HANDICAPIDRÆT FOR ALLE

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "HANDICAPIDRÆT FOR ALLE"

Transkript

1 HANDICAPIDRÆT FOR ALLE Uge juli 2017 Udviklet i samarbejde med: Hovedsponsorer Danmarks mest rummelige højskole

2 ... også for dig! HANDICAPIDRÆT FOR ALLE Endnu engang vil vi byde velkommen til en uge på Egmont Højskolen. I år har vi nye fag på programmet, så jer, der har en særlig interesse for kørestolsbasket og paratriatlon, kan nu også være en del af uge 27 Handicapidræt for alle. Ugen byder på forskellige hovedfag af sportslig og kreativ karakter, fællesundervisning og tid til samvær, hvor I kan interagere med hinanden på forskellig vis. Tidligere har vi haft et tema for ugen og fællesundervisningen, men i år præsenteres I for en gang»blandede bolcher«, så er der noget for enhver smag Vi har ladet os inspirere af blandt andet»rethink 2017«, så I skal en tur til kulturby 2017, hvor I skal opleve Climate Planet på havnepladsen og andre events blev også året, hvor Trump kom til magten i USA; med Mads Fuglede ved roret skal vi ud på en rejse til USA og høre, hvordan det står til»over there«. Hvis I har set livsstilsprogrammet»korpset gjort af det rette stof«på TV2, så har I også set Erik B. Jørgensen, der på vores kursus kommer og fortæller, hvad der skal til, for at man fungerer og handler optimalt som menneske. Almaz Næsborg-Andersen er paratriatlet. Hun kommer og fortæller om aldrig at tæmme sin indre kriger og på trods af et svært handicap at vinde titlen som Danmarksmester i Triatlon, som den første dobbelt benamputerede kvinde. Kurset er for alle med og uden handicap. Tag din kæreste, ven eller andre med, som har lyst til at opleve højskolen og handicapidrættens verden. Der er også plads til dine børn, se praktiske oplysninger bagerst. Kurset udvikles i et samarbejde mellem Egmont Højskolen og Parasport Danmark.

3 HOVEDFAG Du skal vælge ét hovedfag og følge dette hele ugen. Læs om fagene på de følgende sider: Bredde-kapsejlads Cykling Idræt på kryds og tværs Kørestolsbasketball Kørestolsfodbold Kørestolsrugby Paratriatlon multiidræt for alle Svømning Værkstedsfag: Kreer dit eget ikon FÆLLESUNDERVISNING Fællesundervisnin gen er de timer, som alle følger (udover ho vedfaget). Det er de almene og bredt oply sende fag i form af foredrag, debatter el ler andre input. Hver morgen efter morgenmaden er der en morgensamling, hvor dagen startes med sang og et kort indslag, og derudover er der fællesundervisning nogle eftermiddage og aftner. En ode fra kurset 2016 UNDSKYLD VI RODER! Højskolen er midt i et stort byggeprojekt. Vi håber, at vi er færdige til sommer, men man kan aldrig vide Vi beklager rigtig meget.

4 HOVEDFAGENE BREDDE-KAPSEJLADS På vandet arbejder vi med elementær boathandling, sejltrim og kommunikation for derigennem at skabe større fart, højde i båden og selvfølgelig glæde ved det at færdes på bølgen blå. Vejen dertil kan byde på alt fra sol, regn, frustration, glæde, solbrændthed, latter m.m. Lige meget hvad kommer du ud på den anden side med en hvis ikke helt ny så i hvert fald mere»trimmet«viden og glæde ved det at sejle og være på vandet. Faget er for alle med eller uden erfaring, men det er godt med en rimelig god funktion i én arm. Der vil blive taget udgangspunkt i den enkelte og dennes evner. For øvede er en dyberegående teori med efterfølgende kapsejlads/tpraksis i højsædet. I teorilokalet sætter vi ord på de normer og regler, der gælder ude på vandet. Vi diskuterer vigtigheden af samarbejdet i en besætning for at vinde den kamp, der ikke alene hersker mellem de andre både og din egen men også mellem Moder Jord og båden. Fordelen ved kapsejlads er, at man med det samme finder ud af, om ens tillærte teori virker i praksis? Vi sejler i forskellige typer af både: De hurtige 4-personers Sonar, i 2-personers Twin og enkeltmands 2,4m. Til trods for de forskellige udgangspunkter, er sejladsen i uge 27 en social sport, hvor tolerance, latter og kammeratskab er i højsædet. Undervisere: Bo Jarvig, Lands- og klubtræner i Kalø Vig m.fl.

5 CYKLING Cykelfaget er for alle, trænede som utrænede, som kan lide at cykle; håndcykler, tandemcykler (svagtseende og/ eller blinde) og andre, som gerne vil på et højskolekursus med indhold, godt kammeratskab og cykel. Undervisningen differentieres for at udfordre alle niveauer bedst muligt. Der vil traditionen tro blive mulighed for at få nogle kilometer i arme og ben, og der vil være mulighed for ture med samvær og fællesskab i højsædet. På cykelholdet har vi en tradition for, at alle hjælper hinanden, og det er derfor et godt sted at lære fra dem, som har cyklet i mange år. Vi cykler dagsture på mellem 20 og 50 kilometer i Østjyllands smukke natur med hovedvægt på området omkring Hov. De daglige ture planlægges med respekt for traditionerne og deltagere, som har været på faget før, vil opleve et glædeligt gensyn med flere at klassikerne. Vi vil efter behov og interesse komme omkring emner som træningslære, ernæring samt cyklens vedligeholdelse og indstilling. Hvis man har en funktionsnedsættelse og gerne vil igang med at cykle eller bare gerne vil i bedre fysisk form, er cykelholdet et rigtigt godt sted at starte. Underviser: Peter Scharling, højskolelærer

6 IDRÆT PÅ KRYDS OG TVÆRS Temaet er:»fart over feltet«. Dette fag er for alle, der kunne tænke sig en uge fyldt med forskellige alternative idrætsaktiviteter. Idrætsaktiviteterne vil bl.a. være fyldt med lege, stafetter, holdløb, aktiviteter i og på vandet samt aktiviteter både for hovedet og kroppen. Det er et bredt idrætsfag, hvor nye idrætsinteresserede får mulighed for at afprøve forskellige bevægelsesaktiviteter og handicapidrætsdiscipliner. Målet er at give gode idrætsoplevelser og gerne i en så motiverende grad, at deltagerne også ønsker at bevæger sig, når kurset er slut. Undervisningen tilpasses altid den enkeltes forudsætninger, og der arbejdes samtidig med den gode stemning på holdet. Det sociale samvær er vigtigt, uanset om vi arbejder med holdsport KØRESTOLSBASKETBALL Kørestolsbasketball er et holdspil for ALLE, der kan køre en manuel kørestol med begge arme. I løbet af ugen vil du blive introduceret til og udfordret i en masse forskellige færdigheder og teknikker så som: Kørestolsteknik (og individuel indstilling af stolen) Bevægelse med og uden bold Afleveringer og skud på kurv Pick & roll samarbejde Rollefordeling Angrebs- og forsvarssystemer Derudover vil der være fokus på træning af individuelle færdigheder og HOLDspillets værdier. NYT FAG eller individuel idræt Undervisningen vil i år primært foregå udendørs, både på og udenfor skolens arealer. Undervisere: Rikke Broe Madsen, idrætspædagog og Kira List, idrætslærer Der er mulighed for at låne en basketstol, hvis du ikke selv har en. Underviser: Hans Peter Østergaard, spiller i Viborg, er tidligere landsholdsspiller og har spillet i USA.

7 KØRESTOLSFODBOLD En uges intensiv eksperimentarium i kørestolsfodbold. Vi vil skabe et læringsrum, hvor alle bliver udfordret på det sportslige, sociale og personlige plan. Der bliver afprøvet nye, sjove og udfordrende øvelser, der får smilet og lysten til at spille frem hos alle. Øvelserne fokuserer både på det tekniske, taktiske og samarbejde. Der bliver under hele forløbet arbejdet med småspil og mindre øvelser relateret til kampsituationer. Målet for ugen er at skabe udfordrende træning, der kan tilpasses de forskellige niveauer, og hvor alle spillets facetter bliver udfordret og trænet. Med inddragelse af bl.a. hjælpere og video, samt udfordrende træning vil alle have mulighed for at løfte deres niveau. Undervisere: Kasper Overgaard og Henrik Rasmussen, Aarhus Rolling Devils KØRESTOLSRUGBY Kørestolsrugby er en actionpræget holdsport, hvor man har forskellige roller på holdet alt efter hvilket handicap, man har. På faget er der plads til nye spillere og spillere på alle niveauer, der har været i gang længe men gerne vil have ny inspiration og nye færdigheder. Der vil i løbet af ugen blive arbejdet med: Forsvars-/angrebssystemer, over-/ undertalssystemer, kørestolsteknik, boldøvelser, sportspsykologi m.m. Underviser: Stephen Matthew Pate fra USA. Dette betyder selvfølgelig, at det meste af undervisningen vil foregå på engelsk.

8 PARATRIATLON MULTIIDRÆT FOR ALLE Inde, ude i vandet på landevejen, skift, træning, omklædning og udstyr. Det er nogle af elementerne, vi kommer til at arbejde med på det første paratriatlon hold på Uge 27 Handicap Idræt for alle. Paratriatlon er for alle, og på kurset træner vi de tre idrætsdiscipliner svømning, cykling og løb med udgangspunkt i deltagernes forudsætninger for idrætterne. NYT FAG Vi afslutter kurset med gennemførelse af vores egen triatlon i og omkring Egmont Højskolen. På kurset gennemgår vi sportens mange detaljer, for at alle kan komme videre med sin egen træning hjemme i tæt kontakt med idrætskonsulenter fra både Parasport Danmark og Dansk Triatlon Forbund. Underviser: Leif Lundstrøm, aktiv triathlonudøver og fysioterapeut SVØMNING Svømning er for dig, som kan lide at udfordre dig selv i vandet. Vi skal træne svømmefærdigheder, lave aquafitness, fridykke i bassin, spille boldspil og så skal vi selvfølgelig have det sjovt med forskellige lege. På havet skal vi padle på SUP (stand up paddling) board og lave forskellige øvelser. Vandet er et fantastisk element, og vi kommer omkring, hvilke muligheder svømning giver én, når man har en funktionsnedsættelse. Når vi ikke lige er i svømmehallen eller i havet, så træner vi i træningsrummet eller bruger vores udendørsfaciliteter. Fælles for os alle er, at i vandet er vi jævnbyrdige. Det frie element giver os muligheder for at udfolde os på nye måder, og fagets fokus er det sociale samvær, som oplevelserne i vandet giver os. Dette svømmefag vil blive tilpasset dine behov. Du skal blot have gå-på-mod og lyst til at være i vandet. Underviser: Hanne Mellemkjær, højskolelærer

9 VÆRKSTEDSFAG: KREER DIT EGET IKON Vi har alle et eller andet, som betyder noget helt specielt for os i vores liv. Det kan være den røde Porche i garagen, en lille nevø, gravhunden Uffe eller verdens bedste mormor. Ikoner kan være ALT. Vi arbejder med acrylmaling, tush, farvekridt, guld, blade, magasiner, garn, metal, skrot, skind, pels, billeder (fotokopier) m.m. Ud over IKON projektet kan man også male et billede og arbejde med decopage. Vi arbejder i vores dejlige lyse kunstpavillion, hvor der er stor plads til at slippe kreativiteten løs. Underviser: Ann Jeppesen, højskolelærer

10 PRAKTISKE OPLYSNINGER ANKOMST Mandag den 3. juli mellem kl. 15:00 og 17:00. AFREJSE Søndag den 9. juli kl. 12:00. Værelser forlades senest kl. 10:00. HJÆLPERE/HJEMMEHJÆLP På Egmont Højskolen findes en lille hjem mehjælpsafdeling, som kan give en hånd med, når du f.eks. skal hente mad ved buffeten, have pakket ud, have gjort rent i begrænset omfang, knappet skjorte, bundet sko osv. Hvis du skal have mere omfattende personlig pleje eller støtte til f.eks. bad, toilet og påklædning i mere end 10 min. morgen og aften, skal du medbringe den hjælp, som du får hjemme. Det vil sige, at din hjemkommune skal overflytte din hjemmehjælp (som du har fået bevilget efter Servicelovens 83, 85 eller 95) til Egmont Højskolen, så vi har midlerne til at ansætte ekstra hjælpere. Hvis du har hjælperordning efter 96, skal du medbringe egne hjælpere. Hvis du ikke medbringer timer til hjemmehjælp, og hvis du ikke har oplyst skolen om dit behov for hjælp, vil der ikke blive stillet hjælp til rådighed. Det er således dit ansvar at sørge for, at bevillingen er på plads, og at skolen er vidende om dit behov for praktisk hjælp, inden kurset starter. Husk at afkrydse på tilmeldingsblanketten, at du ønsker et skema omkring hjælpebehov tilsendt. HJÆLPEMIDLER Skolen har 30 værelser med loftlift, som fordeles efter først-til-mølle-princippet. Sejl skal medbringes. Badesæde (væghængt) og badebåre kan lånes, hvis det er forudbestilt. Elseng kan lejes men skal bestilles senest en måned før kursusstart. Leje af loftlift: Leje af elseng: 200 kr. pr. uge 300 kr. pr. uge Alle andre hjælpemidler (f.eks. toiletstol, særlig madras, ekstra puder mv.) skal medbringes. KONTOR Skolens kontor er åbent alle hverdage mellem kl. 8:00 og 15:00. Her findes bl.a. dankortterminal, busplaner, togplaner, frimærker mv. BADEUDSTYR Husk badetøj og eget badehåndklæde. Egmont Højskolen har verdens bedste badebro ved stranden samt Vandhalla, vores nye indendørs badeanlæg. SENGETØJ, LINNED, HÅNDKLÆDER Du skal ikke medbringe dyne, pude, sengelinned og håndklæder. VÆRELSER Skolens værelser er af meget forskellig standard. Det skyldes, at værelserne er bygget i løbet af en årrække, og at krav og behov har ændret sig. Vi håber, at I vil have forståelse for, at værelsesfordelingen sker efter kriterierne: Behov og først-til-mølle.

11 BØRN Har du børn, kan de sagtens være med. Der etableres en selvstændig børnegruppe med eget ugeprogram. Denne mulighed arrangeres og styres af højskolens medarbejdere. Aktiviteter kan fx foregå ved stranden, på plænen eller i huset. Der er tradition for en heldagstur ud af huset. Når der er aftenundervisning, vil pasning også være mulig. KURSUSPRIS Voksne over 17½ år Børn 4-17½ år Enkeltværelse kr kr. 300 kr. HENVENDELSE Lisa Schlage Tine Schmidt li@egmont-hs.dk ts@egmont-hs.dk Egmont Højskolen Villavej 25, Hou tlf Odder mail@egmont-hs.dk Parasport Danmark Mogens Jensen tlf moj@parasport.dk TILMELDING Send vedlagte tilmeldingsblanket eller brug skolens hjemmeside så vi har din tilmelding senest 10. maj. Herefter fremsender vi en faktura på deltagerbetaling + evt. tillæg for enkeltværelse, elseng og loftlift. Hele beløbet betales på én gang senest den 1. juni. Læs nærmere om skolens vilkår og betingelser på vores hjemmeside: Se under»korte kurser«. SVØMMEHALLEN VANDHALLA Du skal selv sørge for hjælp/hjælper i forbindelse med besøg i svømmehallen.

12 Ugeprogram HANDICAPIDRÆT FOR ALLE juli 2017 Tid Mandag 3/7 Tirsdag 4/7 Onsdag 5/7 Torsdag 6/7 Fredag 7/7 Lørdag 8/7 Søndag 9/7 7:50-8:05 8:00 8:30-9:00 9:45-12:30 (inkl. ½times pause) Frivillig morgengym. Frivillig morgengym. Frivillig morgengym. Frivillig morgengym. Frivillig morgengym. Morgenmad Morgenmad Morgenmad Morgenmad Morgenmad Undervisning hovedfag Undervisning hovedfag Undervisning hovedfag Undervisning hovedfag Morgensamling Morgensamling Morgensamling Morgensamling Morgensamling Undervisning hovedfag 8:00-12:00 Mokost & afrejse 12:30-14:00 14:00-16:30 (inkl. ½times pause) 15:00-17:00 Ankomst Frokost Frokost Frokost Frokost Frokost Undervisning hovedfag Undervisning hovedfag Fællesundervisning Fællesundervisning Fællesundervisning & evaluering 18:00 19:30 Aftensmad Aftensmad Aftensmad Aftensmad Aftensmad Fællesundervisning Fællesundervisning Fællesundervisning Fri-aften Fællesundervisning 19:00 Afslutningsmiddag med fest Med forbehold for ændringer. Nærmere program tilsendes før kursusstart.

13 Tilmelding til "Handicapidræt for alle - også for dig" fra den 3. til den 9 juli 2017 (skriv tydeligt med BLOKBOGSTAVER og KUN ÉN voksen pr. blanket) NAVN...: ADRESSE...: POSTNR/BY..: TLF.NR...: CPR.NR...: (tilmelding er kun gyldig med cpr.nr.) BARN:...: ALDER: BARN:...: ALDER: Angiv om dit telefonnummer må vises på deltagerlisten: Ja Nej HAR DU ET HANDICAP: Ja Nej HVIS JA, HVILKET: BRUGER DU: Elstol Manuel stol Rollator Andet: HVIS DU HAR EGEN HJÆLPER MED, ANGIV: Kommunal hjælperordning Hjælperens navn: Kommunal ledsagerordning Ledsagerens navn: HVIS DU IKKE HAR EGEN HJÆLPER MED, ANGIV: Jeg har brug for hjælp fra Egmont Højskolen og ønsker spørgeskema tilsendt (se venligst i brochuren i afsnittet om hjælpere/hjemmehjælp) FAGVALG: Bredde-kapsejlads Cykling Idræt på kryds og tværs Kørestolsbasketball Kørestolsfodbold Kørestolsrugby Paratriatlon multiidræt for alle Svømning Værkstedsfag: Kreer dit eget ikon DATO UNDERSKRIFT

14 INDKVARTERING: Jeg ønsker enkeltværelse (tillæg kr. 300 pr. uge) Jeg ønsker dobbeltværelse sammen med: Særlige behov i forb. med værelsesindretning: HJÆLPEMIDLER (se brochuren): Jeg har brug for elseng (leje kr. 300 pr. uge) Jeg har brug for loftlift (leje kr. 200 pr. uge). Eget sejl medbringes. Jeg har brug for en forhøjet seng Jeg har brug for badebåre Jeg har brug for badesæde Alle andre hjælpemidler såsom toiletstol, særlig madras, ekstra puder skal du selv medbringe. KOST: Jeg er vegetar Jeg skal have særlig lægeordineret kost. Hvilken: Andet: Denne tilmeldingsblanket sendes til: Egmont Højskolen Villavej 25 Hou 8300 Odder

HANDICAPIDRÆT FOR ALLE

HANDICAPIDRÆT FOR ALLE HANDICAPIDRÆT FOR ALLE Uge 27 29. juni 5. juli 2015 - udviklet i samarbejde med: Danmarks mest rummelige højskole HANDICAPIDRÆT FOR ALLE... også for dig! Et stort velkommen til uge 27»Handicapidræt for

Læs mere

HANDICAPIDRÆT FOR ALLE

HANDICAPIDRÆT FOR ALLE HANDICAPIDRÆT FOR ALLE Uge 27 4. 10. juli 2016 udviklet i samarbejde med: Danmarks mest rummelige højskole HANDICAPIDRÆT FOR ALLE... også for dig! Et stort velkommen til uge 27»Handicapidræt for alle«,

Læs mere

HANDICAPIDRÆT FOR ALLE

HANDICAPIDRÆT FOR ALLE HANDICAPIDRÆT FOR ALLE Uge 27 30. juni 6. juli 2014 Eventsponsor - udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole HANDICAPIDRÆT FOR ALLE... også for dig! I uge 27 2014 skal vi igen have gang

Læs mere

IDRÆT FOR ALLE. ... også for dig! Danmarks mest rummelige højskole. Uge juli Udviklet i samarbejde med: Hovedsponsorer

IDRÆT FOR ALLE. ... også for dig! Danmarks mest rummelige højskole. Uge juli Udviklet i samarbejde med: Hovedsponsorer IDRÆT FOR ALLE... også for dig! Uge 27 2. 8. juli 2018 Udviklet i samarbejde med: Hovedsponsorer Danmarks mest rummelige højskole IDRÆT FOR ALLE... også for dig! Idræt for alle er først og fremmest en

Læs mere

HANDICAPIDRÆT FOR ALLE UGE 27. Uge juli udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole. Eventsponsor

HANDICAPIDRÆT FOR ALLE UGE 27. Uge juli udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole. Eventsponsor HANDICAPIDRÆT FOR ALLE UGE 27 Uge 27 2. 8. juli 2012 Eventsponsor - udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole HANDICAPIDRÆT FOR ALLE også for dig HOVEDFAG Du skal vælge ét og følge dette

Læs mere

HANDICAPIDRÆT FOR ALLE UGE 27. Uge juli udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole. Eventsponsor

HANDICAPIDRÆT FOR ALLE UGE 27. Uge juli udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole. Eventsponsor HANDICAPIDRÆT FOR ALLE UGE 27 Uge 27 2. 8. juli 2012 Eventsponsor - udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole HANDICAPIDRÆT FOR ALLE også for dig HOVEDFAG Du skal vælge ét og følge dette

Læs mere

IDRÆT FOR ALLE. også for dig! Danmarks mest rummelige højskole. Uge juli Udviklet i samarbejde med: Hovedsponsorer

IDRÆT FOR ALLE. også for dig! Danmarks mest rummelige højskole. Uge juli Udviklet i samarbejde med: Hovedsponsorer IDRÆT FOR ALLE også for dig! Uge 27 1. 7. juli 2019 Udviklet i samarbejde med: Hovedsponsorer Danmarks mest rummelige højskole v4 IDRÆT FOR ALLE også for dig! Idræt for alle er en uge på Egmont Højskolen,

Læs mere

IDRÆT FOR ALLE. også for dig! Danmarks mest rummelige højskole. Uge juli Udviklet i samarbejde med: Hovedsponsorer

IDRÆT FOR ALLE. også for dig! Danmarks mest rummelige højskole. Uge juli Udviklet i samarbejde med: Hovedsponsorer IDRÆT FOR ALLE også for dig! Uge 27 1. 7. juli 2019 Udviklet i samarbejde med: Hovedsponsorer Danmarks mest rummelige højskole IDRÆT FOR ALLE også for dig! Idræt for alle er en uge på Egmont Højskolen,

Læs mere

IDRÆT FOR ALLE. også for dig! Danmarks mest rummelige højskole. Uge juli Udviklet i samarbejde med: Hovedsponsorer

IDRÆT FOR ALLE. også for dig! Danmarks mest rummelige højskole. Uge juli Udviklet i samarbejde med: Hovedsponsorer IDRÆT FOR ALLE også for dig! Uge 27 1. 7. juli 2019 Udviklet i samarbejde med: Hovedsponsorer Danmarks mest rummelige højskole IDRÆT FOR ALLE også for dig! Idræt for alle er en uge på Egmont Højskolen,

Læs mere

HANDICAPIDRÆT FOR ALLE

HANDICAPIDRÆT FOR ALLE HANDICAPIDRÆT FOR ALLE og lidt flere 30. juni 6. juli 2008 - udviklet i samarbejde med HANDICAPIDRÆT FOR ALLE også for dig Velkommen til en uge, hvor du bliver beriget fagligt, og hvor du er med til at

Læs mere

HANDICAPIDRÆT FOR ALLE

HANDICAPIDRÆT FOR ALLE HANDICAPIDRÆT FOR ALLE Uge 27 5. 11. juli 2010 - udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole HANDICAPIDRÆT FOR ALLE også for dig Velkommen til en uge, hvor du bliver beriget fagligt, og

Læs mere

EN PLADS I SOLEN. det er her, det sker. Danmarks mest rummelige højskole. Uge juli 6. august udviklet i samarbejde med

EN PLADS I SOLEN. det er her, det sker. Danmarks mest rummelige højskole. Uge juli 6. august udviklet i samarbejde med EN PLADS I SOLEN det er her, det sker Uge 31 31. juli 6. august 2016 - udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole EN PLADS I SOLEN det er her, det sker Vi glæder os til at byde velkommen

Læs mere

EN PLADS I SOLEN. igen igen! Uge juli 3. august udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole

EN PLADS I SOLEN. igen igen! Uge juli 3. august udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole EN PLADS I SOLEN igen igen! Uge 31 28. juli 3. august 2014 - udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole EN PLADS I SOLEN igen igen! Vi glæder os til at byde velkommen til Egmont Højskolen,

Læs mere

JUL PÅ DEN GAMLE HØJSKOLE

JUL PÅ DEN GAMLE HØJSKOLE JUL PÅ DEN GAMLE HØJSKOLE 22. 28. december 2013 UDKAST - udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole VELKOMMEN TIL JULEKURSUS PÅ EGMONT HØJSKOLEN For første gang i Egmont Højskolens nyere

Læs mere

SAMMEN KAN VI MERE. Lykken er. Danmarks mest rummelige højskole. Uge juni 2. juli udviklet i samarbejde med:

SAMMEN KAN VI MERE. Lykken er. Danmarks mest rummelige højskole. Uge juni 2. juli udviklet i samarbejde med: SAMMEN KAN VI MERE Lykken er Uge 26 26. juni 2. juli 2017 - udviklet i samarbejde med: Danmarks mest rummelige højskole Lykken er SAMMEN KAN VI MERE at bruge en uge af sin sommerferie på Egmont Højskolen

Læs mere

EN PLADS I SOLEN. grib dagen! Danmarks mest rummelige højskole. 29. juli 4. august Uge udviklet i samarbejde med

EN PLADS I SOLEN. grib dagen! Danmarks mest rummelige højskole. 29. juli 4. august Uge udviklet i samarbejde med EN PLADS I SOLEN grib dagen! Uge 31 29. juli 4. august 2013 - udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole EN PLADS I SOLEN» grib dagen!«vi glæder os til at byde velkommen til Egmont Højskolen,

Læs mere

SOMMERSJOV I HOU. Danmarks mest rummelige højskole. Dansk Handicap Forbund Ungdomskredsen Egmont Højskolens Elevforening. udviklet i samarbejde med:

SOMMERSJOV I HOU. Danmarks mest rummelige højskole. Dansk Handicap Forbund Ungdomskredsen Egmont Højskolens Elevforening. udviklet i samarbejde med: SOMMERSJOV I HOU SOMMERSJOV 28 I HOU UGE egmont højskolen Uge 28 9. 15. juli 2018 udviklet i samarbejde med: Dansk Handicap Forbund Ungdomskredsen Egmont Højskolens Elevforening Danmarks mest rummelige

Læs mere

[ SNAK ] SOMMERSJOV I HOU. Danmarks mest rummelige højskole. Uge juli 2019

[ SNAK ] SOMMERSJOV I HOU. Danmarks mest rummelige højskole. Uge juli 2019 SOMMERSJOV I HOU SOMMERSJOV 28 I HOU UGE egmont højskolen Uge 28 8. 14. juli 2019 [ SNAK ] udviklet i samarbejde med: Dansk Handicap Forbund Ungdomskredsen Egmont Højskolens Elevforening Danmarks mest

Læs mere

HANDICAPIDRÆT FOR ALLE

HANDICAPIDRÆT FOR ALLE HANDICAPIDRÆT FOR ALLE Uge 27 1. 7. juli 2013 Eventsponsor - udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole HANDICAPIDRÆT FOR ALLE også for dig Uge 27 2013 bliver en sommeruge, hvor vi glæder

Læs mere

PATCHWORK

PATCHWORK PATCHWORK 03.11.19 09.11.19 På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og kultur. Derudover er

Læs mere

LEG, LATTER OG LIVSGLÆDE

LEG, LATTER OG LIVSGLÆDE LEG, LATTER OG LIVSGLÆDE Uge 29 16. 22. juli 2018 udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole LEG, LATTER OG LIVSGLÆDE Ugens fællesnævner og overskrift er leg, latter og livsglæde. Et kursus

Læs mere

TEGNE, MALE, MODELLERE

TEGNE, MALE, MODELLERE TEGNE, MALE, MODELLERE 03.11.19 09.11.19 På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og kultur.

Læs mere

SOMMERSJOV I HOU. Danmarks mest rummelige højskole. Dansk Handicap Forbund Ungdomskredsen Egmont Højskolens Elevforening. udviklet i samarbejde med:

SOMMERSJOV I HOU. Danmarks mest rummelige højskole. Dansk Handicap Forbund Ungdomskredsen Egmont Højskolens Elevforening. udviklet i samarbejde med: SOMMERSJOV I HOU SOMMERSJOV 28 I HOU UGE egmont højskolen Uge 28 10. 16. juli 2017 udviklet i samarbejde med: Dansk Handicap Forbund Ungdomskredsen Egmont Højskolens Elevforening Danmarks mest rummelige

Læs mere

BRODERI ASKOV HØJSKOLE

BRODERI ASKOV HØJSKOLE BRODERI 04.11.18 10.11.18 ASKOV HØJSKOLE Formål På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og

Læs mere

EN PLADS I SOLEN. på kanten. Danmarks mest rummelige højskole. 30. juli 5. august Uge udviklet i samarbejde med

EN PLADS I SOLEN. på kanten. Danmarks mest rummelige højskole. 30. juli 5. august Uge udviklet i samarbejde med EN PLADS I SOLEN på kanten Uge 31 30. juli 5. august 2012 - udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole EN PLADS I SOLEN» på kanten«vi har nu fornøjelsen af at indbyde alle interesserede

Læs mere

Sportsweekend. du er inviteret! 5 Egmont Højskolen. Villavej 25, 8300 Odder september 2017

Sportsweekend. du er inviteret! 5 Egmont Højskolen. Villavej 25, 8300 Odder september 2017 Sportsweekend 5 Egmont Højskolen Villavej 25, 8300 Odder 1.-3. september 2017 du er inviteret! Sportsweekend Sportsweekend er weekend for dig, som er klar på at få sved på panden. Kom og bliv udfordret,

Læs mere

Broderi

Broderi Broderi 03.11.19 09.11.19 På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og kultur. Derudover er der

Læs mere

BRIDGE PÅ ASKOV

BRIDGE PÅ ASKOV BRIDGE PÅ ASKOV 05.05.19 11.05.19 PROGRAM Et kursus, hvor der veksles mellem teori og praksis, og hvor det er en fordel at have spillet bridge et halvt års tid. Teorien? Den lærer du bedst med kort i hænderne,

Læs mere

LEG, LATTER OG LIVSGLÆDE FOR BØRN OG VOKSNE

LEG, LATTER OG LIVSGLÆDE FOR BØRN OG VOKSNE LEG, LATTER OG LIVSGLÆDE FOR BØRN OG VOKSNE Uge 29 18. 24. juli 2016 - udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole LEG, LATTER OG LIVSGLÆDE FOR BØRN OG VOKSNE Ugens fællesnævner og overskrift

Læs mere

Træning Teknik Motion Sjov Samvær

Træning Teknik Motion Sjov Samvær Judo sommerlejr 2015 Træning Teknik Motion Sjov Samvær JEON KI YOUNG KOREANSK JUDO LEGENDE 3 x VM GULD 1 X OL GULD ÅRETS GÆSTETRÆNER Søndag d. 26. juli - Lørdag d. 1. august Har du planlagt din sommerferie

Læs mere

LEG, LATTER OG LIVSGLÆDE

LEG, LATTER OG LIVSGLÆDE LEG, LATTER OG LIVSGLÆDE For børn og voksne Uge 29 16. 22. juli 2018 - udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole LEG, LATTER OG LIVSGLÆDE For børn og voksne Ugens fællesnævner og overskrift

Læs mere

BRIDGE PÅ ASKOV

BRIDGE PÅ ASKOV BRIDGE PÅ ASKOV 11.08.19 17.08.19 Et kursus, hvor der veksles mellem teori og praksis, og hvor det er en fordel at have spillet bridge et halvt års tid. Teorien? Den lærer du bedst med kort i hænderne,

Læs mere

SKRIV DIN LIVSHISTORIE

SKRIV DIN LIVSHISTORIE SKRIV DIN LIVSHISTORIE 17.02.19 23.02.19 PROGRAM Skriv om dit liv - når du sætter ord på dine erindringer, får du selv perspektiv og sammenhæng på dit levede liv indtil nu. Den fortælling om dit liv er

Læs mere

SOMMERSJOV I HOU. Danmarks mest rummelige højskole. Uge 28 9. 15. juli 2012

SOMMERSJOV I HOU. Danmarks mest rummelige højskole. Uge 28 9. 15. juli 2012 SOMMERSJOV I HOU Uge 28 9. 15. juli 2012 - udviklet i samarbejde med: Muskelsvindfondens Ungdomsgruppe Dansk Handicap Forbund Ungdomskredsen Egmont Højskolens Elevforening Danmarks mest rummelige højskole

Læs mere

SOMMERSJOV I HOU. Danmarks mest rummelige højskole. Spastikerforeningens Ungdom Dansk Handicap Forbund Ungdomskredsen Egmont Højskolens Elevforening

SOMMERSJOV I HOU. Danmarks mest rummelige højskole. Spastikerforeningens Ungdom Dansk Handicap Forbund Ungdomskredsen Egmont Højskolens Elevforening SOMMERSJOV I HOV SOMMERSJOV 28 I HOU UGE egmont højskolen Uge 28 7. 13. juli 2014 TAG SKRIDTET - udviklet i samarbejde med: Spastikerforeningens Ungdom Dansk Handicap Forbund Ungdomskredsen Egmont Højskolens

Læs mere

SKRIV DIN LIVSHISTORIE Ekstra kursus

SKRIV DIN LIVSHISTORIE Ekstra kursus SKRIV DIN LIVSHISTORIE 21.10.18 27.10.18 Ekstra kursus PROGRAM Skriv om dit liv - når du sætter ord på dine erindringer, får du selv perspektiv og sammenhæng på dit levede liv indtil nu. Den fortælling

Læs mere

DET NÆRVÆRENDE FOTOGRAFI

DET NÆRVÆRENDE FOTOGRAFI DET NÆRVÆRENDE FOTOGRAFI 23.06.19 29.06.19 Kurset henvender sig til fotografentusiaster, som har lyst til at fordybe sig i det håndværk, det er at fotografere. Hver dag starter med et oplæg, som kan give

Læs mere

Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015

Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015 2015 Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen haft rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad igennem de sidste 3 år. Hvert år er der både nye og

Læs mere

Sund og glad. Uge 29 13/7-19/7 2014

Sund og glad. Uge 29 13/7-19/7 2014 2014 Sund og glad Uge 29 13/7-19/7 2014 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad gennem de sidste 2 år. Det er en fantastisk uge, og derfor

Læs mere

STRIK

STRIK STRIK 03.11.19 09.11.19 På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og kultur. Derudover er der

Læs mere

Patchwork - Strik 02.11. 08.11.15 ASKOV HØJSKOLE

Patchwork - Strik 02.11. 08.11.15 ASKOV HØJSKOLE Patchwork - Strik 02.11. 08.11.15 ASKOV HØJSKOLE Fælles for begge kurser Motion for alle. Undgå stivhed i nakke og skuldre ved Charlotte Aagaard Nielsen. Morgensang og sangaften med Kristian la Cour. Ingrid

Læs mere

Bridge på Askov ASKOV HØJSKOLE

Bridge på Askov ASKOV HØJSKOLE Bridge på Askov 20.08.17 26.08.17 ASKOV HØJSKOLE Har du lyst til at spille bridge, og vil du samtidig udbygge din viden, så er det lige et kursus for dig. Et kursus, hvor der veksles mellem teori og praksis,

Læs mere

Patchwork ASKOV HØJSKOLE

Patchwork ASKOV HØJSKOLE Patchwork 05.11.17 11.11.17 ASKOV HØJSKOLE Formål På kurset Patchwork får du mulighed for at fordybe dig i patchwork, samtidig med, at du sammen med hele holdet får indblik i nye tendenser og brydninger

Læs mere

Skriv din livshistorie 21.02.16 27.02.16 ASKOV HØJSKOLE

Skriv din livshistorie 21.02.16 27.02.16 ASKOV HØJSKOLE Skriv din livshistorie 21.02.16 27.02.16 ASKOV HØJSKOLE Skriv om dit liv. Når du sætter ord på dine erindringer, får du selv perspektiv og sammenhæng på dit levede liv indtil nu. Den fortælling om dit

Læs mere

Arkæologi på Askov ASKOV HØJSKOLE MUSEET PÅ SØNDERSKOV

Arkæologi på Askov ASKOV HØJSKOLE MUSEET PÅ SØNDERSKOV Arkæologi på Askov 16.09.18 22.09.18 ASKOV HØJSKOLE MUSEET PÅ SØNDERSKOV Arkæologi på Askov Bliv introduceret til amatørarkæologi. Lær om at læse et historisk landskab, og hvordan man kan undersøge det

Læs mere

Strik ASKOV HØJSKOLE

Strik ASKOV HØJSKOLE Strik 05.11.17 11.11.17 ASKOV HØJSKOLE Formål På kurset Strik får du mulighed for at fordybe dig i emnet strik, samtidig med at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for

Læs mere

Humor og Livsglæde 25.10.15 31.10.15 ASKOV HØJSKOLE

Humor og Livsglæde 25.10.15 31.10.15 ASKOV HØJSKOLE Humor og Livsglæde 25.10.15 31.10.15 ASKOV HØJSKOLE Velkommen til en uge, hvor man møder mange spændende mennesker. Smilet, humoren og livsglæden er gennemgående tema. Bjarne Nielsen Brovst, forfatter,

Læs mere

Sommerkurser en sund vej i livet -

Sommerkurser en sund vej i livet - Sommerkurser 2019 - en sund vej i livet - Ubberup Højskole er den største og mest erfarne livsstilshøjskole i Danmark. Hvert år giver vi mere end 400 elever mod på en sundere livsstil. Vi tilbyder korte

Læs mere

GRUNDTVIG OG FORTÆLLINGEN

GRUNDTVIG OG FORTÆLLINGEN GRUNDTVIG OG FORTÆLLINGEN 25.11.18 01.12.18 PROGRAM Hos Grundtvig havde historiefortællingen en kolossal betydning i udviklingen af os som individer og som folk, i dannelsen af nationen og i historiens

Læs mere

VELKOMMEN TIL SANKT ANNÆ IF BADMINTON SVØMNING GYMNASTIK HÅNDBOLD. Besøg os på: www.saif.dk

VELKOMMEN TIL SANKT ANNÆ IF BADMINTON SVØMNING GYMNASTIK HÅNDBOLD. Besøg os på: www.saif.dk VELKOMMEN TIL SANKT ANNÆ IF BADMINTON SVØMNING GYMNASTIK HÅNDBOLD Besøg os på: www.saif.dk FAKTA OM SANKT ANNÆ IDRÆTSFORENING Idrætsforening blev stiftet i 1973. I idrætsforeningens første år var det et

Læs mere

SOMMERJAZZ PÅ ASKOV

SOMMERJAZZ PÅ ASKOV SOMMERJAZZ PÅ ASKOV 02.06.19 08.06.19 Åbn saxofonkassen, børst støvet af bassen, få rørt tangenterne og find trommestikkerne frem! På dette jazzkursus spiller vi en god gang jazzmusik! Vi dyrker glæden

Læs mere

LEG, LATTER OG LIVSGLÆDE

LEG, LATTER OG LIVSGLÆDE LEG, LATTER OG LIVSGLÆDE For børn og voksne Uge 29 17. 23. juli 2017 - udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole LEG, LATTER OG LIVSGLÆDE For børn og voksne Ugens fællesnævner og overskrift

Læs mere

VIDEO VIDEO Et praktisk filmkursus, hvor du lærer at gøre det selv bedre.

VIDEO VIDEO Et praktisk filmkursus, hvor du lærer at gøre det selv bedre. VIDEO VIDEO 05.07.20 11.07.20 Et praktisk filmkursus, hvor du lærer at gøre det selv bedre. På dette praktiske filmkursus kan du lære at lave korte, skarpe og interessante små film, som kan bruges i privat,

Læs mere

Bridge på Askov ASKOV HØJSKOLE

Bridge på Askov ASKOV HØJSKOLE Bridge på Askov 19.08.18 25.08.18 ASKOV HØJSKOLE Har du lyst til at spille bridge, og vil du samtidig udbygge din viden, så er det lige et kursus for dig. Et kursus, hvor der veksles mellem teori og praksis,

Læs mere

SØLVSMYKKER ASKOV HØJSKOLE

SØLVSMYKKER ASKOV HØJSKOLE SØLVSMYKKER 04.11.18 10.11.18 ASKOV HØJSKOLE Formål På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst

Læs mere

juni Sommer Sang Samvær. Sommerhøjskole i samarbejde med SIND. et ugekursus på Brenderup Højskole arrangeret i samarbejde med SIND

juni Sommer Sang Samvær. Sommerhøjskole i samarbejde med SIND. et ugekursus på Brenderup Højskole arrangeret i samarbejde med SIND 22. - 28. juni 2008 Sommer Sang Samvær Sommerhøjskole i samarbejde med SIND et ugekursus på Brenderup Højskole arrangeret i samarbejde med SIND Sommerhøjskolen arrangeres i samarbejde med Landsforeningen

Læs mere

Bridge på Askov ASKOV HØJSKOLE. Har du lyst til at spille bridge, og vil du samtidig udbygge din viden, så er det lige et

Bridge på Askov ASKOV HØJSKOLE. Har du lyst til at spille bridge, og vil du samtidig udbygge din viden, så er det lige et Bridge på Askov 15.05.17 21.05.17 ASKOV HØJSKOLE Har du lyst til at spille bridge, og vil du samtidig udbygge din viden, så er det lige et Et kursus, hvor der veksles mellem teori og praksis, og hvor det

Læs mere

UGE 30 SOMMERKURSUS. Uge juli udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole

UGE 30 SOMMERKURSUS. Uge juli udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole UGE 30 SOMMERKURSUS Uge 30 22. 28. juli 2019 udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole VELKOMMEN TIL SOMMERKURSUS Velkommen til uge 30 på Egmont Højskolen. Vi håber igen i år, at få nysgerrige

Læs mere

MIDSOMMER I ASKOV i samarbejde med BUPLs Pensionistsektion

MIDSOMMER I ASKOV i samarbejde med BUPLs Pensionistsektion MIDSOMMER I ASKOV 17.06.19 21.06.19 i samarbejde med BUPLs Pensionistsektion PROGRAM På kurset får du indblik i brydninger i historie, kunst, litteratur og musik gennem foredrag og studiekredse. Dagsrytme

Læs mere

Julekursus - 22.12-28.12. Julehygge. Omsorg Nærvær Samvær

Julekursus - 22.12-28.12. Julehygge. Omsorg Nærvær Samvær 2013 Julekursus - 22.12-28.12 Julehygge Omsorg Nærvær Samvær Side 2 Julehygge på Livsstilshøjskolen For nogle mennesker er det slet ikke en selvfølge, at juledagene er ensbetydende med smilende hygge,

Læs mere

Førskolebørn med bevægelseshandicap oktober 2010

Førskolebørn med bevægelseshandicap oktober 2010 Førskolebørn med bevægelseshandicap 1. - 3. oktober 2010 Målgruppe Familiekursus for forældre med 2 6 årige med bevægelseshandicap og deres søskende. Formål Det er spændende, når ens barn skal starte i

Læs mere

STRIK ASKOV HØJSKOLE

STRIK ASKOV HØJSKOLE STRIK 04.11.18 10.11.18 ASKOV HØJSKOLE Formål På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og kultur.

Læs mere

PATCHWORK ASKOV HØJSKOLE

PATCHWORK ASKOV HØJSKOLE PATCHWORK 04.11.18 10.11.18 ASKOV HØJSKOLE Formål På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og

Læs mere

SKRIV DIN LIVSHISTORIE

SKRIV DIN LIVSHISTORIE SKRIV DIN LIVSHISTORIE 10.11.19 16.11.19 Skriv om dit liv - når du sætter ord på dine erindringer, får du selv perspektiv og sammenhæng på dit levede liv indtil nu. Den fortælling om dit liv er samtidig

Læs mere

k o r t e k u r s e r p å B r e n d e r u p H ø j s k o l e 2 0 0 9

k o r t e k u r s e r p å B r e n d e r u p H ø j s k o l e 2 0 0 9 16. - 22. august 2009 Le, leg og lev vel! Sommerhøjskole arrangeret i samarbejde med Fountainhouse k o r t e k u r s e r p å B r e n d e r u p H ø j s k o l e 2 0 0 9 Sommerhøjskolen arrangeres i samarbejde

Læs mere

Bridge på Askov ASKOV HØJSKOLE. Har du lyst til at spille bridge, og vil du samtidig udbygge din viden, så er det lige et

Bridge på Askov ASKOV HØJSKOLE. Har du lyst til at spille bridge, og vil du samtidig udbygge din viden, så er det lige et Bridge på Askov 13.05.18 19.05.18 ASKOV HØJSKOLE Har du lyst til at spille bridge, og vil du samtidig udbygge din viden, så er det lige et Et kursus, hvor der veksles mellem teori og praksis, og hvor det

Læs mere

ASKOV HØJSKOLE MUSEET PÅ SØNDERSKOV

ASKOV HØJSKOLE MUSEET PÅ SØNDERSKOV Arkæologi på Askov 17.09.17 23.09.17 ASKOV HØJSKOLE MUSEET PÅ SØNDERSKOV Arkæologi på Askov I sommeren 2016 fandt tre heldige og ihærdige amatørarkæologer den hidtil største guldskat fra Danmarks vikingetid.

Læs mere

Adventskursus 06.12.15 12.12.15 ASKOV HØJSKOLE

Adventskursus 06.12.15 12.12.15 ASKOV HØJSKOLE Adventskursus 06.12.15 12.12.15 ASKOV HØJSKOLE Søndag 6. december 15.00 Indkvartering 17.00 Rundvisning ved højskolelærerne Ulla Henningsen og Kristian la Cour 18.15 Aftensmad 19.00 Velkommen og introduktion

Læs mere

Sommerkurser 2015. Vil du være med?

Sommerkurser 2015. Vil du være med? 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole - Musik og kunsthåndværk (1 uge) - Cirkus, teater og musik (1 uge) - Friluftsliv og bevægelse (2 uger) - Livsstilskursus (1 uge) Vil du være med? Musik og kunsthåndværk

Læs mere

DANS DANS DANS i samarbejde med leder af Husted Dans, Birgit Husted

DANS DANS DANS i samarbejde med leder af Husted Dans, Birgit Husted DANS DANS DANS 01.09.19 07.09.19 i samarbejde med leder af Husted Dans, Birgit Husted Seniordans er den motionsform som aktiverer flest muskelgrupper - inkl. lattermusklerne. Her kan alle være med både

Læs mere

HÆLD NYE TANKER PÅ TANKEN

HÆLD NYE TANKER PÅ TANKEN HÆLD NYE TANKER PÅ TANKEN Uge 26 27. juni 3. juli 2011 Muskelsvindfonden - udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole HÆLD NYE TANKER PÅ TANKEN! Igen i år arrangerer Egmont Højskolen sommerkursus

Læs mere

Skriv din livshistorie februar 2017

Skriv din livshistorie februar 2017 Skriv din livshistorie 19.-25. februar 2017 Skriv om dit liv - for når du sætter ord på dine erindringer, får du selv perspektiv og sammenhæng på dit levede liv indtil nu. Den fortælling om dit liv er

Læs mere

HÆLD NYE TANKER PÅ TANKEN

HÆLD NYE TANKER PÅ TANKEN HÆLD NYE TANKER PÅ TANKEN Uge 26 Udviklet i samarbejde med 27. juni 3. juli 2016 Muskelsvindfonden Danmarks mest rummelige højskole HÆLD NYE TANKER PÅ TANKEN! Hæld nye tanker på tanken har været temaet

Læs mere

SJÆL I FLAMMER. Danmarks mest rummelige højskole. Uge juni 1. juli udviklet i samarbejde med:

SJÆL I FLAMMER. Danmarks mest rummelige højskole. Uge juni 1. juli udviklet i samarbejde med: SJÆL I FLAMMER Uge 26 25. juni 1. juli 2018 udviklet i samarbejde med: Danmarks mest rummelige højskole SJÆL I FLAMMER...er titlen på årets sommerkursus i uge 26 på Egmont Højskolen. At brænde igennem,

Læs mere

TEAM RG Katalog over aktiviteter 2016/2017

TEAM RG Katalog over aktiviteter 2016/2017 TEAM RG Katalog over aktiviteter 2016/2017 Oversigt over Team RG kataloget - Hvad er Team RG 2 - Team RG volleyball 3 - Team RG håndbold 4 - Team RG badminton 5 - Team RG Indendørs fodbold 6 - Team RG

Læs mere

alle drenge fra 6-13 år til drengelejr

alle drenge fra 6-13 år til drengelejr Drengelejr 2009 Drengeudvalget i DGI Sydvest indbyder alle drenge fra 6-13 år til drengelejr Hvad er drengelejr? 24 timer, hvor du laver gymnastik og prøver en masse andre forskellige ting. På lejren skal

Læs mere

Midsommer i Askov i samarbejde med BUPLS Pensionistsektion ASKOV HØJSKOLE

Midsommer i Askov i samarbejde med BUPLS Pensionistsektion ASKOV HØJSKOLE Midsommer i Askov i samarbejde med BUPLS Pensionistsektion 19.06.17 23.06.17 ASKOV HØJSKOLE Mandag 19. juni 10.00 Ankomst med kaffe i spisesalen og indkvartering 11.30 Rundvisning ved kursuslederne Ulla

Læs mere

UGE 30 SOMMERKURSUS. Uge juli udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole

UGE 30 SOMMERKURSUS. Uge juli udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole UGE 30 SOMMERKURSUS Uge 30 23. 29. juli 2018 udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole VELKOMMEN TIL SOMMERKURSUS Velkommen til uge 30 på Egmont Højskolen. Til dig, der både vil opleve,

Læs mere

Sommerkurser en sund vej i livet -

Sommerkurser en sund vej i livet - Sommerkurser 2018 - en sund vej i livet - Ubberup Højskole er den største og mest erfarne livsstilshøjskole i Danmark. Hvert år giver vi mere end 400 elever mod på en sundere livsstil. Vi tilbyder korte

Læs mere

du er inviteret! 5 Egmont Højskolen Villavej 25, 8300 Odder september 2019 Ung Aktiv Weekend

du er inviteret! 5 Egmont Højskolen Villavej 25, 8300 Odder september 2019 Ung Aktiv Weekend du er inviteret! 5 Egmont Højskolen Villavej 25, 8300 Odder 27.-29. september 2019 er en weekend for dig, som er klar på at udfordre dig selv fysisk sammen med andre unge med sclerose. Kom og få inspiration,

Læs mere

LEG, LATTER OG LIVSGLÆDE

LEG, LATTER OG LIVSGLÆDE LEG, LATTER OG LIVSGLÆDE Uge 29 13. 19. juli 2015 - udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole LEG, LATTER OG LIVSGLÆDE Ugens fællesnævner og overskrift er leg, latter og livsglæde. Et

Læs mere

LEG, LATTER OG LIVSGLÆDE

LEG, LATTER OG LIVSGLÆDE LEG, LATTER OG LIVSGLÆDE Uge 29 17. 23. juli 2017 udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole LEG, LATTER OG LIVSGLÆDE Ugens fællesnævner og overskrift leg, latter og livsglæde. Et kursus

Læs mere

Sommerkurser 2016. 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole

Sommerkurser 2016. 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole Sommerkurser 2016 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole - Friluftsliv og bevægelse (2 uger) - Cirkus, teater og musik (1 uge) - Musik og kunsthåndværk (1 uge) - Det gode liv (1 uge) Vil du være med?

Læs mere

Aa-Strand. Sommerhøjskole 2015. Aa Strand Å Strandvej 75 5361 Ebberup www.nordfyns.nu

Aa-Strand. Sommerhøjskole 2015. Aa Strand Å Strandvej 75 5361 Ebberup www.nordfyns.nu Aa-Strand Sommerhøjskole 2015 Aa Strand Å Strandvej 75 5361 Ebberup www.nordfyns.nu Indholdsfortegnelse Sommerhøjskole 2015 Side 2 Praktiske oplysninger Uge 28: Ferieuge i farver Uge 29: Kreativ hygge

Læs mere

Værkstedsuge Uldum Højskole 2015

Værkstedsuge Uldum Højskole 2015 Værkstedsuge Uldum Højskole 2015 Mandag den 6. juli 16.00-18.00 Ankomst og indkvartering (kaffe, te og saft i Pejsestuen) i Spisesalen 19.00 Velkomst og præsentation i St. Skolestue Derefter Rundvisning

Læs mere

UGE 27: 2. JULI - 6. JULI

UGE 27: 2. JULI - 6. JULI UGE 27: 2. JULI - 6. JULI W W W. S B B C. D K VELKOMMEN For 13. år i træk afholder Svendborg Basketball Club, i samarbejde med DGI Basketball, Svendborg Shooting Camp! Svendborg Shooting Camp 2017 vil

Læs mere

LEG, LATTER OG LIVSGLÆDE

LEG, LATTER OG LIVSGLÆDE LEG, LATTER OG LIVSGLÆDE Uge 29 15. 21. juli 2013 - udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole LEG, LATTER OG LIVSGLÆDE Ugens fællesnævner og overskrift er leg, latter og livsglæde. Et

Læs mere

Bridge på Askov 29.05.16 04.06.16 ASKOV HØJSKOLE. Har du lyst til at spille bridge, og vil du samtidig udbygge din viden, så er det lige et

Bridge på Askov 29.05.16 04.06.16 ASKOV HØJSKOLE. Har du lyst til at spille bridge, og vil du samtidig udbygge din viden, så er det lige et Bridge på Askov 29.05.16 04.06.16 ASKOV HØJSKOLE Har du lyst til at spille bridge, og vil du samtidig udbygge din viden, så er det lige et kursus for dig. Et kursus, hvor der veksles mellem teori og praksis,

Læs mere

Sportscamp 5 Egmont. Højskolen i Hou 15.-17. april 2016. du er inviteret!

Sportscamp 5 Egmont. Højskolen i Hou 15.-17. april 2016. du er inviteret! Sportscamp 5 Egmont Højskolen i Hou 15.-17. april 2016 du er inviteret! Sportscamp Sportscamp er en weekend for dig, som er klar på at få sved på panden. Kom og bliv udfordret, få inspiration, energi,

Læs mere

Skriv din livshistorie. 13.-19. november 2016

Skriv din livshistorie. 13.-19. november 2016 Skriv din livshistorie 13.-19. november 2016 Skriv om dit liv. Når du sætter ord på dine erindringer, får du selv perspektiv og sammenhæng på dit levede liv indtil nu. Den fortælling om dit liv er samtidig

Læs mere

HANDICAPIDRÆT FOR ALLE

HANDICAPIDRÆT FOR ALLE HANDICAPIDRÆT FOR ALLE Uge 27 4. 10. juli 2011 Eventsponsor - udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole HANDICAPIDRÆT FOR ALLE også for dig Velkommen til en intens og aktiv uge med i et

Læs mere

Sommerkurser en sund vej i livet -

Sommerkurser en sund vej i livet - Sommerkurser 2017 - en sund vej i livet - Ubberup Højskole er den største og mest erfarne livsstilshøjskole i Danmark. Vi tilbyder korte og lange høj skolekurser med ernæring, idræt, psykologi og kreative

Læs mere

Invitation til RaceRunners Camp & Cup juli 2012 på Frederiksberg

Invitation til RaceRunners Camp & Cup juli 2012 på Frederiksberg Invitation til RaceRunners Camp & Cup 8.-15. juli 2012 på Frederiksberg RaceRunners Camp & Cup 8.-15. juli 2012 på Frederiksberg Velkommen Det er 16. gang at FHI-Atletik åbner dørene for en RaceRunners

Læs mere

Krigens væsen og uvæsen 8.11.15 14.11.15 ASKOV HØJSKOLE

Krigens væsen og uvæsen 8.11.15 14.11.15 ASKOV HØJSKOLE Krigens væsen og uvæsen 8.11.15 14.11.15 ASKOV HØJSKOLE Søndag 8. november 15.00 Ankomst og indkvartering. Kaffe i Spisesalen 18.15 Aftensmad i Spisesalen 19.00 Velkomst ved højskoleforstander Jørgen Kløve

Læs mere

UGE 30 SOMMERKURSUS. Uge juli udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole

UGE 30 SOMMERKURSUS. Uge juli udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole UGE 30 SOMMERKURSUS Uge 30 24. 30. juli 2017 udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole VELKOMMEN TIL SOMMERKURSUS Velkommen til uge 30 på Egmont Højskolen. Til dig, der både vil opleve,

Læs mere

Kunst Litteratur Historie 18.10.15 24.10.15 ASKOV HØJSKOLE

Kunst Litteratur Historie 18.10.15 24.10.15 ASKOV HØJSKOLE Kunst Litteratur Historie 18.10.15 24.10.15 ASKOV HØJSKOLE KUNST LITTERATUR HISTORIE TURE Heldagsturen går til Slesvig. Vi besøger det interessante Gottorp Slot Museum - hører den spændende historie om

Læs mere

Faste aktiviteter for Efterårs- og forårssæsonen

Faste aktiviteter for Efterårs- og forårssæsonen Aalborg Kommune Faste aktiviteter for Efterårs- og forårssæsonen 2016-17 Idræt og Kultur Har du lyst til at deltage eller har brug for flere oplysninger, så kontakt os på følgende tlf nr. Britt :25 20

Læs mere

FAMILIEHØJSKOLE NATUR KUNST - FORTÆLLING

FAMILIEHØJSKOLE NATUR KUNST - FORTÆLLING FAMILIEHØJSKOLE NATUR KUNST - FORTÆLLING 13.10.19 19.10.19 PROGRAM Fællesskabende Familiehøjskole Vi glæder os til at se dig og din familie her på Askov Højskole. I denne uge bliver du og din familie ført

Læs mere

DANS DANS DANS Sund og sjov motion for voksne og seniorer i samarbejde med Husted Dans ASKOV HØJSKOLE

DANS DANS DANS Sund og sjov motion for voksne og seniorer i samarbejde med Husted Dans ASKOV HØJSKOLE DANS DANS DANS Sund og sjov motion for voksne og seniorer i samarbejde med Husted Dans 02.09.18 08.09.18 ASKOV HØJSKOLE Seniordans er den motionsform som aktiverer flest muskelgrupper - inkl. lattermusklerne.

Læs mere

Åbent Vand Inspirationsdag DGI Svømning. Styrk dig selv som svømmer og træner i åbent vand

Åbent Vand Inspirationsdag DGI Svømning. Styrk dig selv som svømmer og træner i åbent vand DGI Svømning Åbent Vand Inspirationsdag 2018 Styrk dig selv som svømmer og træner i åbent vand Lørdag d. 18. august kl. 10-16 ved Marselisborg Lystbådehavn 2 Vær med, når DGI åbner dørene til den første

Læs mere