Ryomgård Realskole Uddannelsesplan for 1. studieår LU13

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ryomgård Realskole Uddannelsesplan for 1. studieår LU13"

Transkript

1 Kultur og særkende som uddannelsessted Ryomgaard Realskole er en 100-årig privatskole, der vedholdende søger balancen mellem tradition og nytænkning og mellem undervisningsmæssige krav og trivsel. En levende og aktiv skole, hvor børn og voksne i fællesskab arbejder med nutiden i respekt for fortiden og med forventninger til fremtiden. Om skolen Ryomgaard Realskole er en selvejende, forældrestyret skole. Skolen har ca. 270 elever fra 0. til og med 10. klasse. Eleverne kommer fra hele Djursland. Skolen har i alt ca. 40 engagerede medarbejdere - på skolen, i skolefritidsordningen og i børnehaven. Desuden er der tilknyttet en uddannelsesvejleder under UU-Djursland. Ryomgaard Realskole samarbejder med SUF/Dyrhøjlund om et stærkt fagligt skoletilbud til elever fra Dyrhøjlund. Skoletilbuddet tager afsæt i Realskolens faglige profil og er pædagogisk forankret i KRAP. Ryomgaard Realskole blev grundlagt i bygget tæt ved stationen, der var jernbaneknudepunkt på Djursland. Ryomgård er stadig trafikknudepunkt på Djursland. Omkring den ældste bygning, der stadig er i brug, er skolen vokset op. Den gamle bygning er imidlertid kun en lille del af vores skole, der er udvidet og løbende moderniseret, så den i dag er en god og effektiv ramme om undervisningen. Skolen er godkendt til at modtage statstilskud efter friskoleloven, og fører eleverne op til de statskontrollerede afgangsprøver efter 9. og 10. klasse. Undervisningen sker i overensstemmelse med Undervisningsministeriets regler derom, samt efter den grundholdning, der fremgår af skolens fundats. Faglighed Ryomgaard Realskole vægter trivsel, anerkendelse og et godt læringsmiljø højt. Vi ser alle elever som hele individer, der alle er gode til noget. Derfor er det vores fornemste opgave, at hver enkelt elev via gode arbejdsvaner og potentielle evner opnår så højt fagligt niveau som muligt. Vi er opmærksomme på, at fremhæve alle elevers værdier og egenskaber, udfordre de stærke og støtte de svage. Fællesskab og traditioner På Ryomgaard Realskole skal eleverne føle sig værdifulde og trygge i fællesskabet, tage ansvar for det og føle sig som værende en del af noget større. Vores traditioner er samlende, kulturskabende og bærende for fællesskabsfølelsen. Vi skal sammen give hinanden intense oplevelser, der rører og engagerer hver enkelt. Derved opnår vi erkendelsen af, at det er vigtigt og givende at udvise tolerance for andre, deres meninger og forskelligheder.

2 Robusthed På Ryomgaard Realskole skaber vi relationer. Vores elever skal turde tro på og tage ansvar for sig selv og andre samt kunne rumme, respektere og acceptere hinandens forskelligheder. Når vi får kendskab til egne ressourcer og muligheder, kan vi bidrage til fællesskabet i en positiv ånd. Tryghed og stabile relationer er nøgleord i udviklingen af det hele menneske ; også når summen af udfordringer og forhindringer gør vejen mod målet ujævn og nærmest ufremkommelig. Praktikkens organisering Ansvarsfordeling. Skolens ledelse har det overordnede ansvar for praktikken, men rent praktisk forvaltes koordinering af skema af praktikkoordinator Trygve Bjerkø. Trygve Bjerkø er også mentor for de studerende. Mentors rolle på Ryomgaard Realskole er at spare med praktikgruppen, evt. den enkelte studerende samt praktiklæreren. Vejledning med mentor kan både foregå individuelt og i grupper. Praktiklærerne udvælges så det matcher de studerendes fag bedst muligt. Vi tilstræber, at de studerende får tildelt én hovedansvarlig praktiklærer og en mentor. De studerendes primære kontakt på skolen er således deres praktiklærer. Praktiklæreren står til rådighed for overordnede spørgsmål om skolen, praktikken og lærerjobbet. De studerende kan imidlertid godt få tildelt to praktiklærere, hvis det ikke er muligt at tilgodese de studerendes fagkombinationen med en praktiklærer. Samarbejde Ved det første møde på skolen, hvor ledelsen, praktikkoordinator/mentor og de studerende ser hinanden for første gang, får de studerende mulighed for at fremkomme med særlige ønsker hvorefter vi bestræber os på at imødekomme disse ønsker. De studerende på skolen Praktikken skal gerne give et så realistisk billede af lærerlivet som overhovedet muligt. Derfor stiller vi krav om, at de studerende i samarbejde med praktiklæreren deltager i samtlige møder, bortset fra samtaler med forældre, som gerne vil friholdes for studerende. Det være sig, teammøder, store og små fagteammøder, skole-hjem-samtaler, forældremøder, pædagogisk

3 rådsmøder og andre ad hoc-møder, der ligger inden for praktikperioden. Hvis skole-hjemsamtalerne eksempelvis ligger uden for praktikperioden opfordres de studerende til at deltage, hvis det er mulig for dem. De studerende opfordres til at blande sig med lærerne i pauserne og diskutere pædagogiske og fagfaglige problemstillinger, men de studerende skal også have rum og tid til at spare med hinanden i praktikgruppen, og de aftaler med deres praktiklærer(e) hvor og hvordan forberedelse til undervisningen foregår. På Ryomgård Realskole har vi ikke tilstedeværelsestid, men der er tillid og frihed til, at man forbereder sig til undervisningen og afholder teammøder efter behov. Den samme frihed gælder naturligvis også for de studerende. Som udgangspunkt er skolen åbne overfor de studerendes ideer og forslag til undervisningen, hvis disse er forenelige med de udstukne mål og praktiklærerens årsplan. Vejledning De studerende har krav på vejledning med deres praktiklærere og mentor: I grupper med 1 studerende mindst 4 vejledningslektioner a 45 min. I grupper med 2 studerende mindst 6 vejledningstimer a 45 min. I grupper med 3 studerende mindst 7 vejledningslektioner a 45 min. I grupper med 4 studerende mindst 7 vejledningslektioner a 45 min Praktiklæreren og de studerende afklarer til den første vejledningslektion forventningerne til hinanden om praktikken. Hvordan vil de studerende eksempelvis gerne vejledes? Praktiklæreren diskuterer kompetencemålene i forhold til den konkrete undervisning med de studerende, og hvor mentoren efterfølgende på vejledningsmøder hvor praktiklæreren ikke deltager følger op på diskussionen. Mentor afholder en række vejledningsmøder med de studerende, hvor der drøftes forhold, der ikke direkte knytter sig til deres praktikskema. Mentor stiller sig altid til rådighed for de studerende og mentor er de studerendes ambassadør på skolen. Hvis de studerende ønsker det, kan de også altid henvende sig til skolens ledelse, der ligeledes vil varetage deres interesser.

4 Praktiklæreren fører de studerende til eksamen. Vi sender praktiklærere på kursus, når det bliver udbudt på LIA. Til den første vejledningslektion tilstræber vi at praktiklæreren og de studerende afklarer forventningerne til hinanden om praktikken. Hvordan vil man gerne vejledes som studerende? Udgangspunktet for vejledningen er udviklingen af de tre kompetenceområder: Dikaktisk kompetence Relations kompetence Klasseledelses kompetence Praktiklæreren vil i sin vejledning diskutere kompetencemålene i forhold til den konkrete undervisning med de studerende, og praktikkoordinatoren følger op på diskussionen på sine vejledningsmøder. Den studerende får således mulighed for diskussion af praksisteori, som kan lede de studerende i retning af en problemstilling, der kan være relevant i forhold til deres synopsis. Kompetenceområdet : Didaktik Den studerende kan begrunde, målsætte, planlægge, gennemføre, udvikle og evaluere undervisningssekvenser i samarbejde med medstuderende og kollegaer Praktiklæreren støtter den studerende i udformning af undervisningsplaner. Det betyder, at hun modellerer/viser skriftlige forløb og lektionsplaner med mål og evalueringsovervejelser. Desuden observerer hun systematisk de studerendes undervisning og udpeger centrale områder med henblik på vejledning. Praktiklæreren viser strategier for iagttagelse af elever og deltager i redegørelsen for tegn på elevernes udbytte på baggrund af de formulerede faglige og sociale mål for undervisningen. Kompetenceområdet: Klasseledelse Den studerende kan lede elevernes deltagelse i undervisningen gennem tydelige læringsmål samt udvikle klare og positive rammer for elevernes læring. Praktiklæreren viser, hvordan hun selv organiserer og rammesætter sin undervisning i en klasse med elever med forskellige forudsætninger. Praktiklæreren støtter den studerende i at rammesætte og organisere egen undervisning i klassen for at fremme elevernes læringsudbytte.

5 Kompetenceområdet: Relationsarbejde Den studerende kan kommunikere lærings- og trivselsfremkaldende med elever og kommunikere med forældre om undervisningen og skolens formål og opgave. Praktiklæreren støtter den studerende i at udvikle elevtrivsel og tilrettelægge motiverende læringsaktiviteter. Praktiklæreren viser og vejleder de studerende i, hvordan hun kommunikerer med forældre og elever om og i undervisningen både verbalt og nonverbalt. Evaluering og eksamen Praktiklæreren evaluerer løbende sammen med de studerende. Hvis der er særlige forhold, fx hvis der er tvivl om hvorvidt praktikken kan bestås, inddrages mentor på så tidligt et tidspunkt som muligt. Mentor tager så evt. en kontakt til LIA, hvor vi sammen kan drøfte, hvordan det videre forløb skal være. Praktisk Der er mulighed for at få udleveret nøgler til skolen. Skolen AV-ansvarlige kan være behjælpelig med teknisk assistance Ved fravær pga. sygdom kontaktes praktiklæreren telefonisk kl Den studerende orienterer også sin gruppe om fraværet. Vi forventer, at den studerende medbringer en udfyldt Børneattest som skolens ledelse underskriver og indsender til politiet. Derudover bliver de studerende også informeret om Skolens regler vedrørende tavshedspligt.

6 Skolens adresse: Ryomgård Realskole Vestegade Ryomgård Tlf. kontor Hjemmeside: Praktikansvarlig: Henrik Lisbjerg Mail: Tlf Praktikkoordinator: Trygve Bjerkø Mail: Tlf

Uddannelsesplan lærerstuderende

Uddannelsesplan lærerstuderende Uddannelsesplan lærerstuderende Vejgaard Østre Skole Grundoplysninger: Navn: Vejgaard Østre Skole Adresse: Chr. Koldsvej 1, 9000 Aalborg Telefon: 9631 6700 Webadresse: Vejgaardoestreskole.dk Kultur og

Læs mere

UDDANNELSESPLAN FOR PRAKTIK PÅ VESTER MARIENDAL SKOLE

UDDANNELSESPLAN FOR PRAKTIK PÅ VESTER MARIENDAL SKOLE UDDANNELSESPLAN FOR PRAKTIK PÅ VESTER MARIENDAL SKOLE Grundoplysninger: Navn: Vester Mariendal skole Adresse: Stjernevej 1 Telefon: 99 82 47 20 Mail: vmariendalskolen@aalborg.dk Webadresse: www.vmarieskolen.dk

Læs mere

Uddannelsesplan for Bangsbostrand Skole praktikskole for læreruddannelsen kvalitetskrav til de konkrete praktikniveauer

Uddannelsesplan for Bangsbostrand Skole praktikskole for læreruddannelsen kvalitetskrav til de konkrete praktikniveauer Uddannelsesplan for Bangsbostrand Skole praktikskole for læreruddannelsen kvalitetskrav til de konkrete praktikniveauer Læreruddannelsen er ifølge bekendtgørelsens 13.1 forpligtet på at formulere kvalitetskrav

Læs mere

Vi er som privatskole ikke underlagt den nye skolereform og kan derfor helt selv bestemme, hvordan vi planlægger skoledag og hele skoleår.

Vi er som privatskole ikke underlagt den nye skolereform og kan derfor helt selv bestemme, hvordan vi planlægger skoledag og hele skoleår. Uddannelsesplan for lærerstuderende på Sindal Privatskole Grundoplysninger: Navn: Sindal Privatskole Adresse: Tislumvej 2 Telefon og mail: 96230030 ahc@sindalprivatskole.dk Webadresse: www.sindalprivatskole.dk

Læs mere

Uddannelsesplan for lærerstuderende pa Gra sten Skole

Uddannelsesplan for lærerstuderende pa Gra sten Skole Uddannelsesplan for lærerstuderende pa Gra sten Skole 2017-2018 Læreruddannelsen er ifølge bekendtgørelsens 13.1 forpligtet på at formulere kvalitetskrav til praktikskolerne, så de studerende får de bedst

Læs mere

Uddannelsesplan for Aabybro Skole og kvalitetskrav til de konkrete praktikniveauer

Uddannelsesplan for Aabybro Skole og kvalitetskrav til de konkrete praktikniveauer Uddannelsesplan for Aabybro Skole og kvalitetskrav til de konkrete praktikniveauer Læreruddannelsen er ifølge bekendtgørelsens 13.1 forpligtet på at formulere kvalitetskrav til praktikskolerne, så de studerende

Læs mere

Skolens formål er, inden for rammerne af de gældende regler for frie kostskoler, og udfra et grundtvigsk livssyn:

Skolens formål er, inden for rammerne af de gældende regler for frie kostskoler, og udfra et grundtvigsk livssyn: Uddannelsesplan Grundoplysninger: Navn: Skyum Idrætsefterskole Adresse: Tøttrupvej 15, 7752 Snedsted Telefon og mail: 97036888, hanne@skyum.dk, kontoret@skyum.dk Webadresse: www.skyum.dk Kultur og særkende

Læs mere

Uddannelsesplan for Solhverv Privatskole

Uddannelsesplan for Solhverv Privatskole Uddannelsesplan for Solhverv Privatskole Grundoplysninger: Solhverv Privatskole Ndr. Truevej 13, Vebbestrup, 9500 Hobro 98554065/ solhverv@solhverv.dk Webadresse: www.solhverv.dk Kultur og særkende: Solhverv

Læs mere

Praktik på A. P. Møller Skolen, Gottorp-Skolen og Hiort Lorenzen-Skolen

Praktik på A. P. Møller Skolen, Gottorp-Skolen og Hiort Lorenzen-Skolen Praktik på A. P. Møller Skolen, Gottorp-Skolen og Hiort Lorenzen-Skolen Som studerende har du i Slesvig mulighed for at komme i praktik på tre skoler: Gottorp-Skolen, som har elever fra 1.-6.klasse (ca.160

Læs mere

Uddannelsesplan for Lærerstuderende Biersted Skole

Uddannelsesplan for Lærerstuderende Biersted Skole Uddannelsesplan for Lærerstuderende Biersted Skole Grundoplysninger: Biersted Skole Idrætsvej 11 9440 Aabybro 72578020 bierstedskole@jammerbugt.dk Kultur og særkende Ad) Kultur og særkende som uddannelsessted:

Læs mere

Uddannelsesplan for Klostermarksskolen

Uddannelsesplan for Klostermarksskolen Uddannelsesplan for Klostermarksskolen Grundoplysninger: Navn: Klostermarksskolen Adresse: Dronning Christines Vej 6, 9000 Aalborg Telefon og mail: 96 31 18 18 - mail@klostermarksskolen.dk Webadresse:

Læs mere

UCN: Udkast til Uddannelsesplaner på de enkelte praktikskoler og kvalitetskrav til de konkrete praktikniveauer med eksemplarisk udfyldning.

UCN: Udkast til Uddannelsesplaner på de enkelte praktikskoler og kvalitetskrav til de konkrete praktikniveauer med eksemplarisk udfyldning. UCN: Udkast til Uddannelsesplaner på de enkelte praktikskoler og kvalitetskrav til de konkrete praktikniveauer med eksemplarisk udfyldning. Læreruddannelsen er ifølge bekendtgørelsens 13.1 forpligtet på

Læs mere

Uddannelsesplan for Vestbjerg Skole

Uddannelsesplan for Vestbjerg Skole Uddannelsesplan for Vestbjerg Skole Grundoplysninger: Navn: Vestbjerg Skole Adresse: Bakmøllevej 280, 9380 Vestbjerg Telefon og mail: 98296311 Webadresse: www.vestbjergskole.dk Kultur og særkende Kultur

Læs mere

Uddannelsesplan for Vester Hassing Skole

Uddannelsesplan for Vester Hassing Skole Uddannelsesplan for Vester Hassing Skole Vester Hassing Skole Halsvej 199 9310 Vodskov Tel: 99824700 www.vesterhassingskole.dk Praktikkoordinator Rikke Møller Larsen rikke.moeller.larsen@skolekom.dk Skoleleder

Læs mere

Uddannelsesplan for Skørping Skole Herunder kvalitetskrav til konkrete praktikniveauer

Uddannelsesplan for Skørping Skole Herunder kvalitetskrav til konkrete praktikniveauer Uddannelsesplan for Skørping Skole Herunder kvalitetskrav til konkrete praktikniveauer Grundoplysninger: Skørping skole Himmerlandsvej 65 9520 Skørping 99 88 80 40 imbjo@rebild.dk 9 988 80 4099 88 80 4099

Læs mere

Uddannelsesplan for praktikken på Højene Skole og kvalitetskrav til de konkrete praktikniveauer

Uddannelsesplan for praktikken på Højene Skole og kvalitetskrav til de konkrete praktikniveauer Uddannelsesplan for praktikken på Højene Skole og kvalitetskrav til de konkrete praktikniveauer Læreruddannelsen er ifølge bekendtgørelsens 13.1 forpligtet på at formulere kvalitetskrav til praktikskolerne,

Læs mere

Langmarkskolens uddannelsesplan for lærerstuderende i praktik i studieå ret

Langmarkskolens uddannelsesplan for lærerstuderende i praktik i studieå ret Langmarkskolens uddannelsesplan for lærerstuderende i praktik i studieå ret 2018-19 Læreruddannelsen er ifølge bekendtgørelsens 13.1 forpligtet på at formulere kvalitetskrav til praktikskolerne, så de

Læs mere

praktik på 1. årgang 1. praktikniveau Praktikskole: Resen Skole

praktik på 1. årgang 1. praktikniveau Praktikskole: Resen Skole Praktikskolens uddannelsesplan for praktik på 1. årgang 1. praktikniveau Praktikskole: Resen Skole Læreruddannelsen i Skive Dalgas Allé 20 7800 Skive Tlf. 87 55 32 00 I følge 13 jf. bekendtgørelsen om

Læs mere

Uddannelsesplan for Vester Mariendal Skole afdeling Nord

Uddannelsesplan for Vester Mariendal Skole afdeling Nord Uddannelsesplan for Vester Mariendal Skole afdeling Nord Grundoplysninger: Navn: Vester Mariendal Skole afdeling nord Adresse: Løvbakken 6, 9400 Nørresundby Telefon og mail: 93520620 Mail: vmariendalskolen@aalborg.dk

Læs mere

Mølleholmsskolens Uddannelsesplan

Mølleholmsskolens Uddannelsesplan MØLLEHOLMSKOLEN Trivsel og læring for alle Mølleholmsskolens Uddannelsesplan Skolen som uddannelsessted Navn og kontaktoplysninger til praktikansvarlig: Afdelingsleder: Thomas Pedersen Friis - 43352298,

Læs mere

Virum Skoles uddannelsesplan, 2014/2015

Virum Skoles uddannelsesplan, 2014/2015 Virum Skoles uddannelsesplan, 2014/2015 1 Læreruddannelserne på Metropol og UCC. Virum Skoles praktikuddannelsesplan Navn og kontaktoplysninger til praktikansvarlig): Pia Garde: pg@virumskole.dk Troels

Læs mere

Uddannelsesplan for lærerstuderende på Niels Ebbesen Skolen

Uddannelsesplan for lærerstuderende på Niels Ebbesen Skolen Uddannelsesplan for lærerstuderende på Niels Ebbesen Skolen Kultur og særkende På Niels Ebbesen Skolen prioriterer vi et godt samarbejde med de studerende, hvor vi forsøger at skabe de optimale forhold,

Læs mere

Uddannelsesplan på Syvstjerneskolen

Uddannelsesplan på Syvstjerneskolen Uddannelsesplan på Syvstjerneskolen Skolen som uddannelsessted Navn og kontaktoplysninger til praktikansvarlig: Skoleleder Ulla Andersen, uda@furesoe.dk, tlf. 7235 7000 Syvstjerneskolen samarbejder med

Læs mere

Uddannelsesplan for ISI Idrætsefterskole

Uddannelsesplan for ISI Idrætsefterskole Uddannelsesplan for ISI Idrætsefterskole Grundoplysninger: ISI Idrætsefterskole Hagelskærvej 40, 7430 Ikast 97 25 24 99 lk@isi.dk www.isi.dk Kultur og særkende Ad) Kultur og særkende som uddannelsessted:

Læs mere

Praktikskolens uddannelsesplan, 2014/2015

Praktikskolens uddannelsesplan, 2014/2015 Praktikskolens uddannelsesplan, 2014/2015 Navn og kontaktoplysninger til praktikansvarlig Skoleleder: Peter Christensen Praktikansvarlig: Linda Ambech, Jeanne Bai og Peter Bærenholdt Tlf. 38 21 09 00 Skolen

Læs mere

Uddannelsesplan for lærerstuderende på Tjørnegårdskolen

Uddannelsesplan for lærerstuderende på Tjørnegårdskolen Uddannelsesplan for lærerstuderende på Tjørnegårdskolen Skolen som uddannelsessted Navn og kontaktoplysninger til praktikansvarlig Signe Nabe-Nielsen: signen@roskilde.dk, Tlf.: 46 31 44 36 Skolen som uddannelsessted

Læs mere

Uddannelsesplan Klarup skole 2013-2014.

Uddannelsesplan Klarup skole 2013-2014. Uddannelsesplan Klarup skole 2013-2014. Grundoplysninger: Skole: Klarup skole Adresse: Hellasvej 17, 9270 Klarup Telefon: 9636-5500 Mail: klarupskole@aalborg.dk Webadresse: www.klarupskole.dk Kultur og

Læs mere

Baltorpskolens uddannelsesplan

Baltorpskolens uddannelsesplan Baltorpskolens uddannelsesplan Navn og kontaktoplysninger til praktikansvarlig : Praktikkoordinator: Torben Bille (TBI) tsbille@ownit.nu Praktikansvarlig leder: Lea Tøttrup Christiansen ltch@balk.dk Muligheder

Læs mere

Uddannelsesplaner for de lærerstuderende pa Atuarfik Edvard Kruse Uummannaq - Grønland

Uddannelsesplaner for de lærerstuderende pa Atuarfik Edvard Kruse Uummannaq - Grønland Uddannelsesplaner for de lærerstuderende pa Atuarfik Edvard Kruse Uummannaq - Grønland Læreruddannelsen er ifølge bekendtgørelsens 13.1 forpligtet på at formulere kvalitetskrav til praktikskolerne, så

Læs mere

Uddannelsesplan. Sæby Skoleafdeling / UCN læreruddannelsen. Grundoplysninger:

Uddannelsesplan. Sæby Skoleafdeling / UCN læreruddannelsen. Grundoplysninger: Uddannelsesplan Sæby Skoleafdeling / UCN læreruddannelsen Grundoplysninger: Navn: Sæby Skoleafdeling (Skoledistrikt Syd) Adresse: Brolæggervej 1, 9300 Sæby Telefon: 98 45 66 70 Webadresse: ds-syd.skoleporten.dk

Læs mere

Grundoplysninger: Kultur og særkende

Grundoplysninger: Kultur og særkende Grundoplysninger: Navn: Løvvangskolen Adresse: Løvbakken 6 9400 Nørresundby Telefon: 99824060 Mail: loevvangskolen@aalborg.dk Webadresse: www.loevvangskolen.dk Kultur og særkende Løvvangskolen er en multikulturel

Læs mere

UDDANNELSESPLAN Peder Lykke Skolen. Skoleåret 2016/17

UDDANNELSESPLAN Peder Lykke Skolen. Skoleåret 2016/17 UDDANNELSESPLAN Peder Lykke Skolen Skoleåret 2016/17 Uddannelsesplaner for praktiksamarbejde Praktiske oplysninger Praktikansvarlig: Ole Mørk Olmoer@buf.kk.dk Praktikkoordinator: Pia Linder Petersen ppbella07@yahoo.dk

Læs mere

Uddannelsesplan Karensmindeskolen og kvalitetskrav til de konkrete praktikniveauer.

Uddannelsesplan Karensmindeskolen og kvalitetskrav til de konkrete praktikniveauer. Uddannelsesplan Karensmindeskolen og kvalitetskrav til de konkrete praktikniveauer. Grundoplysninger: Karensmindeskolen Mastrupvej 75, 9530 Støvring 9988 7980 www.karensmindeskolen.dk karensmindeskolen@rebild.dk

Læs mere

Uddannelsesplan for Læsø Skole

Uddannelsesplan for Læsø Skole Uddannelsesplan for Læsø Skole Grundoplysninger: Læsø Skole Byrum Hovedgade 9940 Læsø Telefon: 96213130 Webadresse http://laesoeskole.skoleporten.dk/sp Praktikkoordinator er leder af skole og dagtilbud

Læs mere

Uddannelsesplan 2015/2016

Uddannelsesplan 2015/2016 Uddannelsesplan 2015/2016 Skolen som uddannelsessted Navn og kontaktoplysninger til praktikansvarlig: David Kierulf Andresen Skolen som uddannelsessted: På Gladsaxe Skole har vi ca. 750 elever og er 90

Læs mere

Uddannelsesplan for 1. Årgang - LU 13

Uddannelsesplan for 1. Årgang - LU 13 Uddannelsesplan for 1. Årgang - LU 13 Sødalskolens særkende. Se under menupunktet Skoleliv på www.soedalskolen.dk Principper for arbejdsplanen: Fordeling af tid: Eksempel på ugeskema: Undervisningslektioner:

Læs mere

Pedersborg Skoles uddannelsesplan

Pedersborg Skoles uddannelsesplan Pedersborg Skoles uddannelsesplan Præsentation af praktikskolen Pedersborg Skole er en 2-3-sporet folkeskole med ca. 500 elever fordelt i klasser fra børnehaveklasse til 9. klasse. Til skolen er der knyttet

Læs mere

Sejergaardsskolen Privatskole uddannelsesplan for lærerstuderende i praktik. Sejergaardsskolens forventninger til den studerende i praktik

Sejergaardsskolen Privatskole uddannelsesplan for lærerstuderende i praktik. Sejergaardsskolens forventninger til den studerende i praktik Sejergaardsskolen Privatskole uddannelsesplan for lærerstuderende i praktik Sejergaardsskolen kort http://www.sejergaardsskolen.dk Facebook: Sejergaardsskolens Privatskole Sejergaardsskolen er beliggende

Læs mere

Uddannelsesplan for Tolne Efterskole

Uddannelsesplan for Tolne Efterskole Uddannelsesplan for Tolne Efterskole Grundoplysninger: Navn: Tolne Efterskole Adresse: Dvergetvedvej 95 Telefon og mail: 98930511, kontakt@tolneefterskole.dk Webadresse: www.tolneefterskole.dk Kultur og

Læs mere

Lille Næstved Skoles uddannelsesplan for lærerstuderende.

Lille Næstved Skoles uddannelsesplan for lærerstuderende. Lille Næstved Skoles uddannelsesplan for lærerstuderende. Præsentation af Lille Næstved Skole Lille Næstved Skole kan dateres tilbage til 1828 og er en folkeskole, der værner om sin tradition for indlæring

Læs mere

Uddannelsesplan for Nordjyllands landbrugsskole

Uddannelsesplan for Nordjyllands landbrugsskole Uddannelsesplan for Nordjyllands landbrugsskole Uddannelsesplan for Nordjyllands Landbrugsskole Grundoplysninger: Navn: Nordjyllands Landbrugsskole, Lundbæk Adresse: Halkærvej 3, 9240 Nibe Telefon og mail:

Læs mere

Uddannelsesplan for praktikken på Aabybro Efterskole

Uddannelsesplan for praktikken på Aabybro Efterskole Uddannelsesplan for praktikken på Aabybro Efterskole Grundoplysninger: Navn: Aabybro Efterskole Adresse: Højskolevej 7, 9440 Aabybro Telefon og mail: 98-241099, info@aabybroefterskole.dk Webadresse: www.aabybroefterskole.dk

Læs mere

Stilling Skole, Gramvej 10, 8660 Skanderborg tlf Uddannelsesplan

Stilling Skole, Gramvej 10, 8660 Skanderborg tlf Uddannelsesplan Uddannelsesplan Indholdsfortegnelse: Kultur og særkende... 2 Praktik, organisering og formalia... 2 Begrundelsesskemaet... 3 Kompetencemålene for studerende på første årgang... 4 1. Didaktik... 4 2. Klasseledelse...

Læs mere

Skolens uddannelsesplan som læreruddannelsessted

Skolens uddannelsesplan som læreruddannelsessted Skolens uddannelsesplan som læreruddannelsessted Krogårdskolen Adresse Skoleager 1, 2670 Greve Webadresse: www.krogaaardskolen.dk Telefon: 43 97 31 35 Kontaktoplysning generelt: krogaardskolen@greve.dk

Læs mere

Elsted Skole Uddannelsesplan for 1., 2. og 4. studieår LU13

Elsted Skole Uddannelsesplan for 1., 2. og 4. studieår LU13 Elsted Skole Uddannelsesplan for 1., 2. og 4. studieår LU13 Praktiske oplysninger Skolens adresse: Elsted Skole Elsted Skolevej 6 8520 Lystrup Hjemmeside: www.elsted-skole.dk Mail: els@mbu.aarhus.dk Tlf:

Læs mere

Praktikskolens uddannelsesplan for. Praktikskole: Læreruddannelsen i UCL Odense & Jelling

Praktikskolens uddannelsesplan for. Praktikskole: Læreruddannelsen i UCL Odense & Jelling Praktikskolens uddannelsesplan for praktik på 2. årgang 1. praktikniveau Praktikskole: Læreruddannelsen i UCL Odense & Jelling I følge 13 (jf. bekendtgørelsen om uddannelse til professionsbachelor som

Læs mere

Uddannelsesplan Klippen, Den kristne Friskole

Uddannelsesplan Klippen, Den kristne Friskole Uddannelsesplan Klippen, Den kristne Friskole Generelt om skolen Klippen er en kristen friskole der blev oprettet i 1977 og er i dag en fuldt udbygget skole med undervisning for 0. - 9. klasse samt en

Læs mere

Uddannelsesplan for Skolecenter Jetsmark.

Uddannelsesplan for Skolecenter Jetsmark. Uddannelsesplan for Skolecenter Jetsmark. Grundoplysninger: Navn: Skolecenter Jetsmark Adresse: Skolegade 4, 9490 Pandrup Telefon: 72578090 Mail: Skolecenterjetsmark@jammerbugt.dk Webadresse: www.skolecenterjetsmark.dk

Læs mere

Uddannelsesplan. Grundoplysninger:

Uddannelsesplan. Grundoplysninger: Uddannelsesplan Grundoplysninger: Navn Østhimmerlands Ungdomsskole Adresse skolevej 10 9574 Bælum Telefon og mail 98337075/ oeu@oeu.dk Webadresse www.oeu.dk Kultur og særkende Skolens værdigrundlag bygger

Læs mere

Hillerødsholmskolen som uddannelsessted

Hillerødsholmskolen som uddannelsessted Hillerødsholmskolen som uddannelsessted Praktikansvarlig Maria Nørholt Godtkjær Ledelsesperson Henrik Stockfleth Olsen Adresse Postnr. og by: 3400 Hillerød Fastnettelefon: 72 32 77 00 Emailadresse: hilleroedsholmskolen@hillerod.dk

Læs mere

Uddannelsesplan for praktik på Thorning skole

Uddannelsesplan for praktik på Thorning skole Uddannelsesplan for praktik på Thorning skole Grundoplysninger: Thorning Skole Møllevej 7, Thorning 8620 Kjellerup Tlf: 89702330 Email:thorningskole@silkeborg.dk Skoleleder: Lone Stig Andersen Skolens

Læs mere

Uddannelsesplan Dronninglund Skole og kvalitetskrav til de konkrete praktiknivauer.

Uddannelsesplan Dronninglund Skole og kvalitetskrav til de konkrete praktiknivauer. Uddannelsesplan Dronninglund Skole og kvalitetskrav til de konkrete praktiknivauer. Læreruddannelsen er ifølge bekendtgørelsens 13.1 forpligtet på at formulere kvalitetskrav til praktikskolerne, så de

Læs mere

Uddannelsesplan Stenløse Privatskole 2015/2016

Uddannelsesplan Stenløse Privatskole 2015/2016 Uddannelsesplan Stenløse Privatskole 2015/2016 Praktikansvarlig Afdelingsleder Lene Andersen Telefon:47 17 09 10 la@stenpriv.dk Skolen som uddannelsessted Stenløse Privatskole fungerer som praktikskole

Læs mere

Uddannelsesplan Houlkærskole

Uddannelsesplan Houlkærskole VIA Læreruddannelsen Skive Dalgas Allé 7800 Skive Tlf. 87 55 32 00 Kvalitetskrav til praktikskolen Uddannelsesplan Houlkærskole kolen Læreruddannelsen er ifølge 13.1 jf. bekendtgørelsen om uddannelse til

Læs mere

Praktikskolens uddannelsesplan for. Praktik på 2. årgang 2. praktikniveau. Højslev Skole

Praktikskolens uddannelsesplan for. Praktik på 2. årgang 2. praktikniveau. Højslev Skole Praktikskolens uddannelsesplan for Praktik på 2. årgang 2. praktikniveau Højslev Skole Læreruddannelsen i Skive Dalgas Allé 20 7800 Skive Tlf. 87 55 32 00 I følge 13 jf. bekendtgørelsen om uddannelse til

Læs mere

Uddannelsesplan Ørslevkloster Skole

Uddannelsesplan Ørslevkloster Skole Læreruddannelsen Skive Dalgas Allé - 7800 Skive Tlf. 87 55 32 00 Uddannelsesplan Ørslevkloster Skole Kvalitetskrav til praktikskolen Læreruddannelsen er ifølge 13.1 jf. bekendtgørelsen om uddannelse til

Læs mere

Nyboder Skole som uddannelsessted

Nyboder Skole som uddannelsessted Praktik uddannelsesplan Nyboder Skole Øster Voldgade 15, 1350 København K, tlf. 3366 4950 Praktik ansvarlig på Nyboder Skole: Mariann Würtz, tlf. 8232 8550 eller 2630 1734 mawurt@nyboderskole.kk.dk, Nyboder

Læs mere

Bramsnæsvigskolen. 2017/2018 Bramsnæsvigskolen. Lars Rosenberg, Vibeke Hesselholdt Larsen BRAMSNÆSVIGSKOLEN, LEJRE.

Bramsnæsvigskolen. 2017/2018 Bramsnæsvigskolen. Lars Rosenberg, Vibeke Hesselholdt Larsen BRAMSNÆSVIGSKOLEN, LEJRE. 2017/2018 Bramsnæsvigskolen Lars Rosenberg, Vibeke Hesselholdt Larsen BRAMSNÆSVIGSKOLEN, LEJRE. Præsentation af praktikskolen; Bramsnæsvigskolen www.bramsnaesvigskolen.dk 410 elever, 50 ansatte, 2 spor

Læs mere

Uddannelsesplan på Vendsyssel Friskole som praktikskole for UCN med konkrete praktikniveauer

Uddannelsesplan på Vendsyssel Friskole som praktikskole for UCN med konkrete praktikniveauer Uddannelsesplan på Vendsyssel Friskole som praktikskole for UCN med konkrete praktikniveauer Formål med Uddannelsesplanen Læreruddannelsen er ifølge bekendtgørelsens 13.1 forpligtiget på at formulere kvalitetskrav

Læs mere

praktik på 2. årgang 2. praktikniveau Praktikskole: Resen Skole

praktik på 2. årgang 2. praktikniveau Praktikskole: Resen Skole Praktikskolens uddannelsesplan for praktik på 2. årgang 2. praktikniveau Praktikskole: Resen Skole Læreruddannelsen i Skive Dalgas Allé 20 7800 Skive Tlf. 87 55 32 00 I følge 13 jf. bekendtgørelsen om

Læs mere

Uddannelsesplan for Solsideskolen- Privatskolen i Nørresundby

Uddannelsesplan for Solsideskolen- Privatskolen i Nørresundby Uddannelsesplan for Solsideskolen- Privatskolen i Nørresundby Grundoplysninger: Navn Adresse Telefon mail Webadresse Solsideskolen Kirke Alle 7, 9400 Nørresundby 98 17 23 40 kontoret.851052@skolekom.dk

Læs mere

Uddannelsesplan for lærerstuderende på Tjørnegårdskolen

Uddannelsesplan for lærerstuderende på Tjørnegårdskolen Uddannelsesplan for lærerstuderende på Tjørnegårdskolen Skolen som uddannelsessted Navn og kontaktoplysninger til praktikansvarlig Signe Annemette Nabe-Nielsen, Laurberg tlf. 46314436, Rosén mail: mail:

Læs mere

Mosedeskolen. Navn og kontaktoplysninger til praktikansvarlig Teresa Højgaard Kavalaris, tlf

Mosedeskolen. Navn og kontaktoplysninger til praktikansvarlig Teresa Højgaard Kavalaris, tlf Mosedeskolen Navn og kontaktoplysninger til praktikansvarlig Teresa Højgaard Kavalaris, Teresa.kavalaris@gmail.com, tlf. 29826890 Skolen som uddannelsessted I Mosedeskolens pædagogiske platform vægtes

Læs mere

Uddannelsesplan Hørby Efterskole LÆR SOM DU ER

Uddannelsesplan Hørby Efterskole LÆR SOM DU ER Uddannelsesplan Hørby Efterskole LÆR SOM DU ER Grundoplysninger: Navn Hørby Efterskole Adresse Snedkergaardsvej 11, 9300 Sæby Telefon 98466300 Mail he@hoerbyefterskole.dk Webadresse www.hørbyefterskole.dk

Læs mere

Uddannelsesplan på Elise Smiths Skole

Uddannelsesplan på Elise Smiths Skole Uddannelsesplan på Elise Smiths Skole Niveau 1, 2 og 3 1. Skolen som kultur- og uddannelsessted : Elise Smiths Skole er en privatskole, der har eksisteret siden 1824, først som et lille pigeinstitut og

Læs mere

Uddannelsesplaner for praktikken på Bjergby Skole og kvalitetskrav til de konkrete praktikniveauer

Uddannelsesplaner for praktikken på Bjergby Skole og kvalitetskrav til de konkrete praktikniveauer Uddannelsesplaner for praktikken på Bjergby Skole og kvalitetskrav til de konkrete praktikniveauer Læreruddannelsen er ifølge bekendtgørelsens 13.1 forpligtet på at formulere kvalitetskrav til praktikskolerne,

Læs mere

Uddannelsesplan Sønderbroskolen 2015-2016.

Uddannelsesplan Sønderbroskolen 2015-2016. Uddannelsesplan Sønderbroskolen 2015-2016. Grundoplysninger: Skole: Sønderbroskolen Adresse: Sjællandsgade 2, 9000 Aalborg Telefon: 99824750 Mail: soenderbroskolen@aalborg.dk Webadresse: www.soenderbroskolen.dk

Læs mere

Den danske Design- og Håndværksefterskole skal være et sted, hvor boglig, aktiv og kreativ undervisning af høj kvalitet indgår i et unikt samspil.

Den danske Design- og Håndværksefterskole skal være et sted, hvor boglig, aktiv og kreativ undervisning af høj kvalitet indgår i et unikt samspil. Praktikskole: Praktikniveau: Den danske Design- og Håndværksefterskole Skolebyen 11 6900 Skjern 97 35 40 44 dhe@dhe.dk 3. niveau Skolens værdigrundlag Den danske Design- og Håndværksefterskole skal være

Læs mere

Uddannelsesplan for Strandskolen

Uddannelsesplan for Strandskolen Strandskolen Juli 2018 Nellikevej 1 8240 Risskov Tlf. 8713 8800 Mail : str@mbu.aarhus.dk Web: http://strandskolen.skoleporten.dk/ Strandskolen Strandskolen er en folkeskole beliggende i naturskønne omgivelser

Læs mere

Uddannelsesplan Stenløse Privatskole 2016/2017

Uddannelsesplan Stenløse Privatskole 2016/2017 Uddannelsesplan Stenløse Privatskole 2016/2017 Praktikansvarlig Afdelingsleder Lene Andersen Telefon: 47 17 09 10 la@stenpriv.dk Skolens adresse Dam Holme 1-5 3660 Stenløse Skolen som uddannelsessted Stenløse

Læs mere

praktik på 1. årgang 1. praktikniveau Praktikskole: Nordre Skole

praktik på 1. årgang 1. praktikniveau Praktikskole: Nordre Skole Praktikskolens uddannelsesplan for praktik på 1. årgang 1. praktikniveau Praktikskole: Nordre Skole Læreruddannelsen i Skive Dalgas Allé 20 7800 Skive Tlf. 87 55 32 00 I følge 13 jf. bekendtgørelsen om

Læs mere

Uddannelsesplan 2016/2017

Uddannelsesplan 2016/2017 Uddannelsesplan 2016/2017 Skolen som uddannelsessted Navn og kontaktoplysninger til praktikansvarlig: Lise Roar, souschef og faglig leder 7.- 9. Mail: LISROA@gladsaxe.dk Mobil: 20203103 Skolen som uddannelsessted:

Læs mere

Hastrupskolens uddannelsesplan

Hastrupskolens uddannelsesplan Hastrupskolens uddannelsesplan Vi har igennem mange år været praktikskole. Vi er meget stolte og glade for igennem årene at have været med til at inspirere og vejlede kommende folkeskolelærere. Vi har

Læs mere

Carit Etlars Vej Åbyhøj tlf fax Uddannelsesplan for 2. Årgang - LU 13

Carit Etlars Vej Åbyhøj tlf fax Uddannelsesplan for 2. Årgang - LU 13 Uddannelsesplan for 2. Årgang - LU 13 Gammelgaardsskolen som uddannelsessted Gammelgaardsskolen er en 50 år gammel skole, som har sin beliggenhed i Åbyhøj. Skoledistriktets elever er overordnet børn fra

Læs mere

Nørrevangsskolen: Uddannelsesplan

Nørrevangsskolen: Uddannelsesplan Nørrevangsskolen: Uddannelsesplan Læreruddannelsen er ifølge bekendtgørelsens 13.1 forpligtet på at formulere kvalitetskrav til praktikskolerne, så de studerende får de bedst mulige praktikforløb. I relation

Læs mere

Uddannelsesplan Brårup Skole

Uddannelsesplan Brårup Skole Læreruddannelsen Skive Dalgas Allé - 7800 Skive Tlf. 87 55 32 00 Uddannelsesplan Brårup Skole Kvalitetskrav til praktikskolen Læreruddannelsen er ifølge 13.1 jf. bekendtgørelsen om uddannelse til professionsbachelor

Læs mere

Uddannelsesplan for praktikken på. -og kvalitetskrav til de konkrete praktikniveauer

Uddannelsesplan for praktikken på. -og kvalitetskrav til de konkrete praktikniveauer Uddannelsesplan for praktikken på Han Herreders Ungdomsskole -og kvalitetskrav til de konkrete praktikniveauer Læreruddannelsen er ifølge bekendtgørelsens 13.1 forpligtet på at formulere kvalitetskrav

Læs mere

praktik på 1. årgang 1. praktikniveau Praktikskole: Brårup Skole

praktik på 1. årgang 1. praktikniveau Praktikskole: Brårup Skole Praktikskolens uddannelsesplan for praktik på 1. årgang 1. praktikniveau Praktikskole: Brårup Skole Læreruddannelsen i Skive Dalgas Allé 20 7800 Skive Tlf. 87 55 32 00 I følge 13 jf. bekendtgørelsen om

Læs mere

praktik på 1. årgang 1. praktikniveau Praktikskole:_Birkelundskolen

praktik på 1. årgang 1. praktikniveau Praktikskole:_Birkelundskolen Praktikskolens uddannelsesplan for praktik på 1. årgang 1. praktikniveau Praktikskole:_Birkelundskolen Læreruddannelsen i Skive Dalgas Allé 20 7800 Skive Tlf. 87 55 32 00 I følge 13 jf. bekendtgørelsen

Læs mere

Hvordan sikrer skolen, at den studerende kan opfylde kompetencemålene?

Hvordan sikrer skolen, at den studerende kan opfylde kompetencemålene? Hvordan sikrer skolen, at den studerende kan opfylde kompetencemålene? Praktikniveau 1 Kompetenceområde 1: Didaktik omhandler målsætning, planlægning, gennemførelse, evaluering og udvikling af Hvordan

Læs mere

Søgårdsskolens målgruppe er bred og rummer elever med særlige behov, hvor elevernes ressourcer og udfordringer kommer til udtryk på forskellig vis.

Søgårdsskolens målgruppe er bred og rummer elever med særlige behov, hvor elevernes ressourcer og udfordringer kommer til udtryk på forskellig vis. UDDANNELSESPLAN 1. Søgårdsskolen som uddannelsessted Søgårdsskolen er Gentofte kommunes specialskole for elever med særlige behov. Søgårdsskolen har nuværende 152 elever, hvoraf de 11 elever går i kompetencecenteret

Læs mere

Dåstrup Skoles uddannelsesplan for Praktikken på niveau 1, 2 og 3

Dåstrup Skoles uddannelsesplan for Praktikken på niveau 1, 2 og 3 Dåstrup Skoles uddannelsesplan for Praktikken på niveau 1, 2 og 3 Uddannelsesplanen giver en kort beskrivelse af, hvordan Dåstrup Skole arbejder med at uddanne den lærerstuderende. Se BEK nr 231 af 08/03/2013:

Læs mere

Hastrupskolens uddannelsesplan

Hastrupskolens uddannelsesplan Hastrupskolens uddannelsesplan Vi har igennem mange år været praktikskole. Vi er meget stolte og glade for igennem årene at have været med til at inspirere og vejlede kommende folkeskolelærere. Vi har

Læs mere

Uddannelsesplan Nordre Skole

Uddannelsesplan Nordre Skole Læreruddannelsen Skive Dalgas Allé - 7800 Skive Tlf. 87 55 32 00 Uddannelsesplan Nordre Skole Kvalitetskrav til praktikskolen Læreruddannelsen er ifølge 13.1 jf. bekendtgørelsen om uddannelse til professionsbachelor

Læs mere

Uddannelsesplan for studerende i praktik 3. praktikniveau Nørbæk Efterskole 2016/2017

Uddannelsesplan for studerende i praktik 3. praktikniveau Nørbæk Efterskole 2016/2017 Uddannelsesplan for studerende i praktik 3. praktikniveau Nørbæk Efterskole 2016/2017 Indledning: Denne uddannelsesplan er lavet i henhold til 13.2 jf. BEK nr. 231 af 8/3-2013. Uddannelsesplanen er et

Læs mere

Skolen som uddannelsessted

Skolen som uddannelsessted Sortedamskolen Skolen som uddannelsessted Navn og kontaktoplysninger til praktikvirksomhedskoordinator Jacob Jacobsen - jaco839a@undervisning.kk.dk Skolen som uddannelsessted At gå på Sortedamskolen er

Læs mere

Uddannelsesplan Krabbeshus Heldagsskole

Uddannelsesplan Krabbeshus Heldagsskole Læreruddannelsen Skive Dalgas Allé - 7800 Skive Tlf. 87 55 32 00 Uddannelsesplan Krabbeshus Heldagsskole Kvalitetskrav til praktikskolen Læreruddannelsen er ifølge 13.1 jf. bekendtgørelsen om uddannelse

Læs mere

Praktikant på Hardsyssel Efterskole

Praktikant på Hardsyssel Efterskole Praktikant på Hardsyssel Efterskole Grundoplysninger... 2 Kultur og Særkende som Uddannelsessted... 2 Profil... 2 Samarbejde med læreruddannelsen... 2 Praktikkens Organisering... 2 Optagelse af praktikanter...

Læs mere

Uddannelsesplan. Nørre-Snede Skole som uddannelsessted.

Uddannelsesplan. Nørre-Snede Skole som uddannelsessted. Uddannelsesplan Nørre-Snede Skole som uddannelsessted. Indhold: Præsentation af Nørre-Snede Skole Skolens værdigrundlag Skolens struktur Pædagogisk platform Praktikken Færdighedsmål og Praktikvejledning

Læs mere

Praktikant på Hardsyssel Efterskole

Praktikant på Hardsyssel Efterskole Praktikant på Hardsyssel Efterskole Grundoplysninger... 2 Kultur og Særkende som Uddannelsessted... 2 Profil... 2 Samarbejde med læreruddannelsen... 2 Praktikkens Organisering... 2 Optagelse af praktikanter...

Læs mere

Allerslev Skole uddannelsesplan

Allerslev Skole uddannelsesplan Allerslev Skole uddannelsesplan Uddannelsesplanen skal give en kort beskrivelse af, hvordan praktikskolen arbejder med at uddanne den lærerstuderende. BEK nr. 1068 af 08/09/2015: 13 stk. 2 Praktikskolen

Læs mere

Uddannelsesplan for lærerstuderende i praktik fra Professionshøjskolerne Metropol og UCC

Uddannelsesplan for lærerstuderende i praktik fra Professionshøjskolerne Metropol og UCC Uddannelsesplan for lærerstuderende i praktik fra Professionshøjskolerne Metropol og UCC Skolen som uddannelsessted Kompetencemål for praktikfaget Forventninger til praktikkens parter Plan for praktik

Læs mere

Grundoplysninger: Kultur og særkende. Muldbjergskolen et læringssted for alle

Grundoplysninger: Kultur og særkende. Muldbjergskolen et læringssted for alle UCN: Udkast til Uddannelsesplaner på de enkelte praktikskoler og kvalitetskrav til de konkrete praktiknivauer Læreruddannelsen er ifølge bekendtgørelsens 13.1 forpligtet på at formulere kvalitetskrav til

Læs mere

Uddannelsesplan for lærerstuderende

Uddannelsesplan for lærerstuderende Uddannelsesplan for lærerstuderende Nysted Skole NYSTED SKOLE 18. april 2017 Skrevet af: mkha Uddannelsesplan for lærerstuderende Nysted Skole Uddannelsesplanen skal give en kort beskrivelse af, hvordan

Læs mere

Skolen er ved at få opført helt nye bygninger, og den eksisterende skole skal efterfølgende renoveres. Byggeriet forventes afsluttet i 2017.

Skolen er ved at få opført helt nye bygninger, og den eksisterende skole skal efterfølgende renoveres. Byggeriet forventes afsluttet i 2017. UDDANNELSESPLAN 1. Brønshøj Skole som uddannelsessted På Brønshøj Skole er der ca. 800 elever og 70 lærere/pædagoger. Overordnet set er eleverne velfungerende, og hovedparten kommer fra en god familiær

Læs mere

Munkekærskolens uddannelsesplan

Munkekærskolens uddannelsesplan SOLRØD KOMMUNE MUNKEKÆRSKOLEN Munkekærskolens uddannelsesplan Munkekærskolen - altid på vej! Munkekærskolens grundoplysninger Munkekærskolen Tjørnholmvej 10, 2680 Solrød Strand Tlf. 56182600 E-mail: munkekaerskolen@solrod.dk

Læs mere

Uddannelsesplan for lærerstuderende på Trekronerskolen

Uddannelsesplan for lærerstuderende på Trekronerskolen Uddannelsesplan for lærerstuderende på Trekronerskolen Trekronerskolen er fast praktikskole for lærerstuderende fra UCSJ. Der er ofte mange studerende på skolen og her er mange praktiklærere som gerne

Læs mere

Uddannelsesplan for praktikken pa VUC&hf Nordjylland

Uddannelsesplan for praktikken pa VUC&hf Nordjylland Uddannelsesplan for praktikken pa VUC&hf Nordjylland Grundoplysninger: Navn: VUC&hf Nordjylland Adresse: På Sporet 8, 9000 Aalborg Telefon og mail: 99 300 300 Webadresse: aalborg@vucnordjylland.dk Kultur

Læs mere

Uddannelsesplan for lærerstuderende på Tylstrup skole

Uddannelsesplan for lærerstuderende på Tylstrup skole Uddannelsesplan for lærerstuderende på Tylstrup skole Grundoplysninger: Navn: Tylstrup skole Adresse: Poge vej 5, 9382 Tylstrup Telefon og mail: 99824050 / tylstrupskole@aalborg.dk Webadresse: www.tylstrup-skole.dk

Læs mere

Nykøbing F. Realskoles uddannelsesplan for praktikanter. Nykøbing F. Realskole har følgende forventninger til den studerende i praktik

Nykøbing F. Realskoles uddannelsesplan for praktikanter. Nykøbing F. Realskole har følgende forventninger til den studerende i praktik Nykøbing F. Realskoles uddannelsesplan for praktikanter. Nykøbing F. Realskole er selvejende og har ingen politiske, religiøse eller etniske bindinger. Skolens virke tager udgangspunkt i et dansk kulturgrundlag

Læs mere