VIETNAM FAMILIEREJSER

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "VIETNAM FAMILIEREJSER"

Transkript

1 VIETNAM FAMILIEREJSER

2 VELKOMMEN TIL HORISONTS FAMILIEREJSER Jeg har rejst hele mit liv og husker, hvordan mine forældre for mange år siden tog min søster og mig til fjerne og eksotiske rejsemål. Derfor var det helt naturligt, da jeg selv fik børn, at de skulle med ud og opleve verden. Jeg har rejst med mine tre børn, siden de var helt små. Som regel har jeg taget dem med til Asien, Mellemøsten og andre lande, hvor forholdene er anderledes og udfordringerne større. Det er sådan, vi kan lide det, men jeg har aldrig haft behov for at være på overlevelsestur med mine børn. Tryghed er vigtigt Vores behov for tryghed er større, når vi rejser med vores børn. Hotelstandarden skal være lidt højere, restauranterne lidt renere, transporten lidt mere velorganiseret. Vores familierejser tager udgangspunkt i vores erfaringer med at rejse med børn. At opleve verden skaber nysgerrige børn Vi har sammensat en håndfuld rejser for børnefamilier, der prioriterer en rejse, som pirrer både børnenes og de voksnes nysgerrighed, samtidig med at rammerne er trygge og organiseret hjemmefra. Destinationerne er eksotiske, spændende, udvalgt efter sikkerhed, sol og varme og muligheden for at sammensætte varierede dagsprogrammer, som børn i forskellige aldre vil elske. En familierejse handler i høj grad om at være sammen. Men i min optik lige så meget om at få børnene til at kigge sig omkring. Give dem en forståelse for, at livet kan leves på andre måder end dem, vi er vant til. Det er en ballast, jeg som forælder er glad for at have givet mine børn. Ta børnene med og gør jeres verden større. Vælg din rejse med omhu - det fortjener du og din familie! Peter Frederiksen Ejer af Horisont Rejser KUNDETILFREDSHED Vi har spurgt vores kunder, hvad de synes om vores rejser. På en skala fra 1-5, hvor 5 er det bedste, giver vores kunder os en bedømmelse på 4,8. Det er vi rigtig glade for. REJS MED EGEN GUIDE På vores familierejser er det kun jeres familie, der rejser sammen. Med på rejsen har I jeres egen lokale, engelsktalende rejseleder, der står for det praktiske men som også sikrer, at rejsen bliver en oplevelse både for børnene og de voksne. I har flere dage uden guide, hvor I kan nyde swimmingpool eller slappe af i jeres eget tempo.

3 VIETNAM Familierejsen til Vietnam er blandt vores mest populære rejser for familier med børn. Rejsen indeholder mange højdepunkter, bl.a. besøg hos en vietnamesisk familie i charmerende Hanoi. Her mærker I den vietnamesiske gæstfrihed og ser, hvordan en almindelig familie lever. Glæd jer ligeledes til den smukke sejltur i Ha Long-bugten, hvor I overnatter på skibet og kan nyde den stille aften og morgen i bugten, omgivet af de vidunderlige kalkstensbjerge. SRI LANKA Familierejsen til Sri Lanka er tilrettelagt med tre opholdssteder. På dagsture oplever I tidligere kongebyer, hvor man fornemmer landets historiske dybde, kommer til Anuradhapura med det gamle Bo-træ og til Sigiriya, hvor Kong Kasyapa byggede sin særprægede løveborg på en klippetop. I bor bl.a. i det smukke Kandy, den gamle kongeby med Tandens Tempel. I besøger kokosplantager og hører om teproduktion, og så skal I naturligvis opleve det rige dyreliv i de frodige nationalparker. Rejsen slutter ved stranden b.a. med besøg på et skildpadde-center og med mulighed for en sejltur, hvor I kan observere blåhvaler. JORDAN MAROKKO Vi har sammensat en meget alsidig familierejse til Marokko, der kombinerer det farvestrålende Marrakech med ophold i den smukke Sahara-ørken. I ørkenen overnatter I på et lille ørkenhotel med udsigt over det smukke ørkenlandskab. Der er mulighed for at forlænge rejsen med ophold i Agadir, hvor I kan nyde stranden og det varme klima. På vores familierejse i Jordan bevæger I jer gennem den smukke ørken med de enorme hvide sandyner så langt øjet rækker - lige indtil I når jeres ørkencamp. Her skal I spise aftensmad under den mørke, stjerneklare himmel, inden I falder til ro efter en lang og spændende dag. Vi har indlagt dage ved Aqaba-bugten, hvor I kan nyde stranden og høre historien om Aladdin, der netop kom fra disse kanter. Og så besøger I det smukke Petra. Turens mange højdepunkter rundes af med et par dage på et skønt hotel direkte ned til Det døde Hav.

4 FAMILIEREJSER Vores familierejser er kulturrejser, der er tilrettelagt for både børn og voksne. På vores familierejser rejser i sammen med jeres egen lokale, engelsktalende familieguide. I tilrettelæggelsen af vores familierejser har vi taget højde for, at både børn og voksne skal opleve den store verden sammen. Rejserne er opdelt i dage med kulturoplevelser og dage med ren afslapning ved en strand eller på hoteller med et stort aktivitetsudbud. Rejserne er udviklet af børnefamilier, der ved, hvad der skal til for at gøre en rejse med børn til en succes. På familierejser er der forskellige behov, der skal tilgodeses og vi har derfor gjort en del ud af, at både du og dine børn oplever den fremmede verden i jeres tempo. Vi rejser til et eksotisk, spændende land, hvor I får et dybere indblik i landets kultur, end man traditionelt gør. Alle kan være med. Og det er altid oplevelserne og underholdningen, der er i centrum. Specielt udvalgte rejseledere sikrer, at aktiviteterne foregår i øjenhøjde med både de voksne og børnene. PROGRAMMET FOR REJSEN Familierejserne foregår individuelt for jeres familie, derfor bestemmer I, hvornår I vil rejse. Priserne er uden fly til og fra destinationen, alt andet er inkluderet. Når I finder den rejse, der passer jer kontakter I os mht fly - så vil vi søge efter den bedste flyforbindelse til jer. Alle vores familierejser kan tilpasses så de matcher jeres behov og ønsker. AT REJSE MED SINE BØRN ER EN GAVE Jeg har rejst hele mit liv og husker, hvordan mine forældre for mange år siden tog min søster og mig til fjerne og eksotiske rejsemål. Derfor var det helt naturligt, da jeg selv fik børn, at de skulle med ud og opleve verden, siger direktør for Horisont Rejser, Peter Frederiksen, der står bag bureauets familierejser. Vores familierejser henvender sig direkte til familier med børn, og det er bl.a. Peters erfaringer fra rejser med sine egne børn, der ligger til grund for udvælgelsen og sammensætningen af familierejserne. REJSER MED BØRN Mange børnefamilier ønsker, at tage på ferie med deres børn, men har svært ved at overskue det og få tid til at planlægge det hele. Derfor gribes der ofte til den nemme løsning, der betyder swimmingpool og all-inclusive. Vores familierejser forener den afslappede familieferie med indhold på rejsen - for både børn og voksne.

5 FLY PÅ REJSEN Rejserne tilrettelægges specielt til jeres familie, I bestemmer derfor, hvornår det passer jer at rejse. Derfor er der ikke som udgangspunkt fly med i prisen, idet fly kan variere i pris afhængigt af afrejsetidspunktet. Kontakt os for at få den bedste pris på fly til og fra destinationen. Når vi vælger fly til jer tager vi højde for, at I rejser med børn. DER ER TÆNKT PÅ DET HELE Er du træt af at skulle tilrettelægge det hele selv? Det kan for de fleste familier være rigtigt svært at vælge, hvor lang tid man skal bruge et sted i forhold til et andet - og hvilken strand og by egner sig nu bedst til vores familie. Derfor nyder du godt af vores ekspertise i at rejse med børn og de destinationer, hvor vi sender jeres familie til. Det er jeres garanti for, at I får en god rejse uden bekymringer for om hotelbookingnen nu gik igennem, og om det hotel, I har booket, nu også er så godt, som I forventer. Vi giver jer tryghed på rejsen, for vi har tilrettelagt det hele for jer. Det program, som vi har på vores hjemmeside, er vores bedste bud på en familierejse. Men ikke allle familier er ens, derfor er der plads til, at vi skræddersyer rejsen, så den passer præcis til jeres ønsker og budget. Det kan ikke være nemmere. Det er bare om, at komme afsted. BOOK ET MØDE Det er vigtigt for os, at I er trygge ved at rejse, og at jeres forventninger til rejsen afstemmes inden afrejse. Derfor byder vi gerne på en kop kaffe eller te, så vi kan høre om, hvad det er, jeres familie ønsker. Tag gerne børnene med, så begynder rejsen allerede, og hele familien kan glæde sig sammen om den kommende drømmerejser. HOTELLER På vores familierejser er hotellerne nøje udvalgt, så de matcher de fleste familiers ønske om komfort. Hotellerne ligger centralt og har swimmingpool, som de yngste i familien ofte sætter pris på. I kan altid vælge en anden hotelkategori, end den vi har valgt, ligesom I kan ændre i programmet, så det passer til jeres familie. UNIKKE REJSEOPLEVELSER FOR BÅDE BØRN OG VOKSNE

6 VIETNAM FAMILIEREJSE Vi begynder i Hanoi, hvor børnene kan arbejde med kunst og keramik, og I skal på etnologisk museum, der vil give jer en større forståelse for regionens etniske befolkning. Inden I fortsætter mod det centrale Vietnam besøger I den fortryllende Ha Long-bugt, der er på UNESCOs liste over verdensarv. Ombord på skibet er der tid til at fortæller historier og hygge sig med børnene. I hører om dyrelivet og besøger et lille fiskersamfund, så I får en fornemmelse af, hvordan en familie bor i Vietnam. I Hoi An kommer I til at eksperimentere med kogekunst og tager på cykelture i de grønne, omkringliggende landskaber. I Hoi An er der mulighed for at slappe af og nyde strandlivet, inden rejsen slutter i det sydlige Vietnam. Rejsen indeholder mange højdepunkter, bl.a. besøg hos en vietnamesisk familie uden for Hanoi. Her mærker I den vietnamesiske gæstfrihed og ser hvordan en almindelig familie lever. Vi har givet jer god tid i netop Hanoi som de fleste besøgende finder særligt charmerende. Glæd jer ligeledes til den smukke sejltur i Ha Long-bugten, hvor I overnatter på skibet og kan nyde den stille aften og morgen i bugten med de mange vidunderlige kalkstensbjerge. Rejsen henvender sig til familier, der vil opleve verden sammen og alle generationer er velkomne. I rejser sammen og bestemmer til dels selv tempoet. Rejserne rummer både afslapning og indhold og så er der tid til, at være sammen om de mange oplevelser. I rejser rundt i egen bus og der er tænkt på, at transporttiden ikke overstiger 3-4 timer. Hotellerne er børnevenlige med swimmingpool og god komfort - uden det er luksus. DAGSPROGRAM (Se detaljer på hjememsiden) Dag 1 Afrejse fra Danmark Dag 2 Ankomst Hanoi Dag 3 Templer og familiebesøg. Hanoi. Dag 4 Familietid. Hanoi Dag 5 Ha Long Bugten Dag 6 Ha Long Bugten. Fly til Hoi An Dag 7 Badning. Hoi An Dag 8 Fiskelandsby og cykeltur. Hoi An Dag 9 Landsby og cykeltur. Hoi An Dag 10 Badning. Hoi An Dag 11 Hoi An. Fly til Ho Chi Minh City Dag 12 Udflugt til Cu Chi tunellerne. HCMC Dag 13 Mekong-deltaet. Can Tho Dag 14 Marked i Can Tho. Afrejse Dag 15 Hjemkomst Pris fra kr / børn under 12 år fra kr Prisen inkluderer: - Kørsel i bil/minibus med jeres egen lokale engelsktalende rejseleder - hotelophold på gode turistklassehoteller med swimmingpool - Morgenmad på hotellet hver dag, overnatning i sovevogn dag 6. - de i programmet nævnte arrangementer og entréer - 24/7 hotline til guide på hele rejsen Prisen inkluderer ikke: - Fly til og fra Vietnam -- Drikkepenge til guide og chauffør Da rejsen kun er for jeres familie vælger I selv jeres rejsetidspunkt. Kontakt os for at høre nærmere om prisen på fly. På finder du detaljeret dagsprogram. Du bestiller rejsen på hjemmesiden eller per telefon.

7 SRI LANKA FAMILIEREJSE Sri Lanka har et rigtigt behageligt tropeklima og en vidunderlig natur med høje bjerge, blinkende risterrasser, bølgende temarker, vilde vandfald, uendelige palmestrande og saftige, grønne regnskove. De mange dagobaer (Buddha-statuer) og gulklædte, kronragede munke overalt viser buddhismens store betydning. Rundrejsen er tilrettelagt med tre opholdssteder. På dagsture oplever I tidligere kongebyer, hvor man fornemmer landets historiske dybde, kommer til Sigiriya, hvor Kong Kasyapa byggede sin særprægede løveborg på en klippetop. I bor bl.a. i det smukke Kandy, den gamle kongeby med Tandens Tempel. I besøger kokosplantager og hører om teproduktion, I besøger en camp for elefantunger, der er kommet til skade i naturen og som genoptrænes for at de igen kan klare sig. Rejsen slutter ved stranden, hvor I kan observere blåhvaler. Rejsen henvender sig til familier, der vil opleve verden sammen og alle generationer er velkomne. I rejser jeres familie sammen med en af vores dygtige lokale guider, der taler godt engelsk og som sørger for, at rejsen bliver en stor oplevelse for hele familien. Da rejsen skræddersyes til jeres familie kan I ændre i programmet så det passer til jeres ønsker og behov. DAGSPROGRAM (Se detaljer på hjememsiden) Dag 1 Afrejse fra Danmark Dag 2 Ankomst. Colombo Dag 3 Colombo og videre til Habarana Dag 4 Halvdagsudflugt. Habarana Dag 5 Løveklippen. Hanarana Dag 6 Vandretur til små landsbybesøg og elefanter. Habarana Dag 7 Habarana - Kandu. Kokosplantager og krydderihaver Dag 8 Elefanter. Kandy Dag 9 Teplanteger. Kandy Dag 10 Og så til stranden. Mirissa Dag 11 Blåhvaler. Mirissa Dag 12 Mirissa Dag 13 Mirissa Dag 14 Hjemkomst Pris fra kr / børn under 12 år fra kr Prisen inkluderer: - Kørsel i bil/minibus med jeres egen, lokale engelsktalende rejseleder - hotelophold med morgenmad på hotellet hver dag - de i programmet nævnte arrangementer og entréer - 24/7 hotline til guide på hele rejsen. Prisen inkludere ikke: - Fly til og fra Sri Lanka - øvrige måltider - drikkepenge til guide og chauffør Da rejsen tilrettelægges kun for jeres familie bestemmer I hvornår I ønsker at rejse. Kontakt os derfor for de bedste priser og flytider. På finder du detaljeret dagsprogram. Du bestiller rejsen på hjemmesiden eller per telefon.

8 MAROKKO FAMILIEREJSE Vi har sammensat en meget alsidig Marokko-rejse, der kombinerer det farvestrålende Marrakech med ophold i den smukke Sahara-ørken. I ørkenen overnatter I under den stjerneklare himmel på et lille ørkenhotel med udsigt over det smukke ørkenlandskab. Der er mulighed for at forlænge rejsen med ophold i Agadir, hvor I kan nyde stranden og det varme klima. På hele rejsen har I vores lokale, engelsktalende familieguide, der sikre at alt det praktiske fungerer så hele familien kan nyde at være sammen om de mange spændende oplevelser, der venter jer. I rejser med jeres egen guide og chauffør og har god tid på egen hånd. Vi har lavet rejser til Marokko siden 2008 og det er den erfaring vi bruger når vi tilrettelægger vores familierejser, hvor der er indlagt flere ting, der især retter sig mod børnene. Vores familierejser er tilrettelagt af forældre med børn og rejserne bygger derfor på de mange erfaringer vi har med at rejse med børn i hele verden. Der er derfor i programmet en del fritid som vi kalder familietid, for på en rejse sammen gælder det også om at slappe af og dele de mange oplevelser i jeres helt eget tempo. De fleste dage er der program på hele dagen eller dele af dagen, men I bestemmer selv tempoet og I kan undervejs på rejsen tilrettelægge, hvordan dagens skal stykkes sammen. Det er den fleksibilitet som de fleste familier søger og som I sidste ende gør rejsen til en god familieoplevelse. DAGSPROGRAM (Se detaljer på hjememsiden) Dag 1 København Marrakech Dag 2 Marrakech Dag 3 Marrakech Dag 4 Marrakech - Aït Ben Haddou - oasebyen Skoura Dag 5 Skoura - Sahara Dag 6 Sahara Dag 7 Sahara - Nakob - Tamnougalt Dag 8 Tamnougalt - Quarzazate Dag 9 Quarzazate - Marrakech Dag 10 Marrakech - afrejse Rejsen kan forlænges med ophold ved stranden i Agadir. Pris fra kr / børn under 12 år fra kr Prisen inkluderer: - Overnatning på hoteller inkl. morgenmad - Alle måltider, dog undtaget frokost dag 1, 3 og 10, middag dag kørsel i bil/minibus - engelsktalende lokal familieguide - de i programmet nævnte arrangementer og entréer Prisen inkluderer ikke: - fly til og fra Marokko. Kontakt os for de bedste priser. - drikkepenge til guide og chauffør Da rejsen tilrettelægges kun for jeres familie bestemmer I hvornår I ønsker at rejse. Kontakt os derfor for de bedste priser og flytider. På finder du detaljeret dagsprogram. Du bestiller rejsen på hjemmesiden eller per telefon.

9 JORDAN FAMILIEREJSE Vi begynder rejsen i det nordlige Jordan, hvor vi blandt andet besøger de romerske ruiner i Jerash - en af de mest velbevarede romerske provinsbyer i verden. Her hører vi om de gamle romere og vi sørger for, at også børnene synes det er sjovt. En af turens store højdepunkter er Petra, der langsomt kommer til syne når vi kommer gennem den smalle slugt og ser den imponerende ruin, der går tilbage til nabatæernes tid. Nogle vil måske huske den smukke portal fra slutscenen i Indiana Jones? Om alle omstændigheder træder I ind i et sandt eventyrunivers. Her kan både børn og voksne være med. På rejsen bevæger vi os gennem den smukke ørken med de enorme hvide sandyner så langt øjet rækker - lige indtil vi når vores ørkencamp. Her skal I spise aftensmad under den mørke, stjerneklare himmel inden vi falder til ro efter en lang og spændende dag. Vi har indlagt dage ved Aqaba-bugten, hvor I kan nyde stranden og høre historien om Aladdin, der netop kom fra disse kanter. Turens mange højdepunkter rundes af med et par dage på skønt hotel direkte til Det døde Hav. Rejsen henvender sig til familier, der vil opleve verden sammen og alle generationer er velkomne. I rejser sammen og bestemmer til dels selv tempoet. Rejserne rummer både afslapning og indhold og så er der tid til, at være sammen om de mange oplevelser. Hotellerne er børnevenlige med swimmingpool og god komfort - uden det er luksus (omend hotellet ved Det døde Hav er 5-stjernet). DAGSPROGRAM (Se detaljer på hjememsiden) Dag 1 Afrejse fra København og ankomst Amman Dag 2 Amman Dag 3 Amman - Jerash - Amman Dag 4 Amman - Madaba - Wadi rum (ørken) Dag 5 Wadi rum - Aqaba Dag 6 Aqaba Dag 7 Aqaba Dag 8 Aqaba - Petra Dag 9 Petra - Det døde Hav Dag 10 Det døde Hav Dag 11 Det døde Hav Dag 12 Det døde Hav Amman - København Pris fra kr / børn under 12 år fra kr Prisen inkluderer: - gode hotelle med morgenmad - kørsel i bil med air condition - lokal, engelsktalende lokalguide på hele rejsen - de i programmet nævnte punkter inkl. evt. entré Prisen inkluderer ikke: - fly København Amman - København. Kontakt os for pris - drikkepenge til guide og chauffører - måltider ikke inkluderet i rejsen, beregn ca. 100 kr per dag. - visum fås ved ankomst og koster 300 kr (betales inden rejsen) Da rejsen tilrettelægges kun for jeres familie bestemmer I hvornår I ønsker at rejse. Kontakt os derfor for de bedste priser og flytider. På finder du detaljeret dagsprogram. Du bestiller rejsen på hjemmesiden eller per telefon.

10 Udgivet septe,ber Der tages forbehold for trykfejl. Tlf Rovsingsgade 88 DK-2200 København N Medlem af Rejsegarantifonden nr Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening (DRF)

Vietnams Vidundere. Højdepunkter i Vietnams smukke landskab. - v. i e t n a m. j s e. r e. r u n d. 16 dages rundrejse med dansk rejseleder

Vietnams Vidundere. Højdepunkter i Vietnams smukke landskab. - v. i e t n a m. j s e. r e. r u n d. 16 dages rundrejse med dansk rejseleder Hanoi Ha Long Hue Da Nang Hoi An VIETNAM Buon Ma Thuat Ho Chi Minh City Nha Trang Dalat Phan Thiet Højdepunkter i Vietnams smukke landskab 16 dages rundrejse med dansk rejseleder Oplev Vietnam fra storbyerne

Læs mere

Store Vietnam. 25 dages rundrejse i Vietnam. Oplevelsesrejser med

Store Vietnam. 25 dages rundrejse i Vietnam. Oplevelsesrejser med 25 dages rundrejse i Vietnam Oplevelsesrejser med Store Vietnam 25 dages rundrejse i Vietnam Hanoi Dien Bien Phu Sapa Hanoi Halongbugten Dong Hoi Huè Hoi An Lak Lake Dalat Cai Be - Saigon Store Vietnam

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania Program til: Destination: Tanzania Varighed: 20 dage Program start: Sommer, 2016 * Program slut: Sommer, 2016 * * Datoerne er ikke fastlaget, dette er blot et eksempel, så derfor kan tidspunkterne for

Læs mere

8 dages cykelferie i Cuba

8 dages cykelferie i Cuba 8 dages cykelferie i Cuba Aktive og sjove oplevelser - garanterede afrejser Aktiv oplevelsesrejse til Cuba med 2 8 dages aktiv oplevelsesrejse Cykelture i Cuba Aktive kulturrejser i Cuba Tag med Svane

Læs mere

Bjergstammer i Nordvietnam

Bjergstammer i Nordvietnam Bjergstammer i Nordvietnam Nordvietnam bjergstammer, risterasser og farvestrålende etniske minoriteter 19 dage; 13.maj 31. maj 2016 I den nordlige, smukke og bjergrige provins Ha Giang, på grænsen til

Læs mere

UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL

UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL AFREJSE: d. 26. marts - 5. april 2015 11 dage PRIS: DKK 17.800 kr. per person UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL Grønne terrassemarker, rhododendron-skove

Læs mere

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc Forlængelse i VIETNAM med Forlængelse af rejse i Vietnm 2 Forlængelse af rejse i Vietnm Phu Quoc Stranden Strandferie ved Mango Bay, Phu Quoc Den tropiske

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Kili safari 8 dage Kontakt os for pris Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari. Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha

Læs mere

Kenya Migration Safari 2016

Kenya Migration Safari 2016 Geoffrey er DANSKTALENDE REJSELEDER 28. r e b m e t sep Kenya Migration Safari 2016 OPLEV DEN STORE GNU- OG ZEBRAVANDRING MED AFRICA TOURS DESTINATIONSCHEF, GEOFFREY SENDEU, PÅ EN 9 DAGES PRAGFULD KENYASAFARI.

Læs mere

Dagsprogrammet. Dag 3 Efter morgenmaden forlader vi Ajloun for at køre videre til Madaba, hvor vi skal bo en nat på Mosaic City Hotel.

Dagsprogrammet. Dag 3 Efter morgenmaden forlader vi Ajloun for at køre videre til Madaba, hvor vi skal bo en nat på Mosaic City Hotel. Dagsprogrammet Dag 1 København Amman og bustransport til Ajloun, hvor vi skal have 2 overnatninger i den private Mount Birgish Camp. Vi ankommer sidst på eftermiddagen og får tid til at stifte bekendtskab

Læs mere

Forlængelser i Sri Lanka 5 dages strandferie i Sri Lanka

Forlængelser i Sri Lanka 5 dages strandferie i Sri Lanka Forlængelser i Sri Lanka 5 dages strandferie i Sri Lanka Efter et intenst program i Sri Lanka er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne

Læs mere

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA Dato: 24. 06 2016 KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA På denne dejlige safari til Tanzanias verdensberømte nordlige safariområder kan nogle af Afrikas... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

DALMATIEN ALL INCLUSIVE

DALMATIEN ALL INCLUSIVE NYHED 8 dage kun kr. 5.698 Afrejse d. 19. og 26. september Hotel i Dalmatien direkte ud til vandet alle værelser med balkon. All Inclusive i Dalmatien inkl. vin, øl og vand ad libitum til frokost og aftensmad.

Læs mere

SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden

SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden - unik safari i Kenya Nairobi Amboseli Lake Naivasha Lake Elementaita Lake Nakuru Masai Mara På denne

Læs mere

Uganda Fly-In Gorilla Trekking

Uganda Fly-In Gorilla Trekking Uganda Fly-In Gorilla Trekking 4 dage fra kr. 13.500 REJSERUTE: ENTEBBE - BWINDI - ENTEBBE Fly-in fra safari i f.eks Kenya og Tanzania og oplev de store bjerggorillaer Tlf.: 8873 4000 africatours.dk info@africatours.dk

Læs mere

Forlængelser i Sri Lanka 5 dages strand- eller oplevelsesferie i Sri Lanka

Forlængelser i Sri Lanka 5 dages strand- eller oplevelsesferie i Sri Lanka Forlængelser i Sri Lanka 5 dages strand- eller oplevelsesferie i Sri Lanka Efter et intenst program i Sri Lanka er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser

Læs mere

PÅSKEREJSE TIL MAROKKO

PÅSKEREJSE TIL MAROKKO PÅSKEREJSE TIL MAROKKO - Duftende krydderier, vandring i Atlasbjergene, cykeltur gennem ørkenoaser og 1001 Nats Eventyr i Marrakesh - 8 dage AFREJSE: d. 8. - 15. april 2017-8 dage PÅSKEREJSE TIL MAROKKO

Læs mere

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Altai Republikken i Sydsibirien, Pazyryk kurganer & den mægtige Yenisey`s kilde. 5 dage i det spektakulære Skt. Petersburg og Ermitagemuseum. 17 DAGE; 22.

Læs mere

TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE. Afrejse: Oktober - april (højsæson december-marts)

TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE. Afrejse: Oktober - april (højsæson december-marts) TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE Afrejse: Oktober - april (højsæson december-marts) TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE Azurblåt hav,

Læs mere

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach 5 dages strandferie ved Ngapali Beach Efter et intenst program i Burma er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne omgivelser. 2 Forlængelsespakke

Læs mere

Specialrejse med fagbladet Folkeskolen FRIVILLIGT ARBEJDE I NATURSKØNNE MOZAMBIQUE, EFTERÅRSFERIEN 2014

Specialrejse med fagbladet Folkeskolen FRIVILLIGT ARBEJDE I NATURSKØNNE MOZAMBIQUE, EFTERÅRSFERIEN 2014 Specialrejse med fagbladet Folkeskolen FRIVILLIGT ARBEJDE I NATURSKØNNE MOZAMBIQUE, EFTERÅRSFERIEN 2014 Afrejse: 9. - 21. oktober 2014-13 dage Specialrejse med fagbladet Folkeskolen FRIVILLIGT ARBEJDE

Læs mere

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach 5 dages strandferie ved Ngapali Beach Efter et intenst program i Burma er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne omgivelser. Der venter

Læs mere

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach Efter et intenst program i Burma er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne

Læs mere

Ørkensand og eminent shopping i Dubai

Ørkensand og eminent shopping i Dubai Ørkensand og eminent shopping i Dubai Besøg verdens højeste bygning, kør rally gennem ørkenens sandklitter og shop i Mall of Emirates. Dubai er fyldt med oplevelser for enhver smag. 9 dage Fra-pris pr.

Læs mere

Forlængelser i Sri Lanka 5 dages strand- eller oplevelsesferie i Sri Lanka

Forlængelser i Sri Lanka 5 dages strand- eller oplevelsesferie i Sri Lanka Forlængelser i Sri Lanka 5 dages strand- eller oplevelsesferie i Sri Lanka Efter et intenst program i Sri Lanka er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser

Læs mere

Uganda Perler På Stribe

Uganda Perler På Stribe PRIVAT SAFARI MED ENGELSK- TALENDE REJSELEDER INKL. CHIMPANSE OG GORILLA PERMIT VÆRDI KR. 5.000 Uganda Perler På Stribe 9 DAGE MED AFREJSE HVER DAG, ÅRET RUNDT. Entebbe Kibale Queen Elizabeth N.P Bwindi

Læs mere

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada 15/16 dage; 19. juni 4./5. juli 2016 Denne rejse kombinerer en rundrejse i Alaska, med start i Alaskas hovedstad, Fairbanks, og

Læs mere

Sri Lanka. Sri Lanka og Maldiverne. Telefon Kulturelle og eventyrlige oplevelser på Sri Lanka - afslapning på Maldiverne

Sri Lanka. Sri Lanka og Maldiverne. Telefon Kulturelle og eventyrlige oplevelser på Sri Lanka - afslapning på Maldiverne Sri Lanka Kulturelle og eventyrlige oplevelser på Sri Lanka - afslapning på Maldiverne Rejsegarantifonden 1571 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening Kulturelle og eventyrlige oplevelser på Sri Lanka

Læs mere

Rocky Mountains på hesteryg Rocky Mountains til fods. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

Rocky Mountains på hesteryg Rocky Mountains til fods. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Aktiv i østlige Canada 8 dage fra 14.398,- pr. person Inkl. fly, overnatning, måltid er iht. p rogram, ud flugter mm. En spændende aktiv rejse der kombinerer storby og natur På denne tur til det østlige

Læs mere

På sporet af Khmerriget. Eventyrlige oplevelser i Vietnam og Cambodja. - c a m b o d. j s e. r e. j a. r u n d. - v. i e. t n a m

På sporet af Khmerriget. Eventyrlige oplevelser i Vietnam og Cambodja. - c a m b o d. j s e. r e. j a. r u n d. - v. i e. t n a m Hanoi Ha Long VIETNAM Siem Reap CAMBODJA Phnom Penh Mekong Ho Chi Minh City Eventyrlige oplevelser i Vietnam og Cambodja 15 dages rundrejse med dansk rejseleder Oplev de mange fascinerende kontraster fra

Læs mere

Specialrejse med Folkeskolen: FRIVILLIGT ARBEJDE I NATURSKØNNE MOZAMBIQUE

Specialrejse med Folkeskolen: FRIVILLIGT ARBEJDE I NATURSKØNNE MOZAMBIQUE Specialrejse med Folkeskolen: FRIVILLIGT ARBEJDE I NATURSKØNNE MOZAMBIQUE Afrejse: d. 15.-31.oktober 2013 og d. 11.-27. februar 2014 Specialrejse med Folkeskolen: FRIVILLIGT ARBEJDE I NATURSKØNNE MOZAMBIQUE

Læs mere

Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015

Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015 Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015 - med The Scandinavian Delegation of Family Physicians Teknisk arrangør: Rejsebureauet Jesper Hannibal ApS * Fredensgade 36B * 8000 Åarhus C Kontakt:

Læs mere

Island i efterårsfarver - læserrejse med Ældre Sagen

Island i efterårsfarver - læserrejse med Ældre Sagen Island i efterårsfarver - læserrejse med Ældre Sagen 5 skønne dage med Den Blå Lagune, spruttende gejsere, svulmende vandfald, hvalsafari og islandske vikinger Naturen i Island er storslået. Øen strækker

Læs mere

Egypten. - Et uforglemmeligt cruise på Nilen

Egypten. - Et uforglemmeligt cruise på Nilen Egypten - Et uforglemmeligt cruise på Nilen SETI 5 nætter på 5* cruiseskib og 2 nætter i Aswan på 5* hotel. Afgang hver søndag hele året. SETI 5 nætter på 5* cruiseskib og 2 nætter i Aswan på 5* hotel.

Læs mere

Vandring i Himalaya Mt. Everest View

Vandring i Himalaya Mt. Everest View Vandring i Himalaya Mt. Everest View 21. oktober 2017 8. november 2017; 19 dage Denne rejse henvender sig til naturelskere, som godt kunne tænke sig at vandre i de mægtige Himalayabjerge. Alle med almindelig

Læs mere

KENYAS NæSEHORN OG ROVDYR

KENYAS NæSEHORN OG ROVDYR Dato: 17. 06 2016 KENYAS NæSEHORN OG ROVDYR med dansktalende rejseleder Safari Eksperten byder dig velkommen til en fremragende safari, med danske... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk Safari

Læs mere

Som backpacker i Australien

Som backpacker i Australien Som backpacker i Backpackere har som regel mere end fire uger til rådighed, når skal opleves. Til gengæld gælder det om at få pengene til at strække så langt som muligt, samtidig med at alle højdepunkterne

Læs mere

YOGARETREAT I THAILAND Skøn yoga- og Mindfulnessrejse til Thailand - 9 dage med yogainstruktør Pernille Kristensen

YOGARETREAT I THAILAND Skøn yoga- og Mindfulnessrejse til Thailand - 9 dage med yogainstruktør Pernille Kristensen YOGARETREAT I THAILAND Skøn yoga- og Mindfulnessrejse til Thailand - 9 dage med yogainstruktør Pernille Kristensen AFREJSE : 13. - 21. marts 2016 og november 2016 (datoer på vej) - 9 dage DKK 15.900 YOGARETREAT

Læs mere

På denne vidunderlige safari til det klassiske ørkenprægede Namibia vil I opleve, hvorfor landet har ry for at...

På denne vidunderlige safari til det klassiske ørkenprægede Namibia vil I opleve, hvorfor landet har ry for at... Dato: 28. 06 2016 NAMIBIA LODGE SAFARI På denne vidunderlige safari til det klassiske ørkenprægede Namibia vil I opleve, hvorfor landet har ry for at... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Sælvigbugtens Camping Samsø. Hytter, værelser og camping

Sælvigbugtens Camping Samsø. Hytter, værelser og camping Sælvigbugtens Camping Samsø Hytter, værelser og camping Camping på Samsø for enhver smag og alder Charmen ved Samsø er ikke til at tage fejl af. Her er et rigt kulturliv med musik og kunst for børn og

Læs mere

Turplan. Aclass - Heritage Discovery 2 dage 1 nat. Dag 1. Dag 2

Turplan. Aclass - Heritage Discovery 2 dage 1 nat. Dag 1. Dag 2 Turplan Aclass - Heritage Discovery 2 dage 1 nat Dag 1 Kl. 08-8.30 Kl. 14.30 Kl. 16.00 Opsamling på dit hotel eller private adresse med minibus. Bussen holder et kort hvil halvvejs, hvor man kan strække

Læs mere

DANSK STUDIE CENTER VIETNAM & CAMBODJA

DANSK STUDIE CENTER VIETNAM & CAMBODJA DANSK STUDIE CENTER VIETNAM & CAMBODJA Højskole i udlandet TILFREDSHED I 2012: 9 UD AF 10 2 C SHØJSKOLE I UDLANDET UDNYT DIT SABBATÅR PÅ BEDSTE VIS! Dansk Studie Center har specialiseret sig i højskoleophold

Læs mere

Forlængelser i Vietnam

Forlængelser i Vietnam Forlængelser i Vietnam Alle vores rejser til Vietnam kan forlænges Efter et intenst program i Vietnam er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes

Læs mere

Hornbill Festival/Nagaland og Arunachal Pradesh

Hornbill Festival/Nagaland og Arunachal Pradesh Hornbill Festival/Nagaland og Arunachal Pradesh Denne rejse bringer os til to uberørte og sjældent besøgte delstater i den nordøstlige del af Indien, grænsende op til Tibet og Burma. Det er et af de sidste

Læs mere

Tag på safari med børnene

Tag på safari med børnene Tag på safari med børnene All inclusive Afrikarejse - perfekt for børnefamilier En grupperejse for min. 8 voksne - sammensat for familier med børn. Turen byder på safarioplevelser af de helt store, picnic

Læs mere

Forlængelser i Vietnam

Forlængelser i Vietnam Forlængelser i Vietnam Efter et intenst program i Vietnam er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne omgivelser. Vietnam - forlængelser

Læs mere

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Krakow 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Storbyferie i Krakow Flyrejser 5 dage Krakow byder på store oplevelser til meget rimelige priser. Tag med til én af Europas smukkeste kulturbyer. Krakow

Læs mere

Forlængelser i Vietnam eller Cambodia

Forlængelser i Vietnam eller Cambodia Forlængelser i Vietnam eller Cambodia Efter et intenst program i Vietnam er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne omgivelser. Vietnam

Læs mere

Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2.

Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2. Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2. Dag 1. Ankomst til Palma de Mallorca Bus fra Lufthavnen til Hotel Marina i Puerto de

Læs mere

Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. Rejseplan Dag Bes krivels e 1 Afrejse fra Danmark og ankomst til Dubai 2 Byrundtur i Dubai 3 Dubai 4 Udflugt til Abu Dhabi 5 Dinner Dhow cruise

Læs mere

8 DAGE MED AFREJSE PÅ ALLE TIRSDAGE I HELE 2016, SOM EN DEL AF EN GRUPPE Arusha - Ngorongoro - Serengeti - Lake Manyara

8 DAGE MED AFREJSE PÅ ALLE TIRSDAGE I HELE 2016, SOM EN DEL AF EN GRUPPE Arusha - Ngorongoro - Serengeti - Lake Manyara Tanzania Safari 8 DAGE MED AFREJSE PÅ ALLE TIRSDAGE I HELE 2016, SOM EN DEL AF EN GRUPPE Arusha - Ngorongoro - Serengeti - Lake Manyara Pris pr. person i april/maj fra kr. 18.300,Pris pr. person fra maj-okt.

Læs mere

EN DEL AF EN GRUPPE MED ENGELSKTALENDE INKLUDERET CHIMPANSE OG GORILLA PERMIT VÆRDI KR REJSELEDER. Det bedste af Uganda

EN DEL AF EN GRUPPE MED ENGELSKTALENDE INKLUDERET CHIMPANSE OG GORILLA PERMIT VÆRDI KR REJSELEDER. Det bedste af Uganda EN DEL AF EN GRUPPE MED ENGELSKTALENDE REJSELEDER INKLUDERET CHIMPANSE OG GORILLA PERMIT VÆRDI KR. 5.000 Det bedste af Uganda ENTEBBE BWINDI QUEEN ELIZABETH N.P KIBALE - ENTEBBE. 9 dage med afrejse i januar

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

www.fijirejser.dk 86 20 45 20 Eksotiske tilbud Specialister i Stillehavsøerne

www.fijirejser.dk 86 20 45 20 Eksotiske tilbud Specialister i Stillehavsøerne Specialister i Stillehavsøerne Hos Fijirejser er vi specialister i at skræddersy rejser til Stillehavsøerne. Vi har rejst i landene og sidder klar til at hjælpe med at skræddersy din drømmerejse til paradisøerne

Læs mere

Tag med til toppen af Mount Meru med dansktalende rejseleder. Dette smukke bjerg byder på en udfordrende og naturrig oplevelse.

Tag med til toppen af Mount Meru med dansktalende rejseleder. Dette smukke bjerg byder på en udfordrende og naturrig oplevelse. Dato: 06. 07 2016 BESTIGNING AF MOUNT MERU Tag med til toppen af Mount Meru med dansktalende rejseleder. Dette smukke bjerg byder på en udfordrende og naturrig oplevelse. Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

ILLUSTRERET REJSEDAGBOG - SRI LANKA

ILLUSTRERET REJSEDAGBOG - SRI LANKA SRI LANKA 2010-2. Del 1 ILLUSTRERET REJSEDAGBOG - SRI LANKA 23.NOV Delhousie (90 km fra Kandy) Op kl. 6, omelet og en god kande kaffe, afregning, tuk tuk til Peradeniya og 1.klasse kupé til Hatton. Mens

Læs mere

Vietnam. Ferieidyl i Nordvietnam 16 dage / 13 nætter. Afslapningsferie og forkælelse på flotte strande og dejlige hoteller Her er tid til ægte ferie.

Vietnam. Ferieidyl i Nordvietnam 16 dage / 13 nætter. Afslapningsferie og forkælelse på flotte strande og dejlige hoteller Her er tid til ægte ferie. Vietnam Ferieidyl i Nordvietnam 16 dage / 13 nætter Afslapningsferie og forkælelse på flotte strande og dejlige hoteller Her er tid til ægte ferie. Men når man nu rejser så langt, så skal vi selvfølgelig

Læs mere

MAROKKO VELKOMMEN TIL HORISONTS VORES REJSELEDERE KUNDETILFREDSHED

MAROKKO VELKOMMEN TIL HORISONTS VORES REJSELEDERE KUNDETILFREDSHED MAROKKO VELKOMMEN TIL HORISONTS MAROKKO Marokko-rejser er magiske rejseoplevelser. En moderne verden indhyllet i en fjern, eksotisk aura, lige rundt om hjørnet fra Europa. Her eksisterer storslået natur

Læs mere

Jordan og Israel med Herbert Pundik (ISR15116)

Jordan og Israel med Herbert Pundik (ISR15116) Jordan og Israel med Herbert Pundik (ISR15116) Periode: 23. mar 3. apr 2015 Pris pr. person: 25.900 kr (alm. pris) 24.900 kr. (Plus pris) Enkeltværelse: 3.600 kr. pr. person På studierejse til Jordan og

Læs mere

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. På denne 12 dages rejse, har I god tid til at opleve både Dubai og Abu Dhabi. Vi har indlagt flere udflugter, der gør at I får mest muligt ud

Læs mere

SRI LANKA I VINTERFERIEN 2014

SRI LANKA I VINTERFERIEN 2014 SRI LANKA I VINTERFERIEN 2014 Skræddersyet rundrejse med Karavane Rejser & fagbladet Folkeskolen 11 dage med Sri Lankaekspert Rikke Former, cand. mag. i arkæologi og Sydasienstudier Afrejse: Uge 7, d.

Læs mere

TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL

TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL THAILAND Eventyrlig og fabelagtig rundrejse i 12 dage inklusiv tre dages afslapning på bountyøen Koh Chang. Et overflødighedshorn af oplevelser i Bangkok, Chiang

Læs mere

DANSK STUDIE CENTER PERU, CUBA & COSTA RICA

DANSK STUDIE CENTER PERU, CUBA & COSTA RICA DANSK STUDIE CENTER PERU, CUBA & COSTA RICA Højskole i udlandet NYHED I 2012! C SHØJSKOLE I UDLANDET UDNYT DIT SABBATÅR PÅ BEDSTE VIS! Dansk Studie Center har specialiseret sig i højskoleophold i udlandet

Læs mere

Vietnam. Rejseforslag til individuelle rejser

Vietnam. Rejseforslag til individuelle rejser Vietnam Rejseforslag til individuelle rejser Velkommen til vidunderlige Vietnam Kære læser Vietnam er et eksotisk land med en fascinerende kultur, en enestående smuk natur, UNESCO-beskyttede byer og en

Læs mere

SRI LANKA I VINTERFERIEN 2016. - Rundrejse skræddersyet til Folkeskolens læsere

SRI LANKA I VINTERFERIEN 2016. - Rundrejse skræddersyet til Folkeskolens læsere SRI LANKA I VINTERFERIEN 2016 - Rundrejse skræddersyet til Folkeskolens læsere 12 dage med Sri Lanka-ekpert Rikke Former, arkæolog og cand. mag. i Sydasienstudier Afrejse: 3. - 14. februar 2016 Pris: 17.900

Læs mere

KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten

KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten 10. august - 21. august 2017 Kamchatka-halvøen i Ruslands Far East er det sande naturparadis, hvor grizzly bjørne har travlt med at fange enorme

Læs mere

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018 Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den 11-14.april 2018 Afrejse København den 2.april 2018 til 21.april 2018 Jeg takker for opfordringen til at komme med nogle mulig forslag til

Læs mere

TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE

TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE Dato: 02. 07 2016 TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE Fantastiske safarioplevelser og en herlig badeferie på Zanzibar venter på denne rejse. Safarien byder... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Rundrejse Cuba. Free Download RUNDREJSE CUBA

Rundrejse Cuba. Free Download RUNDREJSE CUBA Rundrejse Cuba Free Download RUNDREJSE CUBA REJSER TIL CUBA BESTIL DIN NæSTE REJSE TIL CUBA ONLINE... Tue, 26 Dec 2017 10:12:00 GMT hos os får du den bedste rejse til cuba. vi er rejseeksperter inden for

Læs mere

Nyd livet uden stress og jag på eksotiske Zanzibars enestående strande beskyttet af de farverige koralrev, men...

Nyd livet uden stress og jag på eksotiske Zanzibars enestående strande beskyttet af de farverige koralrev, men... Dato:. 26 BADEFERIE På ZANZIBAR Nyd livet uden stress og jag på eksotiske Zanzibars enestående strande beskyttet af de farverige koralrev, men... Tlf.: (+45) 56 36 45 info@safarieksperten.dk Safari Eksperten

Læs mere

Fransk Polynesien - Helt enkelt

Fransk Polynesien - Helt enkelt Fransk Polynesien - Helt enkelt En rejse til alle som ønsker at opleve fantastiske Fransk Polynesien For mange er Fransk Polynesien en uopnåelig drøm. De fantastiske strande og koralrev under havoverfladen

Læs mere

SRI LANKA. BAG FACADEN - Skræddersyet rundrejse med Dansk Socialrådgiverforening

SRI LANKA. BAG FACADEN - Skræddersyet rundrejse med Dansk Socialrådgiverforening SRI LANKA BAG FACADEN - Skræddersyet rundrejse med Dansk Socialrådgiverforening 12 dage med rejseleder, antropolog Lise Kloch Afrejse: 15. - 26. januar 2016 Pris: 18.900 kr. per person i delt dobbeltværelse

Læs mere

Familieeventyr i Grønland

Familieeventyr i Grønland Familieeventyr i Grønland Tag 4 dage ud af kalenderen og saml din familie til en unik og uforglemmelig oplevelse i Grønland ved kanten af Indlandsisen. Kun 4,5 timers flyvning fra København kan I begynde

Læs mere

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne. Færøerne på kryds og tværs Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne. Færøerne på kryds og tværs Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island Den klassiske rundrejse på Færøerne 8 dage fra kr. 11.398 pr. person Inkl. fly, hotel & billeje En fantastisk kør- selv- ferie med skønne naturoplevelser På denne kør-selv-ferie får I friheden til at opleve

Læs mere

Sri Lanka - Cykelferie på Sri Lanka

Sri Lanka - Cykelferie på Sri Lanka Sri Lanka - Cykelferie på Sri Lanka Tænk at opleve landsbylivet på ganske nært hold, som det har været levet i generationer. At opleve leguan, desmer dyr og måske en elefant krydse din vej. Eller se en

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Mauritius

Inspiration Rejsemål: Mauritius Inspiration Rejsemål: Mauritius Mauritius er en østat, der ligger i den vestlige del af det Indiske Ocean ca. 900 km øst for Madagaskar. Øen har et areal på ca. 1900 km². Store dele af øen er dækket af

Læs mere

Egyptens hjerte kalder Rejseplan Pris pr. person kr. 8.000,- 20.-29. april 2012

Egyptens hjerte kalder Rejseplan Pris pr. person kr. 8.000,- 20.-29. april 2012 Egyptens hjerte kalder Rejseplan Pris pr. person kr. 8.000,- 20.-29. april 2012 Denne udsøgte rejse vil åbne dit hjerte og sind til det autentiske møde med Egyptens folk, levestil, magi, kraft og ørkenens

Læs mere

KOREAREJSER 2015 Foto: Rose - 2014

KOREAREJSER 2015 Foto: Rose - 2014 KOREAREJSER 2015 Foto: Rose - 2014 KOREAREJSER byder i 2015 på to grupperejser en Sommer- og en Efterårstur. Sommerturen er fra søndag 27. juni til søndag 11. juli 2015. Rejseprogrammet for sommerturen

Læs mere

Den kreative drøm i ørkenen Rejseplan Pris per person 7.158 dkr. 8.-18. oktober 2011

Den kreative drøm i ørkenen Rejseplan Pris per person 7.158 dkr. 8.-18. oktober 2011 Den kreative drøm i ørkenen Rejseplan Pris per person 7.158 dkr. 8.-18. oktober 2011 Denne specielle tur er en perle af en udsøgt oplevelse som ingen anden, uanset om du er en kunstner eller ej. Det er

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Masai Safari med Basecamp Explorer 8 dage fra kr. 22.198 Inkl. fly, safari, guid e/ chauffør mm. Ønsker I den ægte safarifølelse, hvor I kommer i nærkontakt med naturen, dyrene og lokalbefolkningen? Så

Læs mere

DANSK STUDIE CENTER FIJI - ADVENTUREREJSE

DANSK STUDIE CENTER FIJI - ADVENTUREREJSE DANSK STUDIE CENTER FIJI - ADVENTUREREJSE Højskole i udlandet TILFREDSHED I 2012: 9 UD AF 10 2 C SADVENTUREREJSE EVENTYRET VENTER DEN, SOM FORSTÅR AT GRIBE DET! Dansk Studie Center giver dig spændende

Læs mere

Caribien i privatfly. Caribien i privatfly. Turen kort USA

Caribien i privatfly. Caribien i privatfly. Turen kort USA Caribien i privatfly Rundrejser med privatfly blev sidste år introduceret med stor succes i det østlige og vestlige. Nu er turen kommet til Caribien med en rute, der tager udgangspunkt i Floridas populære

Læs mere

Velkommen til Hotel Odense, som ligger lige ved siden af Odense Congress Center!

Velkommen til Hotel Odense, som ligger lige ved siden af Odense Congress Center! Hotel Odense Velkommen til Hotel Odense, som ligger lige ved siden af Odense Congress Center! Introduktion På Hotel Odense er komfort og afslapning i centrum. Her kan I tage et afbræk fra hverdagen, nyde

Læs mere

Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco

Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco Efter et intenst program i Mexico er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne omgivelser.

Læs mere

Vidunderlige Vietnam. Velkommen til en rejse udover det sædvanlige. - v. i e t n a m. j s e. r e. r u n d

Vidunderlige Vietnam. Velkommen til en rejse udover det sædvanlige. - v. i e t n a m. j s e. r e. r u n d Burma Hanoi Kina Halong Bay Laos Thailand Hue Da Nang Hoi An Cambodia Mekong Vietnam Nha Trang Ho Chi Minh City Vidunderlige Vietnam Velkommen til en rejse udover det sædvanlige 16 dages rundrejse gennem

Læs mere

Eksklusivt retreat til Marokko med spa, wellness, shoppetur i Marrakesh og personlig sparring til din kreative business

Eksklusivt retreat til Marokko med spa, wellness, shoppetur i Marrakesh og personlig sparring til din kreative business Eksklusivt retreat til Marokko med spa, wellness, shoppetur i Marrakesh og personlig sparring til din kreative business - Med Dorthe Walbum, kreativ rådgiver og forfatter til bogen Lev af din Kreativitet

Læs mere

KERALA - SYDINDISK EVENTYR OG SKØN BADEFERIE

KERALA - SYDINDISK EVENTYR OG SKØN BADEFERIE KERALA - SYDINDISK EVENTYR OG SKØN BADEFERIE 12 dages rundrejse inklusiv besøg i stemningsfulde kolonibyer, husbådsejlads og 6 dages badeferie ved det Arabiske Hav Afrejse: Hele året (bedste rejsetidspunkt

Læs mere

Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco

Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco Efter et intenst program i Mexico er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne omgivelser.

Læs mere

YOGA- OG MINDFULNESSREJSE

YOGA- OG MINDFULNESSREJSE YOGA- OG MINDFULNESSREJSE Poovar Island Resort, Kerala, Sydindien - 10 dage Med Yoga- og Mindfulness-instruktør Pernille Kristensen fra Art of Living Afrejse: d. 4. - 13. november 2015 OBS!! LILLE GRUPPE:

Læs mere

Familieeventyr i Grønland

Familieeventyr i Grønland Tag 4 dage ud af kalenderen og saml din familie til en unik og uforglemmelig oplevelse i Grønland ved kanten af Indlandsisen. Kun 4,5 timers flyvning fra København kan I begynde oplevelserne med det samme,

Læs mere

Sri Lanka. Sri Lanka, Unawatuna stranden. Telefon Uimodståelige Sri Lanka - Unawatuna og det Indiske Ocean

Sri Lanka. Sri Lanka, Unawatuna stranden. Telefon Uimodståelige Sri Lanka - Unawatuna og det Indiske Ocean Sri Lanka Uimodståelige Sri Lanka - Unawatuna og det Indiske Ocean Rejsegarantifonden 1571 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening Uimodståelige Sri Lanka - Unawatuna og det Indiske Ocean Unawatuna-stranden

Læs mere

Petanque i Vietnam. 16. november-01. december 2009. 16 dage

Petanque i Vietnam. 16. november-01. december 2009. 16 dage Petanque i Vietnam 16. november-01. december 2009 16 dage 16 skønne dage i Vietnam fra nord til syd Petanque Livlige og historiske byer Spændende kultur Smuk natur Bådture Cykelture Markeder Smagfuld vietnamesisk

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Floridas forlystelsesparker og strande 10 dage - fra 8.648,- pr. person Inkl. fly, billeje, hotel mm. Find dit indre legebarn frem når turen går til verdens største legeplads i Orlando Denne skønne Florida-rejse

Læs mere

Forlængelser i Sri Lanka 5 dages strand- eller oplevelsesferie i Sri Lanka

Forlængelser i Sri Lanka 5 dages strand- eller oplevelsesferie i Sri Lanka Forlængelser i Sri Lanka 5 dages strand- eller oplevelsesferie i Sri Lanka Efter et intenst program i Sri Lanka er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser

Læs mere

MC Road Trips i Spanien

MC Road Trips i Spanien Frontera MC Road Trips i Spanien Tag med på guided road trip i det smukke Spanien - og oplev også historien og kulturen. Besøg maleriske landsbyer, varieret natur, smukke bjergkæder, vide sletter og historiske

Læs mere

Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige...

Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige... Dato:. MADAGASKARS NORDLIGE HøJDEPUNKTER Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige... Tlf.: (+45) 56 36 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE 19.-24. maj 2015 Gastronomi, vin og kulturrejse Barcelona & Catalonien I 1980 erne og 1990 erne kom en række revolutionære unge vinmagere

Læs mere

DEN ULTIMATIVE TIGER-SAFARI

DEN ULTIMATIVE TIGER-SAFARI Dato: 04. 07 2016 DEN ULTIMATIVE TIGER-SAFARI Tag på den ultimative tiger-safari i Junglebogens hjemegn og den verdensberømte forfatter Rudyard Kiplings fodspor Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

16.690,- 15 DAGES TUR - ØST THAILAND MED 2 Ø-OPHOLD OG CAMBODIA TUR. Pris fra kun

16.690,- 15 DAGES TUR - ØST THAILAND MED 2 Ø-OPHOLD OG CAMBODIA TUR. Pris fra kun 15 DAGES TUR - ØST MED 2 Ø-OPHOLD OG CAMBODIA TUR NYHED - Har du lyst til at prøve en tur til Thailand, som ingen andre rejsebureauer kan tilbyde og hvor man er tæt smut til Cambodias grænse og afslutning

Læs mere

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Kom til Hullehavn Camping (5806) og nyd pinsen. Traditionen tro afholdes der Pinsetræf på Hullehavn Camping ved Svaneke. Turen går til Bornholm en ø, der har alt.

Læs mere