Indhold... 2 Lovgrundlaget for skolens selvevaluering... 3 Selvevaluering Formål... 4 Undersøgelsen... 4

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Indhold... 2 Lovgrundlaget for skolens selvevaluering... 3 Selvevaluering Formål... 4 Undersøgelsen... 4"

Transkript

1 Selvevaluering 2017

2 Indhold Indhold... 2 Lovgrundlaget for skolens selvevaluering... 3 Selvevaluering Formål... 4 Undersøgelsen... 4 Inden skolestart... 6 I løbet af skoleåret... 6 Indplacering på niveau... 7 Niveaudeling opleves positivt... 7 Niveaudeling og læring... 7 Niveaudeling og det sociale... 8 Niveaudeling giver tryghed... 8 Niveaudeling skaber ikke stereotyper... 9 Niveaudeling og andre fag... 9 Konklusion Bilag... 10

3 Lovgrundlaget for skolens selvevaluering Fra: Love om Frie Skoler Skolen formulerer sit værdigrundlag, som indskrives i skolens vedtægt. Skolen skal oplyse sit værdigrundlag til enhver, som beder om det, og offentliggøre værdigrundlaget på sin hjemmeside på internettet. Efterskoler, husholdningsskoler og håndarbejdsskoler skal orientere forældre til undervisningspligtige elever om skolens værdigrundlag ved tilmelding til skolen. Bestyrelsen skal udarbejde en plan for skolens evaluering af skolens virksomhed i forhold til værdigrundlaget. Skolen skal foretage denne evaluering mindst hvert andet år. Fra: Tilskudsbekendtgørelsen Hjemsted, formål og værdigrundlag Stk.1. skole er en uafhængig og selvejende undervisningsinstitution. Stk.2. Institutionen er oprettet den og har hjemsted i kommune. Stk.3. Institutionens formål er at drive en inden for rammerne af de gældende regler om frie kostskoler. Stk.4. Skolens værdigrundlag: Bemærkninger: I værdigrundlaget angives de idéer, som skolen er baseret på. Værdigrundlaget er fundamentet for skolens formål, praksis og selvevaluering. I værdigrundlaget skal skolen ikke angive sine mål med kurserne eller deres indhold, men alene den idémæssige begrundelse herfor. Værdigrundlaget skal fremgå af skolens hjemmeside.

4 Selvevaluering 2017 Det tilstræbes at skabe et læringsmiljø, der bygger på gensidig respekt og tillid. Sådan lyder et af udsagnene i Vojens Gymnastik- & Idrætsefterskoles værdigrundlag. Vi har i vores selvevaluering valgt at sætte fokus på læringsmiljø mere specifik på niveaudeling. På Vojens Gymnastik- & Idrætsefterskole har vi løbende fokus på vores boglige undervisning og på at skabe gode rammer for læringsmiljøet. Dette har vi blandt andet gjort gennem niveaudeling i fagene tysk, engelsk og matematik i såvel 9.- som 10. årgang. Vi niveaudeler ovennævnte fag i tre niveauer A-niveau, B-niveau og C-niveau i på følgende måde: Klasserne 9a, 9b og 9c niveaudeler i de omtalte tre niveauer Klasserne 10a, 10b og 10c niveaudeler i de omtalte tre niveauer Klasserne 10d, 10e og 10f niveaudeler i de omtalte tre niveauer. Med fokus på dette ønsker vi at evaluere på, om eleverne synes at den ovennævnte niveaudeling er medvirkende til at skabe et godt læringsmiljø. Formål Formålet med selvevalueringen for 2017 er at undersøge om niveaudeling er medvirkende til at skabe et bedre læringsmiljø i de pågældende fag, samt at få belyst elevernes syn på den niveaudelte undervisning. Undersøgelsen Selve undersøgelsen er blevet gennemført med tre elever fra hver af ovenstående ni stamklasser. De i alt 27 elever har hver i sær udfyldt et spørgeskema om niveaudeling i ElevIntra. Herudover har der været afholdt i alt tre dialogmøder med henholdsvis de ni elever fra 9a, 9b og 9c, de ni elever fra 10a, 10b og 10c og de ni elever fra 10d, 10e og 10f. På dialogmøderne deltog endvidere undertegnede, der er viceforstander på skolen. De deltagende 27 elever er tilfældigt udvalgte, dog er der skelet til at der i alle tre grupper er repræsenteret elever fra både A-, B- og C niveaut. Spørgeskemaundersøgelsen var valgfri anonym, hvilket betyder at de deltagende elever frivilligt kunne vælge at påføre deres navn. Det har 20 af de 27 elever valgt at gøre. Spørgsmålene i spørgeskemaet var tilrettet med en hovedvægt af spørgsmål med foruddefinerede svarmuligheder. Herudover var der i undersøgelsen mulighed for at i fri tekst at ytre sig omkring niveaudelingen. På dialogmøderne har undertegnede hørt, hvad de enkelte elever har fremført. I selvevalueringen vil de enkelte elevers synspunkt være behandlet anonymt. Besvarelserne af spørgeskemaet findes i anonym form - som bilag til denne rapport.

5 På de tre dialogmøder er eleverne blevet stillet reflekterende spørgsmål, der gennem sparring på møderne havde til hensigt at kvalificere svarene i spørgeskemaet yderligere. Spørgsmålene til dialogmøderne blev kategoriseret i fire hovedgrupper med nedenstående spørgsmål til gruppedrøftelse og refleksion: Inden skolestart Var I inden jeres start på VGIE positiv overfor at der var niveaudeling på VGIE? Havde det betydning for valget af VGIE som efterskole, at VGIE har niveaudelt undervisning? Havde jeres forældre en holdning om, at niveaudelingen på VGIE var noget positivt? I løbet af skoleåret Er I enige i følgende udsagn: Jeg synes, at jeg lærer mere, når undervisningen er niveaudelt? Mangler I på de niveaudelte hold at kunne snakke / sparre med elever, der er dygtigere end dig selv i faget? Mangler I på de niveaudelte hold at kunne snakke / sparre med andre elever, der er knap så dygtig som dig selv i faget? Hvilke fordele ser I ved niveaudeling? Hvilke ulemper ser I ved niveaudeling? Niveaudeling og det sociale Ville I føle jer mere tryg ved at have engelsk, tysk og matematik med jeres stamklasse (danskklasse) i stedet for på et niveaudelt hold? Synes I at elever, der er på C-niveau i elevflokken bliver sat i bås som nogle af de fagligt svage i faget? Synes elevflokken, at det er negativt at være på C-Niveau (man er ikke så skarp/klog)?

6 Synes I at elever, der er på A-niveau i elevflokken bliver sat i bås som en af de fagligt stærke i faget? Synes elevflokken at det er negativt at være på A-Niveau (man stræber, man er lidt nørdet)? Niveaudeling og andre fag Kunne du tænke dig at også dansk var niveaudelt? Fordele/Ulemper Kunne du tænke dig at også fysik var niveaudelt? Fordele/Ulemper Eventuelt andre input omkring niveaudeling Inden skolestart Undersøgelsen viser følgende: De fleste elever var ikke på forhånd bekymret for at der på VGIE er niveaudeling i visse fag. Dog var 5 elever (19%) lidt bekymret forud for skolestarten. På dialogmøderne fremgik det, at en del elever slet ikke var opmærksom på at der var niveaudeling på VGIE, inden de startede. Hos enkelte elever har det været vigtigt, at der er niveaudeling på VGIE, dog ikke så vigtigt at valget af VGIE har været betinget heraf. De adspurgte elevers forældre har generelt været positiv over for, at der niveaudeling på VGIE. Det er dog klart eleverne selv, der vælger hvilken efterskole de ønsker at gå på. I løbet af skoleåret At niveaudelingen er blevet opfattet positivt af eleverne kan ses ved at 93% af de adspurgte elever er blevet mere glad for fag, hvor der er niveaudeling.

7 På dialogmøderne gav eleverne generelt udtryk for, at de opfatter at de lærer mere, når undervisningen er niveauopdelt. Indplacering på niveau Ved skoleårets start indplacerer VGIE eleverne ind på de forskellige niveauer. Som redskab benytter skolen karakterer fra den tidligere skole I forhold til indplacering på niveau i de respektive fag oplever eleverne følgende: 92% oplever at de er blevet placeret på det rigtige niveau i engelsk, 100% oplever at de er blevet placeret på det rigtige niveau i tysk mens 81 procent af eleverne mener at de r placeret på det rigtige niveau i matematik. På dialogmøderne giver et par af eleverne udtryk for at de føler et de er placeret på et for højt niveau i matematik i forhold til den undervisning de modtager, hvor de til tider synes at det er lidt svært. Niveaudeling opleves positivt Efter at have prøvet niveaudelt undervisning i engelsk, tysk og matematik svarer alle adspurgte elever, at de er blevet mere positiv overfor niveaudeling i engelsk og tysk mens 88% er blevet mere positiv over for niveaudeling i matematik. Selv om der forlods - hos de fleste elever - var en positiv forventning til niveaudelingen, har det at have været en del af den niveaudelte undervisning haft en positiv effekt på elevernes opfattelse af niveaudeling. I folkeskolen har eleverne ofte oplevet det fulde spænd af niveauer i deres stamklasse i de respektive fag. Adspurgt omkring dette giver eleverne generelt en tilbagemelding om, at de ikke savner at kunne sparre med lever, der enten er dygtigere eller mindre dygtige end dem selv. Generelt er det elevernes opfattelse, at de opnår bedre sparring med elever på eget niveau. Et par af de adspurgte elever har periodevis haft en opfattelse af, at de mange gange er blevet spurgt meget, dvs. for meget af de knapt så dygtige elever, da de gik i folkeskolen. Niveaudeling og læring På dialogmøderne giver alle elever udtryk for at de oplever, at de lærer mere, når de er på niveaudelte hold. Dette understøttes af spørgeskemasvarene:

8 Eleverne synes generelt at niveaudeling er positivt, og at det giver bedre læring end på ikke niveaudelte hold. Niveaudeling og det sociale I undersøgelsen har vi forsøgt at få belyst oom niveaudeling skaber et mere trygt læringsmiljø. Såvel spørgeskemasvar som input fra dialogmøder giver svar på dette. Niveaudeling giver tryghed Samtlige adspurgte elever er enig eller helt enig i at niveaudeling generelt giver et mere trygt undervisningsmiljø. Dette bakkes op af de samtaler der er foretaget i de tre grupper. Udsagn: Når man er ca. lige så god som de andre tør man at sige mere Jeg er tryg, når jeg siger noget i klassen Jeg synes alle i klassen tør sige noget Det er mere trygt, når man er på samme niveau I spørgeskemaet giver nogle elever dog udtryk for, at det ikke nødvendigvis er mere trygt at sige noget, fordi der er niveaudelt undervisning. I engelsk er fem elever svarende til 19 % uenige. I tysk er fire elever svarende til 15 % uenige.

9 I matematik tre elever svarende til 11 % uenige. Udfordret på dette siger eleverne: Det er ikke utrygt at sige noget, når der ikke er niveaudeling, så det er derfor at vi har svaret sådan På dialogmøderne blev eleverne spurt, om de ville føle sig mere tryg, ved at have engelsk, tysk og matematik med deres stamklasse fremfor på de niveaudelte hold. Her er elevernes entydige holdning, at de foretrækker at have det på det niveaudelte hold. Årsagen til det klare svar er, at det giver bedre læring på de niveaudelte hold. Niveaudeling skaber ikke stereotyper På dialogmøderne blev eleverne spurgt om man bliver sat i bås ved at være placeret på et bestemt niveau. Adspurgt herom er elevernes tilbagemelding entydig. Det fylder ikke noget at være på C- niveau i et fag. Det er fokus på at man er på samme hold som andre på samme niveau. På en humoristisk måde kan man nogen gange godt kalde sig selv lidt dum i det pågældende fag men det er ikke noget man på nogen måde blive drillet med. Er man på A-holdet oplever man på samme måde heller ikke at blive betegnet som nørdet. Eleverne på A-holdet er generelt glad for at være på A-holdet, og har fokus på læringen i dette. Eleverne kan godt få øje på, at man ville kunne sættes i bås afhængig af niveau men det foregår heldigvis ikke på denne måde på VGIE. Niveaudeling og andre fag På VGIE niveaudeler vi ikke i i fagene dansk og fysik. På dialogmøderne er eleverne blevet forespurgt om det kunne være hensigtsmæssigt også at niveaudele i disse fag. Her svarer eleverne: Jeg tror det er svært at niveaudele i fysik Tror det er svært at finde ud af hvem der skal på hvilke hold i fysik Det er godt at have en stamklasse i dansk I dansk har vi alle gode forudsætninger for at lave opgaverne, så det er naturligt ikke at niveaudele. Jeg synes det er de rigtige fag, der niveaudeles i Det er godt at have timer med dem man er i klasse med Det er således ikke samme holdning til niveaudeling som i de andre fag, hvor der er klare tilkendegivelser på at niveaudeling er positivt. Hvad denne forskel skyldes er svært at få entydige svar på fra de deltagende elever.

10 Konklusion Undersøgelsens formål var at undersøge om niveaudeling er medvirkende til at skabe et bedre læringsmiljø i de pågældende fag, samt at få belyst elevernes syn på den niveaudelte undervisning. Som det fremgår af såvel svarene i spørgeskemaundersøgelsen som elevernes holdning på dialogmøderne opfattes niveaudeling meget positivt blandt eleverne. Eleverne oplever generelt at det er trygt, og tror på at man lærer mest ud fra devisen om at lige børn leger bedst. Eleverne oplever ikke noget negativt ved at være placeret på et givent niveau. Er man på C-niveau er det fint og er man på A-niveau er det også fint. Overraskende nok, synes eleverne ikke at man bør niveaudele i dansk og matematik. I forhold til den klare positivitet der er i forhold til niveaudeling forekommer det ulogisk, at eleverne generelt ikke ønsker niveaudeling i dansk og fysik. Dette kan indikere, at eleverne er tilfreds med tingenes tilstand, dvs. glade for deres klasser i alle fag uanfægtet om der er niveaudeling eller ej. Eleverne har svært ved at argumentere for denne lidt ulogiske del, så det må stå lidt hen i det uvisse, hvorfor niveaudeling kun er decideret godt i engelsk, tysk og matematik og i mindre grad i fysik og dansk Vi anser det som positivt, at der så klar positiv tilbagemelding på niveaudeling, og forespurgt omkring ulemper ved niveaudeling kan eleverne ikke komme med input. Denne selvevaluering giver os et godt billede af at niveaudelingen har en positiv effekt på VGIEs læringsmiljø. Evalueringen giver et klart billede af hvordan eleverne oplever niveaudelingen, og vi er som skole blevet bekræftet i at niveaudelingen opleves som positivt og lærerigt. Rapporten afsluttet juni 2017 Allan Andersen Bilag Svar fra spørgeskemaundersøgelsen fra ElevIntra på de følgende sider.

11

12

13

14

15

16

17

Indhold... 2 Lovgrundlaget for skolens selvevaluering... 3 Selvevaluering Formål... 4 Undersøgelsen... 4

Indhold... 2 Lovgrundlaget for skolens selvevaluering... 3 Selvevaluering Formål... 4 Undersøgelsen... 4 Selvevaluering 2017 Indhold Indhold... 2 Lovgrundlaget for skolens selvevaluering... 3 Selvevaluering 2017... 4 Formål... 4 Undersøgelsen... 4 Inden skolestart... 6 I løbet af skoleåret... 6 Indplacering

Læs mere

Lovgrundlaget for skolens selvevaluering

Lovgrundlaget for skolens selvevaluering Selvevaluering 2013 Indhold Indhold... 2 Lovgrundlaget for skolens selvevaluering... 3 Selvevaluering 2013... 4 Formål... 5 Undersøgelsen... 5 Fredagsmøderne... 6 Elevernes generelle trivsel på VGIE...

Læs mere

Indhold. Indhold... 2 Lovgrundlaget for skolens selvevaluering... 3 Selvevaluering 2015... 4

Indhold. Indhold... 2 Lovgrundlaget for skolens selvevaluering... 3 Selvevaluering 2015... 4 Selvevaluering 2015 Indhold Indhold... 2 Lovgrundlaget for skolens selvevaluering... 3 Selvevaluering 2015... 4 Formål... 4 Undersøgelsen... 4 Personlig udvikling det generelle billede... 5 Personlig udvikling

Læs mere

Selvevaluering af den Boglige undervisning. Frøslevlejrens Efterskole

Selvevaluering af den Boglige undervisning. Frøslevlejrens Efterskole Frøslevlejrens Efterskole Selvevaluering af den Boglige undervisning 2 Selvevaluering af den Boglige undervisning Introduktion Ifølge lov om folkehøjskoler, efterskoler, husholdningsskoler og håndarbejdsskoler

Læs mere

Indhold VGIE Undervisningsmiljøvurdering Baggrund... 4 Den generelle tilfredshed... 4 Hvorfor efterskole... 4 Hverdagen... 4 Tryghed...

Indhold VGIE Undervisningsmiljøvurdering Baggrund... 4 Den generelle tilfredshed... 4 Hvorfor efterskole... 4 Hverdagen... 4 Tryghed... UNDERVISNINGSMILJØ- VURDERING 2017 Indhold VGIE Undervisningsmiljøvurdering 2017... 3 Baggrund... 4 Den generelle tilfredshed... 4 Hvorfor efterskole... 4 Hverdagen... 4 Tryghed... 4 Faglighed... 4 Weekender...

Læs mere

Evaluering af værdigrundlaget 2016

Evaluering af værdigrundlaget 2016 Evaluering af værdigrundlaget 2016 Frøslevlejrens Efterskole, Lejrvejen 85, 6330 Padborg Telefon: 74 67 66 44 Email: post@fle-skole.dk www.fle-skole.dk 1 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 1.1 Formål...

Læs mere

Hvad er trivsel Ved trivsel forstår vi at eleverne befinder sig godt, udvikler sig positivt og generelt har et godt og positivt livsmod.

Hvad er trivsel Ved trivsel forstår vi at eleverne befinder sig godt, udvikler sig positivt og generelt har et godt og positivt livsmod. Antimobbe-strategi Formål I værdigrundlaget for Vojens Gymnastik- & Idrætsefterskole står der blandt andet: Det er vigtigt, at eleven gennem sit ophold på skolen styrker sit livsmod. For at skabe størst

Læs mere

Evaluering af den samlede undervisning på Korinth Efterskole Spejderskolen og plan for opfølgning. Juni 2012

Evaluering af den samlede undervisning på Korinth Efterskole Spejderskolen og plan for opfølgning. Juni 2012 Evaluering af den samlede undervisning på Korinth Efterskole Spejderskolen og plan for opfølgning. Juni 2012 Indledning Hvert år skal skolen lave en evaluering af sin samlede undervisning. Der foreligger

Læs mere

Vejledning om krav til offentliggørelse af oplysninger på efterskolers hjemmesider

Vejledning om krav til offentliggørelse af oplysninger på efterskolers hjemmesider Sagsnr.: 146.10K.271 Vejledning om krav til offentliggørelse af oplysninger på efterskolers hjemmesider Denne vejledning gennemgår kravene til offentliggørelse af oplysninger på efterskolernes hjemmeside

Læs mere

Hou Maritime Idrætsefterskole (HMI)

Hou Maritime Idrætsefterskole (HMI) 7. december 2008/sen Version 1.0 Hou Maritime Idrætsefterskole (HMI) Selvevaluering 2008 Fokus på individualisme, fællesskab og engagement 1. Indledning Selvevalueringen på HMI har de seneste år været

Læs mere

Selvevaluering 2013. I år har vi valgt at fokusere på følgende metoder:

Selvevaluering 2013. I år har vi valgt at fokusere på følgende metoder: Selvevaluering 2013 Introduktion til selvevalueringen Vi forstår evaluering som en systematisk, fremadskuende proces, der har til hensigt at indsamle de oplysninger, der kan forbedre vores pædagogiske

Læs mere

Selvevaluering Sorø Husholdningsskole

Selvevaluering Sorø Husholdningsskole Selvevaluering Sorø Husholdningsskole Skoleåret 2014-2015 Indledning Sorø Husholdningsskole (SH) har i slutningen af skoleåret 2014/2015 foretaget den obligatoriske årlige selvevaluering af skolens værdigrundlag

Læs mere

Evaluering af undervisningen

Evaluering af undervisningen 1 Evaluering af undervisningen Skoleåret 2015/16 Refleksioner: Eleverne har besvaret nedenstående spørgeskema. Svarene er behandlet på lærermøde. Generelt meget stor hed med undervisningen, såvel fagligt

Læs mere

Læs skolens målsætning her: Skolens elevtal er her maj elever og det samlede antal lærere er 22.

Læs skolens målsætning her:   Skolens elevtal er her maj elever og det samlede antal lærere er 22. SKOLENS PROFIL Skolen: Sct. Joseph Søstrenes Skole er en katolsk skole, og dermed adskiller den sig fra de fleste andre skoler. Der undervises i de samme fag som i folkeskolen, men en katolsk skole bygger

Læs mere

Undervisningsmiljø i elevhøjde

Undervisningsmiljø i elevhøjde Undervisningsmiljø i elevhøjde Samlet gennemgang og perspektivering af resultaterne fra spørgeskemaundersøgelsen i skoleåret 2007/08 fra 4.-9. klassetrin - Aalborg Kommunale Skolevæsen 1 Forord Rapporten

Læs mere

85 svar. Tilhørsforhold (85 svar) Trivsel. Er du glad for at gå på Gylling Efterskole? (12 svar) Har du nære venner på efterskolen?

85 svar. Tilhørsforhold (85 svar) Trivsel. Er du glad for at gå på Gylling Efterskole? (12 svar) Har du nære venner på efterskolen? 85 svar Accepterer svar Tilhørsforhold (85 svar) 69,4% Er du nuværende elev på Gylling Efterskole? Er du tidligere elev på Gylling Efterskole? Er du forældre til en nuværende eller tidligere elev på Gylling

Læs mere

Undervisningsmiljøevaluering Efterskolen 2013/14

Undervisningsmiljøevaluering Efterskolen 2013/14 Undervisningsmiljøevaluering Efterskolen 2013/14 Undersøgelsen er ANONYM Målgruppen for undersøgelsen var elever i 10X, 10Y, 10Z Undersøgelsesperiode: 23-06-2014 til 26-06-2014 Antal besvarelser ialt:

Læs mere

"Vi havde hørt godt om skolen fra nogle venner. Det havde også betydning, at skolen har niveau inddelt undervisning".

Vi havde hørt godt om skolen fra nogle venner. Det havde også betydning, at skolen har niveau inddelt undervisning. Selvevaluering 2012 Sammenfatning og konklusion. Bestyrelsen for Skanderup Efterskole og skolens ledelse har i år besluttet at spørge forældregruppen om deres tilfredshed med skoleåret. Vi finder det meget

Læs mere

Evaluering i forhold til UV og værdigrundlag 2018

Evaluering i forhold til UV og værdigrundlag 2018 Evaluering i forhold til UV og værdigrundlag 2018 Helgenæs Naturefterskole Side 1 Evaluering af skoleåret 2017/18 på HNE Helgenæs Naturefterskole er en almen efterskole med plads til 85 elever fordelt

Læs mere

SELVEVALUERING EFTERSKOLEAFDELING SKOLEÅRET 2015/2016 LÆRING OG TRIVSEL. Side 1 af 5

SELVEVALUERING EFTERSKOLEAFDELING SKOLEÅRET 2015/2016 LÆRING OG TRIVSEL. Side 1 af 5 SELVEVALUERING EFTERSKOLEAFDELING SKOLEÅRET 2015/2016 LÆRING OG TRIVSEL Side 1 af 5 Værdigrundlag: SELVEVALUERING PÅ OSTED FRI- OG EFTERSKOLE SKOLEÅRET 2015/2016 Det fremgår af 1, stk. 1 i lov om frie

Læs mere

I hvor høj grad har du indtryk af, at dit barn har en struktureret og tryg hverdag?

I hvor høj grad har du indtryk af, at dit barn har en struktureret og tryg hverdag? Selvevaluering Bjergsnæs efterskoles selvevaluering 2017 tager udgangspunkt i skolens værdigrundlag, og et ønske om at undersøge, om skolen lever op til sine værdier. Kan forældrene aflæse skolens værdigrundlag

Læs mere

Selvevaluering skoleåret 2012/13

Selvevaluering skoleåret 2012/13 Selvevaluering skoleåret 2012/13 Indhold Værdigrundlag... 2 Vores værdigrundlag og overordnede pædagogiske målsætninger lyder således:... 2 Selvevaluering... 2 Selvevaluering for skoleåret 2012-2013:...

Læs mere

Undervisningsevaluering på Aalborg Studenterkursus

Undervisningsevaluering på Aalborg Studenterkursus Undervisningsevaluering på Aalborg Studenterkursus Revideret udgave, oktober 2015 Indhold Formål... 2 Kriterier... 2 Proces... 3 Tidsplan... 4 Bilag... 5 Bilag 1: Spørgsmål... 5 Bilag 2: Samtalen med holdet...

Læs mere

Selvevaluering i forhold til værdigrundlag Sejergaardens Musikefterskole

Selvevaluering i forhold til værdigrundlag Sejergaardens Musikefterskole Selvevaluering i forhold til værdigrundlag Sejergaardens Musikefterskole 2016-17 Værdigrundlag Sejergaardens Musikefterskoles værdigrundlag: Sejergaardens Musikefterskole baserer sig på høj faglighed på

Læs mere

Selvevaluering Sorø Fri Fagskole

Selvevaluering Sorø Fri Fagskole Selvevaluering Sorø Fri Fagskole Skoleåret 2015-2016 Indledning Sorø Fri Fagskole (SFF) har i slutningen af skoleåret 2015/2016 foretaget den obligatoriske årlige selvevaluering af skolens værdigrundlag

Læs mere

Selvevaluering og undervisningsvurdering 2015 Vejstrup Efterskole

Selvevaluering og undervisningsvurdering 2015 Vejstrup Efterskole Vejstrup maj 2015 Selvevaluering og undervisningsvurdering 2015 Vejstrup Efterskole Fokus på tilgang af drenge elever i forhold til værdigrundlagets fællesskab som det bærende element Indledning Selvevalueringen

Læs mere

Trivselsevaluering 2010/11

Trivselsevaluering 2010/11 Trivselsevaluering 2010/11 Formål Vi har ønsket at sætte fokus på, i hvilken grad de værdier, skolen fremhæver som bærende, også opleves konkret i elevernes dagligdag. Ved at sætte fokus på elevernes trivsel

Læs mere

Selvevaluering på RpR

Selvevaluering på RpR Side 1 af 6 Selvevaluering på RpR Roskilde private Realskole er gået over til Selvevaluering. Dette erstatter det tidligere tilsyn med skolen, som en ekstern tilsynsførende har udført, og udgivet rapporter

Læs mere

Kvalitetssikringsplan

Kvalitetssikringsplan Kvalitetssikringsplan 2013-2015 En skole i trivsel og udvikling med plads til alle, men ikke til alt! Kvalitetssikringsplan 2014-2015 Indholdsfortegnelse Indledende bemærkninger Side 3 Skolens vision og

Læs mere

Vis udskrift: "360 graders ledervurdering_pilot"

Vis udskrift: 360 graders ledervurdering_pilot Vis udskrift: "360 ers ledervurdering_pilot" Side 1 af 6 0% 0% 100% Vejledning til ledervurdering Dette spørgeskema danner baggrund for Ikast-Brande Kommunes 360-ers ledervurdering. Besvarelsen skal bygge

Læs mere

Undervisningsmiljøvurdering 2015/16 Spørgsmål

Undervisningsmiljøvurdering 2015/16 Spørgsmål Undervisningsmiljøvurdering 2015/16 Spørgsmål 83-127 Hvert skoleår gennemfører SEJERGAARDENS MUSIKEFTERSKOLE en undersøgelse der viser elevernes tilfredshed på en række områder. Undersøgelsen besvares

Læs mere

Evaluering af projekt Fra bænken til banen Oktober Evalueringens fokusområder. Evalueringens konklusioner

Evaluering af projekt Fra bænken til banen Oktober Evalueringens fokusområder. Evalueringens konklusioner Evaluering af projekt Fra bænken til banen Oktober 2015 Formålet med denne uvildige evaluering af projekt Fra bænken til banen er at uddrage viden, som projektejer selv samt andre aktører løbende og efterfølgende

Læs mere

Selvevaluering skoleåret 2015/16: Selvevalueringen er foretaget i juni 2016 Vision

Selvevaluering skoleåret 2015/16: Selvevalueringen er foretaget i juni 2016 Vision Selvevaluering skoleåret 2015/16: Selvevalueringen er foretaget i juni 2016 Vision På Waldemarsbo er vores fornemste opgave at højne elevernes selvværd, selvforståelse og selvstændighed, således, at eleverne

Læs mere

Selvevaluering 2015/16

Selvevaluering 2015/16 Selvevaluering /6 Introduktion Krav til skolens selvevaluering En selvevaluering er en evaluering af skolens virksomhed med udgangspunkt i værdigrundlaget. En efterskole skal formulere sit værdigrundlag,

Læs mere

Rågelund Efterskole Selvevaluering

Rågelund Efterskole Selvevaluering Rågelund Efterskole Selvevaluering 07-8 Evaluering af niveauinddeling i matematik På Rågelund Efterskole finder vi det vigtigt, at skolens elever oplever tryghed i et overskueligt miljø. Trygheden, mener

Læs mere

1. Beskrivelse af evaluering af undervisning

1. Beskrivelse af evaluering af undervisning 1 UCL, Læreruddannelsen. Evaluering af undervisning. Orientering til studerende. Marts 2011 Orientering om evaluering af undervisning består af: 1. Beskrivelse af evaluering af undervisning 2. Mål for

Læs mere

Evaluering af skoleåret 2016/17 på Rønde Efterskole

Evaluering af skoleåret 2016/17 på Rønde Efterskole Evaluering af skoleåret 2016/17 på Rønde Efterskole Rønde Efterskole er en almen efterskole med plads til 162 elever fordelt på 7 forskellige linjefag: badminton, fodbold, friluft, musik, kreativt design,

Læs mere

Hjemmesidevejledning. Undervisningsministeriets krav til informationer på efterskoler og frie fagskolers hjemmesider. Efterskoler og frie fagskoler

Hjemmesidevejledning. Undervisningsministeriets krav til informationer på efterskoler og frie fagskolers hjemmesider. Efterskoler og frie fagskoler Hjemmesidevejledning Undervisningsministeriets krav til informationer på efterskoler og frie fagskolers hjemmesider Efterskoler og frie fagskoler 23-02-2017 Indhold Indledning... 2 1 Lov om efterskoler

Læs mere

Partnerskab om Folkeskolen Sammenfatning. H. C. Andersen Skolen

Partnerskab om Folkeskolen Sammenfatning. H. C. Andersen Skolen Partnerskab om Folkeskolen 2007 Sammenfatning H. C. Andersen Skolen Indhold 1 Indledning 3 2 Elevernes udbytte af undervisningen 4 2.1 Elevernes faglige udbytte 4 2.2 Læsetest 4 3 Elevernes svar 5 3.1

Læs mere

Forord til Ullerup Bæk Skolens Vision & Værdigrundlag. Skolens Vision, Værdigrundlag & Målsætninger

Forord til Ullerup Bæk Skolens Vision & Værdigrundlag. Skolens Vision, Værdigrundlag & Målsætninger Forord til Ullerup Bæk Skolens Vision & Værdigrundlag Ullerup Bæk Skolen skal være en tryg og lærerig folkeskole, hvor børnenes selvværdsfølelse, fællesskab, selvstændighed, ansvarlighed, evne til at samarbejde

Læs mere

Nedenfor ses elevernes svar på indplaceringen fra 1-10 efterfulgt af nogle sammenfattende kommentarer til deres øvrige udsagn.

Nedenfor ses elevernes svar på indplaceringen fra 1-10 efterfulgt af nogle sammenfattende kommentarer til deres øvrige udsagn. I juni 2019 gennemførtes med elevhold 18-19 en undersøgelse af elevernes oplevelse af skolens evne til at få skolens værdigrundlag til at stemme overens med hverdagen. Lever skolen op til det værdigrundlag

Læs mere

Selvevaluering. Værdigrundlaget. Metode. Hvilken betydning har Rudehøj Efterskoles

Selvevaluering. Værdigrundlaget. Metode. Hvilken betydning har Rudehøj Efterskoles 2012 Rudehøj Efterskole Selvevaluering Rudehøj Efterskole Hvilken betydning har Rudehøj Efterskoles Metode værdigrundlag for elevernes valg af skolen, og hvordan opleves værdierne omsat i undervisningen

Læs mere

Evaluering Forårs SFO 2017

Evaluering Forårs SFO 2017 Evaluering Forårs SFO 2017 August 2017 I Faaborg-Midtfyn Kommune blev det i efteråret 2016 besluttet, at der skulle være en Forårs SFO fra 1. april 2017. Forårs SFOen blev derefter planlagt i samarbejde

Læs mere

Skole-hjemsamarbejdet på Rødovre Skole

Skole-hjemsamarbejdet på Rødovre Skole Skole-hjemsamarbejdet på Rødovre Skole Skole-hjemsamarbejdet er afgørende for at eleverne udvikler sig mest muligt. Derfor har Rødovre Skole udarbejdet følgende retningslinjer, der beskriver: 1. Princip

Læs mere

Evaluering af den samlede undervisning 2015/16 Spørgsmål 1-82

Evaluering af den samlede undervisning 2015/16 Spørgsmål 1-82 Evaluering af den samlede undervisning 2015/16 Spørgsmål 1-82 Hvert skoleår gennemfører SEJERGAARDENS MUSIKEFTERSKOLE en undersøgelse der viser elevernes tilfredshed på en række områder. Undersøgelsen

Læs mere

Undervisningsmiljørapport Djurslands Efterskole

Undervisningsmiljørapport Djurslands Efterskole Undervisningsmiljørapport Djurslands Efterskole 2017-2020 1. Indledning 96 % af skolens elever har besvaret denne undervisningsmiljøvurdering (91 ud af 95 elever) i maj 2017. Eleverne har udfyldt skemaet

Læs mere

Hou Maritime Idrætsefterskole (HMI)

Hou Maritime Idrætsefterskole (HMI) 24. oktober 2007/sen Version 1.1 Hou Maritime Idrætsefterskole (HMI) Selvevaluering 2007 Fokus på tillid, ansvar og engagement 1. Indledning Selvevalueringen på HMI har de seneste år været rettet mod forældretilfredshed

Læs mere

Samarbejdet mellem forvaltning og skoleledelse

Samarbejdet mellem forvaltning og skoleledelse Samarbejdet mellem forvaltning og skoleledelse En undersøgelse af samarbejdet om elevernes læring og trivsel på tværs af landets kommuner Fakta og spørgsmål til refleksion SKOLE Indhold 3 Hvorfor denne

Læs mere

Når vi har analyseret klassens svar, vil kontaktlæreren sammen med jer gennemgå jeres feedback i klassen.

Når vi har analyseret klassens svar, vil kontaktlæreren sammen med jer gennemgå jeres feedback i klassen. Velkommen til elevtrivselsundersøgelsen på G1 På Hotel- og Restaurantskolen arbejder vi hele tiden med at forbedre hverdagen for vores elever, og sætter stor pris på din tilbagemelding. Vi vil gerne vide,

Læs mere

Gallup om skole. Gallup om skole. TNS Dato: 13. maj 2014 Projekt: 61191

Gallup om skole. Gallup om skole. TNS Dato: 13. maj 2014 Projekt: 61191 n Feltperiode: Den 12. juni til 19 juni 2014 Målgruppe: Repræsentativt udvalgte forældre til børn i grundskolen Metode: GallupForum (webinterviews) Stikprøvestørrelse: 1.003 personer Stikprøven er uvejet

Læs mere

Selvevaluering skoleåret 2015/16: Selvevalueringen er foretaget i juni 2016 Vision

Selvevaluering skoleåret 2015/16: Selvevalueringen er foretaget i juni 2016 Vision Selvevaluering skoleåret 2015/16: Selvevalueringen er foretaget i juni 2016 Vision På Waldemarsbo er vores fornemste opgave at højne elevernes selvværd, selvforståelse og selvstændighed, således, at eleverne

Læs mere

Selvevaluering 15/16. Emne: KIE værdier

Selvevaluering 15/16. Emne: KIE værdier Selvevaluering 15/16 Emne: KIE værdier Emnebegrundelse og metode: Med selvevalueringen 2016 ønsker vi at sætte fokus på en række af vores kerneværdier nemlig tillid, dialog, medindflydelse og gensidig

Læs mere

Selvevaluering 2013. Vesterdal Efterskoles værdigrundlag, som det fremgår af skolens vedtægter 1, stk. 5. Evalueringens sigte.

Selvevaluering 2013. Vesterdal Efterskoles værdigrundlag, som det fremgår af skolens vedtægter 1, stk. 5. Evalueringens sigte. Selvevaluering 2013 Vesterdal Efterskoles værdigrundlag, som det fremgår af skolens vedtægter 1, stk. 5 Vesterdal Efterskole bygger på det grundtvigske skolesyn om at oplyse, vække og engagere. Det sker

Læs mere

BILAGSRAPPORT. Ringe Fri- og Efterskole Faaborg-Midtfyn Kommune (Privatskoler) Termometeret

BILAGSRAPPORT. Ringe Fri- og Efterskole Faaborg-Midtfyn Kommune (Privatskoler) Termometeret BILAGSRAPPORT Ringe Fri- og Efterskole Faaborg-Midtfyn Kommune (Privatskoler) Termometeret Læsevejledning Bilagsrapporten viser elevernes samlede beelser af de enkelte spørgsmål, som indgår i undersøgelsen.

Læs mere

Undervisningsmiljøvurdering 2016 Midtfyns Efterskole

Undervisningsmiljøvurdering 2016 Midtfyns Efterskole Undervisningsmiljøvurdering 2016 Midtfyns Efterskole Denne vurdering er foretaget på baggerund af spørgeskemaundersøgelse blandt skolens elever juni 2016. Alle elever var inviteret til at deltage. Omkring

Læs mere

BILAGSRAPPORT. Dronninglund Efterskole Brønderslev Kommune (Privatskoler) Termometeret

BILAGSRAPPORT. Dronninglund Efterskole Brønderslev Kommune (Privatskoler) Termometeret BILAGSRAPPORT Dronninglund Efterskole Termometeret Læsevejledning Bilagsrapporten viser elevernes samlede beelser af de enkelte spørgsmål, som indgår i undersøgelsen. Rapporten viser elevernes gennemsnitlige

Læs mere

Selvevaluering 13/14. Emne: Elevernes personlige udvikling

Selvevaluering 13/14. Emne: Elevernes personlige udvikling Selvevaluering 13/14 Emne: Elevernes personlige udvikling Emnebegrundelse og metode: Af vores værdigrundlag fremgår det bl.a. at vi ønsker..et skoleliv hvor balancen mellem den personlige udvikling og

Læs mere

Spørgeskema til studerende Evaluering af klinisk undervisning

Spørgeskema til studerende Evaluering af klinisk undervisning Sygeplejerskeuddannelsen Odense og Svendborg Klinisk uddannelsessted: Modul: Navn og hold: Spørgeskema til studerende Evaluering af klinisk undervisning Formålet med evalueringen og dette spørgeskema er,

Læs mere

Side 1 of 28. Sædding Efterskole - Undervisningsevaluering /26. 1 Dreng 28 / 50% 2 Pige 28 / 50% / 57% 2 9a 13 / 23% 3 9b 11 / 20%

Side 1 of 28. Sædding Efterskole - Undervisningsevaluering /26. 1 Dreng 28 / 50% 2 Pige 28 / 50% / 57% 2 9a 13 / 23% 3 9b 11 / 20% Side 1 of 28 Kategori: Er du dreng eller pige? Er du dreng eller pige? 1 Dreng 28 / 50% 2 Pige 28 / 50% Kategori: Hvilken klasse går du i? Hvilken klasse går du i? 1 10 32 / 57% 2 9a 13 / 23% 3 9b 11 /

Læs mere

Evaluering af den samlede undervisning 2018 Fokus på matematikundervisningen i 9.kl. på Efterskolen Solgården

Evaluering af den samlede undervisning 2018 Fokus på matematikundervisningen i 9.kl. på Efterskolen Solgården Evaluering af den samlede undervisning 2018 Fokus på matematikundervisningen i 9.kl. på Efterskolen Solgården Evalueringen er udarbejdet af Matematiklærerne i 9.klasse Evalueringen af layoutet og redigeret

Læs mere

TUBA. Håndtering af alkoholmisbrug i hjemmet Spørgeskemaundersøgelse blandt lærere september 2014

TUBA. Håndtering af alkoholmisbrug i hjemmet Spørgeskemaundersøgelse blandt lærere september 2014 TUBA Håndtering af alkoholmisbrug i hjemmet Spørgeskemaundersøgelse blandt lærere september 2014 Moos-Bjerre Analyse Farvergade 27A 1463 København K, tel. 29935208 moos-bjerre.dk Indholdsfortegnelse 1.

Læs mere

Undervisningsmiljøvurdering skoleåret 2015/2016

Undervisningsmiljøvurdering skoleåret 2015/2016 Undervisningsmiljøvurdering skoleåret 2015/2016 I slutningen af skoleåret 2015/1016 gennemførte vi en undervisningsmiljøundersøgelse blandt alle skolens elever. 124 elever deltog i undersøgelsen. Undersøgelsen

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Friskolen og Idrætsefterskolen Ubbyskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Friskolen og Idrætsefterskolen Ubbyskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Friskolen og Idrætsefterskolen Ubbyskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 317006 Skolens navn: Friskolen og Idrætsefterskolen Ubby 1.1 Navn på den eller

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Horslunde Realskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Horslunde Realskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Horslunde Realskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 379008 Skolens navn: Horslunde Realskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Anne Birte

Læs mere

FORÆLDRETILFREDSHEDSUNDERSØGELSE 2016 Behandlingsskolerne

FORÆLDRETILFREDSHEDSUNDERSØGELSE 2016 Behandlingsskolerne FORÆLDRETILFREDSHEDSUNDERSØGELSE 16 Behandlingsskolerne I løbet af marts 16 gennemførte vi på Behandlingsskolerne en forældretilfredshedsundersøgelse. Formålet var at få belyst forældrenes tilfredshed

Læs mere

Vi har valgt at kommentere på nogle af punkterne i Trivselsundersøgelsen som vi fandt iøjnefaldende.

Vi har valgt at kommentere på nogle af punkterne i Trivselsundersøgelsen som vi fandt iøjnefaldende. Fra værdigrundlaget: Med baggrund i Grundtvig og Kolds skoletanker tilstræber vi at give muligheder for elevernes søgen efter sammenhæng, livsorientering og mening med tilværelsen, derfor tilbyder vi en

Læs mere

Når vi har analyseret klassens svar, vil kontaktlæreren sammen med jer gennemgå jeres feedback i klassen.

Når vi har analyseret klassens svar, vil kontaktlæreren sammen med jer gennemgå jeres feedback i klassen. Velkommen til elevtrivselsundersøgelsen på HF På Hotel- og Restaurantskolen arbejder vi hele tiden med at forbedre hverdagen for vores elever, og sætter stor pris på din tilbagemelding. Vi vil gerne vide,

Læs mere

Besvarelse og konklusion. Evaluering af Skolens Boglige Profil Eisbjerghus Efterskole

Besvarelse og konklusion. Evaluering af Skolens Boglige Profil Eisbjerghus Efterskole I skoleåret 2011-2012 har skolens bestyrelse besluttet at der skal evalueres på den boglige profil: Fra skolens værdigrundlag: Vi lægger vægt på at lære både individuelt og i fællesskaber. Et godt læringsmiljø

Læs mere

I skal bare sige: I har valgt GIE her gælder VORES regler

I skal bare sige: I har valgt GIE her gælder VORES regler Selvevaluering 2017/18 I skal bare sige: I har valgt GIE her gælder VORES regler Således formulerede en elev sig da diskussionen omkring regler og konsekvenser var godt i gang. Glamsdalens Idrætsefterskole

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Romalt Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Romalt Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Romalt Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 280405 Skolens navn: Romalt Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Jens Chr. Pedersen

Læs mere

Uddannelsesplan for studerende i praktik 3. praktikniveau Nørbæk Efterskole 2016/2017

Uddannelsesplan for studerende i praktik 3. praktikniveau Nørbæk Efterskole 2016/2017 Uddannelsesplan for studerende i praktik 3. praktikniveau Nørbæk Efterskole 2016/2017 Indledning: Denne uddannelsesplan er lavet i henhold til 13.2 jf. BEK nr. 231 af 8/3-2013. Uddannelsesplanen er et

Læs mere

Bestyrelsens arbejde med selvevaluering og udvikling af Vesterlund Efterskole

Bestyrelsens arbejde med selvevaluering og udvikling af Vesterlund Efterskole April 2018 Bestyrelsens arbejde med selvevaluering og udvikling af Vesterlund Efterskole Bestyrelsen på Vesterlund Efterskole gennemførte i perioden november 2014 april 2016 et grundlæggende udredningsarbejde

Læs mere

POLITIK FOR SKOLE/HJEM-SAMARBEJDE

POLITIK FOR SKOLE/HJEM-SAMARBEJDE POLITIK FOR SKOLE/HJEM-SAMARBEJDE Med baggrund i FOLKESKOLELOVEN Folkeskolelovens kapitel 1 om folkeskolens formål. I 1: Folkeskolen skal i samarbejde med forældrene give eleverne kundskaber og færdigheder,

Læs mere

Selvevaluering på Brøndby Gymnasium, skoleåret 2018/19

Selvevaluering på Brøndby Gymnasium, skoleåret 2018/19 Selvevaluering på Brøndby Gymnasium, skoleåret 2018/19 Ifølge Undervisningsministeriets bekendtgørelse om kvalitetsvurdering i gymnasiet kan der opstilles et antal overordnede formål med Brøndby Gymnasiums

Læs mere

Når vi har analyseret klassens svar, vil kontaktlæreren sammen med jer gennemgå jeres feedback i klassen.

Når vi har analyseret klassens svar, vil kontaktlæreren sammen med jer gennemgå jeres feedback i klassen. Velkommen til elevtrivselsundersøgelsen på G2 På Hotel- og Restaurantskolen arbejder vi hele tiden med at forbedre hverdagen for vores elever, og sætter stor pris på din tilbagemelding. Vi vil gerne vide,

Læs mere

Autentiske voksne. Selvevaluering 2016

Autentiske voksne. Selvevaluering 2016 Autentiske voksne Selvevaluering 2016 Udarbejdet af Sara Frølund Maj-juni 2016 1. Indledning Han Herred Efterskole (HHE) arbejder ud fra værdierne: identitetsdannelse, fællesskab, fagligt engagement og

Læs mere

Uddannelsesplan Langelands Efteskole

Uddannelsesplan Langelands Efteskole Uddannelsesplan Langelands Efteskole 1. Skolen som uddannelsessted Langelands Efterskole er en uafhængig selvejende undervisningsinstitution. Institutionens formål er at drive en fri og uafhængig efterskole

Læs mere

Dagtilbud Seminariekvarteret Pædagogisk profil og principper. Januar 2013.

Dagtilbud Seminariekvarteret Pædagogisk profil og principper. Januar 2013. Dagtilbud Seminariekvarteret Pædagogisk profil og principper. Januar 2013. Indhold Forord.... 3 Lovgrundlag... 3 Dagtilbudsloven... 3 Børn- og ungepolitikker... 3 Udviklingsplan.... 4 Pædagogiske principper

Læs mere

Spørgeskema til studerende Evaluering af klinisk undervisning

Spørgeskema til studerende Evaluering af klinisk undervisning Sygeplejerskeuddannelsen Odense og Svendborg Spørgeskema til studerende Evaluering af klinisk undervisning Klinisk uddannelsessted: Modul: Navn og hold: Formålet med evalueringen og dette spørgeskema er,

Læs mere

Selvevaluering Skolens værdigrundlag:

Selvevaluering Skolens værdigrundlag: Selvevaluering 2016 Selvevaluering 2016 Vi har på et bestyrelsesmøde besluttet at arbejde med skolens værdigrundlag i denne selvevaluering. Vi ønsker at klarlægge, om vi efterlever vores værdigrundlag,

Læs mere

Bøvling Friskole. Skolens navn, hjemsted og formål

Bøvling Friskole. Skolens navn, hjemsted og formål Bøvling Friskole Skolens navn, hjemsted og formål 1. Bøvling Fri- og Idrætsefterskole er en uafhængig selvejende undervisningsinstitution med hjemsted i Bøvlingbjerg, Lemvig Kommune, Region Midtjylland.

Læs mere

Eggeslevmagle Skole Inklusion elevernes trivsel

Eggeslevmagle Skole Inklusion elevernes trivsel s definition af inklusion At være inkluderet betyder, at man oplever sig som deltager i et fællesskab. Inklusion handler ikke kun om at rumme eller integrere. Inklusion handler om den enkelte elevs oplevelse

Læs mere

Sådan evaluerer vi Formål med og baggrund for evaluering: Der er flere formål med evalueringerne og med offentliggørelsen heraf:

Sådan evaluerer vi Formål med og baggrund for evaluering: Der er flere formål med evalueringerne og med offentliggørelsen heraf: Sådan evaluerer vi Formål med og baggrund for evaluering: Ifølge Lov om friskoler og private grundskoler m.v. skal skolen regelmæssigt foretage en evaluering af skolens samlede undervisning og udarbejde

Læs mere

Høringssvar til forslag til lov om ændring af lov om folkeskolen og forskellige andre love

Høringssvar til forslag til lov om ændring af lov om folkeskolen og forskellige andre love 23. januar 2014 Til Undervisningsministeriet Afdelingen for Folkeskole og Internationale opgaver Høringssvar til forslag til lov om ændring af lov om folkeskolen og forskellige andre love (Forenkling af

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE UNDERVISNINGSINSTITUTION

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE UNDERVISNINGSINSTITUTION VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE UNDERVISNINGSINSTITUTION 1. Hjemsted, formål og værdigrundlag Stk. 1. Staby Efterskole er en uafhængig selvejende undervisningsinstitution. Stk. 2. Institutionen er oprettet

Læs mere

Glamsbjergskolen sammen om at lære. Det betyder, at vi vil være:

Glamsbjergskolen sammen om at lære. Det betyder, at vi vil være: Glamsbjergskolen sammen om at lære Med udgangspunkt i folkeskoleloven og de overordnede visioner der gælder for Assens Kommune ønsker vi at give vores elever de bedst mulige forudsætninger for at klare

Læs mere

Undervisningsmiljøvurdering (UVM) KJELLERUP SKOLE. Undervisningsmiljøvurdering 2011 1

Undervisningsmiljøvurdering (UVM) KJELLERUP SKOLE. Undervisningsmiljøvurdering 2011 1 Undervisningsmiljøvurdering (UVM) KJELLERUP SKOLE 2011 1 Undervisningmiljøundersøgelse 2011 Skolens multibane, der blev taget i brug i 2010 Indledning I lighed med sidste skoleår har vi valgt at lave vores

Læs mere

University College Lillebælt Ergoterapeutuddannelsen

University College Lillebælt Ergoterapeutuddannelsen Marts 2015 University College Lillebælt Ergoterapeutuddannelsen Spørgeskema til studerende modul 6 og 9 Evaluering af undervisningsforløb i klinisk undervisning Klinisk uddannelsessted: Evaluering af modul:

Læs mere

Sunds-Ilskov Skoles. kerneværdier

Sunds-Ilskov Skoles. kerneværdier Sunds-Ilskov Skoles kerneværdier Faglighed På Sunds-Ilskov Skole gør vi os umage med, at fagligheden er til stede i alle aspekter af skolens virke. Faglighed forstået som den faglighed eleverne møder i

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 22. september 2011 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Timerne og undervisningen Følgende egne emner indgår i resultatvisningen: Kontaktlæreren,

Læs mere

Skole-hjemsamarbejdet på Rødovre Skole

Skole-hjemsamarbejdet på Rødovre Skole Skole-hjemsamarbejdet på Rødovre Skole Skole-hjemsamarbejdet er afgørende for, at eleverne udvikler sig mest muligt. Derfor har Rødovre Skole udarbejdet følgende retningslinjer, der beskriver: 1. Princip

Læs mere

Jernbanegade Nakskov Postbox 35 kontor: lærerværelse: Fax:

Jernbanegade Nakskov Postbox 35 kontor: lærerværelse: Fax: Evaluering og opfølgningsplan. Nakskov d. 8. januar. Undervisningsministeriet giver en vis frihed til den enkelte private frie skole til selv at afgøre, hvor lang tid der skal være mellem de enkelte evalueringer,

Læs mere

Er du dreng eller pige? Hvilken klasse går du i? Side 1 of 26. Sædding Efterskole - Undervisningsevaluering /21.

Er du dreng eller pige? Hvilken klasse går du i? Side 1 of 26. Sædding Efterskole - Undervisningsevaluering /21. Side 1 of 26 Er du dreng eller pige? 1 Dreng 27 / 64% 2 Pige 15 / 36% Hvilken klasse går du i? 1 10 20 / 48% 2 9a 14 / 33% 3 9b 8 / 19% Side 2 of 26 Mit ophold har generelt levet op til mine forventninger

Læs mere

af integrationsrådenes høringsret og økonomiske midler

af integrationsrådenes høringsret og økonomiske midler UNDERSØGELSE af integrationsrådenes høringsret og økonomiske midler Rådet for Etniske Minoriteter Marts 2004 BAGGRUND FOR UNDERSØGELSEN Rådet for Etniske Minoriteter afholdt den 3. maj 2003 en konference

Læs mere

Selvevaluering 06/07

Selvevaluering 06/07 Selvevaluering 06/07 Vi har i dette skoleår valgt at foretage en evaluering på sætningen fra vores værdigrundlag:.. med en demokratisk grundholdning. Vi ønsker at undersøge, hvorvidt vi i vores hverdag

Læs mere

BASELINE FOR PERSONALE OG ELEVER GENTAGES TRYGHEDSVANDRINGER GENTAGES TILGÆNGELIGHEDSUNDERSØGELSE GENTAGES

BASELINE FOR PERSONALE OG ELEVER GENTAGES TRYGHEDSVANDRINGER GENTAGES TILGÆNGELIGHEDSUNDERSØGELSE GENTAGES 6 TRIN 6 EVALUERING BASELINE FOR PERSONALE OG ELEVER GENTAGES TRYGHEDSVANDRINGER GENTAGES TILGÆNGELIGHEDSUNDERSØGELSE GENTAGES ALLE RESULTATER FOR HELE ÅRET OFFENTLIGGØRES FEJRING AF JERES NYE STATUS SOM

Læs mere

University College Lillebælt Ergoterapeutuddannelsen

University College Lillebælt Ergoterapeutuddannelsen Marts 2015 University College Lillebælt Ergoterapeutuddannelsen Spørgeskema til studerende modul 12 Evaluering af undervisningsforløb i klinisk undervisning Klinisk uddannelsessted: Hold: Navn: Evalueringen

Læs mere

Kompasset. Ringetider. - klar til reformen KOMPASSET. udvikling trivsel. 1. time time Pause 3. time

Kompasset. Ringetider. - klar til reformen KOMPASSET. udvikling trivsel. 1. time time Pause 3. time udvikling trivsel Ringetider Kompasset - klar til reformen 1. time 8.00-8.45 2. time 8.45-9.30 Pause 3. time 10.00-10.45 faglighed KOMPASSET projekter 4. time 10.45-11.30 Pause 5. time 12.00-12.45 6. time

Læs mere

b. indsamles og sendes til de kliniske undervisere fra de enkelte kliniske uddannelsessteder

b. indsamles og sendes til de kliniske undervisere fra de enkelte kliniske uddannelsessteder Studerendes evaluering i den kliniske undervisning 1. De studerendes evaluering af læringsmiljø i den kliniske undervisning Evalueringen foretages ved afslutning af klinisk undervisning på henholdsvis

Læs mere

1. Indledning... 3. 1.1 Formål... 3. 1.2 Metode... 3. 1.2.1 Dataindsamling... 4. 2. Analyse af spørgeskemaundersøgelsen... 4. 2.1. Konflikter...

1. Indledning... 3. 1.1 Formål... 3. 1.2 Metode... 3. 1.2.1 Dataindsamling... 4. 2. Analyse af spørgeskemaundersøgelsen... 4. 2.1. Konflikter... Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 1.1 Formål... 3 1.2 Metode... 3 1.2.1 Dataindsamling... 4 2. Analyse af spørgeskemaundersøgelsen... 4 2.1. Konflikter... 4 2.2 Timerne og undervisningen... 5 2.3

Læs mere