Grønne møder med røde kinder 15 sjove og inspirerende aktiviteter skræddersyet til jer

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "www.outdoorsports.dk Grønne møder med røde kinder 15 sjove og inspirerende aktiviteter skræddersyet til jer"

Transkript

1 Grønne møder med røde kinder 15 sjove og inspirerende aktiviteter skræddersyet til jer

2 Grønne møder med røde kinder Grønne møder med røde kinder er 15 sjove og inspirerende aktiviteter, der er skræddersyet til at give jer et aktivt supplement til jeres mødedag eller konference. Aktiviteterne kan afholdes året rundt på den lokation I ønsker, og Outdoorsports står klar med udstyr og professionelle instruktører. Aktiviteterne er udformet så de varierer i tid, alt fra halvanden time og op til en heldagsaktivitet på seks timer derfor kan de nemt udvælges, så de passer ind i jeres program. Har du spørgsmål til vores Grønne møder, så kontakt Maja Lyngsø Helt på: Telefon: Aktiviteterne er tilrettelagt, så alle kan være med, og I bestemmer selv, om I vil udfordres med høj puls, have testet og udviklet jeres samarbejdsevner eller blot styrke det sociale med tid til netværk, og med naturen i fokus. Læs mere om aktiviteterne og de mange muligheder på de følgende sider. Med venlig hilsen Outdoorsports Hvem er Outdoorsports? Outdoorsports er Danmarks største kursusudbyder indenfor outdooraktiviteter og har årligt over 2000 deltagere på arrangementer indenfor havkajak, mountainbike, løb og andre spændende events Outdoorsports har hovedkontor i Vejle, men afholder kurser og arrangementer i hele landet, både for private, på kursus- og konferencecentre, hos virksomheder og på aftalte locations. Outdoorsports har to fastansatte medarbejdere og et korps på 35 professionelt uddannede instruktører. Se mere på Outdoorsports ApS Telefon info@outdoorsports.dk

3 GPS Adventure Tid: Fra 1½ til 2 timer Antal: Fra 20 til 200 personer DKK 4.500, ,- pr. person Giv mødet et afbræk med en sjov og spændende GPS aktivitet! I mindre hold dyster I mod hinanden om at finde de skjulte skatte i området, besvare spørgsmål og hurtigst muligt komme tilbage til start. Alle kan være med, og efter en grundig introduktion til GPS erne går det løs hold mod hold. Aktiviteten kan afvikles alle steder, hele året og når som helst på døgnet. Vi sørger for alt det praktiske og er klar på det tidspunkt, der passer ind i jeres program.

4 Bueskydning Tid: Fra 1½ til 2 timer Antal: Fra 20 til 200 personer DKK 4.500, ,- pr. person Bueskydning er en ældgammel disciplin og en rigtig gentlemansport, der sætter koncentration og evnen til at fokusere på prøve. Dyst mod kollegaerne i en spændende shoot-out turnering, og oplev nye sider af dem, du arbejder sammen med til daglig. Vi bruger langbuer og officielle skiver til konkurrencen. Aktiviteten kan afvikles alle steder, hele året og når som helst på døgnet. Vi sørger for, at sikkerheden og alt det praktiske er på plads og selvfølgelig en præmie til vinderen!

5 Street Golf Tid: Fra 1½ til 2 timer Antal: Fra 20 til 200 personer DKK 4.500, ,- pr. person Varm op til middagen lige uden for døren med et fantastisk underholdende spil Street Golf. Med specielle silikonebolde, mobile tee-steder, fairways og greens udfordrer I hinanden i en lettere modificeret udgave af den gamle gentlemansport. Vi leverer originalt Street Golf udstyr og inspiration til de første huller. Det eneste I skal gøre er, at tage den bløde hat på og hilse på modstanderne. Aktiviteten kan afholdes hele året.

6 Move Out Tid: Fra 1½ til 2 timer Antal: Fra 20 til 200 personer DKK 4.500, ,- pr. person Trænger I til at få rørt jer sammen, grine og lege? Så er her den oplagte mulighed: Vi tager jer med på en tidsrejse i gamle og nyere idrætslege. Legene spænder fra to-personers lege til store holdkonkurrencer. Vi medbringer alt det nødvendige udstyr, og skal nok forklare og instruere i alle lege og aktiviteter inden det går løs. Husk tøj I kan bevæge jer i, og masser af godt humør, så klarer vi resten. Aktiviteten kan afholdes hele året.

7 James Bond Tid: Fra 1½ til 2 timer Antal: Fra 20 til 200 personer DKK 4.500, ,- pr. person Har I let til stress, skal I ikke vælge denne event! Her skal der knækkes koder, brydes gåder og løses komplekse ligninger inden tiden løber fra jer. I kæmper mod hinanden i hold, og kan hele tiden følge med i, hvem der er de hurtigste hoveder i gruppen. Hvem når at løse flest færdige missioner inden tiden er gået? Eventen kan både afholdes ude og inde hele året.

8 Adventureløb Tid: Fra 2½ til 3 timer Antal: Fra 12 til 200 personer DKK 8.500, ,- pr. person Er I til udfordringer? Så er vores klassiske adventureløb helt sikkert noget for jer. Hold mod hold kæmper I om, at gennemføre flest mulige opgaver og få flest point. Adventureløbet gør brug af mange klassiske teambuilding-øvelser, som udvælges sammen med jer, så aktiviteten f.eks. kan støtte op om det faglige arbejde med jeres målsætning, værdigrundlag eller noget helt tredje. Aktiviteterne tilrettelægges med hensyntagen til deltagernes forskellighed, så alle kan være med. Aktiviteten kan afholdes hele året.

9 Mountainbikekursus Tid: Fra 2½ til 3 timer Antal: Fra 12 til 60 personer DKK 8.500, ,- pr. person Er I klar til en tur ud i det fri? Ud over oplevelsen af den smukke natur, så kommer I også til at prøve kræfter med mountainbikens mange muligheder. Undervejs laves forskellige lege og konkurrencer, der alle udnytter cyklernes særlige muligheder. Spring på cyklerne og nyd en fælles oplevelse i de danske bjerge. Vi sørger for mountainbikes, hjelme og masser af gode oplevelser i det nærliggende terræn.

10 Kajakpolo Tid: Fra 2½ til 3 timer Antal: Fra 12 til 48 personer DKK 8.500, ,- pr. person På Sit-on-top kajakker spilles en turnering hold mod hold hvor alt kan ske. Ikke mange aktiviteter er så udfordrende som kajakpolo. Her er der mulighed for at kæmpe bravt, eller sejle fair-play stilen. Vi stiller selvfølgelig det nødvendige udstyr til rådighed, såsom våddragt, vest, sko og kajakudstyr. Det eneste I skal medbringe er badetøj, håndklæde og gå-på-mod. Kajakpolo kan spilles ved kysten og i søer fra maj til oktober, eller i hotellets pool året rundt.

11 Funny Sports Tid: Fra 2½ til 3 timer Antal: Fra 12 til 200 personer DKK 8.500, ,- pr. person Slut dagen af med en række sjove og alternative sportsgrene og kæmp om, at blive det hold, der får flest point. I skal blandt andet dyste i ski-skydning, spille blindegolf og finde nålen i høstakken. Vores kreative instruktører sammensætter aktiviteten, og guider jer igennem et par sjove timer i en uformel tone. Aktiviteten kan afholdes hele året.

12 Team Construction Tid: Fra 2½ til 3 timer Antal: Fra 12 til 120 personer DKK 8.500, ,- pr. person Her gælder det for alvor om at være kreativ og udnytte holdets kompetencer. For at nå det fælles mål, kræver opgaven både et stort overblik, et unikt samarbejde og stor teknisk forståelse men I kan meget mere end I tror! Der arbejdes efter byggeinstruktioner, og der stilles krav til de enkelte hold, for at få hele konstruktionen til at passe sammen. Opgaven følges op med feed back på såvel opgaveløsning som på samarbejdet på tværs af holdene. Kan afholdes hele året.

13 Samarbejdsdag Tid: 6 timer Antal: Fra 12 til 200 personer DKK , ,- pr. person Styrk sammenholdet gennem en række klassiske teambuilding-øvelser på en spændende samarbejdsdag. Opgaverne og udfordringerne forventningsafstemmes med jer og tilpasses jeres ønsker. Fokus på dagen er kommunikation og det gode samarbejde i uformelle rammer. Aktiviteten kan gennemføres såvel ude som inde hele året.

14 Helt til månen... Tid: 6 timer Antal: Fra 12 til 200 personer DKK , ,- pr. person Prøv kræfter med vores unikke teamdag Helt til månen, hvor der dystes om, at blive det bedst egnede astronaut-team! I løbet af dagen gennemgår holdene en række test og udfordringer, og stilles selvfølgelig over for en række opgaver med himmelflyvende problemstillinger. Lad månen rykke lidt tættere på arbejdspladsen, og brug aktiviteten til at styrke det sociale sammenhold på en sjov og uformel måde. Kan afholdes både inde og ude året rundt.

15 Adventure Race Tid: 6 timer Antal: Fra 12 til 120 personer DKK , ,- pr. person Skab en unik fælles oplevelse med et Adventure Race for virksomheden eller afdelingen. Her prøver I kræfter med forskellige discipliner som f.eks. mountainbike, kajak, O-løb og meget mere. Der dystes på tid og point i en lang række opgaver, som holdene skal løse, når de når frem til de enkelte poster. Niveau og opgaver tilpasses jeres ønsker. Vi sørger for forplejning i løbet af dagen. Adventure Race kan afholdes hele året.

16 En dag på mountainbike Tid: 6 timer Antal: Fra 12 til 60 personer DKK , ,- pr. person Nyd naturen på første række sammen med vores dygtige mountainbikeinstruktører. Inden vi triller af sted, arbejder vi med forståelse af gear, bremser og afprøver forskellige teknikker gennem lege og øvelser. Herefter går turen ud i det blå, hvor teknikken prøves af, både op og ned af bakke. Alle kan være med, og vi stiller alt det nødvendige udstyr til rådighed og sørger selvfølgelig for forplejning under dagens arrangement.

17 En dag i havkajak Tid: 6 timer Antal: Fra 12 til 24 personer DKK , ,- pr. person Har I lyst til at lære tag og teknikker og sejle med på tur langs kysten i havkajak? Så afsæt seks timer til leg og læring og kom tilbage med masser af erfaring. Sammen med uddannede havkajakinstruktører, bliver I guidet gennem dagen, og I kommer med garanti ikke til at kede jer! I låner alt det nødvendige udstyr, som er våddragt, jakke, vest og sko og selvfølgelig en stabil havkajak. Vi sørger naturligvis for forplejning under turen. En dag i havkajak kan afholdes fra maj til oktober.

Læs mere på de følgende sider...

Læs mere på de følgende sider... Spar op til 50% på jeres næste teambuildingsarrangement afholdt i hele landet. Priserne gælder helt frem til 1. februar 2012 I efteråret 2011 har Teampeople en lang række spændende aktivitetstilbud til

Læs mere

Deltagerinformation - Havkajak & Spa.

Deltagerinformation - Havkajak & Spa. Deltagerinformation - Havkajak & Spa. Kære deltagere I har tilmeldt jer Havkajak & Spa på Hotel Comwell Kellers Park sammen med Outdoorsports. Vi har gennem en årrække afholdt Havkajak & Spa arrangementet,

Læs mere

OrienteringsPatruljen

OrienteringsPatruljen OrienteringsPatruljen Sæt fokus på børn og unges kendskab til naturen og orienteringsløb Skab et sundt og aktivt friluftsliv Prøv : - Orienteringsløb - Lege i naturen - Adventureaktiviteter - Kurser og

Læs mere

Nyhedsbrev. # efteråret 2010. Outdoorsports Efteråret 2010

Nyhedsbrev. # efteråret 2010. Outdoorsports Efteråret 2010 Nyhedsbrev # efteråret 2010 Outdoorsports Efteråret 2010 Så siger kalenderen endnu en gang efterår, og selv om sommeren i år startede sent og hurtigt slog over i efterår, har vi haft en forrygende sæson

Læs mere

Konferencelokaler har været kedelige siden. altid. altid

Konferencelokaler har været kedelige siden. altid. altid Konferencelokaler har været kedelige siden altid altid Konferencer & Mødedage på SalonSalon Hos SalonSalon handler det om, at vores konferencegæster skal føle sig hjemme, fra de sætter deres fødder indenfor

Læs mere

a2be kommunikation & Karpenhøj Naturcenter - får jeres dagsorden på vingerne

a2be kommunikation & Karpenhøj Naturcenter - får jeres dagsorden på vingerne a2be kommunikation & Karpenhøj Naturcenter - får jeres dagsorden på vingerne Smukke rammer, muligheder for bevægelse og aktiv deltagelse har en kæmpe værdi for effekten af enhver læring og udvikling. Strategiudvikling

Læs mere

Konkrete værktøjer til den gode modtagelse. dgi.dk. Tag godt imod. dgi.dk/abcmentalsundhed

Konkrete værktøjer til den gode modtagelse. dgi.dk. Tag godt imod. dgi.dk/abcmentalsundhed Konkrete værktøjer til den gode modtagelse 1 Tag godt imod /abcmentalsundhed 2 Tag godt imod 3 Konkrete redskaber til den gode modtagelse i fællesskabet Redskaberne her er til dig, der er ansvarlig for

Læs mere

Konkrete værktøjer til den gode modtagelse. dgi.dk. Tag godt imod. dgi.dk/abcmentalsundhed

Konkrete værktøjer til den gode modtagelse. dgi.dk. Tag godt imod. dgi.dk/abcmentalsundhed Konkrete værktøjer til den gode modtagelse 1 Tag godt imod /abcmentalsundhed 2 Tag godt imod 3 Konkrete redskaber til den gode modtagelse i fællesskabet Redskaberne her er til dig, der er ansvarlig for

Læs mere

Spejder: Fartpiloter. Formål. Forudsætninger for spejderne. Forudsætninger for lederne. Om trinene. Trin 1. Trin 2. Trin 3. Trin 4. Udfordring.

Spejder: Fartpiloter. Formål. Forudsætninger for spejderne. Forudsætninger for lederne. Om trinene. Trin 1. Trin 2. Trin 3. Trin 4. Udfordring. Spejder: Fartpiloter Formål Spejderne skal gå på jagt i fart og udfordre det, man kan med sin egen krop. Samtidig skal de finde ud af, hvordan de kan bevæge sig på forskellige måder, både til lands og

Læs mere

Deltagerinformation - Weekendkursus i havkajak

Deltagerinformation - Weekendkursus i havkajak Deltagerinformation - Weekendkursus i havkajak Kære deltager Du har tilmeldt dig et weekendkursus i havkajak sammen med Outdoorsports. Vi har gennem en årrække afholdt weekendkurser i havkajak, og har

Læs mere

Varenummer: Kurser på arbejdspladsen og i lokalafdelingen

Varenummer: Kurser på arbejdspladsen og i lokalafdelingen Varenummer: 5504-5 Kurser på arbejdspladsen og i lokalafdelingen Få et skræddersyet kursus Når du er ude og se på tøj, er det ikke sikkert, at du kan finde noget i butikkerne, der passer. Vi er jo alle

Læs mere

DGI Badminton. DGI gør det nemt, sjovt og lærerigt at undervise i badminton. 3 gode tilbud til dine idrætstimer

DGI Badminton. DGI gør det nemt, sjovt og lærerigt at undervise i badminton. 3 gode tilbud til dine idrætstimer DGI Badminton Sæt badminton på skoleskemaet! DGI gør det nemt, sjovt og lærerigt at undervise i badminton 3 gode tilbud til dine idrætstimer 22495 19378 - Badmintonskole.indd 1 20-08-2015 10:53:29 2 Udgivet

Læs mere

OPLEVELSER I UNIKKE OMGIVELSER FIRMAEVENTS EGESKOV DET LEVENDE SLOT PÅ FYN

OPLEVELSER I UNIKKE OMGIVELSER FIRMAEVENTS EGESKOV DET LEVENDE SLOT PÅ FYN OPLEVELSER I UNIKKE OMGIVELSER FIRMAEVENTS EGESKOV DET LEVENDE SLOT PÅ FYN DET PERFEKTE STED AT MØDES Unikke omgivelser til dit arrangement Egeskov er den perfekte ramme om Jeres næste arrangement. Med

Læs mere

TILLIDS- REPRÆSENTANT

TILLIDS- REPRÆSENTANT TILLIDS- REPRÆSENTANT GUIDE BEDRE TIL ORD, TAL OG IT INTRODUKTION TIL GUIDEN Din arbejdsplads er blevet udvalgt til at være med i projektet Bedre til ord, tal og IT. Du får denne guide, fordi du har en

Læs mere

UDDANNELSESBESKRIVELSE KREATIV LÆRING 2012

UDDANNELSESBESKRIVELSE KREATIV LÆRING 2012 UDDANNELSESBESKRIVELSE KREATIV LÆRING 2012 Indhold Målgruppe for uddannelsen... 2 Dit udbytte på uddannelsen... 2 Den Kreative Platform... 3 Uddannelse på diplom niveau... 3 Uddannelses omfang... 4 Seminarer...

Læs mere

Konferencer & Mødedage på

Konferencer & Mødedage på Konferencer & Mødedage på Konferencer & Mødedage på SalonSalon Hos SalonSalon handler det om, at vores konferencegæster skal føle sig hjemme, fra de sætter deres fødder indenfor døren til de går igen.

Læs mere

Fem spændende valgmuligheder til dig

Fem spændende valgmuligheder til dig Valgholdskatalog Fem spændende valgmuligheder til dig Kære elev i 7. klasse I denne folder får du en introduktion til fem spændende undervisningsforløb på NEXT Uddannelse København, som du kan vælge mellem

Læs mere

- meget mere end golf

- meget mere end golf Mollerup Golf Club - meget mere end golf graphichouse.dk Møder, kurser, firmafester og events (Company day & Golf for sjov) MGC_Brochure.indd 2 25/11/13 14.15 Skal du eller din virksomhed holde firmafest,

Læs mere

Firmayoga. Simone Vendelbo. Ro Yoga, Silkeborg. Ro Yoga, Silkeborg - royoga.dk - Side 1 af 5

Firmayoga. Simone Vendelbo. Ro Yoga, Silkeborg.   Ro Yoga, Silkeborg - royoga.dk - Side 1 af 5 Firmayoga Simone Vendelbo Ro Yoga, Silkeborg www.royoga.dk Ro Yoga, Silkeborg - royoga.dk - Side 1 af 5 Hvorfor firmayoga? Omend yoga og meditation har været dyrket i Østen i over 3000 år, så er det i

Læs mere

Daniel Thomsen & Michael Mark Passionen

Daniel Thomsen & Michael Mark Passionen HVEM ER VI? Konceptet og ideen bag Sportsmakker er skabt af to sportsglade fyre, der har en fælles passion for at motivere flere til at dyrke idræt. Daniel Thomsen & Michael Mark har begge flere års erfaring

Læs mere

ROYAL GOLF ERHVERV Informationsfolder

ROYAL GOLF ERHVERV Informationsfolder ROYAL GOLF ERHVERV Informationsfolder Formål Med et godt drive kommer resultaterne Golfbanen udmærker sig som et sted, hvor relationer skabes, og der kan opbygges netværk og laves forretninger. Mange erhvervsledere

Læs mere

UDVIKLINGSRETNINGER FOR BØRKOP

UDVIKLINGSRETNINGER FOR BØRKOP UDVIKLINGSRETNINGER FOR BØRKOP NATURBYEN Vi bor her pga. naturen og det landlige her er luft og god plads og man kan dyrke alle udgaver af udelivet. Skulle vi måske have fælles køkkenhaver eller endda

Læs mere

Tag godt imod. Konkrete redskaber til den gode modtagelse i fællesskabet. Til dig, der er ansvarlig for eller deltager i et organiseret fællesskab

Tag godt imod. Konkrete redskaber til den gode modtagelse i fællesskabet. Til dig, der er ansvarlig for eller deltager i et organiseret fællesskab Tag godt imod Konkrete redskaber til den gode modtagelse i fællesskabet Til dig, der er ansvarlig for eller deltager i et organiseret fællesskab Tag godt imod Redskaberne her er til dig, der er ansvarlig

Læs mere

DIG OG DIT GOLFSPIL Lad PGA-Pro en komme pa banen og hjælpe dig videre

DIG OG DIT GOLFSPIL Lad PGA-Pro en komme pa banen og hjælpe dig videre DIG OG DIT GOLFSPIL Lad PGA-Pro en komme pa banen og hjælpe dig videre PGA of Denmark Foreningen PGA, Professionel Golfers Association, blev stiftet i England i 1901. I 1971 kom PGA til Danmark i kraft

Læs mere

Håndbold i skolen - alle børn i spil

Håndbold i skolen - alle børn i spil Håndboldforløb 0.- 1. klasse Boldtilvænning og leg Håndbold i skolen - alle børn i spil KÆRE HÅNDBOLDFORENINGER- OG FRIVILLIGE, SKOLER, LÆRERE OG PÆDAGOGER. Dansk Håndbold Forbund (DHF) præsenterer her

Læs mere

HG Idrætsfritidsklub

HG Idrætsfritidsklub Oversigt over tilbud til skolerne: Vi har blandt fritidsklubbens personale flere års erfaring med undervisning og kan b.la. tilbyde nedenstående projekter/forløb. Listen er tænkt som inspiration. Vi tilrettelægger

Læs mere

GPS, kommunikation. conference.aarhus@radissonblu.com radissonblu.com/hotel-aarhus. fra Kr. 605,- + moms

GPS, kommunikation. conference.aarhus@radissonblu.com radissonblu.com/hotel-aarhus. fra Kr. 605,- + moms GPS, kommunikation Mål Målet med dagen er, at give deltagerne en god oplevelse med fokus på samarbejde, kommunikation hvor alle uanset fysisk form har mulighed for at deltage. GPS, kommunikation Gruppen

Læs mere

VI GØR IDRÆTSTIMERNE SJOVERE BÅDE FOR DIG OG DINE ELEVER!

VI GØR IDRÆTSTIMERNE SJOVERE BÅDE FOR DIG OG DINE ELEVER! N O T N I M D! A T E B A T M Æ E S K S E L O K S Å P ton n i m d i ba e s i v r e nd u t a t g reri æ l g o ovt j s, t m t ne e d r ø Vi g 26506_BDFL_badmitonskole.indd 1 01-09-2017 11:26:44 2 VI GØR IDRÆTSTIMERNE

Læs mere

GAME STREETMEKKA KØBENHAVN KONFERENCER MØDER WORKSHOPS EVENTS GADEIDRÆT

GAME STREETMEKKA KØBENHAVN KONFERENCER MØDER WORKSHOPS EVENTS GADEIDRÆT GAME STREETMEKKA KØBENHAVN KONFERENCER MØDER WORKSHOPS EVENTS GADEIDRÆT KONTAKT For information om booking af lokaler kontakt GAME Streetmekka crewet på: booking@gamedenmark.org GAME STREETMEKKA KØBENHAVN

Læs mere

TEAMBUILDING FIRMAUDFLUGT POLTERABEND

TEAMBUILDING FIRMAUDFLUGT POLTERABEND TEAMBUILDING FIRMAUDFLUGT POLTERABEND 2 Sikkerhed: DARE har altid 100 % fokus på sikkerheden. Vores baner er testet af Teknologisk Institut og godkendt af Politiet. Vi benytter kun materiel der er produceret

Læs mere

RYLA 2011 i Svendborg. 6. - 7. og 8. maj 2011. Lederrollen. Teori og praksis

RYLA 2011 i Svendborg. 6. - 7. og 8. maj 2011. Lederrollen. Teori og praksis RYLA 2011 i Svendborg 6. - 7. og 8. maj 2011 Lederrollen Teori og praksis Velkommen til Svendborg En kær pligt for en borgmester er at efterkomme en opfordring til at byde velkommen til sin by. Derfor

Læs mere

Mennesker Succes Udvikling

Mennesker Succes Udvikling Mennesker Succes Udvikling CoastZone er teambuilding og teamudvikling i hele Danmark. Vi styrker relationerne i jeres team og viser jer vejen til nyt potentiale! »Mennesker med succes skaber udvikling«c

Læs mere

VORES LOCATION DIN LOCATION

VORES LOCATION DIN LOCATION VORES LOCATION DIN LOCATION FORNYELSE, FORKÆLELSE, FORDYBELSE Midt i Danmark, midt i Aarhus, midt imellem det klassiske Latinerkvarter og det moderne ARoS har vi omdannet vores tidligere restaurant på

Læs mere

NATURCENTER 2018/2019

NATURCENTER 2018/2019 NATURCENTER 2018/2019 Aktivitetsoversigt til skoler og instituitioner TEAMBUILDING Kategorien Teambuilding gennem friluftsliv er en palet af muligheder for at styrke det sociale mellem elever/voksne samtidig

Læs mere

Kitesurfing begynderkursus. Windsurfing

Kitesurfing begynderkursus. Windsurfing Windsurfing Kitesurfing begynderkursus Eastwind Surf School. Intro eller begynderkursus Intro 3 timer/ Begynder 3 timer pr. dag, 3 dage. Balka Strand v. livreddertårnet. Alle dage kl. 10.00-13.00 og 14.00

Læs mere

Sommerkurser 2011. Teateroplevelser på gadeplan. Teateriværksætter med stort T. Moderne dans udfordre scenekunsten. Længe leve komikken

Sommerkurser 2011. Teateroplevelser på gadeplan. Teateriværksætter med stort T. Moderne dans udfordre scenekunsten. Længe leve komikken Det Skrå Teater www.detskraateater.dk/teater Sommerkurser 2011 Teateroplevelser på gadeplan Teateriværksætter med stort T Moderne dans udfordre scenekunsten Længe leve komikken Tlf.: 50 47 63 60 kurser@detskraateater.dk

Læs mere

Kreativ nytænkning. Få nye ideer til innovation og forandring. Kreativitet på kommando. Hvem deltager? Bryd dine tankemønstre, og lær at få nye ideer

Kreativ nytænkning. Få nye ideer til innovation og forandring. Kreativitet på kommando. Hvem deltager? Bryd dine tankemønstre, og lær at få nye ideer Kreativ nytænkning Kreativ nytænkning Bryd dine tankemønstre, og lær at få nye ideer Få nye ideer til innovation og forandring Vi lever i en verden fuld af forandring. Hvis du har vanskeligt ved at bryde

Læs mere

NRUI I BEVÆGELSE. En klub i bevægelse. Aktiv forår i Næsbjerg og Rousthøje. www.nrui.dk

NRUI I BEVÆGELSE. En klub i bevægelse. Aktiv forår i Næsbjerg og Rousthøje. www.nrui.dk Aktiviteterne er tiltænkt hele familien og vi håber på stor deltagelse, også fra folk som ikke tidligere har været aktive. Man behøver ikke at deltage i samme aktivitet hver gang - her er mulighed for

Læs mere

...hvor fanden sgu vi vide det fra?

...hvor fanden sgu vi vide det fra? Du bliver udfordret, du dør af grin men du lærer fandme noget Vi har alle skyggesider, gør nu noget ved det!...hvor fanden sgu vi vide det fra? hmm Hvordan kommer man ud af skyggen? Sådan har du aldrig

Læs mere

VORES LOCATION DIN LOCATION

VORES LOCATION DIN LOCATION VORES LOCATION DIN LOCATION FORNYELSE, FORKÆLELSE, FORDYBELSE LETZ SUSHI, Det Japanske Tårn, Tivoli Midt i hjertet af København finder du LETZ SUSHI i det 110 år gamle Japanske Tårn, placeret i Tivolis

Læs mere

SÅDAN AFHOLDER I. statusmøder. Samarbejde Dialog. Samhørighed. Kommunikation Fælles mål. Forståelse. Evaluering Behov. sammenbragtfamilieraad.

SÅDAN AFHOLDER I. statusmøder. Samarbejde Dialog. Samhørighed. Kommunikation Fælles mål. Forståelse. Evaluering Behov. sammenbragtfamilieraad. SÅDAN AFHOLDER I statusmøder Samarbejde Dialog Samhørighed Kommunikation Fælles mål Forståelse Evaluering Behov Afholdelse af statusmøder Det er så vigtigt at sætte tid af til at gøre status, ikke mindst

Læs mere

elever en udfordring

elever en udfordring Giv dine elever en udfordring de sent vil glemme Kære Kontaktlærer Overvejer du at have elever med i Nordjyske Nyskabere eller har du allerede valgt at melde hold til? Denne folder gør både garvede kontaktlærere

Læs mere

CYKELGLADE BØRN GODE RÅD TIL SJOV OG LÆRERIG CYKELTRÆNING FOR HELE FAMILIEN. på skolerne

CYKELGLADE BØRN GODE RÅD TIL SJOV OG LÆRERIG CYKELTRÆNING FOR HELE FAMILIEN. på skolerne CYKELGLADE BØRN GODE RÅD TIL SJOV OG LÆRERIG CYKELTRÆNING FOR HELE FAMILIEN på skolerne Cyklisternes By 2018 Odense Kommune Indholdsfortegnelse Kære forældre 2 Når I skal ud og cykle Det skal være sjovt!

Læs mere

Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012

Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012 Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012 Tlf.: 7649 6000 Tlf.: 7586 5533 Aktiv Familie Ferie... med sjove udfordringer & skønne natur- og friluftsoplevelser Drømmer I om at slippe hverdagens daglige gøremål,

Læs mere

Seniorspejder: Fartpiloter

Seniorspejder: Fartpiloter Seniorspejder: Fartpiloter Formål Seniorspejderne skal på opdagelse i ekstremsportens verden. Der er sved på panden, mudder på knæene og fart i fødder gennem hele dette mærke. Gennem forløbet sættes fokus

Læs mere

TEAMBUILDING AKTIVITETER

TEAMBUILDING AKTIVITETER TEAMBUILDING AKTIVITETER Navigator GPS Challenge Moderne teknologi krydret med en stifinders logik og opgaver som kræver viden og samarbejde, er præcist hvad vi har samlet i et spændende koncept, som alle

Læs mere

Møder og konferencer på Bautahøj...

Møder og konferencer på Bautahøj... Møder & Konferencer Møder og konferencer på Bautahøj... Bautahøj konferencecenter råder over 6 plenumlokaler og 23 grupperum samt kan huse op til 160 personer i samme konferencelokale i skønne omgivelser

Læs mere

TEAMBUILDING, SJOV OG WELLNESS

TEAMBUILDING, SJOV OG WELLNESS TEAMBUILDING, SJOV OG WELLNESS - Spændende aktiviteter for firmaer, foreninger og grupper OPLEVELSER OG EVENTS Har I brug for fælles oplevelser, der kan ryste venner, kollegaer og afdelinger sammen eller

Læs mere

Tænk, hvis du gik glip af

Tænk, hvis du gik glip af Tænk, hvis du gik glip af af noget i 2019 FRITID Tilmeld jer fantastiske, finurlige, fælles forårsoplevelser i ungdomsskolen. Se et lille udvalg inde i folderen. tilmelding på vusk.dk Dette arrangement

Læs mere

TREC- den nye breddeaktivitet - en aktivitet for alle der kan lide at færdes ude i naturen med sin hest.

TREC- den nye breddeaktivitet - en aktivitet for alle der kan lide at færdes ude i naturen med sin hest. TREC- den nye breddeaktivitet - en aktivitet for alle der kan lide at færdes ude i naturen med sin hest. Hvad er TREC? TREC eller Technique De Randonneé Equestre De Competition (TREC) startede i Frankrig

Læs mere

Fuglsøcentret. Kursus og konferencecenter

Fuglsøcentret. Kursus og konferencecenter Fuglsøcentret Kursus og konferencecenter VELKOMMEN >> Et besøg på Fuglsøcentret er noget ganske særligt! Det er et ophold, hvor service, engagement og rummelighed går hånd i hånd med ro, smuk natur og

Læs mere

Konceptbeskrivelse af inspirationskaravanen

Konceptbeskrivelse af inspirationskaravanen Konceptbeskrivelse af inspirationskaravanen Faaborg-Midtfyn Kommune ønsker i forlængelse af deres Fritidsstrategi at skabe ny inspiration til hallernes og foreningernes idrætstilbud. På den baggrund har

Læs mere

Camp Unge Pårørende. 5 Fredericia Vandrerhjem september 2018

Camp Unge Pårørende. 5 Fredericia Vandrerhjem september 2018 Camp Unge Pårørende 28.-30. september 2018 5 Fredericia Vandrerhjem En weekend med fællesskab, faglige og personlige oplæg, aktiv udfoldelse og mad i det fri 5 Camp Unge Pårørende Fredericia Vandrerhjem

Læs mere

KAN JEG EGOISTISK? 3 TRIN TIL AT

KAN JEG EGOISTISK? 3 TRIN TIL AT GRATIS EBOG KAN JEG KALDE DIG EGOISTISK? (UDEN AT DU BLIVER SUR) 3 TRIN TIL AT ELSKE HELE DIG (OG IKKE KUN DINE PÆNE SIDER!) IDA BLOM Indhold Intro Trin 1 D I S C O V E R Trin 2 A C C E P T Trin 3 F I

Læs mere

TALENTSHOW MÅL... INTRODUKTION... INDHOLD... At give de unge mulighed for at prøve nye aktiviteter og lære nye færdigheder

TALENTSHOW MÅL... INTRODUKTION... INDHOLD... At give de unge mulighed for at prøve nye aktiviteter og lære nye færdigheder TALENTSHOW TEMA... Talenter MÅL... At give de unge mulighed for at prøve nye aktiviteter og lære nye færdigheder INTRODUKTION... Hovedformålet med dette møde er, at de unge skal prøve nogle nye færdigheder

Læs mere

Sauntesvej 13, 2820 Gentofte

Sauntesvej 13, 2820 Gentofte Kjerulf & Partnere er flyttet Efter knap 10 gode år i Det Røde Hus ved Peblingesøen har vi besluttet at rykke teltpælene op og flytte til et nyt domicil. Vi var plaget af indbrud på det ydre Nørrebro og

Læs mere

DIG OG DIT GOLFSPIL. Lad PGA-Pro en komme pa banen og hjælpe dig videre

DIG OG DIT GOLFSPIL. Lad PGA-Pro en komme pa banen og hjælpe dig videre DIG OG DIT GOLFSPIL Lad PGA-Pro en komme pa banen og hjælpe dig videre PGA-Pro en gør det sjovt at spille golf PGA of Denmark Foreningen PGA, Professionel Golfers Association, blev stiftet i England i

Læs mere

Invitation. En saltvandsindsprøjtning til dit arbejdsliv. Woman 2012. Torsdag d. 30. august 2012

Invitation. En saltvandsindsprøjtning til dit arbejdsliv. Woman 2012. Torsdag d. 30. august 2012 Invitation Woman 2012 - kun fo r kvinde r Torsdag d. 30. august 2012 En saltvandsindsprøjtning til dit arbejdsliv Vil du styrke dine evner inden for kommunikation, ledelse og samarbejde? Ønsker du at tilføre

Læs mere

SKAB RESULTATER I UNIKKE OMGIVELSER. Samadhi Spa en oase i hjertet af København, der rummer utallige muligheder for virksomheder

SKAB RESULTATER I UNIKKE OMGIVELSER. Samadhi Spa en oase i hjertet af København, der rummer utallige muligheder for virksomheder SKAB RESULTATER I UNIKKE OMGIVELSER Samadhi Spa en oase i hjertet af København, der rummer utallige muligheder for virksomheder 2 Samadhi Spa har de særlige omgivelser, der skaber de særlige resultater.

Læs mere

BLÅ NEGL FEB 2017 FELTAVIS

BLÅ NEGL FEB 2017 FELTAVIS BLÅ NEGL 24 26 FEB 2017 FELTAVIS Nr. 01 Hærhjemmeværnsdistrikt Sydøstjylland Klar parat start Blå Negl 2017 Den 24/02-17 kl. 1956 var det 19. gang at Blå Negl blev iværksat. I år med rekord stor deltagelse

Læs mere

LYNGBY - TAARBÆK BIBLIOTEKERNES SKOLEPROGRAM SKOLEÅRET 18 /19

LYNGBY - TAARBÆK BIBLIOTEKERNES SKOLEPROGRAM SKOLEÅRET 18 /19 LYNGBY - TAARBÆK BIBLIOTEKERNES SKOLEPROGRAM SKOLEÅRET 18 /19 Kære underviser Vi har glædet os meget til at kunne præsentere dig for et samlet tilbud for skolerne i Lyngby-Taarbæk Kommune. På Stadsbiblioteket

Læs mere

KONTORNYT uge 45. Rigtig go novemberweekend til alle :-)

KONTORNYT uge 45. Rigtig go novemberweekend til alle :-) Syddjurs Friskole Ugebrev 45 11 november 2016 Ugebrevet udkommer normalt hver fredag. Indlæg sendes senest torsdag kl. 20.00 til syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com Kalender: Uge 47: Værkstedsuge Lørdag

Læs mere

Skoletjenesten. Tilbud til gymnasier 2012. Generelt om skoletjenesten

Skoletjenesten. Tilbud til gymnasier 2012. Generelt om skoletjenesten Skoletjenesten Tilbud til gymnasier 2012 Generelt om skoletjenesten Fjord&Bælt har stor erfaring i undervisning rettet mod de gymnasiale uddannelser. Undervisningen har er ofte tilrettelagt i samarbejde

Læs mere

trivsel, tryghed og tro på nytænkning hos de lokale Pigespejderfællesskaber

trivsel, tryghed og tro på nytænkning hos de lokale Pigespejderfællesskaber trivsel, tryghed og tro på nytænkning hos de lokale Pigespejderfællesskaber 2 Hovedbestyrelsens sammenfatning af undersøgelse fra Center for Ungdomsstudier, udarbejdet oktober 2014 Introduktion Er det

Læs mere

klub-building Gode kampoplevelser til alle spillere temahæfte - den gode kampoplevelse Dansk Håndbold Forbunds anbefalinger til foreningerne

klub-building Gode kampoplevelser til alle spillere temahæfte - den gode kampoplevelse Dansk Håndbold Forbunds anbefalinger til foreningerne klub-building temahæfte - den gode kampoplevelse DEL 1 UDVIKLING AF KLUBBENS FRIVILLIGHEDSSTRATEGI Gode kampoplevelser til alle spillere Dansk Håndbold Forbunds anbefalinger til foreningerne DEN GODE KAMPOPLEVELSE

Læs mere

Fleksibel håndbold til voksne

Fleksibel håndbold til voksne S S E N T I F D L O B D N HÅ B U L K stilbud g n N i I n æ r D t I nt et suveræ l i t g n i n Vejled Fleksibel håndbold til voksne Håndboldfitness er suveræn motion, der kombinerer det bedste fra en håndboldtræning.

Læs mere

DYKNING FAKTA GODT AT VIDE OM AKTIVITETEN

DYKNING FAKTA GODT AT VIDE OM AKTIVITETEN DYKNING DYKNING Til dykning lærer du at bevæge dig under vandet og får en god fornemmelse for din krop og din vejrtrækning. Når du skal lære at dykke, er der både teoriundervisning på land og praktisk

Læs mere

TIL DIG DER ER FORÆLDER. Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt.

TIL DIG DER ER FORÆLDER. Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt. TIL DIG DER ER FORÆLDER Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt. En verden af oplevelser! Begyndelsen på en succeshistorie for dig og dit

Læs mere

Til skoler i Aarhus Kommune. Invitation til 5. og 6. klasser i Aarhus Kommune til deltagelse i pilotprojekt om arkitektur og landskab

Til skoler i Aarhus Kommune. Invitation til 5. og 6. klasser i Aarhus Kommune til deltagelse i pilotprojekt om arkitektur og landskab Til skoler i Aarhus Kommune Invitation til 5. og 6. klasser i Aarhus Kommune til deltagelse i pilotprojekt om arkitektur og landskab Kære (klasse)lærere i 5. og 6. klasser i Aarhus Kommune Aarhus, d. 16.

Læs mere

H.C. ANDERSEN FESTIVALS

H.C. ANDERSEN FESTIVALS Inspireret af: Kære lærere! H.C. Andersen Festivals inviterer jeres 3.-6. klasser til Building Games, hvor leg og læring forenes i en inspirerende konkurrence. Her får eleverne muligheden for at være kreative

Læs mere

LETZ SUSHI TILBYDER NU EN SKRÆDDERSYET LØSNING TIL NETOP DIN VIRKSOMHED OG MEDARBEJDERE

LETZ SUSHI TILBYDER NU EN SKRÆDDERSYET LØSNING TIL NETOP DIN VIRKSOMHED OG MEDARBEJDERE LETZ SUSHI TILBYDER NU EN SKRÆDDERSYET LØSNING TIL NETOP DIN VIRKSOMHED OG MEDARBEJDERE Bliver arbejdsdagen ofte lidt længere end ventet? Eller er kantinen ikke altid så spændende til frokost, når der

Læs mere

Effektive og stressfrie arbejdsdage

Effektive og stressfrie arbejdsdage Sådan skaber du Effektive og stressfrie arbejdsdage En workbook af Dorthe Rindbo Denne workbook tilhører: INDHOLD Sådan skaber du effektive og stressfrie arbejdsdage Effektiv arbejdsdag Sådan!... 04 Trin

Læs mere

Åbent Vand Inspirationsdag DGI Svømning. Styrk dig selv som svømmer og træner i åbent vand

Åbent Vand Inspirationsdag DGI Svømning. Styrk dig selv som svømmer og træner i åbent vand DGI Svømning Åbent Vand Inspirationsdag 2018 Styrk dig selv som svømmer og træner i åbent vand Lørdag d. 18. august kl. 10-16 ved Marselisborg Lystbådehavn 2 Vær med, når DGI åbner dørene til den første

Læs mere

KURSUSOVERSIGT FORÅRET 2018

KURSUSOVERSIGT FORÅRET 2018 KURSUSOVERSIGT FORÅRET 2018 Mobilselvskab 87% NU! Kalb Kurser Sted: Åvedvej 7,1.sal, Løgumkloster 30 min Kalb Kurser Sted: Åvedvej 7,1.sal, Løgumkloster De sociale medier er her, der og alle vegne. De

Læs mere

SJOV OG EFFEKTIV TEAMBUILDING

SJOV OG EFFEKTIV TEAMBUILDING SJOV OG EFFEKTIV TEAMBUILDING Sjov og effektiv teambuilding der styrker samarbejdet imellem dine medarbejdere Teambuilding er noget alle uanset alder, fysik og erfaring - kan deltage i på lige fod fra

Læs mere

Åbne kurser på Severin Kursuscenter

Åbne kurser på Severin Kursuscenter Åbne kurser på Severin Kursuscenter Severin Kursuscenter A/S - Skovsvinget 25-5500 Middelfart - Tlf.. 63 41 91 00 - severin@fdb.dk - www.severinkursuscenter.dk Åbne kurser - for dig som vil prøve noget

Læs mere

Personlig udvikling: Er du Offer Olga eller Proaktive Pia?

Personlig udvikling: Er du Offer Olga eller Proaktive Pia? Personlig udvikling: Er du Offer Olga eller Proaktive Pia? Tror du som de fleste andre, at det vil kræve 'helt vildt meget' at få mere overskud i dit liv? Det er ikke tilfældet, det er faktisk enkelt.

Læs mere

# DEN ÅBNE SKOLE. Et samspil mellem folkeskolerne og Ungdomsskolen i Esbjerg Kommune

# DEN ÅBNE SKOLE. Et samspil mellem folkeskolerne og Ungdomsskolen i Esbjerg Kommune # DEN ÅBNE SKOLE Et samspil mellem folkeskolerne og Ungdomsskolen i Esbjerg Kommune INDHOLD Den Åbne Skole i samspil mellem folkeskolerne og Ungdomsskolen i Esbjerg Kommune....3 1: Undervisning på vandet

Læs mere

4 trin, der får en stressramt til at slippe stress og genvinde balance, overskud og energi

4 trin, der får en stressramt til at slippe stress og genvinde balance, overskud og energi 4 trin, der får en stressramt til at slippe stress og genvinde balance, overskud og energi Trin 1: Genskab energibalancen Stress opstår, når vi gennem længere tid har brugt mere energi, end vi har fyldt

Læs mere

Tim Struck. high impact facilitation. Kursus på 4 dage i effektfuld facilitering

Tim Struck. high impact facilitation. Kursus på 4 dage i effektfuld facilitering Tim Struck high impact facilitation Kursus på 4 dage i effektfuld facilitering Dette kursus er drevet af ét eneste formål: at gøre det nemt for dig at skabe troværdige resultater gennem andre. Eller sagt

Læs mere

» Jeg kan godt lide at være ude. Jeg er i sandkassen eller cykler på legepladsen« Delpolitik Børn og unge med handicap Vejle Kommune

» Jeg kan godt lide at være ude. Jeg er i sandkassen eller cykler på legepladsen« Delpolitik Børn og unge med handicap Vejle Kommune » Jeg kan godt lide at være ude. Jeg er i sandkassen eller cykler på legepladsen«delpolitik Børn og unge med handicap Vejle Kommune Delpolitik børn og unge med handicap Denne delpolitik er den fælles ramme

Læs mere

INSTRUKTØRNETVÆRK Måske noget for dig?

INSTRUKTØRNETVÆRK Måske noget for dig? INSTRUKTØRNETVÆRK Måske noget for dig? Instruktørnetværket er foreningens ambassadører Som instruktør får du en central rolle i Skole og Forældres organisation. Gennem kursusaktivitet på de enkelte skoler

Læs mere

Bevægelse hele livet vil du med?

Bevægelse hele livet vil du med? Bevægelse hele livet vil du med? Inspiration til øvelser Hvorfor motionere? Og hvor meget? Hvis du ikke har tid til at motionere nu, skal du huske at afsætte tid til sygdom senere, siger professor og overlæge

Læs mere

Vinderstrategi! Når et menneske ser mening" Hvad skal der til at skabe en kultur der ikke spænder ben for væksten i virksomheden?

Vinderstrategi! Når et menneske ser mening Hvad skal der til at skabe en kultur der ikke spænder ben for væksten i virksomheden? Vinderstrategi! Når et menneske ser mening" Hvad skal der til at skabe en kultur der ikke spænder ben for væksten i virksomheden? Drop værdierne! Sæt talenterne i spil Hvad skal der til at skabe en kultur

Læs mere

Side 1 af 7. Vil du lære. at mestre dit (arbejds)liv? Sanne Holm Certificeret Coach

Side 1 af 7. Vil du lære. at mestre dit (arbejds)liv? Sanne Holm Certificeret Coach Side 1 af 7 Vil du lære at mestre dit (arbejds)liv? Sanne Holm Certificeret Coach Spiritualitet i dit liv et spørgsmål om opmærksomhed og væren Mentortimer, supervision og seks workshopdage på smukke Jegindø

Læs mere

AFTENSKOLERNE I KØBENHAVN

AFTENSKOLERNE I KØBENHAVN AFTENSKOLERNE I KØBENHAVN Kurser Foredrag Debat WWW.KURSERKBH.DK Pjecen er udgivet af Aftenskolernes Samråd i København. Se mere på www.kurserkbh.dk Layout og tryk: Eks-Skolens Trykkeri ApS Tak til Københavns

Læs mere

MEETINGS. Design dit møde

MEETINGS. Design dit møde MEETINGS Design dit møde 1 Vi tilbyder dig gratis hjælp til at få din konference i Kolding til at lykkes at finde det bedste mødested til dine behov at inddrage hele byen til afholdelse af spændende arrangementer

Læs mere

Loboratorium. Trin for trin. Løboratorium Niveau 2. De overordnede formål med mærket. Årstid: Hele året. Forløbets varighed: Tre trin + et døgn

Loboratorium. Trin for trin. Løboratorium Niveau 2. De overordnede formål med mærket. Årstid: Hele året. Forløbets varighed: Tre trin + et døgn Årstid: Hele året Forløbets varighed: Tre trin + et døgn Loboratorium Trin for trin De overordnede formål med mærket Formålet med,, er at udvide pigernes horisont indenfor løb og løbsformer. Pigerne vil

Læs mere

Familieferie med hygge, aktiviteter og oplevelser

Familieferie med hygge, aktiviteter og oplevelser Familieferie med hygge, aktiviteter og oplevelser Velkommen til en verden af oplevelser Feriehus inkl. fri entré til tropisk badeland, gratis børneunderholdning og slutrengøring Garanti for hyggelige feriedage

Læs mere

Scandic The Reef. Et mødested fuld af eventyr og udfordrende aktiviteter

Scandic The Reef. Et mødested fuld af eventyr og udfordrende aktiviteter Scandic The Reef Et mødested fuld af eventyr og udfordrende aktiviteter Indhold Velkommen til Scandic The Reef... 4 Inspirerende møder...5 Adventure Challenge Caribic...6 Spændende og udfordrende events...

Læs mere

UDDANNELSESBESKRIVELSE 2012 INNOVATION OG NYTÆNKNING

UDDANNELSESBESKRIVELSE 2012 INNOVATION OG NYTÆNKNING UDDANNELSESBESKRIVELSE 2012 INNOVATION OG NYTÆNKNING Indhold Målgruppe for uddannelsen... 2 Dit udbytte som deltager... 2 Uddannelse på diplom niveau... 3 Uddannelses omfang... 3 Seminarer... 3 Læringsform...

Læs mere

Vejledning for nygolfere i 2015

Vejledning for nygolfere i 2015 Opdateret den 15. april Vejledning for nygolfere i 2015 Håndbog for dig som aldrig før har spillet golf Gilleleje Golfklub Sophienlund Alle 13 3250 Gilleleje Tlf.: 49718056 E-mail: info@ggk.dk web: www.ggk.dk

Læs mere

Klatretøser. Ledervejledning. Formål. Indledning

Klatretøser. Ledervejledning. Formål. Indledning Årstid: Forår, Sommer Forløbets varighed: 4 trin (beregn evt. flere trin eller trin af længere tids varighed) + en weekend eller mere Ledervejledning Formål Dette mærke har primært til formål at udfordre

Læs mere

GUIDE TIL KOM-OG-PRØV DANISH NATIONAL SURFING DAY

GUIDE TIL KOM-OG-PRØV DANISH NATIONAL SURFING DAY GUIDE TIL KOM-OG-PRØV DANISH NATIONAL SURFING DAY HVAD ER DANISH NATIONAL SURFING DAY? Siden 2004 har hele verdens surf community afholdt den årlige begivenhed; International Surfing Day. Dagen er skabt

Læs mere

Idræt som redskab til inkluderende fælleskaber

Idræt som redskab til inkluderende fælleskaber Idræt som redskab til inkluderende fælleskaber Line Storm Maj-Britt S. Buch Rene Christensen Rene Osterhammel Thomas Buch STU-elev: Mikkel Nyhave Efterskoleelev: Christopher Clemensen Idrætsefterskole

Læs mere

1. Generelt om EPP-samarbejdet, målsætninger, disciplinerne, struktur, fælles regler for færdsel på vandet m.m.

1. Generelt om EPP-samarbejdet, målsætninger, disciplinerne, struktur, fælles regler for færdsel på vandet m.m. 1. Generelt om EPP-samarbejdet, målsætninger, disciplinerne, struktur, fælles regler for færdsel på vandet m.m. Udarbejdet af Dansk Kano og Kajak Forbund 1. udgave, januar 2007/www.europaddlepass.dk På

Læs mere

LØKKEFONDENS DANMARKS TOUR

LØKKEFONDENS DANMARKS TOUR LØKKEFONDENS DANMARKS TOUR Er du mellem 16-19 år og har du brug for et afbræk fra hverdagen? 14 uger med cykeltræning, sunde vaner og personlige mål. HERNING Når matematikken er svær, tænker jeg på første

Læs mere

OPDAG. bibliotekerne i Odense

OPDAG. bibliotekerne i Odense OPDAG bibliotekerne i Odense www.odensebib.dk OPDAG biblioteket Kære lærer Vi vil gerne invitere dig og dine elever indenfor på bibliotekerne i Odense. Hvert år har vi besøg af rigtig mange skoleklasser,

Læs mere

20. Udgave. Spejder side 1á4

20. Udgave. Spejder side 1á4 20. Udgave 2014 Spejder side 1á4 5. november 1999 Kære Dagbog - det hele er ad helvede til. De har lige sagt i Sveriges Radio at både Tyskland og Sverige nu har lukket grænserne fil Danmark for at sygdommen

Læs mere

Sundhed: Det handler også om mig

Sundhed: Det handler også om mig x x Sporets navn Mål og formål Sundhed: Det handler også om mig Formålet er at få dybere indsigt i de ting der handler om os selv og vores velbefindende, både i de små hverdagsting, men også i en overordnet

Læs mere