Christiansfeld Avis. Jernbanegade Christiansfeld Tlf Grundlagt 1924

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Christiansfeld Avis. Jernbanegade Christiansfeld Tlf Grundlagt 1924"

Transkript

1 1 Uge 48 Jernbanegade Christiansfeld Tlf Grundlagt Tirsdag / Onsdag den 28. / 29. november årgang Gudstjenester Søndag d. 3. december søndag i advent Aastrup...kl Aller...kl. 09. Bjerning...kl Brødremenigheden..kl. 17. Fjelstrup...kl Frørup...kl. 14. Hejls...kl Sussi Kristensen Hjerndrup...kl. 09. Anne Mie Skak Johanson Moltrup...kl. 16. Sommersted...kl Stepping...kl Taps...ingen Tyrstrup...kl Anne Mie Skak Johanson Vejstrup...kl. 16. Sussi Kristensen Vonsbæk...kl Hvad sker der i min kirke? Se side 2 er også på Vi pakker flotte gavekurve til enhver lejlighed... Vores åbningstider er: Mandag - fredag kl Lørdage: kl Prætoriustorvet 1 B Chr.feld Tlf Hastighedsregulering Indkaldelse til høring vedr. hastighedsregulering trafiksikkerhed ved Aller Friskole. Hvilken type hastighedsregulering skal vi have? Onsdag den 13/12 kl. 19. på Aller Friskole Vel mødt! UNO til spotpris Før 129,95 NU KUN 75 Begrænset antal Martensen s Boghandel Tlf boghandlen der har næsten alt B.D.M. Butikken fylder 34 år lørdag den 2. december 2017 Kig ind og få en god oplevelse! Vi har mange smukke gaveideer, f.eks. tørklæder, nisser, engle m.m. Vi har kaffe på kanden, og basunkoret kommer og spiller adventmusik kl Åbningstider i december: Man-fre. kl Lørdag d. 2. dec. kl Lørdag d. 9. dec. kl Lørdag d. 16. dec. kl Søndag d. 17. dec. kl Lørdag d. 23. dec. kl JUEL Optik Nielsen Nørregade 10 - Chr.feld Tlf HUSK at vi har åbent i denne uge: Fredag kl Lørdag kl Klinikken holder lukket pga. kursus fredag d. 1. december Der henvises til områdets øvrige læger. Læge Olga Abdi Museumsgade 1 Christiansfeld HUSK bestilling af røget ål til jul senest lørdag d. 2. december Favstrupvej 43 Tlf Christiansfeld Christiansfeld Pensionistforening Torsdag den 7. dec. kl. 14. i Seniorhuset Adventsfest Præst Anne Mie Skak Johanson kommer og underholder. Medl. 40, kr. og andre 60, kr. HUSK Juleturen på søndag den 3. december 2017 til Christinero Køb billetter senest fredag d. 1. december i butikken eller på webshoppen hos Juel Nielsen Optik-Ure-Guld-Sølv eller i butikken eller på webshoppen hos smuksakk - BDM Butikken Prætoriustorv 1 GAVER & GENBRUG Kom og se vores juleudstilling Annoncesponsor: Klip Dupont, Lindegade 56 Juletræsfest Spejderne og Stepping Frivillige Brandværn afholder juletræsfest søndag den 3. december 2017 kl på Brandstationen, Christiansfeldvej 3, hvor der kan købes gløgg og æbelskiver samt kaffe, øl og vand. Julemanden kommer og uddeler godteposer. I tilfælde af dårligt vejr, flyttes arrangementet ind i den opvarmede brandstation. Kom og vær med til at vække JULEMANDEN i Fjelstrup LØRDAG d. 2/12 17 kl. 14. på Fjelstrup Brandstation Æbleskiver og glögg m.m. Slikpose til børnene. Fjelstrup Spejder: Juledekorationer, neg og pyntegrønt. En hilsen til julemanden fra: Flexlakering Hverdage kl Lørdage kl

2 2 Bekendtgørelser Tagkær Begravelsesforretning v/jesper Andersen Kongensgade 9D 6070 Christiansfeld ISO91-certificeret Med mange års erfaring ordner vi alt vedr. begravelse og bisættelse for Christiansfeld og omegn. Tagkær - Christiansfeld Begravelsesforretning Tlf Din lokale bedemand siden 1908 Vi svarer også aften og weekend Tillykke Den 29/11-17 Bekendtgørelser bliver René 40 år Hilsen Flippertøsen Vor kære mor, svigermor, farmor og oldemor Katrine Nielsen * 1. juli 1932 er stille sovet ind Christiansfeld, den 25. november 2017 Børn, svigerbørn, børnebørn og oldebørn Bisættelsen finder sted fra Tyrstrup Kirke lørdag den 2. december kl. 14. Taksigelser En hjertens tak til alle der har tænkt på os, sendt sms, sendt blomster, givet krammer og bare været der i forbindelse med Bente Margrethe Pedersen sygdom og begravelse. En særlig tak til hjemmeplejen og hjemmesygeplejersken for jeres omsorg, jeres store hjælp til at passe Bente og hjælp til at vi kunne opfylde Bentes ønske om at få den sidste tid i hjemmet, det betød alt for Bente og for os. En hjertens tak til vores præst Henrik Vestergaard Jørgensen for hjemme besøg og en smuk begravelse. En stort tak til Jesper fra Tagkær bedemandsforetning, og Lægerne i Bjert for alt hjælpen. Erik og Charlotte, Lone og Benny Frørup - Hejls Hjerndrup - Stepping -Taps Tyrstrup - Vejstrup Kirkeåret - så vender vi bunken igen af sognepræst Annette Wiuf Christensen Nu går vi fra november til december. Så tager vi atter hul på advent og dermed et nyt kirkeår. Næsten en måned før kalenderåret begynder kirkeåret. Det kan synes underligt; men da julen ligger i slutningen af december, må vi have forventningen med, for at glæden kan bliver fuldkommen. Advent er forventningens tid. Forventning til jul og julens gave: Guds søn i krybben. Når vi begynder på et nyt kirkeår, er det som at vende bunken af tekster fra Bibelen og begynde forfra - eller i hvert fald næsten. Det er kun hvert andet år, vi hører de samme tekster bliver læst op i kirken; men indholdet er det samme. I løbet af året kommer vi rundt om det væsentlige - nemlig, at Gud sendte sin søn til jorden for at frelse os. At han døde og opstod for at give os liv og kærlighed. For mange lyder det kedeligt, at man vender bunken og begynder forfra - kan vi ikke finde på noget nyt? Det sjove er, at vi netop ved at følge årets gang og den udvikling, der er i teksterne, netop finder det nye og ser anderledes perspektiver på livet. Det er fuldstændig som kalenderåret. Ingen kan holde ud at fejre jul hele året, og vi er nødt til at hvile ovenpå sommeren, for ellers bliver vi tossede i hovedet. Vi elsker alle foråret; men hvis ikke blomsterne sætter frugt, så kommer vi ingen vegne. Vejstrup, Hejls, Taps Pastorat Søndag 3. december Højmesse kl i Hejls Kirke Sara Ross synger sole Adventsgudstjeneste kl. 16. i Vejstrup kirke. Luciaoptog ved elever fra Sjølund/Hejls skole. Kirkekorene medvirker. Alle er velkomne Kirkeåret begynder med forventningen til det særlige menneske, der skal komme. Det viser sig at være et lille barn. I januar og februar følger vi drengen Jesus i hans opvækst. Vi ser ham samle disciple og gøre mirakler. Til påske oplever vi det helt store drama med indtoget i Jerusalem, Jesu død på korset og den overraskende opstandelse. Det skal vi så fordøje i nogle uger til vi kommer til Kristi Himmelfartsdag, da Jesus forlader jorden. Så kommer Pinsen, hvor han sender sin ånd for at være med os alle dage. Derpå følger hele den lange sommer og efteråret, hvor kirken vokser under Helligåndens vejledning, hvor vi hører om, hvordan vi skal forholde os indtil den dag, da Jesus kommer igen. Og det er der, vi tager afsked med kirkeåret for så at vende bunken igen og begynde forfra på advent. Et helt år til at genhøre og på ny høre, hvad kirke og kristendom handler om for mig. Kom og vær med til Børnegudstjeneste i Hjerndrup kirke søndag den 10. december kl. 14 Julie, Kristine og Inger fra Børneklubben er der også. Når vi har været i kirke, går vi over i Sognegården, hvor vi får æbleskiver med sukker og marmelade, julesmåkager, saft, te og kaffe. Og vi hygger os i juleværkstederne. Alle er hjertelig velkomne. På gensyn i Hjerndrup Kirke og Sognegård Trine, Kirsten, Lissi, Bjarne og Mogens samt Maria, Anni og Per Frisør / Helse m.m. Fodbussen Marianne Hansen Driller fødderne? - Så har jeg behandlingen til dig! Jeg kan komme hjem til dig mandag, tirsdag eller onsdag. Du kan komme på klinikken torsdag og fredag. Tidsbestilling efter aftale på Jeg bor på Præstegårdsvej 1b, indgang fra Haderslevvej, lige ved siden af Hyggehjørnet Kom til infomøde på WeCa, Fdz Zoneterapeutskole om zoneterapeutuddannelsen den 4. december kl på Frørup Landevej 27, 6070 Christiansfeld Kom og mød undervisere. Nuværende elever. Info om Fdz foreningen. Prøv en behandling. Gennemgang af Zoneterapeutuddannelsen. Næste holdstart den 23. marts Tilmelding på eller Kongensgade 19, 6070 Christiansfeld Tlf JULE TILBUD Dameklip - 350,- inkl. vask og føn. Herreklip - 250,- inkl. vask og styling. Herreklip (maskine) - 150,- inkl. vask og styling. Børneklip under 12 år - 125,- Børneklip fra år - 175,- 20% på ALLE farvebehandlinger Tilbuddet gælder hele december

3 Tyrstrup Hyacinter Frivillig Pr. stk. 8, 4 s t k. Brandværn KUN har kørt til følgende: 20 Uge 46: Torsdag den 16. november kl : Færdselsuheld på motorvejen ved Hylkedal. 3 Store flotte julestjerner 3-5 blomster Kun 20 Stort jule-tag-selv-bord med alt hvad der skal være plus meget mere. inkl. 24./25. nov. & 1./2. dec. musik med 8./9. & 15./16. dec. Sjubiduo Husk bordbestilling på 325,- pr. ku vert tlf Koldingvej 51 Christiansfeld Blomster Gården v/ John Clausen Hjerndrupvej 10 Christiansfeld Hjerndrupvej Tlf Uge 47: Søndag den 26. november kl : ABA-Alarm. Juleshopping i Christiansfeld Det Gamle Apotek Martensens Boghandel Anemonen Meny Gittes Mode Tyrstrup Brød/ Honningkagehuset Juel Nielsen Sønderhave Sko Donslund Vine Smuksakk Nyt i Morgenstjernen Solidt legetøj til kreative børn Trælegetøj, samlesæt, musikinstrumenter og meget andet. Dansk Limousine Pr. 1/1 kg Nakkesteg 40 Skinkeschnitzler 2 kg Skinkekød i tern 2 kg G FRIT VAL Køb Julegave til børn eller børnebørn og nyd: (også med svesker) Møre højrebsbøffer ell. T-bone Gullash - Stroganoff eller Benløse fugle Mange kendte mærker. Hjemmelavede æbleskiver i Cafeen amanda-m K.P. Elbæk Butik Nørregade Shop Karibu OK Plus Blomstergården Pr. 1/1 kg Pr. 1/1 kg Pr. 1/1 kg Morgenstjernen Pr. 1/1 kg Åbningstider: Mandag - torsdag Fredag Lørdag Jernbanegade Christiansfeld Tlf.: mange andre gode tilbud i butikken Åbningstider: Torsdag og fredag: kl Lørdag: kl Favstrupvej Christiansfeld Tlf

4 4 Julemessen på Tørning Mølle Taksigelser 10 tak for venlig deltagelse ved Nis-Jørgen Bygvraa s bisættelse. Tak for alle besøg, blomster og hilsner. Lis Bygvraa og familie KØR SELV-FERIE MED Tak for opmærksomheden ved min mor og svigermor Karla Fredsted s bisættelse. Tak til hjemmeplejen, sygeplejersken, bedemanden og præsten. På familiens vegne Tove og Preben For 32. gang kan Tørning Mølle invitere til julemesse, hvor der fra 60 stande sælges kreativ husflidskunst, julepynt, gaveideer og alt hvad der hører julen til. Der er Vinsmagning, trædrejer, juledekorationer, marmelade, glaskunst, dukketøj, strømpenisser, knipling i glas, smykker af alle mulige materialer, vævet beklædning, malerier, fuglehuse, i virkeligheden kun et lille udpluk af de tusinder at ting man kan få til julen. Møllen, Laden og teltet på gårdspladsen summer og oser af julehygge, og på 1. sal i Møllen er der indrettet Kreativt Værksted, hvor børn og voksne kan få ideer til og fremstille julepynt og gaver. Standene udlodder gaver, som vindes på indgangsbilletten. Man kan også vinde vin ved at være med til at vælge den flotteste stand. Det hele starter med, at børnene kalder på julemanden, som har sovet godt øverst oppe i møllen siden sidste år, når han ikke lige sammen med 2 møllersvende har brugt tiden til at lave gaver. Når julemanden kigger frem i døren på toppen af Møllen, henter Falck ham ned med den store stigevogn, så han kan dele en god godtepose ud til alle de fremmødte børn, hvis ledsager har løst adgangsbillet til Julemessen. Børnene kan træffe julemanden under hele Julemessen, hvor han går og deler godter ud til børnene. I staldcafeen er der æbleskiver og gløgg som sædvanlig. I»FARS- BAR«fås varme drikke som Glüwein og mulighed for fadøl og grillpølser. Julemessen finder sted den 2. og 3. december 2017 fra kl. 10 til 16. Entre kr. 40 og børn under 15 år gratis adgang ifølge med voksen. Som læser af Tyrstrup Herreds Tidende/ får du dette specielle læsertilbud. Oplys rejsekoden THT ved bestilling så får du automatisk rabatprisen. Miniferie i Mols Bjerge 3 dage på hotel på Djursland Hotel Fuglsøcentret Hotellet ligger midt i Mols Bjerge, kun 1 kilometer fra Fuglsø Strand og med den flotteste udsigt over området, der for nylig er udnævnt til nationalpark. Landskabet omkring de danske bjerge, hvor bosætninger fra den tidligste stenalder sætter sit særpræg, fortæller nemlig historien om, hvordan Danmarks natur er blevet skabt helt tilbage i istiden. Ankomst Mandag-fredag frem til Jan: 4., 11., 18., 25. Feb: 8., 12., 13., 14., 15., 22. Mar: 1., 8., 9., 15. og valgfri Apr: 26., 27. Maj: Valgfri BESTILLING: Telefon eller Åbent hverdage kl Pr. person i dobbeltværelse 799,- Pris uden rejsekode 949,- 2 overnatninger 2 x morgenbuffet 2 x 2-retters middag/buffet Fri adgang til 9-hullers golfbane samt sportshaller med badmintonbaner m.m. Børnerabat 1 barn 0-5 år gratis. 2 børn 6-14 år ½ pris i tilst. værelse. Maks. 1 børneopredning pr. værelse. Opholdet inkl. kun slutrengøring. 3 overnatninger 1.149,- 4 overnatninger 1.449,- 5 overnatninger 1.699,- Teknisk arrangør: Husk rejsekode: THT Forbehold for tryk- og prisfejl samt udsolgt. Børnerabat ved 2 voksne. Ekspeditionsgebyr kr. 99,-. Afbestillingsforsikring kan tilkøbes. tillykke... Ønsker De at sende en personlig hilsen til venner/ familie, kan denne kupon indsendes/ indleveres til / Tyrstrup Herreds Tidende, Jernbanegade 1 (det gl. posthus) 6070 Chr.feld senest fredag middag. Annoncerne skal betales kontant. Pris (inkl. moms): 1 sp. annonce (max. 20 ord)... kr sp. annonce (max. 20 ord) m.»passende«foto... kr sp. annonce (max. 20 ord) m.»passende«foto... kr. 90. For hver påbegyndt 10 ord - kr. 10, ekstra. F.eks. 26 ord v/1 sp. annonce koster kr. 70,. Undertegnede ønsker at sende vedlagte hilsen: o 1 sp. uden foto o 1 sp. med foto o 2 sp. med foto Jernbanegade 1 (det gl. posthus) 6070 Christiansfeld Tlf Ansvarshavende redaktør: Helle W. Ravn Sats og montage: / Tyrstrup Herreds Tidende Tryk: Løhndorfs Trykcentral, Vojens KONTORTID: Mandag... kl Tirsdag... LUKKET Onsdag, torsdag og fredag... kl ANNONCE-INDLEVERING: Større annoncer: Hele, halve og kvarte sider samt annoncer med farve skal indleveres senest onsdag. Mindre annoncer kan nås torsdag og fredag. BEMÆRK: Kontoret er lukket hver tirsdag. /Tyrstrup Herreds Tidende påtager sig intet erstatningsansvar som følge af evt. trykfejl i annoncer og tekst. Bladet kan heller ikke påtage sig at dække udgifter som følge af forsinkelser i bladleverancen.

5 Dåbsservietter 5 En gruppe af frivillige damer i Anderup har strikket dåbsservietter til dåbsfamilierne i Stepping og Frørup. Familierne får servietten med hjem til minde om dåben. Der er mulighed for at familien selv kan brodere barnets navn på dåbsservietten og bruge den i det daglige. Sammen med lys og bibel er dåbsservietten er fint udgangspunkt for familien til en snak med barnet om dåben. Dejligt at de frivillige strikkedamer i Anderup har taget dette initiativ til glæde for sognenes dåbsfamilier. Kultur / Musik / Mad Keramikværkstedet har Juleåbent Søndag den 10. december kl Og som altid daglig efter aftale Find den særlige og unikke gave! Velkommen til julehygge og gløgg! De bedste julehilsner fra Susan Studio Keramik v/susan Lange Kystvejen 36, 61 Haderslev, tlf Hold din fest i Fjelstrup Forsamlingshuset -max. 1 gæster. Kr. 2.0 Klublokalet -max. 40 gæster. Kr. 1.5 Separate køkkener til hvert festlokale. Giv mig et ring jeg altid klar til at hjælpe dig med at få en god fest. Kontakt: Svenne Christensen Tlf.: Hjemmeside: fjelstruphallen.fjelstrup.dk Take Away Brødremenighedens Hotel Vi bestræber os fortsat på at lave god mad fra bunden. Nu gør vi det lettere for jer at sætte mad på bordet, på de travle dage Dansk bøf kr. 1,- med bløde løg, kartofler, sovs, bønner og gulerødder Stort stjerneskud - Ristet toast, stegt kr. 148,- og dampet rødspættefilet, rejer, røget laks og asparges Mørbradschnitzel kr. 125,- med stegte kartofler, ærter, smør sauce og citron Bestilles på telefon Mandag - lørdag fra kl (Der kan forekomme dage, hvor køkkenet må siger nej til Take Away) Lindegade 25 Prætoriustorvet - Christiansfeld Tlf Ville s Slagtehus/gårdbutik Ny livskvalitet - foredrag og forbøn ved Hans Berntsen Lørdag den 2. december kl. 14 på Udfordringen, Jernbanegade 1, 6070 Christiansfeld. Obs! Begrænset antal pladser i mødesalen. Ring eller og få et nummer, så du er sikker på at få en stol. Gratis adgang og forbøn. Åbent i caféen fra kl. 10. Kendt fra TV2 og DR. 35 års erfaring. Ny bog om Hans Berntsen Masser af beretninger fra helbredte efter forbøn. En opmuntrende bog, som viser, at miraklernes tid ikke er forbi - tværtimod! Af journalist Henri Nissen. 184 sider i FArVer indbundet Sædding Efterskole Kr. 2,- Udfordringens bøger & musik Gastropub Find os på Kirkegårdsallé 1 Tlf Ikke dyrere, men smukkere! Selskabslokaler op til 180 personer. Rekvirer venligst vore menuforslag. Vi har 27 dejlige HHHHværelser Venlig hilsen og på gensyn Annette og Torben Schulz Tyrstrup kro Tlf Husk du kan også læse avisen på: christiansfeld-avis.dk Hjemmelavet, nyrøget Hamburgerryg pr. 1/2 kg Hjemmelavet blodpølse pr. stk....10,- oksebryst eller tværreb frit valg - pr. 1/2 kg osso buco pr. 1/2 kg kærmøllebøffer af oksefilet 5 stk. - vægt ca. 1 kg...1,- skært oksekød til gullasch, stroganoff eller bankekød frit valg - 1 kg...65,- benløse fugle 1 kg - ca. 10 stk....65,- Åbningstider Torsdag...kl Fredag......kl Lørdag...kl Husk at bestille juleanden - den altid gode kvalitet pr. 1/2 kg julemedister eller almindelig medister frit valg - 1 kg...50,- ta`3 kg...130,- Hakket kalv & flæsk Svin eller oxe 8-12% 1 kg 50, TA 3 KG for...130,- Hakket oxe 3-6% 1 kg 60, TA 3 KG for...150,- Ægteskab er et lotteri, hvor mændene satser deres frihed og kvinderne deres lykke Ville s Slagtehus/gårdbutik Kær Møllevej 95, 6094 Hejls Tlf

6 6 Julefortællinger på Ehlers Samlingen Onsdag den 6. december kl. 19 Julens madtraditioner Hvorfor smager julen som den gør? Hør julemadens historie og kom på en rejse igennem julens mange smage. Smag på julen og prøv Luthendrank og gammeldags æbleskiver. Onsdag den 13. december kl. 19 Jul under særlige forhold Hør om julen i krigstider, fattige tider og særlige tider. Hvad gør jul til jul, og hvad gør man når julen ikke bliver som den plejer? Smag på krigsmarcipan og erstatningskaffe, og oplev jul under særlige forhold. Slotsgade Haderslev

7 7 Julemarked Kunst og håndværk på Slesvigske Vognsamling 9. og 10. december kl Simmerstedvej 1A 61 Haderslev

8 8 Fredericia Byorkester Dirigent Anne Cathrine Kielland Lund og Fredericia Byorkester i spidsen for 175 sangere og musikere i Brødremenighedens Kirke i Christiansfeld torsdag, den 30. november. Haderslev Lærerkor - hele koret efter opvarmning Dirigent Anne Cathrine Kielland Lund Der venter publikum en stor oplevelse i Brødremenighedens Kirke torsdag, den 30. november kl Da er ca. 175 sangere og musikere klar til at opføre det verdensberømte kor-orkesterværk, Johannes Brahms: Ein Deutsches Requiem. Det lokale Haderslev Lærerkor medvirker i det store sammensatte koncertkor. Fredericia Byorkester stiller med et stort orkester på 56 mand, og 2 dygtige, professionelle solister, Andreas Winther, baryton og Iben Silberg, sopran. Helt i front til at holde sammen på det hele står dirigenten Anne Cathrine Kielland Lund, der til daglig dirigerer Fredericia Byorkester og Vejle Symfoniorkester. Korene har øvet hver for sig hele efteråret, men også ved fælles prøver i Tøjhuset i Fredericia sammen med orkestret og solisterne. Efter de mange prøver med det meget svære og omfattende værk glæder alle sig nu til at møde publikum ved 4 koncerter. De to er i Trinitatis Kirke, Fredericia den 26. og den 28. november. Derefter drager alle den 30. november til Brødremenighedens Kirke i Christiansfeld. Der sluttes af søndag, den 3. december i Vejle Musikteater. Julens læsninger Der er adventsarrangement med julens læsninger i Vonsbæk Kirke søndag den 3. dec. kl Medlemmer af menigheden læser op, ved orglet sidder Vibeke Appel og Pernille Bennicke medvirker på fløjte. Mellem læsningerne synger Seniorkoret ved Aastrup og Vonsbæk Kirker et udpluk af julens salmer, under ledelse af organist Elsebeth Birkblad. Vikar for sognepræsten er Bente Bramming fra Ribe. Der er gratis entrè. Fjelstrup Skatklub Mandag den 13. november mødtes 17 personer til skat. Nr. 1: Keld Petersen med 2234 point. Nr. 2: Bruno Schmidt med 1754 point. Nr. 3: Arne Juhl med 1723 point. Nr. 4: Jørn B. Nielsen med 1536 point. Klubkassen fra Fuglsang fik Arne Gormsen m/946 point. Mandag den 20. november mødtes 17 personer til skat. Nr. 1. Bent Sørensen med 2187 point. Nr. 2. Vagn Clausen med 2168 point. Nr. 3. Helge Petz med 1784 point. Vin fik Keld Petersen med 854 point. Genforeningspladsen genåbnet efter gennemgribende renovering Vejret var bestemt ikke i det lune hjørne, da Genforeningspladsen i Christiansfeld blev genindviet lørdag den 18. november efter et halv års renoveringsarbejde. Men kolde tæer og dryppende næser kunne ikke ødelægge humøret hos de mange fremmødte. Borgmester Jørn Pedersen åbnede festligheder ved veloplagt at fortælle om pladsens åbning tilbage i 1935, altså 15 år efter at Sønderjyderne havde stemt sig tilbage til resten af Danmark. Ved den daværende lejlighed opstilledes stenmonumentet med englen, der fører en mor og hendes datter sammen - symbol på Danmark og Sønderjylland. Monumentet er nu blevet renoveret, og der er lagt ny stengrus på pladsens stier. Man har anlagt fire små pladser hver udstyret med et citat fra postkort sendt fra Christiansfeld over grænsen. Disse citater fortæller om livet som dansker i Tyskland før På pladsen blev der i sin tid plantet tre egetræer i forbindelse med runde kongelige fødselsdage, fortalte Jørn Pedersen som mente, at byrådet nok også vil plante et egetræ for Kong Frederiks den Tiende. Men indtil videre vil man nøjes med at opstille et nyt kunstværk næste år på pladsen. Venskabeligt drilleri mellem politikere Arkitekt Jørn Toft Jessen klippede den røde snor over flankeret af Jørn Pedersen og Asger Christensen Herefter tog daværende formand for teknikudvalget, Knud Erik Langhoff, over og han kunne ikke lade være med at drille Jørn Pedersen men kom selv galt afsted, da han begyndte at tale om renovering af genbrugspladsen til stor moro fra de fremmødte og ikke mindst Jørn Pedersen! Knud Erik Langhoff redegjorde for finansieringen af de omfattende renoveringsprojekter i honningkagebyen udført over de sidste år. Sidste projekt i rækken var Genforeningspladsen, der i mange år havde været en fugtig sump især i dens vestlige ende. Men det nye bassins kanter blev mere stejle end planlagt ved projektets afslutning. Det skyldtes at et underjordisk dræn under udgravningen havde vist sig at ligge langt dybere end forventet. Derfor har man besluttet at gøre kanter mindre stejle, fortalte landskabsarkitekt Thomas Thinghuus fra Kolding Kommune mig efter indvielsen. Kommunen prioritere Christiansfeld højt Til sidst i sin tale lovede Knud Erik Langhoff de fremmødte, at man også fremover vil have stor fokus på Christiansfeld og løbende sørge for at vedligeholde fortorve og gamle bygninger, hvis det skulle vise sig nødvendigt! Den røde snor klippes Arkitekt Jørn Toft Jessen fra Tegnestuen Mejeriet i Kolding blev herefter overgivet æren at klippe snoren foran stenmonumentet. Dette skete i fin stil i selskab med flere andre byrådsmedlemmer som Asger Christensen, Molle Lykke Nielsen, Jesper Elkjær og Tobias Kristian Jensen Jørgensen. Men herefter måtte alle hurtigt krybe i læ inde i det flotte, nye toilethus, da himlen pludselig åbnede sine sluser og sendte iskold regn ned over pladsen. Om livet i den tyske tid Inde i bygningens læ kunne man lytte til leder af Genbrugsmuseet, Kaj Nielsens foredrag om tilværelsen i Christiansfeld og opland mellem 1864 og Han fortalte blandt andet om det omfattende smugleri i begge retninger. Da prisen på en gris var lavere nord for grænsen, skete det, at man smuglede en gris sydpå gemt i en barnevogn. Men om det drejede sig om levende eller slagtede grise, blev ikke oplyst. Kaj Nielsen fortalte også om de tyskle toldere og grænsevagter, der ikke tog tingene så tungt - i hvert fald ikke før Første Verdenskrig, hvor der blev skudt efter de unge mænd, som deserterede fra krigen ved at snige sig over grænsen. Udover en lang række andre spændende tildragelser fra dengang, berettede Kaj Nielsen også om udnævnelsen af Christiansfeld til UNESCO kulturarvsby og om alt det, der gør byen specielt - herunder at man har en borgmester, der som den eneste i Danmark siger DU til dronningen! Af Lars Østergaard Jensen

9 9 Juletur til Christinero 1. søndag i advent Det er blevet en tradition, at mødes med venner og familie i vores hyggelige by, Honningkagebyen Christiansfeld, den 1. søndag i Advent, som jo i år er d.3. december. Her får vi både motion, frisk luft og en hyggelig sludder, mens vi traver turen (ca. 2 km) til skoven, Christinero. Børnene morer sig sammen med drillenisserne og de glæder sig alle til at møde Julemanden i skoven. - Det kan næsten ikke gå hurtigt nok. Undervejs vil der være en konkurrence for børn og vinderne vil blive udtrukket på dagen. I skoven hører vi musik, og vi varmer os med Gløg og æbleskiver. Julemanden har naturligvis rigtige godteposer med til børnene. Arkivfotos fra 2016 Inden mørket falder på, tænder vi lys i de mange lanterner (sidste år 5 stk.), som uddeles til deltagerne. Derefter går vi i samlet trop tilbage til Prætoriustorvet, hvor byens juletræ tændes. Det er rigtig flot at se de mange tændte lanterner bevæge sig i mørket. Kl. 17 er der mulighed for at deltage i»hosianna«- Gudstjenesten i Brødremenighedens Kirke. Vi starter fra Prætorius Torvet kl og er tilbage på Torvet kort før Alle er velkomne. - Tilmelding nødvendig. Billetter á kr. 40,- kan købes hos: Smuksakk og Juel Nielsen Optik i Christiansfeld. Arrangør: Christiansfeld Handelsstandsforening Landbrug / Hus / Have / Fritid m.m. Dødsboer & restdødsboer Opkøbes/ryddes Flytter De til mindre, kommer vi og henter resten. Vi rengør efter aftale. Tlf & er fusioneret Vores varesortiment og betalingssystem er udvidet Priserne forbliver på det samme niveau som før Bestilling kan også foregå via hjemmesiden eller Kontakt: Eller Mere info på: Butik: Punkt1 Haderslev Aut. varmepumpeforhandler Danmarkspumpen Panasonic Mitsubishi LG Få tilskud fra kr. Over 25 års erfaring Salg Reparation Tågerupvej Sommersted Tlf Containerservice Levering af: Sand Grus Sten Skærver Træflis Muldjord BAKKEGÅRDEN Tlf Smedearbejde - Rep. af traktor/maskiner Landbrug - Havemaskiner og Gyllepumper Entreprenørmaskiner Hydralikslanger Skift af bildæk og bremser på personbiler Aut. VVS installatør - olie/gas - stoker og halmfyr Vand/varme i stalde Vandrensning - vandledninger Døgnvagt Frørup Smed & Maskinforretning ApS Frørupvej Chr.feld Tlf Værktøj Hjælpemidler Smøreolie/fedt samt kedelslanger og VVS-dele RGENSEN AAGE JØRGENSEN VVS VVS A Grundlagt i 1946 i Kvalitet - Kvalitet i 3 generationer i 3 Vi laver alt indenfor VVS til PRIVATE ERHVERV LANDBRUG AAJ.DK Rydning/saltning af fortov i Christiansfeld Abonnementsordning til fast pris for hele vintersæsonen. 1.6,- kr. op til 30 meter fortov ELLER RING FOR TILBUD Tlf

10 10 Liberale Erhverv m.m. Praktiserende landinspektør Peder Boesen Stubbum Landevej Christiansfeld Tlf Kontakt jeres lokale GF-assurandør Nels Thorsgaard, Christiansfeld Bolig / Ejendomme m.m. Udlejes Midt i Christiansfeld by udlejes parcelhus på 115 m 2 (2 soveværelser) plus garage og have. Mdl. leje 7.0,- kr. plus forbrug. Dep. 21.0,- kr. Ingen husdyr. Henvendelse tlf / eller mail: Brødremenigheden Ledige lejligheder Henvendelse: Tlf KNUD SCHMIDT 2 lejligheder til leje»bakerstreet«stepping 4-vær. lejlighed i stueplan på 112 m 2 til leje fra 1. december Ingen husdyr - adgang til fælleshave og vaskekælder. Husleje kr. 5.2, + forbrug, inkl. fællesantenne (lille pakke). Depositum 3 mdr. husleje. 4-vær. lejlighed i 2 plan på 106 m 2 til leje fra 1. januar Ingen husdyr - adgang til fælleshave og vaskekælder. Husleje kr. 4.9, + forbrug, inkl. fællesantenne (lille pakke). Depositum 3 mdr. husleje. UDLEJET Tlf Telefon H Udlejes: Dejligt hus i Hjerndrup på 172 m 2, ny istandsat med carport og opbevaringsrum samt lille have. Henvendelse på tlf om eftermiddagen 2-værelses lejlighed H I centrum af Christiansfeld udlejes 2-værelses lejlighed på 49 m 2 med adgang til tagterrasse. Lejligheden indeholder: Køkken med vaskemaskine og spiseplads, stue med tv- og internet-stik, lyst soveværelse og pænt badeværelse. I gården er der cykelskur og fri parkering. Mdl. leje 3.950,-. Henv. til Chris på tlf Totalrenoveret lille lækker lejlighed udlejes Bestående af stue/ køkken, soveværelse samt toilet med bad. Lejligheden er i stueplan, uden trapper og særdeles velegnet til ældre. Beliggende på rolig gade i Christiansfeld. Vaskemaskine til rådighed. Husleje incl. forbrug kr ,. Depositum 3 mdr. husleje. Lejligheden er røgfri og der må ikke være husdyr. Henvendelse / Retshjælp Christiansfeld advokater tilbyder anonym, gratis retshjælp hver mandag kl på Christiansfeld Bibliotek Charlotte Szocska Mette H. Bindeballe Fotokopier Priser: A4 sort/hvid kr. 1,- A4 farve kr. 3,- A3 sort/hvid kr. 2,- A3 farve kr. 6,- Bolig / Hus / Have m.m. Gardiner og solafskærmning - også aften og weekend Hvis du vil KØBE eller SÆLGE SOMMERHUS Fra: TIL SALG Til: SOLGT i Sandersvig-, Hejlsminde- eller Grønninghoved-området Så henvend dig trygt til: Toldbodgade Toftlund Telefon års erfaring med køb & salg af sommerhuse Byggeprojekt Jernbanegade Opførelsen af de 3 huse på Jernbanegade er nu så fremskredet, at husene vil være klar til indflytning Et hus er allerede udlejet. Husenes areal er på cirka 140 m 2, med et tilhørende skur på cirka 10 m 2. Der er en sydvendt terrasse på 40 m 2. Dertil et fælles græsareal/have. Husene er bygget efter isoleringskrav 2020, med meget lavt energiforbrug. Henvendelse omkring besigtigelse, spørgsmål og eventuelt indgåelse af lejekontrakt, til telefon eller mail: til Anners Dahl Lørdag den 18. november kom julen til Hejls Først var der messe og hygge for små og store i Hejls Multihal. Der var boder, cafe, sliktombola, ølsmagning og leg for børnene på redskabsbanen. Kl. lidt i 16 kom julemanden forbi hallen, og sammen med ham gik alle børnene og deres forældre og bedsteforældre op til Dagli Brugsen, hvor børnene hængte deres julekugler med ønsker på juletræet. Derefter blev lyset på træet tændt, og vi dansede om juletræet. Til sidst fik børnene en flot slikpose, som var sponseret af byens erhvervsdrivende. Kl var der fælles julefrokost i hallen for 110 børn og voksne. Vi fik rigtig dejlig mad, som var lavet af frivillige hjælpere. Som noget nyt uddelte Hejls IF en pris til Årets Sportsnavn i Hejls efter indstilling fra byens borgere. Prisen gik til den unge speedwaykører Sam Jensen. Sam er 20 år og har i år vundet danmarksmesterskabet for U21-kørere. Det var en rigtig dejlig dag med mange hjælperne, som var med til at gennemføre alle aktiviteterne. Motor m.m. SPAR PENGE OPHUG - SPAR PENGE Brugte bildele fra nyere skadede vogne sælges. - Alle mærker! Garanti på alt! schmidt s autolager ApS Skamlingvejen 85 - Skartved 60 Kolding - Telefon ÅBEN: Daglig kl lørdag og søndag lukket. Miljøgodkendt til modtagelse af skrotbiler. PS CARS Dit værksted for fremtiden Åstorpvej 89. Åstorp Christiansfeld Vi reparerer alle bilmærker, nye som gamle. Gratis synstjek. 3 års garanti på alle nye reservedele Service Partner Tlf Værkstedet tilbyder også: Service og reparation af AirCondition (KMO Certificeret) Fejlfinding Klargøring til syn Forsikringsskader Aller Møllevej 2. Aller Service Partner Kontrolleres af:

11 Håndværkere m.m. Alt tømrer- og snedkerarbejde udføres Fjelstruprødvej 19 Fjelstrup 61 Haderslev Tlf Fax Biltlf Gas-/Oliefyrsservice 4 Kedeludskiftning 4 Gas, olie, eller biobrændsel 4 Fjernvarme 4 Badeværelser Kloak - Tilslutning - Reparation Din lokale kloakmester Rådgiver Uforbindende tilbud BAKKEGÅRDEN Tlf GARANTI PÅ KVALITET 11 ApS v/peter Hansen. Anderup Skovvej 66 Bjerndrup Christiansfeld Tlf En naturlig del af hverdagen Spar penge med intelligent installation Udskift din gamle fjernvarmeinstallation til en med intelligens Den er velegnet til anvendelse i alle enfamilieboliger og også til den store familie med ekstraordinært stort varmtvandsbehov til flere badeværelser og spa-bad. Redan Akva-Lux II FORDELE Fuldisoleret iht. DS 452, med markedets laveste varmetab Forberedt til lavtemperatur fjernvarme Udstyret med høje effektiv pladevarmeveksler KOLD veksler i tomgang - intet tomgangstab Brugsvandsregulator PTC2+P med integreret trykdierens og energisparefunktion Rør og veksler i rustfrit stål, samlinger med EPDM Kapacitet: op til 53 kw Minimal risiko for tilkalkning, ingen legionella Attraktiv finansiering - lav månedlig ydelse uden renter Fjernvarme Pris fra kr iht. standardinstallationen for fjernvarmevekslerse - se mere på aaj.dk AAGE JØRGENSEN VVS A/S Grundlagt i Kvalitet i 3 generationer RGENSEN VVS A/S Haderslev Kolding Vojens Vi er specialister og står for autoriseret arbejde

12 w års jubilæum Juletræer sælges på Seggelund Hovedvej 54 Hverdage fra kl Weekender fra kl Der er mulighed for at få træerne pakket i net og få spidset træet Tlf.: Mangler du advent- eller kalendergave Kig ind i et kreative d hjørne Kongensgade Christiansfeld Vi har mange håndlavede ting KOPI-PRISER: A4 sort/hvid kr. 1,- A4 farve kr. 3,- A3 sort/hvid kr. 2,- A3 farve kr. 6,- Jernbanegade Christiansfeld ADVENTS- OG JULETRÆS- HYGGE Søndag d. 3. december 2017 Vi starter i Frørup kirke kl. 14. Børneklubben medvirker med underholdning og sang, som de har lært i løbet af efteråret. De er dygtige og vil gerne vise deres talenter til rigtig mange. Efter gudstjenesten tager vi til Forsamlingshuset i Trekløverhallen, hvor vi skal danse rundt om det fint pyntede juletræet og lege. Vi serverer æbleskiver, gløgg, sodavand, kaffe og småkager. Vi vil også tro julemanden kommer, og han har lovet at fylde sin julesæk godt op. Så mød op og få en hyggelig juleeftermiddag. Pris 30,- kr. pr. person Frørup borger forening Frørup - Stepping menighedsråd TAPS.dk Taps Vandværk Desphenyl-cloridazon Sprøjtegiften som man brugte til bl.a. Roer og Rødbeder. Vi fik vandet undersøgt i septemper i år, men vil bare lige gøre vore forbrugere opmærksom på, at der IKKE er fundet noget i vandet. Analyserapporten kan ses på vores hjemmeside. Taps Vandværk Syng julen ind i Vonsbæk Kirke Julens læsninger Søndag den 3. december kl Medvirkende: Seniorkoret ved Aastrup og Vonsbæk Kirker under ledelse af organist Elsebeth Birkblad. Vibeke Appel ved orglet. Pernille Bennicke på fløjte. Vikar for sognepræsten er Bente Bramming fra Ribe. Medlemmer af menigheden læser op. Der er gratis entré.»højt fra træets grønne top «skal juleglansen stråle, derfor tændes juletræet på havnen i Hejlsminde søndag den 3. december kl I Forsamlingshuset deler julemanden poser ud til børnene, her kan de også lave en juledekoration Der kan købes gløgg og æbleskiver. HEJLSMINDE BORGERFORENING Husk bankospil kl. 19 Trompetisk Per Nielsen tildelt Ridderkorset Hendes Majestæt Dronningen har den 16. oktober tildelt trompetist Per Nielsen ridderkorset af Dannebrogordenen. Per Nielsen udtaler i den forbindelse, at han er både glad og stolt over den fine hædersbevisning. Per Nielsen er til daglig solo-trompetist i Sønderjyllands Symfoniorkester, men er desuden kendt for sine mange CD-udgivelser. Per starter d.26. november sin traditionelle julekoncert-turné Christmas Time Den bringer ham i år rundt til 18 forskellige byer i det ganske land. Fotograf Kasper Løjtved Forbrugervalg Bluekolding A/S Stem lokalt: Ole Juhl Sørensen Christiansfeld, nuværende og lokal forbruger rep. i Bluekolding Jeg har de sidste fire år, som forbruger rep. arbejdet med, at Chr.feld Vandværk blev i Bluekolding A/S regi, samt bygning af et nyt vandværk, hvor vi lige, har taget det første spadestik. I Bluekolding A/S, vil jeg arbejde for, at vi tænker innovativt, samt opfatter spildevandet som en ressource, og er ansvarlig for klima forbedringer. Gå derfor ind på og stem både i Bluekolding og Bluekolding Vand, hvis du får vand fra Chr.feld Vandværk. Dette gælder både ejer og lejere. Tak for din stemme. Tak for alle stemmerne både på partiet og ikke mindst de personlige. Det gav i alt 941 stemmer til partiet i Christiansfeld og 5656 i hele kommunen. Personlig fik jeg i hele kommunen 843 stemmer, og heraf blev de 669 sat på afstemningsstedet Cuben. DF beholdt nuværende kandidater i det nye byråd, og vi gik alle frem med personlige stemmer, på trods af stemme nedgang for partiet total. Søren Rasmussen fik i alt 1996, Kristina 788, Molle 843, og det giver placering på top 10 listen til os alle 3. Ved konstitueringen fik jeg flg. udvalgsposter: Økonomiudvalg, Næstformand i Plan og Bolig, medlem i Teknikudvalg, samt det nye lokaldemokratiudvalg. Herudover et par tillidsposter. TUSIND TAK for tilliden, og jeg vil fortsætte arbejdet til gavn for hele kommunen, men ikke mindst for det jeg kalder MIT LOKALOMRÅDE.

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Velkommen til Bøgeskovhus Side 4-7 Nyt fra aktivitetskoordinator Helle

Læs mere

Månedsprogram. Seniorhuset V.O.C. Februar Fællesskab og tid til snak

Månedsprogram. Seniorhuset V.O.C. Februar Fællesskab og tid til snak Månedsprogram Februar 2017 Seniorhuset V.O.C. Fællesskab og tid til snak Godt nytår Alle i Seniorhuset ønskes et godt og velsignet nytår. Et år hvor vi sammen fortsætter den udvikling der er i gang En

Læs mere

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2012/2013 i Tånum Forsamlingshus. Med et stigende medlemstal og en fantastik stor opbakning og interesse for at

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

Høst tid til taknemmelighed!

Høst tid til taknemmelighed! Tirsdag den 1. september 2017 1 Grundlagt i i 12 12 Jernbanegade 1 info@tht-ugeavis.dk Tlf. 7 56 1 33 Uddeles gratis til alle husstande i: Aller, Bjerning, Christiansfeld, Errested, Fjelstrup, Frørup,

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Se kalender på bagsiden!

Se kalender på bagsiden! LOKALbladet 2012-2013 Aktuelt nyt 2 Feldballe Hallen: Overdragelsesfest 13. 2 Feldstrup Revyen: Møde for nye aktive 3. 3 KulturKlubben: Fællesspisning - Fredagscafe - Julehygge 7. 4 : Juletræsfest 20.

Læs mere

for Lyne Sogn Januar 2014

for Lyne Sogn Januar 2014 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Januar 2014 Indhold: * Lyne kirke: Sang * Borgerforening: Generalforsamling * Vennekredsen: Sang & Musik * Familie & Fritid: Køkkenfri

Læs mere

Krejbjerg - Nyt September 2015

Krejbjerg - Nyt September 2015 Krejbjerg - Nyt September 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn HØSTFEST Lørdag, den 19. september kl. 19.00 holdes årets høstfest i Krejbjerg Forsamlingshus. I år prøver vi at gøre det på

Læs mere

Afslutning d. 31. marts 2014

Afslutning d. 31. marts 2014 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2014 30. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning d. 31. marts 2014 Vi mødes kl. 18.45 i Gimsing Sognegård, hvor vi holder Struer Folkedanserforening

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 11. Årgang nr. 60 jan. / feb. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen

Læs mere

for Lyne Sogn November 2015

for Lyne Sogn November 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn November 2015 Indhold: * Lyne Kirke: diverse, Arrangémenter * Lyne Friskole: Åben hus * Vennekredsen: Bankospil * Skulptur: *

Læs mere

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Julefrokosten den 11. december Caféens ugentlige menuer og alt om arrangementer og aktiviteter på Lokalcenteret kan ses på

Læs mere

November 2010. Vedlagt i dette nummer: Invitation til Juletur. Læs i dette nummer: Om Løvfaldstur Om Staldarbejdet. Side 1

November 2010. Vedlagt i dette nummer: Invitation til Juletur. Læs i dette nummer: Om Løvfaldstur Om Staldarbejdet. Side 1 November 2010 Læs i dette nummer: Om Løvfaldstur Om Staldarbejdet Vedlagt i dette nummer: Invitation til Juletur Side 1 Bestyrelsen i Kærby Landsbylaug: Formand: Næstformand: Lasse Hansen, Tina Jørgensen

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

Der kan findes mere om disse salmer og andre af Karstens salmer på http://karstensalmer.blogspot.dk

Der kan findes mere om disse salmer og andre af Karstens salmer på http://karstensalmer.blogspot.dk Der kan findes mere om disse salmer og andre af Karstens salmer på http://karstensalmer.blogspot.dk Mel.: Barn Jesus 1 Den første julenat på jord, da kongesønnen fødtes. En stjerne klar på himlen stor

Læs mere

FALKEPOSTEN. november

FALKEPOSTEN. november FALKEPOSTEN november 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Kirkeblad. Kirkelig vejviser. for Hjerm Sogn

Kirkeblad. Kirkelig vejviser. for Hjerm Sogn Kirkelig vejviser Sognepræst: Jonas Serner-Pedersen Kirkevej 9, 7560 Hjerm tlf. 97 46 41 14 mail: jjs@km.dk Menighedsrådsformand: Robert Stoltenberg Højgårdsparken 90, 7560 Hjerm tlf. 97 46 50 52 mail:

Læs mere

Nyhedsbrev fra klynge 2

Nyhedsbrev fra klynge 2 Nyhedsbrev fra klynge 2 Så blev det til det sidste nyhedsbrev i år 2014. Den har stået på masser af julehygge i december måned, hvilket nyhedsbrevet også bærer præg af. Der har været en fantastisk opbakning

Læs mere

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Årgang 7, nr. 11 November 2017 Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Nyt fra Centerlederen Så er nisserne flyttet ind Solstrålen har igennem nogen tid haft gang i nisserierne,

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr. 56 maj juni 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen udkommer

Læs mere

Sdr. Vium Nyt. Nr. 276 Sdr. Vium Sogneforeningen december 2014 / januar 2015. Med ønsket om en glædelig jul og et godt nytår.

Sdr. Vium Nyt. Nr. 276 Sdr. Vium Sogneforeningen december 2014 / januar 2015. Med ønsket om en glædelig jul og et godt nytår. Sdr. Vium Nyt Nr. 276 Sdr. Vium Sogneforeningen december 2014 / januar 2015 Med ønsket om en glædelig jul og et godt nytår. Næste nummer af Sdr. Vium Nyt udkommer 1. februar 2015 Emner skal være meddelt

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk

Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk Ugens højdepunkter Denne uge står den jo i festens tegn og med en spændende emneuge op til. Vi har hver morgen hørt gode historier om konger og desuden på de enkelte

Læs mere

Tro og ritualer i Folkekirken

Tro og ritualer i Folkekirken Tro og ritualer i Folkekirken 1) Kristendommen har været den største religion i Danmark i mere end tusind år. I løbet af de sidste 30 år er der sket en forandring med religion i det danske samfund, fordi

Læs mere

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn Oktober 2015. Indhold: * Vennekredsen: Foredrag. Til: Samtlige husstande kontorer butikker

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn Oktober 2015. Indhold: * Vennekredsen: Foredrag. Til: Samtlige husstande kontorer butikker Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Oktober 2015 Fra Indvielse af Byfornyelse Indhold: * Vennekredsen: Foredrag * Avisindsamling: Fortsætter * Ny Butik: Mormors ting

Læs mere

- Flæskesteg med brune og hvide kartofler, rødkål og surt. - Ris a la mande med kirsebærsovs.

- Flæskesteg med brune og hvide kartofler, rødkål og surt. - Ris a la mande med kirsebærsovs. November 2008 www.krejbjerg.dk Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Julefællesspisning Fredag 5. december kl. 19.00 Menuen er traditionen tro følgende: - Flæskesteg med brune og hvide kartofler,

Læs mere

Den 27. november, 1. søndag i advent, tænder vi juletræet ved forsamlingshuset og lysene på torvet.

Den 27. november, 1. søndag i advent, tænder vi juletræet ved forsamlingshuset og lysene på torvet. Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Så tænder vi træet November 2011 www.krejbjerg.dk Den 27. november, 1. søndag i advent, tænder vi juletræet ved forsamlingshuset og lysene på

Læs mere

Fuglebakken juni 2015

Fuglebakken juni 2015 Fuglebakken juni 2015 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Søndag den Mandag

Læs mere

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2015

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2015 Obbekær Forsamlingshus Formand Finn Vind 75 42 30 64 Kasserer Erik Bendtsen 51 58 60 39 Sekretær Bjarne Schmidt Philipp 22 96 55 55 Medlem Lis Thomsen 20 44 89 33 Medlem Bartina Swart 74 76 19 92 Udlejning

Læs mere

Bryndum og Vester Nebel kirker

Bryndum og Vester Nebel kirker og Vester Nebel kirker November - februar 2016/2017 Julens arrangementer i kirken - sang og musik - arrangementer for børn Julekoncert med Re-fresh Torsdag den 8. december kl. 19.00-20.00 i kirke Kom i

Læs mere

Flot hæder til Gunnar Lund

Flot hæder til Gunnar Lund Garder 4NR. 2004 OKT KVARTAL NytGarderforeningen for Fredericia og Omegn Flot hæder til Gunnar Lund På repræsentantskabsmødet i Kolding fik Gunnar overrakt De Danske Garderforeningern s Hæderstegn. Tillykke

Læs mere

UGEBREV nr. 18 uge 51 Årgang 6

UGEBREV nr. 18 uge 51 Årgang 6 UGEBREV nr. 18 uge 51 Årgang 6 Juleferie Så blev det lige pludselig juleferie igen efter en meget hyggelig og god december måned på friskolen. Vi har som sædvanligt været i kirke her til morgen, så vi

Læs mere

Sommerfest i Mellerup

Sommerfest i Mellerup Sommerfest i Mellerup på Fælleren 29. maj - 1. juni Randers Maskinfabrik A/S SLOTSGARTNEREN I/S Eriksvej 5B, 8960 Randers SØ Tlf: 86 43 56 15 Engros og firmaordninger Nyholmsvej 11-8930 Randers NØ Tlf.:

Læs mere

bbb Børnebiksen, December Ørbækvej 34, Svendborg, Bulen , Biksen , Banjen

bbb Børnebiksen, December Ørbækvej 34, Svendborg, Bulen , Biksen , Banjen bbb Børnebiksen, December 2012. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749. Nyt fra kontoret. Så nåede vi til årets sidste måned, nemlig december, som er fyldt med

Læs mere

Landsbynyt December 2011

Landsbynyt December 2011 Landsbynyt December 2011 Kære forældre Julen er forventningernes tid i hvert fald hos alle de børn, vi er sammen med hver dag i Sebber Landsbyordning. Forventning og glæde ser vi i deres ansigter, når

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Oktober Det er i år fredag, den 29. november kl

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Oktober Det er i år fredag, den 29. november kl Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Oktober 2013 Fællesspisning Fredag, den 25. oktober er der fællesspisning i forsamlingshuset kl. 18.30. Kortklubben som består af Kirsten Hundahl,

Læs mere

Efterår 2014. Lad os mødes... Tilbud til mennesker med hukommelsesproblemer, deres familie og venner. DemensNetværk Rudersdal og Rudersdal Kommune

Efterår 2014. Lad os mødes... Tilbud til mennesker med hukommelsesproblemer, deres familie og venner. DemensNetværk Rudersdal og Rudersdal Kommune Efterår 2014 Lad os mødes... Tilbud til mennesker med hukommelsesproblemer, deres familie og venner DemensNetværk Rudersdal og Rudersdal Kommune Lad os mødes I denne folder kan du læse om aktiviteter og

Læs mere

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk April 2009 Læs i dette nummer: Ny konstituering Ny hjemmeside mm. Arbejdsopgaver Tilskudsmuligheder Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk Side 1 Den nyvalgte bestyrelsen har på

Læs mere

50% Gratis synsprøve - gerne efter aftale Åbningstider: Man.-fre. 9.30-17.30 Service nær dig

50% Gratis synsprøve - gerne efter aftale Åbningstider: Man.-fre. 9.30-17.30 Service nær dig Tirsdag den 2. januar 206 Jernbanegade 600 Christiansfeld info@tht-ugeavis.dk www.tht-ugeavis.dk Uddeles gratis til alle husstande i: Aller, Bjerning, Christiansfeld, Errested, Fjelstrup, Frørup, Hejls,

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 12 December 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 12 December 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 12 December 2014 33. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Eftersyn af redningsveste Nytårsfest og kur Ergometer træning Massevis af aktiviteter i de

Læs mere

BAUNEPOSTEN. April & maj

BAUNEPOSTEN. April & maj BAUNEPOSTEN April & maj 2015 Redaktionen Henriette Tranberg..40 24 99 80 Mail: htr@ltk.dk Karin Andersen 40 24 99 70 Mail: kaan@ltk.dk Indlæg til Bauneposten, løsning på krydsord og lign. kan afleveres

Læs mere

Program for efteråret 2015

Program for efteråret 2015 Program for efteråret 2015 Indre Mission i Birkerød Velkommen til efterårets møder i Ansgar I løbet af efterårets program for tirsdagsmøderne berører vi forskellige aspekter ved livet med Gud. Formen er

Læs mere

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Indhold: * Forsamlingshuset: Ekstraordinær generalforsamling * LYNE krocket

Læs mere

SFO NYT DECEMBER 2011

SFO NYT DECEMBER 2011 SFO NYT DECEMBER 2011 FÆLLES Spilledagen mod Ravn á Rock Endelig kom dagen, hvor dysten skulle stå mod Ravn á Rock. Deltagerne i alle 4 discipliner (skak, backgammon, bordfodbold og bordtennis) var spændte,

Læs mere

Program for Landdistrikternes Uge

Program for Landdistrikternes Uge Program for Landdistrikternes Uge For 16. gang afholdes i Sønderho Landdistrikternes Uge 11. til 18. oktober 2015 Søndag d. 11. oktober. Kl. 9.30: Gudstjeneste i Sønderho Kirke. Arrangør: Nordby og Sønderho

Læs mere

for Lyne Sogn Marts 2014

for Lyne Sogn Marts 2014 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Marts 2014 Indhold: * Avisindsamling: * Konfirmationer i 2015 & 2016 * Vennekredsen: Foredrag * Familie & Fritid: Køkkenfri aften

Læs mere

Nyt fra Skovgården Maj 2016

Nyt fra Skovgården Maj 2016 Nyt fra Skovgården Maj 2016 Aktivitetscentret Skovgården Skovgården 1, 3500 Værløse www.skovgaarden.furesoe.dk tlf. 7235 5800 Centerleder: Merete Harrig Mail: mlh@furesoe.dk Åbningstider: Centret Receptionen,

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Årsplan. Denne mappe indeholder en kalender med oversigt over lukkedage, ferier, arbejdsweekend, sommerfest, forældremøde og julefest.

Årsplan. Denne mappe indeholder en kalender med oversigt over lukkedage, ferier, arbejdsweekend, sommerfest, forældremøde og julefest. Årsplan 2014 Denne mappe indeholder en kalender med oversigt over lukkedage, ferier, arbejdsweekend, sommerfest, forældremøde og julefest. Ligeledes har vi vedlagt sedler med svarblanketter til ovenstående

Læs mere

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk FAKTOR 29 Side 1 FAKTOR 29 Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk Side 2 FAKTOR 29 RART AT VIDE OM AKTIVITETSHUSET: Åbningstider i værestedet: Tirsdag

Læs mere

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program:

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kl. 14.00 Kaffe og kage kan købes i Onsdagsklubbens store kaffebod. Kl. 14.30 Aktiviteter:

Læs mere

Peters Jul. Jul som i gamle dage... i Ribe. Se hele programmet for julen 2013 på www.petersjuliribe.dk

Peters Jul. Jul som i gamle dage... i Ribe. Se hele programmet for julen 2013 på www.petersjuliribe.dk Peters Jul i Ribe Jul som i gamle dage... Se hele programmet for julen 2013 på www.petersjuliribe.dk Det er indledningen til bogen Peters Jul, som handler om familien Krohns jul og traditioner i 1850 erne.

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 16. december 2016 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 887 Næste uge: Mærkedag: 02. januar 03. januar 06. januar Fri Spireloppen åben I skole igen Lærermøde Civilt bestyrelsesmøde 17. december 22.

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN DECEMBER - JANUAR Søndag den 17. december kl. 10.30, 3. søndag i advent Højmesse ved Poul Martin Langdahl. (Søndagens tekst: Luk 1,67-80). Søndag den 24. december, JULEAFTEN Julegudstjeneste

Læs mere

ARENDSE NYT September 2016

ARENDSE NYT September 2016 ARENDSE NYT September 2016 Indholdsfortegnelse September 2016 Forside Indholdsfortegnelse Julen nærmer sig Billeder fra Tivoli Velkommen Referat af Beboermøde Sommerliv Konkurrence Vinder af konkurrencen

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015 META Nyhedsbrev uge 10 2015 Dagene er blevet lysere og længere og vi glæder os til foråret, vel vidende at der sagtens kan komme meget mere vinter i marts måned. Vintergækkene står nu i fuldt flor, og

Læs mere

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn september til november 2006 Adresser: Sognepræst: David J. Kessel, Strandvej 8, Egernsund, tlf.: 74442658, e-mail: djk@km.dk Menighedsrådsformand: Margit Kristensen,

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 49 2014

Nyhedsbrev. uge 49 2014 Nyhedsbrev uge 49 2014 Så blev det december, der er ingen sne men vejret er blevet koldere, og den første nattefrost har vist sig. Jeg er sikker på, at en del af os håber der kommer lidt sne, mens andre

Læs mere

Hovergården JUNI 2017

Hovergården JUNI 2017 Hovergården JUNI 2017 Pinsebrunch Torsdag den 1. juni kl. 10.30 12.00 Café Oasen Aage Ernstsen spiller på klaveret Pris 62.50 kr. Tilmelding i Café Oasen senest tirsdag den 30. maj eller tlf. nr. 3038

Læs mere

DEN KNU. November. Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 38. Årgang Nr. 384. Ølstykke. Sct. Georgs Gildet. Side 1

DEN KNU. November. Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 38. Årgang Nr. 384. Ølstykke. Sct. Georgs Gildet. Side 1 KNU November DEN 2015 Sct. Georgs Gildet Ølstykke Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 38. Årgang Nr. 384 Side 1 Kaj Normann Andersen Anne-Grete Langgaard Annie Andersen Ove Søtofte 10 November 22. November 22.

Læs mere

Torslunde Sogn & Kirke

Torslunde Sogn & Kirke Juni GUDSTJENESTER Torslunde Ishøj Vejleå Dato kl. 4/06 10 C. B. Petersen A. Bækgaard A. Gyldenkærne 5/06 10 C. B. Petersen Lukket V. Ahle 11/06 10 A. Gyldenkærne Lukket S. Nielsen 18/06 10 C. B. Petersen

Læs mere

Kære beboere, pårørende og personale

Kære beboere, pårørende og personale Kære beboere, pårørende og personale Violhuset har fået et flot akvarium, og der ventes allerede familieforøgelse Holbergcentrets månedsnyt for november 2014 Kære beboere, pårørende og personale November

Læs mere

Den 8. blev der holdt julebanko, som var årets sidste bankospil. Der var stort fremmøde, og som altid havde Bodil sørget for fine præmier.

Den 8. blev der holdt julebanko, som var årets sidste bankospil. Der var stort fremmøde, og som altid havde Bodil sørget for fine præmier. Den 1. december blev julemåneden sat i gang med gudstjeneste om formiddagen, og om eftermiddagen tog vi hul på vores julekalender Matador, som vi skulle se et afsnit af hver dag i december. Med Matador

Læs mere

TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV

TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV Tagensbo kirke Landsdommervej 35 2400 NV telefon 3581 1977 mail: kest@km.dk Tak for det gamle år - vi glæder os til 2015 sammen med jer! Læs længere nede om årets første brunchandagt,

Læs mere

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Kan du løse Soduko? Sæt tallene fra 1-9 ind vandret og lodret. Svært? spørg din far og mor eller din pædagog Kære forældre Vedr. pasning

Læs mere

HusAvisen. Årgang 2, nummer 3 JULEMARKED

HusAvisen. Årgang 2, nummer 3 JULEMARKED HusAvisen Årgang 2, nummer 3 JULEMARKED Bydelshusets julemarked er allerede blevet en fast tradition. I år bliver julemarkedet den 27. november kl. 11.00-16.00. På julemarkedet er der boder, hvor beboere

Læs mere

ARRILD NYT. Infobrevet. No. 1. - 4. kvartal 2011. Husk løbende at tjekke arrild.infoland.dk for seneste nyt

ARRILD NYT. Infobrevet. No. 1. - 4. kvartal 2011. Husk løbende at tjekke arrild.infoland.dk for seneste nyt ARRILD NYT Infobrevet No. 1. - 4. kvartal 2011 Husk løbende at tjekke arrild.infoland.dk for seneste nyt Nyt infobrev til alle i Arrild sogn Som et nyt tiltag i Arrild sogn, vil støtteforeningen for Arrild

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand:

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand: VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2015 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

ARENDSE NYT Januar 2017

ARENDSE NYT  Januar 2017 ARENDSE NYT Januar 2017 Indholdsfortegnelse Januar 2017 Forside Indholdsfortegnelse En lille jule hilsen Velkommen Sidste tanke Ny Fodterapeut Referat af Beboermøde Ann Jensen Konkurrence Vinder af konkurrencen

Læs mere

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag FALKEPOSTEN Juli 2015 F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur

Læs mere

Bøgen. Nr. 20 Januar Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 20 Januar Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 20 Januar 2017. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Nytårskoncert - ændring Side 5-6 Nyt fra aktivitetskoordinator Helle

Læs mere

26. Årgang. Maj Juni Juli. Fødselsdage: Maj. Tillykke. Tillykke. Juni. Juli. Anne Sofie 14.07

26. Årgang. Maj Juni Juli. Fødselsdage: Maj. Tillykke. Tillykke. Juni. Juli. Anne Sofie 14.07 26 Årgang 2010 Maj Juni Juli Fødselsdage: Maj Heidi Kasper Nicholai Anders D 0605 1305 1405 2405 Juni Jørn Christian Anders R Tobias Sebastian 1206 1406 1606 2306 2706 Juli Kristian 1207 Anne Sofie 1407

Læs mere

FERIELUKKET uge 7 Mandag den 13/ Mandag den 20/2-17 (begge dage inkl.)

FERIELUKKET uge 7 Mandag den 13/ Mandag den 20/2-17 (begge dage inkl.) Tirsdag den 7. februar 2017 1 Jernbanegade 1 6070 info@tht-ugeavis.dk www.tht-ugeavis.dk Uddeles gratis til alle husstande i: Aller, Bjerning,, Errested, Fjelstrup, Frørup, Hejls, Hejlsminde, Hjerndrup,

Læs mere

ØSTENVINDEN. Børneby Øster s blad til og fra børn, forældre og personale

ØSTENVINDEN. Børneby Øster s blad til og fra børn, forældre og personale ØSTENVINDEN Børneby Øster s blad til og fra børn, forældre og personale Nyt fra ledelsen Kære alle i Børneby Øster. Nu hvor året er ved at gå på hæld, er det tid til at skue tilbage på endnu et år med

Læs mere

Sognebladet. www.tas-pastorat.dk. Juni - Juli - August 2015. Konfirmander på tur.

Sognebladet. www.tas-pastorat.dk. Juni - Juli - August 2015. Konfirmander på tur. Juni - Juli - August 2015 Sognebladet Tødsø - Alsted - Sdr. Dråby Pastorat Inde i bladet: Præstens side 2 Konfirmandindskrivning 2016 3 Sogneudflugt 4 Kirkeskibe 5 Nyt fra beboerforeningerne 6 Adresser

Læs mere

FALKEPOSTEN. December

FALKEPOSTEN. December FALKEPOSTEN December 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G.

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. i Kølkær 3. juni - 7. juni 2014 KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. og I. Velkommen til endnu en byfest i Kølkær. Landsby med vilje. Tirsdag den 3. juni 2014 Byfesten starter med fællesspisning i hallens cafeteria.

Læs mere

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 Bestyrelsen Formand: Jytte Holt Nielsen, Bornholmsvej 8, 7400 Herning Tlf 20714010 j-k-hansen@mail.dk Kasserer: John F. Nielsen, jagtvej 10, 7400 Herning Tlf. 97118541 60738720

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 4/2014. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 4/2014. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 4/2014 Læs inde i bladet: INVITATION TIL JULEBANKO FLERE FESTLIGHEDER AFHOLDT SEJLSÆSON AFSLUTTET 1 SØRUP HAVNS BÅDELAV Lindevej 2 3480 Fredensborg

Læs mere

UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS FEBRUAR 2013. Det nye beboerråd består af: Sidse, Stine og Richard.

UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS FEBRUAR 2013. Det nye beboerråd består af: Sidse, Stine og Richard. UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS FEBRUAR 2013 KOLLEGIE NYT Det nye beboerråd består af: Sidse, Stine og Richard. VIGTIGT: Kollegienyt kan endvidere ses på vores hjemmeside www.fredericiah.dk Ansvarshavende:

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER:

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER: AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

Kløverbladet December 2006

Kløverbladet December 2006 Kløverbladet December 2006 1 Indholdsfortegnelse: Side 3: Fra Ledergruppen og Administrationen Side 4: Huset i december Side 5: Huset i december Side 6: Tillykke Side 7: Tillykke Side 8: Dødsfald -Velkommen

Læs mere

Tånum Forsamlingshus

Tånum Forsamlingshus Program for 2015/16 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Side 1 33 Handicap Toiletgangen Side 2 Velkommen til 2015/2016 i Tånum Forsamlingshus. Med de nye gulve, væg og loftbeklædning

Læs mere

Arrangementer og åbningstider i perioden 12. 28. februar

Arrangementer og åbningstider i perioden 12. 28. februar Arrangementer og åbningstider i perioden 12. 28. februar Alle dage fra den 8. til og med den 23. februar For store som små bliv kunstner for en dag, og mal dit eget billede hos billedkunstner Margit Rasmussen,

Læs mere

for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold:

for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold: Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold: Lyne Kirke/Vennekredsen: Per Nielsen Lyne Kirke: Nytårsgudstjeneste, Menighedsmøde Sdr. Bork Kirke: Sangaften

Læs mere

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere )

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere ) Vi havde lejet et sommerhus på Gammelby Møllevej 57, men vi skulle først hente nøglerne i en Dagli' Brugsen i Børkop. Det kunne vi desværre først gøre fra kl.16.00. Herefter kunne vi endelig sætte GPSen

Læs mere

Aktiviteter November 2015

Aktiviteter November 2015 Aktiviteter November 2015 Thulebakken Thulebakken 6 9000 Aalborg Tlf: 9931 5339 Åbningstid Mandag til torsdag fra kl. 9.00 15.45 Velkommen til Aktivitetscentret Thulebakken! Aktivitetscentret på Thulebakken

Læs mere

nyt Juleoptog i Lunde. Aktivitetskalender for sognets beboere November 2010

nyt Juleoptog i Lunde. Aktivitetskalender for sognets beboere November 2010 nyt Aktivitetskalender for sognets beboere Juleoptog i Lunde. November 2010 Hej alle børn og voksne! Så har vi igen haft kontakt til julemanden, og han har bekræftet, at han igen i år lægger vejen forbi

Læs mere

AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn November 2014

AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn November 2014 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn November 2014 Indhold: Vennekredsen: Bankospil Borgerforeningen: Opråb Friskolen: Ny legeplads Friskolen: Åben skole Lyne Brugs:

Læs mere

Indholdsfortegnelse April 2016

Indholdsfortegnelse April 2016 ARENDSE NYT 2016 Indholdsfortegnelse April 2016 Forside Indholdsfortegnelse Referat af Beboermøde Invitation til Pårørendeaften Konkurrence Vinder af konkurrencen Fødselsdage i april 2016 Tur med bussen

Læs mere

1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 26. ÅRGANG NUMMER 11 DECEMBER 2009 FÆLLESGILDEMØDE 1. OG 2. GILDE

1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 26. ÅRGANG NUMMER 11 DECEMBER 2009 FÆLLESGILDEMØDE 1. OG 2. GILDE S c h a n d t o r p 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 26. ÅRGANG NUMMER 11 DECEMBER 2009 FÆLLESGILDEMØDE 1. OG 2. GILDE MANDAG DEN 1. FEBRUAR 2010 KL 19.00 OBS! NY DATO! I KIRKECENTERET, BANEGÅRDSVEJ

Læs mere

Nyt fra Skovgården December 2015

Nyt fra Skovgården December 2015 Nyt fra Skovgården December 2015 Aktivitetscentret Skovgården Skovgården 1, 3500 Værløse www.skovgaarden.furesoe.dk Centerleder: Merete Harrig tlf. 7235 5800 tlf. 7235 5803 Åbningstider: Centret Receptionen,

Læs mere

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 1. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/12-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, 23869786,

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 1. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/12-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, 23869786, Næste Aadum Nyt udkommer i uge 1. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/12-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, 23869786, djvestergaard@bbsyd.dk Aadum Husholdningsforening Syng julen

Læs mere

Sommerfest. Lørdag aften Jubilæumsfest med spisning, musik og dans for de voksne. 8. og 9. august 2014 som tiden går. Jubilæums Olympiade

Sommerfest. Lørdag aften Jubilæumsfest med spisning, musik og dans for de voksne. 8. og 9. august 2014 som tiden går. Jubilæums Olympiade SVIFs Jubilæums Sommerfest 8. og 9. august 2014 som tiden går 1964 1964 Jubilæums Olympiade Lørdag aften Jubilæumsfest med spisning, musik og dans for de voksne Lørdag kl. 13.00 arrangeret af SVIFs udvalg

Læs mere