KONTAKT 11/12 nr. 1 S E P T E M B E R

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "KONTAKT 11/12 nr. 1 S E P T E M B E R"

Transkript

1 KONTAKT 11/12 nr. 1 S E P T E M B E R Indhold: Aktuelt i september POF statusanalyse 2011 Fritternyt Cykeltur til Terp 5.B s hemmelige mission Jorden rundt Ny skole, ny klasse. s. 2 s. 2 s. 3 s. 4 s. 4 s. 5 s. 8

2 Side 2 AKTUELT I SEPTEMBER Torsdag 01 Hyttetur 3.a. Forældremøde 0. årgang. Fredag 02 Hyttetur 3.a. Sommerfest i SFO. Mandag 05 Berlin - 9. årgang. Forældremøde 1.b. Tirsdag 06 Berlin - 9. årgang. Onsdag 07 Berlin - 9. årgang. Torsdag 08 Berlin - 9. årgang. Forældremøde D3. Fredag 09 Fri - 9. årgang. Tirsdag 13 Langbold-/fodbolddag 7. årgang. Onsdag 14 Sport og fritid tur til Torsminde. Forældremøde 9.b. Forældremøde 8. årgang. Torsdag 15 Sport og fritid tur til Torsminde. Forældremøde 4.b. Forældremøde 4.a. Fredag 16 Sport og fritid tur til Torsminde. Mandag 19 Forældremøde 7. årgang. Tirsdag 20 Forældremøde 2.a. Forældremøde 2.b. Onsdag 21 Skolebestyrelsesmøde. Forældremøde 3.b Torsdag 22 Skolefest for D + E. klasserne. Fredag 23 Omfotografering af klasser, elever og personalefoto. Onsdag 28 Forældremøde 9.c. Torsdag 29 Fodboldstævne i Vejen 6. årgang. POF - STATUSANALYSE 2011 Gentagelse af stor spørgeskemaundersøgelse i Vejen Kommune i ugerne i forbindelse med projekt Partnerskab om Folkeskolen (POF) Alle elever i kl., deres forældre, lærere og skoleledere deltager i en stor elektronisk spørgeskemaundersøgelse som led i evalueringen af et udviklingsprojekt i Vejen Kommune. Udviklingsprojektet har haft til formål at øge elevernes udbytte af undervisningen ved at styrke det faglige niveau og udvikle elevernes kompetencer indenfor kreativitet, innovation, problemløsning og samarbejde. (Fortsættes på side 3)

3 (Fortsat fra side 2) Partnerskab om Folkeskolen arbejder med tre indsatsområder: Side 3 Faglighed og inklusion/specialpædagogisk bistand Ledelse Evalueringskultur, herunder kvalitetsrapporten Selv om POF projektet blev afsluttet i 2009 arbejder skolerne stadig med de tre indsatsområder, idet de indgår som politiske mål i den gældende Temaplan for folkeskolen. For at følge op på udviklingsprojektet gennemføres en tredje og sidste spørgeskemaundersøgelse i ugerne 36 39, som skal give svar på, hvordan status er på de 15 folkeskoler i kommunen i forhold til indsatsområderne. Vi håber på og opfordrer til, at alle forældre i de nævnte klasser svarer på det elektroniske spørgeskema for at få så stort og brugbart svarmateriale som muligt. Dette vil have betydning for vores fortsatte arbejde med udviklingen af skolen. Information om hvordan man konkret udfylder spørgeskemaet lægges ud på Forældreintra. Skulle der være vanskeligheder med udfyldelsen, er man meget velkommen til at kontakte skolen på På forhånd tak for hjælpen Flemming Kjærside FRITTER - NYT. Så er Fritteren startet op efter sommerferien og børn og voksne er ved at finde sammen igen. Ferieperioden gik godt med forskellige aktiviteter hvor vi har besøgt verdens mindste cirkus, med verdens største navn, nemlig cirkus big som er et enmandscirkus med forskellige gøglerier, dette var i Bramming så vi fik også en dejlig tog tur ud af besøget. Vi har også været en del i svømmehallen og oppe på jorden med madpakker og hygget os i det gode vejr. Børnene har lavet rekorder i hvem der kunne hoppe flest hop i kængurustylte og rekorden blev 2001 uafbrudt hop. Vi lavede også en papir hat med plads til 8 børn.

4 Side 4 Der var også gå tur til Holsted å og forskellige bold lege og vi spillede helt vild høj musik på legepladsen som vi kunne danse til. D. 02 september holder vi sommerfest, som vi alle glæder os meget til. Susanne Poulsen SFO CYKELTUR TIL TERP SPEJDERCENTER Vi skulle på hyttetur til Terp spejdercenter og cyklede den 15 km lange tur og så var vi der, vi holdt 5-7 pauser undervejs. Da vi kom til Terp, skulle vi dele os i grupper og pakke ud. Da vi alle var færdige, gik vi ud for vi skulle lave mange aktiviteter fx blinde øvelser og stratego, bagefter fik vi lov til at cykle i skoven og ellers gøre, hvad vi ville. Til aftensmaden fik vi pitabrød og tilbehør. Om aftenen skulle vi stege pølser og skumfiduser<3. Da alle var godt mætte, begyndte vi at lege stratego. Senere på aftenen skulle vi lave et tårn af sugerør. Næste morgen fik vi rundstykker, kakao og osv. og så cyklede vi hjemad. Turen var fuld af gode oplevelser og godt humør. Danni, Lucas, Markus og Mathias, 7.c 5.B`S HEMMELIGE MISSION Vi mødtes ved Medius og derefter cyklede vi ud til de blå spejdere i Holsted. Vi startede med at pakke ud og derefter gik vi udenfor og legede nogle lege. (Fortsættes på side 5)

5 (Fortsat fra side 4) Imens vi børn legede, lavede de voksne aftensmad(mmm. pølser og pasta lækkert) efter aftensmad var alle børn i gang med at lave skumfiduser. Senere på aftenen spiste vi snobrød og legede fælleslege. Nogen legede skrig og skræm i skoven, mens andre sad og fik varmen ved bålet. Så sagde de voksne at nu var det sengetid. Næste dag stod vi op og pakkede vores ting, og spiste morgen mad og så gik turen hjem til Medius. Side 5 JORDEN RUNDT PÅ 365 DAGE: DEL1 Blandt lommetyve og kæmpeskildpadder I mange år har jeg tænkt på at tage en længere rejse ud i verden for at besøge nogle fjerne steder, som man ellers kun læser om eller ser udsendelser fra i fjernsynet. Sidste år tog jeg mig sammen, holdt et år fri fra jobbet og pakkede rygsækken. Det var lidt af en beslutning, for der er mange mennesker, man ved, man kommer til at savne hjemme, men nogle gange tror jeg, man er nødt til at gøre det, man drømmer om. ( At vove er at miste fodfæstet for en stund, ikke at vove er at miste sig selv : Søren Kierkegaard). Dette citat er jeg stødt på flere gange undervejs på min tur og jeg tror det rummer meget af det denne rejse indebærer. I efteråret 2010 blev jeg dog i omgivelser jeg kendte rimeligt godt. Min bror var rejst til Norge sammen med sin familie for at arbejde. Han og hans kone fik familieforøgelse midt i oktober og havde to små børn i forvejen. Jeg tog op for at hjælpe dem et par måneder, da de ikke har nogen familie i nærheden og bor temmelig langt oppe i Norge. I januar måned drog jeg så afsted mod fjernere destinationer. Jeg startede med at besøge Andesbjergene i Peru, hvor jeg sammen med en international gruppe mennesker vandrede på Inkastien til den sagnomspundne inkaby Machu Pichu. Mens de små stærke indianere løb rundt i bjergene fra lejr til lejr med al vor bagage, kæmpede vi os op i højderne og gjorde vort bedste for at trække vejret i den tynde luft. Hver morgen blev der serveret cocathe i vor teltlejr. Cocathe modvirker højdesyge og er fuldt ud lovligt at bruge i Peru. Indianerne har drukket det og tygget cocabladene i årtusinder. Allerede i lufthavnen i Lima kan man købe bladene, dog tager man dem under ingen omstændigheder med sig (Fortsættes på side 6)

6 Side 6 (Fortsat fra side 5) ombord på flyveren, da de ikke er lovlige i ret mange andre lande. Efter besøget i Peru rejste jeg til tynde luft. Hver morgen blev der serveret cocathe i vor teltlejr. Cocathe modvirker højdesyge og er fuldt ud lovligt at bruge i Peru. Indianerne har drukket det og tygget cocabladene i årtusinder. Allerede i lufthavnen i Lima kan man købe bladene, dog tager man dem under ingen omstændigheder med sig ombord på flyveren, da de ikke er lovlige i ret mange andre lande. Efter besøget i Peru rejste jeg til Quito, hovedstaden i Ecuador for at studere spansk i 4 uger. Jeg kunne lidt i forvejen, men nu er det blevet betydeligt bedre. Det kan være svært at klare sig i Sydamerika, hvis man ikke kan bare en lille smule spansk. Quito er berygtet for lommetyve og mange turister og besøgende, samt næsten alle mine medstuderende oplevede at miste forskellige ejendele. Fx blev flere tasker snittet op og tømt for værdisager under transport i de mere end fyldte busser. En tidlig aften snuppede en ung mand også min rygsæk, men jeg jagtede ham ned af gaden og råbte og skreg indtil han smed tasken tilbage til mig. Lidt respekt har man vel for en skolelærer! Han så i øvrigt ud til at have det skidt med det hele, - måske var hans situation presset. I hvert fald var han en tyveknægt med en eller anden form for samvittighed. I Ecuador besøgte jeg, sammen med en ven, Amazonjunglen og Galapagosøerne i Stillehavet. Inde i junglen boede vi lige ved siden af en lille sø. Umiddelbart så den meget fredelig ud, men der boede altså både 3 meter lange ferskvandsfisk, krokodiller, store anakondaer og piratfisk i søens sorte vand. Alligevel sagde de lokale at vi sagtens kunne bade i søen. Det gjorde vi så - i fem minutter, indtil min ven sprang op vandet, fordi han mente, han var blevet bidt af en piratfisk. Det blødte fra to små sår på hans ankel, men om det var piratfisk, der havde forårsaget dem, fandt vi aldrig ud af. Vi badede dog ikke i søen igen På Galapagosøerne lever mange forskellige, mærkelige dyr side om side med lokalbefolkningen. Dyrene er af en eller anden grund ikke bange for mennesker, derfor kan man komme meget tæt på dem. Vi så bla. havleguaner, blåfodede suler samt pelikaner og svømmede og snorklede i vandet sammen med søløver, farvestrålende fisk og kæmpeskildpadder. Vi besøgte også Lonely George, som er en ca. 100-årig kæmpeskildpadde. Den sidste af sin art!! Man har prøvet at finde en mage til ham, men det er ikke lykkedes at finde en hun af samme art og de unge skildpaddedamer af andre arter, har han ikke været interesseret i, så måske uddør hans slags sammen med ham! Tænk at være den sidste af sin art. Trist!! Fortsættes i næste nummer. Susanne Vinther Se de flotte billeder på næste side fra Susannes Jordomrejse.

7 Side 7

8 NY SKOLE, NY KLASSE, NYE VENNER Den 11 august startede 3 nye syvene klasser, på Højmarkskolen. det var lidt underligt at træde ind i en ny klasse og så bgyndte tankerne at rulle rundt i hovedet, man tænker på at man ikke kender så mange som i de gamle klasser. Det var lidt underligt at tænke på at man skal gå i klasse med dem resten af sin tid i Folkeskolen. Der gik at par dage og så havde man snakket med nogen af dem. Man snakker mere og mere med dem, som tiden går. Man tænker ikke så meget på den gamle skole, som man gjorde de første par dage. Jessica, Naja og Stephanie 7.b Indlæg til kommende Kontaktblad kan afleveres på skolens kontor senest den 30. september. Højmarksskolen Højmarksvej 16 DK-6670 Holsted Telefon: Fax: hoejmarkskolen@vejenkom.dk

KONTAKT 12/13 nr. 1 S E P T E M B E R

KONTAKT 12/13 nr. 1 S E P T E M B E R KONTAKT 12/13 nr. 1 S E P T E M B E R Indhold: Aktuelt i september Siden sidst 5.årgang til koncert Legepatruljekursus Cow parade. Fritternyt En dag med sundheds.. 7.klasserne fremlægger.. s.2 s.2 s.3

Læs mere

KONTAKT 13/14 nr. 3 N O V E M B E R

KONTAKT 13/14 nr. 3 N O V E M B E R KONTAKT 13/14 nr. 3 N O V E M B E R Indhold: Aktuelt i november Skolernes motionsdag Billedudstilling Fritternyt A-dage i 1.B A-dage i 8. årgang A-dage i 2. årgang Fernisering i 2. årgang Info s. 2 s.

Læs mere

KONTAKT 12/13 nr. 4 D E C E M B E R

KONTAKT 12/13 nr. 4 D E C E M B E R KONTAKT 12/13 nr. 4 D E C E M B E R Indhold: Aktuelt i s. 2 Skolefest i fase 1 s. 2 Kids-volley i Brørup s. 3 Forfatterbesøg s. 3 Fritternyt s. 4 Easy-basket i Vejen s. 5 Idrætsdag i 5.-6. årgang s. 5

Læs mere

KONTAKT ELEKTRONISK SKOLEBLAD FOR HØJMARKSKOLEN 2010/11 NR. 1

KONTAKT ELEKTRONISK SKOLEBLAD FOR HØJMARKSKOLEN 2010/11 NR. 1 Højmarkskolen Højmarksvej 16 6670 Holsted tlf: 79 96 51 60 hoejmarkskolen@vejenkom.dk www.hoejmarkskolen.skoleintra.dk KONTAKT ELEKTRONISK SKOLEBLAD FOR HØJMARKSKOLEN 2010/11 NR. 1 KALENDER FOR SEPTEMBER:

Læs mere

Nyt fra SFO og skole

Nyt fra SFO og skole Skjoldenæsvej 70, 4174 Jystrup SFO tlf. 57 62 73 40 SFO 2 57 62 73 50 Afdelingsleder Ann Sabroe Tlf. 20189758 E-Mail: as7@ringsted.dk Nyt fra SFO og skole August 2018 Velkommen til 0. klasse Så blev det

Læs mere

KONTAKT 12/13 nr. 2. Indhold: O K T O B E R

KONTAKT 12/13 nr. 2. Indhold: O K T O B E R KONTAKT 12/13 nr. 2 O K T O B E R Indhold: Aktuelt i Ny pædagogisk leder Fritter-nyt 4.B fremstiller ramper A-dage i første årgang 9. årgang på studietur A-dage i 0. årgang Stemningsbilleder Broer bygget

Læs mere

KONTAKT 13/14 nr. 9 Indhold:

KONTAKT 13/14 nr. 9 Indhold: KONTAKT 13/14 nr. 9 Indhold: M A J Aktuelt i maj s. 2 A dage i 0.B s. 3 A dage i 1. årgang s. 3 Ny legeplads s. 4 Odysseus s. 5 Skolens fuglekasse s. 6 Info s. 7 Side 2 AKTUELT I MAJ Torsdag 01 Træk af

Læs mere

Overnatning i Buerup d. 22 23. august 2013

Overnatning i Buerup d. 22 23. august 2013 Torsdag d. 22. august Så kom dagen endelig hvor vi igen skulle af sted på overnatning i Buerup, så da vi havde sagt farvel til mor og far, og bussen var pakket, blev GPS en indstillet til forsamlingshuset

Læs mere

KONTAKT 11/12 nr. 6. Indhold: M A R T S

KONTAKT 11/12 nr. 6. Indhold: M A R T S KONTAKT 11/12 nr. 6 M A R T S Indhold: Aktuelt i s. 2 Siden sidst s.2 Fritternyt s. 3 Volleystævne s. 4 Fastelavnsfest s. 5 Stemningsbilleder s.7 Info s.8 Side 2 AKTUELT I MARTS Tirsdag 06 Ekskursion 8.

Læs mere

KONTAKT 12/13 nr.9. Indhold: M A J

KONTAKT 12/13 nr.9. Indhold: M A J KONTAKT 12/13 nr.9 M A J Indhold: Aktuelt i s. 2 Nyt fra kontoret s. 2 Billeder tegnet af DF s. 3 Huse fremstillet af 8.C s. 3 Forældrearrangement om inklusion s. 4 Billedudstilling s. 5 Fritternyt s.

Læs mere

KONTAKT 12/13 nr. 7. Indhold: M A R T S

KONTAKT 12/13 nr. 7. Indhold: M A R T S KONTAKT 12/13 nr. 7 M A R T S Indhold: Aktuelt i marts s. 2 Præsentation af ny lærer s. 3 Interview med Gabriel 8.c s. 3 Karatepige på besøg i fase 1 s. 5 Brobyggeri i D2 s. 5 Fastelavnsfest i D-rækken

Læs mere

KONTAKT ELEKTRONISK SKOLEBLAD FOR HØJMARKSKOLEN 2010/11 NR.2

KONTAKT ELEKTRONISK SKOLEBLAD FOR HØJMARKSKOLEN 2010/11 NR.2 Højmarkskolen Højmarksvej 16 6670 Holsted tlf: 79 96 51 60 hoejmarkskolen@vejenkom.dk KONTAKT ELEKTRONISK SKOLEBLAD FOR HØJMARKSKOLEN 2010/11 NR.2 KALENDER FOR : OKTOBER Fredag 01 Valghold idræt på golfbanen

Læs mere

Emilies sommerferieeventyr 2006

Emilies sommerferieeventyr 2006 Emilies sommerferieeventyr 2006 1. uge Min sommerferie startede faktisk en dag tidligere end forventet, da mormor kom om fredagen og passede Maria og mig. Det var rigtig hyggeligt og en god start på ferien.

Læs mere

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst Årets Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni Læs om Årets karneval 3.klasse på koloni Legefidusen i hesteskoen 2.klasses overnatning i dus BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens

Læs mere

Jeugdtour van Assen 1996

Jeugdtour van Assen 1996 Jeugdtour van Assen 1996 Af: Tonni Johannsen (SCK-Nyt 4/1996). Det er lørdag den 20. juli, taskerne og cyklen er pakket i bilen. Kl. 17.30 startede min far bilen. Jeg skulle til Kolding og derefter med

Læs mere

Hej alle sammen. Her tager søløverne lige en slapper på klipperne

Hej alle sammen. Her tager søløverne lige en slapper på klipperne Hej alle sammen Min rejsekammerat og jeg ankom til Perus hovedstad, Lima, den 18. oktober klokken meget sent om aftenen. Planen var, at vi bare skulle have vires bagage, finde vores taxachauffør og så

Læs mere

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse.

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Billede på forsiden: Rekordforsøg 30 piger på samme toilet i pige ugen. Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Foredrag: Torsdag d. 17.

Læs mere

KONTAKT 12/13 nr. 10 J U N I. Indhold: Aktuelt i juni s. 2 Nyt fra kontoret s. 3

KONTAKT 12/13 nr. 10 J U N I. Indhold: Aktuelt i juni s. 2 Nyt fra kontoret s. 3 KONTAKT 12/13 nr. 10 Indhold: Aktuelt i juni s. 2 Nyt fra kontoret s. 3 J U N I Praktiske oplysninger s. 3 Knive fremstillet af. s. 5 Kaptajn Klo s. 5 3.A på hyttetur s. 6 Fritternyt s. 6 A-dage i 1. årgang

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO Februar 2014 Siden sidst Foråret og fremtiden banker på. Vi har alle nok bemærket, at det er blevet lysere om morgen og eftermiddagen, og vejret her i februar giver os i

Læs mere

Kirke for børn og unge afslutningsgudstjeneste for minikonfirmander og deres familier 22.06.14 kl. 17.00

Kirke for børn og unge afslutningsgudstjeneste for minikonfirmander og deres familier 22.06.14 kl. 17.00 1 Kirke for børn og unge afslutningsgudstjeneste for minikonfirmander og deres familier 22.06.14 kl. 17.00 Præludium 290 I al sin glans 46 Sorrig og glæde 70 Du kom til vor runde jord 42 I underværkers

Læs mere

KONTAKT 12/13 nr. 3 N O V E M B E R

KONTAKT 12/13 nr. 3 N O V E M B E R KONTAKT 12/13 nr. 3 N O V E M B E R Indhold: Aktuelt i november 1.B deltog i årets Masse Billeder fra Højmarkskolens 6.B deltog i GoCook Hvordan det er at starte 6.B på La Cour Museet 4.B på Vejen Kunstmuseum

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 41 2013. Efterårsferie!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 41 2013. Efterårsferie! Fælles info Efterårsferie! Vi har åbent i efterårsferien fra kl. 06.30 til 16.00. Bemærk venligst at vi lukker 1 time tidligere end til daglig! Tilmelding ikke nødvendig (se forklaring om dette i de sidste

Læs mere

Sommerferie koloni 2010 på Fønixgården. Deltagere: Jonas, Mette, Flemming, Jette, Esther, Mai-Britt og Anette.

Sommerferie koloni 2010 på Fønixgården. Deltagere: Jonas, Mette, Flemming, Jette, Esther, Mai-Britt og Anette. Sommerferie koloni 2010 på Fønixgården Deltagere: Jonas, Mette, Flemming, Jette, Esther, Mai-Britt og Anette. Mandag den 26. juli. Endelig, da klokken var 10 fik vi huset for os selv og koloni ugen kunne

Læs mere

KONTAKT 13/14 nr.7 Indhold:

KONTAKT 13/14 nr.7 Indhold: KONTAKT A P R I L 13/14 nr.7 Indhold: Aktuelt i s. 2 Teaterprojekt i 7. årg. s. 2 Billedkunstens dag s. 4 Fritternyt s. 6 Forfatterbesøg s. 7 Skolepulte og skammekrog s. 8 Design i 8. årg. s. 8 Info s.

Læs mere

KONTAKT 13/14 nr.4 D E C E M B E R INDHOLD

KONTAKT 13/14 nr.4 D E C E M B E R INDHOLD KONTAKT 13/14 nr.4 D E C E M B E R INDHOLD Aktuelt i dec. s.2 Uglebilleder s.2 Fritternyt s.2 Forfatterbesøg s.3 Skolefest i fase 1 s.4 Vælgermøde i fase 3 s.4 Skoleskydning s.5 Skolekoncert i fase 3 s.6

Læs mere

KONTAKT 11/12 nr. 2 O K T O B E R

KONTAKT 11/12 nr. 2 O K T O B E R KONTAKT 11/12 nr. 2 O K T O B E R Indhold: Aktuelt i oktober Hyttetur til Givskud Fritternyt Legepatrulje Cykeltræningsbane Andel del af Susannes rejse Forældremøde i 4.-6.årgang s.2 s.2 s.3 s.4 s.5 s.6

Læs mere

Vi holdt en lege pause, i en hule og der blev fisket i et vandhul. Diverse blade, grene og svampe blev samlet, til at tage med hjem.

Vi holdt en lege pause, i en hule og der blev fisket i et vandhul. Diverse blade, grene og svampe blev samlet, til at tage med hjem. Rundt om Slotssøen.. Idag gik turen til Gråsten, hvor vi startede med en tur gennem slotshaven. Her fik vi en rutchetur, inden vi satte kurs mod skoven. Med alle sanser i brug, begav vi os nu på vej rundt

Læs mere

Nyhedsbrev Espe Skole & Børnehave Juni 2018

Nyhedsbrev Espe Skole & Børnehave Juni 2018 Nyhedsbrev Espe Skole & Børnehave Juni 2018 Kære alle Nu nærmer sommerferien sig med hastige skridt; 6.klasserne er ved at gøre klar til sidste skoledag på Espe Skole, og solen samt sommervarmen er her

Læs mere

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden Børnerådsmøde i Pyramiden www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Marts BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Stamtræer

Læs mere

Information: I uge 3 vil I møde flere vikarer, da vi har Dorthe og Karina på kursus i 3 dage samt Anni og Pernille i 2 dage.

Information: I uge 3 vil I møde flere vikarer, da vi har Dorthe og Karina på kursus i 3 dage samt Anni og Pernille i 2 dage. Billede på forsiden: fælles fødselsdagstur for okt., nov., og dec. børnene. Information: I uge 3 vil I møde flere vikarer, da vi har Dorthe og Karina på kursus i 3 dage samt Anni og Pernille i 2 dage.

Læs mere

GRIBBEN VI TRODSEDE REGNEN! Mandag d. 19. August, blev der holdt Stor ipad dag på Gribskov efterskole.

GRIBBEN VI TRODSEDE REGNEN! Mandag d. 19. August, blev der holdt Stor ipad dag på Gribskov efterskole. GRIBBEN August 2013 NR. 1 VI TRODSEDE REGNEN! VI CYKLEDE CA. 40 KM PÅ 3 DAGE. hdjfksadbfksbfwvcbnsvmhjsgfkjwedl hdjfksadbfksbfwvcbnsvmhjsgfkjwedl hdjfksadbfksbfwvcbnsvmhjsgfkjwedl Selvom det regnede på

Læs mere

Men Mikkel sagde bare vi skal ud i den brand varme og tørre ørken Din idiot. efter vi havde spist morgen mad tog vi vores kameler Og red videre.

Men Mikkel sagde bare vi skal ud i den brand varme og tørre ørken Din idiot. efter vi havde spist morgen mad tog vi vores kameler Og red videre. Det var midt på formiddagen. vinden havde heldigvis lagt sig jeg Mikkel og min ven og hjælper Bjarke stod i stævnen og så ind mod Byen Mombasa hvor vi skulle ligge til vi skulle ligge til. vi skulle Møde

Læs mere

Stensnæsskolen. Vi ønsker jer alle en rigtig dejlig sommer, og glæder os til vi ses igen mandag den 12. august 2013 kl. 8.40. Juli 2013.

Stensnæsskolen. Vi ønsker jer alle en rigtig dejlig sommer, og glæder os til vi ses igen mandag den 12. august 2013 kl. 8.40. Juli 2013. Stensnæsskolen Juli 2013 Nyhedsbrev Årgang 12 Nummer 7 I dette nummer: Skolebus 1 Nye ringetider 2 0.A på Thorup Hede 3 5.A s piger på bytur 4-5 Venskabsklasser 6-8 4.A i Sverige 8-10 2.A laver e-bøger

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

Opgave 1. Modul 3 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvad koster kjolen? 399 kr. 299 kr. 199 kr. 1. Hvad er telefonnummeret til låseservice om aftenen?

Opgave 1. Modul 3 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvad koster kjolen? 399 kr. 299 kr. 199 kr. 1. Hvad er telefonnummeret til låseservice om aftenen? Modul 3 Lytte, Opgave 1 Opgave 1 Eksempel: Hvad koster kjolen? 399 kr. 299 kr. 199 kr. X 1. Hvad er telefonnummeret til låseservice om aftenen? 23459764 23458764 23459723 2. Hvornår rejser Susanne og Peter

Læs mere

Sprogtur til Canada i sommerferien 2015

Sprogtur til Canada i sommerferien 2015 Sprogtur til Canada i sommerferien 2015 Da sprogskolen blev slået op på forældreintra, tilbød mine forældre mig at komme med og høre om Destination Canada, der er en sprogskole på Carleton University i

Læs mere

Næste orientering udkommer 1.oktober 2016

Næste orientering udkommer 1.oktober 2016 Kontaktblad for Nordvestskolen, Stormarkafdelingen Nr.1 September 2015 53. Årgang Kære elever og forældre Så er det nye skoleår skudt i gang igen. Som det efterhånden er blevet for vane, er det også et

Læs mere

Juni 2013. Nyt fra de forskellige teams:

Juni 2013. Nyt fra de forskellige teams: Nyt fra de forskellige teams: Juni 2013 Team 00. klasse: Om mandagen og torsdagen har børnene lavet førskole-opgaver, hvor deres kommende børnehaveklasselærere har deltaget. Mange af børnene har været

Læs mere

De var hjemme. De blev ved at sidde på stenene, hvad skulle de ellers gøre. De så den ene solnedgang efter den anden og var glade ved det.

De var hjemme. De blev ved at sidde på stenene, hvad skulle de ellers gøre. De så den ene solnedgang efter den anden og var glade ved det. De 2 sten. Engang for længe siden helt ude, hvor jorden ender, ved havet lå 2 store sten. De var så smukke, helt glatte af bølgerne, vindens og sandets slid. Runde og lækre. Når de var våde skinnede de,

Læs mere

FREDAGSNYT. FJALTRING FRI - OG UDESKOLE FREDAG DEN 17. juni 2016

FREDAGSNYT. FJALTRING FRI - OG UDESKOLE FREDAG DEN 17. juni 2016 FREDAGSNYT FJALTRING FRI - OG UDESKOLE FREDAG DEN 17. juni 2016 Sidste skoledag Fredag den 24. juni fra kl. 8.05-11.15. Storegruppen møder allerede kl. 7.30 til morgenkaffe med lærerne. Efter morgensang

Læs mere

KONTAKT 12/13 nr. 6 F E B R U A R

KONTAKT 12/13 nr. 6 F E B R U A R KONTAKT 12/13 nr. 6 F E B R U A R Indhold: Aktuelt i s. 2 Nyt om forsikringer s. 2 Fritternyt s. 2 Fastelavn er mit navn s. 3 A dage i 6. årg. s. 4 Orla Prisen 2013 s. 5 Tekøkkenet.. s. 6 Computerbilleder

Læs mere

BILLEDE 001 Elina, 16 år fra Rusland

BILLEDE 001 Elina, 16 år fra Rusland BILLEDE 001 Elina, 16 år fra Rusland Er det en veninde, som ikke er her mere? Jeg er meget ked af det, det er Nurzan, og hun skal tage af sted Vi har været sammen siden begyndelsen, også på det første

Læs mere

Med Pigegruppen i Sydafrika

Med Pigegruppen i Sydafrika Med Pigegruppen i Sydafrika Fire piger fortæller om turen Af Lene Byriel, journalist I efteråret 2006 rejste 8 unge piger og tre voksne medarbejdere på en 16 dages tur til Sydafrika. Danni, Michella, Tania

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 5. Emne: Verden omkring mig HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 5 Emne: Verden omkring mig side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 5. Emne: Verden omkring mig HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 5 Emne: Verden omkring mig side 1 Uge 5 Emne: Verden omkring mig Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 5 Emne: Verden omkring mig side 1 HIPPY HippHopp Uge5_Verden omkring mig.indd 1 06/07/10 11.23 Uge 5 l Verden omkring

Læs mere

MiniThai - En rejse tilbage

MiniThai - En rejse tilbage MiniThai - En rejse tilbage Juli August 2012 Rejseberetningen herunder er skrevet af Kevin, der er 10 år gammel. I 2004 blev Kevin adopteret af sine danske forældre Helle og Peter. De hentede ham på børnehjemmet

Læs mere

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 2016 Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen haft rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad igennem de sidste 4 år. Hvert år er der både nye og

Læs mere

KONTAKT 11/12 nr. 9. Indhold: J U N I

KONTAKT 11/12 nr. 9. Indhold: J U N I KONTAKT 11/12 nr. 9 J U N I Indhold: Aktuelt i s.2 Praktiske oplysninger s.3 Projekt Flyt hjemmefra s. 4 Cykelorienteringsløb i 8.årg. s. 5 Sæt skolen i bevægelse i 0.A s.6 Lejrskole på Bornholm 6.A s.6

Læs mere

Personale: Vores studerende Stinne i 1.praktikperiode, afslutter sin praktik hos os den 4.11. Vi siger tak for nu og ønsker hende fortsat god vind!

Personale: Vores studerende Stinne i 1.praktikperiode, afslutter sin praktik hos os den 4.11. Vi siger tak for nu og ønsker hende fortsat god vind! En hjemmelavet gave siger meget mere end en færdigkøbt fidus. Den fortæller, at man har brugt tid og kræfter. Den fortæller, det er noget personligt. Den fortæller, at man får for lidt i lommepenge. Citat;

Læs mere

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 9 - september 2013 Helenenyt Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

Arrild Privatskole. Persondataoplysninger. Tirsdag fik alle børn brev med hjem. I bedes returnere papirerne udfyldt og underskrevet senest d

Arrild Privatskole. Persondataoplysninger. Tirsdag fik alle børn brev med hjem. I bedes returnere papirerne udfyldt og underskrevet senest d -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 20/2018 Arbejdsdag.

Læs mere

Boldburet er ved at blive sat op

Boldburet er ved at blive sat op Kildeskolenyt! Boldburet er ved at blive sat op Sidst i oktober måned kom håndværkerne endelig i gang med at sætte vores boldbur op. Hidtil har det været nødvendigt at forhindre al boldspil i gården ikke

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 24/2017 Nyt fra Børnehuset. Blå Gruppes Discofest Fredag den 2.juni holdt Blå Gruppe (langt om længe ) discofest. Børnene havde glædet sig meget. Vi hyggede med velkomstdrink, lækkert mad +

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

SFO Bakkeskolen. 1 S ide

SFO Bakkeskolen. 1 S ide 1 S ide Nyt fra SFO Bakkeskolen SFO Bakkeskolen Personale: Vi får 2 nye medarbejdere: Velkommen til PAU-uddannet Tony Dyreby og pædagog Line Johanne Schmidt, som skal være med i Miniklub fra 1.april. Miniklub

Læs mere

På turene havde alle et sæt tørt cykeltøj med og ét fælles ekstra dæk (hvem tror i, der kørte rundt med det ekstra dæk hele ugen?)

På turene havde alle et sæt tørt cykeltøj med og ét fælles ekstra dæk (hvem tror i, der kørte rundt med det ekstra dæk hele ugen?) Hej GCK Det hele startede i maj måned, hvor en kollega kom og spurgte, om jeg ville med en tur til Italien for at køre MTB - det tilbud kunne jeg ikke sige nej til. Vi skulle bo i byen Bormio, der ligger

Læs mere

KONTAKT 11/12 nr. 3 N O V E M B E R

KONTAKT 11/12 nr. 3 N O V E M B E R KONTAKT 11/12 nr. 3 N O V E M B E R Indhold: Aktuelt i november 6.A besøger Økolariet 6.B laver stenalderpladser Motionsdag 2011 Resultater fra motionsløbet Forfatterbesøg E-2 udstiller kopper Mennesker

Læs mere

Nyhedsbrev Spor 4. Hverdag i Spor4

Nyhedsbrev Spor 4. Hverdag i Spor4 Nyhedsbrev Spor 4 Så kom tiden, hvor skoleårets sidste nyhedsbrev kom ud. Igennem året i Spor4 har vi delt oplevelser og lært hinanden endnu bedre at kende. Dette nyhedsbrev giver et lille indblik i vores

Læs mere

På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK)

På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK) På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK) Mandag d. 11 januar Endelig var den store dag kommet, hvor jeg skulle af sted til Østrig på skiferie med min klasse.

Læs mere

Uge 15: Verden omkring mig. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 15 Verden omkring mig side 1 HIPPY

Uge 15: Verden omkring mig. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 15 Verden omkring mig side 1 HIPPY Kursusmappe Uge 15: Verden omkring mig Vejledning til HippHopp guider Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 15 Verden omkring mig side 1 HIPPY HippHopp uge_15_guidevejl_verden_omkring_mig.indd 1 06/07/10

Læs mere

Velkommen til årets første:

Velkommen til årets første: Velkommen til årets første: "Man har kalendere og ure for at kunne måle tiden, men det siger ikke én ret meget, for enhver ved, at en enkelt time kan forekomme en at være en evighed, mens den andre gange

Læs mere

S: Mest for min egen. Jeg går i hvert fald i skole for min egen.

S: Mest for min egen. Jeg går i hvert fald i skole for min egen. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 Notater fra pilotinterview med Sofus 8. Klasse Introduktion af Eva.

Læs mere

KONTAKT ELEKTRONISK SKOLEBLAD FOR HØJMARKSKOLEN 2008/09 NR. 8

KONTAKT ELEKTRONISK SKOLEBLAD FOR HØJMARKSKOLEN 2008/09 NR. 8 Højmarkskolen Højmarksvej 16 6670 Holsted tlf: 75 39 20 99 hoejmarkskolen@vejenkom.dk www.hoejmarkskolen.skoleintra.dk KONTAKT ELEKTRONISK SKOLEBLAD FOR HØJMARKSKOLEN 2008/09 NR. 8 KALENDER FOR MAJ: Fredag

Læs mere

Varmt farvel til Jer alle.

Varmt farvel til Jer alle. Personale nyt: Jette kommer tilbage fra barsel til august, og Trine stopper samtidig som barselsvikar. I Regnbuen skal vi sige velkommen til vores nye studerende Sandie, der kommer ud i sin første praktikperiode

Læs mere

KONTAKT ELEKTRONISK SKOLEBLAD FOR HØJMARKSKOLEN 20010/11 NR. 6

KONTAKT ELEKTRONISK SKOLEBLAD FOR HØJMARKSKOLEN 20010/11 NR. 6 Højmarkskolen Højmarksvej 16 6670 Holsted tlf: 79 96 51 60 hoejmarkskolen@vejenkom.dk www.hoejmarkskolen.skoleintra.dk KONTAKT ELEKTRONISK SKOLEBLAD FOR HØJMARKSKOLEN 20010/11 NR. 6 KALENDER FOR marts:

Læs mere

S K O L E N Y T. Du kommer ikke langt, hvis du ikke ved, hvor du skal hen. Oliver Cromwell

S K O L E N Y T. Du kommer ikke langt, hvis du ikke ved, hvor du skal hen. Oliver Cromwell S K O L E N Y T Du kommer ikke langt, hvis du ikke ved, hvor du skal hen Oliver Cromwell Vildbjerg Skole September 2011 September 2011 1. Forældremøde 0.A, 0.B og 9.E Biologitur 8.B og 8.D 2. Biologitur

Læs mere

Afdelingsledere i DUS-Vodskov. DUS-Leder. Dus C

Afdelingsledere i DUS-Vodskov. DUS-Leder. Dus C NOVEMBER 2012 Afdelingsledere i DUS-Vodskov Lene Boll (99384534) & Lene Birk (99384532) DUS-Leder Lasse Andreasen Tlf. 99384523 Dus B Dus A Begonievej 2 9310 Vodskov Kirkevej 49 9310 Vodskov Tlf: 99384530

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter

Indholdsfortegnelse. 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter Indholdsfortegnelse Side 2: Skolelederen har ordet Side 4: Kalenderen Side 5: Nyt fra Klubben Side 6: Så er der fest i indskolingen Side 7: Rundt på skolen Side

Læs mere

Der er på nuværende tidspunkt tilmeldt 153 børn i SFO, og de er fordelt på 4 stuer og klub med 2 faste voksne.

Der er på nuværende tidspunkt tilmeldt 153 børn i SFO, og de er fordelt på 4 stuer og klub med 2 faste voksne. 1 Kære Alle! Velkommen tilbage fra ferie og specielt velkommen til nye børn og forældre. Håber I alle har nydt sommeren. Vi er kommet godt i gang efter ferien og de nye børn har fået indblik i, hvordan

Læs mere

Nick, Ninja og Mongoaberne!

Nick, Ninja og Mongoaberne! Nick, Ninja og Mongoaberne! KAP. 1 Opgaven! Nu er de i Mombasa i Kenya. de skal på en skatte jagt, efter den elgamle skat fra de gamle mongoaber, det er mere end 3000 år siden de boede på Kenya. Men Nick

Læs mere

Vejrumbro Fri. Friskole & Fribørnehave Hovedgaden 15 8830 Tjele Vejrumbro Tlf. 86 65 44 55 Email: www.vvfri.dk. Nyhedsbrev uge 5 2015

Vejrumbro Fri. Friskole & Fribørnehave Hovedgaden 15 8830 Tjele Vejrumbro Tlf. 86 65 44 55 Email: www.vvfri.dk. Nyhedsbrev uge 5 2015 Vejrumbro Fri Friskole & Fribørnehave Hovedgaden 15 8830 Tjele Vejrumbro Tlf. 86 65 44 55 Email: www.vvfri.dk Nyhedsbrev uge 5 2015 Side 1 God weekend Side 5 Filuren Side 2 Nyt fra Allan Side 6-8 Børnehaven

Læs mere

VELKOMMEN TIL WINNIE.

VELKOMMEN TIL WINNIE. FEBRUAR 2014 Simon fyldte d. 9. feb. 20 år. Han inviterede derfor sin familie til pålægskagemand. Efter maden havde Simon besluttet, at de alle skulle i Bowl N Fun og bowle en time. Kenn havde fødselsdag

Læs mere

MOSEBRYG/ PILERØG NR.12 Nyhedsbrev for Landsbyordningen; Ferslev Skole/ Pilehuset Oktober 2013

MOSEBRYG/ PILERØG NR.12 Nyhedsbrev for Landsbyordningen; Ferslev Skole/ Pilehuset Oktober 2013 MOSEBRYG/ PILERØG NR.12 Nyhedsbrev for Landsbyordningen; Ferslev Skole/ Pilehuset Oktober 2013 Kære Lærere, pædagoger, bestyrelse, forældre og elever! Jeg vil hermed tak for nogle gode år i Landsbyordningen

Læs mere

Årshjulet: Ekstra frugt eller bær? Kaffepauser: Håndbolddag og Kom ud af Pomfritten :

Årshjulet: Ekstra frugt eller bær? Kaffepauser: Håndbolddag og Kom ud af Pomfritten : Årshjulet: Vi har endnu ikke fået planlagt vores fælles årshjul for hele året, så derfor er der ikke en overordnet plan for hvilke temaer og aktiviteter året kommer til at bestå af. I får mere info om

Læs mere

Vi håber alle har haft en god sommerferie og er klar til at starte igen. Vi starter lige på og hårdt med at gøre klar til Høstmarkedet.

Vi håber alle har haft en god sommerferie og er klar til at starte igen. Vi starter lige på og hårdt med at gøre klar til Høstmarkedet. RY SKOVMUS Hej Skovmus og forældre Vi håber alle har haft en god sommerferie og er klar til at starte igen. Vi starter lige på og hårdt med at gøre klar til Høstmarkedet. Vi skal have gjort klar til vores

Læs mere

Forældrebrev den 29. november 2013. 1. Julefest opslag fra Kirsten Walther

Forældrebrev den 29. november 2013. 1. Julefest opslag fra Kirsten Walther Forældrebrev den 29. november 2013 1. Julefest opslag fra Kirsten Walther 1 2. Ændringer i forældrebetaling Det hænder heldigvis, at der kommer nye børn til i familierne Skolens kontor har ikke altid det

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien:

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien: Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

Selvevaluering 2009 10

Selvevaluering 2009 10 Selvevaluering 2009 10 Selvevalueringen er foretaget i 2 klasser i foråret 2010. Lever skolen generelt op til værdigrundlaget? I høj grad 52.6% I nogen grad 47.4% I ringe grad 0% Bliver du under dit ophold

Læs mere

Karneval i Aalborg Øst

Karneval i Aalborg Øst Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Karneval i Aalborg

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 15. Emne: Verden omkring mig HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 15 Emne: Verden omkring mig side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 15. Emne: Verden omkring mig HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 15 Emne: Verden omkring mig side 1 Uge 15 Emne: Verden omkring mig Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 15 Emne: Verden omkring mig side 1 HIPPY HippHopp Uge15_Verden omkring mig.indd 1 06/07/10 12.05 Uge 15 l Verden omkring

Læs mere

Kapitel 1. Noget om årets gang

Kapitel 1. Noget om årets gang Kapitel 1 Noget om årets gang 1 4. Mennesker og måneder VOXPOP Er der en måned, du særlig godt kan lide, eller er der en, du ikke bryder dig om? Nina Ja... Jeg kan rigtig godt lide september. Efterårsmånederne

Læs mere

Månedsblad fra Børnebiksen Juni 2011.

Månedsblad fra Børnebiksen Juni 2011. Månedsblad fra Børnebiksen Juni 2011. Nyt fra kontoret. Ifølge kalenderen, så er det sommer, men vi har ikke lige haft det bedste vejr, men nu skulle det da blive bedre. Derfor vover vi også at indbyde

Læs mere

Vibeke skriver. Vibeke Gaden

Vibeke skriver. Vibeke Gaden Vibeke skriver. Så er et nyt skoleår godt i gang på Kragelund Skole og med det ligeledes en masse nye og spændende ting. Skolen summer af liv og forventninger til ny viden, nye oplevelser og nye venner.

Læs mere

MCC-Nordsjælland Bikernyt...

MCC-Nordsjælland Bikernyt... Årgang 8, Nummer 48 Grå i toppen kør med MCC-Nordsjælland MCC-Nordsjælland Bikernyt... Oktober 2008 I dette nummer: Redaktøren 1 Rørsnæs 1-2 Flygrakan 2-3 Bakken Lukket 3-4 Bestyrrelsen 5 Malerklemmen

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Aktiviteter i juni måned Læs under årgangene, der er mange aktiviteter ud af huset i denne måned.

Aktiviteter i juni måned Læs under årgangene, der er mange aktiviteter ud af huset i denne måned. Kære forældre Goddag og Farvel Juni måned er på en skole tiden for velkomst og afsked. Vi har lige budt de kommende 0. klasses børn velkommen ved Forårsprojektet i Mosen. Vi glæder os til at byde dem rigtigt

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter August 2014. Velkommen tilbage fra sommerferie

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter August 2014. Velkommen tilbage fra sommerferie Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter August 2014 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har haft en dejlig sommerferie og atter har samlet energi til en ny klubsæson. Flere af jer deltog

Læs mere

Denne dagbog tilhører Max

Denne dagbog tilhører Max Denne dagbog tilhører Max Den lille bog, du står med nu, tilhører en dreng. Han hedder Max og er 8 år gammel. Dagbogen handler om Max og hans familie. Max er flyttet tilbage til København med sin mor efter

Læs mere

Dette bliver så skoleårets sidste nyhedsbrev. Forude venter sommerferien. Næste nyhedsbrev udsendes i uge 31.

Dette bliver så skoleårets sidste nyhedsbrev. Forude venter sommerferien. Næste nyhedsbrev udsendes i uge 31. Arrild Friskole & Børnehus Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund. Skolen@arrildfriskole.dk Tlf.: 74830103 Boernehuset@arrildfriskole.dk Tlf.: 30138403 Nyhedsbrev 26/2019 Dette bliver så skoleårets sidste

Læs mere

KONTAKT 13/14 nr. 5 J A N U A R

KONTAKT 13/14 nr. 5 J A N U A R KONTAKT 13/14 nr. 5 J A N U A R Indhold: Aktuelt i januar s. 2 Santa Luciaoptog s. 2 Engle på besøg s. 2 Konkurrence i 7. årgang s. 3 Kagehuse s. 3 Svøm med s. 4 Nyt på skolebiblioteket s. 4 Fritternyt

Læs mere

Rapport vedr. uanmeldt tilsyn 2013

Rapport vedr. uanmeldt tilsyn 2013 CAFA Hovedvejen 3 4000 Roskilde Telefon 46 37 32 32 Web cafa.dk 11.marts 2013. Rapport vedr. uanmeldt tilsyn 2013 Institution/opholdssted Ungdomscentret Allégården Frederiksberg Allé 48, 1820 Frederiksberg

Læs mere

Velkommen tilbage til skolen!

Velkommen tilbage til skolen! ildeskolenyt! - f jo O Velkommen tilbage til skolen! Godt Nytår! En dejlig juleferie er overstået og vi skal i gang med anden halvdel af skoleåret 2007-2008. Januar 2008 8. årgang nummer 1 Kildeskolen

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 30. Emne: Venner HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 30. Emne: Venner HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1 Uge 30 Emne: Venner Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1 HIPPY HippHopp Uge30_venner.indd 1 06/07/10 11.45 Uge 30 l Venner Det er blevet sommer. Solen skinner,

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 20. juni 2014 Fredagsbrev nr. 786 Næste uge: 23. juni 24. juni 25. juni 26. juni 27. juni 28. juni Hjemgruppeuge 4.kl. på tur til København Farvel-fest for Erwin LM besøger 6.kl.

Læs mere

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine.

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Swiss Alpine 2010. Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Brian er min kollega i IBM og Lise har jeg kendt gennem 20 år.

Læs mere

Anonym mand. Jeg overlevede mit selvmordsforsøg og mødte Jesus

Anonym mand. Jeg overlevede mit selvmordsforsøg og mødte Jesus Anonym mand Jeg overlevede mit selvmordsforsøg og mødte Jesus Han er 22 år og kommer fra Afghanistan. På grund af sin historie har han valgt at være anonym. Danmark har været hans hjem siden 2011 131 En

Læs mere

Find svaret i teksten!

Find svaret i teksten! Find svaret i teksten! Forberedelse til læseopgave 1, modultest 2 Instruktion: Tid: Læs spørgsmålene. Find svaret i den tekst, der hører til spørgsmålet. 5 minutter. Studieskolen Du har en ven, der vil

Læs mere

Fredagsbrev d uge 33.

Fredagsbrev d uge 33. Fredagsbrev d.18-8-2017 uge 33. Der var lige nogle friske elever, der hjalp med at rydde op, og så fandt vi en pose med stænger og presenning. Det var de lige nød til at få sat skik på. Og det lykkedes

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 25. Emne: Verden omkring mig HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 25 Emne: Verden omkring mig side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 25. Emne: Verden omkring mig HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 25 Emne: Verden omkring mig side 1 Uge 25 Emne: Verden omkring mig Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 25 Emne: Verden omkring mig side 1 HIPPY HippHopp Uge25_verden_omkring_mig.indd 1 06/07/10 11.42 Uge 25 l Verden omkring

Læs mere

Rejsebrev fra Færøerne

Rejsebrev fra Færøerne Rejsebrev fra Færøerne Hygge under aftensmaden. Side 1 af 6 Studerendes navn: Studienummer: E-mail.: Cathrine Dohn Jensen PS12414 1022065@ucn.dk Praktikperiode: 2. el. 3. Praktikperiode nr. 2. Praktik

Læs mere

Hold Øje uge 25. Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt

Hold Øje uge 25. Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt Hold Øje uge 25 Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt Tigerne er ved at være færdige med deres afgangsprøver. I starten af denne

Læs mere