Referat af bestyrelsesmøde i NK-Forsyning A/S

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af bestyrelsesmøde i NK-Forsyning A/S"

Transkript

1 Referat af bestyrelsesmøde i NK-Forsyning A/S 17. november 2017 Ærøvej 2, 4700 Næstved Bestyrelse: John Lauritzen, Troels Larsen, Helge Adam Møller, Michael Rex, Per Andersen, Kenneth Hansen, Gerhard Wellejus Fraværende: Gæster: DAGSORDEN Til offentliggørelse : Godkendelse af dagsorden : Godkendelse af referat fra seneste møde : Meddelelser fra formanden, medlemmer m.fl : Regnskab pr : Budgetforslag 2018 for NK-Vejlys A/S : Budgetforslag 2018 for NKE-Elnet A7S : Valg af forbrugerrepræsentanter til bestyrelserne i NK-Vand A/S og NK-Spildevand A/S : Godkendelse af valgregulativ : Registrering af reelle ejere : Næste bestyrelsesmøde Øvrige : Ansøgning om fondsmidler : Likviditetsplacering Danske Capital pr : Budgetforslag 2018 for NK-Vand A/S : Budgetforslag 2018 for NK-Spildevand A/S : Budgetforslag 2018 for NK-Service A/S : Budgetforslag : Eventuelt Sag nr : Godkendelse af dagsorden Godkendelse af dagsorden Sag nr : Godkendelse af referat fra seneste bestyrelsesmøde Godkendelse af referat fra bestyrelsesmødet i NK-Forsyning A/S den Direktionen indstiller, at referatet godkendes.

2 Sag nr : Meddelelser fra formanden, medlemmer m.fl. Løbende revision oktober 2017, revisors bemærkninger i Management Letter (se bilag) Taget til efterretning. Sag nr : Regnskabsopfølgning pr Til orientering for bestyrelsen vil der på mødet blive gennemgået regnskabsopfølgning pr Regnskabet vil være udarbejdet på basis af en afstemt og i store træk periodiseret bogføring. Sagens bilag: Regnskabsopfølgning pr eftersendes eller udleveres på mødet Direktionen indstiller: At bestyrelsen godkender regnskabsopfølgningen pr Sag nr : Budgetforslag 2018 for NK-Vejlys A/S Hermed fremlægges forslag til budget for 2018, indeholdende drifts-, anlægs- og likviditetsbudget. Budgettet er udarbejdet med baggrund i den foreliggende bogføring samt forventninger til det kommende år. Direktøren og regnskabschefen vil på mødet gennemgå budgettet. Sagens bilag: Budget for 2018 Direktionen indstiller: At bestyrelsen oversender budget 2018 til godkendelse i NK-Forsyning A/S Beslutning NK-Vejlys A/S, den : Beslutning NK-Forsyning A/S, den : Sag nr : Budgetforslag 2018 for NKE-Elnet A/S Budgettet er udarbejdet med et forventet salg på kwh , fordelt på målere og differentierede nettariffer mellem industrikunder og normalkunder.

3 Den økonomiske ramme for 2018 er ikke endelig udmeldt fra Energitilsynet endnu, men det forventes at den maksimalt må udgøre kr. 16,8 mio. Med de fastlagte nettariffer og budgetterede omkostninger, vil årets negative resultat betyde en yderligere afvikling af den forventede overdækning i forbrugernes favør, som følge af ændringer i afregningsprincipper og perioder ved overgangen til engrosmodellen. Dette forhold blev korrigeret i 2016 årsregnskabet. Driftsbudget og anlægsbudget gennemgås på bestyrelsesmødet. Bilag: Budget 2018 Bestyrelsen godkender og oversender budget 2018 til godkendelse i NK-Forsyning A/S Beslutning NKE-Elnet A/S, den : Beslutning NK-Forsyning A/S, den : NK-Forsyning A/S Sag nr : Budgetforslag 2018 Sagsbehandler: Karina Sommer Sagsfremstilling : Hermed fremlægges forslag til budget for 2018, indeholdende drifts-, anlægs- og likviditetsbudget. De indgåede partnerskabsaftaler med Arena Næstved og de selvejende haller påvirker omkostningerne med kr. 1,35 mio. som medfører et budgetteret negativt resultat af den primære drift. Der forventes fortsat positive indtægter af kapitalen bundet i Danske Capital, som reducerer det negative resultat en smule. De øvrige omkostninger viderefaktureres i stort omfang til de øvrige selskaber i koncernen. Økonomichefen vil gennemgå budgettet på mødet. Bilag: Budget 2018 Bestyrelsen godkender budget 2018 Beslutning, den :

4 Sag nr : Valg af forbrugerrepræsentanter til bestyrelserne i NK-Vand A/S og NK-Spildevand A/S Sagsfremstilling, : I henhold til vores valgregulativ for Valg af forbruger repræsentanter til bestyrelserne i NK-Vand A/S og NK-Spildevand A/S, skal der afholdes valg inden førstkommende generalforsamling i den nye valgperiode (følger kommunalvalgsperioden), dog afholdes valget sædvanligvis i efteråret. DANVA er i gang med at udarbejde en hvidbog omkring afholdelse af valg og forskellige valgformer det forventes udsendt i 1. kvartal og vil give konkrete bud på overvejelser i den forbindelse. Der er flere muligheder for gennemførelse af valget, som det allerede nu kan være en fordel at starte en dialog omkring og derfor oplistes nogle få til inspiration: 1. Elektronisk valg (kræver ændring af valgregulativ), ved brug af oplysninger fra faktura og Nem- Id. a. Løsningen vil formodentlig være dyrere end ved fysisk direkte fremmøde, men give mulighed for at alle kan stemme uafhængig af hvilken/hvilke lokaliteter vi benytter 2. Fremmøde på Ærøvej, til kontrol af stemmeberettiget og udlevering af stemmeseddel a. Ressourcemæssigt den nemmeste og billigste løsning b. Kontrollen placeres ved FAS medarbejderne 3. Andre lokaliteter inddrages som valgsteder a. Denne løsning vil personalemæssigt været meget omkostningstung idet hvert valgsted vil afkræve tilstedeværelse af forsyningens medarbejdere, til kontrol af hvorvidt de fremmødte er stemmeberettigede. Ved det sidste valg i efteråret 2013, blev der afgivet i alt stemmer og en samlet udgift på kr primært til annoncering mm. Sagens bilag: Valgregulativ Valg af forbrugerrepræsentanter til bestyrelserne i NK-Vand A/S og NK- Spildevand A/S (eftersendes) Notat (fremført bestyrelsesmøder ) fra Hanne Møller og tidligere forbrugerrepræsentant Hans E. Tougaard, erfaring og forslag omkring forbrugervalg i vandselskaberne. (Eftersendes) Bestyrelsen drøfter hvilke tiltag og rammer det kommende forbrugerrepræsentant valg skal gennemføres efter Beslutning, den : Steen Lindhardt laver oplæg til valgafvikling til kommende bestyrelsesmøde i april 2017 og undersøger omkostninger til afholdelse af elektronisk valg. Sagsfremstilling, den Der er undersøgt flere forskellige løsningsmodeller omkring selve valghandlingen og som nævnt i sagsfremstillingen , så er der 3 overordnede modeller med en del krydsmodeller såsom fremmøde samt brevstemme, eller elektronisk valg samt fremmøde. Uagtet hvilken model der vælges, så er vi opmærksomme på, at der skal ske adskillige ændringer til valgregulativet grundet bekendtgørelsens ordlyd. Forslag til ændringer vil være skrevet med rødt i udkast til nyt valgregulativ (se bilag): Der er adskillige virksomheder, som tilbyder elektroniske valgmuligheder og prisniveauet er fra ca. kr til kr Beløbene er eksklusiv annoncering, evt. revisor/advokat bistand ved resultatgennemgang og interne omkostninger til assistance til kandidater, egen tid til FAS medarbejdere mm.

5 De elektroniske løsninger, som der er undersøgt nærmere giver mulighed for både at registrere kandidater med stiller lister, billede af kandidater og en tilhørende tekst. Derudover kan der afgives stemme på flere platforme (mobil, pc, tablet) og de stemmeberettigede forbrugere kan elektronisk verificeres. Det kræver derfor minimum af interne ressourcer. Orientering til forbrugerne vil kunne ske ved udsendelse af info sammen med 3 kvartals aconto afregning, via annoncer i lokale medier samt på vores hjemmeside. Hjemmeside annonceringen er et lovkrav. Tidsplanen er under udarbejdelse, men det foreslås at afvikle valget i sidste halvdel af oktober 2017, med en 14 dages valgperiode til elektronisk afstemning om mulighed for afstemning ved fremmøde i administrationens åbningstid på Ærøvej. Den foreløbige tidsplan er vedlagt som bilag. Omkostningsniveauet forventes at være under kr Bilag: 1. Forslag til ændret valgregulativ 2. Forslag til tidsplan Direktionen anbefaler at; Valget gennemføres som elektronisk valg med login via NemID og med mulighed for fremmøde i administrationens åbningstid på Ærøvej. Forslag til ændringer i Valgregulativet godkendes. Beslutning, den Valgregulativet blev gennemgået afsnit for afsnit og flere rettelser og ændringer til det fremsendte forlag skal indarbejdes. Adm. Direktør Steen Lindhardt sørger for at de vedtagne ændringer ajourføres og herefter udsendes det endelige valgregulativ til bestyrelsen. I debatten under dette punkt blev Stig Kristiansens mail af medinddraget og der er følgende kommentarer til punkterne: Vedr. 2 Stemmeret. Der er ikke lovligt jævnfør Forbrugervalgsbekendtgørelsens 4 stk. 3+4 og Naturstyrelsens vurdering, såfremt der indføres stemmedifferentiering. Dvs. der kan ikke laves stemmeretsdifferentiering sådan at de forbrugere, der aftager både vand og spildevand, har to stemmer, mens de forbrugere der kun afleder spildevand, har en stemme. Vedr. 6 Valgets gennemførelse: Bestyrelsen drøftede mulighederne omkring elektronisk stemme og samtidig muligheden for at stemme på Ærøvej for at imødekomme flertallet af forbrugerne og give mulighed for hjælp ved afstemningen. Bestyrelsen besluttede at gennemføre valget som indstillet. Sagsfremstilling, den Ved fristens udløb var der anmeldt og godkendt 4 kandidater. Der blev afgivet 275 stemmer ved forbrugervalget, og ved valgets afslutning tirsdag den 31. oktober kl via hjemmesiden: var resultatet følgende: Jane Nielsen, Ravnebjerg 108 stemmer, valgt Diego Gugliotta, Mogenstrup 73 stemmer, valgt Søren Skovbæk Jensen, Fodby 66 stemmer, 1. suppleant Jørgen Stange Jensen, Mogenstrup 28 stemmer, 2. suppleant De valgte forbrugerrepræsentanter og suppleanter er blevet kontaktet direkte.

6 Jævnfør Valgregulativets 6.3 vil de 2 kandidater, der har fået flest stemmer, indtræde i bestyrelsen som forbrugerrepræsentant ved næstkommende generalforsamling. Kandidaten med 3. flest stemmer vil være 1. suppleant, og kandidaten med 4. flest stemmer vil være 2. suppleant. Vi forventer, at den næstkommende generalforsamling vil finde sted ultimo januar Udgifterne til valget er samlet ca. kr (uden interne timer) og udgør ca. kr til annoncering af valget, efterlysning af kandidater, orientering om valget og valg resultatet. Hertil kr til stemmeportal inkl. Opsætning af kandidater, sikring af stemmeberettiget og NemID. Således er udgiften ca. kr. 272 pr. stemme. I tillæg hertil er der brugt ca. 25 mandetimer, til forberedelsesmøder, planlægning og databehandling og længe åbent 2 torsdage. Der har ikke været nogen forbrugere forbi for at stemme hverken i dagtimer eller på de sene torsdage, der var også kun en enkelt forbruger der rekvirerede en stemmekode, da vedkommende ikke havde NemID. Se iøvrigt beslutninger truffet ved bestyrelsesmøderne d og for tidsplan og valgets gennemførelse. Bestyrelsen tager valget til efterretning Taget til efterretning. Sag nr : Godkendelse af valgregulativ På bestyrelsesmøde i NK-Vejlys A/S den blev det besluttet, at der fremover ikke udpeges forbrugerrepræsentanter til bestyrelsen for NK-Vejlys A/S. Det blev ligeledes besluttet, at antallet af forbrugerrepræsentanter i bestyrelsen for NKE-Elnet A/S reduceres til 2, i stil med forbrugerrepræsentationen i Vandselskaberne. Valgregulativet for Valg af forbrugerrepræsentanter i NKE-Elnet A/S og NK-Vejlys A/S skal derfor gennemgå en lidt større ændring. Ændringerne er foretaget i bilag 1, Udkast til nyt Valgregulativ for valg af forbrugerrepræsentanter i NKE-Elnet A/S. Ændringerne står med rødt. De primære ændringer er: a) NK-Vejlys A/S er taget ud af regulativet b) Der ændres fra 3 til 2 forbrugerrepræsentanter c) Erhvervsråd erstattes med Næstved Erhvervsforening d) Præcisering af forbrugerrepræsentanternes rettigheder og pligter samt e) Henvisning til bagvedliggende lov om elforsyning, vedrørende de relevante omhandlende forbrugerrepræsentation Bilag: Bilag 1: Udkast til nyt Valgregulativ for valg af forbrugerrepræsentanter i NKE-Elnet A/S Udkast til nyt valgregulativ for Valg af forbrugerrepræsentanter i NKE-Elnet A/S godkendes.

7 Beslutning, NK-Vejlys A/S, den : Godkendt, fremsendes til godkendelse i NK-Forsyning A/S. Beslutning, NKE-Elnet A/S, den : Godkendt, fremsendes til godkendelse i NK-Forsyning A/S. Beslutning, NK-Forsyning A/S, den : Sag nr : Registrering af reelle ejere I forbindelse med ny lovgivning om indførelse af register over reelle ejere, grundet gennemførelse og implementering af skattelypakken og 4.hvidvaskdirektivs bestemmelser, skal de fleste selskaber i Danmark registrere selskabernes reelle ejere. I henhold til Erhvervsstyrelsens praksis, kan offentlige myndigheder (og kommuner) ikke registreres som reelle ejere, da denne altid er en fysisk person. Fra Erhvervsstyrelsens portal med spørgsmål og svar om reelle ejere og offentlige myndigheder fremgår det at: Hvem er reelle ejere i en virksomhed ejet af en offentlig myndighed? Et selskab, der er 100 pct. ejet af en offentlig myndighed, har efter Erhvervsstyrelsens praksis ingen reelle ejere, og skal registrere selskabets direktion som reelle ejere. Tilsvarende vurderes at gøre sig gældende, hvis den ultimative ejer er en udenlandsk offentlig myndighed. Det betyder, at selskabet i dette tilfælde skal registrere, at selskabet ingen reelle ejere har og indsætte direktionen som reelle ejere. Et selskab kan have en eller flere reelle ejere, hvis der er personer, som kan kontrollere selskabet ved hjælp af andre midler eller at selskabet kun delvist er ejet af en offentlig myndighed. Uddrag fra erhvervsstyrelsens vejledning se linket nederst i sagsfremstillingen: Lov nr. 262 af 16. marts 2016 om indførelse af et register over reelle ejere gennemfører dele af skattelypakken fra december 2014 og implementerer 4. hvidvaskdirektivs bestemmelser om registrering af reelle ejere i selskaber og andre juridiske enheder. Registrering af ejerforhold omfatter to typer ejere: legale ejere og reelle ejere. Det er kun A/S, ApS, IVS, P/S, SE-selskaber og K/S, der er registreringspligtig iht. LEV, som skal registrere oplysninger om både legale og reelle ejere. Legale ejere er en person eller en virksomhed, der har 5 % eller mere af stemmerettigheder eller kapital i en virksomhed. Legale ejere skal registreres hos Erhvervsstyrelsen. Reelle ejere kan kun være fysiske personer, og er den eller de personer, der i sidste ende direk-te eller indirekte ejer eller kontrollerer en tilstrækkelig del af ejerandelene eller stemmeret-tighederne i virksomheden, eller som udøver kontrol ved hjælp af andre midler, f.eks. retten til at udpege et medlem af ledelsen. Registrering af reelle ejere skal sikre, at Danmark lever op til sine internationale forpligtelser og skaber øget gennemsigtighed i danske virksomheders ejerstruktur, så det fremover bliver sværere at sløre ejerskabet af en virksomhed gennem indviklede selskabskonstruktioner. Gen-nemsigtigheden skal også medvirke til at forhindre hvidvask og terrorfinansiering. Reelle ejere er den eller de fysiske personer, der i sidste ende direkte eller indirekte ejer eller kontrollerer en tilstrækkelig del af ejerandelene eller stemmerettighederne, eller som udøver kontrol ved hjælp af andre midler. En reel ejer er altid en fysisk person. Deadline for registrering i registreret hos Erhvervsstyrelsen er 1.december 2017.

8 Sagens bilag: Erhvervsstyrelsen har udgivet en vejledning, som kan læses her (fylder 24 sider): EY artikel af 29. august 2017, Forsyningsselskabers registrering af reelle ejere. Bestyrelsesformanden indstiller at: Direktør Bjarne Andreasen registreres som reelle ejer i NK-Vejlys A/S og NKE-Elnet A/S Direktør Peter Hougaard registreres som reelle ejer i NK-Spildevand A/S og NK-Vand A/S Direktør Steen Lindhardt registreres som reelle ejer i NK-Service A/S og NK-Forsyning A/S Bestyrelsen godkender, at Steen Lindhardt registreres som reelle ejer i NK-Service A/S og NK- Forsyning A/S. Sag nr : Næste bestyrelsesmøde Næste ordinære bestyrelsesmøde i NK-Forsyning A/S er ikke fastlagt. Det forventes, at mødet afholdes snarest efter ekstraordinær generalforsamling i januar 2018, hvor de nye bestyrelser konstitueres. Mødeplan for 2018 vil blive fremlagt på første bestyrelsesmøde. Direktionen indstiller, at orienteringen tages til efterretning. Taget til efterretning.

Bestyrelse: Hanne M. Møller, John Lauritzen, Troels Larsen, Stig Kristiansen, Fleming Carlson, Helge Adam Møller

Bestyrelse: Hanne M. Møller, John Lauritzen, Troels Larsen, Stig Kristiansen, Fleming Carlson, Helge Adam Møller Referat af bestyrelsesmøde i NK-Spildevand A/S den 15. november 2017 Ved Fjorden 18, 4700 Næstved Bestyrelse: Hanne M. Møller, John Lauritzen, Troels Larsen, Stig Kristiansen, Fleming Carlson, Helge Adam

Læs mere

Sag nr : Godkendelse af dagsorden. Sag nr : Godkendelse af referat fra seneste møde

Sag nr : Godkendelse af dagsorden. Sag nr : Godkendelse af referat fra seneste møde Referat af bestyrelsesmøde i NKE-Elnet A/S 16. november 2017 Ærøvej 2, 4700 Næstved Bestyrelse: Michael Rex, Otto Poulsen, John Lauritzen, June Larsen, Torben Larsen, Troels Larsen Fraværende: Gæster:

Læs mere

Valgregulativ Samsø Spildevand A/S Cvr.nr. 32749429 Forbrugerrepræsentation i bestyrelsen. 1. Formål. 2. Baggrund

Valgregulativ Samsø Spildevand A/S Cvr.nr. 32749429 Forbrugerrepræsentation i bestyrelsen. 1. Formål. 2. Baggrund Slagterivej 28 DK - 8305 Samsø Tlf: +45 40132557 Valgregulativ Samsø Spildevand A/S Cvr.nr. 32749429 Forbrugerrepræsentation i bestyrelsen E-mail: info@samsoespildevand.dk Hjemmeside: www.samsoespildevand.dk

Læs mere

Dette valgregulativ fastsætter reglerne for valg af fælles forbrugerrepræsentant til bestyrelsen i Herning Vand A/S.

Dette valgregulativ fastsætter reglerne for valg af fælles forbrugerrepræsentant til bestyrelsen i Herning Vand A/S. Notat Dato: 20. februar 2013 revideret 13. marts 2013 Emne: Til: Fra: Valgregulativ i Herning Vand A/S Niels Møller Jensen Marianne K. Møller Kopi: 1. Formål Dette valgregulativ fastsætter reglerne for

Læs mere

NK-Forsyning A/S Referat af Ekstraordinært Bestyrelsesmøde

NK-Forsyning A/S Referat af Ekstraordinært Bestyrelsesmøde NK-Forsyning A/S Referat af Ekstraordinært Bestyrelsesmøde Mødedato 13.02.2017 Tid 08.30 Sted Ærøvej 2 Medlemmer: John Lauritzen Troels Larsen Helge Adam Møller Michael Rex Per Andersen Kenneth Hansen

Læs mere

Valgregulativ. Valg af forbrugerrepræsentanter. Til bestyrelserne i NK Vand A/S og NK Spildevand A/S

Valgregulativ. Valg af forbrugerrepræsentanter. Til bestyrelserne i NK Vand A/S og NK Spildevand A/S Valgregulativ Valg af forbrugerrepræsentanter Til bestyrelserne i NK Vand A/S og NK Spildevand A/S 1 Indledende bestemmelser 1.1. Valgregulativet er udarbejdet i medfør vedtægter for NK Vand A/S og NK

Læs mere

Dette valgregulativ fastsætter reglerne for valg af 2 forbrugerrepræsentanter til bestyrelsen samt 2 suppleanter for disse.

Dette valgregulativ fastsætter reglerne for valg af 2 forbrugerrepræsentanter til bestyrelsen samt 2 suppleanter for disse. Valgregulativ Samsø Spildevand A/S Cvr. nr. 32749429 Forbrugerrepræsentation i bestyrelsen Slagterivej 28 DK - 8305 Samsø Tlf: +45 40132557 E-mail: info@samsoespildevand.dk Hjemmeside: www.samsoespildevand.dk

Læs mere

Sammensætning af bestyrelser ifm forbrugervalg

Sammensætning af bestyrelser ifm forbrugervalg Sammensætning af bestyrelser ifm forbrugervalg Arwos har i dag følgende selskabskonstruktion med forskellige bestyrelser: Antal Antal Antal I alt generalforsamlingsvalgte fra Byråd generalforsamlingsvalgte

Læs mere

VALGREGULATIV. Nærværende valgregulativ, der er udarbejdet af selskabets bestyrelse, fastsætter reglerne for valgets gennemførelse.

VALGREGULATIV. Nærværende valgregulativ, der er udarbejdet af selskabets bestyrelse, fastsætter reglerne for valgets gennemførelse. VALGREGULATIV 1. 1.1. 1.2. Indledende bestemmelser Ifølge vedtægterne i VandCenter Syd A/S, CVR-nr. 17414003 (herefter benævnt selskabet ). pkt. 12 har selskabets forbrugere ret til at vælge medlemmer

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i NKE-Elnet A/S torsdag den 16. august 2018 kl Ved Fjorden 18, Næstved

Referat af bestyrelsesmøde i NKE-Elnet A/S torsdag den 16. august 2018 kl Ved Fjorden 18, Næstved Referat af bestyrelsesmøde i NKE-Elnet A/S torsdag den 16. august 2018 kl. 12.30 Ved Fjorden 18, Næstved Bestyrelse: Niels True, Tina Højlund Pedersen, Helle Jessen, Per Sørensen, Bo Erik Woetmann Hansen,

Læs mere

Referat. Af bestyrelsesmøde i. NK-Spildevand A/S. Onsdag den kl Ved Fjorden 18, Næstved

Referat. Af bestyrelsesmøde i. NK-Spildevand A/S. Onsdag den kl Ved Fjorden 18, Næstved Referat Af bestyrelsesmøde i NK-Spildevand A/S Onsdag den 17.01.2018 kl. 09.00 Ved Fjorden 18, Næstved Bestyrelse: Niels True (formand), Tina Højlund Pedersen (næstformand), Helle Jessen, Per Sørensen,

Læs mere

Brønderslev Forsyning A/S. Vand-, Spildevands-og Varmeforsyning

Brønderslev Forsyning A/S. Vand-, Spildevands-og Varmeforsyning VALGREGULATIV Brønderslev Forsyning A/S Vand-, Spildevands-og Varmeforsyning 1. Formål og baggrund 1.1 Dette valgregulativ fastsætter reglerne for valg af forbrugerrepræsentanter til bestyrelserne i hvert

Læs mere

Notat. Valg til bestyrelsen blandt forbrugerne

Notat. Valg til bestyrelsen blandt forbrugerne Notat Til: Vedrørende: Bilag: Bestyrelsen Valg af forbrugerrepræsentanter til bestyrelsen 2013 Elektronisk bilag Danva-notat om forbrugervalg Valg til bestyrelsen blandt forbrugerne Kort uddrag af DANVA-notat

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i NK-Service A/S torsdag den 5. april 2018 kl Ved Fjorden 18, Næstved

Referat af bestyrelsesmøde i NK-Service A/S torsdag den 5. april 2018 kl Ved Fjorden 18, Næstved Referat af bestyrelsesmøde i NK-Service A/S torsdag den 5. april 2018 kl. 12.30 Ved Fjorden 18, Næstved Bestyrelse: Niels True, Tina Højlund Pedersen, Helle Jessen, Per Sørensen, Bo Erik Woetmann Hansen,

Læs mere

V A L G R E G U L A T I V. Forbrugerrepræsentanter. Bornholms Vand A/S Bornholms Spildevand A/S

V A L G R E G U L A T I V. Forbrugerrepræsentanter. Bornholms Vand A/S Bornholms Spildevand A/S V A L G R E G U L A T I V Forbrugerrepræsentanter Bornholms Vand A/S Bornholms Spildevand A/S 1. Formål og baggrund 1.1 Dette valgregulativ fastsætter reglerne for valg af fælles forbrugerrepræsentanter

Læs mere

for forbrugerrepræsentation i bestyrelsen for Langeland Forsyning A/S

for forbrugerrepræsentation i bestyrelsen for Langeland Forsyning A/S Valgregulativ for forbrugerrepræsentation i bestyrelsen for Langeland Forsyning A/S 1. Formål og baggrund 1.1 Nærværende valgregulativ fastsætter reglerne for valg af forbrugerrepræsentanter i bestyrelsen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i NK-Forsyning A/S torsdag den 5. april 2018 kl Ved Fjorden 18, Næstved

Referat af bestyrelsesmøde i NK-Forsyning A/S torsdag den 5. april 2018 kl Ved Fjorden 18, Næstved Referat af bestyrelsesmøde i NK-Forsyning A/S torsdag den 5. april 2018 kl. 12.30 Ved Fjorden 18, Næstved Bestyrelse: Niels True, Tina Højlund Pedersen, Helle Jessen, Per Sørensen, Bo Erik Woetmann Hansen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i NK-Spildevand A/S torsdag den 1. november 2018 kl Ved Fjorden 18, Næstved

Referat af bestyrelsesmøde i NK-Spildevand A/S torsdag den 1. november 2018 kl Ved Fjorden 18, Næstved Referat af bestyrelsesmøde i NK-Spildevand A/S torsdag den 1. november 2018 kl. 12.30 Ved Fjorden 18, Næstved Bestyrelse: Niels True, Tina Højlund Pedersen, Helle Jessen, Per Sørensen, Bo Erik Woetmann

Læs mere

VALGREGULATIV 2013 for forbrugerrepræsentation i bestyrelsen for Odder Spildevand A/S

VALGREGULATIV 2013 for forbrugerrepræsentation i bestyrelsen for Odder Spildevand A/S VALGREGULATIV 2013 for forbrugerrepræsentation i bestyrelsen for Odder Spildevand A/S Side 1 af 8 Indholdsfortegnelse 1. Formål og baggrund... 3 2. Selskabets vedtægter... 3 3. Valgtidspunkt og valgperiode...

Læs mere

VALGREGULATIV. Valg af forbrugerrepræsentanter i Stevns Spildevand A/S

VALGREGULATIV. Valg af forbrugerrepræsentanter i Stevns Spildevand A/S VALGREGULATIV Valg af forbrugerrepræsentanter i Stevns Spildevand A/S 1 Indledende bestemmelser 1.1 Valgregulativet er udarbejdet i medfør af vedtægterne for Stevns Spildevand A/S, CVR-nr. 32268285, herefter

Læs mere

for valg af fælles forbrugerrepræsentation i bestyrelserne i Frederiksberg Vand A/S og Frederiksberg Kloak A/S

for valg af fælles forbrugerrepræsentation i bestyrelserne i Frederiksberg Vand A/S og Frederiksberg Kloak A/S VALGREGULATIV for valg af fælles forbrugerrepræsentation i bestyrelserne i Frederiksberg Vand A/S og Frederiksberg Kloak A/S 1. Formål og baggrund 1.1. Nærværende valgregulativ fastsætter reglerne for

Læs mere

VALGREGULATIV. for forbrugerrepræsentation i bestyrelsen for Vejle Spildevand A/S

VALGREGULATIV. for forbrugerrepræsentation i bestyrelsen for Vejle Spildevand A/S VALGREGULATIV for forbrugerrepræsentation i bestyrelsen for Vejle Spildevand A/S 1. Formål og baggrund 1.1 Nærværende regulativ fastsætter reglerne for valg af forbrugerrepræsentant i bestyrelsen for Vejle

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i NK-Forsyning A/S og underliggende selskaber torsdag den 5. april 2018 kl Ved Fjorden 18, Næstved

Referat af bestyrelsesmøde i NK-Forsyning A/S og underliggende selskaber torsdag den 5. april 2018 kl Ved Fjorden 18, Næstved Referat af bestyrelsesmøde i NK-Forsyning A/S og underliggende selskaber torsdag den 5. april 2018 kl. 12.30 Ved Fjorden 18, Næstved Bestyrelse: Niels True, Tina Højlund Pedersen, Helle Jessen, Per Sørensen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i NK-Spildevand A/S torsdag den 16. august 2018 kl Ved Fjorden 18, Næstved

Referat af bestyrelsesmøde i NK-Spildevand A/S torsdag den 16. august 2018 kl Ved Fjorden 18, Næstved Referat af bestyrelsesmøde i NK-Spildevand A/S torsdag den 16. august 2018 kl. 12.30 Ved Fjorden 18, Næstved Bestyrelse: Niels True, Tina Højlund Pedersen, Helle Jessen, Per Sørensen, Bo Erik Woetmann

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 32 i Rudersdal Forsyning A/S

Referat af bestyrelsesmøde nr. 32 i Rudersdal Forsyning A/S Referat af bestyrelsesmøde nr. 32 i Rudersdal Forsyning A/S Mødedato 24. oktober 2017, kl. 16.00 17.30 Mødested Deltagere Ørnegårdsvej 17, 2820 Gentofte Bestyrelsen: Erik Mollerup (formand), Daniel E.

Læs mere

VALGREGULATIV Provas-Haderslev Vand a/s & Provas-Haderslev Spildevand a/s

VALGREGULATIV Provas-Haderslev Vand a/s & Provas-Haderslev Spildevand a/s VALGREGULATIV Provas-Haderslev Vand a/s & Provas-Haderslev Spildevand a/s Dok.nr. D13-28326 ver. 4 26. juni 2013. Side 1 af 7 1. FORMÅL OG BAGGRUND 3 2. SELSKABETS VEDTÆGTER SAMT LOVGIVNINGEN I ØVRIGT

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HILLERØD SPILDEVAND A/S

VEDTÆGTER FOR HILLERØD SPILDEVAND A/S VEDTÆGTER FOR HILLERØD SPILDEVAND A/S Indholdsfortegnelse 1. Selskabets navn, hjemsted og formål... 3 2. Selskabets kapital... 3 3. Generalforsamlinger... 3 4. Bestyrelse og direktion... 4 5. Revision...

Læs mere

Valgregulativ For forbrugervalg til

Valgregulativ For forbrugervalg til Sagsnr: S2017-0021 Doknr:D2017-01716 Valgregulativ For forbrugervalg til Hjørring Vandselskab A/S Hjørring Vandselskab A S Åstrupvej 9 st., 9800 Hjørring Telefon 3841 2828 Fax 3841 2829 www.hjvand.dk CVR-nr.

Læs mere

NORDVAND-KONCERNEN NOTAT OM

NORDVAND-KONCERNEN NOTAT OM Advokat Lise Lotte Hjerrild Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf +45 3334 4000 Fax +45 3334 4001 J.nr. 150145 E Den 1. marts 2011 NORDVAND-KONCERNEN NOTAT OM VALG AF FORBRUGERREPRÆSENTANTER Den 22.

Læs mere

Valgregulativ for fælles forbrugerrepræsentation i bestyrelserne for

Valgregulativ for fælles forbrugerrepræsentation i bestyrelserne for Valgregulativ for fælles forbrugerrepræsentation i bestyrelserne for HOFOR Vand Albertslund A/S HOFOR Vand Brøndby A/S HOFOR Vand Dragør A/S HOFOR Vand Herlev A/S HOFOR Vand Hvidovre A/S HOFOR Vand København

Læs mere

Spørgsmål og svar forbrugervalgte bestyrelsesmedlemmer 2017

Spørgsmål og svar forbrugervalgte bestyrelsesmedlemmer 2017 Spørgsmål og svar forbrugervalgte bestyrelsesmedlemmer 2017 For generelt om forbrugervalget 2017, se informationssiden: www.nk-forsyning.dk/forbrugervalg2017 Hvem kan stille op til valget? Alle myndige

Læs mere

Valgregulativ. Valg til bestyrelsen blandt kunder i AquaDjurs. August 2013

Valgregulativ. Valg til bestyrelsen blandt kunder i AquaDjurs. August 2013 Valgregulativ Valg til bestyrelsen blandt kunder i AquaDjurs August 2013 1. Formål og baggrund 1.1 Dette valgregulativ fastsætter reglerne for valg af kunderepræsentanter til bestyrelsen i AquaDjurs as

Læs mere

Vedtægter for Langeland Forsyning A/S

Vedtægter for Langeland Forsyning A/S 6653-0016 Vedtægter for Langeland Forsyning A/S 1. Navn og hjemsted 1.1. Selskabets navn er Langeland Forsyning A/S. 1.2. Dets hjemsted er Langeland Kommune. 2. Selskabets formål 2.1. Selskabets formål

Læs mere

Valgregulativ. Forbrugervalg til bestyrelserne i DIN Forsyning Vand A/S og DIN Forsyning Spildevand A/S Januar 2018

Valgregulativ. Forbrugervalg til bestyrelserne i DIN Forsyning Vand A/S og DIN Forsyning Spildevand A/S Januar 2018 Valgregulativ Forbrugervalg til bestyrelserne i DIN Forsyning Vand A/S og DIN Forsyning Spildevand A/S Januar 2018 Godkendt af bestyrelsen for DIN Forsyning den 18. december 2017 Side 1 Indhold 1. Indledende

Læs mere

Valgregulativ. Forbrugerrepræsentanter. Middelfart Spildevand A/S

Valgregulativ. Forbrugerrepræsentanter. Middelfart Spildevand A/S Valgregulativ Forbrugerrepræsentanter Middelfart Spildevand A/S 1. Formål og baggrund 1.1 Nærværende valgregulativ fastsætter reglerne for valg af forbrugerrepræsentanter til bestyrelsen i Middelfart Spildevand

Læs mere

Valgregulativ Forbrugervalg

Valgregulativ Forbrugervalg 2017 Dato 25-08-2017 Sagsnr. 2017-4158. Dok.nr. 2017-002915. Sagsbehandler Connie Brix Direkte telefon 76363631 E-mail jeco@bluekolding.dk Valgregulativ Forbrugervalg 2017 Forbrugerrepræsentation i bestyrelsen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i NK-Vejlys A/S torsdag den 5. april 2018 kl Ved Fjorden 18, Næstved

Referat af bestyrelsesmøde i NK-Vejlys A/S torsdag den 5. april 2018 kl Ved Fjorden 18, Næstved Referat af bestyrelsesmøde i NK-Vejlys A/S torsdag den 5. april 2018 kl. 12.30 Ved Fjorden 18, Næstved Bestyrelse: Niels True, Tina Højlund Pedersen, Helle Jessen, Per Sørensen, Bo Erik Woetmann Hansen,

Læs mere

NK-Forsyning A/S. Pkt. 5.

NK-Forsyning A/S. Pkt. 5. Pkt. 5. Bestyrelsen indstiller, at årets resultat (overskud) 45.956, t.kr. overføres til egenkapitalen se side 11 i NK- Forsyning A/S Årsrapport 20187. Overskuddet stammer fra Vand/Spildevandsselskaberne

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HØRSHOLM VAND APS (CVR-NR. 32 44 71 04)

VEDTÆGTER FOR HØRSHOLM VAND APS (CVR-NR. 32 44 71 04) Horten Advokat Line Markert Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf +45 3334 4000 Fax +45 3334 4001 J.nr. 159489 VEDTÆGTER FOR HØRSHOLM VAND APS (CVR-NR. 32 44 71 04) J:\TOJ - GBS\bestyrelsesmøder\28052013\Vedtægter

Læs mere

Valgregulativ Forbrugerrepræsentanter. Aalborg Vand A/S og Aalborg Kloak A/S

Valgregulativ Forbrugerrepræsentanter. Aalborg Vand A/S og Aalborg Kloak A/S Valgregulativ Forbrugerrepræsentanter Aalborg Vand A/S og Aalborg Kloak A/S Godkendt på bestyrelsesmødet den 18. april 2017 1 Formål og baggrund 1.1 Dette valgregulativ fastsætter reglerne for valg af

Læs mere

Valgregulativ for Mariagerfjord Vand a s

Valgregulativ for Mariagerfjord Vand a s Valgregulativ for Mariagerfjord Vand a s 1. Formål og baggrund 1.1 Nærværende valgregulativ fastsætter reglerne for valg af forbrugerrepræsentanter til bestyrelsen i Mariagerfjord Vand a s. 1.2 Ifølge

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i NK-Forsyning A/S og underliggende selskaber Torsdag den kl Ved Fjorden 18, Næstved.

Referat af bestyrelsesmøde i NK-Forsyning A/S og underliggende selskaber Torsdag den kl Ved Fjorden 18, Næstved. Referat af bestyrelsesmøde i NK-Forsyning A/S og underliggende selskaber Torsdag den 01.02.2018 kl. 12.30 Ved Fjorden 18, Næstved Fællesdagsorden Bestyrelse: Niels True (formand), Tina Højlund Pedersen

Læs mere

1.2 Selskabets forbrugere har ret til, ved et valg til selskabets bestyrelse, at vælge 3 bestyrelsesmedlemmer og op til 10 suppleanter.

1.2 Selskabets forbrugere har ret til, ved et valg til selskabets bestyrelse, at vælge 3 bestyrelsesmedlemmer og op til 10 suppleanter. Valgregulativ for valg af forbrugerrepræsentanter til Fanø Vand A/S 1. Indledende bestemmelser 1.1 Valgregulativet er udarbejdet i medfør af vedtægterne for Fanø Vand A/S, CVR. Nr. 32571360 selskabet.

Læs mere

V A L G R E G U L A T I V. Syddjurs Spildevand A/S

V A L G R E G U L A T I V. Syddjurs Spildevand A/S V A L G R E G U L A T I V Syddjurs Spildevand A/S 1. Formål og baggrund 1.1 Dette valgregulativ fastsætter reglerne for valg af forbrugerrepræsentanter til bestyrelsen i Syddjurs Spildevand A/S (I det

Læs mere

for forbrugerrepræsentation i bestyrelsen i Randers Spildevand A/S

for forbrugerrepræsentation i bestyrelsen i Randers Spildevand A/S VALGREGULATIV for forbrugerrepræsentation i bestyrelsen i Randers Spildevand A/S 1. Formål og baggrund 1.1 Nærværende valgregulativ (herefter Valgregulativet ) fastsætter reglerne for valg af forbrugerrepræsentanter

Læs mere

Dagsorden For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S

Dagsorden For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Dagsorden For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Mødedato: d. 16-12-2016 Mødetid: 10:00 til 13:00 Mødested: Åstrupvej 9, Afbud: Henrik Christian Sørensen Fraværende: Referent: Niels Nielsen Punkt

Læs mere

Valg af forbrugerrepræsentanter i Billund Drikkevand A/S og Billund Spildevand A/S

Valg af forbrugerrepræsentanter i Billund Drikkevand A/S og Billund Spildevand A/S Valgregulativ Valg af forbrugerrepræsentanter i Billund Drikkevand A/S og Billund Spildevand A/S 1. INDLEDENDE BESTEMMELSER 1.1 Nærværende regulativ fastsætter reglerne for valg af forbrugerrepræsentanter

Læs mere

VALG AF FORBRUGERREPRÆSENTANTER I EGEDAL VANDFORSY- NING A/S OG EGEDAL SPILDEVAND A/S

VALG AF FORBRUGERREPRÆSENTANTER I EGEDAL VANDFORSY- NING A/S OG EGEDAL SPILDEVAND A/S VALGREGULATIV VALG AF FORBRUGERREPRÆSENTANTER I EGEDAL VANDFORSY- NING A/S OG EGEDAL SPILDEVAND A/S 1. INDLEDENDE BESTEMMELSER 1.1 Valgregulativet er udarbejdet i medfør af vedtægterne for Egedal Vandforsyning

Læs mere

VALG AF FORBRUGERREPRÆSENTANTER I VORDINGBORG VAND A/S, VORDINGBORG RENS A/S OG VORDINGBORG SPILDEVAND A/S.

VALG AF FORBRUGERREPRÆSENTANTER I VORDINGBORG VAND A/S, VORDINGBORG RENS A/S OG VORDINGBORG SPILDEVAND A/S. VALGREGULATIV VALG AF FORBRUGERREPRÆSENTANTER I VORDINGBORG VAND A/S, VORDINGBORG RENS A/S OG VORDINGBORG SPILDEVAND A/S. 1. INDLEDENDE BESTEMMELSER 1.1 Valgregulativet er udarbejdet i medfør af vedtægterne

Læs mere

København Århus Kolding. Lett Advokatfirma. Adv. Jacob Christiansen. J.nr DJU

København Århus Kolding. Lett Advokatfirma. Adv. Jacob Christiansen. J.nr DJU København Århus Kolding Lett Advokatfirma Adv. Jacob Christiansen J.nr. 261359-DJU VALGREGULATIV for fælles forbrugerrepræsentation i bestyrelserne for Svendborg Forsyning A/S, Svendborg Affald A/S, Svendborg

Læs mere

1.2 Ifølge Selskabets vedtægter skal der vælges fælles forbrugerrepræsentant/ forbrugerrepræsentanter fra vand- og spildevandsforsyningsområderne.

1.2 Ifølge Selskabets vedtægter skal der vælges fælles forbrugerrepræsentant/ forbrugerrepræsentanter fra vand- og spildevandsforsyningsområderne. Valgregulativ for forbrugerrepræsentation i bestyrelsen for Langeland Forsyning A/S 1. Formål og baggrund 1.1 Nærværende valgregulativ fastsætter reglerne for valg af forbrugerrepræsentanter i bestyrelsen

Læs mere

Sag nr. 2015-15: Nye muligheder for afdragsordning mm. på spildevandsområdet

Sag nr. 2015-15: Nye muligheder for afdragsordning mm. på spildevandsområdet Referat af bestyrelsesmøde i NK-Spildevand A/S 9. Ved Fjorden 18, 4700 Næstved Bestyrelse: Helge Adam Møller, Hanne M. Møller, John Lauritzen, Troels Larsen, Stig Kristiansen, Fleming Carlson Fraværende:

Læs mere

Vedtægter. Roskilde Forsyning Holding A/S. Sagsansvarlig Pernille Aagaard Truelsen Partner, advokat (L), ph.d.

Vedtægter. Roskilde Forsyning Holding A/S. Sagsansvarlig Pernille Aagaard Truelsen Partner, advokat (L), ph.d. Sagsansvarlig Pernille Aagaard Truelsen Partner, advokat (L), ph.d. Sagsbehandler Pernille Aagaard Truelsen Partner, advokat (L), ph.d. Åboulevarden 49, 4. sal 8000 Aarhus C Telefon: 86 18 00 60 Mobil:

Læs mere

Valgregulativ. for. Jyske Invest Fund Management A/S. Oktober 2017

Valgregulativ. for. Jyske Invest Fund Management A/S. Oktober 2017 Valgregulativ for Jyske Invest Fund Management A/S Oktober 2017 Valgregulativ for valg af investorrepræsentant (Investorforum) til bestyrelsen i Jyske Invest Fund Management A/S (herefter Selskabet). 1

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i NK-Spildevand A/S Torsdag den kl Ved Fjorden 18, Næstved. Dagsorden

Referat af bestyrelsesmøde i NK-Spildevand A/S Torsdag den kl Ved Fjorden 18, Næstved. Dagsorden Referat af bestyrelsesmøde i NK-Spildevand A/S Torsdag den 01.02.2018 kl. 12.30 Ved Fjorden 18, Næstved Dagsorden Bestyrelse: Niels True (formand), Tina Højlund Pedersen (næstformand), Helle Jessen, Per

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HØRSHOLM VAND APS CVR-NR. 32 44 71 04

VEDTÆGTER FOR HØRSHOLM VAND APS CVR-NR. 32 44 71 04 Horten Advokat Line Markert Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf +45 3334 4000 Fax +45 3334 4001 J.nr. 159489 VEDTÆGTER FOR HØRSHOLM VAND APS CVR-NR. 32 44 71 04 C:\Users\gbs\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary

Læs mere

3.1 Selskabets aktiekapital udgør kr ,00 fordelt på aktier à kr. 1,00 eller multipla heraf.

3.1 Selskabets aktiekapital udgør kr ,00 fordelt på aktier à kr. 1,00 eller multipla heraf. Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf. +45 3334 4000 J.nr. 176415 VEDTÆGTER FOR AFLØB BALLERUP A/S CVR-nr. 32659586 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Afløb Ballerup A/S ("Selskabet"). 2. FORMÅL Selskabets

Læs mere

UDKAST VEDTÆGTER. 30. april 2014 FOR EGEDAL SPILDEVAND A/S CVR-NR NAVN OG HJEMSTED. 1.1 Selskabets navn er Egedal Spildevand A/S.

UDKAST VEDTÆGTER. 30. april 2014 FOR EGEDAL SPILDEVAND A/S CVR-NR NAVN OG HJEMSTED. 1.1 Selskabets navn er Egedal Spildevand A/S. Horten Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf +45 3334 4000 Fax +45 3334 4001 J.nr. 156691 UDKAST 30. april 2014 VEDTÆGTER FOR EGEDAL SPILDEVAND A/S CVR-NR. 32 14 59 14 1. NAVN OG HJEMSTED 1.1 Selskabets

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i NKE-Elnet A/S torsdag den 31. januar 2019 kl Ved Fjorden 18, Næstved

Referat af bestyrelsesmøde i NKE-Elnet A/S torsdag den 31. januar 2019 kl Ved Fjorden 18, Næstved Referat af bestyrelsesmøde i NKE-Elnet A/S torsdag den 31. januar 2019 kl. 12.30 Ved Fjorden 18, Næstved Bestyrelse: Niels True, Tina Højlund Pedersen, Helle Jessen, Per Sørensen, Bo Erik Woetmann Hansen,

Læs mere

Aalborg Vand A/S - CVR-nr.: Vedtægter. for. Aalborg Vand A/S ID:

Aalborg Vand A/S - CVR-nr.: Vedtægter. for. Aalborg Vand A/S ID: Vedtægter for Aalborg Vand A/S ID: 40099 109493 6 1. Navn 1.1 Selskabets navn er Aalborg Vand A/S. 2. Hjemsted 2.1 Selskabet hjemstedskommune er Aalborg Kommune. 3. Formål 3.1 Selskabets formål er at varetage

Læs mere

Ændringsforslag fra bestyrelsen 12. marts 2017

Ændringsforslag fra bestyrelsen 12. marts 2017 Ændringsforslag fra bestyrelsen 12. marts 2017 Vedtægter for foreningen Danske Solcelleejere 1: Navn og hjemsted Foreningens navn er Danske Solcelleejere herefter kaldet DSE Foreningens hjemsted er Viborg

Læs mere

VEDTÆGTER FOR CLUB DANOIS

VEDTÆGTER FOR CLUB DANOIS VEDTÆGTER FOR CLUB DANOIS 1 Foreningens navn og hjemsted: 1. I overensstemmelse med fransk lov af 1. juli 1901 og dekret af 16. august 1901 er der den 22. november 1966 dannet en forening kaldet: Club

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i NK-Forsyning A/S og underliggende selskaber torsdag den 3. maj 2018 kl Ved Fjorden 18, Næstved

Referat af bestyrelsesmøde i NK-Forsyning A/S og underliggende selskaber torsdag den 3. maj 2018 kl Ved Fjorden 18, Næstved Referat af bestyrelsesmøde i NK-Forsyning A/S og underliggende selskaber torsdag den 3. maj 2018 kl. 12.30 Ved Fjorden 18, Næstved Bestyrelse: Niels True, Tina Højlund Pedersen, Helle Jessen, Per Sørensen,

Læs mere

Bestyrelsesmedlemmers rettigheder, pligter og ansvar

Bestyrelsesmedlemmers rettigheder, pligter og ansvar Bestyrelsesmedlemmers rettigheder, pligter og ansvar 8. august 2013 Esbjerg Forsyning A/S Ravnevej 10 6705 Esbjerg Ø Telefon 7614 2414 Fax 7614 2485 www.esbjergforsyning.dk post@esbjergforsyning.dk Bestyrelsesmedlemmernes

Læs mere

2.2 Valgregulativet er udstedt af Selskabernes bestyrelser.

2.2 Valgregulativet er udstedt af Selskabernes bestyrelser. Valgregulativ for fælles forbrugerrepræsentation i bestyrelserne for Vestforsyning A/S, Multiforsyning A/S, Vestforsyning Varme A/S, Vestforsyning Spildevand A/S, Vestforsyning Vand A/S, Vestforsyning

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ESBJERG VAND A/S CVR-NR: 32660991

VEDTÆGTER FOR ESBJERG VAND A/S CVR-NR: 32660991 VEDTÆGTER FOR ESBJERG VAND A/S CVR-NR: 32660991 Side 2 1. SELSKABETS NAVN OG HJEMSTED 1.1 Selskabets navn er Esbjerg Vand A/S. 1.2 Selskabets hjemstedskommune er Esbjerg Kommune. 2. SELSKABETS FORMÅL 2.1

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Hjørring Vandselskab A/S

Referat af bestyrelsesmøde Hjørring Vandselskab A/S Referat af bestyrelsesmøde Hjørring Vandselskab A/S Mødedato: den 9.3.2011 Mødetid: 14,30 Mødested: Åstrupvej 9, Afbud: Fraværende: Punkt 1. Vedtægtsændringer. Som følge af bekendtgørelse om forbrugerindflydelse

Læs mere

Valgregulativ for valg af investorrepræsentant til bestyrelsen i ID-Sparinvest A/S. Februar 2013

Valgregulativ for valg af investorrepræsentant til bestyrelsen i ID-Sparinvest A/S. Februar 2013 Valgregulativ for valg af investorrepræsentant til bestyrelsen i ID-Sparinvest A/S Februar 2013 Indhold Baggrund... 3 Indkaldelse og opstilling af kandidater... 3 Valgret og udøvelse af stemmeret... 3

Læs mere

Rebild Vand & Spildevand A/S Rebild Forsyning Holding A/S VALGREGULATIV

Rebild Vand & Spildevand A/S Rebild Forsyning Holding A/S VALGREGULATIV VALGREGULATIV Valg af forbrugerrepræsentanter i Rebild Vand & Spildevand A/S 1. Formål og baggrund Dette valgregulativ fastsætter reglerne for valg af forbrugerrepræsentanter til bestyrelsen i Rebild Vand

Læs mere

VEDTÆGTER FOR RANDERS SPILDEVAND A/S

VEDTÆGTER FOR RANDERS SPILDEVAND A/S VEDTÆGTER FOR RANDERS SPILDEVAND A/S 1. Selskabets navn, hjemsted og formål Side 2 1.1 Selskabets navn er Randers Spildevand A/S. 1.2 Selskabets hjemstedskommune er Randers Kommune. 1.3 Selskabets formål

Læs mere

Valgregulativ. for valg af bestyrelsesmedlemmer til RVV a.m.b.a.

Valgregulativ. for valg af bestyrelsesmedlemmer til RVV a.m.b.a. Valgregulativ for valg af bestyrelsesmedlemmer til RVV a.m.b.a. Indhold 1. Formål og baggrund... 3 2. Selskabets vedtægter... 3 3. Valggrupper... 3 4. Valgperiode... 4 5. Stemmeret... 4 6. Valgbarhed...

Læs mere

Vedtægter. for. Fonden Djurs Vand

Vedtægter. for. Fonden Djurs Vand Vedtægter for Fonden Djurs Vand 1.0 Selskabet navn 1.1 Selskabets navn er Fonden Djurs Vand (i det følgende kaldet Selskabet ). 2.0 Selskabets stifter 2.1. Selskabets stifter er Ebeltoft Kommune. 3.0 Selskabets

Læs mere

Aalborg Vand A/S - CVR-nr.: Vedtægter. for. Aalborg Vand A/S ID:

Aalborg Vand A/S - CVR-nr.: Vedtægter. for. Aalborg Vand A/S ID: Vedtægter for Aalborg Vand A/S ID: 20789 020789-0077 10225 1. Navn 1.1 Selskabets navn er Aalborg Vand A/S. 2. Hjemsted 2.1 Selskabet hjemstedskommune er Aalborg Kommune. 3. Formål 3.1 Selskabets formål

Læs mere

Vedtægter. Fanø Vand A/S

Vedtægter. Fanø Vand A/S Vedtægter Fanø Vand A/S Indhold 1. Navn... 3 2. Hjemsted... 3 3. Formål... 3 4. Aktiekapital... 3 5. Udbytte... 3 6. Generalforsamling... 3 7. Bestyrelsen... 4 8. Direktør... 4 9. Vedtægtsændring... 5

Læs mere

AARHUS VAND A/S. VALGREGULATIV Forbrugerrepræsentant

AARHUS VAND A/S. VALGREGULATIV Forbrugerrepræsentant AARHUS VAND A/S VALGREGULATIV Forbrugerrepræsentant Indhold VALGREGULATIV... 3 Formål og baggrund... 3 Valgtidspunkt... 3 Valgperiode... 3 Forbrugernes stemmeret... 3 Valgledelse... 3 Valgprocedure...

Læs mere

1. Selskabets navn og formål. 1 Selskabets formål. Stk. 1. Selskabets navn er Aal El Net a.m.b.a., og dets hjemsted er Oksbøl, Varde Kommune.

1. Selskabets navn og formål. 1 Selskabets formål. Stk. 1. Selskabets navn er Aal El Net a.m.b.a., og dets hjemsted er Oksbøl, Varde Kommune. Gældende vedtægter: Forslag til nye vedtægter: 1 Selskabets formål Selskabets formål er at drive netvirksomhed og transmissionsvirksomhed i henhold til bevilling efter elforsyningsloven. Selskabet kan

Læs mere

VEDTÆGTER. DTF Dansk Telemarketing Forening. Vedtægter side 1 af 10

VEDTÆGTER. DTF Dansk Telemarketing Forening. Vedtægter side 1 af 10 VEDTÆGTER Vedtægter side 1 af 10 INDHOLD Indhold... 2 1. PARAGRAF 1: NAVN OG HJEMSTED... 4 2. PARAGRAF 2: FORMÅL... 4 3. PARAGRAF 3: MEDLEMMER... 5 3.1 Anmodning om optagelse... 5 3.2 Medlemmernes forpligtelser...

Læs mere

Rebild Vand & Spildevand A/S Rebild Forsyning Holding A/S

Rebild Vand & Spildevand A/S Rebild Forsyning Holding A/S REFERAT SAG: Bestyrelsesmøde nr. 13 MØDESTED: Skørping, Sverriggårdsvej 3 TIDSPUNKT: 29. april 2013 kl. 17.30 DELTAGERE: Mogens Schou Andersen Søren Søe-Larsen Morten Lem Morten V. Nielsen Ole Frederiksen

Læs mere

Denne forretningsorden er oprettet i henhold til Andelsvandværket Helle Vests vedtægter af 22. februar 2011.

Denne forretningsorden er oprettet i henhold til Andelsvandværket Helle Vests vedtægter af 22. februar 2011. Forretningsorden for bestyrelsen i Andelsvandværket Helle Vest AMBA Forretningsordenens hjemmel Denne forretningsorden er oprettet i henhold til Andelsvandværket Helle Vests vedtægter af 22. februar 2011.

Læs mere

VALG AF FORBRUGERREPRÆSENTANTER I GRIBVAND SPILDE- VAND A/S

VALG AF FORBRUGERREPRÆSENTANTER I GRIBVAND SPILDE- VAND A/S Horten Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf +45 3334 4000 Fax +45 3334 4001 J.nr. 174576 VALGREGULATIV VALG AF FORBRUGERREPRÆSENTANTER I GRIBVAND SPILDE- VAND A/S 1. INDLEDENDE BESTEMMELSER 1.1 Valgregulativet

Læs mere

Vedtægter for Langgarverne

Vedtægter for Langgarverne Vedtægter for Langgarverne 1 Navn. Foreningens navn er Langgarverne. Foreningens hjemsted er Hillerød Kommune. 2 Formål. Langgarvernes formål er at dyrke atletik, motionsløb og triathlon. Foreningen har

Læs mere

Vedtægter For Indre Missions Unge I Viborg

Vedtægter For Indre Missions Unge I Viborg Vedtægter For Indre Missions Unge I Viborg Indholdsfortegnelse 1 Navn...2 2 Formål...2 3 Tilhørsforhold...2 4 Aktiviteter...2 5 Bidragyderkreds...2 6 Generalforsamling...2 7 Ekstraordinær generalforsamling...3

Læs mere

V E D T Æ G T E R for den selvejende institution

V E D T Æ G T E R for den selvejende institution V E D T Æ G T E R for den selvejende institution Skrejrupvej 9B, 8410 Rønde CVR-nr: 32573010 www.roendeic.dk 1 Navn Institutionens navn er Rønde Idrætscenter. Institutionen er selvejende og har hjemsted

Læs mere

Valgregulativ for Morsø Vand A/S og Morsø Spildevand A/S

Valgregulativ for Morsø Vand A/S og Morsø Spildevand A/S Valgregulativ for Morsø Vand A/S og Morsø Spildevand A/S Indhold 1. Formål og baggrund... 3 2. Selskabets vedtægter... 3 3. Valgtidspunkt og valgperiode... 4 4. Stemmeberettigede forbrugere... 4 5. Valgbarhed...

Læs mere

VALG AF FORBRUGERREPRÆSENTANTER I GENTOFTE VAND A/S, GLADSAXE VAND A/S, GENTOFTE SPILDEVAND A/S OG GLADSAXE SPILDEVAND A/S

VALG AF FORBRUGERREPRÆSENTANTER I GENTOFTE VAND A/S, GLADSAXE VAND A/S, GENTOFTE SPILDEVAND A/S OG GLADSAXE SPILDEVAND A/S Horten Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf +45 3334 4000 Fax +45 3334 4001 J.nr. 150145 VALGREGULATIV VALG AF FORBRUGERREPRÆSENTANTER I GENTOFTE VAND A/S, GLADSAXE VAND A/S, GENTOFTE SPILDEVAND A/S

Læs mere

Valgregulativ. for. Repræsentantskabet. til. Fonden Djurs Vand

Valgregulativ. for. Repræsentantskabet. til. Fonden Djurs Vand Valgregulativ for Repræsentantskabet til Fonden Djurs Vand 1. Indledende bestemmelser 1.1 Dette valgregulativ er udfærdiget i medfør af pkt. 9.3 og 11.4 i vedtægter for Fonden Djurs Vand (i det følgende

Læs mere

Fraværende: Afbud: Jørgen Hammer, Erling Aabye Dam, Benny Schou,, Jens S Koefoed, Jørgen KLeener

Fraværende: Afbud: Jørgen Hammer, Erling Aabye Dam, Benny Schou,, Jens S Koefoed, Jørgen KLeener Bornholms Forsynings Brugerråd 05.2.2014 1 REFERAT. Brugerrådsmøde nr. 22 Den 05. februar 2014 kl. 9-11 Mødested: Industrivej 1a, 3700 Rønne. René Nordin Bloch( Formand) Jens S. Koefoed Per Martlev Hansen

Læs mere

Vedtægter for Rødovre og Omegns Gymnastikforening

Vedtægter for Rødovre og Omegns Gymnastikforening Vedtægter for Rødovre og Omegns Gymnastikforening Stiftet 24. oktober 1924 Navn, hjemsted og bomærke 1. Foreningens navn er Rødovre og Omegns Gymnastikforening. Hjemstedet er Rødovre Kommune. Foreningens

Læs mere

Beslutningsreferat af ordinært bestyrelsesmøde

Beslutningsreferat af ordinært bestyrelsesmøde Beslutningsreferat af ordinært bestyrelsesmøde i Køge Afløb A/S (CVR-nr. 30 59 05 03) Køge Vand A/S (CVR-nr. 30 59 04 81) Greve Spildevand A/S (CVR-nr. 32 26 86 68) Solrød Spildevand A/S (CVR-nr. 33 04

Læs mere

1.0 Selskabets navn 1.1 Selskabets navn er Fonden Djurs Vand (i det følgende kaldet Selskabet ).

1.0 Selskabets navn 1.1 Selskabets navn er Fonden Djurs Vand (i det følgende kaldet Selskabet ). Vedtægter for Fonden Djurs Vand 1.0 Selskabets navn 1.1 Selskabets navn er Fonden Djurs Vand (i det følgende kaldet Selskabet ). 2.0 Selskabets stifter 2.1. Selskabets stifter er Ebeltoft Kommune. 3.0

Læs mere

Dagsorden: Fraværende: Helle Jessen deltog til og med punkt 4. Referent: Steen Lindhardt

Dagsorden: Fraværende: Helle Jessen deltog til og med punkt 4. Referent: Steen Lindhardt Referat af fællesdagsorden til bestyrelsesmøde i NK-Forsyning A/S og underliggende selskaber torsdag den 1. november 2018 kl. 12.30 Ved Fjorden 18, Næstved Bestyrelse: Niels True, Tina Højlund Pedersen,

Læs mere

Vedtægt for. Den selvejende institution Holstebro Krisecenter for krise- og voldsramte kvinder og deres medfølgende børn

Vedtægt for. Den selvejende institution Holstebro Krisecenter for krise- og voldsramte kvinder og deres medfølgende børn Vedtægt for Den selvejende institution Holstebro Krisecenter for krise- og voldsramte kvinder og deres medfølgende børn 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Navnet er Holstebro Krisecenter for krise- og voldsramte

Læs mere

Udkast til standardvedtægt for foreninger under Fonden Danske Veteranhjem af 2016

Udkast til standardvedtægt for foreninger under Fonden Danske Veteranhjem af 2016 1 til 12 er enslydende for alle veteranhjem under Fonden Danske Veteranhjem (FDV) og kan ikke ændres ved lokale generalforsamlinger, da de fastlægger de fælles retningslinjer som FDV har fastsat. De lokale

Læs mere

Vedtægter for Cykle Clubben Hjørring

Vedtægter for Cykle Clubben Hjørring Vedtægter for Cykle Clubben Hjørring 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Cykle Clubben Hjørring, klubben har hjemsted i Hjørring Kommune. 2. Formål Stk. 1. Foreningens formål er at virke for

Læs mere

BECH-BRUUN MARKUP VEDTÆGTER. DTF Dansk Telemarketing Forening. Vedtægter side 1 af 11

BECH-BRUUN MARKUP VEDTÆGTER. DTF Dansk Telemarketing Forening. Vedtægter side 1 af 11 BECH-BRUUN MARKUP 06.10.2017 VEDTÆGTER Vedtægter side 1 af 11 INDHOLD Indhold... 2 1. PARAGRAF 1: NAVN OG HJEMSTED... 4 2. PARAGRAF 2: FORMÅL... 4 3. PARAGRAF 3: MEDLEMMER... 5 3.1 Anmodning om optagelse...

Læs mere

Valgregulativ for Mariagerfjord Vand a s

Valgregulativ for Mariagerfjord Vand a s Valgregulativ for Mariagerfjord Vand a s 1. Formål og baggrund 1.1 Nærværende valgregulativ fastsætter reglerne for valg af forbrugerrepræsentanter til bestyrelsen i Mariagerfjord Vand a s, CVR nr. 31486424.

Læs mere

Repræsentantskabsmøde den 2. februar 2017 Forslag til ændring af Vedtægter for den selvejende institution Randers Idrætshaller

Repræsentantskabsmøde den 2. februar 2017 Forslag til ændring af Vedtægter for den selvejende institution Randers Idrætshaller 1. Hjemsted Randers Idrætshaller er en selvejende institution med hjemsted i Randers. 2. Formål Institutionens formål er at drive idrætslokaler/ anlæg i Randers kommune, at etablere eller virke for etablering

Læs mere

Referat For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S

Referat For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S 1 Referat For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Mødedato: d. 09-05-2017 Mødetid: 09:00 12:00 Mødested: Åstrupvej 9, Afbud: Fraværende: Referent: Ole Madsen Punkt 1. Godkendelse af årsrapport 2016

Læs mere

Referat Af bestyrelsesmøde i NKE-Elnet A/S Torsdag den kl Ved Fjorden 18, Næstved. Dagsorden

Referat Af bestyrelsesmøde i NKE-Elnet A/S Torsdag den kl Ved Fjorden 18, Næstved. Dagsorden Referat Af bestyrelsesmøde i NKE-Elnet A/S Torsdag den 01.02.2018 kl. 12.30 Ved Fjorden 18, Næstved Dagsorden Bestyrelse: Niels True (formand), Tina Højlund Pedersen (næstformand), Helle Jessen, Per Sørensen,

Læs mere