Oversigt over produkter. Udstyr og materialer. til svejseindustrien. Valk Welding.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Oversigt over produkter. Udstyr og materialer. til svejseindustrien. Valk Welding."

Transkript

1 Udstyr og materialer til svejseindustrien Oversigt over produkter Makes it happen

2 Komplet pr

3 ogram af udstyr og materialer til manuel svejsning og robotsvejsning Med svejsetråd, svejsebrændere og andet udstyr og materialer til svejsning under eget varemærke, samt svejsehjelme og sikkerhedsprodukter fra, leverer alt udstyr og alle materialer, der kræves til manuel svejsning og robotsvejsning. Et komplet program af kvalitetsforbrugsvarer til svejsearbejde af fremragende kvalitet. Dermed kan du købe alle dine svejseprodukter hos én leverandør, som er godkendt og kontrolleret i henhold til ISO svejserobotter og forbrugsvarer i hele Europa I løbet af det sidste årti har i den europæiske svejseindustri fået et velkendt navn som integrator af svejserobotter og leverandør af svejsetråd og svejseudstyr. Med salg og installation af flere af svejserobotsystemer i hel Europa og en levering på godt 700 ton massiv svejsetråd har udviklet sig til en totalleverandør inden for svejseområdet med store konstruktions-, monterings-, uddannelsesog distributionsfaciliteter og egne filialer i Holland, Belgien, Danmark. Frankrig og Tjekkiet. Profitere af specialviden Med et sådant volumen har råd til på mange delområder at have egne produktspecialister, som kan tilbyde dig omfattende rådgivning om svejsetråd, svejsebrændere, trådfremføringssystemer, svejsehjelme, personlige værnemidler m.m. ISO-certificeret Til procedurerne for salg af svejsetråd og svejseudstyr er i besiddelse af NEN-EN-ISO 9001:2000 certifikatet. Hurtig og pålidelig er en dynamisk og resolut virksomhed, som kontinuerlig gør sit yderste for at yde akkurat service og en høj pålidelighed med hensyn til rettidig levering. leverer de fleste produkter direkte fra lager og inden for Benelux-landene inden for et døgn.

4 svejsetråd regnes til en af Europas største uafhængige leverandører af massiv svejsetråd. Derfor kan Valk Welding stille store krav til produktionen af svejsetråd, hvilket fører til svejsetråd af en konstant høj kvalitet. Eksempelvis er de krav, der hos stilles til det toleranceområde, inden for hvilket de forskellige komponenter må variere, blevet skærpet til markedets smalleste. garanterer endvidere, at svejsetråden i sine tromler afvikles fuldstændigt torsionsfrit. Kort sagt, et kvalitetsprodukt, som er godkendt og kontrolleret i henhold til ISO 9001, til både små og store forbrugere. massiv MIG-svejsetråd massiv MIG-svejsetråd kan leveres i stål-, aluminium-, RFS- og højnikkellegerede ståltyper, både på spoler som i tromle, med forskellige diametre. TIG svejsetråd i stænger TIG svejsetråd i stænger kan leveres med forskellige diametre i stål-, aluminium-, RFSog højnikkellegerede ståltyper. TIG svejsetråd i stænger er på to sider udstyret med en AWS-kodning og TIG svejsetråd i stænger leveres i en emballage af hård karton på 5 kg. svejsetråd på tromler Med særligt henblik på bæredygtighed leveres svejsetråd på tromler, som kan genbruges 100 %. Svejsetråden er viklet på tromlerne på en sådan måde, at garanterer fuldstændig torsionsfri afvikling af svejsetråden. Det begrænser slitagen på kontaktspidsen, muliggør en højere gennemføringshastighed og øger nøjagtigheden af svejsetrådens positionering. Hurtig levering har et europæisk distributionsnetværk, som sætter virksomheden i stand til at levere de fleste standardtyper direkte fra lager og inden for Beneluxlandene inden for et døgn. Certificeret Samtlige svejsetråde har CE-mærkning og er certificerede af renommerede instanser som Technischer Überwachungsverein (TÜV), Lloyd s Register of Shipping, Deutsche Bundesbahn (DB), Bureau Veritas og Germanischer Lloyd, og CE mark.

5 wire wizard trådfremføringssystemer leverer et komplet program Wire Wizard trådfremføringssystemer for at optimere transporten af svejsetråd frem til svejserobotterne. Disse systemer muliggør en gnidningsfri trådtransport på større afstande og kan anvendes med alle svejserobot- og svejsetrådsmærker. Wire Wizard the art of wire feeding Storingsvrij draad- Productcatalog weld wire dispensing systems Fejlfri transport fra tromlen til svejserobotten Wire Wizard programmet har en løsning til alle problemer med trådfremføring. Uanset hvilket mærke svejserobot eller svejsemaskine, du vil installere med en tromle eller spole, så finder du i Wire Wizard programmet de rigtige komponenter for at muliggøre en kvalitetsforbindelse mellem de to elementer. Programmet tilbyder komponenter til alle mærker svejseudstyr og svejsetråd. Trådfremføring på større afstande Wire Wizard komponenterne sikrer en gnidningsfri transport af svejsetråden. Ved hjælp af pneumatisk trådfremføring er det muligt at transportere svejsetråden på en afstand på op til 30 meter eller længere. konusser til alle mærker tromler Brudsikre polyethylen-konusser til alle mærker tromler (standarddesign passer på alle standardtromler). Med rude i begge sider Garanti på brud i hele levetiden Trådlængdeindikator Takket være trådlængde-indikatoren (WLI- wire level indicator) kan man fra ydersiden hurtigt se, hvor meget svejsetråd der stadig er i tromlen. Wire wizard komponenter fleksible trådføringssystemer universelle lynkoblinger konnektorer til alle svejserobotmærker hjælpemotorer til trådgennemføring konusser til tromler transport- og løfteudstyr til tromler Det omfattende produktkatalog hjælper dig trin for trin til den rigtige konfiguration. Kan bestilles ved at sende en til: info@wire-wizard.eu

6 svejsebrændere og sliddele MIG- og TIG-svejsebrændere kan leveres i gas- og vandkølet udførelse og alle gængse maskintilslutninger. svejsebrændere har et ergonomisk design, er fremstillet af holdbare komponenter og udmærker sig ved et godt pris-/kvalitetsforhold. Standardsvejsebrænderne til manuel svejsning og robotsvejsning kan leveres direkte fra lager inden for et døgn. MIG/MAG-svejsebrændere leverer vand- og gaskølede MIG/MAGsvejsebrændere under eget varemærke fra 150 til op til 800 A med gaskop, som sættes på (VWB-serie) eller gaskop, som skrues på (VWP-serie). TIG-svejsebrændere vand- og gaskølede TIG-svejsebrændere er bortset fra sliddelene fremstillet efter eget design og dermed unikke produkter. En stor fordel ved disse svejsebrændere er soliditeten af deres svejsebrænderkroppe, den dobbelte mikroafbryder, det robuste håndtag og en fejlfri slangepakke. automatiske svejsebrændere MIG- og TIG-svejsebrændere kan også leveres i en udførelse til svejseautomater. Her er brænderne udstyret med et rundt, rørformet håndgreb, som let kan klemmes på din maskine. Længden på slangerne og svejsebrænderkroppens radius udføres efter kundens specifikationer. svejsebrændere til robotter s vandkølede MIG/MAG-svejsebrændere er udviklet med særligt henblik på de svejserobotter, der er leveret af. Fordelen ved disse svejsebrændere er, at det ikke er nødvendigt at genkalibrere svejserobotten, når svejsebrænderen skal udskiftes. Kan leveres i tre strømstyrker og valgfrit gaskop-detekteringssystem. Alle sliddele kan leveres direkte fra lager Alle sliddele såsom gaskopper, styrestrømskabel, isolatorer og spiraler til svejsebrændere kan leveres direkte fra lager inden for et døgn. reparationsservice til svejsebrændere I tilfælde af stop, brud eller slitage står vores egen reparationsafdeling til rådighed, hvor svejsebrændere repareres og testes af s fagkyndige personale. svejsespray anti-spratterspray reducerer fastbrænding af svejsesprøjt til svejsebrænder og arbejdsemne. Dermed sikres, at gaskopper og strømkabler er længere holdbart.

7 3M Speedglas svejsehjelme og sikkerhedsprodukter er autoriseret 3M Welding Distributor for Speedglas svejsehjelmprogrammet, AdfloTM friskluftsystemer og leverer endvidere 3M sikkerhedsprodukter. Dermed opfylder de største krav, som 3M stiller til sine forhandlere. For kunderne betyder det, at kan levere Speedglas svejsehjelme og sikkerhedsprodukter direkte fra lager og samtidigt har et stort kendskab til produkterne, således at Valk Welding fuldt ud kan rådgive sine kunder. Speedglas svejsehjelme Speedglas har allerede i flere årtier været verdens toneangivende mærke svejsehjelme og udgør en vigtig del af det omfattende sortiment personlige værnemidler til svejsere. Speedglas er et absolut topprodukt hvad angår teknik og design! Frisk og mobil med Adflo TM 3M tilbyder AdfloTM friskluftsystemer, udstyret med en motorenhed og et stoffilter, for at beskytte svejsere mod indånding af giftige dampe, som dannes under svejsning. Takket være disse systemer indånder svejseren frisk luft, som er fri for skadelige stofpartikler og er han ikke bundet til det sted, hvor en afsugnings enhed står. Dermed overstiger AdfloTM systemerne de strengeste EU-normer for den maksimalt tilladte mængde svejse røg. Automatiske svejsefiltre beskytter dine øjne Speedglas svejsehjelme er udstyret med et automatisk nedblændende svejsefilter. Disse ADF er giver vedvarende beskyttelse mod ultraviolet og infrarød stråling og skifter automatisk fra lyst til mørkt og omvendt, således at synet på arbejdsemnet altid er optimalt. Dermed opfylder Speedglas svejsehjelmene den europæiske norm EN 379. Sikkerhedsprodukter Foruden Speedglas-programmet leverer også alle 3M sikkerhedsprodukter fra det omfattende sortiment af åndedræts-, høre- og øjenværn samt beskyttelse af hovedet. Disse produkter er alle af høj kvalitet og passer derfor perfekt til s produktsortiment.

8 udstyr og materialer Bredt produktudvalg leverer et omfattende program af massiv svejsetråd, svejseudstyr, sikkerhedsprodukter og trådfremføringssystemer. Konstant høj kvalitet Ved at indkøbe store mængder hos fabrikanten, kan levere svejsetråd af en konstant høj kvalitet, således at svejsetrådens specifikationer både kemisk og mekanisk er optimerede inden for normen. Alle svejsetrådsmaterialer, der er leveret af, er certificeret for alle gængse afprøvninger og test. Hurtig pålidelig levering leverer det meste svejseudstyr direkte fra lager i hel Europa, og i Benelux-landene selv inden for et døgn. Over 50 års erfaring I mere end 5 årtier har været aktiv inden for udvikling, salg, vedligeholdelse og service af produkter til svejseindustrien. Takket være denne knowhow og praktisk erfaring tilbyder rådgivning og support på højeste niveau inden for robot-automatisering, svejseteknik, svejseudstyr og -materialer. Referencer Til s kundekreds regnes et stort antal virksomheder i bilbranchen, karrosseribygning, transport-, landbrugs- og køretøjsindustrien m.m. Nogle kendte virksomheder: Staalindustrieweg 15 P.O. Box 60 NL-2950 AB Alblasserdam info@valkwelding.com FR NL DK CZ Holland: B.V. Tel. +31 (0) Fax +31 (0) Danmark: DK A\S Tel Fax A.H. International A\S Tel Fax Belgien: Tel. +32 (0) Fax +32 (0) Frankrig: France Tel. +33 (0) Fax +33 (0) Tjekkiet: s.r.o. Tel Fax Steenkist Communicatie - Haarlem VW/2011

Et svejsbart muffesystem til præisolerede rørsystemer. systemet

Et svejsbart muffesystem til præisolerede rørsystemer. systemet Et svejsbart muffesystem til præisolerede rørsystemer systemet det sikreste muffesystem til præisolerede rør Fremstillet af samme materiale som kapperøret Samme muffesystem til både lige rør og afgreninger

Læs mere

profil Hydraflex A/S er en danskejet, velkonsolideret og kvalitetsorienteret produktionsvirksomhed beliggende i Viborg.

profil Hydraflex A/S er en danskejet, velkonsolideret og kvalitetsorienteret produktionsvirksomhed beliggende i Viborg. cylindre profil Hydraflex A/S er en danskejet, velkonsolideret og kvalitetsorienteret produktionsvirksomhed beliggende i Viborg. Hydraflex A/S er en del af Hydraulic Group og har blandt andet herigennem

Læs mere

Minarc Evo-familien Kan bruges overalt

Minarc Evo-familien Kan bruges overalt Minarc Evo-familien Kan bruges overalt Minarc Evo 180 Fordele Fremragende svejsepræstation Kan bruges sammen med alle elektrodetyper Kan bruges med lange forsyningskabler PFC-teknologi for maksimal energivirkningsgrad

Læs mere

Mono EZstrip Family. Unik (MIP) Maintenance In Place! Videoer på EZstrip pumper og Muncher på:

Mono EZstrip Family. Unik (MIP) Maintenance In Place! Videoer på EZstrip pumper og Muncher på: Mono EZstrip Family Unik (MIP) Maintenance In Place! Videoer på EZstrip pumper og Muncher på: Fordele med EZstrip Family Maintenance In Place Hurtig og enkel udskiftning af de vigtige sliddele uden brug

Læs mere

S8VK strømforsyninger Pålidelig og nem drift - på verdensplan

S8VK strømforsyninger Pålidelig og nem drift - på verdensplan S8VK strømforsyninger Pålidelig og nem drift - på verdensplan Et af de mest kompakte design på markedet Modstandsdygtig i barske miljøer Nem og hurtig installation industrial.omron.dk 2 S8VK strømforsyninger

Læs mere

Vi bygger bro mellem virksomhed og kunde

Vi bygger bro mellem virksomhed og kunde Vi bygger bro mellem virksomhed og kunde udviklende innovativ kvalitet kundefokus leveringssikkerhed konkurrencedygtig Tårnvej 61 DK-7752 Snedsted +45 97 93 63 03 l www.kk-metal.dk Pladebearbejdning Svejsning

Læs mere

MMT/PMT gun range BEHAGELIG OG PRODUKTIV SVEJSNING

MMT/PMT gun range BEHAGELIG OG PRODUKTIV SVEJSNING MMT/PMT gun range BEHAGELIG OG PRODUKTIV SVEJSNING 27.11.2018 MMT/PMT gun range SVEJSEPISTOLER MED EN OPTIMAL KOMBINATION AF VÆGT OG BALANCE PMT- og MMT-serien giver dig et stort udvalg af MIG/MAG-svejsepistoler

Læs mere

T.O.M. 31. AUGUST 2017 KLAR TIL PÅ RETTE VEJ MOD EN VELLYKKET HØST MED CASE IH WE LL KEEP YOU FARMING

T.O.M. 31. AUGUST 2017 KLAR TIL PÅ RETTE VEJ MOD EN VELLYKKET HØST MED CASE IH WE LL KEEP YOU FARMING KLAR TIL T.O.M. 31. AUGUST 2017 PÅ RETTE VEJ MOD EN VELLYKKET HØST MED CASE IH WE LL KEEP YOU FARMING FORØG DIN PRÆSTATION DENNE SÆSON Høstperioden er en vigtig periode for landbrugsåret. Case IH står

Læs mere

Pneumatics en dansk handelsvirksomhed med stor viden om pneumatik

Pneumatics en dansk handelsvirksomhed med stor viden om pneumatik Pneumatics en dansk handelsvirksomhed med stor viden om pneumatik Pneumatics blev stiftet i 2004 med det formål at være en seriøs sparringspartner inden for pneumatik, således at vore kunder altid sikres

Læs mere

TRP støtte. Et tiplad. ekanisme. Indbygget gea. e priser la. ranti. Op til 15 kg ie i 3 år. indbygget. .trpparts.c

TRP støtte. Et tiplad. ekanisme. Indbygget gea. e priser la. ranti. Op til 15 kg ie i 3 år. indbygget. .trpparts.c 214 42 51 smække l læssebag ti le e d e rv priser TRP rese ncedygtige til konkurre rnativ Kvalitetsalte ben TRP støtte vægt og Spar penge eservedele ve kvalitetsr rkant af alternati r ligger ma t sortiment

Læs mere

MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera

MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera 2 MIC-serien 550 Sætter standarden inden for overvågning Attraktivt, kompakt design til diskret integration i overvågningsmiljøer Robust, hærværkssikret konstruktion

Læs mere

Flexlite TX TÆNDER GNISTEN I DIT SVEJSEARBEJDE

Flexlite TX TÆNDER GNISTEN I DIT SVEJSEARBEJDE Flexlite TX TÆNDER GNISTEN I DIT SVEJSEARBEJDE 2.10.2019 Flexlite TX TÆNDER GNISTEN I DIT SVEJSEARBEJDE Flexlite TX-svejsebrændere til TIG-svejsning har fremragende tekniske egenskaber, forbrugsmaterialer

Læs mere

Vi er en anerkendt leverandør af skræddersyede løsninger i stål, rustfrit stål og aluminium. Rådgivning og produktion under ét tag.

Vi er en anerkendt leverandør af skræddersyede løsninger i stål, rustfrit stål og aluminium. Rådgivning og produktion under ét tag. Vi er en anerkendt leverandør af skræddersyede løsninger i stål, rustfrit stål og aluminium Rådgivning og produktion under ét tag. Hvorfor skal du handle med Solid production? Solid production er totalleverandør

Læs mere

WELDING INTRODUCTION

WELDING INTRODUCTION WELDING INTRODUCTION 1 DANROBOTICS din partner i robotløsninger Med os ved din side får du en troværdig samarbejdspartner med stor faglig ekspertise og knowhow. Vi har integreret robotter i alle brancher

Læs mere

VIRKSOMHEDS- PRÆSENTATION

VIRKSOMHEDS- PRÆSENTATION VIRKSOMHEDS- PRÆSENTATION EN LIDT NÆRMERE SLANGESERVICE. OM HYDROSCAND Hydroscand AB blev grundlagt i 1969 i Stockholm og er i dag markedsledende inden for slanger og hydraulikkomponenter i Skandinavien.

Læs mere

Vi bygger bro mellem virksomhed og kunde. Tårnvej 61 DK-7752 Snedsted l

Vi bygger bro mellem virksomhed og kunde. Tårnvej 61 DK-7752 Snedsted l Vi bygger bro mellem virksomhed og kunde Tårnvej 61 DK-7752 Snedsted +45 97 93 63 03 l www.kk-metal.dk KK Metal P/S er beliggende i Hørdum i Thy. Med rødder tilbage til 1966 er KK Metal i tidens løb vokset

Læs mere

KEMPPI K5 SVEJSEUDSTYR. Kempact 323A EFFEKT, DESIGN OG FREMRAGENDE YDEEVNE

KEMPPI K5 SVEJSEUDSTYR. Kempact 323A EFFEKT, DESIGN OG FREMRAGENDE YDEEVNE KEMPPI K5 SVEJSEUDSTYR Kempact 323A EFFEKT, DESIGN OG FREMRAGENDE YDEEVNE 20.12.2018 Kempact 323A MODERNE KEMPPI MIG-MAG-SVEJSELØSNING TIL ENERGIEFFEKTIV OG OMKOSTNINGSBESPARENDE SVEJSNING Kempact 323A

Læs mere

KEMPPI K3 SVEJSEUDSTYR. MagTrac F 61 STØRRE SVEJSEPRODUKTIVITET OG BEDRE ERGONOMI

KEMPPI K3 SVEJSEUDSTYR. MagTrac F 61 STØRRE SVEJSEPRODUKTIVITET OG BEDRE ERGONOMI KEMPPI K3 SVEJSEUDSTYR MagTrac F 61 STØRRE SVEJSEPRODUKTIVITET OG BEDRE ERGONOMI 7.12.2018 MagTrac F 61 MAGNETISK SVEJSEVOGN TIL LET MEKANISERET MIG/MAG-SVEJSNING Let mekanisering er den mest effektive

Læs mere

Kempact MIG KOMBINER ØKONOMI, STØRRELSE, VÆGT OG YDELSE

Kempact MIG KOMBINER ØKONOMI, STØRRELSE, VÆGT OG YDELSE Kempact MIG KOMBINER ØKONOMI, STØRRELSE, VÆGT OG YDELSE 16.09.2019 Kempact MIG KOMBINER ØKONOMI, STØRRELSE, VÆGT OG YDELSE Kempact 2530 er 70 % lettere i vægt end traditionelle trinregulerede maskiner.

Læs mere

YOUR LOCAL SOURCE IN A GLOBAL WORLD DIN LEVERANDØR AF METALKOMPONENTER

YOUR LOCAL SOURCE IN A GLOBAL WORLD DIN LEVERANDØR AF METALKOMPONENTER YOUR LOCAL SOURCE IN A GLOBAL WORLD DIN LEVERANDØR AF METALKOMPONENTER STØBEGODS SVEJSNING SMEDEGODS CNC PLADEBEARBEJDNING MONTAGE STØBEGODS SVEJSNING Der er mange oplagte fordele for dig ved at vælge

Læs mere

SuperSnake GT02S/ GT02SW - subfeeder FRIHED TIL AT SVEJSE

SuperSnake GT02S/ GT02SW - subfeeder FRIHED TIL AT SVEJSE GT02S/ GT02SW - subfeeder FRIHED TIL AT SVEJSE 11.09.2019 GT02S/GT02SW - subfeeder DEN ULTIMATIVE LØSNING TIL SVEJSNING MED LANG RÆKKEVIDDE OG PÅ SVÆRTTILGÆNGELIGE STEDER Hvis afstand og tilgængelighed

Læs mere

Pålidelighed. facts: Kundeudtalelse :

Pålidelighed. facts: Kundeudtalelse : Profilbrochure Pålidelighed facts: 1946 etableret i byen Sjørring 250 medarbejdere 18.000 m 2 produktionsfaciliteter 11 svejserobotter Sjørring Maskinfabrik A/S blev etableret i 1946. Udgangspunktet var

Læs mere

Tag svejsningen til nye områder! addy Mig

Tag svejsningen til nye områder! addy Mig Tag svejsningen til nye områder! addy Mig Med en Caddy får svejseren t Indstil materiale godstykkelsen og start svejsningen. Fantastiske svejseegenskaber. Caddy Mig C160i/C200i er en kompakt svejsestrømkilde,

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE Side

INDHOLDSFORTEGNELSE Side BRUGERMANUAL IC1 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Side Producentoplysninger 3 Advarsler 4 Risikovurdering og Mærkning 5 Sikkerhed og Værnemidler 6 Garantibestemmelser 7 Mål og Vægt 8 Forsendelsesmål 8 Transport og

Læs mere

AFSKÆRMNING AF RESTOVERFLADER SKRÆDDERSYEDE LØSNINGER TIL INDIVIDUELLE BEHOV

AFSKÆRMNING AF RESTOVERFLADER SKRÆDDERSYEDE LØSNINGER TIL INDIVIDUELLE BEHOV AFSKÆRMNING AF RESTOVERFLADER SKRÆDDERSYEDE LØSNINGER TIL INDIVIDUELLE BEHOV HOS STRICKER-TEAMET FÅR DU: professionel rådgivning kraftfulde og innovative produkter individuelle løsninger højkvalitets og

Læs mere

ARCA vægskabe NYHED. Moderne og robust design i Polycarbonat. Slag og vejrbestandig med fantastiske egenskaber

ARCA vægskabe NYHED. Moderne og robust design i Polycarbonat. Slag og vejrbestandig med fantastiske egenskaber ARCA vægskabe NYHED Moderne og robust design i Polycarbonat Slag og vejrbestandig med fantastiske egenskaber Fibox ARCA Fibox ARCA 100 % korrosionsfri vægskabe til hårde og krævende miljøer Enestående

Læs mere

Kemppi K3 Svejseudstyr

Kemppi K3 Svejseudstyr MagTrac F 61 STØRRE SVEJSEPRODUKTIVITET OG BEDRE ERGONOMI Kemppi K3 Svejseudstyr 1(8) MAGNETISK SVEJSEVOGN TIL LET MEKANISERET MIG/MAG-SVEJSNING Let mekanisering er den mest effektive metode til at øge

Læs mere

Atlas Copco. Stempelkompressorer Automan-serien (0,75-7,5 kw / 1-10 hk)

Atlas Copco. Stempelkompressorer Automan-serien (0,75-7,5 kw / 1-10 hk) Atlas Copco Stempelkompressorer Automan-serien (0,75-7,5 kw / 1-10 hk) AF-serien med direkte drev: kompakt og letvægts AF-seriens oliesmurte kompressorer er designet mhp. mobilitet og brugervenlighed.

Læs mere

CHRIS JENSEN A/S SPECIALISTER I RUSTFRIT STÅL

CHRIS JENSEN A/S SPECIALISTER I RUSTFRIT STÅL CHRIS JENSEN A/S SPECIALISTER I RUSTFRIT STÅL >> Med mere end 40 års erfaring i arbejdet med rustfrit stål, og særdeles veluddannede medarbejdere løser Chris Jensen A/S, både store og små komplekse specialopgaver.

Læs mere

Master S KRAFTIG, EFFEKTIV, ØKONOMISK

Master S KRAFTIG, EFFEKTIV, ØKONOMISK Master S KRAFTIG, EFFEKTIV, ØKONOMISK 27.10.2019 Master S KRAFTIG, EFFEKTIV, ØKONOMISK MMA-strømkilder i Master S serien er konstrueret til professionel svejsning, hvor der er behov for kompakte, robuste

Læs mere

KAMPAGNEAVIS 2014. Gældende fra 01.05 til 01.07-2014. Alle priserne er nettopriser ekskl. moms.

KAMPAGNEAVIS 2014. Gældende fra 01.05 til 01.07-2014. Alle priserne er nettopriser ekskl. moms. KAMPAGNEAVIS 2014 Gældende fra 01.05 til 01.07-2014. Alle priserne er nettopriser ekskl. moms. ORBITALUM ORBITALUM 165 CA - Kølevand og svejsegas overvåges - Simpel og let betjening takket være den multifunk-

Læs mere

TJEP ULTRA GRIP N Y H E D. Hurtigere og strammere bindinger. Børsteløse motorer. Mere power: 18V 4Ah slide-in batteri.

TJEP ULTRA GRIP N Y H E D. Hurtigere og strammere bindinger. Børsteløse motorer. Mere power: 18V 4Ah slide-in batteri. N Y H E D Hurtigere og strammere bindinger Børsteløse motorer Mere power: 18V 4Ah slide-in batteri Forbedret ydelse Optimeret ergonomi TJEP ULTRA GRIP www.tjep.dk ALL BRUSHLESS MOTORTEKNOLOGI Den ultra

Læs mere

AVN HYDRAULIK AVN HYDROPOWER HYDRAULIK WE KNOW HOW

AVN HYDRAULIK AVN HYDROPOWER HYDRAULIK WE KNOW HOW AVN HYDROPOWER AVN HYDRAULIK HYDRAULIK WE KNOW HOW SERVICE REPARATION MONTAGE KOMPONENTSALG 3 NAVNE ÉN VIRKSOMHED BEDSTE SERVICE Vores kompetente serviceteam renoverer og servicerer alle fabrikater. Med

Læs mere

Flex Ultra solceller. Ren og uafhængig strøm på din vej!

Flex Ultra solceller. Ren og uafhængig strøm på din vej! Flex Ultra solceller Ren og uafhængig strøm på din vej! X-Sol Danmark Siden 2010 har X-Sol Danmark produceret og leveret fleksible solceller til opladning af batterier, altså off-grid løsninger. Vi har

Læs mere

Hygiejnisk modulafskærmning i rustfrit stål DK

Hygiejnisk modulafskærmning i rustfrit stål DK www.ntf.dk Hygiejnisk modulafskærmning i rustfrit stål DK Competition-Line modulafskærmning i rustfrit stål hygiejnisk rumafskærmning Competition-Line er en serie af modulopbyggede maskinafskærmninger

Læs mere

Effektivt og sikkert frigørelsesværktøj

Effektivt og sikkert frigørelsesværktøj Frigørelsesværktøj Udskiftelige skær på klippere, modhager på spredere, batteri med høj ydeevne og innovativ betjeningsknap er med til at gøre WEBER-RESCUE til et førende brand på markedet. Effektivt og

Læs mere

3M Industri. Tape og Lim. VHB tape. Det afprøvede alternativ. til skruer, nitter og svejsning

3M Industri. Tape og Lim. VHB tape. Det afprøvede alternativ. til skruer, nitter og svejsning 3M Industri Tape og Lim VHB tape Det afprøvede alternativ til skruer, nitter og svejsning Kvaliteten er afprøvet igennem 30 år 3M VHB tape blev opfundet af 3M for over 30 år siden. Tapen har vist sig at

Læs mere

Systemer til robotsvejsning. Fuldautomatisk MIG/MAG- og TIG-svejsning PERFEKT SVEJSNING

Systemer til robotsvejsning. Fuldautomatisk MIG/MAG- og TIG-svejsning PERFEKT SVEJSNING Systemer til robotsvejsning Fuldautomatisk MIG/MAG- og TIG-svejsning PERFEKT SVEJSNING Effektivitet afhænger af systemet GENERELT Der er meget at tage stilling til Det vanskelige ved fuldautomatisk produktion

Læs mere

Toyota Material Handling i Europa

Toyota Material Handling i Europa Toyota Material Handling i Europa Total dækning Toyota Material Handlings netværk strækker sig over 30 lande i Europa med mere end 4500 mobile teknikere. Altid lokalt med global support Uanset hvor du

Læs mere

CEMBRIT WINDSTOPPER. Cembrit Windstopper. Vindspærreplader til nybyg og renovering

CEMBRIT WINDSTOPPER. Cembrit Windstopper. Vindspærreplader til nybyg og renovering Cembrit Windstopper Vindspærreplader til nybyg og renovering Bag Facaden Moderne byggerier ser ens ud udefra. Stærke, sunde og fejlfri. Flotte facader og smukke beklædninger. Men bag facaden er der stor

Læs mere

SVØMMEHALLER. Ventilationsaggregater af. komposit

SVØMMEHALLER. Ventilationsaggregater af. komposit SVØMMEHALLER Ventilationsaggregater af komposit Vores styrke, din fordel FORDELE > Korrossionsfri Lang levetid, lav vedligeholdelse > Lav vægt Forstærkning af tagkonstruktionen er unødvendig > Hygiejnisk

Læs mere

Ropox Højdejustering

Ropox Højdejustering PDF 6119 / 11.03.2019 Ropox Højdejustering til bruseklapsæde og ryg Brugermanual og Montagevejledning Denne vejledning skal altid ledsage produktet Indholdsfortegnelse INDHOLDSFORTEGNELSE... 1 FØRSALGSINFORMATION...

Læs mere

Den universelle trappemaskine

Den universelle trappemaskine Den universelle trappemaskine Sikker og komfortabel på trapper www.aat-online.de Mobilitet er et væsentligt aspekt i Deres livskvalitet. Derfor bør Deres bevægelsesfrihed indskrænkes så lidt som muligt.

Læs mere

KEMPPI K5 SVEJSEUDSTYR. MinarcMig Evo 200 ULTIMATIV ENERGIUDNYTTELSE KOMBINERET MED HØJ KOMFORT

KEMPPI K5 SVEJSEUDSTYR. MinarcMig Evo 200 ULTIMATIV ENERGIUDNYTTELSE KOMBINERET MED HØJ KOMFORT KEMPPI K5 SVEJSEUDSTYR MinarcMig Evo 200 ULTIMATIV ENERGIUDNYTTELSE KOMBINERET MED HØJ KOMFORT 25.06.2019 MinarcMig Evo 200 BRUGERVENLIG MIG/MAG-LØSNING TIL MOBIL SVEJSNING MinarcMig Evo 200 er en bærbar

Læs mere

Præcision i en klasse for sig.

Præcision i en klasse for sig. METAL Præcision i en klasse for sig. Kraftige FEIN boremaskiner med ultrapræcis lejring. FEIN specialisten inden for slidstærkt elværktøj. For mere end 115 år siden revolutionerede FEIN arbejdsverdenen

Læs mere

SOLON SOLraise. Den effektoptimerede solcelleløsning for maksimal systemsikkerhed.

SOLON SOLraise. Den effektoptimerede solcelleløsning for maksimal systemsikkerhed. SOLON SOLraise DK SOLON SOLraise. Den effektoptimerede solcelleløsning for maksimal systemsikkerhed. Udbyttestigning op til 25 % Modulintern MPP-tracking Mulighed for udnyttelse af tagflader i delvis skygge

Læs mere

MagTrac F 61 MAGNETISK SVEJSEVOGN TIL LET MEKANISERET MIG/MAG- SVEJSNING

MagTrac F 61 MAGNETISK SVEJSEVOGN TIL LET MEKANISERET MIG/MAG- SVEJSNING MagTrac F 61 MAGNETISK SVEJSEVOGN TIL LET MEKANISERET MIG/MAG- SVEJSNING 30.07.2019 MagTrac F 61 MAGNETISK SVEJSEVOGN TIL LET MEKANISERET MIG/MAG-SVEJSNING Let mekanisering er den mest effektive metode

Læs mere

CEMBRIT WINDSTOPPER. Cembrit Windstopper. Vindspærreplader til nybyg og renovering

CEMBRIT WINDSTOPPER. Cembrit Windstopper. Vindspærreplader til nybyg og renovering Cembrit Windstopper Vindspærreplader til nybyg og renovering Styrke bag facaden Moderne byggerier ser ens ud udefra. Stærke, sunde og fejlfri. Flotte facader og smukke beklædninger. Men bag facaden er

Læs mere

Bedre udsyn, bedre beskyttelse

Bedre udsyn, bedre beskyttelse Svejsehjelme Bedre udsyn, bedre beskyttelse Beta-svejsehjelme giver brugeren enestående beskyttelse af øjne og ansigt. Beta serien af svejsehjelme er designet til professionelle svejsere og certificeret

Læs mere

LØSNINGEN FOR EN RENERE KLOAK RENOVATION KOMBINERET HØJTRYKS- SPULER OG SLAMSUGER

LØSNINGEN FOR EN RENERE KLOAK RENOVATION KOMBINERET HØJTRYKS- SPULER OG SLAMSUGER LØSNINGEN FOR EN RENERE KLOAK RENOVATION KOMBINERET HØJTRYKS- SPULER OG SLAMSUGER 2 I 3 VANDTÆTTE LØSNINGER FRA SPECIALISTER FRA FLENSBORG Produktlinien elephant er en arbejdshest til alle opgaver De profiterer

Læs mere

DOKUMENTERET KVALITET TIL KRÆVENDE APPLIKATIONER

DOKUMENTERET KVALITET TIL KRÆVENDE APPLIKATIONER DOKUMENTERET KVALITET TIL KRÆVENDE APPLIKATIONER Du får større overskud og færre bekymringer, når du samarbejder med Weissenborn A/S. Vi har 100 % styr på kvaliteten, som er certificeret af Lloyd s. Og

Læs mere

De bedste løsninger i miljøer med fare for korrosion

De bedste løsninger i miljøer med fare for korrosion De bedste løsninger i miljøer med fare for korrosion Gitterbakker med høj yde- og korrosionsevne Zinc+gitterbakker 1 P127354 En ny og let anvendelig løsning til krævende installationer Gitterbakker er

Læs mere

Kuglehaner. - Optimal beskyttelse af drikkevandet

Kuglehaner. - Optimal beskyttelse af drikkevandet Kuglehaner - Optimal beskyttelse af drikkevandet JCH Kuglehaner til unik beskyttelse Når drikkevandet skal beskyttes, skal der ikke spares på kvaliteten. J. C. Hansen producerer kuglehaner i den bedste

Læs mere

AVN Hydraulik. Vi er lagerførende af hydraulikkomponenter fra nogle af verdens førende producenter.

AVN Hydraulik. Vi er lagerførende af hydraulikkomponenter fra nogle af verdens førende producenter. AVN Hydraulik AVN Hydraulik er i dag et stærkt team på godt 30 dygtige medarbejdere. Vi har eksisteret siden 1978 og er en del af AVN Gruppen. Hovedkontoret på 2.000 m² ligger i Brøndby, hvor vi har lager,

Læs mere

GENIE letvægtsflaske.

GENIE letvægtsflaske. GENIE letvægtsflaske. Fremtidens gasflaske. AGA PREMIUM Bedre arbejdsmiljø. Helt enkelt. Mere gas - mindre vægt. Effektiv og nem hverdag med GENIE GENIE er en revolutionerende og nyskabende gasflaske.

Læs mere

Produktkatalog 2006 Udrustning og tilsatsmaterialer til gassvejsning, gasskæring og lodning

Produktkatalog 2006 Udrustning og tilsatsmaterialer til gassvejsning, gasskæring og lodning Produktkatalog 2006 Udrustning og tilsatsmaterialer til gassvejsning, gasskæring og lodning >> RL IFORMATIO AA's produktkatalog for 2006 AA udvikler, producerer, sælger og distribuerer gasser, procesløsninger,

Læs mere

Spotter- og svejsetilbehør

Spotter- og svejsetilbehør Spotter- og svejsetilbehør WWW.BIBUS-SINDBY.DK Spotter tilbehør Kobber bølgetråd Ø.6 X 30mm 50 80.049727 (80.72) Kobbertrekanter 20 78.052239 (78.0056-23) Kobbersøm Ø2 x 50mm Kobbersøm Ø2.5 x 50mm 00 78.0456

Læs mere

KEMPPI K5 SVEJSEUDSTYR. MasterTig MLS 3000 GANSKE ENKELT BEDRE

KEMPPI K5 SVEJSEUDSTYR. MasterTig MLS 3000 GANSKE ENKELT BEDRE KEMPPI K5 SVEJSEUDSTYR MasterTig MLS 3000 GANSKE ENKELT BEDRE 16.07.2018 MasterTig MLS 3000 TIG-JÆVNSTRØMSSVEJSEUDSTYR TIL INDUSTRIEL BRUG MasterTig MLS 3000 sætter standarden inden for industriel TIG-svejsning.

Læs mere

:PVS DBSHP PVS DPNNJUNFOU

:PVS DBSHP PVS DPNNJUNFOU Transport udover alle grænser Den stærkt stigende internationale samhandel skærper kravene til godssikring. Kravene til virksomhederne øges. Det handler om at undgå dyre transportskader, vel at mærke på

Læs mere

Den X-TRA stærke løsning! TJEP RE-BAR XP RE BAR. TRA power. TRA stærke bindinger. TRA robust. TRA brugervenlig. TRA effektiv.

Den X-TRA stærke løsning! TJEP RE-BAR XP RE BAR. TRA power. TRA stærke bindinger. TRA robust. TRA brugervenlig. TRA effektiv. RE BAR TRA power TRA stærke bindinger TRA robust TRA brugervenlig TRA effektiv TRA stærk tråd WIRE Den X-TRA stærke løsning! TJEP RE-BAR XP www.tjep.dk / xp 2 www.tjep.dk / xp TJEP RE-BAR XP En X-TRA stærk

Læs mere

Køretøjstilpassede monteringsløsninger til alle behov.

Køretøjstilpassede monteringsløsninger til alle behov. Køretøjstilpassede monteringsløsninger til alle behov. Vi giver opbyggere flere muligheder. I over 60 år har VBG drevet udviklingen af lastbilskoblinger ved at sammenkoble sikkerhed og økonomi. I vores

Læs mere

MINIFORCE - next generation

MINIFORCE - next generation MINIFORCE - next generation Gennem smart tænkning og fuldt udbyggede mekaniske løsninger, har vi skabt et enestående værktøj til forbindelse af kabelsko. Minimal manuel indsats fra håndtaget giver ét ton

Læs mere

Hvis det er muligt, vender vi gerne maskinen på hovedet for at løse en opgave

Hvis det er muligt, vender vi gerne maskinen på hovedet for at løse en opgave Hvis det er muligt, vender vi gerne maskinen på hovedet for at løse en opgave NAKSKOV MASKININDUSTRI ApS Parathed og fleksibilitet Viden Høj kvalitet Konkurrenceevne Lidt om os Vores virksomhed Hvis det

Læs mere

Vertical Lift Module BOX. Kardex VLM BOX. Et komplet kassesystem: Mere fleksibilitet Højere lagerkapacitet Bedre håndtering

Vertical Lift Module BOX. Kardex VLM BOX. Et komplet kassesystem: Mere fleksibilitet Højere lagerkapacitet Bedre håndtering Kardex VLM BOX Et komplet kassesystem: Mere fleksibilitet Højere lagerkapacitet Bedre håndtering Kardex VLM BOX En fleksibel løsning, der passer til dine behov 50 mm interval i skalerbart koncept + 20

Læs mere

WiseRoot+ MEGET EFFEKTIV BUNDSTRENGSSVEJSNING

WiseRoot+ MEGET EFFEKTIV BUNDSTRENGSSVEJSNING WiseRoot+ MEGET EFFEKTIV BUNDSTRENGSSVEJSNING 9.04.2019 WiseRoot+ PRODUKTIV MIG-SVEJSEPROCES MED GARANTI FOR HØJ KVALITET WiseRoot+ er en optimeret kortbueproces til bundstregssvejsning uden backing. Den

Læs mere

P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P400 40 HP P510 51 HP KOMPAKTE GUMMIHJULSLÆSSERE

P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P400 40 HP P510 51 HP KOMPAKTE GUMMIHJULSLÆSSERE P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P400 40 HP P510 51 HP KOMPAKTE GUMMIHJULSLÆSSERE MANUFACTURED MANUFACTURED 2 PICHON 40 ÅRS ERFARING TIL DERES RÅDIGHED PICHON KNOW-HOW I mere end 40 år har PICHON været

Læs mere

Praesideo digitalt lydsystem til højttaleranlæg og talevarslingsanlæg Få alle meddelelserne ud - uanset hvad

Praesideo digitalt lydsystem til højttaleranlæg og talevarslingsanlæg Få alle meddelelserne ud - uanset hvad Praesideo digitalt lydsystem til højttaleranlæg og talevarslingsanlæg Få alle meddelelserne ud - uanset hvad 2 Praesideo lydsystemer til højttaleranlæg og talevarslingsanlæg fra Bosch Hold offentligheden

Læs mere

AEGIS illuminatorer fra Bosch Sikkerhedsbelysning

AEGIS illuminatorer fra Bosch Sikkerhedsbelysning AEGIS illuminatorer fra Bosch Sikkerhedsbelysning 2 AEGIS illuminatorer AEGIS illuminatorer Sikkerhed og sikkerhedsbelysning Patentanmeldt teknologi med konstant belysning, kompenserer for LED-degradering

Læs mere

Plads til kreativitet

Plads til kreativitet Billedkunst Plads til kreativitet At skabe rammerne for kreativ udfoldelse kræver erfaring i at omsætte ønsker og krav til brugervenlige lokaler. Den erfaring har ST Skoleinventar A/S. Ergonomi og fleksibilitet

Læs mere

MIG/MAG ERGO SVEJSESLANGER

MIG/MAG ERGO SVEJSESLANGER ML 150 - MV 550 FKS - MIG MANAGER MIG/MAG ERGO SVEJSESLANGER Betjeningskomfort og ergomisk korrekt arbejdsmiljø Brænderhåndtag designet så de ligger perfekt i hånden Gennemtestet af erfarne svejsere ZA

Læs mere

ELEKTRISK PARASOLVARMER

ELEKTRISK PARASOLVARMER ELEKTRISK PARASOLVARMER HN 12361 Brugervejledning Læs brugervejledningen omhyggeligt, før parasolvarmeren tages i brug. Gem brugervejledningen til senere brug. Pak parasolvarmeren ud og kontroller, at

Læs mere

Håndværkerkompressorer CLASSIC-serien

Håndværkerkompressorer CLASSIC-serien www.kaeser.com Håndværkerkompressorer CLASSIC-serien Indsugningsvolumen: 210 til 40 l/min - Tryk: 10 bar Hvad forventes af en Classic håndværkerkompressor? De bedste resultater opnås kun ved brug af kvalitetsværktøj

Læs mere

Alle vores produkter er udformet og afprøvet efter

Alle vores produkter er udformet og afprøvet efter SKANDIMATIK Kvalitet Alle vores produkter er udformet og afprøvet efter gældende reglement fra EU. Produkterne fra er alle CE mærket og testet til brug på det Danske marked. Alle vores produkter er egnet

Læs mere

Tæt på HC-CARGO. Your Expert in Parts

Tæt på HC-CARGO. Your Expert in Parts Your Expert in Parts Your Expert in Parts Tæt på HC-CARGO Mennesker og eksperter Vores dygtige ansatte sætter en ære i, at give dig den bedste service. Hos HC-CARGO får du svar på alle dine spørgsmål,

Læs mere

Madglæde i gode rammer

Madglæde i gode rammer Hjemkundskab Madglæde i gode rammer Hjemkundskab er et unikt fag i folkeskolen, hvor eleverne skal lære at klare sig selv som fremtidens forbrugere. De centrale områder i faget er måltider, livskvalitet,

Læs mere

Den mest robuste, holdbare og pålidelige sensor

Den mest robuste, holdbare og pålidelige sensor Den mest robuste, holdbare og pålidelige sensor FØDEVARESIKKER (ECOLAB) SALTVANDSRESISTENT SVEJSE IMMUN...er nu også svejseimmun! Poto : U.S. Navy - Brugen krænker ingen regler opstillet af U.S. Navy Serie

Læs mere

KEMPPI K5 SVEJSEUDSTYR. Minarc Evo 180 UTROLIGT KOMPAKT

KEMPPI K5 SVEJSEUDSTYR. Minarc Evo 180 UTROLIGT KOMPAKT KEMPPI K5 SVEJSEUDSTYR Minarc Evo 180 UTROLIGT KOMPAKT 31.12.2018 Minarc Evo 180 DEN KOMPAKTE KÆMPE EN IDEEL LØSNING TIL ELEKTRODESVEJSNING (MMA) OVERALT Minarc Evo 180 er den sidste nye MMA-model i den

Læs mere

Pulverlakerede stålkonstruktioner en bæredygtig løsning..!

Pulverlakerede stålkonstruktioner en bæredygtig løsning..! Pulverlakerede stålkonstruktioner en bæredygtig løsning..! Grædstrup Stål en stærk samarbejdspartner Vi har lavet stålkonstruktioner til mange formål siden 1970 erne, hvor den gamle Grædstrup Smedje blev

Læs mere

A C O Ve j o g a n l æ g

A C O Ve j o g a n l æ g B r ø n d g o d s P r o d u k t o v e r s i g t A C O B r ø n d g o d s w w w. a c o. d k ACO Vej og anlæg ACO Vej og anlæg står for nye og innovative løsninger inden for infrastruktur, med et komplet

Læs mere

SAMMEN FINDER VI LØSNINGEN. orlahansen.dk

SAMMEN FINDER VI LØSNINGEN. orlahansen.dk SAMMEN FINDER VI LØSNINGEN VI GØR DET KOMPLICEREDE ENKELT Hos Orla Hansen A/S er vi tiltrukket af vanskelige opgaver. Opgaver der kan udfordre os og opgaver der stiller krav til vores faglighed, kompetencer,

Læs mere

Højdejusterbar unit. til Ropox Toiletstøtter. Brugermanual og Montagevejledning. Denne vejledning skal altid ledsage produktet

Højdejusterbar unit. til Ropox Toiletstøtter. Brugermanual og Montagevejledning. Denne vejledning skal altid ledsage produktet Højdejusterbar unit til Ropox Toiletstøtter Brugermanual og Montagevejledning Denne vejledning skal altid ledsage produktet PDF 6142 / 01.10.2016 Indholdsfortegnelse INDHOLDSFORTEGNELSE... 2 BRUGERVEJLEDNING...

Læs mere

VELFAC i DGNB-certificeret byggeri

VELFAC i DGNB-certificeret byggeri VELFAC i DGNB-certificeret byggeri Vælg VELFAC til bæredygtigt byggeri Bæredygtigt byggeri starter i forberedelserne og med et godt samarbejde. Som mønstervirksomhed er det en del af vores værdier og naturligt

Læs mere

MED FOKUS PÅ EFFEKTIVT KOMPRIMERINGS- UDSTYR

MED FOKUS PÅ EFFEKTIVT KOMPRIMERINGS- UDSTYR MED FOKUS PÅ EFFEKTIVT KOMPRIMERINGS- UDSTYR Swepac udvikler og producerer produkter til krævende anvendelser Vores mål er at producere maskiner, som er modstandsdygtige selv ved vanskelige opgaver i rå

Læs mere

mobil, praktisk, billig

mobil, praktisk, billig mobil, praktisk, billig Sådan fungerer det: til individuelle hytter, som følger det testede Igloo Veranda koncept. Igloerne og overdækningen flyttes. for ca. 2 x 5 enkelthytter og deres respektive løbegårde

Læs mere

RØRINDUSTRI PULVERLAKERING MONTAGE

RØRINDUSTRI PULVERLAKERING MONTAGE RØRINDUSTRI PULVERLAKERING MONTAGE 2 Multilak står på tre ben Multilak er en virksomhed, som står på tre ben. Med kompetencer inden for maskinfabrik, overfladebehandling og montage er virksomheden blevet

Læs mere

ABV teknik. overlad din brandventilation til os

ABV teknik. overlad din brandventilation til os overlad din brandventilation til os Vi tager hånd om dit projekt lige fra rådgivning til installation, færdigmelding, CE-mærkning og serviceeftersyn. ABV teknik 1 Den optimale samarbejdspartner: Vi er

Læs mere

KØRETØJSTILPASSEDE MONTERINGSLØSNINGER TIL ALLE BEHOV.

KØRETØJSTILPASSEDE MONTERINGSLØSNINGER TIL ALLE BEHOV. KØRETØJSTILPASSEDE MONTERINGSLØSNINGER TIL ALLE BEHOV. VI GIVER OPBYGGERE FLERE MULIGHEDER. I over 60 år har VBG drevet udviklingen af lastbilskoblinger ved at sammenkoble sikkerhed og økonomi. I vores

Læs mere

KEMPPI K5 SVEJSEUDSTYR. Kempact Pulse 3000 KVALITET, HASTIGHED OG PRODUKTIVITET

KEMPPI K5 SVEJSEUDSTYR. Kempact Pulse 3000 KVALITET, HASTIGHED OG PRODUKTIVITET KEMPPI K5 SVEJSEUDSTYR Kempact Pulse 3000 KVALITET, HASTIGHED OG PRODUKTIVITET 3.12.2018 Kempact Pulse 3000 HØJTYDENDE MIG/MAG-SVEJSEMASKINE MED STOR KAPACITET Kempact Pulse 3000 har en fantastisk kombination

Læs mere

Milton TopLine - kondenserende kedler. Milton TopLine. GASKEDLER 15/25/35/45, Combi og Combi Plus

Milton TopLine - kondenserende kedler. Milton TopLine. GASKEDLER 15/25/35/45, Combi og Combi Plus Milton TopLine - kondenserende kedler Milton TopLine GSKEDLER 15/25/35/45, Combi og Combi Plus Certificerede forhandlere Milton arbejder tæt sammen med de bedste varmespecialister i landet, der har den

Læs mere

Kvalitetsarbejde i jern og stål siden 1855

Kvalitetsarbejde i jern og stål siden 1855 Kvalitetsarbejde i jern og stål siden 1855 Hvem er vi? P. Lindberg blev grundlagt i 1855 og har siden udviklet sig fra landbrugssmedje med lokale kunder, til en moderne specialvirksomhed med kunder over

Læs mere

SYSTEMET. + Anvendes til 3 belastningsklasser i henhold til EN

SYSTEMET. + Anvendes til 3 belastningsklasser i henhold til EN EASY SYSTEMET Anvendes til 3 belastningsklasser i henhold til EN433 Fremstillet i robust HD-PE materiale Kan leveres med forskellige ristetyper fremstillet i galvaniseret stål, rustfri stål eller støbejern

Læs mere

Rev Højtryksslange. Metal PTFE ETFE

Rev Højtryksslange. Metal PTFE ETFE Rev 170214 Højtryksslange Metal PTFE ETFE Højtryksslanger Højtryksslangen er specielt beregnet for meget høje tryk og rene gasser. Den anvendes bl. a. for fyldning af gasflasker, for transport af gasser

Læs mere

CERAFLEX. Det smarte valg til pålidelige armaturer

CERAFLEX. Det smarte valg til pålidelige armaturer CERAFLEX Det smarte valg til pålidelige armaturer FANTASTISK FOR DINE KUNDER. ENKELT FOR DIG. Vi mener, at det er vigtigt at få lighed i balancen mellem nem installation og total kundetilfredshed. Resultatet

Læs mere

INDBYGGET SIKKERHEDSSYSTEM CE-GODKENDT LILLE OG SMART ... CALL ME COWELDER 1 EN KOLLABORATIV SVEJSEROBOT

INDBYGGET SIKKERHEDSSYSTEM CE-GODKENDT LILLE OG SMART ... CALL ME COWELDER 1 EN KOLLABORATIV SVEJSEROBOT INDBYGGET SIKKERHEDSSYSTEM CE-GODKENDT LILLE OG SMART CALL ME COWELDER 1 EN KOLLABORATIV SVEJSEROBOT INDHOLD En ny svejseassistent 3 Tekniske data svejsemaskiner 4 Tekniske data UR5 5 CoWelder UR5 Pakker

Læs mere

17 % bedre vandslagsdæmpning i forhold til industristandarden. Lavere trykstød Lavere omkostninger. ia.danfoss.dk

17 % bedre vandslagsdæmpning i forhold til industristandarden. Lavere trykstød Lavere omkostninger. ia.danfoss.dk Lavere trykstød Lavere omkostninger Magnetventiler, skråsædeventiler og termostatisk styrede ventiler en oversigt over produkter til væskestyring 17 % bedre vandslagsdæmpning i forhold til industristandarden

Læs mere

MEKANISK OVERLASTSIKRING SM4067 SM4068

MEKANISK OVERLASTSIKRING SM4067 SM4068 MEKANISK OVERLASTSIKRING SM4067 SM4068 BRUGERMANUAL 1 VIGTIG INFORMATION DENNE VEJLEDNING ER UDELUKKENDE RETTET MOD KVALIFICEREDE INSTALLATØRER. DISSE OPLYSNINGER MÅ IKKE UDLEVERES TIL SLUTBRUGERE. LÆS

Læs mere

AKKU- VÆRKTØJ TIL PROFESSIONELLE I AUTOINDUSTRIEN OG PÅ VÆRKSTEDER. People. Passion. Performance.

AKKU- VÆRKTØJ TIL PROFESSIONELLE I AUTOINDUSTRIEN OG PÅ VÆRKSTEDER. People. Passion. Performance. AKKU- VÆRKTØJ TIL PROFESSIONELLE I AUTOINDUSTRIEN OG PÅ VÆRKSTEDER People. Passion. Performance. Akku-værktøj - fra Chicago Pneumatic 3 NO LIMITS Kan du fikse det? Kan du nå det? Hvornår er du færdig?

Læs mere

Aluminium, en nem og hurtig løsning

Aluminium, en nem og hurtig løsning Aluminium, en nem og hurtig løsning Eksperter i aluminium siden 1959 Miljøvenlige produkter af aluminium 2 3 2 3 Purso Oy fremstiller ekstruderede aluminiumprofiler til anvendelse inden for forskellige

Læs mere

systemet Et krydsbundet krympemuffesystem til præisolerede rørsystemer

systemet Et krydsbundet krympemuffesystem til præisolerede rørsystemer systemet Et krydsbundet krympemuffesystem til præisolerede rørsystemer det sikreste krympemuffesystem til præisolerede rør Samme muffeteknik til alle samlinger Krympestyrken i den krydsbundne polyethylen

Læs mere

MagicWave 1700 / 2200 TransTig 2200. TIG & MMA svejsning SVEJSER BARE BEDRE

MagicWave 1700 / 2200 TransTig 2200. TIG & MMA svejsning SVEJSER BARE BEDRE MagicWave 1700 / 2200 TransTig 2200 TIG & MMA svejsning SVEJSER BARE BEDRE Glæd din svejser med én af de nye fra Fronius GENERELT Så lykkedes det igen! Fronius har igen udviklet en maskinserie, der er

Læs mere