FREMTIDENS LÆRINGSMILJØ

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "FREMTIDENS LÆRINGSMILJØ"

Transkript

1 FREMTIDENS LÆRINGSMILJØ

2

3 SAMMEN SKABER VI FREMTIDENS LÆRINGSMILJØ Et godt læringsmiljø stiller krav til indretningen og hos SiS ved vi, at resultatet bliver bedst, når indretningen skabes i samarbejde med brugerne. I en tæt dialog om jeres hverdag og det fysiske miljø udarbejder vi et indretningsforslag, der understøtter jeres mål, værdier og læringsstile. Med over 90 års erfaring, samt egen dansk produktion af møbler, tavler og AV-udstyr kan vi, som de eneste på markedet, tilbyde en totalløsning i indretningen af jeres læringsmiljø og dermed skabe optimale rammer for læringsfællesskabet, lærelysten, kreativiteten og innovationen.

4

5 HVORDAN SKABER VI FREMTIDENS LÆRINGSMILJØ? Tendensen i dag er, at fremtidens læringsmiljø skabes ved at etablere zoner i indretningen med forskellige funktioner. Det kan være stillezoner, hvor der er ro til fordybelse, åbne og udadvendte zoner til socialt samvær eller et Makerspace, hvor folk med fælles interesse i computere, teknologi og videnskab udfolder sig kreativt, udveksler idéer og skaber nyt indhold. For at zonerne spiller optimalt sammen og supplerer hinanden arbejder vi med 5 elementer som grundsten for indretning af fremtidens læringsmiljø ZONER I INDRETNINGEN For at skabe det optimale læringsmiljø er vi først nød til at forholde os til rummet og hvilke aktiviteter vi ønsker at understøtte. Hvilke funktioner skal rummet bestride, samt hvordan skal de omkringliggende rum spille sammen hermed. Vi har i samarbejde med læringseksperter udviklet 5 zoner, som er aktuelle i indretningen af fremtidens læringsmiljø. MØBLERING Når rummets funktioner er afstemt, og inddelt i zoner, er det tid til at kigge på hvilke møbler, tavler og it-uddstyr, der kan understøtte zonens ønskede aktiviteterne. Med vores egen danske produktion tilbyder vi en bred vifte af produkter fra designklassikere til de nyeste interaktive produkter, og en visualisering af indretningen med 3D briller, så I kan få den helt rigtige oplevelse af indretningen. TEKNOLOGIEN Anvendelsen af teknologi er i dag en selvfølge for børn og unge, og derfor er det vigtigt at medtænke vellykket integration af it og Av-udstyr i indretningen. Der skal være fleksibel adgang til søgning af informationer samt styring af interaktiv kommunikation i rummet, således at eleverne kollaborativt kan løse én opgave, og ikke begrænses i læringsprocessen. FARVER Der er ingen tvivl om, at farver i indretningen kan have en ligefrem kraftfuld virkning på os og er afgørende for, hvordan vi oplever et rum. Med vores farveguide arbejder vi strategisk med farvens psykologiske påvirkning og ud fra denne skaber vores indretningsarkitekter netop den farvesammensætning, der passer til de forskellige zoner og de ønskede funktioner. 5 LYS OG LYD For at skabe stemning i en indretning gælder det om at veksle mellem lys og mørke, at skabe skyggefulde overgange og sætte spot på det, der virkelig skal fremhæves. For at understøtte de ønskede funktioner i zonerne, er det ligeledes vigtigt at forholde sig til lyddæmpende materiale, da det forstærker oplevelsen af ro eller larm.

6

7 FORMIDLING Det er vigtigt, at eleverne i forbindelse med formidling føler tryghed, så de kan præstere. Formidlingszonen skal understøtte flere kommunikationsformer, såvel monologiske som dialogiske situationer, samt præsentationer af kortere eller længere varighed. Der skal være plads til større forsamlinger, men også mulighed for mindre grupperinger eller individuel fordybelse. UDVIKLING For at skabe optimale rammer for idégenerering i udviklingszonen, skal rummet inspirere til at tænke ud af boksen. Indret med møbler, der har anderledes former og giv plads til at kunne organisere materialer på f.eks. gulv, på vægge og ved interaktive tavler. Det virtuelle læringsrum i udviklingszonen er præget af hardware og software, der både skaber mulighed for at blive inspireret og afsøge informationer i den virtuelle verden. FORDYBELSE Vi lærer forskelligt og har alle forskellige måder at fordybe os i opgaver på. Derfor skal der i fordybelseszonen være få distraherende faktorer og plads til såvel individuelle fordybelseszoner, så vel som zoner til den fælles refleksion og dialog. Her spiller valget af møbler og møblernes funktionalitet ind. Der er stor forskel på, om diskussioner føres fra en stol med mobilt bord eller i bløde møbler, hvor flere kan sidde tæt sammen. PRODUKTION Produktionszonen er hvor ideer realiseres og arbejdet med teknologiske redskaber udføres. Med udgangspunkt i Makerspace-tankegangen vil produktionszonen typisk være inddelt i mindre zoner, der i høj grad er præget af de nyeste teknologier (f.eks. lasercutter, 3D printere, robotter, projektorer m.m). og understøttes af analogiske elementer f.eks. møbler, materialer til formgivning eller kreative udfoldelser. FEEDBACK Feedback foregår ofte på baggrund af små og større præsentationer i mindre eller større grupper. Rummet må derfor gerne indeholde forskellige zoner med mulighed for feedbacksituationer: Små og mobile drop-in stationer, såvel som mulighed for større gruppesamling, da man ofte opholder sig relativt kort tid i denne zone. Feedbackzonen kædes ofte sammen med formidlingszonen, da funktionerne i begge zoner ofte stiller de samme krav til den fysiske indretning. DE 5 L ÆRINGSZONER De 5 zoner er ikke begrænset af fysiske rum og man kan både indrette flere zoner i samme rum, eller have fokus på en zone i hvert rum. I det følgende materiale har vi valgt at sætte fokus på den enkelte zone visualiseret i ét rum, for netop at vise hvordan forskellige møbler, tavler og IT-udstyr kan understøtte den ønskede aktivitet.

8

9 FREMTIDENS LÆRINGSMILJØ Tavler og whiteboards En tavle behøver ikke være gammeldags og kedelig. Da vi har egen produktion af tavler og whiteboards kan vi tilbyde kreative løsninger med f.eks. lyddæmpende materialer eller en væg med whiteboard. Formidling Multireol Opbevaring er en nødvendighed i de fleste undervisningsmiljøer, og ofte noget man glemmer at forholde sig til. Med en Multireol kan I sammensætte reolmoduler efter ønske og skabe mulighed for opbevaring, samtidig med at den stille zone udnyttes til fordybelsespladser. Taburetter Børn gør naturligt det, der er godt for dem og derfor har mange børn svært ved at sidde stille over længere tid. Taburetter der giver mulighed for naturlig bevægelse af kroppen ved at vippe fra side til side eller dreje på sædet, mindsker uroen i kroppen og begrænser forstyrrelserne i undervisningen. Samlingstrappe Undervisningslokaler har ofte begrænset med plads og derfor gælder det om at tænke kreativt og udnytte pladsen optimalt. En samlingstrappe giver mulighed for hurtigt og nemt at skabe forskellige læringssituationer, fra formidlende fællessamling til mindre gruppearbejde. RØD Den røde farve indikerer styrke og opfordrer til handling. Den kan øge selvtilliden hos dem, der er generte eller mangler viljestyrke, og giver en følelse af sikkerhed og beskyttelse.

10

11 Momentum i3 Momentum er et nyt vægmonteret skinnesystem, der indeholder op til 3 niveauer skrive- og visningsoverflader til støtte af forskellige undervisnings- og læringsstile. FREMTIDENS LÆRINGSMILJØ Udvikling Multi Wall Med en whiteboard Multi Wall kan man hurtigt skabe en drop-in arbejdsplads til idegenerering uden at man optager plads i rummet. Dette er eksempelvis en ideel løsning til gruppearbejde i gangarealer. Folieprint Det er ofte de små ting, der gør forskellen. Med folieprint på væggen, gulve eller valgfri print på en sofa kan man understøtte en stemning i rummet, og samtidig skabe et personligt aftryk i indretningen. Fleksible borde Kreativitet er et vigtigt element i udviklingen og derfor er det vigtigt at skabe et læringsmiljø, der fordrer til at tænke anderledes. Organiske former, og muligheden for hæve og sænke bordet, skaber frihed til forandring og nye siddestillinger. Soft seating Kvadratiske, rektangulære og runde former er almindelige at se inden for møbeldesign. Bløde møbler med innovativ formgivning, f.eks. pentagon-formen giver mulighed for at skabe enkle, legesyge og kreative opstillinger, der understøtter det kreative miljø. ORANGE Orange er en farve der øger kreativiteten. Den giver nye ideer og frigører kroppen for åndelige begrænsninger, hvilket giver os frihed til at være os selv.

12

13 FREMTIDENS LÆRINGSMILJØ Fordybelse Quiet P Den mobile bordskærm, som giver et hurtigt fordybelsesrum. Med mulighed for både whiteboard og opslagstavle på siderne kan man overlevere informationer eller skabe et personligt rum til fordybelse. Shelter Fællesrummet skal uden større tilpasninger kunne fungere som et supplerende læringsrum for undervisningslokalet, hvor der arbejdes med selvstændige opgaver eller gruppearbejde. Shelter skaber det ideelle rum i rummet og plads til fordybelse er et fleksibelt modulopbygget reolsystem udviklet i samarbejde med Friis og Moltke arkitekter. Kreative kombinationsmuligheder reoler, skabe, tavler og borde alt hænger på skinner. Elementerne er nemme at flytte rundt, så du ubesværet kan skabe din personlige reol. Læsehule For at styrke læseindlæringen har vi udviklet læsehulen, som skaber et hyggeligt lille rum, der indbyder til afslapning, og hvor tankerne kan flyve frit. Sæt en bordplade mellem læsehulerne og skab en individuel arbejdsplads og en visuel afskærmning af rummet. TURKIS Farven turkis forbedrer koncentrationen, da den virker beroligende og opbygger selvtillid. Den skaber gode forudsætninger for at tænke klart og tage beslutninger.

14

15 FREMTIDENS LÆRINGSMILJØ Innovationsvognen Med afsæt i Makerspace-tanken har vi udviklet innovationsvognen, der kan fyldtes med værktøj, redskaber og diverse materialer, så eleverne kan realisere deres ideer. Vognens kompakte mål gør den nem at flytte mellem lokalerne og giver den perfekte opbevaringsløsning til f.eks. håndværk og design. Produktion Explore Explore scenekasser er et modulopbygget samlingssted bestående af kasser, hylder og skuffer. Explore definerer med sin størrelse rummets indretning og inviterer til læring, afslapning og hygge. Ombyg let Explore til en scene og dan et nyt samlingssted for forestillinger. GRØN Farven grøn giver en følelse af fornyelse og frihed, og kan understøtte en harmonisk stemning. Grøn giver ligeledes associationer til miljøbevidsthed og natur. IMO-LEARN En taburet der redefinerer måden vi lærer på. IMO- LEARN er en innovativ taburet, der kan bruges med eller uden bevægelsessensorer og som giver en revolutionerende ny læringsoplevelse, hvor bevægelse og læring smelter sammen. Tip & Touch Vi har udviklet et fuldt elektrisk Tip & Touch stativ til i3touch skærme til de kunder, som ønsker en optimeret monteringsproces. Dette stativ har en kontinuerlig elektrisk højdejustering fra cm og en integreret elektrisk vippefunktion på 90. Dette mobile stativ er udstyret med et skærmbeslag der er kompatibel med de fleste VESA mønstre og kan holde til en max. vægt på 60 kg.

16

17 FREMTIDENS LÆRINGSMILJØ Fleksible zoner Feedbackzonen kædes ofte sammen med formidlingszonen, da funktionerne i begge zoner ofte stiller de samme krav til den fysiske indretning. Derfor kan Feedbackzonen med fordel medtænkes som en støttefunktion til de øvrige zoner. Feedback Lydabsorberende materialer Med vores egen produktion af tavler kan vi lave lydabsorberende moduler, så I kan reducere støjen i større rum, samtidig med at I får et grafisk element i indretningen. I3TOUCH Excellence Skærmen er udstyret med den præcise og pålidelige V-Sense-teknologi og er et spændende, brugervenligt og billigt alternativ til traditionelle interaktive tavleløsninger. i3sync er et trådløst Plug & Play præsentationsredskab der er nem at bruge og gør det muligt for dig at kontrollere din præsentation og dit publikum, uden at skulle installere ekstra software. BLÅ Farven blå reducerer stress og skaber en følelse af ro, afslapning og orden. Den udvider dit perspektiv og din intuitionsevne og åbner op for kommunikation.

18 OPLEV FREMTIDENS L ÆRINGSMILJØ Besøg vores store showroom i Middelfart og få inspiration til hvordan i kan indrettet fremtidens læringsmiljø. Mærk kvaliteten af vores møbler, tavler og AV-udstyr og få en rundvisning i produktionen, hvor I kan se udviklingen fra tanke til fysisk produkt. På kan du læse mere om fremtidens læringsmiljø. Find en konsulent nær dig og booke tid til en snak om fremtidens læringsmiljø enten i vores showroom eller på en studietur, hvor vi besøger skoler, der har fået indrettet fremtidens læringsmiljø. Følg os på Facebook eller LinkedIn, og se de spændende nyheder, læringsevents og meget mere.

19 All rights reserved. SiS, an i3 solutions company V17-1 SiS International A/S Lollandsvej 16 DK-5500 Middelfart

FREMTIDENS LÆRINGSMILJØ

FREMTIDENS LÆRINGSMILJØ FREMTIDENS LÆRINGSMILJØ SAMMEN SKABER VI FREMTIDENS LÆRINGSMILJØ Et godt læringsmiljø stiller krav til indretningen og hos SIS by Lekolar ved vi, at resultatet bliver bedst, når indretningen skabes i

Læs mere

Natasha Skov & Line Ehmsen Roskilde Tekniske Gymnasium Klasse 3.5 Design C Projekt Indretning 5/5-2013. Fysiske omgivelser

Natasha Skov & Line Ehmsen Roskilde Tekniske Gymnasium Klasse 3.5 Design C Projekt Indretning 5/5-2013. Fysiske omgivelser Fysiske omgivelser Indledning Ved Roskilde Tekniske Gymnasium overvejes pt. en bearbejdning af de fysiske rammer, således at disse i højere grad understøtter, afspejler og inspirerer et tidssvarende læringsmiljø.

Læs mere

Skovgårdsskolen Inventar og adfærd Plan for hjemområder

Skovgårdsskolen Inventar og adfærd Plan for hjemområder Skovgårdsskolen Inventar og adfærd Plan for hjemområder 12.3.07 Hjemområdernes indretning Dette dokument beskriver, hvordan hjemområderne på Skovgårdsskolen tænkes indrettet efter ombygningen. Indretningen

Læs mere

i3sweezz TRÆK, DREJ, UNDERVIS

i3sweezz TRÆK, DREJ, UNDERVIS i3sweezz TRÆK, DREJ, UNDERVIS ADAPTIVE ANVENDELSE AF TAVLEN I den seneste tid har der været en del fokus på adaptiv læring i folkeskolen, hvor forskellene mellem eleverne er rykket frem i bevidstheden.

Læs mere

i3sync PLUG & PLAY TRÅDLØST PRÆSENTATIONSREDSKAB

i3sync PLUG & PLAY TRÅDLØST PRÆSENTATIONSREDSKAB i3sync PLUG & PLAY TRÅDLØST PRÆSENTATIONSREDSKAB HOLD MØDER PÅ EN NY MÅDE Eller hold præsentationer med dette kompakte og lette præsentationsredskab. i3sync er nem at bruge og giver forskellige deltagere

Læs mere

LÆSEREOL Læringscenter THORSØ

LÆSEREOL Læringscenter THORSØ 1 BIBLIOTEK THORSØ Læsereol 4 Reol 6 Hjørnereol 8 Skråreol 10 Mobilsofa u. ryg 12 Mobilsofa m. ryg 14 Siddehule 16 Siddekrybbe 18 Bogkrybbe 20 Scenekasse 22 Amfitrappe 24 Vores bibliotekskoncept, Learnage,

Læs mere

i3touch SKAB LIV I UNDERVISNINGEN MED INTERAKTIVE TOUCHSKÆRME.

i3touch SKAB LIV I UNDERVISNINGEN MED INTERAKTIVE TOUCHSKÆRME. i3touch SKAB LIV I UNDERVISNINGEN MED INTERAKTIVE TOUCHSKÆRME. i3touch SKAB LIV I UNDERVISNINGEN MED INTERAKTIVE TOUCHSKÆRME. i3touch LCD touchløsninger giver knivskarpe, højtopløselige billeder. Den

Læs mere

i3board MULTIBRUGER ANVENDELSE MED OP TIL 10 SIMULTANE BERØRINGSPUNKTER

i3board MULTIBRUGER ANVENDELSE MED OP TIL 10 SIMULTANE BERØRINGSPUNKTER i3board MULTIBRUGER ANVENDELSE MED OP TIL 10 SIMULTANE BERØRINGSPUNKTER i3board MULTIBRUGER ANVENDELSE MED OP TIL 10 SIMULTANE BERØRINGSPUNKTER Sammenlignet med traditionelle whiteboards indeholder i3board

Læs mere

Flexa Play. - one playful family

Flexa Play. - one playful family Flexa Play - one playful family Når jeg arbejder med et nyt design, føles det som en leg. Former, farver og udtryk danser hen over papiret. I mit arbejde med FLEXA Play møbelserien ønskede jeg at føre

Læs mere

Nordbakkeskolen lærerforberedelse INDRETNINGSKONCEPT April 2014

Nordbakkeskolen lærerforberedelse INDRETNINGSKONCEPT April 2014 lærerforberedelse INDRETNINGSKONCEPT INDHOLD LÆRERNE ARBEJDSPLADSER SFO 03 04 07 11 GARDEROBE Knage på væg til overtøj. GANG Gang indrettes med reoler eller skabe. GARDEROBE GANG KOPI RUM 1 RUM 2 RUM 3

Læs mere

i3-learning.com interaktivitet INTEGRATION INSPIRATION

i3-learning.com interaktivitet INTEGRATION INSPIRATION i3-learning.com interaktivitet INTEGRATION INSPIRATION i3projector i3board i3touch i3sync i3lighthouse i3momentum i3sweezz i3hawm i3floorstand i3book i3learnhub i3q-bix interaktivitet integration inspiration

Læs mere

Udviklet af skoler. Realiseret af Frog.

Udviklet af skoler. Realiseret af Frog. Udviklet af skoler. Realiseret af Frog. Dit læringsmiljø Vi udvikler teknologi, der giver dig tid til at undervise og skabe læring. Vi tager det næste skridt inden for undervisning og læring Fremvisning

Læs mere

REFLEKSIONSSKEMA ET DIALOGREDSKAB

REFLEKSIONSSKEMA ET DIALOGREDSKAB REFLEKSIONSSKEMA ET DIALOGREDSKAB Til brug ved renovering og nyindretning I et naturfagligt læringsmiljø skal rummene have så megen spændvidde som muligt, for at det kan rumme og inspirere mange forskellige

Læs mere

i3touch FÅ MERE UD AF SAMARBEJDET MED INTERAKTIVE TOUCHSKÆRME

i3touch FÅ MERE UD AF SAMARBEJDET MED INTERAKTIVE TOUCHSKÆRME i3touch FÅ MERE UD AF SAMARBEJDET MED INTERAKTIVE TOUCHSKÆRME i3touch FÅ MERE UD AF SAMARBEJDET MED INTERAKTIVE TOUCHSKÆRME i3touch LCD touchløsning leverer knivskarpe, højtopløselige billeder. Touchteknologien

Læs mere

INDRETNINGSFORSLAG. Bibliotek & PLC, Lindbjergskolen

INDRETNINGSFORSLAG. Bibliotek & PLC, Lindbjergskolen INDRETNINGSFORSLAG Bibliotek & PLC, Lindbjergskolen 1 INDHOLDSFORTEGNELSE FARVESKEMA OVERSIGT 4 OVERBLIK VINKEL A 6 VINKEL B 7 VISUALISERINGER EDDERKOPPEN 8 UDSTILLING 9 MAKERSPACE 10 DYBET 11 LEGEØEN

Læs mere

Idépulje fra innovationscamp

Idépulje fra innovationscamp Idépulje fra innovationscamp De tre idéer (udvalgt af dommerpanelet) 3 grupper under overskriften interaktivt sanserum 1. Interaktiv sanse-iglo (baseret på de idéer der handlede om interaktivt sanserum)

Læs mere

Lærere/pædagoger i alm. skolen og i specialtilbud:

Lærere/pædagoger i alm. skolen og i specialtilbud: Lærere/pædagoger i alm. skolen og i specialtilbud: Udnyt alle læringsrum både inde og ude Læringsrum bør indrettes, så eleverne føler sig trygge og inspireres til læring og kreavitet Fleksibel indretning,

Læs mere

Det fleksible klasselokale

Det fleksible klasselokale - vejen til individuel indlæring Vægskinner i 2 eller 3 højder giver mulighed for at flytte tavlen op/ned alt efter elevernes alder/højde. Fleksible og interaktive løsninger er en naturlig del af og er

Læs mere

S P R O G & MEDIER KROP & BEVÆGELSE

S P R O G & MEDIER KROP & BEVÆGELSE S P R O G & MEDIER RESPEKT INDSIGT TEKNIK & DESIGN FLEKSIBILITET UDFORMNING MØDE ØKONOMI FUNKTIONALITET ANSVARLIGHED ROBUSTHED HOTSPOT MODULARITET ERGONOMI HOLDBARHED WORKZONE TILLID LOUNGE KROP & BEVÆG

Læs mere

i3projector FORVANDL ENHVER OVERFLADE TIL ET INTERAKTIVT LÆRINGSMILJØ

i3projector FORVANDL ENHVER OVERFLADE TIL ET INTERAKTIVT LÆRINGSMILJØ FORVANDL ENHVER OVERFLADE TIL ET INTERAKTIVT LÆRINGSMILJØ FORVANDL ENHVER OVERFLADE TIL ET INTERAKTIVT LÆRINGSMILJØ Optimer interaktionen i undervisningslokalet og effekten af din undervisning med en.

Læs mere

Indretning af arbejdspladser til undervisere AARHUS, DEN 15. SEP. 2011

Indretning af arbejdspladser til undervisere AARHUS, DEN 15. SEP. 2011 Indretning af arbejdspladser til undervisere AARHUS, DEN 15. SEP. 2011 Hvad er en attraktiv arbejdsplads? Ny reform Hvad har den af betydning for jeres forberedelse? Kulturændring Fra den traditionelle

Læs mere

GPS TIL FARVEVALG i læringsmiljøerne

GPS TIL FARVEVALG i læringsmiljøerne GPS TIL FARVEVALG i læringsmiljøerne Den røde farve lægger op til bevægelse Specialdesignet legehus på Ørestad Skole, København Udviklet i samarbejde med CORE Arkitekter OM HØJER MØBLER Højer Møbler er

Læs mere

I mere end to årtier har vi udviklet os sammen. Skal vi fortsætte?

I mere end to årtier har vi udviklet os sammen. Skal vi fortsætte? IMAGE by Thorsø Ikke alle efterskoler er ens, og vi oplever altid et stort engagement fra både forstandere, pedeller og elever. Et engagement, som medfører et stort fokus på de værdier og holdninger skolen

Læs mere

Kvalitet i m2 kort fortalt

Kvalitet i m2 kort fortalt KØ B E N H AV N S U N I V E R S I T E T 2013 Kvalitet i m2 kort fortalt Hvorfor dette papir?: Formålet er at give et hurtigt overblik over emnet: kvalitet i m2 og give inspiration til emner indenfor samspillet

Læs mere

BEDRE BØRNEMILJØ 0-6 år. Skab rum der virker

BEDRE BØRNEMILJØ 0-6 år. Skab rum der virker BEDRE BØRNEMILJØ 0-6 år Skab rum der virker Hvad skal vi bruge værktøjet til? Værktøjet hjælper jer med at få et rum til at virke efter hensigten. Gennem tre lette trin sammentænkes rummets funktion, indretning

Læs mere

STUDIEOMRÅDER. Industrivej 12 9310 Vodskov tlf 51 51 60 10 hojer@hojermobler.dk www.hojermobler.dk. Arbejdsplads med udsyn,

STUDIEOMRÅDER. Industrivej 12 9310 Vodskov tlf 51 51 60 10 hojer@hojermobler.dk www.hojermobler.dk. Arbejdsplads med udsyn, STUDIEOMRÅDER STUDIEOMRÅDER Skab et attraktivt og brugbart studieområde ved hjælp af en velovervejet indretning. Skab plads til gruppearbejde, hyggesnak og evt. spisning ved at indrette i niveauer med

Læs mere

ucc plandisponering hulen

ucc plandisponering hulen plandisponering vandhullet hulen bjergtoppen laboratoriet bålstedet EKSTERNE FUNKTIONER INTERNE FUNKTIONER dato: 19.02.2013 vandhullet - uformelt SAMVÆR - FÆLLESSKAB - udveksling af erfaringer og ideer

Læs mere

Den gode arbejdsplads? Program. Velkomst Hvem er jeg? Hvem er I? Spørgsmål og oplæg Tak for i dag

Den gode arbejdsplads? Program. Velkomst Hvem er jeg? Hvem er I? Spørgsmål og oplæg Tak for i dag Den gode arbejdsplads? Program Velkomst Hvem er jeg? Hvem er I? Spørgsmål og oplæg Tak for i dag Indretning af arbejdspladser til undervisere AARHUS, DEN 15. SEP. 2011 Hvad har I af forventninger til oplægget

Læs mere

Medarbejdere i Kompan er kendetegnet ved en stolthed over det vi tilbyder og en udadvendt og serviceminded tilgang til vores kunder.

Medarbejdere i Kompan er kendetegnet ved en stolthed over det vi tilbyder og en udadvendt og serviceminded tilgang til vores kunder. I Kompan Danmark har vi 13 konsulenter, der hver er tilknyttet specifikke kommuner og institutioner. Konsulenterne holder kontakten til den enkelte institution og tilbyder og står rådighed for rådgivning

Læs mere

PERSONALEFACILITETER DET ALSIDIGE ARBEJDSMILJØ

PERSONALEFACILITETER DET ALSIDIGE ARBEJDSMILJØ PERSONALEFACILITETER DET ALSIDIGE ARBEJDSMILJØ November 203 Undervisning Fly-inn F Fritidsaktiviteter Understøttende Undervisning Undervisning Undervisning Undervisning Individuel fordybelse Fordybelse

Læs mere

Fase EKSEMPEL PÅ RUMPROGRAM MED REFERENCEBILLEDER

Fase EKSEMPEL PÅ RUMPROGRAM MED REFERENCEBILLEDER 03 EKSEMPEL PÅ RUMPROGRAM MED REFERENCEBILLEDER REV RUMPROGRAM AREALER, SAMMENHÆNGE OG INTEGREREDE FUNKTIONER Model 7m2 Arena 120m2 Control Zone Microskopi 15m2 Xplore Zone Research 15m2 Study 7m2 Model

Læs mere

imo-learn MOVED BY LEARNING

imo-learn MOVED BY LEARNING imo-learn MOVED BY LEARNING Lær inkorporeret læring at kende, lær imo-learn at kende imo-learn MOVED BY LEARNING imo-learn omdefinerer den måde, vi lærer på, og sikrer en revolutionerende ny læringsoplevelse.

Læs mere

kreativt procesrum med form og indhold

kreativt procesrum med form og indhold superstudio kreativt procesrum med form og indhold konceptet Superstudio er det kreative procesrum - designet til at gøre møder inspirerende og dynamiske. Med specialdesignede møbler og værktøjer indretter

Læs mere

MAN LEVER MENS MAN LÆRER

MAN LEVER MENS MAN LÆRER MAN LEVER MENS MAN LÆRER EN INTRODUKTION TIL VANERUM SiS THINKING... PLEASE WAIT IT IS NOT THAT I M SO SMART. BUT I STAY WITH THE QUESTIONS MUCH LONGER. ALBERT EINSTEIN GOD LÆRING HANDLER OM AT HAVE DE

Læs mere

Undervisningsmiljørapport Djurslands Efterskole

Undervisningsmiljørapport Djurslands Efterskole Undervisningsmiljørapport Djurslands Efterskole 2017-2020 1. Indledning 96 % af skolens elever har besvaret denne undervisningsmiljøvurdering (91 ud af 95 elever) i maj 2017. Eleverne har udfyldt skemaet

Læs mere

Projektbeskrivelse - Økonomiafdelingen på vej i Ny Campus Vejle Målsætning En samlet fleksibel og mobil økonomiafdeling på vej i ny Campus i Vejle Afprøve at arbejde i forskellige zoner & i forskellige

Læs mere

Et skolemiljø, som inspirerer og motiverer

Et skolemiljø, som inspirerer og motiverer Et skolemiljø, som inspirerer og motiverer 3 I grunden handler det om trivsel Første dag efter sommerferien. Hele kroppen dirrer af forventning og nervøsitet. At møde de samme lærere og kammerater føles

Læs mere

Vision på Hummeltofteskolen Hvem er vi?

Vision på Hummeltofteskolen Hvem er vi? Vision på Hummeltofteskolen Hvem er vi? VSON: DYBDE, BEVÆGELSE & BREDDE Hummeltofteskolen er et aktivt fællesskab, hvor elever, lærere, pædagoger og forældre bringer viden, kompetencer og relationer i

Læs mere

DEKORATIV OG LYDABSORBERENDE

DEKORATIV OG LYDABSORBERENDE PRIM 2 Prim Prim 3 PRIM Prim er den første rene tone i et musikinterval mellem to toner. Ordet kommer fra latinsk primus, som betyder første. Vores Prim er en kreativ opdeling, hvis vigtigste egenskaber

Læs mere

Undervisningsmiljøvurdering

Undervisningsmiljøvurdering Undervisningsmiljøvurdering 2016-17 Klassen Hvor tilfreds er du med dit klasselokale? tilfreds Tilfreds Hverken tilfreds eller Utilfreds Antal besvarelser 1 20 9 5 35 I procent 2,9 57 25,7 14,3 Gns 3,5

Læs mere

NSF Teknik. - interaktiv tavle Mindboard. Mindboard - bliv interaktiv

NSF Teknik. - interaktiv tavle Mindboard. Mindboard - bliv interaktiv - interaktiv tavle Mindboard Ideel løsning hvis projektor allerede er tilstede Mindboard kan leveres i flere forskellige interaktive udgaver: Interaktiv tavle - fast eller til skinne Interaktiv tavle -

Læs mere

Digitaliseringsstrategi for Folkeskolerne i Lejre Kommune 2013-2016. Formål

Digitaliseringsstrategi for Folkeskolerne i Lejre Kommune 2013-2016. Formål Digitaliseringsstrategi for Folkeskolerne i Lejre Kommune 2013-2016 Formål Digitaliseringsstrategiens formål er at beskrive sammenhængen mellem teknik og læring, mellem digitale læremidler og læringsformer

Læs mere

Samlet resultat for elevtrivsel på hovedforløbet anlægsgartner 2014 Frekvensanalyse (120 besvarelser svarende til 83 %)

Samlet resultat for elevtrivsel på hovedforløbet anlægsgartner 2014 Frekvensanalyse (120 besvarelser svarende til 83 %) Samlet resultat for elevtrivsel på hovedforløbet anlægsgartner 2014 Frekvensanalyse (120 besvarelser svarende til 83 %) 1. Er du kvinde eller mand? Observeret minimum Observeret maksimum Gennemsnit Respondenter

Læs mere

rbm skole og undervisning

rbm skole og undervisning rbm skole og undervisning RBM Ballet Funktionsstol og RBM Eminent Bord RBM Ballet RBM Ballet er en inspirerende stol som er klassisk i sin form. Tidløst moderne design, som sætter et stilmæssigt præg på

Læs mere

SKOLEMØBLER Inspiration - Danmarks største møbelsortiment til skoler

SKOLEMØBLER Inspiration - Danmarks største møbelsortiment til skoler SKOLEMØBLER Inspiration - Danmarks største møbelsortiment til skoler 1 Education is the most powerful weapon which you can use to change the world. Nelson Mandela 3 Danmarks største udvalg af møbler til

Læs mere

VARIERET INDRETNING. l Skolens erfaringer: Eleverne bliver bevidste omkring egen optimal arbejdsposition.

VARIERET INDRETNING. l Skolens erfaringer: Eleverne bliver bevidste omkring egen optimal arbejdsposition. VARIERET INDRETNING DCUM anbefaler varieret indretning, som understøtter individuelle læringsstile og forskellige arbejdsformer. Maglegårdsskolen i Gentofte er en 3-sporet skole, som byder på varieret

Læs mere

Indretning af skolen Klasseværelset

Indretning af skolen Klasseværelset Indretning af skolen Klasseværelset SONESSON INDRETNING lære lytte planlægge opbevare udvikle Den kreative arbejdsplads for store og små Få arbejdsmiljøer skal tilfredsstille så mange forskellige behov

Læs mere

KULTUR- RUMMET ET KULTURELT LABORATORIUM I THY PRÆSENTATION FOR RUM & DESIGN- STUDERENDE/ARKITEKTSKOLEN AARHUS NOVEMBER 2014

KULTUR- RUMMET ET KULTURELT LABORATORIUM I THY PRÆSENTATION FOR RUM & DESIGN- STUDERENDE/ARKITEKTSKOLEN AARHUS NOVEMBER 2014 KULTUR- RUMMET ET KULTURELT LABORATORIUM I THY PRÆSENTATION FOR RUM & DESIGN- STUDERENDE/ARKITEKTSKOLEN AARHUS NOVEMBER 2014 PROGRAM 1. Overordnede målsætninger med KulturRummet 2. Præsentation af KPF/Rødbro

Læs mere

i3lighthouse LEG, SAMARBEJDE & INSPIRATION

i3lighthouse LEG, SAMARBEJDE & INSPIRATION i3lighthouse LEG, SAMARBEJDE & INSPIRATION i3lighthouse LEG, SAMARBEJDE & INSPIRATION For at tilpasse og integrere teknologi og medier med andre oplevelser og muligheder skal små børn have adgang til

Læs mere

EFG WORKSTATIONS EFG ACTIVE EFG TAB EFG ADD

EFG WORKSTATIONS EFG ACTIVE EFG TAB EFG ADD EFG WORKSTATIONS EFG ACTIVE EFG TAB e w r e h t e Tog ake it matter m Sammenhængen mellem skiftende arbejdsstillinger og et sundt ar bejdsmiljø har aldrig været tydeligere, og den traditionelle arbejdsmå

Læs mere

[Intensitet] [Lyd] stille rum? Er der steder hvor der kunne tilføres lyde? måske af fuglekvidder eller et vandspil?

[Intensitet] [Lyd] stille rum? Er der steder hvor der kunne tilføres lyde? måske af fuglekvidder eller et vandspil? [Lys] Lyset påvirker vores opfattelser af rum og vores psyke. Lyset er en meget vigtig medspiller når arkitekten skaber gode æstetiske rum til mennesker. Lyset kan langt mere end bare at give lys til mørke

Læs mere

Totalløsning til videokonferencer og præsentationer. Visual & Unified Communication

Totalløsning til videokonferencer og præsentationer. Visual & Unified Communication Totalløsning til videokonferencer og præsentationer Visual & Unified Communication Idéer kommer hurtigere rundt end mennesker Effektiv kommunikation er altafgørende for at drive en produktiv og bæredygtig

Læs mere

Smtte-modeller på indendørs læringsrum i vuggestuen

Smtte-modeller på indendørs læringsrum i vuggestuen Smtte-modeller på indendørs læringsrum i vuggestuen Maren Mus Maren mus. Mere alderssvarende tiltag for de yngste børn. En målrettet pædagogisk indretning af Maren mus. Barnets alsidige personlige udvikling,

Læs mere

Enestuer er vigtige for relationen mellem patient og pårørende. Enestuer forebygger at patienten bliver stresset og bange

Enestuer er vigtige for relationen mellem patient og pårørende. Enestuer forebygger at patienten bliver stresset og bange PRIVATLIV RELATIONER Enestuer er vigtige for relationen mellem patient og pårørende. Enestuer forebygger at patienten bliver stresset og bange Patienter, pårørende og personale i de palliative enheder

Læs mere

Evaluering/Status af udviklingsprojekt om pædagogisk læringsmiljø i Børnehuset Stensmosen juni 2009

Evaluering/Status af udviklingsprojekt om pædagogisk læringsmiljø i Børnehuset Stensmosen juni 2009 Evaluering/Status af udviklingsprojekt om pædagogisk læringsmiljø i Børnehuset Stensmosen juni 2009 Albertslund juni 2009 Til Pædagogisk Center Albertslund Her følger projektrapport inklusive regnskab

Læs mere

ONLY THE SKY S THE LIMIT AKUSTISK DESIGN UDEN BEGRÆNSNINGER

ONLY THE SKY S THE LIMIT AKUSTISK DESIGN UDEN BEGRÆNSNINGER ONLY THE SKY S THE LIMIT AKUSTISK DESIGN UDEN BEGRÆNSNINGER DEN AKUSTISKE BYGGEKLODS SmartDivider Rumdeler nedhængt i wire SmartArt Akustikpanel til væg SmartScreen Akustisk bordskærm KOLLEKTIONEN kollektionen

Læs mere

Et skolemiljø, som inspirerer og motiverer

Et skolemiljø, som inspirerer og motiverer Et skolemiljø, som inspirerer og motiverer 3 I grunden handler det om trivsel Første dag efter sommerferien. Hele kroppen dirrer af forventning og nervøsitet. At møde de samme lærere og kammerater føles

Læs mere

Til medarbejdere på virksomhederne med opgaver og ansvar i forhold til elever og deres læring. praktikvejledning.dk

Til medarbejdere på virksomhederne med opgaver og ansvar i forhold til elever og deres læring. praktikvejledning.dk Til medarbejdere på virksomhederne med opgaver og ansvar i forhold til elever og deres læring Vejledning og forslag til anvendelse af materialet på praktikvejledning.dk 1 På hjemmesiden praktikvejledning.dk

Læs mere

Resultat elevtrivsel Grundforløb alle december 2013 Frekvensanalyse (102 besvarelser svarende til 74 %)

Resultat elevtrivsel Grundforløb alle december 2013 Frekvensanalyse (102 besvarelser svarende til 74 %) Resultat elevtrivsel Grundforløb alle december 2013 Frekvensanalyse (102 besvarelser svarende til 74 %) 1. Er du kvinde eller mand? 2. Hvor gammel er du? - Skriv din alder... 33 28 19 19 28 17 23 23 34

Læs mere

PJ Production Produktprogram 2010

PJ Production Produktprogram 2010 PJ Production Produktprogram 2010 Indhold: CPU-holder Tilbehør til CPU-holder Kabelbakke Rekvisitskuffe Opbevaring og udtræk til laptop Fladskærmsbeslag Projektorophæng Kabelgennemføring og div. Svingarm

Læs mere

GOD LYD OG MINDRE STØJ

GOD LYD OG MINDRE STØJ GOD LYD OG MINDRE STØJ DCUM anbefaler fokus på gode lydforhold, da lyd og støjniveau har stor indflydelse på elevernes koncentration og læring. Skolens fysiske rammer og indeklima har stor betydning for

Læs mere

Ugeskema. 7 Det er lidt svært 1 Man må gå ud og sjippe Man må selv om hvornår man vil lave 1 Nogen gange er der for mange opgaver 1

Ugeskema. 7 Det er lidt svært 1 Man må gå ud og sjippe Man må selv om hvornår man vil lave 1 Nogen gange er der for mange opgaver 1 Spørgeskema elever i. klasse Eleverne blev bedt om at skrive tre fordele og tre ulemper om hvert punkt. Det gik nemt med fordele, men en del elever havde svært ved at finde ulemper. Hvis eleverne ikke

Læs mere

BORDSERIEN TIL ALLE TYPER MØDER

BORDSERIEN TIL ALLE TYPER MØDER MULTICOM 2 Multicom MULTICOM Sammen skaber vi værdi. Netop når vi mødes, opstår der nye tanker, der kan skabe noget unikt. Multicom er bordserien med løsninger, der fremmer kreativitet og dialog. Navnet

Læs mere

Visuel og kreativ formidling af budskabet

Visuel og kreativ formidling af budskabet Visuel og kreativ formidling af budskabet Visuel og kreativ formidling af budskabet Sæt billeder på dine budskaber, og inspirér dit publikum Kreative virkemidler inspirerer dit publikum Effektiv formidling

Læs mere

Innovation i praksis. Rikke Slot Kristensen Aalborg Tekniske Gymnasium. Studieretningen Industrielt Design [Teknologi A og design B]

Innovation i praksis. Rikke Slot Kristensen Aalborg Tekniske Gymnasium. Studieretningen Industrielt Design [Teknologi A og design B] Innovation i praksis Rikke Slot Kristensen Aalborg Tekniske Gymnasium Studieretningen Industrielt Design [Teknologi A og design B] Industrielt Design kunstnerisk konference? Underviser indenfor teknologisk

Læs mere

Dagtilbud med mening - et legende og udviklingsorienteret dagtilbud

Dagtilbud med mening - et legende og udviklingsorienteret dagtilbud Vision for fremtidens dagtilbud 2020 i Ballerup 18. september, 2014 v7 Dagtilbud med mening - et legende og udviklingsorienteret dagtilbud Visionens tre overordnede mål Alle børn trives og udvikler sig

Læs mere

ERHVERV SORTIMENT KONTORSTOLE

ERHVERV SORTIMENT KONTORSTOLE ERHVERV - SORTIMENT ERHVERV ERHVERV ERHVERV SORTIMENT KONTORSTOLE HÅG kontorstole er skabt til bevægelse du er skabt til liv og aktivitet og ikke stillesiddende arbejde. Håg stole er fremstillet til arbejdsopgaver

Læs mere

ÅBNE KONTORER Gode råd til indretning

ÅBNE KONTORER Gode råd til indretning ÅBNE KONTORER Gode råd til indretning Foto: JJW Arkitekter Der er mange måder at sidde på, når man sidder sammen i åbne kontorer. Forskellige indretninger signalerer forskellige arbejdspladskulturer og

Læs mere

MIDLERTIDIGE PAVILLONER TIL KOMPLET SKOLE

MIDLERTIDIGE PAVILLONER TIL KOMPLET SKOLE ROOM FOR GREAT DAYS MIDLERTIDIGE PAVILLONER TIL KOMPLET SKOLE LEJ DIN SKOLELØSNING HOS CRAMO ADAPTEO - det er nemt og enkelt MIDLERTIDIGE PAVILLONER TIL SKOLER FLERE LØSNINGSMULIGHEDER Cramo Adapteo tilbyder

Læs mere

Moderne skolebyggeri. Den pædagogiske overlægger

Moderne skolebyggeri. Den pædagogiske overlægger Moderne skolebyggeri Den pædagogiske p overlægger Mening motiverer Lysten driver os, og vi prøver og fejler og prøver igen, indtil vi er tilfredse med løsningen. Når r vi arbejder hårdt h og lærer l effektivt,

Læs mere

Silver, det stærkeste og mest alsidige reolsystem til opbevaring af paller

Silver, det stærkeste og mest alsidige reolsystem til opbevaring af paller Silver, det stærkeste og mest alsidige reolsystem til opbevaring af paller Med Silver pallereol opnås optimal bæreevne og holdbarhed Selvfølgelig har formålet med udviklingen af Silver pallereol været

Læs mere

Børnemiljørapport for Kridthuset Indledning. Børnemiljøvurdering

Børnemiljørapport for Kridthuset Indledning. Børnemiljøvurdering Børnemiljørapport for Kridthuset Indledning. Vores fokus i forbindelse med indretningen i børnehaven har været at forsøge at skabe muligheder og rammer for læring, ved at etablere forskellige læringsmiljøer.

Læs mere

Innovation for system integration

Innovation for system integration Innovation for system integration PERFORMANCE MADE SMARTER PR backplane En brugervenlig og pålidelig monteringsløsning mellem DCS/PLC/SIS systemet og Ex barrierer /signalisolatorer TEMPERATUR EX BARRIERER

Læs mere

MOMO ER LET AT FORSTÅ MOMO HAR KUN 5 SIDER. Dashboard. Nyt forløb. Find forløb. Forløbskalender. Elevplan

MOMO ER LET AT FORSTÅ MOMO HAR KUN 5 SIDER. Dashboard. Nyt forløb. Find forløb. Forløbskalender. Elevplan 2 SYSTEMATIC 3 MOMO ER LET AT FORSTÅ MOMO HAR KUN 5 SIDER Læringsplatformen MoMo har et enkelt og intuitivt design. Du får nemt et overblik over dine muligheder, og det er enkelt at navigere rundt i MoMo

Læs mere

CUBE PARKOUR SYSTEM. Motivation til læring og fri bevægelse

CUBE PARKOUR SYSTEM. Motivation til læring og fri bevægelse CUBE PARKOUR SYSTEM Motivation til læring og fri bevægelse Forord Børn og unge i Danmark bevæger sig ikke nok. I øjeblikket er omkring 20% af alle børn og unge overvægtige, 8% er svært overvægtige - og

Læs mere

Karakterbogen. Netværk E, Teknisk EUD grundforløb. Elevtrivselsundersøgelser Udarbejdet af ASPEKT R&D

Karakterbogen. Netværk E, Teknisk EUD grundforløb. Elevtrivselsundersøgelser Udarbejdet af ASPEKT R&D Karakterbogen Netværk E, Teknisk EUD grundforløb Elevtrivselsundersøgelser 21 Udarbejdet af ASPEKT R&D Læsevejledning Karakterbogen Elevtrivselsundersøgelse 21 Netværk E, Teknisk EUD grundforløb Benchmarkingrapporten

Læs mere

Digitale medier i Valhalla

Digitale medier i Valhalla Indhold Digitale medier i Valhalla... 3 Pædagogiske redskaber... 4 Ipadén... 5 Computer... 5 Projektor... 5 MitNyborg... 6 Facebook... 6 Digitale medier i Valhalla fremover... 7 2 Digitale medier i Valhalla

Læs mere

SANGILL DESIGN NYHEDER 2013/14

SANGILL DESIGN NYHEDER 2013/14 SANGILL DESIGN - Møbler til lærende miljøer i fremtidens skoler og institutioner NYHEDER 2013/14 SANGILL DESIGN ApS Kejlstrup vej 21 8410 Rønde tlf: +45 8674 0903 sangilldesign.dk Om Sangill Design : Sangill

Læs mere

Innovative læringsmiljøer på

Innovative læringsmiljøer på Innovative læringsmiljøer på EJBY SKOLE 1 ejby skole kommunikation, styling og læring Skaberkraft.dk og Kinnarps A/S har skabt et spændende ungemiljø på Ejby Skole. ejby skole 2 2 1 Skaberkraft.dk har

Læs mere

Praksisforsøgsbeskrivelse

Praksisforsøgsbeskrivelse Praksisforsøgsbeskrivelse DATO: 01.06.2018 Stengård Skole 1. Titel på praksisforsøget Rum til læring 2. Ansøger Stengård Skole. Skoleleder, Claus Møller Første årgang Maria Frandsen, Mikkel Beckmann, Søren

Læs mere

Værd at vide... www.efg.dk. Fleksible kontormøbler

Værd at vide... www.efg.dk. Fleksible kontormøbler Værd at vide... www.efg.dk Fleksible kontormøbler Kontorets ABC De fleste mennesker køber kun kontormøbler få gange i deres liv og da det er en vigtig investering, skal resultatet også være bedst muligt.

Læs mere

Resultat elevtrivsel Landmand 2.H JMF2-11 februar 2012 Frekvensanalyse (9 besvarelser svarende til 45 %)

Resultat elevtrivsel Landmand 2.H JMF2-11 februar 2012 Frekvensanalyse (9 besvarelser svarende til 45 %) Resultat elevtrivsel Landmand 2.H JMF2-11 februar 2012 Frekvensanalyse (9 besvarelser svarende til 45 %) 1. Er du kvinde eller mand? 2. Hvor gammel er du? - Skriv din alder... 20.00 19.00 19.00 25.00 20.00

Læs mere

I gennemsnit bruges 5,4 timer om ugen i et mødelokale. Kilde: Futuresource Corporate AV End User Perspectives

I gennemsnit bruges 5,4 timer om ugen i et mødelokale. Kilde: Futuresource Corporate AV End User Perspectives I gennemsnit bruges 5,4 timer om ugen i et mødelokale. Kilde: Futuresource Corporate AV End User Perspectives det perfekte mødelokale Tænk, hvis du kunne bruge arbejdslivets mange møder på ideer og beslutninger,

Læs mere

KULTUR, LÆRING, FORMIDLING, KOMMUNIKATION, OPHOLD

KULTUR, LÆRING, FORMIDLING, KOMMUNIKATION, OPHOLD www.annereinholdt.design Agerbæk Bibliotek_Indretning KULTUR, LÆRING, FORMIDLING, KOMMUNIKATION, OPHOLD www.annereinholdt.design Kontaktoplysninger Anne Reinholdt Arkitekt cand. arch. & Designer Saltgade

Læs mere

Resultat elevtrivsel Landbrugsuddannelsen alle 2012 Frekvensanalyse (46 besvarelser svarende til 66,7 %)

Resultat elevtrivsel Landbrugsuddannelsen alle 2012 Frekvensanalyse (46 besvarelser svarende til 66,7 %) Resultat elevtrivsel Landbrugsuddannelsen alle 2012 Frekvensanalyse (46 besvarelser svarende til 66,7 %) 1. Er du kvinde eller mand? 2. Hvor gammel er du? - Skriv din alder... 20 19 19 25 20 19 20 20 20

Læs mere

FSC certificeret birkekrydsfiner Dansk design og kvalitet Sikkerhedsgodkendt af Dansk Teknologisk Institut

FSC certificeret birkekrydsfiner Dansk design og kvalitet Sikkerhedsgodkendt af Dansk Teknologisk Institut FSC certificeret birkekrydsfiner Dansk design og kvalitet Sikkerhedsgodkendt af Dansk Teknologisk Institut One Wood Furniture producerer møbler af høj dansk kvalitet og skaber fleksible løsninger der passer

Læs mere

EN VERDEN AF MULIGHEDER

EN VERDEN AF MULIGHEDER EN VERDEN AF MULIGHEDER EN VERDEN AF MULIGHEDER Kom ind og se Fumac s univers af muligheder for spændende indretninger i det private såvel som i det offentlige rum. 2 I Fumac har vi en årelang tradition

Læs mere

Madglæde i gode rammer

Madglæde i gode rammer Hjemkundskab Madglæde i gode rammer Hjemkundskab er et unikt fag i folkeskolen, hvor eleverne skal lære at klare sig selv som fremtidens forbrugere. De centrale områder i faget er måltider, livskvalitet,

Læs mere

Case study Philips Workplace Innovation. Beliggenhed Philips Lighting. København, Danmark LED-armaturer og -lyskilder

Case study Philips Workplace Innovation. Beliggenhed Philips Lighting. København, Danmark LED-armaturer og -lyskilder Case study Philips Workplace Innovation Beliggenhed Philips Lighting København, Danmark LED-armaturer og -lyskilder Forbedret belysning er et af de mest effektive midler til at skabe et bedre arbejdsmiljø.

Læs mere

Messer Udstillinger Print

Messer Udstillinger Print Messer Udstillinger Print 1 Stærke og fleksible løsninger tilbyder stærke og fleksible løsninger, når opgaven er visuel profilering til konferencer, udstillinger, messer eller produktpræsentationer. Med

Læs mere

EN VERDEN AF MULIGHEDER

EN VERDEN AF MULIGHEDER EN VERDEN AF MULIGHEDER EN VERDEN AF MULIGHEDER Kom ind og se Fumac s univers af muligheder for spændende indretninger i det private såvel som i det offentlige rum. 2 I Fumac har vi en årelang tradition

Læs mere

ELEMENTER Jeg vælger fonten Raleway, som er en af Googles mange gratis webfonte. Det er en grotesk skrift, som især bruges til websites, da de på

ELEMENTER Jeg vælger fonten Raleway, som er en af Googles mange gratis webfonte. Det er en grotesk skrift, som især bruges til websites, da de på Grafisk design Design af hjemmeside til indretningsarkitekt med firma navn enrico indret, som jeg tidligere har designet logo for. Firmaet laver udelukkende erhvervsindretning og målgruppen for sitet er

Læs mere

Fleksible køkkensystemer

Fleksible køkkensystemer Fleksible køkkensystemer til ældreboliger, institutioner og private Erfaring og know-how Better ways to better days Detaljebilleder: Gode detaljer er altafgørende for et velfungerende køkken. Store, enkle

Læs mere

Principper for en sundhedspædagogik for gruppebaserede patientuddannelser på sygehusene i Region Sjælland

Principper for en sundhedspædagogik for gruppebaserede patientuddannelser på sygehusene i Region Sjælland Principper for en sundhedspædagogik for gruppebaserede patientuddannelser på sygehusene i Region Sjælland Introduktion Dette dokument beskriver de sundhedspædagogiske principper, som Region Sjællands gruppebaserede

Læs mere

InfoGalleri i detaljer

InfoGalleri i detaljer InfoGalleri i detaljer InfoGalleri er et digitalt formidlingsværktøj, der hjælper dig til at kommunikere bedre med dine brugere ved brug af storskærme. Ved hjælp af vores brugervenlige redaktionsværktøj,

Læs mere