AARHUS UNIVERSITET REFERAT

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "AARHUS UNIVERSITET REFERAT"

Transkript

1 Møde den: 22. august 2013 kl Mødelokale: (der er mulighed for videotilkobling) Ordinært LSU-møde AU Kommunikation (2013-5) Faste deltagere: Jesper Bo Jensen, Knud Holt Nielsen, Peder Holm- Pedersen, Sandra Trefzer, Lykke Ankersen, Mette Gebauer, Christina Troelsen, Lotte Fisker Jørgensen, Aase Bak, Anders Frølund, Christina Breddam, Dorthe Laursen (referent). Inviteret gæst: Helle Kaagaard Dahl Afbud: Jesper Bo Jensen, Peder Holm-Pedersen, Helle Kaagaard Dahl. Lotte Fisker Jørgensen deltog fra kl Suppleant: For Jesper Bo Jensen mødte Jetthe Revsgaard Forplejning: Kaffe, te, vand. REFERAT 1. Godkendelse af dagsorden for møde Godkendelse af referat af ekstraordinært LSU møde den 29. april 2013 (bilag) (det ordinære LSU møde den 22.maj 2013 blev aflyst) 3. Status og servicetjek efter 2 år organisering af AU Kommunikation CBR punkt 3 er et drøftelsespunkt, og LSU-medlemmerne bedes inden mødet have overvejet følgende spørgsmål: 1. Er der opgaver, der falder mellem stole? 2. Er der opgaver, som man er usikker på, hvor man går hen med? 3. Er der opgaver, som ikke skal løses mere? 4. Er der opgaver, som skal oprustes? 4. Orientering om budget 13 og 14 CBR 5. Status på APV opfølgning CBR 6. Enhedsorganisering og titler v/lsu arbejdsgruppen (bilag) 7. LSU-årshjul (bilag) 8. Gensidig orientering 1. Orientering fra formand og næstformand 2. Orientering fra diverse samarbejdsfora i AU 3. Orientering fra Arbejdsmiljøgruppen v/af 9. Eventuelt Stab Dorthe Laursen PA for vicedirektør Dato: 24. september 2013 Ref: dla Side 1/5 Christina Breddam bød velkommen til dette ordinære LSU-møde. Ad 1)Godkendelse af dagsorden for møde Godkendt uden bemærkninger. Ad 2)Godkendelse af referat af ekstraordinært LSU møde den 29. april 2013 (bilag) (det ordinære LSU møde den 22.maj 2013 blev aflyst) Godkendt uden bemærkninger. Ad 3)Status og servicetjek efter 2 år organisering af AU Kommunikation CBR punkt 3 er et drøftelsespunkt, og LSU-medlemmerne bedes inden mødet have overvejet følgende spørgsmål: 1. Er der opgaver, der falder mellem stole? 2. Er der opgaver, som man er usikker på, hvor man går hen med? 3. Er der opgaver, som ikke skal løses mere? 4. Er der opgaver, som skal oprustes? AU Kommunikation Aarhus Universitet Fredrik Nielsens Vej Aarhus C

2 CBR gav en kort introduktion til punktet. I efteråret har Christina haft et arbejde i gang sammen med Kom cheferne på hovedområderne, hvor de drøftede behov og forventninger til hvilke kommunikations opgaver, der skal løses i kommunikation. Det har resulteret i Kom classic beskrivelsen, som skitserer de generelle opgaver, der på sigt skal kunne løses i alle 4 Kom front enheder. Nu er tiden kommet til at tage et servicecheck på organiseringen af opgaverne i back office og sammenhængen mellem de forskellige enheder i AU kommunikation. Christina har drøftet emnet på sine dialogmøder på enhederne, ligesom det også er blevet drøftet på nogle enheds møder. Formålet med punktet er at få LSU s input. Side 2/5 B-siden ønskede, at drøftelsen om servicetjek af AU Kommunikation efter 2 år var en proces, der nu blev startet op med henblik på at få medarbejdernes input til, hvordan organisationen kan udvikles bedst muligt, både hvad der fungerer godt i dag og måske skal udbredes på tværs af eksempelvis hovedområder og hvor der er problemer. Herefter var der en generel brainstorm, som resulterede i følgende hovedemner: Snitflader og sammenhæng: - giver det mening, at der er så skarp en adskillelse mellem back og front på specifikke opgavetyper? Eksempelvis events og grafik. Kan det sammentænkes mere? - giver det mening, at der er så skarpt et skel mellem FO enhederne på løbende opgaveløsning? F.eks. partneropgaver og Ph.d. opgaver. Kan man ikke bruge hinanden mere på tværs? Det kan også styrke kompetenceudvikling. - kan erfa grupperne blive brugt mere aktivt i den forbindelse? Den fælles fortælling om AU Kom / kendskabet til egen organisation: -Der er stadig forskellige virkelighedsopfattelser af, hvordan back / front / front på tværs er organiseret og hvordan sammenhængene er. Eksempelvis hvordan opgaveflowet er mellem de forskellige enheder, og hvornår Kom partnere kan gå til back office foto, video og grafik. Der skal være flow mellem ønskerne hos brugerne og videre fra back og tilbage til den, der samler. Vi skal sikre tilbageløbet. Der er også stadig myter, der kører. F.eks., at det kun er i back, der bliver lavet udviklingsopgaver. Der er ligeledes usikkerhed om, hvornår en opgave er med betaling. Kan vi ikke få genopfrisket, hvordan AU Kom hænger sammen organisatorisk og opgavemæssigt? Bedre videndeling i Kom: Vi bør videreudvikle mulighederne for tværgående videndeling og idé udvikling f.eks. via etablering af kanaler for opgave/kompetence chat. Opgaver som kræver en tydeligere opmærksomhed/placering: Rekruttering og kommunikation til studerende generelt. Issues management. Intern kommunikation.

3 Strategisk forskningsformidling. Side 3/5 Sammenhængen til øvrige VD områder: Vi skal tænke mere matrix i forhold til administrationen f.eks. HR/ intern kommunikation, Studier/ kommunikation til de studerende, Viden / kommunikation. Vi bør etablere tværgående teams omkring tværgående opgaver, f.eks. et team omkring viden udveksling / myndighedsbetjening. Kommunikationen med båndene og styringen af det er uklar. De grupper som er nedsat omkring produktportalerne på au.dk fungerer uhensigtsmæssigt. Der bør være en daglig projektleder for hver portal. B-siden mente, at man burde have en kommunikationspartner for AU Kommunikation, som kan varetage kommunikationen i forhold til resten af organisationen. Intern kompetenceudvikling: Der var ønske om, at vi får arbejdet videre med idéerne omkring jobrotation i AU Kom og får udarbejdet nogle principper for det. Sammenfatning: CBR takkede for alle de konstruktive input. Det er en vedvarende proces, at sikre et opgavefokus og en organisering, som til enhver tid matcher de aktuelle behov, og vigtigt at vi proaktivt forholder os til og opgavemæssigt kan matche udviklingen i samfundet og på AU. Udvikling kan komme alle steder fra, men skal være forankret i brugerens behov. Vi skal blive skarpe på vores faglighed og få gjort vores profil endnu tydeligere. Det blev aftalt, at Christina melder tilbage til ledergruppen, om de temaer der er blevet drøftet, og så tager lederne det med igen til yderligere drøftelse på enhedsmøderne. Nogle af de emner, der er nævnt, kan adresseres direkte i ledergruppen. Andet skal måske bearbejdes yderligere. Punktet sættes på dagsordenen igen til næste LSUmøde efter diskussionerne ude i enhederne. Ad 4)Orientering om budget 13 og 14 CBR AF orientrede om budget 2013 og den løbende monitorering af, hvordan det går med økonomien. Funktionscheferne får løbende økonomirapporter for deres eget område. Der er blevet udmøntet en ekstra besparelse på universitetet, som skyldes nogle generelle budgetmæssige ubalancer. For AU Kom drejer det sig om godt 400 t.kr. Det kræver fortsat stor økonomisk påpasselighed. Vi forventer at kunne komme ud af 2013 i balance. For så vidt angår Budget 2014 vil man gå i gang med arbejdet i efteråret. Ad 5)Status på APV opfølgning CBR CBR orienterede om ledergruppens opgaver i forbindelse med APV-opfølgningen. Der er udarbejdet en samlet oversigt, og for at sikre fremdrift, har alle fået tildelt 2 punkter til udarbejdelse af oplæg om, hvad vi kan arbejde videre med.

4 Herefter skal vi finde ud af, hvordan vi arbejder videre med det i både enhederne og for AU Kom på tværs. Det er en fortløbende proces, og der bliver holdt snor i det. Side 4/5 Ad 6)Enhedsorganisering og titler v/lsu arbejdsgruppen (bilag) Mette og Lotte indledte, idet de gav udtryk for, at det ikke var nogen let opgave, da der skulle tages hensyn til modtagerorientering, samme funktion/samme titel m.v. De påpegede endvidere, at det var vigtigt, hvordan implementeringen blev foretaget. Der var ros fra CBR for arbejdet med et vanskeligt emne. Kredsen drøftede de forskellige titelmuligheder og kom med enkelte ændringsforslag. Konklusion: CBR takkede for arbejdet til arbejdsgruppen, som laver en kommunikationsplan. Faglige uklarheder afklares af funktionslederen sammen med teamlederne. Ad 7)LSU-årshjul (bilag) Taget til efterretning. Ad 8)Gensidig orientering 1. Orientering fra formand og næstformand CBR orienterede om FALK seminar om værdier, inden sommerferien. Tema: Hvad er det vi skal blive bedre til i administrationen? Der var lavet en lang liste over ting at arbejde med. F.eks. ønskes en bedre søgefunktion (svært at finde ud af vores web m.v.). Derudover refleksion over, hvordan vi fungerer som administration. Universitetsdirektør Jørgen Jørgensen havde talt med rektor Brian Bech Nielsen om dennes oplevelse af administrationen, efter lytterunden, og han havde hæftet sig ved, at man følte 1)at have mistet noget nærhed, og 2) det var svært at finde rundt i organisationen. Endvidere var det uheldigt ved opringning til administrationen, at man blev mødt med beskeden: Det er ikke mit bord - uanset hvilket vicedirektørområde eller man blev sendt rundt i systemet. Vi bør arbejde med KULTUREN i organisationen finde noget at stå på overordnede centrale værdier for os som administration, f.eks. at man svarer første gang: Det skal jeg nok finde ud af, og du hører nærmere. Det handler om anerkendelse af hinanden. Det er vigtigt, at ALLE vicedirektørområder arbejder med dette. 2. Orientering fra diverse samarbejdsfora i AU 1) ASU: Knud havde en positiv historie, idet det var lykkedes at besætte alle akutjobs med akutjobbere. 2) Der kommer et notat fra HR om, hvad medarbejderne kan få fri til i forhold til forskellige mødetyper. 3) Der er udrullet et projekt: Introduktionsforløb for nye medarbejdere.

5 3. Orientering fra Arbejdsmiljøgruppen v/af En ergonomisk konsulent har været rundt på besøg til alle enheder, også Emdrup, Roskilde og Foulum et udslag af den fysiske APV. Med fokus på, hvordan man arbejder/har specielle ting at slås med osv. har AF aftalt med konsulenten, at hun giver en tilbagemelding til AF til udsendelse til funktionscheferne. AF håber, man vil benytte sig af dette tilbud, der bør gentages, formentlig indenfor en ramme af hvert 5. år. AF har rundsendt en vejledning, der videresendes via de respektive funktionschefer. Der indkøbes elastikker med henblik på gennemførelse af øvelserne. Jette får af AF kontaktoplysninger på konsulenten med henblik på aftale for de medarbejdere, der evt. ikke var til stede under konsulentens første besøg eller arbejder geografisk andetsteds. Side 5/5 Ad 9)Eventuelt LSU-Dagsorden (den aktuelle) og LSU-referater (efterhånden som disse bliver godkendt) bliver lagt på hjemmesiden af Dorthe. AF opfordrede B-siden til at finde en arbejdsmiljørepræsentant i stedet for Henrik Dalgaard, der er fratrådt. Mødet hævet kl dla

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. ad 2) B/Godkendelse af referat af ordinært LSU møde den 22. august 2013 (bilag) Godkendt.

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. ad 2) B/Godkendelse af referat af ordinært LSU møde den 22. august 2013 (bilag) Godkendt. Møde den: 13. november 2013 kl. 12.00 14.00 Mødelokale: 1445-019 (der er mulighed for videotilkobling) Ordinært LSU-møde AU Kommunikation (2013-6) Faste deltagere: Jesper Bo Jensen, Knud Holt Nielsen,

Læs mere

4. Drøftelse og tilrettelæggelsen af processen for meddelelse om påtænkt

4. Drøftelse og tilrettelæggelsen af processen for meddelelse om påtænkt Møde den: Mandag den 10. februar 2014 kl. 12.00 Sted: 1443/413 Ekstraordinært LSU Kommunikation REFERAT Til stede: Lykke Ankersen, Knud Holt Nielsen, Jetthe L. Revsgaard, Peder Holm-Pedersen, Henriette

Læs mere

Ad 2)Godkendelse af referat af ex.ord. LSU møde (bilag) Godkendt.

Ad 2)Godkendelse af referat af ex.ord. LSU møde (bilag) Godkendt. Møde den: 25. februar 2013 kl. 11.00 13.00 UDKAST Mødelokale: 1540-229 (der er mulighed for videotilkobling) Referat Ordinært LSU-møde AU Kommunikation (2013-2) Deltagere: Jesper Bo Jensen, Knud Holt Nielsen,

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 12. maj 2014 kl Afbud: Aase Bak, Jesper Bo Jensen Suppleant: Ingen Forplejning: Ingen

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 12. maj 2014 kl Afbud: Aase Bak, Jesper Bo Jensen Suppleant: Ingen Forplejning: Ingen Møde den: 12. maj 2014 kl. 12.00-14.00 Referat Sted: Bygning 1443-313 Videolink Ordinært LSU-møde AU Kommunikation (2014-4) Faste deltagere: Jesper Bo Jensen, Knud Holt Nielsen, Peder Holm-Pedersen, Sandra

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt. Det blev besluttet at ledergruppen i AU HR også skal være kopimodtager af dagsorden og bilag.

1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt. Det blev besluttet at ledergruppen i AU HR også skal være kopimodtager af dagsorden og bilag. Møde den: 28. september 2015 kl. 10.00 12.00 REFERAT LSU AU HR Til stede: Ledelsen: Anne Lindholm Behnk, Gertrud Tefre Medarbejderrepræsentanter: Lene Fransen, Hanne Kaiser, Lizzi Edlich, Astrid V. H.

Læs mere

Deltagere: LSU, AU Kommunikation. Fra HR deltager: HR-partner Helle K. Dahl, referent. Dagsorden AARHUS UNIVERSITET

Deltagere: LSU, AU Kommunikation. Fra HR deltager: HR-partner Helle K. Dahl, referent. Dagsorden AARHUS UNIVERSITET Møde den: 13. januar 2014 kl. 12.00-13.00 Sted: Mødelokale 1443-413 (videolink) Ekstraordinært LSU-møde i AU Kommunikation (2014-1) Dagsorden Deltagere: LSU, AU Kommunikation Fra HR deltager: HR-partner

Læs mere

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt.

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt. Møde den: 1. november 2017 LSU AU HR Referat Til stede: Ledelsesrepræsentanter: Anne Lindholm Behnk Medarbejderrepræsentanter: Astrid V. H. Svendsen, Hanne Kaiser, Lene Fransen, Lizzi Edlich Referent:

Læs mere

REFERAT. Møde tirsdag d. 5. marts 2013 kl Aarhus: 1445/019 (Parterre), Emdrup: A112 LSU-møde AU Viden

REFERAT. Møde tirsdag d. 5. marts 2013 kl Aarhus: 1445/019 (Parterre), Emdrup: A112 LSU-møde AU Viden Møde tirsdag d. 5. marts 2013 kl. 10-12 Aarhus: 1445/019 (Parterre), Emdrup: A112 LSU-møde AU Viden REFERAT Deltagere: Lars Moseholm (formand), Trine Juhl Sørensen, Lisbeth Holm Rasmussen, Gina Bay, Jette

Læs mere

JBJ gav udtryk for, at buen er spændt i forhold til, at der arbejdes meget i US, og der derfor er behov for en dialog omkring opgavefordeling mv.

JBJ gav udtryk for, at buen er spændt i forhold til, at der arbejdes meget i US, og der derfor er behov for en dialog omkring opgavefordeling mv. Side 1/5 Mødedato: tirsdag den 21. november 2017 kl. 12-14 Mødested: Rektoratets mødelokale Mødeemne: LSU/LAMU-møde Deltagere: Kirsten Jensen, Mads Niemann-Christensen, Signe Schou, Jesper Bo Jensen (deltog

Læs mere

2. Lokal procesplan for AU FE Den udleverede procesplan blev kort gennemgået. Der er områder, der stadig mangler afklaring.

2. Lokal procesplan for AU FE Den udleverede procesplan blev kort gennemgået. Der er områder, der stadig mangler afklaring. Møde d. 7. november 2014 kl. 13-15 Aarhus: 5128-132, Emdrup: A204 REFERAT Interim LSU-møde nr. 1 i AU Forskning og Erhvervssamarbejde Deltagere: John Westensee (fmd.), Jeppe Dørup Olesen, Thomas Tscherning,

Læs mere

REFERAT ASE LSU - møde 11 mandag den 16. februar 2015 kl. 09.15, mødelokale Edison 110. Deltagere: Conni Simonsen. Erland U. Jessen Jesper Jensen

REFERAT ASE LSU - møde 11 mandag den 16. februar 2015 kl. 09.15, mødelokale Edison 110. Deltagere: Conni Simonsen. Erland U. Jessen Jesper Jensen REFERAT ASE LSU - møde 11 mandag den 16. februar 2015 kl. 09.15, mødelokale Edison 110 Deltagere: Conni Simonsen Asger Schou Erland U. Jessen Jesper Jensen Stig Ravn Klaus Kolle Peder Maribo Christina

Læs mere

1. Tema 1, MUS konceptet Helle orienterede om det nye MUS koncept, der i øjeblikket er til høring i de lokale

1. Tema 1, MUS konceptet Helle orienterede om det nye MUS koncept, der i øjeblikket er til høring i de lokale Møde den: 6. februar 2013 kl. 09.00-12.00 Mødelokale 130 LSU Økonomi og Planlægning - Temadag Referat Deltagere: Gitte Bak Ditlefsen, Lene Bødskov, Malene Loft Sørensen, Henriette Jaquet, Lene Stensig,

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde onsdag den 17. december 2014, kl i Aarhus Universitets bestyrelse (BM )

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde onsdag den 17. december 2014, kl i Aarhus Universitets bestyrelse (BM ) Møde onsdag den 17. december 2014, kl. 13.00 17.00 i Aarhus Universitets bestyrelse (BM 6-2014) REFERAT Deltagere: Bestyrelsens medlemmer: Michael Christiansen (bestyrelsesformand), Connie Hedegaard, Margareta

Læs mere

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt.

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt. Møde den: 7. december 2015 kl. 13.00 15.00 REFERAT LSU AU HR Til stede: Ledelsen: Anne Lindholm Behnk, Gertrud Tefre Medarbejderrepræsentanter: Lene Fransen, Hanne Kaiser, Lizzi Edlich, Astrid V. H. Svendsen

Læs mere

BESLUTNINGER SOM OPFØLGNING PÅ PROBLEMANALYSEN - ADMINISTRATIVT MØDE

BESLUTNINGER SOM OPFØLGNING PÅ PROBLEMANALYSEN - ADMINISTRATIVT MØDE BESLUTNINGER SOM OPFØLGNING PÅ PROBLEMANALYSEN - ADMINISTRATIVT MØDE MØDET I DAG Har præsenteret de endelige beslutninger Vil fokusere på: de administrative beslutninger betydning og bagvedliggende overvejelser

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Side 2/5

AARHUS UNIVERSITET. Side 2/5 Møde den: d. 24. maj 2012 Sted: Mødelokale 1448-227, Frederikshus Emne: LSU i AU Studieadministration REFERAT Til stede: Maria Volf Lindhardt, Søren Dam, Mads Ask Andersen, Carsten Sestoft, Laila Parbst,

Læs mere

Referat. Møde den: 9. oktober 2017 kl Lokale 1521,220 Ny Munkegade 118, 8000 Aarhus C, Videolink til Aarslev og Roskilde

Referat. Møde den: 9. oktober 2017 kl Lokale 1521,220 Ny Munkegade 118, 8000 Aarhus C, Videolink til Aarslev og Roskilde Møde den: 9. oktober 2017 kl. 10.00-12.00 Lokale 1521,220 Ny Munkegade 118, 8000 Aarhus C, Videolink til Aarslev og Roskilde Referat LSU for Administrationscenter ST Deltagere: Anne Olsen, Bjørn Vinding

Læs mere

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt.

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt. Møde den: 26. juni 2017 LSU AU HR Referat Til stede: Ledelsesrepræsentanter: Anne Lindholm Behnk, Gertrud Tefre Medarbejderrepræsentanter: Astrid V. H. Svendsen, Hanne Kaiser, Lene Fransen Referent: Pia

Læs mere

2. Økonomi status R17 og B18 (KJ) KJ omdelte oversigt over budgettet for 2017 og havde følgende bemærkninger:

2. Økonomi status R17 og B18 (KJ) KJ omdelte oversigt over budgettet for 2017 og havde følgende bemærkninger: Referat Dato: 3. oktober 2017 Side 1/5 LSU-møde Mandag den 25. september 2017 kl. 11-12.30 i Rektoratets mødelokale Deltagere: Kirsten Jensen, Mads Niemann-Christensen, Signe Schou, Jesper Bo Jensen, Jette

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde nr. 6 i styregruppen for implementeringen af den faglige udviklingsproces

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde nr. 6 i styregruppen for implementeringen af den faglige udviklingsproces Møde nr. 6 i styregruppen for implementeringen af den faglige udviklingsproces REFERAT Den 23. august 2011 Kl. 10-12 AU Strategis mødelokale, bygning 1431, lokale 223 Deltagere: Jørgen Jørgensen, Flemming

Læs mere

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt Møde den: 18. december 2017 LSU AU HR Referat Til stede: Ledelsesrepræsentanter: Anne Lindholm Behnk, Gertrud Tefre Medarbejderrepræsentanter: Astrid V. H. Svendsen, Hanne Kaiser, Lene Fransen, Lizzi Edlich

Læs mere

Referat for ekstraordinært møde i OmrådeUdvalget for Rådhuset

Referat for ekstraordinært møde i OmrådeUdvalget for Rådhuset Referat for ekstraordinært møde i OmrådeUdvalget for Rådhuset Mødedato: 27. april 2016, kl. 11.00 til 13 Mødested: Møderum 1 Deltagere: Ledelsesrepræsentanter: Morten Møller (formand), Ole Stounbjerg,

Læs mere

REFERAT. Møde den: Mandag den 10. september 2012 Jens Baggesensvej 51-53, lokale 318 LSU Viden

REFERAT. Møde den: Mandag den 10. september 2012 Jens Baggesensvej 51-53, lokale 318 LSU Viden Møde den: Mandag den 10. september 2012 Jens Baggesensvej 51-53, lokale 318 LSU Viden REFERAT Til stede: Lars Moseholm (formand), Jette Hammer, Lise Marie Frohn, Per Lindblad Johansen, Henrik Senfer, Gina

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde onsdag den 25. februar 2015, kl i Aarhus Universitets bestyrelse (BM )

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde onsdag den 25. februar 2015, kl i Aarhus Universitets bestyrelse (BM ) Møde onsdag den 25. februar 2015, kl. 13.30 17.00 i Aarhus Universitets bestyrelse (BM 1-2015) REFERAT Deltagere: Bestyrelsens medlemmer: Michael Christiansen (bestyrelsesformand), Connie Hedegaard, Steen

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 28. juni 2012 Mødelokale LSU i AU studieadministration REFERAT

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 28. juni 2012 Mødelokale LSU i AU studieadministration REFERAT Møde den: 28. juni 2012 Mødelokale 1448-227 LSU i AU studieadministration REFERAT Deltagere: Maria Volf Lindhardt (MVL), Søren Dam (SD), Mads Ask Andersen (MAA), Carsten Sestoft (CS), Laila Parbst, (LP),

Læs mere

Kl Frandsensalen FALK-møde nr. 137 Faste deltagere: JJ, SEF, KJ, LG, ST, FB, FLA, KRTH, LM, MVL, NDH, OJ, SHJ, CBR, NIHD

Kl Frandsensalen FALK-møde nr. 137 Faste deltagere: JJ, SEF, KJ, LG, ST, FB, FLA, KRTH, LM, MVL, NDH, OJ, SHJ, CBR, NIHD Den 7. januar 2013 Dagsorden Kl. 13.30-15 Frandsensalen FALK-møde nr. 137 Faste deltagere: JJ, SEF, KJ, LG, ST, FB, FLA, KRTH, LM, MVL, NDH, OJ, SHJ, CBR, NIHD Afbud: SEF, MVL, FLA Gæst: Mødeleder: JJ

Læs mere

Projektinitieringsdokument Organisering af HR på Aarhus Universitet

Projektinitieringsdokument Organisering af HR på Aarhus Universitet Projektinitieringsdokument Organisering af HR på Aarhus Universitet 1. Formål og baggrund for projektet Baggrund: Baggrunden for nedsættelse af arbejdsgruppen vedr. Organisering af HR på Aarhus Universitet

Læs mere

Dagsorden: Referat: AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 25. marts 2015 kl. 12.45 14.45 LSU HR

Dagsorden: Referat: AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 25. marts 2015 kl. 12.45 14.45 LSU HR Møde den: 25. marts 2015 kl. 12.45 14.45 REFERAT LSU HR Til stede: Ledelsen: Louise Gade, Gertrud Tefre Medarbejderrepræsentanter: Lene Fransen, Alev Gencay, Lizzi Edlich, Ina Wilkens Nissen Referent:

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Bemærkninger til referat af de seneste møde: Opmærksomheden rettes mod fejl under punkt 2. Der skulle have stået:

1. Godkendelse af dagsorden Bemærkninger til referat af de seneste møde: Opmærksomheden rettes mod fejl under punkt 2. Der skulle have stået: Dagsorden / referat - møde i Fælles MED Administration den 19. januar 2017 kl. 13.00 i mødelokale 3, Varde Rådhus, Bytoften 2 Deltagere: Mogens Pedersen, Anne-Mette Rørvang, Erik Schultz, Helle Marquertsen,

Læs mere

2. Godkendelse af mødereferat nr. 3. Opfølgning fra sidste møde: Der var ikke yderligere bemærkninger og referatet blev godkendt.

2. Godkendelse af mødereferat nr. 3. Opfølgning fra sidste møde: Der var ikke yderligere bemærkninger og referatet blev godkendt. Møde den: 12.01.2010 AU, Teknisk Forvaltning UNI-lab projektgruppemøde nr. 4 REFERAT Til stede: Søren Trangbæk (ST) TEK, Anders Roed (AR) SUN, Ole Bjørn Hansen (OBH) DMU, Christina Breddam (CB) DJF, Bent

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde onsdag den 29. april 2015, kl. 13.00 17.00 i Aarhus Universitets bestyrelse (BM 2-2015)

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde onsdag den 29. april 2015, kl. 13.00 17.00 i Aarhus Universitets bestyrelse (BM 2-2015) Møde onsdag den 29. april 2015, kl. 13.00 17.00 i Aarhus Universitets bestyrelse (BM 2-2015) REFERAT Deltagere: Bestyrelsens medlemmer: Michael Christiansen (bestyrelsesformand), Connie Hedegaard, Margareta

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Afbud: Lene Fransen Ina Wilkens Nissen (skulle have deltaget under punkt 7 og 8)

Referat AARHUS UNIVERSITET. Afbud: Lene Fransen Ina Wilkens Nissen (skulle have deltaget under punkt 7 og 8) Side 1/5 Mødedato: 16. marts 2018 Mødested: Lokale 214, JBV Mødeemne: LSU Deltagere: Anne Lindholm Behnk, Gertrud Tefre (referent), Alev Gencay, Henrik Philipp Vestergaard, Lene Fransen, Lizzi Edlich,

Læs mere

Administration på AU og Arts

Administration på AU og Arts 7. Administration på AU og Arts Store forandringer mange spørgsmål AARHUS UNIVERSITET Hvorfor? Fagligt: For at sikre universitetets konkurrencedygtighed i fremtiden Kunne skaffe bevillinger, forskere og

Læs mere

HR AU NY SAMAR- BEJDSSTRUKTUR PÅ AU AARHUS UNIVERSITET

HR AU NY SAMAR- BEJDSSTRUKTUR PÅ AU AARHUS UNIVERSITET HR NY SAMAR- BEJDSSTRUKTUR PÅ AARHUS UNIVERSITET 2 Hvordan er den nye struktur blevet til?... 3 Hvordan ser den nye struktur ud?... 3 Skal min organisatoriske enhed have eget samarbejdsudvalg?... 3 Hvornår

Læs mere

1. Bemærkninger til dagsorden. 2. Konstituering af LSU a. Præsentation af medlemmerne b. Vedtagelse af forretningsorden c. LSU-møder resten af året

1. Bemærkninger til dagsorden. 2. Konstituering af LSU a. Præsentation af medlemmerne b. Vedtagelse af forretningsorden c. LSU-møder resten af året Møde den: 24. maj 2012 kl. 14.30 Mødelokale 215, Katrinebjergvej 89F LSU Planlægning REFERAT Til stede: Søren Trangbæk (formand), Søren Harbo Jensen (næstformand), Gitte Ditlefsen, Erling Hyldig, Henrik

Læs mere

Projektinitieringsdokument version 0.3. Organisering af AU Kommunikation. Aarhus Universitet

Projektinitieringsdokument version 0.3. Organisering af AU Kommunikation. Aarhus Universitet Møde i universitetsledelsen den 27. juni 2011 - Punkt 1, bilag 1h: DFU PiD vedrørende AU Kommunikation AARHUS UNIVERSITET Projektinitieringsdokument version 0.3 Organisering af AU Kommunikation Aarhus

Læs mere

VEST-lederne følger sig gearet til opgaven og er således fortrøstningsfulde i forhold til at håndtere reformen.

VEST-lederne følger sig gearet til opgaven og er således fortrøstningsfulde i forhold til at håndtere reformen. Møde den: 17.05.2016 1445-031 (Vært: Anne) VEST båndmøde DAGSORDEN Deltagere: Lisette Prins (HE), Jesper Sølund Hansen (AR), Anne Christine Teglborg (AU UDD/ordfører for båndet)), Michael Mejlgaard Udby

Læs mere

Referat styregruppemøde. Organisation: Aarhus Universitet Dato: Programspor: Programsekretariat Status: Udkast Version: 1.

Referat styregruppemøde. Organisation: Aarhus Universitet Dato: Programspor: Programsekretariat Status: Udkast Version: 1. Projekt Den administrative forandringsproces Emne Styregruppemøde Dato og sted Aarhus Universitet, bygning 1430 bestyrelsens lokale Tidspunkt Onsdag den 25. marts 2009 kl. 10.00 til 12.00 Møde nr. 10 Referent

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 28. august 2012 LSU Forskning og Talent

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 28. august 2012 LSU Forskning og Talent Møde den: 28. august 2012 LSU Forskning og Talent REFERAT Til stede: Kristian Thorn, Helle Colding Seiersen, Sanne Vejlin Nielsen, Anna Louise Dolan Plaskett. Ida Marie Gerdes, Grethe Baasch Thomsen, Lone

Læs mere

Miniplenum Styrk samarbejdet i TRIO/MED

Miniplenum Styrk samarbejdet i TRIO/MED Miniplenum Styrk samarbejdet i TRIO/MED 1. Velkomst og præsentation af program 2. Status på arbejdsmiljøarbejdet i TRIO/MED 3. Tre opgavetyper 4. Inddragelse og handling 5. Afslutning Foto: Aalborghus

Læs mere

Medarbejderrepræsentanterne foreslog, at referater af nærværende og kommende møder udarbejdes som beslutningsreferat. LSU tilsluttede sig forslaget.

Medarbejderrepræsentanterne foreslog, at referater af nærværende og kommende møder udarbejdes som beslutningsreferat. LSU tilsluttede sig forslaget. LSU-møde Administrationscenter Aarhus BSS Den 31. januar 2017, kl. 12.30-15.00 Lokale: 1328-120 Referat Deltagere: Nikolaj Harbjerg, Anni Bækgaard Langberg, Aase Bak, Eigil Jensen, Susanne Dalsgaard Krag

Læs mere

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg 1 Danske Underviserorganisationers Samråd Sekretariatet Vandkunsten 12 1467 København K Telefon 33 11 30 88 Telefax 33 69 63 33 Telefontid Mandag - torsdag 9 15:30 Fredag 9 14:30 Til DUS forretningsudvalg

Læs mere

Der er en ret stor stigning fra 2016 til 2017 med ca. 2 dage i gennemsnit pr. medarbejder, hvilket svarer til mere end ét årsværk.

Der er en ret stor stigning fra 2016 til 2017 med ca. 2 dage i gennemsnit pr. medarbejder, hvilket svarer til mere end ét årsværk. Side 1/5 Mødedato: 25. januar 2018 kl. 11.15-12.00 Mødested: 1918-129 IT-Undervisningslokale Mødeemne: LSU Økonomi og Bygninger Deltagere: Niels Jørgen Rasmussen, Anette Svejstrup, Arne N. Skov, Charlotte

Læs mere

Udkast til referat AARHUS UNIVERSITET. Mødet onsdag den 14. juni 2016, kl i Aarhus Universitets bestyrelse (BM )

Udkast til referat AARHUS UNIVERSITET. Mødet onsdag den 14. juni 2016, kl i Aarhus Universitets bestyrelse (BM ) Mødet onsdag den 14. juni 2016, kl. 13.00 17.00 i Aarhus Universitets bestyrelse (BM 3-2016) Udkast til referat I mødet deltog: Bestyrelsens medlemmer: Michael Christiansen (bestyrelsesformand), Peder

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET AARHUS UNIVERSITET Møde den 27. januar 2014, kl. 12.00-14.00 Jens Baggesens Vej 51-53, 8200 Aarhus N Bygning 5221, lokale 318 Administrationens samarbejdsudvalg (ASU) Dagsorden Dagsorden for ekstraordinært

Læs mere

2. Godkendelse af referat (bilag 2) Referatet fra mødet den 1. juni 2015 blev godkendt uden bemærkninger.

2. Godkendelse af referat (bilag 2) Referatet fra mødet den 1. juni 2015 blev godkendt uden bemærkninger. Aarhus BSS administrationscenter LSU-møde den: 11. september 2015, kl. 10.30-12.00 Mødelokale: Bygning 1443/144 Referat Deltagere Ledelsesrepræsentanter: Nikolaj Harbjerg, Anni Bækgaard Langberg, Eigil

Læs mere

Referat. Allerød Kommune. Hovedudvalget afholder møde den 7. september 2015 i mødelokale H. Afbud:

Referat. Allerød Kommune. Hovedudvalget afholder møde den 7. september 2015 i mødelokale H. Afbud: Referat Allerød Kommune Personale Allerød Rådhus Bjarkesvej 2 3450 Allerød Tlf: 48 100 100 kommunen@alleroed.dk www.alleroed.dk Dato: 9. september 2015 Hovedudvalget afholder møde den 7. september 2015

Læs mere

AU Studieadministration de tværgående bånd. - Brugerorientering - Professionalisering - Standardisering (90 10) - Digitalisering - Effektivisering

AU Studieadministration de tværgående bånd. - Brugerorientering - Professionalisering - Standardisering (90 10) - Digitalisering - Effektivisering Modtager(e): Ledere af SNUK, UVAEKA og Information & Vejledning AU Studieadministration de tværgående bånd Dato: 12. december 2011 Ref: mvl Side 1/6 Det fremgår af udmeldingen af 9. marts, at fællesadministrationen

Læs mere

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 7. september 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 31.

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 7. september 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 31. Referat Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 7. september 2017 kl. 1630 Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 31. august 2017 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2.

Læs mere

REFERAT. Møde tirsdag d. 19. marts 2014 kl Aarhus: , Emdrup: A112. LSU-møde nr AU Viden

REFERAT. Møde tirsdag d. 19. marts 2014 kl Aarhus: , Emdrup: A112. LSU-møde nr AU Viden Møde tirsdag d. 19. marts 2014 kl. 10-12 Aarhus: 1443-440, Emdrup: A112 REFERAT LSU-møde nr. 10 - AU Viden Deltagere: Lars Moseholm (fmd.), Lisbeth Ramsgaard Carlsen (næstfmd.), Jette Hammer, Birgitte

Læs mere

I Økonomi og Bygninger blev det aftalt at drøfte temaet digital dannelse på et kommende møde.

I Økonomi og Bygninger blev det aftalt at drøfte temaet digital dannelse på et kommende møde. Referat UNIVERSITET Marianne Maria Larsen Dato: 30. november 2017 Side 1/3 Mødedato: 30. november 2017 Mødested: 1918-317 Mødelokale 3. etage Mødeemne: LSU Økonomi og Bygninger Deltagere: Afbud: Niels

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. 1. Arbejdsmiljøstatistik og sygefraværsstatistik Ø&B

Referat AARHUS UNIVERSITET. 1. Arbejdsmiljøstatistik og sygefraværsstatistik Ø&B Side 1/5 Mødedato: 23. november 2017, kl. 09.00 10.30 Mødested: Trøjborgvej 82-84, bygning 1918, lokale 135 Mødeemne: LAMU Økonomi og Bygninger Deltagere: Afbud: Niels Jørgen Rasmussen, Esther S. T. Henriksen,

Læs mere

Afbud: Trine Juhl Sørensen, Per Lindblad Johansen, Anna Mette Morthorst, Helle Dahl (HR)

Afbud: Trine Juhl Sørensen, Per Lindblad Johansen, Anna Mette Morthorst, Helle Dahl (HR) Møde tirsdag d. 24. september 2013 kl. 10-12 Aarhus: 1431-015, Emdrup: A112 REFERAT LSU-møde AU Viden Deltagere: Lars Moseholm (fmd.), Lisbeth Ramsgaard Carlsen (næstfmd.), Jette Hammer, Birgitte Højland,

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. UDKAST LSU Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet referat af møde 3 Mandag den 1. juli 2013 kl. 9.30, mødelokale Edison 110

AARHUS UNIVERSITET. UDKAST LSU Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet referat af møde 3 Mandag den 1. juli 2013 kl. 9.30, mødelokale Edison 110 UDKAST LSU Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet referat af møde 3 Mandag den 1. juli 2013 kl. 9.30, mødelokale Edison 110 Deltagere: Conni Simonsen Jens B. Bennedsen Jørgen Bundgaard Nielsen Erland U.

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT

AARHUS UNIVERSITET REFERAT Møde den: 11. december 2012 Katrinebjergvej 107 LSU møde 4 REFERAT Deltager: A siden: Flemming Bøge (FB), Steen Dan Christiansen (SDC), Søren Christensen (SC), Kristine S. Thomsen (KST), Susan Askøe Lössl

Læs mere

Referat Fredag den 10. februar 2017 kl Mødelokale 10, Regionshuset, Alleen 15, 4180 Sorø

Referat Fredag den 10. februar 2017 kl Mødelokale 10, Regionshuset, Alleen 15, 4180 Sorø Møde i Regionalt Strategisk Samarbejdsforum Referat Fredag den 10. februar 2017 kl. 13.00 16.00 Mødelokale 10, Regionshuset, Alleen 15, 4180 Sorø DELTAGERE Repræsentanter Region Sjælland: Kim Leck Fischer

Læs mere

Resume Quickstart er en fælles indsats for aktørerne på erhvervsfremme-, uddannelses- og beskæftigelsesområdet i Region Sjælland.

Resume Quickstart er en fælles indsats for aktørerne på erhvervsfremme-, uddannelses- og beskæftigelsesområdet i Region Sjælland. VUC Storstrøms bestyrelse Referat af møde den 17. marts 2015 Bispegade 1 4800 Nykøbing F. E-mail nhe@vucstor.dk Tlf. 5488 1700 Tlf. direkte 5488 1709 Mobil 3035 9491 Dato 18. marts 2015 Deltagere: Per

Læs mere

Administration på AU og Arts

Administration på AU og Arts 7. Administration på AU og Arts AARHUS UNIVERSITET Fremtidens administration på fremtidens AU Forbedrede vilkår for den faglige udvikling af AU gennem: Ensartet og effektiv administration (90% - 10%) Professionalisering

Læs mere

REFERAT. Møde den: 14. juni 2018, kl Sted: Bygn 1260, lok 310 Møde i samarbejdsudvalget. Medlemmer:

REFERAT. Møde den: 14. juni 2018, kl Sted: Bygn 1260, lok 310 Møde i samarbejdsudvalget. Medlemmer: Møde den: 14. juni 2018, kl. 12.00 14.00 Sted: Bygn 1260, lok 310 Møde i samarbejdsudvalget REFERAT Medlemmer: Ole Bækgaard Nielsen + Janni Mosgaard Jensen + Annette Bachmann + Eva Therkildsen + Kristian

Læs mere

Projektinitieringsdokument: Standardisering af MUS-koncept ved Aarhus Universitet

Projektinitieringsdokument: Standardisering af MUS-koncept ved Aarhus Universitet Projektinitieringsdokument: Standardisering af MUS-koncept ved Aarhus Universitet 1. Formål og baggrund for projektet Baggrund: I december 2009 blev der i henhold til HR-strategien nedsat flere projekt-/arbejdsgrupper

Læs mere

Referat fra møde i OmrådeUdvalget for Rådhuset

Referat fra møde i OmrådeUdvalget for Rådhuset Mødedato: 13. marts kl. 10.00-12.00 Mødested: Møderum 1 Referat fra møde i OmrådeUdvalget for Rådhuset Mødelokalet er reserveret fra kl.9.00 til formøde for personalerepræsentanterne Deltagere: Ledelsesrepræsentanter:

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT

AARHUS UNIVERSITET REFERAT Ekstraordinært møde den 28. november 2013 Administrationens samarbejdsudvalg HR-huset, Jens Baggesensvej, Aarhus Videolink til Emdrup REFERAT Til stede: Jørgen Jørgensen, Søren Trangbæk, Louise Gade, Maria

Læs mere

Ole Jensen (OJ), formand Leo Normann Pedersen (LNP) Steen Weisner (SW) Rådgiver/HR-partner Mads Brask Andersen

Ole Jensen (OJ), formand Leo Normann Pedersen (LNP) Steen Weisner (SW) Rådgiver/HR-partner Mads Brask Andersen LSU-møde i ACA den 9. marts 2017 Kl. 9.00 10.00 Referat Aarhus bygning 1443, lokale 440 Emdrup lokale D118 Mødedeltagere: B-siden/medarbejdere Ivy Kirkelund (IK), næstformand Marianne Bach Birn (MBB) Anders

Læs mere

Baggrund Udvalget besluttede på udvalgsmøde den 3. april 2017, at posten som ordstyrer går på skift mellem medlemmerne.

Baggrund Udvalget besluttede på udvalgsmøde den 3. april 2017, at posten som ordstyrer går på skift mellem medlemmerne. Referat Møde i Kultur- og Fritidsudvalget Dato: Mandag den 7. august 2017 kl. 10-12 Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 402 Medlemmer: Jørgen Melskens (formand), Joan Jensen (næstformand og fungerende

Læs mere

HANDICAP ARBEJDSMILJØUDVALG

HANDICAP ARBEJDSMILJØUDVALG 1 HANDICAP ARBEJDSMILJØUDVALG REFERAT Dato: 30.05.2018 Tid: Kl. 12:30-15:30 Sted: Store mødelokale, Stubbekøbingvej 83 Emne: Arbejdsmiljøgruppe = arbejdsmiljøudvalg fremover. Indkaldte mødedeltagere: Jørgen

Læs mere

REFERAT AF MØDE I BESTYRELSEN 27. FEBRUAR 2017

REFERAT AF MØDE I BESTYRELSEN 27. FEBRUAR 2017 REFERAT AF MØDE I BESTYRELSEN 27. FEBRUAR 2017 Side 1 af 5 Deltagere: Ingelige Bogason, Peder Elgaard, Andreas Lykke-Olesen, Carsten With Thygesen, Karen Olesen, Marianne Kazar, Christopher Germann Bæhring,

Læs mere

REFERAT. Møde den: 11.december 2012 kl Mødelokale 1431/021 LSU Viden

REFERAT. Møde den: 11.december 2012 kl Mødelokale 1431/021 LSU Viden Møde den: 11.december 2012 kl. 12-15 Mødelokale 1431/021 LSU Viden REFERAT Til stede: Lars Moseholm (fmd.), Henrik Senfer, Jette Hammer, Per Lindblad Johansen, Lisbeth Ramsgaard Carlsen (næstfmd.), Isabel

Læs mere

Indkaldelse til møde i LSU - møde 3 mandag den 1. juli 2013 kl , mødelokale 110, Finlandsgade 22. Deltagere:

Indkaldelse til møde i LSU - møde 3 mandag den 1. juli 2013 kl , mødelokale 110, Finlandsgade 22. Deltagere: Indkaldelse til møde i LSU - møde 3 mandag den 1. juli 2013 kl. 09.30, mødelokale 110, Finlandsgade 22 Deltagere: Jens B. Bennedsen Jørgen Bundgaard Nielsen (CSi) (JBB) (JBN) Erland U. Jessen Jesper Jensen

Læs mere

1. Fællesmøde med LAMU - ramme 2. Psykisk APV

1. Fællesmøde med LAMU - ramme 2. Psykisk APV Møde den: 22.02.2013 Musehullet LSU/LAMU REFERAT Til stede: IBJ (Ib Johannsen), PIND (Niels Pind), PHALD (Peter Hald, sikkerhedsleder), JCK (Jens Christian Kondrup), JDA (Jeanette Dandanell), ALP Annette

Læs mere

IKS LSU Ordinært møde d. 6. april 2017

IKS LSU Ordinært møde d. 6. april 2017 IKS LSU Ordinært møde d. 6. april 2017 Mødeleder: Bjarke Paarup Referent: Camilla Dimke Dato: 6. april 2017 Varighed: 13.00-15.30 Tilstedeværende: Bjarke Paarup Henning Høgh Laursen Jytte Ringtved Jørn

Læs mere

Dagsorden: Referat: 1. To punkter ønskes taget op under evt.: Status HR løn Personaleomsætning på AU HR, HE

Dagsorden: Referat: 1. To punkter ønskes taget op under evt.: Status HR løn Personaleomsætning på AU HR, HE Møde den: 22. august 2013 kl. 13.00 15.00 REFERAT LSU AU HR Til stede: A-siden: Louise Gade (LG), Birgit Roesen (BIR), Birgitte Langsted (BL) B-siden: Anders Kragh Moestrup (AKM), Alev Gencay (AGA), Jane

Læs mere

REFERAT. Møde den: 13. september 2017 kl Lokale 1521,220 Ny Munkegade 118, 8000 Aarhus C, Videolink til Aarslev og Roskilde

REFERAT. Møde den: 13. september 2017 kl Lokale 1521,220 Ny Munkegade 118, 8000 Aarhus C, Videolink til Aarslev og Roskilde Møde den: 13. september 2017 kl. 09.00-11.00 Lokale 1521,220 Ny Munkegade 118, 8000 Aarhus C, Videolink til Aarslev og Roskilde REFERAT LSU for Administrationscenter ST Deltagere: Anne Olsen, Bjørn Vinding

Læs mere

2. Evaluering af lønforhandlingerne Kristian indledte med at fortælle, at han overordnet set er tilfreds med forløbet af de årlige lønforhandlinger.

2. Evaluering af lønforhandlingerne Kristian indledte med at fortælle, at han overordnet set er tilfreds med forløbet af de årlige lønforhandlinger. Møde den: 18. august 2016 kl 10.00-12.00 Mødelokale 1445-019 (videolink 1445019) Møde i LSU for Uddannelse Referat Deltagere: Kristian Thorn, Helle Colding Seiersen, Anna Mette Morthorst, Thomas R. Vestergaard,

Læs mere

Referat fra møde i Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole onsdag, den 8. november kl

Referat fra møde i Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole onsdag, den 8. november kl Referat fra møde i Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole onsdag, den 8. november kl. 17.00-19.00 Bestyrelsens sammensætning: Forældre: Minna Jokumsen (formand), Per Søndergaard Mathiesen (næstformand), Louise

Læs mere

Det blev aftalt at gøre som foreslået af medarbejdersiden, men at anvendelse af suppleanter vil blive evalueret om et år.

Det blev aftalt at gøre som foreslået af medarbejdersiden, men at anvendelse af suppleanter vil blive evalueret om et år. Møde den: 8. maj 2015 kl. 10.30-12.30 Mødelokale 1431-021/023 (videolink 1431021) Møde i LSU for Uddannelse Referat Deltagere: Kristian Thorn, Helle Colding Seiersen, Anna Mette Morthorst, Anders Nyegaard

Læs mere

FREMTIDENS UNIVERSITET

FREMTIDENS UNIVERSITET FREMTIDENS Program: 14.30 14.55 De administrative forandringer v. Jørgen Jørgensen 14.55 15.20 Økonomiadministrationen v. Søren Trangbæk 15.20 15.35 Den videre proces v. Louise Gade 15.35 16.00 Diskussion

Læs mere

3.. Møde. Torsdag den 21. august kl. 12:30 15:00 Middelfart- vej, konferencelokalet. Referat. Pkt. A Bemærkninger til dagsorden Ingen bemærkninger.

3.. Møde. Torsdag den 21. august kl. 12:30 15:00 Middelfart- vej, konferencelokalet. Referat. Pkt. A Bemærkninger til dagsorden Ingen bemærkninger. Referat Mødedato 21. august 2014 Starttidspunkt 12:30 Sluttidspunkt 15:00 Afdeling/enhed Området for Pædagogiske & Samfundsfaglige Uddannelser Dokumentnavn Referat LSU Pæd & Samf 20140821 Dokumentnummer

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 17. december 2013 Mødelokale 146, bygning 1410 Møde i Institutforum

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 17. december 2013 Mødelokale 146, bygning 1410 Møde i Institutforum Møde den: 17. december 2013 Mødelokale 146, bygning 1410 Møde i Institutforum REFERAT Til stede: Michael Steinicke, Søren H. Mørup, Mette Neville, Henrik Skovgaard-Pedersen, Bente Schandorff Hansen, Cita

Læs mere

Sekretariatsunderstøttelse af udvalgene i den nye administrative organisation afventer samlet oplæg på et senere tidspunkt.

Sekretariatsunderstøttelse af udvalgene i den nye administrative organisation afventer samlet oplæg på et senere tidspunkt. Møde den: 4. november Rektoratets mødelokale Møde i udvalget for Uddannelse Referat Til stede: Berit Eika, Peder Østergaard, Tom Vindbæk Madsen, Aske Dahl Sløk, Liza Strandgaard, Kristian Thorn, Christian

Læs mere

REFERAT. Kim Andersen (formand), Henrik Michaelsen, Steen Lauridsen, Jørn Laursen og Jan Nørner (sekretær og referent)

REFERAT. Kim Andersen (formand), Henrik Michaelsen, Steen Lauridsen, Jørn Laursen og Jan Nørner (sekretær og referent) Dansk Told & Skatteforbund DTS Toldudvalg REFERAT Mødedato: 28. juni 2016 Mødetidspunkt: Kl. 10.00 15.00 Mødested: Deltagere: Afbud: Referent: Københavns Lufthavn, Kystvejen Kim Andersen (formand), Henrik

Læs mere

AFDELINGSBESTYRELSEN. Referat fra afdelingsbestyrelsens møde onsdag den 4. oktober Dagsorden

AFDELINGSBESTYRELSEN. Referat fra afdelingsbestyrelsens møde onsdag den 4. oktober Dagsorden AFDELINGSBESTYRELSEN Avedøre Boligselskab Avedøre Stationsby, Syd, afdeling 3501 Bymuren 105 1. th, 2650 Hvidovre E-mail: absydmail@gmail.com onsdag den 4. oktober 2017 Mødedeltagere: Solveig Isbrand Margit

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde onsdag den 25. september 2013, kl i Aarhus Universitets bestyrelse (BM )

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde onsdag den 25. september 2013, kl i Aarhus Universitets bestyrelse (BM ) Møde onsdag den 25. september 2013, kl. 9.00 i Aarhus Universitets bestyrelse (BM 4-2013) REFERAT Deltagere: Bestyrelsens medlemmer: Michael Christiansen, bestyrelsesformand, Mariann Fischer Boel, Margareta

Læs mere

Referat af møde i Statikeranerkendelsesudvalget

Referat af møde i Statikeranerkendelsesudvalget Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk Referat af møde i Statikeranerkendelsesudvalget Tirsdag den 29. marts 2011 kl. 9.30-16. 2. maj 2011 Tilstede

Læs mere

2. Godkendelse af mødets dagsorden samt referatet af mødet 23. maj 2008 Begge dele blev godkendt.

2. Godkendelse af mødets dagsorden samt referatet af mødet 23. maj 2008 Begge dele blev godkendt. AARHUS UNIVERSITET Ledelsessekretariatet Den 26-11-2008 J. nr. AUrsy/ Professor Mogens Nielsen (NAT) Dekan Svend Hylleberg (SAM) Prodekan Johnny Laursen (HUM) Prodekan Troels Nørager (TEO) Professor Michael

Læs mere

Stevns Udsatteråd. Referat. Mødelokale 2, Rådhuset, 28. august 2019 Kl. 10:00. Medlemmer

Stevns Udsatteråd. Referat. Mødelokale 2, Rådhuset, 28. august 2019 Kl. 10:00. Medlemmer Referat Mødelokale 2, Rådhuset, Kl. 10:00 Medlemmer Helen Sørensen (A) Jacob Panton Kristiansen (V) Rikke Ackermann Majbritt Bjerke Per B. Jensen Peder A. Larsen Jacob Buch-Andersen Tinamaria Götz Anja

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Bemærkninger til referat fra sidste møde. 3. Lønforhandlingskriterier

Referat AARHUS UNIVERSITET. 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Bemærkninger til referat fra sidste møde. 3. Lønforhandlingskriterier Referat AARHUS UNIVERSITET JWE/JO Dato: 6. oktober 2017 Side 1/3 Mødedato: 20. september 2017 kl. 10-12 Mødested: Aarhus 5530-0.2.07, Emdrup A019 Mødeemne: LSU møde i AU Forskning og Eksterne Relationer

Læs mere

Møde i Fælles MED-udvalget Plan, Kultur og Teknik Tirsdag den 28. maj 2013 kl i mødelokale 4, Bytoften

Møde i Fælles MED-udvalget Plan, Kultur og Teknik Tirsdag den 28. maj 2013 kl i mødelokale 4, Bytoften Dato 11. april Dok.nr. 54872/13 Sagsnr. 13/960 Ref. Kathrine Kielgast Møde i Fælles MED-udvalget Plan, Kultur og Teknik Tirsdag den 28. maj 2013 kl. 13.00 i mødelokale 4, Bytoften Deltagere: Bent Peter

Læs mere

Ole Jensen (OJ), formand Leo Normann Pedersen (LNP) Observatør Ditte Jessing (DJ) Rådgiver/HR-partner Mads Brask Andersen

Ole Jensen (OJ), formand Leo Normann Pedersen (LNP) Observatør Ditte Jessing (DJ) Rådgiver/HR-partner Mads Brask Andersen LSU-møde i ACA den 16. september 2016 Kl. 9.30 10.30 og LSU/LAMU kl. 10.30 11.30 Referat Aarhus bygning 1443, lokale 440 Emdrup lokale D118 Mødedeltagere: B-siden/medarbejdere Ivy Kirkelund (IK), næstformand

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET

Referat AARHUS UNIVERSITET Møde den: 26. juni 2015 kl. 10.00-12.00 Tandlægeskolen, Vennelyst Boulevard 9, bygning 1611, lokale 121B Samarbejdsudvalgsmøde, Administrationscenter Health Referat Til stede: Steen H. Jakobsen, Søren

Læs mere

Referat for møde i OmrådeUdvalget for Rådhuset

Referat for møde i OmrådeUdvalget for Rådhuset Referat for møde i OmrådeUdvalget for Rådhuset Mødedato: 15. september 2016, kl. 10.00 til 12.00 Mødested: Møderum 2 Mødelokale 2 er reserveret fra kl. 9-10 til formøde for personalerepræsentanterne Deltagere:

Læs mere

REFERAT. Møde tirsdag d. 14. januar 2014 kl Aarhus: , Emdrup: A112. Ekstraordinært LSU-møde nr. 8 - AU Viden

REFERAT. Møde tirsdag d. 14. januar 2014 kl Aarhus: , Emdrup: A112. Ekstraordinært LSU-møde nr. 8 - AU Viden Møde tirsdag d. 14. januar 2014 kl. 11.30-13.00 Aarhus: 1443-313, Emdrup: A112 REFERAT Ekstraordinært LSU-møde nr. 8 - AU Viden Deltagere: Lars Moseholm (fmd.), Lisbeth Ramsgaard Carlsen (næstfmd.), Jette

Læs mere

FORSLAG TIL BESLUTNINGER SOM OPFØLGNING PÅ PROBLEMANALYSEN

FORSLAG TIL BESLUTNINGER SOM OPFØLGNING PÅ PROBLEMANALYSEN FORSLAG TIL BESLUTNINGER SOM OPFØLGNING PÅ PROBLEMANALYSEN DEN INTERNE PROBLEMANALYSE 13. november 2013 tiltrådte bestyrelsen den interne problemanalyse Målet var at få identificeret og håndteret betydende

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 26. august 2014 Videolink AU Flakkebjerg-Pv22 Foulum AGRO LAMU-møde

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 26. august 2014 Videolink AU Flakkebjerg-Pv22 Foulum AGRO LAMU-møde Møde den: 26. august 2014 Videolink AU Flakkebjerg-Pv22 Foulum AGRO LAMU-møde Referat Til stede: Afbud: Steen Lykke Nielsen, David Croft, Jytte Christensen, Jørgen Eriksen, Kirsten Heinrichson, Lizzie

Læs mere

Deltagere: Arnold Boon; Ole Rahn; Ole Jensen; Susanna Holm Nielsen; Søren Michael Nicholson; Lizzi Edlich (referent)

Deltagere: Arnold Boon; Ole Rahn; Ole Jensen; Susanna Holm Nielsen; Søren Michael Nicholson; Lizzi Edlich (referent) Administrationens arbejdsmiljøudvalg (AAMU) Møde den: 13. juni 2016, kl. 10.00-11.30 Sted: AU HR, Jens Baggesens Vej 51, Bygning 5221, lokale 012 Referat Deltagere: Arnold Boon; Ole Rahn; Ole Jensen; Susanna

Læs mere

REFERAT 25. JUNI 2014 Bestyrelsesmøde i Slagelse Ungeråd

REFERAT 25. JUNI 2014 Bestyrelsesmøde i Slagelse Ungeråd Om bestyrelsesmødet Mødedato: Onsdag den 25. juni 2014 Mødested: Ungehuset, Bredahlsgade 3C, 4200 Slagelse Starttidspunkt: 18:00 Deltagere: Fraværende: Bemærkninger: Christopher Trung Paulsen, Jen Noel

Læs mere

Astrid spurgte til hvordan LSU gerne vil spørges, hvordan MUS skulle evalueres.

Astrid spurgte til hvordan LSU gerne vil spørges, hvordan MUS skulle evalueres. Møde den: Fredag d. 28. februar 2014, kl. 13.00-15.00 Bygning 1327, lokale 326 Ordinært LSU møde Institut for Marketing og Organisation REFERAT Deltagere: Karen Brunsø, Lone Larsen, Steffen Korsgaard,

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 11. juni 2015 kl. 12.00-14.00 Mødelokale 1431-013/015 (videolink 1431015) Møde i LSU for Uddannelse

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 11. juni 2015 kl. 12.00-14.00 Mødelokale 1431-013/015 (videolink 1431015) Møde i LSU for Uddannelse Møde den: 11. juni 2015 kl. 12.00-14.00 Mødelokale 1431-013/015 (videolink 1431015) Møde i LSU for Uddannelse Referat Deltagere: Kristian Thorn, Anna Mette Morthorst, Anne Vedsted Hansen, Bjarke Parner,

Læs mere

Dagsorden ARTS AARHUS UNIVERSITET

Dagsorden ARTS AARHUS UNIVERSITET Dagsorden Dato: 25. maj 2018 Mødeemne: LSU møde i ACA Mødedato: Den 1. juni 2018, kl. 11:00-12:00 Mødested: Aarhus lokale 1443-440, Emdrup lokale 011 Side 1/2 Deltagere: B-siden/medarbejdere Ivy Kirkelund

Læs mere

Faste deltagere: Jesper Bo Jensen, Kirsten Jensen, Svend Aage Mogensen, Mads Niemann-Christensen, Jette Riis, Signe Schou og Birgit Svenningsen

Faste deltagere: Jesper Bo Jensen, Kirsten Jensen, Svend Aage Mogensen, Mads Niemann-Christensen, Jette Riis, Signe Schou og Birgit Svenningsen LSU møde: Dato: Torsdag den 30. marts 2017 Tidspunkt: Kl. 13.30-15 Sted: Rektoratets mødelokale Referat Faste deltagere: Jesper Bo Jensen, Kirsten Jensen, Svend Aage Mogensen, Mads Niemann-Christensen,

Læs mere

1. Indledning Temaer Mål, strategi og økonomi Arbejds- og personaleforhold Tillid, samarbejde og trivsel...

1. Indledning Temaer Mål, strategi og økonomi Arbejds- og personaleforhold Tillid, samarbejde og trivsel... HR OG KOMMUNIKATION Temaer for HSU Godkendt af HSU 24. marts 2014 Marts 2014 Udarbejdet af: Jytte Beck, Leila D. Pedersen, Bo M. Pedersen, Ulla Mulbjerg og Erik Knudsen. Temaer for HSU Indhold 1. Indledning...

Læs mere