Roskilde Amatør Matador klub Regler for sæsonen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Roskilde Amatør Matador klub Regler for sæsonen 2014-2015"

Transkript

1 1 Om disse regler Roskilde Amatør Matador klub Regler for sæsonen Reglerne er en præcisering og et tillæg til de gængse matadorregler. Såfremt en af nedenstående paragraffer i modstrid med de gængse matadorregler, er det paragraffen, som gælder. 2 Generelt 2.1 Det er gratis at være medlem i matadorklubben, men man skal være fyldt 18 år for at deltage. For at deltage i finalen skal man betale 200 kr., som går til mad og indgravering af pokal. Man kan kun deltage i finalerunden, hvis man har deltaget i mindst en spillerunde tidligere i sæsonen. 2.2 Et medlem kan hver sæson fremsætte op til 3 ændringsforslag til reglerne. 2.3 For at kunne stille regelforslag og deltage i regelafstemningen på finaleaftenen, skal man have deltaget i minimum 53 spillerunder den pågældende sæson eksklusiv finalerunden Ved den afsluttende spillerunde vedtages regelforslag ved simpelt flertal blandt de fremmødte. 2.5 Det er på finaleaftenen muligt at rette på teksten i et regelforslag, såfremt forslaget ikke er entydigt eller skal specificeres i henhold til ideen i det fremsatte forslag. 2.6 Der må ikke ryges i det lokale, hvor Matador-aftenen afholdes. Rygning skal foregå udendørs eller - hvis værten tillader det - i et andet lokale. På finale-aftenen kan værten dog tillade, at der ryges i det lokale, hvor der spilles. På finaleaftenen kan værten dog bestemme, om rygning er tilladt i spillelokalet gange på en sæson køres der den modsatte vej rundt på spillepladen. 1 gang i løbet af efterårssæsonen, og én gang i løbet af forårssæsonen. I begge tilfælde er det i spil 2 af den givne sæson der skal køres den modsatte vej rundt 3 Spillets start 3.1 A. Hvis mere end syv spillere møder op til en Matadoraften spilles på to borde, så den halvdel af spillere, der har flest point, spiller på samme bord. Ved pointlighed trækkes lod om fordelingen på de to borde. B. På finale aftenen er det de spillere, som stadig kan nå at vinde pokalen, som spiller på samme bord, de øvrige på et andet bord. Er der færre end 4 spillere, der kan vinde pokalen eller færre end 3 spillere, som IKKE kan vinde pokalen fordeles spillerne efter regel 3.1.A. Hvis der på finaleaftenen møder 8 spillere op, spilles der på én plade. Der benyttes samme pointtildeling som ved spil med 7 deltagere, blot med den ændring at sidstepladsen giver 0 point. Reglen træder i kraft øjeblikkeligt hvis den vedtages. 3.2 Spilletider og datoer fastsættes for hvert halvår på henholdsvis første møde efter sommeren og første møde efter jul. Første møde efter sommeren er altid sidste fredag i september måned. 3.3 Man kan at medbringe sin egen brik (ikke nødvendigvis en bil) til et spil. Brikken skal kunne stå i feltet, hvor gadenavnet står. 3.4 Vinderen af en matadorsæson, skal det efterfølgende år spille med guldtrolden som brik.

2 Startproceduren er som følgende: 1. person starter på felt person starter på felt person starter på felt 3. 4 Snyd 4.1 Det koster 1000 til parkeringsfeltet at blive taget i snyd, for eksempel af rykke et forkert antal felter eller flytte med en bil, der ikke er ens egen. Hvorvidt der er snydt eller ej, afgøres af flertallet af de øvrige spillere ved bordet inklusive de spillere, som er udgået af spillet. 4.2 Har en spiller beskyldt en modspiller for snyd uden at der rent faktisk var snydt, skal beskylderen betale 500 til parkeringsfeltet. Insinuerende spørgsmål som Hvor stod du? og lignende, betragtes som en anklage for snyd. 4.3 Såfremt en spiller har slået, før det er hans tur, skal både han selv og spilleren, som skulle have slået før ham, betale 1000 til parkeringsfeltet. 4.4 Hvis en spiller for at undgå at betale en udgift med forsæt rykker sin bil et forkert antal felter, skal vedkommende udover de almindelige snydepenge betale 25 % af den sum, han har forsøgt at unddrage sig, til parkeringsfeltet. Om handlingen var forsætlig eller ej, afgøres ved flertal af de øvrige spillere ved bordet inklusive de spillere, der er udgået. 4.5 Når et slag er korrekt slået, er det snyd at røre terningerne, før bilen er rykket og sluppet. 5 Specielle felter. 5.1 Pengene som hober sig op på parkeringsfeltet gives til den spiller som lander der. Dette gælder dog kun, hvis spillerens samlede formue er under Der betales 3000 for at lande på felt nummer 5 uanset formue. 6 Fængsel 6.1 Når man står i fængsel, slår man i hver runde een gang. Vil man ud af fængslet, skal man betale for at komme ud, før man slår. Slår man ens, skal man gå ud. Efter tredje runde i fængsel skal man betale sig ud, før man slår. 6.2 Sidder man i fængsel, må man ikke købe huse/hoteller. 6.3 Det koster 500 til P-feltet, hvis man ikke går ud af fængslet efter 1. og 2. omgang. 6.4 Når en spiller sidder i fængsel, reduceres spillerens indtægter i 1. omgang med 0 %, i 2. omgang med 50 % og i 3. omgang med 100 %. 6.5 Fængsles en spiller kan vedkommende i stedet vælge at betale 2000 til parkeringsfeltet og 2000 til banken og forsætte fra det felt, spilleren blev fængslet 7 Specielle prøv lykke kort. 7.1 Ved aflevering af kortet I anledning af kongens fødselsdag behøver man ikke gå i fængsel, selvom man lander på felt nummer 31 eller trækker et gå i fængsel kort eller slår ens tre gange. Benyttes kortet efter at have slået ens tre gange, tæller det tredje slag som et første dobbelt slag. 7.2 Kortet "I anledning af kongens fødselsdag..." kan man bruge til at komme ud af fængsel efter man har slået, selvom man ikke har betalt (som angivet i 6.1 ). Dette gælder dog kun, hvis kortet er kommet i ens besiddelse før man har slået. Kortet kan handles indbyrdes mellem spillerne.

3 7.3 Trækkes prøv lykken kortet "Matadorlegatet" gælder teksten på kortet ikke. I stedet kan Matadorlegatet benyttes som frit lejde kort. Hvis man får Matadorlegatet kan man beholde det, og bruge det som betaling for at lande på en hvilken som helst grund eller bebyggelse. Derudover kan kortet benyttes til indbyrdes handel mellem spillerne. Kortet kan til enhver tid sælges til banken for Bemærk, der kan ikke udbetales til værdigt trængende, som kortet angiver. 7.4 Ved en spillers fødselsdag sættes gavens værdi op til 500 kr. 7.5 Trækkes prøv lykken kortet "oliepriserne" gælder teksten på kortet ikke. I stedet skal alle spillere med huse betale 10 % af deres huses købspris til felt 21. Hoteller tæller for 5 huse. Trækkes prøv lykken kortet "ejendomsskatterne" gælder teksten på kortet ikke. I stedet skal alle spillere med huse betale 20 % af deres huses købspris til felt 21. Hoteller tæller for 5 huse. 8 Formue 8.1 En spillers samlede formue er den pengemængde, spilleren vil have, hvis vedkommende pantsatte og solgte alt til banken. Denne paragraf benyttes blandt andet ved opgørelse af formue i forbindelse med felt Spillets gang. 9.1 Man må kun bygge og vende pantsatte grunde umiddelbart før det er ens tur. 9.2 Startpengene er For boligejere dog Hvis spillerens boliger kun står på de blå, dog Man må kun bygge max to huse umiddelbart før, det er ens tur. 9.4 Enhver spiller skal sørge for, at alle vedkommendes skøder og prøv lykke kort kan ses af de øvrige spillere. 9.5 På opfordring skal en spiller offentliggøre hvor mange penge, han/hun har. 9.6 Coca cola og Tuborg skøder, så det koster 200 gange så meget som øjnene viser. Hvis begge ejes, koster det 500 gange øjnene 9.7 Pantsætningsafgiften sættes til 50 %. Det koster altså 1500 at vende en grund, som er blevet pantsat for Når en spiller lander på en grund, som er til salg, sælges grunden af banken ved auktion med grundens påtrykte værdi som mindste bud.. Spilleren der landede på grunden har dog ret til at købe grunden for 80% 8af højeste bud blandt de øvrige spillere. Har ingen spillere budt på grunden, kan spilleren der landede på grunden købe grunden til 80% af den påtrykte værdi. 9.9 Alle bøder i følge prøv lykken kort og fængselspenge går til P-feltet Pantsatte grunde kan sælges til banken for den halve pantsætningsværdi. Ved bankerot indgår den halve pris i opgørelsen af boet Medmindre andet er tilkendegivet er et tilbud bindende til der er slået 1 gang med terningerne, fra tilbuddet er fremsat. Tilbuddet er kun bindende overfor den eller de spillere, det er fremsat til. Accept er altid og umiddelbart bindende. Eksempel. Spiller A tilbyder spiller B en grund for kr. Spiller C tilbyder at købe grunden af A for Hvis B accepterer spiller A's tilbud inden terningerne er slået, SKAL spiller B sælge til A, selvom C har tilbudt A for samme grund.

4 9.12 Hvis en spiller lander på en grund, som er pantsat, bliver grunden udbudt på auktion med grundens pantsatte værdi som mindste bud (halvdelen af grundens påtrykte værdi). Ejeren af den pantsatte grund kan ikke byde på grunden, men har dog før auktionen ret til at ophæve pantsætningen og dermed undgå auktionen. Hvis grunden sælges tilfalder halvdelen af salgssummen ejeren og halvdelen prøv lykken feltet. Grunden overdrages som pantsat Får man et berettiget krav fra en kreditor, som overstiger ens formue, må man ikke handle - heller ikke med kreditor, men skal gå fallit, dvs. alt skal sælges til banken og pengene gives til kreditor. Har man fængselskort gives disse til kreditor som en del af den mangelfulde betaling Prisen for at købe huse på de gule er kr En spiller A kan købe en anpart i en anden spiller B. Det betyder, at A kan investere X kroner i B mod at få Y % af B's indtægter på grunde, huse og hoteller. Aftalen kan gælde alle B's grunde eller indskrænkes til bestemte serier. X og Y forhandles mellem de 2 spillere. Aftalen gælder altid til en af spillerne går ud. Den spiller som får anpart i den anden spillers indtægter skal have en papirlap synlig indeholdende teksten "Modtager [Y] % af [B]'s indtægter [på serien S]". A's andel af en indtægt beregnes nedrundet; 10 % af 900 giver således 50. Procentsatsen skal gå op i 5. Betaling med matadorlegatet regnes som indtægt på Reglen træder først i kraft efter der er bygget huse. En spiller kan optage et lån i banken umiddelbart før det er spillerens tur. Der kan dog maksimalt lånes 100% af spillerens formue opgjort efter 8.1. Lånet udgør et beløb i multipla af kr. (dvs kr. / kr. osv.). Lånet forrentes med 10% ved et lån på kr., 20% ved et lån på kr. osv. som betales hver gang spilleren passerer start (efter udbetaling af startpenge). Derudover skal der betales et afdrag på 5% ved et lån på kr. 10% ved et lån på kr. osv. samtidig med betaling af renten. Lånet kan indfries umiddelbart før det er spillerens tur og ved indfrielsen skal der betales renter selvom spilleren ikke har passeret start. Hvis spilleren går fallit skal andre spillere have deres tilgodehavende først før lånet tilbagebetales til banken. En spiller er fallit, når der ikke kan skaffes likviditet til at betale de forfaldne udgifter. Man kan således godt have en negativ formue uden at være fallit. Der spilles kun med reglen i 2 spillerunde i efterårs- og forårssæson Pointgivning sker efter nedenstående tabel. Spillere: plads plads plads plads plads plads plads I den samlede pointstilling tæller hvert medlems to dårligste placeringer ikke I finalerunden får deltagerne dobbelt point

5 division får 25% ekstra i point nedrundet til nærmeste hele antal point. Dog ikke i finalerunden 9.20 De spillere, som vinder spillene i sidste spillerunde i en sæson, får 10 points i bonus til næste sæson. Dog gives ingen bonus, hvis vinderen er årets samlede vinder Skøder, der er pantsat, tæller ikke med, når man skal afgøre lejen på rederier og bryggerier Tilgodehavende hos en spiller, som lander på ens grund, skal påberåbes inden de to efterfølgende personer i spillet har slået, ellers bortfalder kravet Lander en spiller på en grund, kan en vilkårlig spiller bede at få efterprøvet, om spilleren kan betale. Kan spilleren ikke betale, skal han udgå af spillet efter normal opgørelse af hans mellemværende. Kan han betale, skal spilleren, som bad om efterprøvning, betale 500 kr. til P-feltet.

Roskilde Amatør Matador klub Regler for sæsonen

Roskilde Amatør Matador klub Regler for sæsonen 1 Om disse regler Roskilde Amatør Matador klub Regler for sæsonen 2016-2017 1.1 Reglerne er en præcisering og et tillæg til de gængse matadorregler. Såfremt en af nedenstående paragraffer i modstrid med

Læs mere

Roskilde Amatør Matador klub Regler for sæsonen

Roskilde Amatør Matador klub Regler for sæsonen Roskilde Amatør Matador klub Regler for sæsonen 2017-2018 1 Om disse regler 1.1 Reglerne er en præcisering og et tillæg til de gængse matadorregler. Såfremt en af nedenstående paragraffer i modstrid med

Læs mere

2-6 SPILLERE. FORMÅL MED SPILLET At blive sidste spiller tilbage, efter at alle andre er gået bankerot.

2-6 SPILLERE. FORMÅL MED SPILLET At blive sidste spiller tilbage, efter at alle andre er gået bankerot. Hvis du kender Monopoly og vil spille lidt hurtigere: 1. Start med, at bankøren blander ejendomskortene og giver to til hver spiller. Spillerne betaler med det samme prisen for grundene, de modtager, til

Læs mere

SPIL HURTIGERE MONOPOLY PÅ TID

SPIL HURTIGERE MONOPOLY PÅ TID SPIL HURTIGERE BRAND Hvis du kender MONOPOLY og vil spille lidt hurtigere: 1. Start med, at bankøren blander ejendomskortene og giver 2 til hver spiller. Spillerne betaler med det samme prisen for ejendommene,

Læs mere

SPIL HURTIGERE MONOPOLY PÅ TID

SPIL HURTIGERE MONOPOLY PÅ TID SPIL HURTIGERE Hvis du kender MONOPOLY og vil spille lidt hurtigere: Start med, at bankøren blander ejendomskortene og giver 2 til hver spiller Spillerne betaler med det samme prisen for de ejendomme,

Læs mere

Det sande Matador ( af Jonas Jensen, Gode Penge)

Det sande Matador ( af Jonas Jensen, Gode Penge) Det sande Matador ( af Jonas Jensen, Gode Penge) Regler: 3-4 spillere, 4 spillere er optimalt. Spilles kun 3 spillere fjernes rollen Den fornuftige Spilles på et matadorbræt med regler som i matador, hvis

Læs mere

2-6 SPILLERE. Superheltespillet, hvor du handler med ejendomme. www.hasbro.dk

2-6 SPILLERE. Superheltespillet, hvor du handler med ejendomme. www.hasbro.dk Superheltespillet, hvor du handler med ejendomme Spider-Man og alle relaterede figurer: TM & 2007 Marvel Characters, Inc. Spider-Man-filmelementer: 2002-2007 Columbia Pictures Industries, Inc. Alle rettigheder

Læs mere

www.hasbro.dk www.monopoly.co.uk

www.hasbro.dk www.monopoly.co.uk THE SIMPSONS & 2007 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved. Distribueret i Norden af Hasbro Nordic, Ejby Industrivej 40, 2600 Glostrup. Made in Ireland www.hasbro.dk www.monopoly.co.uk

Læs mere

Fallit Du går fallit og udgår af spillet, når du ikke kan betale de penge, du skylder.

Fallit Du går fallit og udgår af spillet, når du ikke kan betale de penge, du skylder. WORLD CEO OM SPILLET I WORLD CEO skal du: - opkøbe lande - investere i aktier og få dine aktiekurser til at stige - handle med lande, aktier og andre værdier med de øvrige spillere - konkurrere med dine

Læs mere

OPBEVARING. INDHOLD: 1 spillebræt, 1 spilenhed, 6 MONOPOLY-bankkort, 6 brikker, 30 ejendomskort, 32 huse, 12 hoteller og 2 terninger.

OPBEVARING. INDHOLD: 1 spillebræt, 1 spilenhed, 6 MONOPOLY-bankkort, 6 brikker, 30 ejendomskort, 32 huse, 12 hoteller og 2 terninger. ALDER 8+ OPBEVARING 2-6 SPILLERE. Læg de 6 brikker i de særlige åbninger i bankørens bakke, så de ikke bliver ridset. 2. Vent på, at spilenheden slukker automatisk (den går i dvale, når den ikke har været

Læs mere

12+ 3 6 45+ REGLER DK 2

12+ 3 6 45+ REGLER DK 2 12+ 3 6 45+ REGLER DK 2 INDHOLD SPILLETS FORMÅL Spillet går ud på at bygge byen Metropol med en strategi, så din formue vokser, og du bliver den mest velhavende spiller ved spillets afslutning. Byggetilladelse

Læs mere

ADVARSEL: VIGTIGT: INFORMATION OM BATTERIER.

ADVARSEL: VIGTIGT: INFORMATION OM BATTERIER. VIGTIGT: INFORMATION OM BATTERIER GEM VENLIGST DENNE INFORMATION SOM FREMTIDIG REFERENCE. BATTERIERNE BØR UDSKIFTES AF EN VOKSEN. ADVARSEL: 1. Som med alle andre små batterier bør disse batterier opbevares

Læs mere

Matador. Hvert hus koster: 2000 Et hotel koster: 2000 + 4 huse Pantsætningsværdien er 2000 kr.

Matador. Hvert hus koster: 2000 Et hotel koster: 2000 + 4 huse Pantsætningsværdien er 2000 kr. Matador Problembeskrivelse Matador består af en spilleplade med 40 felter, biler (som udgør spillebrikker), to terninger, huse, hoteller, lykkekort, pengesedler og skødekort. Hvert felt har et nummer og

Læs mere

Scrabbleregler. 1 Spillere. 2 Udstyr. 2.1 Ordliste. 2.2 Ure. 2.3 Spillebræt og brikker

Scrabbleregler. 1 Spillere. 2 Udstyr. 2.1 Ordliste. 2.2 Ure. 2.3 Spillebræt og brikker Scrabbleregler Februar 2015 Dette er det officielle regelsæt for Scrabble som spilles i Dansk Scrabbleforenings regi. 1 Spillere a. Der deltager to spillere i spillet. 2 Udstyr 2.1 Ordliste a. Retskrivningsordbogen,

Læs mere

De Officielle Le Mans Regler 2015

De Officielle Le Mans Regler 2015 De Officielle Le Mans Regler 2015 24. september 2015 1 Om Spillet Le Mans er et racerbile spil, hvor hold á tre personer kører i 24 timer på den officielle Le Mans bane. Der er enkelte undtagelser i reglerne

Læs mere

Skak, backgammon & dam

Skak, backgammon & dam Skak, backgammon & dam da Spillevejledning Varenummer: 349 582 Made exclusively for: Tchibo GmbH, Überseering 18, 22297 Hamburg, Germany www.tchibo.dk Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 92630AB6X6VII 2017-07

Læs mere

POWER GRID SPILLEREGLER

POWER GRID SPILLEREGLER POWER GRID SPILLEREGLER FORMÅL Hver spiller repræsenterer et energiselskab som leverer elektricitet til et antal byer. I løbet af spillet køber hver spiller et antal kraftværker i konkurrence med andre

Læs mere

Kortspil. Et spil, tusind oplevelser

Kortspil. Et spil, tusind oplevelser Kortspil Et spil, tusind oplevelser 1 Oversigt over kortene i pakken 7 8 9 10 Knægt Top Konge Es 2 Prøv forskellige spil Bedstemor 3-5 7, 8, 9, 10, knægt, konge, es Bedstemor er et kortspil, der ligner

Læs mere

Dansk SkakDommerforenings kommentarer til de nye regler til dommere og arrangører.

Dansk SkakDommerforenings kommentarer til de nye regler til dommere og arrangører. Dansk SkakDommerforenings kommentarer til de nye regler til dommere og arrangører. I Skakbladet nr. 5 var en artikel om de nye regler for skakspillet der træder i kraft 1. juli 2009. Den indeholdt omtale

Læs mere

Indkaldelse til Obligationsejermøde Landic Property Bonds I A/S

Indkaldelse til Obligationsejermøde Landic Property Bonds I A/S 1 Indkaldelse til Obligationsejermøde 1 Offentliggjort til NASDAQ OMX Copenhagen via Company News Service den 21. august 2014 INDKALDELSE TIL OBLIGATIONSEJERMØDE Ejere af obligationer ("Obligationsejere")

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SILKEBORG MOTOR SPORT

VEDTÆGTER FOR SILKEBORG MOTOR SPORT VEDTÆGTER FOR SILKEBORG MOTOR SPORT 1 Navn og hjemsted. Stk.1. Foreningens navn er Silkeborg Motor Sport forkortet SMS Stk.2. Foreningens hjemsted er Silkeborg Kommune. Stk.3. Foreningen er medlem af/

Læs mere

http://192.168.1.217/www.nelostuote.fi/tanska/verdensregler.html

http://192.168.1.217/www.nelostuote.fi/tanska/verdensregler.html 1 / 8 25.6.2008 9:24 2 / 8 25.6.2008 9:24 Indhold: Spilleplade, 30 brikker. 6 i hver farve, 200 kort (191 flagkort, 8 jokerkort, 1 verdenskort), Svarhæfte til Joker spørgsmål, Regler Formål med spillet

Læs mere

Fastsættelse af grundpriser og øvrige salgsvilkår for 2007

Fastsættelse af grundpriser og øvrige salgsvilkår for 2007 Fastsættelse af grundpriser og øvrige salgsvilkår for 2007 Med henblik på at kunne sælge bolig- og erhvervsgrunde i den nye fra 1. januar 2007 skal der fastsættes grundpriser og øvrige salgsvilkår. Der

Læs mere

Side 1 af 8. Vejledning

Side 1 af 8. Vejledning Side 1 af 8 Vejledning Art. nr. 2079006 Pedalo - Stort spillebræt - spilsamling Læs og opbevar venligst vejledningen De efterfølgende sider indeholder spilanvisning til disse spil: Generel Information:

Læs mere

Regler i BK Esset. Rev. januar Nedenstående regelsæt skal følges for at sikre en korrekt og fair afvikling af spillene.

Regler i BK Esset. Rev. januar Nedenstående regelsæt skal følges for at sikre en korrekt og fair afvikling af spillene. Regler i Rev. januar 2018 Nedenstående regelsæt skal følges for at sikre en korrekt og fair afvikling af spillene. Indholdsfortegnelse A. Tjek af korrekt placering mv. B. Inden der meldes C. Meldinger

Læs mere

Afvikling af fælles lån ved skilsmisse eller samlivsophævelse

Afvikling af fælles lån ved skilsmisse eller samlivsophævelse - 1 06.13.2017-44 (20171104) Fælles lån mellem ægtefæller og samlevende Afvikling af fælles lån ved skilsmisse eller samlivsophævelse Af advokat (L) og advokat (H), cand. merc. (R) Når ægtefæller eller

Læs mere

. Tid til rentetilpasning hvad gør du med dit FlexLån?

. Tid til rentetilpasning hvad gør du med dit FlexLån? 22.oktober 2012. Tid til rentetilpasning hvad gør du med dit FlexLån? Årets største rentetilpasningsauktion står snart for døren. Samlet set skal realkreditinstitutterne refinansiere lån for over 450 milliarder

Læs mere

Regler. Matador Qube

Regler. Matador Qube Regler Matador Qube Regler Matador Qube 1 2-6 spillere 8-99 år Indhold: kortspil, protokolblok og regler Spillet i korte træk Opgaven er at indsamle brancher og aktier i samme farve og sikre dine aktiver

Læs mere

Matematik i Ridderspillet.

Matematik i Ridderspillet. Matematik i Ridderspillet. Forhistorie Ridderspillet er startet som børnenes projekt ved at en gruppe drenge, der var meget fascineret af riddere gerne ville lave deres eget spil. Den første version af

Læs mere

Limfjordsturneringen Velkommen. Nordjylland - Petanque

Limfjordsturneringen Velkommen. Nordjylland - Petanque Limfjordsturneringen 2017 Velkommen Nordjylland - Petanque Beskrivelse af turneringen: 2 Turneringens størrelse: Der er tilmeldt 148 hold til aftenturneringen og 31 hold til eftermiddagsturneringen. Aftenholdene

Læs mere

Forslag A- Vedtægtsændring 3 stk. 2. Modtaget 3/ Baggrund:

Forslag A- Vedtægtsændring 3 stk. 2. Modtaget 3/ Baggrund: Forslag A- Vedtægtsændring 3 stk. 2 Bestyrelsen har været ude for at få breve retur, fordi de ikke har modtaget en adresseændring. Derfor anbefaler bestyrelsen at det vedtages at det skrives ind i vedtægten

Læs mere

Familiens juridiske håndbog Jura ved dødsfald og boskifte

Familiens juridiske håndbog Jura ved dødsfald og boskifte Familiens juridiske håndbog Jura ved dødsfald og boskifte Indhold I korte træk.... 4 Praktiske dele af boskiftet.... 5 Boudlæg... 9 Ægtefælleudlæg...10 Uskiftet bo...12 Privat skifte....14 Forenklet privat

Læs mere

S A M E J E O V E R E N S K O M S T

S A M E J E O V E R E N S K O M S T S A M E J E O V E R E N S K O M S T Undertegnede Louise Bxxxx-Jensen, cpr.nr. xxxxxx-1800 og medundertegnede Jesper xxxx, cpr. nr. xxxxxx-2455, begge boende Falkevej 1, 8000 Xkøbing, har d.d. indgået følgende

Læs mere

Hér er et lille udpluk af lege og spil, som vi med sikkerhed ved, har deres oprindelse i middelalderen:

Hér er et lille udpluk af lege og spil, som vi med sikkerhed ved, har deres oprindelse i middelalderen: Middelalderlandsbyen Værkstedsarbejde 3 MIDDELALDERENS LEGE OG SPIL Det går jo som en leg lyder en gammel kendt talemåde. Og vi kender det alle sammen, når tingene bare glider og er muntre og festlige

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN EGERNVÆNGET

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN EGERNVÆNGET VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN EGERNVÆNGET Navn og område 1. Foreningens navn er: Grundejerforeningen Egernvænget. Foreningens hjemsted er Roskilde kommune Foreningens interesseområde omfatter alle

Læs mere

OVERDRAGELSE AF ANDELE - en oversigt

OVERDRAGELSE AF ANDELE - en oversigt OVERDRAGELSE AF ANDELE - en oversigt 18.04.18 JM FASTE/SPLIT-andele (med evt tillægspris, hvis forbedringer er godkendt af bestyrelsen) FRIE andele Fri overdragelse til ægtefæller, børn og medejere af

Læs mere

Elasund Rules Forberedelse Marker byggeområdet

Elasund Rules Forberedelse Marker byggeområdet Elasund Rules År efter frygtløse søfarere opdagede og etablerede øen Catan voksede befolkningstallet konstant. Kolonister dukkede op på øen og langs kysten og der opstod en uundværlig handel mellem dem.

Læs mere

Korruptionsspillet Korruptiland

Korruptionsspillet Korruptiland Korruptionsspillet Korruptiland Indhold: Spilleregler Sorte kort Pengesedler Politi-kort Spilleplade Prøv-lykken-kort Spilleregler Som deltager agerer du som virksomhed i Korruptiland. Du vil som deltager

Læs mere

Bilag til indbydelsen til ungdomsholdturnering 2016/2017

Bilag til indbydelsen til ungdomsholdturnering 2016/2017 1) Holdtyper: 4 spillere o 4 spillere (4 drenge/piger; fri sammensætning) o 4 piger (4 piger) 4 + 2; 4 drenge + 2 piger 4 + 3; 4 drenge + 3 piger Skematisk oversigt over holdtyper og rækker: Holdtyperne

Læs mere

Spilleregler. Selve spillet: En spillers tur starter. aktie som bevis for købet. Efter betaling modtager man firmaets

Spilleregler. Selve spillet: En spillers tur starter. aktie som bevis for købet. Efter betaling modtager man firmaets Spilleregler Du skal bruge: 1 spilleplade. 1 terning. Flyttebrikker. 22 aktier. 20 lottokort. Pengesedler. Inden spillets start: Vælg en spiller til at styre banken. Hver spiller skal have 1 mio. ved spillets

Læs mere

Almindelige: Der vælges valgfri trumf mellem de fire farver eller uden trumf.

Almindelige: Der vælges valgfri trumf mellem de fire farver eller uden trumf. WHIST Regler Antal spillere pr. bord: 4 Kortgivning Der benyttes et spil kort med 55 blade inklusiv 3 jokere. Der gives kort med uret, 13 kort til hver spiller samt 3 byttere, der placeres midt på bordet.

Læs mere

Øvelser til forhånd og baghånd

Øvelser til forhånd og baghånd Øvelser til forhånd og baghånd Forhånd og baghånd kan integreres i de fleste øvelser. Her er en masse øvelser, som giver mulighed for at lege forhånd og baghånd ind. En øvelse har altid et fagligt formål,

Læs mere

A/B KASTRUP HAVEBY REFERAT AF EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 26. OKTOBER Advokat Henrik Qwist

A/B KASTRUP HAVEBY REFERAT AF EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 26. OKTOBER Advokat Henrik Qwist A/B KASTRUP HAVEBY REFERAT AF EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 26. OKTOBER 2016 Advokat Henrik Qwist hq@qbadv.dk 28. september 2016 J.nr. 10076 QWIST & BRÆMER ADVOKATPARTNERSELSKAB Rådhuspladsen

Læs mere

Hvordan tjener man penge? Spillets valuta er amerikanske dollars, og penge kan tjenes på tre måder ved at: Hvad transporterer man og hvordan?

Hvordan tjener man penge? Spillets valuta er amerikanske dollars, og penge kan tjenes på tre måder ved at: Hvad transporterer man og hvordan? Wild West Express et brætspil for 2-5 spillere fra 12 år. Indhold Spilleplade, 20 små tog, 10 store tog, 10 desperadobrikker, to sherifbrikker, gods- og passagersymbolbrikker, 30 stationsflag, 18 dynamitbrikker,

Læs mere

SPIL HURTIGERE MONOPOLY PÅ TID

SPIL HURTIGERE MONOPOLY PÅ TID SPIL HURTIGERE Hvis du kender MONOPOLY og vil spille lidt hurtigere: 1. Start med, at bankøren blander ejendomskortene og giver 2 kort til hver spiller. Spillerne betaler med det samme prisen for ejendommene,

Læs mere

ANPARTSHAVEROVERENSKOMST

ANPARTSHAVEROVERENSKOMST 315667 AML/CM 2. marts 2010 ANPARTSHAVEROVERENSKOMST Mellem Mobile Climbing ApS, cvr-nr. 30738632 og fremtidige anpartshavere i Copenhagen Boulders ApS er der dags dato indgået følgende aftale vedrørende

Læs mere

Annonceringsmateriale Annoncering af ydernummer i Grenå by med klinikopstart 1. februar 2016

Annonceringsmateriale Annoncering af ydernummer i Grenå by med klinikopstart 1. februar 2016 Regionshuset Viborg Nære Sundhedstilbud Skottenborg 26 Postboks 21 DK-8800 Viborg Tel. +45 7841 0000 kontakt@rm.dk www.rm.dk Annonceringsmateriale Annoncering af ydernummer i Grenå by med klinikopstart

Læs mere

Overtagelsesdagen er skæringsdag for de skatter og afgifter, der påhviler parcellen.

Overtagelsesdagen er skæringsdag for de skatter og afgifter, der påhviler parcellen. 2012 - Fastsættelser af grundpriser og øvrige vilkår Med henblik på fortsat at kunne sælge bolig- og erhvervsgrunde skal der fastsættes grundpriser og øvrige salgsvilkår. Derefter annonceres de fastsatte

Læs mere

Love og vedtægter for Grundejerforeningen Pedersminde 2017

Love og vedtægter for Grundejerforeningen Pedersminde 2017 Love og vedtægter for Grundejerforeningen Pedersminde 2017 Paragraf 1 Foreningens navn er Pedersminde med hjemsted i Hønsinge i Odsherred kommune. Paragraf 2 Foreningens formål er at varetage og fremme

Læs mere

BlackJack. Information. Mindstealder 18 år Billedlegitimation påkrævet

BlackJack. Information. Mindstealder 18 år Billedlegitimation påkrævet Information BlackJack Amager Boulevard 70, 2300 København S Tlf.: 33 965 965, info@casinos.dk www.casinocopenhagen.dk Claus Bergs Gade 7, 5000 Odense Tlf.: 66 14 78 10, info@casinoodense.dk www.casinoodense.dk

Læs mere

VEDTÆGTER FOR NÆSTVED BICYCLE CLUB

VEDTÆGTER FOR NÆSTVED BICYCLE CLUB VEDTÆGTER FOR NÆSTVED BICYCLE CLUB STIFTET 1934 1 Klubbens navn er NÆSTVED BICYCLE CLUB for bane, MTB og landevej, og den har hjemsted i Næstved. 2 Klubbens formål er at udvikle alle medlemmer med udgangspunkt

Læs mere

Rekonstruktion og konkurs

Rekonstruktion og konkurs Rekonstruktion og konkurs Teknisk Landsforbund Sidst redigeret: 13. januar 2014 Forfatter: Byrial Bjørst, Saskia Madsen-Østerbye, Charlotte Dahm-Johansen Tryk: Teknisk Landsforbund Denne pjece er at betragte

Læs mere

Vedtægter for Kredsen af Journaliststuderende i Odense, KaJO. Senest ændret på generalforsamlingen 4. marts 2017.

Vedtægter for Kredsen af Journaliststuderende i Odense, KaJO. Senest ændret på generalforsamlingen 4. marts 2017. Vedtægter Vedtægter for Kredsen af Journaliststuderende i Odense, KaJO. Senest ændret på generalforsamlingen 4. marts 2017. Vedtægter for Kredsen af Journaliststuderende Odense, KaJO Senest ændret på generalforsamlingen

Læs mere

8 + NÅR SPILLET SLUTTER INFORMATION OM BATTERIER. Handelsenheden fortæller dig efter 1 time, at spillet er slut.

8 + NÅR SPILLET SLUTTER INFORMATION OM BATTERIER. Handelsenheden fortæller dig efter 1 time, at spillet er slut. NÅR SPILLET SLUTTER andelsenheden fortæller dig efter 1 time, at spillet er slut. BRAND Find ud af, hvor meget du er værd, ved at følge disse trin: en anden spiller sulle betale, hvis de landede på det

Læs mere

JEANNETTE STEEN CAMILLA SIMONSEN BRUG LÅGET. i matematik. Taktile materialer

JEANNETTE STEEN CAMILLA SIMONSEN BRUG LÅGET. i matematik. Taktile materialer JEANNETTE STEEN CAMILLA SIMONSEN BRUG LÅGET i matematik Taktile materialer Jeannette Steen og Camilla Simonsen BRUG LÅGET i matematik Taktile materialer Jeannette Steen og Camilla Simonsen Brug låget i

Læs mere

1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Kollekolleparken. Dens hjemsted er Furesø Kommune.

1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Kollekolleparken. Dens hjemsted er Furesø Kommune. Grundejerforeningen Kollekolleparken Side 1 af 5 Vedtægter I Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Kollekolleparken. Dens hjemsted er Furesø Kommune. 2 Foreningens formål er

Læs mere

Vedtægter for. GF Kommunal

Vedtægter for. GF Kommunal Vedtægter for GF Kommunal 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er GF Kommunal forening med begrænset ansvar. Dens hjemsted er den til enhver tid værende klubformands privatadresse. 2 Formål Klubbens formål

Læs mere

22 aktier. serie. Stigningen fremgår af aktierne. Hvis man lander på et firma, der ikke. flere firmaer en spiller ejer i samme

22 aktier. serie. Stigningen fremgår af aktierne. Hvis man lander på et firma, der ikke. flere firmaer en spiller ejer i samme Spilleregler Du skal bruge: 1 spilleplade. 1 terning. Flyttebrikker. 22 aktier. 20 lottokort. Pengesedler. Inden spillets start: Vælg en spiller til at styre banken. Hver spiller skal have 1 mio. ved spillets

Læs mere

Der er på siden også mulighed for at se highscorelisten for klassen. Denne er dog først tilgængelig når spillene er afsluttede.

Der er på siden også mulighed for at se highscorelisten for klassen. Denne er dog først tilgængelig når spillene er afsluttede. Tilmelding til Spillet For at kunne deltage i Spil For Livet, skal skolen være tilmeldt både selve Spil For Livet og Matematikkens Univers, idet spillet kun kan tilgås fra Spil menuen i Matematikkens Univers.

Læs mere

Borgerforening vedtægter

Borgerforening vedtægter Borgerforening vedtægter Vedtægter for Idom-Råsted Borgerforening 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Idom-Råsted Borgerforening. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Idom-Råsted. 2. Formål Stk.

Læs mere

Bumser og Drager. Antal spillere: 3-5 Alder: 16+ Spilletid: 40min+

Bumser og Drager. Antal spillere: 3-5 Alder: 16+ Spilletid: 40min+ Bumser og Drager Antal spillere: 3-5 Alder: 16+ Spilletid: 40min+ Spillet indeholder: 1 Spilplade (T-shirt) 1 Figur 8 Røde terninger 60 Dårlig Ide kort 6 Karakterplader 6 Vinder emblemer 12 Eventyrkort

Læs mere

Elevtekst til programmet Afbetal. Indhold af elevteksten

Elevtekst til programmet Afbetal. Indhold af elevteksten Elevtekst til programmet Afbetal Indhold af elevteksten 1. Køb på afbetaling 2. Rentefoden beregnes eller ydelsen beregnes 3. To andre beregninger 4. Pas på gebyrerne! 5. Opgaver 1. Køb på afbetaling Når

Læs mere

Ægtefællers formueforhold

Ægtefællers formueforhold Kapitel 5 Ægtefællers formueforhold I dette afsnit gennemgår jeg de danske regler om ægtefællers formueforhold. Alle ægtepar, som har bopæl her i landet, og som er blevet gift, mens manden havde bopæl

Læs mere

Tvangsauktioner afholdes som udgangspunkt i Fællessekretariatet, Jernbanegade 3A, 4000 Roskilde.

Tvangsauktioner afholdes som udgangspunkt i Fællessekretariatet, Jernbanegade 3A, 4000 Roskilde. Tvangsauktioner over fast ejendom. Her følger en vejledning om, hvordan tvangsauktioner foregår ved Retten i Roskilde, og hvad man især skal være opmærksom på, navnlig hvis man tænker på at byde på ejendom,

Læs mere

Bestyrelsens beslutning indeholder følgende vilkår for udstedelsen af de konvertible obligationer:

Bestyrelsens beslutning indeholder følgende vilkår for udstedelsen af de konvertible obligationer: BILAG 1 KONVERTIBLE OBLIGATIONER Bestyrelsen har den 26. maj 2010 besluttet delvist at udnytte den på den ekstraordinære generalforsamling den 22. marts 2010 meddelte bemyndigelse til mod vederlag at udstede

Læs mere

Valutaterminskontrakter

Valutaterminskontrakter Valutaterminskontrakter Valutaterminskontrakter bliver mere og mere brugt indenfor landbruget. De kan både bruges til at afdække en valutarisiko, men også til at opnå en gevinst på en ændring i en given

Læs mere

Pokalturnering - Final4 afslutning og seedning

Pokalturnering - Final4 afslutning og seedning Pokalturnering - Final4 afslutning og seedning Afvikling af semifinaler/finaler som Final4 for damer og herrer Finaleproduktet for Pokalturneringen ønskes forbedret sportsligt, således semifinaler og finaler

Læs mere

Bekendtgørelse nr. 2 af 6. januar 1984 om rentetilskud til statsgaranterede studielån

Bekendtgørelse nr. 2 af 6. januar 1984 om rentetilskud til statsgaranterede studielån Bekendtgørelse nr. 2 af 6. januar 1984 om rentetilskud til statsgaranterede studielån Kapitel 1 Ansøgning og ansøgningsfrist Kapitel 2 Betingelser for rentetilskud Kapitel 3 Beregning af rentetilskud Kapitel

Læs mere

Vedtægter For foreningen Jægersborg Boldklub

Vedtægter For foreningen Jægersborg Boldklub Vedtægter For foreningen Jægersborg Boldklub 1 - Navn og tilhørsforhold 1.1 Foreningens navn er Jægersborg Boldklub 1.2 Jægersborg Boldklubs hjemsted er Gentofte kommune. 1.3 Foreningen er stiftet den

Læs mere

På nedenstående kortudsnit ses grundene, der er i udbud.

På nedenstående kortudsnit ses grundene, der er i udbud. Erhvervsgrund Katkjærvej En lavtliggende erhvervsgrund på Katkjærvej i Skive, sælges i udbud uden mindstepris men med byggepligt og normale udstykningsomkostninger og tilslutningsafgifter På nedenstående

Læs mere

INTERESSENTSKABSKONTRAKT

INTERESSENTSKABSKONTRAKT Eksempel interessentskabskontrakt INTERESSENTSKABSKONTRAKT vedrørende 1. Interessenterne 1.1 Mellem undertegnede og og i det følgende benævnt interessenterne er der den truffet aftale om at etablere fælles

Læs mere

09/02/2011 www.tvangsauktioner.dk Tvangsauktionsvilkår se 3 sidste sider 1/108

09/02/2011 www.tvangsauktioner.dk Tvangsauktionsvilkår se 3 sidste sider 1/108 www.tvangsauktioner.dk Tvangsauktionsvilkår se 3 sidste sider 1/108 www.tvangsauktioner.dk Tvangsauktionsvilkår se 3 sidste sider 2/108 www.tvangsauktioner.dk Tvangsauktionsvilkår se 3 sidste sider 3/108

Læs mere

Klagerne. København, den 26. oktober 2009 KENDELSE. ctr. statsaut. ejendomsmægler MDE Arne Blomstrøm Damgade 12 5610 Assens

Klagerne. København, den 26. oktober 2009 KENDELSE. ctr. statsaut. ejendomsmægler MDE Arne Blomstrøm Damgade 12 5610 Assens 1 København, den 26. oktober 2009 KENDELSE Klagerne ctr. statsaut. ejendomsmægler MDE Arne Blomstrøm Damgade 12 5610 Assens Sagen angår spørgsmålet, om indklagede har udarbejdet et fejlagtigt salgsbudget,

Læs mere

Retningslinjer for 7-kant Stævner

Retningslinjer for 7-kant Stævner Retningslinjer for 7-kant Stævner 2008-2009 Medlemmer er følgende foreninger: Kalundborg, Svebølle Hvidebæk, Føllenslev/Særslev, Gørlev, Årby og Rørby/Værslev og Raklev. For et år ad gangen skiftes foreningerne

Læs mere

Hjerteforeningens hovedvedtægter

Hjerteforeningens hovedvedtægter Hjerteforeningens hovedvedtægter Navn og hjemsted 1. Foreningens navn er Hjerteforeningen, Foreningen til hjertesygdommenes bekæmpelse. Foreningens hjemsted er København. Formål 2. Hjerteforeningens formål

Læs mere

DGI Nordjylland Petanque. Velkommen til Limfjordsturneringen.

DGI Nordjylland Petanque. Velkommen til Limfjordsturneringen. DGI Nordjylland Petanque Velkommen til Limfjordsturneringen 2016 www.dgi.dk 2 Velkommen til Limfjordsturneringen 2016 A: Beskrivelse af turneringen: Turneringens størrelse: Der er tilmeldt 150 hold til

Læs mere

VEDTÆGTER. Foreningens navn er grundejerforeningen Lille Sandbjerg". Dens CVR-nummer er Dens hjemsted er Rudersdal kommune.

VEDTÆGTER. Foreningens navn er grundejerforeningen Lille Sandbjerg. Dens CVR-nummer er Dens hjemsted er Rudersdal kommune. VEDTÆGTER ALMINDELIGE BESTEMMELSER 1. Foreningens navn er grundejerforeningen Lille Sandbjerg". Dens CVR-nummer er 36 17 24 52. Dens hjemsted er Rudersdal kommune. 2. Foreningens formål er at varetage

Læs mere

Unionshåndbog ORGANISATION

Unionshåndbog ORGANISATION Side nr.: 1 af 7 1 NAVN Unionens navn er Dansk Svæveflyver Union (DSvU). 2 HJEMSTED Dansk Svæveflyver Union's hjemsted er Herning. 3 FORMÅL Dansk Svæveflyver Union har til formål at fremme dansk svæveflyvning

Læs mere

Bestyrelsen for A/B Absalonsgade 24 stiller forslag om ændring af vedtægterne på baggrund af de vedtagne ændringer i ABF s standardvedtægt.

Bestyrelsen for A/B Absalonsgade 24 stiller forslag om ændring af vedtægterne på baggrund af de vedtagne ændringer i ABF s standardvedtægt. Bestyrelsen for A/B Absalonsgade 24 stiller forslag om ændring af vedtægterne på baggrund af de vedtagne ændringer i ABF s standardvedtægt. Følgende ændringer foreslåes til vedtagelse: Vedtægtens 3, stk.

Læs mere

Filtmåtter med de 120 hyppige ord

Filtmåtter med de 120 hyppige ord VEJLEDNING TIL Fodspor Filtmåtter med de 120 hyppige ord Med bogen På sporet af ordet fang tyven, opgaveæsken og app en På sporet af ordet, Turbo-ord, sækkekort, Læs Lydret bøgerne, gulvtæppet og filtmåtterne

Læs mere

Selvstyrets bekendtgørelse nr. 7 af 30. marts 2012 om forskudsregistrering, selvangivelse og skatternes afregning. Kapitel 1

Selvstyrets bekendtgørelse nr. 7 af 30. marts 2012 om forskudsregistrering, selvangivelse og skatternes afregning. Kapitel 1 Selvstyrets bekendtgørelse nr. 7 af 30. marts 2012 om forskudsregistrering, selvangivelse og skatternes afregning I henhold til 13, stk. 7 og 8, 14, stk. 1, 15, stk. 2, 17, stk. 1, 28, 42, stk. 2, 45,

Læs mere

Grundejerforeningen Nielsminde Syd VEDTÆGTER

Grundejerforeningen Nielsminde Syd VEDTÆGTER Grundejerforeningen Nielsminde Syd VEDTÆGTER www.plutonvej.dk Navn, hjemsted og formål: 1. Foreningens navn er "NIELSMINDE SYD". Foreningens hjemsted er Aalborg kommune under Retten i Aalborg, der er foreningens

Læs mere

Grundejerforeningen Højgårdstoften. Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN HØJGÅRDSTOFTEN

Grundejerforeningen Højgårdstoften. Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN HØJGÅRDSTOFTEN Grundejerforeningen Højgårdstoften Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN HØJGÅRDSTOFTEN 20. april 2010 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Højgårdstoften: Dens hjemsted er Høje-Taastrup Kommune. Nærværende

Læs mere

S A M E J E O V E R E N S K O M S T

S A M E J E O V E R E N S K O M S T Følgende er et eksempel på en aftale om sameje af en grund på hvilken senere ønskes opført en bolig. Eksemplet er ikke udtømmende og bør tilpasses den konkrete situation med professionel bistand. S A M

Læs mere

Inatsisartutlov nr. 46 af 23. november 2017 om ressourceafgift på grønlandsk fiskeri. Afgiftspligt

Inatsisartutlov nr. 46 af 23. november 2017 om ressourceafgift på grønlandsk fiskeri. Afgiftspligt Inatsisartutlov nr. 46 af 23. november 2017 om ressourceafgift på grønlandsk fiskeri Afgiftspligt 1. Efter bestemmelserne i denne inatsisartutlov skal virksomheder og personer med kvoter, licenser eller

Læs mere

Håndbog for stævner i KBU side 1 af 12 INDHOLD

Håndbog for stævner i KBU side 1 af 12 INDHOLD Håndbog for stævner i KBU side 1 af 12 INDHOLD Old Boys / Girls Stævner... 2 KBU Kredskamp... 4 KBU Åbningsstævne... 5 KM Indledende... 6 KM Single Finaler... 8 KM Mix... 9 KBU Cup Indledende... 10 KBU

Læs mere

Vedtægter for Forsikringsklubben for Officerer i Forsvaret

Vedtægter for Forsikringsklubben for Officerer i Forsvaret Vedtægter for Forsikringsklubben for Officerer i Forsvaret k194_203_17_11_vedtaegtsfolder.indd 1 23-05-2011 11:34:04 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Forsikringsklubben for Officerer i Forsvaret. Dens

Læs mere

http://192.168.1.217/www.nelostuote.fi/tanska/discoveryregler.html

http://192.168.1.217/www.nelostuote.fi/tanska/discoveryregler.html 1 / 10 25.6.2008 9:03 2 / 10 25.6.2008 9:03 Indhold 2 kort (spilleplader), 2 plastikfolier (benyttes til at lægge over kortet), 1 tjekometer, 28 tjekometer kort, 18 udrustningskort, 210 terræn brikker,

Læs mere

Unionen er medlem af Dansk Tennis Forbund - DTF og underlagt forbundets love og øvrige bestemmelser. Herunder også DTF s Code of Conduct.

Unionen er medlem af Dansk Tennis Forbund - DTF og underlagt forbundets love og øvrige bestemmelser. Herunder også DTF s Code of Conduct. Forslag til nye vedtægter JTU s Generalforsamling 10. marts 2015. I nedenstående er følgende ændringsforslag: Tekst fed og kursiv er tilføjelser til nuværende vedtægter. Tekst rød og kursiv er afsnit der

Læs mere

KENDELSE. Indklagede havde en andelslejlighed til salg, som klager var interesseret i at købe.

KENDELSE. Indklagede havde en andelslejlighed til salg, som klager var interesseret i at købe. 1 København, den 15. maj 2012 KENDELSE Klager ctr. Statsaut. ejendomsmægler MDE Maivi Herup Jagtvej 76 2200 København N Nævnet har modtaget klagen den 21. december 2011. Klagen angår spørgsmålet om, hvorvidt

Læs mere

Vedtægter for Skanderborg Rideklub

Vedtægter for Skanderborg Rideklub Vedtægter for Skanderborg Rideklub 1 Navn og Hjemsted Skanderborg Rideklub er stiftet den. 15. november 1966, og har hjemsted i Skanderborg kommune, på adressen Christiansmindevej 3, 8660 Skanderborg.

Læs mere

Reglement for Fyns Skak Unions Holdturnering

Reglement for Fyns Skak Unions Holdturnering Reglement for Fyns Skak Unions Holdturnering 1 Turneringens struktur Holdturneringen er en turnering arrangeret af Fyns Skak Union (FSU), i hvilken FSU's klubber er berettigede til at deltage med et eller

Læs mere

Personalehåndbogen bliver gennemgået hvert år af ledelsen, hvor der kan ske ændringer. Medarbejderne vil blive informeret om dette.

Personalehåndbogen bliver gennemgået hvert år af ledelsen, hvor der kan ske ændringer. Medarbejderne vil blive informeret om dette. Personalehåndbog 1 Indledning Denne personalehåndbog er tænkt som en hjælp for alle medarbejdere. Personalehåndbogen kan bruges som et opslagsværk, hvor man kan søge oplysninger om virksomheden, personalegoder

Læs mere

BORDTENNISREGLEMENT. 1. Formål. 2. Gyldighedsområde. 3. Turneringsform og - inddeling

BORDTENNISREGLEMENT. 1. Formål. 2. Gyldighedsområde. 3. Turneringsform og - inddeling BORDTENNISREGLEMENT 1. Formål 2. Gyldighedsområde 3. Turneringsform og - inddeling 3.1. Generelt 3.2. Turneringsformer 3.3. Aldersgrupper og rækker 3.4. Flere hold i samme række 4. Spillere 4.1. Holdturneringen

Læs mere

GENERELLE SALGSVILKÅR for Hjørring Kommunes salg af boliggrunde i 2014

GENERELLE SALGSVILKÅR for Hjørring Kommunes salg af boliggrunde i 2014 Hjørring Kommune GENERELLE SALGSVILKÅR for Hjørring Kommunes salg af boliggrunde i 2014 Indhold 1. Udbud 2. Reservation af grunde 3. Betalingsbetingelser 4. Tilslutningsbidrag 5. Salgsomkostninger 6. Afmærkning

Læs mere

LÆrerVeJLednIng til Skak I SkoLen det SkaL VÆre SJoVt at blive klogere! brug Låget på brættet materialer: Sådan kommer I I gang

LÆrerVeJLednIng til Skak I SkoLen det SkaL VÆre SJoVt at blive klogere! brug Låget på brættet materialer: Sådan kommer I I gang løber 3 point SKOLESKAK SKOLESKAK LÆRERVEJLEDNING til skak i skolen Det skal være sjovt at blive klogere! Dansk Skoleskak og Skolemælk har i samarbejde udviklet dette materiale for at skabe mere leg, læring

Læs mere

Voms Rev. 1.1. Knægt, Toqu. Konge, Voms 8

Voms Rev. 1.1. Knægt, Toqu. Konge, Voms 8 Generel rang: slår slår slår 3 Slår alt, men værdiløs i udspil. Knægt, Toqu, Giver to lus, når den slår Voms. Må ikke spilles ud før Voms en. Med mindre man har Voms. Konge, Voms, Giver én lus for et stik,

Læs mere