BILAG 1 VEDTÆGTER SYDØSTJYLLANDS BRANDVÆSEN I/S

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "BILAG 1 VEDTÆGTER SYDØSTJYLLANDS BRANDVÆSEN I/S"

Transkript

1 BILAG 1 VEDTÆGTER SYDØSTJYLLANDS BRANDVÆSEN I/S

2 1. NAVN, SELSKABSFORM, HJEMSTED 1.1 Beredskabssamarbejdets navn er Sydøstjyllands Brandvæsen I/S (herefter "interessentskabet"). 1.2 Interessentskabet er et kommunalt fællesskab omfattet af 60 i lov om kommunernes styrelse. 1.3 Interessentskabets hjemsted er Horsens Kommune, der også er administrationskommune for interessentskabet. 2. INTERESSENTER 2.1 Interessenterne i interessentskabet er Hedensted Kommune og Horsens Kommune (herefter "interessenterne"). 3. BAGGRUND OG FORMÅL 3.1 KL og regeringen har i aftalen om kommunernes økonomi for 2015 besluttet, at de kommunale beredskaber skal samordnes i op til 20 tværkommunale beredskabsenheder inden 1. januar Interessenterne har på den baggrund besluttet at etablere interessentskabet, der med virkning fra 1. januar 2016 har ansvaret for udførelsen af beredskabsopgaverne i interessenternes geografiske område. 3.3 Interessentskabet skal varetage opgaverne på højt beredskabsfagligt niveau med fokus på at sikre et effektivt operativt beredskab og på et smidigt samarbejde med interessenterne, borgere og virksomheder. 3.4 Interessenterne fastlægger i fællesskab en overordnet strategi for interessentskabet. 4. EJERFORDELING 4.1 Interessentskabet ejes af Hedensted Kommune med 38 pct., og Horsens Kommune med 62 pct. 4.2 Ejerandelene er fastsat ud fra interessenternes budgetterede udgifter for 2015 til brandslukning og øvrige opgaver, der skal varetages gennem interessentskabet. En oversigt over de budgetterede udgifter fremgår af bilag 1a. 5. OPGAVER 5.1 Interessentskabets formål er sikre brandslukning i interessenternes geografiske område gennem kontrakter med interessenterne eller andre aktører, samt at udarbejde udkast til en fælles risikobaseret dimensionering inden for interessentskabets område. 5.2 Interessentskabet har endvidere ansvaret for at udføre opgaver efter beredskabslovens samt opgaver efter fyrværkeriloven, lov om sikringsrum og bekendtgørelse om brandværnsforanstaltninger for skorstene og ildsteder, herunder myndighedsopgaver i det omfang lovgivningen giver mulighed herfor.

3 5.3 Interessentskabet kan herudover varetage sideordnede aktiviteter for interessenterne og andre aktører i det omfang, der er hjemmel hertil i lovgivningen, herunder i retsgrundsætningerne om kommunalfuldmagten. 5.4 Der indgås særskilte aftaler mellem på den ene side interessentskabet og på den anden side hver interessent eller anden aktør om interessentskabets varetagelse af opgaver, jf. pkt KAPITAL OG OMKOSTNINGSFORDELING 6.1 Interessentskabets kapitalgrundlag består af et engangsindskud af materiel mv. fra hver interessent. En oversigt over materiel fremgår af bilag 1b, og åbningsbalancen for interessentskabet er vedlagt som bilag 1c. 6.2 Interessenterne er ikke forpligtede til at foretage yderligere kapitalindskud i interessentskabet. 6.3 Interessentskabets årlige udgifter til at varetage opgaverne i pkt. 5.1 og 5.2 dækkes af interessenterne i forhold ejerfordelingen, jf. pkt Interessenterne kan ændre fordelingsnøglen i pkt. 6.3 på betingelse af, at den nye fordelingsnøgle er fastsat på baggrund af saglige og objektive kriterier, og at fordelingsnøglen samlet set afspejler interessenternes individuelle ressourcetræk på interessentskabet. 6.5 En ændring af fordelingsnøglen skal vedtages af begge interessenters kommunalbestyrelser. Den godkendte fordelingsnøgle vedlægges som et nyt bilag til disse vedtægter. 6.6 Interessentskabets omkostninger til at udføre opgaver som anført i pkt. 5.3 afholdes af den, opgaven udføres for. 6.7 Interessentskabet drives, så der ikke oparbejdes over- eller underskud. Denne bestemmelse er ikke til hinder for at henlægge midler til planlagte investeringer. 7. HÆFTELSESFORHOLD MV. 7.1 Interessenterne hæfter direkte, ubegrænset og solidarisk i forhold til tredjemand. 7.2 I det indbyrdes forhold mellem interessenterne hæfter hver interessent i henhold til fordelingsnøglen, jf. pkt. 6.3 og 6.4, på det tidspunkt, hvor kravet opstod. 7.3 Interessentskabets låntagning og garantistillelse belaster interessenternes låneramme forholdsmæssigt i forhold til interessenternes respektive ejerandele, jf. pkt FORELÆGGELSE AF BESLUTNINGER FOR INTERESSENTERNE 8.1 Bestyrelsen, jf. pkt. 9, forelægger følgende sager for interessenterne med henblik på deres godkendelse: - Udkast til fælles plan for den risikobaserede dimensionering - Beslutninger om lån og garantistillelse samt indgåelse af leasing- og lejeaftaler

4 8.2 Beslutninger efter pkt. 8.1 kræver vedtagelse i alle interessenternes kommunalbestyrelser. Hver interessent orienterer bestyrelsen om udfaldet af interessentens behandling af sagen. 8.3 Hvis udkastet til en fælles plan for den risikobaserede dimensionering ikke kan godkendes af begge interessenternes kommunalbestyrelser, optager bestyrelsen forhandlinger med interessenterne med henblik på at forelægge interessenterne et revideret udkast til en fælles plan for den risikobaserede dimensionering. 8.4 Interessentskabet udarbejder på baggrund af den fælles risikobaserede dimensionering og på baggrund af oplysninger fra interessenterne udkast til plan for beredskabet i den enkelte kommune. Dette godkendes af kommunalbestyrelsen i den enkelte kommune, jf. beredskabslovens En interessent, et medlem af bestyrelsen eller revisor kan forlange, at afholdes interessentskabsmøde til behandling af et bestemt emne. Bestyrelsens formand indkalder i så fald til interessentskabsmøde, så det afholdes tidligst 4 og senest 8 uger herefter. 8.6 Hver interessent har én stemme på interessentskabsmødet. Beslutninger, der kan træffes på interessentskabsmødet, vedtages ved enighed blandt interessenterne. 9. BEREDSKABSKOMMISSIONENS (BESTYRELSENS) SAMMENSÆTNING OG OPGAVER 9.1 Der nedsættes en fælles beredskabskommission (i dette interessentskab benævnt "bestyrelse") til at varetage den umiddelbare forvaltning af de opgaver, der er henlagt til interessentskabet. Bestyrelsen udøver sin virksomhed i møder. 9.2 Bestyrelsen består af: - Borgmesteren fra hver interessent - Yderligere tre medlemmer udpeget af hver interessents kommunalbestyrelse - Politidirektøren fra Sydøstjyllands Politi. 9.3 Herudover deltager følgende i bestyrelsens møder: - En observatør, der er repræsentant fra det frivillige beredskab, medmindre et medlem af bestyrelsen repræsenterer de frivillige, og - Beredskabsdirektøren 9.4 Hvert medlem af bestyrelsen har én stemme. Observatøren og beredskabsdirektøren har taleret, men ikke stemmeret. 9.5 Hver interessent udpeger en personlig stedfortræder for de medlemmer af bestyrelsen, der er udpeget af interessenten. 9.6 Bestyrelsen vælger selv sin formand. Valg af formand følger den kommunale valgperiode. 9.7 Udpegning, hhv. valg, af medlem af bestyrelsen, stedfortræder og observatør følger den kommunale valgperiode. Ved etableringen af interessentskabet udpeges, hhv. vælges, medlemmer, stedfortrædere og denne observatør for den resterende del af valgperioden.

5 9.8 Bestyrelsens møder ledes af formanden. Der tages referat af møderne i bestyrelsen. Referatet føres i en protokol, der efter hvert møde underskrives af de medlemmer og stedfortrædere, der har deltaget i mødet. Et medlem eller stedfortræder, der ikke er enig i bestyrelsens beslutning, har ret til at få sin mening indført i referatet. 9.9 Bestyrelsen fastsætter selv sin forretningsorden Bestyrelsen er beslutningsdygtig, når mindst halvdelen af medlemmerne, herunder formanden, er til stede. Hvis et medlem og medlemmets stedfortræder er forhindret i at være til stede, kan vedkommende medlem afgive sin stemme ved fuldmagt til et andet af bestyrelsens medlemmer Beslutninger i bestyrelsen træffes ved simpelt stemmeflertal, med mindre andet følger af pkt Følgende beslutninger kræver, at mindst 7 af bestyrelsens medlemmer stemmer for: - Vedtagelse af den risikobaserede dimensionering - Vedtagelse af budgettet - Indstilling til interessenterne om lån, garantiforpligtelser, leje og leasing 9.15 Bestyrelsen orienterer interessenterne om interessentskabets tilstand samt om forhold, der kan have væsentlig betydning for interessenterne. 10. BEREDSKABSDIREKTØR 10.1 Bestyrelsen ansætter en beredskabsdirektør, der varetager den daglige ledelse af interessentskabet Bestyrelsen udarbejder en instruks for beredskabsdirektørens varetagelse af hvervet. 11 TEGNINGSREGEL 11.1 Interessentskabet tegnes af bestyrelsens formand i forening med et medlem af bestyrelsen eller beredskabsdirektøren, eller af 3 medlemmer af bestyrelsen Beredskabsdirektøren kan indgå de aftaler og kontrakter, der er en naturlig del af varetagelsen af den daglige ledelse. 12. REVISION 12.1 Interessentskabets regnskab revideres af administrationskommunens revision, med mindre bestyrelsen bestemmer andet. Bestyrelsens afskedigelse af og valg af en anden revisor kræver i så fald godkendelse af Statsforvaltningen. 13. BUDGET OG REGNSKAB 13.1 Interessentskabets regnskabsår følger kalenderåret Bestyrelsen sender sendes inden udgangen af maj måned interessentskabets budget samt flerårige budgetoverslag til interessenterne til orientering.

6 13.3 Interessentskabets regnskab godkendes af bestyrelsen Det godkendte regnskab sendes til interessenterne og Statsforvaltningen. 14. OFFENTLIGHED MV Interessentskabet er omfattet af de regler, der gælder for kommuner, herunder forvaltningsloven og offentlighedsloven. 15. NYE INTERESSENTERS INDTRÆDEN 15.1 Optagelse af nye interessenter kan ske, hvis begge interessenter godkender dette, jf. pkt Optagelse af nye interessenter er endvidere betinget af, at Statsforvaltningen godkender vilkårene herfor Nye interessenter bliver ved deres indtræden omfattet af de rettigheder og underlagt de pligter, som fremgår af vedtægterne Ved indtræden af nye interessenter fastsættes nye ejerandele, jf. pkt Ejerandelene fastsættes, så det afspejler dels de eksisterende interessenters udgifter til interessentskabet og dels den eller de nye interessenters udgifter til deres beredskab, i det seneste regnskabsår før den eller de nye interessenters indtræden. 16. UDTRÆDEN OG OPLØSNING 16.1 Hvis en interessent udtræder af interessentskabet, opløses interessentskabet, med mindre der siden etableringen af interessentskabet er indtrådt nye interessenter Udtræden kan med 1 års skriftligt varsel til udgangen af et kalenderår. Varslet sendes til bestyrelsen og den eller de øvrige interessenter. Udtræden, der ikke har hjemmel i vedtægterne, skal godkendes af Statsforvaltningen Ved en eller flere interessenters udtræden opgøres interessentskabets aktiver og passiver. Opgørelsen foretages af en uvildig tredjemand og for den eller de udtrædende interessenters regning Viser opgørelsen i pkt. 16.3, at interessentskabets kapital er negativ, afholder den udtrædende interessent sin andel af underdækningen. Andelen opgøres forholdsmæssigt efter i henhold til fordelingsnøglen i de seneste 5 regnskabsår forud for udtræden Er interessentskabets kapital positiv, udbetales den udtrædende interessents andel af overdækningen til den udtrædende interessent. Andelen opgøres i henhold til fordelingsnøglen de seneste 5 regnskabsår forud for udtræden En udtrædende interessent udtager i videst muligt omfang de aktiver, denne interessent oprindeligt har indskudt Den udtrædende interessent hæfter ikke for interessentskabets gælds- og driftsudgifter, der pådrages efter udtrædelsesdatoen.

7 16.8 I tilfælde af interessentskabets opløsning forestår bestyrelsen eller en eller flere af bestyrelsen udpegede likvidator(er), at interessentskabets aktiver realiseres. Den herefter konstaterede formue, respektive det herved konstaterede tab, fordeles mellem interessenterne i henhold til fordelingsnøglen de seneste 5 regnskabsår forud for opløsningen. Hver interessent udtager så vidt muligt udtage de aktiver, denne interessent oprindeligt har indskudt. Opløsning skal godkendes af Statsforvaltningen. 17. TVISTER 17.1 Uoverensstemmelser af kommunalretlig karakter, som måtte opstå mellem en eller flere af interessenterne og interessentskabet eller mellem interessenterne indbyrdes om interessentskabets forhold, forelægges Statsforvaltningen, i det omfang Statsforvaltningen i henhold til kommunestyrelsesloven har kompetence til at afgøre eller afgive vejledende udtalelse om forholdet Kan en tvist ikke løses ved forhandling mellem interessenterne indbyrdes eller efter indhentelse af afgørelse eller vejledende udtalelse fra Statsforvaltningen, kan tvisten indbringes for de almindelige domstole. 18. ÆNDRING AF VEDTÆGTERNE 18.1 Interessenterne kan med enstemmighed beslutte at ændre vedtægterne Vedtægtsændringer forelægges Statsforvaltningen til godkendelse Statsforvaltningen har ved sin godkendelse af nærværende vedtægter godkendt processen og kriterierne for, at interessenterne uden Statsforvaltningens fornyede godkendelse kan ændre fordelingsnøglen, jf. pkt VEDTÆGTERNES IKRAFTTRÆDEN 19.1 Vedtægterne træder i kraft efter underskrift fra begge interessenter og Statsforvaltningens godkendelse, dog tidligst 1. januar BILAG Bilag 1a Ejer fordeling baseret på interessenternes budgetterede udgifter til beredskabet i Bilag 1b En oversigt over materiel Bilag 1c Åbningsbalance

VEDTÆGTER HORSENS-HEDENSTED BEREDSKAB I/S

VEDTÆGTER HORSENS-HEDENSTED BEREDSKAB I/S Udkast af 16. april 2015 Horten Advokat Rikke Søgaard Berth Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf +45 3334 4000 Fax +45 3334 4001 J.nr. 165824 VEDTÆGTER HORSENS-HEDENSTED BEREDSKAB I/S Horten Advokatpartnerselskab

Læs mere

1.1 Beredskabssamarbejdets navn er Østjyllands Brandvæsen I/S (herefter "interessentskabet").

1.1 Beredskabssamarbejdets navn er Østjyllands Brandvæsen I/S (herefter interessentskabet). Godkendt af Statsforvaltningen 1. oktober 2015 VEDTÆGTER FOR ØSTJYLLANDS BRANDVÆSEN I/S 1. NAVN, SELSKABSFORM, HJEMSTED 1.1 Beredskabssamarbejdets navn er Østjyllands Brandvæsen I/S (herefter "interessentskabet").

Læs mere

1.2 Interessentskabet er et kommunalt fællesskab omfattet af 60 i lov om kommunernes styrelse.

1.2 Interessentskabet er et kommunalt fællesskab omfattet af 60 i lov om kommunernes styrelse. Hovedstadens Beredskab I/S Etableringsgrundlag Bilag 1 Horten Advokat Rikke Søgaard Berth Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf +45 3334 4000 Fax +45 3334 4001 J.nr. 166986 VEDTÆGTER FOR HOVEDSTADENS

Læs mere

Forslag til vedtægtsændringer sammenholdt med gældende vedtægter. Gældende formulering. Ændringsforslaget. Side 1 af 15. Bilag 1

Forslag til vedtægtsændringer sammenholdt med gældende vedtægter. Gældende formulering. Ændringsforslaget. Side 1 af 15. Bilag 1 Bilag 1 Forslag til vedtægtsændringer sammenholdt med gældende vedtægter Gældende formulering Ændringsforslaget 1. NAVN, SELSKABSFORM, HJEMSTED 1.1 Beredskabssamarbejdets navn er Hovedstadens Beredskab

Læs mere

INDSTILLING. 2. Valg af formand og næstformænd

INDSTILLING. 2. Valg af formand og næstformænd INDSTILLING 2. Valg af formand og næstformænd Bestyrelsen skal i henhold til forretningsordenens 2 stk. 1, og jr. vedtægternes 9, stk. 10 og 11, for Hovedstadens Beredskab foretage valg af formand og næstformænd

Læs mere

Vedtægter for Nordjyllands Beredskab I/S Oktober 2015

Vedtægter for Nordjyllands Beredskab I/S Oktober 2015 Erik Jensen Partner eje@holst-law.com T +45 8934 1114 J.nr. 100037/370 EJE/JGE Vedtægter for Nordjyllands Beredskab I/S Oktober 2015 Holst, A dv okater A dv okatpartnerselskab Hans Broges Gade 2 DK -8100

Læs mere

Vedtægter for Nordjyllands Beredskab I/S December 2015

Vedtægter for Nordjyllands Beredskab I/S December 2015 Erik Jensen Partner eje@holst-law.com T +45 8934 1114 J.nr. 100037/370 EJE/JGE Vedtægter for Nordjyllands Beredskab I/S December 2015 Holst, Advokater Advokatpartnerselskab Hans Broges Gade 2 DK-8100 Aarhus

Læs mere

Vedtægter. for. Nordvestjyllands Brandvæsen I/S. (Fællesskabet) CVR-nr. [**] København september 2015

Vedtægter. for. Nordvestjyllands Brandvæsen I/S. (Fællesskabet) CVR-nr. [**] København september 2015 København september 2015 Sagsnr. 021613-0031 jhw/krl/liz Vedtægter for Nordvestjyllands Brandvæsen I/S (Fællesskabet) CVR-nr. [**] København Langelinie Allé 35 2100 København Ø Danmark Aarhus Værkmestergade

Læs mere

Interessentskabskontrakt for Midt- og Sydsjællands Brand & Redning

Interessentskabskontrakt for Midt- og Sydsjællands Brand & Redning Interessentskabskontrakt for Midt- og Sydsjællands Brand & Redning 1 Aftalens deltagere Faxe, Næstved, Ringsted og Vordingborg kommuner indgår med virkning fra den 1. april 2015 aftale om nedsættelse af

Læs mere

Vedtægter for Egedal og Frederikssunds Kommuners Hjælpemiddeldepot I/S

Vedtægter for Egedal og Frederikssunds Kommuners Hjælpemiddeldepot I/S Vedtægter for Egedal og Frederikssunds Kommuners Hjælpemiddeldepot I/S Nærværende vedtægter erstatter eksisterende vedtægter med ikrafttrædelse 1. februar 2012. INDHOLDSFORTEGNELSE 1. juli 2016 1. NAVN,

Læs mere

Interessentskabskontrakt for Midt- og Sydsjællands Brand & Redning

Interessentskabskontrakt for Midt- og Sydsjællands Brand & Redning Interessentskabskontrakt for Midt- og Sydsjællands Brand & Redning 1 Aftalens deltagere Faxe, Næstved, Ringsted og Vordingborg kommuner indgår med virkning fra den 1. april 2015 aftale om nedsættelse af

Læs mere

UDKAST 13. april 2015. Shanghai Suite 1818, 18/F No. 699 Nanjing West Road Jing an District, Shanghai, 200041

UDKAST 13. april 2015. Shanghai Suite 1818, 18/F No. 699 Nanjing West Road Jing an District, Shanghai, 200041 København april 2015 Slettet: marts Sagsnr. 039186-0017 jhw/krl/liz Vedtægter for Brand & Redning MidtVest (Fællesskabet) [5. udkast til vedtægter er udarbejdet på grundlag af bemærkninger modtaget under

Læs mere

[FREMSENDT TIL BRUG FOR STATSFORVALTNINGENS FORHÅNDSGODKENDELSE UDKA- STET ER ENDNU IKKE POLITISK GODKENDT]

[FREMSENDT TIL BRUG FOR STATSFORVALTNINGENS FORHÅNDSGODKENDELSE UDKA- STET ER ENDNU IKKE POLITISK GODKENDT] København april 2015 Sagsnr. 039186-0017 jhw/krl/liz Vedtægter for Brand & Redning MidtVest (Fællesskabet) [FREMSENDT TIL BRUG FOR STATSFORVALTNINGENS FORHÅNDSGODKENDELSE UDKA- STET ER ENDNU IKKE POLITISK

Læs mere

Samordningsaftale for Beredskab Øst 25/3-2015. Udkast. Præambel

Samordningsaftale for Beredskab Øst 25/3-2015. Udkast. Præambel Samordningsaftale for Beredskab Øst 25/3-2015 Udkast Præambel Det fremgår af økonomiaftalen mellem Regeringen og Kommunernes Landsforening om kommunernes økonomi for 2015, at de nuværende 87 kommunale

Læs mere

[UDARBEJDET PÅ BAGGRUND AF BEMÆRKNINGER MODTAGET MED E-MAIL AF 4. JUNI 2015]

[UDARBEJDET PÅ BAGGRUND AF BEMÆRKNINGER MODTAGET MED E-MAIL AF 4. JUNI 2015] København juni 2015 Sagsnr. 039186-0017 jhw/krl/liz Vedtægter for Brand & Redning MidtVest (Fællesskabet) [UDARBEJDET PÅ BAGGRUND AF BEMÆRKNINGER MODTAGET MED E-MAIL AF 4. JUNI 2015] CVR-nr. [**] København

Læs mere

Samordningsaftale for Nordsjællands Brandvæsen

Samordningsaftale for Nordsjællands Brandvæsen Samordningsaftale for Nordsjællands Brandvæsen 1 Aftalens deltagere Allerød, Fredensborg, Hørsholm og Rudersdal kommuner indgår med virkning fra den 1. juni 2016aftale om nedsættelse af fælles Beredskabskommission

Læs mere

Samordningsaftale for Nordsjællands Brandvæsen

Samordningsaftale for Nordsjællands Brandvæsen Samordningsaftale for Nordsjællands Brandvæsen 1 Aftalens deltagere Allerød, Fredensborg, Helsingør, Hørsholm og Rudersdal kommuner indgår med virkning fra den 1. januar 2015 aftale om nedsættelse af fælles

Læs mere

Sydvestjysk Brandvæsen

Sydvestjysk Brandvæsen Sydvestjysk Brandvæsen Fælles kommunalt beredskab for Esbjerg, Varde og Fanø Kommuner Forslag til reviderede vedtægter for fælles kommunalt 60 selskab for Esbjerg, Varde og Fanø Kommune Forslag af 1. december

Læs mere

Vedtægter. for Trekantområdets Brandvæsen I/S

Vedtægter. for Trekantområdets Brandvæsen I/S Sagsansvarlig Pernille Aagaard Truelsen Advokat (L), ph.d. Sagsbehandler Pernille Aagaard Truelsen Advokat (L), ph.d. Åboulevarden 49, 4. sal 8000 Aarhus C Telefon: 86 18 00 60 Mobil: 25 29 08 40 J.nr.

Læs mere

Vedtægter. for Trekantområdets Brandvæsen I/S

Vedtægter. for Trekantområdets Brandvæsen I/S Sagsansvarlig Pernille Aagaard Truelsen Advokat (L), ph.d. Sagsbehandler Pernille Aagaard Truelsen Advokat (L), ph.d. Åboulevarden 49, 4. sal 8000 Aarhus C Telefon: 86 18 00 60 Mobil: 25 29 08 40 J.nr.

Læs mere

Interessentskabskontrakt

Interessentskabskontrakt Interessentskabskontrakt Navn og hjemsted 1. Interessentskabets navn er Fælleskøkkenet I/S. Stk. 2. Interessentskabets hjemsted er Granitvej 1, 4990 Sakskøbing. Cvr. Nr. 34371970. Interessenter 2. Interessenterne

Læs mere

Bilag 2. Interessentskabskontrakt for Midt- og Sydsjællands Brand & Redning

Bilag 2. Interessentskabskontrakt for Midt- og Sydsjællands Brand & Redning Interessentskabskontrakt for Midt- og Sydsjællands Brand & Redning 1 Aftalens deltagere Faxe, Næstved, Ringsted og Vordingborg kommuner indgår med virkning fra den 1. april 2015 aftale om nedsættelse af

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN FOR NORDJYLLANDS BEREDSKAB I/S

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN FOR NORDJYLLANDS BEREDSKAB I/S FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN FOR NORDJYLLANDS BEREDSKAB I/S Vedtagelse. Som led i etablering af et nyt samlet beredskab for Nordjylland, Nordjyllands Beredskab med virkning fra 1. januar 2016 fastsætter

Læs mere

Samordningsaftale for Gentofte og Gladsaxe Fjernvarme I/S

Samordningsaftale for Gentofte og Gladsaxe Fjernvarme I/S Samordningsaftale for Gentofte og Gladsaxe Fjernvarme I/S 1 Navn og hjemsted Interessentskabets navn er Gentofte og Gladsaxe Fjernvarme I/S (herefter benævnt interessentskabet ). Gentofte og Gladsaxe Fjernvarme

Læs mere

Samordningsaftale for Beredskab Øst

Samordningsaftale for Beredskab Øst Samordningsaftale for Beredskab Øst Præambel Det fremgår af økonomiaftalen mellem Regeringen og Kommunernes Landsforening om kommunernes økonomi for 2015, at de nuværende 87 kommunale beredskaber skal

Læs mere

VEDTÆGTER 2012. for. det kommunale fællesskab. KARA/Noveren I/S. ("Fællesskabet") CVR: 13507406

VEDTÆGTER 2012. for. det kommunale fællesskab. KARA/Noveren I/S. (Fællesskabet) CVR: 13507406 VEDTÆGTER 2012 for det kommunale fællesskab KARA/Noveren I/S ("Fællesskabet") CVR: 13507406 1. Navn og hjemsted 1.1 Fællesskabets navn er KARA/Noveren I/S. 1.2 Fællesskabets hjemsted bestemmes af Fællesskabets

Læs mere

Vedtægter. for. Deponi.net

Vedtægter. for. Deponi.net dato 25. juni 2008 sagsnr 08060007 reference FC/LN Vedtægter for Deponi.net Godkendt på stiftende møde den 17. juni 2008 Korrigeret i forhold til bemærkninger fra Herning Kommune af 20. juni 2008 1. Selskabet

Læs mere

Vedtægter. for. I/S ALFA Specialaffald. CVR-nr København August Sagsnr jhw/jhw/liz Dok.nr

Vedtægter. for. I/S ALFA Specialaffald. CVR-nr København August Sagsnr jhw/jhw/liz Dok.nr København August 2016 Sagsnr. 047853-0003 jhw/jhw/liz Vedtægter for I/S ALFA Specialaffald CVR-nr. 28855036 2/8 1. Navn og hjemsted 1.1 Interessentskabets navn er I/S ALFA Specialaffald. 1.2 Interessentskabets

Læs mere

Aftale om fælles redningsberedskab mellem Holbæk, Kalundborg, Lejre, Odsherred, Slagelse og Sorø Kommuner

Aftale om fælles redningsberedskab mellem Holbæk, Kalundborg, Lejre, Odsherred, Slagelse og Sorø Kommuner Aftale om fælles redningsberedskab mellem Holbæk, Kalundborg, Lejre, Odsherred, Slagelse og Sorø Kommuner Kommunalbestyrelserne i de nævnte kommuner indgår med virkning fra 1. januar 2016 aftale om et

Læs mere

Vedtægter Nye vedtægter Kommentarer 1. Navn og hjemsted 1. Navn og hjemsted Uændret. 1.2 Fællesskabets hjemsted

Vedtægter Nye vedtægter Kommentarer 1. Navn og hjemsted 1. Navn og hjemsted Uændret. 1.2 Fællesskabets hjemsted UDKAST Ændring af vedtægter for KARA/Noveren I/S 1. Navn og hjemsted 1. Navn og hjemsted 1.1 Fællesskabets navn er KARA/Noveren I/S 1.1 Fællesskabets navn er KARA/Noveren I/S. 1.2 Fællesskabets hjemsted

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FELTENGÅRD I/S

VEDTÆGTER FOR FELTENGÅRD I/S VEDTÆGTER FOR FELTENGÅRD I/S Marts 2008 ALMINDELIGE BESTEMMELSER 1 Interessentskabets navn er Feltengård i/s. Interessentskabets hjemsted er Favrskov Kommune. Dog kan særlige forhold berettige til hjemsted

Læs mere

Sydvestjysk Brandvæsen

Sydvestjysk Brandvæsen Sydvestjysk Brandvæsen Fælles kommunalt beredskab for Esbjerg, Varde og Fanø Kommuner Forslag til reviderede vedtægter for fælles kommunalt 60 selskab for Esbjerg, Varde og Fanø Kommune 4. januar 2016

Læs mere

Vedtægter for Beredskab & Sikkerhed Randers Favrskov, Djursland

Vedtægter for Beredskab & Sikkerhed Randers Favrskov, Djursland TIL: FRA: Kasper Sønderdahl DATO: 1. januar 2016 VEDR.: Byrådsgodkendte vedtægter for Beredskab & Sikkerhed Vedtægter for Beredskab & Sikkerhed Randers Favrskov, Djursland 1. Navn og hjemsted 1.1. Fællesskabets

Læs mere

UDKAST 4. december 2013 VEDTÆGTER for. det kommunale fællesskab. KARA/Noveren I/S. ("Fællesskabet") CVR:

UDKAST 4. december 2013 VEDTÆGTER for. det kommunale fællesskab. KARA/Noveren I/S. (Fællesskabet) CVR: 4. december 2013 VEDTÆGTER 2013 for det kommunale fællesskab KARA/Noveren I/S ("Fællesskabet") CVR: 13507406 1. Navn og hjemsted 1.1 Fællesskabets navn er KARA/Noveren I/S. 1.2 Fællesskabets hjemsted bestemmes

Læs mere

Fællesskabets er et kommunalt fællesskab (interessentskab) og er en selvstændig juridisk enhed omfattet af 60 i den kommunale styrelseslov.

Fællesskabets er et kommunalt fællesskab (interessentskab) og er en selvstændig juridisk enhed omfattet af 60 i den kommunale styrelseslov. (Udkast til) Vedtægter for Beredskab Fyn 1. Navn, hjemsted og retligt grundlag 1.1. Fællesskabets navn er Beredskab Fyn. 1.2. Fællesskabets hjemsted er Odense. 1.3. Fællesskabets er et kommunalt fællesskab

Læs mere

Vedtægter April 2010. For. det kommunale fællesskab. Færgeselskab Læsø K/S. ( Færgeselskabet)

Vedtægter April 2010. For. det kommunale fællesskab. Færgeselskab Læsø K/S. ( Færgeselskabet) Vedtægter April 2010 For det kommunale fællesskab Færgeselskab Læsø K/S ( Færgeselskabet) Præambel Læsø Kommune og Samsø Kommune har indgået aftale om drift af Færgeselskabet Læsø K/S i et kommanditist

Læs mere

Redegørelse for etablering af samarbejde mellem de kommunale redningsberedskaber for Samsø, Odder, Skanderborg og Aarhus Kommune

Redegørelse for etablering af samarbejde mellem de kommunale redningsberedskaber for Samsø, Odder, Skanderborg og Aarhus Kommune Redegørelse for etablering af samarbejde mellem de kommunale redningsberedskaber for Samsø, Odder, Skanderborg og Aarhus Kommune Bilag 3: Udkast til vedtægter Østjyllands Brandvæsen i/s inkl. forklarende

Læs mere

VEDTÆGTER for Fonden Kulturhavn Gilleleje

VEDTÆGTER for Fonden Kulturhavn Gilleleje VEJEN Torvegade 16 DK 6600 Vejen Tlf. +45 76 10 00 88 Fax +45 75 36 52 66 vejen@advodan.dk CVRnr. 25 57 52 88 Sag nr. 67037888JWN VEDTÆGTER for Fonden Kulturhavn Gilleleje 1. NAVN OG HJEMSTED 1.1 Fondens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR NATURGAS FYN I/S

VEDTÆGTER FOR NATURGAS FYN I/S VEDTÆGTER FOR NATURGAS FYN I/S 1. Navn og hjemsted 1.1. Selskabets navn er Naturgas Fyn I/S. 1.2. Selskabets hjemsted er Odense Kommune. 2. Formål 2.1. Selskabets formål er inden for den til enhver tid

Læs mere

4. Forslag til vedtægter (6 sider) Forslag af 6. maj 2010 til VEDTÆGTER FOR. Genanvendelse Syd I/S

4. Forslag til vedtægter (6 sider) Forslag af 6. maj 2010 til VEDTÆGTER FOR. Genanvendelse Syd I/S 4. Forslag til vedtægter (6 sider) Forslag af 6. maj 2010 til VEDTÆGTER FOR Genanvendelse Syd I/S Vedtaget på stiftelsesmøde den xx.xx.2010 1 1. Navn, hjemsted og deltagere 1.2 Selskabets navn er Genanvendelse

Læs mere

Vedtægter for Beredskab & Sikkerhed Randers Favrskov, Djursland

Vedtægter for Beredskab & Sikkerhed Randers Favrskov, Djursland Vedtægter for Beredskab & Sikkerhed Randers Favrskov, Djursland 1. Navn og hjemsted 1.1. Fællesskabets navn er Beredskab & Sikkerhed - Randers, Favrskov, Djursland 1.2. Fællesskabets hjemsted fastsættes

Læs mere

Brand og Redning Sønderjylland. Vedtægter

Brand og Redning Sønderjylland. Vedtægter Brand og Redning Sønderjylland Vedtægter Version af 20. november 2015 1 1. Navn og hjemsted 1.1 Navnet er Brand og Redning Sønderjylland, (i det følgende BRSJ). 1.2 BRSJ har hjemsted i Aabenraa Kommune.

Læs mere

A f t a le om et fælles redning s- b e r e d s k a b m e l lem Holbæk, K a l undborg, Lejre, Odsherred, S l a gelse og Sorø Kommuner

A f t a le om et fælles redning s- b e r e d s k a b m e l lem Holbæk, K a l undborg, Lejre, Odsherred, S l a gelse og Sorø Kommuner A f t a le om et fælles redning s- b e r e d s k a b m e l lem Holbæk, K a l undborg, Lejre, Odsherred, S l a gelse og Sorø Kommuner K o m m u n a l b e s t y r e l s e r n e i d e n æ v n t e k o m m

Læs mere

Dateret 27.09.2011 VEDTÆGTER. Egedal og Frederikssund Hjælpemiddeldepot I/S. Side 1

Dateret 27.09.2011 VEDTÆGTER. Egedal og Frederikssund Hjælpemiddeldepot I/S. Side 1 Dateret 27.09.2011 VEDTÆGTER Egedal og Frederikssund Hjælpemiddeldepot I/S Side 1 INDHOLDSFORTEGNELSE 1 NAVN OG HJEMSTED... 3 2 INTERESSENTER... 3 3 FORMÅL... 3 4 PLIGTER OG RETTIGHEDER... 3 5 LÅN OG HÆFTELSE...

Læs mere

Vedtægter. for. Deponi.net

Vedtægter. for. Deponi.net dato 11. november 2013 sagsnr 08060007 reference POK/LN Vedtægter for Deponi.net 1 1. Selskabet og deltagerne 1.1 Selskabets navn er Deponi.net 1.2 Selskabets hjemsted er Herning. 1.3 Selskabet er et fælleskommunalt

Læs mere

Ændringer i nye vedtægter for hjælpemiddeldepotet i fht. eksisterende vedtægter

Ændringer i nye vedtægter for hjælpemiddeldepotet i fht. eksisterende vedtægter HJÆLPEMIDDELDEPOTET Ændringer i nye vedtægter for hjælpemiddeldepotet i fht. eksisterende vedtægter Nærværende ændringsdokument er udarbejdet med fokus på de ændringer, der har forretningsmæssig betydning

Læs mere

VEDTÆGTER FOR I/S REFA

VEDTÆGTER FOR I/S REFA Den 05. juni 2008 J.nr. 00.01.80-vedtægter VEDTÆGTER FOR I/S REFA 1. Navn og hjemsted Interessentskabets navn er I/S REFA - Fælleskommunal affaldsbehandling for Lolland-Falster. Interessentskabets hjemsted

Læs mere

VEDTÆGT. for. I/S Norfors

VEDTÆGT. for. I/S Norfors VEDTÆGT for I/S Norfors 30. maj 2015 Indholdsfortegnelse Navn, hjemsted og formål 3 Pligter og rettigheder 4 Ejerforhold og hæftelse 4 Bestyrelsen 5 Direktion og personale 6 Tegningsret 6 Interessentskabets

Læs mere

VEDTÆGTER FOR I/S REFA

VEDTÆGTER FOR I/S REFA VEDTÆGTER FOR I/S REFA 1/7 1. Navn og hjemsted Interessentskabets navn er "I/S REFA Fælleskommunal affaldsbehandling for Lolland- Falster". Interessentskabets hjemsted er Nykøbing Falster. 2. Interessenter

Læs mere

VEDTÆGTER. for. I/S AffaldPlus + 1 Interessentskabets navn. 2 Interessenter

VEDTÆGTER. for. I/S AffaldPlus + 1 Interessentskabets navn. 2 Interessenter VEDTÆGTER for I/S AffaldPlus + Interessentskabets navn er I/S AffaldPlus +. 1 Interessentskabets navn Interessentskabets hjemsted er Næstved Kommune. 2 Interessenter Interessentskabet ejes af følgende

Læs mere

Vedtægter. for Det Nye Beredskab. Fælles kommunalt redningsberedskab m.v. mellem Aabenraa, Haderslev, Sønderborg og Tønder Kommuner

Vedtægter. for Det Nye Beredskab. Fælles kommunalt redningsberedskab m.v. mellem Aabenraa, Haderslev, Sønderborg og Tønder Kommuner Sagsansvarlig Pernille Aagaard Truelsen Advokat (L), ph.d. Sagsbehandler Pernille Aagaard Truelsen Advokat (L), ph.d. Åboulevarden 49, 4. sal 8000 Aarhus C Telefon: 86 18 00 60 Mobil: 25 29 08 40 J.nr.

Læs mere

Vedtægter for Beredskab Fyn

Vedtægter for Beredskab Fyn Vedtægter for Beredskab Fyn 1. Navn, hjemsted og retligt grundlag 1.1. Fællesskabets navn er Beredskab Fyn. 1.2. Fællesskabets hjemsted er Odense. 1.3. Fællesskabet er et kommunalt fællesskab (interessentskab)

Læs mere

Samordningsaftale vedrørende redningsberedskabet for Norddjurs og Syddjurs kommuner

Samordningsaftale vedrørende redningsberedskabet for Norddjurs og Syddjurs kommuner Samordningsaftale vedrørende redningsberedskabet for Norddjurs og Syddjurs kommuner 1. To eller flere kommunalbestyrelser kan i medfør af beredskabslovens 10 samordne deres redningsberedskab. Som led i

Læs mere

Vedtægter for [MINI I/S]

Vedtægter for [MINI I/S] Mark-up i forhold til udkast af 123. januar 2015 Aarhus Februar 2015Februar 2015Januar 2015 Sagsnr. 037226-0005 phe/rfj/jhp Dok.nr. 13011227.113011227.113011227.1 Vedtægter for [MINI I/S] København Langelinie

Læs mere

Vedtægter for Center for tandregulering Nordvestjylland

Vedtægter for Center for tandregulering Nordvestjylland Vedtægter for Center for tandregulering Nordvestjylland Vedtægterne er gældende fra 01.04.2016 INDHOLDSFORTEGNELSE 1 NAVN OG HJEMSTED...3 2 INTERESSENTER...3 3 FORMÅL...3 4 PLIGTER OG RETTIGHEDER...3 5

Læs mere

VEDTÆGTER for "HJARNØ FÆRGEFART"

VEDTÆGTER for HJARNØ FÆRGEFART Vedtægterne er gældende fra 1. januar 2018. VEDTÆGTER for "HJARNØ FÆRGEFART" 1 "Hjarnø Færgefart" er en selvejende institution, d e r er oprettet m e d d e t formål at varetage søtransporten mellem Hjarnø

Læs mere

Interessenterne skal opfylde gældende lovgivning for etablering og drift af vindmøller.

Interessenterne skal opfylde gældende lovgivning for etablering og drift af vindmøller. 1 Interessentskabets navn er UHRE WINDPOWER I/S Interessentskabets hjemsted er IKAST-BRANDE KOMMUNE Interessentskabets formål er at producere elektricitet ved hjælp af vindkraft og sælge elektriciteten

Læs mere

Vedtægt. for. ansættelse af og administration af en stilling som gade- og ungdomspræst med funktion i Aalborg

Vedtægt. for. ansættelse af og administration af en stilling som gade- og ungdomspræst med funktion i Aalborg Vedtægt for samarbejde mellem Budolfi, Hans Egede, Hasseris, Margrethe, Sankt Markus, Vejgaard, Vesterkær, Vor Frelser og Vor Frue sognes menighedsråd i Budolfi provsti i Aalborg stift i medfør af Kapitel

Læs mere

BOGENSE HALLERNE. Vedtægter DEN SELVEJENDE INSTITUTION BOGENSE HALLERNE

BOGENSE HALLERNE. Vedtægter DEN SELVEJENDE INSTITUTION BOGENSE HALLERNE BOGENSE HALLERNE Vedtægter DEN SELVEJENDE INSTITUTION BOGENSE HALLERNE Stiftet den 19. marts 2018 Bogense Hallerne Vedtægter for den Selvejende Institution BOGENSE HALLERNE. 1 Navn og hjemsted. Den Selvejende

Læs mere

Vedtægter for Blovstrød Vandværk

Vedtægter for Blovstrød Vandværk 1 Navn og hjemsted Vedtægter for Blovstrød Vandværk 1 Selskabet, der er stiftet den 15. juni 1914, er et interessentselskabandelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er I/S: Blovstrød Vandværk. a.m.b.a.

Læs mere

VEDTÆGTER. Foreningen Dansif CVR nr

VEDTÆGTER. Foreningen Dansif CVR nr VEDTÆGTER for Foreningen Dansif CVR nr. 33 63 63 85 Side 2 af 7 1 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Dansif. 1.2 Dansif er en frivillig forening. 1.3 Foreningens hjemsted er Region Hovedstaden. 2

Læs mere

Vedtægt. Reno Djurs I/S

Vedtægt. Reno Djurs I/S Vedtægt for Reno Djurs I/S Vedtægten er tiltrådt af 8 interessenter den 1. juli 1996 I 2001 er vedtægtens 9 ændret I 2005 er vedtægtens 14 ændret I 2006 er vedtægtens 1, 2, 6, 9 og 10 ændret I 2009 er

Læs mere

VEDTÆGTER. for I/S XXX. 1 Selskabets navn. Interessentskabets navn er I/S XXX. XXX s hjemsted er Næstved Kommune. 2 Interessenter

VEDTÆGTER. for I/S XXX. 1 Selskabets navn. Interessentskabets navn er I/S XXX. XXX s hjemsted er Næstved Kommune. 2 Interessenter VEDTÆGTER for I/S XXX 1 Selskabets navn Interessentskabets navn er I/S XXX. XXX s hjemsted er Næstved Kommune. 2 Interessenter XXX ejes af følgende kommuner: Faxe, Næstved, Ringsted, Slagelse, Sorø og

Læs mere

VEDTÆGTER FOR UHRE VINDMØLLELAUG I/S

VEDTÆGTER FOR UHRE VINDMØLLELAUG I/S VEDTÆGTER FOR UHRE VINDMØLLELAUG I/S 1 Interessentskabets navn er UHRE VINDMØLLELAUG I/S Interessentskabets hjemsted er BRANDE KOMMUNE 2 Interessentskabets formål er at producere elektricitet ved hjælp

Læs mere

Vedtægter. for FONDEN TEKNOLOGIRÅDET

Vedtægter. for FONDEN TEKNOLOGIRÅDET Udvalget for Forskning, Innovation og Videregående Uddannelser 2011-12 L 79 Bilag 12 Offentligt 26. marts 2012 Poul Heidmann Partner Vedtægter Ref 3000196 Dok 1028932 for FONDEN TEKNOLOGIRÅDET 1 Fondens

Læs mere

Vedtægter for Ans Vandværk a.m.b.a.

Vedtægter for Ans Vandværk a.m.b.a. Vedtægter for Ans Vandværk a.m.b.a. 1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er: Ans Vandværk a.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Ans By, Silkeborg Kommune. 2 Formål Selskabets formål

Læs mere

1.0 Selskabets navn 1.1 Selskabets navn er Fonden Djurs Vand (i det følgende kaldet Selskabet ).

1.0 Selskabets navn 1.1 Selskabets navn er Fonden Djurs Vand (i det følgende kaldet Selskabet ). Vedtægter for Fonden Djurs Vand 1.0 Selskabets navn 1.1 Selskabets navn er Fonden Djurs Vand (i det følgende kaldet Selskabet ). 2.0 Selskabets stifter 2.1. Selskabets stifter er Ebeltoft Kommune. 3.0

Læs mere

Bilag til soc. udv. møde den 7 / pkt. 07_04. KB , pkt 27

Bilag til soc. udv. møde den 7 / pkt. 07_04. KB , pkt 27 Aftale om kommunalt fællesskab på tandreguleringsområdet mellem Albertslund kommune, Brøndby kommune, Glostrup kommune, Hvidovre kommune, Ishøj kommune, Tårnby kommune og Vallensbæk kommune kaldet Tandreguleringsklinikken

Læs mere

Vedtægter. for. Interessentskabet I/S Danmarks Rostadion Bagsværd Sø består af:

Vedtægter. for. Interessentskabet I/S Danmarks Rostadion Bagsværd Sø består af: 15.11.2006 Vedtægter for I/S Danmarks Rostadion Bagsværd Sø (3 interessenter) Interessentskabet I/S Danmarks Rostadion Bagsværd Sø består af: 1 Gladsaxe Kommune Lyngby-Taarbæk Kommune og er pr. 01.01.1998

Læs mere

INDSTILLING. 3. Godkendelse af forslag til forretningsorden

INDSTILLING. 3. Godkendelse af forslag til forretningsorden INDSTILLING 3. Godkendelse af forslag til forretningsorden Bestyrelsen skal i henhold til vedtægterne for Hovedstadens Beredskab 9.1 vedtage en forretningsorden for sit virke. Indstilling Det indstilles,

Læs mere

Vedtægter for Glumsø Vandværk A.m.b.a.

Vedtægter for Glumsø Vandværk A.m.b.a. Vedtægter for Glumsø Vandværk A.m.b.a. 1 Navn og hjemsted Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Glumsø Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Næstved Kommune. 2 - Formål

Læs mere

1. Selskabets navn er Midttrafik. Stk. 2. Selskabets hjemsted er i Århus Kommune, og selskabet har en afdeling i Videbæk i Ringkøbing-Skjern

1. Selskabets navn er Midttrafik. Stk. 2. Selskabets hjemsted er i Århus Kommune, og selskabet har en afdeling i Videbæk i Ringkøbing-Skjern VEDTÆGTER FOR TRAFIKSELSKABET I REGION MIDTJYLLAND Godkendt af Midttrafiks repræsentantskab 5. januar 2007 Godkendt af Trafikstyrelsen 5. september 2007 Præambel Region Midtjylland etablerer med virkning

Læs mere

SAMORDNINGSAFTALE for Fælleskommunalt beredskab m.v. mellem Norddjurs og Syddjurs Kommuner

SAMORDNINGSAFTALE for Fælleskommunalt beredskab m.v. mellem Norddjurs og Syddjurs Kommuner SAMORDNINGSAFTALE for Fælleskommunalt beredskab m.v. mellem Norddjurs og Syddjurs Kommuner 2 INDHOLDSFORTEGNELSE Kapitel: Side: 1. Aftalens område 3 2. Sammensætning af - og virksomhed i den fælles beredskabskommission

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. F O R E N I N G E N K U L T U R N A T T E N i K Ø B E N H A V N

V E D T Æ G T E R. for. F O R E N I N G E N K U L T U R N A T T E N i K Ø B E N H A V N V E D T Æ G T E R for F O R E N I N G E N K U L T U R N A T T E N i K Ø B E N H A V N Formål: 1. (1) Foreningens formål er at tilrettelægge og gennemføre Kulturnatten i København. Hensigten med Kulturnatten

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Foreningen Musik i Lejet

V E D T Æ G T E R. for. Foreningen Musik i Lejet V E D T Æ G T E R for Foreningen Musik i Lejet 1 1. NAVN OG HJEMSTED 1.01 Foreningens navn er Musik i Lejet. 1.02 Foreningen har hjemsted i Gribskov Kommune. 2. FORMÅL 2.01 Foreningen har til formål på

Læs mere

Vedtægter for Blovstrød Vandværk

Vedtægter for Blovstrød Vandværk Vedtægter for Blovstrød Vandværk 1 Selskabet, der er stiftet den 15. juni 1914, er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er: Blovstrød Vandværk a.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Allerød Kommune.

Læs mere

UDKAST. VEDTÆGT for Design Society (fond) 1 Fondens navn og hjemsted

UDKAST. VEDTÆGT for Design Society (fond) 1 Fondens navn og hjemsted UDKAST VEDTÆGT for Design Society (fond) Stk. 1. Fondens navn er Design Society (fond). 1 Fondens navn og hjemsted Stk. 2. Fonden er stiftet af Erhvervs- og Vækstministeriet, Dansk Design Center (fond),

Læs mere

Udkast til vedtægter for Copenhagen EU Office

Udkast til vedtægter for Copenhagen EU Office Udkast til vedtægter for Copenhagen EU Office Region Hovedstaden, Kommunekontaktråd Hovedstaden (herefter KKR Hovedstaden), Københavns Universitet, Danmarks Tekniske Universitet og Copenhagen Business

Læs mere

Vedtægter for nyt vindmøllelaug. 1 Navn og hjemsted. 2 - Formål. 3 - Interessenterne

Vedtægter for nyt vindmøllelaug. 1 Navn og hjemsted. 2 - Formål. 3 - Interessenterne VEJLEDENDE EKSEMPEL Vedtægter for nyt vindmøllelaug 1 Navn og hjemsted Interessentskabets navn er I/S. Interessentskabets hjemsted er Slagelse kommune. 2 - Formål Interessentskabets formål er at eje og

Læs mere

STIFTELSESOVERENSKOMST

STIFTELSESOVERENSKOMST STIFTELSESOVERENSKOMST Morsø Kommune og Region Nordjylland Jernbanevej 7 Niels Bohrs Vej 30 7900 Nykøbing Mors 9220 Aalborg Ø har d.d. stiftet en Selvejende Institution Kulturmødet Mors med hjemsted i

Læs mere

VEDTÆGTER. DTF Dansk Telemarketing Forening. Vedtægter side 1 af 10

VEDTÆGTER. DTF Dansk Telemarketing Forening. Vedtægter side 1 af 10 VEDTÆGTER Vedtægter side 1 af 10 INDHOLD Indhold... 2 1. PARAGRAF 1: NAVN OG HJEMSTED... 4 2. PARAGRAF 2: FORMÅL... 4 3. PARAGRAF 3: MEDLEMMER... 5 3.1 Anmodning om optagelse... 5 3.2 Medlemmernes forpligtelser...

Læs mere

Vedtægt. for. Formål 1. Samarbejdet har til formål at administrere og drive Folkekirkens Skoletjeneste i Aalborg kommune.

Vedtægt. for. Formål 1. Samarbejdet har til formål at administrere og drive Folkekirkens Skoletjeneste i Aalborg kommune. Vedtægt for samarbejdet mellem sognene i Aalborg Nordre Provsti, Aalborg Vestre Provsti, Aalborg Østre Provsti og Aalborg Budolfi Provsti i medfør af 43 stk. 1, i Lov om Menighedsråd og vedtaget i henhold

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION ARBEJDSTITEL under stiftelse

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION ARBEJDSTITEL under stiftelse VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION ARBEJDSTITEL under stiftelse 1 Navn og hjemsted Den selvejende institutions navn er Arbejdstitel (herefter benævnt Institutionen). Dens hjemsted er Tønder Kommune.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR KYNDELØSE VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR KYNDELØSE VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR KYNDELØSE VANDVÆRK a.m.b.a. 1. Navn og hjemsted Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Kyndeløse Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Lejre Kommune. 2 Formål

Læs mere

Vedtægt. Vedtægt for Pensionskassen for Farmakonomer CVR-nummer Indhold

Vedtægt. Vedtægt for Pensionskassen for Farmakonomer CVR-nummer Indhold Pensionskassen for Farmakonomer April 2016 Vedtægt Vedtægt for Pensionskassen for Farmakonomer CVR-nummer 10 49 68 37 Indhold Navn, hjemsted og formål 1. Pensionskassens navn 2 2. Pensionskassens formål

Læs mere

VEDTÆGTER FOR TARUP-DAVINDE I/S

VEDTÆGTER FOR TARUP-DAVINDE I/S 0 VEDTÆGTER FOR TARUP-DAVINDE I/S 1 Indholdsfortegnelse 1.0 Navn og hjemsted...2 2.0 Selskabets deltagere...2 3.0 Selskabsform...2 4.0 Formål og områdets afgrænsning...2 5.0 Opgaver...3 6.0 Kapitalfremskaffelse...4

Læs mere

Vedtægter for Foreningen Vestdansk Investeringsfremme Juni 2016

Vedtægter for Foreningen Vestdansk Investeringsfremme Juni 2016 Vedtægter for Foreningen Vestdansk Investeringsfremme Juni 2016 Side 1 / 6 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Foreningen Vestdansk Investeringsfremme Foreningens hjemsted er Odense kommune. 2. Formål

Læs mere

MUSIKTEATRET-HOLSTEBRO FOND

MUSIKTEATRET-HOLSTEBRO FOND J.nr. 16-21139 V E D T Æ G T E R for MUSIKTEATRET-HOLSTEBRO FOND 1. Navn, hjemsted og stifter: Stk. 1. Fondens navn er: Musikteatret-Holstebro Fond. Stk. 2. Fondens hjemsted er Holstebro Kommune. Stk.

Læs mere

Vedtægter for Andelsselskabet Almenbo

Vedtægter for Andelsselskabet Almenbo Vedtægter for Andelsselskabet Almenbo Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Almenbos navn er Almenbo. Stk. 2. Almenbo har hjemsted i Ballerup Kommune. 2. Administrationsorganisationen (herefter kaldet

Læs mere

1 Selskabsform og hjemsted. 2 Formål

1 Selskabsform og hjemsted. 2 Formål Bekendtgørelse af VEDTÆGTER FOR FARNÆS VANDVÆRK A.m.b.a. (sammenskrivning af de oprindelige vedtægter med vedtægtsændringer, der blev vedtaget på generalforsamlingen i 2013 og den ekstraordinære generalforsamling

Læs mere

har dags dato indgået en aftale om et fælles beredskab i form af stiftelse af interessentskabet Beredskab Fyn på følgende vilkår.

har dags dato indgået en aftale om et fælles beredskab i form af stiftelse af interessentskabet Beredskab Fyn på følgende vilkår. Stiftelsesdokument Undertegnede deltagerkommuner: Assens Kommune, Faaborg-Midtfyn Kommune, Kerteminde Kommune, Langeland Kommune, Nordfyns Kommune, Nyborg Kommune, Odense Kommune, Svendborg Kommune og

Læs mere

Vedtægter for administrationsorganisationen BOVIA. Kapitel 1. Navn, hjemsted og formål. 1. Administrationsorganisationens navn er Bovia.

Vedtægter for administrationsorganisationen BOVIA. Kapitel 1. Navn, hjemsted og formål. 1. Administrationsorganisationens navn er Bovia. Vedtægter for administrationsorganisationen BOVIA Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Administrationsorganisationens navn er Bovia. Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Kolding Kommune. 2. Administrationsorganisationen

Læs mere

UDKAST ( rev ) Vedtægter for Den Erhvervsdrivende Fond Copenhagen Film Fund (Københavns Filmfond) J.nr kas/aja 27.

UDKAST ( rev ) Vedtægter for Den Erhvervsdrivende Fond Copenhagen Film Fund (Københavns Filmfond) J.nr kas/aja 27. J.nr. 00750-0079 kas/aja 27. februar 2013 UDKAST ( rev ) Vedtægter for Den Erhvervsdrivende Fond Copenhagen Film Fund (Københavns Filmfond) 1. Navn og hjemsted 1.1 Fondens navn er Den erhvervsdrivende

Læs mere

Vedtægter. for. Øksenmølle-Fuglslev Grundejerforening

Vedtægter. for. Øksenmølle-Fuglslev Grundejerforening Vedtægter for Øksenmølle-Fuglslev Grundejerforening 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Øksenmølle-Fuglslev Grundejerforening. Grundejerforeningen har hjemsted i Syddjurs Kommune. 2. Formål Grundejerforeningens

Læs mere

VEDTÆGTER. Beslutning om optagelse af medlemmer tages af repræsentantskabet med 2/3 flertal af alle stemmeberettigede.

VEDTÆGTER. Beslutning om optagelse af medlemmer tages af repræsentantskabet med 2/3 flertal af alle stemmeberettigede. VEDTÆGTER 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Danske Patienter. Foreningens hjemsted er København. 2 Formål Danske Patienters formål er: At sikre patienter bedst mulige vilkår i behandlingssystemet.

Læs mere

Sydvestjysk Brandvæsen Fælles kommunalt beredskab for Esbjerg, Varde og Fanø Kommuner

Sydvestjysk Brandvæsen Fælles kommunalt beredskab for Esbjerg, Varde og Fanø Kommuner Sydvestjysk Brandvæsen Fælles kommunalt beredskab for Esbjerg, Varde og Fanø Kommuner Vedtægter for fælles kommunalt 60 selskab for Esbjerg, Varde og Fanø Kommune 13. august 2014 Aftale om etablering af

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ONSILD VANDVÆRK a.m.b.a. (Andelsselskab med begrænset ansvar)

VEDTÆGTER FOR ONSILD VANDVÆRK a.m.b.a. (Andelsselskab med begrænset ansvar) Forslag til VEDTÆGTER FOR ONSILD VANDVÆRK a.m.b.a. (Andelsselskab med begrænset ansvar) 1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Onsild Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted

Læs mere

almene ældreboliger, er medlem af organisationen, 5) Valg af bestyrelsesmedlemmer og suppleanter

almene ældreboliger, er medlem af organisationen, 5) Valg af bestyrelsesmedlemmer og suppleanter VEDTÆGTER 2010 Vedtægter for administrationsorganisationen BOVIA Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Administrationsorganisationens navn er Bovia. Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Kolding Kommune.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR JÆGERSPRIS VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR JÆGERSPRIS VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR JÆGERSPRIS VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Jægerspris Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Frederikssund Kommune. 1 FORMÅL 2 Selskabets

Læs mere

VEDTÆGTER for Socialt Udviklingscenter, SUS. 1 Navn og hjemsted. 2 Formål

VEDTÆGTER for Socialt Udviklingscenter, SUS. 1 Navn og hjemsted. 2 Formål VEDTÆGTER for Socialt Udviklingscenter, SUS 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Socialt Udviklingscenter, SUS. Foreningen har hjemsted i Københavns Kommune. 2 Formål Socialt Udviklingscenter SUS er

Læs mere