EKSPROPRIATIONSPROTOKOL

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "EKSPROPRIATIONSPROTOKOL"

Transkript

1 Bilag 4 EKSPROPRIATIONSPROTOKOL Side Københavns Kommune, Center for Anlæg og Udbud, påtænker at etablere stibroer over Christianshavns Kanal, Trangraven og Proviantmagasingraven. Der blev derfor afholdt åstedsforretning, den 28. september 2011 med henblik på ved ekspropriation i henhold til lov om offentlige veje, lovbekendtgørelse nr. 893 af 9. september 2009, at gennemføre de arealerhvervelser og øvrige foranstaltninger, der vil være nødvendige for etablering af broerne og brofæsterne. Tid og sted for åstedsforretningens afholdelse var offentliggjort i Amagerbladet tirsdag den 30. august De i arealfortegnelse nr. 2 af den 26. august 2011 anførte ejere og brugere, der er omfattet af ekspropriationen, var ved brev af den 30. august 2011 indvarslet til åstedsforretningen. Gennemførelse af ekspropriationen vil ske i overensstemmelse med "Vejledning om ekspropriation". De under åstedsforretningen trufne aftaler i forbindelse med den påtænkte ekspropriation blev indgået under forbehold af ekspropriationens fremme på det under åstedsforretningen foreliggende grundlag og under forbehold af vejbestyrelsens tiltræden. Fremlagt ved åstedsforretningen var arealfortegnelse nr. 2 af den 26. august 2011 og ekspropriationsplan nr. 2 af 16. juni For kommunen mødte borgerrepræsentationsmedlem Morten Kabell, overordnet projektleder Jonas Gammelgaard, chefkonsulent Jørgen Poulstrup, projektleder, bygværker Julie Bang Henriksen, (kun hos lb.nr. 5) vejmyndighed Jacob Andersen og Søren Andreas Hansen, byggeleder, bygværker Leif Müller, landinspektør Hans Faarup, LE34 og landinspektør Thomas Normann Asmussen, LE34.

2 Det blev meddelt, at anlægsperioden forventes at forløbe fra 1. januar 2012 til foråret I denne periode ønsker anlægsmyndigheden at råde over de midlertidigt eksproprierede landog vandarealer. Under forretningen passerede i øvrigt følgende: Lb.nr. 4, matr.nr. 659 Christianshavns Kvarter, København Råderet over vandarealer: mødte ved Chef for Ressourcestyring Thomas Wenzell Olesen og fuldmægtig Ulrik Nicolajsen, og blev gjort bekendt med projektet og den påtænkte ekspropriations nærmere omfang. mødte ved projektchef Nicolaj Sonne og advokat Jens Auken, Bech-Bruun Advokatfirma, Langelinie Allé 35, 2100 København Ø, og blev gjort bekendt med projektet og den påtænkte ekspropriations nærmere omfang. Annelise Hermansen, Trangraven Marina, Halvtolv 11, 2. mf., 1436 København K, Tlf.: , mødte og blev gjort bekendt med projektet og den påtænkte ekspropriations nærmere omfang. fortalte, at lejer af bolværket er opsagt. fremsatte ønske om, at brofæstet og den planlagte sti etableres lidt nærmere Trangraven, bolværk nr. 635, så flest muligt parkeringspladser opretholdes. Der var enighed om, at den endelige disponering af arealer på Grønlandske Handels Plads sker i samarbejde mellem Københavns Kommune og i forbindelse med lokalplanudarbejdelsen. By og Havn fremsatte generelt ønske om, at der angives en præcis grænse for, hvor råderetten over vandarealerne indskrænkes. Det blev meddelt, at disponering af bolværkerne i anlægsperioden vil blive koordineret med.

3 Lb.nr. 5, matr.nr. 451 Christianshavns Kvarter, København Råderet over vandareal: Lejerbo Lejerbo Trangraven Marina Trangraven Marina Organisationsformand for Lejerbo København Jan Hyttel, formand for afdelingsbestyrelse nr. 204, Anne Eriksson, Prinsessegade 91, 1. tv., 1422 København K samt advokat Niels Søe Christensen, LETT Advokater, Rådhuspladsen 4, 1550 København K., mødte. Annelise Hermansen, Trangraven Marina, Halvtolv 11, 2. mf., 1436 København K, Tlf.: , og forpagter Ove Knudsen, mail trangraven@mail.dk og tlf , mødte. Endvidere mødte et stort antal beboere. De mødte blev gjort bekendt med projektet og den påtænkte ekspropriations nærmere omfang. Advokat Niels Søe Christensen fortalte, at de i byggetilladelsen af 1. april 1976 fastlagte promenadearealer ikke er udlagt som sti- og vejarealer på matrikelkortet. Lejerbo fremsatte ønske om, at broen ikke etableres via matr.nr. 451 smst. at hele bolværket mellem den offentlige sti og bolværk 586 medeksproprieres, og i hvert fald bolværket bag maskin- og kontrolhus og at broåbningspolitiken kommer til at indeholde bestemmelse om, at broerne skal være åbne om natten fra 24 til 06. Lejerbo fortalte, at bolværkslejerne ikke er opsagt. at by - og sejlerlivet i og omkring Christianshavns Kanal efter Lejerbos opfattelse forsvinder, fordi det vanskeliggøres for gæstesejlere at komme til områdets faciliteter, at det vil være nærliggende at koble Papirøen sammen med Strandgade og bygge en vejog cykelbro over kanalen, at broen kunne gå direkte over til Trangravsvej, og derved blive billigere i anlæg og drift, mere direkte for cyklisterne og ikke ødelægge den plads, som nu fungerer så godt, at der må forventes en indtægtsnedgang som følge af inddragelse af bolværk til venteplads. at der muligvis sker en betydelig forøgelse af trafik på ejendommen og at broerne efter Lejerbos opfattelse vil tilføre mere kriminalitet til området.

4 Ove Knudsen fortalte, at bolværkerne er blevet renoveret for ca ,- omkring Beboerne fremkom med følgende ønsker: at der etableres pullert, fortov eller lignende ud for gavlen ved Pakhuset for at sænke farten og øge trafiksikkerheden ved udgang fra gavlen, at der forbydes knallertkørsel på stierne og broerne. Det blev aftalt, at protokollen sendes til Lb.nr. 6, matr.nr. 410 Christianshavns Kvarter, København Råderet over vandarealer: Husbådelauget Hekla Husbådelauget Hekla mødte ved projektchef Nicolaj Sonne og advokat Jens Auken, Bech-Bruun Advokatfirma, Langelinie Allé 35, 2100 København Ø. Husbådelauget Hekla ved formand Jette Led Sørensen, Trangravsvej 1Z, 1436 København K og medlemmer af Husbådelauget Hekla Søren Tscherning og Peter Bauder Sørensen mødte. De mødte blev gjort bekendt med projektet og den påtænkte ekspropriations nærmere omfang. By og Havn fremsatte ønske om, at der angives en præcis grænse for, hvor råderetten over vandarealerne indskrænkes, at udformningen af den projekterede krydsning af Trangravsvej ændres, så krydset bliver mere trafiksikkert. By og Havn fortalte, at lejerne af vandarealerne er varslet om, at lejeaftalerne opsiges med de vilkår, der fremgår af lejekontrakterne, når der meddelelses ekspropriationsbeslutning og at det formentlig er muligt at genplacere berørte husbåde i Trangraven. Husbådelauget Hekla fortalte, at lauget disponerer over 6 bådpladser i marinaen.

5 at lauget er imod broprojektet, der efter laugets opfattelse vil ødelægge Christianshavns Kanal som en sejlbar kanal. Det blev meddelt, at beboerne får information om, hvornår kanalen lukkes midlertidigt i forbindelse med etablering af brofæster m.v. Lb.nr. 7, matr.nr. 592 Christianshavns Kvarter, København Vandejer: Forsvarets Bygnings- og Etablissementstjeneste Forsvarets Bygnings- og Etablissementstjeneste Forsvarets Bygnings- og Etablissementstjeneste Major, sikkerhedsofficer Per Holm, kommandant i Hovedkvarteret, advokat Peter Tønder, Hjørring og Leslie Krighun, projekt team øst, mødte og blev gjort bekendt med projektet og den påtænkte ekspropriations nærmere omfang. FBE erklærede sig indforstået med, at arealerne langs Proviantmagasingraven kan anvendes som adgangsvej og byggepladsområde i anlægsperioden, at der etableres rampe til Danneskiold-Samsøes Allé, at der fældes 2 seljerøn og 1 tjørn, idet Københavns Kommune reetablerer arealerne og genplanter træer efter endt anlægsarbejde, at promenaden langs Arsenaløen med indkørsel fra Trangravsvej benyttes som adgangsvej til byggepladsen, og i forbindelse hermed at Københavns Kommune udfører forberedende vedligeholdelsesarbejder af ældre afvandingsanlæg. FBE oplyste, at området er militært område, der er under konstant overvågning. Længerevarende ophold på arealerne er ikke tilladt, og skiltning kan eventuelt blive nødvendig. at området eventuelt kan blive afspærret i tilfælde af beredskabsforøgelse. at belægningen foran Kongeporten skal bibeholdes og at gående og cyklende færdsel foran bygningen ikke generer de funktioner, der udføres i bygningen, idet det forudsættes, at de gående og cyklende trafikanter ikke tager ophold foran bygningen.

6 Det blev aftalt, at regnvandsledningerne kan blive liggende under stien på gæsteprincipvilkår. Lb.nr. 8, matr.nr. 607 Christianshavns Kvarter, København Vandejer: 2L Holding A/S 2L Holding A/S Forsvarets Bygnings- og Etablissementstjeneste Direktør Lars Erik Houmann Christensen mødte og blev gjort bekendt med projektet og den påtænkte ekspropriations nærmere omfang. Ejeren fortalte, at bolværkerne pt. er udlejet. Der opkræves en leje på ca kr. pr løbende meter pr. måned. Ejeren sender lejekontrakterne til kommunen at der er etableret el- og vandinstallationer langs bolværket. at der er behov for lejlighedsvis arbejdskørsel på stien. Ejeren foreslog, at eventuelle overjordiske el installationer etableres i tilknytning til Terpentinhuset. Det blev meddelt, at der ikke vil være passage mellem bygningen og Proviantmagasingraven i anlægsperioden, og der opstille byggepladshegn. Det blev aftalt, at lejlighedsvis arbejdskørsel langs bolværket vil være muligt, og at muligheden for fortøjning af både nær brofæstet vil blive undersøgt. Der vil snarest vil blive udarbejdet en teknisk løsning for fortøjning af både. Den 5. oktober 2011 Hans Faarup, landinspektør

7 EKSPROPRIATIONSPROTOKOL Side Den 20. oktober 2011 blev der i anledning af Københavns Kommune, Center for Anlæg og Udbuds åstedsforretning den 28. september 2011 til etablering af stibroer og brofæster over Christianshavns Kanal, Trangraven og Proviantmagasingraven tilført ekspropriationsprotokollen følgende: Lb.nr. 4, matr.nr. 659 Christianshavns Kvarter, København Råderet over vandarealer: Der forelå mail af 12. oktober 2011, hvor fremhæver, at Københavns Kommune har ansvaret for at inddrage SES/staten i forhandlingerne omkring den fremadrettede disponering af parkerings-, promenadearealer osv.

8 Lb.nr. 5, matr.nr. 451 Christianshavns Kvarter, København Råderet over vandareal: Lejerbo Lejerbo Trangraven Marina Trangraven Marina Der forelå brev af 18. oktober 2011 fra advokat Flemming Krag Hansen, Lett Advokatfirma, Rådhuspladsen 4, 1550 København V, der på vegne Lejerbo København, afdeling nævner følgende: Der ønskes klarhed over, hvorvidt stiarealerne skal/må bruges af fodgængere, cyklister og knallerter/scootere. Det er uvist for Lejerbo, hvordan kørende trafik kan passere forbi bygningsgavlen ud mod kanalen. Lejerbo påpeger, at formålet med ekspropriationen ikke kan være at gennemføre det vindende projekt for projektkonkurrencen. Formålet må være at etablere stiforbindelsen. Lejerbo finder det ikke klart, hvorfor der skal etableres brofæste til Islands Plads, idet forbindelse til Trangravsvej kan være tilstrækkelig. Fodgængere kan benytte brofaget mod Trangravsvej, og dermed ganske vist komme til at gå ekstra 350 meter. Det betvivles, at ekspropriationen på Islands Plads er nødvendig for at binde bydelene sammen, og ekspropriationen betragtes som uproportional o dermed uhjemlet i relation til benyttelsen af ejendommens friarealer. Lejerbo bemærker, at byggetilladelsen af 1. april 1976 ikke er et stiudlæg om offentlig adgang efter vejlovgivningen. Lejerbo ønsker bolværk ved venteplads og bag maskin- og kontrolhus medeksproprieret. Lejerbo vil lide tab som følge af broetableringen, fordi udlejning til gæstesejlere vil blive begrænset, og den aktuelle broåbningspolitik kan efter Lejerbos opfattelse ikke danne grundlag for erstatningsudmålingen. Det blev under åstedsforretningen tilkendegivet, at etableringen af brofag og stiforbindelser ikke ville påføre Lejerbo øgede udgifter til vintervedligeholdelse og renholdelse. Sluttelig fremsætter Lejerbo ønske om, at de eksproprierede arealer tilbageskødes, hvis Lejerbo vinder retssagen om lovligheden af dispensationen fra fredningen.

9 Der forelå mail af 18. oktober 2011 fra Ove Knudsen, Trangraven Marina, Halvtolv 11, 2.mf København K, der nævner følgende: Marinaens erstatningskrav vil skulle beregnes på baggrund af et årligt tab af lejeindtægt på ,- kr. Lb.nr. 6, matr.nr. 410 Christianshavns Kvarter, København Råderet over vandarealer: Husbådelauget Hekla Husbådelauget Hekla Der forelå mail af 18. oktober 2011 fra Husbådelauget Hekla, Jette Led Sørensen, der nævner, at lauget disponerer over 3 husbådspladser og 3 lystbådspladser i marinaen. Der planlægges flytning af husbådene og 2 lystbådspladser planlægges nedlagt som følge af broetablering og at lauget anmoder om mulighed for at få adgang til et begrænset antal parkeringspladser på Trangravsvej til brug for husbådene. Husbådene påregnes på et senere tidspunkt efter aftale med at få husbådsstatus. Lb.nr. 8, matr.nr. 607 Christianshavns Kvarter, København Vandejer: Masteskurene A/S Masteskurene A/S Forsvarets Bygnings- og Etablissementstjeneste Der forelå mail af 11. oktober 2011 fra partner Lars-Erik H. Christensen, 2L Holding A/S, der nævner, at ejer og bolværksejer er Masteskurene A/S, som er et selskab ejet af 2L Holding A/S. Lars-Erik H. Christensen oplyser, at han udarbejder en opgørelse over hvilke priser der udlejes til,

10 at det er vigtigt, at installation af el og vand både under og efter anlægsarbejdet fungerer på begge sider af det areal, der skal arbejdes på, fordi bådene er afhængige af kontinuerlig forsyning med el og vand, at det under åstedsforretningen blev aftalt, at der skulle sikres mulighed for fortøjning af både, som er placeret op mod stiarealet og brofæstet, i anlægsperioden og at der, når broen er færdig også skal være mulighed for at fortøje både helt hen til det eksproprierede areal, da det ellers vil være tale om en større de facto ekspropriation end det på de fremviste tegninger skraverede areal. Den 21. oktober 2011 Hans Faarup, landinspektør

EKSPROPRIATIONSPROTOKOL

EKSPROPRIATIONSPROTOKOL EKSPROPRIATIONSPROTOKOL Side 1-4 Københavns Kommune, Center for Anlæg og Udbud, påtænker etablere en stibro over Inderhavnen fra Havnegade til Grønlandske Handels Plads. Der blev derfor afholdt åstedsforretning,

Læs mere

Arealfortegnelse nr. 2A

Arealfortegnelse nr. 2A Bilag 3 Arealfortegnelse nr. 2A Udarbejdet den 26. august 2011 Revideret den 31. oktober 2011 Fortegnelse vedrørende arealer og bygninger der vil blive berørt af en ekspropriation som Københavns Kommune

Læs mere

EKSPROPRIATIONSPROTOKOL

EKSPROPRIATIONSPROTOKOL Bilag 4 EKSPROPRIATIONSPROTOKOL ---------------- Side 1-5 ---------------- Københavns Kommune, Center for Anlæg og Udbud, påtænker at etablere gang- og cykelstien Christianshavnsruten fra Trangravsvej

Læs mere

EKSPROPRIATIONSPROTOKOL. Side 1-3

EKSPROPRIATIONSPROTOKOL. Side 1-3 Bilag 5 KØBENHAVNS KOMMUNE EKSPROPRIATIONSPROTOKOL Side 1-3 Københavns Kommune, Center for Anlæg og Udbud, påtænker at gennemføre krydsombygning på Sjællandsbroen ved Sluseholmen. Der blev derfor afholdt

Læs mere

EKSPROPRIATIONSPROTOKOL

EKSPROPRIATIONSPROTOKOL EKSPROPRIATIONSPROTOKOL --------------------------------------------------------------------------- Sti mellem Sdr. Højrup kirke og Årslev Kirke: Side 1-5 ---------------------------------------------------------------------------

Læs mere

EKSPROPRIATIONSPROTOKOL

EKSPROPRIATIONSPROTOKOL EKSPROPRIATIONSPROTOKOL ------------------------------------------------------ Krydsombygning Viborgvej/Anelystvej pag. 1-6 ------------------------------------------------------ Aarhus Kommune agter at

Læs mere

Side 1. Protokol over åstedsforretning med påfølgende forligsforhandling den 29. april 2015

Side 1. Protokol over åstedsforretning med påfølgende forligsforhandling den 29. april 2015 Side 1 Protokol over åstedsforretning med påfølgende forligsforhandling den 29. april 2015 I anledning af anlæg af dobbeltrettet cykelsti langs Faxevejs og Rønnedevejs sydside fra Rønnede til Faxe, afholdtes

Læs mere

EKSPROPRIATIONSPROTOKOL

EKSPROPRIATIONSPROTOKOL EKSPROPRIATIONSPROTOKOL -------------------------------------------------------- Cykelsti Allingåbro - Ørsted: Side 1-8 -------------------------------------------------------- Norddjurs Kommune påtænker

Læs mere

Allerød Kommune. Ekspropriationsprotokol Kirkeltevej: Side

Allerød Kommune. Ekspropriationsprotokol Kirkeltevej: Side 5. juli 2011/jess Allerød Kommune Ekspropriationsprotokol -------------------------------- Kirkeltevej: Side 1-8 -------------------------------- Allerød Kommune påtænker at etablere en ny cykelsti på

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen

Udskrift af forhandlingsprotokollen Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende anlæg i henhold til Lov om en Cityring. Metro-Cityringen 77. hæfte Supplerende besigtigelsesforretning, ekspropriation og

Læs mere

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON. 6. august / Tom Løvstrand Mortensen

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON. 6. august / Tom Løvstrand Mortensen DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 6. august 2012 12/04103-50 Tom Løvstrand Mortensen tlm@vd.dk 7244 3119 Lett Advokatfirma Rådhuspladsen 4 1550 København V Att.: Flemming Kragh Hansen EKSPROPRIATION,

Læs mere

Københavns Kommune, Center for anlæg og udbud Islands Brygge 37 Postboks København V

Københavns Kommune, Center for anlæg og udbud Islands Brygge 37 Postboks København V Københavns Kommune, Center for anlæg og udbud Islands Brygge 37 Postboks 441 1505 København V Dato: 26.9.2008 Dokumentnr. 08/00637-29 Sagsbehandler: Natalya Møller Direkte tlf.nr.: 99 63 63 07 Deres reference:

Læs mere

AREALFORTEGNELSE TIL ÅSTEDS- OG FORLIGSFORRETNING. dato xx STI MELLEM DANSTRUP OG DAVIDSVÆNGE

AREALFORTEGNELSE TIL ÅSTEDS- OG FORLIGSFORRETNING. dato xx STI MELLEM DANSTRUP OG DAVIDSVÆNGE AREALFORTEGNELSE TIL ÅSTEDS- OG FORLIGSFORRETNING dato xx STI MELLEM DANSTRUP OG DAVIDSVÆNGE Ved forretningen den xx mødte: For Fredensborg Kommune: Dato: xx Sagsnr.: Indvarsling til åsteds- og forligsforretning

Læs mere

Afgørelse af klage over ekspropriation til sti samt pålæg af offentlig sti på privat fællesvej klage fra ejerne af Rungsted Strandvej 100

Afgørelse af klage over ekspropriation til sti samt pålæg af offentlig sti på privat fællesvej klage fra ejerne af Rungsted Strandvej 100 Dato 11. maj 2017 Sagsbehandler Kim Remme Birkholm Mail kbf@vd.dk Telefon +45 7244 3065 Dokument 16/15971-26 Side 1/5 Afgørelse af klage over ekspropriation til sti samt pålæg af offentlig sti på privat

Læs mere

Etablering af cykelsti mellem Thorsø og Sall

Etablering af cykelsti mellem Thorsø og Sall Dato 2. oktober 2015 Sagsbehandler Søren Peter Kongsted Mail spk@vd.dk Telefon 7244 3113 Dokument 15/07542-23 Side 1/5 Etablering af cykelsti mellem Thorsø og Sall I brev af 5. maj 2015 har du klaget over

Læs mere

Afgørelse om genoptagelse af klage over vejbidrag

Afgørelse om genoptagelse af klage over vejbidrag Dato 21. marts 2018 Sagsbehandler Kim Remme Birkholm Mail kbf@vd.dk Telefon +45 7244 3065 Dokument 16/10446-39 Side 1/5 Afgørelse om genoptagelse af klage over vejbidrag D har i e-mail af 15. juni 2017

Læs mere

Københavns Kommune, Center for Anlæg og Udbud Islands Brygge 37 1505 København V

Københavns Kommune, Center for Anlæg og Udbud Islands Brygge 37 1505 København V Københavns Kommune, Center for Anlæg og Udbud Islands Brygge 37 1505 København V Dato: 3.2.2009 Dokumentnr. 08/00637-32 Sagsbehandler: Natalya Møller Direkte tlf.nr.: 99 63 63 07 Deres reference: Principiel

Læs mere

EKSPROPRIATIONSPROTOKOL

EKSPROPRIATIONSPROTOKOL EKSPROPRIATIONSPROTOKOL vedr. Ekspropriation til rådighedsret over spildevandsledning i Fårup Åstedsforretning afholdt den 21. marts 2017 I anledning af påtænkt ekspropriation vedrørende erhvervelse af

Læs mere

CYKELSLANGEN Arealfortegnelse nr. 1

CYKELSLANGEN Arealfortegnelse nr. 1 Bilag 4 CYKELSLANGEN Arealfortegnelse nr. 1 Udarbejdet september 2012 Fortegnelse vedrørende arealer, der vil blive berørt af en ekspropriation som Københavns Kommune gennemfører som forberedelse til anlæg

Læs mere

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 9. april 2010 09/07866 EKSPROPRIATION TIL OFFENTLIG VEJ Vejdirektoratet har behandlet en klage fra advokaten på vegne af K og N C T over Kommunens afgørelse af

Læs mere

Vej- og Trafikudvalget

Vej- og Trafikudvalget Vej- og Trafikudvalget Beslutningsprotokol 29-01-2016 08:30 Mødelokale C127A, Silkeborg Rådhus Afbud fra: Lars Faarup, Erling Prang. Silkeborg Kommune Søvej 1, 8600 Silkeborg Tif.: 8970 1000 www.silkeborgkommune.dk

Læs mere

INDVARSLING TIL ÅSTEDSFORRETNING

INDVARSLING TIL ÅSTEDSFORRETNING Per Hansen Maglesøvej 4 4300 Holbæk Dato: 13. december 2018 Sagsnr.: 18/33908 Sagsb.: milee Lsp. j.nr. 49682 Sagsb.: hø/kef INDVARSLING TIL ÅSTEDSFORRETNING Ang. : Rettigheder til arealerhvervelse til

Læs mere

Byrådet har i henhold til gældende spildevandsplan vedtaget, at nykloakere Bjergvej 109.

Byrådet har i henhold til gældende spildevandsplan vedtaget, at nykloakere Bjergvej 109. Bjergvej 109 Byrådet har i henhold til gældende spildevandsplan vedtaget, at nykloakere Bjergvej 109. Det nødvendige anlægsarbejde vil berøre privat ejendom. Byrådet har derfor vedtaget, at såfremt det

Læs mere

Foreløbigt referat fra åstedsforretning

Foreløbigt referat fra åstedsforretning Teknik & Miljø Trafik og Veje Prinsens Allé 5 8800 Viborg Tlf.: 87 87 87 87 trafikogveje@viborg.dk www.viborg.dk Foreløbigt referat fra åstedsforretning Vedr. ekspropriation til Ny Absalonsvej og Hærvejen

Læs mere

Byrådet :00 Byrådssalen. Afbud fra: Søren Kristensen (A) og Anders Kaysen. (V)

Byrådet :00 Byrådssalen. Afbud fra: Søren Kristensen (A) og Anders Kaysen. (V) Byrådet Beslutningsprotokol 08-02-2016 17:00 Byrådssalen Afbud fra: Søren Kristensen (A) og Anders Kaysen. (V) Silkeborg Kommune Søvej 1, 8600 Silkeborg Tif.: 8970 1000 www.silkeborgkommune.dk Indholdsfortegnelse

Læs mere

Aarhus Ø Nyhedsbrev Februar 2017

Aarhus Ø Nyhedsbrev Februar 2017 Aarhus Ø Nyhedsbrev Februar 2017 Kære beboere på og omkring Aarhus Ø På din vej til og fra Aarhus Ø, når du kigger ud af vinduerne fra din lejlighed og når du færdes i området, kan du se, at vi arbejder

Læs mere

Afgørelse af klage over ekspropriation til cykelsti

Afgørelse af klage over ekspropriation til cykelsti Dato 10. november 2017 Sagsbehandler Kim Remme Birkholm Mail kbf@vd.dk Telefon +45 7244 3065 Dokument 17/08278-16 Side 1/7 Afgørelse af klage over ekspropriation til cykelsti Vejdirektoratet har behandlet

Læs mere

Vedr. matr.nr. 13ii Kregme By, Kregme

Vedr. matr.nr. 13ii Kregme By, Kregme Trafik og Veje Rådhuspladsen 1 DK 3300 Frederiksværk 3. september 2015 Side 1 af 4 Sagsnr 2014/0010182 CPR/CVR Bent Brønnum Rygårds Alle 34, Tibirke Sand 3300 Frederiksværk Vedr. matr.nr. 13ii Kregme By,

Læs mere

Stiprojekt ved Nørreport/Sverigesgade - Ekspropriation

Stiprojekt ved Nørreport/Sverigesgade - Ekspropriation Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø, Center for Byens Anvendelse Dato 13. oktober 2014 Stiprojekt ved Nørreport/Sverigesgade - Ekspropriation Ekspropriation af Sømandshjemmet

Læs mere

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 6. august 2012 12/04103 EKSP. ANLÆG AF STIBROER Vejdirektoratet har behandlet din klage af 2. januar 2012 på vegne af klager over Kommunens beslutning af 6. december

Læs mere

UDSKRIFT. forhandlingsprotokollen. for ekspropriation i henhold til. lov om miljøbeskyttelse jfr. procedure i h.t. lov om offentlige veje.

UDSKRIFT. forhandlingsprotokollen. for ekspropriation i henhold til. lov om miljøbeskyttelse jfr. procedure i h.t. lov om offentlige veje. UDSKRIFT af forhandlingsprotokollen for ekspropriation i henhold til lov om miljøbeskyttelse jfr. procedure i h.t. lov om offentlige veje. Ekspropriation til regnvandsbassin ved Birkelse Med henblik på

Læs mere

EKSPROPRIATIONSPROTOKOL

EKSPROPRIATIONSPROTOKOL EKSPROPRIATIONSPROTOKOL vedr. Ekspropriation til rådighedsret over spildevandsledning i Fårup Åstedsforretning afholdt den 21. marts 2017 I anledning af påtænkt ekspropriation vedrørende erhvervelse af

Læs mere

Afgørelse af klage over nedlæggelse af del af offentlig sti

Afgørelse af klage over nedlæggelse af del af offentlig sti Dato 12. april 2017 Sagsbehandler Kim Remme Birkholm Mail kbf@vd.dk Telefon +45 7244 3065 Dokument 17/04940-4 Side 1/5 Afgørelse af klage over nedlæggelse af del af offentlig sti Vejdirektoratet har behandlet

Læs mere

VEJSYNSPROTOKOL Gasværksvej: Pag. 1-5

VEJSYNSPROTOKOL Gasværksvej: Pag. 1-5 VEJSYNSPROTOKOL ---------------------------------------------------------------- Gasværksvej: Pag. 1-5 ---------------------------------------------------------------- Hørsholm Kommune har afholdt vejsyn

Læs mere

Det skyldes, at den vedrører forhold omkring faktisk forvaltningsvirksomhed, som vi som klagemyndighed ikke kan tage stilling til.

Det skyldes, at den vedrører forhold omkring faktisk forvaltningsvirksomhed, som vi som klagemyndighed ikke kan tage stilling til. Dato 4. juni 2015 Sagsbehandler Julie Egholm Mail jue@vd.dk Telefon 7244 3135 Dokument 15/06595-9 Side 1/5 Klage over anlæg og placering af offentlig stibro Du har ved brev af 21. april 2015 klaget (sammen

Læs mere

Protokol over åstedsforretning med påfølgende forligsforhandling den 25. april 2013

Protokol over åstedsforretning med påfølgende forligsforhandling den 25. april 2013 Side 1 Protokol over åstedsforretning med påfølgende forligsforhandling den 25. april 2013 I anledning af anlæg af dobbeltrettet cykelsti fra Lundevej ved Hårlev til Hellested, afholdtes der i Stevns Kommune

Læs mere

Afgørelse klage over ekspropriation til erhvervelse af udlagt privat fællesvej kommunens sagsnr. 13/15101

Afgørelse klage over ekspropriation til erhvervelse af udlagt privat fællesvej kommunens sagsnr. 13/15101 Dato 27. februar 2017 Sagsbehandler Kim Remme Birkholm Mail kbf@vd.dk Telefon +45 7244 3065 Dokument 16/03539-30 Side 1/6 Afgørelse klage over ekspropriation til erhvervelse af udlagt privat fællesvej

Læs mere

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 22. februar 2011 10/00745 EKSPROPRIATION TIL Y R VEJ. Vejdirektoratet har behandlet din klage af 12. januar 2010 på vegne af H C B over Kommunens beslutning af

Læs mere

Åstedsforretning. Ekspropriation til anlæg af cykelsti langs Vildbjergvej og Ejsingkærvej.

Åstedsforretning. Ekspropriation til anlæg af cykelsti langs Vildbjergvej og Ejsingkærvej. Herning kommune Åstedsforretning Ekspropriation til anlæg af cykelsti langs Vildbjergvej og Ejsingkærvej. Udskrift af protokollen fra åstedsforretningen 3. og 4. april 2013 Geopartner Landinspektørgården

Læs mere

Afvisning af klage over nedlæggelse af del af kommunevejen Ågabsvej

Afvisning af klage over nedlæggelse af del af kommunevejen Ågabsvej Dato 9. december 2015 Sagsbehandler Kim Remme Birkholm Mail kbf@vd.dk Telefon +45 7244 3065 Dokument 15/15959-8 Side 1/5 Afvisning af klage over nedlæggelse af del af kommunevejen Ågabsvej I har i brev

Læs mere

Ekspropriation til sti mellem Randers og Vorup. Kommunens sagsnr.: P

Ekspropriation til sti mellem Randers og Vorup. Kommunens sagsnr.: P Dato 28. april 2016 Sagsbehandler Søren Peter Kongsted Mail spk@vd.dk Telefon +45 7244 3113 Dokument 15/10949-34 Side 1/6 Ekspropriation til sti mellem Randers og Vorup Kommunens sagsnr.: 05.04.06-P20-2-14

Læs mere

juli 2012, lov nr. 169 af 26. februar 2014 om ændring af færdselsloven og lov om offentlige veje og lov nr. 552 af 2. juni 2014.

juli 2012, lov nr. 169 af 26. februar 2014 om ændring af færdselsloven og lov om offentlige veje og lov nr. 552 af 2. juni 2014. Dato 26. februar 2015 Sagsbehandler Julie Egholm Mail jue@vd.dk Telefon 7244 3135 Dokument 14/14034-28 Side 1/7 Klage over istandsættelse af Saronvej Vejdirektoratet har behandlet din klage af 6. oktober

Læs mere

Vi kan vurdere, om kommunen i forbindelse med sin afgørelse har fulgt vejloven, forvaltningsloven 3 og almindelige forvaltningsretlige regler.

Vi kan vurdere, om kommunen i forbindelse med sin afgørelse har fulgt vejloven, forvaltningsloven 3 og almindelige forvaltningsretlige regler. Dato 26. oktober 2017 Sagsbehandler Kim Remme Birkholm Mail kbf@vd.dk Telefon +45 7244 3065 Dokument 17/10696-8 Side 1/5 Afgørelse af klage over nedklassificering af Elkjærvej 6-16 Vejdirektoratet har

Læs mere

CHRISTIANSHAVNSRUTEN. Oplæg til linjeføring

CHRISTIANSHAVNSRUTEN. Oplæg til linjeføring CHRISTIANSHAVNSRUTEN Oplæg til linjeføring Marts 2010 Udarbejdet af: TMF Center for Anlæg og Udbud Grontmij Carl Bro A/S Marts 2010 Københavns Kommune INDHOLD 1. INDLEDNING FORMÅL 4 BAGGRUND 4 FINANSIERING

Læs mere

Orientering om etablering af cykelsti

Orientering om etablering af cykelsti 1 of 5 Orientering om etablering af cykelsti Langs Toftevej og Løgtenvej Syddjurs Kommune etablerer cykelsti støttet af statens Cykelpulje Projektet skal få flere til at cykle ved at forbedrede de fysiske

Læs mere

I brev af 24. september har klager klaget over Kommunens beslutning af 27. juni om ekspropriation til etablering af en sti.

I brev af 24. september har klager klaget over Kommunens beslutning af 27. juni om ekspropriation til etablering af en sti. DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 4. februar 2013 12/10831 EKSPROPRIATION TIL ETABLERING AF STI I brev af 24. september har klager klaget over Kommunens beslutning af 27. juni 2012 1 om ekspropriation

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen

Udskrift af forhandlingsprotokollen Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende anlæg i henhold til Lov om en Cityring. Metro-Cityringen 78. hæfte Supplerende besigtigelsesforretning og ekspropriation den

Læs mere

Protokol til åstedsforretning.

Protokol til åstedsforretning. Protokol til åstedsforretning. Randers kommune har planlagt en ombygning af krydset Hadsundvej/Glentevej/Gråpilevej til lyssignalreguleret kryds. Der blev derfor afholdt åstedsforretning den 12. august

Læs mere

Cykelstier og cykelforhold på Christianshavn

Cykelstier og cykelforhold på Christianshavn Borgerpanelundersøgelse Afrapportering Undersøgelsesperiode: 14 24. oktober 2016 Cykelstier og cykelforhold på Christianshavn Om respondenterne - 347 respondenter 5 af disse markerer, at de ikke bor på

Læs mere

Cykelstier på Gladsaxevej

Cykelstier på Gladsaxevej Gladsaxe Kommune Cykelstier på Gladsaxevej Protokol til åsteds- og forligsforretning December 2004 Gladsaxe Kommune Cykelstier på Gladsaxevej Protokol til åsteds- og forligsforretning December 2004 Dokument

Læs mere

NOTAT April Servicemarkering af 10 m regel. 1. Baggrund

NOTAT April Servicemarkering af 10 m regel. 1. Baggrund Hanne Mølbeck Advokat J.nr. 001445-0185 ham/bpn T +45 72 27 35 23 ham@bechbruun.com NOTAT April 2007 Servicemarkering af 10 m regel 1. Baggrund Teknik- og Miljøudvalget i Københavns Kommune har besluttet,

Læs mere

Regulativ for Lyngby Hovedgade

Regulativ for Lyngby Hovedgade Regulativ for Lyngby Hovedgade December 2013 Forord Dette regulativ skal sikre, at Lyngby Hovedgade mellem Jernbanepladsen og Jernbanevej benyttes på en hensigtsmæssig måde. Der lægges vægt på, at der

Læs mere

Redegørelse om fordeling af vejbidrag ved anlæg af Ny Absalonsvej og Hærvejsstien i byudviklingsområdet

Redegørelse om fordeling af vejbidrag ved anlæg af Ny Absalonsvej og Hærvejsstien i byudviklingsområdet Aarhus Ryhavevej 7 8210 Aarhus V 7733 2121 www.le34.dk Thomas Normann Asmussen +45 7733 2106 D +45 3163 9206 M TNA@le34.dk 19. august 2015 Projekt: 1504348 Dokument: D15-150090 Side 1 af 7 Redegørelse

Læs mere

L OKALPLAN ET BOLIG -, CENTER - OG VÆRKSTEDSOMRADE. for VED NYRAD BYCENTER. (Lokalplan nr. B-102.2 i Vordingborg kommune) VORDINGBORG 1984

L OKALPLAN ET BOLIG -, CENTER - OG VÆRKSTEDSOMRADE. for VED NYRAD BYCENTER. (Lokalplan nr. B-102.2 i Vordingborg kommune) VORDINGBORG 1984 L OKALPLAN for ET BOLIG -, CENTER - OG VÆRKSTEDSOMRADE VED NYRAD BYCENTER (Lokalplan nr. B-102.2 i Vordingborg kommune) VORDINGBORG 1984 DELVIST AFLYST Pris 20.00 kr. AFLYSNING Lokalplan nr. B - 102.2,

Læs mere

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 29. januar 2013 12/04047 EKSPROPRIATION AF DEL AF EJENDOM Vejdirektoratet har behandlet din klage af 12. april 2012 på vegne af klager over Kommunens ekspropriationsbeslutning

Læs mere

Afgørelse af klage over udgiftsfordeling til anlæg af privat fællesvej kommunens sagsnr. 05.02.01-G01-1-14

Afgørelse af klage over udgiftsfordeling til anlæg af privat fællesvej kommunens sagsnr. 05.02.01-G01-1-14 Dato 18. maj 2015 Sagsbehandler Kim Remme Birkholm Mail kbf@vd.dk Telefon 7244 3065 Dokument 15/05824-6 Side 1/5 Afgørelse af klage over udgiftsfordeling til anlæg af privat fællesvej kommunens sagsnr.

Læs mere

PROTOKOL. over. Torsdag den 10 juli 2008 kl.9.00 mødtes repræsentanter for Odder Kommune med de berørte lodsejere.

PROTOKOL. over. Torsdag den 10 juli 2008 kl.9.00 mødtes repræsentanter for Odder Kommune med de berørte lodsejere. PROTOKOL over Åstedsforretning afholdt i henhold til lov om offentlige veje, LBK nr. 671 af 19.08.99, 43, 45, 47-49 og 51-67 vedrørende erhvervelse af areal til svingbane på Rådhusgade. Torsdag den 10

Læs mere

De ved forretningen berørte lodsejere og brugere var indvarslet ved rekommanderede breve, samt almindelig post, den 18. april 2016.

De ved forretningen berørte lodsejere og brugere var indvarslet ved rekommanderede breve, samt almindelig post, den 18. april 2016. Protokol over åstedsforretning med påfølgende forligsforhandling den 17. maj 2016 I anledning af anlæg af højresvingsbane i krydset Faxevej Vordingborgvej samt anlæg af rundkørsel i krydset Vordingborg

Læs mere

Høringsbrev om ændring af vejudlæg

Høringsbrev om ændring af vejudlæg KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Anvendelse Til ejere af matr. nr. 57, 123a, 123c, 647, 648, 649, 950, 1367 og 1379 Utterslev, København 23-02-2017 Sagsnr. 2017-0102970 Dokumentnr.

Læs mere

Vejadgang til nyt boligområde ved Hald Ege

Vejadgang til nyt boligområde ved Hald Ege Notat Bilag til Teknisk udvalg d. 27. januar 2016 Vejadgang til nyt boligområde ved Hald Ege Byrådet vedtog den 20. juni 2012 (sag nr. 6 Kommuneplan 2013 2025, behandling af alle indkomne ideer og forslag

Læs mere

Afgørelsen er truffet af formanden på nævnets vegne, jf. 8 i lov om Miljø- og Fødevareklagenævnet.

Afgørelsen er truffet af formanden på nævnets vegne, jf. 8 i lov om Miljø- og Fødevareklagenævnet. 29. september 2017 Sagsnr. NMK-512-00152 KlageID: 110542 LINMA-NMKN AFGØRELSE i sag om Assens Kommunes afslag på nedlæggelse af vej igennem skov Miljø- og Fødevareklagenævnet har truffet afgørelse efter

Læs mere

Private fællesveje i området bliver administreret efter reglerne i privatvejslovens afsnit III (byreglerne), jf. privatvejslovens 3, stk. 1.

Private fællesveje i området bliver administreret efter reglerne i privatvejslovens afsnit III (byreglerne), jf. privatvejslovens 3, stk. 1. Dato 8. april 2016 Sagsbehandler Søren Peter Kongsted Mail spk@vd.dk Telefon +45 7244 3113 Dokument 15/16754-18 Side 1/6 Spærring af vejadgang til Vestre Strandvej 6 I brev af 20. november 2015 har Landinspektører

Læs mere

Klage over niveauforskel mellem ejendommen på V vej 2 og den offentlige vej som følge af en udvidelse af V vej

Klage over niveauforskel mellem ejendommen på V vej 2 og den offentlige vej som følge af en udvidelse af V vej Dato 9. oktober 2014 Dokument 14/10682 Side Klage over niveauforskel mellem ejendommen på V vej 2 og den offentlige vej som følge af en udvidelse af V vej Vejdirektoratet har modtaget din klage af 1. august

Læs mere

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 4. december 2012 11/15362 NEDLÆGGELSE AF STIAREAL I brev af 27. september 2011 har advokaten på vegne af klagerne klaget over Kommunes afslag af 31. august 2011

Læs mere

I jeres brev af 5. juni 2012 har I klaget over Kommunens beslutning af 24. april 2012 1 om ekspropriation til etablering af en cykelsti langs T vej.

I jeres brev af 5. juni 2012 har I klaget over Kommunens beslutning af 24. april 2012 1 om ekspropriation til etablering af en cykelsti langs T vej. DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 19. april 2013 12/06000-25 Søren Peter Kongsted spk@vd.dk 7244 3113 EKSPROPRIATION TIL ETABLERING AF CYKELSTI I jeres brev af 5. juni 2012 har I klaget over Kommunens

Læs mere

Høringssvar fra Grundejerforeningen Lodskovvad af 2016 vedrørende etablering af solcelleanlæg i Ålbæk

Høringssvar fra Grundejerforeningen Lodskovvad af 2016 vedrørende etablering af solcelleanlæg i Ålbæk Ålbæk, den 8. Oktober 2018 Høringssvar fra Grundejerforeningen Lodskovvad af 2016 vedrørende etablering af solcelleanlæg i Ålbæk Emne: Ref.: Solcelleanlæg i Ålbæk GEO-2018-00196 På vegne af Grundejerforeningen

Læs mere

Fortegnelse over ejer af ejendomme m.v., der vil blive berørt af en ekspropriation, som Herning Kommune agter at gennemføre i anledning af

Fortegnelse over ejer af ejendomme m.v., der vil blive berørt af en ekspropriation, som Herning Kommune agter at gennemføre i anledning af Herning kommune Arealfortegnelse Version 1.1 (2017-09-13) Fortegnelse over ejer af ejendomme m.v., der vil blive berørt af en ekspropriation, som Herning Kommune agter at gennemføre i anledning af Byudvikling

Læs mere

Else Helene Nielsen. Udsigtsvangen Nykøbing Sj. Den 11. juli Meddelelse om ekspropriationsbeslutning

Else Helene Nielsen. Udsigtsvangen Nykøbing Sj. Den 11. juli Meddelelse om ekspropriationsbeslutning Else Helene Nielsen Udsigtsvangen 16 4500 Nykøbing Sj Den 11. juli 2018 Meddelelse om ekspropriationsbeslutning Under henvisning til åstedsforretningen 30. november 2017 på din ejendom matr. nr. 6b og

Læs mere

Udskrift. forhandlingsprotokollen. for O V E R T A K S A T I O N S K O M M I S S I O N E N. For Århus og Holstebro. Forretning den 9.

Udskrift. forhandlingsprotokollen. for O V E R T A K S A T I O N S K O M M I S S I O N E N. For Århus og Holstebro. Forretning den 9. TS82101-00045 Udskrift af forhandlingsprotokollen for O V E R T A K S A T I O N S K O M M I S S I O N E N For Århus og Holstebro Forretning den 9. april 2018 Mandag den 9. april 2018, kl. 10.00 samledes

Læs mere

Referat. Aalborg Byråd. Mødet den kl Medborgerhuset

Referat. Aalborg Byråd. Mødet den kl Medborgerhuset Referat AALBORG BYRÅD Aalborg Byråd Mødet den 23.04.2018 kl. 16.00-16.40 Medborgerhuset Indholdsfortegnelse Lukket 12 Godkendelse af køb af areal til ny sti mellem Romdrupvej og Klarup Banesti 1 13 Godkendelse

Læs mere

Natur- og Miljøklagenævnet har truffet afgørelse efter planlovens 58, stk. 1, nr. 4 1.

Natur- og Miljøklagenævnet har truffet afgørelse efter planlovens 58, stk. 1, nr. 4 1. Rentemestervej 8 2400 København NV Telefon: 72 54 10 00 nmkn@nmkn.dk www.nmkn.dk 21. august 2013 J.nr.: NMK-33-01380 Ref.: KAGRA AFGØRELSE i sag om afslag på dispensation til at opsætte hegn omkring matr.

Læs mere

Afgørelse af klage over Bornholms Regionskommunes ekspropriationsbeslutning af 7. august 2014

Afgørelse af klage over Bornholms Regionskommunes ekspropriationsbeslutning af 7. august 2014 Dato 30. januar 2015 Sagsbehandler Bjarne Jess Vennike Mail bjv@vd.dk Telefon 72 44 30 22 Dokument 14/10632-41 Side 1/9 Afgørelse af klage over Bornholms Regionskommunes ekspropriationsbeslutning af 7.

Læs mere

DELAFGØRELSE i sag om fredning af Grøndalen med tilstødende områder - Skolehaverne

DELAFGØRELSE i sag om fredning af Grøndalen med tilstødende områder - Skolehaverne Rentemestervej 8 2400 København NV Telefon: 72 54 10 00 nmkn@nmkn.dk www.nmkn.dk 08. juli 2011 J.nr.: NMK-520-00011 (tidl. NKN-111-00064) og NMK-522-00033 Ref.: RTS DELAFGØRELSE i sag om fredning af Grøndalen

Læs mere

Christianshavns Lokalråd

Christianshavns Lokalråd Beboerhuset Dronningensgade 34 1420 København K www.christianshavnslokalraad.dk Fredningsnævnet for København Retten i Lyngby Lyngby Hovedgade 96 2800 Kgs. Lyngby 26. april 2010 Klage over Fredningenævnets

Læs mere

CYKELSTI THISTED HILLERSLEV. Borgermøde den 15. juni 2017

CYKELSTI THISTED HILLERSLEV. Borgermøde den 15. juni 2017 CYKELSTI THISTED HILLERSLEV Borgermøde den 15. juni 2017 DAGSORDEN Baggrunden for cykelstien Projektet Tidsplan Arealerhvervelse Spørgsmål BAGGRUNDEN FOR CYKELSTIEN Trafiksikkerhed og tryghed Vejens bredde

Læs mere

Udskrift. forhandlingsprotokollen. for O V E R T A K S A T I O N S K O M M I S S I O N E N. For Århus og Holstebro. Forretning den 9.

Udskrift. forhandlingsprotokollen. for O V E R T A K S A T I O N S K O M M I S S I O N E N. For Århus og Holstebro. Forretning den 9. TS82101-00046 Udskrift af forhandlingsprotokollen for O V E R T A K S A T I O N S K O M M I S S I O N E N For Århus og Holstebro Forretning den 9. april 2018 Mandag den 9. april 2018, ca. kl. 10.20 samledes

Læs mere

TRAFIKSIKKERHEDSREVISION TRIN 3: DOBBELTRETTET CYKELSTI I STABY

TRAFIKSIKKERHEDSREVISION TRIN 3: DOBBELTRETTET CYKELSTI I STABY TRAFIKSIKKERHEDSREVISION TRIN 3: DOBBELTRETTET CYKELSTI I STABY Luxenburger Trafiksikkerhed & Vejteknik Side 1 af 10 Alskovvej 21, 7470 Karup J Tlf. 2295 7797, jan@luxenburger.dk www.luxenburger.dk CVR-nr.

Læs mere

Vi mener på den baggrund, at kommunens afgørelse ikke er i overensstemmelse med privatvejslovens 57, stk. 2, hvorfor den er ulovlig.

Vi mener på den baggrund, at kommunens afgørelse ikke er i overensstemmelse med privatvejslovens 57, stk. 2, hvorfor den er ulovlig. Dato 3. november 2016 Sagsbehandler Kim Remme Birkholm Mail kbf@vd.dk Telefon +45 7244 3065 Dokument 16/13272-6 Side 1/7 Afgørelse af klage over fjernelse af skilte på Falkonergårdsvej Vejdirektoratet

Læs mere

Overkørselstilladelse til banestien

Overkørselstilladelse til banestien Dato 16. marts 2015 Sagsbehandler Søren Peter Kongsted Mail spk@vd.dk Telefon 7244 3113 Dokument 14/06795-20 Side 1/6 Overkørselstilladelse til banestien I brev af 10. maj 2014 har I på vegne af P klaget

Læs mere

Indstilling. Vejnedlæggelser - dele af kommunevejene Finsensgade, Skarøvænget, Skæringvej samt privat fællesvej på matr.nr. 13d Mejlby By, Mejlby

Indstilling. Vejnedlæggelser - dele af kommunevejene Finsensgade, Skarøvænget, Skæringvej samt privat fællesvej på matr.nr. 13d Mejlby By, Mejlby Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Teknik og Miljø Den 2. marts 2007. Vejnedlæggelser - dele af kommunevejene Finsensgade, Skarøvænget, Skæringvej samt privat fællesvej på matr.nr. 13d Mejlby

Læs mere

Referat Afdelingsbestyrelsens møde i fælleslokalerne tirsdag 5. marts 2013, kl. 17.00 19.00

Referat Afdelingsbestyrelsens møde i fælleslokalerne tirsdag 5. marts 2013, kl. 17.00 19.00 http://www.islandsplads.dk Tilstede: Ulla, Svend, Tony og Niels (referent) Bent fra ejendomskontoret deltog under punkt 2. Afbud: Henning og Vagn. Der er vedhæftet en opdateret opgaveliste bilag 1. 1 Åbent

Læs mere

UDKAST Stallerup Sø afgørelse om fremtidig vedligeholdelse

UDKAST Stallerup Sø afgørelse om fremtidig vedligeholdelse UDKAST 21. juni 2018 - Sagsnr. 17/9518 - Løbenr. 149979/18 UDKAST Stallerup Sø afgørelse om fremtidig vedligeholdelse Kolding Kommune fremsendte med brev af 30. august 2017 referat fra vejsynet på Stallerup

Læs mere

UDSKRIFT af forhandlingsprotokollen for OVERTAKSATIONSKOMMISSIONEN for Nord og Vestsjælland

UDSKRIFT af forhandlingsprotokollen for OVERTAKSATIONSKOMMISSIONEN for Nord og Vestsjælland UDSKRIFT af forhandlingsprotokollen for OVERTAKSATIONSKOMMISSIONEN for Nord og Vestsjælland Forretningen den 18. juni 2013, Sag SJ 5-2013 Sag: Fastsættelse af erstatning for overtagelse af ca. 11,27 ha.

Læs mere

Afgørelse af klage over Bornholms Regionskommunes ekspropriationsbeslutning af 7. august 2014

Afgørelse af klage over Bornholms Regionskommunes ekspropriationsbeslutning af 7. august 2014 Bornholms Regionskommune Ullasvej 23 3700 Rønne Dato 30. januar 2015 Sagsbehandler Bjarne Jess Vennike Mail bjv@vd.dk Telefon 72 44 30 22 Dokument 14/10632-41 Side 1/10 Afgørelse af klage over Bornholms

Læs mere

Arealfortegnelse nr. 1 Udarbejdet den 11. december 2018

Arealfortegnelse nr. 1 Udarbejdet den 11. december 2018 Udarbejdet den 11. december 2018 Fortegnelse over ejere og brugere af ejendomme mv., der vil blive berørt af en ekspropriation, som Favrskov Kommune gennemfører i forbindelse med forlængelse og udvidelse

Læs mere

Ekspropriation til etablering af cykelsti langs Brådalvej mellem Visse og Nøvling.

Ekspropriation til etablering af cykelsti langs Brådalvej mellem Visse og Nøvling. Punkt 18. Ekspropriation til etablering af cykelsti langs Brådalvej mellem Visse og Nøvling. 2014-7290. indstiller, at byrådet godkender, at der træffes beslutning om ekspropriation ifølge lov om offentlige

Læs mere

LOKALPLAN 4-15 Køge Tekniske Skole, Boholte

LOKALPLAN 4-15 Køge Tekniske Skole, Boholte LOKALPLAN 4-15 Køge Tekniske Skole, Boholte KØGE KOMMUNE 1988 LOKALPLAN 4-15 KØGE TEKNISKE SKOLE BOHOLTE INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE: Lokalplanens baggrund og formål... 3 Lokalplanens indhold... 3

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen

Udskrift af forhandlingsprotokollen EKSTRAKTUDSKRIFT Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende anlæg af en fast forbindelse over Femern Bælt Udbygning af danske jernbanelandanlæg mellem Ringsted og 91.

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 18. september 2008, kl.16.30 på ejendomskontoret i Grönings Have

Bestyrelsesmøde den 18. september 2008, kl.16.30 på ejendomskontoret i Grönings Have Møde den 18. september 2008 Udsendt den 24. september 2008 Referent: Rebecca Forsman Bestyrelsesmøde den 18. september 2008, kl.16.30 på ejendomskontoret i Grönings Have Fra bestyrelsen: Bente Forslund

Læs mere

Protokol fra vejsyn på den private fællesvej Fuglsigvej i Årre, afholdt onsdag den 24. april 2013 kl. 13.00.

Protokol fra vejsyn på den private fællesvej Fuglsigvej i Årre, afholdt onsdag den 24. april 2013 kl. 13.00. Protokol fra vejsyn på den private fællesvej i Årre, afholdt onsdag den 24. april 2013 kl. 13.00. Den 24. april 2013 afholdt Varde Kommunes vejafdeling vejsyn på den private fællesvej i Årre, i medfør

Læs mere

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 21. december 2012 10/15832 PÅBUD OM AT FJERNE TRÆER OG BUSKE Kommunens sagsnr.: 09/55860 I brev af 1. december 2010 har advokaten på vegne af ejeren af T vej 19

Læs mere

FAKTA TRAFIKSIKKERHED VESTER AABY >>> SVENDBORGVEJ JULI 2011

FAKTA TRAFIKSIKKERHED VESTER AABY >>> SVENDBORGVEJ JULI 2011 FAKTA TRAFIKSIKKERHED VESTER AABY >>> SVENDBORGVEJ JULI 2011 NU SKER DET! TRAFIKSIKKERHED OG FORSKØNNET BYMILJØ ER I FOKUS, NÅR VEJDIREKTORATET TRAFIKSANERER SVENDBORGVEJ GENNEM VESTER AABY Borgermøde

Læs mere

Bilag til rettelsesblad nr. 3. 6620.102 Landskabsbroer, Hvinningdal og Skægkær Bæk

Bilag til rettelsesblad nr. 3. 6620.102 Landskabsbroer, Hvinningdal og Skægkær Bæk Bilag til rettelsesblad nr. 3 6620.102 Landskabsbroer, Hvinningdal og Skægkær Bæk Projektændringer i forbindelse med ekspropriation VD/16.09.2012/sckj UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN

Læs mere

S. Riber Kristensen, Dalby Bygade 42, 5380 Dalby. Tlf. 65 34 11 01. riber@privat.dk

S. Riber Kristensen, Dalby Bygade 42, 5380 Dalby. Tlf. 65 34 11 01. riber@privat.dk S. Riber Kristensen, Dalby Bygade 42, 5380 Dalby. Tlf. 65 34 11 01. riber@privat.dk Til Kerteminde Kommune att. Kent Stephensen Hans Schacksvej 4 5300 Kerteminde Dato: 19.02.2008. Bemærkninger til planforslaget

Læs mere

Protokol. Ekspropriationer i medfør af lov om offentlige veje samt lov om planlægning

Protokol. Ekspropriationer i medfør af lov om offentlige veje samt lov om planlægning Protokol Ekspropriationer i medfør af lov om offentlige veje samt lov om planlægning Ekspropriation til nyt Aalborg Universitetshospital etape II Med henblik på ekspropriation til sikring af ovennævnte

Læs mere

Ved brev af 13. januar 2011 har du klaget over Kommunens tilladelse af 17. december 2010 til at nedlægge den private fællessti mellem F vej 71 og 73.

Ved brev af 13. januar 2011 har du klaget over Kommunens tilladelse af 17. december 2010 til at nedlægge den private fællessti mellem F vej 71 og 73. DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 11. maj 2011 11/01025 NEDLÆG. AF PRIVAT FÆLLESSTI Ved brev af 13. januar 2011 har du klaget over Kommunens tilladelse af 17. december 2010 til at nedlægge den private

Læs mere

Debat- og informationsmøde om Vester Voldgade-kvarteret. - Opsummering -

Debat- og informationsmøde om Vester Voldgade-kvarteret. - Opsummering - Debat- og informationsmøde om Vester Voldgade-kvarteret - Opsummering - Om mødet Mødet blev afholdt tirsdag d. 15. september kl. 16.30-18.30 på Borups Højskole, Frederiksholms Kanal. Indre By Lokaludvalg

Læs mere

Klage over Randers Kommunes afgørelse om nedlæggelse af den private fællesvej G-vej

Klage over Randers Kommunes afgørelse om nedlæggelse af den private fællesvej G-vej Dato 23. juli 2018 Sagsbehandler Lene Merete Priess Mail lemp@vd.dk Telefon +45 7244 3209 Dokument 18/09267-5 Side 1/6 Klage over Randers Kommunes afgørelse om nedlæggelse af den private fællesvej G-vej

Læs mere

Ekspropriation til etablering af cykelsti langs Brådalvej mellem Visse og Nøvling.

Ekspropriation til etablering af cykelsti langs Brådalvej mellem Visse og Nøvling. Punkt 18. Ekspropriation til etablering af cykelsti langs Brådalvej mellem Visse og Nøvling. Etape 1. 2014-7290. By- og Landskabsforvaltningen indstiller, at byrådet godkender, at der træffes beslutning

Læs mere