Sidedokument: Kontingentstruktur

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Sidedokument: Kontingentstruktur"

Transkript

1 Bilag.. december 07 I nærværende udgave er de forslåede rettelser ift. DANVAs nuværende sidedokument Kontingentstruktur markeret med rødt. Rettelser af ren sproglig eller grammatisk karakter er dog ikke markeret. Sidedokument: Kontingentstruktur I henhold til DANVAs vedtægter kapitel fastsættes medlemmernes kontingent til DANVA efter sidedokumentet kontingentstruktur. DANVAs medlemmer er forpligtede til at betale kontingent efter den til enhver tid gældende kontingentstruktur jf. vedtægternes. Kontingent for medlemmer efter vedtægternes 8 Medlemmer efter vedtægternes 8 betaler et årligt kontingent for hver af de følgende funktioner, som medlemmet varetager:. Indvinding og/eller behandling af vand. Distribution af ledningsført vand. Transport af spildevand. Behandling af spildevand. For hver funktion fastsættes et portionsantal ud fra den vandmængde, som medlemmet håndterer for hver funktion. Vandmængden defineres ud fra følgende retningslinjer: Vandmængden defineres ift. funktionerne og som følger: Den afregnede vandmængde i m i medlemmets forsyningsområde (produceret vand fratrukket eget forbrug og spild). For medlemmer, som indvinder og/eller behandler vand til områder uden for eget forsyningsområde, defineres vandmængden som den afregnede vandmængde i m i eget forsyningsområde tillagt den mængde i m, der afregnes til andre forsyningsområder. Vandmængden defineres ift. funktionerne og som følger: Den afregnede vandmængde i m i medlemmets kloakopland. For medlemmer, som transporterer og/eller behandler spildevand med oprindelse uden for eget opland, defineres vandmængden som den afregnede vandmængde i eget kloakopland tillagt den mængde i m, der modtages fra andre kloakoplande. For medlemmer uden eget forsyningsområde/kloakopland defineres den afregnede vandmængde som den vandmængde, medlemmet håndterer i det/de forsyningsområder/kloakoplande, som medlemmet varetager funktioner i. Hvor flere medlemmer, der via koncernforhold, ejerskab eller på anden vis er knyttet sammen jf. vedtægternes 8 stk., varetager samme funktion, og den samme vandmængde i den forbindelse håndteres flere gange, afregnes der alene for den pågældende vandmængde én gang. Fordelingen af kontingentbetalingen mellem disse medlemmer sker i henhold til indberetningen.

2 Antallet af portioner for hver funktion fastsættes ud fra en kontingenttrappe. I perioden fra 09 til 0 ændres kontingenttrappen årligt. Kontingenttrappen i de enkelte år vil være som følger: Kontingenttrappe 09: Trin og trin : Trappetrin = Intervaller i vandmængde: 0.000m Trin til og med trin Trappetrin = intervaller i vandmængde: m Trin og opefter: Trappetrin = intervaller i vandmængde: m Kontingenttrappe 00: Trin og trin : Trappetrin = Intervaller i vandmængde: 0.000m Trin til og med trin Trappetrin = intervaller i vandmængde: m Trin og opefter: Trappetrin = intervaller i vandmængde: m Kontingenttrappe 0 og frem: Trin og trin : Trappetrin = Intervaller i vandmængde: 0.000m Trin til og med trin Trappetrin = intervaller i vandmængde: m Trin og opefter: Trappetrin = intervaller i vandmængde: m

3 Sat på tabel ser de første 0 trin ud, som følger (Tabellen er alene en illustration, idet trappen fortsætter med et nyt trin for hver.0.000/ / m ) og frem Trin Vandmængde Portioner Trin Vandmængde Portioner Trin Vandmængde Portioner 0 mᶟ mᶟ 0 mᶟ mᶟ 0 mᶟ mᶟ 0.00 mᶟ mᶟ 0.00 mᶟ mᶟ 0.00 mᶟ mᶟ 0.00 mᶟ mᶟ 0.00 mᶟ mᶟ 0.00 mᶟ mᶟ mᶟ mᶟ mᶟ mᶟ mᶟ mᶟ mᶟ mᶟ mᶟ mᶟ mᶟ mᶟ.0.00 mᶟ mᶟ.0.00 mᶟ mᶟ.0.00 mᶟ mᶟ mᶟ mᶟ mᶟ mᶟ mᶟ mᶟ mᶟ mᶟ mᶟ mᶟ mᶟ mᶟ mᶟ mᶟ mᶟ mᶟ mᶟ mᶟ mᶟ mᶟ mᶟ mᶟ mᶟ mᶟ mᶟ mᶟ.0.00 mᶟ mᶟ.0.00 mᶟ mᶟ.0.00 mᶟ mᶟ.0.00 mᶟ mᶟ.0.00 mᶟ mᶟ.0.00 mᶟ mᶟ.0.00 mᶟ mᶟ.0.00 mᶟ mᶟ mᶟ mᶟ mᶟ mᶟ mᶟ mᶟ

4 mᶟ mᶟ mᶟ mᶟ mᶟ mᶟ.0.00 mᶟ mᶟ.0.00 mᶟ mᶟ mᶟ mᶟ mᶟ mᶟ mᶟ mᶟ mᶟ mᶟ mᶟ mᶟ mᶟ mᶟ mᶟ mᶟ mᶟ mᶟ mᶟ mᶟ mᶟ mᶟ mᶟ mᶟ mᶟ mᶟ mᶟ mᶟ 0 For ikke at have samme m antal på to trin, er der lagt én m til på næste trin. For den første portion (inden for hver funktion) betaler medlemmet en portionspris. For hver efterfølgende portion betales en portionspris, der kan være forskellig fra portionsprisen for første portion. Portionsprisen for såvel den første portion som efterfølgende portioner for hver funktion fastsættes af DANVAs generalforsamling i henhold til vedtægternes. De til enhver tid gældende portionspriser anføres i et bilag til kontingentstrukturen. Portionspriserne og dermed bilaget kan behandles af generelforsamlingen uden behandling af kontingentstrukturen i øvrigt. Fusioner/strukturomlægninger/ omorganiseringer o. lign I tilfælde af, at fusioner (såvel direkte som indirekte) /strukturomlægninger /omorganiseringer og lign. betyder en reduktion af det/de involverede selskabers kontingentbetaling til DANVA, indfases kontingentreduktionen gradvist over en årig periode. Baseret på en beregning af portionsantal og deraf følgende kontingent til DANVA henholdsvis før og efter fusionen/strukturomlægningen/omorganiseringen og lign. i året for ændringen, fastlægges den kontingentreduktion, der skal indfases. Indfasningen sker som følger: År realiseres % af kontingentreduktionen År realiseres 0% af kontingentreduktionen År realiseres 7% af kontingentreduktionen År realiseres 00% af kontingentreduktionen I årene i indfasningsperioden betales således en andel af kontingentreduktionen. Den del af kontingentreduktionen, der skal betales i de enkelte år i indfasningsperioden, lægges til det almindelige kontingent for det pågældende år. Medlemmer, der er omfattet af en fusion/strukturomlægning/omorganisering og lign. er forpligtet til at indberette vandmængder henholdsvis før og efter fusionen/ strukturomlægningen/ omorganiseringen efter sekretariatets anvisninger til brug for kontingentopkrævningen. Ved manglende indberetning sker opkrævning i indfasningsperioden i henhold til før situationen (eks. beregnet for de involverede selskaber hver for sig).

5 DANVAs bestyrelse kan efter ansøgning fravige foreningens ret til indfasning af reduktionen i tilfælde af, at reduktionen er bagatelagtig for foreningen. Kontingentrabat Stemmeberettigede medlemmer, der oplever særligt store kontingentstigninger som følge af ændringer af kontingenttrappen, kan ansøge bestyrelsen om en særlig aftale for implementering af kontingentstigningen. Ved aftale om kontingentimplementering vil det antal stemmer, som medlemmet har ret til at afgive på foreningens generalforsamling, afhænge af den aktuelle kontingentbetaling i året for generalforsamlingens afholdelse. Kontingent for medlemmer efter vedtægternes 9 Medlemmet betaler det af generalforsamlingen for den pågældende medlemstype (litra a - b) fastsatte kontingent. Oversigt over de af generalforsamlingen fastsatte kontingenter for ikke-stemmeberettigede medlemmer anføres i et selvstændigt bilag til kontingentregulativet. De for ikke-stemmeberettigede medlemmer fastsatte kontingenter og dermed bilaget kan behandles og ændres af generalforsamlingen uden behandling af kontingentstrukturen i øvrigt. Forfaldstidspunkter Kontingent til DANVA forfalder for alle medlemmer i januar måned. Indmeldelse i løbet af året Medlemmer, der optages i foreningen senere end. januar, betaler forholdsmæssigt kontingent for den resterende del af det regnskabsår, i hvilket indmeldelsen finder sted. Kontingentet forfalder ved indmeldelsen til betaling dage efter indmeldelsen. Udmeldelse Udmeldelse kan alene ske til en. januar og skal ske med mindst måneders skriftligt varsel. Medlemmer, der udtræder af foreningen, uanset om dette sker ved opsigelse eller eksklusion, har ikke krav på tilbagebetaling af kontingent eller noget krav mod foreningens formue i øvrigt. Indberetninger af kontingentoplysninger Medlemmer omfattet af vedtægternes 8 har pligt til senest den. november hvert år at indberette vandmængde i m for hver funktion til DANVAs sekretariat efter de af sekretariatet udstedte retningslinjer. Ved manglende indberetning fastsætter sekretariatet skønsmæssigt en vandmængde. Medlemmer, der via koncernforhold, ejerskab eller på anden vis er knyttet sammen, skal indberette den ønskede fordeling mellem sig. Indberetningen skal indeholde en erklæring om, at det/de betalende medlemmer forpligter sig til at betale for de øvrige, der fortsat hæfter subsidiært for forpligtelsen, og skal i øvrigt følge de af sekretariatet udstedte retningslinjer herfor.

6 For medlemmer, der er omfattet af en fusion/strukturomlægning/omorganisering og lign. gælder en særlig indberetningspligt, idet disse er forpligtet til at indberette vandmængder henholdsvis før og efter fusionen/strukturomlægningen/omorganiseringen efter sekretariatets anvisninger. Gyldighed Kontingentstrukturen er gældende fra den.december 08. Vedtaget på DANVAs generalforsamling den 8. december 07.

DANVA VEDTÆGTER indholdsmæssig karakter ift. det forslag til vedtægtsændringer, der blev sendt i høring den 8. marts 2013.

DANVA VEDTÆGTER indholdsmæssig karakter ift. det forslag til vedtægtsændringer, der blev sendt i høring den 8. marts 2013. 19. april 2013 DANVA VEDTÆGTER 2014 Endeligt vedtægtsforslaget af 19. april 2013 Notering af ændringer af indholdsmæssig karakter ift. det forslag til vedtægtsændringer, der blev sendt i høring den 8.

Læs mere

DANVA VEDTÆGTER 2014. Kapitel 1: Organisation. Kapitel 2: Medlemmer. 19. april 2013

DANVA VEDTÆGTER 2014. Kapitel 1: Organisation. Kapitel 2: Medlemmer. 19. april 2013 19. april 2013 DANVA VEDTÆGTER 2014 Kapitel 1: Organisation NAVN OG HJEMSTED 1 Foreningens navn er Dansk Vand- og Spildevandsforening (DANVA). Stk. 2 Foreningens engelske navn er Danish Water and Wastewater

Læs mere

Fremtidig kontingentstruktur Regionalmøder november 2014

Fremtidig kontingentstruktur Regionalmøder november 2014 Fremtidig kontingentstruktur Regionalmøder november 2014 DANVA Godthåbsvej 83 8660 Skanderborg T: 7021 0055 E:danva@danva.dk www.danva.dk Agenda 1. Baggrunden og mulighederne indenfor de gældende vedtægter

Læs mere

DANVA VEDTÆGTER Kapitel 1: Organisation NAVN OG HJEMSTED

DANVA VEDTÆGTER Kapitel 1: Organisation NAVN OG HJEMSTED DANVA VEDTÆGTER 2014 Vedtægtstekst Kommentarer Der er flere steder sket ændringer i en eksisterende bestemmelse alene for at præcisere bestemmelsens indhold sådanne ændringer er ikke anført i kommentarerne.

Læs mere

MEDLEMSINFORMATION. Kontingentregulativ.

MEDLEMSINFORMATION. Kontingentregulativ. MEDLEMSINFORMATION Kontingentregulativ 2018 www.danskerhverv.dk Indhold Kontingentregulativ for Dansk Erhverv 3 1. Medlemskabets omfang og ydelser 3 2. Kontingentsatser 4 3. Rabatordninger 7 4. Forfaldstidspunkter

Læs mere

Vedtægter for. Side 1 af 8

Vedtægter for. Side 1 af 8 Vedtægter for Side 1 af 8 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Vagt- og SikkerhedsIndustrien. Foreningens hjemsted er København. 2. Formål Foreningen har til formål at samle virksomheder inden for vagt-

Læs mere

Realkreditrådets vedtægter

Realkreditrådets vedtægter 21. januar 2019, FIDA-1002796370-193-v1 Realkreditrådets vedtægter 1. Formål 1.1 Realkreditrådet har til formål at fremme realkreditinstitutternes virksomhed og at varetage deres fælles interesser. 1.2

Læs mere

fremtiden starter her... Kontingentregulativ Dansk Erhverv

fremtiden starter her... Kontingentregulativ Dansk Erhverv fremtiden starter her... Kontingentregulativ Dansk Erhverv 2014 INDHOLD 1. Medlemskabets omfang og ydelser 3 2. Kontingentsatser 4 3. Rabatordninger 5 4. Forfaldstidspunkter 6 5. Ændring af medlemskategori

Læs mere

BECH-BRUUN MARKUP VEDTÆGTER. DTF Dansk Telemarketing Forening. Vedtægter side 1 af 11

BECH-BRUUN MARKUP VEDTÆGTER. DTF Dansk Telemarketing Forening. Vedtægter side 1 af 11 BECH-BRUUN MARKUP 06.10.2017 VEDTÆGTER Vedtægter side 1 af 11 INDHOLD Indhold... 2 1. PARAGRAF 1: NAVN OG HJEMSTED... 4 2. PARAGRAF 2: FORMÅL... 4 3. PARAGRAF 3: MEDLEMMER... 5 3.1 Anmodning om optagelse...

Læs mere

VEDTÆGTER. DTF Dansk Telemarketing Forening. Vedtægter side 1 af 10

VEDTÆGTER. DTF Dansk Telemarketing Forening. Vedtægter side 1 af 10 VEDTÆGTER Vedtægter side 1 af 10 INDHOLD Indhold... 2 1. PARAGRAF 1: NAVN OG HJEMSTED... 4 2. PARAGRAF 2: FORMÅL... 4 3. PARAGRAF 3: MEDLEMMER... 5 3.1 Anmodning om optagelse... 5 3.2 Medlemmernes forpligtelser...

Læs mere

VEDTÆGTER FOR. I/S Aller Vandværk. Vandværket er et interessentskab, hvis navn er I/S Aller Vandværk. formål. medlemmer. medlemmernes rettigheder

VEDTÆGTER FOR. I/S Aller Vandværk. Vandværket er et interessentskab, hvis navn er I/S Aller Vandværk. formål. medlemmer. medlemmernes rettigheder VEDTÆGTER FOR I/S Aller Vandværk Vandværket er et interessentskab, hvis navn er I/S Aller Vandværk. Selskabet har hjemsted i Kolding Kommune. 1 formål 2 Selskabets formål er i overensstemmelse med den

Læs mere

Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening

Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening DATO/REFERENCE 28. september 2012 JOURNALNUMMER Foreningens navn og hjemsted. 1. Foreningens navn er Roskilde Universitets Alumneforening The Alumni Society

Læs mere

VEDTÆGTER ANDELSSELSKABET VOLLERUP STRANDS VANDVÆRK

VEDTÆGTER ANDELSSELSKABET VOLLERUP STRANDS VANDVÆRK VEDTÆGTER FOR ANDELSSELSKABET VOLLERUP STRANDS VANDVÆRK Selskabet, der er stiftet den 18. december 1965, er et andelsselskab, hvis navn er Andelsselskabet Vollerup Strands Vandværk. 1 Selskabet har hjemsted

Læs mere

VEDTÆGTER. Foreningen Dansif CVR nr

VEDTÆGTER. Foreningen Dansif CVR nr VEDTÆGTER for Foreningen Dansif CVR nr. 33 63 63 85 Side 2 af 7 1 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Dansif. 1.2 Dansif er en frivillig forening. 1.3 Foreningens hjemsted er Region Hovedstaden. 2

Læs mere

Navn og hjemsted. Formål

Navn og hjemsted. Formål VEDTÆGTER Nivå 2009 2 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Medicoindustrien. Foreningens hjemsted er Fredensborg Kommune. 2 Formål Medicoindustrien er brancheorganisationen for virksomheder, der i Danmark

Læs mere

VEDTÆGTER FOR RÅBYLILLE VANDVÆRK A.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR RÅBYLILLE VANDVÆRK A.m.b.a. VEDTÆGTER FOR RÅBYLILLE VANDVÆRK A.m.b.a. 1 Dette forslag til nye vedtægter for Råbylille Vandværk er udformet på grundlag af en standardvedtægt udarbejdet af Foreningen for Vandforsyning i Danmark. Der

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ØSTER LINDET VANDVÆRK

VEDTÆGTER FOR ØSTER LINDET VANDVÆRK VEDTÆGTER FOR ØSTER LINDET VANDVÆRK Selskabet, der er stiftet den 22. november 1938, er et andelsselskab, hvis navn er Øster lindet Vandværk. Selskabet har hjemsted i Vejen Kommune. 1 formål 2 Selskabets

Læs mere

VEDTÆGTER FOR BROBYVÆRK ANDELSVANDVÆRK

VEDTÆGTER FOR BROBYVÆRK ANDELSVANDVÆRK VEDTÆGTER FOR BROBYVÆRK ANDELSVANDVÆRK Navn og hjemsted 1 Selskabet, der er stiftet den 21. juni 1934, er et andelsselskab, hvis navn er Brobyværk Andelsvandværk. Selskabet har hjemsted i Broby Kommune.

Læs mere

Vedtægter for Brancheforeningen for Legepladsinspektører (BFLI).

Vedtægter for Brancheforeningen for Legepladsinspektører (BFLI). Vedtægter for Brancheforeningen for Legepladsinspektører (BFLI). 1. Foreningens navn og hjemsted: 1.1: Foreningens navn er Brancheforeningen for Legepladsinspektører (BFLI). Hjemsted er Brancheforeningens

Læs mere

Love. for DANSKE KLOAKMESTRE

Love. for DANSKE KLOAKMESTRE Love for DANSKE KLOAKMESTRE 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Danske Kloakmestre, med binavn Foreningen af Autoriserede Kloakmestre i Danmark. Foreningens hjemsted er København. 2 Foreningens formål

Læs mere

Standardvedtægter andelsselskab

Standardvedtægter andelsselskab Standardvedtægter andelsselskab Vedtægter for 1 Selskabet, der er stiftet den, er et andelsselskab, hvis navn er Selskabet har hjemsted i Kommune. 2 Formål Selskabets formål er i overensstemmelse med den

Læs mere

Vedtægter for Galten Vandværk

Vedtægter for Galten Vandværk 1 Navn og hjemsted Vedtægter for Galten Vandværk Selskabet, der er stiftet den 6. maj 1929, er et andelsselskab ved navn Galten Vandværk. Selskabet har hjemsted i Skanderborg kommune. 2 Formål Selskabets

Læs mere

Forslag VEDTÆGTER FOR BOLDERSLEV VANDVÆRK a.m.b.a.

Forslag VEDTÆGTER FOR BOLDERSLEV VANDVÆRK a.m.b.a. Forslag VEDTÆGTER FOR BOLDERSLEV VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Bolderslev Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Aabenraa Kommune. 1 formål 2 Selskabets

Læs mere

VEDTÆGTER FOR. RÅBYLILLE VANDVÆRK A.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR. RÅBYLILLE VANDVÆRK A.m.b.a. a.m.b.a VEDTÆGTER FOR RÅBYLILLE VANDVÆRK A.m.b.a. 1 Navn og hjemsted 1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Andelsselskabet Råbylille Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted

Læs mere

FAABORG SVØMMEKLUBs formål er at fremme interessen for svømning og dermed beslægtede

FAABORG SVØMMEKLUBs formål er at fremme interessen for svømning og dermed beslægtede Vedtægter gældende fra 29. marts 2017 for FAABORG SVØMMEKLUB 1: Klubbens navn og hjemsted Klubbens navn er FAABORG SVØMMEKLUB Klubbens hjemsted er Faaborg-Midtfyn Kommune. 2: Klubbens formål FAABORG SVØMMEKLUBs

Læs mere

I/S St. Rørbæk Vandværk

I/S St. Rørbæk Vandværk Vedtægter for I/S St. Rørbæk Vandværk 2005 Vedtægter for I/S Store Rørbæk Vandværk Navn og hjemsted 1 Selskabet er stiftet i 1966, er et interessentskab, hvis navn er I/S Store Rørbæk Vandværk. Selskabet

Læs mere

at regulere indtægten på service og vedligehold med gennemsnitlig 50% for at kunne håndtere de øgede udfordringer modellerne står overfor.

at regulere indtægten på service og vedligehold med gennemsnitlig 50% for at kunne håndtere de øgede udfordringer modellerne står overfor. DANVA Dansk Vand- og Spildevandsforening Til: Forsyninger, rådgivere o.a., der anvender én eller flere af DANVAs datamodeller DANVAND, DANDAS og D&V. Skanderborg, den 6. september 2011 Ændring af prissætningsstrategi

Læs mere

Blekinge Boulevard Taastrup Tlf: CVR:

Blekinge Boulevard Taastrup Tlf: CVR: Indkaldelse til generalforsamling i LOS De private sociale tilbud Blekinge Boulevard 2 2630 Taastrup Tlf: 7023 3400 CVR: 15906987 www.los.dk Tid: Tirsdag den 17. april 2018 kl. 13:00 ca. 16:00 Sted: Comwell

Læs mere

Vedtægter for Skibet Idrætsforening

Vedtægter for Skibet Idrætsforening Vedtægter for Skibet Idrætsforening 1. Foreningens navn er Skibet Idrætsforening, og foreningen er hjemmehørende i Vejle Kommune. Foreningen er stiftet i 1892. 2. Formål. Foreningens formål er ved idræt

Læs mere

VEDTÆGTER FOR TRANBJERGGÅRDENS VANDVÆRK

VEDTÆGTER FOR TRANBJERGGÅRDENS VANDVÆRK VEDTÆGTER FOR TRANBJERGGÅRDENS VANDVÆRK navn og hjemsted 1 Selskabet, stiftet den 9. maj 1962, er et andelsselskab, hvis navn er Tranbjerggårdens Vandværk. Selskabet har hjemsted i Syddjurs Kommune. formål

Læs mere

VEDTÆGTER UDKAST FOR. Foreningen SENDESAMVIRKET [INDSÆT NAVN] K Ø B E N H A V N. A A R H U S. L O N D O N ADVOKATFIRMA SUNDKROGSGADE 5

VEDTÆGTER UDKAST FOR. Foreningen SENDESAMVIRKET [INDSÆT NAVN] K Ø B E N H A V N. A A R H U S. L O N D O N ADVOKATFIRMA SUNDKROGSGADE 5 K Ø B E N H A V N. A A R H U S. L O N D O N ADVOKATFIRMA SUNDKROGSGADE 5 DK-2100 KØBENHAVN Ø TEL. +45 70 12 12 11 FAX. +45 70 12 13 11 UDKAST VEDTÆGTER FOR Foreningen SENDESAMVIRKET [INDSÆT NAVN] C V R

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRIMSTRUP VANDVÆRK

VEDTÆGTER FOR GRIMSTRUP VANDVÆRK VEDTÆGTER FOR GRIMSTRUP VANDVÆRK navn og hjemsted Selskabet, der er stiftet den 30. november 1964, er et andelsselskab, hvis navn er Andelsselskabet Grimstrup Vandværk. Selskabet har hjemsted i Helle Kommune.

Læs mere

Vedtægter for foreningen Danske Hospitalsklovne

Vedtægter for foreningen Danske Hospitalsklovne Vedtægter for foreningen Danske Hospitalsklovne 1. Foreningens navn Foreningens navn er Danske Hospitalsklovne. Foreningen anvender navnet Danish Hospital Clowns i internationale sammenhænge. 2. Foreningens

Læs mere

FAABORG SVØMMEKLUBs formål er at fremme interessen for svømning og dermed beslægtede

FAABORG SVØMMEKLUBs formål er at fremme interessen for svømning og dermed beslægtede Vedtægter gældende fra 15. april 2013 for FAABORG SVØMMEKLUB 1: Klubbens navn og hjemsted Klubbens navn er FAABORG SVØMMEKLUB Klubbens hjemsted er Faaborg-Midtfyn Kommune. 2: Klubbens formål FAABORG SVØMMEKLUBs

Læs mere

Vedtægter. for. Kranbranchen

Vedtægter. for. Kranbranchen Vedtægter for Kranbranchen Som vedtaget den 10. februar 1989 og med de på generalforsamlingen den 23. marts 2007 og 9. april 2010 vedtagne ændringer. Seneste vedtagne ændringer på generalforsamling den

Læs mere

Vedtægter for. Andelsselskabet Gram vandværk. April 2018

Vedtægter for. Andelsselskabet Gram vandværk. April 2018 Vedtægter for Andelsselskabet Gram vandværk 2018 April 2018 April 2018 Indhold 1 Navn og Hjemsted... 4 2 Formål... 4 3 Andelshavere... 4 4 Medlemmers rettigheder... 5 5 Medlemmers forpligtelser og hæftelser

Læs mere

VEDTÆGTER. For. LM-Klubben, Danmark. Klubben er dansk, registreret i Danmark. Klubbens formål er at varetage medlemmernes

VEDTÆGTER. For. LM-Klubben, Danmark. Klubben er dansk, registreret i Danmark. Klubbens formål er at varetage medlemmernes VEDTÆGTER For LM-Klubben, Danmark 1: Navn og hjemsted. Klubbens navn er LM-klubben, Danmark. LM-klubben, Danmark har adresse hos kassereren. 2: Formål. Klubben er dansk, registreret i Danmark. Klubbens

Læs mere

Vedtægter. for. Fraugde Over Holluf. Vandværk. April April 2012

Vedtægter. for. Fraugde Over Holluf. Vandværk. April April 2012 Vedtægter for Fraugde Over Holluf Vandværk 1 VEDTÆGTER FOR Fraugde Over Holluf VANDVÆRK Selskabet, der er stiftet den 7. januar 1947 er et andelsselskab, hvis navn er: Fraugde Over Holluf Vandværk. Selskabet

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DALE KORSVEJ VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR DALE KORSVEJ VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR DALE KORSVEJ VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Dale Korsvej Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Helsingør Kommune. 1 formål 2 Selskabets

Læs mere

VEDTÆGTER FOR. GAMMELSØ VANDVÆRK Amba

VEDTÆGTER FOR. GAMMELSØ VANDVÆRK Amba VEDTÆGTER FOR GAMMELSØ VANDVÆRK Amba Disse vedtægter træder i kraft den 21. marts 2011 0 VEDTÆGTER FOR GAMMELSØ VANDVÆRK Amba Navn og hjemsted 1 Selskabet, der er stiftet den 26. marts 1991, er et andelsselskab

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ANDELSSELSKABET VETTERSLEV-SANDBY og HØM VANDVÆRK

VEDTÆGTER FOR ANDELSSELSKABET VETTERSLEV-SANDBY og HØM VANDVÆRK VEDTÆGTER FOR ANDELSSELSKABET VETTERSLEV-SANDBY OG HØM VANDVÆRK 1 VEDTÆGTER FOR ANDELSSELSKABET VETTERSLEV-SANDBY og HØM VANDVÆRK Navn og hjemsted Selskabet, der er stiftet den 16. juni 1955, er et andelsselskab,

Læs mere

Funder Kirkeby Vandværk I/S

Funder Kirkeby Vandværk I/S Funder Kirkeby Vandværk I/S Vedtægter for Funder Kirkeby Vandværk I/S. Navn og hjemsted Selskabet er et interessentskab, hvis fulde navn er Funder Kirkeby Vandværk I/S. 1 Selskabet har hjemme i Silkeborg

Læs mere

Vedtægter fo foreningen *Gentofte vågetjeneste

Vedtægter fo foreningen *Gentofte vågetjeneste Vedtægter fo foreningen *Gentofte vågetjeneste Vedtægter for foreningen "Gentofte vågetjeneste" 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er "Gentofte vågetjeneste". Stk. 2. Foreningens hjemsted er

Læs mere

Vedtægter for Motionsklubben Amager

Vedtægter for Motionsklubben Amager Vedtægter for Motionsklubben Amager 1. Foreningens navn Foreningens navn er Motionsklubben Amager. Initialer: MA Stiftelse: 13. september 2001 2. Foreningens hjemsted Foreningen er hjemmehørende i Tårnby

Læs mere

Vedtægter for. GLS-A-Barseludligning

Vedtægter for. GLS-A-Barseludligning Vedtægter for GLS-A-Barseludligning April 2011 2 1 Navn og hjemsted Ordningens navn er GLS-A-Barseludligning. GLS-A-Barseludligning har hjemsted i Århus. 2 Formål og idegrundlag I henhold til de for GLS-A

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GULVBRANCHENS VÅDRUMSKONTROL

VEDTÆGTER FOR GULVBRANCHENS VÅDRUMSKONTROL VEDTÆGTER FOR GULVBRANCHENS VÅDRUMSKONTROL 22. oktober 2014 1. Foreningens navn og hjemsted Kontrolordningens navn er Gulvbranchens Vådrumskontrol, GVK. Kontrolordningen har hjemsted i Københavns Kommune.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR KRUSÅ VANDVÆRK

VEDTÆGTER FOR KRUSÅ VANDVÆRK VEDTÆGTER FOR KRUSÅ VANDVÆRK navn og hjemsted 1 Selskabet er et andelsselskab hvis navn er Kruså Vandværk. Selskabet har hjemsted i Bov Kommune. (Aabenraa Kommune) formål 2 Selskabets formål er i overensstemmelse

Læs mere

VEDTÆGTER. For. LM-Klubben, Danmark. Klubben er dansk, registreret i Danmark. Klubbens formål er at varetage medlemmernes

VEDTÆGTER. For. LM-Klubben, Danmark. Klubben er dansk, registreret i Danmark. Klubbens formål er at varetage medlemmernes VEDTÆGTER For LM-Klubben, Danmark 1: Navn og hjemsted. Klubbens navn er LM-klubben, Danmark. LM-klubben, Danmark har adresse hos kassereren. 2: Formål. Klubben er dansk, registreret i Danmark. Klubbens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HJORTDAL VANDVÆRK

VEDTÆGTER FOR HJORTDAL VANDVÆRK VEDTÆGTER FOR HJORTDAL VANDVÆRK 1 Navn og hjemsted Selskabet er et andelsselskab hvis navn er Hjortdal Vandværk. Selskabet har hjemsted i Jammerbugt Kommune. 2 Formål Selskabets formål er i overensstemmelse

Læs mere

Indeks. 1 Navn, hjemsted og formål. 2 Optagelses kriterier. 3 Medlems forpligtigelser. 4 Eksklusion. 5 Bestyrelsen. 6 Sekretariatet.

Indeks. 1 Navn, hjemsted og formål. 2 Optagelses kriterier. 3 Medlems forpligtigelser. 4 Eksklusion. 5 Bestyrelsen. 6 Sekretariatet. Vedtægter for Indeks 1 Navn, hjemsted og formål 2 Optagelses kriterier 3 Medlems forpligtigelser 4 Eksklusion 5 Bestyrelsen 6 Sekretariatet 7 Møder 8 Foreningens forpligtigelser 9 Generalforsamlingens

Læs mere

Vedtægter for Støtteforeningen for Sæby Svømmebad i Sæby

Vedtægter for Støtteforeningen for Sæby Svømmebad i Sæby Vedtægter for Støtteforeningen for Sæby Svømmebad i Sæby 1. Foreningens navn, formål og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Støtteforeningen for Sæby Svømmebad. Stk. 2. Foreningens formål er at give folkelig

Læs mere

Vedtægter for Kirke Hyllinge Vandværk a.m.b.a.

Vedtægter for Kirke Hyllinge Vandværk a.m.b.a. Vedtægter for Kirke Hyllinge Vandværk a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Kirke Hyllinge Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Lejre Kommune. 1 2 Selskabets formål

Læs mere

Vedtægter for Støtteforeningen Hornbæk Kunstmuseum

Vedtægter for Støtteforeningen Hornbæk Kunstmuseum Vedtægter for Støtteforeningen Hornbæk Kunstmuseum 1 Navn, formål og hjemsted: Foreningens navn er Støtteforeningen for Hornbæk Kunstmuseum og dens hjemsted er Hornbæk. Foreningens adresse er hos den til

Læs mere

VEDTÆGTER FOR AGERBÆK VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR AGERBÆK VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR AGERBÆK VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Agerbæk Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Varde Kommune. 1 formål 2 Selskabets formål er

Læs mere

Vedtægter. for. Rebild Vandværk

Vedtægter. for. Rebild Vandværk Vedtægter for Rebild Vandværk Navn og hjemsted 4 Formål 4 Medlemmer 4 Medlemmernes rettigheder 5 Medlemmernes forpligtelser og hæftelse 5 Udtræden af selskabet 5 Levering til ikkemedlemmer (købere) 6

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SØNDERLEV VANDVÆRK A.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR SØNDERLEV VANDVÆRK A.m.b.a. VEDTÆGTER FOR SØNDERLEV VANDVÆRK A.m.b.a. 1 Selskabet, der er stiftet den 1/1-2009, er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Sønderlev Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Hjørring

Læs mere

Vedtægter for AARHUS LYSTFISKERFORENING Stiftet 1935.

Vedtægter for AARHUS LYSTFISKERFORENING Stiftet 1935. Foreningens navn og hjemsted. 1. Foreningens navn er Aarhus Lystfiskerforening. Navnet forkortes ALF og udtales som 3 enkeltbogstaver A L F. 2. Foreningens hjemsted er Aarhus. I praksis bruges formandens

Læs mere

Dansk Initiativ for Etisk Handel. Vedtægter

Dansk Initiativ for Etisk Handel. Vedtægter Dansk Initiativ for Etisk Handel Vedtægter Vedtægter for Medlemsorganisationen Dansk Initiativ for Etisk Handel 1. Navn og hjemsted Medlemsorganisationens navn er Dansk Initiativ for Etisk Handel (DIEH).

Læs mere

VEDTÆGTER. for FORENINGEN STATEN I HELE DANMARK

VEDTÆGTER. for FORENINGEN STATEN I HELE DANMARK VEDTÆGTER for FORENINGEN STATEN I HELE DANMARK Indholdsfortegnelse 1. Foreningens navn, hjemsted, virke og formål... 3 2. Medlemskab... 3 3. Bestyrelsen... 4 4. Årsmødet... 4 5. Udmeldelse og eksklusion...

Læs mere

Vedtægter pr

Vedtægter pr Vedtægter pr. 26.02.2001 Navn og hjemsted 1 Selskabet er et andelsselskab, hvis navn er Rårup Vandværk. Selskabet har hjemsted i Juelsminde Kommune. Formål 2 Selskabets formål er i overensstemmelse med

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HERSTEDØSTER VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR HERSTEDØSTER VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR HERSTEDØSTER VANDVÆRK a.m.b.a. 1 Selskabet, der er stiftet den 16. januar 1905, er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Herstedøster Vandværk a.m.b.a. Selskabet har hjemsted

Læs mere

Vedtægter for Skrillinge-Russelbæk Vandværk

Vedtægter for Skrillinge-Russelbæk Vandværk Vedtægter for Skrillinge-Russelbæk Vandværk Navn og hjemsted 1 Selskabet er et andelsselskab, hvis navn er Skrillinge-Russelbæk Vandværk. Selskabet har hjemsted i Middelfart Kommune. Formål 2 Selskabets

Læs mere

VEDTÆGTER FOR Andelsselskabet RØRBÆK VANDVÆRK

VEDTÆGTER FOR Andelsselskabet RØRBÆK VANDVÆRK VEDTÆGTER FOR Andelsselskabet RØRBÆK VANDVÆRK 1 Selskabet, der er stiftet i 1933, er et andelsselskab, hvis navn er Rørbæk Vandværk. Selskabet har hjemsted i Guldborgsund Kommune. 2 Formål Selskabets formål

Læs mere

VEDTÆGTER FOR LOBBÆK VANDVÆRK

VEDTÆGTER FOR LOBBÆK VANDVÆRK VEDTÆGTER FOR LOBBÆK VANDVÆRK 1. navn og hjemsted Selskabet, der er stiftet den 19. marts 1950, er et andelsselskab, hvis navn er Lobbæk Vandværk. Selskabet har hjemsted i Bornholms Regionskommune. 2.

Læs mere

Vedtægter for De Frie Producenter Stiftet

Vedtægter for De Frie Producenter Stiftet Vedtægter for De Frie Producenter Stiftet 23.04.2008 1. FORENINGENS NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er De Frie Producenter stiftet 23.04.2008. Foreningens hjemsted er Gentofte Kommune. 2. FORENINGENS

Læs mere

VEDTÆGTER FOR NYBØL VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR NYBØL VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR NYBØL VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Nybøl Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Sønderborg Kommune. 1 formål 2 Selskabets formål

Læs mere

Vedtægter for Store Heddinge Vandværk A.m.b.a.

Vedtægter for Store Heddinge Vandværk A.m.b.a. Vedtægter for Store Heddinge Vandværk A.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar. Dets navn er Store Heddinge Vandværk A.m.b.a. Selskabet er stiftet den 22. oktober 2009 og har hjemsted

Læs mere

Vedtægter for Gershøj Strands Vandværk A.m.b.a.

Vedtægter for Gershøj Strands Vandværk A.m.b.a. Vedtægter for Gershøj Strands Vandværk A.m.b.a. Indholdsfortegnelse: 1. Navn og hjemsted. 2. Formål. 3. Medlemmer. 4. Medlemmernes rettigheder. 5. Medlemmernes forpligtelser og hæftelser i øvrigt. 6. Udtræden

Læs mere

Vedtægter for. Fårevejle St. By s Vandværk AMBA

Vedtægter for. Fårevejle St. By s Vandværk AMBA Vedtægter for Fårevejle St. By s Vandværk AMBA 1 Selskabet, der er stiftet den 15. januar 1958 er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Fårevejle St. By s Vandværk AMBA Selskabet har hjemsted

Læs mere

VEDTÆGTER FOR KOLIND VANDVÆRK A.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR KOLIND VANDVÆRK A.m.b.a. VEDTÆGTER FOR KOLIND VANDVÆRK A.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Kolind Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Syddjurs Kommune. 1 formål 2 Selskabets formål

Læs mere

for FORENINGEN MEDTECH INNOVATION CONSORTIUM 1. Navn og binavn 1.1 Foreningens navn er MedTech Innovation Consortium.

for FORENINGEN MEDTECH INNOVATION CONSORTIUM 1. Navn og binavn 1.1 Foreningens navn er MedTech Innovation Consortium. Advokatpartnerselskab Bilag 1 til indkaldelse af 28. november 2014 Martin Lavesen Advokat 28. november 2014 J.nr. 295061-BHA VEDTÆGTER for FORENINGEN MEDTECH INNOVATION CONSORTIUM 1. Navn og binavn 1.1

Læs mere

VEDTÆGTER FOR VANDVÆRK

VEDTÆGTER FOR VANDVÆRK Standardvedtægter for private almene vandforsyninger VEDTÆGTER FOR VANDVÆRK navn og hjemsted 1 Selskabet, der er stiftet den er et interessentskab / andelsselskab / andelsselskab med begrænset ansvar (A.m.b.A.),

Læs mere

Advokaterne i Nørregade

Advokaterne i Nørregade Advokerne i Nørregade Nørregade 6, 8500 Grenaa J.nr. 215783/CL/DE VEDTÆGTER FOR NORDDJURS ANTENNEFORSYNING A.m.b.a. 1 Selskabets navn er Norddjurs Antenneforsyning A.m.b.a. Selskabets hjemsted er Norddjurs

Læs mere

Vedtægter for Glumsø Vandværk A.m.b.a.

Vedtægter for Glumsø Vandværk A.m.b.a. Vedtægter for Glumsø Vandværk A.m.b.a. 1 Navn og hjemsted Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Glumsø Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Næstved Kommune. 2 - Formål

Læs mere

V E D T Æ G T E R for Foreningen af Selvstændige Førstehjælps-Instruktører

V E D T Æ G T E R for Foreningen af Selvstændige Førstehjælps-Instruktører V E D T Æ G T E R for Foreningen af Selvstændige Førstehjælps-Instruktører Navn 1 Foreningens navn er Foreningen af Selvstændige Førstehjælps-Instruktører i Danmark" - i daglig tale kaldet "FSFI. Stk.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR VRADS VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR VRADS VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR VRADS VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Vrads Vandværk a.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Silkeborg Kommune. 1 formål 2 Selskabets formål er

Læs mere

VEDTÆGTER FOR LIME VANDVÆRK A.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR LIME VANDVÆRK A.m.b.a. VEDTÆGTER FOR LIME VANDVÆRK A.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Lime Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Syddjurs Kommune. 1 formål 2 Selskabets formål er i

Læs mere

Love for DANSKE KLOAKMESTRE

Love for DANSKE KLOAKMESTRE Love for DANSKE KLOAKMESTRE 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Danske Kloakmestre, med binavn Foreningen af Autoriserede Kloakmestre i Danmark. Foreningens hjemsted er København. 2 Foreningens formål

Læs mere

I/S Vester Sottrup Vandværk

I/S Vester Sottrup Vandværk Vedtægt for I/S Vester Sottrup Vandværk Vester Sottrup Vedtaget på den ekstraordinære generalforsamling den 30. marts 1999. 1 VEDTÆGT FOR I/S VESTER SOTTRUP VANDVÆRK Side Formål 3 Medlemmer 3 Medlemmernes

Læs mere

VEDTÆGTER FOR STØTTEFORENINGEN for KELLERS MINDE

VEDTÆGTER FOR STØTTEFORENINGEN for KELLERS MINDE VEDTÆGTER FOR STØTTEFORENINGEN for KELLERS MINDE 1 Foreningen navn er Støtteforeningen for Kellers Minde. Foreningens hjemsted er H.O.Wildenskovsvej 10,7080 Børkop. 2 Foreningens formål er.: 1. at udbrede

Læs mere

I/S Uggeløse Vandværk Postbox Lynge Tlf Vedtægter for Uggeløse Vandværk A.m.b.a.

I/S Uggeløse Vandværk Postbox Lynge Tlf Vedtægter for Uggeløse Vandværk A.m.b.a. I/S Uggeløse Vandværk Postbox 13 3540 Lynge 2018 Vedtægter for Uggeløse Vandværk A.m.b.a. Vedtægter for Uggeløse Vandværk A.m.b.a. Vedtægterne udgør grundlaget for det juridiske selskab andelsselskabet

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GYRSTINGE VANDVÆRK

VEDTÆGTER FOR GYRSTINGE VANDVÆRK VEDTÆGTER FOR GYRSTINGE VANDVÆRK Selskabet, der er stiftet i 1907, er et andelsselskab, hvis navn er Gyrstinge Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Ringsted Kommune. 1 formål 2 Selskabets formål

Læs mere

Vedtægter for Brugerklubben SBSYS

Vedtægter for Brugerklubben SBSYS Vedtægter for Brugerklubben SBSYS Oktober 2015 Kapitel 1: Brugerklubbens navn og formål 1 Foreningens navn er Brugerklubben SBSYS (herefter benævnt Brugerklubben ). 2 Brugerklubben er et indkøbsfællesskab,

Læs mere

Vedtægter for Hillerød esport

Vedtægter for Hillerød esport Vedtægter for Hillerød esport 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Hillerød esport, der har hjemme i Hillerød Kommune, og er stiftet den 22. august 2013. 2 Formål Det er foreningens formål, at udbrede

Læs mere

Vedtægter for Foerlev vandværk

Vedtægter for Foerlev vandværk 1 Vedtægter for Foerlev vandværk navn og hjemsted 1 Selskabet er et interessentskab, hvis navn er Foerlev Vandværk. Selskabet har hjemsted i Skanderborg Kommune. formål 2 Selskabets formål er i overensstemmelse

Læs mere

VEDTÆGTER. For. SMILFONDEN CVR-nr

VEDTÆGTER. For. SMILFONDEN CVR-nr VEDTÆGTER For SMILFONDEN CVR-nr. 35609733 1 NAVN 1.1 Foreningens navn er SMILFONDEN. 2 HJEMSTED 2.1 Foreningens hjemsted er i Københavns kommune. 3 FORMÅL 3.1 Foreningens formål er, at yde støtte til og

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ONSILD VANDVÆRK a.m.b.a. (Andelsselskab med begrænset ansvar)

VEDTÆGTER FOR ONSILD VANDVÆRK a.m.b.a. (Andelsselskab med begrænset ansvar) Forslag til VEDTÆGTER FOR ONSILD VANDVÆRK a.m.b.a. (Andelsselskab med begrænset ansvar) 1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Onsild Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GREVE LANDSBY VANDVÆRK

VEDTÆGTER FOR GREVE LANDSBY VANDVÆRK 2004 VEDTÆGTER FOR GREVE LANDSBY VANDVÆRK Lillegade 11, 2670 Greve 1 1 navn og hjemsted Selskabet, der er stiftet 19. februar 1937, er et andelsselskab, hvis navn er Greve Landsby Vandværk Selskabet har

Læs mere

Vedtægter. Danish Water Forum - DWF Et bredt dansk vandnetværk. Foreningens navn er Danish Water Forum, forkortet DWF

Vedtægter. Danish Water Forum - DWF Et bredt dansk vandnetværk. Foreningens navn er Danish Water Forum, forkortet DWF Vedtægter Danish Water Forum - DWF Et bredt dansk vandnetværk 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Danish Water Forum, forkortet DWF Foreningens hjemsted er sekretariatets adresse. 2 Formål Styrkelse

Læs mere

VEDTÆGTER FOR MARTOFTE VANDVÆRK

VEDTÆGTER FOR MARTOFTE VANDVÆRK VEDTÆGTER FOR MARTOFTE VANDVÆRK FOR MARTOETE VANDVÆRK navn og hjemsted 1 Selskabet er et andelsselskab, hvis navn er Martofte Vandværk. Selskabet har hjemsted i Kerteminde Kommune. Selskabets formal er

Læs mere

Advokaterne Passagen Passagen 4, 8500 Grenaa

Advokaterne Passagen Passagen 4, 8500 Grenaa Advokaterne Passagen Passagen 4, 8500 Grenaa J.nr. 217067 LKP/BC VEDTÆGTER FOR SELKÆR MØLLE VANDVÆRK A.m.b.a. 1. Navn og hjemsted Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Selkær

Læs mere

VEDTÆGTER FOR JÆGERSPRIS VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR JÆGERSPRIS VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR JÆGERSPRIS VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Jægerspris Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Frederikssund Kommune. 1 FORMÅL 2 Selskabets

Læs mere

Vedtægter. Vedtægter for NIBE Elforsynings Fond vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 29. december 2017

Vedtægter. Vedtægter for NIBE Elforsynings Fond vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 29. december 2017 Vedtægter Vedtægter for NIBE Elforsynings Fond vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 29. december 2017 1. Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er NIBE Elforsynings Fond og juridisk er den en

Læs mere

VEDTÆGTER FOR KYNDELØSE VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR KYNDELØSE VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR KYNDELØSE VANDVÆRK a.m.b.a. 1. Navn og hjemsted Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Kyndeløse Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Lejre Kommune. 2 Formål

Læs mere

Vedtægter for Blovstrød Vandværk

Vedtægter for Blovstrød Vandværk Vedtægter for Blovstrød Vandværk 1 Selskabet, der er stiftet den 15. juni 1914, er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er: Blovstrød Vandværk a.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Allerød Kommune.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR STRØBY EGEDE VANDVÆRK

VEDTÆGTER FOR STRØBY EGEDE VANDVÆRK VEDTÆGTER FOR Andelsselskabet STRØBY EGEDE VANDVÆRK 1 Navn og hjemsted Selskabet, der er stiftet den 24. marts 1949 er et andelsselskab med begrænset ansvar (a.m.b.a.), hvis navn er Andelsselskabet Strøby

Læs mere

Navn og hjemsted 1 Selskabet, der er stiftet den 8.august 1907, er et interessentskab, hvis navn er Fuglebjerg vandværk.

Navn og hjemsted 1 Selskabet, der er stiftet den 8.august 1907, er et interessentskab, hvis navn er Fuglebjerg vandværk. Navn og hjemsted 1 Selskabet, der er stiftet den 8.august 1907, er et interessentskab, hvis navn er Fuglebjerg vandværk. Selskabet har hjemsted i Næstved kommune. Formål 2 Selskabets formål er, i overensstemmelse

Læs mere

VEDTÆGTER FOR. 1 NAVN OG HJEMSTED Stk. 1: Foreningens navn er GS1 Danmark Stk. 2: Foreningens hjemsted er København FORMÅL

VEDTÆGTER FOR. 1 NAVN OG HJEMSTED Stk. 1: Foreningens navn er GS1 Danmark Stk. 2: Foreningens hjemsted er København FORMÅL VEDTÆGTER FOR 1 NAVN OG HJEMSTED Stk. 1: Foreningens navn er GS1 Danmark Foreningens hjemsted er København FORMÅL 2 Foreningens formål er: administrere GS1 systemet i Danmark med udgangspunkt i behovene

Læs mere

VEDTÆGTER AF 19 MAR Slangerup Svømmeklub Idrætsvej Slangerup Tel

VEDTÆGTER AF 19 MAR Slangerup Svømmeklub Idrætsvej Slangerup Tel VEDTÆGTER AF 19 MAR 2014 Slangerup Svømmeklub Idrætsvej 3 3550 Slangerup Tel. 26 14 35 23 formanden@slsk.dk www.slsk.dk INDHOLDSFORTEGNELSE 1. FORENINGENS NAVN... 1 2. FORMÅL... 1 3. MEDLEMSSKAB... 1 4.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ØSTBIRK VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR ØSTBIRK VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR ØSTBIRK VANDVÆRK a.m.b.a. 1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Østbirk Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Horsens Kommune. formål 2 Selskabets formål

Læs mere