Tid: : HB møde Sted: DUF, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Tid: 11.00-17.00: HB møde Sted: DUF, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø"

Transkript

1 Dagsorden for CISV Danmarks HB møde 12. maj 2012 Tid: : HB møde Sted: DUF, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Mi n Start Stop Formalia Valg af Dirigent, godkendelse af 3 11:00 11:03 dagsorden. Kontor/Nationalt Medlemssystem v/ Bitten&Claus 30 11:03 11:30 Servernedbrud (kort orientering) 5 11:30 11:35 CFA v/jesper (kort orientering) 5 11:35 11:40 Gladsaxe v/jesper (kort orientering) 5 11:40 11:45 Budget Opdateret Nationalt Budget tilskud pr :45 12:00 deltagerdøgn sat op fra 85kr til 100kr v/ Bo Taskforces Skabelon v/ DL 5 12:00 12:05 Vedtægtsforberedende v/ Jesper 40 12:05 12:45 Fremtidens Stabe v/winnie og Jesper 5 12:45 12:50 Pause/Frokost 45 13:00 13:45 Taskforces Kommunikationsreglement på danske 15 13:45 14:00 Camps v/winnie Stormøde v/dl 15 14:00 14:15 Tivolidag v/stefan&emilie (kort 5 14:15 14:20 orientering) Internationalt Organzational Review v/ Mette Liebst 30 14:20 14:50 EJBM v/emilie og Stefan 15 14:50 15:05 Opdateret aktivitetsplan 10 15:05 15:15 Pause 15 15:15 15:30 Handleplaner Opfølgning/Visioner v/dl 30 15:30 16:00 Kommunikationsplan v/ Tore 15 16:00 16:15 Lokalforeninger Selvevaluering 15 16:15 16:30 Værktøjer v/ Bitten Warmdahl 15 16:30 16:45 Evt :45 17:00 Tilstede: Winnie Ramsing (Amager), Frederikke Blemings (Amager), Marianne og Zandra Wamberg (Vestsjælland), Alex Hendriksen (Aalborg), Bitten Warmdahl (Hareskov-Værløse), Christina Holm- Larsen (Hareskov-Værløse), Marie La Cour (Nordsjælland/Farum), Poul-Erik Skou Larsen (Roskilde), Jesper Lykking (DL), Emilie Hellesøe (DL), Mette Liebst (DL). Referent: Anders Kristiansen (Nationalsekretær)

2 1. Formalia Bitten Warmdahl blev valgt som dirigent Dagsorden punktet om værktøjer til lokalforeningen blev flyttet op umiddelbart efter medlemssystemet. Dagsordenen blev herefter godkendt. 2. Kontor/Nationalt - Medlemssystem Formand Jesper Lykking gjorde kort rede for IT-specialist Michael Clausens arbejde hos CISV. Michael afsluttede sin udstationering hos os fredag d. 11/5, hvor han, sammen med nationalsekretæren, havde møder med fire potentielle leverandører, ud fra den kravspecifikation han havde udarbejdet. Michael havde efterfølgende sendt en oversigt over de fem potentielle leverandører der har været kontakt med, og hvilke forhold der vil gøre sig gældende ved en evt. aftale med dem. Michael anbefaler at CISV vælger Klubmodul. Jesper lægger op til at HB skal afgøre hvordan processen skal fortsætte, samt hvilke midler der skal afsættes til det, og hvor disse skal komme fra. Claus Warmdahl, der arbejder med IT-systemer til hverdag, præsenterer sammen med Bitten et alternativt bud på en kravspecifikation, og et forslag til hvordan processen skal køres videre. I valg af nyt system skal der især lægges vægt på effektivisering, og mulighed for self-service, så medlemmer selv kan opdatere deres oplysninger, tilmelde sig opgaver og arrangementer, mv. direkte i medlemssystemet. Desuden ønskes det at der kommer et butiksmodul med, hvor CISV butikken kan komme ind. Systemet skal både kunne håndtere de almindelige nyhedsbreve, og kunne bruges ved camps i Danmark, til at udsende mails til alle forældrene til deltagerne. En filteringsfunktion ifm. udtræk af medlemsdata er vigtig. Der lægges også vægt på at man skal starte med noget simpelt, og senere gradvist udbygge funktionaliteten. Derfor skal leverandøren kunne tilbyde tilføjelser af ekstra moduler til systemet. Claus vurderer at et system kan findes og implementeres i løbet af 3 måneder, og at det vil koste ca kr.

3 Processen: Der skal vælges/udarbejdes en endelig kravspecifikation, og denne skal godkendes. Der skal i den forbindelse også afklares ift. håndtering af fortrolige data i et medlemssystem. Når en kravspecifikation er godkendt skal der tages kontakt til mulige leverandører, og der skal udarbejdes tilbud fra disse. Herefter følger en godkendelse, og implementering. Konklusion: Arbejdet tages videre af en taskforce bestående af Bitten, Claus og nationalsekretæren. Evt. input fra LF og andre interessenter skal sendes til Bitten og nationalsekretær senest 1. juni. Systemet skal op at køre hurtigst muligt, og TF bør derfor arbejde hurtigt. TF tager Michaels kravspecifikation og leverandørdialog med som input til dens arbejde. - Værktøjer (Flyttet op) Bitten præsenterede kort to værktøjer. Begge er Excel-ark. Det ene er et opgavestyringsværktøj, det andet et menuplanlægnings- og indkøbslisteværktøj. Opgavestyringsværktøjet gør det nemmere at få et overblik ved opgavefordeling ifm. arrangementer og camps, om hvem der gør hvad og hvornår. Dette værktøj er dog kun relevant for sommerens programmer, da det forventes at et nyt medlemssystem har denne funktionalitet indbygget. Menu/indkøbs-værktøjet har en lang række opskrifter indkodet, så man kan sammensætte en menu, hvorefter det automatisk giver en indkøbsliste. Begge værktøjer kan rekvireres ved henvendelse til Bitten og Claus, som gerne giver hjælp og træning i at bruge dem. - Servernedbrud - orientering Serveren på kontoret er gået ned. På serveren lå en meget stor del data i form af lister, skabeloner, formularer, og meget andet. Serveren er sendt til datagendannelse. Som erstatning for lokal serverløsning undersøger DL pt. muligheden for en cloudløsning. Lokalforeningerne fremsatte her ønske om at en evt. cloudløsning indeholdt mulighed for at lokalforeningerne fik konti på den også. - CFA Mette Liebst (DL) redegør kort for årsagen til at sende CFA i udbud hos lokalforeningerne. Fordelingen tages under aktivitetsplan senere, da der er flere andre arrangementer der også skal omfordeles. - Gladsaxe Gladsaxe Lokalafdeling fremsætter forslag på generalforsamling 6. juli om at lukke generalforsamlingen. Hvis forslaget bliver vedtaget, så skal medlemmerne fordeles ud på andre lokalafdelinger. Gladsaxes midler vil endvidere blive overført til CISV Danmark, hvor de vil blive sat

4 på en separat konto, da pengene er bundet af bestemmelser i lokalforeningens vedtægter. Gladsaxe vil dog tage hånd om de delegationer og forpligtigelser de har for Budget - Opdaterede standardbudgetter Landskasserer Bo Sørensen har sendt opdaterede standardbudgetter ud for Børneby og Summercamp, hvor tilskuddet pr. deltagerdøgn er sat op fra 85kr til 100kr. Han vurderer at dette kan effektueres allerede fra indeværende år, da vi har måttet aflyse en børneby, og derved har færre udgifter end forventet. For 2013 og fremover, skal det indarbejdes i det nationale budget, der skal behandles på HB-mødet i november. HB beslutter: - Tilskuddet per deltagerdøgn for 2012 for Børnebyer, Summer Camp og Youth Meeting hæves til 100kr, resten fastholdes på de 85kr per deltagerdøgn indtil videre. - DL gives mandat til at kunne hæve tilskuddet til Mosaik, hvis dette vil give mening ud fra de samme argumenter der har været brugt ift. BB, SumC og YM. - DL pålægges at opdatere standardbudgetterne så disse bliver retvisende i deres tekster. Der bliver især bemærket at rengøring o.l. skal kunne indgå i stedet for skoleleje i kategori 1, og at visse af de poster der er sat som valgfrie, måske ikke reelt er det. Taskforces - Skabelon DL har lavet en skabelon for hvordan kommisorier for taskforces skal udarbejdes. Her skal indgå tidsplan, konkrete problemer der skal behandles, status og hvilke medlemmer der er i taskforcen. Disse kommisorier skal lægges på hjemmesiden, under ressourcer, og opdateres jævnligt af taskforces. - Fremtidens Stabe På sidste HB-møde blev nedsat en taskforce med formål om på kort sigt at sikre stabe for programmerne i 2013, og på længere sigt gøre stabsrollen mere attraktiv og fremtidssikret. Denne taskforce blev her rekonstitueret, da der var nogen usikkerhed om hvem der egentlig havde meldt sig. Taskforcen består af Jesper Lykking, Marianne Wamberg, Bitten Warmdahl, Winnie Ramsing, og Emilie Hellesøe (dog først efter sommerferien). Desuden beder taskforcen børnebysudvalget og summercampudvalget om at sende mindst en repræsentant hver.

5 - Kommunikationsreglement Winnie Ramsing og Anders Kristiansen har udarbejdet et udkast til et nationalt kommunikationsreglement for de danske camps, der her blev præsenteret. Der var generelt opbakning i HB om at stramme op på det, så der var mere klare regler for brug af telefoner, computere, mv. Udkastet er sendt ud til alle tre danske stabe, og skal afprøves i de tre camps i sommeren, hvorefter det skal evalueres til september, med henblik på at det skal med i infofile i revideret udgave. - Tivolidag Emilie Hellesøe, Trine Blicher og Christina Holm Larsen fra JB står for selve arrangementet på Rådhuspladsen, hvilket der er blevet informeret ud om i updaten d. 11/5, samt i mails til udvalgene. Taskforcen har står på kontakt til pressen, politigodkendelse og en mere bred invitation/information. De kontakter informationsmedarbejderen om at få det bredt ud, og laver et facebook-event. Taskforcen modtager desuden meget gerne feedback og inspiration dette kan sendes til Emilie Hellesøe. Ift. tivolituren efter warm up på rådhuspladsen. Begge børnebyer kommer, og Winnie Ramsing og Zandra Wamberg koordinerer her tilmeldinger og indkøb af billetter. De inviterer desuden interchanges mv. Der skal opfordres til at alle kommer i CISV-tøj på dagen, og der skal findes/laves engelske brochurer. - Frokostpause Winnie Ramsing præsenterede her, på vegne af den danske doris allen fond, en ny T-shirt, der vil blive tilgængelig via CISV butikken snart. Overskuddet vil gå til fonden. Det bemærkes at der både vil være en herre- og en dame-version, men at dameversionen er relativt lille i størrelsen. - Stormøde Kommisoriet for taskforcen præsenteres tf en skal stå for hele arrangementet fra start til slut. HB lægger vægt på at der på stormødet skal være fokus på lokalforeninger og erfaringsudveksling, gerne med møder for de forskellige roller (kasserer, formænd, kontaktpersoner for de enkelte ting, osv.). Det skal føles vedkommende og relevant for lokalforeningerne at deltage. Der bliver desuden lagt vægt på at der også er noget for menige medlemmer, og at der er noget socialt om aftenen evt. med egenbetaling. Taskforcen består pt. af Nanna Beiter, Mette Liebst og Jesper Lykking. Desuden inviteres udvalgsformændene.

6 - Vedtægtsforberedende Jesper Lykking har på TF'ens vegne forberedt et indlæg, med fokus på at finde ud af hvordan vi kan strukturere vores organisation så den bedst understøtter vores kerneydelser. Der blev i diskussionen lagt vægt på hvordan vi får en større sammenhængskraft, og hvordan vi bliver mere effektive, så der skal bruges mindre tid på bureaukrati, og kan bruges mere tid og energi på vores programmer, og vores formål/kerneydelse. TF en tager ideerne med som inspiration, og arbejder videre med dem TF finder ud af hvordan man bedst får inddraget folk i diskussion af ideerne, og sørger for at der er et forslag om organisationsstruktur på HB-mødet i september. International - Organizational Review Trustee Mette Liebst præsenterer kort ideerne i Organizational Review og opfordrer folk til at komme til eftermiddagsmødet d. 14/6, hvor de konkrete motions vil blive diskuteret. Fra HB kom der kommentarer på den nye struktur, hvor der var en udpræget tvivl om værdien i ideen om et Advisory Council der kun mødes hvert tredje år. Det gør at det er usandsynligt at der vil være nogen større grad af kontinuitet i hvem der tager med, og det antager at der er en fra hver lokalafdeling der har interessen, overblikket og kompetencerne til at kunne deltage i et sådant council på en konstruktiv måde. Folk i LF erne har ofte fokus på det der sker lokalt, og har derfor sjældent tiden eller interessen til at gå op i det internationale niveau. Der virker trustee-funktionen bedre, at der er en der har interessen og overblikket over det internationale, og som kan bringe CISV Danmarks interesser med der. Desuden blev der lagt vægt på måden hvorpå Governing Board skal vælges, da der her er bred enighed om at der skal være en geografisk/kulturel spredning. HB opfordrer Mette til at arbejde for en høj grad af diversitet i GB, så der eksempelvis skal vælges regionale repræsentanter. Mette laver en dansk version af strukturtegningen fra PP-showet. Ift. eftermiddagsmødet d. 14/6 sender Mette ud med oversigt over motions og deres betydning. Både til tilmeldte og HB. - Kommunikationsplan Vores informationsmedarbejder har udarbejdet en analyse af vores kommunikations, både internt og eksternt. Denne er forelagt for DL, og blev her præsenteret i kort version mundtligt. Hovedpunkter: - Der er mangel på stringens og målrettethed i vores brug af kommunikation. - Der er ikke tilstrækkelige overvejelser om hvilke målgrupper vi forsøger at ramme, det bliver for mudret og sporadisk.

7 Så der lægges op til en dialog om hvordan vi kan lave en målrettet kommunikation til dem vi vil nå, og få mere dynamik i vores kommunikation, da der ikke er noget liv i vores eksterne kommunikation. Det er, som udefrakommende, trist at se nyheder på hjemmesiden der er måneder gamle. Ideer: - Hver LF kunne have en ansvarlig for presse/kommunikation, der sørger for at der bliver taget billeder og skrevet lidt tekst ved arrangementer, og sender dette til informationsmedarbejderen. - Man kunne oprette en blog, eller et forum, nationalt, hvor man kan diskutere, erfaringsudveksle, mv. - Man kunne lave et officielt CISV DK visitkort, bare med hjemmeside, telefon nr., e.l. på, så man bare kan give det til folk efter man har fortalt dem om CISV. - Man kunne prøve at få JB ere eller andre til at melde sig som frivillige journalister for CISV. Det vil også kunne skrives på CV, og gøres officielt med en anbefaling, e.l., for at gøre det mere attraktivt. - Informationsmedarbejder kan prikke til LF erne når de lige har haft et arrangement, om de lige kan sende lidt tekst eller billeder, da de ellers ofte glemmer det i alt det andet der skal laves. - Hjemmesiden forsøger ligenu at være både til interne og eksterne på samme tid kan man gøre noget ved det? - Har vi kørt Search Engine Optimization (SEO) på vores hjemmeside, så den er nem at finde med google, o.l.? Desuden efterlyses mere initiativ fra centralt og en mere synlig informationsmedarbejder. Det bemærkes desuden at vi skal have noget ud om tivolidagen, og have hørt de tre camps om de vil have hjælp ift. Open Days. Informationsmedarbejderen opfordrer LF er til allerede nu at komme med ideer til hvad der skal i årsskriftet. LF er efterlyser en overordnet plan over hvad man gerne vil have i årsskriftet. - EJBM Emilie Hellesøe aflagde en kort beretning fra EJBM. Delegationen bestod af Zandra Wamberg, Emilie Hellesøe, Stefan Wachmann og Asbjørn Loua. Vi havde meldt os til at kunne tage EJBM 2013, men fik den ikke den gik i stedet til Polen. Dog blev Stefan valgt til det team der står for at facilitere EJBM. Et stort fokus for EJBM er projektgenerering. Her har Zandra og Emilie søsat et projekt om buddychapters på juniorplan, som de vil forsøge. Det er her Vestsjælland fra Danmark og Umeå fra Sverige der er blevet buddychapters. Derudover er Emilie i gang med at skrive en EJBM rapport, hvor det hele vil indgå. Det vil komme ud i løbet af næste 14 dage, formentlig via Update.

8 - Aktivitetsplan Der skete en omfordeling med resultatet: Nationalt - Nykøbing F overtager CFA fra Fyn, Roskilde tager stormødet, og der skal afklares hvem der tager JB træningsweekenden. Internationale aktiviteter Nykøbing F overtager seminarcamp fra Fyn, Amager vil gerne overtage IPP en fra Roskilde, mens Roskilde vil afklare hurtigt om de kan overtage Summercampen fra Nykøbing F. Desuden vil Veststjælland, Roskilde og Nykøbing F, i samarbejde med DL og måske en fra region 1, prøve at få opstartet et region 2 samarbejde. Der mangler desuden nogen til at afholde en BB i 2014, det skal udbydes til LF'erne. Handleplaner - Opfølgning/Visioner Udsat til næste møde LF - Selvevaluering Vestsjælland Bestyrelsen er vokset, det går godt med børnebyen, der efterlyses flere juniorer til buddychapter-projektet Roskilde Stor udskiftning i bestyrelsen, med mange nye kræfter. Det går generelt godt. Nordsjælland Det går godt. Amager Det går godt med Børnebyen. Der har været lidt udskiftninger i kontaktpersoner, leder og deltager i en af delegationerne, men alt fungerer fint. Aalborg Det går fint med summercampen, og generelt. H-V - Det går fint. YM gik godt i Påsken. Man er ved at være kommet sig ovenpå BB sidste år, og klar til næste BB.

9 Evt. Der blev spurgt om der nogensinde er givet tilskud til seminarcampere hos andre LF er, det var der ikke umiddelbart, men der blev henvist til at Doris Allen Fonden stadig modtog ansøgninger. Ift. HB-dagsorden blev der efterlyst mere plads til LF erfaringsudveksling, samt at alle bilag samles i et dokument, og at der skrives små vejledninger til punkterne, om det er meddelelses- eller beslutningspunkter, og hvad der i så fald skal besluttes. Bitten takkede for god ro og orden, og Jesper takkede for et godt møde, og en god ordstyrer.

Valg af ordstyrer, godkendelse af dagsorden, mv. Med udgangspunkt i vedhæftede bilag, lægges der op til en drøftelse af Fremtidens Stab.

Valg af ordstyrer, godkendelse af dagsorden, mv. Med udgangspunkt i vedhæftede bilag, lægges der op til en drøftelse af Fremtidens Stab. Valg af ordstyrer, godkendelse af dagsorden, mv. Med udgangspunkt i vedhæftede bilag, lægges der op til en drøftelse af Fremtidens Stab. Ifm. revisionen af regnskabet for 2011 manglede der regnskaber fra

Læs mere

Dagsorden. CISV Denmark Tlf: +[45] 33122478 Bornholmsgade 1, kld. Tlf: +[45] 40558273 1266 København K E-mail: office@dk.cisv.org www.cisv.

Dagsorden. CISV Denmark Tlf: +[45] 33122478 Bornholmsgade 1, kld. Tlf: +[45] 40558273 1266 København K E-mail: office@dk.cisv.org www.cisv. Dagsorden 1. Status, input og opdatering af årshjul.... 2 - HB og GF... 2 2. Status på økonomi. Budget, anvendt budget, forecast.... 2 - Opdatering fra bogholder... 2 - Regnskabs- og budgetopfølgning...

Læs mere

Dagsorden. Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00

Dagsorden. Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00 Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00 Dagsorden 1. Status, input og opdatering af årshjul.... 2 - Fernisering af kontoret... 2 - Informationsmedarbejder med på møder... 2 - National aktivitetsplan... 2

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 3 3. Status på LF... 5 4. Kommunikation.3 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 6 7. Akutte

Læs mere

Dagsorden. CISV Denmark Tlf: +[45] 33122478 Bornholmsgade 1, kld. Tlf: +[45] 40558273 1266 København K E-mail: office@dk.cisv.org www.cisv.

Dagsorden. CISV Denmark Tlf: +[45] 33122478 Bornholmsgade 1, kld. Tlf: +[45] 40558273 1266 København K E-mail: office@dk.cisv.org www.cisv. Dagsorden Dagsorden... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. 1. Status, input og opdatering af årshjul....2 - Bogholderstillingen orientering (Jesper og Anders)... 2 - Kontoret indretning med ny ansat (Nanna)...

Læs mere

Tid: 10:00-16:00 HB møde. fee-udligningssystem

Tid: 10:00-16:00 HB møde. fee-udligningssystem Dagsorden for CISV Danmarks HB møde 16. september 2012 Tid: 10:00-16:00 HB møde Sted: Roskilde Min Start Stop Formalia Kontor/Nationalt Valg af Dirigent, godkendelse af dagsorden. Evaluering af Raptim-billetter

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation.3 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 5 7. Akutte

Læs mere

Tid: 9. maj 2015 kl. 09.00-15.00 Scherfigsvej 5, 2100 København Ø. Morgenmad Valgfri morgenmad inden mødets start 30 9.00 9.30

Tid: 9. maj 2015 kl. 09.00-15.00 Scherfigsvej 5, 2100 København Ø. Morgenmad Valgfri morgenmad inden mødets start 30 9.00 9.30 Dagsorden for CISV Danmarks HB møde Tid: 9. maj 2015 kl. 09.00-15.00 Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Min Start Stop Morgenmad Valgfri morgenmad inden mødets start 30 9.00 9.30 Formalia del 1 Nationalt

Læs mere

CISV Danmark Ordinær Generalforsamling Referat 19.marts 2011

CISV Danmark Ordinær Generalforsamling Referat 19.marts 2011 CISV Danmark Ordinær Generalforsamling Referat 19.marts 2011 Dagsorden a) Valg af dirigent b) Hovedbestyrelsen aflægger beretning om virksomhed i det forløbne år c) Hovedbestyrelsen aflægger regnskab for

Læs mere

1. Status, input og opdatering af årshjul

1. Status, input og opdatering af årshjul Indholdsfortegnelse 1. Status, input og opdatering af årshjul... 2 - Procedure for valg af udvalgsformænd... 2 - HB møde indhold til infofilen... 2 2. Status på økonomi. Budget, anvendt budget, forecast....

Læs mere

DL møde 28/1 2014. 30. januar 2014. 1. Bordet rundt og status på aktiviteter 3 2. Status på økonomi 3

DL møde 28/1 2014. 30. januar 2014. 1. Bordet rundt og status på aktiviteter 3 2. Status på økonomi 3 DL møde 28/1 2014 1. Bordet rundt og status på aktiviteter 3 2. Status på økonomi 3 3. Medlemsdatabase status, nye, udmeldte 3 4. Optimering af opgaver 3 5. Status på LF 3 6. Nyheder til hjemmesiden og

Læs mere

28. maj DL-møde

28. maj DL-møde DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 5 7. Akutte problemer og andre

Læs mere

Bilag Tid: 12. maj 2013 11:00-16:00 Sted: DUF, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Bemærk: Ekstraordinær Generalforsamling 16:00-17:00.

Bilag Tid: 12. maj 2013 11:00-16:00 Sted: DUF, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Bemærk: Ekstraordinær Generalforsamling 16:00-17:00. Dagsorden for HB møde, CISV Danmark Bilag Tid: 12. maj 2013 11:00-16:00 Sted: DUF, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Bemærk: Ekstraordinær Generalforsamling 16:00-17:00. Min Start Stop Formalia Valg af

Læs mere

Konstituering af næstformand og kasserer v. Karin. RM: Kandidat: Linda Holmberg. NUDD: Kandidat: Alexander Støvelbæk

Konstituering af næstformand og kasserer v. Karin. RM: Kandidat: Linda Holmberg. NUDD: Kandidat: Alexander Støvelbæk Dagsorden for CISV Danmarks HB møde Formalia Tid: 20. september 2014 09:00-15:00 Sted: Skanderborg Realskole Adgelgade 129 8660 Skanderborg Bemærk: Konstituering af næstformand og kasserer samt valg af

Læs mere

Tid: 15. marts 2015 kl. 09.00-16.00 Kastrupgårdskolen, Blåklokkevej 1, Kastrup. Morgenmad Valgfri morgenmad inden mødets start 60 9.00 10.

Tid: 15. marts 2015 kl. 09.00-16.00 Kastrupgårdskolen, Blåklokkevej 1, Kastrup. Morgenmad Valgfri morgenmad inden mødets start 60 9.00 10. Dagsorden for CISV Danmarks HB møde Tid: 15. marts 2015 kl. 09.00-16.00 Kastrupgårdskolen, Blåklokkevej 1, Kastrup Min Start Stop Morgenmad Valgfri morgenmad inden mødets start 60 9.00 10.00 Formalia B:

Læs mere

dagsorden B: Godkendelse af HB Forretningsorden

dagsorden B: Godkendelse af HB Forretningsorden Dagsorden for CISV Danmarks HB møde Morgenmad Formalia del 1 Tid: 22. november 2014 kl. 09.00-16.00 DUF Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Fra kl. 9 er det muligt at komme og få morgenmad inden mødet formelle

Læs mere

CISV Denmark Sted: DUF, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Bemærk: Ekstraordinær Generalforsamling 15:00-16:00.

CISV Denmark Sted: DUF, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Bemærk: Ekstraordinær Generalforsamling 15:00-16:00. Dagsorden for CISV Danmarks HB møde Tid: 10. maj 2014 09:00-15:00 Formalia Økonomi Kommunikation Valg af Dirigent, godkendelse af dagsorden O: Status på Økonomi v. Claus O: Årsskrift v. Karin D&B: Hjemmesiden

Læs mere

Tid: 11:00-17:00 HB møde Sted: DUF, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø

Tid: 11:00-17:00 HB møde Sted: DUF, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Dagsorden for CISV Danmarks HB møde 25. november 2012 Tid: 11:00-17:00 HB møde Sted: DUF, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Min Start Stop Formalia 1. Valg af Dirigent, godkendelse af dagsorden. Aktivitetsplaner

Læs mere

Økonomi Orientering om helårs Max Levig forsikring 5 10:30 10:35 Nyt dokument om budget- og

Økonomi Orientering om helårs Max Levig forsikring 5 10:30 10:35 Nyt dokument om budget- og Dagsorden for CISV Danmarks HB møde Tid: 10. marts 2013 10:00-16:00 Sted: Kastrupgårdskolen Min Start Stop Formalia Valg af Dirigent, godkendelse af 5 10:00 10:05 dagsorden. Præsentationsrunde 10 10:05

Læs mere

Den nye kasserer og den nye sekretær blev til start budt velkommen, og der blev forventningsafstemt. CISV Danmark Tlf.

Den nye kasserer og den nye sekretær blev til start budt velkommen, og der blev forventningsafstemt. CISV Danmark Tlf. Dagsorden 1. Status, input og opdatering af årshjul.... 3 Ekstraordinær GF... 3 Sidste HB-møde... 3 Næste HB-møde... 4 ILTS... 4 2. Status på økonomi... 4 Budget, regnskab og IT... 4 Tidsplan:... 4 Kommentarer...

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation.3 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 6 7. Akutte

Læs mere

Lokalforeninger O: Status på stabe og aktiviteter 15 10.40 10.55 Kommunikation O: Merchandise

Lokalforeninger O: Status på stabe og aktiviteter 15 10.40 10.55 Kommunikation O: Merchandise Dagsorden for s HB møde Tid: 13. marts kl 9.30-14.30 Sted: Min Start Stop Morgenmad Morgenmad er ikke obligatorisk 30 9.30 10.00 Formalia del 1 B: Valg af mødeleder 5 10.00 10.05 Nationalt Navnerunde og

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation... 6 5. Status på udvalgsarbejde... 6 6. Nyt fra international... 7 7. Akutte

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation... 5 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 5 7. Akutte

Læs mere

INFO-PACK. Kære deltager. Tak for din tilmelding til CISV Danmarks stormøde lørdag d. 16. september!

INFO-PACK. Kære deltager. Tak for din tilmelding til CISV Danmarks stormøde lørdag d. 16. september! INFO-PACK Kære deltager Tak for din tilmelding til CISV Danmarks stormøde lørdag d. 16. september! I denne info-pack kan du finde en masse praktiske oplysninger om stormødet og middag bagefter. Du kan

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 5 4. Kommunikation... 5 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 5 7. Akutte

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation... 5 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 5 7. Akutte

Læs mere

17. marts 2014. DL-møde 17.03 2014

17. marts 2014. DL-møde 17.03 2014 DL-møde 17.03 2014 DL-møde 17.03 2014... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 3 3. Status på LF... 3 5. Status på udvalgsarbejde... 4 6. Nyt fra international... 4 7.

Læs mere

DL: Mette Liebst-Olsen, Natascha Wermuth Iermiin, Emilie Hellesøe, Nanna Beiter, Jesper Lykking

DL: Mette Liebst-Olsen, Natascha Wermuth Iermiin, Emilie Hellesøe, Nanna Beiter, Jesper Lykking DL-møde 23.09 2013 DL-møde 23.09 2013... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 3 3. Medlemsdatabase status, nye, udmeldte.... 3 4. Status på LF... 4 6. Status, input og

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 3 3. Status på LF... 3 4. Kommunikation.3 5. Status på udvalgsarbejde... 4 6. Nyt fra international... 4 7. Akutte

Læs mere

DL: Jesper Lykking, Claus Warmdahl, Natascha Wermuth Iermiin, Emilie Hellesøe, Mette Liebst-Olsen, Nanna Beiter.

DL: Jesper Lykking, Claus Warmdahl, Natascha Wermuth Iermiin, Emilie Hellesøe, Mette Liebst-Olsen, Nanna Beiter. DL-møde 26.08 2013 DL-møde 26.08 2013... 1 1. Status, input og opdatering af årshjul....3 2. Status på økonomi... 5 3. Medlemsdatabase status, nye, udmeldte.... 6 4. Status på LF... 6 6. Bordet rundt og

Læs mere

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV)

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) Forslag de unge sætter sig med Christina og planlægger aktiviteter, mens de gamle tager alt det

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation... 4 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 5 7. Akutte

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation... 4 5. Status på udvalgsarbejde... 4 6. Nyt fra international... 4 7. Akutte

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation.3 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 5 7. Akutte

Læs mere

Mandag d. 29. oktober kl. 18.00. Tilstede

Mandag d. 29. oktober kl. 18.00. Tilstede DL-møde 29.10 2013 DL-møde 29.10 2013... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Medlemsdatabase status, nye, udmeldte... 4 4. Optimering af opgaver... 5 5. Status

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation... 4 5. Status på udvalgsarbejde... 4 6. Nyt fra international... 4 7. Akutte

Læs mere

Referat for HB møde, CISV Danmark. Tid: 9. marts 2013 9:00-15:00 Sted: Stavnsholtskolen, Stavnsholtvej 43, 3520 Fa- rum.

Referat for HB møde, CISV Danmark. Tid: 9. marts 2013 9:00-15:00 Sted: Stavnsholtskolen, Stavnsholtvej 43, 3520 Fa- rum. Referat for HB møde, CISV Danmark Tid: 9. marts 2013 9:00-15:00 Sted: Stavnsholtskolen, Stavnsholtvej 43, 3520 Fa- rum. Formalia: Dirigent: Natascha Lermiin 0. Dagsorden godkendes med følgende input: a.

Læs mere

CISV Fyn Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling 2014.

CISV Fyn Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling 2014. CISV Fyn Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling 2014. CISV Fyn indkalder til ekstraordinær generalforsamling torsdag d. 13 marts kl. 19.30 Ungdomsklubben ved Tarup skole Tarupgårdsvej 1, 5210

Læs mere

Daglig Ledelsesmøde, Referat

Daglig Ledelsesmøde, Referat Daglig Ledelsesmøde, Referat CISV Danmark 28.09.2017 kl. 18. 21.00 Sted CISV kontoret Forberedelse Seneste DL referat samt vedhæftede bilag Mødedeltagere Daglig Ledelse Anne med via Skype Områder 1. Evaluering

Læs mere

DL-møde 22.05 2013... 1. 1. Status, input og opdatering af årshjul... 3. 2. Status på økonomi... 6. Bank... 7

DL-møde 22.05 2013... 1. 1. Status, input og opdatering af årshjul... 3. 2. Status på økonomi... 6. Bank... 7 DL-møde 22.05 2013 DL-møde 22.05 2013... 1 1. Status, input og opdatering af årshjul.... 3 2. Status på økonomi... 6 Bank... 7 3. Medlemsdatabase status, nye, udmeldte.... 7 4. Status på LF... 7 6. Bordet

Læs mere

Stormøde, generalforsamling og HB-møder v/bitten Warmdahl (D & B) Generalforsamling 2014 v/bitten Warmdahl (O & D & B) Pause Frokost 30 12:30 13:00

Stormøde, generalforsamling og HB-møder v/bitten Warmdahl (D & B) Generalforsamling 2014 v/bitten Warmdahl (O & D & B) Pause Frokost 30 12:30 13:00 Dagsorden, CISV Danmark HBmøde 24. nov. 2013 Formalia Bilag nr. Tid: 11:00-17:00 HB møde Sted: DUF, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Min Start Stop Valg af Dirigent, godkendelse af dagsorden. 5 11:00 11:05

Læs mere

Dagsorden for CISV Danmarks Ordinære Nationale Generalforsamling 10. marts 2012 Tid: 14.00-19.00 Sted: DUF, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø

Dagsorden for CISV Danmarks Ordinære Nationale Generalforsamling 10. marts 2012 Tid: 14.00-19.00 Sted: DUF, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Dagsorden for CISV Danmarks Ordinære Nationale Generalforsamling 10. marts 2012 Tid: 14.00-19.00 Sted: DUF, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø a. Valg af dirigent b. Hovedbestyrelsen aflægger beretning om

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation.3 5. Status på udvalgsarbejde... 4 6. Nyt fra international... 4 7. Akutte

Læs mere

Referat af HB-møde den

Referat af HB-møde den Referat af HB-møde den 10.03.18. Godkendelse af dagsorden. Dagsorden godkendt. Introduktionsrunde Nordjylland: Alex Hendriksen. Aarhus: pr. 1.9. CISV Midtjylland: Liv Pedersen (formand) og Viktoria Torup

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation... 4 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 5 7. Akutte

Læs mere

INFO-PACK. Kære deltager. Tak for din tilmelding til CISV Danmarks stormøde lørdag d. 15. september!

INFO-PACK. Kære deltager. Tak for din tilmelding til CISV Danmarks stormøde lørdag d. 15. september! INFO-PACK Kære deltager Tak for din tilmelding til CISV Danmarks stormøde lørdag d. 15. september! I denne info-pack kan du finde en masse praktiske oplysninger om stormødet og middag bagefter. Du kan

Læs mere

HB-møde d. 21. maj 2016 kl

HB-møde d. 21. maj 2016 kl HB-møde d. 21. maj 2016 kl. 10.00-14.00 Tilstede: Hovedbestyrelsen: Lili Westermann (Hareskov-Værløse), Cecilie Rasmussen (NJR), Mia Engel (NJR), Frederikke Blemings (Amager), Lone Bak (Næstformand), Josefine

Læs mere

Hovedbestyrelsen (herefter HB) agerer i henhold til følgende forretningsorden:

Hovedbestyrelsen (herefter HB) agerer i henhold til følgende forretningsorden: Vedtaget d. 22. november 2014 Forretningsorden for CISV Danmarks Hovedbestyrelse CISV Danmark er etableret som en selvstændig organisation i Danmark. CISV Danmark er tilsluttet CISV International og agerer

Læs mere

1. Formål. 2. Udvalgets opbygning. 3. Arbejds- og ansvarsomåder. 1. Nationale Juniorrepræsentanter. 2. Junior Branch Teamet. 1.

1. Formål. 2. Udvalgets opbygning. 3. Arbejds- og ansvarsomåder. 1. Nationale Juniorrepræsentanter. 2. Junior Branch Teamet. 1. 1. Formål 1.1 At motivere og vedligeholde Junior Branch (JB), for 11-25 årige CISV medlemmer i Danmark, i henhold til O-15. 1.2 At repræsentere JB Danmarks medlemmer (alle medlemmer mellem 11-25 år) nationalt

Læs mere

Referat af HB-møde, lørdag den

Referat af HB-møde, lørdag den Referat af HB-møde, lørdag den 16.09.2017. Tilstede: Pernille Kok, formand Jesper Lykking, næstformand Anders Wulff Kristiansen, landskasserer Cecilie Rasmussen, national junior repræsentant Alex Hendriksen,

Læs mere

Vedtægter for CISV Danmark

Vedtægter for CISV Danmark Vedtægter for CISV Danmark 1 - Navn, tilknytning, hjemsted Stk. 1 - Foreningens navn er CISV Danmark. Stk. 2 - Foreningen er internationalt tilsluttet CISV International. Stk. 3 - Foreningens hjemsted

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation... 5 5. Status på udvalgsarbejde... 6 6. Nyt fra international... 6 7. Akutte

Læs mere

Daglig Ledelsesmøde, Referat

Daglig Ledelsesmøde, Referat Daglig Ledelsesmøde, Referat CISV Danmark 31.08.2017 kl. 18. 21.00 Sted CISV kontoret Mødedeltagere Daglig Ledelse:, Jesper, Anders, Cecilie, Tone. CISV Danmarks ansatte:, Tina (ref.) Områder 1. Status

Læs mere

Med denne vedtægtsændring ændrer vi foreningens navn, så foreningens navn stemmer overens med det navn vi til dagligt bruger.

Med denne vedtægtsændring ændrer vi foreningens navn, så foreningens navn stemmer overens med det navn vi til dagligt bruger. Forslag til vedtægtsændringer Ekstraordinær generalforsamling maj 2013 Tilstedeværende - 14 stemmeberettigede: Pia Lykking (Amager), Christian Lykking (Amager), Rasmus Johansen (Amager), Alex Hendriksen

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 3 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation.3 5. Status på udvalgsarbejde... 4 6. Nyt fra international... 4 7. Akutte

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 5 3. Status på LF... 5 4. Kommunikation... 6 5. Status på udvalgsarbejde... 7 6. Nyt fra international... 7 7. Akutte

Læs mere

Frivillighåndbog Bestyrelsesarbejde

Frivillighåndbog Bestyrelsesarbejde Frivillighåndbog Bestyrelsesarbejde 1 Indhold Bestyrelsens arbejde... 3 Generalforsamling og bestyrelse... 3 Bestyrelse... 3 Formandsposten... 4 Næstformandsposten... 4 Kassereren... 5 Sekretæren... 5

Læs mere

Vedtægter for CISV Danmark

Vedtægter for CISV Danmark Vedtægter for 1 - Navn, tilknytning, hjemsted Stk. 1 - Foreningens navn er. Stk. 2 - Foreningen er internationalt tilsluttet CISV International. Stk. 3 - Foreningens hjemsted er Danmark 2 - Formål Stk.

Læs mere

Nyhedsbrev. CISV Nordsjælland. Oktober 2012. Det kan du se:

Nyhedsbrev. CISV Nordsjælland. Oktober 2012. Det kan du se: Oktober 2012 CISV Nordsjælland Det kan du se: Info aften Her kan du se datoerne for vores kommende infomøder. Siden Sidst Nyt medlemssystem Vi har fået nyt medlemssystem, og her kan du læse hvad det for

Læs mere

HB-møde d. 12. marts 2017 kl

HB-møde d. 12. marts 2017 kl HB-møde d. 12. marts 2017 kl. 10.00-15.00 Tilstede: Hovedbestyrelsen: Birgitte Guldbrandsen (Hareskov-Værløse), Cecilie Rasmussen (NJR), Winnie Ramsing (Amager), Anders Wulff (Landskasserer), Alex Hendriksen

Læs mere

Dagsorden - bestyrelsesmøde d. 13. Maj 2019 Afholdes hos: Emilie, Carlsgade 7, 1tv Odense C.

Dagsorden - bestyrelsesmøde d. 13. Maj 2019 Afholdes hos: Emilie, Carlsgade 7, 1tv Odense C. Dagsorden - bestyrelsesmøde d. 13. Maj 2019 Afholdes hos: Emilie, Carlsgade 7, 1tv. 5000 Odense C. Til stede: Rikke, Emilie, Karen, Albert, Caroline, Betina, Helle, Jette, Laura Afbud: Tine, Ida 1. Step

Læs mere

29. april 2014. DL-møde

29. april 2014. DL-møde DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 5. Status på udvalgsarbejde... 4 6. Nyt fra international... 4 7. Akutte problemer og andre

Læs mere

Tina er ved at være godt inde i rollen som nationalsekretær, og vi regner med at Update kommer ud igen hver 14. dag snart.

Tina er ved at være godt inde i rollen som nationalsekretær, og vi regner med at Update kommer ud igen hver 14. dag snart. Hovedbestyrelsesmøde Sted: Østerhøjskolen Klakkebjerg 4, 2750 Ballerup /lærerværelset Dato: 18.11.2017 Mødestart: 10.30, let brunch fra kl. 10.00 Forberedelse: Seneste HB referat samt vedhæftede bilag

Læs mere

Landsforeningen CISV Danmark. Årsrapport for 2009

Landsforeningen CISV Danmark. Årsrapport for 2009 Landsforeningen CISV Danmark Årsrapport for 2009 1 Indholdsfortegnelse Oplysninger om foreningen side 3 Årsberetning side 4 Ledelsespåtegning side 5 Revisionspåtegning side 6 Anvendt regnskabspraksis side

Læs mere

Referat af HB-møde den 26.maj 2018.

Referat af HB-møde den 26.maj 2018. Referat af HB-møde den 26.maj 2018. Sted: DUFs lokaler, Scherfigsvej 5, 2100 Kbh. Ø Deltagere: Daglig Ledelse: Jesper Lykking Pernille Kok Tone Stauning Anne- Mette Sillassen Anne Tetens (via Skype) HB:

Læs mere

Arbejdsopgaver i relation til det nye medlemssystem

Arbejdsopgaver i relation til det nye medlemssystem Arbejdsopgaver i relation til det nye medlemssystem Medlemshåndtering Lokalforeninger Udvalg Sekretæren Bogholder Medlemmer ne Systemansvarlig Indmeldelse Bistår med svar på spørgsmål/henvendels er Kontrol

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 5 3. Status på LF... 5 4. Kommunikation... 6 5. Status på udvalgsarbejde... 6 6. Nyt fra international... 6 7. Akutte

Læs mere

Det skal du vide fra sidste Daglig Ledelsesmøde!

Det skal du vide fra sidste Daglig Ledelsesmøde! Det skal du vide fra sidste Daglig Ledelsesmøde! 29-05-2017 Hvem deltog? Fra Daglig Ledelse: Pernille Kok, Tone Stauning, Cecilie Rasmussen, Anders Kristiansen, Jesper Lykking, Anne Tetens Fra kontoret:

Læs mere

building global friendship fyn

building global friendship fyn building global friendship Vedtægter for foreningen CISV Fyn i Navn, hjemsted og tilknytning Stk. i Foreningens navn er CISV Fyn. Foreningens hjemsted er Odense Kommune. Foreningen er stiftet den 17. maj

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 6 3. Status på LF... 6 4. Kommunikation... 6 5. Status på udvalgsarbejde... 7 6. Nyt fra international... 7 7. Akutte

Læs mere

Referat af HB-møde d. 19. november 2016 kl

Referat af HB-møde d. 19. november 2016 kl Referat af HB-møde d. 19. november 2016 kl. 10.00-15.00 Tilstede: Hovedbestyrelsen: Birgitte Guldbrandsen (Hareskov-Værløse), Cecilie Rasmussen (NJR), Winnie Ramsing (Amager), Anders Wulff (Formand), Alex

Læs mere

Landsforeningen CISV Danmark. Årsrapport for CVR nr.:

Landsforeningen CISV Danmark. Årsrapport for CVR nr.: Landsforeningen CISV Danmark Årsrapport for 2012 CVR nr.: 27629172 1 Indholdsfortegnelse Oplysninger om foreningen side 3 Ledelsesberetning side 4 Ledelsespåtegning side 5 Den uafhængige revisors erklæringer

Læs mere

HB-møde d. 18. september 2016 kl

HB-møde d. 18. september 2016 kl HB-møde d. 18. september 2016 kl. 10.00-15.00 Tilstede: Hovedbestyrelsen: Birgitte Guldbrandsen (Hareskov-Værløse), Cecilie Rasmussen (NJR), Winnie Ramsing (Amager), Lone Bak (Afgået næstformand), Anders

Læs mere

Ann-Mari Simonsen, Steen Andersen, Anette Linderstrøm, Merete Kragh. 1/16 16/ Valg af mødeleder 3

Ann-Mari Simonsen, Steen Andersen, Anette Linderstrøm, Merete Kragh. 1/16 16/ Valg af mødeleder 3 REFERAT FOA Nordsjælland - afdelingsbestyrelsen Dato: 12.02.2016 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland - mødelokale 1 + 2 Arkivsag: 16/26183 Tilstede: Ikke tilstede: Anita Herold Gudmundsson, Rie Hestehave,

Læs mere

Procedure for etablering af nye aktiviteter

Procedure for etablering af nye aktiviteter Procedure for etablering af nye aktiviteter Styregruppen for døgninstitutioner Indholdsfortegnelse 1. Formål.... 1 2. Første kontakt.... 1 3. Samarbejdsaftalen... 2 4. køreplan... 3 5. rekruttering af

Læs mere

Onlinemøde Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde

Onlinemøde Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde FORMALIA: Hvor: Online Referent: Ordstyrer: Deltagere: Frederikke, Helena,,, Tilde, Sofus Ikke tilstede: Theis Tidsperspektiv for mødet: 1): Godkendelse af dagsorden: Godkendt 2): Godkendelse af referat

Læs mere

DUFs Lokaler, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Dato:

DUFs Lokaler, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Dato: Hovedbestyrelsesmøde Sted: DUFs Lokaler, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Dato: 17.11.2018 Mødedeltagere: HB samt inviterede udvalg Mødeleder: Jesper Referat Formalia Godkendelse af dagsorden Dagsorden

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2019

GUIDE Udskrevet: 2019 GUIDE Dirigent på foreningens generalforsamling Udskrevet: 2019 Indhold Dirigent på foreningens generalforsamling........................................... 3 2 Guide Dirigent på foreningens generalforsamling

Læs mere

2. Introduktionsrunde af HB og udvalg samt Daglig Ledelses medlemmer.

2. Introduktionsrunde af HB og udvalg samt Daglig Ledelses medlemmer. Referat af Hovedbestyrelsesmøde den 15. og 16. september 2018 Sted: Østervangsskolen, Astersvej 15, 4000 Roskilde. Lørdag, den 15.september Mødeleder og referent: Pernille Deltagere: Formand Pernille Kok,

Læs mere

Dagsorden d. 30.marts 2016 hos Tine

Dagsorden d. 30.marts 2016 hos Tine Dagsorden d. 30.marts 2016 hos Tine 1. Kommentarer til referatet fra sidst 2. I forlængelse af konstituering fra sidst a. valgperioder skal afklares 3. Step up a. information om mødet med staben på campsite

Læs mere

Ordinær generalforsamling i CISV Fyn tirsdag d. 15. januar 2019 kl. 19 på Sct. Knuds Gymnasium

Ordinær generalforsamling i CISV Fyn tirsdag d. 15. januar 2019 kl. 19 på Sct. Knuds Gymnasium Ordinær generalforsamling i CISV Fyn tirsdag d. 15. januar 2019 kl. 19 på Sct. Knuds Gymnasium Endelig dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsen aflægger beretning om det forløbne år 3.

Læs mere

Dagsorden bestyrelsesmøde d. 16.06.16.

Dagsorden bestyrelsesmøde d. 16.06.16. Dagsorden bestyrelsesmøde d. 16.06.16. Vi mødes hos Finnbjørg kl. 18:00 til fællesspisning inden mødet J 1. Step Up: Status på sted 2. Step up: Status på køkken; kitchen staff, mad, køkkenvejledning 3.

Læs mere

19. juli 2011. Infofile for Landsforeningen CISV Danmark

19. juli 2011. Infofile for Landsforeningen CISV Danmark 19. juli 2011 Infofile for Landsforeningen CISV Danmark 1 Indhold Indledning... 4 ORGANISATIONEN... 5 STRUKTUR... 6 HOVEDBESTYRELSEN (HB)... 9 DAGLIG LEDELSE (DL)... 10 ARBEJDSGANGE FOR CISV DANMARKS HOVEDBESTYRELSE...

Læs mere

Referat CISV Danmarks Generalforsamling 12. marts 2016

Referat CISV Danmarks Generalforsamling 12. marts 2016 Referat CISV Danmarks Generalforsamling 12. marts 2016 1. Valg af dirigent: Jens Fisker Carlsbæk Valg af referent: Josefine Magnussen 2. Formand aflægger beretning om virksomhed i det forløbne år. 2015

Læs mere

Journalistisk referat

Journalistisk referat Journalistisk referat Mødet i dag havde som hovedfokus at skabe overblik over de forskellige udvalg og deres arbejde, opdatere udvalgende, samt at diskutere strukturen for Studenterhuset herunder også

Læs mere

OFFICIEL PRECAMP FOR UDDANELSESWEEKEND 3

OFFICIEL PRECAMP FOR UDDANELSESWEEKEND 3 OFFICIEL PRECAMP FOR UDDANELSESWEEKEND 3 Kære -deltagere Det er med stor glæde, at vi hermed inviterer Jer til den store Uddannelsesweekend 3, der markerer afslutningen på Jeres oplevelse og uddannelse

Læs mere

1. Formalia 1.1. Valg af ordstyrer Theis 1.2. Valg af referent Ronja

1. Formalia 1.1. Valg af ordstyrer Theis 1.2. Valg af referent Ronja RUC ers by Choice Referat af koordinationsmøde 20. juni 2011 Tilstede: Ronja, Theis, Michelle, Ena, Bjørn, Dion og Sandra Ikke til stede: Sally, Mathias, Jeppe, Karina og julie 1. Formalia 1.1. Valg af

Læs mere

Valg af dirigent: Konstitueret formand Jesper Lykking foreslår Søren Løland som dirigent. Søren vælges som dirigent.

Valg af dirigent: Konstitueret formand Jesper Lykking foreslår Søren Løland som dirigent. Søren vælges som dirigent. Referat af ordinær Generalforsamling den 9. marts 2019 Kastrupgårdskolen, Blåklokkevej 1, Kastrup. Ca. 20 fremmødte. Valg af dirigent: Konstitueret formand Jesper Lykking foreslår Søren Løland som dirigent.

Læs mere

Referat fra IMCC Lokalafdeling Odense

Referat fra IMCC Lokalafdeling Odense Referat fra IMCC Lokalafdeling Odense ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2014 IMCC Lokalafdeling Odense ORDINÆR GENERALFORSAMLING Onsdag 12. November 2014 kl. 18-19.30 1. Formalia a. Velkomst Formændene byder velkommen

Læs mere

Landsbestyrelsen 2014 Bestyrelsesmøde d. 04.10.2014

Landsbestyrelsen 2014 Bestyrelsesmøde d. 04.10.2014 1. Formelt Tilstedeværende: Valg af ordstyrer: Mødeleder Valg af referent: Godkendelse af dagsorden: Godkendelse af referat fra sidst Opfølgning på opgaver fra sidste møde Jesper Mølgaard, Marie Hauerslev,

Læs mere

Inspiration til samarbejdet i forældrebestyrelser i dagtilbud i Gentofte Kommune Forældrebestyrelser har stor frihed til at tilrettelægge deres

Inspiration til samarbejdet i forældrebestyrelser i dagtilbud i Gentofte Kommune Forældrebestyrelser har stor frihed til at tilrettelægge deres Inspiration til samarbejdet i forældrebestyrelser i dagtilbud i Gentofte Kommune Forældrebestyrelser har stor frihed til at tilrettelægge deres arbejde denne folder tjener som inspiration Inspiration til

Læs mere

DL-møde. Tirsdag den 25. oktober kl på kontoret. Tilstede. DL: Anders, Cecilie, Mia, Anne. Kontor: Katja. Referent: Katja

DL-møde. Tirsdag den 25. oktober kl på kontoret. Tilstede. DL: Anders, Cecilie, Mia, Anne. Kontor: Katja. Referent: Katja DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 2 2. Status på økonomi... 3 3. Status på LF... 3 4. Kommunikation... 5 5. Status på udvalgsarbejde... 6 6. Nyt fra international... 7 7. Akutte

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne

Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne Sådan fungerer beboermødet I denne retningslinje vil vi beskrive, hvordan beboermødet (også kaldet afdelingsmødet i DUAB regi) fungerer og hvilket ansvar

Læs mere

Straffeattester. Børneattester 2 Straffeattester 1. Tavshedserklæringer 3

Straffeattester. Børneattester 2 Straffeattester 1. Tavshedserklæringer 3 Attester og tavshedserklæringer I har vi en fælles interesse i, at medlemmer i alle aktive funktioner i foreningen kan deltage trygt og sikkert. Vi overholder i denne henseende dansk lovgivning og CISV

Læs mere

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup,

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, 25. oktober, 2014 Referat Repræsentantskabsmøde 2014 Tid: Lørdag d. 25. oktober 2014 kl. 13.00 17.30 Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, Dagsorden ifølge vedtægterne:

Læs mere

Bestyrelsesmøde Alternativet Storkreds Sjælland 16. Nov. 2015, hos Jeppe kl Godkendelse af bestyrelsesmøde referatet fra den

Bestyrelsesmøde Alternativet Storkreds Sjælland 16. Nov. 2015, hos Jeppe kl Godkendelse af bestyrelsesmøde referatet fra den Bestyrelsesmøde Alternativet Storkreds Sjælland 16. Nov. 2015, hos Jeppe kl. 19.00-21.00 Dagsorden: 1 Valg af referent og ordstyrer 2 Velkommen til Birte fra Sekretariatet 3 Godkendelse af bestyrelsesmøde

Læs mere

Dansk e-damper Forening Vedtægter af den

Dansk e-damper Forening Vedtægter af den Dansk e-damper Forening Vedtægter af den 13.11.2015 1 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Dansk e-damper Forening eller forkortet DADAFO. Den forkortede version har lige gyldighed med det fulde navn.

Læs mere

Dagsorden BESTYRELSESMØDE. Sted: Værløse Dato: 12. april 2014. Steen, Lars, Anette, Ulla. Deltagere: Ikke mødt:

Dagsorden BESTYRELSESMØDE. Sted: Værløse Dato: 12. april 2014. Steen, Lars, Anette, Ulla. Deltagere: Ikke mødt: BESTYRELSESMØDE Sted: Værløse Dato: 12. april 2014 Deltagere: Steen, Lars, Anette, Ulla Ikke mødt: Afbud: Referent: Uffe Ulla Dagsorden 1.0 Valg af referent... 2 2.0 Kommentarer til sidste referat... 2

Læs mere