7. årgang nr. 1 - marts 2011

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "7. årgang nr. 1 - marts 2011"

Transkript

1 7. årgang nr. 1 - marts 2011 Foreningen Lydum Mølle har til formål: "At erhverve, eje og sikre Lydum Mølle som omdrejningspunkt for historieformidling, kulturmiljø og naturoplevelser." Generalforsamling

2 Bliver gennemført lørdag den 2. april 2011 kl. 14 på Lydum Mølle med flg. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. aflæggelse af formandens beretning. 3. Aflæggelse af regnskab. 4. Fastsættelse af kontingent. 5. Valg af bestyrelsesmedlemmer, på valg er: Søren Mikkelsen og Benny Jakobsen. 6. Valg af suppleanter. 7. Valg af revisorer. 8. Indkomne forslag: Vedtægtsændring, se nedenfor. 9. Eventuelt. Vedtægtsændring Vi er blevet pålagt at præcisere offentlighedens adgang til stisystemet syd for åen, derfor foreslås vedtægterne ændret således: 3 stk. 1 "Foreningens formål er at erhverve, eje og sikre Lydum Mølle, som omdrejningspunkt for historieformidling, kulturmiljø og naturoplevelser" ændres til "Foreningen formål er at erhverve, eje og sikre Lydum Mølle, som omdrejningspunkt for historieformidling, kulturmiljø og naturoplevelser, hvortil offentligheden har adgang til fods". Desuden skal det klart fremgå hvem der tegner foreningen, hvilket det ikke gør på nuværende tidspunkt, derfor foreslås en tilføjelse til 4 stk. 3 "Det er formanden eller næstformanden og kassereren i forening, der er tegningsberettigede for foreningen". Afslutning 1. fase Når vejret tillader det, der kom jo lige en vinter på tværs, og den nye ankomstplads er færdiganlagt, kan vi se en ende på første fase af restaureringen af Lydum Mølle. Vi er sammen med Exners Tegnestue ved at lægge sidste hånd på afrapporteringen til Realdania. Når rapporten udkommer, vil den blive lagt på Ganske kort har processen været som følger:

3 Januar 2008 Forår 2008 August 2008 Efterår 2008 Vinter 2008 Forår /sommer 2009 Efterår 2010 Efterår 2010 Forår 2011 Udredning af Projekt Lydum Mølle - natur og kulturmiljø. Udarbejdelse af Dispositionsforslag. Udarbejdelse af projektmateriale og indhentning af tilbud. Opstart på byggepladsen. Nedrivning af 1. sal på stuehuset samt eksisterende tag og istandsættelse af murværk. Oplægning af tag. Nye vinduer, kalkning og maling af mure, etablering af afvanding fra nedløb. Udarbejdelse af projekt på udenomsarealer og indhentning af tilbud. Påbegynder anlæggelse af udenomsarealer. Færdiggørelse af asfaltbelægning og beplantning. Det har været spændende at følge arbejdet. Vi har gjort en dyd ud af at udføre arbejdet som aftalt med Realdania. Vi har været heldige med valget af håndværkere, arkitekter og rådgivere. Det har selvfølgelig ind i mellem også slået gnister undervejs, men det er jo nok fordi at de involverede parter alle føler at de har "aktier" i projektet. Herfra skal lyde en stor tak til alle Jer, der gennem forløbet har fulgt arbejdet og givet en hånd med gennem råd og dåd. Fonde Pt. har vi to fondsansøgninger til behandling, hvor der søges om midler til en opvaskemaskine og fire kanoer. Der er netop kommet afslag fra en af vore store fonde om midler til restaureringen af Turbinebygningen, men der arbejdes fortsat med at skaffe midler til restaureringen, vi har tilsagn om kr fra Augustinus Fonden til formålet. Disse penge vil dog kun komme til udbetaling, såfremt

4 finansieringen af resten af de ca. 1,8 mill. kr. som den del af projektet koster, kommer på plads. Det er de normale vilkår når vi arbejder med fonde, det er alt eller intet, meget har været prøvet - det skal nok lykkedes, men der ligger stadigt en lang og tornet vej forude! El-produktion genoptaget Efter at turbinerne i 2003 blev lukket ned, producerede vi lige før jul den første Jævnstrøm på Lydum Mølle siden Dette lod sig gøre efter at vi havde brugt nogle aftner på at renovere det store betjeningspanel i Maskinsalen. Forinden er der som alle ved, gået megen tid med opstilling og klargøring af maskine og dynamo. Dynamoen havde gennem lang tids stilstand tabt magnetiseringen, men det klarede Benny med et batteri, det var en stor dag, der markerede afslutningen af projekt "Den Nye Maskine". Besøg af "Manden i den blå kappe" En del af energien på tirsdagsmøderne her i begyndelsen af 2011 har stået i oprydningens tegn, idet der lørdag den 8. januar faldt omkring 30 mm regn inden for få timer. Kombinationen af en jordoverflade der var bundfossen og det kraftige regnskyl gav store vandmængder i Lydum Ådal. Møllen gik ikke ram forbi, vi kan se at der har stået 58 cm vand i det lille maskinrum og i det bagerste værksted noget højere. Der løb vand ind i dieselmaskinen og i lejerne på dynamoen, så vi har måttet skifte olie i lejebukkene på dynamoen og udskilt vandet fra motorolien. Det var selvfølgelig træls men heldigvis var skaderne begrænsede, der er blevet flyttet lidt rundt på de nylagte pigsten ved vestfacaden af Stuehuset. På gårdspladsen stod vandet så højt at det løb nord om Stuehuset. Ellers har regnskyllet resulteret i en større oprydning/rengøring, som vi selvfølgelig alt andet lige helst havde været foruden. Benny mener at sidst vandet stod så højt, var i midten af 1960'erne.

5 Møllefrokosten 2010 Der mødte 82 feststemte aktionærer til årets møllefrokost, det blev igen en hyggelig aften med lidt godt at spise og en masse snak over bordene. For flere af vore aktionærer langvejs fra er det heldigvis ved at være en tradition at komme hjem til Lydum på netop denne dag. Tak til Preben der svang harmonikaen. Tak til alle Jer der på den ene eller anden måde ydede et stort arbejde med at afvikle dagen. Jeg er klar over at der i denne del bliver lagt mange timer og energi, men hyggeligt er det at deltage hen over dagen - tonen i køkkenet er under Veras kyndige ledelse rå men hjertelig, og det er vel bl.a. derfor vi stiller op til køkkentjans eller andre gøremål år efter år. Arbejdsdage og -aftner Arbejdet på - og omkring Lydum Mølle slipper heldigvis aldrig op, vi skal nok finde arbejdsopgaver til alle. Jeg håber at vi til sommer er så vidt med udenomsarealerne at der bliver alm. havearbejde til de af Jer der måtte have lyst, eller hvad med den årlige hovedrengøring af stuehuset. Vi skal også til at rydde op på lageret i turbinebygningen. Alle der måtte have lyst er hjertelig velkomne på følgende datoer: 31. maj, 14. juni, lørdag den 2. juli kl. 8 til morgenkaffe og torsdag den 25. august. Hverdagene møder vi kl og slutter af med en kop aftenskaffe Værestedet Efterårets og vinterens aktiviteter på værestedet har stort set været lig de foregående år, med bob- og kortspil og it. Persongalleriet er også stort set den samme, så her er ikke så meget nyt. Andre igen udfører forskelligt arbejde i Maskinsal og i Turbinebygningen. Hyggeligt er det at samles under Sørens vinger til aftenkaffen.

6 Søndagsåbent I 2010 gennemførte vi de første arrangementer hvor foreningen tjente sine egne penge. Dette vil vi udvide i 2011 til at der holdes åbent alle søndage fra 19. juni til 21. august mellem kl. 14 og 16. Jeg forestiller mig at det må være nok med at to personer har "tjansen" - én til at vise rundt og én til at lave kaffe og servere "slowfood". Dette er for at opfylde nogle af visionerne fra visionskataloget udarbejdet af bestyrelsen i Hvis nogle af Jer kan afse et par timer kan formanden kontaktes, så der kan udarbejdes en vagtplan Omvisninger Der har hen over sensommeren og efteråret været afholdt flere omvisninger på møllen, det være sig foreninger og familier, ungdomsskoler mv. Vi holdt også åbent i anledningen af markeringen af 40 årsdagen for nedlæggelsen af Lydum Skole, hvor omkring 125 tidligere elever lagde vejen forbi møllen. Jf. mødekalenderen har der været i alt 1188 besøgende/brugere på Lydum Mølle i 2011, dertil kommer alle de mange, som vi ikke har tal på, der bruger madpakkehuset og stien til omløbet. "Ta' på tur i Varde Kommune" folderen Vi starter op med turene ud i Lydum Ådal, hvor turen går ud til omløbsstryget, for derefter at slå et smut forbi Lydumgård, der sandsynligvis er grundlagt engang i 1200 tallet. Her er man pt. ved at sanere bygningsmassen, glædeligt er det at man har valgt at bevare en meget spændende lade fra omkring Derefter går turen op til kapelbanken hvor der i middelalderen lå et kapel der var tilknyttet Lydum Gård. Tilbage ved Lydum Mølle indtages den medbragte aftenskaffe, hvorefter der vises rundt på elektricitetsværket. Turene finder sted 7. og 28. juni, 12. juli og 23. august i tidsrummet og koster kr. 50, pr. person over 18 år.

7 Naturens Dag 2010 Søndag den 12. september holdt naturen åbent hus. Vi deltog i det landsdækkende arrangement "Naturens Dag" i samarbejde med Friluftsrådet og Danmarks Naturfredningsforening. I Lydum gik sognets foreninger sammen om arrangementet som vi kaldte" Natur og kultur i børnehøjde". Der var mange tilbud - Besøg på Geestgården, ture i Lydum Plantage og Lydum Ådal, mulighed for kanosejlads i møllekanalen, hygge omkring lejrbålet og omvisning på Lydum Mølle. Lidt over 70 personer deltog i løjerne, jeg håber at vi hermed har grundlagt en tradition som vi vil tage op i årene fremover. Naturens Dag 2011 finder sted søndag den 11. september. Tak til alle Jer der gav en hånd med ved afviklingen Dansk Mølledag, søndag den 19. juni 2011 Dansk Mølledag markeres ved at mere end 100 vandog vindmøller over hele landet holder Åbent Hus, se Lydum Mølle er åben i tidsrummet hvor turbinerne vil være i drift. Bestyrelse Benny Jakobsen, bestyrelsesmedlem, værested/aktiviteter Ivan Thomsen, bestyrelsesmedlem, tilsyn med bygninger Søren Bak, kasserer/sekretær Søren Mikkelsen, næstformand, udenomsarealer Torben Vinge Christensen, formand Suppleanter: Vera Vad Winkler Herman H. Kristiansen Adresseændring/aktiekøb/kontakt.

8 Evt. adresseændring og aktiekøb, kasserer/sekretær: Søren Bak, Lydumgårdvej 10, Lydum, 6830 Nr. Nebel. Tlf Mobil bak@blaabjergweb.dk Foreningen kan kontaktes på formandens adresse: Torben Vinge Christensen, Trimlebakken 8, 6800 Varde. Tlf torben_vinge@christensen.mail.dk

5. årgang nr. 2 - august Møllefrokost

5. årgang nr. 2 - august Møllefrokost 5. årgang nr. 2 - august 2009 Foreningen Lydum Mølle har til formål: "At erhverve, eje og sikre Lydum Mølle som omdrejningspunkt for historieformidling, kulturmiljø og naturoplevelser." Møllefrokost Møllefrokosten

Læs mere

6. årgang nr. 2 - august 2010

6. årgang nr. 2 - august 2010 6. årgang nr. 2 - august 2010 Foreningen Lydum Mølle har til formål: "At erhverve, eje og sikre Lydum Mølle som omdrejningspunkt for historieformidling, kulturmiljø og naturoplevelser." Løst og fast Siden

Læs mere

Nyt Marts 2013-9.årgang nr.1

Nyt Marts 2013-9.årgang nr.1 Nyt Marts 2013-9.årgang nr.1 Lydum Mølle - i bevægelse siden 1347 Generalforsamling lørdag den 6. april 2013 kl. 14 i Lydum Mølle D A G S O R D E N 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af formandens beretning.

Læs mere

August 2014 10.årgang nr.2

August 2014 10.årgang nr.2 August 2014 10.årgang nr.2 Fra generalforsamlingen den 5.april 2014 Støtte/fonde Udviklingsstøtte fra Varde Kommune 30.000 kr blev bevilget og vi har ansøgt om samme beløb igen i år 2014 Fonde og anden

Læs mere

Foreningen Lydum Mølle. Nyt

Foreningen Lydum Mølle. Nyt Foreningen Lydum Mølle Stiftet 16. september 2003 Nyt August 2012-8. årgang nr.2 Foreningen Lydum Mølle har til formål at, erhverve, eje og sikre Lydum Mølle som omdrejningspunkt for historieformidling,

Læs mere

Nyt Marts 2014-10. årgang nr.1

Nyt Marts 2014-10. årgang nr.1 Generalforsamling Nyt Marts 2014-10. årgang nr.1 lørdag den 5. april 2014 kl. 14 i Lydum Mølle D A G S O R D E N 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af formandens beretning. 3. Aflæggelse af regnskab. 4.

Læs mere

Foreningen Lydum Mølle

Foreningen Lydum Mølle Foreningen Lydum Mølle Stiftet 16.september 2003 Marts 2012 8. årgang nr.1 Foreningen Lydum Mølle har til formål at, erhverve, eje og sikre Lydum Mølle som omdrejningspunkt for historieformidling, kulturmiljø

Læs mere

Foreningen Lydum Mølle. Stiftet 16 september 2003. Nyt. August 2011 7. årgang nr. 2

Foreningen Lydum Mølle. Stiftet 16 september 2003. Nyt. August 2011 7. årgang nr. 2 Foreningen Lydum Mølle Stiftet 16 september 2003 Nyt August 2011 7. årgang nr. 2 Foreningen Lydum Mølle har til formål at, erhverve, eje og sikre Lydum Mølle som omdrejningspunkt for historieformidling,

Læs mere

Aktionærmøllefrokost 2013 lørdag den 31. august kl. 17 i Lydum Mølle

Aktionærmøllefrokost 2013 lørdag den 31. august kl. 17 i Lydum Mølle Nyt August 2013-9. årgang nr.2 Aktionærmøllefrokost 2013 lørdag den 31. august kl. 17 i Lydum Mølle Foreningen er vært ved middagen. Drikkevarer for egen regning. Vi ser frem til jeres fortsatte opbakning

Læs mere

4. årgang nr. 2 - august 2008

4. årgang nr. 2 - august 2008 4. årgang nr. 2 - august 2008 Foreningen Lydum Mølle har til formål: Sidst i juni modtog foreningen Gavebrevet om at Realdania havde besluttet at bevilge op til 3.640.000 kr. til istandsættelse af Lydum

Læs mere

3. årgang nr. 1 - Marts 2007

3. årgang nr. 1 - Marts 2007 3. årgang nr. 1 - Marts 2007 I vinter har der været RIGTIG meget vand i Lydum å som her ved det nye overløb. Man kan trave derud på en græsbelagt sti. Til sommer vil vi sætte et bord/bænk- sæt derud, så

Læs mere

Samarbejde og lokal forankring

Samarbejde og lokal forankring Lydum Mølle Samarbejde og lokal forankring Lydum Mølle var tæt på at gå til, da det smukke, historiske kulturmiljø blev opdaget af et hold særdeles energiske ildsjæle med en god idé: De ville omdanne den

Læs mere

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel.

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Så kunne vi tage det sammen, men jeg tænkte lidt over

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Aalborg Danse - og Spillemandslaug

Aalborg Danse - og Spillemandslaug Aalborg Danse - og Spillemandslaug Foråret 2014 Nytårsbal med Schmykkers Nøkker Lørdag den 18. januar 2014 Spillemandsfestival Lørdag den 12. april 2014 Trekanten Kultur & Foreningshus Sebbersundvej 2A,

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Medlemsblad nr

Medlemsblad nr Medlemsblad nr. 1-2013 Indhold i dette blad Årets stævner Opstartsstævnet / jubilæet Nyt fra bestyrelsen Husk at kontingentet skal være betalt senest 10 hverdage før generalforsamlingen. Følgende stævner

Læs mere

Landsbyliv Prisen for medlemskontingentet er 50 kr. pr. person over 18 år. Kontingentet dækker hjemmeboende børn under 18 år.

Landsbyliv Prisen for medlemskontingentet er 50 kr. pr. person over 18 år. Kontingentet dækker hjemmeboende børn under 18 år. 2018-2019 Landsbyliv 2018-2019 Prisen for medlemskontingentet er 50 kr. pr. person over 18 år. Kontingentet dækker hjemmeboende børn under 18 år. Pengene kan enten betales på vores konto Reg. nr. 9266

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl Frølunde Fed 23-03-2014 Til medlemmerne. I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling Langfredag 18. april 2014, kl. 10.00 I klubhuset, Andevig 1a, Frølunde Fed. Kontingent kr. 100,00

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Medlemsblad for EDR Horsens Afdeling, Gasvej 21, 2. sal, 8700 Horsens Pr. 1/2-2005: Kildegade 8-10, 8700 Horsens 3 Nytårshilsen Indhold 4 Nye lokaler, Kildegade 8-10

Læs mere

Grundejerforeningen. Digevang

Grundejerforeningen. Digevang Grundejerforeningen Digevang Referat af grundejerforeningen Digevangs årlige generalforsamling, der tirsdag den 26. februar 2013 kl. 19.00 blev afholdt i mødelokaltet på 1. sal i Nøragersmindecenteret.

Læs mere

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 Klubnyt 2017-2018 Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 www.randersbridgeklub.dk Program for den 85. turneringssæson 2017-2018 Mandage: Start

Læs mere

10-11-2011 Side 1 af 5

10-11-2011 Side 1 af 5 Side 1 af 5 Låstrup - Nr. Rind Vandværk har holdt ordinær generalforsamling torsdag den 22.februar kl. 19 00 2007 i Nr. Rind Forsamlingshus. Tilstede: Der var mødt 12 forbrugere op, formanden bød velkommen.

Læs mere

KvongPosten Februar 2019

KvongPosten Februar 2019 KvongPosten Februar 2019 Et stykke om fornyelse, udvikling og ikke mindst industrispionage. En smule kærlighed kommer vi heller ikke uden om. Kom og vær med til en hyggelig aften med gode grin i vente.

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 25. oktober 2018. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014.

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014. NØDEBO NIMBUS NYT 1. kvartal 2014. I dette nummer: Bestyrelsen Indkaldelse til generalforsamling Regnskab 2013 Budget 2014 Året i billede og tekst af Bente. Kalenderen Formandens side Bestyrelsen: Formand:

Læs mere

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 39. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/9-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035,

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 39. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/9-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, Næste Aadum Nyt udkommer i uge 39. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/9-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, djvestergaard@bbsyd.dk Aadum Husholdningsforening HUSK!!!! HØSTMARKED

Læs mere

Iktyosisforeningens 10 års jubilæum

Iktyosisforeningens 10 års jubilæum IKTYOSISFORENINGEN Iktyosis en gruppe af arvelige hudsygdomme Iktyosisforeningens 10 års jubilæum sommerarrangement 1.-2. juni 2013 på Hvidbjerg Strand Iktyosisforeningen har i år eksisteret i 10 år. Det

Læs mere

KvongPosten Februar 2019

KvongPosten Februar 2019 KvongPosten Februar 2019 Et stykke om fornyelse, udvikling og ikke mindst industrispionage. En smule kærlighed kommer vi heller ikke uden om. Kom og vær med til en hyggelig aften med gode grin i vente.

Læs mere

Foråret 2016. Titel: Tidlig morgendis i panorama Dorte Lorenzen Johnsen

Foråret 2016. Titel: Tidlig morgendis i panorama Dorte Lorenzen Johnsen Program Foråret 2016 for Titel: Tidlig morgendis i panorama Dorte Lorenzen Johnsen Kontakt oplysninger Formand Børge K. Lund Egemosen 3 6200 Aabenraa Tel. 3162 8272 bkl@aabenraafotoklub.dk Næstformand

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Grundejerforeningen af 1976 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning om det forløbne år. 3. Aflæggelse af regnskab, underskrevet af bestyrelsen og revisor

Læs mere

KvongPosten November 2017

KvongPosten November 2017 KvongPosten November 2017 --------------------------------------------- Bankospil Støtte foreningen for Kvong Sogn afholder Bankospil Søndag den 5 nov. kl. 15.00 Dørene åbnes kl. 14.00 i gymnastiksalen,

Læs mere

Grundejerforeningen Vestergård Generalforsamling 2019 Juli Dagsorden ifølge foreningens vedtægter:

Grundejerforeningen Vestergård Generalforsamling 2019 Juli Dagsorden ifølge foreningens vedtægter: Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Vestergård, lørdag den 3 august 2019 klokken 10 i Odden forsamlingshus, lille sal Skoletoften 6, 4583 Odsherred 1. Valg af dirigent

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

Struer jernbaneklub. Januar Mh 304 ved Struer MR center vest d samt formanden Egon.

Struer jernbaneklub. Januar Mh 304 ved Struer MR center vest d samt formanden Egon. Struer jernbaneklub Januar 2005 Mh 304 ved Struer MR center vest d.2004-09-18 samt formanden Egon. Bestyrelsen: Formand: Egon Petersen 97407433 Kasserer: Erik Linaa 97840687 Bestyrelsesmedlemmer: Kim Hansen

Læs mere

Maj Årgang Nr. 1

Maj Årgang Nr. 1 Maj 2014 15. Årgang Nr. 1 Formanden har ordet Per Thomsen Så starter en ny sommer med vores faste arrangementer, bl.a. vores mandags sejladser. Vi mangler stadig det sidste malerarbejde, så Marna kan se

Læs mere

Dagsorden for generalforsamling i Nexø og Omegns Museumsforening. Formandens beretning.

Dagsorden for generalforsamling i Nexø og Omegns Museumsforening. Formandens beretning. Dagsorden for generalforsamling i Nexø og Omegns Museumsforening Valg af dirigent. Formandens beretning. Regnskab. Indkomne forslag. Valg. Valg til bestyrelsen: Jørn Olsen, Erik Gornitzka og Steffen Gerdes,

Læs mere

KvongPosten November 2018

KvongPosten November 2018 KvongPosten November 2018 Alle Helgens Dag Søndag den 4. november. Gudstjeneste i Kvong Kirke kl. 15.00 hvor vi mindes vore døde. Navnene på dem vi har mistet siden det sidst var Alle Helgens Dag, vil

Læs mere

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 16. april 2009 kl. 12.30

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 16. april 2009 kl. 12.30 Torsdags Bridge Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 16. april 2009 kl. 12.30 Læs referat sidst i filen [godkendt af dirigent] Dagsorden: 1. Valg af dirigent...

Læs mere

Foreningen Tyrings Ager

Foreningen Tyrings Ager Foreningen Tyrings Ager Marts 2014 Det grønne boligområde ved Kongeåen Referat af generalforsamlingen 2014 Arbejdsdag/rengøringsdag torsdag den 24. april kl. 19.00 20.00 Generel info til medlemmerne www.tyringsager.dk

Læs mere

Det blev meddelt, at der på generalforsamlingen, ud over hvad der var oplyst på indkaldelsen, skulle vælges en kasserer samt en revisorsuppleant.

Det blev meddelt, at der på generalforsamlingen, ud over hvad der var oplyst på indkaldelsen, skulle vælges en kasserer samt en revisorsuppleant. Referat af grundejerforeningens generalforsamling, 26.04.2010. Der var mødt ca. 23 deltagere op på generalforsamlingen. Bestyrelsen så med glæde, at en del af dem var unge, formentlig nytilflyttede, beboere

Læs mere

nr.43 KONGSGAARDEN Håndarbejdets dag 2. november Gammeldags Andespil 9.november Julestue 10. december

nr.43 KONGSGAARDEN Håndarbejdets dag 2. november Gammeldags Andespil 9.november Julestue 10. december nr.43 KONGSGAARDEN Håndarbejdets dag 2. november Gammeldags Andespil 9.november Julestue 10. december Jul på Kongsgaarden Oktober 2017 Håndarbejdets Dag torsdag 2. november kl. 16 20 Vi holder atter Håndarbejdets

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk Referat fra Generalforsamlingen den. 25. februar 2016 SLETTEN FRITIDSFISKERLAUG Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl. 18.00 i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen,

Læs mere

Gjern Fiskeriforenings Nyhedsbrev

Gjern Fiskeriforenings Nyhedsbrev G Gjern Fiskeriforenings Nyhedsbrev Nummer 19. Januar 2015. 2015 bliver et helt specielt år for Gjern Fiskeriforening. Foreningen bliver 50 år, og det bliver fejret med en jubilæums konkurrence den 26.

Læs mere

Marts Dienesmindes Venner Fur Landevej Skive Tlf Indkaldelse til ordinær generalforsamling.

Marts Dienesmindes Venner Fur Landevej Skive Tlf Indkaldelse til ordinær generalforsamling. Indkaldelse til ordinær generalforsamling. Herved indkaldes til ordinær generalforsamling på Dienesminde, Fur Landevej 41, 7800 Skive Søndag den 15. marts 2009 kl. 14.00 Dagsorden: Marts 2009 Valg af dirigent.

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 28. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2017. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 28. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2017. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 28. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2017 Læs inde i bladet: ÅRETS ARRANGEMENTER INVITATION TIL GENERALFORSAMLING VELKOMMEN TIL TOTAL RENOVERET HAVN 1 SØRUP HAVNS BÅDELAV Lindevej

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling 2013

Referat af Ordinær Generalforsamling 2013 21. april 2013 Referat af Ordinær Generalforsamling 2013 Sted: Hos Nina og Rune, 4. th. Dato: Den 18. april 2013 fra kl. 19:30 Deltagere: Christoffer st.tv. Søren st.th. - Henriette 1. tv. - Mie og Charlotte

Læs mere

Dagsorden og Referat for bestyrelsen i afdeling

Dagsorden og Referat for bestyrelsen i afdeling DAGSORDEN OG REFERAT AF MØDE MED BEBOER AFD. 316-0 DEN 06. JANUAR 2019 KL. 10.00-15.00 Dagsorden og Referat for bestyrelsen i afdeling 316-0. Da vi skal lave indkaldelse til afdelingsmødet og have alt

Læs mere

Referat generalforsamling 5. februar 2014

Referat generalforsamling 5. februar 2014 Referat generalforsamling 5. februar 2014 Referat fra: Ordinær generalforsamling i Odense Kajakklub onsdag d. 5/2 2014 Ved generalforsamlingens start var der 87 fremmødte. Dagsorden ifølge vedtægternes

Læs mere

KvongPosten Marts 2019

KvongPosten Marts 2019 KvongPosten Marts 2019 Kirkesuppe. Gudstjeneste i Kvong Kirke, søndag, den 3. marts kl. 10.30 Efter gudstjenesten serveres suppe og kaffe i Kirkehuset. Pris 30 kr. Tilmelding senest 28/02 til Anni Vad

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 Onsdag den 15. januar kl. 14.00:... Foredrag: Det gode liv hvad er det? Tirsdag den 11. februar kl. 19.00:... Generalforsamling Onsdag den 26. marts kl. 14.00:... Foredrag

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Grundejerforeningen D4 Haver

Referat fra Generalforsamling i Grundejerforeningen D4 Haver REFERAT Emne: Referat fra Generalforsamling i Grundejerforeningen D4 Haver Mødedato Mødested/lokale Mødetidspunkt kl. Sluttidspunkt kl. Onsdag den 14 Maj 2014 Rorberthus, mødelokal 1 19:00 20:15 Deltager:

Læs mere

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Januar 2006 Rantzausminde Bådelaug s bestyrelse. Formand: Jens Ejner Petersen, Stenbukken 64B Tlf. 62 20 93 07 Mobil. 20 98 93 07 Næstformand & Bladudvalg: Leif Sølvason,

Læs mere

Søndermarkens Grundejerforening & Antennelaug (sgal) 28-03-2007 / CR

Søndermarkens Grundejerforening & Antennelaug (sgal) 28-03-2007 / CR Søndermarkens Grundejerforening & Antennelaug (sgal) 28-03-2007 / CR Referat fra ordinær generalforsamling onsdag d. 14 marts 2007. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning om det forløbne

Læs mere

Et nyt grønt flag hejses for 6. gang i Kvong børnehus

Et nyt grønt flag hejses for 6. gang i Kvong børnehus KvongPosten FEBRUAR 2018 Et nyt grønt flag hejses for 6. gang i Kvong børnehus I hele 2017 har vi i Kvong Børnehus arbejdet med årets gang i naturen. Det er blevet til mange spændende aktiviteter, turer

Læs mere

Nr 917 P. Nr 1 - Marts måned Årgang. Slagelse Model-Jernbane Klub

Nr 917 P. Nr 1 - Marts måned Årgang. Slagelse Model-Jernbane Klub Nr 917 P Nr 1 - Marts måned 2016-39. Årgang Slagelse Model-Jernbane Klub Slagelse Model-Jernbane Klub Slagelse Model-Jernbane Klub arbejder med og driver modeljernbaneanlæg i skalastørrelse 0 (1:45) på

Læs mere

Generalforsamlingen 2012. Grundejerforeningen Svenstruphøj

Generalforsamlingen 2012. Grundejerforeningen Svenstruphøj Generalforsamlingen 2012 Grundejerforeningen Svenstruphøj Hvad sker der af byudvikling i Svenstrup de næste 5 til 10 år? Velkommen til Karl Erik Hansen fra Grøn Gruppe under Svenstrup Samråd 2 Generalforsamlingen

Læs mere

Aalborg Kommunale Kunstforening. Referat af ordinær generalforsamling. Torsdag d. 28. april 2016 kl. 19:30

Aalborg Kommunale Kunstforening. Referat af ordinær generalforsamling. Torsdag d. 28. april 2016 kl. 19:30 Aalborg Kommunale Kunstforening Referat af ordinær generalforsamling Torsdag d. 28. april 2016 kl. 19:30 I By- og Landskabsforvaltningen og Miljø- og Energiforvaltningens kantine på Stigsborg Brygge 5,

Læs mere

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING SFO ST O R A G ER G A A R D MAJ 2011 ST U E 2 28786021 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING Hjemmeside: www.storagergaard.albertslund.dk Email:

Læs mere

Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00

Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00 1 Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00 Dagsorden + referat Formanden Michael Thaarup byder velkommen til klubbens ordinære generalforsamling. Generalforsamlingen er Skagen Havkajakklubs

Læs mere

Afslutning d. 31. marts 2014

Afslutning d. 31. marts 2014 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2014 30. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning d. 31. marts 2014 Vi mødes kl. 18.45 i Gimsing Sognegård, hvor vi holder Struer Folkedanserforening

Læs mere

Brugerrådets beretning for

Brugerrådets beretning for Brugerrådets beretning for 2015 2016 Så er der igen gået et år og det har været spændende og udfordrende. Det der har fyldt mest i det år, der er gået er nok byggeriet. Vi startede allerede for et år siden,

Læs mere

Nørresundby Grundejerforening

Nørresundby Grundejerforening Nørresundby Grundejerforening Generalforsamling Torsdag den. 18.April 2013 i Nørresundby Bank, Torvet, 9400 Nørresundby Generalforsamlingen starter kl. 18.30 ( se dagsordenen på side 4 ) Når generalforsamlingen

Læs mere

Beretning for Dagsorden ifølge vedtægter: Ad 1. Ad 2. Ad 3. Grundejerforeningen Skærbo

Beretning for Dagsorden ifølge vedtægter: Ad 1. Ad 2. Ad 3. Grundejerforeningen Skærbo Grundejerforeningen Skærbo Referat fra Generalforsamlingen onsdag d. 26. februar 2014 Den årlige generalforsamling blev afholdt i Skæring Kirke. Følgende husstande var mødt frem: 21, 25, 27, 33, 35, 55,

Læs mere

Referat fra. Vinklubben, Slagelse. d. 26. juni 2016 kl. 14:15. Sommerhus Stillinge Strand

Referat fra. Vinklubben, Slagelse. d. 26. juni 2016 kl. 14:15. Sommerhus Stillinge Strand Referat fra Vinklubben, Slagelse Generalforsamling ved Styregrupperne for Vinklubben & Vinklubbens Venner Fremmødte medlemmer: 29 d. 26. juni 2016 kl. 14:15 Sommerhus Stillinge Strand Alex G. Larsen -

Læs mere

Referat fra rollespilsforeningen Dragonfactorys ordinære generalforsamling

Referat fra rollespilsforeningen Dragonfactorys ordinære generalforsamling Referat fra rollespilsforeningen Dragonfactorys ordinære generalforsamling Den 9. februar 2017 kl. 19:00, Dragegården (Lystoftegaard), Gl. Skovlundevej 1, 2740 Skovlunde Tilstede: 15 stemmeberettigede,

Læs mere

Byggeforeningen Vanløsehøj s Vejlag _Generalforsamling 2015.

Byggeforeningen Vanløsehøj s Vejlag _Generalforsamling 2015. Byggeforeningen Vanløsehøj s Vejlag _Generalforsamling 2015. Referat af generalforsamling. Afholdt mandag den 18. maj 2015 på Kirkebjerg Skole, Køkkenet. 1. Formanden bød velkommen og Caspar Elo blev valgt

Læs mere

Aktiviteter med beboerne

Aktiviteter med beboerne Aktiviteter med beboerne Vinteren har stået på mange sjove, hyggelige og traditionsbåndende aktiviteter sammen med de skønne beboere i klynge 1. I december blev der hver dag hygget med kalendergaver, et

Læs mere

Her følger 3 dokumenter 1) Dagsorden ved stiftende generalforsamling i web-lystfiskerforeningen. (side 1) 2) Vedtægter for Fisketips Forening (side 2-4) 3) Praktiske retningslinier for generalforsamling

Læs mere

3. Formandens beretning

3. Formandens beretning Beretning for Gadeforen ingen Lindevejs generalforsamling 9 juni 2018 ver. 2 3. Formandens beretning Intro Velkommen til Gadeforeningen Lindevejs generalforsamling. For godt et år siden var vi en gruppe

Læs mere

SAMMENSLUTNINGEN AF SOMMERHUSEJERFORENINGER I JAMMERBUGT KOMMUNE

SAMMENSLUTNINGEN AF SOMMERHUSEJERFORENINGER I JAMMERBUGT KOMMUNE 3. Generalforsamling 14. november 2009 kl. 14:00 Fårup Skovhus R E F E R A T Formanden bød velkommen. Der var mødt 24 medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent Forsamlingen valgte Knud Jørgensen (Grundejerforeningen

Læs mere

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen MØDEREFERAT Emne: Afholdt Deltagere: Dagsorden Ordinær generalforsamling Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen 30 personer til kaffebord, heraf 5 bestyrelsesmedlemmer og 2 børn 1. Valg af

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019

Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019 Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019 Dagsorden 1. Valg af dirigent. Else Gehrke valgt 2. Valg af protokolfører. Lars Damkjær valgt 3. Beretning om foreningens virke ved

Læs mere

Grundejerforeningen Rønnevangen. Generalforsamling torsdag den 8. marts 2018

Grundejerforeningen Rønnevangen. Generalforsamling torsdag den 8. marts 2018 Grundejerforeningen Rønnevangen Generalforsamling torsdag den 8. marts 2018 Dagsorden i henhold til vedtægternes 14, stk. 6 1) Valg af dirigent 2) Bestyrelsens beretning om det forløbne år 3) Aflæggelse

Læs mere

HK HOVEDSTADEN SENIOR MØDER OG SPÆNDENDE TURE JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN ALLE SAMLET I ET FÆLLES BLAD

HK HOVEDSTADEN SENIOR MØDER OG SPÆNDENDE TURE JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN ALLE SAMLET I ET FÆLLES BLAD HK HOVEDSTADEN 1 SENIOR Program foråret 2016 MØDER OG SPÆNDENDE TURE JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN / Hvad sker der i din afdeling / Medlemsmøder / Hvornår er den næste generalforsamling / Tilmeld dig de nyeste

Læs mere

Åben 1. juni til 31. August: Lørdage og søndage fra kl. 14 17. Generalforsamling, Onsdag den 28. marts 2007, kl. 19, i kontoret for Bælum Varmeværk

Åben 1. juni til 31. August: Lørdage og søndage fra kl. 14 17. Generalforsamling, Onsdag den 28. marts 2007, kl. 19, i kontoret for Bælum Varmeværk Bælum Møllelaug Åben 1. juni til 31. August: Lørdage og søndage fra kl. 14 17. Generalforsamling, Onsdag den 28. marts 2007, kl. 19, i kontoret for Bælum Varmeværk 1. Valg af en dirigent, referent og 2

Læs mere

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet januar 2018

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet januar 2018 NYHEDSBREVET Nyhedsbrevet januar 2018 Formand, HB, Regionaludvalg, redaktør: Kent Thomsen Koldingvej 78 6760 Ribe Tlf.: 23 64 99 82 E-mail: kentoglene@hotmail.com Næstformand, sekretær, HB: Poul Erik Henriksen

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Hvidbjerg 10. marts 2014 MØDEREFERAT Dato: 5. marts 2014 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 14 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Grundejerforeningen Marielyst Strandpark Ferieby

Grundejerforeningen Marielyst Strandpark Ferieby Dagsorden til ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen 1. Valg af dirigent. 2. A. Årsberetning for 2015 B. Forelæggelse af revideret årsregnskab for 2015 til godkendelse C. Vedligeholdelsesplan

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Jyderup Bridgeklub GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 11. APRIL 2011, KL

Jyderup Bridgeklub GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 11. APRIL 2011, KL Jyderup Bridgeklub GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 11. APRIL 2011, KL. 18.00 PROGRAM 18.00-ca.19:00: Generalforsamling 19:00-ca.20:30: Spisning (tilmelding inden generalforsamling!!) enten

Læs mere

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet OB & IK`S KLUBNYT Nummer 2 August 2016 Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet FORMANDEN HAR ORDET Du sidder nu med 2. udgave i 2016 af OB & IK-klubnyt. Der sker

Læs mere

Stor sommerfest. lørdag den 31 maj 2014. Festen starter kl 19.00

Stor sommerfest. lørdag den 31 maj 2014. Festen starter kl 19.00 Til medlemmer af Røndegaard grundejerforening Følle, d. 7. maj 2014 GENERALFORSAMLING OG sommerfest Lørdag d. 31. maj 2014 på Ankerpladsen, Toftgårdsvej Generalforsamlingen starter kl. 14.00 Teltet opstilles

Læs mere

Referat. Ordinær generalforsamling den 22. marts 2016, kl Bratten Grundejerforening

Referat. Ordinær generalforsamling den 22. marts 2016, kl Bratten Grundejerforening Referat Ordinær generalforsamling den 22. marts 2016, kl. 19.00 Bratten Grundejerforening Antal deltagere ca. 95 1. Valg af dirigent Forslag Jens A. Jensen valgt. Indkaldelse godkendt. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Emne: Referat af generalforsamlingen i Hjørring Garnisons Idrætsforening (HGI) 16. februar 2016.

Emne: Referat af generalforsamlingen i Hjørring Garnisons Idrætsforening (HGI) 16. februar 2016. HJØRRING GARNISONS IDRÆTSFORENING HGI ARSENALVEJ 55, HJØRRING TLF. 72 81 35 65 Hjørring den 19. februar 2016 Til Medlemmer af HGI Emne: Referat af generalforsamlingen i Hjørring Garnisons Idrætsforening

Læs mere

Generalforsamling Rebild TrialSport

Generalforsamling Rebild TrialSport Generalforsamling 2018 Rebild TrialSport Referat 1: Valg af dirigent og referent. Henrik Arvad valgt til ordstyrer Thomas Ertmann valgt til referent. Ordstyreren konstaterede at der er kaldt rettidigt

Læs mere

Vedtægter for bådelaget omkring havbåden Jammerbugt af Slettestrand

Vedtægter for bådelaget omkring havbåden Jammerbugt af Slettestrand Vedtægter for bådelaget omkring havbåden Jammerbugt af Slettestrand 1 Navn og hjemsted 1. Bådelaget Jammerbugt. 2. Bådelaget Jammerbugt har hjemsted i Slettestrand under organisationen Han Herred Havbåde.

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 For dem som modtager referatet via brev følger vedlagt giro-indbetalingskort til kontingentet for 2010. For dem som modtager referatet

Læs mere

TI EREN MEDLEMSBLAD FOR IDRÆTSFORENINGEN TI. Sæsonstart tirsdag den 2.september vel mødt

TI EREN MEDLEMSBLAD FOR IDRÆTSFORENINGEN TI. Sæsonstart tirsdag den 2.september vel mødt TI EREN MEDLEMSBLAD FOR IDRÆTSFORENINGEN TI 45. ÅRGANG Nr. 2 september 2014 Sæsonstart tirsdag den 2.september vel mødt Gymnastik program 2014-2015 Damer/herrer Skolen på La Coursvej Emil Chr. Hansens

Læs mere

Afholdt d. 18/11 2012 der bespises ca. 35 deltagere.

Afholdt d. 18/11 2012 der bespises ca. 35 deltagere. Referat af generalforsamling Afholdt d. 18/11 2012 der bespises ca. 35 deltagere. Med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Beretninger a. Formanden b. Udvalgene 4. Regnskab/budget

Læs mere

Vedtægter for Stae Borgerforening.

Vedtægter for Stae Borgerforening. Vedtægter for Stae Borgerforening. 1 Formål Stk. 1 Foreningens navn er Stae Borgerforening Stk. 2 Foreningens formål er at fremme alt, hvad der tjener byens og dermed borgernes tarv. Stk. 3 Foreningens

Læs mere