R E F E R A T. fra. ekstraordinært. hovedbestyrelsesmøde 5. marts 2015

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "R E F E R A T. fra. ekstraordinært. hovedbestyrelsesmøde 5. marts 2015"

Transkript

1 FOA - Fag og Arbejde FOAs A-kasse R E F E R A T fra ekstraordinært hovedbestyrelsesmøde 5. marts 2015 Fraværende: Afbud uden suppleanter: Vibeke Pedersen, Hanne Ulendorf, Lone Snedker, Carsten Haglund. Grethe Nielsen afbud suppleant Jan Jensen deltog. Steen Andersen afbud Pia Nielsen deltog. DAGSORDEN: Side 1. Velkomst ved forbundsformand Dennis Kristensen Valg af dirigenter Godkendelse af dagsorden og tidsplan for afholdelse af mødet Godkendelse af referat fra hb-mødet 3. februar 2015 samt referat af virtuel afstemning i perioden januar Årsregnskaber Stillingtagen til OK Velkomst ved forbundsformand Dennis Kristensen Dennis Kristensen bød velkommen til HB-mødet, som fandt sted i forbundshuset. En særlig velkomst til Linda Andersen, som er valgt som ny formand for FOA Køge og HB-medlem. Dennis Kristensen oplyste, at HB-mødet 11. marts kan aflyses, hvis årsregnskaberne for 2014 kan behandles færdig på dette møde. 2. Valg af dirigenter Henning Brok og Jens Peter Ernst-Lyngbye var dirigenter. 3. Godkendelse af dagsorden og tidsplan for afholdelse af mødet Dagsordenen blev godkendt, herunder behandling af pkt. 5 Årsregnskaberne for Olaf Christensen foreslog pkt. 5 behandlet efter pkt. 6 Stillingtagen til OK 15. Forslaget blev forkastet af et flertal. Tidsplanen blev herefter godkendt. 4. Godkendelse af referat fra hb-mødet 3. februar 2015 samt referat af virtuel afstemning i perioden januar 2015 Referaterne blev godkendt.

2 Årsregnskaber 2014 Der er udarbejdet internt regnskab for forbundet og eksterne regnskaber for a-kassen. Forbundsregnskabet viser som forventet et bedre resultat end budgetteret, nemlig et overskud på 46,9 mio inklusiv forbrug på formuefinansierede poster. Resultatet står overfor budgettets forventning om et underskud på 1,9 mio eller med andre ord en forbedring på 48,8 mio. Medlemstallet er ikke faldet helt så voldsomt som ventet, men beslutningen om at give gratis medlemskab til ARMY-modtagere medfører at der på trods heraf er 0,7 mio mindre i kontingentindtægter end forventet. I helt overordnede træk fordeler den store afvigelse sig således: Merindtægter i øvrigt Mindre omkostninger Finansielle poster Mindre afskrivninger Mindre skat 7,5 mio 12,8 mio 24,2 mio 2,7 mio 1,6 mio Lidt mere detaljeret kan der peges på følgende på indtægtssiden: Merindtægter i øvrigt modsvares i vid udstrækning af merudgifter, f.eks. i forbindelse med bogsalg og afholdelse af konferencer med deltagerbetaling. De finansielle poster overstiger for 2. år i træk langt de budgetterede forventninger og udgør således netto 42,5 mio mod budgettets 18,3 mio. Heraf er 23,8 mio urealiserede. Derudover er tilgodehavende renter, 7,5 mio, medregnet af skattemæssige årsager. Disse 7,5 mio vil mangle i kommende års regnskaber. Og på udgiftssiden: Mødeomkostninger udgør 1,4 mio mindre end budget. Forhandlingssager overstiger fortsat det budgetterede med 1,4 mio, særligt p.g.a. 2 EU domstolssager Konferencer, som har deres egne regnskaber og derfor ikke er optaget i det oprindelige budget, optræder med 2,4 mio, jf. ovenfor om øvrige indtægter. Fagblad/kommunikation præsterer en samlet besparelse på 1,6 mio. Aktivitetspulje og formuebevillinger viser et mindreforbrug på i alt 4,8 mio, som må forventes at blive trukket på et senere tidspunkt.

3 - 3 - Lønomkostninger viser en afvigelse på 2,5 mio. Afvigelsen ses ikke som en budgetoverskridelse, da der løbende er sket anvendelse af midler bl. a. fra formuefinansierede aktiviteter. Personaleuddannelse viser en besparelse på 0,8 mio. Kontorhold viser en besparelse på 1,8 mio. Den delvise udmeldelse af OAO vises under kontingentudgifter som et mindreforbrug på 3,5 mio. Besparelsen er dog delvis fordelt som udgifter på andre områder. På IT området ses der besparelser, men midlerne forudsættes benyttet på et senere tidspunkt, jf. IT-kontraktens mulighed for at spare op. Ejendomsomkostninger viser et mindreforbrug på 3,7 mio. Den væsentligste årsag er at forbundets husleje til strejkefonden svarer til diskontoen, som i 2014 er 0. Egenkapital 558,8 mio. AKUT-fondsmidler: Der er modtaget 8,3 mio mere end budgetlagt. Der arbejdes fortsat på en afdækning af afregningsgrundlaget med Forhandlingsfællesskabet med henblik på mere sikker budgetlægning i fremtiden. Strejkefonden kommer ud med et overskud på 28,3 mio overfor det budgetlagte 12,7 mio, eller en samlet forbedring på 15,7 mio. De væsentligste afvigelser: Manglende husleje gr. lav diskonto -3,7 mio Ikke-budgetlagt strejkekontingent 17,3 mio Finansielle poster (obligationsbaseret) -1 mio Egenkapital 1.102,5 mio. Røsnæs kommer ud med et overskud på 0,1 mio mod budget 0 mio. Røsnæs husleje er som forbundets baseret på diskontoen. Såfremt diskontoen havde været positiv, ville resultatet for Røsnæs have været negativt. A-kassen kommer overraskende ud med et overskud på 8,9 mio. Tendensen har i løbet af 2014 peget på et mindre underskud end budget, men ikke på overskud. Afvigelserne kan overordnet fordeles således: Uventede indtægter 7 mio Mindreforbrug på lønomkostninger 5 mio Mindreforbrug på adm.vederlag til forbundet 16,9 mio hvoraf en stor del svarer til ydelser/leverancer, som ikke er le-

4 - 4 - veret i 2014 og som må forventes leveret på et senere tidspunkt. Lidt mere detaljeret på indtægtssiden: Langsommere fald i medlemstallet, merindtægt 0,5 mio Refusion og renter, ferie/efterlønssagen indtægt 2,6 mio Finansielle indægter, bedre afkast 3,9 mio Og på udgiftssiden besparelser på: Personaleuddannelse 2,7 mio Kontorhold 4,5 mio IT 4,8 mio Ejendomsomkostninger 2,2 mio Alle revisionsprotokollater og påtegninger er uden forbehold. Indstilling: PL indstiller regnskaberne til HBs godkendelse Bilag: Regnskaber og revisionsprotokollater for forbund og a-kasse. Beslutning: Henning Brok fremlagde årsregnskaberne, ledsaget af powerpoints. Forbundets hovedbestyrelse godkendte enstemmigt forbundsregnskabet. A-kassens hovedbestyrelse godkendte enstemmigt a-kasseregnskaberne. Dirigenterne konstaterede, at HB-mødet 11. marts herefter kan aflyses. 6. Stillingtagen til OK15 Forhandlingsfællesskabets forlig om de generelle overenskomstkrav med Kommunernes Landsforening og Danske Regioner/RLTN blev gennemgået og foreløbigt drøftet ved strategimødet den 27. februar Der er efterfølgende indgået forlig ved FOA-Fællesforhandlingerne om etablering af ny overenskomst for Velfærd og Service. Det samlede materiale herom er fremsendt via mail til hovedbestyrelsen 3. marts Det samlede materiale om overenskomst for Velfærd og Service vil efter aftale blive grundigt gennemgået og drøftet ved hovedbestyrelsesmødet. Hovedbestyrelsen skal tage stilling til, hvorvidt hovedbestyrelsen kan anbefale Forhandlingsfællesskabets forlig og den med KL indgåede Overenskomst for Velfærd og Service samt en identisk overenskomst for RLTN s område til godkendelse ved urafstemningen blandt forbundets medlemmer.

5 - 5 - Økonomi: - Finansiering: - Indstilling: Hovedbestyrelsen skal tage stilling til, hvorvidt hovedbestyrelsen kan anbefale Forhandlingsfællesskabets forlig og den med KL indgåede Overenskomst for Velfærd og Service samt en identisk overenskomst for RLTN s område til godkendelse ved urafstemningen blandt forbundets medlemmer. Bilag: Endelig forhandlingsprotokol, FOA Fælles Protokollat I Ret og pligt til uddannelsesaftale Protokollat II Vilkår under og efter uddannelse Protokollat III - Overgangsbestemmelser Protokollat IV Supplerende aftale om vilkår for ansatte i fleksjob Protokollat V Aftaler om nedgang i kontantløn Protokollat VI Personlig løngaranti og overgangstrin Protokollat VII Elever Overenskomst for Velfærd og Service Fagprotokollat 1 Social- og sundhedspersonalet Fagprotokollat 2 - Dagplejere Fagprotokollat 3 Pædagogmedhjælpere og pædagogiske ass. Fagprotokollat 4 Omsorgs- og pædagogmedhjælpere samt pæd.ass. Fagprotokollat 5 Pædagogisk personale ved kommunale arb.pladser Fagprotokollat 6 Erhvervsuddannede serviceass., rengøringstek. Fagprotokollat 7 Teknisk service Beslutning: På opfordring fra dirigenterne besluttede hovedbestyrelsen, at punktet indledes med en teknisk gennemgang af resultatet af overenskomstfornyelserne og derefter drøftes hovedbestyrelsens holdninger og stillingtagen til anbefaling af overenskomstfornyelserne. Dennis Kristensen redegjorde detaljeret for overenskomstforliget med KL og tilsvarende overenskomst på RLTN-området. Han ledsagede sit oplæg med powerpoints, som omdeltes i print i form af pjecen Én samlet overenskomst? struktur og indhold. Britt Petersen påpegede en uheldig tekst i dot 2 på den af slides ene, som har et skoleskilt som illustration (Overgangsbestemmelser I) og Dennis Kristensen og Jakob Bang bekræftede, at teksten var misforståelig. En lang debat fulgte.

6 - 6 - Herunder fremlagde Jakob Sølvhøj et forslag til HB-beslutning, hvis overenskomstresultatet blev anbefalet af hovedbestyrelsen til godkendelse ved urafstemning blandt medlemmerne: Pædagogmedhjælpere, dagplejere, omsorgsmedhjælpere og legepladsmedarbejdere har på deres nuværende overenskomster krav på en uddannelsesløn og pensionsbestemmelser, der er væsentligt bedre end vilkårene på voksenelevløn. Hovedbestyrelsen forpligter sig derfor på at sikre de pågældende grupper supplerende løn- og pensionsmidler fra en kompetence-/uddannelsesfond, så de som minimum oppebærer de samme løn- og pensionsforhold under den pædagogiske assistentuddannelse som efter de hidtidige overenskomster. Formændene for Social- og sundhedssektoren og Kost- og Servicesektoren anbefalede på vegne af deres bestyrelser overenskomstresultatet, mens formændene for Pædagogisk Sektor og Teknik- og Servicesektoren på vegne af deres bestyrelser ikke kunne anbefale overenskomstresultatet. Undervejs i debatten besluttedes det at lukke talerlisten. Ved debattens afslutning sagde formanden, at hvis det samlede resultat ikke kunne anbefales af hovedbestyrelsen, vil vi få en klassisk overenskomstfornyelse, hvor der blot mangler at blive sektorforhandlet om 0,40 %. Arbejdstidsaftalen forventes fastholdt og indgår i den endelige urafstemning. Dirigenterne foretog herefter afstemning, som efter anmodning fra Kenn Andreasen, i henhold til forretningsordenen, blev foretaget ved navneopråb. Afstemningen gav dette resultat: Disse 12 HB-medlemmer kunne anbefale overenskomstresultatet til godkendelse ved urafstemning blandt medlemmerne: Dennis Kristensen, Mona Striib, Ellen Pedersen, Marianne H. Christensen, Inge-Lise Christensen, Gina Liisborg, Berit Jakobsen, Pia Nielsen, Karen Stæhr, Torben Hollmann, Tony Hansen og Ann Søgaard Disse 46 HB-medlemmer kunne ikke anbefale overenskomstresultatet til godkendelse ved urafstemning blandt medlemmerne: Inger Bolwinkel, Nanna Højlund, Joan Prahl, Charlotte Jacobsen, Lene Lindberg, Ken Petersson, Britt Petersen, Dorit Dühring, Mia Bendtsen, Frits Nielsen, Palle Nielsen, Linda Andersen, Anne Bjerregaard, Sigurd Gormsen, Jutta Larsen, Bodil Marker, Bo Viktor Jensen, Lissi Lund, Susanne Johansen, Birthe Valentin, Maiken Madsen, Nina Skov-Lauridsen, Susan Bøg Nielsen, Camilla Pantel, Bent Poulsen, Ruth Nykjær, Frank Lundgren, Hanne Petersen, Ulla Gram, Kirsten N. Andersen, Birger Thomsen, Louise Nielsen, Kenn Andreasen, Anja Søe, Kristian Gaardsøe, Jakob Sølvhøj, Birgitte Rasmussen, Olaf Christensen, Jytte Christensen, Jette Ohlsen, Jan Jensen, Reiner Burgwald, Jan Nonboe, Peter Ottosen, Thor Noe og Simone Rasmussen.

7 - 7 - Ét HB-medlem undlod ved afstemningen at tage stilling til anbefaling af overenskomstresultatet til godkendelse ved urafstemning blandt medlemmerne: Peter Kvist Jørgensen. Det af Jakob Sølvhøj stillede forslag bortfaldt med resultatet af afstemningen. Herefter erklærede dirigenten HB-mødet afsluttet.

Fælles afdelingsbestyrelsesmøde FOA Thisted-Morsø og FOA Aalborg. 30. august Referat

Fælles afdelingsbestyrelsesmøde FOA Thisted-Morsø og FOA Aalborg. 30. august Referat FOA Fag og Arbejde Fælles afdelingsbestyrelsesmøde FOA Thisted-Morsø og FOA Aalborg 30. august 2016 Referat 1. VALG AF REFERENT OG DIRIGENTER... 2 2. GODKENDELSE AF DAGSORDEN... 2 3. STATUS PÅ SAMMENLÆGNINGSPROCESSEN...

Læs mere

Fælles afdelingsbestyrelsesmøde FOA Thisted-Morsø og FOA Aalborg. 20. juni Referat

Fælles afdelingsbestyrelsesmøde FOA Thisted-Morsø og FOA Aalborg. 20. juni Referat FOA Fag og Arbejde Fælles afdelingsbestyrelsesmøde FOA Thisted-Morsø og FOA Aalborg 20. juni 2016 Referat 1. VALG AF REFERENT OG DIRIGENTER... 2 2. GODKENDELSE AF DAGSORDEN... 2 3. STATUS PÅ SAMMENLÆGNINGSPROCESSEN...

Læs mere

REFERAT. fra. Hovedbestyrelsesmøde 14. april 2015

REFERAT. fra. Hovedbestyrelsesmøde 14. april 2015 FOA - Fag og Arbejde FOAs A-kasse REFERAT fra Hovedbestyrelsesmøde 14. april 2015 Fraværende: Uden suppleanter: Vibeke Pedersen, Hanne Ulendorf, Bodil Marker, Inge-Lise Christensen, Frank Lundgren, Dorit

Læs mere

FOA Mariagerfjords ordinære generalforsamling d. 26. oktober 2016 REFERAT

FOA Mariagerfjords ordinære generalforsamling d. 26. oktober 2016 REFERAT FOA Mariagerfjords ordinære generalforsamling d. 26. oktober 2016 REFERAT Dagsorden 1. Velkomst og åbning (Kenn Andreasen) Kenn Andreasen bød de fremmødte velkommen. Valg af dirigent (Kenn Andreasen) Bestyrelsen

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING I FOA LILLEBÆLT AFDELING TORSDAG DEN 27. marts 2014 FOA Lillebælt, Stationsvej 32, 5500 Middelfart

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING I FOA LILLEBÆLT AFDELING TORSDAG DEN 27. marts 2014 FOA Lillebælt, Stationsvej 32, 5500 Middelfart REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING I FOA LILLEBÆLT AFDELING TORSDAG DEN 27. marts 2014 FOA Lillebælt, Stationsvej 32, 5500 Middelfart Velkomst v/afdelingsformand Maiken Madsen Afdelingsformand Maiken

Læs mere

Referat, afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler

Referat, afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Dags dato: 08. 06. 2016. Skrevet af: Lars Til: Afd. bestyrelsen Referat, afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Onsdag den 8. juni 2016 fra 9.00 15.30. Morgenmad fra 8.30 og frokost fra 12.00. Tilstede:

Læs mere

Referat. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 19. marts FIUSYS. nr

Referat. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 19. marts FIUSYS. nr 125 Referat FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 19. marts 2018 FIUSYS. nr. 9501-18-08-01 Mødet startede kl. 9.00 Mødet sluttede kl. 13.20 Mødet blev afholdt i afdelingens lokaler

Læs mere

Nordjylland. Dagsorden: 1. Velkomst Jesper bød velkommen til de fremmødte. 2. Valg af dirigent Helle Johansen. 3. Godkendelse af dagsorden Godkendt.

Nordjylland. Dagsorden: 1. Velkomst Jesper bød velkommen til de fremmødte. 2. Valg af dirigent Helle Johansen. 3. Godkendelse af dagsorden Godkendt. Nordjylland Sektorbestyrelsesmøde, Social og sundhedsområdet Dato: 29. august 2017 Sted: FOA Nordjylland, Aalborg lokale Kronen Tid: kl. 09.00 15.00 FIUSYS: 9501-17-24-02 Deltagere: Helle Johansen, Maria

Læs mere

Der er i interviewet, både blevet sket afklaring af ønsker til politiske poster, politiske ansvarsområder - samt administrative arbejdsopgaver.

Der er i interviewet, både blevet sket afklaring af ønsker til politiske poster, politiske ansvarsområder - samt administrative arbejdsopgaver. 12. Udgave udsendt d. 19.11.2014 OBS: Generalforsamlingerne 28/2 afholdes på Ankerhus i Sorø Fusionsprojektet er nu nået et vigtigt skridt videre: Nu præsenteres et samlet forslag til Politisk Ledelse

Læs mere

Generalforsamling for Sektionen af VUC lærere

Generalforsamling for Sektionen af VUC lærere Generalforsamling for Sektionen af VUC lærere Referat af sektionsgeneralforsamling d. 3. september 2014 kl. 16.00 19.00 på Hotel Fredericia i Odense. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Flemming Jørgensen,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Referat af ordinær generalforsamling Faggruppeklubben Social og Sundhedshjælpere og Hjemmehjælpere Tirsdag den 26. februar 2013 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på SOPU (forkortet version til hjemmesidebrug)

Referat af bestyrelsesmøde på SOPU (forkortet version til hjemmesidebrug) Referat af bestyrelsesmøde på SOPU (forkortet version til hjemmesidebrug) 28. marts kl. 17.30-19.00 i Vognmagergade 8 Tilstede: Knud Henning Andersen, Ingo Østerskov, Jens Christensen, Camilla Woller Nielsen,

Læs mere

Kim Walther Andreasen, Merete Kragh, Rie Hestehave, Anette Linderstrøm. 22/17 17/ Valg af dirigent til at lede mødet 3

Kim Walther Andreasen, Merete Kragh, Rie Hestehave, Anette Linderstrøm. 22/17 17/ Valg af dirigent til at lede mødet 3 REFERAT FOA Nordsjælland - afdelingsbestyrelsen Dato: 06.04.2017 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland Arkivsag: 16/26183 Tilstede: Fremmødte suppleanter: Ikke tilstede: Anita Gudmundsson, Ann-Mari Simonsen,

Læs mere

REFERAT. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde torsdag den 31. august FIUSYS. nr

REFERAT. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde torsdag den 31. august FIUSYS. nr 97 REFERAT FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde torsdag den 31. august 2017 FIUSYS. nr. 9501-17-08-05 Mødet startede kl. 9.00 og sluttede kl. 14.15 Mødet blev afholdt i afdelingens lokaler i

Læs mere

Referat, afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler

Referat, afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Dags dato: 30.09.16. Skrevet af: Per Til: Afd. bestyrelsen Referat, afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Torsdag den 29. september 2016 fra 9.00 15.30. Dagsorden: 1. Velkomst ved Ulla Gram Velkommen

Læs mere

Referat af afdelingsbestyrelsesmødet torsdag den 16. april 2012

Referat af afdelingsbestyrelsesmødet torsdag den 16. april 2012 Referat af afdelingsbestyrelsesmødet torsdag den 16. april 2012 Tilstede: Ulla Gram, Per Brobæk Madsen, Brian Dinesen, Kim Barslund, Majbritt Landbo, Ellen Christiansen, Susanne Døssing, Conni Hansen,

Læs mere

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L Bestyrelsesmøde nr. 6 18. juni 2015 Kl. 16.00 19.00 Campus Helsingør, Rasmus Knudsens Vej 9, 3000 Helsingør Rundvisning fra kl. 15.15 16.00 Spisning fra kl. 19.00

Læs mere

Repræsentantskabsmøde mandag den 21. oktober 2013, kl i Oasen, Lokes Plads 1, Ølstykke. Jan Hansen, Jytte Baggesen, Leif Fynbo, Rolf Rogren,

Repræsentantskabsmøde mandag den 21. oktober 2013, kl i Oasen, Lokes Plads 1, Ølstykke. Jan Hansen, Jytte Baggesen, Leif Fynbo, Rolf Rogren, #JobInfo Criteria=KABside1# Referat Repræsentantskabsmøde mandag den 21. oktober 2013, kl. 19.00 i Oasen, Lokes Plads 1, Ølstykke Til stede: Bjørli Denbak,Aase Brøndsted, Anna Christina Sørensen, Anne

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren mandag den 29. august 2016, kl i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport 2, Aalborg

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren mandag den 29. august 2016, kl i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport 2, Aalborg Møde nr. 5/2016 PÆDAGOGISK SEKTOR FOA AALBORG FiU nr. 215/300051/9501-16-24-01 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren mandag den 29. august 2016, kl. 08.30 i mødelokale Kronen, Baghuset, Til stede:

Læs mere

Kim Walther Andreasen, Steen Andersen, Merete Kragh. 1/17 17/ Valg af mødeleder v. Lene Lindberg 3

Kim Walther Andreasen, Steen Andersen, Merete Kragh. 1/17 17/ Valg af mødeleder v. Lene Lindberg 3 REFERAT FOA Nordsjælland - afdelingsbestyrelsen Dato: 22.02.2017 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland, mødelokale I og II Arkivsag: 16/26183 Tilstede: Anette Linderstrøm, Anita Gudmundsson, Rie Hestehave, Ann-Mari

Læs mere

Fælles afdelingsbestyrelsesmøde FOA Thisted-Morsø og FOA Aalborg. 25. januar Referat

Fælles afdelingsbestyrelsesmøde FOA Thisted-Morsø og FOA Aalborg. 25. januar Referat FOA Fag og Arbejde Fælles afdelingsbestyrelsesmøde FOA Thisted-Morsø og FOA Aalborg 25. januar 2016 Referat 1. VALG AF REFERENT OG DIRIGENTER... 2 2. GODKENDELSE AF DAGSORDEN... 2 3. TIDSLINJE VED SAMMENLÆGNINGEN

Læs mere

Navn Billettype Vælg 7 kl. årgang

Navn Billettype Vælg 7 kl. årgang Kasper Grotrian Andersen Elev 7. Kl. årgang 06/07 Sandie Haubro Gedsted Hansen Elev 7. kl. årgang 06/07 Christina Mathilde Hougaard Elev 7. kl. årgang 06/07 Tobias Krogh Sæderup Elev 7. kl. årgang 06/07

Læs mere

Døstrup IF Svinget Hobro Klublotto vinderne

Døstrup IF Svinget Hobro  Klublotto vinderne Klublotto vinderne 2009 25 Rigmor Madsen 58 Lisbeth Sørensen 66 Lars Pedersen (LP) 24 Klaus Rasmussen 14 Michael Nielsen 51 Familien Pedersen 9 Jørgen Hedemand 55 Henrik Nielsen 60 Døstrup kortklub 49

Læs mere

Glostrup, den 24. marts 2015 LLR/LK Referat Den 23. marts 2015

Glostrup, den 24. marts 2015 LLR/LK Referat Den 23. marts 2015 Glostrup, den 24. marts 2015 LLR/LK Referat Den 23. marts 2015 Gladsaxe Almennyttige Andelsboligforening Mødeart: Repræsentantskabsmøde Mødested: Selskabslokalerne i Marielyst Nordahl Griegs Vej 100 Mødetid:

Læs mere

Generalforsamlingen referat

Generalforsamlingen referat 3. februar 2010 JIJ/ 2009-SL211NJ-04022 SLNJ Generalforsamlingen 2009 - referat Dato: 22. oktober 2009 Tid: kl. 16.00 21.00 Indskrivning fra kl. 15.00 16.00 Sted: Vejgaardhallen Vejgaard Torv 1 Aalborg

Læs mere

Jens Chr. Toft Ellen Bertelsen Britta Svendsen Susan Sørensen. Hans Christensen Kirstine Krogsgaard Viggo Bertelsen Finn Svendsen

Jens Chr. Toft Ellen Bertelsen Britta Svendsen Susan Sørensen. Hans Christensen Kirstine Krogsgaard Viggo Bertelsen Finn Svendsen Dato: -0-0 Thorup-Klim BK Bane: -- Start: Start Mappenr Jens Chr. Toft Ellen Bertelsen Britta Svendsen Susan Sørensen Amtoft Østerild Langholt Krolf Hjørring Krolf Klub Dommer: Tove Sønderhaven Dato: -0-0

Læs mere

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021 REFERAT FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen - Dato: 14.02.2018 kl. 8:30 Sted: Mødelokale I og II i FOA Nordsjælland Arkivsag: 17/133445 Tilstede: Anita H. Gudmundsson, Rie Hestehave, Ann-Mari Simonsen,

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Referat af Dags dato: 06.02. 2014 Skrevet af: Lars Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Torsdag den 6. februar fra 9.00-15.30, morgenmad fra 8.30-9.00 Tilstede: Ulla Gram, Per Brobæk Madsen, Lone Smedegaard,

Læs mere

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Baldersbo, afholdt den 22. maj 2018 kl i mødelokalet, Præstevænget 46, Ballerup

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Baldersbo, afholdt den 22. maj 2018 kl i mødelokalet, Præstevænget 46, Ballerup Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Baldersbo, afholdt den 22. maj 2018 kl. 18.00 i mødelokalet, Præstevænget 46, Ballerup Til mødet deltog 28 repræsentantskabsmedlemmer samt fra

Læs mere

ROSKILDE HAVESELSKAB KOLONIHAVEFORBUNDETS ROSKILDE KREDS Referat består af 5 sider

ROSKILDE HAVESELSKAB KOLONIHAVEFORBUNDETS ROSKILDE KREDS Referat består af 5 sider ROSKILDE HAVESELSKAB KOLONIHAVEFORBUNDETS ROSKILDE KREDS Referat består af 5 sider Referat af Ordinært Kredsrepræsentantskabsmøde afholdt på Håndværkeren den 10. marts 2016 kl. 18.00 Grønne Kolonihaver

Læs mere

Arbejdernes Andelsboligforening, Skive Referat fra generalforsamling torsdag den 24. maj 2012 kl. 19.00 på Hotel Strandtangen, Skive

Arbejdernes Andelsboligforening, Skive Referat fra generalforsamling torsdag den 24. maj 2012 kl. 19.00 på Hotel Strandtangen, Skive fra generalforsamling torsdag den 24. maj 2012 kl. 19.00 på Hotel Strandtangen, Skive 1 Valg af dirigent AAB s formand Peter Hadrup startede mødet med at byde alle velkommen, herunder til advokat Anders

Læs mere

Åbent Referat. til. Dialogmøde Økonomiudvalg / Hoved MED-udvalg

Åbent Referat. til. Dialogmøde Økonomiudvalg / Hoved MED-udvalg Åbent Referat til Dialogmøde Økonomiudvalg / Hoved Mødedato: Onsdag den 28. august 2013 Mødetidspunkt: 11:30-12:30 Mødested: Deltagere: Fraværende: Referent: Mødelokale 1K1, BCV (stor del) Keld Jacobsen,

Læs mere

Repræsentantskabsmøde mandag den 8. oktober 2012, kl i Oasen, Stengårdens Selskabslokaler, Lokes Plads 1, Ølstykke

Repræsentantskabsmøde mandag den 8. oktober 2012, kl i Oasen, Stengårdens Selskabslokaler, Lokes Plads 1, Ølstykke Referat Repræsentantskabsmøde mandag den 8. oktober 2012, kl. 19.00 i Oasen, Stengårdens Selskabslokaler, Lokes Plads 1, Ølstykke Til stede: Bjørli Denbak, Aksel Hein Pedersen, Anne Larsen, Birgit Pedersen,

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Onsdag den 31. januar 2018 kl. 16.30 20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. Afbud Karen Lisbeth Rasmussen. For mødet er fastsat følgende

Læs mere

Bestyrelsesreferat 15/3 2012

Bestyrelsesreferat 15/3 2012 Referat af afdelingsbestyrelsesmødet torsdag den 15. marts 2012 Tilstede: Ulla Gram, Per Brobæk Madsen, Susanne Døssing, Benny Andersen, Jytte Flyvbjerg Kristiansen, Tina Groth, Lene Blume, Ellen Christiansen,

Læs mere

Opsamling fra sidste møde vedr. Kost- og servicesektoren og Social- og sundhedssektoren tages under punkt 10.

Opsamling fra sidste møde vedr. Kost- og servicesektoren og Social- og sundhedssektoren tages under punkt 10. Til stede: Afbud: Malene Grønvaldt, Elin Gundorf, Laila Andersen. Dagsorden: Pkt 1. Valg af dirigent: Lene Vester. Pkt 2. Pkt 3. Valg af referent: Jane Buchholzer. Godkendelse af dagsorden: Opsamling fra

Læs mere

Referat. Generalforsamling. Tirsdag den 3. maj 2017 kl Bio Nutria Park

Referat. Generalforsamling. Tirsdag den 3. maj 2017 kl Bio Nutria Park Referat Generalforsamling Tirsdag den 3. maj 2017 kl. 18.30 Bio Nutria Park A. Åbning af generalforsamlingen B. Godkendelse af forretningsorden C. Valg af dirigenter Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

5km Alle. Idrætshøjskole F 00:23:23.64 04:40:00 Bryndis 63 Valdimarsdöttir. Idrætshøjskole F 00:24:05.52 04:49:00

5km Alle. Idrætshøjskole F 00:23:23.64 04:40:00 Bryndis 63 Valdimarsdöttir. Idrætshøjskole F 00:24:05.52 04:49:00 Plac. Nr. Navn Klub/Firma Køn Netto tid Min/km 12 87 Thea Weibel Idrætshøjskole F 00:23:06.86 04:37:00 14 Lærke Kvist 68 Jørgensen Idrætshøjskole F 00:23:23.64 04:40:00 18 Bryndis 63 Valdimarsdöttir Idrætshøjskole

Læs mere

Referat fra afdelingsgeneralforsamling 4/

Referat fra afdelingsgeneralforsamling 4/ Referat fra afdelingsgeneralforsamling 4/10 2012 1. Formalia a. Valg af dirigenter. Berit Weitemeyer og Lars Vodsgaard valgt. b. Konstatering af generalforsamlingens lovlighed. Dirigenterne konstaterede

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren tirsdag den 16. juni 2015, kl i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport 2, Aalborg

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren tirsdag den 16. juni 2015, kl i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport 2, Aalborg Møde nr. 3/2015 PÆDAGOGISK SEKTOR FOA AALBORG FiU nr. 215/300051/9501-15-24-05 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren tirsdag den 16. juni 2015, kl. 08.30 i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport

Læs mere

Dagsorden: 1) Velkommen til de nye bestyrelsesmedlemmer Ane Brødsgaard og Line Dreyer

Dagsorden: 1) Velkommen til de nye bestyrelsesmedlemmer Ane Brødsgaard og Line Dreyer Referat af bestyrelsens møde tirsdag den 29. marts 2011 Til stede: Afbud: Jan Halle (JH), Lone Ryg Olsen (LRO) Jonna Fonnesbæk Hansen (JF), Preben Sørensen (PS), Lars Ole Vestergaard (LOV), Nils Henrik

Læs mere

BUPL BØRNE- OG UNGDOMSPÆDAGOGERNES LANDSFORBUNDS 14. ORDINÆRE KONGRES DEN NOVEMBER 2018 REFERAT

BUPL BØRNE- OG UNGDOMSPÆDAGOGERNES LANDSFORBUNDS 14. ORDINÆRE KONGRES DEN NOVEMBER 2018 REFERAT BUPL den 9. december 2018 BUPL BØRNE- OG UNGDOMSPÆDAGOGERNES LANDSFORBUNDS 14. ORDINÆRE KONGRES DEN 29. 30. NOVEMBER 2018 REFERAT Indhold Indledning 1. Valg af dirigent og referent 2. Godkendelse af formalia:

Læs mere

Stationsparken 24, 2. th.. 2600 Glostrup Tlf. 43 42 02 22 Åbningstid kl. 10-14 Fax 43 42 02 21 E-mail pab@pab.dk CVR nr.

Stationsparken 24, 2. th.. 2600 Glostrup Tlf. 43 42 02 22 Åbningstid kl. 10-14 Fax 43 42 02 21 E-mail pab@pab.dk CVR nr. Glostrup, den 14.06.2011 SA Referat Dato: 26.05.2011 kl. 17.30 Postfunktionærernes Andels-Boligforening Mødeart:: Repræsentantskabsmøde Mødested: BL s lokaler Afdeling: 0. Studiestræde 50, 1554 V. Deltagere:

Læs mere

Glostrup, den 16.06.2009 SA Referat Dato: 11.06.2009 kl. 17.30

Glostrup, den 16.06.2009 SA Referat Dato: 11.06.2009 kl. 17.30 Glostrup, den 16.06.2009 SA Referat Dato: 11.06.2009 kl. 17.30 Postfunktionærernes Andels-Boligforening Mødeart:: Repræsentantskabsmøde Mødested: BL s lokaler Afdeling: 0. Studiestræde 50, 1554 V. Deltagere:

Læs mere

Kongressen punkt for punkt time for time

Kongressen punkt for punkt time for time Kongressen punkt for punkt time for time Velkommen til FOA kongressen 2013! Måske er det din første kongres i FOA, måske er du en erfaren kongresdelegeret. Uanset hvad, kan det være nyttigt med denne guide,

Læs mere

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021 REFERAT FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen - Dato: 06.09.2017 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland Arkivsag: 17/133445 Tilstede: Lene Lindberg, Anita H. Gudmundsson, Rie Hestehave, Ingrid T. Thrane, Jens

Læs mere

Ann-Mari Simonsen, Steen Andersen, Anette Linderstrøm, Merete Kragh. 1/16 16/ Valg af mødeleder 3

Ann-Mari Simonsen, Steen Andersen, Anette Linderstrøm, Merete Kragh. 1/16 16/ Valg af mødeleder 3 REFERAT FOA Nordsjælland - afdelingsbestyrelsen Dato: 12.02.2016 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland - mødelokale 1 + 2 Arkivsag: 16/26183 Tilstede: Ikke tilstede: Anita Herold Gudmundsson, Rie Hestehave,

Læs mere

Repræsentantskabsmøde mandag den 10. oktober 2011, kl. 19.00 Oasen, Stengårdens Selskabslokaler, Lokes Plads 1, Ølstykke

Repræsentantskabsmøde mandag den 10. oktober 2011, kl. 19.00 Oasen, Stengårdens Selskabslokaler, Lokes Plads 1, Ølstykke Referat Repræsentantskabsmøde mandag den 10. oktober 2011, kl. 19.00 Oasen, Stengårdens Selskabslokaler, Lokes Plads 1, Ølstykke Til stede: Bjørli Denbak, Leif Gade Heller, Steffen Bargholz, Mogens Olsen,

Læs mere

Rammebudget

Rammebudget FOAS A-KASSE DELEGERETMØDE 2016 Rammebudget 2017-2019 FOAs A-kasse rammebudget Indhold Forord 3 Forudsætninger 4 Rammebudget 2017-2019 (t.kr.) 5 Grafiske fremstillinger 6 Udgifternes procentvise fordeling

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren onsdag den 12. februar 2014, kl i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport 2, 9000 Aalborg

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren onsdag den 12. februar 2014, kl i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport 2, 9000 Aalborg Møde nr. 1 PÆDAGOGISK SEKTOR FOA AALBORG FiU nr. 215/300051/9501-14-24-02 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren onsdag den 12. februar 2014, kl. 08.30-15.30 i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport

Læs mere

Dagsorden til 2. hovedbestyrelsesmøde (foreløbig) DATO: Lørdag den 25. august 2012 TID: Kl. 10.00 20.00 STED:

Dagsorden til 2. hovedbestyrelsesmøde (foreløbig) DATO: Lørdag den 25. august 2012 TID: Kl. 10.00 20.00 STED: Dagsorden (foreløbig) 2. HB-møde den 25. august 2012 (udsendt 27.06.2012) Side 1 Dagsorden til 2. hovedbestyrelsesmøde (foreløbig) DATO: Lørdag den 25. august 2012 TID: Kl. 10.00 20.00 STED: DUI-LEG og

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt d. 28. oktober 2013

Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt d. 28. oktober 2013 Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt d. 28. oktober 2013 Dagsorden: Velkomst af kredsformand Hanne Ellegaard 1. Valg af dirigenter 2. Valg af referenter 3. Valg af stemmetællere

Læs mere

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 30. juni 2015, kl. 18.00 hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5260 Odense S. Tilstede: Bestyrelsen: Afdelingerne:

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Aarhus/Østjylland Referat af Generalforsamling d. 30/1 2016

Hjerneskadeforeningen Aarhus/Østjylland Referat af Generalforsamling d. 30/1 2016 Hjerneskadeforeningen Aarhus/Østjylland Referat af Generalforsamling d. 30/1 2016 1) Valg af dirigent Viggo Jonasen 2) Valg af stemmetællere Knud Aage Flohr Knudsen og Peter Nørdam 3) Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren onsdag den 21. september 2016, kl på Hotel Viking, Frederikshavnsvej 70-72, 9300 Sæby

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren onsdag den 21. september 2016, kl på Hotel Viking, Frederikshavnsvej 70-72, 9300 Sæby Møde nr. 6/2016 PÆDAGOGISK SEKTOR FOA AALBORG FiU nr. 215/300051/9501-16-24-01 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren onsdag den 21. september 2016, kl. 09.00 på Hotel Viking, Frederikshavnsvej

Læs mere

Strandstævne Rømmø 25. august

Strandstævne Rømmø 25. august M1 Pulje 1 Bane 1-2 Navne: Klub: 1: 2: 3: 4: 5: 20'ere: Plus: Minus: Ialt: Plads: Bente Gemmer Varde 1: XXX Kurt R. Kristiansen Jes Jensen Horne IF 2: XXX Anne Marie Jensen Finn K. Nielsen Vesterhede 3:

Læs mere

Generalforsamling i PROSA/VEST 8. oktober, 2016

Generalforsamling i PROSA/VEST 8. oktober, 2016 Generalforsamling i PROSA/VEST 8. oktober, 2016 Stemmeberettigede deltagere (15): Erik Dahl Klausen, Jan Laursen, Carsten Larsen, Lasse H. Petersen, Dennis Nilsson, Alice Raunsbæk, Niels Christian Jakobsen,

Læs mere

Til boligtagerne Den 2. maj 2016 Afdeling 9 - Eghøj. Referat af ordinært afdelingsmøde 20. april 2016 i beboerhuset.

Til boligtagerne Den 2. maj 2016 Afdeling 9 - Eghøj. Referat af ordinært afdelingsmøde 20. april 2016 i beboerhuset. Til boligtagerne Den 2. maj 2016 Afdeling 9 - Eghøj Referat af ordinært afdelingsmøde 20. april 2016 i beboerhuset. Dagsorden: 0. Velkomst. Afdelingsbestyrelsesformand Torben Sandgreen bød velkommen til

Læs mere

Pkt 1. Valg af dirigent. Hanne Kjeldsen startede som dirigent, hvorefter Kirsten Wurcel overtog.

Pkt 1. Valg af dirigent. Hanne Kjeldsen startede som dirigent, hvorefter Kirsten Wurcel overtog. Til stede: Hanne Kjeldsen, Elin Gundorf, Rikke Nielsen, Anne Grethe Andersen, Jane Buchholzer (gik kl. 11.45 13.00), Niels Aakjær, Kirsten Wurcel (kom kl. 10.15), Malene Grønvaldt (gik kl. 12.30), Rikke

Læs mere

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere.

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere. 1 Dagsorden og referat fra generalforsamling lørdag den 21. maj 2015 Adresse: Overgade 48, 5000 Odense C, 1. sal Møntergårdens nye udstillingsbygning. Velkomst ved rådmand Jane Jegin, By - og Kulturforvaltningen

Læs mere

Kongressen punkt for punkt time for time

Kongressen punkt for punkt time for time Kongressen punkt for punkt time for time Velkommen til FOA kongressen 2016! Måske er det din første kongres i FOA, måske er du en erfaren kongresdelegeret. Uanset hvad, kan det være nyttigt med denne guide,

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset Generalforsamling Torsdag den 24. september 2015 kl. 19.00 i Cafe Niffen i klubhuset Referat Formanden Tina Høilund Pedersen bød velkommen til generalforsamlingen, nr. 76 i rækken og gik over til dagsordenen.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i FOA Fag og Arbejde LOLLAND Tirsdag, den 22. februar 2011 kl på Rødbyvej 71, Nakskov.

Referat af bestyrelsesmøde i FOA Fag og Arbejde LOLLAND Tirsdag, den 22. februar 2011 kl på Rødbyvej 71, Nakskov. Maribo, den 25. februar 2011. Referat af bestyrelsesmøde i FOA Fag og Arbejde LOLLAND Tirsdag, den 22. februar 2011 kl. 17.30 på Rødbyvej 71, Nakskov. Indkaldte deltagere til bestyrelsesmødet. Bestyrelsen:

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/ Fangel Kro og Hotel v. Odense.

Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/ Fangel Kro og Hotel v. Odense. Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/1 2008 Fangel Kro og Hotel v. Odense. Der var 20 fremmødte medlemmer. Dagsorden: 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Afstemning om vedtægtsændringer,

Læs mere

Strandstævne Rømmø 25. august. M1 Pulje 1 Bane 1-2. Navne: Klub: 1: 2: 3: 4: 20'ere: Plus: Minus: Ialt: Plads: Bente Gemmer Kurt R.

Strandstævne Rømmø 25. august. M1 Pulje 1 Bane 1-2. Navne: Klub: 1: 2: 3: 4: 20'ere: Plus: Minus: Ialt: Plads: Bente Gemmer Kurt R. M1 Pulje 1 Bane 1-2 Bente Gemmer Kurt R. Kristiansen Varde 1: XXX 16 12 20 1 48 44 4 3 Jes Jensen Anne Marie Jensen Horne IF 2: 20 XXX 20 20 3 60 35 25 1 Magnus Johansen Gert Ovesen Næsbjerg 3: 20 7 XXX

Læs mere

Køge Boligselskab. Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 2-2012 Hotel Niels Juel, kl. 17.00 Onsdag den 9. maj 2012

Køge Boligselskab. Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 2-2012 Hotel Niels Juel, kl. 17.00 Onsdag den 9. maj 2012 Køge Boligselskab Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 2-2012 Hotel Niels Juel, kl. 17.00 Onsdag den 9. maj 2012 Pkt. 7. Selskabet udlejning 4 Pkt. 8. Selskabets dispositionsfond og trækningsret

Læs mere

Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 20. marts 2014 Referat udsendt den 7. maj 2014

Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 20. marts 2014 Referat udsendt den 7. maj 2014 Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 20. marts 2014 Referat udsendt den 7. maj 2014 Referat fra formøde til repræsentantskabsmøde Torsdag den 27. marts 2014 kl. 17.00 Mødested: Marsvej 1,

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling i 3F-Roskildeegnen tirsdag den 23 marts 2010

Referat af den ordinære generalforsamling i 3F-Roskildeegnen tirsdag den 23 marts 2010 Referat af den ordinære generalforsamling i 3F-Roskildeegnen tirsdag den 23 marts 2010 1. Velkomst ved formand Allan Kierulff. Formanden bød forsamlingen velkommen og fik samtidig forsamlingens accept

Læs mere

7. hovedbestyrelsesmøde den 7. og 8. januar 2017

7. hovedbestyrelsesmøde den 7. og 8. januar 2017 Referat til 7. hovedbestyrelsesmøde DATO: Lørdag/søndag den 7. og 8. januar 2017 TID: Kl. 10.00 16.00 STED: Feriekolonien Birkely Tømmerupvej 29, Ulkestrup 4400 Mørkøv Repræsentanter Navn Deltog Afbud

Læs mere

Referat fra sektorbestyrelseskonference i Pædagogisk Netværk

Referat fra sektorbestyrelseskonference i Pædagogisk Netværk Pædagogisk Sektor FOA Nordjylland FIU.SYS.NR: 9501-17-24-00 Referat fra sektorbestyrelseskonference i Pædagogisk Netværk 9. og 10. oktober 2017, kl. 09.00 14.00 På Rønnes Hotel, Kystvejen 25, 9690 Fjerritslev

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling d. 3. april 2017 Fælleshuset Rytterkær 115, 2765 Smørum

Referat af ordinær generalforsamling d. 3. april 2017 Fælleshuset Rytterkær 115, 2765 Smørum Referat af ordinær generalforsamling d. 3. april 2017 Fælleshuset Rytterkær 115, 2765 Smørum Side 1 af 5 Antal andelshavere til stede: 34 stk. boliger. Ad 1: Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Torben,

Læs mere

Dagsorden. Tirsdag den 28. maj 2019, kl. 17:30 20:00 Perlen, Hallingparken 5, 2660 Brøndby Strand

Dagsorden. Tirsdag den 28. maj 2019, kl. 17:30 20:00 Perlen, Hallingparken 5, 2660 Brøndby Strand Side 1 af 5 Ordinært repræsentantskabsmøde for Brøndby Boligselskab REFERAT Dagsorden. Tirsdag den 28. maj 2019, kl. 17:30 20:00 Perlen, Hallingparken 5, 2660 Brøndby Strand Deltagere fra repræsentantskabet:

Læs mere

Fornavn Efternavn Årgang Gitte Bundgaard 1967 Peter Petersen 1967 Anne Grethe Hansen 1967 Bente Rye 1967 Tove Aagaard Christensen 1968 Hedvig

Fornavn Efternavn Årgang Gitte Bundgaard 1967 Peter Petersen 1967 Anne Grethe Hansen 1967 Bente Rye 1967 Tove Aagaard Christensen 1968 Hedvig Fornavn Efternavn Årgang Gitte Bundgaard 1967 Peter Petersen 1967 Anne Grethe Hansen 1967 Bente Rye 1967 Tove Aagaard Christensen 1968 Hedvig Barkholt 1968 Anni Johnstad-Møller 1968 Jens Randbøll Rasmussen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Torsdag den 15. januar 2009 kl , i afdelingens lokaler

Referat af bestyrelsesmøde Torsdag den 15. januar 2009 kl , i afdelingens lokaler Side 1 2008/2009 Referat af bestyrelsesmøde Torsdag den 15. januar 2009 kl. 17.30, i afdelingens lokaler Afbud: Hanne, Bettina, Malene, Mariann Beslutningssager: 95. Valg af dirigent. Lisbeth Madsen. 96.

Læs mere

Deltagere. Boligforeningen Fyn-Bo. Bestyrelsen

Deltagere. Boligforeningen Fyn-Bo. Bestyrelsen Boligforeningen Fyn-Bo Bestyrelsen Referat fra møde i organisationsbestyrelsen tirsdag den 6. september 2016, kl. 16.30, på kontoret hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5250 Odense S. Deltagere

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Distriktsforeningen af menighedsråd i København

Referat af ordinær generalforsamling i Distriktsforeningen af menighedsråd i København Referat af ordinær generalforsamling i Distriktsforeningen af menighedsråd i København Afholdt mandag den 10. marts 2014 kl. 19.00 i Skt. Andreas Kirkes kirkesal i Gothersgade 148, København K 1. Formand

Læs mere

Niels Ebbe Sørensen. Benny Arne Sørensen. Niels-Christian Tramm. Boet efter Inge Marie Sørensen. Kjeld Olesen. Karlo Lauridsen

Niels Ebbe Sørensen. Benny Arne Sørensen. Niels-Christian Tramm. Boet efter Inge Marie Sørensen. Kjeld Olesen. Karlo Lauridsen Ejendomsliste. Bilag 2 2 Niels Ebbe Sørensen 1e 1d 1f 1g 1c 1i 1b 1a Niels Ebbe Sørensen Benny Arne Sørensen Niels-Christian Tramm Boet efter Inge Marie Sørensen Kjeld Olesen Tjæreby Vejle, Tårnborg 2e

Læs mere

Referat fra pædagogisk netværksmøde

Referat fra pædagogisk netværksmøde Pædagogisk netværk FOA Nordjylland FIU.SYS.NR: 9501-17-24-00 Referat fra pædagogisk netværksmøde Mandag den 21. august 2017, kl. 09.00-15.30 FOA Nordjylland, Østerport 2, 9000 Aalborg Bestyrelsen: Iben

Læs mere

Referat Den 13. april 2016

Referat Den 13. april 2016 Glostrup, den 14. april 2016 Referat Den 13. april 2016 Mødeart: FA09 Bestyrelsesmøde Mødested: Stationsparken 24, 2.th., 2600 Glostrup Mødetid: kl. 16.30 Deltagere: Nikolaj Jørgensen formand PAB og FA09

Læs mere

Beslutningsreferat fra Dansk El-Forbund Midtjylland stiftelsesgeneralforsamling, afholdt tirsdag den 7. april 2015 Tinghallen, Tingvej 2, Viborg.

Beslutningsreferat fra Dansk El-Forbund Midtjylland stiftelsesgeneralforsamling, afholdt tirsdag den 7. april 2015 Tinghallen, Tingvej 2, Viborg. Beslutningsreferat fra Dansk El-Forbund stiftelsesgeneralforsamling, afholdt tirsdag den 7. april 2015 Tinghallen, Tingvej 2, Viborg. Kl. 20.00, Brian Poulsen Jensen og Peter Kann bød de fremmødte velkommen

Læs mere

Først bydes velkommen af initiativtagere og ordet gives evt. til DEAS repræsentant for udlejer.

Først bydes velkommen af initiativtagere og ordet gives evt. til DEAS repræsentant for udlejer. Referat af den stiftende generalforsamling af beboerrepræsentationen VESTERLED for beboerne i Vestervang 2A-6B, Roskildevej 185A og 185B og Valby Langgade 258 og 260 mandag den 15. december 2014, kl. 19.30

Læs mere

Referat. Dato: Tirsdag den 23. februar 2016 kl til 12.00

Referat. Dato: Tirsdag den 23. februar 2016 kl til 12.00 Referat Udvalg: PASS Dato: Tirsdag den 23. februar 2016 kl. 10.00 til 12.00 Tilstede Joan Prahl, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Anne-Dorthe Sørensen, Danske Regioner Jette Hovedskov, Danske

Læs mere

Holdnavn. Bam bam Klub/forening/privat

Holdnavn. Bam bam Klub/forening/privat 4-Kløver Bam bam SFS SFS Holdleder Navn Lisbeth Pedersen Adresse Hollandsvej 1 Telefon 2945 7114 Holdleder Navn Niels J. Pedersen Adresse Frodesvej 23 Telefon 2859 2201 hollandsvej1@gmail.com nielsjp@mail.com

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af Fremlagt til underskrift.

1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af Fremlagt til underskrift. Referat af 1. ordinære bestyrelsesmøde i 2017-29-03-2017 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af 23-02-2017. Fremlagt til underskrift. s- og drøftelsespunkter: 3. Fremlæggelse og godkendelse

Læs mere

Glostrup, den 31.03.2011 LLR/SA Referat Den 29. marts 2011

Glostrup, den 31.03.2011 LLR/SA Referat Den 29. marts 2011 Glostrup, den 31.03.2011 LLR/SA Referat Den 29. marts 2011 Gladsaxe Almennyttige Andelsboligforening Mødeart: Repræsentantskabsmøde Mødested: Afdeling: i selskabslokalerne i Marielyst Nordahl Griegs Vej

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde onsdag den 18. september 2013, kl i mødelokale 206

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde onsdag den 18. september 2013, kl i mødelokale 206 Møde nr. 7/2013 Social- og sundhedssektoren FOA, Aalborg afdeling Rekv. nr.: 215/300051/9501-13-24-00 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde onsdag den 18. september 2013, kl. 08.30 i mødelokale 206 Til

Læs mere

KREDS VEST STIFTENDE GENERALFORSAMLING, 29. MARTS 2014

KREDS VEST STIFTENDE GENERALFORSAMLING, 29. MARTS 2014 KREDS VEST STIFTENDE GENERALFORSAMLING, 29. MARTS 2014 2. JUNI 2014 ST 201401091 Generalforsamlingen blev afviklet lørdag den 29. marts 2014 på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Århus. Der deltog ca. 250

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden /13296 Den kirkelige ligning / behandling af budget Orientering...

1. Godkendelse af dagsorden /13296 Den kirkelige ligning / behandling af budget Orientering... Referat Byrådet Tid Onsdag den 17. september 2014 - kl. 17:00 Sted Byrådssalen Afbud Fraværende Indholdsfortegnelse: 1. Godkendelse af dagsorden...1 2. 14/13296 Den kirkelige ligning 2015...1 3. 14/8880

Læs mere

Referat fra generalforsamling på Park Hotel i Middelfart den 28. oktober 2017

Referat fra generalforsamling på Park Hotel i Middelfart den 28. oktober 2017 Referat fra generalforsamling på Park Hotel i Middelfart den 28. oktober 2017 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Formanden, Johs Chr Johansen, bød velkommen og foreslog Advokat Michael Nathan, CPH Lex, som

Læs mere

Ny Thorup Mesterskab 2017

Ny Thorup Mesterskab 2017 Total indv. Placering indv. Placering efter omspil Ny Thorup Mesterskab 2017 4. oktober 2017 Bane Bane Bane Bane Resultater # Navn: Klub: 1 2 3 4 65 Kirsten Fonager Krutuglerne Brønderslev 38 33 38 40

Læs mere

Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a. 15. april 2014 Referat af Sted og tidspunkt kombineret bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligorganisationen Munkegård Afdelingsbestyrelsens

Læs mere

Referat. fra. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 17. december FIUSYS. nr

Referat. fra. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 17. december FIUSYS. nr 155 Referat fra FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 17. december 2018 FIUSYS. nr. 9501-18-08-01 Mødet startede kl. 9.00 og sluttede kl. 15.35 Mødet blev afholdt i afdelingens lokaler

Læs mere

Kom videre med matematik på computer og smartboard - indskolingen

Kom videre med matematik på computer og smartboard - indskolingen Kom videre med matematik på computer og smartboard - indskolingen Hold: 12201A Mandag 3. september 2012 15:00 til 17:30 Mandag 1. oktober 2012 15:00 til 17:30 Mandag 5. november 2012 15:00 til 17:30 Mandag

Læs mere

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021 REFERAT FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen - Dato: 09.11.2017 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland, mødelokale I Arkivsag: 17/133445 Tilstede: Lene Lindberg, Rie Hestehave, Ann-Mari Simonsen, Ingrid L

Læs mere

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering 2014 - Senior

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering 2014 - Senior 60 liggende 5. omgang total 1. division 1 Ballerup 1 1872,6 10 9378,1 50 2 Kolding 1 1865,0 7 9277,0 31 3 DSB/ASF 1 1865,2 7 7431,0 29 4 Viborg 1 1852,7 4 9247,6 22 5 Bredstrup-Pjedsted 1 1843,9 0 9195,7

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i FOA Fag og Arbejde LOLLAND Onsdag, den 22. september 2010 kl på Rødbyvej 71, Nakskov

Referat af bestyrelsesmøde i FOA Fag og Arbejde LOLLAND Onsdag, den 22. september 2010 kl på Rødbyvej 71, Nakskov Maribo, den 5. oktober 2010. Referat af bestyrelsesmøde i FOA Fag og Arbejde LOLLAND Onsdag, den 22. september 2010 kl. 17.30 på Rødbyvej 71, Nakskov Indkaldte deltagere til bestyrelsesmødet. Bestyrelsen:

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 13. marts 2018.

Referat af ordinær generalforsamling den 13. marts 2018. Side 1 af 5 FOA Social og Sundhedsafdelingen I Storkøbenhavn seniorklub Den 23. marts 2018. Referat af ordinær generalforsamling den 13. marts 2018. Dagsorden. 1. Velkomst. 2. Valg af to dirigenter. 3.

Læs mere

Referat fra pædagogisk netværksmøde

Referat fra pædagogisk netværksmøde Pædagogisk netværk FOA Nordjylland FIU.SYS.NR: 9501-17-24-00 Referat fra pædagogisk netværksmøde Tirsdag den 6. juni 2017, kl. 09.00-15.30 FOA Nordjylland, Sydhavnsvej 13, 1., 7700 Thisted Bestyrelsen:

Læs mere

FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Referat bestyrelses møde den 29. januar 2015.

FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Referat bestyrelses møde den 29. januar 2015. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Referat bestyrelses møde den 29. januar 2015. Mødet starter kl. 9.00 Mødet afsluttes kl. 12.30, hvor der vil være frokost. Møde deltager: Birger Lyngholm Thomsen Leif Risgaard

Læs mere