UDKAST Referat. TR netværksmøde d. 31. januar 2017 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg. Der er morgenkaffe kl

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "UDKAST Referat. TR netværksmøde d. 31. januar 2017 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg. Der er morgenkaffe kl"

Transkript

1 UDKAST Referat TR netværksmøde d. 31. januar 2017 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg Der er morgenkaffe kl Tina Lambrecht og Helge Sørensen deltager fra vedr. OK 18. O: Orientering D:Debat/Diskussion B: Beslutning Dagsorden: 1. Valg af ordstyrer - Maria H. Odefey 2. Valg af referent - Rikke Østerbye 3. Godkendelse af dagsorden (B) - Gitte Nørgaard: Forslag punkt 7 rykkes under punkt Nyt fra regionsformanden (O) - Generalforsamling mandag den 3. april på Sofiendalsvej. Først generalforsamling derefter oplæg ved Johnny Sort, om at have livskvalitet, selvom man har fået et handikap. Spisning er i år sat til 1 time, så der er tid til at netværke. Der mailes opslag, som TR sætter op på arbejdspladserne. - Der er har i de fem regioner været forskellige tidspunkter at vælge TR til regionsbestyrelsen. Det er derfor talt om at ensrette, så alle vælges på samme tid. Ensretningen skal først godkendes af TR rådet. - Vær opmærksom på fysioterapeuter, der er ansat decentralt og som ikke har en TR, når der er lokallønsforhandlinger. Vigtigt at de får besked om forhandlinger, så de kan få del i de lokale lønkroner indenfor deres ansættelsesområde. - Konkurrence-udsættelse er i gang i mange kommuner. Husk at det skal behandles i MED. I Mariager Fjord kommune behandlede Social og omsorgsudvalget udlicitering af 140 genoptræning, uden at dette havde været behandlet i MED. Udvalget har erkendt at det var en procedurefejl, det har efterfølgende været til hurtig behandling i MED og herefter tilbage til udvalget. Det er vigtigt at borgerne får den genoptræning de har krav på, i forhold til en given genoptræningsplan, uanset om det er i kommunalt eller privat regi.

2 Vær opmærksom på bogen Værd at vide om konkurrenceudsættelse og udbud udgivet af Det regionale organisationssamarbejde i region Midt (FLO). Gitte har mailen PDF en til alle TR. En TR gør opmærksom på at tal, der bliver fremlagt i div. kommunale udvalg, kan være fejlbelagt, da der ofte sammenlignes på uens grundlag. Det er derfor vigtigt, at være opmærksom på baggrund og overenskomstmæssige forhold. Derudover vil udgiften til de administrative opgaver stige, da der skal være opsyn med de udliciterede opgaver, og denne udgift er ofte ikke medregnet. 5. Orientering fra regionsbestyrelsen (O) - Sidste møde var den 25. november - Se referatet på: 6. Orientering fra TR-rådet (O) - Har ikke haft møde siden sidste TR-netværksmøde. - Der har været afholdt inspirationsdag for Rådet, med formålet at finde svaret på, dels TRrådets opgaver og funktioner, dels mødeform. - TR-konferencen ligger den oktober på Nyborg Strand. Nogle TR gør opmærksom på, at der for deres vedkommende afholdes valg i oktober i ulige år. Det er derfor svært at tilmelde sig konferencen, hvis man ikke ved om man bliver genvalgt. - Danske fysioterapeuter anbefaler TR-valg i oktober i ulige år, medmindre der i en lokal MED-aftale er beskrevet andet. - Kick-off dag for sundhedskartellet fredag den 9 juni i København eller Odense. Begge byer har været nævnt. 7. Kort runde fra arbejdspladserne (O) - Flyttes til punkt Vilkår i forhold til kurser v/ Henriette Dalgaard, Morsø kommune - Morsø kommune er i gang med at revidere deres personale politik Henriette vil derfor gerne høre hvilke regler der er i andre kommuner ift. kursusdeltagelse, forberedelse, kørsel, diæter o.l. Der er forskellige procedurer afhængig af arbejdsplads. - Fri til TR-kurser? Der er forskellige procedurer, men de fleste orienterer arbejdsgiver om kursus-aktivitet, og de fleste arbejdsgivere nikker Ja, da der er tillid til at TR selv vurderer hvad der er relevant. 9. Dato for næste møde, tovholdere, punkter (B) - Næste møde afholdes den 27. april - Tovholder Lise og Trine - Efterårsmøder d. 5. september og d. 13. november 10. Evt. - Intet

3 11. Mødet opdeles i regionalt og kommunalt - Regionalt møde: Bordet rundt hvad rør sig? Status på forhåndsaftaler og regional løngruppe v/lone Guldbæk og Betina Madsen Der har været afholdt 2 møder, hvor der er lavet et udkast til en ny lønmodel. Der ventes nu på et udspil fra ledelsen. Afvikling af PKA-møder Generelt har der været god opbakning til møderne i regionen, hvor der har været stort udbytte. Der er generelt stor ros til underviserne fra PKA. Opfordre kollegaer til at følge op på sin pension, evt. bruge PKA s hjemmeside. PKA og DSA afholder kurser for TR. OK 18 Fysioterapeut fra Aalborg UH undrer sig over hvorfor fysioterapeuterne i regionen ligger under kommunens terapeuter lønmæssigt. Vi har mange speciale opgaver (selvvisiterende, selvledende mv.), højere arbejdstempo, højere specialisering, flere accelererede forløb, hurtig undersøgelse, udredning og behandling, fast track, weekend behandling uden ekstra personale og krav om daglig behandling x2. Det er et gammelt levn fra tidernes morgen. Mange kollegaer undrer sig over at forskellen er så stor. Behandlingskvalitet kontra arbejdspres - kan de kliniske retningslinjer overholdes? Hvis man i hverdagen oplever at tempoet er øget så markant, at fagligheden bliver sat på spil og behandlingskvaliteten derved er nedsat, skal det bringes videre op i systemet. Det er vigtigt at stå sammen som gruppe og give ansvaret videre til ledelsen. I sidste ende kan det være autorisationen der er på spil. - Kommunalt møde: Bordet rundt hvad rør sig? Gitte Nørgård: Følger op på vores muligheder og vores aktivitet ift deltagelse i MED-møder i kommunerne, og særligt vores muligheder for at følge med i nyheder i de respektive kommuner. Samlet dialog omkring med-systemerne rundt omkring. Hvordan fungerer de? Hvordan kan vi påvirke/ medbestemme/blande os? Hvordan er vilkårene ift formøder mm.? Vesthimmerland v. Mette og Trine: Lise har en suppleantplads i MED.-udvalg, og deltager for tiden i møderne. Der har været lønforhandlinger med relativt godt resultat. Trine fortæller af grundet udsigt til formodet besparelser, har en medarbejder valgt at søge væk. Brønderslev v. Louise og AK: Fys. TR har besluttet sig for at vælge en FTR, derudover arbejdes der på at få en ledig FTF plads i Sundheds MED. Aalborg v. Julie:

4 Er i proces vedr. ny takst-struktur, som skal træde i kraft pr. 1. april. Der afventes ift skriv, så der kan udarbejdes høringssvar. Der har været lønforhandlinger med relativt godt resultat. Hjørring v. Marianne: Er flyttet i nye lokaler og har fået nyt navn, Sundhedscenter Hjørring. Der skal være lønforhandlinger i marts måned. Mariagerfjord v. Lilian: Lillian ny TR fys. efter 10 år i praksis. Der er en verserende sag om udlicitering af 140 genoptræning ortopædkirurgiske patienter. DFys og Etf er med ind over sagen. Morsø v. Henriette: Der er udliciteret visse 140 opgaver til praksis pga. ventetid/ overløb. Satspuljemidler er anvendt til ergoterapeutiske indsatser på sundhedsområdet. Jammerbugt v. Anne: Anne genvalgt som TR for de næste to år. Frederikshavn v. Jette: Intet at bemærke. 12. Afslutning samlet - 6. ferieuge har man som medarbejder krav på at få den overført hvis det ønskes? Eller kan nærmeste leder nægte? Der er forskellige udmeldinger, og forskellige procedurer.

5 OK 18 på vej Oplæg fra kl af Tina Lambrecht og Helge Sørensen - Overenskomstforhandlingerne begynder i efteråret 2017, og skal være afsluttet i foråret Tina sidder med i forhandlingsdelegationen. Kommentarer til slides: 1. OK flash back 2. OK 15 hvad blev aftalt sidst? - Bl.a. har der været reallønsudvikling for alle 3. OK 18 hvad er i spil? - Fx generel lønforbedringer, arbejdsmiljø, fleksibilitet, arbejdstid, pension. Det er medlemmers opgave at give input til, hvad der skal forhandles om. - Snak med kollegaer om hvad der fylder udfyld kravsindsamlingsskemaet der i år er bredere formuleret, så almene betragtninger medtages 4. OK 18 hvordan griber vi det? - Hvad fylder hos kollegaer? Regionerne ligger lønmæssigt under kommunen, og hullet ser ud til at blive større og større. Uhensigtsmæssigt generelt, men også ved stillinger der er delt mellem kommune og region. Store lønforskelle internt i både region og kommuner imellem. Der er manglende anerkendelse af tilbageløbsmidler. Ledere stiller spørgsmålstegn ved brug af barnets 2. sygedag, ud fra argumentet at pasning bør kunne findes på 1. sygedag. Når kollegaer, når trin 7 i kommunen og trin 6/trin 8 for udviklingsterapeuter og kliniske vejledere i regionen, er der ikke flere lønstigninger. Skal lokalløn være en del af overenskomsten? Det er at stikke folk blår i øjnene at tro der er midler at forhandle om, det giver frustrationer i medarbejdergruppen. Kandidater kan flere kandidat uddannelser komme på listen, så der ikke skal forhandles hver gang. Senior ordning bedre vilkår for kollegaer over en given alder. Erstatningsfri ved 1. maj og 31. december efter kl. 12 regler er uklare. HR-afdeling har sagt der ikke er noget der hedder tilbageløbsmidler (stat: UCN), er det rigtigt? 1.maj, grundlovsdag, 24. december og 31 december er arbejdsdage for statsansatte, men ikke for region eller kommunalt ansatte Nogle lektorer får mindre i løn end andre skaber frustration hos kollegaer, da der ikke er lige løn for lige arbejde. Opgraderingsmulighed fra Master til Kandidatniveau Seniorordning eksisterer ikke i staten Flere terapeuter men samme sum penge de er ikke vokset lineært, nogle steder tværtimod.

6 PhD er bliver ikke accepteret på A-skalaen (dem der har baggrund i en Master) Det er kun kollegaer der har 100% forskning, der bliver lønnet efter A-skalaen I fht seniorordninger, at man ikke gør dem ikke-attraktive, da de er løntunge. Omsorgsdage for voksne forskellige livsfaser, fx når man bliver ældre har man også ældre forældre der måske har brug for hjælp til lægebesøg o.l. Løn i fht diplom og master, når de enten er i samme tråd (master ovenpå diplom) eller 2 forskellige. Hvordan får man penge ind i systemet, så der er penge til et reelt tillæg, og ikke kun til hævning af et eksisterende tillæg. Fysioterapeuter kan drukne i sygeplejerskerne, specielt hvis sygeplejerskerne har fælles TR siddende højere oppe i systemet. Omsorgsdage kan de række længere end til det 7. år? I fht de fridage der er gennemtvunget i staten i det kommunalt og regionalt regi står de i overenskomsten. Kontrol fra lederne giver et mindre godt arbejdsmiljø Krydspres at stå i som TR, da der er krav fra flere sider større bevågenhed på rollens vilkår Opmærksomhed på at seniorordningen skal tages af eget budget det kan gives murren i krogene Fast kursus-aktivitet årligt Pensionssatsen for ergoterapeuter er højere end for fysioterapeuter Øgede arbejdspres gør at faglige udvikling fx sparring aflyses Bevare TR-tillægget som personlig kompetence tillæg hvis man har været TR i mange år, og derfor har oparbejdet en del kompetencer der kan komme arbejdsgiver til gode. Uddannelsespuljen er ikke vokset lineært med arbejdsopgaverne derfor svært at kunne varetage alle opgaver. Forslag: selvvalgt uddannelsesdage (x antal dage) årligt der evt. kan overføres så man kan spare op til en længere uddannelse fx diplom. Selvledelse Efterspørgsel: - OK 18 forløb/proces i pixiudgave, gerne digitalt som vi kan sende ud til kollegaerne, der forklarer hvad der skal ske hvornår, og hvorfor det er vigtigt at medlemmerne deltager. - Ved indsendelse af kravsindsamlingsskemaet vil det være rart med en svarmail, om at skemaet er modtaget. Tina og Helge eftersøger situationer med kandidater der ikke bliver indplaceret korrekt på den respektive overenskomst dvs. sundhedskartellet og ikke AC ernes. Det skal arbejdsgiver respektere.

Referat. TR netværksmøde d. 5. september 2017 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg. Der er morgenkaffe kl som vanligt.

Referat. TR netværksmøde d. 5. september 2017 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg. Der er morgenkaffe kl som vanligt. Referat TR netværksmøde d. 5. september 2017 kl. 9-15. Sofiendalsvej 3, Aalborg Der er morgenkaffe kl. 8.30 9.00 som vanligt. Karen Kretzschmar fra DSA kommer fra kl 9-12. Oplæg for TR om bl.a.: A-kassens

Læs mere

Referat. TR netværksmøde d. 13.november 2017 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg

Referat. TR netværksmøde d. 13.november 2017 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg Referat TR netværksmøde d. 13.november 2017 kl. 9-15. Sofiendalsvej 3, Aalborg Der er morgenkaffe kl. 8.30 9.00 som vanligt. Kl. 9.00 til ca. 9.30. Anders Lorentzen (Politisk konsulent i danske Fysioterapeuter)

Læs mere

Referat fra TR netværksmøde Region Nordjylland Den 3. februar 2016 kl på Sofiendalsvej 3, Aalborg

Referat fra TR netværksmøde Region Nordjylland Den 3. februar 2016 kl på Sofiendalsvej 3, Aalborg Referat fra TR netværksmøde Region Nordjylland Den 3. februar 2016 kl. 9-15 på Sofiendalsvej 3, Aalborg Der er morgenkaffe kl. 8.30 9.00. 21 deltagere Kl. 09.00 11.30: Ordinært møde med følgende dagsorden:

Læs mere

Referat. TR netværksmøde d. 13. februar 2019 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg

Referat. TR netværksmøde d. 13. februar 2019 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg Referat TR netværksmøde d. 13. februar 2019 kl. 9-15. Sofiendalsvej 3, Aalborg Der er morgenkaffe kl. 8.30 9.00 som vanligt. Elin Lau, Danske fysioterapeuter kommer fra kl. 10-12 Dagsorden: 1. Valg af

Læs mere

Dagsorden. TR netværksmøde d. 24 maj kl Sofiendalsvej 3, Aalborg

Dagsorden. TR netværksmøde d. 24 maj kl Sofiendalsvej 3, Aalborg Dagsorden TR netværksmøde d. 24 maj kl. 9-15. Sofiendalsvej 3, Aalborg Der er morgenkaffe kl. 8.30 9.00. 1. Valg af ordstyrer 2. Valg af referent 3. Godkendelse af dagsorden (B) (Herunder prioritering

Læs mere

Referat. TR netværksmøde d. 12. november 2018 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg

Referat. TR netværksmøde d. 12. november 2018 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg Referat TR netværksmøde d. 12. november 2018 kl. 9-15. Sofiendalsvej 3, Aalborg Der er morgenkaffe kl. 8.30 9.00 som vanligt. Dagsorden med indskrevet referat: 1. Valg af ordstyrer : a. Lone Guldbæk. 2.

Læs mere

Dagsorden. TR netværksmøde d. 31. august 2016 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg

Dagsorden. TR netværksmøde d. 31. august 2016 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg Dagsorden TR netværksmøde d. 31. august 2016 kl. 9-15. Der er morgenkaffe kl. 8.30 9.00. Sofiendalsvej 3, Aalborg Elin Lau (forhandlingskonsulent Danske Fysioterapeuter) kommer kl. 9.00 og holder oplæg

Læs mere

Referat fra TR-møde i Region Midtjylland

Referat fra TR-møde i Region Midtjylland Referat fra TR-møde i Region Midtjylland Tid: tirsdag den 16. maj 2017 kl. 09.00 14.00 Sted: Mødelokale A i Medborgerhuset, Bindslevs plads 5, 8600 Silkeborg Ordstyrer: Lene Meldgaard Referent: Elin Frederiksen

Læs mere

Netværksmøde onsdag d. 10 dec. Valgt til ordstyrer: Hanne Hausmann.

Netværksmøde onsdag d. 10 dec. Valgt til ordstyrer: Hanne Hausmann. Netværksmøde onsdag d. 10 dec. Valgt til ordstyrer: Hanne Hausmann. Velkomst ved Lis Jensen. Karen kommer kl. 10 og fortæller om trepartsforhandlingerne. PKT: godkendelse af referat fra sidste møde. TR-tillæg

Læs mere

Referat af regions -TR møde i Region Sjælland. Tid: Torsdag den 6. marts, 2014 kl. 9.00-14.00. Ordstyrer: Tine Bech Referent: Karen Mejlstrup.

Referat af regions -TR møde i Region Sjælland. Tid: Torsdag den 6. marts, 2014 kl. 9.00-14.00. Ordstyrer: Tine Bech Referent: Karen Mejlstrup. Referat af regions -TR møde i Region Sjælland. Tid: Torsdag den 6. marts, 2014 kl. 9.00-14.00. Ordstyrer: Tine Bech Referent: Karen Mejlstrup. Oplæg fra Sannie Jørgensen: Løntilskudsordning, hvad er det

Læs mere

REFERAT. TR netværksmøde d. 12. november 2014 kl. 9-15. Sofiendalsvej 3, Aalborg

REFERAT. TR netværksmøde d. 12. november 2014 kl. 9-15. Sofiendalsvej 3, Aalborg REFERAT TR netværksmøde d. 12. november 2014 kl. 9-15. Der er morgenkaffe kl. 8.30 9.00. Sofiendalsvej 3, Aalborg Kl. 9.00-10.00: Elin Lau holder oplæg om arbejdstidsregistrering (fx merarbejde, selvtilrettelæggende

Læs mere

REFERAT. TR netværksmøde d. 4. maj 2015 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg

REFERAT. TR netværksmøde d. 4. maj 2015 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg REFERAT TR netværksmøde d. 4. maj 2015 kl. 9-15. Sofiendalsvej 3, Aalborg Der er morgenkaffe kl. 8.30 9.00. Kl. 9.00 12.00: Ordinært møde 1. Valg af ordstyrer Birgitte, Skagen gigt og rygcenter 2. Valg

Læs mere

TR netværksmøde d.10. juni 2014 kl. 9-15.

TR netværksmøde d.10. juni 2014 kl. 9-15. TR netværksmøde d.10. juni 2014 kl. 9-15. Der er morgenkaffe kl. 8.30 til 9.00 1. Valg af ordstyrer 2. Valg af referent: Lene Birk Nielsen 3. Godkendelse af dagsorden. Ingen ændringer 4. Præsentationsrunde

Læs mere

Referat. TR netværksmøde d. 30. januar 2018 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg

Referat. TR netværksmøde d. 30. januar 2018 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg Referat TR netværksmøde d. 30. januar 2018 kl. 9-15. Sofiendalsvej 3, Aalborg Der er morgenkaffe kl. 8.30 9.00 som vanligt. Referatet er indskrevet i dagsordenen med kursiv Dagsorden: 1. Valg af ordstyrer

Læs mere

Referat fra TR møde i Region Sjælland

Referat fra TR møde i Region Sjælland Referat fra TR møde i Region Sjælland Tid: Onsdag d. 3. juni 2015. Sted: Ringsted Sygehus, Bøllingsvej 30, 4100 Ringsted Ordstyrer: Line Reffelt Jørgensen. Referent: Marie Krestensen Lauridsen Dagsorden:

Læs mere

TR netværksmøde d. 27. august 2013

TR netværksmøde d. 27. august 2013 TR netværksmøde d. 27. august 2013 Morgenkaffe fra kl. 9.00 Frokost kl. 12.00-12.30 Der kommer ikke oplægsholder fra DSA til mødet. De kunne ikke deltage i dette møde. Tina Kaas forsøger at lave en aftale

Læs mere

l For referat: Karen Fischer-Nielsen

l For referat: Karen Fischer-Nielsen Udvalgs-/mødereferat Referat af møde i TR-rådet den 25. oktober 2010 Dato for udarbejdelse: 5. november 2010 [Dagsordens pkt. / Sagstype] l For referat: Karen Fischer-Nielsen Deltagere: Kirsten Ægidius,

Læs mere

Referat. TR netværksmøde d. 17. november 2016 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg

Referat. TR netværksmøde d. 17. november 2016 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg Referat TR netværksmøde d. 17. november 2016 kl. 9-15. Der er morgenkaffe kl. 8.30 9.00. Referatet er indskrevet i dagsordenen med kursiv Dagsorden: 1. Valg af ordstyrer Camilla Pedersen 2. Valg af referent

Læs mere

Referat TR netværksmøde d. 3. december 2009

Referat TR netværksmøde d. 3. december 2009 Referat TR netværksmøde d. 3. december 2009 1. Referent: Maria Hansen Ordstyrer: Jette Clausen 2. Referat godkendt 3. Netværksansvarlig: Lene Lebech, Kolding kommune (lele@kolding.dk) melder sig frivilligt.

Læs mere

Referat. TR netværksmøde d. 27. april 2017 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg

Referat. TR netværksmøde d. 27. april 2017 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg Referat TR netværksmøde d. 27. april 2017 kl. 9-15. Der er morgenkaffe kl. 8.30 9.00. Referat er indskrevet under punktet Dagsorden: 1. Valg af ordstyrer; Lene Holst Norderud 2. Valg af referent; Louise

Læs mere

Med udgangs punkt i de fire slides fra Danske Fysioterapeuter har vi en god snak om lokal løn dannelse og lønforhandling:

Med udgangs punkt i de fire slides fra Danske Fysioterapeuter har vi en god snak om lokal løn dannelse og lønforhandling: Referat Referat af møde i: Dato for møde: TR møde i region sjælland 28. november 2012 Dagsorden Kort præsentations runde af de tilstedeværende Med udgangs punkt i de fire slides fra Danske Fysioterapeuter

Læs mere

Tilbagemelding fra Tine om netværksmøder og refusion Afventer fortsat en beslutning.

Tilbagemelding fra Tine om netværksmøder og refusion Afventer fortsat en beslutning. TR møde for Region Hovedstaden Stats-, Regions- og Privatansatte Tillidsrepræsentanter Referat fra d. 21.06.18 Referent: Nina Sandholdt Deltagere: Tanja (DFys), Nina (Rigshospitalet), Rikke (Geelsgaardskolen),

Læs mere

TR-Netværksmøde den 21. november 2016.

TR-Netværksmøde den 21. november 2016. TR-netværket Region Syddanmark TR-Netværksmøde den 21. november 2016. Emne: Netværksmøde for tillidsrepræsentanter Afholdt dato: Mandag den 21. november 2016 Tidspunkt: Kl. 9-14 Sted: Bramdrupdam Hallerne

Læs mere

HK Kommunal skal snart forhandle nye overenskomster til OK18

HK Kommunal skal snart forhandle nye overenskomster til OK18 HK Kommunal skal snart forhandle nye overenskomster til OK18 Kære TR. Vi skal snart i gang med at forhandle nye overenskomster. Der er mange vigtige ting på dagsordenen: Hvor store lønstigninger skal vi

Læs mere

Referat fra regionalt TR møde d. 24. februar 2016.

Referat fra regionalt TR møde d. 24. februar 2016. Referat fra regionalt TR møde d. 24. februar 2016. 1. Dagsorden godkendt. Præsentationsrunde. 2. Information fra hovedbestyrelsen (Kirsten Ægedius og Sanne Jensen): Arbejder aktuelt med at definere foreningen,

Læs mere

Referat. TR netværksmøde d. 23. marts kl Sofiendalsvej 3, Aalborg

Referat. TR netværksmøde d. 23. marts kl Sofiendalsvej 3, Aalborg Referat TR netværksmøde d. 23. marts 2018. kl. 9.00-11.00. Sofiendalsvej 3, Aalborg Der er morgenkaffe kl. 8.30 9.00 som vanligt. Referatet er skrevet ind i dagsordenen med kursiv Dagsorden: 1. Valg af

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Mandag d. 4. februar 2019 kl. 09.00-15.30 Musvågevej Bankboksen hos Edna 0. Godmorgen og velkommen 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. 2. Godkendelse af referat Godkendt. 3.

Læs mere

Udvalgs-/mødereferat. Referat af møde i TR-rådet den 28. marts L For referat: Karen Fischer-Nielsen. Dato for udarbejdelse: 11.

Udvalgs-/mødereferat. Referat af møde i TR-rådet den 28. marts L For referat: Karen Fischer-Nielsen. Dato for udarbejdelse: 11. Referat af møde i TR-rådet den 28. marts 2014 Dato for udarbejdelse: 11. april 2014 L For referat: Karen Fischer-Nielsen Deltagere: Kirsten Ægidius Kirsten Thoke (pkt. 1-5 og 7) Rikke Vigstrup Dalgaard

Læs mere

Onsdag den 2. Marts 2011 Kl. 12:30 til 16:00

Onsdag den 2. Marts 2011 Kl. 12:30 til 16:00 Referat af Sektorbestyrelsesmøde Onsdag den 2. Marts 2011 Kl. 12:30 til 16:00 Udsendt til: Tilstede: Afbud: Birgitte Brixner, Sanne Johansen, Conny Gad Ordstyrer: Referent: Irene Buus Foreløbig dagsorden:

Læs mere

Referat TR netværksmøde for de regionalt ansatte Onsdag den 12.03.2014 kl. 8.30-12.30

Referat TR netværksmøde for de regionalt ansatte Onsdag den 12.03.2014 kl. 8.30-12.30 Referat TR netværksmøde for de regionalt ansatte Onsdag den 12.03.2014 kl. 8.30-12.30 Sted: Danske Fysioterapeuter, Holmbladsgade. Mødelokale 1AB Tilstede: Line/HH, Marianne/Gentofte, Leif/BBH (Frb), Tine/Psyk.

Læs mere

VELKOMMEN KICK-OFF OK18. Ghita Parry, formand Rasmus Conradsen, direktør Anja Camilla Jensen, specialkonsulent

VELKOMMEN KICK-OFF OK18. Ghita Parry, formand Rasmus Conradsen, direktør Anja Camilla Jensen, specialkonsulent VELKOMMEN KICK-OFF OK18 Ghita Parry, formand Rasmus Conradsen, direktør Anja Camilla Jensen, specialkonsulent Dagsorden for KICK-OFF OK18 1. Ghita om dagens forløb 2. Ghita om tidens trends og opgaven

Læs mere

TR netværksmøde for de regionalt ansatte

TR netværksmøde for de regionalt ansatte TR netværksmøde for de regionalt ansatte Referat 4/12 2018: Deltagere: Marianne Gentofte, Flemming Amager, Anders Herlev, Helena Psyk. Ballerup, Tine Hvidovre, Stine Bornholm, Nina Glostrup/RH, Tilde RH,

Læs mere

Udvalgs-/mødereferat. Referat af møde i TR-rådet den 14. december 2012. L For referat: Karen Fischer-Nielsen. Dato for udarbejdelse: 4.

Udvalgs-/mødereferat. Referat af møde i TR-rådet den 14. december 2012. L For referat: Karen Fischer-Nielsen. Dato for udarbejdelse: 4. Udvalgs-/mødereferat Referat af møde i TR-rådet den 14. december 2012 Dato for udarbejdelse: 4. december 2013 L For referat: Karen Fischer-Nielsen Deltagere: Kirsten Ægidius, Pernille Hoppe, Lisbet Jensen,

Læs mere

Regionsbestyrelsesmøde d. 6. september

Regionsbestyrelsesmøde d. 6. september Regionsbestyrelsesmøde d. 6. september 1. Nyt bestyrelsen imellem 2. Opsamling på regionskonferencen og forslag til konferencen i 2011 3. Verserende sager Mundtlig status på VF sager i Rebild, Mariagerfjord

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 22. september 2008

Referat fra bestyrelsesmøde den 22. september 2008 Tilstede: Anette, Eva, Bo, Sidse og Gladys Mødeleder og referent: Gladys Dagsorden: Referat fra bestyrelsesmøde den 22. september 2008 1. Godkendelse og prioritering af dagsorden. Godkendt 2. Evt. kommentarer

Læs mere

Socialpædagogers efterog videreuddannelse

Socialpædagogers efterog videreuddannelse Medlemsundersøgelse: Socialpædagogers efterog videreuddannelse Marts 2019 Socialpædagogerne Nordjyllands Medlemspanel RAPPORT Socialpædagogers efterog videreuddannelse Socialpædagogerne Nordjyllands Medlemspanel

Læs mere

12.01.2012. Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen, Marjanne den Hollander, Karen Kochen, Merethe Fehrend

12.01.2012. Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen, Marjanne den Hollander, Karen Kochen, Merethe Fehrend Referat Referat af møde i: Regionsbestyrelsesmøde i region sjælland Dato for møde: 12.01.2012 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 07.02.2012 Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen,

Læs mere

Referat fra TR-Netværksmøde Region Syddanmark d. 26. november 2012

Referat fra TR-Netværksmøde Region Syddanmark d. 26. november 2012 Referat fra TR-Netværksmøde Region Syddanmark d. 26. november 2012 Ordstyrer: Trine T. Henriksen Referent: Richard G. Little Referatet er godkendt. 2. Runde med nyt siden sidst Regin S. Hansen fortæller

Læs mere

Referat. Dagsorden. 8.4.2013, kl. 9-12. Bestyrelsesmøde, Region Syddanmark. Es/Bej 12.04.13

Referat. Dagsorden. 8.4.2013, kl. 9-12. Bestyrelsesmøde, Region Syddanmark. Es/Bej 12.04.13 Referat Referat af møde i: Bestyrelsesmøde, Region Syddanmark Dato for møde: 8.4.2013, kl. 9-12 For referat: Dato for udarbejdelse: Es/Bej 12.04.13 Deltagere: Helle Bruun, Peter Kromann, Esther Skovhus,

Læs mere

Referat. Dagsorden. 21.05.13 kl. 9-15. Regionsbestyrelsesmøde, Region Nordjylland. [dag, måned, år]

Referat. Dagsorden. 21.05.13 kl. 9-15. Regionsbestyrelsesmøde, Region Nordjylland. [dag, måned, år] Referat Referat af møde i: Regionsbestyrelsesmøde, Region Nordjylland For referat: Ulla Dato for møde: 21.05.13 kl. 9-15 Dato for udarbejdelse: [dag, måned, år] Deltagere: Anne Kirstine, Preben, Marit,

Læs mere

På sidste generalforsamling fortalte Lise et eventyr. Et eventyr om det folkefærd, der kaldte sig fysioterapeuter.

På sidste generalforsamling fortalte Lise et eventyr. Et eventyr om det folkefærd, der kaldte sig fysioterapeuter. Mundtlig beretning 2019 På sidste generalforsamling fortalte Lise et eventyr. Et eventyr om det folkefærd, der kaldte sig fysioterapeuter. For at det skal være et rigtig eventyr, så skal det være fortalt

Læs mere

Referat fra pædagogisk netværksmøde

Referat fra pædagogisk netværksmøde Pædagogisk netværk FOA Nordjylland FIU.SYS.NR: 9501-17-24-00 Referat fra pædagogisk netværksmøde Tirsdag den 6. juni 2017, kl. 09.00-15.30 FOA Nordjylland, Sydhavnsvej 13, 1., 7700 Thisted Bestyrelsen:

Læs mere

Referat af møde i Regionsudvalg Nord/Den kommunale Landsbrancheklub, afholdt den 14. August 2008 i SÆBY hos 3F Nordøstvendsyssel.

Referat af møde i Regionsudvalg Nord/Den kommunale Landsbrancheklub, afholdt den 14. August 2008 i SÆBY hos 3F Nordøstvendsyssel. I mødet deltog: Kim Nymand Olsen, Ole Ranum, Benny E. Karlsen, Dorthea Jensen, Lindy Mortensen, Claus Pedersen, Mariann Nielsen, Per Kronborg Christensen, Annemarie Sørensen, Anne-Marie Als, Salmon Dahlgaard

Læs mere

TR møde d. 27. maj 2013

TR møde d. 27. maj 2013 TR møde d. 27. maj 2013 Morgenkaffe fra kl. 9.00 til 9.15. Der er netværksmøde fra kl. 9.15 til 12.00. Frokost kl. 12.00-12.30 Karen Fischer holder oplæg om TR vilkår fra kl. 12.30 til 15.00 Fælles møde

Læs mere

Referat TR netværksmøde 24. september 2012

Referat TR netværksmøde 24. september 2012 Referat TR netværksmøde 24. september 2012 Deltagere: Bente Brandhøj Pedersen, Dorte Rytter, Lise Stensgaard, Helle Yde Thomsen, Inge Marie Melgaard, Charlotte Krogh Sørensen, Louise Mulvad Suhr, Anne

Læs mere

Færdiguddannet hva så?

Færdiguddannet hva så? Færdiguddannet hva så? 1/29 Danske Bioanalytikere Katja Wienmann Bramm Næstformand Anders Clemensen Konsulent 2/29 Autorisation Kun den der har bestået en godkendt uddannelse som bioanalytiker Styrelsen

Læs mere

Løn er det lige meget? Pension er så kedeligt Kan du blive klogere? Har du tillid? Ka du holde balancen?

Løn er det lige meget? Pension er så kedeligt Kan du blive klogere? Har du tillid? Ka du holde balancen? I foråret blev der holdt fem dialogmøder, hvor forbundet lavede optakt til OK 18. Dialogkort satte rammen for drøftelserne med følgende overskrifter: Løn er det lige meget? Pension er så kedeligt Kan du

Læs mere

Referat fra regionsbestyrelsesmøde. D. 4. november 2011

Referat fra regionsbestyrelsesmøde. D. 4. november 2011 Referat fra regionsbestyrelsesmøde D. 4. november 2011 1. Fastholdelse og rekruttering 2. Status og indsatser vedr. nationale retningslinjer på ryg og knæ området her i regionen 3. Neurorehabilitering

Læs mere

Dagsorden. Sted: Brændpunktet, Ll. Sct. Hans Gade 7-9, 8800 Viborg. Regionsbestyrelsesmøde 11. december For referat:

Dagsorden. Sted: Brændpunktet, Ll. Sct. Hans Gade 7-9, 8800 Viborg. Regionsbestyrelsesmøde 11. december For referat: Dagsorden Dagsorden til møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsesmøde 11. december 2013 For referat: Dorthe G. Thomsen Deltagere: Kent Sandholt, Sanne Jensen, Randi Skov Bundesen, Kirsten Ægidius, Maria

Læs mere

Sundhedskartellets forlig. Overenskomstforhandlingerne 2011 - det regionale område

Sundhedskartellets forlig. Overenskomstforhandlingerne 2011 - det regionale område Sundhedskartellets forlig Overenskomstforhandlingerne 2011 - det regionale område Løn til hele livet Det samlede resultat Generelle lønstigninger på 2,65 pct. (inkl. skøn for reguleringsordningen) Derudover

Læs mere

Referat af RB-møde onsdag 13. juni 2018

Referat af RB-møde onsdag 13. juni 2018 Ergoterapeutforeningen Nørre Voldgade 90 DK-1358 København K Tlf: +45 88 82 62 70 Fax: +45 33 41 47 10 cvr nr. 19 12 11 19 etf.dk Referat af RB-møde onsdag 13. juni 2018 Deltagere: Marianne Roth Sørensen,

Læs mere

MEDLEMSMØDE KONSULATIONSSYGEPLEJERSKER OG SYGEPLEJERSKER HOS SPECIALLÆGER. Mandag d. 27. august 2018

MEDLEMSMØDE KONSULATIONSSYGEPLEJERSKER OG SYGEPLEJERSKER HOS SPECIALLÆGER. Mandag d. 27. august 2018 MEDLEMSMØDE KONSULATIONSSYGEPLEJERSKER OG SYGEPLEJERSKER HOS SPECIALLÆGER Mandag d. 27. august 2018 VELKOMMEN 2 PROGRAM 3 DEBAT OM KRAV OVERENSKOMST 2018 KONSULTATIONSSYGEPLERJERSKER 4 OVERENSKOMSTFORNYELSEN

Læs mere

Referat fra møde d. 17. marts 2009

Referat fra møde d. 17. marts 2009 Referat fra møde d. 17. marts 2009 Mødested: Den gamle radiografskole Kløvervænget 12 c 5000 Odense C Fremmødte: Anne Grethe Andersen, Dorthe Møller, Christian Gøttsch Hansen, Lars Jensen, og Boye Eckmann

Læs mere

TR-rådet 07. juni Karen Fischer-Nielsen 15. juni 2017

TR-rådet 07. juni Karen Fischer-Nielsen 15. juni 2017 Referat af møde i: Dato for møde: TR-rådet 07. juni 2017 For referat: Dato for referat: Karen Fischer-Nielsen 15. juni 2017 Deltagere: Kirsten Ægidius (KÆ), Kirsten Thoke (KT), Stine Bøgh Pedersen (SBP),

Læs mere

Vejledning om forhandling af vilkår for jordemødre med overbygningsuddannelse

Vejledning om forhandling af vilkår for jordemødre med overbygningsuddannelse Vejledning om forhandling af vilkår for jordemødre med overbygningsuddannelse Indhold Overenskomsternes dækningsområde ift. kandidater og andre overbygninger... 2 Kandidatuddannelser... 2 Master og ph.d.-uddannelser...

Læs mere

Referat af møde i Faglig Følgegruppe for Genoptræning d. 15. september

Referat af møde i Faglig Følgegruppe for Genoptræning d. 15. september Primær Sundhed Referat af møde i Faglig Følgegruppe for Genoptræning d. 15. september Deltagere i mødet: Hanne Heuch, Jammerbugt kommune Marianne Holm, Thisted kommune Susanne Gaardbo Jensen, Hjørring

Læs mere

NYHEDSBREV NR. 4 af december 2010 3F-medlemmer i regioner

NYHEDSBREV NR. 4 af december 2010 3F-medlemmer i regioner NYHEDSBREV NR. 4 af 3F-medlemmer i regioner læs i dette nummer OK11 Er der ekstraordinært ansatte på DIN arbejdsplads? Sne Sne Aktuelle kurser og temadage i foråret 2011 OK 11 - Udtagelse af tværgående

Læs mere

UDVALGSREFERAT. Sidste punkt er indstillinger til DFs hovedbestyrelse (fast punkt). Kirsten Ægidius bød velkommen.

UDVALGSREFERAT. Sidste punkt er indstillinger til DFs hovedbestyrelse (fast punkt). Kirsten Ægidius bød velkommen. UDVALGSREFERAT Referat af møde i TR-rådet den 1/09/2009 (møde 3/2009) J.nr. 4461 Dato for udarbejdelse: 29.september 09 Fulde navn: Karen Fischer-Nielsen Deltagere: Kirsten Ægidius, Kirsten Thoke, Sussi

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 5. september 2012

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 5. september 2012 Referat af hovedbestyrelsesmøde den 5. september 2012 Afbud fra René Gordon Larsen, Mette Groes deltager Mødeleder Charlotte Graungaard Ordstyrer Christian Gøttsch Hansen Referent Michael Dreyer Referat

Læs mere

REFERAT FRA REGIONSBESTYRELSESMØDE D. 13. FERBUAR 2008

REFERAT FRA REGIONSBESTYRELSESMØDE D. 13. FERBUAR 2008 REFERAT FRA REGIONSBESTYRELSESMØDE D. 13. FERBUAR 2008 Dagsorden punkter: 1. Evaluering af generalforsamlingen 2. Mål og fokus områder for 2008 Herunder følgende indsatsområder nævnt på generalforsamlingen

Læs mere

I 2018 skal de offentlige overenskomster forhandles. Kravene som allerede er kommet ind omhandler løn, uddannelse og bedre tryghed.

I 2018 skal de offentlige overenskomster forhandles. Kravene som allerede er kommet ind omhandler løn, uddannelse og bedre tryghed. Overenskomst Den private overenskomst for 2017 er bygget på rammerne af 4,5 %, dette giver ca. 2,- kr. mere i timen - både på minimalløns- og på normallønsområdet. En væsentlig ting er, at man har ret

Læs mere

Referat af RB-møde, Etf Region Syd, 11. oktober 2016.

Referat af RB-møde, Etf Region Syd, 11. oktober 2016. Ergoterapeutforeningen Nørre Voldgade 90 DK-1358 København K Tlf: +45 88 82 62 70 Fax: +45 33 41 47 10 cvr nr. 19 12 11 19 etf.dk Referat af RB-møde, Etf Region Syd, 11. oktober 2016. Til stede: Camilla

Læs mere

Referat. TR-rådet 26. april 2016

Referat. TR-rådet 26. april 2016 Referat Referat af møde i: Dato for møde: TR-rådet 26. april 2016 For referat: Dato for Karen Fischer-Nielsen udarbejdelse: 10. maj 2016 Deltagere: Kirsten Ægidius (KÆ), Kirsten Thoke (KT), Lone Guldbæk

Læs mere

14. marts 9-15. PKT 7: Kort orientering fra Tillidsrepræsentanter (Tina og Charlotte) Der var TR netværksmøde d. 28. februar

14. marts 9-15. PKT 7: Kort orientering fra Tillidsrepræsentanter (Tina og Charlotte) Der var TR netværksmøde d. 28. februar Referat Referat af møde i: Regionsbestyrelsen i Region Nordjyllan Dato for møde: 14. marts 9-15 Dagsorden PKT 1: Valg af ordstyrer og referent PKT 2: Godkendelse af dagsorden. PKT 3: Opfølgning fra sidst

Læs mere

Løn og pension. Notat Dato 27. marts 2017 [initialer] Side 1 af 6. Prioriteringskortene supplerende forklaringer

Løn og pension. Notat Dato 27. marts 2017 [initialer] Side 1 af 6. Prioriteringskortene supplerende forklaringer Notat Dato 27. marts 2017 [initialer] Side 1 af 6 Prioriteringskortene supplerende forklaringer Udover vejledningen til prioriteringsspillet er der udarbejdet supplerende forklaringer til hvert prioriteringskort.

Læs mere

Referat Pædagogisk sektor, bestyrelsesmøde Tirsdag den 18. november

Referat Pædagogisk sektor, bestyrelsesmøde Tirsdag den 18. november Referat Pædagogisk sektor, bestyrelsesmøde Tirsdag den 18. november Referat Emne: Uddybning af punkt Referat 1. Formalia a. Velkomst og præsentation af den nye bestyrelse. b. Tilstede og afbud. c. Ordstyrer:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Torsdag den 15. januar 2009 kl , i afdelingens lokaler

Referat af bestyrelsesmøde Torsdag den 15. januar 2009 kl , i afdelingens lokaler Side 1 2008/2009 Referat af bestyrelsesmøde Torsdag den 15. januar 2009 kl. 17.30, i afdelingens lokaler Afbud: Hanne, Bettina, Malene, Mariann Beslutningssager: 95. Valg af dirigent. Lisbeth Madsen. 96.

Læs mere

TR netværksmøde for de regionalt ansatte Torsdag den 27.08.2013 kl. 8.30-12.30

TR netværksmøde for de regionalt ansatte Torsdag den 27.08.2013 kl. 8.30-12.30 TR netværksmøde for de regionalt ansatte Torsdag den 27.08.2013 kl. 8.30-12.30 Sted: Danske Fysioterapeuter i mødelokale A19 Ordstyrer: Tilde Referent: Elise Til stede: Line HH, Pernille Gentofte med.,

Læs mere

Udvalgs-/mødereferat. Referat af møde i TR-rådet den 26. marts L For referat: Karen Fischer-Nielsen. Dato for udarbejdelse: 13.

Udvalgs-/mødereferat. Referat af møde i TR-rådet den 26. marts L For referat: Karen Fischer-Nielsen. Dato for udarbejdelse: 13. Referat af møde i TR-rådet den 26. marts 2015 Dato for udarbejdelse: 13. april 2015 L For referat: Karen Fischer-Nielsen Deltagere: Kirsten Ægidius, Lone Guldbæk Kristensen, Charlotte Larsen og Lisbet

Læs mere

Regionsmøde for kredsbestyrelsen i Region Midt,

Regionsmøde for kredsbestyrelsen i Region Midt, Regionsmøde for kredsbestyrelsen i Region Midt, Onsdag d.10.4,2013 Mødested: Patienthotellet, Kl.9-15 Mødelokalet på 7. Lille Mikkelsgade 2 8800 Viborg. Referent: Ann-.Birgitte Ordstyrer: Liselotte Tilstede:

Læs mere

Referat fra TR-møde i Region Midtjylland d. 23/4-2009.

Referat fra TR-møde i Region Midtjylland d. 23/4-2009. Referat fra TR-møde i Region Midtjylland d. 23/4-2009. Dagsorden for den fælles del: 1) Status på 3-partsforhandlingerne i region og kommunerne 2) Status på genoptræningsområdet 3) Danske fysioterapeuters

Læs mere

OK18 NÆRMER SIG - HVAD ER VIGTIGST FOR HK KOMMUNALS MEDLEMMER?

OK18 NÆRMER SIG - HVAD ER VIGTIGST FOR HK KOMMUNALS MEDLEMMER? OK18 NÆRMER SIG - HVAD ER VIGTIGST FOR HK KOMMUNALS MEDLEMMER? VEJEN MOD DEN NYE OVERENSKOMST 2 / Starter efter sommerferien OK-kampagneuger fra 4.-15. september på mange arbejdspladser: HK Kommunal samler

Læs mere

OK18 Det gode arbejdsliv

OK18 Det gode arbejdsliv OK18 Det gode arbejdsliv Baggrundstæppet for OK18 Det gode arbejdsliv HELE arbejdslivet og for ALLE socialrådgivere HB s politiske prioriteringer OK18-oplæg Baggrundstæppet OK17 OK-forhandling på private

Læs mere

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 17.05.13 Deltagere: Lise Hansen, Lars Nielsen, Karen Kochen, Rosa

Læs mere

intro Danske Fysioterapeuters pjece om at være tillidsrepræsentant

intro Danske Fysioterapeuters pjece om at være tillidsrepræsentant intro Danske Fysioterapeuters pjece om at være tillidsrepræsentant TYPISKE TR-OPGAVER Når du er valgt som tillidsrepræsentant, er dine vigtigste opgaver at: arbejde for at fremme ro og orden på arbejdspladsen

Læs mere

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat til bestyrelsesmøde fredag d. 25.maj 2018 Afholdt Buchwaldsgade 48 i Odense

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat til bestyrelsesmøde fredag d. 25.maj 2018 Afholdt Buchwaldsgade 48 i Odense Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat til bestyrelsesmøde fredag d. 25.maj 2018 Afholdt Buchwaldsgade 48 i Odense Dagsorden 1. Tjek ind (Bordet rundt) / 50 min 2. Valg af ordstyrer (Ea) / 5

Læs mere

k r av k ata l o g : d e t f o r h a n d l e r v i o m

k r av k ata l o g : d e t f o r h a n d l e r v i o m kravkatalog: det forhandler vi om Forord Det handler om tillid og anerkendelse Patient- og borgerinddragelse er en positiv dagsorden i social- og sundhedsvæsenet, som møder bred opbakning og involvering

Læs mere

Referat af TR-møde i Region Midtjylland d. 23/11-2011

Referat af TR-møde i Region Midtjylland d. 23/11-2011 Referat af TR-møde i Region Midtjylland d. 23/11-2011 Status på OK-11 drøftelse Sagsbehandling: Der er ikke afsat midler til lokal løndannelse, men der er fortsat mulighed for at drøfte lønforhold på de

Læs mere

Sundhedskartellets forlig. Overenskomstforhandlingerne 2011 - det kommunale område

Sundhedskartellets forlig. Overenskomstforhandlingerne 2011 - det kommunale område Sundhedskartellets forlig Overenskomstforhandlingerne 2011 - det kommunale område Løn til hele livet Det samlede resultat Generelle lønstigninger på 2,65 pct. (inkl. skøn for reguleringsordningen) Derudover

Læs mere

Porteføljeansvarlig: Ikke nødvendigt. Godkendt i PSG: 21 august 2017

Porteføljeansvarlig: Ikke nødvendigt. Godkendt i PSG: 21 august 2017 Revideret Kommissorium for: Projektgruppen for genoptræningsområdet Formandskab: Kommunerne: Lars Bach, Rebild Kommune Regionen: Lars Lejbølle, Sundhed på Tværs Sekretariat: Formandskabet har ansvaret

Læs mere

Referat. TR-rådets møde 3/2015. TR-rådet 2. juni Karen Fischer-Nielsen 11. juni 2015

Referat. TR-rådets møde 3/2015. TR-rådet 2. juni Karen Fischer-Nielsen 11. juni 2015 Referat Referat af møde i: Dato for møde: TR-rådet 2. juni 2015 For referat: Dato for udarbejdelse: Karen Fischer-Nielsen 11. juni 2015 Deltagere: Kirsten Ægidius (KÆ), Lene Lebech (LL), Kirsten Thoke

Læs mere

De lokale forhandlinger 2010

De lokale forhandlinger 2010 De lokale forhandlinger 2010 Der blev ved OK08 afsat 1,25 % til lokal lønforhandling både i 2009 og 2010 til Sundhedskartellets ledergrupper altså i alt 2,5 % i denne overenskomstperiode. Vi har her i

Læs mere

Referat fra Regions TR møde i Region Sjælland 20.05. 2014. Vi tog en præsentationsrunde fordi der var nye kolleger med

Referat fra Regions TR møde i Region Sjælland 20.05. 2014. Vi tog en præsentationsrunde fordi der var nye kolleger med Referat fra Regions TR møde i Region Sjælland 20.05. 2014. Referent: Ordstyrer: Velkomst: Dagens emne: Steen. Karen Vi tog en præsentationsrunde fordi der var nye kolleger med OK 15 oplæg fra Roadshow.

Læs mere

Referat Regionsbestyrelsesmøde d. 1. februar 2017 kl

Referat Regionsbestyrelsesmøde d. 1. februar 2017 kl Morgenkaffe fra kl. 8.30 Afbud fra Ina, Ulla og Christina DAGSORDEN: Referat Regionsbestyrelsesmøde d. 1. februar 2017 kl. 9.00-15.00 Pkt. 1: Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Anne Kirstine Jensen

Læs mere

RLTN, OK 08 oversigt RLTRN R TR OBS 1.4. 2008 1.10.2008 1.1.2009 1.4.2009 1.10.2009 1.1.2010 1.4.2010 1.10.2010 LØN

RLTN, OK 08 oversigt RLTRN R TR OBS 1.4. 2008 1.10.2008 1.1.2009 1.4.2009 1.10.2009 1.1.2010 1.4.2010 1.10.2010 LØN LØN Lønstigninger, Generelle lønstigninger og regulering Forkortet gennemløbstid Til erfarne fysioterapeuter Til fysioterapeuter med kortere erfaring Lokal løn, forlodsfinanciering 1.2. 2009: Foreslå kolleger

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i EFS Dysfagi d. 9.9.15

Referat af ordinær generalforsamling i EFS Dysfagi d. 9.9.15 Referat af ordinær generalforsamling i EFS Dysfagi d. 9.9.15 1. Velkomst v/daniela Jakobsen Bestyrelsen anbefaler, at Lene Barslund (Etf) er ordstyrer. 2. Valg af ordstyrer, referent og stemmeudvalg Lene

Læs mere

Netop færdig ABC for nyuddannede sygeplejersker

Netop færdig ABC for nyuddannede sygeplejersker Netop færdig ABC for nyuddannede sygeplejersker Redaktion: Dansk Sygeplejeråd 09-62, 6. udgave jan. 2014 Layout: Dansk Sygeplejeråd Grafisk Enhed: 09-62 ISBN 87-7266-310-3 Copyright Dansk Sygeplejeråd

Læs mere

Dagsorden Regionsbestyrelsesmøde d. 13. januar Kl Sofiendalsvej 3 Aalborg

Dagsorden Regionsbestyrelsesmøde d. 13. januar Kl Sofiendalsvej 3 Aalborg Dagsorden Dagsorden Regionsbestyrelsesmøde d. 13. januar 2014 Kl.9.00-15.00 Sofiendalsvej 3 Aalborg 1: Præsentations runde 2: Valg af ordstyrer og referent 3: Godkendelse af dagsorden 4: Opfølgning fra

Læs mere

Region Nord Generalforsamling

Region Nord Generalforsamling Region Nord Generalforsamling 1 Referat Århus 5. oktober 2018 Godkendelse af dagsorden 1. Valg af dirigent, bestyrelsen foreslår Per Westersø. Valg af referent. Konsulent Ole Hervik og konsulent Susanne

Læs mere

3. Oplæg om MED indflydelse ved Line og Charlotte Gruppearbejde og erfaringsudveksling om MED indflydelse

3. Oplæg om MED indflydelse ved Line og Charlotte Gruppearbejde og erfaringsudveksling om MED indflydelse Referat Referat af møde i: Dato for møde: TR- Møde, region Hovedstaden 08.03 2012 Dagsorden Velkomst og godkendelse af dagsorden 1. Nyt fra Tillidsrepræsentant råd og regionsbestyrelse 2. Møde formanden

Læs mere

FORHÅNDSAFTALE OM NY LØN. For fysioterapeuter og ergoterapeuter. ved. Center for Hjælpemidler og Kommunikation. Aabenraa kommune. pr. 1.

FORHÅNDSAFTALE OM NY LØN. For fysioterapeuter og ergoterapeuter. ved. Center for Hjælpemidler og Kommunikation. Aabenraa kommune. pr. 1. FORHÅNDSAFTALE OM NY LØN For fysioterapeuter og ergoterapeuter ved Center for Hjælpemidler og Kommunikation Aabenraa kommune pr. 1.april 2009 XuoJ D < ry>u\ty\ > tcr*> Generelle forhold Betingelser Forhåndsaftalen

Læs mere

Lønpolitik Godkendt af HSU 10. april 2007

Lønpolitik Godkendt af HSU 10. april 2007 Lønpolitik Godkendt af HSU 10. april 2007 1. Formål og mål Formålet med lønpolitikken i University College Lillebælt er at skabe sammenhæng mellem institutionens mål, udvikling, strategi på den ene side

Læs mere

UNIVERSITY COLLEGE LILLEBÆLT. Lønpolitik

UNIVERSITY COLLEGE LILLEBÆLT. Lønpolitik UNIVERSITY COLLEGE LILLEBÆLT Lønpolitik Godkendt af HSU 10. april 2007 Indhold 1. Formål og mål... 3 2. Målgruppe... 3 3. Løndannelsen... 3 3.1 Ny løn... 4 3.2 Pulje... 4 4. Forhandling... 4 4.1 Lønaftale...

Læs mere

SUNDHEDSKARTELLETS FORLIG Overenskomstforhandlingerne det regionale område

SUNDHEDSKARTELLETS FORLIG Overenskomstforhandlingerne det regionale område SUNDHEDSKARTELLETS FORLIG Overenskomstforhandlingerne 2013 - det regionale område DET SAMLEDE RESULTAT FOR OK13 2-årig aftale Generelle lønstigninger på 1,92 procent (inkl. skøn for reguleringsordningen)

Læs mere

Referat fra årsmøde for kliniske undervisere den 5/9-2014

Referat fra årsmøde for kliniske undervisere den 5/9-2014 Referat fra årsmøde for kliniske undervisere den 5/9-2014 Arrangører: Ergoterapeutuddannelsen i Holstebro Referent: Ergoterapeutuddannelsen Odense 1) Bestyrelsen præsenteres og årsrapporten bliver gået

Læs mere

Referat reg syd møde i Middelfart tirsdag den 21. januar 2014

Referat reg syd møde i Middelfart tirsdag den 21. januar 2014 Referat reg syd møde i Middelfart tirsdag den 21. januar 2014 Orientering fra Per Andersen Team Genbrugspladser Esbjerg kommune Fra d. 1 januar 2014 har medarbejderne på Team Genbrugspladser Esbjerg kommune

Læs mere

Kim Walther Andreasen, Merete Kragh, Rie Hestehave, Anette Linderstrøm. 22/17 17/ Valg af dirigent til at lede mødet 3

Kim Walther Andreasen, Merete Kragh, Rie Hestehave, Anette Linderstrøm. 22/17 17/ Valg af dirigent til at lede mødet 3 REFERAT FOA Nordsjælland - afdelingsbestyrelsen Dato: 06.04.2017 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland Arkivsag: 16/26183 Tilstede: Fremmødte suppleanter: Ikke tilstede: Anita Gudmundsson, Ann-Mari Simonsen,

Læs mere

Referat Regionsbestyrelsesmøde d.18. april 2018

Referat Regionsbestyrelsesmøde d.18. april 2018 Referat Regionsbestyrelsesmøde d.18. april 2018 Mødet afholdes i lokale A Sofiendalsvej 3 Aalborg Afbud fra Christine Bak. Maria deltager kun formiddag. DAGSORDEN: Pkt. 1: Valg af ordstyrer og referent

Læs mere

Din overenskomst dit valg

Din overenskomst dit valg Debatoplæg F O A F A G O G A R B E J D E Din overenskomst dit valg Hvordan skal fremtidens overenskomster se ud? Hvordan får den enkelte mere at sige? Hvad mener du er vigtigst? Hvad passer bedst til din

Læs mere

Referat fra møde den 18. september 2008

Referat fra møde den 18. september 2008 Referat fra møde den 18. september 2008 Mødested: Den gamle Radiografskole i Odense Kløvervænget 12 c 5000 Odense C Fremmødte: Anne-Grethe Andersen, Dorthe Møller, Lars Jensen, Jørgen Nørris Christensen

Læs mere