigent og referent 1.

Læs mere

Grundejerforeningen Rønneholtparken. Ordinær generalforsamling. Torsdag den 21. marts 2013 i Fælleshuset

Grundejerforeningen Rønneholtparken. Ordinær generalforsamling. Torsdag den 21. marts 2013 i Fælleshuset Ordinær generalforsamling Torsdag den 21. marts 2013 i Fælleshuset Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab 2012 4. Valg af kasserer og et bestyrelsesmedlem

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling den 12. marts 2009.

Referat af den ordinære generalforsamling den 12. marts 2009. Side 1 af 5 Referat af den ordinære generalforsamling den 12. marts 2009. Den ordinære generalforsamling startede kl. 18.00 hvor Ejerforeningen var vært med pølser og en øl/vand. Til generalforsamlingen

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej.

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Fremmødte: 17 (2,3,8,10,11,13,15,16,17,18,19,23,28,30,32,36,56) Ikke fremmødte: 22 (1,4,5,6,7,9,12,14,20,22,24,26,34,38,40,42,44,46,48,50,52,54)

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 14/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 14/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 14/3 2018 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 33 fremmødte medlemmer inklusive 5 bestyrelsesmedlemmer. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var ikke medbragt

Læs mere

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 24. november 2013 kl. 14,30 på Færgekroen

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 24. november 2013 kl. 14,30 på Færgekroen MØDEREFERAT Emne: Afholdt Deltagere: Dagsorden Ordinær generalforsamling Søndag den 24. november 2013 kl. 14,30 på Færgekroen 19 personer til kaffebord, heraf 4 bestyrelsesmedlemmer (Henrik var syg). 1.

Læs mere

Advokat Per Therkildsen Ejendomsadministration I/S * Buddingevej 289 * 2860 Søborg

Advokat Per Therkildsen Ejendomsadministration I/S * Buddingevej 289 * 2860 Søborg Advokat Per Therkildsen Ejendomsadministration I/S * Buddingevej 289 * 2860 Søborg Referat fra ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Willemoesgade 32-36 Onsdag den 11. maj 2005, afholdtes ordinær

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i JSF 1940. torsdag d. 25. marts 2010 kl. 16:00 i. Luftfartshuset; Mødelokale A (ved receptionen i stuen).

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i JSF 1940. torsdag d. 25. marts 2010 kl. 16:00 i. Luftfartshuset; Mødelokale A (ved receptionen i stuen). Historisk materiale. Det følgende er klippet fra Julespareforeningens gamle hjemmeside, der indeholdt originale dokumenter fra foreningens generalforsamlinger fra 2001 til og med 2011. Indkaldelse til

Læs mere

Grundejerforeningen. Terrasserne

Grundejerforeningen. Terrasserne Grundejerforeningen Terrasserne Himmelev ORDINÆR GENERALFORSAMLING Torsdag den 11. juni 2015 kl. 19.00 på Himmelev Sognegård Fynsvej 69, 4000 Roskilde Generalforsamlingen tilstræbes afholdt indenfor tidsrummet

Læs mere

Grundejerforeningen Ketteholm April 2017

Grundejerforeningen Ketteholm   April 2017 Referat af s ordinære generalforsamling, der blev afholdt tirsdag den 21. marts 2017 kl. 19:00 i Storrummet på Gungehusskolen. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Kassereren fremlægger

Læs mere

Velkommen til. Generalforsamling i Grundejerforeningen Planetbyen 2018

Velkommen til. Generalforsamling i Grundejerforeningen Planetbyen 2018 Velkommen til Generalforsamling i Grundejerforeningen Planetbyen 2018 Dagsorden Valg af dirigent Bestyrelsens beretning Aflæggelse af årsregnskab Indkomne forslag Dispensation for lokalplan nr. 188 Vedtagelse

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38,

Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38, 1 Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38, der blev afholdt tirsdag den 24. november 2009 kl. 19.00 i Willemoesgade 53, kælderen. Der var følgende dagsorden: Dagsorden 1. valg af dirigent

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tid: Tirsdag d. 28. marts 2017 Kl.: 19,00 Sted: Beboerhuset, Egekrattet 20, Antal deltagere: 20 beboere deltog i Generalforsamlingen Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat. Generalforsamling

Referat. Generalforsamling 2003 Referat Generalforsamling Dato 26. maj 2010 Tidspunkt Kl. 19.30 Sted Odder Parkhotel Deltagere Der blev udleveret 25 stemmesedler heraf 1 ved fuldmagt. Der var i alt 32 fremmødte Referent Jan Roer

Læs mere

E J E N D O M S A D M I N I S T R A T I O N A / S. Referat

E J E N D O M S A D M I N I S T R A T I O N A / S. Referat Referat År 2011, mandag, den 28. marts, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Tunnelvej i Glostrup Fritidscenters mødelokale 1, beliggende Christiansvej 2, 2600 Glostrup med følgende: Dagsorden:

Læs mere

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Fremmødte: 16 Referent: Bolette Toft Mødedato: 2. april 2014 Mødested: Stubhuset; kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl på Hotel Maribo Søpark

Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl på Hotel Maribo Søpark Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl. 19.00 på Hotel Maribo Søpark Til stede: 104 stemmeberettigede 1. Valg af dirigent. Tina Høpfner, der konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

Ejerforeningen Storløkke Feriepark. Referat af ordinær generalforsamling. 8. marts 2008

Ejerforeningen Storløkke Feriepark. Referat af ordinær generalforsamling. 8. marts 2008 Ejerforeningen Storløkke Feriepark Referat af ordinær generalforsamling 8. marts 2008 1 Repræsenterede feriehuse 54 af ejerforeningens 83 feriehuse var repræsenteret på generalforsamlingen. Dirigent Som

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag den 28/ i grundejerforeningen Oxford Have, afholdt i Fælleshuset kl. 19.

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag den 28/ i grundejerforeningen Oxford Have, afholdt i Fælleshuset kl. 19. 1 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag den 28/3 2017 i grundejerforeningen Oxford Have, afholdt i Fælleshuset kl. 19. Fredag den 7. april 2017 Til stede: 46 grundejere, heraf 7 repræsenteret ved

Læs mere

TIL BEBOERNE I AFDELING 53

TIL BEBOERNE I AFDELING 53 TIL BEBOERNE I AFDELING 53 VÆRSGO Her får du materiale til afdelingsmødet: Dagsorden Forretningsorden for afdelingsmødet Afdelingens driftsbudget Skema planlagt vedligeholdelse Indkomne forslag 15. august

Læs mere

Referat. Afdeling 13 & 30 Afdelingsmøde 4/9 2012

Referat. Afdeling 13 & 30 Afdelingsmøde 4/9 2012 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Fremlæggelse af afdelingsbestyrelsens beretning 4. Godkendelse af afdelingens budget 2013 samt forelæggelse af afdelingens

Læs mere

GENERALFORSAMLINGSREFERAT

GENERALFORSAMLINGSREFERAT Advokatfirmaet NICOLAI GIØDESEN Le. Mortensens Eftf. Nicolai Giødesen, advokat (Hl Ejendomsadministrationen: Telefontid hverdage 10-13 Telefax 33 15 84 48 Frederiksholms Kanal 18 1220 København K Tlf.

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen Bakkelyparken

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen Bakkelyparken Holme den 14. marts 2010 Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen Bakkelyparken Dato: Den 10. marts 2010 kl. 19.00 Sted: Lokalcenter Holme 1. Valg af dirigent og referent Formand Poul Erik

Læs mere

Dansk Pæon Selskab. Generalforsamling. Den 23. februar 2013 kl. 15.30. Det Biovidenskabelige Fakultet. Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C

Dansk Pæon Selskab. Generalforsamling. Den 23. februar 2013 kl. 15.30. Det Biovidenskabelige Fakultet. Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C Dansk Pæon Selskab Generalforsamling Den 23. februar 2013 kl. 15.30 Det Biovidenskabelige Fakultet Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C Der var incl. bestyrelsen 24 personer til stede (15 året før).

Læs mere

År 2008, tirsdag den 5. maj, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Nordlyset

År 2008, tirsdag den 5. maj, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Nordlyset År 2008, tirsdag den 5. maj, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i Der var følgende dagsorden: E/F Nordlyset 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning

Læs mere

Referat fra generalforsamling

Referat fra generalforsamling Referat fra generalforsamling På Rønbækskolen, lokale 151 Tirsdag den 18. juni 2009 kl. 19.30 Dagsorden: Antenneforeningen Rønege www.roenege.dk 1. Valg af dirigent A. Optælling af stemmeberettigede medlemmer

Læs mere

Generalforsamlingen - Februar 2016

Generalforsamlingen - Februar 2016 Generalforsamlingen - Februar 2016 Generalforsamling i Bjæverskov Forsamlingshus, Ringstedvej 546, 4632 Bjæverskov. Tirsdag den 16. februar 2016 kl. 19.30 Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Generalforsamling d. 27/11-13

Generalforsamling d. 27/11-13 Generalforsamling d. 27/11-13 Punkt 1 Valg af dirigent: Christina Frost Generalforsamlingen er lovligt indkaldt og forsamlingen er beslutningsdygtige. Ingen kommet med forslag eller andet de ønsker taget

Læs mere

Christiansfeld Net c/o Thorsvej 17

Christiansfeld Net c/o Thorsvej 17 Generalforsamling 2010 Østprøven 1 Christiansfeld Net Christiansfeld d. 26. september 2012 Vedr. referat fra generalforsamlingen 2010 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning om foreningens virksomhed

Læs mere

Afbud fra Esbern Ott, Christian Hansen og Dennis Johansen. Godkendelse af referat nr. 5, samt beslutningsreferatet.

Afbud fra Esbern Ott, Christian Hansen og Dennis Johansen. Godkendelse af referat nr. 5, samt beslutningsreferatet. Det Sociale Boligselskab Brøndbyparken afd. 3. Brøndbyøster d. 10.03.14. Referat af: Referat nr. 6. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 04.03.14 kl. 18.30 21.00 DIRIGENT: KLAUS JUELKERT AD. 1 Fremmødte / Fraværende.

Læs mere

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 16. november 2016, afholdt på Højer Hus

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 16. november 2016, afholdt på Højer Hus Referat fra generalforsamling den 16. november 2016, afholdt på Højer Hus Der deltog 27 beboere fra 20 husstande. Fra revisionsfirma Martinsen deltog revisor Leif Agergaard. Som gæst deltog endvidere formand

Læs mere

GENERALFORSAMLINGSREFERAT S/B HØJDEVANGEN

GENERALFORSAMLINGSREFERAT S/B HØJDEVANGEN LUND ELMER Advokatpartnerselskab Kalvebod Brygge 39-41 DK - 1560 København V Telefon: +45 33 300 200 Fax: +45 33 300 299 www.lundelmersandager.dk CVR nr. 32 28 39 34 Ejendomsadministrationen ejd@lundelmersandager.dk

Læs mere

GENERALFORSAMLINGSREFERAT I EJERFORENINGEN MØLDALSPARKEN

GENERALFORSAMLINGSREFERAT I EJERFORENINGEN MØLDALSPARKEN GENERALFORSAMLINGSREFERAT I EJERFORENINGEN MØLDALSPARKEN År 2013, mandag den 18. marts, afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen matr. nr. 11 h Vridsløselille By, Herstedvester. Generalforsamlingen

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN SKELLET DEN 10. JUNI 2018

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN SKELLET DEN 10. JUNI 2018 Grundejerforeningen SKELLET REFERAT AF GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN SKELLET DEN 10. JUNI 2018 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Bestyrelsens beretning. 4. Fremlæggelse

Læs mere

Referat fra Korsør Judoklubs generalforsamling Torsdag 21 april, 2016 kl

Referat fra Korsør Judoklubs generalforsamling Torsdag 21 april, 2016 kl Referat fra Korsør Judoklubs generalforsamling Torsdag 21 april, 2016 kl. 19.00. Valg af dirigent: Nicolai Stemmetællere: Sebastian, Anders. Stemmetallet er 9. Indkaldelse sket i korrekt tid og efter reglerne.

Læs mere

Referat af Generalforsamling 2014

Referat af Generalforsamling 2014 Til Ejerkredsen Odinsvej 1, 1A & 1B 8230 Åbyhøj Referat af Generalforsamling 2014 Tidspunkt: 05.05.2014 Sted: Odinsvej 1A, st. Tilstedeværende: Alle lejligheder repræsenteret på nær Odinsvej 1 (Holger)

Læs mere