Loyalty Program for Registered Partners (LPRP) Vilkår og betingelser

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Loyalty Program for Registered Partners (LPRP) Vilkår og betingelser"

Transkript

1 Loyalty Program for Registered Partners (LPRP) Vilkår og betingelser Ved at deltage i Loyalty Program for Registered Partners ( LPRP ) accepterer deltageren at være forpligtet til at overholde alle nedenstående vilkår og betingelser ( Programvilkårene ) samt alle dokumenter og regler, der refereres til heri. 1. Programperiode: LPRP starter på ikrafttrædelsesdatoen og fornys automatisk hvert år, medmindre perioden afsluttes tidligere af Dell i overensstemmelse med nærværende Programvilkår. 2. Kvalificerede deltagere: LPRP er åben for Dell Registered Partners, som opfylder alle følgende kriterier: a) Har tilmeldt sig vilkår og betingelser for PartnerDirect, hvis deltageren normalt køber produkter og tjenester af varemærket Dell via en Dell-distributør, eller vilkår og betingelser for partnere, hvis deltageren normalt køber produkter og tjenester af varemærket Dell direkte hos Dell. Begge sæt vilkår og betingelser kan findes på Dell Partner-portalen. b) Med henblik på LPRP køber deltageren produkter, tjenester og software samt perifert udstyr af varemærket Dell via en autoriseret Dell-distributør. c) Deltagerens hjemstedsadresse ligger i et EMEA Direct-land. (d) Deltageren har accepteret Programvilkårene ved at trykke på knappen Acceptér herunder. Den dato, hvor partneren accepterer Programvilkårene, er Ikrafttrædelsesdatoen. Den person, der accepterer nærværende Programvilkår på vegne af partnere, anerkender at have fuld bemyndigelse til at handle på vegne af den pågældendes virksomhed. 3. Formålet med LPRP er at belønne partnere, som overholder Programvilkår og Kampagneregler, som er fokuseret på køb af kvalificerede produkter til autoriserede Delldistributører. 4. Når en partner har faciliteter i flere EMEA Direct-lande, skal partneren tilmelde sig Programvilkårene i samtlige lande, hvor han eller hun har en hjemstedsadresse, og deltager i LPRP i hvert af disse lande.

2 5. Definitioner: I nærværende Programvilkår gælder følgende definitioner: Kampagneaktivitet : En fast aftaleperiode, hvor det er muligt at indløse kvalificerede produkter til point med fremtidig konvertering til belønninger. Regler for kampagneaktiviteter : Fastlægger, hvad der er kvalificerede produkter, og de metoder, hvormed deltageren kan optjene og modtage point for hvert enkelt kvalificeret produkt, samt de kriterier, som partneren skal opfylde for at kunne udnytte belønningen. Databeskyttelse henviser til Direktiv 95/46/EF og tilhørende tillæg, revisioner, rekonstruktioner og konsolideringer deraf samt alle andre former for databeskyttelseslovgivning, der måtte være gældende. Autoriseret Dell-distributør : En distributør med adresse i et eller flere EMEA Directlande, som er tilmeldt DLPRP. Listen over autoriserede Dell-distributører kan findes på webstedet. Dell-merchandise : Plakater, brochurer, roll up-bannere (html- eller papirformat) Dell-point : Point, som deltageren optjener for køb af kvalificerede produkter hos en autoriseret Dell-distributør. Vekselkursen mellem køb og Dell-point beregnes i den pågældende partners handelsvaluta med Dell ved hjælp af Dells gældende regnskabskurs for valuta, som måtte være aktuel på den første arbejdsdag i kvartalet, og rundet op til de nærmeste af den pågældende valuta. Dell-point kan konverteres til belønninger, indtil de udløber. Dell Vouchers : Dell-kredit, som kan bruges til fremtidige køb af Dell-produkter. Kvalificerede produkter. Listen over kvalificerede produkter defineres i Regler for kampagneaktiviteter. EMEA Direct-lande henviser til alle lande i Europa, Mellemøsten og Afrika, hvor Dells tilstedeværelse er direkte. Persondata henviser til alle former for personlige oplysninger vedrørende en partner, som gør det muligt at identificere den pågældende person, direkte eller indirekte. Kvartal referer til Dells skattemæssige kvartal, hvilket typisk slutter i april, juli, oktober og januar. Belønning refererer til de præmier, som partneren kan indløse ved hjælp af de point, som vedkommende har optjent i overensstemmelse med Regler for kampagneaktiviteter. Belønningen kan kun udstedes i form af Dell-vouchers og Dell-merchandise, sådan som dette er beskrevet i Regler for kampagneaktiviteter på webstedet. Der gøres inden undtagelser, og der ydes ikke refusion af nogen art eller med andre former for betaling.

3 Partner : Er i DLPRP-sammenhæng en registreret Dell-partner (Dell Registered Partner), som køber kvalificerede produkter til en autoriseret Dell-forhandler i et eller flere EMEA Direct-lande og som overholder de kvalifikationsregler, der er angivet i afsnit 2. Websted refererer til 6: Programhandlinger Under alle Kampagneaktiviteter og i henhold til Regler for kampagneaktiviteter: a) Partneren kan se sine Dell-point på webstedet. b) Partneren kan indløse sine Dell-point til belønninger ved direkte bestilling på webstedet. c) Partneren kan indløse Dell-point fra dag 1 i det næste kvartal efter købet af de kvalificerede produkter blev foretaget, og indtil uge 11 i det pågældende kvartal, hvorefter de pågældende Dell-point udløber. d) Belønninger består af Dell-vouchers eller Dell-merchandise. e) Når en partner beslutter at konvertere sine Dell-point til en Dell-voucher, anmoder partneren på webstedet om beløbet på den Dell-voucher, der skal indløses, og angiver samtidig navnet på den distributør, hvor voucheren vil blive anvendt. Herefter modtager partneren en Dell-kode. Når en partner ønsker at anvende den pågældende voucher i forbindelse med en fremtidig bestilling af Dell-produkter, skal Dell-koden videregives til en autoriseret Dell-distributør. Denne autoriserede Dell-distributør kontrollerer først, om koden stadig er gyldig, og fratrækker i bekræftende fald beløbet på Dell-voucheren i partnerens ordrebeløb. f) Hvis hele beløbet på Dell-voucheren ikke indløses i forbindelse med én transaktion, udstedes der en ny voucher med den samme udløbsdato og det resterende beløb. Det er ikke muligt at få udbetalt penge. g) Ved bestilling af en Dell-voucher skal partneren sikre, at modtagerens adresse fremgår korrekt. Dell påtager sig intet ansvar, hvis adressen angives forkert, og en anden virksomhed end den påtænkte modtager bruger den. h) Dell-vouchers kan kun indløses ved bestilling hos autoriserede Dell-distributører offline. i) Det er kun tilladt at anvende én Dell-voucher pr. ordre hos en autoriseret Delldistributør. j) Dell-vouchers kan ikke omveksles til penge eller refunderes. k) Dell-vouchers kan kun indløses til produkter, der købes i den samme valuta som belønningsvoucheren.

4 l) Dell-vouchers og Dell-koder udløber ved afslutning af det kvartal, hvori det blev udstedt. Hvis en Dell-voucher specificerer en udløbsdato, gælder denne udløbsdato i stedet. m) Dell påtager sig intet ansvar for en Dell-voucher eller Dell-kode, der måtte blive væk, stjålet, ødelagt eller anvendt uden tilladelse, og der udstedes ikke erstatningsvouchere under sådanne omstændigheder. 7: Brug af webstedet Partneren accepterer, at det for alle former for elektronisk kommunikation er tilstrækkeligt med en identifikationskode ( Login-id ), som indgår i et elektronisk dokument, til at bekræfte afsenderens identitet og dokumentets autenticitet. Partneren er ansvarlig for at sikre fortroligheden af vedkommendes login-id og adgangskode, og har det fulde ansvar for alle aktiviteter, der forekommer under den pågældendes login-id til programmet. Partneren accepterer omgående at informere Dell i tilfælde af uautoriseret brug af et login-id eller en konto samt i tilfælde af sikkerhedsbrister. 8: Databeskyttelse Inden for rammerne af implementeringen af LPRP kan partneren udlevere persondata til Dell sammen med andre oplysninger, som Dell inden for rimelighedens grænser kan kræve for at gøre det muligt for partneren at deltage i LPRP. Alle persondata, der udleveres til Dell, skal være nøjagtige, fuldstændige og opdaterede. Partneren skal informere Dell om eventuelle krav om at slette eller redigere persondata. Alle indsamlede persondata vil udelukkende blive anvendt til administration og implementering af LPRP. LPRP udføres i overensstemmelse med lovgivningen vedrørende databeskyttelse, som kan ses på følgende link: 9: Ansvarsbegrænsning PARTNEREN ANERKENDER, AT DENNES DELTAGELSE I DLPRP ER HELT FRIVILLIG OG IKKE ER ET KRAV FRA DELLS SIDE SOM EN BETINGELSE FOR AT DELTAGE I ANDRE PROGRAMMER FRA DELL ELLER ANDRE FORRETNINGSRELATIONER MED DELL. PARTNEREN ACCEPTERER, AT DENNES ENESTE OG EKSKLUSIVE RETSMIDDEL MED HENSYN TIL DLPRP OG/ELLER OVERTRÆDELSE AF PROGRAMVILKÅRENE ER AT AFSLUTTE SIN DELTAGELSE I DLPRP. 10: Ændring, afslutning, overlevelse: 10,1. Ændring: Dell forbeholder sig retten til at ændre LPRP (herunder kvalifikationskrav, belønninger og Programvilkår) efter eget skøn. Såfremt en ændring ikke kan accepteres af partneren, er dennes eneste udvej at afslutte sin deltagelse i LPRP. Såfremt partneren fortsætter sin deltagelse i LPRP, er det ensbetydende med partnerens accept af

5 ændringen. Partneren må ikke overdrage Programvilkårene og udestående belønninger i henhold til LPRP til en tredjepart uden udtrykkelig skriftlig tilladelse fra Dell Partneren har til enhver tid ret til at udtræde af LPRP, uden at denne straffes for det, ved skriftligt at informere Dell Dell har til enhver tid ret til at fjerne en partner fra LPRP uden meddelelse herom, hvis (a) partneren ikke overholder Programvilkårene, (b) partneren ikke længere opfylder de i afsnit 2 nævnte kvalifikationskrav Dell har ret til at afslutte LPRP når som helst efter eget skøn ved at udsende en skriftlig meddelelse om hensigten om at afslutte programmet. Alle bestemmelser, som er beregnet til at overleve afslutning af Programvilkårene, skal overleve disse. 11: Uafhængige kontrahenter Dell og partneren er uafhængige kontrahenter. Ingen af parterne må anføre, antyde eller vedvidende tillade andre at udlede, at der består andre relationer mellem parterne. 12: Tvister 12.1 Nærværende aftale skal reguleres, udledes og fortolkes i overensstemmelse med lovgivningen i <landets navn>. Parterne accepterer hermed at indordne sig under domstolene i <landets navn>s jurisdiktion i forbindelse med enhver tvist, der måtte opstå som følge af eller i forbindelse med nærværende aftale, herunder overtrædelse af aftalens bestemmelser I tilfælde af en tvist omkring anvendelsen af nærværende Programvilkår er partneren velkommen til at anmode om en samtale via eller telefon eller et møde med Partner Incentives-teamet via questions@dellpartnerincentives.co.uk med det formål at diskutere problemer og fremvise beviser til understøtning af tvisten maks. 4 uger efter det kvartal, hvori den hændelse, der er årsag til tvisten, forekom. Dell vil handle med rimelighed omkring de fremviste beviser, men vil tage den endelige beslutning efter eget skøn. Dell kan endvidere forlænge tidsfristen for opstart af tvister, hvis Dell efter eget skøn mener, at det er rimeligt at gøre dette. 13. Udlicitering Dell har ret til at udlicitere sine forpligtelser i henhold til Programvilkårene, men forbliver ansvarlig overfor partneren i relation til disse forpligtelser. 14. Den fulde aftale: Nærværende Programvilkår udgør den fulde aftale mellem Dell og partneren med relation til disse, og de har forrang for alle tidligere aftaler og overenskomster, uanset om disse er baseret på sædvane, praksis, procedure eller præcedens. I tilfælde af en konflikt mellem Programvilkårene og de vilkår og betingelser, der gælder for Dell PartnerDirect, har vilkårene i disse dokumenter forrang i følgende orden: (1) Programvilkårene, (2) vilkår og betingelser for Dell PartnerDirect.

6 Hvis en bestemmelse i Programvilkårene er ugyldig eller ikke kan håndhæves, accepterer parterne at slette den pågældende bestemmelse og accepterer, at de resterende bestemmelser stadig har retskraft.

SALGSBETINGELSER FOR GROUPON-VÆRDIBEVISER - DANMARK

SALGSBETINGELSER FOR GROUPON-VÆRDIBEVISER - DANMARK SALGSBETINGELSER FOR GROUPON-VÆRDIBEVISER - DANMARK 1. Generelle oplysninger 1.1 Disse salgsbetingelser gælder for alle værdibeviser, der købes på Groupons websted. 1.2 Groupon betyder Groupon ApS, der

Læs mere

V I L K Å R O G B E T I N G E L S E R

V I L K Å R O G B E T I N G E L S E R V I L K Å R O G B E T I N G E L S E R 24-01-2018 1. Definitioner 1.1 Nedenstående udtryk, der anvendes i disse handelsbetingelser, har følgende betydning, medmindre andet fremgår af den konkrete sammenhæng:

Læs mere

Bilag 1: Programmets Medlemsbetingelser

Bilag 1: Programmets Medlemsbetingelser MEDLEMSBETINGELSER FOR FORDS LOYALITETSPROGRAM Disse betingelser regulerer dit medlemskab af Fords Loyalitetsprogram Gældende fra juni 2015 Se tidligere udgaver af betingelserne her 1 Definitioner Ford

Læs mere

1. INDSAMLING AF PERSONOPLYSNINGERNE

1. INDSAMLING AF PERSONOPLYSNINGERNE Nærværende privatlivspolitik beskriver, hvordan de personoplysninger ( Personoplysningerne ), De har afgivet - og som CNH Industrial Danmark A/S ( vi, os, vores eller Selskabet ) har indsamlet via denne

Læs mere

Fortrolighedspolitik og erklæring om personoplysninger

Fortrolighedspolitik og erklæring om personoplysninger Fortrolighedspolitik og erklæring om personoplysninger Beskyttelse af dine data er vigtig for ScanDis, og det er vigtigt for os, at du fortsat har tillid til os. Hos ScanDis bestræber vi os derfor på at

Læs mere

EMEA EXECUTIVE DUPLICATION BONUS VILKÅR OG BETINGELSER

EMEA EXECUTIVE DUPLICATION BONUS VILKÅR OG BETINGELSER EMEA EXECUTIVE DUPLICATION BONUS VILKÅR OG BETINGELSER EMEA Executive Duplication Bonus giver alle nye og eksisterende Executives mulighed for at optjene Shares på provisionsgivende indtjening i EMEA-landene.

Læs mere

Danmarks Rejsebureau Forenings Etiske Regelsæt

Danmarks Rejsebureau Forenings Etiske Regelsæt Danmarks Rejsebureau Forenings Etiske Regelsæt vedtaget på foreningens generalforsamling den 29. marts 2006 Danmarks Rejsebureau Forenings (DRF) Etiske Regelsæt er udarbejdet og godkendt af bestyrelsen

Læs mere

Bilag [nr.] Trepartsaftale

Bilag [nr.] Trepartsaftale J.nr.: 7501417 MPE/KRM Bilag [nr.] Trepartsaftale Kammeradvokaten Telefon +45 33 15 20 10 Vester Farimagsgade 23 Fax +45 33 15 61 15 DK-1606 København V www.kammeradvokaten.dk Trepartsaftale INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Databehandleraftale. Version A. Imellem: Dataansvarlig: Den kunde der har købt/erhvervet retten til at anvende app s fra itn vision aps

Databehandleraftale. Version A. Imellem: Dataansvarlig: Den kunde der har købt/erhvervet retten til at anvende app s fra itn vision aps Databehandleraftale Version A Imellem: Dataansvarlig: Den kunde der har købt/erhvervet retten til at anvende app s fra itn vision aps og Databehandler: Itn vision aps, Lille Borgergade 19 1. tv. 9400 Nørresundby

Læs mere

Politik til beskyttelse af personlige oplysninger

Politik til beskyttelse af personlige oplysninger Politik til beskyttelse af personlige oplysninger Af s bestyrelse, 19. september 2010 Hos (herefter benævnt UNF) anerkender vi, at beskyttelse af personlige oplysninger er vigtigt. Denne Politik til beskyttelse

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK KVM-GENVEX A/S

PERSONDATAPOLITIK KVM-GENVEX A/S PERSONDATAPOLITIK KVM-GENVEX A/S KVM-GENVEX mener, at dine persondata tilhører dig. Vi tilstræber at respektere og behandle dine persondata med passende omhu hele tiden. Når du besøger vores websteder,

Læs mere

FORTROLIGHEDSPOLITIK OG ERKLÆRING OM PERSONOPLYSNINGER

FORTROLIGHEDSPOLITIK OG ERKLÆRING OM PERSONOPLYSNINGER FORTROLIGHEDSPOLITIK OG ERKLÆRING OM PERSONOPLYSNINGER Beskyttelse af dine data er vigtig for Instrulog A/S, og det er vigtigt for os, at du fortsat har tillid til os. Hos Instrulog A/S bestræber vi os

Læs mere

Databehandlingsaftale

Databehandlingsaftale Databehandlingsaftale Dataansvarlig: Kunde lokaliseret inden for EU (den dataansvarlige ) og Databehandler: Europæisk repræsentant Virksomhed: ONE.COM (B-one FZ-LLC) One.com A/S Reg.nr. Reg.nr. 19.958

Læs mere

Databehandlingsvilkår - vilkår for behandling af personoplysninger på vegne af en dataansvarlig kunde

Databehandlingsvilkår - vilkår for behandling af personoplysninger på vegne af en dataansvarlig kunde Databehandlingsvilkår - vilkår for behandling af personoplysninger på vegne af en dataansvarlig kunde 1. Gyldighed 1.1 Dette dokument, benævnt Databehandlingsvilkår, beskriver de vilkår Damgaard-Jensen

Læs mere

Repræsentationsaftale

Repræsentationsaftale Repræsentationsaftale (Spillerrepræsentation) mellem Fodboldagentens fulde navn CPR-nr. Fodboldagentvirksomhedens fulde navn CVR-nr. Forretningsadresse Postnr./By/Land Fodboldagentens e-mailadresse (i

Læs mere

Dette dokument er oprettet ved hjælp af en skabelon fra SEQ Legal (seqlegal.com)

Dette dokument er oprettet ved hjælp af en skabelon fra SEQ Legal (seqlegal.com) I overensstemmelse med EUs Generelle Data Beskyttelses Forordning (GDPR) er vores virksomhed ISODAN ApS ejer af Cool Machine Europe forpligtet til at beskytte dine personlige oplysninger i henhold til

Læs mere

Repræsentationsaftale

Repræsentationsaftale Repræsentationsaftale (Klubrepræsentation) mellem Fodboldagentens fulde navn CPR-nr. Fodboldagentvirksomhedens fulde navn CVR-nr. Forretningsadresse Postnr./By/Land Fodboldagentens e-mailadresse (i det

Læs mere

Aktion Børnehjælp og vores hjemmesider er nedenfor samlet benævnt Aktion Børnehjælp eller aktionboernehjaelp.dk.

Aktion Børnehjælp og vores hjemmesider er nedenfor samlet benævnt Aktion Børnehjælp eller aktionboernehjaelp.dk. September 2017 Privatlivspolitik Aktion Børnehjælp indsamler oplysninger om vores brugere og deres besøg ved hjælp af såkaldte cookies eller ved at brugeren selv afgiver oplysningerne på aktionboernehjaelp.dk

Læs mere

Regler for registrering af Domænenavne

Regler for registrering af Domænenavne Regler for registrering af Domænenavne DEFINITIONER Disse regler for registrering af domænenavne anvender de begreber, der er defineret i vilkårene og betingelserne og/eller ADR. FORMÅL OG ANVENDELSESOMRÅDE

Læs mere

BRUGERLICENSAFTALE FOR SOFTWAREPRODUKTER FRA STONERIDGE ELECTRONICS LTD

BRUGERLICENSAFTALE FOR SOFTWAREPRODUKTER FRA STONERIDGE ELECTRONICS LTD BRUGERLICENSAFTALE FOR SOFTWAREPRODUKTER FRA STONERIDGE ELECTRONICS LTD VED AT FÅ EN AKTIVERINGSKODE OG INDTASTE DEN, SÅLEDES AT SOFTWAREPROGRAMLICENSEN AKTIVERES, OG TILKNYTTE EN HARDWARENØGLE ("DONGLE"),

Læs mere

[Firma navn] [Adresse] [Postnummer] [Land] [CVR-nr.] [Navn på kontaktperson] [ ] [Phone number] PSUPPORT.DK ApS. Plantagevej 51, 3460 Birkerød.

[Firma navn] [Adresse] [Postnummer] [Land] [CVR-nr.] [Navn på kontaktperson] [ ] [Phone number] PSUPPORT.DK ApS. Plantagevej 51, 3460 Birkerød. Databehandleraftale Imellem Dataansvarlig: [Firma navn] [Adresse] [Postnummer] [Land] [CVR-nr.] Kontaktperson: [Navn på kontaktperson] [email] [Phone number] og Databehandler: PSUPPORT.DK ApS Plantagevej

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser SpeedDigiTalent Ved at benytte dig af Speedrecruiters ApS services og produkter accepterer du samtidig nedenstående forretningsbetingelser. Læs dem derfor grundigt. Speedrecruiters

Læs mere

DATABEHANDLERAFTALE. Aftale omkring behandling af persondata

DATABEHANDLERAFTALE. Aftale omkring behandling af persondata DATABEHANDLERAFTALE Aftale omkring behandling af persondata Denne databehandleraftale (Aftalen) er er et tillæg til den indga ede samtykke mellem kunden (Dataansvarlig) og GSGroup Esbjerg (Databehandler)

Læs mere

Repræsentationsaftale

Repræsentationsaftale Repræsentationsaftale (Spillerrepræsentation) mellem Fulde navn CPR-nr. Forretningsadresse Postnr./By/Land (i det følgende kaldet "spilleragenten") og Fulde navn CPR-nr. Adresse Postnr./By/Land (i det

Læs mere

PARTERNE HAR HEREFTER AFTALT FØLGENDE:

PARTERNE HAR HEREFTER AFTALT FØLGENDE: Kundeaftale DENNE AFTALE er indgået den 20 mellem: Midtjysk Markedsføring, Kompagnistræde 2, 1.sal,, 35287582 og [indsæt navn], [indsæt registreret adresse], [indsæt CVR-nummer] PARTERNE HAR HEREFTER AFTALT

Læs mere

HANDELSBETINGELSER ( BETINGELSER ) Sidst opdateret: 8. november 2017.

HANDELSBETINGELSER ( BETINGELSER ) Sidst opdateret: 8. november 2017. HANDELSBETINGELSER ( BETINGELSER ) Sidst opdateret: 8. november 2017. Introduktion Læs venligst disse Betingelser grundigt igennem, før du bruger Pleo.io hjemmesiden eller Pleo mobile app en ("Tjenesten"),

Læs mere

Repræsentationsaftale

Repræsentationsaftale Repræsentationsaftale (Spillerrepræsentation) mellem Fodboldagentens fulde navn CPR-nr. Fodboldagentvirksomhedens fulde navn CVR-nr. Forretningsadresse Postnr./By/Land (i det følgende kaldet "fodboldagenten")

Læs mere

Databehandleraftale mellem

Databehandleraftale mellem Databehandleraftale mellem GolfBox A/S Reg.nr.: 27234704 Sensommervej 34 F 8600 Silkeborg Danmark (I det følgende kaldet Databehandler ) og Søllerød Golf Klubs Proshop V/Christian Post Brillerne 9 2840

Læs mere

Repræsentationsaftale

Repræsentationsaftale Repræsentationsaftale (Spillerrepræsentation) mellem Mellemmandens fulde navn CPR-nr. Mellemmandsvirksomhedens fulde navn CVR-nr. Forretningsadresse Postnr./By/Land (i det følgende kaldet "mellemmanden")

Læs mere

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for serviceydelser til erhvervskunder. 1. Anvendelse

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for serviceydelser til erhvervskunder. 1. Anvendelse Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for serviceydelser til erhvervskunder 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler med EPEA

Læs mere

GENERELLE BRUGERBETINGELSER FOR

GENERELLE BRUGERBETINGELSER FOR GENERELLE BRUGERBETINGELSER FOR mypku Disse generelle brugerbetingelser ( Betingelser ) fastsætter de betingelser, der gælder mellem dig som bruger ( Brugeren ) og Nutricia A/S, CVR.: 73128110 ( Nutricia

Læs mere

Mobilize Me ApS. Salgs- og Leveringsbetingelser til erhvervskunder, kommuner, offentlige og private institutioner.

Mobilize Me ApS. Salgs- og Leveringsbetingelser til erhvervskunder, kommuner, offentlige og private institutioner. 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler om Mobilize Me s, CVR-nummer 34208077, ( Virksomheden ) salg og levering af serviceydelser

Læs mere

Databehandleraftale. Databehandleraftale webcrm, Maj Side 1 / 9

Databehandleraftale. Databehandleraftale webcrm, Maj Side 1 / 9 Databehandleraftale Side 1 / 9 Bilag A Databehandleraftale 1. Indledning 1.1 Denne aftale vedrørende behandling af personoplysninger ( Databehandleraftalen ) regulerer webcrm A/S, CVR nr. 25189558 ( Databehandleren

Læs mere

Vilkår og privatlivspolitik

Vilkår og privatlivspolitik Vilkår og privatlivspolitik 1. Ansvar Beskyttelse af dine persondata har vores højeste prioritet, uanset om disse data handler om dig, dine transaktioner, dine produkter eller dine serviceydelser. Vi behandler

Læs mere

GENERELLE BRUGSBETINGELSER FOR HOMERR LTD. 1. I disse Generelle Brugsbetingelsers omfang har følgende begreber følgende mening:

GENERELLE BRUGSBETINGELSER FOR HOMERR LTD. 1. I disse Generelle Brugsbetingelsers omfang har følgende begreber følgende mening: GENERELLE BRUGSBETINGELSER FOR HOMERR LTD Generelt 1. I disse Generelle Brugsbetingelsers omfang har følgende begreber følgende mening: Generelle Brugsbetingelser Disse Generelle Brugsbetingelser; Applikation

Læs mere

Denne privatlivspolitik beskriver hvordan Axdata A/S (herefter vi, vores eller os ) behandler personoplysninger om dig.

Denne privatlivspolitik beskriver hvordan Axdata A/S (herefter vi, vores eller os ) behandler personoplysninger om dig. Version 1.0: 18. maj 2018 Denne privatlivspolitik beskriver hvordan Axdata A/S (herefter vi, vores eller os ) behandler personoplysninger om dig. Vi respekterer dit privatliv. Uanset om du er en tilbagevendende

Læs mere

Beskyttelse af personlige oplysninger

Beskyttelse af personlige oplysninger Beskyttelse af personlige oplysninger Vores forpligtelse til beskyttelse af personlige oplysninger online Din ret til privatliv er vigtig. Hos Trimble mener vi, at de personlige oplysninger, som du vælger

Læs mere

Databeskyttelse og politik til beskyttelse af personlige oplysninger for spørgeundersøgelsesdeltager (21/05/2018)

Databeskyttelse og politik til beskyttelse af personlige oplysninger for spørgeundersøgelsesdeltager (21/05/2018) Databeskyttelse og politik til beskyttelse af personlige oplysninger for spørgeundersøgelsesdeltager (21/05/2018) Hvem er vi? Vi er O.R.C. International Ltd. Vi er en virksomhed, som er registreret i England,

Læs mere

DATABEHANDLERAFTALE. General aftale omkring behandling af persondata. Udarbejdet af: ZISPA ApS

DATABEHANDLERAFTALE. General aftale omkring behandling af persondata. Udarbejdet af: ZISPA ApS DATABEHANDLERAFTALE General aftale omkring behandling af persondata Udarbejdet af: ZISPA ApS Aftalen Denne databehandleraftale (Aftalen) er ZISPA s generelle databehandler aftale til den indgåede samhandelsaftale

Læs mere

ELPASO BERN WEISS CHAMBERS. IKKE-omgåelse, manglende oplysning & arbejdsvilkårene aftale

ELPASO BERN WEISS CHAMBERS. IKKE-omgåelse, manglende oplysning & arbejdsvilkårene aftale ELPASO BERN WEISS CHAMBERS SKUESPIL BERN WEISS PÅ SAGEN, BARRISTER BERN WEISS, REF SAG FILEN / 998.23, Februar 26th, 2013. IKKE-omgåelse, manglende oplysning & arbejdsvilkårene aftale MENS undertegnede

Læs mere

Salg- og lejebetingelser

Salg- og lejebetingelser Salg- og lejebetingelser Dynateam 2014 Salgs- og lejebetingelser Gældende pr. 1. januar 2014 Fakturering Første gang vil du blive faktureret for løbende måned + 3 måneder. Herefter altid 3 måneder forud.

Læs mere

TILLÆG TIL BBM CHANNELS

TILLÆG TIL BBM CHANNELS TILLÆG TIL BBM CHANNELS Velkommen til BBM Channels, en social netværksfunktion inden for BBM, der udvider dit netværk til andre ud over din familie og venskabskreds, og giver dig mulighed for at kommunikere

Læs mere

Etiske regler for alle medarbejdere i DLBR:

Etiske regler for alle medarbejdere i DLBR: Etiske regler for alle medarbejdere i DLBR: Nedenstående regler skal tjene til vejledning for medarbejderne, kunderne og offentligheden med hensyn til de pligter af etisk art, som medarbejderne ansat i

Læs mere

- med dig i fremtiden DATABEHANDLERAFTALE. Aftale omkring behandling af persondata. Udarbejdet af: Mentor IT

- med dig i fremtiden DATABEHANDLERAFTALE. Aftale omkring behandling af persondata. Udarbejdet af: Mentor IT DATABEHANDLERAFTALE Aftale omkring behandling af persondata Udarbejdet af: Mentor IT Aftalen Denne databehandleraftale (Aftalen) er er et tillæg til den indgåede kontrakt mellem kunden (Dataansvarlig)

Læs mere

DATABEHANDLER AFTALE ADWISE MEDIA APS

DATABEHANDLER AFTALE ADWISE MEDIA APS DATABEHANDLER AFTALE ADWISE MEDIA APS Dataansvarlig: Hostingkunde hos Adwise Media ApS: Databehandler: Adwise Media ApS, Roholmsvej 12 G, 2620 Albertslund, Cvr 36544120 Kontakt: erhverv@adwise.dk Parterne

Læs mere

Databehandleraftale. Dags dato er indgået nedenstående aftale mellem

Databehandleraftale. Dags dato er indgået nedenstående aftale mellem Bilag K Dags dato er indgået nedenstående aftale mellem Københavns Kommune [Forvaltning] [Center] CVR.nr.: 64 94 22 12 [Adresse] (Herefter benævnt Kunden) og [Firmanavn] CVR.nr.: [CVR.nr.] [Adresse] [Postnummer

Læs mere

Vi vil ikke bruge eller dele dine oplysninger, undtagen de tilfælde som er beskrevet i denne fortrolighedspolitik.

Vi vil ikke bruge eller dele dine oplysninger, undtagen de tilfælde som er beskrevet i denne fortrolighedspolitik. Fortrolighedspolitik Effektiv fra: 8. november 2017 Introduktion Pagobox ApS ( "Pleo", "os", "vi" eller "vores") driver Pleo.io webstedet, Pleo webapplikationen, Pleo mobilapplikationen og tilbyder Pleo

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser Salgs- og leveringsbetingelser 1. Anvendelse Følgende vilkår og betingelser ( Vilkår og betingelser eller Aftale ) finder anvendelse på samtlige tilmeldinger og aftaler om træningskurser, der afholdes

Læs mere

DATABEHANDLERAFTALE. Mellem: Kunden (herefter Den Dataansvarlige ) atriumweb A/S (herefter Databehandleren ) CVR-nr Dalsagervej Egå

DATABEHANDLERAFTALE. Mellem: Kunden (herefter Den Dataansvarlige ) atriumweb A/S (herefter Databehandleren ) CVR-nr Dalsagervej Egå DATABEHANDLERAFTALE - pr. den 23/05/2018 Mellem: Kunden (herefter Den Dataansvarlige ) og atriumweb A/S (herefter Databehandleren ) CVR-nr. 33957300 Dalsagervej 25 8250 Egå 1. Baggrund og formål 1.1. Parterne

Læs mere

Databehandleraftale Bilag 8 til Contract regarding procurement of LMS INDHOLD

Databehandleraftale Bilag 8 til Contract regarding procurement of LMS INDHOLD INDHOLD INDHOLD... 1 1. Baggrund... 2 2. Definitioner... 2 3. Behandling af personoplysninger... 3 4. Behandlinger uden instruks... 3 5. Sikkerhedsforanstaltninger... 3 6. Underdatabehandling... 4 7. Overførsel

Læs mere

PBS CA Certifikat Center. Generelle vilkår for certifikatindehavere (chipkort) Version 1.1

PBS CA Certifikat Center. Generelle vilkår for certifikatindehavere (chipkort) Version 1.1 Payment Business Services PBS A/S Lautrupbjerg 10 P.O. 500 DK 2750 Ballerup T +45 44 68 44 68 F +45 44 86 09 30 pbsmailservice@pbs.dk www.pbs.dk PBS-nr. 00010014 CVR-nr. 20016175 PBS CA Certifikat Center

Læs mere

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for serviceydelser til erhvervskunder

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for serviceydelser til erhvervskunder Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for serviceydelser til erhvervskunder 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler om DALTEK

Læs mere

Den Dataansvarlige og Databehandleren benævnes herefter samlet "Parter" og hver for sig "Part".

Den Dataansvarlige og Databehandleren benævnes herefter samlet Parter og hver for sig Part. DATABEHANDLERAFTALE mellem KUNDEN (som defineret i punkt 2 nedenfor) (den "Dataansvarlige") og TECHEM DANMARK A/S CVR-nr. 29 41 69 82 Trindsøvej 7 A-B 8000 Aarhus C ("Databehandleren") Den Dataansvarlige

Læs mere

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for serviceydelser til erhvervskunder

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for serviceydelser til erhvervskunder Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for serviceydelser til erhvervskunder 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler med Routes,

Læs mere

WHOIS-politik for.eu-domænenavne

WHOIS-politik for.eu-domænenavne WHOIS-politik for.eu-domænenavne 1/7 DEFINITIONER Termer, der er defineret i Vilkårene og/eller.eu-konfliktløsningsreglerne, skrives med stort begyndelsesbogstav heri. 1. POLITIK TIL BESKYTTELSE AF PRIVATLIVETS

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser 1. Forretningsbetingelserne, aftale og parterne 1.1. Forretningsbetingelserne gælder for alle opgaver, som Vistisen & Lunde udfører for kunden, medmindre kunden har indgået anden

Læs mere

Servicebeskrivelse Sporings- og generhvervelsesservice for bærbare pc'er og Service for fjernsletning af data

Servicebeskrivelse Sporings- og generhvervelsesservice for bærbare pc'er og Service for fjernsletning af data Servicebeskrivelse Sporings- og generhvervelsesservice for bærbare pc'er og Service for fjernsletning af data Serviceoversigt Dell leverer Sporings- og generhvervelsesservice og Service for fjernsletning

Læs mere

OPLYSNINGER OM PERSONDATA TIL KUNDER

OPLYSNINGER OM PERSONDATA TIL KUNDER OPLYSNINGER OM PERSONDATA TIL KUNDER Retningslinjer for behandling af personoplysninger for kunder i forbindelse med opfyldelse af aftale hos CVR-nr. 15281545 AJ Consult A/S. (herefter Selskabet) Som følge

Læs mere

! Databehandleraftale

! Databehandleraftale ! Databehandleraftale Indledning 1.1. Denne aftale vedrørende behandling af personoplysninger ( Databehandleraftalen ) regulerer Pensopay APS CVR-nr. 36410876 (databehandleren) og Kunden (den Dataansvarlige

Læs mere

En oversigt over hovedindholdet af de generelle vilkår for tildeling, registrering og administration af domænenavne under.

En oversigt over hovedindholdet af de generelle vilkår for tildeling, registrering og administration af domænenavne under. En oversigt over hovedindholdet af de generelle vilkår for tildeling, registrering og administration af domænenavne under.dk-domænet 1. Oversigten erstatter ikke de generelle vilkår Formålet med denne

Læs mere

DATABEHANDLERAFTALE. Aftale omkring behandling af persondata Januar 2018 Version 1.1

DATABEHANDLERAFTALE. Aftale omkring behandling af persondata Januar 2018 Version 1.1 DATABEHANDLERAFTALE Aftale omkring behandling af persondata Januar 2018 Version 1.1 Udarbejdet af: Jansson Gruppen A/S på vegne af: Jansson EL A/S, CVR nr.: 73 28 93 19 Jansson Alarm A/S, CVR nr.: 74 78

Læs mere

GENERELLE SALGSVILKÅR OG -BETINGELSER

GENERELLE SALGSVILKÅR OG -BETINGELSER GENERELLE SALGSVILKÅR OG -BETINGELSER 1. Med mindre andet er aftalt skriftligt, er ethvert tilbud og enhver (også fremtidig) aftale underlagt nærværende vilkår og betingelser, der udgør en integreret del

Læs mere

Handelsbetingelser. Virksomhedsoplysninger. Grumsen Development ApS CVR: Willemoesgade Tv 6700 Esbjerg Danmark

Handelsbetingelser. Virksomhedsoplysninger. Grumsen Development ApS CVR: Willemoesgade Tv 6700 Esbjerg Danmark Handelsbetingelser Virksomhedsoplysninger Grumsen Development ApS CVR: 37051373 Willemoesgade 50 2. Tv 6700 Esbjerg Danmark 1. Generelle betingelser 1.1. Disse handelsbetingelser gælder for alle leverancer

Læs mere

Vi indsamler dine personlige oplysninger, når du tilmelder dig og/eller bruger tjenesterne.

Vi indsamler dine personlige oplysninger, når du tilmelder dig og/eller bruger tjenesterne. Privacy Policy Side 1/5 Denne privatlivspolitik indeholder en forklaring på, hvordan vi behandler de personlige data, vi indsamler fra dig, når du bruger vores websteder, apps, platforme og tjenester -

Læs mere

Vilkår og betingelser for Danmark Store

Vilkår og betingelser for Danmark Store Vilkår og betingelser for Danmark Store Omfang Disse vilkår og betingelser ("Vilkår") gælder for ordrer, du som forbruger (en person, der optræder uden for rammerne af vedkommende persons virksomhed eller

Læs mere

TILLÆGSBETINGELSER FOR BRUG AF MASTERCARD I GOOGLE PAY

TILLÆGSBETINGELSER FOR BRUG AF MASTERCARD I GOOGLE PAY TILLÆGSBETINGELSER FOR BRUG AF MASTERCARD I GOOGLE PAY Gældende fra den 5. december 2018 Når du accepterer disse tillægsbetingelser, downloader og bruger Google Pay, indgår du samtidig en aftale med Google

Læs mere

Handelsbetingelser (v. 130722)

Handelsbetingelser (v. 130722) Handelsbetingelser (v. 130722) Anvendelighed Nærværende handelsbetingelser finder anvendelse på alle salg af værdibeviser fra Pro-Deals Danmark ApS. Handelsbetingelserne gælder således for alle aftaler

Læs mere

Privatlivspolitik. Coverwise Limited deler en forpligtelse til at beskytte dit privatliv og holde dine personlige oplysninger sikre.

Privatlivspolitik. Coverwise Limited deler en forpligtelse til at beskytte dit privatliv og holde dine personlige oplysninger sikre. Privatlivspolitik Denne hjemmeside opererer internationalt og er i overensstemmelse med den lokale lovgivning og regler i de pågældende lande. Denne privatlivspolitik omhandler hvordan vi bruger og behandler

Læs mere

Der tillægges ikke et gebyr for korttransaktioner jf. gældende lovgivning.

Der tillægges ikke et gebyr for korttransaktioner jf. gældende lovgivning. Betingelser for anvendelse af E-penge konto hos Pay4it. Betalingssystemet ejes og drives af Pay4it ApS. Du kan oprette din e-penge konto hos Pay4it via internettet. Når du opretter en konto hos Pay4it,

Læs mere

Salgs- og Leveringsbetingelser

Salgs- og Leveringsbetingelser Salgs- og Leveringsbetingelser 1. Anvendelse 4. Pris og betaling 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser Betingelserne gælder for alle aftaler om Nordjysk Regnskab, CVR-nr. 27404332,

Læs mere

Aftale om Power Systems Elastic Capacity on Demand

Aftale om Power Systems Elastic Capacity on Demand Aftale om Power Systems Elastic Capacity on Demand Ved at klikke på "Jeg accepterer" accepterer Kunden vilkårene for denne Aftale på vegne af Kundens virksomheds Koncern. Den International Business Machines

Læs mere

Forretningsbetingelser for Ødegård ApS. 1. Aftale og aftaleparter. 2. Ødegård ApS ydelser. 3. Bemanding og underleverandører

Forretningsbetingelser for Ødegård ApS. 1. Aftale og aftaleparter. 2. Ødegård ApS ydelser. 3. Bemanding og underleverandører 1. Aftale og aftaleparter 1.1 Disse forretningsbetingelser gælder for de bogførings-, rådgivnings-, og regnskabsmæssige assistanceydelser, som Ødegård ApS leverer til Kunden. 1.2 Kundeaftalen mellem Kunden

Læs mere

Databehandleraftale. Dags dato er indgået nedenstående aftale mellem

Databehandleraftale. Dags dato er indgået nedenstående aftale mellem Dags dato er indgået nedenstående aftale mellem Københavns Kommune Teknik- og Miljøforvaltningen Njalsgade 13 2300 København S CVR.nr.: 64 94 22 12 (Herefter benævnt Kunden) og [Firmanavn] CVR.nr.: [CVR.nr.]

Læs mere

Konkurrenceregler Coca-Cola zero Gaming

Konkurrenceregler Coca-Cola zero Gaming Konkurrenceregler Coca-Cola zero Gaming Konkurrencen arrangeres af: Coca-Cola Nordic Services ApS Tuborg Havnevej 4-8, 1. 2900 Hellerup Partnere: MARVELOUS, IUM mediebureau København Konkurrencen er på

Læs mere

AFTALE OM TESLA SERVICEPLAN

AFTALE OM TESLA SERVICEPLAN AFTALE OM TESLA SERVICEPLAN Denne Aftale om serviceplan fra Tesla Motors Limited ( Tesla ) omfatter de angivne årlige vedligeholdelseseftersyn for det køretøj, der er genstand for den valgte plan ( planen

Læs mere

1.1 Leverandøren er databehandler for Kunden, idet Leverandøren varetager de i Appendiks 1 beskrevne databehandlingsopgaver for Kunden.

1.1 Leverandøren er databehandler for Kunden, idet Leverandøren varetager de i Appendiks 1 beskrevne databehandlingsopgaver for Kunden. Aftalens omfang 1.1 Leverandøren er databehandler for Kunden, idet Leverandøren varetager de i Appendiks 1 beskrevne databehandlingsopgaver for Kunden. 1.2 Personoplysninger, der behandles af Leverandøren,

Læs mere

VELKOMMEN TIL CLUB MOJO

VELKOMMEN TIL CLUB MOJO VELKOMMEN TIL CLUB MOJO Når du køber et abonnement hos Mojo Mobile ApS, CVR-nr. 33 85 77 72, Nørre Farimagsgade 37, 4, 1364 København K ( Mojo Mobile ), bliver du samtidig hermed medlem af Club Mojo (

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser 1. Forretningsbetingelserne, aftale og parterne 1.1. Forretningsbetingelserne gælder for alle opgaver, som Vistisen & Lunde udfører for kunden, medmindre kunden har indgået anden

Læs mere

OPLYSNINGER OM PERSONDATA TIL KUNDER OG LEVERANDØRER

OPLYSNINGER OM PERSONDATA TIL KUNDER OG LEVERANDØRER OPLYSNINGER OM PERSONDATA TIL KUNDER OG LEVERANDØRER Retningslinjer for behandling af personoplysninger for kunder i forbindelse med opfyldelse af aftale med: Sundby Thy Autoophug Aps. CVR nr. 15234482

Læs mere

Privatlivspolitik for MV-Nordic A/S

Privatlivspolitik for MV-Nordic A/S Privatlivspolitik for MV-Nordic A/S Denne Privatlivspolitik er gældende fra 25. maj 2018 1. Generelt 1.1 Denne Persondatapolitik er gældende for samtlige personlige oplysninger, du giver os og/eller som

Læs mere

BRUGER- OG ABONNEMENTSBETINGELSER

BRUGER- OG ABONNEMENTSBETINGELSER BRUGER- OG ABONNEMENTSBETINGELSER VERSION Dette er Brugerbetingelser for MaxMee.com og MaxMee App version 1.06 af 25. maj 2018. 1. ACCEPT AF BRUGERBETINGELSER Disse brugerbetingelser for MaxMee.com og

Læs mere

Betingelser for anvendelse af E-penge konto hos Pay4it.

Betingelser for anvendelse af E-penge konto hos Pay4it. Betingelser for anvendelse af E-penge konto hos Pay4it. Betalingssystemet ejes og drives af Pay4it ApS. Du kan oprette din e-penge konto hos Pay4it via internettet. Når du opretter en konto hos Pay4it,

Læs mere

Parterne kaldes i det følgende henholdsvis den Dataansvarlige og Databehandleren, og Part eller tilsammen Parterne.

Parterne kaldes i det følgende henholdsvis den Dataansvarlige og Databehandleren, og Part eller tilsammen Parterne. Databehandleraftale Mellem Dataansvarlig: [Firma] [Adresse] [Postnummer og by] [Land] [CVR-nr.] og Databehandler: BOX IT Software IVS Hærvejen 9 6330 Padborg Danmark CVR-nr. 36961562 Parterne kaldes i

Læs mere

1. Definitioner. 1.1 I Aftalen har følgende ord følgende betydning, når de skrives med stort begyndelsesbogstav: 2.

1. Definitioner. 1.1 I Aftalen har følgende ord følgende betydning, når de skrives med stort begyndelsesbogstav: 2. Konsulentaftale Indgået mellem konsulentfirmaet MersilConsult.dk/Mersil aps Tlf.: 93 10 15 93 E-mail: info@mersilconsult.dk I det følgende betegnet Konsulenten Og Selskabet xxxxx I det følgende kaldet

Læs mere

Generelle vilkår og databehandleraftale

Generelle vilkår og databehandleraftale Generelle vilkår og databehandleraftale Følgende aftale (herefter Aftalen ) gælder for leverance af ydelser og tjenester (herefter InboundCPH s ydelser ) fra InboundCPH til kunden (herefter Kunden ) som

Læs mere

Senest opdateret: 15. januar 2010 FORTROLIGHEDSPOLITIK

Senest opdateret: 15. januar 2010 FORTROLIGHEDSPOLITIK FORTROLIGHEDSPOLITIK Senest opdateret: 15. januar 2010 Fortrolighedspolitikkens indhold Denne fortrolighedspolitik ("Fortrolighedspolitikken") beskriver, hvordan Rezidor Hotel Group, via vores danske holdingselskab,

Læs mere

Lantmännens databeskyttelsespolitik og information om cookies

Lantmännens databeskyttelsespolitik og information om cookies 1(6) Lantmännens databeskyttelsespolitik og information om cookies Indledning Lantmännen ekonomisk förening og Aspen behandler personoplysninger om dem, der besøger og bruger vores websteder, mobilapps

Læs mere

P R I V A T L I V S P O L I T I K F O R B L O M M E N S L Y S T K R O A P S

P R I V A T L I V S P O L I T I K F O R B L O M M E N S L Y S T K R O A P S P R I V A T L I V S P O L I T I K F O R B L O M M E N S L Y S T K R O A P S 1. Formål 1.1 Blommenslyst Kro har vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik, der fortæller dig, hvordan Blommenslyst Kro

Læs mere

DATABEHANDLERAFTALE Bilag til handelsaftale mellem Shopstart ApS (Databehandleren) og køber af webhotel tjeneste (Dataansvarlig)

DATABEHANDLERAFTALE Bilag til handelsaftale mellem Shopstart ApS (Databehandleren) og køber af webhotel tjeneste (Dataansvarlig) DATABEHANDLERAFTALE Bilag til handelsaftale mellem Shopstart ApS (Databehandleren) og køber af webhotel tjeneste (Dataansvarlig) (Den Dataansvarlige og Databehandleren kaldes tilsammen Parterne og hver

Læs mere

Generelle salgs- og leveringsbetingelser i forbindelse med konsulentydelser fra HR-juristen

Generelle salgs- og leveringsbetingelser i forbindelse med konsulentydelser fra HR-juristen Generelle salgs- og leveringsbetingelser i forbindelse med konsulentydelser fra HR-juristen 1. Indledning Disse generelle betingelser finder anvendelse såfremt der ikke er aftalt andre betingelser i den

Læs mere

Kunden kan navigere rundt på appen uden at afgive ordre, uden at registrere oplysninger om sig selv og uden at forpligte sig til nogen form for køb.

Kunden kan navigere rundt på appen uden at afgive ordre, uden at registrere oplysninger om sig selv og uden at forpligte sig til nogen form for køb. INTRODUKTION jumpinn er en app (herefter appen ), der formidler salg af mad og drikkevarer fra diskoteker, barer, restauranter og caféer ( leverandører ) til købere ( kunder ) gennem kundernes bestilling

Læs mere

accepterer du, og er enig i, at være underlagt disse retningslinjer; og

accepterer du, og er enig i, at være underlagt disse retningslinjer; og DISSE VILKÅR OG HANDELSBETINGELSER ( RETNINGSLINJER ) UDGØR DIN AFTALE I FORHOLD TIL DIT BILLETNET GAVEKORT ELLER E-GAVEKORT, SOM DU HAR KØBT ELLER MODTAGET ( GAVEKORT ). MED MINDRE ANDET ER ANGIVET VIL

Læs mere

Udbyder: Yonelles Hjemmeside er oprettet og redigeret af Yonelle ltd, hvis hjemstedsadresse er Rathsacksvej 1, 1862 Frederiksberg C.

Udbyder: Yonelles Hjemmeside er oprettet og redigeret af Yonelle ltd, hvis hjemstedsadresse er Rathsacksvej 1, 1862 Frederiksberg C. Juridiske oplysninger og brugerbetingelser I - JURIDISKE OPLYSNINGER Udbyder: Yonelles Hjemmeside er oprettet og redigeret af Yonelle ltd, hvis hjemstedsadresse er Rathsacksvej 1, 1862 Frederiksberg C.

Læs mere

Databehandleraftale Underleverandør

Databehandleraftale Underleverandør , Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen Bilag L 2 Dags dato er indgået nedenstående aftale mellem: [Indsæt Leverandørens virksomhedsnavn] Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen CVR.nr.: [Indsæt]

Læs mere

NYE BONUSBESTEMMELSER FOR ILLUM KEY PR. 31.03.2014. Ved ILLUM forstås ejendommen matr. nr. 53, beliggende Østergade 52, 1100 København K.

NYE BONUSBESTEMMELSER FOR ILLUM KEY PR. 31.03.2014. Ved ILLUM forstås ejendommen matr. nr. 53, beliggende Østergade 52, 1100 København K. NYE BONUSBESTEMMELSER FOR ILLUM KEY PR. 31.03.2014 BESTEMMELSER FOR OPTJENING AF BONUS VIA ILLUM KEY FORDELSKORT Definitioner: Ved ILLUM forstås ejendommen matr. nr. 53, beliggende Østergade 52, 1100 København

Læs mere

Betingelser for Alka tank&tjen.

Betingelser for Alka tank&tjen. Betingelser for Alka tank&tjen. Forbrugere Gælder fra 25. oktober 2016 Indledning Alka tank&tjen er en mobil app fra Alka Forsikring (herefter benævnt Alka), der kan downloades til mobile enheder med ios

Læs mere

DATABEHANDLERAFTALE SMTP.DK KUNDEN

DATABEHANDLERAFTALE SMTP.DK KUNDEN DATABEHANDLERAFTALE SMTP.DK OG KUNDEN INDHOLDSFORTEGNELSE 1. AFTALENS BAGGRUND OG FORMÅL 5 2. DATAANSVARLIGS RETTIGHEDER OG FORPLIGTELSER 5 3. DATABEHANDLERS FORPLIGTELSER 6 4. DATABEHANDLERS BRUG AF UNDERLEVERANDØRER

Læs mere

Heidelberg Danmark A/S CVR: Stamholmen 193 E Tlf.nr

Heidelberg Danmark A/S CVR: Stamholmen 193 E Tlf.nr HEIDELBERG DANMARK A/S VILKÅR FOR BRUG AF WEBSITE/ONLINE SHOP samt FOR REGISTRERING AF PERSONOPLYSNINGER 1. WEBSITE Det danske website og online shoppen for kunder i Danmark under www.heidelberg.com (herunder

Læs mere

DINE FORDELE.. i Club Matas pointshop!!

DINE FORDELE.. i Club Matas pointshop!! DINE FORDELE.. i Club Matas pointshop Vis dit medlemskort hver gang du handler i en Matas butik, Matas Webshop eller hos ClubM partner, og få point. Læs mere her. du handler for Du optjener du handler

Læs mere