AARHUS UNIVERSITET SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "AARHUS UNIVERSITET SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES"

Transkript

1 SCHOOL OF Medlemmerne af Fagstudienævnet for Erhvervskommunikation Referat af møde nr. 9 i Fagstudienævnet for Erhvervskommunikation Tid: Fredag den 8. marts 2013 kl Sted: Bygn lokale 516 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af møde nr Meddelelser 4. Valg af formand (vælges blandt de heltidsansatte videnskabelige medarbejdere) og næstformand (vælges blandt de studerende) 5. Godkendelse af ændringer på BAMMC a. Studieordning Bilag: Studieordning 2013 og kassogram med angivelse af prøveformer Bilag: Fag- og prøvebeskrivelser 6. Godkendelse af ændringer på ICM Bilag: Ansøgning af 18. februar 2013 fra lektor Eva Sørum 7. Godkendelse af ændringer på BA i international virksomhedskommunikation a. Studieordninger Bilag: Skematisk oversigt over studieordningsændringer samt studieordning 2013 Bilag: Fag- og prøvebeskrivelser for Writing Academic English, Global Marketing for European Businesses og Forhandlingsteknik 8. Godkendelse af ændringer på CLM i sprog a. Studieordninger Bilag: Fag- og studieordningsændringer på CLM 2013 og 2012 Bilag: Ændringer i kompetencebeskrivelser på CLM Bilag: Fag- og prøvebeskrivelser for Public Affairs samt Translatør og tolk - teori og metode Fagstudienævnet for Erhvervskommunikation Hanne Falsig Fuldmægtig Direkte tlf.: haf@asb.dk Side 1/9

2 9. Godkendelse af ændringer på CLM i virksomhedskommunikation og MACC a. Studieordninger Bilag: Fag- og prøvebeskrivelse for Corporate Communication Bilag: Fag- og prøvebeskrivelse for Global Communication in a Corporate Perspective, HR Kommunikation, Integreret markedskommunikation, Projektorienteret forløb 10. Udbud af valgfag i efteråret 2013 Bilag a: Oversigt over valgfagsudbud på BA, efteråret 2013 Bilag b: CSR og CSR-kommunikation i Latinamerika (nyt valgfag, spansk) Bilag c: International markedskommunikation (nyt valgfag, spansk) Bilag d: Oversigt over valgfagsudbud på CLM, efteråret 2013, herunder nye/ændrede valgfag (Strategy as Practice, Investor relations samt Bæredygtigheds- og klimakommunikation) 11. Drøftelse af genindførelse af gruppeprøver (udsat fra møde nr. 8) Bilag a: Notat fra Uddannelsesjuridisk Service af 23. oktober 2012 (fremsendt til møde nr. 8) Bilag b: Skrivelse af 19. februar 2013 fra lektor Lone Ambjørn 12. Eventuelt Side 2/9 Til stede: Lektor Kirsten Wølch Rasmussen (Formand) Lektor Helle Dam-Jensen Lektor Sophie Esmann Andersen Kandidatstuderende Nadja Bang Hansen Kandidatstuderende Lise Tvede Larsen Kandidatstuderende Anne Saugstrup Andersen Fraværende med afbud: Professor Anne Ellerup Nielsen Lektor Eva Sørum Poulsen Lektor Iris Rittenhofer Kandidatstuderende Janni Møller Skov Pedersen Kandidatstuderende Gitte Hansen Gade ICM-studerende Kasper Klit Andersen Desuden deltog: Hanne Falsig, Uddannelseskvalitet og studienævnsbetjening Lykke Zacho Kvistgaard, Uddannelseskvalitet og studienævnsbetjening Nikoline Ohnemus Christensen, Information og vejledning Punkt 1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt.

3 Punkt 2. Godkendelse af referat af møde nr. 8 Referatet blev godkendt. Side 3/9 Punkt 3. Meddelelser Formanden havde følgende meddelelser: Studieordningsændring på BA-uddannelsen i Arabisk og kommunikation På BA-uddannelsen i Arabisk og kommunikation er der foretaget en ændring af studieordningen på arabiskdelen gældende for årgangene 2011, 2012 og Tidligere blev der udbudt et 5 ECTS fag i Arabisk erhvervssprog på både 5. og 6. semester og et 5 ECTS fag i Islamisk kultur på både 5. og 6. semester. Denne fagfordeling er ændret, således at der nu udbydes et 10 ECTS fag i Islamisk kultur på 5. semester og et 10 ECTS fag i Arabisk erhvervssprog på 6. semester. ACE-akkreditering af CLM-uddannelserne i sprog Akkrediteringsrådet har taget endelig stilling til panelets indstilling og har i februar 2013 endeligt godkendt CLM-uddannelserne i engelsk, fransk, spansk og tysk. Holdstørrelser På det seneste institutledelsesmøde blev det besluttet, at maksimumsgrænsen for hold som udgangspunkt er 35 studerende. Holdstørrelser derover skal forhandles med institutleder/studieleder. Minimumsgrænsen ved valgfag er 15 studerende (undtagelser kan forekomme, hvis studieordningen kræver oprettelse af valgfag inden for bestemte fagområder). Specialeorientering Der afholdes specialeorientering torsdag den 14. marts. Næste orientering holdes i oktober/november. Punkt 4. Valg af formand (vælges blandt de heltidsansatte videnskabelige medarbejdere) og næstformand (vælges blandt de studerende) Lektor Kirsten Wølch Rasmussen blev genvalgt som formand for studienævnet. Kandidatstuderende Janni Møller Skov Pedersen blev valgt som næstformand. Efter afholdelse af valg er følgende studerende medlemmer af studienævnet pr. 1. februar 2013: Janni Møller Skov Pedersen Lise Tvede Larsen Nadja Hansen Anne Saugstrup Andersen Kasper Klit Andersen Gitte Hansen Gade (suppleant for Isabella Møller)

4 Punkt 5. Godkendelse af ændringer på BAMMC Da studieleder Anne Ellerup Nielsen var forhindret i at deltage i studienævnsmødet, deltog Trine Johansen, der er projektleder for BAMMC-revisionsgruppen, under punktet. Som bilag var der udsendt studieordning samt fag- og prøvebeskrivelser. Side 4/9 Trine Johansen præsenterede uddannelsen, og såvel studieordning som fagbeskrivelser blev godkendt af studienævnet. Da en del internationale studerende følger uddannelsen, gives der karakterer ved alle prøver, og prøveformen løbende evaluering anvendes derfor ikke. Prøveformen portfolio, som hidtil kun er anvendt i forbindelse med løbende evaluering, skal defineres som selvstændig prøveform i studieordningen. Studienævnet bemærkede, at revisionsgruppen har udført et meget flot arbejde, og at både studieordning og fagbeskrivelser virker meget systematisk opbyggede og grundigt gennemarbejdede. Studieordningen er videresendt til Hovedområdestudienævnet, hvor den er blevet godkendt. Punkt 6. Godkendelse af ændringer på ICM Som bilag til punktet var der udsendt forslag af 18. februar 2013 fra lektor Eva Sørum. Lektor Eva Sørum skulle have fremlagt ændringsforslagene, men pga. en flyaflysning kunne hun ikke nå frem til mødet. Studienævnsformanden redegjorde derfor for ændringerne. Studienævnet drøftede forslagene og fandt generelt, at der var tale om hensigtsmæssige ændringer, der indebærer bedre forskningsdækning og mere fokus på videnskabelig metode. Studienævnet udtrykte dog bekymring for, at kulturfagene forsvinder, idet faget Cultural Studies udgår og Intercultural Communication skifter titel (og evt. fokus). Herudover bemærkede studienævnet, at faget Project Management er placeret meget tidligt i studieforløbet (1. semester), det tilsvarende fag på BAMMC-uddannelsen udbydes på 6. semester. Ovennævnte spørgsmål vil blive forelagt for Eva Sørum. Punkt 7. Godkendelse af ændringer på BA i international virksomhedskommunikation a. Studieordninger Der var udsendt skematisk oversigt over de studieordningsændringer, der skal gennemføres på BA for årgang 2013 som følge af ARTS/BSS-samarbejdet samt studieordning 2013.

5 På engelsk fører samlæsningen ikke til studieordningsændringer. Studieordningsændringerne på fransk, spansk og tysk blev godkendt. Side 5/9 Flere af fagbeskrivelserne skal revideres som følge af ARTS/BSS- samarbejdet. Arbejdet hermed er ikke endeligt afsluttet, og disse beskrivelser vil derfor blive udsendt til skriftlig høring i studienævnet. Studienævnet godkendte dog fagtitlerne og prøveformerne. Fagene vil i øvrigt blive fulgt tæt og evalueres efter 1. gennemløb. Undervisningsgruppe engelsk har foreslået, at prøveformen ved American Culture and Society ændres fra mundtlig prøve med udgangspunkt i skriftligt oplæg/synopsis til skriftlig prøve. Studienævnet er opmærksom på, at undervisningsgruppen har fokus på at styrke den skriftlige sprogfærdighed, men det var studienævnets opfattelse, at den sproglige udtryksfærdighed ikke må nedprioriteres, og man kunne derfor ikke godkende forslaget. Hvis det mundtlige element udgår ved denne prøve, udprøves kun ét af de obligatoriske fag (British Culture and Society) mundtligt, idet det mundtlige forsvar ved bachelorprojektet nu er afskaffet. Undervisningskoordinatorerne for engelsk kontaktes. De øvrige fremsendte fag- og prøvebeskrivelser blev godkendt med enkelte bemærkninger. Punkt 8. Godkendelse af ændringer på CLM i sprog Der var udsendt en oversigt over fag- og studieordningsændringer for optag 2013, hvoraf flere af ændringerne allerede blev godkendt på studienævnsmøde d. 23. januar Formanden redegjorde for de øvrige ændringer: Ændring i kompetencebeskrivelsen for CLM sprog På baggrund af det nye ARTS/BSS kultur- og samfundsfag, der indføres på basisområdet for årgang 2013, tilføjes indgående viden om aktuelle kulturelle og samfundsmæssige forhold til den overordnede kompetencebeskrivelse for CLM sprog. Basisfag på 2. semester Som følge af det nye kultur- og samfundsfag, som tager 5 ECTS fra basisområdet, har undervisningsgrupperne udarbejdet forslag til reviderede basisfag på 2. semester. På engelsk foreslås faget Sproglig og tekstuel viden og anvendelse, på fransk og spansk bibeholdes de nuværende fag Sproglig viden og metode (fransk) og Analyse og produktion af fagtekster (spansk) med enkelte justeringer. På tysk foreslås faget Fagkommunikation: Tekstorienteret lingvistik og pragmatik. Formanden gennemgik forslagene.

6 Skift fra ekstern til intern censur På Europæiske studier udbydes fra optag 2013 faget Public Affairs, som erstatter faget EU s kommunikation til offentligheden. Da faget udbydes som valgfag på MACC, hvor valgfag har intern censur, foreslås det, at der anvendes intern censur på faget. Side 6/9 Placering af prøven i mundtlig sprogfærdighed Den nuværende praksis på CLM, hvor mundtlig sprogfærdighed efter den studerendes eget valg kan tilknyttes en af flere mundtlige prøver, kan ikke opretholdes. Det skyldes, at denne praksis forudsætter, at den mundtlige sprogfærdighed ikke er ECTS-bærende. For at mundtlig sprogfærdighed kan blive ECTS-bærende, skal den tilknyttes et på forhånd defineret fag med mundtlig prøve inden for basis- eller profilfagene på det enkelte sprog. På baggrund af høring i undervisningsgrupperne foreslås prøven i mundtlig sprogfærdighed tilknyttet følgende fag: IMK-profilen: Public relations (alle sprog) EUS-profilen: Interkulturel forhandlingsteknik TT-profilen: Økonomisk oversættelse Finans og økonomi (spansk) Juridisk oversættelse Proces- og familieretlige dokumenter (tysk) Juridisk oversættelse Formue- og familieretlige dokumenter (engelsk) Økonomisk oversættelse Den finansielle sektor (fransk) Karrieremoduler ændres til praktik Det foreslås at nedlægge karrieremodulernes fællesdel og casedel og i stedet give de studerende en valgmulighed mellem praktik og valgfag. På TT-profilen vil de studerende kunne vælge mellem 10 ECTS praktik + 10 ECTS valgfag eller 20 ECTS valgfag. På IMK- og EUS-profilen vil de studerende kunne vælge mellem 10 ECTS praktik + 20 ECTS valgfag eller 30 ECTS valgfag. Ændringen har ikke betydning for kompetencebeskrivelsen for TT-profilen. Faget Translatør og tolk: Teori og metode justeres, således at de studerende i dette fag også får Indgående viden om sprogteknologiske værktøjer og metoder samt Bredt funderet viden om oversætterbranchens workflows og arbejdsprocesser. En del af dette ligger allerede i faget. Kompetencebeskrivelsen for EUS-profilen justeres, idet profilen ikke længere indeholder project management. Kompetencebeskrivelsen for IMK-profilen er uændret.

7 Der udbydes kun valgfag i efterårssemestret Studerende på både 1. og 3. semester kan vælge disse fag. Hvis de studerende ønsker valgfag i andre semestre, har de mulighed for at vælge profilfag som valgfag, fag på andre uddannelser eller Summer University. Side 7/9 Alle ændringer blev godkendt. Punkt 9. Godkendelse af ændringer på CLM i virksomhedskommunikation og MACC 9a. studieordninger På MACC ændres eksamensformen på 1. semesters-faget Corporate Communication, jf. beslutning på studienævnsmøde den 13. september Den ændrede fag- og prøvebeskrivelse var udsendt til studienævnets medlemmer til orientering. 9 Undervisningskoordinator på CLM virksomhedskommunikation, Sophie Esmann Andersen, gennemgik fag- og prøvebeskrivelserne for de nye 20 ECTS profilfag på CLM virksomhedshedskommunikation og MACC, som udbydes for første gang i efteråret 2013 (Global Communication in a Corporate Perspective, HR Kommunikation, Integreret markedskommunikation samt projektorienteret forløb). Studienævnet havde tidligere på møde d. 24. april 2012 godkendt prøvebeskrivelserne og godkendte også fagbeskrivelserne. Punkt 10. Udbud af valgfag i efteråret 2013 Valgfagsudbud på BA Der var udsendt oversigt over valgfagsudbuddet på BA i efteråret På spansk udbydes et nyt valgfag, CSR og CSR-kommunikation i Latinamerika, som blev godkendt. Valgfaget International markedskommunikation på spansk udbydes i efteråret til samtlige studerende i stedet for som hidtil opdelt til hhv. sprog- og kommunikationsstuderende, hvilket studienævnet så meget positivt på. Valgfagsudbud på CLM Ændringer i eksisterende valgfag Der er foretaget ændringer i faget Investor Relations med henblik på at opnå en større dybde i faget samt at tilpasse faget til strukturen på 3. semester, hvor valgfag nu udgør 10 ECTS. Faget vægter nu 10 ECTS i stedet for 5 ECTS, og eksamen er ændret fra en 12-timers prøve til en fri hjemmeopgave. Derudover er vejledning blevet en integreret del af undervisningen. Der er foretaget en tilsvarende ændring af ECTS og prøveform i faget Bæredygtigheds- og klimakommunikation.

8 Som opfølgning på den seneste evaluering af faget Strategy as Practice er der foretaget ændringer med henblik på at øge læringsudbyttet i faget. Udformningen af eksamensopgaven er anderledes, og faget vægter nu 10 ECTS i stedet for 5 ECTS. Side 8/9 Ændringerne blev godkendt. Godkendelse af valgfagsudbud på CLM for foråret 2013 På CLM sprog udbydes følgende valgfag: European Human Resource Management Billedmedieoversættelse Begge valgfag er tværsproglige. Virksomhedskommunikation Krisekommunikation CSR-kommunikation Investor relations Bæredygtigheds- og klimakommunikation MACC Strategy as practice Public affairs Sprogstuderende vil desuden kunne vælge forhåndsgodkendte valgfag fra ARTS, ligesom der vil være mulighed for at tilmelde sig profilfag fra andre end den valgte profil på CLM sprog. Endelig vil de studerende kunne vælge valgfag på CLM i virksomhedskommunikation og på MACC, såfremt der er ledige pladser efter tilmeldingsfristens udløb. På virksomhedskommunikation og MACC vil de studerende kunne tilmelde sig valgfag på tværs af de to uddannelser, ligesom der vil være mulighed for at tilmelde sig valgfag på CLM sprog, forudsat at der er ledige pladser. Studienævnet godkendte valgfagsudbuddet. Punkt 11. Drøftelse af genindførelse af gruppeprøver Punktet var udsat fra møde nr. 8, og som bilag var der udsendt notat fra Uddannelsesjuridisk Service af 23. oktober 2012 samt skrivelse af 19. februar 2013 fra lektor Lone Ambjørn. De nye regler om gruppeprøver indebærer, at en mundtlig prøve eller et mundtligt forsvar kan afvikles som gruppeprøver, samt at det nu er universiteterne selv, der bestemmer, om den enkelte studerende altid skal have ret til at kunne kræve en individuel prøve. Bedømmelsen skal altid være individuel.

9 Efter en nærmere drøftelse besluttede studienævnet at fastholde, at alle skriftlige gruppeprøver fortsat skal være individualiserede, også hvis de følges op af et mundtligt forsvar. Der skal være mulighed for mundtlige gruppeprøver, og de studerende skal ikke automatisk have mulighed for en individuel mundtlig eller skriftlig prøve. Hvis der foreligger særlige omstændigheder, vil den enkelte studerende naturligvis have mulighed for at søge dispensation fra gruppekravet. Side 9/9 Punkt 12. Eventuelt På møde d. 23. januar 2013 drøftede studienævnet undervisningssprog på faget Metode på CLM virksomhedskommunikation. Det blev besluttet, at forelæsninger kan foregå på engelsk, men at holdtimer og eksamen vil være på dansk for studerende på virksomhedskommunikation. Sophie Esmann Andersen oplyste, at der i efteråret 2013 kan forekomme enkelte holdtimer, der undervises på engelsk grundet lærerdækningsproblemer. Studienævnet var indforstået med dette. Mødet sluttede kl. ca Indsigelsesfristen er 8 dage fra referatets udsendelse. Herefter vil referatet blive betragtet som godkendt. Kirsten Wølch Rasmussen Hanne Falsig Lykke Zacho Kvistgaard Formand Referent Referent

AARHUS UNIVERSITET SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES

AARHUS UNIVERSITET SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES Medlemmerne af Fagstudienævnet for Erhvervskommunikation Referat af møde nr. 7 i Fagstudienævnet for Erhvervskommunikation Tid: Mandag den 12. november 2012 kl. 13.00 Sted: Bygn. 1483, lokale 516 Dagsorden:

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES

AARHUS UNIVERSITET SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Referat af møde nr. 14 i Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Tid: Fredag den 8. november 2013 kl. 13.00-16.00 Sted: Bygn. 1483, lokale 516

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES

AARHUS UNIVERSITET SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES SCHOOL OF Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Tid: Mandag den 16. marts 2015 kl. 11 Sted: Bygn. 1483, lokale 516 Fagstudienævnet

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES

AARHUS UNIVERSITET BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES Medlemmerne af Studienævnet for Erhvervskommunikation Referat af møde nr. 3 i Studienævnet for Erhvervskommunikation Tid: Tirsdag den 24. april 2012 kl. 14.00 Sted: K 102 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES

AARHUS UNIVERSITET SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Referat af møde nr. 21 i Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Tid: Torsdag den 12. juni 2014 kl.14.30 Sted: Bygn. 1483, lokale 516 Dagsorden:

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES

AARHUS UNIVERSITET SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Referat af møde nr. 19 i Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Tid: Tirsdag den 25. marts 2014 kl.11 Sted: Bygn. 1483, lokale 556 Dagsorden:

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES

AARHUS UNIVERSITET SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Referat af møde nr. 20 i Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Tid: Tirsdag den 6. maj 2014 kl.11 Sted: Bygn. 1483, lokale 516 Dagsorden: 1.

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES

AARHUS UNIVERSITET BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES Referat af møde nr. 12 i Kandidatstudienævnet for Sprog og Erhvervskommunikation Tid: Torsdag d. 26. januar 2012 kl. 10.00-12.00 Sted: K102 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden til møde nr. 12 2. Godkendelse

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES

AARHUS UNIVERSITET SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Referat af møde nr. 13 i Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Tid: Onsdag den 25. september 2013 kl. 12.00-14.00 Sted: Bygn. 1483, lokale 516

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES

AARHUS UNIVERSITET SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Referat af møde nr. 16 i Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Tid: Mandag den 6. januar 2014 kl.14 Sted: Bygn. 1483, lokale 516 Dagsorden:

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES

AARHUS UNIVERSITET BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES Medlemmerne af Studienævnet for Erhvervskommunikation Referat af møde nr. 4 i Studienævnet for Erhvervskommunikation Tid: Tirsdag den 12. juni 2012 kl. 11.00 Sted: K 104 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

HANDELSHØJSKOLEN AARHUS UNIVERSITET

HANDELSHØJSKOLEN AARHUS UNIVERSITET Referat fra nr. 8 i Kandidatstudienævnet for Sprog og Erhvervskommunikation Kandidatstudienævn for Sprog og Erhvervskommunikation Tid: den 19. maj 2011 kl. 12.30 Sted: K102 Gitte Stavad Andersen Specialkonsulent

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES

AARHUS UNIVERSITET SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Referat af møde nr. 18 i Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Tid: Mandag den 10. februar 2014 kl.10 Sted: Bygn. 1483, lokale 516 Dagsorden:

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES

AARHUS UNIVERSITET BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES Medlemmerne af Studienævnet for Erhvervskommunikation Referat af møde nr. 5 i Studienævnet for Erhvervskommunikation Tid: Onsdag den 13. september 2012 kl. 10.00 Sted: Bygn. 1483 lokale 516 Dagsorden:

Læs mere

Medlemmerne af Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation. Referat af møde nr. 3 i Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation

Medlemmerne af Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation. Referat af møde nr. 3 i Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation Medlemmerne af Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation Referat af møde nr. 3 i Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation Tid: Onsdag den 26. april 2017 kl. 13.30 Sted: Bygn. 1483, lokale

Læs mere

Medlemmerne af Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation. Referat af møde nr. 2 i Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation

Medlemmerne af Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation. Referat af møde nr. 2 i Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation Medlemmerne af Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation Referat af møde nr. 2 i Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation Tid: Onsdag den 15. marts 2017 kl. 10.00 Sted: Bygn. 1483, lokale

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES

AARHUS UNIVERSITET BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES Medlemmerne af Studienævnet for Erhvervskommunikation Referat af møde nr. 2 i Studienævnet for Erhvervskommunikation Tid: Torsdag den 8. marts 2012 kl. 13.00 Sted: K 101 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES

AARHUS UNIVERSITET SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES SCHOOL OF Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Referat af møde nr. 25 i Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Tid: Tirsdag den 27. januar 2015 kl. 11 Sted: Bygn. 1483, lokale 516

Læs mere

Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation. Referat af møde nr. 3 i Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation

Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation. Referat af møde nr. 3 i Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Referat af møde nr. 3 i Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Tid: Onsdag den 22. april 2015 kl. 9.00 Sted: Bygn. 1483, lokale 516 Fagstudienævnet

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES

AARHUS UNIVERSITET SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES SCHOOL OF Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Referat af møde nr. 24 i Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Tid: Torsdag den 11. december kl. 13 Sted: Bygn. 1483, lokale 516 Fagstudienævnet

Læs mere

Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation. Referat af møde nr. 4 i Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation

Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation. Referat af møde nr. 4 i Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Referat af møde nr. 4 i Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Tid: Mandag den 8. juni 2015 kl. 12.30 Sted: Bygn. 1483, lokale 516 Dagsorden:

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES

AARHUS UNIVERSITET SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES SCHOOL OF Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Referat af møde nr. 4 i Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Tid: Fredag den 27. maj 2016 kl. 9.00 Sted: Bygn. 1483, lokale 516 Fagstudienævnet

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES

AARHUS UNIVERSITET SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES SCHOOL OF Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Referat af møde nr. 1 (konstituerende møde) i Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Tid: Fredag den 12. februar 2016 kl. 11.00 Sted:

Læs mere

Medlemmerne af Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT. Referat af møde nr. 2 i Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT

Medlemmerne af Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT. Referat af møde nr. 2 i Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT Medlemmerne af Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT Referat af møde nr. 2 i Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT Tid: Fredag den 29. marts 2019 kl. 8.15 Sted: Bygn. 2630, lokale K101

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES

AARHUS UNIVERSITET SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES SCHOOL OF Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Referat af møde nr. 23 i Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Tid: Fredag den 10. oktober kl. 11-13 Sted: Bygn. 1483, lokale 516

Læs mere

Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation. Referat af møde nr. 7 i Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation

Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation. Referat af møde nr. 7 i Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Referat af møde nr. 7 i Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Tid: Onsdag den 2. december 2015 kl. 10.00 Sted: Bygn. 1483, lokale 516 Dagsorden:

Læs mere

Referat af møde nr. 4 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi

Referat af møde nr. 4 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Referat af møde nr. 4 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Tid: Fredag den 8. september 2017 kl. 09.00-11.00 Sted: 8001-2105 Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Dato:

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 21. marts 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 21. marts 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 21. marts 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Opfølgning på referat og godkendelse af dagsorden 2. Planlægning: Samarbejde mellem UVA/EKA, afdelingsledere,

Læs mere

Medlemmerne af Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation

Medlemmerne af Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation Medlemmerne af Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation Referat af møde nr. 1 (konstituerende møde) i Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation Tid: Fredag den 3. februar 2017 kl. 9.00

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES

AARHUS UNIVERSITET SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES SCHOOL OF Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Referat af møde nr. 3 i Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Tid: Mandag den 18. april 2016 kl. 9.00 Sted: Bygn. 1483, lokale 516

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES

AARHUS UNIVERSITET SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES Medlemmerne af Fagstudienævnet for Erhvervskommunikation Referat af møde nr. 10 i Fagstudienævnet for Erhvervskommunikation Tid: Mandag den 6. maj 2013 kl. 13.30 Sted: Bygn. 1483, lokale 516 Dagsorden:

Læs mere

Medlemmerne af Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT. Referat af møde nr. 4 i Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT

Medlemmerne af Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT. Referat af møde nr. 4 i Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT Medlemmerne af Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT Referat af møde nr. 4 i Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT Tid: Mandag den 4. juni 2018 kl. 13.00 Sted: Bygn. 2630, lokale K102

Læs mere

SEMESTERMØDE TAG PULSEN PÅ DIT STUDIE OG DIT INSTITUT

SEMESTERMØDE TAG PULSEN PÅ DIT STUDIE OG DIT INSTITUT SEMESTERMØDE TAG PULSEN PÅ DIT STUDIE OG DIT INSTITUT STUDIEMILJØ // OPFØLGNING // SVAR // ÆNDRINGER // NYHEDER NYE TILTAG // DIALOG // FORSLAG // GODE IDEER // RIS // ROS 16. marts 2015, kl. 15.30-17.00

Læs mere

Bilag: Notat fra årligt statusmøde vedr. BA i international virksomhedskommunikation

Bilag: Notat fra årligt statusmøde vedr. BA i international virksomhedskommunikation Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Referat af møde nr. 6 i Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Tid: Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 14.00 Sted: Bygn. 1483, lokale 516 Dagsorden:

Læs mere

Referat af møde nr. 2 i Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi

Referat af møde nr. 2 i Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Referat af møde nr. 2 i Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Tid: Tirsdag den 6. marts 2018 kl. 13.30-16.00 Sted: 8002-2105 Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Dato: 9. april

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES

AARHUS UNIVERSITET SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES Medlemmerne af Fagstudienævnet for Erhvervskommunikation Referat af møde nr. 11 i Fagstudienævnet for Erhvervskommunikation Tid: Torsdag den 13. juni 2013 kl. 12.00-15.00 Sted: Bygn. 1483, lokale 516 Fagstudienævnet

Læs mere

Referat af 3. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 24. marts 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 3. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 24. marts 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 3. møde i Det Juridiske Fagstudienævn 2017 Tid: 24. marts 2017, kl. 10-11 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 19. august 2014

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 19. august 2014 STUDIENÆVN FOR ERHVERVSØKONOMI 21. august 2014 Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 19. august 2014 Tilstedeværende: Anna Lund Jepsen (formand), Jan Møller Jensen, Nicolai Holme Milsø Petersen,

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 18. maj kl i O78.

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 18. maj kl i O78. STUDIENÆVN FOR ERHVERVSØKONOMI 8. juni 2010 Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 18. maj kl. 12.15 i O78. Tilstedeværende: Per Servais (formand), Lars Pynt Andersen, Jan Møller Jensen,

Læs mere

Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi

Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Tid: Fredag den 10. marts 2017 kl. 08.30-10.30 Sted: 8001-2105 Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Dato:

Læs mere

Studienævnsmøde den 27. juni Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 27. juni Sted: Anne Kjølby. Referent:

Studienævnsmøde den 27. juni Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 27. juni Sted: Anne Kjølby. Referent: I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsmøde den 27. juni 2012 M Ø D E R E F E R A T 27. JUNI 2012 Forum Studienævnet

Læs mere

Referat af møde nr. 9 i Det Juridiske Fagstudienævn 12. november 2014

Referat af møde nr. 9 i Det Juridiske Fagstudienævn 12. november 2014 Referat af møde nr. 9 i Det Juridiske Fagstudienævn 12. november 2014 Til stede: Fraværende: Desuden deltog: Studieleder Per Andersen (formand), Studieleder Hanne Søndergaard Birkmose, Torsten Iversen,

Læs mere

Referat af møde nr. 3 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi

Referat af møde nr. 3 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Referat af møde nr. 3 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Tid: Torsdag den 15. september 2016 kl. 13.30-15.30 Sted: 8001-2105 Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Dato:

Læs mere

Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation. Referat af møde nr. 7 i Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation

Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation. Referat af møde nr. 7 i Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Referat af møde nr. 7 i Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Tid: Torsdag den 8. december 2016 kl. 12.00 Sted: Bygn. 1483, lokale 618 Dagsorden:

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 18. juni 2013

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 18. juni 2013 STUDIENÆVN FOR ERHVERVSØKONOMI 19. juni 2013 Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 18. juni 2013 Tilstedeværende: Per Servais (formand), Christina Maj Hegelund (Næstformand), Martin Storgaard

Læs mere

Medlemmerne af Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi

Medlemmerne af Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Medlemmerne af Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Referat af møde nr. 6 i Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi samt konstituerende møde Tid: 21. januar, kl. 13-15 Sted: 8002-2105

Læs mere

Uddannelsens betegnelse på engelsk er Bachelor of Arts in International Business Communication in Arabic and Communication.

Uddannelsens betegnelse på engelsk er Bachelor of Arts in International Business Communication in Arabic and Communication. OVERORDNET STUDIEORDNING PR. 1. FEBRUAR 2013 FOR BACHERLORUDDANNELSEN I INTERNATIONAL VIRKSOMHEDSKOMMUNIKATION I ARABISK OG KOMMUNIKATION VED AARHUS UNIVERSITET, SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde nr. 1 (konstituerende møde) i Fagstudienævnet ved Psykologi

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde nr. 1 (konstituerende møde) i Fagstudienævnet ved Psykologi AARHUS UNIVERSITET Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi Referat af møde nr. 1 (konstituerende møde) i Fagstudienævnet ved Psykologi Tid: Onsdag den 4. februar 2015 kl. 10.15 Sted: Bygn. 1350, lokale

Læs mere

Referat af 9. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 1. november 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 9. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 1. november 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 9. møde i Det Juridiske Fagstudienævn 2017 Tid: 1. november 2017, kl. 9-11 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen

Læs mere

Referat af 8. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 2. oktober 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 8. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 2. oktober 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 8. møde i Det Juridiske Fagstudienævn 2017 Tid: 2. oktober 2017, kl. 13-14.30 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen

Læs mere

Bilag b: Handleplan for BAMMC, MACC og CLM i virksomhedskommunikation

Bilag b: Handleplan for BAMMC, MACC og CLM i virksomhedskommunikation Medlemmerne af Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation Referat af møde nr. 6 i Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation Tid: Torsdag den 9. november 2017 kl. 9.00 Sted: Bygn. 2631, lokale

Læs mere

Referat af 10. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 8. december 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 10. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 8. december 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 10. møde i Det Juridiske Fagstudienævn 2017 Tid: 8. december 2017, kl. 10-12 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen

Læs mere

Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation. Referat af møde nr. 5 i Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation

Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation. Referat af møde nr. 5 i Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Referat af møde nr. 5 i Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Tid: Torsdag d. 17. september 2015 kl. 14.00 Sted: Bygn. 1483, lokale 516 Dagsorden:

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 5. oktober 2010 kl i mødelokalet ved Inst. for Marketing og Management, 1. sal.

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 5. oktober 2010 kl i mødelokalet ved Inst. for Marketing og Management, 1. sal. STUDIENÆVN FOR ERHVERVSØKONOMI I ODENSE 19. oktober 2010 Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 5. oktober 2010 kl. 12.15 i mødelokalet ved Inst. for Marketing og Management, 1. sal. Tilstedeværende:

Læs mere

Uddannelsens betegnelse på engelsk er Bachelor of Arts in International Business Communication in Arabic and Communication.

Uddannelsens betegnelse på engelsk er Bachelor of Arts in International Business Communication in Arabic and Communication. OVERORDNET STUDIEORDNING PR. 1. FEBRUAR 2012 FOR BACHERLORUDDANNELSEN I INTERNATIONAL VIRKSOMHEDSKOMMUNIKATION I ARABISK OG KOMMUNIKATION VED AARHUS UNIVERSITET, BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES OG ARTS Med

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 26. februar 2013

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 26. februar 2013 STUDIENÆVN FOR ERHVERVSØKONOMI 28. februar 2013 Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 26. februar 2013 Tilstedeværende: Per Servais (formand), Jan Møller Jensen, Alexander Stapelfeldt, Christina

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES

AARHUS UNIVERSITET SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Referat af møde nr. 22 i Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Tid: Mandag den 8. september 2014 kl. 9.00 Sted: Bygn. 1483, lokale 516 Dagsorden:

Læs mere

STUDIENÆVNET FOR ENGELSK, GERMANSK OG ROMANSK

STUDIENÆVNET FOR ENGELSK, GERMANSK OG ROMANSK STUDIENÆVNET FOR ENGELSK, GERMANSK OG ROMANSK REFERAT AF MØDE I STUDIENÆVNET FOR ENGELSK, GERMANSK OG ROMANSK FREDAG DEN 30. SEPTEMBER 2011 Til stede: Afbud: Karsten Schou, Jørgen Staun, Laura Havemann,

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi den 21. april 2015

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi den 21. april 2015 STUDIENÆVN FOR ERHVERVSØKONOMI 22. april 2015 Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi den 21. april 2015 Tilstedeværende: Anna Lund Jepsen, Jan Møller Jensen, Mogens Nielsen, Martin Storgaard

Læs mere

Referat af 11. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 30. januar 2018, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 11. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 30. januar 2018, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 11. møde i Det Juridiske Fagstudienævn 2017 Tid: 30. januar 2018, kl. 12.30-13 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Dato: 23. februar 2018 Til stede

Læs mere

Det juridiske Studienævn 3. maj 2013

Det juridiske Studienævn 3. maj 2013 Referat af 3. møde 2013/2014 i Det juridiske Studienævn fredag den 3. maj kl. 10.15 i mødelokale 247 i bygning 1410. Til stede: Fraværende: Desuden deltog: Lektor, studieleder for jura Anne-Dorte Bruun

Læs mere

Medlemmerne af Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation. Referat af møde nr. 5 i Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation

Medlemmerne af Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation. Referat af møde nr. 5 i Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation Medlemmerne af Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation Referat af møde nr. 5 i Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation Tid: Tirsdag den 12. september 2017 kl. 9.00 Sted: Bygn. 1481,

Læs mere

Det juridiske Fagstudienævn 5. oktober 2015

Det juridiske Fagstudienævn 5. oktober 2015 Referat af 7. møde i Det juridiske Fagstudienævn Tid: 5. oktober 2015 kl 13.00-15.00 Sted: Bygning 1410, lokale 147 Til stede: Professor Per Andersen (studieleder og formand) Professor Torsten Iversen

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 23. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Navnerunde og kort orientering om studienævnets arbejde kl. 9 til kl. 9.10 1.1 Velkommen og navnerunde 1.2

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet ved Psykologi

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet ved Psykologi AARHUS UNIVERSITET Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet ved Psykologi Tid: Torsdag den 5. marts 2015 kl. 13.15 Sted: Bygn. 1350, lokale 314 Dagsorden: 1.

Læs mere

Odontologisk Studienævn. Forum. Møde afholdt: 13. januar 2016 kl Sted: Karina Rømer. Referent:

Odontologisk Studienævn. Forum. Møde afholdt: 13. januar 2016 kl Sted: Karina Rømer. Referent: K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T M Ø D E R E F E R A T - G O D K E N D T 13. JANUAR 2016 Forum Odontologisk Studienævn AFDELING

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 20. MAJ 2015 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk INSTITUT FOR ENGELSK, GERMANSK

Læs mere

Medlemmerne af Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT. Referat af møde nr. 5 i Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT

Medlemmerne af Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT. Referat af møde nr. 5 i Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT Medlemmerne af Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT Referat af møde nr. 5 i Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT Tid: Mandag den 27. august 2018 kl. 9.00 Sted: Bygn. 2630, lokale

Læs mere

Medlemmerne af Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation. Referat af møde nr. 4 i Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation

Medlemmerne af Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation. Referat af møde nr. 4 i Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation Medlemmerne af Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation Referat af møde nr. 4 i Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation Tid: Onsdag den 7. juni 2017 kl. 9.00 Sted: Bygn. 1483, lokale

Læs mere

Referat af 2. møde i Juridisk Studienævn 2018

Referat af 2. møde i Juridisk Studienævn 2018 Referat af 2. møde i Juridisk Studienævn 2018 Tid: 23. februar 2018, kl. 13-15 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Lektor Malene Kerzel (studieleder

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES

AARHUS UNIVERSITET SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES SCHOOL OF Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Referat af møde nr. 5 i Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Tid: Torsdag den 6. oktober 2016 kl. 14.00 Sted: Bygn. 1483, lokale

Læs mere

Referat Møde i Studienævn for Negot.-studier 1.oktober 2015

Referat Møde i Studienævn for Negot.-studier 1.oktober 2015 Studienævn for: Cand Negot Dato: 01-10-2015 Tidsrum: 14:15-17 Lokale: Lysningen stuen Referat Møde i Studienævn for Negot.-studier 1.oktober 2015 /MF Tilstede: Studienævn: Mette Lund Kristensen, Julie

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Jura den 3. september 2013

Referat af møde i Studienævn for Jura den 3. september 2013 Referat af møde i Studienævn for Jura den 3. september Tilstedeværende: Camilla Hørby Jensen, Hans Viggo Godsk Pedersen, Lone Hansen, Bugge Thorbjørn Daniel, Charlotte Langer Søndergaard, Gry Friis Vinterlie

Læs mere

Profilbeskrivelse for Strategi og Organisation Strategy and Organization

Profilbeskrivelse for Strategi og Organisation Strategy and Organization Profilbeskrivelse for Strategi og Organisation Strategy and Organization Bilag til studieordningen for kandidatuddannelsen i erhvervsøkonomi (cand.merc.) Odense 2009 1 af 7 Denne profilbeskrivelse er udarbejdet

Læs mere

Referat af 5. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 20. juni 2016, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 5. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 20. juni 2016, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 5. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 20. juni 2016, kl. 13-15 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen (studieleder

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 23. maj 2012

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 23. maj 2012 STUDIENÆVN FOR ERHVERVSØKONOMI 24. maj 2012 Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 23. maj 2012 Tilstedeværende: Per Servais (formand), Mogens Nielsen, Jan Møller Jensen, Christina Maj Hegelund,

Læs mere

3) Procedure for ændring af problemformulering speciale Bilag 3.1: Notat vedr. speciale og procedure for ændring af problemformulering

3) Procedure for ændring af problemformulering speciale Bilag 3.1: Notat vedr. speciale og procedure for ændring af problemformulering Studienævnet for Erhvervsøkonomi Referat af møde 8 i Studienævnet for Erhvervsøkonomi. Tid: tirsdag den 11. december 2018, kl. 08:15-10:00. Sted: 2630 - K102 Dagsorden 1) Meddelelser Fra formanden Fra

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde i Fagstudienævnet ved Psykologi

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde i Fagstudienævnet ved Psykologi AARHUS UNIVERSITET Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi Referat af møde i Fagstudienævnet ved Psykologi Tid: Onsdag den 5. november 2014 kl. 10.15 Sted: Bygn. 1350, lokale 3014 Dagsorden: 1. Godkendelse

Læs mere

STUDIEORDNING FOR TYSK. Studieordning sept., 2015

STUDIEORDNING FOR TYSK. Studieordning sept., 2015 Vejledende gennemgang af STUDIEORDNING FOR TYSK Studieordning sept., 2015 1-faglig Kandidat 1 Indledning Denne folder er en vejledende gennemgang af studieordningen for den 1-faglige kandidatuddannelse

Læs mere

Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi. Referat af møde nr. 3 i Fagstudienævnet for Psykologi

Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi. Referat af møde nr. 3 i Fagstudienævnet for Psykologi Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi Referat af møde nr. 3 i Fagstudienævnet for Psykologi Tid: Fredag den 7. april 2017 kl. 9.15 Sted: Bygn. 1350, lokale 314 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Kapitel 1... 3 FORMÅL... 3. Kapitel 2... 6. Kapitel 3... 9 INDHOLD... 9. Kapitel 4... 13 UNDERVISNINGSFORMER... 13. Kapitel 5... 14 EKSAMEN...

Kapitel 1... 3 FORMÅL... 3. Kapitel 2... 6. Kapitel 3... 9 INDHOLD... 9. Kapitel 4... 13 UNDERVISNINGSFORMER... 13. Kapitel 5... 14 EKSAMEN... STUDIEORDNING STUDIEORDNING PR. 1. SEPTEMBER 2009 FOR BACHELORUDDANNELSEN I MARKETING AND MANAGEMENT COMMUNICATION (BAMMC) VED HANDELSHØJSKOLEN, AARHUS UNIVERSITET Denne studieordning er udarbejdet i henhold

Læs mere

Møde 3/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Afbud Flemming Saugmann Brun (FSB)

Møde 3/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Afbud Flemming Saugmann Brun (FSB) Møde 3/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Referat Tid: 13. marts 2018, kl. 13.15-15.15 Sted: Lokale 126, bygning 1330 Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Til stede Anne Binderkrantz

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 27. juni 2014

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 27. juni 2014 STUDIENÆVN FOR ERHVERVSØKONOMI 30. juni 2014 Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 27. juni 2014 Tilstedeværende: Anna Lund Jepsen (formand), Mogens Nielsen, Nicolai Holme Milsø Petersen,

Læs mere

Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Referat af møde nr. 3 i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi.

Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Referat af møde nr. 3 i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi Referat af møde nr. 3 i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Tid: Fredag den 15. april 2016, kl. 10:00 til 11:30. Sted: K101 Dagsorden 1) Meddelelser 2) Godkendelse

Læs mere

Det juridiske Fagstudienævn 12. marts 2015

Det juridiske Fagstudienævn 12. marts 2015 Referat af 2. møde i Til stede: Fraværende: Desuden deltog: Studieleder Per Andersen (formand), Studieleder Hanne Søndergaard Birkmose, Torsten Iversen, Helle Bødker Madsen, Valdemar Smith, Pernille Wegener

Læs mere

at anvende sådanne videnskabelige og faglige metoder, som danner grundlag for videregående studier inden for international virksomhedskommunikation.

at anvende sådanne videnskabelige og faglige metoder, som danner grundlag for videregående studier inden for international virksomhedskommunikation. 27-01-2011 OVERORDNET STUDIEORDNING PR. 1. FEBRUAR 2011 FOR BACHERLORUDDANNELSEN I INTERNATIONAL VIRKSOMHEDSKOMMUNIKATION I ARABISK OG KOMMUNIKATION VED AARHUS SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES OG

Læs mere

Møde 2/19 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag

Møde 2/19 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Møde 2/19 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Referat Tid: 21. februar 2019, kl. 10.15 12 Sted: Institut for Statskundskab, bygning 1330, lokale 126 Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag

Læs mere

Linjebeskrivelse for Generel Erhvervsøkonomi Slagelse

Linjebeskrivelse for Generel Erhvervsøkonomi Slagelse Linjebeskrivelse for Generel Erhvervsøkonomi Slagelse Bilag til studieordningen for bacheloruddannelsen i erhvervsøkonomi, HA 1 af 9 Denne linjebeskrivelse er udarbejdet som et bilag, tilknyttet studieordningen

Læs mere

Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi. Der indkaldes hermed til 2. møde i Studienævnet for Psykologi

Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi. Der indkaldes hermed til 2. møde i Studienævnet for Psykologi Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi Der indkaldes hermed til 2. møde i Studienævnet for Psykologi Tid: fredag den 22. marts kl. 13.00-15.00 Sted: Bygning 1350, lokale 314 Dagsorden: 1. Godkendelse

Læs mere

Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard Jensen, Ann-Louise Hald, Studievejledningen på NAT, Erik Bjerregaard Pedersen.

Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard Jensen, Ann-Louise Hald, Studievejledningen på NAT, Erik Bjerregaard Pedersen. Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat Emne: Møde i studienævn for farmaci Dato og tidspunkt: 9. november 2017 Sted: WP 19, 3. sal mødelokale 402 Deltagere: Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard

Læs mere

Referat af møde nr. 4 i Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi

Referat af møde nr. 4 i Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Referat af møde nr. 4 i Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Tid: Torsdag den 6. september 2018 kl. 09.30-11.30 Sted: 8002-2105 Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Dato: 18.

Læs mere

Studienævnsmøde den 22. maj Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 22. maj Sted: Anne Kjølby. Referent:

Studienævnsmøde den 22. maj Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 22. maj Sted: Anne Kjølby. Referent: I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsmøde den 22. maj 2012 M Ø D E R E F E R A T 22. MAJ 2012 Forum Studienævnet Engerom

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 2. Orientering fra Studienævnets formand

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 2. Orientering fra Studienævnets formand Møde den: 10. juni, 2014, kl. 10.00-12.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor Bente

Læs mere

Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde nr. 4 i Fagstudienævnet ved Psykologi

Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde nr. 4 i Fagstudienævnet ved Psykologi Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi Referat af møde nr. 4 i Fagstudienævnet ved Psykologi Tid: Torsdag den 7. maj 2015 kl. 13.15 Sted: Bygn. 1350, lokale 314 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Referat af konstituerende møde i Det Juridiske Fagstudienævn

Referat af konstituerende møde i Det Juridiske Fagstudienævn Referat af konstituerende møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 16. februar 2016, kl. 13-15 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen (studieleder og formand)

Læs mere

Att. Medlemmerne af studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling, Henrik Søndergaard, Studieleder Malthe Grindsted Ulrik, AC-Studievejleder

Att. Medlemmerne af studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling, Henrik Søndergaard, Studieleder Malthe Grindsted Ulrik, AC-Studievejleder K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET I N S T I T U T F O R M E D I E R, E R K E N D E L S E O G F O R M I D L I N G Att. Medlemmerne af studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling, Henrik Søndergaard,

Læs mere

Referat af 4. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 19. maj 2016, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 4. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 19. maj 2016, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 4. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 19. maj 2016, kl. 10-12 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen (studieleder

Læs mere

Det juridiske Fagstudienævn 13. maj 2015

Det juridiske Fagstudienævn 13. maj 2015 Referat af 4. møde i Det juridiske Fagstudienævn Tid: 13. maj 2015 kl 13.15-15.00 Sted: Bygning 1410, lokale 247 Til stede: Professor Per Andersen (studieleder og formand) Lektor Hanne Søndergaard Birkmose

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Referat af møde nr. 5 i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Tid: torsdag den 23. juni 2016, kl. 13:00 til 14:30.

AARHUS UNIVERSITET. Referat af møde nr. 5 i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Tid: torsdag den 23. juni 2016, kl. 13:00 til 14:30. Referat af møde nr. 5 i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi Tid: torsdag den 23. juni 2016, kl. 13:00 til 14:30. Sted: 1325 240 (Bartholins Allé) Dagsorden: 1) Meddelelser 2) Årlig status for ITKO 3) Omprøve

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi den 4. oktober 2011

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi den 4. oktober 2011 STUDIENÆVN FOR ERHVERVSØKONOMI 6. oktober 2011 Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi den 4. oktober 2011 Tilstedeværende: Per Servais (formand), Mogens Nielsen, Jan Møller Jensen, Kristoffer

Læs mere