Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde"

Transkript

1 Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Referat fra Studienævnets møde med Aftagerpanel i Aalborg Onsdag, den 26. januar 2011 (Telefonmøde) Tilstede: Fraværende: Ad 1 Studienævn: Lars Uggerhøj, Morten Ejrnæs, Brit Andersen og Inge Andersen Aftagerpanel: Bjarne R. Hjortbak Decentral studievejleder Jeanette Nielsen og aftagerpanelsmedlemmer Rene Junker, Lars Mathiasen, Steffen Bohni og Erik Kaastrup-Hansen med afbud Velkommen til Aftagerpanel og Studienævn Lars bød velkommen. Ad 2 Godkendelse af dagsorden Dagsorden godkendt; dog flyttes punkt 7 Forsøg med ny vejledningsform (seminarer) på modul 3 op under punkt 4 Ny studieordning pr. 1. september Herudover sættes et nyt punkt 7 på dagsorden: Europæisk master uddannelse i socialt arbejde. Ad 3 Godkendelse af referat fra Studienævnets møde den 4. november 2010; bilag 1, referat eftersendes og bilag 2 (statistik) Referatet eftersendes, da det ikke blev fremsendt til mødet. Godkendelse af referatet på studienævnets næste møde. Ad 4 Ny studieordning pr. 1. september 2010 Herunder specielt udviklingen af nyt modul 3 og 4 Lars orienterede om de væsentligste ændringer i studieordningen: Aktørperspektiver på socialt arbejde er flyttet til modul 3 fra modul 4 Socialt arbejde i tid og rum er flyttet til modul 4 fra modul 3 Modul 4 bliver et specialiseringsmodul, hvor der vil være to fælles undervisningsgange, inden de studerende vælger specialisering inden for et af områderne Børn og unge / Migration Beskæftigelses-/ Arbejdsmarkedsområdet Socialt arbejde med mennesker med fysiske og psykiske handicap Vedr. specialiseringerne vil der være en nedre grænse for, hvor få studerende den enkelte specialisering gennemføres med. Den nedre grænse er den samme som ved valgfag (6-7 studerende). Specialiseringerne vil dog blive gennemført med evt. færre studerende, som led i indkøring af ændringerne på studiet.

2 Der kommer en redigeret beskrivelse af specialiseringerne; deadline herfor er 1. marts Der vil blive en drøftelse/orientering på uddannelsens lærermøde, der afholdes i dagene 31. marts og 1. april 2011 samt på førstkommende studienævnsmøde. Undervisningen på modul 3 er i dette forårssemester mindre komprimeret, da vi har flyttet undervisningen i Retlig regulering til foregående efterårssemester. De 3 undervisningsgange var placeret sidst i semestret, efter modul 2 var afsluttet. I efteråret 2011 vil det formentlig blive 3 undervisningsgange i Organisation i stedet, da det vil give en bedre skemaplanlægning for foråret Forsøg med ny vejledningsform (seminarer) på modul 3 Fra og med forårssemestret 2011 omlægges vejledningen på modul 3, således at der både vil være 3 vejledningsseminarer og individuel vejledning. Den individuelle vejledning reduceres samtidig med ca. 30% i forhold til det tidligere. Det betyder konkret, at vejlederne vil få 10 timer for vejledning af én studerende (mod tidligere 14,5), 14 timer for vejledning af to studerende (mod tidligere 20) og 17 timer for vejledning af 3 eller 4 studerende (mod tidligere 24). Timerne er inklusiv eksamination. Studiet har søgt fakultetet om timer til afholdelse af seminarerne. Timerne er efter mødets afholdelse blevet bevilget. I ansøgning om midler fra fakultetets udviklingspulje er formålet formuleret således: Formålet med forsøget er at indhøste erfaringer med vejledningens organisering og med vejlederrollen med henblik på at forøge de studerendes udbytte af og læring gennem projektarbejdet. Sigtet er således, at de studerende gennem projektarbejdet opnår de bedst mulige erfaringer med at arbejde selvstændigt med problemorientering og deltagerstyring, herunder særlig bedre muligheder for en selvstændig styring af projektet. Projektarbejdet på modul 3 har som nævnt en central og øget betydning som træning i problembaseret læring og selvstændigt projektarbejde, men er også et vigtigt forarbejde til det senere kandidatspeciale. Det er endvidere en vigtig intention at fremme de studerendes muligheder for at få og give indbyrdes feedback med henblik på at drage nytte af medstuderendes perspektiv og erfaringer samt at fremme kompetencer til at give og modtage konstruktiv kritik. De 3 seminarer vil bestå af følgende: 1. vejledningsseminar: problemformulering og design 2. vejledningsseminar: metateoretiske, teoretiske og begrebsmæssige udgangspunkter 3. vejledningsseminar: metodisk og analytisk fokus. På seminarerne vil 3 undervisere/vejledere forelæse om seminarets hovedtema og give respons på korte skriftklige oplæg fra de studerende, ligesom de studerende være opponenter for hinanden.

3 Seminarerne er efter studienævnets møde med aftagerpanelet nu skemalagt og lagt ud til de studerende på FirstClass og på studiets hjemmeside. Koordinatorerne på modul 3 (Lars Uggerhøj og Marianne Skytte) har informeret de studerende om det nye modul 3 i 1. undervisningsgang den 31. januar 2011 i Aalborg og den 1. februar 2011 i København. Det blev besluttet, at seminarerne skal afholdes med deltagelse af semesterkoordinatorerne (Lars i Aalborg og Marianne i København). Herudover deltager Søren Peter Olesen (begge steder) og en vejleder hvert sted. Som led i afprøvningen afholder en konference for studiets vejledere, hvor vejledningsseminarerne evalueres. Desuden vil konferencen give mulighed for drøftelse af mere generelle forhold i forbindelse med vejledning på uddannelsen. Herudover afventer vi det nye timebudget. Hvis vi får tildelt flere timer, vil disse ikke nødvendigvis gå til mere vejledning, men til timer til fagkoordinatorer samt til udvikling. Ad 5 Akkreditering Herunder møde med akkrediteringspanelet den 7. marts i Aalborg Ansøgning om akkreditering er afsendt den 14. januar Akkrediteringspanelet er sammensat af ACE og ser sådan ud: - Professor, Kerstin Svensson, Lunds Universitet kernefaglig ekspert - Forretningschef, Carsten Nykjær Madsen, NIRAS Analyse og Strategi aftagerrepræsentant - Claus Bjørn-Diderichsen studenterrepræsentant Panelet har til opgave at foretage en faglig vurdering af uddannelsernes kvalitet og relevans på baggrund af det dokumentationsmateriale, universitetet indsender og panelets besøg på universitetet. Panelmedlemmerne er valgt på baggrund af deres habilitet, uafhængighed og deres samlede faglige kompetencer. Universitetet er forinden denne afgørelse blevet hørt om panelets sammensætning. Panelet har anmodet om at mødes med ledelse, studerende, interne og eksterne lektorer hver for sig den 7. marts Morten Ejrnæs og Brit Andersen deltager Morten som lektor og Brit som studerende. Studienævnet besluttede, at 8 studerende i alt fordelt på Aalborg og København og forskellige moduler deltager.

4 Ad 6 Drøftelse af mail fra studieleder til modul 1 og 2 studerende vedr. antal anslag i eksamensopgaver Drøftelsen tog udgangspunkt i følgende spørgsmål: Kan der i visse tilfælde ses bort fra disse regler? Hvordan stiller studerende, som tidligere er dumpet på formkrav, sig til at der i nogle tilfælde er blevet dispenseret? Hvordan sikres det, at formkrav fremover overholdes? Hvorfor skal alle eksamensopgaver med krav om antal anslag ikke pr. automatik fremsendes elektronisk? Lars orienterede om baggrunden for mailen (diskussioner på baggrund af konkrete dispensationer givet ved modul 1 eksamen). Studienævnet besluttede, at alle opgaver (modul 1 modul 6) fremover skal fremsendes elektronisk til stikprøvekontrol. Det understreges, at det er dumpegrund og at en opgave/et projekt kan dumpes frem til og med den mundtlige eksamen. Sekretariatet udsender mail på FirstClass inden aflevering af eksamensopgaver (modulerne 1 5). Endvidere indarbejdes beslutningen i den nye studiehåndbog, der forventes at blive lagt på hjemmesiden inden udgangen af februar måned Fakultetet har efterfølgende opfordret til at reglerne indskrives i studieordningen af hensyn til de studerendes retssikkerhed. Punktet dagsordenssættes til næste studienævnsmøde. Ad 7 Europæisk masteruddannelse i socialt arbejde I samarbejde med University of Lincoln, UK, Fachhochschule Potsdam, Tyskland, Université Paris Ouest Nanterre La Defence, Frankrig, Technical University of Lissabon, Portugal og University of Warszawa, Polen forsøges der oprettet en fælleseuropæisk masteruddannelse i socialt arbejde. Der ansøges om EU midler til oprettelsen (Erasmus-Mondus midler). Vi har tidligere drøftet muligheden for at oprette et engelsk modul her på uddannelsen, hvorfor Lars deltaget i et møde vedr. den nye fælles uddannelse. Vores betingelse for deltagelse er, at der skal ligge et semester på AAU og her foreslår vi, at det bliver 2. semester. Studiet vil formentlig omfatte 35 studerende og foregå på 4 forskellige universiteter. Desuden påtænkes 1-2 sommerskoler på samme eller andre universiteter. Der involveres undervisere fra alle universiteter. Adgangskriterierne til studiet vil være bachelor. Der vil blive gennemført samtaler med ansøgerne, som skal indsende begrundet ansøgning. Uddannelsen vil omfatte praktik på henholdsvis 1, 2 og 3 uger på de første tre semestre. Såfremt ansøgningen imødekommes forventes studiestart september 2012 (2. semester i DK i foråret 2013).

5 Der var opbakning fra studienævnet til at fortsætte udviklingen af uddannelsen. Punktet Europæisk masteruddannelse i socialt arbejde tages op på et fremtidigt studienævnsmøde. Ad 8 Nyvalg til aftagerpanel Erik Kaastrup-Hansen og Lars Mathiasen/Steffen Bohni er på valg. Forslag til udskiftning i aftagerpanelet (ud fra de krav, aftagerpanelet i København har besluttet): panelets medlemmer udtræder naturligt ved jobskifte, pension eller har meget vanskeligt ved at varetage medlemskabet og når ens valgperiode ophører. Det blev besluttet, at udskiftning i aftagerpanelet i Aalborg foretages efter samme kriterier som i København (se ovenfor). Det er af mindre betydning, at panelets medlemmer er topchefer. Der kunne evt. findes interesserede i Servicestyrelsen og på Professionshøjskoler. Det fastholdes, at studienævnet afholder møde med aftagerpanelet én gang årligt. Der udsendes snarest en kalender for 2011 med datoer for studienævnets møder samt næste møde med aftagerpanelerne i hhv. København og Aalborg. Ad 9 Aftagerpanelets rolle Herunder drøftelse af, hvordan henvendelser fra aftagerpanelet behandles i organisationen. Erfaringerne med at aftagerpanelet har udtalt sig om Kandidatuddannelsens indplacering i school-strukturen og planerne om oprettelse af en afdeling i Esbjerg har vist, at aftagerpanelets indflydelse er meget begrænset selv på forhold, hvor aftagerpanelets mening er yderst relevant. En henvendelse til Universitetets bestyrelse er således aldrig blevet behandlet i bestyrelsen, og aftagerpanelet har aldrig fået noget svar. Det betyder, at erfaringerne med at have udbytte af denne del aftagerpanelets ekspertise, er dårlige. Der har derimod været gode erfaringer med diskussioner om studiets tilrettelæggelse og undervisning med aftagerpanelet. Drøftelser, der har kunnet finde sted i forbindelse med studienævnets ordinære mødevirksomhed Hvad mener aftagerpanelet er relevant at drøfte på møder mellem aftagerpanel og studienævn? Bjarne Hjortbak synes, der er gode diskussioner i møderne med studienævnet. Der kom ingen forslag til, hvordan vi kunne gøre møderne mere interessante. Punktet drøftes igen, når de nye paneler er sammensat.

6 Ad 10 Mødedato for næste møde mellem Aftagerpanel, Aalborg og Studienævn Der udsendes en årskalender for 2011 med mødedatoer for studienævnets møder samt med datoer for næste møde med aftagerpanelerne i hhv. København og Aalborg. Næste møde i studienævnet er aftalt til den 22. marts 2011 (telefonmøde) Efter mødets afholdelse er vi blevet oplyst om, at vi har fået studerende valgt ind i studienævnet. Brit Andersen og Signe Gammelgaard, der begge er studerende i København er valgt og som suppleant Lena B. Larsen, også København. Udover Brit og Signe deltager Lena i studienævnets møder fremover, sammen med Line Overgaard fra Aalborg, der deltager som observatør. Ad 11 Eventuelt På baggrund af en henvendelse fra Gitte Duus og Jan Brødslev til studieleder Lars Uggerhøj drøftede studienævnet den 27. august 2010 om psykologi skal indgå som en specialiseringsretning på modul 4 eller som valgfag. Det blev dengang besluttet at studienævnet ville drøfte sagen på et senere tidspunkt, når Lars Uggerhøj har afholdt nyt møde med Gitte og Jan. Der er i efteråret afholdt møde, hvor studienævnets forslag blev introduceret. Forslagsstillerne fandt dog ikke at valgfag eller spcialisering var tilstrækkelig dækkende og vidtgående nok i forhold til de overvejelser, de har, og sagen er derfor foreløbig sat i bero. Ref. Inge Andersen

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Referat fra studienævnsmøde Tirsdag, den 20. december 2011 kl. 10.00 13.00 (Telefonmøde) Sted: København: Morten Ejrnæs kontor Aalborg: Lars Uggerhøjs kontor Deltagere:

Læs mere

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Referat fra Studienævnsmøde Onsdag, den 22. januar 2014 kl. 11.00 14.30 Sted: Deltagere: Afbud: Aalborg Universitet, Kroghstræde 7, lokale 76a Lars Uggerhøj, Dorte

Læs mere

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Referat fra studienævnsmøde Torsdag, den 18. december 2014 kl. 13.00 15.00 (Videokonference) Sted: Aalborg: Kroghstræde 7, rum 72 København: Frederikskaj 12, lokale

Læs mere

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Referat studienævnsmøde Onsdag, den 14. maj 2014 kl. 9.00 12.00 (Videokonference) Sted: Aalborg: Kroghstræde 7, rum 72 København: A. C. Meyers Vænge 15, lokale C1-2.1.024

Læs mere

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Referat fra studienævnsmøde Tirsdag, den 4. november 2014 kl. 13.00 15.00 (Videokonference) Sted: Aalborg: Kroghstræde 7, rum 72 København: A. C. Meyers Vænge 15,

Læs mere

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Referat fra Studienævnsmøde Onsdag, den 18. september 2013 kl. 13.00 15.30 Sted: Aalborg Universitet, Kroghstræde 7, lokale 61, 9220 Aalborg Øst Deltagere: Lars Uggerhøj,

Læs mere

Referat af studienævnsmøde. onsdag den 5. september 2018, kl

Referat af studienævnsmøde. onsdag den 5. september 2018, kl Referat af studienævnsmøde onsdag den 5. september 2018, kl. 13.00-15.00 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra SN-mødet 8. maj. 3. Justeringer af opgaver: Forkortelse eksamensperiode

Læs mere

SYDDANSK UNIVERSITET Studienævn for Audiologi og Logopædi

SYDDANSK UNIVERSITET Studienævn for Audiologi og Logopædi SYDDANSK UNIVERSITET RB/mka Studienævn for Audiologi og Logopædi 13.09.06 Referat af møde i Studienævn for Audiologi og Logopædi onsdag den 4. september 2006 kl. 12.01 Til stede: Rineke Brouwer, Ture Andersen,

Læs mere

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Referat fra studienævnsmøde Onsdag, den 14. november 2012 kl. 9.00 15.00 Sted: AAU Cph, A. C. Meyers Vænge 15, lokale M6-6.045, 2450 København SV Deltagere: Lars Uggerhøj,

Læs mere

Gruppeeksamen The School of Law, AAU

Gruppeeksamen The School of Law, AAU Genindførelse af gruppeeksamen på AAU/ Den Juridiske Skole AAU s direktion besluttede den 9.juli 2012 at genindføre gruppeeksamen på Aalborg Universitet i forlængelse af udstedelse af ny eksamensbekendtgørelse,

Læs mere

INSTITUT FOR LÆRING DANMARKS PÆDAGOGISKE UNIVERSITETSSKOLE AARHUS UNIVERSITET REFERAT

INSTITUT FOR LÆRING DANMARKS PÆDAGOGISKE UNIVERSITETSSKOLE AARHUS UNIVERSITET REFERAT Møde den: 21. januar 2011 D 120 Studienævnsmøde Institut for Læring REFERAT Til stede: Charlotte Ringsmose, Eva Viala, Anne Morin, Malou Juelskjær, Kirstine Louise Mei Petersen, Bue Bohr, Lise Lefevre

Læs mere

Referat fra møde i Det psykologiske Studienævn tirsdag den 15. maj 2007, kl i mødelokale 424, bygning 1481

Referat fra møde i Det psykologiske Studienævn tirsdag den 15. maj 2007, kl i mødelokale 424, bygning 1481 DET PSYKOLOGISKE STUDIENÆVN, AARHUS UNIVERSITET Referat fra møde i Det psykologiske Studienævn tirsdag den 15. maj 2007, kl. 09.15 i mødelokale 424, bygning 1481 Til stede: I. Preben Bertelsen, Henrik

Læs mere

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Referat fra studienævnsmøde Fredag, den 14. september 2012 kl. 9.00 12.30 Sted: AAU, Kroghstræde 7, rum 72, 9220 Aalborg Øst Deltagere: Lars Uggerhøj, Dorte Caswell,

Læs mere

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Referat studienævnsmøde Torsdag, den 3. april 2014 kl. 13.00 15.00 (Videokonference) Sted: Aalborg: Kroghstræde 7, lokale 72 København: A. C. Meyers Vænge 15, lokale

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 21. marts 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 21. marts 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 21. marts 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Opfølgning på referat og godkendelse af dagsorden 2. Planlægning: Samarbejde mellem UVA/EKA, afdelingsledere,

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 3. Orientering fra Studienævnets formand Intet til dette punkt

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 3. Orientering fra Studienævnets formand Intet til dette punkt Møde den: 7. februar 2012, kl. 15.15 17-15. Lokale 9, Sygeplejevidenskab Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor Hanne Kronborg Foverskov, studerende

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde i Fagstudienævnet ved Psykologi

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde i Fagstudienævnet ved Psykologi AARHUS UNIVERSITET Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi Referat af møde i Fagstudienævnet ved Psykologi Tid: Onsdag den 5. november 2014 kl. 10.15 Sted: Bygn. 1350, lokale 3014 Dagsorden: 1. Godkendelse

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. oktober, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. oktober, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Møde den: 23. oktober, 2013, kl. 15.15-17.15 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Referat af møde nr. 8 i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi.

Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Referat af møde nr. 8 i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi Referat af møde nr. 8 i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Tid: onsdag den 30. november 2016, kl. 14:00 til 16:00. Sted: K102 Dagsorden 1) Meddelelser 2) Godkendelse

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 3. Meddelelser fra

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 3. Meddelelser fra Side 1/5 Uddannelsesnævn for Pædagogisk filosofi Mødedato: 9. januar 2019, kl. 13.00-15.00 Mødested: Emdrup lokale B101a & Aarhus lokale 1483-525 Deltagere: UN-medlemmer: Anne-Marie Eggert Olsen (forperson),

Læs mere

HEALTH AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: Torsdag d. 11. oktober 2012 kl Lokale 345 Møde i Studienævnet for Idræt

HEALTH AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: Torsdag d. 11. oktober 2012 kl Lokale 345 Møde i Studienævnet for Idræt Møde den: Torsdag d. 11. oktober 2012 kl. 12.30-15 Lokale 345 Møde i Studienævnet for Idræt REFERAT Til stede: Jan Kahr Sørensen, Henrik Sørensen, Jens B. Christensen, Morten Toft, Aleksander Kokholm Jensen

Læs mere

Tilstede: Lars Gelsing, Preben Sander Kristensen, John Kuada, Henrik Fladkjær, Erling Jensen, Poul G. Sørensen, Nanna Damgaard og Carsten Rune Jensen

Tilstede: Lars Gelsing, Preben Sander Kristensen, John Kuada, Henrik Fladkjær, Erling Jensen, Poul G. Sørensen, Nanna Damgaard og Carsten Rune Jensen Referat fra studienævnsmødet den 10. marts 2010 Tilstede: Lars Gelsing, Preben Sander Kristensen, John Kuada, Henrik Fladkjær, Erling Jensen, Poul G. Sørensen, Nanna Damgaard og Carsten Rune Jensen Afbud:

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde den 3. september blev godkendt uden yderligere kommentarer.

Referat fra studienævnsmøde den 3. september blev godkendt uden yderligere kommentarer. HD studienævnsmøde den 2. december 2015 kl. 13.00-15.00 Sted: Bygning 1325, lokale 312 Til stede: Jan Laursen, Finn Schøler, Søren Erik Nielsen Afbud fra: René Franz Henschel, Karsten Bay Referent: Rita

Læs mere

Referat fra studienævnsmødet den 11. februar 2009

Referat fra studienævnsmødet den 11. februar 2009 Referat fra studienævnsmødet den 11. februar 2009 Tilstede: Erling Jensen, Henrik Find Fladkjær, Preben Sander Kristensen, Lars Gelsing, Jimmi Kristiansen og Nanna Damgaard Afbud: Ditte Hartvig, Anders

Læs mere

Baggrundsrapport for panelmedlemmernes evaluering af akkrediteringsprocessen U n d e r s ø g e l s e n e r g e n n e m f ø r t b l a n d t a k k r e

Baggrundsrapport for panelmedlemmernes evaluering af akkrediteringsprocessen U n d e r s ø g e l s e n e r g e n n e m f ø r t b l a n d t a k k r e Baggrundsrapport for panelmedlemmernes evaluering af akkrediteringsprocessen U n d e r s ø g e l s e n e r g e n n e m f ø r t b l a n d t a k k r e d i t e r i n g s p a n e l m e d l e m m e r, d e r

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: studerende Carolina Krystyna Magnowska (afbud), studerende Camilla Porsbjørn Schmidt (afbud)

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: studerende Carolina Krystyna Magnowska (afbud), studerende Camilla Porsbjørn Schmidt (afbud) Møde den: 1. maj, 2013, kl. 14.30-16.30 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor Bente

Læs mere

Referat af møde i Det psykologiske Studienævn torsdag den 25. september 2008, kl i mødelokale 424, bygning 1481

Referat af møde i Det psykologiske Studienævn torsdag den 25. september 2008, kl i mødelokale 424, bygning 1481 DET PSYKOLOGISKE STUDIENÆVN, AARHUS UNIVERSITET Referat af møde i Det psykologiske Studienævn torsdag den 25. september 2008, kl. 09.15 i mødelokale 424, bygning 1481 Til stede: I. Preben Bertelsen, Henrik

Læs mere

Modul 2. Modulet består af i alt 3 fagområder, der afløses gennem et integreret problembaseret projektarbejde:

Modul 2. Modulet består af i alt 3 fagområder, der afløses gennem et integreret problembaseret projektarbejde: Modul 2 Formålet med undervisningen på modul 2 er at udvikle forståelse for og teoretisk viden om socialt arbejde fra forskellige aktørpositioner og organisatoriske perspektiver, samt disses betydning

Læs mere

BILAG A. Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2016 fra kl. 10:30-12:00. Sted:

BILAG A. Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2016 fra kl. 10:30-12:00. Sted: I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET BILAG A M Ø D E R E F E R A T 13. JUNI 2016 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI

Læs mere

Referat af møde i Studienævnet for Kandidatuddannelserne i Fysioterapi, Ergoterapi, Jordemodervidenskab, Klinisk sygepleje

Referat af møde i Studienævnet for Kandidatuddannelserne i Fysioterapi, Ergoterapi, Jordemodervidenskab, Klinisk sygepleje Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat af møde i Studienævnet for Kandidatuddannelserne i Fysioterapi, Ergoterapi, Jordemodervidenskab, Klinisk sygepleje og Den Sundhedsfaglige Kandidatuddannelse

Læs mere

2. Meddelelser 2.1 Nyt fra studienævnet: Udkast til 2017-studieordningens kompetenceprofil skal godkendes på Studienævnsmødet den 16. december 2016.

2. Meddelelser 2.1 Nyt fra studienævnet: Udkast til 2017-studieordningens kompetenceprofil skal godkendes på Studienævnsmødet den 16. december 2016. Møde den: 7. december 2016 D 120 Uddannelsesnævn Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Poul Nissen, Dorte Kousholt, Simon Nørby, Iram Khawaja (suppleant), Anne Maj Nielsen (afdelingsleder),

Læs mere

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Referat fra studienævnsmøde Mandag, den 11. februar 2013 kl. 9.00 12.45 Sted: Aalborg Universitet, Kroghstræde 7, lokale 76a, 9220 Aalborg Øst Deltagere: Fraværende:

Læs mere

Studienævnsmøde mandag d. 13. februar 2017, kl

Studienævnsmøde mandag d. 13. februar 2017, kl Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Institut for Sociologi og Socialt Arbejde Kroghstræde 7 9220 Aalborg Ø www.socialkandidat.dk Studienævnsmøde mandag d. 13. februar 2017, kl. 13.00 15.00 Sted: Aalborg:

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 2. Orientering fra Studienævnets formand

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 2. Orientering fra Studienævnets formand Møde den: 10. juni, 2014, kl. 10.00-12.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor Bente

Læs mere

PBL på Socialrådgiveruddannelsen

PBL på Socialrådgiveruddannelsen 25-10-2018, AAU/MAN PBL på Dette papir beskriver guidelines for Problembaseret Læring på. Papiret er udarbejdet og godkendt af studienævnet d. 24. oktober 2018 og er gældende, men tages løbende op til

Læs mere

Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi. Referat af møde nr. 8 i Fagstudienævnet for Psykologi

Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi. Referat af møde nr. 8 i Fagstudienævnet for Psykologi Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi Referat af møde nr. 8 i Fagstudienævnet for Psykologi Tid: Manddag den 11. december 2017 kl. 09.00 Sted: Bygn. 1350, lokale 314 Dagsorden: 1. Godkendelse af

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Malou Juelskjær foreslog et punkt 6a om beslutningskompetencer/beslutningsprocesser. Herefter blev dagsordenen godkendt.

1. Godkendelse af dagsorden Malou Juelskjær foreslog et punkt 6a om beslutningskompetencer/beslutningsprocesser. Herefter blev dagsordenen godkendt. Møde den: 13. maj 2011 D 120 Studienævnsmøde Institut for Læring REFERAT Til stede: Charlotte Ringsmose, Eva Viala, Malou Juelskjær, Bue Bohr, Maja Berggreen, Morten Høyer Fraværende: Anne Morin, Iben

Læs mere

Det juridiske fagstudienævn 14. november 2013

Det juridiske fagstudienævn 14. november 2013 Referat af 8. møde 2013/2014 i Det juridiske fagstudienævn onsdag den 6. november kl. 10.00 i mødelokale 247 i bygning 1410: Til stede: Fraværende: Desuden deltog: Lektor Anne-Dorte Bruun Nielsen (formand),

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 13. marts 2012, kl Lokale 9, Sygeplejevidenskab Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 13. marts 2012, kl Lokale 9, Sygeplejevidenskab Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Møde den: 13. marts 2012, kl. 14.00 16.00 Lokale 9, Sygeplejevidenskab Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor Hanne Kronborg Foverskov, lektor Bente

Læs mere

Dagsordenen blev godkendt uden bemærkninger.

Dagsordenen blev godkendt uden bemærkninger. Referat fra mødet i MBA-studienævnet Mandag den 17. december 2018 kl. 10.30-12.00 Bygning 2631 lokale K104 Deltagere: Studienævnsformand Franziska Günzel-Jensen, studienævnsmedlemmer Philipp Schröder,

Læs mere

Referat af studienævnsmøde den 1. oktober 2013

Referat af studienævnsmøde den 1. oktober 2013 Studienævn for Uddannelse og Læring Sohngårdsholmsvej 2 9000 Aalborg Janice Vester Telefon: 9940 7466 Email: janice@learning.aau.dk Dato: 23.10.2013 Referat af studienævnsmøde den 1. oktober 2013 Til stede:

Læs mere

Undervisningen gennemføres i perioden 1. september til primo november.

Undervisningen gennemføres i perioden 1. september til primo november. Modul 1 Formål Formålet med undervisningen er med udgangspunkt i en problembaseret læringstilgang at sætte studerende i stand til at udvikle viden om, forståelse af, færdigheder og kunnen i forhold til

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde nr. 1 (konstituerende møde) i Fagstudienævnet ved Psykologi

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde nr. 1 (konstituerende møde) i Fagstudienævnet ved Psykologi AARHUS UNIVERSITET Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi Referat af møde nr. 1 (konstituerende møde) i Fagstudienævnet ved Psykologi Tid: Onsdag den 4. februar 2015 kl. 10.15 Sted: Bygn. 1350, lokale

Læs mere

MØDEREFERAT. Eksamensform i KH2 DET TEOLOGISKE FAKULTET

MØDEREFERAT. Eksamensform i KH2 DET TEOLOGISKE FAKULTET DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2016) Stud.theol. Christine Damgaard Stud.theol. Anne Sofie Aagaard (stud.theol. Laura Cæcilie Jessen, supp.

Læs mere

DPU - DANMARKS INSTITUT FOR PÆDAGOGIK OG UDDANNELSE

DPU - DANMARKS INSTITUT FOR PÆDAGOGIK OG UDDANNELSE Side 1/5 Undervisningsevaluering på DPU 2016 Nærværende notat er en sammenfatning af drøftelserne i studienævnet på DPU på baggrund af undervisningsevalueringerne for 2016 behandlet og fremsendt af de

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde mandag den 4. september 2017, kl

Referat fra studienævnsmøde mandag den 4. september 2017, kl Referat fra studienævnsmøde mandag den 4. september 2017, kl. 13.00-15.00 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra SN-mødet 7. juni. 3. Referat fra møde med Aftagerpanelet

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT

AARHUS UNIVERSITET REFERAT Møde den: 2. maj 2013, kl. 12-13 Bygn. 1264, lokale 3.10 Studienævnsmøde for den sundhedsfaglige kandidatuddannelse og suppleringsuddannelsen REFERAT Til stede: Cecilia Ramlau-Hansen, Ellen Aagaard Nøhr,

Læs mere

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Studienævnsmøde d. 8. oktober 2018 kl. 09.00-11.00 Kroghstræde 7, Rum 72; FKJ10B lok. 2.21 Deltagere: Lundemark Andersen, Mia Arp Fallov, Søren Juul, Malene Mørk Eriksen, Inger Bruun Hansen, Simone Mengers,

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde tirsdag den 13. september 2016

Referat fra studienævnsmøde tirsdag den 13. september 2016 Referat fra studienævnsmøde tirsdag den 13. september 2016 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat fra SN-mødet 6. juni 3. Skal bachelor i Organisatorisk læring være adgangsgivende

Læs mere

Evalueringsrapport for bachelor-, tilvalgs- og kandidatuddannelsen i psykologi, Efterår 2013/Forår 2014.

Evalueringsrapport for bachelor-, tilvalgs- og kandidatuddannelsen i psykologi, Efterår 2013/Forår 2014. INSTITUT FOR PSYKOLOGI KØBENHAVNS UNIVERSITET Evalueringsrapport for bachelor-, tilvalgs- og kandidatuddannelsen i psykologi, Efterår 2013/Forår 2014. 18. SEPTEMBER 2014 Psykologi har i efteråret 2013

Læs mere

Godkendelse af endelig dagsorden. Dagsorden skal godkendes af studienævnet. Dagsorden godkendes af studienævnet.

Godkendelse af endelig dagsorden. Dagsorden skal godkendes af studienævnet. Dagsorden godkendes af studienævnet. REFERAT Referat fra Studienævnsmøde i Det Juridiske Studienævn Mandag den 15. august 2016 kl.: 10:00-12:00, NJV. 6B, i lokale 1.02 Deltagere i mødet: Liselotte Madsen, Sten Bønsing, Lars Bo Langsted, Carsten

Læs mere

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Referat fra studienævnsmøde Torsdag, den 18. april 2013 kl. 9.00 12.30 Sted: Aalborg: Kroghstræde 7, lokale 72 København: A. C. Meyers Vænge 15, lokale C1-2.1.028

Læs mere

REFERAT. Møde den: 5. oktober 2010 kl. 12-14.30 Lokale A112

REFERAT. Møde den: 5. oktober 2010 kl. 12-14.30 Lokale A112 Møde den: 5. oktober 2010 kl. 12-14.30 Lokale A112 REFERAT Til stede: Lars Geer Hammershøj, Malou Juelskjær, Per Fibæk Laursen, Morten Jacobsen, Lis Salbøg, Christian Hestbæk og Dorte Puggaard Fraværende:

Læs mere

ENDELIGT GODKENDT OFFENTLIGT REFERAT STUDIENÆVNET FOR VIRKSOMHEDSKOMMUNIKATION, WEBKOMMUNIKATION OG INFORMATIONSVIDENSKAB

ENDELIGT GODKENDT OFFENTLIGT REFERAT STUDIENÆVNET FOR VIRKSOMHEDSKOMMUNIKATION, WEBKOMMUNIKATION OG INFORMATIONSVIDENSKAB ENDELIGT GODKENDT OFFENTLIGT REFERAT STUDIENÆVNET FOR VIRKSOMHEDSKOMMUNIKATION, WEBKOMMUNIKATION OG INFORMATIONSVIDENSKAB Mødenr.: 08-2012 Dato: 26. september 2012 Sted: Kolding, lokale K 3.03 Starttidspunkt:

Læs mere

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Myong, Iram Khawaja (suppleant), Tea Berg Skailand, Lene Mejer Frederiksen

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Myong, Iram Khawaja (suppleant), Tea Berg Skailand, Lene Mejer Frederiksen Møde den: 23. oktober 2015 A 011 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Simon Nørby, Kristine Kousholt, Anne Maj Nielsen (afdelingsleder), Tanja Louise Rasmussen,

Læs mere

Referat af studienævnsmøde den 3. december 2013

Referat af studienævnsmøde den 3. december 2013 Studienævn for Uddannelse og Læring Sohngårdsholmsvej 2 9000 Aalborg Janice Vester Telefon: 9940 7466 Email: janice@learning.aau.dk Dato: 21.01.2014 Referat af studienævnsmøde den 3. december 2013 Til

Læs mere

Referat OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES AARHUS UNIVERSITET

Referat OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES AARHUS UNIVERSITET Møde den: 5. september 2017 kl. 13.15-15.00 Lok. 1330-126 Møde 7/17 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Referat Til stede Anne Binderkrantz (AB), Morten Brænder (MB), Lars Skipper (LS), Peter

Læs mere

Uddannelseskoordinatorer og uddannelsesgrupper på Institut for Datalogi

Uddannelseskoordinatorer og uddannelsesgrupper på Institut for Datalogi Institut for Datalogi Selma Lagerlöfs Vej 300 9220 Aalborg Øst Dato: 09-10-2019 Uddannelseskoordinatorer og uddannelsesgrupper på Institut for Datalogi I dette dokument beskrives organiseringen af uddannelseskoordinering

Læs mere

Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi. Referat af møde nr. 7 i Fagstudienævnet for Psykologi

Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi. Referat af møde nr. 7 i Fagstudienævnet for Psykologi Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi Referat af møde nr. 7 i Fagstudienævnet for Psykologi Tid: Torsdag den 16. november 2017 kl. 12.30 Sted: Bygn. 1350, lokale 314 Dagsorden: 1. Godkendelse af

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET Side 1/5 Uddannelsesnævn for Pædagogisk filosofi Mødedato: 7. februar 2019, kl. 12.00-14.00 Mødested: Emdrup lokale B101a & Aarhus lokale 1483-523 Deltagere: UN-medlemmer: Anne-Marie Eggert Olsen (forperson),

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: Carolina Krystyna Magnowska, Karen Margrethe Callsen

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: Carolina Krystyna Magnowska, Karen Margrethe Callsen Møde den: 7. juni 2012, kl. 15.00-17.00 Lokale 9, Sygeplejevidenskab Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor Hanne Kronborg Foverskov, lektor Bente

Læs mere

Plan for evaluering af moduler, semestre og uddannelser - Skolen for Sociologi og Socialt Arbejde

Plan for evaluering af moduler, semestre og uddannelser - Skolen for Sociologi og Socialt Arbejde Plan for evaluering af moduler, semestre og uddannelser - Skolen for Sociologi og Socialt Arbejde Nedenfor fremgår evalueringsplan for Skolen for Sociologi og Socialt Arbejde i. Planen er udarbejdet, så

Læs mere

Referat af møde i. Studienævn for Jura den 28. august 2008

Referat af møde i. Studienævn for Jura den 28. august 2008 Referat af møde i STUDIENÆVN FOR JURA 2. september 2008 Studienævn for Jura den 28. august 2008 Tilstede: Nina Dietz Legind, Hans Viggo Godsk Pedersen, Lone Hansen, Per Nilsén, Kent Raun Moritzen, Regitze

Læs mere

Læreruddannelseskonference. Tværprofessionelt samarbejde i musikfaget v. Erik Heiberg Lyhne og Steen Lembcke

Læreruddannelseskonference. Tværprofessionelt samarbejde i musikfaget v. Erik Heiberg Lyhne og Steen Lembcke Læreruddannelseskonference 2019 Tværprofessionelt samarbejde i musikfaget v. Erik Heiberg Lyhne og Steen Lembcke Program 1. Præsentation og overblik over de erfaringer der er indhøstet indtil nu 2. Deltagerne

Læs mere

Referat fra ordinærmøde i Det Psykologiske Studienævn Onsdag den 13. april 2011, kl i mødelokale 424, bygning 1481

Referat fra ordinærmøde i Det Psykologiske Studienævn Onsdag den 13. april 2011, kl i mødelokale 424, bygning 1481 DET PSYKOLOGISKE STUDIENÆVN AARHUS UNIVERSITET Referat fra ordinærmøde i Det Psykologiske Studienævn Onsdag den 13. april 2011, kl. 9.15 i mødelokale 424, bygning 1481 Tilstede: Afbud: Fra adm.: Observatør:

Læs mere

Referat af 2. møde i studienævnet den 18. februar 2010

Referat af 2. møde i studienævnet den 18. februar 2010 Møde den: 18. februar 2010 B103f REFERAT Til stede: Morten Misfeldt, Malou Juelskjær, Lars Geer Hammershøj, Søren Kruse, Søs Bayer, Morten Høyer og Stella Marie Klausen Tilforordnede: Hasse Møller og Sia

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden og opfølgning fra sidste møde 23/11-2011.

1. Godkendelse af dagsorden og opfølgning fra sidste møde 23/11-2011. :sadp Skolen for Arkitektur, Design og Planlægning Fibigerstræde 11 9220 Aalborg Øst www.sadp.aau.dk Studieleder Michael Tophøj Sørensen tophoej@plan.aau.dk Referat af Studierådsmøde Onsdag den 20. juni

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi den 16. december 2003

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi den 16. december 2003 STUDIENÆVN FOR ERHVERVSØKONOMI Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi den 16. december 2003 Tilstede: Torben Damgaard (formand), Morten Ammentorp, Bo Møller Jensen, Jytte G. Larsen, Stine Baun

Læs mere

UddannelsesFagUdvalgsmøde på masteruddannelserne

UddannelsesFagUdvalgsmøde på masteruddannelserne 16. møde den 2. oktober 2014 kl. 14.00-16.00 Lokale D118 MasterUddannelsesFagUdvalgsmøde Deltagere: Jeanette Magne Jensen (uddannelsesleder) Frans Ørsted Andersen Anne Larson Kristine Mariager-Anderson

Læs mere

Semesterbeskrivelse Socialrådgiveruddannelsen

Semesterbeskrivelse Socialrådgiveruddannelsen Semesterbeskrivelse Socialrådgiveruddannelsen 1. semester Oplysninger om semesteret Skole for Sociologi og Socialt Arbejde Studienævn for Socialrådgiveruddannelsen Studieordning Professionsbacheloruddannelsen

Læs mere

Michael Bregnsbo, viceinstitutleder (observatør) Stefan Marschall Kristensen, stud.mag.

Michael Bregnsbo, viceinstitutleder (observatør) Stefan Marschall Kristensen, stud.mag. Historiestudiet Campusvej 55 5230 Odense M Tlf.: 6550 2105 Fax: 6550 2232 E-mail: majuhl@hist.sdu.dk 17. september 2009 J. nr.: Ref.: PGM/mjn Referat af møde i Studienævn for Historie torsdag den 20. august

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES

AARHUS UNIVERSITET BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES Referat af møde nr. 12 i Kandidatstudienævnet for Sprog og Erhvervskommunikation Tid: Torsdag d. 26. januar 2012 kl. 10.00-12.00 Sted: K102 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden til møde nr. 12 2. Godkendelse

Læs mere

Professor MSO Tine Reeh (professor MSO Mette Birkedahl Bruun, supp. FS 2016)

Professor MSO Tine Reeh (professor MSO Mette Birkedahl Bruun, supp. FS 2016) DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2016) Stud.theol. Christine Damgaard Stud.theol. Anne Sofie Aagaard (stud.theol. Laura Cæcilie Jessen, supp.

Læs mere

Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver, Morten Frydenberg, Viola Burau og Helle Terkildsen

Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver, Morten Frydenberg, Viola Burau og Helle Terkildsen Møde den: 18. juni 2015, kl. 11.00 13.00 Bygning 1264, lokale 220 Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab REFERAT Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver, Morten Frydenberg, Viola Burau og Helle Terkildsen

Læs mere

Referat af studienævnsmøde tirsdag den 3. oktober 2017, kl

Referat af studienævnsmøde tirsdag den 3. oktober 2017, kl Referat af studienævnsmøde tirsdag den 3. oktober 2017, kl. 13.00-15.00 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra SN-mødet 4. september. 3. Evaluering af 2. semester 4. Planlægning

Læs mere

Study Board Meeting International Relations

Study Board Meeting International Relations Studienævnsmøde onsdag den 15. november 13.00-15.00 Aalborg: KST3 2.107 København: A. C. Meyers Vænge 15 (CPH) - 2.1.022 Mødedeltagere: Steen Fryba Christensen, Ane Bislev, Danny Raymond, Bjørn Møller,

Læs mere

Studienævnsmøde den 20. december 2018

Studienævnsmøde den 20. december 2018 Studienævn for Efteruddannelse i Læring og Filosofi Kroghstræde 3 9220 Aalborg Ø Janice Vester Telefon: 9940 7466 Email: janice@learning.aau.dk Dato: 30.1.2019 Studienævnsmøde den 20. december 2018 Til

Læs mere

Procedure for selvevaluering og udvikling af Aalborg Universitets uddannelser

Procedure for selvevaluering og udvikling af Aalborg Universitets uddannelser Ledelsessekretariatet www.kvalitetssikring.aau.dk Juni 2014 Sagsnr.: 2012-412-00017 Procedure for selvevaluering og udvikling af Aalborg Universitets uddannelser Baggrund Procedure for selvevaluering og

Læs mere

Det juridiske Studienævn 3. maj 2013

Det juridiske Studienævn 3. maj 2013 Referat af 3. møde 2013/2014 i Det juridiske Studienævn fredag den 3. maj kl. 10.15 i mødelokale 247 i bygning 1410. Til stede: Fraværende: Desuden deltog: Lektor, studieleder for jura Anne-Dorte Bruun

Læs mere

Evalueringsrapport semester fuldtid

Evalueringsrapport semester fuldtid Evalueringsrapport 1.+3. semester fuldtid Master i Læreprocesser Studienævn for Uddannelse, Læring og Filosofi, AAU. Forår 2012 Evalueringsrapport, MLP 1.+3. semester, forår 2012 Evalueringsundersøgelsen

Læs mere

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Mejer Frederiksen, Signe Marie Hinge (studievejleder)

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Mejer Frederiksen, Signe Marie Hinge (studievejleder) Møde den: 13. november 2015 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Simon Nørby, Lene Myong, Kristine Kousholt, Anne Maj Nielsen (afdelingsleder), Nina

Læs mere

REFERAT. Møde den: 2. november 2012 kl D120 UFU-møde Pædagogisk psykologi

REFERAT. Møde den: 2. november 2012 kl D120 UFU-møde Pædagogisk psykologi Møde den: 2. november 2012 kl. 10-13 D120 UFU-møde Pædagogisk psykologi REFERAT Til stede: Eva Viala, Anne Maj Nielsen, Charlotte Mathiassen, Niels Christian Mossfeldt Nickelsen, Simon Nørby, Iben Kiilsgaard,

Læs mere

Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi

Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Tid: Fredag den 10. marts 2017 kl. 08.30-10.30 Sted: 8001-2105 Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Dato:

Læs mere

Deltagere VIP: Cecilia Ramlau-Hansen, Kirsten Frederiksen (uddannelsesleder Sygepleje), Kirsten Beedholm, Michael Væth

Deltagere VIP: Cecilia Ramlau-Hansen, Kirsten Frederiksen (uddannelsesleder Sygepleje), Kirsten Beedholm, Michael Væth Møde den: 27. oktober 2015, kl. 8.15-10.15 Aarhus 1633. Værkstedet Emdrup indgang B8, lokale B274 REFERAT Møde i Studienævnet for Sundhedsvidenskab Deltagere VIP: Cecilia Ramlau-Hansen, Kirsten Frederiksen

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet ved Psykologi

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet ved Psykologi AARHUS UNIVERSITET Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet ved Psykologi Tid: Torsdag den 5. marts 2015 kl. 13.15 Sted: Bygn. 1350, lokale 314 Dagsorden: 1.

Læs mere

Godkendelse af endelig dagsorden. Dagsorden skal godkendes af studienævnet. Dagsorden godkendes af studienævnet.

Godkendelse af endelig dagsorden. Dagsorden skal godkendes af studienævnet. Dagsorden godkendes af studienævnet. REFERAT Referat fra Studienævnsmøde i Det Juridiske Studienævn Mandag den 9. maj 2016 kl.: 10:00-12:00, NJV. 6B, i lokale 1.02 Deltagere i mødet: Ulla Steen, Carsten Munk-Hansen, Sten Bønsing, Albert Sverrisson

Læs mere

Studienævnsmedlemmerne på Sociologi. Studienævnsmøde på Sociologi. Forum: Mødedato: Tirsdag den 21. maj 2013 kl Sted: Mødelokale 16.2.

Studienævnsmedlemmerne på Sociologi. Studienævnsmøde på Sociologi. Forum: Mødedato: Tirsdag den 21. maj 2013 kl Sted: Mødelokale 16.2. S O C I O L O G I S K I N S T I T U T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsmedlemmerne på Sociologi M Ø D E R E F E R A T 28.MAJ 2013 Forum: Studienævnsmøde på Sociologi SOCIOLOGISK INSTITUT

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: lektor Hanne Kronborg Foverskov (afbud), studerende

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: lektor Hanne Kronborg Foverskov (afbud), studerende Møde den: 29. januar, 2010, kl. 13.00-15.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

1. Personsager 2. Opfølgning på dumpeprocent i PA 3. Nye bøger i Anatomi 4. Orientering fra Studieleder 5. Eventuelt

1. Personsager 2. Opfølgning på dumpeprocent i PA 3. Nye bøger i Anatomi 4. Orientering fra Studieleder 5. Eventuelt Møde den: 19. september 2016 kl. 15.30 i Det Odontologiske Studienævn REFERAT Deltagere medlemmer: Eva Karring, Jes Halfdan Nielsen, Irene Dige, Helle Tolboe, Marie Hauge Mårtensson, Louise Trap, Maren

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET Side 1/5 Uddannelsesnævnet for Generel pædagogik Mødedato: 13. september 2018, kl. 9:00 13:00 Mødested: Emdrup lokale B101a og Aarhus lokale 1483-523 Deltagere: UN-medlemmer: Frederik Pio (formand), Niels

Læs mere

Referat af møde nr. 4 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi

Referat af møde nr. 4 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Referat af møde nr. 4 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Tid: Fredag den 8. september 2017 kl. 09.00-11.00 Sted: 8001-2105 Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Dato:

Læs mere

Procedure for evaluering af undervisning, semestre og uddannelser

Procedure for evaluering af undervisning, semestre og uddannelser Samfundsøkonomiuddannelsen Fibigerstræde 2 Postboks 159 9100 Aalborg Procedure for evaluering af undervisning, semestre og uddannelser 1. Baggrund Der redegøres i dette notat for de procedurer på Samfundsøkonomi-uddannelsen,

Læs mere

2011 1½ år Studieordning. STUDIEORDNING for det halvandetårige Adgangskursus på Aalborg Universitet i Aalborg og Esbjerg

2011 1½ år Studieordning. STUDIEORDNING for det halvandetårige Adgangskursus på Aalborg Universitet i Aalborg og Esbjerg 2011 1½ år Studieordning STUDIEORDNING for det halvandetårige Adgangskursus på Aalborg Universitet i Aalborg og Esbjerg Gældende fra februar 2011 1. Fællesbestemmelser. I henhold til bekendtgørelse nr.

Læs mere

Møde 3/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Afbud Flemming Saugmann Brun (FSB)

Møde 3/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Afbud Flemming Saugmann Brun (FSB) Møde 3/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Referat Tid: 13. marts 2018, kl. 13.15-15.15 Sted: Lokale 126, bygning 1330 Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Til stede Anne Binderkrantz

Læs mere

Evaluering, 7. semester, Politik & Administration, eftera r 2015

Evaluering, 7. semester, Politik & Administration, eftera r 2015 Evaluering, 7. semester, Politik & Administration, eftera r 2015 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Modulevaluering udleveret på modulernes sidste kursusgang... 4 Modul 1: Velfærdssamfund i forandring...

Læs mere

Studienævnsmøde. Sted: Lokale Morten Melander Olsen

Studienævnsmøde. Sted: Lokale Morten Melander Olsen S O C I O L O G I S K I N S T I T U T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T M Ø D E R E F E R A T 24. FEBRUAR 2010 Forum: Møde afholdt: Studienævnsmøde Tirsdag den 23. februar ØSTER FARIGMAGSGADE 5

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt 10. november 2017, 10:00-12:30. Mødelokale 6B-0-36, Søndre Campus. Sted. Mette Juhl Vedel.

Ordinært studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt 10. november 2017, 10:00-12:30. Mødelokale 6B-0-36, Søndre Campus. Sted. Mette Juhl Vedel. KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2017) Stud.theol. Thomas Neergaard (næstformand) Stud.theol. Søren Frank Jensen Stud.theol. Maria Snejbjerg Louring

Læs mere

Afbud: Christopher Kjær Glinvad (Erhvervsøkonomi-jura), Carina Damgren Madsen (Jura) og Nicoline Skals Laigaard (studievejleder)

Afbud: Christopher Kjær Glinvad (Erhvervsøkonomi-jura), Carina Damgren Madsen (Jura) og Nicoline Skals Laigaard (studievejleder) REFERAT Referat fra Studienævnsmøde i Det Juridiske Studienævn Mandag den 7. november 2016 kl.: 14:30-16:30, NJV. 6B, i lokale 1.02 Deltagere i mødet: Marlene Ydegaard deltog i mødet til og med punkt 3,

Læs mere

Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard Jensen, Ann-Louise Hald, Studievejledningen på NAT, Erik Bjerregaard Pedersen.

Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard Jensen, Ann-Louise Hald, Studievejledningen på NAT, Erik Bjerregaard Pedersen. Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat Emne: Møde i studienævn for farmaci Dato og tidspunkt: 9. november 2017 Sted: WP 19, 3. sal mødelokale 402 Deltagere: Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 27. juni 2014

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 27. juni 2014 STUDIENÆVN FOR ERHVERVSØKONOMI 30. juni 2014 Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 27. juni 2014 Tilstedeværende: Anna Lund Jepsen (formand), Mogens Nielsen, Nicolai Holme Milsø Petersen,

Læs mere