Referat af Studienævnsmøde Teologi d. 9. marts 2016

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af Studienævnsmøde Teologi d. 9. marts 2016"

Transkript

1 Referat af Studienævnsmøde Teologi d. 9. marts 2016 Til stede: Jakob Engberg (stedfortrædende studienævnsformand), Anders-Christian Jacobsen (suppleant), Else K. Holt (suppleant), Søren Jensen (næstformand), Simon Jylov, Ida Høyrup, Kristoffer Vinther Olesen (studievejleder), Susanne Vork Svendsen (studienævnssekretær) Fraværende med afbud: Ulrik Nissen (studienævnsformand), Kasper Bro Larsen, Liselotte Malmgart (studieleder) Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referater (bilag 1) 3. Meddelelser v/studienævnsformanden 4. Orientering v/studielederen 5. Nyt fra studievejlederne 6. Nyt fra de studerende 7. Dispensationer (bilag 2a og 2b) 8. Vedr. Teologiens metoder (bilag 3) 9. Prodekan Niels Lehmann er inviteret til næste SN-møde på IKS d. 9. marts kl til at komme og holde oplæg og drøfte de kommende udfordringer på Arts. På vegne af formandskabet for studienævnet inviteres TEO s studienævn til at deltage i drøftelsen. IKS-Studienævnsmøde foregår i Årsager til frafald på BA-uddannelsen 11. Rekruttering 12. Semesterstartsarrangement 13. Ønsker studievejlederne fortsat at varetage cheftutorjobbet? 14. Evalueringsrapport 15. Faglige arrangementer/faglige dage 16. Evt. Ad 1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. Der var enighed om, at rækkefølgen var betinget af, hvad det var muligt at nå inden mødet med prodekanen og IKS-SN. Referatet har dog bevaret den oprindelige rækkefølge. Ad 2. Godkendelse af referater (bilag 1) Efter rettelse af en enkelt stavefejl blev referatet godkendt. Ad 3. Meddelelser v/studienævnsformanden a. Dan Enok Sørensen har meldt sig som VIP-repræsentant til trivselsudvalget. Søren Jensen kunne supplere med, at også René Falkenberg har meldt sig. Søren Jensen har henvendt sig til Lene Kühle vedr. evt. samarbejde, men har ikke fået svar. Arbejdet går derfor i gang på teologi. Søren Jensen indkalder til første møde. b. Søren Jensen refererede kort fra mødet med aftagerpanelet d. 8. marts, hvor punktet vedr. præstemangel fyldte en del.

2 Ad 4. Orientering v/studielederen Da Liselotte Malmgart ikke kunne deltage i mødet, havde hun sendt mail med følgende Orienteringspunkter: a. Digital eksamen Alle skriftlige opgaver afleveres digitalt til sommer, undtagen enkelte stedprøver. Mht. til specialer gælder det også alle på IKS undtagen filosofi og idehistorie. b. Specialer Selvom dekanatet ikke har meldt ud endnu, bliver specialereglerne ændret, så en KA skal afsluttes med udgangen af juni / januar for alle der indgår specialekontrakt fra 1.sep 2016 og frem. Vi regner med at der fastsættes deadlines for specialeforløbet, så specialet skal afleveres 2.januar / 1. juni og bedømmes på 4 uger. c. Strategiske projekter diskuteres i UU ARTS 15. marts; derfra indstilling til AU Uddannelsesudvalg IKS har indsendt 5 projekter: "Kvalitetssikring af praktik" inkl. overvejelse af nye fælles rammer pga fremdriftsreformen og ændrede specialeperiode. "Kvote 2" der skal generes mere samlet viden om mulige udviklingstiltag og fastholdelsesstrategier, der kan iværksættes i regi af Kvote 2-systemet med henblik på at nedbringe frafaldet. "Tilrettelæggelse af BA projekt" på mange fag er der forholdsvis mange studerende (op til 30%) der bruger 2 eksamensforsøg på BA projekt, mens % af studerende på andre fag afleverer og består 1. forsøg. Formålet er at skabe et overblik over best practice i BA processen, der har betydning for rettidig aflevering. "Pilotprojekt på elitespor" (arkæologi) "Brug af online script-learning tools and apps associated with script learning" (Asienstudier) Alle projekter skal samfinansieres 50 % af instituttet, og der er en samlet pulje for hele Aarhus Universitet på 1,4 mill kr. Det er derfor usandsynligt, at vi kommer igennem med mere end 1-2 projekter. Studienævnet opfordrede til, at punktet vedr. specialer skal kommunikeres til såvel studerende som undervisere så hurtigt som muligt. Ad 5. Nyt fra studievejlederne a. U-Days er afholdt vældig fin evaluering, ca. 20 besøgende b. Studievejlederne får mange henvendelser vedr. overflytning eller optagelse på teologi c. Også henvendelser vedr. optagelse på diakoni Ad 6. Nyt fra de studerende Første møde med årgangsrepræsentanterne er afholdt og gik godt. Fem årgangsrepræsentanter deltog. Forslag til navn: Forenede årgange. Forslag til aktiviteter: - Etablering af mentorordning - Deltagelse i planlægning af semesterstarts- og julefest - Meget gerne kontakt med aftagere (primært Folkekirken)

3 Ad 7. Dispensationer (bilag 2a og 2b) Listerne fra FU-møderne 18. februar og 1. marts blev gennemgået. Ad 8. Vedr. Teologiens metoder (bilag 3) Hæftet er til salg i Stakbogladen. Jeppe Bach Nikolajsen er velkommen til at bruge hæftet. Mikkel Pade kan evt. være behjælpelig vedr. bestilling af det ønskede antal eksemplarer. Susanne Vork Svendsen kontakter Jeppe Bach Nikolajsen vedr. ovenstående og gør i samme forbindelse opmærksom på, at en ny revideret udgave af hæftet er under udarbejdelse. Revision af hæftet tages op på kommende lærermøde. Studienævnet vil opfordre til, at Kirstine Helboe Johansen og Else K. Holt deltager i arbejdsgruppen. Ad 9. Prodekan Niels Lehmann er inviteret til næste SN-møde på IKS d. 9. marts kl til at komme og holde oplæg og drøfte de kommende udfordringer på Arts. På vegne af formandskabet for studienævnet inviteres TEO s studienævn til at deltage i drøftelsen. IKS-Studienævnsmøde foregår i Prodekanen indledte med et oplæg om status og fremadrettede udfordringer på ARTS, hvorefter der var mulighed for debat. Debatten handlede om følgende emner: Elite/talent: Lovudkastet ser ud til at give mulighed for to variationer, nemlig en regulær eliteuddannelse og et talentspor. En udmelding fra ministeren tyder på, at der måske kommer til at følge penge med. Opbygning af eliteuddannelser vil blive meget ressourcetung, hvor der i forbindelse med talentspor mere er tale om genbrug af eksisterende kurser. Alt tyder på, at AU går talentsporsvejen. Her vil der blive mulighed for, at studerende kan opnå Honours, hvis de tager ekstra 30 ECTS på BA og 20 ECTS på KA. Talentspor vil blive for max. 5 % af de studerende. Ændringer i studiestruktur: Ændringer i studiestrukturen kommer formentlig til at ske på tilvalg, sidefag og profilsemesteret. De største problemer er forbundet med ændringer af tilvalg på bacheloruddannelserne. Det er dog endnu uvist, hvordan det lander, da studienævnene var meget kritiske i forhold til arbejdsgruppens rapport. HUM-fag: HUM-fag vil ikke blive fjernet, men der skal ske en kvalitetssikring, så de fremadrettet kan anvendes bedre. Profilsemester: Et udspil til ændring af profilfagssemesteret kunne være, at profilen (profilfag eller projektorienteret forløb) udgør 20 ECTS og et specialeforberedende forløb på 10 ECTS. Profildelen skal afholdes i første del af semesteret, mens det specialeforberedende forløb bliver sidst i semesteret. Projektorienterede forløb vil få mulighed for allerede at begynde i juni/juli. Det er i den forbindelse vigtigt at komme i dialog med praktiskstederne om ændrede datoer fremadrettet. Specialeproces: Ændringer af specialeprocessen afventer, hvad status bliver for profilsemesteret. Fakultetsledelsen behandler dette i uge 11, hvorefter det kommer i høring i nævnene. Udmelding af ændringerne

4 haster, da E16 og F17 allerede er ved at blive planlagt, bl.a. fordi de studerende pt. søger om godkendelse af praktikpladser og internationale valgfag. Det kan derfor blive vanskeligt at friholde januar 2017 for eksamener, og dermed sikre de studerende mulighed for at påbegynde specialet før 1. feb. Det er stadig meningen, at specialet skal udgøre ca. 6 måneders arbejde. Det skal derfor påbegyndes i 3. semester, da afleveringsfristen i F17 bliver 1. juni, så uddannelsen kan afsluttes i juni Det kunne oplyses, at 1-årige specialer ikke er en mulighed på Arts med den nuværende lovgivning. Max. studietid: Maksimale studietider er under revision. Hvis målet om reduktion af samlet studietid skal nås, bliver det nødvendigt at blive stramme op, så alle studerende uden særlig forhold blive færdig til nogenlunde normeret tid. Maksimale studietider ser derfor ud til at lande på normeret tid + ½ år på både BA og KA. I øjeblikket arbejdes der under vicedirektøren på et udspil, som kommer i høring. Foreligger der usædvanlige forhold, vil der også fremadrettet være mulighed for dispensation. Det blev efterspurgt, at beslutninger så hurtigt som muligt bliver meldt klart ud, hvilket prodekanen erklærede sig helt enig i. Ad 10. Årsager til frafald på BA-uddannelsen Punktet blev udskudt til kommende møde Ad 11. Rekruttering Søren Jensen refererede kort fra uddannelsesdagen bl. a. om bedre match og om enkelte forslag til tiltag: - Ambassadørkorps der kan tage på besøg på gymnasier for at fortælle om teologistudiet, studieliv m.m. - Genoptage deltagelse i Det rullende Universitet - En solid tryksag (Bjarke Paarup luftede på mødet med aftagerpanelet muligheden for at søge penge til en rekrutteringskampagne) - Små filmklip til hjemmesiden evt. også på Youtube - Reklamere mere bredt f. eks. Ud at se med DSB - Deltage på uddannelsesmesser gerne både præster og studerende Det blev besluttet at nedsætte en arbejdsgruppe. Søren Jensen og Simon Jylov kontakter årgangsrepræsentanterne. Emnet tages op på kommende lærermøde. Jakob Engberg kontakter Ulrik Nissen og Ulrik Vosgerau m.h.p. realisering af idéer. Ad 12. Semesterstartsarrangement Simon Jylov tager kontakt til religionsvidenskab for at spørge, hvilke tanker man der gøre sig vedr. semesterstart. Ad 13. Ønsker studievejlederne fortsat at varetage cheftutorjobbet? Punktet tog ikke lang tid, da studievejledernes svar var: Ja. Ad 14. Evalueringsrapport Vedr. Teologiens grundtemaer og fagets sammenhæng med introduktionsfaget: Der bør udpeges en tovholder, der kan sikre denne sammenhæng. Ulrik Nissen opfordres til at finde/udpege en sådan tovholder. Det skal tydeliggøres, at de to fag hænger sammen.

5 Det vil være ønskeligt, at Teologiens grundtemaer har samme underviser et par gange. Generelt: På kommende lærermøde bedes underviserne fremover udvise bedre praksis omkring optælling og refleksion. Ligeledes bedes underviserne huske den mundtlige midtvejsevaluering på alle kurser. Ulrik Nissen opfordres til at give de enkelte undervisere feed-back på de indleverede evalueringsrapporter. Ad 15. Faglige arrangementer/faglige dage Punktet blev udskudt til kommende møde. Ad 16. Evt. Punkter til næste møde: - Semesterstartsarrangement - Årsager til frafald på BA-uddannelsen - Faglige arrangementer/faglige møder - Portfolio-eksamen (jf. referat fra Uddannelsesdagen) Ref.: SVS

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde Mødeleder: Ulrik Nissen Referent: Susanne Vork Dato: 30. marts 2017 Varighed: 13.00 15.30 Tilstedeværende: Ulrik Nissen (studienævnsformand), René Falkenberg,

Læs mere

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde Mødeleder: Ulrik Nissen Referent: Susanne Vork Dato: 19. juni 2018 Varighed: 13.00 15.30 Tilstedeværende: Ulrik Nissen (studienævnsformand), Kirstine Helboe,

Læs mere

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde. Afbud: Kristoffer Vinther Olesen (studievejleder), Maria Svane-Christiansen (studievejleder)

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde. Afbud: Kristoffer Vinther Olesen (studievejleder), Maria Svane-Christiansen (studievejleder) Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde Mødeleder: Ulrik Nissen Referent: Susanne Vork Dato: 2. marts 2017 Varighed: 13.00 15.30 Tilstedeværende: Ulrik Nissen (studienævnsformand), Jakob Engberg,

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 9. marts , 516 Studienævnsmøde i Studienævnet ved Institut for Kultur og Samfund

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 9. marts , 516 Studienævnsmøde i Studienævnet ved Institut for Kultur og Samfund Møde den: 9. marts 2016 1461, 516 Studienævnsmøde i Studienævnet ved Institut for Kultur og Samfund Referat Til stede: Christina Fiig, Niels Brimnes, Felix Riede, Lene Kühle, Jens Seeberg, Anemone Platz,

Læs mere

Referat af Studienævnsmøde Teologi d. 10. februar 2016

Referat af Studienævnsmøde Teologi d. 10. februar 2016 Referat af Studienævnsmøde Teologi d. 10. februar 2016 Til stede: Ulrik Nissen (studienævnsformand), Kasper Bro Larsen (til kl. 14.00), Jakob Engberg, Søren Jensen (næstformand), Simon Jylov, Ida Høyrup,

Læs mere

Bilag 1. Mødetype: Studienævnsmøde Teologi. Mødeleder: Ulrik Nissen Referent: Susanne Vork Svendsen Dato: 14. november 2016 Varighed:

Bilag 1. Mødetype: Studienævnsmøde Teologi. Mødeleder: Ulrik Nissen Referent: Susanne Vork Svendsen Dato: 14. november 2016 Varighed: Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Mødeleder: Ulrik Nissen Referent: Susanne Vork Svendsen Dato: 14. november 2016 Varighed: 14.15 16.00 Tilstedeværende: Ulrik Nissen (studienævnsformand), Jakob Engberg,

Læs mere

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde. Fraværende med afbud: Jeppe N. Stokholm (uddannelseskonsulent)

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde. Fraværende med afbud: Jeppe N. Stokholm (uddannelseskonsulent) Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde Mødeleder: Ulrik Nissen Referent: Susanne Vork Dato: 14. november 2017 Varighed: 14.00 16.00 Tilstedeværende: Ulrik Nissen (studienævnsformand), Jakob Engberg,

Læs mere

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde. Fraværende med afbud: Liselotte Malmgart (studieleder)

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde. Fraværende med afbud: Liselotte Malmgart (studieleder) Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde Mødeleder: Ulrik Nissen Referent: Susanne Vork Dato: 14. marts 2018 Varighed: 13.00 15.30 Tilstedeværende: Ulrik Nissen (studienævnsformand), Kirstine Helboe,

Læs mere

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde Mødeleder: Ulrik Nissen Referent: Susanne Vork Dato: 14. august 2018 Varighed: 13.00 15.30 Tilstedeværende: Ulrik Nissen (studienævnsformand), Kirstine Helboe,

Læs mere

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde Mødeleder: Ulrik Nissen Referent: Anne Bjørn Dato: 12. december 2017 Varighed: 10.00 15.00 Tilstedeværende: Ulrik Nissen (studienævnsformand), Jakob Engberg,

Læs mere

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde. Afbud:, Liselotte Malmgart (studieleder)

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde. Afbud:, Liselotte Malmgart (studieleder) Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde Mødeleder: Referent: Susanne Vork Dato: 27. april 2017 Varighed: 13.00 15.30 Tilstedeværende: (studienævnsformand), René Falkenberg, Jakob Engberg, Ida Høyrup,

Læs mere

Udkast til referat af Studienævnsmøde Teologi d. 21. oktober 2015

Udkast til referat af Studienævnsmøde Teologi d. 21. oktober 2015 Udkast til referat af Studienævnsmøde Teologi d. 21. oktober 2015 Til stede: Ulrik Nissen (studienævnsformand), Kasper Bro Larsen, Jakob Engberg, Søren Jensen (næstformand), Simon Jylov, Christel Elisabeth

Læs mere

Referat af Studienævnsmøde Teologi d. 17. marts 2015

Referat af Studienævnsmøde Teologi d. 17. marts 2015 Referat af Studienævnsmøde Teologi d. 17. marts 2015 Til stede: Ulrik Nissen(studienævnsformand), Kasper Bro Larsen, Jakob Engberg, Søren Jensen(næstformand), Simon Jylov, Julie Bostrup, Naja Bisgaard

Læs mere

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde. Ulla Smidt og Hans Jørgen Lundager Jensen deltog under punkt 4.2

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde. Ulla Smidt og Hans Jørgen Lundager Jensen deltog under punkt 4.2 Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde Mødeleder: Ulrik Nissen Referent: Susanne Vork Dato: 24. maj 2017 Varighed: 9.00 12.00 Tilstedeværende: Ulrik Nissen (studienævnsformand), René Falkenberg,

Læs mere

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde. Fraværende med afbud: Signe Nøhr Villebro

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde. Fraværende med afbud: Signe Nøhr Villebro Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde Mødeleder: Ulrik Nissen Referent: Susanne Vork Dato: 18. december 2018 Varighed: 13.00 15.30 Tilstedeværende: Ulrik Nissen (studienævnsformand), René Falkenberg,

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 30. maj 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 30. maj 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 30. maj 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden kl. 9 til 9.05 2. Projektorienterede forløb (drøftelsespunkt) kl. 9.05 til 9.30 3.

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 23. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Navnerunde og kort orientering om studienævnets arbejde kl. 9 til kl. 9.10 1.1 Velkommen og navnerunde 1.2

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: studerende Ina Holden (afbud) og studievejleder Sidsel Bøge REFERAT

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: studerende Ina Holden (afbud) og studievejleder Sidsel Bøge REFERAT Møde den: 20. februar, 2014, kl. 14.15-16.15 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 25. april 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 25. april 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 25. april 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden kl. 9 til 9.05 2. Transformation af profilfagene på Arts (drøftelsespunkt) kl. 9.05

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 16. december 2015. Til stede: Trond Beldo Klausen, Jakob Skjøtt-Larsen, Anja

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Ordinært møde i studienævnet ved Institut for Kultur og Samfund 13. marts 2013

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Ordinært møde i studienævnet ved Institut for Kultur og Samfund 13. marts 2013 Ordinært møde 3-2013 i studienævnet ved Institut for Kultur og Samfund 13. marts 2013 REFERAT Til stede: Morten Haugaard Jeppesen, Lene Kühle, Mette Svart Kristiansen, Anemone Platz, Claus Møller Jørgensen,

Læs mere

Uddannelsesrådet for odontologi og tandpleje

Uddannelsesrådet for odontologi og tandpleje Uddannelsesrådet for odontologi og tandpleje I henhold til Københavns Universitets bestyrelses beslutning af 15. december 2011 om oprettelse af uddannelsesråd på Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet etableres

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Ordinært møde den 12. februar 2014 Studienævnet ved Institut for Kultur og Samfund

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Ordinært møde den 12. februar 2014 Studienævnet ved Institut for Kultur og Samfund Ordinært møde 2014-2 den 12. februar 2014 Studienævnet ved Institut for Kultur og Samfund REFERAT Til stede: Claus Møller Jørgensen, Kirstine Nielsen, Mette Svart Kristiansen, Petter Bugge, Ole Høiris,

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 21. marts 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 21. marts 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 21. marts 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Opfølgning på referat og godkendelse af dagsorden 2. Planlægning: Samarbejde mellem UVA/EKA, afdelingsledere,

Læs mere

Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver, Morten Frydenberg, Viola Burau og Helle Terkildsen

Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver, Morten Frydenberg, Viola Burau og Helle Terkildsen Møde den: 18. juni 2015, kl. 11.00 13.00 Bygning 1264, lokale 220 Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab REFERAT Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver, Morten Frydenberg, Viola Burau og Helle Terkildsen

Læs mere

Studienævnsmøde den 27. juni Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 27. juni Sted: Anne Kjølby. Referent:

Studienævnsmøde den 27. juni Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 27. juni Sted: Anne Kjølby. Referent: I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsmøde den 27. juni 2012 M Ø D E R E F E R A T 27. JUNI 2012 Forum Studienævnet

Læs mere

IKS Institutforum Ordinært møde d. 15. juni 2017

IKS Institutforum Ordinært møde d. 15. juni 2017 IKS Institutforum Ordinært møde d. 15. juni 2017 Mødeleder: Annette Skovsted Hansen Referent: Camilla Dimke Dato: 15. juni 2017 Varighed: 13.00-15.30 Tilstedeværende: Annette Skovsted Hansen Bjarke Paarup

Læs mere

Fraværende med afbud: Thomas Schwarz Wentzer, Nana Munkholm Grave Madsen

Fraværende med afbud: Thomas Schwarz Wentzer, Nana Munkholm Grave Madsen Ordinært studienævnsmøde 2016-1 den 20. januar 2016 kl. 14.00-16.00 Studienævnet ved Institut for Kultur og Samfund Lokale 1461-516 Referat Til stede: Lene Kühle, Anemone Platz, Christina Fiig, Karen Gram-Skjoldager,

Læs mere

IKS Institutforum Ordinært møde d. 30. august 2017

IKS Institutforum Ordinært møde d. 30. august 2017 IKS Institutforum Ordinært møde d. 30. august 2017 Mødeleder: Annette Skovsted Hansen Referent: Camilla Dimke Dato: 30. august 2017 Varighed: 13.00-15.30 Tilstedeværende: Annette Skovsted Hansen Bjarke

Læs mere

Fraværende: Malene Kjær (afbud), Erik Elgaard Mikkelsen (afbud) og Thomas Munch (afbud)

Fraværende: Malene Kjær (afbud), Erik Elgaard Mikkelsen (afbud) og Thomas Munch (afbud) Møde den: 29. juni 2015, kl. 12.00-14.00 Lokale 345, Dalgas Avenue Møde i studienævnet for Idræt Referat Deltagere VIP: Kristian Raun Thomsen, Henrik Sørensen og Sine Agergaard Deltagere studerende: Nikolaj

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. oktober, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. oktober, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Møde den: 23. oktober, 2013, kl. 15.15-17.15 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 09. december 2015, /516 Studienævnsmøde i Studienævnet ved Institut for Kultur og Samfund

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 09. december 2015, /516 Studienævnsmøde i Studienævnet ved Institut for Kultur og Samfund Møde den: 09. december 2015, 13.00-16.00 1461/516 Studienævnsmøde i Studienævnet ved Institut for Kultur og Samfund Referat Til stede: Lene Kühle, Anemone Platz, Christina Fiig, Bodil Selmer, Felix Riede,

Læs mere

IKS Institutforum 24. februar 2016 Referat

IKS Institutforum 24. februar 2016 Referat IKS Institutforum 24. februar 2016 Referat Mødeleder: Bjarke Paarup/ Annette Skovsted Hansen Referent: Camilla Dimke Dato: 24. februar 2016 Varighed: 12.00-13.45 Tilstedeværende: Annette Skovsted Hansen

Læs mere

Referat af konstituerende møde i Det Juridiske Fagstudienævn

Referat af konstituerende møde i Det Juridiske Fagstudienævn Referat af konstituerende møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 16. februar 2016, kl. 13-15 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen (studieleder og formand)

Læs mere

Der var udsendt skriftligt materiale om afholdelse af Valg ved AU. Valgliste skal være indsendt senest d. 6. nov. kl

Der var udsendt skriftligt materiale om afholdelse af Valg ved AU. Valgliste skal være indsendt senest d. 6. nov. kl Ordinært studienævnsmøde 2015-9 den 7. oktober 2015 kl. 14.00-16.00 Studienævnet ved Institut for Kultur og Samfund Lokale 4206-125 Referat Til stede: Lene Kühle, Karen Gram-Skjoldager, Thomas Schwarz

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 10. februar /516 Studienævnsmøde i Studienævnet ved Institut for Kultur og Samfund

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 10. februar /516 Studienævnsmøde i Studienævnet ved Institut for Kultur og Samfund Møde den: 10. februar 2016 1461/516 Studienævnsmøde i Studienævnet ved Institut for Kultur og Samfund Referat Til stede: Christina Fiig, Thomas Schwarz Wentzer, Niels Brimnes, Felix Riede, Lene Kühle,

Læs mere

Referat af 5. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 20. juni 2016, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 5. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 20. juni 2016, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 5. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 20. juni 2016, kl. 13-15 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen (studieleder

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2016) Stud.theol. Thomas Neergaard (næstformand) Stud.theol. Benedicte Holm Glæsel Stud.theol. Anne Sofie Aagaard

Læs mere

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Mejer Frederiksen, Signe Marie Hinge (studievejleder)

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Mejer Frederiksen, Signe Marie Hinge (studievejleder) Møde den: 13. november 2015 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Simon Nørby, Lene Myong, Kristine Kousholt, Anne Maj Nielsen (afdelingsleder), Nina

Læs mere

Deltagere studerende: Christian Hoe, Ulisa Jeyaratnam, Amalie Hahn Jensen, Anders Thastum Vedsted

Deltagere studerende: Christian Hoe, Ulisa Jeyaratnam, Amalie Hahn Jensen, Anders Thastum Vedsted Møde den: 15. august 2017, kl. 14.00 17.00 Bygning og lokale: 1260-310 Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab Referat Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver, Morten Frydenberg, Viola Burau og Loni Leddere

Læs mere

Referat af 3. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 24. marts 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 3. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 24. marts 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 3. møde i Det Juridiske Fagstudienævn 2017 Tid: 24. marts 2017, kl. 10-11 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt.

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. Møde den: 9. oktober, 2014, kl. 15.15-17.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

1. Personsager 2. Opfølgning på dumpeprocent i PA 3. Nye bøger i Anatomi 4. Orientering fra Studieleder 5. Eventuelt

1. Personsager 2. Opfølgning på dumpeprocent i PA 3. Nye bøger i Anatomi 4. Orientering fra Studieleder 5. Eventuelt Møde den: 19. september 2016 kl. 15.30 i Det Odontologiske Studienævn REFERAT Deltagere medlemmer: Eva Karring, Jes Halfdan Nielsen, Irene Dige, Helle Tolboe, Marie Hauge Mårtensson, Louise Trap, Maren

Læs mere

Referat af 7. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 5. oktober 2016, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 247

Referat af 7. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 5. oktober 2016, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 247 Referat af 7. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 5. oktober 2016, kl. 10-11 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 247 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen (studieleder

Læs mere

Referat godkendt. Dagsorden godkendt, dog spørgsmål til relevansen af pkt. 8. Det blev besluttet, at pkt. 8. fastholdes på dagsordenen.

Referat godkendt. Dagsorden godkendt, dog spørgsmål til relevansen af pkt. 8. Det blev besluttet, at pkt. 8. fastholdes på dagsordenen. Uddannelsesudvalgsmøde, Arts Møde den 11. november 2014 kl. 12.00-15.00 Aarhus. Bygning 1431, lokale 021. Videolink: Emdrup A112 Referat Deltagere: Medlemmer af UU, Arts Gæster: Mette Qvist, Artsrådet,

Læs mere

Deltagere VIP: Kristian Raun Thomsen, Sine Agergaard, Henrik Sørensen (deltog fra kl ) og Malene Kjær

Deltagere VIP: Kristian Raun Thomsen, Sine Agergaard, Henrik Sørensen (deltog fra kl ) og Malene Kjær Møde den: 25. februar 2015, kl. 12.00-14.00 Lokale 345, Dalgas Avenue Møde i studienævnet for Idræt Referat Deltagere VIP: Kristian Raun Thomsen, Sine Agergaard, Henrik Sørensen (deltog fra kl. 13.15)

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: lektor Hanne Kronborg Foverskov (afbud), studerende

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: lektor Hanne Kronborg Foverskov (afbud), studerende Møde den: 29. januar, 2010, kl. 13.00-15.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt 10. november 2017, 10:00-12:30. Mødelokale 6B-0-36, Søndre Campus. Sted. Mette Juhl Vedel.

Ordinært studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt 10. november 2017, 10:00-12:30. Mødelokale 6B-0-36, Søndre Campus. Sted. Mette Juhl Vedel. KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2017) Stud.theol. Thomas Neergaard (næstformand) Stud.theol. Søren Frank Jensen Stud.theol. Maria Snejbjerg Louring

Læs mere

Deltagere VIP: Morten Frydenberg (stedfortræder for Studieleder og studienævnsformand), Mette Vinther Skriver, og Loni Leddere

Deltagere VIP: Morten Frydenberg (stedfortræder for Studieleder og studienævnsformand), Mette Vinther Skriver, og Loni Leddere Møde torsdag den: 15. december 2016, kl. 10.15 12.15 Bygning og lokale: Værkstedet, bygn. 1633, lokale 225 Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab Referat Deltagere VIP: Morten Frydenberg (stedfortræder

Læs mere

Øvrige deltagere: Peter Thuborg, Søren Balsløv Fransén, Aske Dahl Sløk, Dinna Sigaard Bruun Hansen (referent).

Øvrige deltagere: Peter Thuborg, Søren Balsløv Fransén, Aske Dahl Sløk, Dinna Sigaard Bruun Hansen (referent). Møde: Tirsdag d. 20. juni 2017 kl. 12.00-15.00 Sted: Emdrup, D120 (link til Aarhus: 1431 021) Emne: Møde i Uddannelsesforum Arts Referat Medlemmer: Niels Overgaard Lehmann (formand), Tina Bering Keiding,

Læs mere

UFA-møde 28. august 2018 Referat

UFA-møde 28. august 2018 Referat UFA-møde 28. august 2018 Referat Mødeleder: Niels Lehmann Referent: Terkel Rørkær Sigh Dato: 28. august 2018 Varighed: 12:00 15:00 Tilstedeværende: Medlemmer Niels Overgaard Lehmann (formand) Christina

Læs mere

Medlemmerne af Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation. Referat af møde nr. 3 i Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation

Medlemmerne af Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation. Referat af møde nr. 3 i Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation Medlemmerne af Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation Referat af møde nr. 3 i Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation Tid: Onsdag den 26. april 2017 kl. 13.30 Sted: Bygn. 1483, lokale

Læs mere

Nina Gøtzsche Thiele, Hanne Johansen, Peter Thuborg, Søren Balsløv Fransén, Aske Dahl Sløk, Dinna Sigaard Bruun Hansen (referent).

Nina Gøtzsche Thiele, Hanne Johansen, Peter Thuborg, Søren Balsløv Fransén, Aske Dahl Sløk, Dinna Sigaard Bruun Hansen (referent). Møde den: Tirsdag den 12. januar 2016 kl 12.00-15.00 Sted: Aarhus, 1431 303 Kippen (link til Emdrup D120) Emne: Møde i Uddannelsesudvalget Arts Medlemmer: Niels Overgaard Lehmann (formand), Arne Kjær,

Læs mere

DPU - DANMARKS INSTITUT FOR PÆDAGOGIK OG UDDANNELSE

DPU - DANMARKS INSTITUT FOR PÆDAGOGIK OG UDDANNELSE Side 1/5 Undervisningsevaluering på DPU 2016 Nærværende notat er en sammenfatning af drøftelserne i studienævnet på DPU på baggrund af undervisningsevalueringerne for 2016 behandlet og fremsendt af de

Læs mere

2. Meddelelser 2.1 Nyt fra studienævnet: Udkast til 2017-studieordningens kompetenceprofil skal godkendes på Studienævnsmødet den 16. december 2016.

2. Meddelelser 2.1 Nyt fra studienævnet: Udkast til 2017-studieordningens kompetenceprofil skal godkendes på Studienævnsmødet den 16. december 2016. Møde den: 7. december 2016 D 120 Uddannelsesnævn Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Poul Nissen, Dorte Kousholt, Simon Nørby, Iram Khawaja (suppleant), Anne Maj Nielsen (afdelingsleder),

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. IKS Institutforum Møde den 16. maj 2012 kl Mødelokale: Bygning 1463, lokale 317

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. IKS Institutforum Møde den 16. maj 2012 kl Mødelokale: Bygning 1463, lokale 317 IKS Institutforum Møde den 16. maj 2012 kl. 13.00-15.30 Mødelokale: Bygning 1463, lokale 317 REFERAT Deltagere: Poul Pedersen, Else Marie Wiberg, Birte Poulsen, Armin Geertz, Stine Knudsen, Stig Thøgersen,

Læs mere

HEALTH AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: Torsdag d. 11. oktober 2012 kl Lokale 345 Møde i Studienævnet for Idræt

HEALTH AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: Torsdag d. 11. oktober 2012 kl Lokale 345 Møde i Studienævnet for Idræt Møde den: Torsdag d. 11. oktober 2012 kl. 12.30-15 Lokale 345 Møde i Studienævnet for Idræt REFERAT Til stede: Jan Kahr Sørensen, Henrik Sørensen, Jens B. Christensen, Morten Toft, Aleksander Kokholm Jensen

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Økonomi den 9. september 2014

Referat af møde i Studienævn for Økonomi den 9. september 2014 STUDIENÆVN FOR ØKONOMI 12. september 2014 11. november 2014 pkt. 10 Referat af møde i Studienævn for Økonomi den 9. september 2014 Tilstedeværende: Lone Grønbæk Kronbak, Christian Kronborg, Bjarne Toft,

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde nr. 1 (konstituerende møde) i Fagstudienævnet ved Psykologi

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde nr. 1 (konstituerende møde) i Fagstudienævnet ved Psykologi AARHUS UNIVERSITET Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi Referat af møde nr. 1 (konstituerende møde) i Fagstudienævnet ved Psykologi Tid: Onsdag den 4. februar 2015 kl. 10.15 Sted: Bygn. 1350, lokale

Læs mere

Tid Opgave Kilde Ansvarlig Noter Behandlet på møde Januar

Tid Opgave Kilde Ansvarlig Noter Behandlet på møde Januar Årshjul for uddannelserne under Filosofisk studienævn Godkendt den 11. januar 2018 Opdatere BA-uddannelsens markedsføringssider så de er tilpasset målgruppen Hvilke aktører skal uddannelsen have kontakt

Læs mere

Desuden deltog: Benedicte Fonnesbech-Wulff (BFW) Anton Skovsgaard Christensen (ASC) Afbud: Sheila Aakeson, Simon Turner

Desuden deltog: Benedicte Fonnesbech-Wulff (BFW) Anton Skovsgaard Christensen (ASC) Afbud: Sheila Aakeson, Simon Turner K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Saxo Studienævnet M Ø D E R E F E R A T 14. DECEMBER 2018 Forum Saxo Studienævn SAXO-INSTITUTTET Møde afholdt 19.

Læs mere

Deltagere VIP: Morten Frydenberg (stedfortræder for Studieleder og studienævnsformand), Viola Burau og Loni Leddere

Deltagere VIP: Morten Frydenberg (stedfortræder for Studieleder og studienævnsformand), Viola Burau og Loni Leddere Møde den: 29. august 2016, kl. 9.00 11.00 Bygning 1611, lokale 121b Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab Dagsorden Deltagere VIP: Morten Frydenberg (stedfortræder for Studieleder og studienævnsformand),

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 2. Orientering fra Studienævnets formand

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 2. Orientering fra Studienævnets formand Møde den: 10. juni, 2014, kl. 10.00-12.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor Bente

Læs mere

Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver (Studieleder og studienævnsformand), Morten Frydenberg, Viola Burau og Helle Terkildsen Maindal

Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver (Studieleder og studienævnsformand), Morten Frydenberg, Viola Burau og Helle Terkildsen Maindal Møde den: 9. december 2015, kl. 11.30 13.30 Bygning 1611, lokale 121B Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab REFERAT Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver (Studieleder og studienævnsformand), Morten Frydenberg,

Læs mere

Deltagere VIP: Cecilia Ramlau-Hansen, Kirsten Frederiksen (uddannelsesleder Sygepleje), Kirsten Beedholm, Michael Væth

Deltagere VIP: Cecilia Ramlau-Hansen, Kirsten Frederiksen (uddannelsesleder Sygepleje), Kirsten Beedholm, Michael Væth Møde den: 27. oktober 2015, kl. 8.15-10.15 Aarhus 1633. Værkstedet Emdrup indgang B8, lokale B274 REFERAT Møde i Studienævnet for Sundhedsvidenskab Deltagere VIP: Cecilia Ramlau-Hansen, Kirsten Frederiksen

Læs mere

Revision af studieordninger Arbejdet med revision af studieordning for BA i audiologi og KA i audiologi er gået i gang.

Revision af studieordninger Arbejdet med revision af studieordning for BA i audiologi og KA i audiologi er gået i gang. Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat Emne: Studienævn for Audiologi Dato og tidspunkt: 1. oktober 2018 kl. 12.15 15.00 Sted: Mødelokale Hjernen, WP19, 3. sal Deltagere: Studieleder Ågot Møller

Læs mere

Fraværende: Jeppe Büchert Netterstøm (his), Mathilde Reinecke Tellefsen (Studievejleder,

Fraværende: Jeppe Büchert Netterstøm (his), Mathilde Reinecke Tellefsen (Studievejleder, ARTS Møde den: 20. februar 2019 kl. 12.30-14.00 Lokale 516 Bygning 1461 Uddannelsesnævnsmøde Historie og Klassiske Studier Deltagere: Undervisere: Niels Brimnes (afdelingsleder, his), Mary Hilson (his),

Læs mere

Studienævnsmøde den 19. september Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 19. september Sted: Mødelokale

Studienævnsmøde den 19. september Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 19. september Sted: Mødelokale I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsmøde den 19. september 2012 M Ø D E R E F E R A T 19. SEPTEMBER 2012 Forum Studienævnet

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES

AARHUS UNIVERSITET SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES SCHOOL OF Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Tid: Mandag den 16. marts 2015 kl. 11 Sted: Bygn. 1483, lokale 516 Fagstudienævnet

Læs mere

Tid Opgave Kilde Ansvarlig Noter Behandlet på møde

Tid Opgave Kilde Ansvarlig Noter Behandlet på møde Årshjul for uddannelserne under Filosofisk studienævn Godkendt den 13. marts 2019 Opdatere BA-uddannelsens markedsføringssider så de er tilpasset målgruppen rekruttering og optagelse Fak. + SL + studiesekr.

Læs mere

INSTITUT FOR LÆRING DANMARKS PÆDAGOGISKE UNIVERSITETSSKOLE AARHUS UNIVERSITET REFERAT

INSTITUT FOR LÆRING DANMARKS PÆDAGOGISKE UNIVERSITETSSKOLE AARHUS UNIVERSITET REFERAT Møde den: 21. januar 2011 D 120 Studienævnsmøde Institut for Læring REFERAT Til stede: Charlotte Ringsmose, Eva Viala, Anne Morin, Malou Juelskjær, Kirstine Louise Mei Petersen, Bue Bohr, Lise Lefevre

Læs mere

ARTS AARHUS UNIVERSITET. Godkendt referat

ARTS AARHUS UNIVERSITET. Godkendt referat ARTS Møde den: 20. marts 2019 kl. 12.30-14.00 Lokale 516 Bygning 1461 Uddannelsesnævnsmøde Historie og Klassiske Studier Deltagere: Undervisere: Niels Brimnes (afdelingsleder, his), Mary Hilson (his),

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde i Studienævn for Pædagogik d. 20. august 2014.

Referat fra studienævnsmøde i Studienævn for Pædagogik d. 20. august 2014. Studienævn for Pædagogik Institut for Kulturvidenskaber Campusvej 55 5230 Odense M Tlf.: 6550 2240 www.sdu.dk 20. august 2014 FW/mø Referat fra studienævnsmøde i Studienævn for Pædagogik d. 20. august

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. september Bygning 1261, lokale 118 Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab. Referat

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. september Bygning 1261, lokale 118 Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab. Referat Møde den: 23. september 2014. Bygning 1261, lokale 118 Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab Referat Deltagere: Studieleder Mette Vinther Skriver, Niels Trolle Andersen, Lars Thorup Larsen, Helle Terkildsen

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde. mandag den 6. november 2017

Referat fra studienævnsmøde. mandag den 6. november 2017 Referat fra studienævnsmøde mandag den 6. november 2017 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat fra SN-mødet 3. oktober 3. Evalueringer 4. semester (herunder cybercrime/radikaliserings-spørgsmålet)

Læs mere

Kilde: Delpolitik for rekruttering og optagelse Ansvar for opdatering: Studieleder, Vicestudieleder Kilde: Delpolitik for rekruttering og optagelse

Kilde: Delpolitik for rekruttering og optagelse Ansvar for opdatering: Studieleder, Vicestudieleder Kilde: Delpolitik for rekruttering og optagelse Årshjul for studienævnet for Tysk/Spansk 2018 Opdateret: 02.10.17 Tid Opgave Kilde / Ansvar Opdatere BA-uddannelsens markedsføringssider så de er tilpasset målgruppen Hvilke aktører skal uddannelsen have

Læs mere

Studienævnssekretær Alex K. Tonnesen

Studienævnssekretær Alex K. Tonnesen I N S T I T U T F O R T V Æ R K U L T U R E L L E O G R E G I O N A L E S T U D I E R K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T G O D K E N D T 20. MAJ 2016 Forum: Studienævnet for

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 1. maj 2012 kl Karl Verner Værelset Arts Uddannelsesudvalg. Udkast til referat

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 1. maj 2012 kl Karl Verner Værelset Arts Uddannelsesudvalg. Udkast til referat Møde den: 1. maj 2012 kl. 13-16 Karl Verner Værelset Arts Uddannelsesudvalg Udkast til referat Deltagere: Søs Bayer, Peter Lodberg, Arne Kjær, Unni From, Ken Henriksen, Morten Haugaard Jeppesen, Liselotte

Læs mere

Desuden deltog: Susanne Fjeldsted og Sarah Kjærgaard Pedersen (under behandling af pkt. 3).

Desuden deltog: Susanne Fjeldsted og Sarah Kjærgaard Pedersen (under behandling af pkt. 3). Referat af møde i masterstudienævn fredag den 4. december kl. 10.00-12.00 Til stede: Dennis Ramsdahl, Winni Johansen, Michael Nørager Fraværende: Torsten Kolind Desuden deltog: Susanne Fjeldsted og Sarah

Læs mere

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Studienævnsmøde d. 8. oktober 2018 kl. 09.00-11.00 Kroghstræde 7, Rum 72; FKJ10B lok. 2.21 Deltagere: Lundemark Andersen, Mia Arp Fallov, Søren Juul, Malene Mørk Eriksen, Inger Bruun Hansen, Simone Mengers,

Læs mere

Referat af 4. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 19. maj 2016, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 4. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 19. maj 2016, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 4. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 19. maj 2016, kl. 10-12 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen (studieleder

Læs mere

Det juridiske Fagstudienævn 12. marts 2015

Det juridiske Fagstudienævn 12. marts 2015 Referat af 2. møde i Til stede: Fraværende: Desuden deltog: Studieleder Per Andersen (formand), Studieleder Hanne Søndergaard Birkmose, Torsten Iversen, Helle Bødker Madsen, Valdemar Smith, Pernille Wegener

Læs mere

Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI

Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I M Ø D E R E F E R A T 12. SEPTEMBER 2016 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI Møde

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde mandag den 4. september 2017, kl

Referat fra studienævnsmøde mandag den 4. september 2017, kl Referat fra studienævnsmøde mandag den 4. september 2017, kl. 13.00-15.00 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra SN-mødet 7. juni. 3. Referat fra møde med Aftagerpanelet

Læs mere

Deltagere VIP: Morten Frydenberg (stedfortræder for Studieleder og studienævnsformand), Mette Vinther Skriver, Viola Burau og Loni Leddere

Deltagere VIP: Morten Frydenberg (stedfortræder for Studieleder og studienævnsformand), Mette Vinther Skriver, Viola Burau og Loni Leddere Møde den: 27. oktober 2016, kl. 9.00 11.00 Bygning og lokale: 1260-310 Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab Referat Deltagere VIP: Morten Frydenberg (stedfortræder for Studieleder og studienævnsformand),

Læs mere

Det juridiske Fagstudienævn 13. maj 2015

Det juridiske Fagstudienævn 13. maj 2015 Referat af 4. møde i Det juridiske Fagstudienævn Tid: 13. maj 2015 kl 13.15-15.00 Sted: Bygning 1410, lokale 247 Til stede: Professor Per Andersen (studieleder og formand) Lektor Hanne Søndergaard Birkmose

Læs mere

Referat fra møde i Det psykologiske Studienævn tirsdag den 15. maj 2007, kl i mødelokale 424, bygning 1481

Referat fra møde i Det psykologiske Studienævn tirsdag den 15. maj 2007, kl i mødelokale 424, bygning 1481 DET PSYKOLOGISKE STUDIENÆVN, AARHUS UNIVERSITET Referat fra møde i Det psykologiske Studienævn tirsdag den 15. maj 2007, kl. 09.15 i mødelokale 424, bygning 1481 Til stede: I. Preben Bertelsen, Henrik

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 31. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 31. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 31. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Opfølgning på referat og godkendelse af dagsorden 2. Indkomne sager 2.1 Dispensationssag vedr. ansøgning

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Godkendt, dog med rettelser: Pkt. 3 flyttes og er det sidste pkt. på dagsorden

1. Godkendelse af dagsorden Godkendt, dog med rettelser: Pkt. 3 flyttes og er det sidste pkt. på dagsorden Møde den: 8. maj 2017, kl. 12.15 14.15 Lokale 345, Dalgas Avenue Møde i studienævnet for Idræt Møde i Studienævn for idræt Referat Deltagere VIP: Kristian Raun Thomsen, Henrik Sørensen, Sine Agergaard

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2018) Stud.theol. Søren Frank Jensen Stud.theol. Malene Hasberg Kjær Stud.theol. Kristoffer Johannes Schmidt-Hansen

Læs mere

M Ø D E R E F E R A T 15. MARTS 2015

M Ø D E R E F E R A T 15. MARTS 2015 I N S T I T U T F O R K U N S T - O G K U L T U R V I D E N S K A B K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 15. MARTS 2015 Forum Studienævnet for Kunst- og Kulturvidenskab Møde afholdt:

Læs mere

5) Pladser til internationale studerende på Summer University fag Bilag 5.1: Sagsfremstilling øremærkede pladser til internationale studerende

5) Pladser til internationale studerende på Summer University fag Bilag 5.1: Sagsfremstilling øremærkede pladser til internationale studerende Studienævnet for Erhvervsøkonomi Referat af møde nr. 7 i Studienævnet for Erhvervsøkonomi. Tid: tirsdag den 6. november 2018, kl. 10:15-12:00. Sted: 2630 - K101 Dagsorden 1) Meddelelser Fra formanden Fra

Læs mere

1. Godkendelse af referat og dagsorden Uddannelsesudvalget godkender referat fra mødet med følgende tilføjelser:

1. Godkendelse af referat og dagsorden Uddannelsesudvalget godkender referat fra mødet med følgende tilføjelser: Møde den: 10. juni 2014 kl. 12.00-14.00 Aarhus. Bygning 1431, lokale 021-023 Uddannelsesudvalgsmøde, Arts REFERAT Deltagere: Medlemmer af UU, Arts Arne Kjær; Eva Silberschmidt Viala; Ken Henriksen; Lars

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet ved Psykologi

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet ved Psykologi AARHUS UNIVERSITET Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet ved Psykologi Tid: Torsdag den 5. marts 2015 kl. 13.15 Sted: Bygn. 1350, lokale 314 Dagsorden: 1.

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 9. APRIL 2014 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk INSTITUT FOR ENGELSK, GERMANSK

Læs mere

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Referat fra studienævnsmøde Tirsdag, den 4. november 2014 kl. 13.00 15.00 (Videokonference) Sted: Aalborg: Kroghstræde 7, rum 72 København: A. C. Meyers Vænge 15,

Læs mere

Dagsorden. Møde den: 7. september 2017, kl Fuglesangs Allé 4, bygning 2630, lokale K101 Ordinært møde i Aarhus BSS Uddannelsesforum

Dagsorden. Møde den: 7. september 2017, kl Fuglesangs Allé 4, bygning 2630, lokale K101 Ordinært møde i Aarhus BSS Uddannelsesforum SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES AARHUS Møde den: 7. september 2017, kl 9.15-12.00 Fuglesangs Allé 4, bygning 2630, lokale K101 Ordinært møde i Aarhus BSS Uddannelsesforum Dagsorden Deltagere: Medlemmer

Læs mere

Referat af møde nr. 3 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi

Referat af møde nr. 3 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Referat af møde nr. 3 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Tid: Torsdag den 15. september 2016 kl. 13.30-15.30 Sted: 8001-2105 Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Dato:

Læs mere

Prodekan for undervisning Tom Vindbæk Madsen og chefkonsulent Maya Jepsen, dekansekretariatet deltager under punkt 1-4.

Prodekan for undervisning Tom Vindbæk Madsen og chefkonsulent Maya Jepsen, dekansekretariatet deltager under punkt 1-4. Dagsorden for møde i undervisningsudvalg, Institut for Geoscience. 3. september 2014 kl. 15.15 17.15 Prodekan for undervisning Tom Vindbæk Madsen og chefkonsulent Maya Jepsen, dekansekretariatet deltager

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 18. DECEMBER 2013 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk INSTITUT FOR ENGELSK,

Læs mere