Repræsentantskabsmøde 2012 Dansk Volleyball Forbund. Søndag den 3. juni 2012 kl Fredericia Idrætscenter REFERAT

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Repræsentantskabsmøde 2012 Dansk Volleyball Forbund. Søndag den 3. juni 2012 kl Fredericia Idrætscenter REFERAT"

Transkript

1 Repræsentantskabsmøde 2012 Dansk Volleyball Forbund Søndag den 3. juni 2012 kl Fredericia Idrætscenter REFERAT

2 Valg af dirigent Formanden Erik Jacobsen bød velkommen. Flemming Barfred blev foreslået og valgt til dirigent. Flemming Barfred konstaterede at repræsentantskabsmødet er indkaldt og fastsat i henhold til vedtægterne. Repræsentantskabsmødet er dermed beslutningsdygtigt. Godkendelse af formandens beretning, herunder også beretninger fra de enkelte områder Erik Jacobsen fremlagde sin mundtlige beretning: Formandens mundtlige beretning Tiden går stærk jeg synes ikke det er længe siden, at vi var samlet sidst. Vi har mange spændende projekter i søen og der er kommet nye til, siden vi mødtes for et år siden. Der foreligger et detaljeret skriftligt beretningsmateriale, der beskriver alle disse projekter. Jeg håber at alle har haft tid til at læse beretningerne. Derfor vil jeg her i min mundtlige beretning kun omtale emner, hvor det kan være på sin plads at orientere om den seneste udvikling. Opdateringen af Team Danmark-sagen vil Mikael Trolle give jer, når jeg er færdig med mit indlæg. Han er vores sagsbehandler i sagen og kender den til bunds. Og så til den mere alvorlige del Desværre udviser regnskabet for 2011 et underskud, hvilket ikke er tilfredsstillende for DVBF. Det erkender bestyrelsen naturligvis. I strategi og målplan er dette det første punkt: Forbundet skal udvise økonomisk ansvarlighed for at kunne fastholde eksisterende aktiviteter samt at kunne igangsætte nye aktiviteter, der understøtter realiseringen af forbundets mål. Vi skal arbejde målrettet med projektøkonomi, hvor vi skaber balance mellem ressourcer, omkostninger og aktiviteter. Vi skal søge målrettet ekstern finansiering til vores aktiviteter og projekter. Det er det vi er i gang med, men balancen mellem realiserede aktiviteter og ressourcer for nærværende er et ned til økonomi og et op til aktiviteter, og man kan godt betragte denne ubalance som et udtryk for at vi investerer i fremtiden.

3 Vi har aldrig har været bedre på omkostningsstyring end nu. Den detaljerede beskrivelse og forklaringerne findes i den økonomiske ledelsesberetning og Leif Sonnesen vil lave en deltaljeret gennemgang under det næste dagsordens punkt. Derfor skal jeg undlade detaljerne her. Jeg vil gerne tillade mig at kvittere for bemærkningerne fra vores interne revision. Jeg citerer: Bestyrelsen og administrationen har reageret så hurtigt, som det var muligt med reduktion i antal ansatte og gennemførelse af de budgetreduktioner, der var mulige. Vi forventer, bestyrelsen fremover vil være endnu mere på forkant med at spotte urealistiske budgetter og få disse tilrettet. Vi opfordrer ligeledes bestyrelsen til kritisk at kikke på de løbende opgaver og vurdere omkostningerne ved disse med henblik på at finde alternative (billigere) løsninger af opgaverne. Disse løsninger kan ligge i kredsene, klubberne eller hos enkeltpersoner, måske også i samarbejder mellem disse parter? Der kan også være muligheder i at undersøge samarbejdsmuligheder med andre specialforbund eller med Danmarks Idræts Forbund. Vi har fortsat stor tillid til de ansattes udførelse af de økonomiske opgaver og til bestyrelsens håndtering af de økonomiske problemer. Jeg kan forsikre repræsentantskabet om, at vi vil følge de gode råd fra de interne revisorer. Vi er allerede godt i gang og Leif Sonnesen gør et ihærdigt arbejde sammen med administrationen for at forbedre procedurer for budgetudarbejdelse og budgetkontroller.. For at genoprette vores egenkapital har bestyrelsen besluttet, at egenkapitalen skal være positiv ved udgangen af Det betyder naturligvis, at vores budgetter er meget stramme og alle omkostninger skal vurderes nøje. I forbindelse med udarbejdelsen af budget 2012 vurderede bestyrelsen også organiseringen af DVBF s administration. I konsekvens af de løbende forandringer besluttede bestyrelsen at nedlægge direktør/generalsekretær-stillingen, idet stillingens arbejdsopgaver ville kunne løses af elitechefen og bredde- og udviklingschefen i samarbejde med øvrige medarbejdere i administrationen. Denne beslutning betyder så, at Jens Albagaard forlader DVBF med endelig fratrædelse den 30. juni Den nye ledelsesstruktur med Peter Morell som overordnet ansvarlig for administrationen og Mikael Trolle som sportsdirektør blev iværksat fra den 1. februar Vi arbejder løbende med opfølgningen på disse forandringer, således at administrationen og de økonomiske processer forbedres og optimeres. DVBF s ledelse er af den opfattelse, at alle vores projekter skal understøtte hinanden, således at udviklingsmulighederne for Volleyball Danmark udnyttes fuldt ud til gavn for volleyballklubberne.

4 Og jeg kan også forsikre om, at vi forsøger at udnytte alle muligheder for ekstern finansiering og partnerskaber med andre. Vi finder løbende eksterne finansieringskilder og vi har antenner ude for samarbejdsmuligheder og partnerskaber. Beretningerne beskriver, at vi er rimeligt succesfulde i den retning også i forhold til DIF. Det er også glædeligt, at medlemstallet i 2011 voksede med til medlemmer - en stigning på ca. 7 %. Denne stigning er blandt andet baseret på vores projekter og en meget betydningsfuld støtte fra partnerskaber med eksterne partnere som DIF, Novo Nordisk, Nordea Fonden, Spar Nord Fonden, Fødevareministeriet og det internationale volleyball forbund FIVB (udviklingsfonden). Vedrørende beachtouren er vi i gang med en ny model for afviklingen i 2012, hvor klubberne er centrale elementer. Der er et stort udbud af stævner. Jeg vil gerne takke alle i Volleyball Danmark, der har været med til at køre beachtouren i 2012 i stilling. Ingen nævnt ingen glemt men tak for jeres store indsats og vilje til forandringer. EM-slutrunderne har jeg ikke så meget at tilføje til. Jeg håber, at mange vil finde vejen til Randers i august i år til HU20 EM og bakke vores hold op. For senior mesterskaberne er vi ved at have de overordnede organisatoriske forhold på plads.. Jeg henviser til den skriftlige beretning. Jeg kan oplyse, at lodtrækningen til puljeinddelingen vil finde sted den 16. oktober i København. Datoen er lagt fast for få dage siden. Måske for vi den olympiske mester til DK polakkerne vil nok gerne være fri for den modstander. Fra bestyrelsens side vil vi gøre alt for at EM erne vil gavne sportens udvikling i Danmark, og arbejde målrettet på at give den hårdt arbejdende projektorganisation de bedste rammer. Jeg vil gerne takke Sport Event Denmark og værtsbyerne Odense, Herning, Aarhus og København Wonderful Copenhagen for det tætte og tillidsfulde samarbejde. Alle har involveret sig dybt i vores projekt og ønsker også, at EM 2013 skal efterlade en succes. Dels i form af et velafviklet EM med tilhørende volleyball festivals i byerne i forbindelse med EMkampene og ved finalerne i København, men også som en succeshistorie i de efterfølgende år, hvor medlemsfremgang og bedre vilkår i al almindelighed for volleyball i samfundsmæssig forstand skal udnyttes. Og en meget stor tak til Randers for byens bidrag og store støtte til HU20 EM i Herrelandsholdet deltager for tiden i European League for første gang nogensinde. Holdet er i Spanien netop nu og tabte fredag knebent 2-3 til Spanien i en meget tæt kamp. Lørdag spillede holdet mod Slovakiet og vandt 3-2 også i en meget tæt kamp. I dag spiller vi mod Grækenland

5 som vi har gode chancer for at slå, da grækerne har tabt til Slovakiet. Tillykke med det. Disse resultater tegner godt. OL-kvalifikation i beachvolley I 2011 afviklede DVBF for første gang en international beachvolley event til Danmark. I dagene september 2011 afviklede vi en afdeling af OL-kvalifikationen i beachvolley frem mod OL 2012 på Ofelia Beach ved siden af Skuespilhuset i det centrale København. Arrangementet blev en stor succes på grund af mange frivilliges store indsats og der kom mange tilskuere til stævnet for at se de bedste danske beachvolley-spillere i aktion. DVBF vil gerne takke vores samarbejdspartnere Københavns Kommune og Wonderful Copenhagen for deres støtte til denne event. Vores herrer kvalificerede sig til næste runde. Det lykkedes ikke vore damer at komme videre. Næste runde blev afviklet her i maj måned og desværre lykkedes det ikke at gå videre for vores herrer. Det er derfor, efter aftale med landstræner Peter Lyø, involverede spillere og Team Danmark besluttet for få dage siden, at ændre mål og handlinger for herrebeachlandsholdsprojektet. Vi er internt i gang med at overveje planerne for vores beachlandshold for den næste 4-års periode DVBF vil gerne takke for den støtte, som Team Danmark har ydet til vores beach-herrer i bestræbelserne på kvalifikation til OL12 i London Vi ser frem til yderligere samarbejde frem mod Rio Tak til samarbejdspartnere og Volleyball Danmark På DVBFs vegne vil jeg gerne takke vores samarbejdspartnere for samarbejdet og for opbakningen til volleyball-sporten i Danmark. Tak til sponsorer, fonde, kommuner, idrætslige samarbejdspartnere og institutioner. DVBFs frivillige ledere, styregruppemedlemmer og ansatte har igen i det forløbne år som altid arbejdet hårdt på at opfylde samarbejdspartnernes forventninger til DVBF. Tak for den store indsats. Og tak for samarbejdet med vores kredse og for kredsenes store frivillige indsats. I den forgangne sæson har kredsene og DVBF blandt andet i fællesskab udarbejdet forslaget til de ændringer af licenser og kontingenter, som skal behandles på dette møde. Det er også vigtigt for bestyrelsen at samle de gode input op, som kommer frem på kredsenes repræsentantskabsmøder, som medlemmer af bestyrelsen i videst muligt omfang forsøger at deltage i. Og en stor tak fra bestyrelsen for det allervigtigste arbejde for Volleyball Danmark nemlig det store og kompetente arbejde, der udføres ude i klubberne. De mange frivilliges indsats er uvurderlig og uundværlig for Volleyball Danmark. Det er glædeligt, at der fra mange sider fokuseres på frivillighed og den store værdi, som frivilligt arbejde har for samfundet.

6 Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke bestyrelseskollegerne for et godt konstruktivt samarbejde og for indsatsen i det forløbne år. Jeg har også et par lykønskninger: Årets Idrætsforening er Volleyklubben Vestsjælland. For første gang nogensinde uddelte Danmarks Idræts-Forbund på sit årsmøde i begyndelsen af maj 2012 prisen Årets Idrætsforening. Ud over prisen og æren modtog Volleyklubben Vestsjælland kroner, som skal anvendes til et nyskabende initiativ i foreningen. DIF s formand, Niels Nygaard sagde blandt andet: Tillykke med prisen til Volleyklubben Vestsjælland, og dens mange frivillige, der dagligt skaber et væld af tilbud til borgerne i Vestsjælland. Jeg kan fremhæve mange ting ved klubben, men det har især imponeret mig, hvordan den løfter et kæmpe samfundsmæssigt ansvar. Blandt andet ved målrettet at inkludere normalt idrætssvage grupper,". Farum-Holte Volleyballs særlige indsats for handicappede, blev i januar 2012 på direkte TV fra sportsshowet i Herning belønnet på fornemste vis, da klubben modtog kulturministerens handicapidrætspris Farum-Holte Volleyball fik prisen for sit virke som rollemodel for handicapidrættens samarbejde med den øvrige idræt. Det skyldes, at klubben har startet et nyt projekt, der går ud på at få handicappede børn og unge til at spille i klubben, et projekt, der er blevet en stor succes og i dag har op til 20 spillere med. At Volleyball Danmark henter så mange flotte hædersbevisninger og opmuntringer rundt omkring i det øvrige Idræts Danmark, er naturligvis medlemmernes fortjeneste! Senere i dag skal vi kåre årets gnister, ungdomsleder og ungdomsklub. Vi har også haft den glæde at uddele DVBFs ærestegn i år til Tove Melson, Torben Lykke og Paul Erik Jensen alle for lang og tro tjeneste for volleyball Danmark. Stort til lykke og stor tak fra Volleyball Danmark til Volleyballklubben Vestsjælland, Farum- Holte Volleyball og til ærestegnsmodtagerne. Anerkendelse er inspiration og motivation til yderligere involvering. Derfor har bestyrelsen også besluttet at indføre en ny hædersbevisning. Hvor DVBFs ærestegn normalt gives til folk, som har en lang karriere bag sig, vil det nye hæderstegn kunne tildeles frivillige, som leverer en ekstraordinær indsats i dagligdagen eller ved særlige arrangementer. Og så vil jeg med dirigentens tilladelse - bede Mikael Trolle om at give os en update på Team Danmark sagen. Mikael Trolle orienterede om Team Danmark sagen. Der var ingen tilføjelser fra styregrupperne. Bemærkning: Kim Blanksø spurgte til hvornår Team Danmark sagen er berammet i højesteret. Formanden svarede at det ved vi ikke, men det bliver nok først i 2013.

7 Dirigenten satte herefter beretningen til afstemning, og den blev enstemmigt vedtaget. Fremlæggelse af den reviderede resultatopgørelse samt status pr. 31. december 2011 til godkendelse Leif Sonnesen gennemgik resultatet for de enkelte områder. Bemærkninger: Kim Blanksø: Hvor finder jeg restancer til klubber? Svar Leif S: Det er under debitorer ca kr. Tobias Harpsøe: Hvorfor er budget for HU mindre i 2012, når vi spiller EM? Svar Leif S: HU udgifter ligger under EM-budget Mads Olsen: bør man ikke budgettere lidt mere med sportslig succes, så vi ikke får uforudsete udgifter? Der bør kunne budgetteres bedre. Svar Leif S: Det er meget svært at ramme rigtigt med budget, er er afhængig af lodtrækning, spillesteder og resultater. Lars Hauge: Kedeligt med en for sen dommeropkrævning. Svar: Erik beklagede - det var en svipser. Ulrik Hesse: Ønskeligt med et årshjul. Svar Erik J: Vi vil sørge for at offentliggøre et årshjul. Tobias Harpsøe: Hvad er feriepengeforpligtelsen? Svar Leif S: Det er så vi kan betale feriepenge til fratrædende medarbejdere, i henhold til regler som revisionen hjælper os med. Dirigenten satte herefter resultatopgørelsen til afstemning, og den blev enstemmigt godkendt. Årets kåringer Mødet blev suspenderet, og næstformand Jørgen Bentzen foretog årets kåringer: Klubgnist VK Nordre 66 Hjørring Jan Tryk modtog prisen Persongnist Leif Kruse, S-E Volley og Sydvestjyllands Efterskole Ungdomsklub VK Vestsjælland Mads Olsen modtog prisen Ungdomsleder Peter Jespersen. Amager VK Herefter blev mødet genoptaget. Behandling af forslag a - Bestyrelsens forslag til strategi (forslag 1). Jørgen Bentzen indstillede, at den gældende strategi fortsætter indtil Forslaget blev enstemmigt vedtaget.

8 b - Bestyrelsens forslag til lovændringer (forslag 2). Jørgen Bentzen motiverede forslaget med baggrund i lovændringer i DIF. Forslaget blev enstemmigt vedtaget. c - Forslag fra Aalborg HIK (forslag 3). Svend Pedersen motiverede forslaget. Formanden orienterede om, at bestyrelsen har besluttet, at følge offentlig almindelig forvaltningspraksis. Forslaget blev enstemmigt vedtaget. d - Forslag fra Aalborg HIK (forslag 4). Dirigenten pointerede at repræsentantskabet kan opfordre bestyrelsen at medtage det i reglementerne. Debat Svend Pedersen motiverede forslaget, men kunne ikke angive hvilken præcis kompensation der skal gives. Formanden oplyste, at det er frivillige, der skal træffe afgørelser som dommere, ankeinstanser mv., og har svært ved at agere fejlfrit og øjeblikkeligt. Men vi kan optimere vores sagsgange. Anbefalede at der ikke laves for firkantede regler. Niels Erik Broberg: De der har med sagen at gøre, skal kunne arbejde hurtigt. Olav Bach: Hvad er dommerens opgave og hvad er klubbernes i forbindelse med forhold omkring kampe. Mads Olsen: Der bør være et mere ligeværdigt forhold vedrørende krav fra DVBF til klubberne og omvendt. Adnan Özari: Hvordan gør de i andre forbund? Kan vi bruge regler i DIF. Anbefaler at bestyrelsen pålægges at undersøge hvordan DIF og andre forbund gør i lignende tilfælde. Ulrik Hesse: Anbefaler at stemme nej, og følge Adnans forslag. Svend P: Ønsker stadig at vide hvad konsekvens er ved sager der omgøres i en ankeinstans. Altså hvis en klub bliver straffet uberettiget. Herefter satte dirigenten forslaget til afstemning: 1 stemme for resten imod. Forslaget forkastet. Fastsættelse af kontingentsatser a - Klubkontingent Bestyrelsen foreslår en ændring af satserne for klubkontingenterne således: Klubber med 0-24 medlemmer: kr. pr. år Klubber med medlemmer: kr. pr. år Klubber med medlemmer: kr. pr. år Klubber med mere end 100 medlemmer: kr. pr. år

9 Carsten Parsow motiverede forslaget og startede med at præcisere, at det er klubber med mere end 100 medlemmer eller derover, ikke over 100 medlemmer som der står i materialet. Carsten P gennemgik historien og motivation for det nye forslag, som er lavet i samarbejde med kredsene. Debat Per Hagbard: Takkede for fin fremlæggelse. Foreslår et ekstra trin over 250 medlemmer, der skal betale kr. og medlemmer betaler kr. Adnan Özari: Foreslår 50 kr. pr. medlem. Dirigenten satte Adnan Özaris forslag til afstemning: 1 For - Resten imod. Forslaget forkastet. Dirigenten åbnede for debatten igen. Mads Olsen foreslog uændrede kontingenter. Niels Erik Broberg: SVBK erkendte efter mødet sidste år, at det ikke var den rigtige beslutning på repræsentantskabsmødet. Kredsene har snakket sammen om hvordan det gøres bedre, og bakker fuldt ud op om det fremlagte forslag. Adnan: hvor mange basisklubber regner man med bliver klubmedlemmer? Svar: ca. 30. Lars Hauge: ærgerligt at det ikke kom ud før kredsens repræsentantskabsmøder, så det kunne debatteres der. Olav Bach: Bakker op om Pers forslag. Frokost Mødet blev afbrudt for at holde frokostpause. Genoptagelse af mødet - Fastsættelse af kontingentsatser - fortsat Carsten Parsow fremlagde et ændringsforslag fra bestyrelsen. Klubber med 0-24 medlemmer: kr. pr. år Klubber med medlemmer: kr. pr. år Klubber med medlemmer: kr. pr. år Klubber med medlemmer: kr. pr. år - ny Klubber med 200 medlemmer og derover: kr. pr. år - ny Fortsat debat Steen Spangen: har man taget højde for at basismedlemmer betaler mere for ydelser. Hvad med havevolleymedlemmer bliver disse talt med? Ulrik Hesse: Lad os nu få besluttet at yde til fællesskabet, så vi ikke skal debattere det igen næste år. Det drejer sig om få penge pr. klub. Anders Drejer: hvad med beachklubber? Hvad vil man gøre for at få basisklubber til at blive klubmedlemmer.

10 Mads Olsen: Forpligtende fællesskab går begge veje. DVBF skal yde noget også. Hvad er det der ikke kan laves, hvis dette ikke vedtages. Svar Carsten Parsow: Til Steen: ja og ja. Til Ulrik: tak Til Anders: relevant at drøfte beachklubbers status og det er vi forberedt på. Olav Bach: Kan havevolleymedlemmer registreres i klubber? Svar Peter Morell: Ja. Dirigenten satte forslagene til afstemning med det mest vidtgående i forhold til det oprindelige forslag først. Mads Olsens forslag om uændrede kontingentsatser. 3 stemmer for resten imod forslaget forkastet. Pers Hagbards forslag, hvor klubber med medlemmer betaler kr. og klubber med over 250 medlemmer betaler kr. 1 stemme for resten imod forslaget forkastet. Bestyrelsens ændringsforslag hvor klubber med medlemmer betaler kr. og klubber med 200 medlemmer og derover betaler kr. 2 stemmer imod resten for bestyrelsens ændringsforslag vedtaget. b - Basisklubkontingent Bestyrelsen foreslår uændret 0 kr. årligt pr. basisklub. Forslaget vedtaget. c - Personlig licens Bestyrelsen foreslår følgende satser. Division: 220 kr. pr. år Senior: 120 kr. pr. år Ungdom: 80 kr. pr. år Teen: 50 kr. pr. år Kids: 50 kr. pr. år Motion: 50 kr. pr. år Carsten Parsow motiverede forslaget. Samme argumentation gælder som til klubkontingenter. Forslaget er drøftet med kredsene. Debat Mads Olsen: Ønsker en principiel diskussion om der stadig skal skrues på denne knap. Stiller forslag om uændret licenser. Olav Bach: Hvad gør vi med de klubber, hvis kidsmedlemmer ikke betaler licens? Bliver det tjekket? Ulrik Hesse: Enig i, at der kan kigges på hvordan vi får alle kidsspillere til at betale. Kan det gøres enklere? Lars Hauge: til Olav, i FVBK er der indført kontrol i kidsstævner det kan andre kredse også gøre. Dirigenten satte herefter Mads Olsens forslag til afstemning: 4 stemmer for resten imod forslaget forkastet.

11 Bestyrelsens forslag er dermed vedtaget. d - Kredsholdslicens Bestyrelsen foreslår uændret kr. årligt pr. kredshold. Enstemmigt vedtaget. Valg a - Valg af næstformand for to år: Jørgen Bentzen afgår efter tur og er villig til genvalg. Bestyrelsen indstiller Jørgen Bentzen. Jørgen Bentzen blev genvalgt. b - Valg af økonomiansvarlig for 2 år: Leif Sonnesen afgår efter tur og er villig til genvalg. Bestyrelsen indstiller Leif Sonnesen. Leif Sonnesen blev genvalgt. c - Valg af to-tre bestyrelsesmedlemmer for to år: Lone Godballe og Flemming West afgår efter tur og er villige til genvalg. Bestyrelsen indstiller Lone Godballe og Flemming West. En plads er vakant. Flemming West og Lone Godballe blev genvalgt. d - Valg af ét medlem til Top Volley Danmarks bestyrelse: Flemming West afgår efter tur. Bestyrelsen indstiller Pia Hove (Larsen). Pia Hove blev valgt. e - Valg af ét medlem til Amatør- og Ordensudvalget for tre år: Flemming Barfred afgår efter tur, og er villig til genvalg. Flemming Barfred blev genvalgt. f - Valg af én suppleant til Amatør- og Ordensudvalget for tre år: Preben Dahlgaard afgår efter tur og er villig til genvalg. Valg af én suppleant for to år, pladsen er vakant, idet der ikke blev valgt suppleant i Preben Dahlgaard blev genvalgt for 3 år. En plads er stadig vakant. g - Valg af to kritiske revisorer: Niels Ole Ørgaard og Steen Spangen er villige til genvalg. Bestyrelsen indstiller Niels Ole Ørgaard og Steen Spangen. Steen Spangen og Niels Ole Ørgaard blev genvalgt.

12 h - Valg af én kritisk revisorsuppleant: Palle Lysbjerg er villig til genvalg. Bestyrelsen indstiller Palle Lysbjerg. Palle Lysbjerg blev genvalgt. Fastsættelse af stedet for næste års repræsentantskabsmøde Bestyrelsen foreslår Trekantsområdet. Trekantsområdet blev vedtaget. Eventuelt Peter Morell orienterede om Havevolleyprojektet. Mikael Trolle reklamerede for kommende begivenheder: European League i Kildeskovhallen den juni. EM for herre U20 i Randers sidst i august. EM for herre senior september 2013 med finaler i Parken. Spillerne investerer meget i det, og er glade for opbakningen. Dirigenten Flemming Barfred takkede for debatten. Formanden Erik Jacobsen takkede Flemming for at styre forsamlingen godt igennem repræsentantskabsmødet. Flemming Barfred Dirigent Claus Bøllingtoft Referent

Repræsentantskabsmøde 2013 Dansk Volleyball Forbund. Søndag den 2. juni 2013 kl. 10.00. Fredericia Idrætscenter REFERAT

Repræsentantskabsmøde 2013 Dansk Volleyball Forbund. Søndag den 2. juni 2013 kl. 10.00. Fredericia Idrætscenter REFERAT Repræsentantskabsmøde 2013 Dansk Volleyball Forbund Søndag den 2. juni 2013 kl. 10.00 Fredericia Idrætscenter REFERAT Valg af dirigent Formanden Erik Jacobsen bød velkommen. Flemming Barfred blev foreslået

Læs mere

Volleyball Danmark. Søndag den 27. maj 2018 kl Hotel Scandic, Odense

Volleyball Danmark. Søndag den 27. maj 2018 kl Hotel Scandic, Odense Repræsentantskabsmøde 2018 Volleyball Danmark Søndag den 27. maj 2018 kl. 10.00 Hotel Scandic, Odense Referat Referat 1. Valg af dirigent Robert Mikelsons blev indstillet af bestyrelsen og valgt. 2. Godkendelse

Læs mere

Repræsentantskabsmøde Dansk Volleyball Forbund Volleyball Danmark. Lørdag den 21. maj 2016 kl Hotel Scandic, Kolding.

Repræsentantskabsmøde Dansk Volleyball Forbund Volleyball Danmark. Lørdag den 21. maj 2016 kl Hotel Scandic, Kolding. Repræsentantskabsmøde 2016 Dansk Volleyball Forbund Volleyball Danmark Lørdag den 21. maj 2016 kl. 10.00-17.45 Hotel Scandic, Kolding Referat Referat Valg af dirigent. Erik Jacobsen bød velkommen. Robert

Læs mere

Volleyball Danmark. Søndag den 7. maj 2017 kl

Volleyball Danmark. Søndag den 7. maj 2017 kl Repræsentantskabsmøde 2017 Volleyball Danmark Søndag den 7. maj 2017 kl. 10.00 Hotel Scandic, Kolding Referat 1. Valg af dirigent. Formanden Erik Jacobsen bød velkommen og indstillede Robert Mikelsons

Læs mere

Idrættens Hus, d. 29. april Referat fra SVBK s repræsentantskabsmøde den 26. april 2011

Idrættens Hus, d. 29. april Referat fra SVBK s repræsentantskabsmøde den 26. april 2011 Til SVBK s klubber, bestyrelse og udvalg DVBF og øvrige Kredse Sjællands Volleyball Kreds Idrættens Hus Brøndby Stadion20 2605 Brøndby Idrættens Hus, d. 29. april 2011 Referat fra SVBK s repræsentantskabsmøde

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub - 2019 Tidspunkt: Onsdag den 27. februar 2019 Sted: Sydvestjyllands Efterskole Kirkebrovej 7, 6740 Bramming Tidspunkt: Kl. 19:00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Lørdag den 6. juni 2015 kl. 10.00. Referat

Lørdag den 6. juni 2015 kl. 10.00. Referat Repræsentantskabsmøde 2015 Dansk Volleyball Forbund Lørdag den 6. juni 2015 kl. 10.00 Hotel Scandic, Kolding Referat Referat Valg af dirigent. Robert Mikelsons blev indstillet af bestyrelsen og valgt.

Læs mere

Idrættens Hus, d. 7. maj 2014. Referat fra SVBK s repræsentantskabsmøde den 29. april 2014

Idrættens Hus, d. 7. maj 2014. Referat fra SVBK s repræsentantskabsmøde den 29. april 2014 Til SVBK s klubber, bestyrelse og udvalg DVBF og øvrige Kredse Sjællands Volleyball Kreds Idrættens Hus Brøndby Stadion20 2605 Brøndby Idrættens Hus, d. 7. maj 2014 Referat fra SVBK s repræsentantskabsmøde

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub - 2018 Tidspunkt: Tirsdag den 20. februar 2017 Sted: Sydvestjyllands Efterskole Kirkebrovej 7, 6740 Bramming Tidspunkt: Kl. 18:30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 8. april 2017 i Silkeborg Motorbåd Klub, Restaurant Indelukket Spisested, Åhave Alle 9 C, 8600 Silkeborg Formand Poul Erik Jakobsen bød

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk Referat fra Generalforsamlingen den. 25. februar 2016 SLETTEN FRITIDSFISKERLAUG Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl. 18.00 i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen,

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

Albertslund Senior Idræt

Albertslund Senior Idræt Albertslund Senior Idræt Referat fra den 16. generalforsamling i AIF Senior Idræt, fredag den 10. marts 2017, kl. 10 11.30 på Albertslund Stadion Antal deltagere: 180 Foreningen bød på kaffe og brød fra

Læs mere

KFK Generalforsamling 2014. Referat

KFK Generalforsamling 2014. Referat 1 KFK Generalforsamling 2014. Referat Tilstede fra bestyrelsen: Henry Pedersen Torben Lund Jensen Per Knudsen Dan Saugstrup Ole Bruun Thomas Stark Afbud fra bestyrelsen: Jens Behrens Antal stemmeberettigede:

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl. 19.30 i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for det forløbne driftsår. 3. Den reviderede årsrapport

Læs mere

I restauranten i Trelleborg Golfklub afholdte klubben ordinær generalforsamling med følgende dagsorden i h.t. vedtægternes 7:

I restauranten i Trelleborg Golfklub afholdte klubben ordinær generalforsamling med følgende dagsorden i h.t. vedtægternes 7: Referat af ordinær generalforsamling i Trelleborg Golfklub Slagelse Tirsdag den 24. november 2015 kl. 19.00 I restauranten i Trelleborg Golfklub afholdte klubben ordinær generalforsamling med følgende

Læs mere

Referat af Repræsentantskabsmøde

Referat af Repræsentantskabsmøde Tid 2. juni 2018 fra kl. 15:00 til 17:45 Sted: Danhostel Kragebjerggård, Kragebjergvej 121, 5230 Odense M indledte med at byde alle velkommen og specielt til de to æresmedlemmer og Bent Lauritsen. 1) Valg

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 25 juni 2015 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 14 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub Tidspunkt: Tirsdag den 22. februar 2011 Sted: Klubhuset Bramming Kultur & Fritidscenter, Idræts Alle 10, 6740 Bramming Tidspunkt: kl. 19:00 Dagsorden: 1.

Læs mere

Nordjysk Volleyball Kreds

Nordjysk Volleyball Kreds Vaarst 14-04-2008 NVBKs REPRÆSENTANTSKABSMØDE Torsdag den 24. april 2008 klokken 19.00 Foreningshuset, Ny Kærvej 2A, 9000 Aalborg DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Beretninger: a. formanden b. turneringsudvalget

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

Dansk Sejlunions bestyrelse Referat

Dansk Sejlunions bestyrelse Referat Møde: Bestyrelsesmøde 02-2013 Dato: Mandag den 4. marts 2013, kl. 15.00 21.00 Sted: Deltagere: Dansk Sejlunion, Idrættens Hus, Brøndby Hans Natorp, DS Formand Jens Erik Hansen, DS Næstformand Jan Wojtczak,

Læs mere

Repræsentantskabsmøde 2016

Repræsentantskabsmøde 2016 Lørdag d. 16. april 2016 på Hellebjerg Idrætsefterskole - cirka 30 deltog i mødet 1. Valg af dirigent. Henning Christiansen blev foreslået og valgt. Han kunne konstateret at repræsentantskabsmødet var

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal.

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl. 19.00 i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Nivåvænge grundejerforening Den 25. marts 2015 Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Der blev afholdt ordinær generalforsamling torsdag den 12. marts 2015 klokken 19.00 i kantinen

Læs mere

Ordinær generalforsamling i. Lyngby-Gladsaxe Volley

Ordinær generalforsamling i. Lyngby-Gladsaxe Volley Ordinær generalforsamling i 24. oktober 2017 Lyngby-Gladsaxe Volley Tirsdag den 31. oktober kl. 19.30 i Engelsborghallen, klublokalet Engelsborgvej 93, 2800 Kongens Lyngby Med følgende dagsorden: 1. Valg

Læs mere

Ordinær generalforsamling i. Lyngby Volleyball. Mandag den 7. oktober kl. 21.00-22.00 i Engelsborghallen, Engelsborgvej 93, 2800 Kongens Lyngby

Ordinær generalforsamling i. Lyngby Volleyball. Mandag den 7. oktober kl. 21.00-22.00 i Engelsborghallen, Engelsborgvej 93, 2800 Kongens Lyngby Ordinær generalforsamling i 28. september 2013 Lyngby Volleyball Mandag den 7. oktober kl. 21.00-22.00 i Engelsborghallen, Engelsborgvej 93, 2800 Kongens Lyngby Med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup,

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, 25. oktober, 2014 Referat Repræsentantskabsmøde 2014 Tid: Lørdag d. 25. oktober 2014 kl. 13.00 17.30 Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, Dagsorden ifølge vedtægterne:

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere den 2. april 2016 afholdt i Korsør Sejlklub, Restaurant Lagunaen, Sylowsvej 10, 4220 KORSØR Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de

Læs mere

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 1. Valg af dirigent Anette Bak Fristen for indkaldelse til generalforsamling er overholdt, men regnskabet er lagt på for sent. Af hensyn til de fremmødte

Læs mere

DIVISIONSDOMMERFORENINGEN

DIVISIONSDOMMERFORENINGEN Referat af Generalforsamlingen Lyngby. i den 11. april 2010 kl. 1000 i Formanden indledte generalforsamlingen og bød velkommen til de fremmødte deltagere. Pkt. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

Ordinær generalforsamling i. Gladsaxe Volleyball Klub

Ordinær generalforsamling i. Gladsaxe Volleyball Klub Ordinær generalforsamling i 27. august 2011 Med følgende dagsorden ifølge vedtægterne: Gladsaxe Volleyball Klub Tirsdag den 30. august kl. 19.00 i pavillonen ved Engelsborghallen, Engelsborgvej 93, 2800

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling i Hellerup Roklub, afholdt den 27.02.2013.

Referat af Ordinær Generalforsamling i Hellerup Roklub, afholdt den 27.02.2013. Referat af Ordinær Generalforsamling i Hellerup Roklub, afholdt den 27.02.2013. Sted: Hellerup Roklub Referent: Maureen Jørgensen 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog Dorthe Budtz som

Læs mere

Referat af Håndværksrådets repræsentantskabsmøde torsdag den 15. maj 2014 kl. 10.00 i IDA Mødecenter

Referat af Håndværksrådets repræsentantskabsmøde torsdag den 15. maj 2014 kl. 10.00 i IDA Mødecenter Referat af Håndværksrådets repræsentantskabsmøde torsdag den 15. maj 2014 kl. 10.00 i IDA Mødecenter Håndværksrådets formand Niels Techen bød gæster og repræsentanter velkommen. Herefter præsenterede han

Læs mere

Budget Resultat budget forslag

Budget Resultat budget forslag Volleyball Danmark Beachvolleyball Tour 432.000 212.953 473.000 545.000 Beachvolleyball elite -392.000-264.553-317.000-317.000 Bredde og Udvikling 719.000 335.397 559.000 57.000 Uddannelse 103.000 218.304

Læs mere

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub 1. Valg af dirigent. Torben Christensen blev valgt Dirigenten kunne konstatere at generalforsamlingen var lovlig indkaldt og således beslutningsdygtig

Læs mere

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Dagsorden 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent og referent 3. Formandens beretning og

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/ Fangel Kro og Hotel v. Odense.

Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/ Fangel Kro og Hotel v. Odense. Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/1 2008 Fangel Kro og Hotel v. Odense. Der var 20 fremmødte medlemmer. Dagsorden: 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Afstemning om vedtægtsændringer,

Læs mere

Kim indledte med at konstatere, at repræsentantskabsmødet var lovligt indkaldt, og at materialet til mødet var rettidigt udsendt.

Kim indledte med at konstatere, at repræsentantskabsmødet var lovligt indkaldt, og at materialet til mødet var rettidigt udsendt. REFERAT FRA DFU REPRÆSENTANTSKABSMØDE D. 15. MARTS 2014 i Horsens Bestyrelsesformand Flemming Olsson bød velkommen. 1. Valg af dirigent På bestyrelsens forslag blev Kim Friisgaard, FDK, valgt som dirigent.

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DANSK SOFTBALL FORBUND AFHOLDT HOS AMAGER VIKINGS LØRDAG D. 21. MARTS 2015

REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DANSK SOFTBALL FORBUND AFHOLDT HOS AMAGER VIKINGS LØRDAG D. 21. MARTS 2015 REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DANSK SOFTBALL FORBUND AFHOLDT HOS AMAGER VIKINGS LØRDAG D. 21. MARTS 2015 Tilstede: 10 klubber var tilmeldt og fremmødt. 5 bestyrelsesmedlemmer deltog Stemmeberettigede:

Læs mere

Velkommen til generalforsamling Ikast KFUM Volleyball. Torsdag den

Velkommen til generalforsamling Ikast KFUM Volleyball. Torsdag den Velkommen til generalforsamling Ikast KFUM Volleyball Torsdag den 23-02-2017 1. Dagsorden 1. dagsorden 2. Valg af dirigent og referent samt konstatering af om generalforsamlingen er lovligt varslet. 3.

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 25. oktober 2018. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 Referat fra hovedgeneralforsamling Tirsdag den 24. marts 2009 kl. 19.00 i klubhuset Dagsorden:

Læs mere

Odense Lærerforenings ordinære generalforsamling fredag den 14. marts 2014

Odense Lærerforenings ordinære generalforsamling fredag den 14. marts 2014 Odense Lærerforenings ordinære generalforsamling fredag den 14. marts 2014 **** Beslutningsreferat **** 1. Valg af dirigent Anne-Mette Jensen foreslog afdelingsleder i Danmarks Lærerforening, Palle Rom,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010

Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010 Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010 45 haver var repræsenteret på generalforsamlingen på pladsen, hvor formand Kurt Bisgaard (have 64) bød velkommen. Kurt anmodede om et øjebliks stilhed,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018

Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018 Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018 Fraværende: Leif, Patrick, Daniel og Sussie Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Kassererens reviderede regnskab samt budget

Læs mere

3. Opgørelse af det antal stemmer der er til stede ved generalforsamlingen.

3. Opgørelse af det antal stemmer der er til stede ved generalforsamlingen. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 7. april 2018 kl. 11.00 i Korsør Sejlklub, Restaurant Lystbådehavnen, Sylowsvej 10, 4220 Korsør Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen

Læs mere

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere.

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere. 1 Dagsorden og referat fra generalforsamling lørdag den 21. maj 2015 Adresse: Overgade 48, 5000 Odense C, 1. sal Møntergårdens nye udstillingsbygning. Velkomst ved rådmand Jane Jegin, By - og Kulturforvaltningen

Læs mere

Kirke Hyllinge Antennelaug DK 4070 Kirke Hyllinge

Kirke Hyllinge Antennelaug DK 4070 Kirke Hyllinge Referat fra ordinær generalforsamling Torsdag den 27. marts 2008 kl. 19.00 i Karleby Forsamlingshus, Karlebyvej 177, Store Karleby, 4070 Kirke Hyllinge. Antal fremmødte: 51 medlemmer, 6 bestyrelsesmedlemmer,

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset Generalforsamling Torsdag den 24. september 2015 kl. 19.00 i Cafe Niffen i klubhuset Referat Formanden Tina Høilund Pedersen bød velkommen til generalforsamlingen, nr. 76 i rækken og gik over til dagsordenen.

Læs mere

Kirke Hyllinge Antennelaug

Kirke Hyllinge Antennelaug Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 31. marts 2009 kl. 19.00 i Karleby Forsamlingshus, Karlebyvej 177, Store Karleby, 4070 Kr. Hyllinge. Antal fremmødte: 45 medlemmer, 6 bestyrelsesmedlemmer,

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 27. marts 2017 kl. 13 i Landsforeningen LandboSenior.dk

Referat af generalforsamlingen den 27. marts 2017 kl. 13 i Landsforeningen LandboSenior.dk Referat af generalforsamlingen den 27. marts 2017 kl. 13 i Landsforeningen LandboSenior.dk Generalforsamlingen blev afviklet på Pejsegården i Brædstrup, og der deltog ca. 290 medlemmer fra 52 lokale klubber

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2018 kl i Foreningshuset Strandlyst Sletten Havn.

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2018 kl i Foreningshuset Strandlyst Sletten Havn. SLETTEN FRITIDSFISKERLAUG Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2018 kl. 11.00 i Foreningshuset Strandlyst Sletten Havn. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Formanden aflægger

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012

Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012 Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012 1. Valg af dirigent og referent Bestyrelsen foreslog Erik Sørensen (ES) som blev enstemming valgt. Bestyrelsen foreslog Morten

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i DSMF. fredag den 14. marts 2003 kl. 20.00 på Dalum Landbrugsskole

Referat fra ordinær generalforsamling i DSMF. fredag den 14. marts 2003 kl. 20.00 på Dalum Landbrugsskole Odense, den 19. marts 2003 Referat fra ordinær generalforsamling i DSMF fredag den 14. marts 2003 kl. 20.00 på Dalum Landbrugsskole Referent: Hans Lynggaard Riis Dagsorden: Valg af dirigent Godkendelse

Læs mere

For Hørsholm-Usserød Idrætsklub

For Hørsholm-Usserød Idrætsklub Vedtægter For Hørsholm-Usserød Idrætsklub Stiftet 1. januar 1962 1. Klubbens navn er Hørsholm-Usserød Idrætsklub med hjemsted i Hørsholm Kommune. Klubben anvender forkortelsen HUI og benytter som sit mærke

Læs mere

Dagsorden. Generalforsamling den. 4. oktober 2016 klokken 19:00.

Dagsorden. Generalforsamling den. 4. oktober 2016 klokken 19:00. Dagsorden Generalforsamling 2015-2016 den. 4. oktober 2016 klokken 19:00. 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Den reviderede årsrapport fremlægges til godkendelse. 4.

Læs mere

Idrættens Hus, d. 29. april Referat fra SVBK s repræsentantskabsmøde den 27. april 2010

Idrættens Hus, d. 29. april Referat fra SVBK s repræsentantskabsmøde den 27. april 2010 Til SVBK s klubber, bestyrelse og udvalg DVBF og øvrige Kredse Sjællands Volleyball Kreds Idrættens Hus Brøndby Stadion20 2605 Brøndby Idrættens Hus, d. 29. april 2010 Referat fra SVBK s repræsentantskabsmøde

Læs mere

Lundbyesgade 7: Karen, st.tv., Christian, st.th., Lene, 1.tv., Anne Marie, 1.th., Charlotte, 2.th., Christina, 3.th. og Pia, 4.tv.

Lundbyesgade 7: Karen, st.tv., Christian, st.th., Lene, 1.tv., Anne Marie, 1.th., Charlotte, 2.th., Christina, 3.th. og Pia, 4.tv. REFERAT A/B Lundbis ordinær generalforsamling Mødested: Fællesrum i A/B Lundbis Mødedato: 10.04.2018, kl. 19.00 Fremmødte: Bissensgade 18: Lone, 1.tv., Linda, 1.th., Peter, 2.tv., Leif, 2.th. og Jette,

Læs mere

Referat af generalforsamling i Danske Blomsterhandlere den 19. september 2015

Referat af generalforsamling i Danske Blomsterhandlere den 19. september 2015 REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2015 1 Referat af generalforsamling i Danske Blomsterhandlere den 19. september 2015 Formanden bød velkommen til generalforsamlingen i Herning og startede med at byde velkommen

Læs mere

Fredericia april 2014. Indstilling. Bestyrelsen indstiller følgende vedtægtsændringer til vedtagelse på førstkommende generalforsamling:

Fredericia april 2014. Indstilling. Bestyrelsen indstiller følgende vedtægtsændringer til vedtagelse på førstkommende generalforsamling: Fredericia april 2014 Indstilling Bestyrelsen indstiller følgende vedtægtsændringer til vedtagelse på førstkommende generalforsamling: 1. Klubbens navn er Fredericia Sportsrideklub. Fork: FSRK Klubbens

Læs mere

Referat af Repræsentantskabsmøde

Referat af Repræsentantskabsmøde Tid 20. maj 2017 fra kl. 15:00 til 17:45 Sted: Hotel Scandic, Odense Formand Palle Nielsen indledte med at byde alle velkomne og specielt til de to æresmedlemmer Torben Lindby og Bent Lauritsen. Derefter

Læs mere

Til SVBK s klubber, bestyrelse og udvalg Kbh., den DVBF og øvrige Kredse. Referat af SVBK s repræsentantskabsmøde den 12.

Til SVBK s klubber, bestyrelse og udvalg Kbh., den DVBF og øvrige Kredse. Referat af SVBK s repræsentantskabsmøde den 12. Til SVBK s klubber, bestyrelse og udvalg Kbh., den 08.06.09 DVBF og øvrige Kredse Referat af SVBK s repræsentantskabsmøde den 12. maj 2009 Deltagere med stemmeret: Deltagere uden stemmeret: Niels-Erik

Læs mere

Generalforsamling 2013 - Holte Roklub Onsdag den 6. februar 2013 kl. 19.00 i klubbens lokaler.

Generalforsamling 2013 - Holte Roklub Onsdag den 6. februar 2013 kl. 19.00 i klubbens lokaler. Generalforsamling 2013 - Holte Roklub Onsdag den 6. februar 2013 kl. 19.00 i klubbens lokaler. Referat fra ordinær generalforsamling i Holte Roklub. Onsdag d. 6. februar 2013 kl. 19.00 Antal fremmødte:

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017.

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Tilstede : Flemming Bo Hansen, Jens Bergholdt, Birgit Olsen, Kaj Kingo, Leoni Petersen, Toni Andersen. Lykke Petersen.

Læs mere

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland.

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland. MØDEREFERAT Mødedato og tid 28. August 2013 Sted Rødekro-kro Mødedeltagere Fra Emne Ole O. Madsen Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 Bestyrelsen afholdte et lille

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009

Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009 Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskab 4. Indkomne forslag. (Skal være formanden i hænde senest 1 uge før.) 5. Valg af

Læs mere

Referat af ekstraordinært repræsentantskabsmøde den 30. august 2014

Referat af ekstraordinært repræsentantskabsmøde den 30. august 2014 Referat af ekstraordinært repræsentantskabsmøde den 30. august 2014 Mødet afholdtes i Fredericia Idrætscenter og startede kl. 11.00. Forbundsformand Per Henriksen bød velkommen og takkede for, at så mange

Læs mere

GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger

GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger Tid: Lørdag 14. april 2018 kl. 17.00 Da det forudgående temamøde grundet sygemeldinger fra flere indlægsholdere

Læs mere

Referat Divisionsforeningen Håndbolds årsmøde Trinity, Fredericia 7. juni 2018

Referat Divisionsforeningen Håndbolds årsmøde Trinity, Fredericia 7. juni 2018 Referat Divisionsforeningen Håndbolds årsmøde Trinity, Fredericia 7. juni 2018 Formand Jens Christensen bød velkommen til Divisionsforeningen Håndbolds årsmøde 2018 med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Generalforsamling den 7. marts 2016 kl

Generalforsamling den 7. marts 2016 kl Referat fra generalforsamling i Ishøj GolfKlub den 7. marts 2016 kl. 19. Afholdt på Kanehøjgaard, Køgevej 275, 2635 Ishøj Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om

Læs mere

Idrættens Hus, d. 30. april 2013. Referat fra SVBK s repræsentantskabsmøde den 24. april 2013

Idrættens Hus, d. 30. april 2013. Referat fra SVBK s repræsentantskabsmøde den 24. april 2013 Til SVBK s klubber, bestyrelse og udvalg DVBF og øvrige Kredse Sjællands Volleyball Kreds Idrættens Hus Brøndby Stadion20 2605 Brøndby Idrættens Hus, d. 30. april 2013 Referat fra SVBK s repræsentantskabsmøde

Læs mere

Den 17. maj Referat, DF H bestyrelsesmøde 17. maj 2018 ekstern (Sted: Trinity, Fredericia)

Den 17. maj Referat, DF H bestyrelsesmøde 17. maj 2018 ekstern (Sted: Trinity, Fredericia) Den 17. maj 2018 Referat, DF H bestyrelsesmøde 17. maj 2018 ekstern (Sted: Trinity, Fredericia) Dagsorden: 1. Velkomst og godkendelse af referatet fra den 20. marts 2018 2. Budget for 2018/2019 endelig

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Fynske Idrætsforbund Torsdag d. 11. marts 2015 kl Fyrtårn Tommerup

Referat fra repræsentantskabsmøde i Fynske Idrætsforbund Torsdag d. 11. marts 2015 kl Fyrtårn Tommerup Odense d. 11. marts 2015 Referat fra repræsentantskabsmøde i Fynske Idrætsforbund Torsdag d. 11. marts 2015 kl. 18.00 Fyrtårn Tommerup Dagsorden ifølge vedtægterne. Næstformand Ib Ketelsen indledte med

Læs mere

Generalforsamling hos GF Sønderjylland på Gram Slotskro, Slotsvej 52, 6510 Gram, tirsdag den 18. april 2017 kl

Generalforsamling hos GF Sønderjylland på Gram Slotskro, Slotsvej 52, 6510 Gram, tirsdag den 18. april 2017 kl Den 18. april 2017 Generalforsamling hos GF Sønderjylland på Gram Slotskro, Slotsvej 52, 6510 Gram, tirsdag den 18. april 2017 kl.18.30. Tilstede: Torben Skjødt, Gunnar Skjødt, Jørgen Larsen, Gunnar Hansen

Læs mere

Referat REPRÆSENTANTSKABSMØDE Håndbold Region Øst

Referat REPRÆSENTANTSKABSMØDE Håndbold Region Øst Referat REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2018 Håndbold Region Øst Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1.Valg af dirigent. 1 2.Formanden aflægger Bestyrelsens beretning. 2 3.Fremlæggelse af det reviderede regnskab

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. På Restaurant Nordstjernen, Blokhus.

Referat af ordinær generalforsamling. På Restaurant Nordstjernen, Blokhus. Formanden bød velkommen. 1. Valg af dirigent. Referat af ordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub, onsdag d. 22. november 2017 På Restaurant Nordstjernen, Blokhus. Formanden oplyste at bestyrelsen foreslog

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Dragør Golfklub afholdt 12. marts 2014 kl. 19:00 på Dragør Skole, Vestgrønningen, 2791 Dragør.

Referat fra ordinær generalforsamling i Dragør Golfklub afholdt 12. marts 2014 kl. 19:00 på Dragør Skole, Vestgrønningen, 2791 Dragør. Referat fra ordinær generalforsamling i Dragør Golfklub afholdt 12. marts 2014 kl. 19:00 på Dragør Skole, Vestgrønningen, 2791 Dragør. Generalforsamlingen var indkaldt med følgende Dagsorden: 1. Valg af

Læs mere

Mads Haastrup Nicolaj Bergerud Boye Frederiksen. Carsten Olsen. Henrik Petersen Christina Cassone

Mads Haastrup Nicolaj Bergerud Boye Frederiksen. Carsten Olsen. Henrik Petersen Christina Cassone Til SVBK s klubber, bestyrelse, udvalg og revisorer DVBF og øvrige kredse Idrættens Hus, 20. maj 2015 REPRÆSENTANTSKABSMØDE 29. april 2015 kl. 19.00 Frihedens Idrætscenter Deltagere Deltagere med stemmeret

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde. den 3. marts 2013. Mandaternes/gæsternes prøvelse Der var fremmødt 44 stemmeberettigede, svarende til 57%.

Referat af repræsentantskabsmøde. den 3. marts 2013. Mandaternes/gæsternes prøvelse Der var fremmødt 44 stemmeberettigede, svarende til 57%. Referat af repræsentantskabsmøde den 3. marts 2013 Pkt. 1 Pkt. 2 Pkt. 3 Pkt. 4 Mandaternes/gæsternes prøvelse Der var fremmødt 44 stemmeberettigede, svarende til 57%. Valg af dirigent John Wozny blev valgt.

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl. 19.00 i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: Antal: 20 til stede Formand

Læs mere

DHF generalforsamling lørdag d. 1. feb.2014. Godkendelse af dagsorden, samt indkaldelsen. Godkendt af de 11 fremmødte. Inkl. Bestyrelsen.

DHF generalforsamling lørdag d. 1. feb.2014. Godkendelse af dagsorden, samt indkaldelsen. Godkendt af de 11 fremmødte. Inkl. Bestyrelsen. DHF generalforsamling lørdag d. 1. feb.2014 1.Valg af dirigent. Thor Rasmussen blev valgt. Godkendelse af dagsorden, samt indkaldelsen. Godkendt af de 11 fremmødte. Inkl. Bestyrelsen. 2. Beretninger fra

Læs mere

VolleyLiga Klubmøde. Onsdag den 25. februar 2015 Idrættens Hus

VolleyLiga Klubmøde. Onsdag den 25. februar 2015 Idrættens Hus VolleyLiga Klubmøde Onsdag den 25. februar 2015 Idrættens Hus Dagsorden 1. Velkomst og Præsentation 2. Standartkontrakter & Amatøraftaler 3. TV og Mediebilledet 4. VolleyLigaen 2016 5. Internationalt 6.

Læs mere

Vandpolo. Område møde. Søndag 26. April

Vandpolo. Område møde. Søndag 26. April Vandpolo Område møde Søndag 26. April TAK Tænk over lette ting I kan gøre for at hjælpe Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende handleplaner for sektionen

Læs mere

Til interessenterne i I/S Veksø Vandværk

Til interessenterne i I/S Veksø Vandværk Referat fra ordinær generalforsamling i I/S Veksø Vandværk 2014 Til interessenterne i I/S Veksø Vandværk Indkaldelse til ordinær generalforsamling Mødested: Kroen, Veksø Mødetid: Torsdag den 20. marts

Læs mere

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø Sorø den 1. december 2015 Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø 1. Valg af dirigent. Formanden Ulla Buhl (UB) bød velkommen, og der blev

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012

Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012 Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012 Fræværende: Patrick og Leif Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Kasserens reviderede regnskab samt budget og kontingentfastsættelse.

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler

Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler Punkt: Dagsorden: 1 Valg af dirigent Referat: Dirigent Jannie Trabjerg Roskilde Tekniske Skole: Generalforsamlingen er lovligt

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Dragør Golfklub afholdt torsdag den 5. marts 2009 kl. 19:00 på Dragør Skole, Vestgrønningen, 2791 Dragør.

Referat fra ordinær generalforsamling i Dragør Golfklub afholdt torsdag den 5. marts 2009 kl. 19:00 på Dragør Skole, Vestgrønningen, 2791 Dragør. Referat fra ordinær generalforsamling i Dragør Golfklub afholdt torsdag den 5. marts 2009 kl. 19:00 på Dragør Skole, Vestgrønningen, 2791 Dragør. Generalforsamlingen var indkaldt med følgende dagsorden:

Læs mere

Fredag den 24. april 2015 kl. 12.30-15.30

Fredag den 24. april 2015 kl. 12.30-15.30 Referat Repræsentantskabsmøde i Landsorganisationen OK-Klubberne i Danmark: Fredag den 24. april 2015 kl. 12.30-15.30 Dirigent: Paul Erik Weidemann Deltagere: Bestyrelsesmedlemmer: Erik Demant OK-Kolding

Læs mere

3. Regnskab til generalforsamlingens godkendelse

3. Regnskab til generalforsamlingens godkendelse Referat fra Generalforsamlingen 2019 Den 10. april 2019, kl. 14.00 Afholdt ved DDV, Købmagergade 86, 7000 Fredericia Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskab til generalforsamlingens

Læs mere

DVBF DVBF Steen Spangen. Ernst Knudsen. Mads Haastrup. Lyngby-Gladsaxe Volley Carsten Olsen. Lyngby-Gladsaxe Volley Mikkel Ruhnau. Dorte Krogh.

DVBF DVBF Steen Spangen. Ernst Knudsen. Mads Haastrup. Lyngby-Gladsaxe Volley Carsten Olsen. Lyngby-Gladsaxe Volley Mikkel Ruhnau. Dorte Krogh. Til SVBK s klubber, bestyrelse, udvalg og revisorer DVBF og øvrige kredse Idrættens Hus, 13. maj 2016 REPRÆSENTANTSKABSMØDE 11. maj 2016 kl. 19.00 Taastrup Idræts Center Deltagere Deltagere med stemmeret

Læs mere

Repræsentantskabsmøde 2009 Dansk Volleyball Forbund. Søndag 7. juni 2009 kl Fredericia Idrætscenter REFERAT

Repræsentantskabsmøde 2009 Dansk Volleyball Forbund. Søndag 7. juni 2009 kl Fredericia Idrætscenter REFERAT Repræsentantskabsmøde 2009 Dansk Volleyball Forbund Søndag 7. juni 2009 kl. 10.00 Fredericia Idrætscenter REFERAT Formand Erik Jacobsen bød velkommen til årets repræsentantskabsmøde. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Dagsorden for den ordinære generalforsamling var følgende: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Referat Ekstraordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Tirsdag den 29. november 2011 Nordstjernen, Blokhus, kl

Referat Ekstraordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Tirsdag den 29. november 2011 Nordstjernen, Blokhus, kl Ekstraordinær generalforsamling Nordstjernen, Blokhus, kl. 19.00 Antal fremmødte 115 Antal stemmeberettigede 110 Antal fuldmagter 13 Formanden bød kl. 19.00 velkommen til de fremmødte. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Formanden v. Poul Henning byder velkommen og præsenterer bestyrelsen. Tilstede fra bestyrelsen er; Kenni Thunø, Torben Olsen,

Læs mere