MYANMAR MY (B(BURMA)

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "MYANMAR MY (B(BURMA)"

Transkript

1 MYANMAR (BURMA)

2 VELKOMMEN TIL HORISONTS MYANMAR (BURMA) Holder du af unaturligt smuk natur, bjerge, søer, rismarker, floder - og en befolkning af forunderlig elegance og mildhed, er rejser til Myanmar noget for dig. Horisonts rejser til Myanmar byder på det hele og er blandt vores gæsters absolutte favoritter. På vores rejser til Myanmar er det nemt at forveksle det tilbagestående med idyl og romantik, og den teknologiske udvikling er skam hastigt i gang i landets største by, Yangon. Alligevel forbliver rejser til Myanmar en slags invitation til et kig tilbage til tiden - vi ser okser trække ploven gennem rismarker, munke, der lever asketiske liv i klostre, som de har gjort det i tusind år, og burmesiske kvinder, der pynter sig med blomster i perfekt harmoni med deres vidunderlige smil. Horisonts rejser til Myanmar giver dig et indblik i Myanmars kultur og forklarer landets særegne stil. Forklaringerne er mange. En væsentlig årsag ligger i burmesernes religiøse kulturarv, som du på vores rejser ser komme til udtryk i deres venlige og tilsyneladende fredfyldte livsstil. Myanmar har igennem årtier været lukket for omverden af et militærregime, der var besat af at beholde magten. Nu er grænserne åbne. Selv om langt fra alt er godt, blæser mildere politiske vinde, hvilket vi nyder godt af under vores besøg i det smukke land. Et fabelagtigt turistland kommer således ud af sit skjul, hvis du vælger at rejse til Myanmar. Vi har lavet rejser til Myanmar siden 2008, længe inden det gik op for andre rejsebureauer, at landet var et skatkammer at besøge. Vores Myanmar-rejser foregår altid i små grupper med hovedvægt på vores rejselederes unikke viden og personlige forhold til destinationen. VORES REJSELEDERE Vores rejser i Myanmar foregår enten med en af vores erfarne danske rejseledere, der har det til fælles, at de er journalister og har fulgt landet indgående igennem mange år, eller med en af vores håndplukkede lokale guider, der på flydende engelsk viser dig det eksotiske og smukke Myanmar. Vælg din rejse med omhu - det fortjener du! Peter Frederiksen Ejer af Horisont Rejser KUNDETILFREDSHED Vi har spurgt vores kunder, hvad de synes om vores rejser til Myanmar. På en skala fra 1-5, hvor 5 er det bedste, giver vores kunder os en bedømmelse på 4,8.

3 BAGAN PAGODE-SLETTEN Bagan er Myanmars gamle hovedstad i den nordlige del af landet. Byen spreder sig nu ud over den gamle bykerne, og udenfor byen ligger en slette med mere end pagoder med hver deres karakteriske udtryk. Det giver mulighed for at cykle rundt blandt templerne eller blot udvælge et par stykker, hvorfra du kan nyde den smukke udsigt og se solen gå ned over sletten. Hvis du da ikke ønsker at se det hele fra oven i luftballon. MANDALAY U BEIN S BRIDGE Mandalay er Myanmars kulturelle hovedstad, med dens koloniale stemning og nem adgang til en mængde seværdigheder, herunder det tidligere kongelige palads, det gyldne munkekloster, Shwe Kyaung, Kuthodaw-pagoden, og U Bein s Bridge. Den smukke U Bein s Bridge er en 1,2 km lang gangbro over Taungthaman-søen, bygget i teak-træ. Broen ligger i Amarapura uden for Mandalay og blev opført i 1782, da Amarapura var royal hovedstad. Broen bruges dagligt af de mange munke og den lokale befolkning og er et af de mest fotograferede bygningsværker i Myanmar. INLE SØEN BYER PÅ PÆLE YANGON SWEDAGON PAGODEN Alle rejser til Myanmar indeholder et besøg ved Myanmars største turistattraktion, den fantastiske Swedagon pagode, der siges at være blevet bygget for at huse 8 af Buddhas hellige hår. Vi nyder solnedgangen over den 100 meter høje, forgyldte pagode udsmykket med diamanter, rubiner, safirer og andre ædelstene - et smukt syn, der afslutter de fleste af vores rejser til Myanmar. Inle søen er 22 km lang og 11 km bred. En stor del af søen er dækket af vandhyacinter, hvilket får den til at ligne en magisk have. Her finder vi små byer på pæle og her holder de såkaldte et-benede roere til - det er fiskere, der på et ben står i deres båd, mens de ror med det andet. På de fleste af vores rejser bor vi ikke på selve søen, men i den lille hyggelige Nyaung Shwe. Byen var hovedsæde for en af de tre sawbwas - lokale konger, der regerede Shanstaten. De to øvrige var i Hsipaw og i Kyaing Tong. Nyaung Shwe er en hyggelig lille by uden høje huse og trafik. Den har et godt lokalt marked og er nem at spadsere omkring i.

4 PRAKTISKE OPLYSNINGER Rejser til Myanmar Vores rejser til Myanmar tager udgangspunkt i vores kompetente rejselederes indgående kendskab til landet. Vi har forskellige rejser, der giver dig mulighed for at vælge den længde og vinkel på rejsen, som du synes passer bedst til dig. Vores rejseledere i Myanmar er journalister med et indgående kendskab til landets historie og udvikling og med hver sin spidskompetence. Uanset hvilken af vores rejser til Myanmar, du vælger, er du med Horisont Rejsers rejseledere sikret intense, underfundige, smukke og indholdsrige rejser til Myanmar, du aldrig vil glemme. Vi har lavet rejser til Myanmar siden Den gang var det ikke almindeligt at rejse til det lukkede land. Idag er det blevet lidt mere almindeligt, og vi bruger vores erfaringer med vores lokale partner til at sikre, at din rejse bliver noget helt specielt. VISUM Der er visumpligt til Myanmar. Visum skal søges elektronisk inden rejsen. Du skal søge dit visum ca. en måned inden afrejse, og det koster 50 USD. Inden du kan ansøge om visum, får du en vejledning af os samt en række informationer, som du skal bruge for at kunne udfylde formularen. DRIKKEPENGE Drikkepenge er svært at forstå for mange danskere, og de fleste vil helst bare have det inkluderet i prisen. Vores holdning er dog, at drikkepenge skal være et udtryk for jeres tilfredshed, og derfor skal de betales sidst på rejsen til jeres lokale guide og til jeres chauffør. Som tommelfingerregel 5 USD pr dag til guide og chauffør. Alle vores guider aflønnes af vores samarbejdspartner, der lønmæssigt tilbyder guiderne en god løn, der sikrer, at vi kan få de dygtigste lokalguider. Men i Myanmar er en væsentlig del af guidernes løn drikkepenge fra gæsterne. Som partner har vi desværre ikke indflydelse på dette. MOBILTELEFON OG TIDSFORSKEL Der er mulighed for at benytte sin danske mobil hele Asien. Dog skal man være opmærksom på de høje roaming takster, som er tilknyttet ens danske abonnement, når den bruges i udlandet. Der er fem timers tidsforskel mellem Danmark og Myanmar, dvs. når kl. er 12 i Danmark er den 17 i Myanmar.

5 PENGE PÅ REJSEN Der findes ATM hæveautomater i Yangon og Mandalay. Man kan generelt endnu ikke benytte VISA kort eller andre kreditkort som betalingsmiddel, men tiderne ændrer sig og det bliver mere og mere udbredt at kunne bruge hævekort. Det anbefales at medbringe rejsevaluta i kontanter, i US-dollars, der nemmest lader sig veksle til den lokale valuta, Kyat. Myanmar er et billigt rejseland. Et måltid mad på restaurant kan fås for kr. GEOGRAFI Myanmar ligger i Sydøstasien afgrænset af Andamanerhavet og Den bengalske Bugt. Myanmars grænse er km lang og støder op mod både Bangladesh, Kina, Indien, Laos og Thailand. Landets placering har stor strategisk værdi, da Myanmar ligger tæt på de store skibsruter i det indiske ocean. Myanmar ligger mellem den tibetanske højslette og den malaysiske halvø og byder på en utrolig smuk natur. Mellem bjergene, som omgiver landet i både øst, vest og nord, løber floderne Ayeyarwady, Sittang og Salween, hvorfra der udgår mange mindre floder. Myanmar er derfor meget rig på vand og har et af verdens bedste områder for risdyrkning. I dag er mere end to tredjedele af landets regnskove væk, men tidligere var Myanmar dækket af skov og havde en fantastisk fauna med blandt andet tigre, elefanter, aber og andre tropiske dyrearter. Myanmar er rig på naturressourcer, frodige jorde og et betydeligt fiskerierhverv. Dertil kommer forekomster af ædelstene, teaktræ, olie og naturgas. PÅKLÆDNING KLIMA Myanmar har et tropisk monsunklima med tre sæsoner: Fra slutningen af marts til maj er gennemsnits temperaturen over 30 grader, regntiden fra maj til oktober, hvor den tropiske monsun giver regnfulde, varme og fugtige somre. Og vintrene fra november til marts er mere tørre og har mildere temperaturer mellem grader. Den køligste og mest behagelige tid for rejser til Myanmar er fra november til marts. De fleste burmesere, både kvinder og mænd går til daglig klædt i bluse/skjorte og et saronglignende klædestykke der går ned til anklerne og kaldes longyi. På fødderne bæres lette sandaler, hvilket er praktisk, når man til stadighed skal af og på med fodtøjet i private hjem og under besøg i templer, pagoder og klostre også i ruiner. Husk altid at tage sko og strømper af, når du besøger religiøse områder. Det er velset, at turister tager hensyn til normerne for påklædning på og nær religiøse steder. T-shirts, bluser og skjorter bør have (korte) ærmer. Voksne bør undgå at gå rundt i meget korte shorts og undertrøje. Ellers er behovet for påklædning som i troperne: Bukser og overdele i bomuld, en sweater til kølige morgener og aftener i højlandet (i december og januar måske til og med en jakke), og gode sko eller sandaler. Behagelige flip-flap sandaler kan købes for en billig penge efter ankomst. En hat eller kasket er nødvendigt midt på dagen, og man bør medbringe solcreme, myggebalsam og en lommelygte.

6 GRUPPEREJSE 18 DAGE MYANMAR RUNDREJSE Myanmar er det gyldne, glemte land. Turistens drømmerige med tusindvis af pagoder, orangeklædte munke og en smilende, venlig befolkning. På denne 18 dages rundrejse får du ud over højdepunkterne Mandalay, Bagan, Inle-Søen og Yangon en fascinerende tur til de etniske minoriteter i Shanstaten langt væk fra andre rejsende i dette smukke land. Dag 3 Mandalay Dag 4 Mandalay - Hsipaw Dag 5 Hsipaw Dag 6 Hsipaw Pyin Oo Lwin Dag 7 Pui Oo Lwin Dag 8 Pyi Oo Lwin - Mandalay Dag 9 Mandalay Bagan Dag Bagan Dag 12 Bagan Inlesøen Dag 13 Inlesøen Dag 14 Inlesøen Nyang Shwe Dag 15 Nyang Shwe Yangon Dag 16 Yangon Dag 17 Yangon Bangkok Dag 18 Bangkok København GRUPPEREJSE 12 DAGE VEJEN TIL MANDALAY På denne 12-dages rundrejse oplever du højdepunkterne i dette smukke land: Mandalay, Bagan, Sejltur på Ayeyarwadly-floden, den skønne Inle-sø, og naturligvis hovedstaden Yangon. Og i modsætning til andre rejsebureauers Myanmar-rejser, bevæger vi os over land for derved at få den bedste rejseoplevelse. Dag 3 Mandalay Dag 4 Mandalay Bagan Dag 5-6 Bagan Dag 7 Bagan Inle Lake Dag 8 Inlesøen Dag 9 Inle Yangon Dag 10 Yangon Dag 11 Yangon Bangkok Dag 12 Bangkok København På finder du detaljeret dagsprogram. Du bestiller rejsen på eller per telefon.

7 GRUPPEREJSE 18 DAGE BURMAS HEMMELIGHEDER På denne rejse kommer du til områder som har været lukket for rejsende i mere end 50 år. Den indtil nu helt isolerede delstat Rakhine i det nordvestlige hjørne af Burma rummer fantastiske uspolerede arkæologiske områder med hundredvis af templer og tusindvis af Buddhaer, uberørte landsbyer, floder med krystal-klart vand og ikke mindst en venlig og nysgerrig lokalbefolkning. Rejsen slutter med tre dage ved Den Bengalske Bugt. Dag 3 Mandalay Dag 4 Mandalay - Hsipaw Dag 5 Hsipaw Dag 6 Hsipaw Pyin Oo Lwin Dag 7 Pyi Oo Lwin - Mandalay Dag 8 Mandalay Fly til Yangon Dag 9-10 Yangon Dag 11 Fly til Sittwe, båd ti Mrauk U Dag 12 Mrauk U Dag 13 Mrauk U og udflugt til Chin landsbyer Dag 14 Mrauk U Sittwe, fly til Thandwe Dag Ngapali Dag 17 Thandwe til Yangon Bangkok Dag 18 Bangkok København GRUPPEREJSE 15 DAGE DET GYLDNE BURMA På denne rejse får du alle højdepunkterne - Mandalay, Bagan, Inle-Søen og Yangon - krydret med let vandring til de små landsbyer og besøg ved Golden Rock syd for hovedstaden Yangon. Med vores burmesiske specialguide får I stor indsigt i landets kultur og historie, helt tæt på burmeserne, der beredvilligt hilser jeg velkommen i deres smukke land. Dag 3 Mandalay - Sagaing - Amarapura - Mandalay Dag 4 Mandalay - Monywa Dag 5 Monywa - Pakokku - Bagan Dag 6 Bagan Dag 7 Bagan - Mt. Popa - Bagan Dag 8 Bagan - Kalaw Dag 9 Kalaw - vandring - Nyanung Shwe Dag 10 Inlesøen Dag 11 Nyang Shwe - fly til Yangon - Kyaikhtiyo Dag 12 Kyiakhtiyo - Bago - Yangon Dag 13 Yangon Dag 14 Yangon - afrejse via Bangkok Dag 15 Hjemkomst På finder du detaljeret dagsprogram. Du bestiller rejsen på eller per telefon.

8 REJSE MED EGEN GUIDE & CHAUFFØR BURMAS HØJDEPUNKTER På denne 14-dages rundrejse oplever du højdepunkterne i dette smukke land: Mandalay, Bagan, Sejltur på Ayeyarwadly-floden, den skønne Inle-sø, og naturligvis hovedstaden Yangon. Rundrejse med jeres egen guide og privat chauffør. Rejsen er tilrettelagt så I både har tid på egen hånd og med jeres guide. Al landtransport er inkluderet og der bliver sørget for at I bliver hentet på jeres hoteller og I har hele tiden mulighed for at kontakte jeres lokale guide. Rejsen følger i hovedtræk vores grupperejser men I har flere dage på egen hånd. Dag 3 Mandalay og Amapuara Dag 4 Mandalay på egen hånd Dag 5 Mandalay Bagan Dag 6 Bagan Dag 7 Bagan på egen hånd Dag 8 Bagan Nyaung Shwe Dag 9 Inlesøen Dag 10 Nyaung Shwe på egen hånd Dag 11 Nyaung Shwe - He Ho - Yangon Dag 12 Yangon Dag 13 Yangon Bangkok Dag 14 Bangkok København På finder du detaljeret dagsprogram. Du bestiller rejsen på eller per telefon.

9 Udgivet septe,ber Der tages forbehold for trykfejl. Tlf Rovsingsgade 88 DK-2200 København N Medlem af Rejsegarantifonden nr Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening (DRF)

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach Efter et intenst program i Burma er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne

Læs mere

Burma - cykelferie i Myanmar

Burma - cykelferie i Myanmar Burma - cykelferie i Myanmar En rejse til Myanmar, bedre kendt som Burma, er som at rejse tilbage i tiden. Til dengang Asien var jomfrueligt land for vesterlandske turister. Efter mange års isolation er

Læs mere

Burma. Rejseforslag til individuelle rejser

Burma. Rejseforslag til individuelle rejser Burma Rejseforslag til individuelle rejser Velkommen til Burma Kære læser Burma er landet, som er på alles læber, og som de seneste år har toppet listerne over eksotiske rejsemål på vores blå planet. Den

Læs mere

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach 5 dages strandferie ved Ngapali Beach Efter et intenst program i Burma er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne omgivelser. Der venter

Læs mere

Det bedste af Myanmar inkl. badeferie i Thailand

Det bedste af Myanmar inkl. badeferie i Thailand Det bedste af Myanmar inkl. badeferie i Thailand En fantastiske rundrejse i Myanmar og Thailand med BENNS og National Geograhic/G-Adventures Oplev Myanmars højdepunkter: Yangon med den imponerende Swedagon-pagode,

Læs mere

MYANMAR 2011 1. Del 1

MYANMAR 2011 1. Del 1 MYANMAR 2011 1. Del 1 ILLUSTRERET REJSEDAGBOG MYANMAR 1.MAR Bangkok Yangon (1000 km) Med 28-dags turistvisum til Myanmar, søgt i Bangkok, landede Joann og jeg i Yangon, blot en times flyvetur fra Bangkok.

Læs mere

Burma læserrejse. Med Flemming Ytzen i De gyldne pagoders land

Burma læserrejse. Med Flemming Ytzen i De gyldne pagoders land Burma læserrejse Med Flemming Ytzen i De gyldne pagoders land Gyldne pagoder, flydende haver, stammefolk i bjergene, samt verdens længste bro af teaktræ. Burma er et eksotisk rejsemål med stor skønhed

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Det bedste af Myanmar 19 dage fra kr. 29.798,- pr. person Inkl. fly, hotel, måltider iht. program, engelsk guide mm. En fantastiske rundrejse i Myanmar med BENNS og National Geograhic/G- Adventures Oplev

Læs mere

Stammefolk i Burma. De mange minoriteters land. Til bund. 21. februar 2012-7. marts 2012. Astri Hole Frederiksen. 20.800 kr.

Stammefolk i Burma. De mange minoriteters land. Til bund. 21. februar 2012-7. marts 2012. Astri Hole Frederiksen. 20.800 kr. Stammefolk i Burma Til bund 21. februar 2012-7. marts 2012 Astri Hole Frederiksen 20.800 kr. De mange minoriteters land Intha, Shan, Pa-o, Taung-yo, Danu, Kayah, Danaw, Padaung, Akha, Lahu, Lisu og Ang.

Læs mere

Myanmar/Burma. 7. til 20. marts 2016

Myanmar/Burma. 7. til 20. marts 2016 Myanmar/Burma 7. til 20. marts 2016 Vi har fornøjelsen at præsentere denne rundrejse i Myanmar, landet vi også kender som Burma. M = Morgenmad inkluderet F = Frokost inkluderet A = Aftensmad inkluderet.

Læs mere

Stammefolk i Burma. På eventyr i Den Gyldne Trekant. Til bund. 1. november 2011-16. november 2011. Astri Hole Frederiksen. 22.900 kr.

Stammefolk i Burma. På eventyr i Den Gyldne Trekant. Til bund. 1. november 2011-16. november 2011. Astri Hole Frederiksen. 22.900 kr. Stammefolk i Burma Til bund 1. november 2011-16. november 2011 Astri Hole Frederiksen 22.900 kr. På eventyr i Den Gyldne Trekant I Burmas grænseområde til Kina, Laos og Thailand holder flere farverige

Læs mere

Myanmar/Burma. 1. til 14. april 2015. Udrejse fra Billund lufthavn

Myanmar/Burma. 1. til 14. april 2015. Udrejse fra Billund lufthavn Myanmar/Burma 1. til 14. april 2015 Udrejse fra Billund lufthavn Herning Folkeblad, Midtjyllands avis, Klubfolkebladet og OurWorld A/S har fornøjelsen at præsentere denne rundrejse i Myanmar, landet vi

Læs mere

Bangkok FDI World Dental Association 2015

Bangkok FDI World Dental Association 2015 Bangkok FDI World Dental Association 2015 Læs venligst nedenstående først. FDI i Bangkok og resten af Asien er altid velbesøgt og transporten til Thailand kan være overbooket og kostbare tæt på kongrestidspunktet.

Læs mere

IRAN VELKOMMEN TIL HORISONTS VORES REJSELEDERE KUNDETILFREDSHED

IRAN VELKOMMEN TIL HORISONTS VORES REJSELEDERE KUNDETILFREDSHED IRAN VELKOMMEN TIL HORISONTS IRAN Horisonts rejser til Iran giver dig det bedste, som dette smukke land kan tilbyde - og med en rejseleder, der kender Iran bedre end de fleste. På vores rejser betages

Læs mere

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach 5 dages strandferie ved Ngapali Beach Efter et intenst program i Burma er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne omgivelser. 2 Forlængelsespakke

Læs mere

BHUTAN VELKOMMEN TIL HORISONTS VORES REJSELEDERE KUNDETILFREDSHED

BHUTAN VELKOMMEN TIL HORISONTS VORES REJSELEDERE KUNDETILFREDSHED BHUTAN VELKOMMEN TIL HORISONTS BHUTAN Vores rejser til Bhutan er nænsomme besøg i et land indhyllet i sagn, legender og storslået natur. Tusindårige traditioner og begrænset påvirkning udefra har gjort

Læs mere

Burma Trekking i Shan Staten Aktiv rundrejse blandt stammefolk

Burma Trekking i Shan Staten Aktiv rundrejse blandt stammefolk Burma Trekking i Shan Staten Aktiv rundrejse blandt stammefolk 26. FEB 2015-16. MAR 2015 Denne aktive rejse vil gennem 20 dage tage dig med til Burma's absolutte højdepunkter i kombination med spændende

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage 2 ø-hop, flotte strande

Læs mere

4. dag: Inle Lake. Mystikkens Burma

4. dag: Inle Lake. Mystikkens Burma 5. : Phaung Oo-pagoden 4. : Inle Lake RUNDREJSE I BURMA Mystikkens Burma Altid DANSK- TALENDE rejseledere 3. : Schweon-pagoden Rejsens højdepunkter + Solnedgang i Bagan + Dansk rejseleder på rundrejsen

Læs mere

Burma - Cykelferie ved Mandalay, ref. MMMD1401

Burma - Cykelferie ved Mandalay, ref. MMMD1401 Burma - Cykelferie ved Mandalay, ref. MMMD1401 Burma er ganske enestående både hvad angår natur, mennesker og kultur. Topografisk spænder landet, der er på størrelse med Frankrig og Spanien, fra sneklædte

Læs mere

Myanmar. - Det gyldne land. Oversøisk Rejsedag REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG NYHED. Spændende rundrejse med dansk rejseleder hele vejen.

Myanmar. - Det gyldne land. Oversøisk Rejsedag REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG NYHED. Spændende rundrejse med dansk rejseleder hele vejen. REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG NYHED Myanmar - Det gyldne land 2015 Spændende rundrejse med dansk rejseleder hele vejen 13 dage Oversøisk Rejsedag Kom og få inspiration og information. Se mere på www.gislev-rejser.dk

Læs mere

Myanmar. - Det gyldne land. Oversøisk Rejsedag REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG NYHED. Spændende rundrejse med dansk rejseleder hele vejen.

Myanmar. - Det gyldne land. Oversøisk Rejsedag REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG NYHED. Spændende rundrejse med dansk rejseleder hele vejen. REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG 2016 NYHED Myanmar - Det gyldne land Spændende rundrejse med dansk rejseleder hele vejen 13 dage Oversøisk Rejsedag Kom og få inspiration og information. Se mere på www.gislev-rejser.dk

Læs mere

Burma Østens bedste hemmelighed

Burma Østens bedste hemmelighed Burma Østens bedste hemmelighed Aktiv rundrejse med DVL 7. MARTS 2014-23. MARTS 2014 Burma Her har du østen for dig selv Lidt endnu! På denne aktive rundrejse skal vi igennem 15 dages eventyr i Burma.Vi

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi 15 dages grupperejse med dansk rejseleder Ring 3051 7317 info@guldrejser.dk GULD REJSER ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage På denne

Læs mere

Værd at vide om. Burma. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Burma. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Burma Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Burma Hovedstad Indbyggere Sprog Naypyidaw 56 mio. Burmesisk Religion Valuta Areal Hinayanabuddhisme Kyat Herunder kan du læse en række praktiske

Læs mere

Tanzanias sydlige højdepunkter

Tanzanias sydlige højdepunkter Tanzanias sydlige højdepunkter Kom med på safari i Tanzania og besøg nogle af Afrikas mest fantastiske safariområder Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde

Læs mere

Schweiz - fra sin smukkeste side

Schweiz - fra sin smukkeste side Schweiz - fra sin smukkeste side Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 7.895,- Højdepunkter Luzerns enestående beliggenhed og historie Med tandhjulsbane til Pilatus Skt. Gotthardtunnelen

Læs mere

14 dage Vinter 2015/16. Burma - Myanmar. De gyldne pagoders land

14 dage Vinter 2015/16. Burma - Myanmar. De gyldne pagoders land 14 dage Vinter 2015/16 Burma - Myanmar De gyldne pagoders land Burma - Myanmar De gyldne pagoders land En rundrejse i Myanmar, det tidligere Burma, er det rene eventyr! Oplev den fantastiske kultur og

Læs mere

THAILAND Kongernes by Hua Hin, Sam Roi Yod Nationalpark og hovedstaden Bangkok...15 dage og 6 udflugter

THAILAND Kongernes by Hua Hin, Sam Roi Yod Nationalpark og hovedstaden Bangkok...15 dage og 6 udflugter THAILAND Kongernes by Hua Hin, Sam Roi Yod Nationalpark og hovedstaden Bangkok...15 dage og 6 udflugter Grupperejse med dansk rejseleder NYHED - nu bor vi på Hilton THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder

Læs mere

Burma Vandring Østens Bedste Hemmelighed

Burma Vandring Østens Bedste Hemmelighed Burma Vandring Østens Bedste Hemmelighed 7.MARTS 2017-21. MARTS 2017 Burma Her har du østen for dig selv Lidt endnu! På denne aktive rundrejse skal vi igennem 14 dages eventyr i Burma.Vi begynder i Yangon

Læs mere

Burma - Myanmar. De gyldne pagoders land

Burma - Myanmar. De gyldne pagoders land 14 dage Burma - Myanmar De gyldne pagoders land Vinter 2015/16 Burma - Myanmar De gyldne pagoders land En rundrejse i Myanmar, det tidligere Burma, er det rene eventyr! Oplev den fantastiske kultur og

Læs mere

TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE. Afrejse: Oktober - april (højsæson december-marts)

TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE. Afrejse: Oktober - april (højsæson december-marts) TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE Afrejse: Oktober - april (højsæson december-marts) TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE Azurblåt hav,

Læs mere

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring Kili Kenya Safari Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha til de store rovdyrs

Læs mere

Oh, den vej til Mandalay.

Oh, den vej til Mandalay. Oh, den vej til Mandalay. På oplevelsesrejse i Myanmar/Burma 31. januar 12. februar 2018 - rejser siden 1986 Oplev Myanmars største seværdigheder og få landet ind under huden på denne rundrejse, hvor vi

Læs mere

MAROKKO VELKOMMEN TIL HORISONTS VORES REJSELEDERE KUNDETILFREDSHED

MAROKKO VELKOMMEN TIL HORISONTS VORES REJSELEDERE KUNDETILFREDSHED MAROKKO VELKOMMEN TIL HORISONTS MAROKKO Marokko-rejser er magiske rejseoplevelser. En moderne verden indhyllet i en fjern, eksotisk aura, lige rundt om hjørnet fra Europa. Her eksisterer storslået natur

Læs mere

Cambodja & Burma. Østens ukendte perler

Cambodja & Burma. Østens ukendte perler Cambodja & Burma Østens ukendte perler 13-dages rejse 12.-24. oktober 2017 Oplev to lande som kun få turister endnu har besøgt! Der venter en spændende rejse til Cambodja og Burma, der begge har en overf

Læs mere

MYANMAR med bridgeferie.dk og CCtravel 17 dages/14 nætter, den 28. oktober 13. november 2019

MYANMAR med bridgeferie.dk og CCtravel 17 dages/14 nætter, den 28. oktober 13. november 2019 MYANMAR med bridgeferie.dk og CCtravel 17 dages/14 nætter, den 28. oktober 13. november 2019 Den 28. okt: Afrejse med Thai Airways København kl 13.50 Bangkok kl 6.20 og videre med Thai Airways fra Bangkok

Læs mere

Værd at vide om. Turkmenistan. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Turkmenistan. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Turkmenistan Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Turkmenistan Hovedstad Indbyggere Sprog Asjkhabad Ca. 5 mio. Turkmensk og russisk Religion Valuta Areal Muslimer, primært sunniretningen

Læs mere

Burma Mageløse oplevelser

Burma Mageløse oplevelser Burma Mageløse oplevelser Individuelle rejser faste afgange, lave priser Mageløse Burma To mageløse rejser med mulighed for tilkøb af udflugter med engelsktalende guide INDHOLD Burma - mageløse oplevelser...

Læs mere

Værd at vide om. Laos. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Laos. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Laos Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Laos Hovedstad Indbyggere Sprog Vientiane 6,9 mio. Lao Religion Valuta Areal Theravadabuddhisme Kip Herunder kan du læse en række praktiske

Læs mere

Burma. Gyldne oplevelser Rundrejse med dansk rejseleder

Burma. Gyldne oplevelser Rundrejse med dansk rejseleder Burma Gyldne oplevelser Rundrejse med dansk rejseleder Burma - Gyldne oplevelser Rundrejse med dansk rejseleder - 16 dage Det gamle Østen med overflod af oplevelser At opleve det mytiske land, Burma, som

Læs mere

Værd at vide om. Mongoliet. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Mongoliet. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Mongoliet Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Mongoliet Hovedstad Indbyggere Sprog Ulan Bator 3 mio. Mongolsk Religion Valuta Areal Taoisme, konfucianisme og buddhisme Mongolsk tugrik

Læs mere

Grupperejse til Kina. Josefine Gudmann Risskov Rejser

Grupperejse til Kina. Josefine Gudmann Risskov Rejser 2019 Grupperejse til Josefine Gudmann Risskov Rejser 04-07-2019 Velkommen til! Kom med på en storslået rejse til det sydlige, hvor der ikke er mange andre rejsende til at sætte deres aftryk. Inden vi udforsker

Læs mere

Uganda Fly-In Gorilla Trekking

Uganda Fly-In Gorilla Trekking Uganda Fly-In Gorilla Trekking 4 dage fra kr. 13.500 REJSERUTE: ENTEBBE - BWINDI - ENTEBBE Fly-in fra safari i f.eks Kenya og Tanzania og oplev de store bjerggorillaer Tlf.: 8873 4000 africatours.dk info@africatours.dk

Læs mere

Myanmar, - en rejse i en anden verden

Myanmar, - en rejse i en anden verden Myanmar, - en rejse i en anden verden Vi har kun været i landet i få timer, da vi begiver os op til den største og vigtigste buddhistiske helligdom i Myanmar, Shwedagon, et mægtigt tempelanlæg domineret

Læs mere

Burma prisliste 2015/2016

Burma prisliste 2015/2016 Burma prisliste 201/2016 Velkommen til Burma Burma er landet, som er på alles læber, og som de seneste år har toppet listerne over eksotiske rejsemål på vores blå planet. Det mystiske og eksotiske land

Læs mere

Det bedste af Kenya og Tanzania

Det bedste af Kenya og Tanzania Det bedste af Kenya og Tanzania Lake Nakuru - Lake Naivasha - Masai Mara - Serengeti - Ngorongoro Den klassiske rundrejse, der forbinder verdens to bedste safarilande på den helt logiske måde: I campingtelte,

Læs mere

Værd at vide om. Thailand. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Thailand. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Thailand Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Thailand Hovedstad Indbyggere Sprog Bangkok 67 mio. Thai Religion Valuta Areal Buddhisme Baht 513.116 km2 Herunder kan du læse en række

Læs mere

Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige...

Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige... Dato:. MADAGASKARS NORDLIGE HøJDEPUNKTER Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige... Tlf.: (+45) 56 36 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

DANSK STUDIE CENTER THAILAND & BALI

DANSK STUDIE CENTER THAILAND & BALI DANSK STUDIE CENTER THAILAND & BALI Højskole i udlandet NYHED I 2013! C SHØJSKOLE I UDLANDET UDNYT DIT SABBATÅR PÅ BEDSTE VIS! Dansk Studie Center har specialiseret sig i højskoleophold i udlandet til

Læs mere

TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL

TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL THAILAND Eventyrlig og fabelagtig rundrejse i 12 dage inklusiv tre dages afslapning på bountyøen Koh Chang. Et overflødighedshorn af oplevelser i Bangkok, Chiang

Læs mere

Burma. Gyldne oplevelser Rundrejse med dansk rejseleder

Burma. Gyldne oplevelser Rundrejse med dansk rejseleder Burma Gyldne oplevelser Rundrejse med dansk rejseleder Burma - Gyldne oplevelser 16 dage / 13 nætter Det gamle Østen med overflod af oplevelser Burma (Myanmar) er det gyldne land, som har næsten ligeså

Læs mere

Værd at vide om. Polen. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Polen. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Polen Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Polen Hovedstad Indbyggere Sprog Warszawa 38,5 mio. Polsk Religion Valuta Areal Katolicisme Zloty 312.000 km2 Læs om valuta, drikkepenge,

Læs mere

EN DEL AF EN GRUPPE MED ENGELSKTALENDE INKLUDERET CHIMPANSE OG GORILLA PERMIT VÆRDI KR REJSELEDER. Det bedste af Uganda

EN DEL AF EN GRUPPE MED ENGELSKTALENDE INKLUDERET CHIMPANSE OG GORILLA PERMIT VÆRDI KR REJSELEDER. Det bedste af Uganda EN DEL AF EN GRUPPE MED ENGELSKTALENDE REJSELEDER INKLUDERET CHIMPANSE OG GORILLA PERMIT VÆRDI KR. 5.000 Det bedste af Uganda ENTEBBE BWINDI QUEEN ELIZABETH N.P KIBALE - ENTEBBE. 9 dage med afrejse i januar

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Kili safari 8 dage Kontakt os for pris Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari. Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha

Læs mere

Burma Dage. 12 dages klassisk rundrejse i Burma. Rejse til BURMA med. Erfaren engelsktalende. rejseleder

Burma Dage. 12 dages klassisk rundrejse i Burma. Rejse til BURMA med. Erfaren engelsktalende. rejseleder 12 dages klassisk rundrejse i Burma Erfaren engelsktalende rejseleder Rejse til BURMA med 2 Burma Dage 12 dages klassisk rundrejse i Burma Yangon - Bagan - Mandalay - Heho - Kalaw - Yangon Som noget nyt

Læs mere

Burma Dage. 12 dages klassisk rundrejse i Burma. Rejse til BURMA med. Erfaren engelsktalende. rejseleder

Burma Dage. 12 dages klassisk rundrejse i Burma. Rejse til BURMA med. Erfaren engelsktalende. rejseleder 12 dages klassisk rundrejse i Burma Erfaren engelsktalende rejseleder Rejse til BURMA med 2 Burma Dage 12 dages klassisk rundrejse i Burma Yangon - Bagan - Mandalay - Heho - Kalaw - Yangon Som noget nyt

Læs mere

Barlinek, Polen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Barlinek, Polen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Barlinek, Polen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.195,- Højdepunkter Super hotel med god beliggenhed og rigtig god mad Lokal, dansktalende guide kun for os 3 afslappende udflugter

Læs mere

BADEFERIE PÅ TRAVELLERS BEACH HOTEL

BADEFERIE PÅ TRAVELLERS BEACH HOTEL Dato: 12. 08 2019 BADEFERIE PÅ TRAVELLERS BEACH HOTEL Familiær og afslappet stemning med mulighed for mange aktiviteter Tlf.: (+45) 56 36 25 45 www.safarieksperten.dk info@safarieksperten.dk Safari Eksperten

Læs mere

Nyd livet uden stress og jag på eksotiske Zanzibars enestående strande beskyttet af de farverige koralrev, men...

Nyd livet uden stress og jag på eksotiske Zanzibars enestående strande beskyttet af de farverige koralrev, men... Dato:. 26 BADEFERIE På ZANZIBAR Nyd livet uden stress og jag på eksotiske Zanzibars enestående strande beskyttet af de farverige koralrev, men... Tlf.: (+45) 56 36 45 info@safarieksperten.dk Safari Eksperten

Læs mere

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc Forlængelse i VIETNAM med Forlængelse af rejse i Vietnm 2 Forlængelse af rejse i Vietnm Phu Quoc Stranden Strandferie ved Mango Bay, Phu Quoc Den tropiske

Læs mere

med besøg på det lutherske børnehjem i Gudipadu

med besøg på det lutherske børnehjem i Gudipadu Rejsenr.: 221-2015 Indien med besøg på det lutherske børnehjem i Gudipadu 3.1-14.1 2015 En meget anderledes rejse i 2015! Det er en form for studierejse uden luksus. Veje og gader er ujævne, og vi skal

Læs mere

Hornbill Festival/Nagaland og Arunachal Pradesh

Hornbill Festival/Nagaland og Arunachal Pradesh Hornbill Festival/Nagaland og Arunachal Pradesh Denne rejse bringer os til to uberørte og sjældent besøgte delstater i den nordøstlige del af Indien, grænsende op til Tibet og Burma. Det er et af de sidste

Læs mere

Safari og badeferie i Kenya

Safari og badeferie i Kenya Safari og badeferie i Kenya Tag på en spændende rejse, der kombinerer safari i Tsavo National Park med badeferie ved kenya-kysten. På denne rejse til Kenya, får I mulighed for at se utrolige dyr på jeres

Læs mere

Tanzanias hemmeligheder

Tanzanias hemmeligheder Tanzanias hemmeligheder De Sydlige Parker Selous, Ruaha & Mikumi Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde områder, der kun i meget begrænset omfang er mærket

Læs mere

16.690,- 15 DAGES TUR - ØST THAILAND MED 2 Ø-OPHOLD OG CAMBODIA TUR. Pris fra kun

16.690,- 15 DAGES TUR - ØST THAILAND MED 2 Ø-OPHOLD OG CAMBODIA TUR. Pris fra kun 15 DAGES TUR - ØST MED 2 Ø-OPHOLD OG CAMBODIA TUR NYHED - Har du lyst til at prøve en tur til Thailand, som ingen andre rejsebureauer kan tilbyde og hvor man er tæt smut til Cambodias grænse og afslutning

Læs mere

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada 15/16 dage; 19. juni 4./5. juli 2016 Denne rejse kombinerer en rundrejse i Alaska, med start i Alaskas hovedstad, Fairbanks, og

Læs mere

Værd at vide om. Estland. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Estland. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Estland Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Estland Hovedstad Indbyggere Sprog Tallinn 1,3 mio. Estisk Religion Valuta Areal Forskellige former for kristendom Euro Herunder kan du

Læs mere

Værd at vide om. Østrig. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Østrig. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Østrig Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Østrig Hovedstad Indbyggere Sprog Wien 8,5 mio. Tysk Religion Valuta Areal Romerskkatolicisme Euro 83.859 km2 Her kan du se fakta og praktiske

Læs mere

Startpakke i Brisbane, Queensland

Startpakke i Brisbane, Queensland Startpakke i Brisbane, Queensland En fantastisk start på rejsen til Queensland, Australien Med en startpakke i Brisbane, kan I starte jeres rejse Down Under på den bedste måde. Vi har samlet fly og de

Læs mere

Værd at vide om. Dansk Vestindien. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Dansk Vestindien. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Dansk Vestindien Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Dansk Vestindien Hovedstad Indbyggere Sprog Charlotte Amalie 104.000 Engelsk Religion Valuta Areal Protestantisme Amerikansk dollar

Læs mere

Eksotiske Burma & Royale Thailand. Rundrejse med dansk rejseleder

Eksotiske Burma & Royale Thailand. Rundrejse med dansk rejseleder Eksotiske Burma & Royale Thailand Rundrejse med dansk rejseleder Eksotiske Burma & Royale Thailand - 14 dage / 11 nætter Rundrejse med dansk rejseleder Oplev to af Asiens mest fascinerende lande på denne

Læs mere

Værd at vide om. Spanien. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Spanien. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Spanien Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Spanien Hovedstad Sprog Indbyggere Madrid Romerskkatolicisme Spansk, catalansk, galicisk og baskisk Euro 48 mio. Religion Valuta Areal Herunder

Læs mere

Uganda Perler På Stribe

Uganda Perler På Stribe PRIVAT SAFARI MED ENGELSK- TALENDE REJSELEDER INKL. CHIMPANSE OG GORILLA PERMIT VÆRDI KR. 5.000 Uganda Perler På Stribe 9 DAGE MED AFREJSE HVER DAG, ÅRET RUNDT. Entebbe Kibale Queen Elizabeth N.P Bwindi

Læs mere

KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten

KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten 10. august - 21. august 2017 Kamchatka-halvøen i Ruslands Far East er det sande naturparadis, hvor grizzly bjørne har travlt med at fange enorme

Læs mere

GRUPPEREJSE - HUA HIN - KONGERNES BY

GRUPPEREJSE - HUA HIN - KONGERNES BY GRUPPEREJSE - HUA HIN - KONGERNES BY Har du lyst til en tur til Thailand, hvor man er tæt på det daglige thai-liv, så tag med på denne hyggelige tur til Hua Hin og Bangkok. Opholdet i Thailand begynder

Læs mere

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018 Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den 11-14.april 2018 Afrejse København den 2.april 2018 til 21.april 2018 Jeg takker for opfordringen til at komme med nogle mulig forslag til

Læs mere

Tag med til toppen af Mount Meru med dansktalende rejseleder. Dette smukke bjerg byder på en udfordrende og naturrig oplevelse.

Tag med til toppen af Mount Meru med dansktalende rejseleder. Dette smukke bjerg byder på en udfordrende og naturrig oplevelse. Dato: 06. 07 2016 BESTIGNING AF MOUNT MERU Tag med til toppen af Mount Meru med dansktalende rejseleder. Dette smukke bjerg byder på en udfordrende og naturrig oplevelse. Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Langtidsferie ved Kenyakysten

Langtidsferie ved Kenyakysten Langtidsferie ved Kenyakysten En måneds badeferie ved Det Indiske Ocean i Kenya. Hvorfor ikke rive en måned ud af kalenderen i den mørkeste og koldeste vinterperiode og forkæle jer selv med et solfyldt,

Læs mere

Aktiv i østlige Canada

Aktiv i østlige Canada Aktiv i østlige Canada En spændende aktiv rejse der kombinerer storby og natur På denne tur til det østlige Canada får I muligheden for at komme ud og nyde naturen samtidig med I også skal se det imponerende

Læs mere

Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland

Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland En startpakke til Cairns i Queensland, Australien Start jeres rejse Down Under i Cairns på den bedste måde. Vi har samlet fly og de første nætter i en samlet

Læs mere

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch RETREAT I THAILAND med sparring og mentoring til din kreative proces - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch AFREJSE : 10-18. november 2016-9 dage PRIS: DKK 13.900 kr.

Læs mere

Værd at vide om. New Zealand. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. New Zealand. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om New Zealand Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta New Zealand Indbyggere Hovedstad Sprog 4,4 mio. Wellington Engelsk Religion Valuta Areal Kristendom New zealandsk dollar 270.534 km2

Læs mere

Rejs tilbage i tiden på denne rejse til Burma, hvor eventyrrejser til de gamle dage stadig eksisterer

Rejs tilbage i tiden på denne rejse til Burma, hvor eventyrrejser til de gamle dage stadig eksisterer YANGON BAGAN MANDALAY PYIN OO LWIN HSI PAW MANDALAY INLE-SØEN - YANGON VEJEN TIL MANDALAY Rejs tilbage i tiden på denne rejse til Burma, hvor eventyrrejser til de gamle dage stadig eksisterer 15 dages

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

Værd at vide om. Schweiz. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Schweiz. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Schweiz Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Schweiz Hovedstad Sprog Indbyggere Bern Tysk, fransk, italiensk, rætoromansk Romerskkatolicisme, franc Schweiziske protestantisme 8,1 mio.

Læs mere

Værd at vide om. Bolivia. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Bolivia. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Bolivia Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Bolivia Hovedstad Indbyggere Sprog Sucre/La Paz 10,8 mio. Spansk, quechua og aymará Religion Valuta Areal Katolicisme og protestantisme

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Mauritius

Inspiration Rejsemål: Mauritius Inspiration Rejsemål: Mauritius Mauritius er en østat, der ligger i den vestlige del af det Indiske Ocean ca. 900 km øst for Madagaskar. Øen har et areal på ca. 1900 km². Store dele af øen er dækket af

Læs mere

Luksusferie på Zanzibar

Luksusferie på Zanzibar Luksusferie på Zanzibar Nyd en fantastisk luksusferie på Zanzibar. På denne rejse får I både nogle dage i Stone Town, hvor I kan opleve den spændende kultur, shoppe og besøge de velduftende markeder og

Læs mere

8 dages cykelferie i Cuba

8 dages cykelferie i Cuba 8 dages cykelferie i Cuba Aktive og sjove oplevelser - garanterede afrejser Aktiv oplevelsesrejse til Cuba med 2 8 dages aktiv oplevelsesrejse Cykelture i Cuba Aktive kulturrejser i Cuba Tag med Svane

Læs mere

Yoga. og 1001 Nats eventyr. - Yoga- og Mindfulnessrejse til Udaipur, Nordindien. AFREJSE : Efterårsferien d. 11. - 19. oktober 2015-9 dage DKK 14.

Yoga. og 1001 Nats eventyr. - Yoga- og Mindfulnessrejse til Udaipur, Nordindien. AFREJSE : Efterårsferien d. 11. - 19. oktober 2015-9 dage DKK 14. Yoga og 1001 Nats eventyr - Yoga- og Mindfulnessrejse til Udaipur, Nordindien AFREJSE : Efterårsferien d. 11. - 19. oktober 2015-9 dage DKK 14.900 YOGA OG 1001 NATS EVENTYR - Yoga- og Mindfulnessrejse

Læs mere

16 dage Vinter 2017/18. Myanmar. Et burmesisk eventyr

16 dage Vinter 2017/18. Myanmar. Et burmesisk eventyr 16 dage Vinter 2017/18 Myanmar Et burmesisk eventyr Myanmar Et burmesisk eventyr Mød det autentiske Asien på en uforglemmelig rundrejse i det gamle Burma. Vi besøger de klassiske seværdigheder, ser de

Læs mere

Værd at vide om. Namibia. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Namibia. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Namibia Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Namibia Hovedstad Indbyggere Sprog Windhoek 2,2 mio. Engelsk Religion Valuta Areal Kristendom Namibisk dollar 824.268 km2 Her kan du læse

Læs mere

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring Maraton i Tórshavn Drømmer I om en aktiv oplevelse udover det sædvanlige? Nu ha I muligheden for at løbe Tórshavn Marathon på smukke Færøerne. Udover maraton er der også mulighed for at løbe eller gå et

Læs mere

DEN ULTIMATIVE TIGER-SAFARI

DEN ULTIMATIVE TIGER-SAFARI Dato: 04. 07 2016 DEN ULTIMATIVE TIGER-SAFARI Tag på den ultimative tiger-safari i Junglebogens hjemegn og den verdensberømte forfatter Rudyard Kiplings fodspor Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Værd at vide om. Japan. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Japan. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Japan Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Japan Hovedstad Indbyggere Sprog Tokyo 127 mio. Japansk Religion Valuta Areal Shintoisme, buddhisme og kristendom Yen Herunder kan du læse

Læs mere

Indien landet, hvor guderne bliver levende

Indien landet, hvor guderne bliver levende Indien landet, hvor guderne bliver levende Kristina Mortensen har været i Indien i forbindelsen med sin uddannelse og har modtaget støtte fra Fur Uddannelseslegat. Her fortæller hun om sine spændendende

Læs mere

DANSK STUDIE CENTER ARGENTINA, PERU & GALAPAGOS. Højskole i udlandet

DANSK STUDIE CENTER ARGENTINA, PERU & GALAPAGOS. Højskole i udlandet DANSK STUDIE CENTER ARGENTINA, PERU & GALAPAGOS Højskole i udlandet NYHED I 2014 2 C SHØJSKOLE I UDLANDET UDNYT DIT SABBATÅR PÅ BEDSTE VIS! Dansk Studie Center har specialiseret sig i højskoleophold i

Læs mere

Jul i Thüringen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Jul i Thüringen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Jul i Thüringen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.495,- Højdepunkter Hyggelig juleferie i smukke Thüringen Skønne udflugter og smukke julemarkeder Dejlig julemenu på hotellet

Læs mere

Tanzanias nordlige højdepunkter

Tanzanias nordlige højdepunkter Tanzanias nordlige højdepunkter Tarangire - Lake Manyara - Ngorongoro - Serengeti BENNS Safari byder velkommen til en forrygende safari til et af verdens absolut førende safarilande, Tanzania. Vi koncentrerer

Læs mere