Ordensreglement for Boligselskabet Studiebyen. Marts 2017

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ordensreglement for Boligselskabet Studiebyen. Marts 2017"

Transkript

1 Ordensreglement for Boligselskabet Studiebyen. Marts 2017 Ifølge Studiebyens vedtægter 17, er beboerne underkastet et på en ordinær generalforsamling fastsat ordensreglement for ejendommens drift og gode orden, ro etc. GENERELT Medlemmernes forpligtelser Det påhviler medlemmerne at sørge for, at der er god ro og orden i Studiebyen. Man bør således gensidigt vise hensyn og tolerance. Medlemmerne skal overholde Studiebyens vedtægter og ordensreglement og er tillige ansvarlige for, at den øvrige husstand overholder reglerne. I henhold til vedtægternes 17 pålægges det endvidere det enkelte medlem at sørge for den udvendige vedligeholdelse, således at ejendommen bevarer sin engang af arkitekterne fastslåede stil, samt ligeledes at sørge for vedligeholdelse af have og hegn. Træer og hegn må ikke fjernes uden samtykke af Bestyrelsen. Ved overtrædelse af såvel vedtægter som ordensreglement har Bestyrelsen påtaleret. Bestyrelsens henstilling skal efterkommes, jf. vedtægternes 17 stk. 4. I alle tilfælde, hvor politiets ordensbekendtgørelse eller påbud fra Gentofte Kommune overtrædes, står medlemmet selv til ansvar og skal holde Boligselskabet skadesløs over for myndighederne. Overdragelse af grundfondsbeviset Ved enhver overdragelse af grundfondsbeviser til andre end efterlevende ægtefælle skal bestyrelsen foretage en vurdering af boligen. Det nye medlem skal underskrive en overtagelseserklæring, i hvilken man forpligter sig til at overholde Studiebyens vedtægter og ordensreglement. For at sikre at et medlems arvinger i lige linje kan komme i betragtning til boligen i Studiebyen, bør man tilkendegive dette, enten ved testamente eller over for Studiebyens Bestyrelse på særlig blanket. Se i øvrigt vedtægternes 15. ALMINDELIGE BESTEMMELSER Boligerne Det er vigtigt at Studiebyen forbliver bevaringsværdig. Derfor er det nødvendigt, at husene holdes i forsvarlig stand både udvendig og indvendig. Ved valg af farver og materialer skal der tages hensyn til såvel Studiebyens helhedspræg som de enkelte huses særlige arkitektur. Enhver tilbygning eller forandring ved husene må kun ske efter Bestyrelsens skriftlige godkendelse. Eksempler på dette er udskiftning af døre og vinduer, farveskift på såvel mur- som træværk, opførelse af udhuse, garager, carporte, vindfang og overdækkede terrasser m.v. (Eksemplerne er

2 ikke fuldt dækkende). I visse tilfælde skal byggesagen videregives til Gentofte Kommune med Bestyrelsens påtegning. Alt arbejde skal være udført fagmæssigt korrekt. Der henvises endvidere til brugervejledning for rækkehuse, dobbelthuse samt enkelt huse, som udarbejdes og løbende revideres af Bestyrelsen. Parkering Der bør være parkeringsplads på egen grund, hvis det er muligt. Der kan gives tilladelse til etablering af garage eller carport, som skal være i overensstemmelse med de af Studiebyen fastsatte normer. Ved parkering på egen grund skal der være hensigtsmæssig kørebelægning, og overkørsel over fortov skal udføres efter Gentofte Kommunes regulativ. Campingvogne, trailere, m.m. på offentlig vej placeres i henhold til Gentofte Kommunes bekendtgørelse om standsning og parkering. Pt max 24 timer. Trailere på egen grund placeres så vidt muligt skjult for offentligheden. Campingvogne må ikke placeres på egen grund, men henvises til autoriserede pladser. Af hensyn til snerydning på fortove skal parkering ved snefald ske således, at snerydning kan foregå uhindret. Glatføre Medlemmerne har pligt til at sørge for snerydning og glatførebekæmpelse på fortov ud for egen grund samt på adgangsveje til hoveddør og affaldsstativ. Studiebyen kan dog efter Bestyrelsens beslutning foranstalte fælles rydning af sne på fortove og stier og lejlighedsvis glatførebekæmpelse. En fælles snerydning fratager dog ikke ansvaret fra den enkelte beboer. Affald Affaldsbeholdere skal placeres ifølge anvisning fra Gentofte Kommune og så vidt muligt afskærmet for indblik fra vej. Storskrald og haveaffald stilles ud tidligst dagen før afhentning. Fjernes haveaffald eller storskrald ikke, påhviler det medlemmet at rydde fortovet igen. Byggematerialer, grus m.m. skal opbevares på egen grund og ikke på vej og fortov. Afbrænding af haveaffald følger Gentofte Kommunalbestyrelses beslutning. Grønt miljø Haverne skal holdes pæne og ordentlige. Træer og buske skal holdes i en højde så de ikke er til væsentlige gene for de omkringboende. Bekæmpelse af ukrudt, plantesygdomme og skadedyr skal ske uden giftige sprøjtemidler. Badebassiner med kemikalieholdigt vand, må KUN tømmes i kloakken. Aldrig i haven, da det forurener jorden. Støj og musik I såvel hus som have må musik og radio ikke være til gene for øvrige beboere. Ved fester varsles de omkringboende. Brug af støjende maskiner bør kun finde sted i kortere tidsrum. Ellers bør nærmeste naboer orienteres om tidspunkt og varighed. I weekenden må støjende redskaber kun benyttes i tidsrummet Husdyr Det er tilladt at holde husdyr, hvis de ikke er til gene for andre. Hunde skal være i snor eller holdes indhegnet på egen grund. Hundeejerne skal fjerne hundens efterladenskaber på sti og fortov. I forbindelse med hønsehold skal Gentofte kommunes regler overholdes.

3 HAVERNE Haverne skal holdes pæne og ordentlige. Hække og hegn Vedligeholdelse og pasning af hæk og hegn mod vej og sti påhviler det enkelte medlem, mens hæk og hegn mellem haverne passes i fællesskab med naboen. Hækkens forkant mod vej, skal flugte med postkassen. I rækkehusene skal hækken mod vejen være ligusterhæk. Højden på hækken skal målt fra fortovsflise være 140 cm. Hækken skal så vidt muligt løbe sammen med naboernes hæk uden synlige overgange. I enkelt- og dobbelthusene er hæktypen normalt navrhæk. For begge typer gælder, at hækkene ikke må være bredere end ca. 50 cm og ikke må vokse ud over fortovsarealet. Mellem hæk og fortovsflise skal der være friholdt ca. 30 centimeter med grus eller asfaltbelægning. Hække skal klippes to gange om året (ca. 1. juli og 1. september), og i øvrigt holdes fri for fremmede vækster. Havelåger I rækkehusene skal låge mod Rygårds Alle være udført som anvist på tegning nedenfor. Lågestolpen skal afsluttes med en afdækning af pyramideformet hvid klods eller evt. en pyramideformet galvaniseret stolpehat. Lågen skal være hvidmalet. Stolper skal være røde, svarende til farven på vindues- og dørkarme. Det anbefales at lågen forsynes med fjeder for automatisk lukning. Lågen skal lukkes med et traditionelt lukkebeslag, som skal være nemt at betjene. I enkelt- og dobbelthusene skal lågen mod vej så vidt muligt svare til Studiebyens arkitektoniske udtryk, hvorfor lågetypen fra rækkehusene er en udmærket løsning, som normalt vil kunne godkendes. I huse hvor der er etableret indkørsel, stilles der normalt ikke krav om havelåge, med mindre der er ryddet et separat hul i hækken, med adgangsvej til huset. Generelt gælder, at havelåger skal åbne indad.

4 Forhaverne Hækken til nabo i forhaverne skal så vidt muligt have samme højde som hækken mod vej. I rækkehusene er der krav om at det skal være ligusterhæk. I enkelt- og dobbelthusene tillades der ikke fast hegn mellem naboer i forhaven (foran byggelinjen) det skal være levende hegn, så vidt muligt i samme højde som hækken mod vej. Hækkene skal holdes smalle, og klippes ens fra begge sider, så de ikke vælter. For alle hustyper gælder, at beplantningen i forhaverne skal fremstå som vel vedligeholdte prydhaver. Buske og træer skal holdes i en højde og omfang, så de ikke virker generende eller skæmmende på omgivelserne. Flisebelægninger i forhaverne må ikke have et omfang, så det går ud over det grønne udtryk. Terrasser og gangstier Terrasser og øvrige befæstede arealer kan anlægges. De fleste typer belægningssten kan anvendes. Dog skal disse udføres i et niveau som ikke afviger væsentligt fra havens øvrige plan. Vær opmærksom på, at risten foran friskluftventilerne i husets sokkel altid skal holdes frie. Beplantning i haverne Rækkehusenes haver er små og derfor ikke egnede til store træer og buske, der kan kaste generende skygge - også hos de omkringboende. Når haven anlægges og beplantes, bør du derfor tænke på, om de omkringboende kan få sol i haven. Undgå store og høje træer med en omfangsrig blad- eller nålemasse, og undgå placeringer som vil give de omkringboende væsentlige skyggegener; vær særlig opmærksom på terrassen. Træer og buske skal beskæres og holdes nede, så de ikke i væsentlig grad er til gene for de omkringboende. I enkelt- og dobbelthusene er haverne generelt noget større, men også her gælder, at man ved beplantning og beskæring skal tage mest muligt hensyn til de omkringboende. Også her skal man undgå placeringer som vil give de omkringboende væsentlige skyggegener på terrassen. Generelt Er man generet af de omkringliggende beboeres beplantning, f. eks skyggegener, bør de involverede i første omgang tale med hinanden. Langt de fleste sager af denne art kan løses via en konstruktiv dialog imellem de involverede. Går dialogen i stå, kan bestyrelsen gå ind i sagen, men som udgangspunkt i en mæglerrolle. Kan der på denne baggrund ikke opnås enighed parterne imellem, træffer bestyrelsen den endelige beslutning i sagen. Træerne giver landskabet karakter og gør det rart at færdes i, men et træ, som vokser højere end husets rygning giver anledning til beskæring. Medlemmerne opfordres til at udvise rettidig omhu og tage hensyn til hinanden, når der er udfordringer beboerne imellem, f. eks generende træer. SPECIELT OM RÆKKEHUSENES BAGHAVER Hegn, skure, carporte m.v. mod stierne Ved nyetablering af hegn, skur, carport m.v. mod sti, skal disse opføres som anvist i hæftet/projektet Hegn, carporte, skure og pergolaer langs vest- og øststien..

5 Der skal inden byggeriet påbegyndes, altid indsendes ansøgning til bestyrelsen. I hæftet, som er omdelt til alle rækkehusbeboere, er beskrevet og skitseret i detaljer hvorledes hegn, skure, carporte, m.v. udføres, herunder: Højde-, bredde- og længdemål. Taghældning, materialer, dimensioner og konstruktioner samt beklædning. Afvanding og afløb til faskine. Begrænsning af brandsmitte ved skure bygget sammen i skel. Farver. Beplantningsforslag. Anviste principløsninger skal anvendes for at bevare helhedsindtrykket, men der er i anvisningerne mange muligheder for de enkelte beboeres varierede behov. Ved nyetablering af hegn, carporte m.v. mod den vestvendte sti gælder, at hegnet nu er rykket 1,20 meter ind i haven fra den oprindelige skellinje. Denne linje skal holdes fremover. Regnvand fra tage på skure, carporte, overdækkede terrasser m.m. skal som udgangspunkt afledes til faskine på egen grund, således at det ikke er til gene for naboen. På grund af jordbundsforholdene i rækkehushaverne er faskiner ikke hensigtsmæssigt alle steder. I disse tilfælde kan overjordisk opsamling af regnvand være en alternativ løsning. Hegn mellem rækkehusenes baghaver Mellem rækkehusenes baghaver (både de østlige og vestlige rækkehuse), gælder at raftehegn skal opføres som anvist i projektet for veststien. Andre udformninger kan godkendes, såfremt begge naboer er enige. Hegnet mellem rækkehusenes baghaver må som udgangspunkt ikke overstige 1,50 meter. Dog må der regnet fra huset, og 5-10 meter ud i haverne, anvendes hegn i en højde på 1,80 meter for at give læ på en terrasse og privatliv i de smalle haver. Hvis naboerne er enige derom, kan resten af hegnet forhøjes til mellem 1,50 meter og 1,80 meter. Nærværende ordensreglement er udfærdiget i henhold til vedtægternes 17 og vedtaget på den ordinære generalforsamling 29. marts Flemming Ekstrøm Formand Mette Fjeldsted Næstformand

Ordensreglement For Andelsboligforeningen Nørre Torp, Gjellerup

Ordensreglement For Andelsboligforeningen Nørre Torp, Gjellerup Ordensreglement For Andelsboligforeningen Nørre Torp, Gjellerup Formålet med reglementet er at gøre opholdet så behageligt som muligt samt at bevare områdets grønne udseende, og dette bør tages i betragtning,

Læs mere

AB Merlegårdsparken II

AB Merlegårdsparken II Loftsrum: AB Merlegårdsparken II Husorden Loftsrummene må ikke benyttes som opholds- eller soverum, og der må ikke opbevares brandbare væsker. Brug af ild eller anden adfærd, der kan beskadige andelsforeningens

Læs mere

Ordensregler for Afdeling 20. Bloksbjergparken 1-69 & 2-38:

Ordensregler for Afdeling 20. Bloksbjergparken 1-69 & 2-38: «Lejekontrakt_Navn» «Lejekontrakt_Medunderskriv» Dato Ordensregler for Afdeling 20 Bloksbjergparken 1-69 & 2-38: Generelt: Der skal ansøges om tilladelse til væsentlige ændringer ved boligen/haven, samt

Læs mere

HUSORDEN ANDELSBOLIGFORENINGEN ENGDRAGET AFDELING 1

HUSORDEN ANDELSBOLIGFORENINGEN ENGDRAGET AFDELING 1 HUSORDEN ANDELSBOLIGFORENINGEN ENGDRAGET AFDELING 1 Indhold: 1. Formål 2. Fravær fra boligen 3. Antenner / Paraboler 4. Haver 5. Husdyr 6. Skadedyr 7. Musik / Støj 8. Egne Udendørsarealer 9. Parkering

Læs mere

Ordensreglement for Haveforeningen Hjortespring

Ordensreglement for Haveforeningen Hjortespring Ordensreglement for Haveforeningen Hjortespring Maj 2017 15. reviderede udgave 1. Medlemmer af Haveforeningen Hjortespring er til enhver tid pligtige til at overholde dette ordensreglement. Adgang til

Læs mere

HUSORDEN. for. Andelsboligforeningen Birkebakken II Birken, Birkehegnet 7, 2630 Høje Taastrup

HUSORDEN. for. Andelsboligforeningen Birkebakken II Birken, Birkehegnet 7, 2630 Høje Taastrup Andelsboligforeningen Birkebakken II Birkehegnet 7, 2630 Taastrup HUSORDEN for Andelsboligforeningen Birkebakken II Birken, Birkehegnet 7, 2630 Høje Taastrup 20140901_Husordenen.doc www.birkebakken-2.dk

Læs mere

HUSORDEN GRUNDEJERFORENINGEN GÆNGEHAVEN

HUSORDEN GRUNDEJERFORENINGEN GÆNGEHAVEN HUSORDEN GRUNDEJERFORENINGEN GÆNGEHAVEN 1. FORMÅL Denne husorden har til formål at udstikke nogle fælles retningslinjer, således at unødige tvister om, hvorvidt noget er tilladt eller ej, undgås i videst

Læs mere

Du Kan - Du Må. Den. Køge Boligselskab Boskovparken

Du Kan - Du Må. Den. Køge Boligselskab Boskovparken Du Kan - Du Må Den udvendige råderet i Køge Boligselskab Boskovparken I modsætning til Den Attraktive Råderet (se Du kan Du må ), som kun gælder indendørs, skal udvendig råderet altid godkendes på et beboermøde.

Læs mere

Ordensreglement. Afdeling 38 Engkærgårds Allé Tornøegade 12, 8300 Odder. Telefon:

Ordensreglement. Afdeling 38 Engkærgårds Allé Tornøegade 12, 8300 Odder. Telefon: Ordensreglement Afdeling 38 Engkærgårds Allé 106-238 Adresse: Tornøegade 12, 8300 Odder Telefon: 70 27 97 97 Hjemmeside: E-mail: www.domibolig.dk mail@domibolig.dk Telefon- og ekspeditionstid: mandag kl.

Læs mere

Grundejerforeningen Dyssegårdsparken Flinteøksen 4, 4700 Næstved

Grundejerforeningen Dyssegårdsparken Flinteøksen 4, 4700 Næstved GÆLDENDE BESTEMMELSER FOR GRUNDEJERFORENINGEN DYSSEGÅRDSPARKEN Vedtaget den 25. marts 2019 Side 1 af 6 GÆLDENDE BESTEMMELSER FOR GRUNDEJERFORENINGEN DYSSEGÅRDSPARKEN 1. Et hvert medlem af Grundejerforeningen

Læs mere

HUSORDEN GRUNDEJERFORENINGEN GÆNGEHAVEN

HUSORDEN GRUNDEJERFORENINGEN GÆNGEHAVEN HUSORDEN GRUNDEJERFORENINGEN GÆNGEHAVEN 1. FORMÅL Denne husorden har til formål at udstikke nogle fælles retningslinjer, således at unødige tvister om, hvorvidt noget er tilladt eller ej, undgås i videst

Læs mere

Ordensreglement Afdeling 39 Mallinggårdsvej 8A 64B & 117A 141 B

Ordensreglement Afdeling 39 Mallinggårdsvej 8A 64B & 117A 141 B Ordensreglement Afdeling 39 Mallinggårdsvej 8A 64B & 117A 141 B Adresse: Tornøegade 12, 8300 Odder Telefon: 70 27 97 97 Hjemmeside: E-mail: www.domibolig.dk mail@domibolig.dk Telefon- og ekspeditionstid:

Læs mere

Husorden for. Ejerforeningen Ejbyhave

Husorden for. Ejerforeningen Ejbyhave Husorden for Ejerforeningen Ejbyhave Version juni 2015 Version 4. maj 2011 Side 1 af 6 Ejbyhave baggrund Ejbyhave består af i alt 45 rækkehuse med tilhørende udhuse. Ejbyhave er dækket af lokalplan EL

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 42. Højagerparken 1-67

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 42. Højagerparken 1-67 Hver boligorganisationsafdeling har sit eget husordensreglement. Det er beboerne der på et afdelingsmøde bestemmer hvad det skal indeholde, dog er der regler der skal overholdes ifølge lovgivningen. AFFALD

Læs mere

Ordensregler for Grundejerforeningen Over Holluf Toften/Over Holluf vej

Ordensregler for Grundejerforeningen Over Holluf Toften/Over Holluf vej Ordensregler for Grundejerforeningen Over Holluf Toften/Over Holluf vej Gældende fra 01 12 2012 Ordensregler for Grundejerforeningen Over Holluf Toften/Over Holluf vej Foruden efterfølgende regler gældende

Læs mere

Det er os selv, der gennem huslejen, betaler for den daglige drift, istandsættelser - og det som ødelægges.

Det er os selv, der gennem huslejen, betaler for den daglige drift, istandsættelser - og det som ødelægges. 1 Husorden for Andelsboligforeningen Kyndby Huse Forord: En andelsboligforening er et miniaturesamfund. Vi er alle mere eller mindre afhængige af hinanden - vi er fælles om mange ting - og det er derfor

Læs mere

G/F Øresundsparken Nivå

G/F Øresundsparken Nivå Generelt Ordensreglementet er vedtaget på ordinær generalforsamling (17. marts 2009) og udarbejdet med henvisning til Vedtægter for Grundejerforeningen Øresundsparken 3, stk. 1, b, samt den tinglyste deklaration

Læs mere

«Afdeling_nr» Alabu Bolig Afd. 46 Heravej Husorden

«Afdeling_nr» Alabu Bolig Afd. 46 Heravej Husorden «Afdeling_nr» Alabu Bolig Afd. 46 Heravej 117-145 Husorden Pr. 8. september 1999 Revideret 9. september 2009 Haveregler vedtaget pr. 16. september 2013 (Punkt 6 i husordenen tilrettet jfr. Haveregler)

Læs mere

Husorden for Andelsboligforeningen Ellesletten II

Husorden for Andelsboligforeningen Ellesletten II April 2015 Indhold Husorden for... 2 Overholdelse... 2 Bebyggelsens udseende... 2 Fællesarealer... 2 Deltagelse i foreningens fælles arbejde og fælles arbejdsdage... 3 Bilvask... 3 Støj... 3 Husdyr...

Læs mere

G/F Øresundsparken Nivå

G/F Øresundsparken Nivå Generelt Ordensreglementet er vedtaget på ordinær generalforsamling (17. marts 2009) og udarbejdet med henvisning til Vedtægter for Grundejerforeningen Øresundsparken 3, stk. 1, b, samt den tinglyste deklaration

Læs mere

Husorden for Andelsboligforeningen Ellesletten II

Husorden for Andelsboligforeningen Ellesletten II Husorden for Andelsboligforeningen Ellesletten II April 2015 1 Indhold Husorden for Andelsboligforeningen Ellesletten II... 2 Overholdelse... 2 Bebyggelsens udseende... 2 Fællesarealer... 2 Deltagelse

Læs mere

Ordensregler for Afdeling 10. Lærkevej 37-81 & 42-56 Mågevej 3-9

Ordensregler for Afdeling 10. Lærkevej 37-81 & 42-56 Mågevej 3-9 «Lejekontrakt_Navn» Ordensregler for Afdeling 10 Lærkevej 37-81 & 42-56 Mågevej 3-9 Generelt Der skal ansøges om tilladelse til væsentlige ændringer ved boligen/haven, samt opsætning af væsentligt udstyr

Læs mere

Haveguide for Kantorparken

Haveguide for Kantorparken Haveguide for Kantorparken 2011 Denne guide skal bruges af alle, der har fået stillet en have til rådighed. Når du har fået en have, er der nogle forpligtigelser, der skal overholdes - derfor denne guide.

Læs mere

FREDERIKSBORG ALMENE BOLIGFORENING

FREDERIKSBORG ALMENE BOLIGFORENING FREDERIKSBORG ALMENE BOLIGFORENING HUSORDEN AFDELING 405 LANGBJERG PARK BØR OPBEVARES SAMMEN MED LEJEKONTRAKT SEPTEMBER 2000 REV. 9. SEPTEMBER 2013 Skik og orden Enhver beboer forpligter sig til at iagttage

Læs mere

H. F. Ellebækhøj. Vedtægter for Haveforeningen Ellebækhøj Stiftet den 20. marts 1948.

H. F. Ellebækhøj. Vedtægter for Haveforeningen Ellebækhøj Stiftet den 20. marts 1948. H. F. Ellebækhøj Vedtægter for Haveforeningen Ellebækhøj Stiftet den 20. marts 1948. 1 Foreningens navn er Ellebækhøj stiftet den 20. marts 1948. Foreningen, som efter lov af 2001, har status som varige

Læs mere

Grundejerforeningen Dyssegårdsparken Flinteøksen 4, 4700 Næstved

Grundejerforeningen Dyssegårdsparken Flinteøksen 4, 4700 Næstved GÆLDENDE BESTEMMELSER FOR GRUNDEJERFORENINGEN DYSSEGÅRDSPARKEN Vedtaget den 21. marts 2017 Side 1 af 6 GÆLDENDE BESTEMMELSER FOR GRUNDEJERFORENINGEN DYSSEGÅRDSPARKEN 1. Et hvert medlem af Grundejerforeningen

Læs mere

Elstedgårde. Generalforsamling Onsdag d. 8. marts 2017 kl i Sognegården v/elsted Kirke. Velkommen. 1. Valg af dirigent og referent

Elstedgårde. Generalforsamling Onsdag d. 8. marts 2017 kl i Sognegården v/elsted Kirke. Velkommen. 1. Valg af dirigent og referent Elstedgårde Generalforsamling 2017 Onsdag d. 8. marts 2017 kl. 19.00 i Sognegården v/elsted Kirke Velkommen 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning 3. Regnskabsaflæggelse for 2016 4.

Læs mere

KÆDEHUSE, NØRREBRED 198-260 (LIGE NUMRE) RETNINGSLINIER FOR BEBYGGELSEN

KÆDEHUSE, NØRREBRED 198-260 (LIGE NUMRE) RETNINGSLINIER FOR BEBYGGELSEN 1. Generelle oplysninger 2. Overdækninger 3. Skodder og vinduer 4. Tilbygning 5. Pejs/brændeovn 6. Udestue 7. Tag med 18 tagrejsning 8. Hegn. 1. GENERELLE OPLYSNINGER. Kædehusbebyggelsen, Nørrebred 198-260

Læs mere

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. AFFALD DØRSKILTE ALTANER FODRING AF FUGLE M.V.

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. AFFALD DØRSKILTE ALTANER FODRING AF FUGLE M.V. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M. V.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE

Læs mere

HUSORDEN FOR KILDEPARKEN 4

HUSORDEN FOR KILDEPARKEN 4 HUSORDEN FOR KILDEPARKEN 4 INDLEDNING Sammen med den i afdelingsbestyrelsen vedtagne stambog og gældende regler har nærværende husorden gyldighed som et tillæg til lejekontrakten og er udformet i beboernes

Læs mere

Bakkegårdsparken & 2A-54:

Bakkegårdsparken & 2A-54: «Lejekontrakt_Navn» «Lejekontrakt_Medunderskriv» Ordensregler for Afdeling 15 Dato Bakkegårdsparken 1-125 & 2A-54: Generelt Der skal ansøges om tilladelse til væsentlige ændringer ved boligen/haven, samt

Læs mere

Ordensregler for Afdeling 3. Lærkevej 31 A-K, Vesterled 14-72, Baungårdsvej 15-29:

Ordensregler for Afdeling 3. Lærkevej 31 A-K, Vesterled 14-72, Baungårdsvej 15-29: «Lejekontrakt_Navn» «Lejekontrakt_Navn» Dato Dato Ordensregler for Afdeling 3 Lærkevej 31 A-K, Vesterled 14-72, Baungårdsvej 15-29: Generelt Der skal ansøges om tilladelse til væsentlige ændringer ved

Læs mere

Ordensregler. Brøndby Haveby afd.7

Ordensregler. Brøndby Haveby afd.7 Side 1/5 1 1.1 ne gælder for 1.2 Ved gentagne overtrædelser af ordensbestemmelserne kan 8 i vedtægterne træde i kraft. 1.3 Havelejeren er ansvarlig for enhver overtrædelse, der begås af havelejeren, dennes

Læs mere

Ordensregler for Afdeling 13. Plantagevej & Grønnegade 31-35:

Ordensregler for Afdeling 13. Plantagevej & Grønnegade 31-35: «Lejekontrakt_Navn» Ordensregler for Afdeling 13 Plantagevej 22-50 & Grønnegade 31-35: Generelt Der skal ansøges om tilladelse til væsentlige ændringer ved boligen/haven, samt opsætning af væsentligt udstyr

Læs mere

Ordensregler for Afdeling 25. Ahorngade :

Ordensregler for Afdeling 25. Ahorngade : o DAB «Lejekontrakt_Adresse» Ordensregler for Afdeling 25 Ahorngade 12-108: Generelt: Der skal ansøges om tilladelse til væsentlige ændringer ved boligen/haven, samt opsætning af væsentligt udstyr og lignende.

Læs mere

Civica. Afdeling 312 Rismarken

Civica. Afdeling 312 Rismarken Husorden Civica Afdeling 312 Rismarken En boligafdeling er et minisamfund, hvor man mere eller mindre er afhængig af hinanden.vi er fælles om mange ting og derfor er det naturligt at der er nogle regler

Læs mere

Husorden afdeling 14 - Tuestensvej

Husorden afdeling 14 - Tuestensvej Fælles spilleregler giver fair play. Det betyder også, at der er en række love, vedtægter og regler, som skal overholdes, når man bor i et alment boligselskab. I din afdeling er der desuden af beboerne

Læs mere

Fælles spilleregler giver fair play. Det betyder, at der er en række regler, som skal overholdes, når man bor i et alment boligselskab.

Fælles spilleregler giver fair play. Det betyder, at der er en række regler, som skal overholdes, når man bor i et alment boligselskab. Gældende ordensregler vedtaget på afdelingsmødet i Bispehaven den 2. september 2008. Fælles spilleregler giver fair play. Det betyder, at der er en række regler, som skal overholdes, når man bor i et alment

Læs mere

Nøddeboparken. Retningslinier for ændringer og vedligeholdelse af bebyggelsen.

Nøddeboparken. Retningslinier for ændringer og vedligeholdelse af bebyggelsen. 1 Retningslinier for ændringer og vedligeholdelse af bebyggelsen. er en rækkehusbebyggelse med 4431 boliger, opført 1977-1979. Bebyggelsesplanen er fastlagt i byplanvedtægt nr. 11. endvidere er området

Læs mere

Regulativ for vintervedligeholdelse og renholdelse

Regulativ for vintervedligeholdelse og renholdelse Regulativ for vintervedligeholdelse og renholdelse Indholdsfortegnelse LOVGRUNDLAG:... 3 I. OFFENTLIGE VEJE OG STIER.... 3 A. SNERYDNING... 3 Vejbestyrelsens opgaver... 3 Grundejernes forpligtelser....

Læs mere

HUSORDEN FOR KILDEPARKEN 4

HUSORDEN FOR KILDEPARKEN 4 HUSORDEN FOR KILDEPARKEN 4 INDLEDNING Sammen med den i afdelingsbestyrelsen vedtagne stambog og gældende regler har nærværende husorden gyldighed som et tillæg til lejekontrakten og er udformet i beboernes

Læs mere

ORDENSREGULATIV HAVESELSKABET BUDUMVANG. Opdateret efter generalforsamlingen 2016 Side 1

ORDENSREGULATIV HAVESELSKABET BUDUMVANG. Opdateret efter generalforsamlingen 2016 Side 1 ORDENSREGULATIV HAVESELSKABET BUDUMVANG Opdateret efter generalforsamlingen 2016 Side 1 1. Ordensbestemmelser. 1.1. Al unødvendig kørsel på haveselskabets område er forbudt. Højeste hastighed er max. 10

Læs mere

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD FORURENING ANTENNER/PARABOLER GRØNNE OMRÅDER BARNEVOGNE, CYKLER, M.M.

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD FORURENING ANTENNER/PARABOLER GRØNNE OMRÅDER BARNEVOGNE, CYKLER, M.M. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

Husorden. Andelsbol igforeni ngen Terslev Skovpark. for. Matr. nr.: la Storgård, Terslev. Beliggende: Terslev Møllevej 10A - 32B, 4690 Haslev

Husorden. Andelsbol igforeni ngen Terslev Skovpark. for. Matr. nr.: la Storgård, Terslev. Beliggende: Terslev Møllevej 10A - 32B, 4690 Haslev Husorden for Andelsbol igforeni ngen Matr. nr.: la Storgård, Terslev Beliggende: Terslev Møllevej 10A - 32B, 4690 Haslev Revideret af bestyrelsen april. 2013 Denne husorden er udarbejdet af bestyrelsen

Læs mere

Vejledninger Bestemmelser og anvisninger

Vejledninger Bestemmelser og anvisninger Vejledninger Bestemmelser og anvisninger BR10: 1.6 stk. 1 nr. 2-3 Uden byggetilladelse eller anmeldelse Uden byggetilladelse eller anmeldelse (Visse betingelser) Garager (ej integrerede), carporte, udhuse,

Læs mere

Ordensreglement. Afdeling 33 Smedegårdsalle & Nyvej & Tornøegade 12, 8300 Odder. Telefon:

Ordensreglement. Afdeling 33 Smedegårdsalle & Nyvej & Tornøegade 12, 8300 Odder. Telefon: Ordensreglement Afdeling 33 Smedegårdsalle 109 123 & Nyvej 15 25 & 29-39 Adresse: Tornøegade 12, 8300 Odder Telefon: 70 27 97 97 Hjemmeside: E-mail: www.domibolig.dk mail@domibolig.dk Telefon- og ekspeditionstid:

Læs mere

Ordensregler Haveforeningen Røde Mellemvej

Ordensregler Haveforeningen Røde Mellemvej Ordensregler Haveforeningen Røde Mellemvej Når man har en kolonihave er det et medlemskab af en forening. Man har meldt sig ind i et forpligtende fællesskab. Ordenreglerne er sociale spilleregler, som

Læs mere

Velkommen til afd. 10 HUS- og ORDENSBESTEMMELSER

Velkommen til afd. 10 HUS- og ORDENSBESTEMMELSER Velkommen til afd. 10 HUS- og ORDENSBESTEMMELSER SKOVBRYNET/ØSTERLED/SOLSKRÆNTEN Varde Velkommen i afd. 10 Skovbrynet, Østerled, Solskrænten Afdelingen er delvis gennemrenoveret, og her er god lejlighed

Læs mere

LEJEKONTRAKT. Næstved Kommune. Kolonihaveforeningen Ellevang. mellem. Sagsnr. 2014-15160 Dok.nr. 2014-94826

LEJEKONTRAKT. Næstved Kommune. Kolonihaveforeningen Ellevang. mellem. Sagsnr. 2014-15160 Dok.nr. 2014-94826 Næstved Kommune Center for Ejendomme Rådmandshaven 20 4700 Næstved LEJEKONTRAKT mellem Næstved Kommune og Kolonihaveforeningen Ellevang 1 1 Parterne Mellem Næstved Kommune i det følgende kaldet ejeren

Læs mere

Ordensreglement for. Boligforeningen Møllevænget

Ordensreglement for. Boligforeningen Møllevænget Ordensreglement for Boligforeningen Møllevænget Boligforeningen Møllevænget skiller sig ud fra andre bebyggelser Vi vil fremhæve, at man kommer langt med et godt naboskab, dvs. man møder hinanden på åben

Læs mere

Hegnsregler afdeling 9 - Rønnehegnet

Hegnsregler afdeling 9 - Rønnehegnet Det er ikke tilladt at ændre væsentligt ved beplantningen i haverne uden afdelingsbestyrelsens tilladelse. Kontakt derfor afdelingsbestyrelsen inden du sætter gang i omfattende havearbejde. Det gælder

Læs mere

Himmerland Boligforening, afdeling 15

Himmerland Boligforening, afdeling 15 «Bruger_Initial» Charlottehøj Himmerland Boligforening, afdeling 15 Udendørs råderet udvendige forbedringer og forandringer Udendørs råderet I denne folder har vi samlet en række eksempler på udvendige

Læs mere

1. HUSORDEN. 2. Generelt

1. HUSORDEN. 2. Generelt Husorden afd. 15 1. HUSORDEN Store Tingbakke, Vodskov 2. Generelt Denne husorden skal ses i sammenhæng med nødvendigheden af at opretholde faste regelsæt i en fælles bebyggelse som Store Tingbakke, hvor

Læs mere

ANDELSBOLIGFORENINGEN KNASTEN HUSORDEN jf. vedtægterne 13.

ANDELSBOLIGFORENINGEN KNASTEN HUSORDEN jf. vedtægterne 13. A/B KNASTEN - Husorden side 1 ANDELSBOLIGFORENINGEN KNASTEN HUSORDEN jf. vedtægterne 13. Antenner Det ikke tilladt at opsætte synlige antenner. Der er mulighed for tilslutning til fællesantenneanlæg igennem

Læs mere

Beskæring af beplantning og renholdelse af veje og stier. Information til dig som grundejer

Beskæring af beplantning og renholdelse af veje og stier. Information til dig som grundejer Beskæring af beplantning og renholdelse af veje og stier Information til dig som grundejer Du kan få råd og vejledning ved at henvende dig til: Miljø og Teknik Rådhuspladsen 1 3300 Frederiksværk Telefon

Læs mere

Drift af grønne områder ved skoler

Drift af grønne områder ved skoler Drift af grønne områder ved skoler Park & Natur har ansvaret for vedligeholdelse af alt det grønne omkring institutionerne i Aalborg kommune. For at brugernes forventninger svarer til det, der udføres

Læs mere

Ordensregler for Afdeling 2 - Vesteralle:

Ordensregler for Afdeling 2 - Vesteralle: «Lejekontrakt_Navn» «Lejekontrakt_Medunderskriv» «Lejekontrakt_CO» «Lejekontrakt_Adresse» «Lejekontrakt_Lokalby» «Lejekontrakt_Postby» Dato DAB Ordensregler for Afdeling 2 - Vesteralle: Generelt Der skal

Læs mere

ORDENSBESTEMMELSER. For Haveforeningen Aalykke

ORDENSBESTEMMELSER. For Haveforeningen Aalykke ORDENSBESTEMMELSER For Haveforeningen Aalykke Stiftet 12. januar 1954 med 37 medlemmer. Nyt lejemål fra 1. april 1979 til april 2027. 1 Al handel og overdragelse af haver uden bestyrelsens medvirken medfører

Læs mere

Ordensregler for Afdeling 19. Baunevej 8-54 Bække Vestergade 35-53, Bække Vestre Stationsvej 5-31, Gesten

Ordensregler for Afdeling 19. Baunevej 8-54 Bække Vestergade 35-53, Bække Vestre Stationsvej 5-31, Gesten «Lejekontrakt_Navn» «Lejekontrakt_Medunderskriv» «Lejekontrakt_CO» «Lejekontrakt_Adresse» Dato DAB Ordensregler for Afdeling 19 Baunevej 8-54 Bække Vestergade 35-53, Bække Vestre Stationsvej 5-31, Gesten

Læs mere

OMEGNENS FRITIDSHAVEFORENING

OMEGNENS FRITIDSHAVEFORENING OMEGNENS FRITIDSHAVEFORENING KVISTGÅRD Deklaration Undertegnede grundejerforening O.F. - Omegnens Fritidshaveforening - deklarerer herved, som ejer af matr. nr. 5 a Munkegårde, Tikøb med virkning for

Læs mere

HUSORDEN REGLER OG RETNINGSLINIER FOR AFDELING 007 MERN GAMLE SKOLE

HUSORDEN REGLER OG RETNINGSLINIER FOR AFDELING 007 MERN GAMLE SKOLE HUSORDEN REGLER OG RETNINGSLINIER FOR AFDELING 007 MERN GAMLE SKOLE INDHOLDSFORTEGNELSE INDLEDNING... 3 GENERELT HUSDYRHOLD... 3 FORSIKRINGER... 3 ANTENNER... 4 SKILTNING... 4 I LEJLIGHEDEN KØLESKABE,

Læs mere

Rammer for hvad der må bygges i haven

Rammer for hvad der må bygges i haven Rammer for hvad der må bygges i haven Kære beboer i Kongshvileparken I denne informationsfolder tager bestyrelsen fat på et af de problemer, der gentagende gange er blevet drøftet på beboermøderne, og

Læs mere

Vellerup Sommerby. Ordensreglement

Vellerup Sommerby. Ordensreglement Grundejerforeningen Vellerup Sommerby Ordensreglement Gældende fra d. 26. april 20142019 1. Formål og gyldighed 1.1 Dette ordensreglement har til formål at sikre bevarelse af Vellerup Sommerby som et rekreativt

Læs mere

HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse

HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse Afdeling 312 - Markvænget Godkendt på afdelingsmødet den 08.09.2015 Side 2 af 5 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 3 Forurening... 3 Musik... 3 Parabol/antenne...

Læs mere

TORVEPARKEN Åstedvej 2, 2730 Herlev tlf. 44 94 52 37 - fax 44 94 52 47 Afdelingskontor tlf. 44 94 45 36 HUSORDEN FOR TORVEPARKEN

TORVEPARKEN Åstedvej 2, 2730 Herlev tlf. 44 94 52 37 - fax 44 94 52 47 Afdelingskontor tlf. 44 94 45 36 HUSORDEN FOR TORVEPARKEN TORVEPARKEN Åstedvej 2, 2730 Herlev tlf. 44 94 52 37 - fax 44 94 52 47 Afdelingskontor tlf. 44 94 45 36 HUSORDEN FOR TORVEPARKEN Beboere er pligtige at efterkomme de af selskabet, afdelingsbestyrelsen

Læs mere

Husorden Paltholmpark Revision af den 07. september 2017.

Husorden Paltholmpark Revision af den 07. september 2017. Husorden Paltholmpark Revision af den 07. september 2017. Affald: Af hygiejniske grunde skal alt affald, også affald fra husdyr, være indpakket. Glas, haveaffald, aviser, batterier og andet brandbart affald

Læs mere

GENERELT BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

GENERELT BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M. V.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3

Læs mere

HUSORDEN FOR BEBOERNE I AFDELING 7.

HUSORDEN FOR BEBOERNE I AFDELING 7. BOLIGSELSKABET BIRKEBO 4.1 Afdeling 7 Byager Vænge HUSORDEN FOR BEBOERNE I AFDELING 7. Under henvisning til huslejekontraktens bestemmelser anmodes beboerne om at medvirke til, at der hersker god orden

Læs mere

Dagsordenens punkt 7.3 Ved Strandgaarden: Forslag om håndhævelse af regler. Forslag fra bestyrelsen om håndhævelse af regler

Dagsordenens punkt 7.3 Ved Strandgaarden: Forslag om håndhævelse af regler. Forslag fra bestyrelsen om håndhævelse af regler Forslag fra bestyrelsen om håndhævelse af regler Som det fremgår at dagsordenspunktet Forslag fra Keld Boeck, Fjordvej om gennemgang af servitutter, så har dette resulteret i følgende forslag til generalforsamlingsbeslutning

Læs mere

Håndhævelse af regler vedtaget på generalforsamlingen 9. april 2017

Håndhævelse af regler vedtaget på generalforsamlingen 9. april 2017 Håndhævelse af regler vedtaget på generalforsamlingen 9. april 07 Formålet med denne vedtagelse er at skabe større gennemsigtighed / ensartethed i hvem der gør hvad i relation til håndhævelse af reglerne

Læs mere

Fredrik Bajers Vej. Udendørs råderet. udvendige forbedringer og forandringer «Bruger_Initial» Himmerland Boligforening, afdeling 40

Fredrik Bajers Vej. Udendørs råderet. udvendige forbedringer og forandringer «Bruger_Initial» Himmerland Boligforening, afdeling 40 Fredrik Bajers Vej Himmerland Boligforening, afdeling 40 Udendørs råderet udvendige forbedringer og forandringer «Bruger_Initial» Udendørs råderet I denne folder har vi samlet en række eksempler på udvendige

Læs mere

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. AFFALD DØRSKILTE FODRING AF FUGLE M.V. ANTENNER/PARABOLER FORSIKRING

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. AFFALD DØRSKILTE FODRING AF FUGLE M.V. ANTENNER/PARABOLER FORSIKRING «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 BIL- KNALLERTKØRSEL M.V... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3

Læs mere

Indhold Boligen Området Husorden Til-/fraflytning

Indhold Boligen Området Husorden Til-/fraflytning Indhold Boligen... 2 Afløb/toilet:... 2 Akutte skader:... 2 Antenne:... 2 Hvidevarer:... 2 Nøgler og låse:... 2 Skure:... 2 Særlige aftaler:... 3 Udluftning:... 3 Vandlåse:... 3 Vedligeholdelse af have:...

Læs mere

BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. AFFALD FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. AFFALD FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING... 3

Læs mere

Ordensregler. Afdeling 07. Skovbrynet 1-18 Skovmosen 1-10 Birkevænget 23A-31B Hovedgaden / Møllevang Hovedgaden 13A-H / Højvang 1-9

Ordensregler. Afdeling 07. Skovbrynet 1-18 Skovmosen 1-10 Birkevænget 23A-31B Hovedgaden / Møllevang Hovedgaden 13A-H / Højvang 1-9 Ordensregler Afdeling 07 Skovbrynet 1-18 Skovmosen 1-10 Birkevænget 23A-31B Hovedgaden 42-44 / Møllevang 43-45 Hovedgaden 13A-H / Højvang 1-9 1. Antenne Der må ikke opsættes udvendige antenner, herunder

Læs mere

HUSORDEN Afdeling 9 Ådalen

HUSORDEN Afdeling 9 Ådalen HUSORDEN Afdeling 9 Ådalen HUSORDEN For beboerne i AB-Sprotoften Afd. 9. - Ådalen 1. AFFALDSHUSET Affald sorteres jævnfør udleveret sorteringsvejledning. Affald bortskaffes i de dertil hørende containere

Læs mere

Håndbog. for. Grundejerforeningen Søndertoften. Søndertoften. Grundejerforeningen. Søndertoften Taastrup

Håndbog. for. Grundejerforeningen Søndertoften. Søndertoften. Grundejerforeningen. Søndertoften Taastrup Søndertoften Søndertoften -2630 Taastrup Grundejerforeningen Håndbog for Grundejerforeningen Søndertoften Det er bestyrelsens håb, at vi med denne reviderede udgave af Håndbogen kan medvirke til, at vi

Læs mere

Ordensregler. Afdeling 01

Ordensregler. Afdeling 01 Ordensregler Afdeling 01 Nyboder 24-30 / Timmelsvang 1-15 Præstevænget 1-12 Bakken 9-11A / Grønningen 11-20 Høllevang 239-267 Høllevang 159-187 Damparken 1-18 Damparken 19-42 Høllevang 189-207 1. Antenne

Læs mere

ORDENSREGLER BOLIGGAARDEN AFDELING 32 STÆVNEN

ORDENSREGLER BOLIGGAARDEN AFDELING 32 STÆVNEN ORDENSREGLER BOLIGGAARDEN AFDELING 32 STÆVNEN Vedtaget på afdelingsmødet den 17. september 2015 Side 1 af 5 Affald 1. Der må ikke henlægges affald udenfor de dertil indrettede containere. 2. Af hygiejniske

Læs mere

afd. 6 Juni 2015 HVEM HVAD HVOR AFDELING 6 SIRIUSPARKEN

afd. 6 Juni 2015 HVEM HVAD HVOR AFDELING 6 SIRIUSPARKEN HVEM HVAD HVOR I AFDELING 6 SIRIUSPARKEN VELKOMMEN: Når man som nyindflytter står med et spørgsmål af praktisk karakter vedrørende afdelingen, eller man som gammel beboer har glemt hvordan var det nu det

Læs mere

Indsigelser og bemærkninger

Indsigelser og bemærkninger 1 Birte Schultz- Lorentzen, Hegnsvej 185, 2850 Nærum. Birte Schultz-Lorentzen fremfører, at det er upraktisk og forældet at foreskrive i 7.3, at der skal anvendes trækarme og rammer, ligesom den oprindelige

Læs mere

HUSORDEN VIBO AFDELING 141 CHARLOTTEGÅRDSHAVE

HUSORDEN VIBO AFDELING 141 CHARLOTTEGÅRDSHAVE BOLIGFORENINGEN VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 141 CHARLOTTEGÅRDSHAVE GODKENDT NOVEMBER 1996 REV. 30. APRIL 2014 Velkommen til afdeling 141 Afdelingen har selvfølgelig en husorden, den er ment som en hjælp

Læs mere

Ordensregler for Afdeling 19. Baunevej 8-54 Bække:

Ordensregler for Afdeling 19. Baunevej 8-54 Bække: «Lejekontrakt_Navn» «Lejekontrakt_Medunderskriv» «Lejekontrakt_CO» «Lejekontrakt_Adresse» Generelt Dato DAB Ordensregler for Afdeling 19 Baunevej 8-54 Bække: Der skal ansøges om tilladelse til væsentlige

Læs mere

HUSORDEN VIBO AFDELING 350 KROGTOFTEN

HUSORDEN VIBO AFDELING 350 KROGTOFTEN BOLIGFORENINGEN VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 350 KROGTOFTEN GODKENDT PÅ AFDELINGSMØDET DEN 13. SEPTEMBER 2004 REV. PÅ BEBOERMØDET DEN 26. FEBRUAR 2013 1. Anlægget Skån de grønne områder - alle vil gerne

Læs mere

Ordensregler. Afdeling 08. Damparken Solvej 4-42 Møllevang Jægerskoven 10A-D

Ordensregler. Afdeling 08. Damparken Solvej 4-42 Møllevang Jægerskoven 10A-D Ordensregler Afdeling 08 Damparken 51-53 Solvej 4-42 Møllevang 14-24 Jægerskoven 10A-D 1. Antenne Der må ikke opsættes udvendige antenner, herunder parabolantenner, uden foreningens skriftlige samtykke.

Læs mere

Indsigelser mod lokalplanen på Søvej.

Indsigelser mod lokalplanen på Søvej. Indsigelser mod lokalplanen på Søvej. Da vi købte huset Søvej 11, og fik læst papirerne igennem, var det bla. uddybet, at på de 2 facader som vender mod Søvej, må der ikke opføres ny bebyggelse. Vi troede

Læs mere

H U S O R D E N M O S E P A R K E N

H U S O R D E N M O S E P A R K E N H U S O R D E N M O S E P A R K E N Ifølge lejeloven påhviler det boligselskabet efter bedste evne at sørge for, at der i det hele hersker god orden i ejendommen. Lejeren er pligtig til at efterkomme de

Læs mere

Vedtægter. for. Ejerforeningen Giber Å

Vedtægter. for. Ejerforeningen Giber Å Vedtægter for Ejerforeningen Giber Å Rev. 2, 9. april 2013 I hht beslutning på ekstraordinær generalforsamling 21.03.2013 2 1 Formål, medlemmer: Ejerforeningen har til formål at eje og drive og vedligeholde

Læs mere

Husorden afdeling 78 - Isagervej

Husorden afdeling 78 - Isagervej Indhold Lejlighed... 1 Ventilation... 2 Ændringer... 2 Husdyr... 2 Støj... 2 Fællesområder... 3 Rygeloven... 3 Fællesvaskeriet... 3 Antenneforhold... 3 Affaldshåndtering... 4 Terrasser... 4 Knallerter...

Læs mere

Ejerlauget Krogengen

Ejerlauget Krogengen Ordensregler for Ejerlauget Krogengen. 21. marts 2017 Formålet med ordensreglerne er at sikre et godt boligmiljø og at både områdets og bebyggelsens oprindelige ensartede og eksklusive karakter bevares

Læs mere

Roskilde Nord Boligselskab 2602-4 - Mølleengen Godkendt på afdelingsmødet den 25. februar 2015

Roskilde Nord Boligselskab 2602-4 - Mølleengen Godkendt på afdelingsmødet den 25. februar 2015 . Roskilde Nord Boligselskab for M0LLEENGEN Roskilde N ord Boligselskab Side 1 af 5 GENERELT En boligafdeling med mange beboere kan sammenlignes med et miniaturesamfund. Vi bliver mere eller mindre afhængige

Læs mere

Problemaffald: Malingsrester, olie, kemikalier, batterier m.v. skal anbringes på et i afdeling anvist deponeringssted.

Problemaffald: Malingsrester, olie, kemikalier, batterier m.v. skal anbringes på et i afdeling anvist deponeringssted. Husordenregler for AFDELING 17 Vedtaget på det ordinære afdelingsmøde den 25.09.2000, samt enkelte ændringer på det ordinære afdelingsmøde den 23.09.2002, 03.10.2005 og 25.09.2006 og 18.09.2012 Forord

Læs mere

Husorden for Lejerbo Afdeling 94 - Dammene

Husorden for Lejerbo Afdeling 94 - Dammene Husorden for Lejerbo Afdeling 94 - Dammene År 2012 Forord fra bestyrelsen Et godt nærmiljø er meget værd. En boligforening er et lille samfund i samfundet, hvor vi alle er afhængige af hinandens forståelse.

Læs mere

Andelsboligforeningen Kyndby Huse

Andelsboligforeningen Kyndby Huse Referat af ekstraordinær generalforsamling søndag den 9. maj 2010 kl. 13:00 i personalekantinen på Kyndbyværket Repræsenteret på ekstraordinær generalforsamling var 64 stemmeberettigede ud af i alt 140

Læs mere

Fredrik Bajers Vej. Udendørs råderet. udvendige forbedringer og forandringer. Himmerland Boligforening, afdeling 40

Fredrik Bajers Vej. Udendørs råderet. udvendige forbedringer og forandringer. Himmerland Boligforening, afdeling 40 Fredrik Bajers Vej Himmerland Boligforening, afdeling 40 Udendørs råderet udvendige forbedringer og forandringer Udendørs råderet I denne folder har vi samlet en række eksempler på udvendige forbedringer/forandringer,

Læs mere

Arbejdernes Andelsboligforening af Afdeling 34 Rylevej. Velkommen til Rylevej. Ordensreglement

Arbejdernes Andelsboligforening af Afdeling 34 Rylevej. Velkommen til Rylevej. Ordensreglement Arbejdernes Andelsboligforening af 1938 Afdeling 34 Rylevej Velkommen til Rylevej Ordensreglement Fælles leveregler En boligafdeling udgør et lille samfund sammensat af beboere med forskellig alder, køn,

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN SALVIG INFORMATIONSMEDDELELSE 2018

GRUNDEJERFORENINGEN SALVIG INFORMATIONSMEDDELELSE 2018 AFFALDSSTATIVER PÅ FÆLLESAREALET AFFALDSSTATIVERNE PÅ FÆLLESAREALET Affaldsstativerne på fællesarealet blev oprindelig opsat for at hundeejere nemt kunne slippe af med hundeposer. Der dumpes mere og mere

Læs mere

HAVEGUIDE FOR RÆKKEHUSENE KORNAGERVEJ/TORSVANG UNDER BOLIGSELSKABET AKB LYNGBY

HAVEGUIDE FOR RÆKKEHUSENE KORNAGERVEJ/TORSVANG UNDER BOLIGSELSKABET AKB LYNGBY HAVEGUIDE FOR RÆKKEHUSENE KORNAGERVEJ/TORSVANG UNDER BOLIGSELSKABET AKB LYNGBY Denne guide skal bruges af alle beboere, der har fået stillet en have til rådighed i forbindelse med lejemål i rækkehusene

Læs mere

Husorden for afdeling L Kapellanvej og Præstevænget

Husorden for afdeling L Kapellanvej og Præstevænget Byggeforeningen af 1933 Husorden for afdeling L Kapellanvej og Præstevænget Formål: Husorden er udarbejdet med henblik på gennem regulering af beboeradfærd at skabe et godt og sundt leve-/bomiljø til glæde

Læs mere

Boligforeningen Grønnevangen Solsikkehaven HAVE OG ORDENSREGLEMENT

Boligforeningen Grønnevangen Solsikkehaven HAVE OG ORDENSREGLEMENT Boligforeningen Grønnevangen Solsikkehaven HAVE OG ORDENSREGLEMENT 2013 Indhold: Generelt.. 3 Hæk. 3 Græs. 4 Træer 4 Terrasser 4 Facader 5 Redskaber, værktøjer og færdsel.. 5 Haveaffald og andet affald...

Læs mere